Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Rozhovory s finalisty HLASu: co byl jejich nejlepší výkon, co je nejvíce šokovalo, kdo dle nich vyhraje?

7. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=4346 w=420]
Jak jsem vám slíbil, tak přináším rozhovory s finalisty Hlasu ČeskoSlovenska, konkrétně z týmů Pepy Vojtka a Rytmuse. Nezastihl jsem akorát Báru Švidraňovou a Nikoletu Spalasovou. Z ostatních šesti jsem si některé odchytil přímo na místě a některé vyzpovídal následně elektronicky. Každému z nich jsem položil čtyři stejné otázky. Zajímavá vás, jak na ně soutěžící odpověděli? Tak si přečtěte následující řádky.

Se kterým ze svých dosavadních výkonů jsi byl/a nejvíc spokojen/a?

Daniel Mrózek: Já jsem byl samozřejmě nejvíc spokojen s včerejším výkonem. Dal jsem to tak, jak jsem chtěl. Choreografie šla ze mě, nic jsem si nenacvičoval dopředu. Prostě jsem to dal od srdce, tak jak to cítím, tak jak to chci dělat, tak jak to mám rád a prostě jsem s tím maximálně spokojený, protože tuto píseň jsem si vždy chtěl zazpívat.

Markéta Poulíčková: Asi s minulým, tedy s Golden Eye od Tiny Turner. Za svůj včerejší výkon jsem ale taky na sebe pyšná, protože včera ráno jsem skoro vůbec nemluvila. Docela jsem se s tím poprala, protože dneska jsem to zpívala asi třicetkrát.  




Kristína Zakuciová: Asi s minulým výkonem, protože to byla píseň, kterou jsem opravdu chtěla zpívat a podle mě se mi to i povedlo. A navíc ta píseň od Anouk je moje srdcovka.

Kristýna Daňhelová: Já osobně jsem nejvíc spokojena s minulým výkonem, tedy s Celine Dion. Ale i včera jsem si to hodně užila, protože tato česká muzikálovka byla taky moje parketa.

Anna Veselovská: Feeling Good.

Juraj Zaujec: Asi s La Camisa negra, ale ten poslední Smooth jsem ještě neviděl.

Jak se ti spolupracuje s tvým koučem Pepou Vojtkem / Rytmusem?

Daniel Mrózek: Pepa je vynikající člověk i kouč. Je to zkušený zpěvák i muzikant, každá jeho rada je věcná a cením si jí.

Markéta Poulíčková: Je to ten nebáječnější a nejupřímnější chlap, který má obrovské srdce. Dává věcné rady a absolutně nikomu v týmu nenadržuje.

Kristína Zakuciová: Pepa Vojtek je úplně úžasný, protože se o nás nestará jen v rámci soutěže, ale i mimo ni. Například teď, když jsem nemocná, tak mi hledal i lékaře a staral se o to, abych byla zdravá. Je to výborný člověk i kamarád.

Kristýna Daňhelová: Mně se s ním spolupracuje parádně. Patrika jsem si strašně oblíbila. Vůbec to není namyšlený a arogantní pán. Je to byznysmen a přemýšlí marketingově. Mám ho hrozně ráda a myslím, že se o nás stará úplně perfektně.

Anna Veselovská: S Patrikem je spolupráce vyborná. Hodně nám radí a podporuje nás. Chová se k nám přátelsky.

Juraj Zaujec: S Rytmusem je velmi dobrá spolupráce, cením si hlavně toho, že se o průběh velmi zajímá a je na něj spolehnutí.

Které z dosavadních vyřazení tě nejvíc šokovalo nebo zamrzelo?

Daniel Mrózek: Nejvíc mě při minulém vyřazování ze zbylých dvou týmů mrzelo vypadnutí Davida Weingärtnera.

Markéta Poulíčková: Simona Hégerová. Myslím si, že to je obrovský talent a úžasná holka. Její vypadnutí mě hodně zamrzelo. Čekala jsem, že vypadne někdo jiný.

Kristína Zakuciová: Nejvíc mě to šokovalo minulý týden, protože takové výsledky nikdo nečekal. Vždycky mě mrzí, když někdo vypadne, protože každý se opravdu snaží. Člověka to vždy chytí za srdce a teď to bude ještě horší, protože je nás pořád méně a stále se to zužuje, takže si myslím, že to bude dost dramatické.

Kristýna Daňhelová: Mně mrzí od začátku každé vypadnutí, například Adam Koubek, Michal Chrenko, Verunka Vrublová, David Bisek nebo minule Simča Hégerová. Všechny ty lidi jsem si hrozně oblíbila, jsme tady výborná parta, proto jsou ty pondělky velmi emotivní.

Anna Veselovská: Mrzel mě každý jeden, který vypadl. Během soutěže jsme si vytvořili velmi dobré vztahy a s nikým tu nemáme konflikty. Nedokážu říct, které vyřazení mě zamrzelo, protože mi opravdu chybí každý vyřazený.

Juraj Zaujec: Nevím, těžko se mi k tomu vyjadřuje.

Koho tipuješ na vítěze vašeho týmu?

Daniel Mrózek: Jelikož je profesionálka, tak si myslím, že by to mohla být Markéta Poulíčková, pokud bych to tedy nebyl já.

Markéta Poulíčková: Daniela Mrózka, to přece víme všichni.

Kristína Zakuciová: Asi Dana Mrózka.

Kristýna Daňhelová: Aničku Veselovskou.

Anna Veselovská: Bude to buď Nikoleta, Kristýnka nebo Juraj. Každému z nich to moc přeju.

Juraj Zaujec: Anička, nebo Nikoleta.

Příští týden se pro vás pokusím vyzpovídat finalisty z týmů Michala Davida a Dary Rolins.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
Ne a ne
Reagovat

Ten Dan je nabubřelý pako. Jak může být naprosto spokojený s jeho nejslabším výkonem ze včerejška?

2
XMAN
Reagovat

Tak ten Mrózek je ještě víc namyšlený než sem si myslel, jestli je spokojený s tím co včera předvedl, každý jiný by si za tohle zmrvení Redhotů musel pořádně sypat popel na hlavu. Fakt asi nemá vůbec žádnou sebekritiku. Fakt jsem zvědavej kdo dneska nakonec vypadne. Kdyby fakt šel Mrózek, tak by to pro mě byla ta nejšťastnější událost v celé soutěži, ale nevěřím tomu vůbec, takové štěstí nemám.

3
Taťána
Reagovat

No, říkejte si co chcete…Já té Anně prostě fandím. Sice se mi zatím nejvíc líbilo vystoupení Jar of hearts (a ty předtím), ale stejně si chci počkat, až jí zase strčí do té ruky tu kytaru a vybere si song podle sebe (a snad to bude brzy).

4
Kido
Reagovat

Doufam, ze konecne poletí prznička Anča …

5
Milena
Reagovat

A mně se Aniččin zpěv líbí, taky Zaujec mne hodně baví, zato mne nebaví Nikoleta.

6
jandosedel@seznam.cz
Reagovat

Anička má zajímavou barvu hlasu ale zpívá falešně a ty U2 totálně zkazila musí na sobě ještě hodně pracovat moc toho ještě neumí.Rozhodně by se neměla stát hlasem československa myslím ,že by to ani nmělo dobrý vliv na její karieru má čas a hodně práce před sebou…

7
Belisana
Reagovat

Anicka zpiva falesne? O_O

8
Viq
Reagovat

7 – Tento příspěvek je totiž zakódovaný.
Každou myšlenku a každé sloveso, následující po spojce „ale“ musíš znegovat a pak teprve dostaneš pravdu.
I tak je cenný. Jako když tě strážce pokladu pošle na jih. Pak musíš jít na sever.

Přidat komentář