Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska (29.4.): co zazní v neděli a jaké mají svěřenci Davida s Rolins šance?

29. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=4091 w=420]

Opět dochází ke střídání stráží a zatímco minule nás v Hlasu ČeskoSlovenska svými výkony již podruhé oblažily týmy Pepy Vojtka a Rytmuse, tak tentokrát nás čeká již druhé vystoupení týmů Michala Davida a Dary Rolins. Tyto dva týmy se ve své premiéře příliš nepředvedly, proto mají co dělat, aby si tentokrát napravily reputaci. Jejich koučové jim vybrali některé opravdu náročné hudební kousky a stejně jako minulý týden zazní i čtyři nesoutěžní duety. Jste zvědaví, jaké písně v neděli zazní a jak soutěžícím podle mého názoru sednou? Nezbývá vám, než si přečíst následující odstavce.

Michal David a Brunno Oravec

Elton John & George Michael – Don´t Let The Sun Go Down On Me

Celý večer odstartují vizuální „dvojčata“ s megahitem od dvou titánů světového popu. Na tomto čísle bude především zajímavé, jestli se Michal a Brunno budou sami doprovázet na piáno. Jinak se zcela určitě můžeme těšit na velkolepé číslo, ze kterého bude sálat jeden velký kýč a patos. Upřímně při spojení těchto dvou ultrakýčařů nás ani nic jiného potkat nemůže.




Simona Hégerová

Avril Lavigne – Sk8er Boi

Avril mi přijde od Simony (respektive od Dary) jako logická volba, má podobnou barvu hlasu (a dokonce je Avril i lehce vizuálně podobná), ale já bych spíš zvolil nějakou její baladu jako třeba I´m With You nebo Nobody´s Home. V tomto pop-punkovém kvapíku Simona opět nemůže zúročit svou největší devizu – vibráto v něžné poloze. Na druhou stranu k této písni Simonin ostřejší hlas vyloženě sedí, proto ji tady Rytmus nebude moct kritizovat za „ukřičenost“. Pak už jen zbývá do toho dát potřebné množství energie a lehce přidrzlého projevu a mohl by to být velmi dobrý výkon, jaký bych Simoně z celého srdce přál.

David Weingärtner

Robbie Williams – Feel

Tohle mi od Michala Davida přijde jako výběr pod pás. Tato píseň už je totiž tak extrémně provařená, i v SuperStar už ji zpíval kdekdo (mezi jinými například Petr Bende), že je v podstatě nemožné na ní zazářit. I kdyby to David zazpíval sebelíp, tak to rozhodně nebude takový touchdown jako jeho minulý výkon. Podporu má u diváků však velkou, takže doufám, že by ho matnější výkon neměl rozhodit.

Dominika Šuľáková

Katy Perry – I Kissed A Girl

Tato píseň je hrozná odrhovačka, která se jeden čas valila ze všech stran. Dominice může i celkem sednout a mohla by ji podat s energií, ale nic převratného na tom asi nepředvede. Tohle je totiž další případ písně, u které musím citovat Michala Horáčka, že „špatnou píseň by excelentně nenazpíval ani Freddie Mercury“.

Dara Rolins a Miloš Novotný

Shola Ama – You Might Need Somebody

Velmi vkusný a nepodbízivý výběr duetu, za což Daru chválím. Ovšem obávám se, že v tom bude falešná podobně jako minule v Don´t Speak. Milošovi by to naopak mohlo sednout a může na tom ukázat i novou polohu.

Kateřina Petráňová

Jessie J – Domino

Pro Katku je to rozhodně lepší volba písně než minule. Katka zde může dobře prodat svou barvu hlasu a mohlo by to být i celkem příjemné vystoupení. Extra výjimečný výkon ale neočekávám, protože na to je tato píseň málo výrazná.

Zuzana Mikulcová

Natasha Bedingfield – These Words

Ovšem tohle je obrovská kláda. Refrén je v tomto případě spíše podobný hlasové křížovce a sloky nejsou o nic lehčí. V semifinále první slovenské SuperStar se už na této písni vysekala Katka Svrčeková a nezazářila s ní ve finále téže řady ani Zdenka Predná. A k Zuzaně, která vyniká spíše v jemnějším zpěvu, se mi tato píseň vůbec nehodí, protože v ní je třeba i hodně křičet. Na druhou stranu Zuzka je natolik kvalitní a zkušená zpěvačka, takže by to nemuselo dopadnout vyloženě špatně.

Petr Kolář a Kateřina Petráňová

Pojišťovna štěstí – Den, kdy se vrátí láska k nám

Nevkusný výběr jednoho z nejkýčovitějších slaďáků minulé dekády. Ve třetí řadě české SuperStar se této písni Katka vyhnula, protože v divadle vypadla ještě před tím, než ji pak ve druhém kole zpívaly smíšené páry jako jeden ze čtyř možných duetů. Tady se jí už však nevyhne a obávám se, že je to na ni hodně vysoko.

Miloš Novotný

Linkin Park – Numb

Snad vůbec největší překvapení až šok ve výběru písně. Linkin Park ještě žádné tuzemské soutěži nikdy nezazněli a pro Miloše je to tedy obrovská výzva, která může dopadnout jakkoliv. Já si ho v tom upřímně neumím moc představit a trochu mě mrzí, že tuto pecku nedostal David Weingärtner, kterému by skutečně perfektně sedla. V případě Miloše je výsledek dost neodhadnutelný, může to být velký průšvih, ale i příjemné překvapení.

Brunno Oravec

Chicago – Hard To Say I´m Sorry

Tady je naopak velmi očekávatelné, jak tento pravěký slaďák Brunno podá. Je zcela jasné, že u toho bude (jak by řekl Miroslav Horníček) mužně trpět a do vkusného vystoupení to bude mít setsakra daleko. Navíc se zde bezpochyby bude nabízet srovnání s Vlastou Horváthem, který s touto písní zabodoval v semifinále druhé české SuperStar a postoupil díky ní do finále. Zkrátka nepochybuju o tom, že by to Brunno nezvládl, ale pochybuju, že se mi to bude líbit. Ach, vkusný Arpáde, kdepak jsi?

Tomi Popovič a Zuzana Mikulcová

Kool & The Gang – Celebration

Absolutní klasika v rámci starého černošského diska, kterou nedokázalo zparchantět ani milion novodobých coverů (včetně toho od DJ Boba). Jinak si myslím, že Tomimu i Zuzce by to mělo sednout a mohl by to být nejlepší duet večera.

Petr Kutheil

Metallica – Nothing Else Matters

Tady to Petr bude mít u mě hodně těžké, protože tato notoricky známá rocková balada je moje srdeční záležitost. Jediným, kterému se jí ve všech českých i slovenských soutěžích podařilo zazpívat výborně, je Peter Cmorík. Další, kteří se o ni pokoušeli (konkrétně David Spilka, Jiří Zonyga a Lukáš Adamec – tzn. jeden stříbrný finalista a dva vítězové), s ní příliš neuspěli. Pro Petra to bude tak trochu prubířský kámen. Tady se musí definitivně oprostit od veškerého afektu, protože tím by tento klenot světové hudební pokladnice totálně zneuctil. Pokud se Petrovi podaří zazpívat ji vkusně a s uměřeným dávkováním čistého hlasu i chrapláku, tak u mě hodně stoupne.

Katarína Demská

Katarína Knechtová – Mój bože

Dara se zřejmě z minulého Katčina propadáku nepoučila, protože tohle je v případě Katky další výběr totálně mimo mísu. Tato píseň má vyloženě hymnický monumentální charakter, což s Katčiným slabým hlasem totálně kontrastuje. Jedinou nadějí by bylo, kdyby Katka předvedla podobnou křehkou komorní verzi jako Monika Bagárová u Spomaľ, ale v to moc nevěřím. A protože tuto píseň nezvládla ani Lucia Láncošová v první Česko Slovenské SuperStar, tak nevidím sebemenší důvod, proč by ji měla zvládnout Katka.

Ivanna Bagová

Petra Janů – Už nejsem volná

Michal David jde Ivanně hodně na ruku. Tohle je už druhý megahit, který ji vyloženě sedne a opět může být vrcholem večera. Jediný problém by mohl být v češtině podobně jako v minulém kole u Aničky Veselovské. Jelikož ale Ivanna už česky zpívá na youtube (konkrétně evergreen Jednoho dne se vrátíš od Věry Špinarové), tak by tento problém mohl tentokrát odpadnout. Vzhledem k umístění na závěr se dá očekávat, že Ivanna opět sklidí bouřlivé standing ovations.

Těchto čtrnáct písní, z toho deset soutěžních a čtyři duety, tedy zazní v neděli večer. Jak tedy našim soutěžícím tyto nelehké klády sednou, na to si musíme ještě dva dny počkat.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 526
1
Fialka09
Reagovat

To se mi snad jenom zdá!:-((( Mám tomu rozumět tak, že se eMDý zalekl možnosti, že by mohl David získat v budoucnu větší podporu diváků než jeho plavovlasá láska, a rozhodl se ho proto takhle brutálně odstřelit??? (To není nic proti Ivanně, já proti té holce nic nemám, vím, že ona za ten výběr nemůže, ale eMDýho bych fakt zabila!!!!!) To je podpásovka jak hrom. Klukovi s takhle nádherným rockovým hlasem dá Robbieho??? To je prostě výsměch.
Hrozná škoda těch Linkinů, Miloš se s nimi nepopere. A Metallica pro Petra… Tolik parádních rockových věcí, a na rockera zbyde Robbie!!! Jinak Ivanna očividně znovu zazáří, ten výběr české písničky je imho eMDýho odpověď na Aniččiny Slzy (MOJE Ivannka umí taky zazpívat českou písničku, a mnohem líp, než nějaká VAŠE Anna, heč heč). Těším se na Metallicu a na duety, zbytek písniček mě nechává docela chladnou.
Mimochodem, Vlado, té podoby Simony s Avril jsem si všimla hned, jak jsem ji tenkrát prvně viděla ve výběru:-) Ale taky si myslím, že nějaký ploužák by jí sednul mnohem víc (Avril jich má pár skvělých).

2
sali
Reagovat

Natláča sa ANKETA:

Vyberte tri najmenej vhodné výbery a zoraďte ich od (pre vás) najnepochopiteľnejšieho po ten, čo vám trhá žily najmenej. U mňa takto:

1. Katarína Demská: Katarína Knechtová – Mój bože
Niekto zase nedodržal slovo, však? Toto je 10x väčší podpás ako u Davida W. Prajem im tam, aby Katka postúpila cez divákov, hoci aj z čistej ľútosti.

2. Zuzana Mikulcová: Natasha Bedingfield – These Words
Zuzka, poriadne si roztiahni pľúca, naber nový kyslík, a vydrž.

3. David Weingartner: Robbie Williams – Feel Zhodujem sa s Dídžejom.

3
-bé-bé-
Reagovat

je to jasné, bude sa to deliť na 2 mužov a 2 ženy a tiež podľa krajiny:
Ivanna, Anička, Miloš, Dan

4
K.
Reagovat

Linkin park a Kool & The Gang wow! Dara se ve výběru songů pochlapila ;-) Zato eMDý nezklamal a vybral songy, které potěší akorát tak Judra ;-))) Zuzaně budu s Natashou moc držet palce, snad to dá. Natasha by pro ni byla dobrá volba, ale ne tahle píseň, třeba I bruise easily bych od ní slyšela ráda.

5
KK
Reagovat

no ty vado.. I Kissed A Girl se snad ani nedá naživo zazpívat, ne? Nulovej prostor pro nádech

6
Kovy
Reagovat

Já jsem spokojenej ,že Michal si prosazuje Ivannu mě se líbí ze všech soutěžících úplně nejvíce….a jinak jestli je podle tebe I kissed a girl kyčovitá věc…tak nevim podle čeho ty bereš songy já podle úspěšnosti a tahle písničky vyšvihla Katy Perry na vrchol světové hudební scény…od tý doby se o ní ví…

7
sali
Reagovat

Chýbajú ešte tri káčka a ste komplet.

8
XMAN
Reagovat

Já myslím že David ten Feel zvládne, zpíval to i Petr Bende, který je taky rocker a taky má podobný typ hlasu jako David a ten to dal fakt dobře. Háček je právě v tom že už je ta písnička tak neskutečně provařená že se na ní nic nového ukázat nedá, je to vlastně stejný případ jako ten Angels u Mrózka. Že je to podpásovka od MD, to je snad jasné. Tu písničku od Linkin Park sice podle názvu neznám, ale asi si ji pustím až budu mít čas a tipuju že v podání Miloše to bude dost velký průser, protože Linkiny nezazpívá jen tak někdo a pokud by to náhodou průser nebyl tak to pro mě bude možná největší překvapení večera, zatím totiž jak sem Miloše poznal, si myslím že na tohle prostě určitě nemá. Brunno zazpívá určitě dobře, těším se a Petr s Metallicou? Já si myslím že bude lepší než Spilka, Zonyga i Adamec. Nevím proč ale mám takový pocit. Tyhle tři pánové to totiž zazpívali všichni vyloženě propadákově a že by mohl Petr podat takový mizerný výkon jako oni to si fakt nemyslím. Ivanna nakonec, jděte s ní už do háje, ať to dá jak chce, nejsem na ni vůbec zvědavej a na MDýho ksichty při ní taky ne. Moje averze na tento neoficiální pár českosloveneského šoubyznysu už dosahuje vrcholu a zajímalo by mě jestli už se spolu vyspali a nebo na to jdou pomalu. MD má rád mladý masíčko, něco jako Soukup se Šoralovou. Je mi z nich špatně. Výkony těch které jsem nejmenoval mě vůbec nezajímají.

9
Jantar
Reagovat

Mam taky pocit, ze to bude zase nuda, ako to naposledy predviedla Dara (ako krasne zaspievala) a jej tim. Dufam, ze budu nejake prijemne prekvapenia ! Fakt som zvedavy na ten Linkin Park tiez na tie duety.

10
DJ Vlado
Reagovat

1 – Fialko, i mě ta podobnost napadla už dávno :-) Jinak mojí nejoblíbenější písní od Avril je Nobody´s Home, to bych si od Simonky poslechl moc rád, ideálně v této akustické verzi, to by mohl být velmi příjemný zážitek, ovšem nováckou dramaturgií by to asi neprošlo, když už v akustické verzi neprošlo ani It´s My Life, kterou už hned tři kluci ve slovenské SuperStar zpívali (konkrétně Samo Tomeček, Peter Bažík a jistý Martin Molent).

4 – Káčko, ti Linkini mě taky moc potěšili, je to vůbec poprvé, kdy v našich soutěžích od nich něco zazní, ale zrovna u Miloše si nejsem jist, jestli je dá. Škoda, že je memůže dát David, tomu by to sedlo jako ona pověstná na hrnec.

11
mila
Reagovat

Numb mne taky potesil, a myslim, ze ho Milos da.. vic se ale bojim, ze doprovodna skupina uz hure.. vyber MDyho pro Ivannku je vic jak protekcni. To by bylo, aby ji do toho Grandfinale nedostrkal. Jeji dva soupere – Kutheila a Davida W. ztrapni nevhodnym vyberem, takze divak si nad nima utrpne povzdechne a zajasa nad Ivaninym vykonom… velebnosti, mne se chce blejt

12
Jantar
Reagovat

Tesi ma, ze sa v tejto sutazi zacinaju objavovat aj pesnicky ako minulu nedelu od Anouk, teraz to bude Linkin Park. Nie stale tie iste stale dokola odohrane platne (Hard To Say I´m Sorry, Robbie Williams – Feel a podobne). Mohli by fakt uz zlavit z toho sto krat prevareneho niekedy az gyca co na nas tlacia!

13
Nofux
Reagovat

Ugh, tak výběr písní mě moc nepotěšil. Těšim se jenom na duet Tomi-Zuzka a na Miloše. Tomu podle mě Linkini sednou a jak už tu někdo zmínil, spíš se obávám toho jak to zvládne kapela :)

14
Viq
Reagovat

Čím dál více začínám fandit Ivanně. Snad si prožije svůj americký sen až do konce.

Vzešla ze zapadlé dědiny. A jak víme, nemá ani na diamantové hodiny :-(
Skromná dívka z Oděsy, bídné poměry ji spolehlivě vyděsí.
Ukrajinci lidožraví, Ivanku by nám navždy vzali.
Oblohou temnou line se pláč, i ty víš co je zač.
Smutná dívka z Ukrajiny, jen vítězství utěší ji!

15
Nofux
Reagovat

A mnohem radši bych byl kdyby Ivanna zpívala originál, co fakt nesnášim jsou tyhle (ve většině případů) naprosto příšerné české předělávky….

16
Stepan
Reagovat

Tak jak jsem byl minule z výběru písní nadšený, tak teď se netěším ani na jedno vystoupení, ale třeba ty odrhovačky zazpívají nějak originálně, no.

17
XMAN
Reagovat

Podle názvu písně soudím že Ivanna už MDýmu dala……hnus!

18
yeey
Reagovat

uffff no to je teda sila zas co tu predvadite…. nevim, co je na tom pro Ivannu tak uzasnyho dat ji starsi ceskou pisnicku, se kterejma je docela tezky zabodovat… navic Ivanna, jako Ukrajinka bude muset zpivat cesky, to je teda vazne nadrzovani, ze musi zpivat jazykem, kterej vlastne vubec nezna (ok zpivala teda Spinarku…), a to se sotva naucila slovensky… pride mi ubohy rikat, ze ji timhle de MD na ruku… proste chcou ukazat, co Ivanna umi, ale ja osobne si ji v zase tak moc predstavit nedokazu… je to uplne neco jinyho, nez ta Whitney nebo Beyoncé….

jooo kdyby ji dal zpevacku stylu Whitney Houston, Celine Dion, ok – dalo by se rict, ze ji to chce usnadnit ( i kdyz to teda prdel rozhodne neni je zazpivat), ale Češka Petra Janů pro Ukrajinku, co zije na Slovensku 4 roky????? to je teda tezky nadrzovani (zvlast po tom, co minuly tyden predvedla Anicka, ktera ma bezpochyby s Čj vetsi zkusenosti)

a Vlado – od tebe bych necekal, ze tyhle kecy budes jeste primo v clanku podporovat…:-(((

19
DJ Vlado
Reagovat

yeey – Já osobně proti Ivanně nic nemám a rozhodně nesdílím tu nenávist, která se proti ní rozpoutala kvůli tomu, že vyřadila Hnilicu (v MD týmu mě mnohem víc mrzelo vypadnutí jiných lidí, konkrétně Esterky, Michala Kašpara a Arpáda). A svým způsobem chápu i eMDýho, že si ji oblíbil a vybírá jí písně na tělo (protože originál Power Of Love je imho vyloženě její styl, liší se to jenom tou češtinou, kterou má ale imho rozhodně lepší než Anička), já kdybych byl kouč a měl v týmu třeba Moničku, která je pro mě svým způsobem i „životní láska“ :-), tak bych se asi choval podobně a vybíral ji písně, které by jí seděly, přičemž bych si vyžadoval, aby měla co nejkomornější doprovod atd. Co mi ale vadí je to, že eMDý dal takovou podpásovku Davidovi, který se minule ukázal být Ivanně nejsilnějším soupeřem. Protože zatímco Power Of Love je vyloženě líbivý slaďák, který funguje vždycky, i když jeho podání třeba není úplně dokonalé (stačí vzpomenout např. na Annamárii D´Almeidu z ČHS3 nebo na Dianku Kalashovou z loňského Talentu), zatímco Feel je píseň, na které sice není co zkazit, ale je absolutně nemožné na ní zazářit, protože už ji člověk slyšel miliónkrát. Mně je v podstatě Ivanny i dost líto, protože za nenávist, která se proti ní rozpoutala, sama vlastně vůbec nemůže. Není to moje favoritka, ale sám vím, jaké to je, když mi všichni moji favoritku pomlouvají, to většinou nesu dost těžce, proto tě v tomhle absolutně chápu.

20
Lenna
Reagovat

Taky netuším, v čem má být jako to nadržovaní Ivanně s touto písničkou, mně se teda k ní vůbec nehodí, je to starší česká píseň, kterou zpívá výborně Petra Janů, takže ten výběr se mi nezdá vůbec šťastný.

21
yeey
Reagovat

19 – Vlado – no musim se priznat, ze z Ivanny pro me udelaly favoritku mj i ty blby kecy – krome toho, ze samozrejme famozne zpiva, at uz si tady kdo chce co chce vymysli o tom, ze falesne…. (i kdyz teda minimalne Dan, Marketa a asi i Kristina sou pro me vetsi favoriti)…. kazdopadne, dik ze ses ozval, ostatni tady zkratka jednoduse mlci, kdyz nemaj co rict…:-) ja si za sebe nemyslim, ze ta Petra Janu je uplne nejstastnejsi volba…

22
Anta
Reagovat

No nejšťastnější volba to tedy z mého pohledu není, píseň Už nejsem volná se mi nelíbí a ani Petra Janů nikdy nebyla mou favoritkou a když připočtu, že mi Ivanna není nijjak zvlášť sympatická, i když zpívat zřejmě umí, tak u mě nezaboduje, ledaže by se stal nějaký zázrak.

23
DJ Vlado
Reagovat

ANKETA: Nejoblíbenější vítězové, stříbrní a jiní finalisté

Napište, kdo je vaším nejoblíbenějším soutěžícím v kategoriích 1.vítěz / vítězka, 2.stříbrný / stříbrná, 3.finalista / finalistka od 3. místa níže ze všech dosud proběhlých zpěváckých a talentových soutěží. Ve všech třech kategoriích uvěďte zástupce obou pohlaví. Já to mám takhle:

vítěz / vítězka:
Peter Cmorík / Patrícia Janečková

stříbrný / stříbrná:
Petr Bende / Gabriela Gunčíková

finalista / finalistka od 3. místa níže:
Robo Šimko / Monika Bagárová

A jak to máte vy?

24
Jana
Reagovat

Já hlasuji jednoznačně pro Lukáše Adamce

25
Anta
Reagovat

23

stříbrný / stříbrná:
Petr Bende / Gabriela Gunčíková

zkopírovala jsem, protože to byly přesně mí favoriti a také nejoblíbenější.

26
Langic
Reagovat

Michal a Brunno- To jim sedne obou,doufám,že budou za klavírem,Brunno bude dle mně zpívat part George Michaela a Michal Eltonův
Simona- To ji sedne,už když jsem dnes šel domů s naraženými sluchátky a zrovna í mi hrála Avril,tak jsem ai říkal To zní jak Simona,to by od ní něco mohla dát a pak bum fakt jo,čekám skvělý výkon
David- Čekám velmi vkusný a dobře odzpívaný výkon,bohužel nudný kvůli provařenosti písničky
Dominika- Tohle jsme hráli s kapelou a vím že si zpěvačka stěžovala,že se to nedá udýchat,Dominika je o něco lepší než naše zpěvačka ale dobrý výkon nečekám
Dara a Miloš-Neznám,ale rozhodně je to zajimavý,Dare to sedne,možná víc jak Milošovi,těším se na to
Katka- Nejdřív k Jessie, já tuhle zpěvačku neměl rád,ale ted v anglii na mě jako kouč zapůsobila a její písničky jsem začal mít rád a tohle je moje nejoblíbenější písnička od Jessie,tak jestli to Katka zprzní,tak jí asi něco udělám
a ted ke Katce,její barva hlasu do toho vyloženě hodí,frázování mi přijde trošku složitější,tak doufám že to Katka zvládne a poslední věc,tuhle věc je potřeba umět prodat a to si myslím,že Katka nezvládne
Zuzka-Zajímalo by mě,jak to podá kapela,Zuzce to teda moc nesedne,ale je natolik vyzpivana,ze to bude prumerny vykon večera
Katka-Souhlas s Vladem,tohle je na Katku vysoko a asi se bude s Petrem tlouct,o Petra se nebojím to je profík a rozhodně bude lepší než Leona minulý týden
Miloš-Zde by mohl prodat ten svůj chraplák,hlavně v refrenéch,zajímalo by mě spíš jak podá sloky,kde by to ten chraplák spíš kazit,jen doufám že už mají jiné vokalisty a by mi to nekazili,jinak za Linkiny jsem rád,tuhle kapelu vážně miluju a jsem rád,že něco od nich konečně zazní
Brunno-Sliz poteče proudem,tohle si neužiju,protože mi to Brunno pokazí tím Kýčem a to mám tuhle skladbu celkem rád
Tomi a Zuzka- Tomi je mistrem svého oboru a je to hodně poctivej muzikant,stejně jako Zuzka,čekám nejlepší duet večera,kde to okoření hlavně Zuzčin hlas
Petr Kutheil-Technicky na to má,spíš se bojím,aby to nepřehnal s afektem,pokud to nepřežene s tím afektem,tak by to mohl být jeho nejlepší výkon v soutěži
Katka-Tady hodně udělá ta slovenština a tohle by mohlo bejt fajn,pokud nebudou vokalisti,pokud Katka postoupí,tak rozhodně něco folkového,at se Katka projeví tím co ji sedne
Ivanna-Pokud se nepokazí čeština,tak touchdown,jinak příště volit volit spíš Originál v anngličtine to má větší šťávu

28
Jackolo
Reagovat

Hlas Velké Británie završil své předtočené fáze:
hlasceskoslovenska.net/clanek/134-the_voice_uk_6_dil_jessie_j_se_zblaznila

29
Jana
Reagovat

Ať si říká každý kdo chce co chce,já se těším nejvíce na Brunna.
Ivanna zpívá slušně,ale ani zpěv ani její chování, které se mi zdá afektované,mi prostě nesedí. Scénky s maminkou v zákulisí na mě opravdu nezapůsobily jak měly…
Zuzana a Miloš-to jsou podle mě 2 nejlepší zpěváci od Dary. Z týmu Michala bych do poslední dvojky poslala Davida W. a Brunna.
Do finále bych poslala Aničku,Brunna,Zuzanu a z týmu od Pepy Vojtka si nejsem vůbec jistá…

30
sali
Reagovat

Najviac sa teším na Zuzku a Miloša.

Zuzka sa u mňa v sympatiách ale i v objavovaní jej talentu z týždňa na týždeň stúpa, a Dara v súvislosti so Zuzkou z týždňa na týždeń klesá (pretože jej šupla ešte ťažšie udýchateľnú, hoci dobrú petelicu). Zuzka si má možnosť vydýchnuť iba v ťahavom refréne. Nesporne to dá, a ak nebude často pod tónom (k čomu ju imho naposledy zvádzala aj povinná a na ňu neprirodzená gestikulácia a grimasenie), tak opäť postúpi priamo. Spoľahlivejšieho človeka tam Dara nemá než práve Zuzku. Zo srdca jej prajem Grandfinále.

Zopár z vás sa tu obáva, že LP Milošovi nesadne, ja si naopak myslím (z toho čo som ho trochu počúval aj na YT), ich frontmana napodobiť vie, a jeho zamatovejší typ chrapláku tam sadne. Nevedel by som v tomto vopred oceniť Jackieho chrápanie, ktoré je na môj vkus príliš ostré.

Ivanna nasadila minule vysokú lajnu, a najviac, čo môže v nedeľu dokázať, je dorovnať. Pieseň patrí medzi svet-objímajúce supersongy. V podaní Petry Janu je silovo veľkolepá, zatiaľ čo Jeniffer objíma svet „zdola“: ultra hĺbkovým hlasom. Ivanna mi príde ako niečo medzi, nie však v zmysle „ani z voza ani na voz“, ale po svojom.

31
sali
Reagovat

28 – tiež nechápem, prečo nepostúpila tá Ryšavá krátkovlasá. Intonuje bezchybne, a energie z pódia na publikum vypúšťala vo výbere na slepo toľko, že ho mali z bezpečnostných dôvodov radšej evakuovať.

32
DJ Vlado
Reagovat

sali: Nepřispěl bys pls. do ankety (viz. 23), ať nezapadne? Díky :-)

33
sali
Reagovat

32 – Pre Teba všetko, DJ. :-)

víťazi: Chodúr / Janečková

sekundári: Šmajda / Mirgová (šmajdu dávam preto, že si iného druhého nepamätám, inak by som lovil niekde inde)

3. a nižšie:
Piňák / Dominika Stará

34
DJ Vlado
Reagovat

33 – Ještě jednou díky moc :-) Doufám, že si ankety všimnou i ostatní…

35
Belisana
Reagovat

Vladova anketa

vítěz / vítězka:
nemam / nemam

stříbrný / stříbrná:
Miro Šmajda, Ondřej Ruml / nemam

finalista / finalistka od 3. místa níže:
Michal Šeps / Alžběta Kolečkářová

36
DJ Vlado
Reagovat

Bel: Taky díky :-)

37
DJ Vlado
Reagovat

Ještě malý bonus k anketě: kdo chce, může přidat i soutěžící, kteří nepostoupili do finále (opět obou pohlaví), u mě to jsou tito:

Lucie Bakešová / Jaroslav Mojžiš

38
Belisana
Reagovat

Vlado nemas za co
no dodatek uz nedam, videla jsem celou jednu SS :-DDD

39
Viq
Reagovat

P. Janů – UNV – prázdná totalitní parukářská šmíra. Proč?
A co Pojišťovna štěstí? Jed na krysy nebude?

40
RAINMAN
Reagovat

7 – :-D

41
Karin
Reagovat

ANKETA

1. místo – mým nejoblíbenějším soutěžícím i mimo soutěž je Lukáš Adamec

2. místo – Onřej Ruml

42
cedarin
Reagovat

DJ – nezpíval náhodou Linkin Park David Spilka v semifinále: Mám tucha že ano, ale můžu se mýlit.

43
cedarin
Reagovat

DJ anketa
nejoblíbenější vítězové:
Lukáš Adamec
stříbrní: GG, Šmajda
ostatní: Martina Balogová (hlas), David Spilka

44
K.
Reagovat

23
těžko říct (nejlepší byl Cmoro, nejblíž k srdci mi byl asi Lukáš Adamec) / Aneta

Šmajda / Dominika Mirgová

Šeps / Bára Zemanová

45
K.
Reagovat

43 Spilka skončil druhej, tj patří mezi stříbrné ;-)

46
K.
Reagovat

42 – Spilka v sf zpíval dvakrát Lucii a jednou Behind blue eyes

47
DJ Vlado
Reagovat

cedarin, 43 – nn. Spilka zpíval Limp Bizkit

48
XMAN
Reagovat

vítězové: Lukáš Adamec /Aneta Langerová
Stříbrní: Ondřej Ruml / Gabriela Gunčíková
od 3.místa níže: Piňák / Celeste Buckingham
nepostoupili do finále: Jerguš Oravec / Karolína Majerníková

49
XMAN
Reagovat

Já jsem se přistihl že se vlastně těším víc na další neděli až bude zase zpívat Anička. Ze zítřku se těším jen na Petra, Davida W., Brunna a trochu na Zuzku, jinak na nikoho. Mě na tom MD vadí jedna věc a to teď bez ohledu na to jestli jí tahle píseň sedne a nebo nesedne. MD jí nadržuje to je snad bez debat a bez debat je taky to, proč jí nadržuje. Nevidí to jenom ten kdo je úplně slepý a nebo ten kdo to prostě vidět nechce. Takovýhle člověk by prostě neměl dělat kouče. MD totálně popírá celý princip téhle soutěže. Kouč by se měl snažit ze všech sil o to aby každý jeho soutěžící vynikal a měl by ke všem přistupovat naprosto stejně a snažit se ze všech vytěžit co nejvíc aby měl opravdu nejlepší tým a v něm ty nejlepší soutěžící s největší šancí na vítězství. Ale to že on minule Ivannu vyhlásí Hlasem Československa a ostatním svým soutěžícím nedá ani šanci aby dokázali že jsou lepší a místo toho jim jenom hází klacky pod nohy, tak to měl jít ten nadrženej blbec raději do jiné soutěže. Potápět úmyslně vlastní soutěžící tomu teda říkám zhovadilost. Možná namítnete že i ostatní koučové někoho upřednostňují, ale to si nemyslím. Vojtek, Rytmus a i ta Dara i když ta má nejblbější tým, ale všichni tihle koučové se chovají ke svým soutěžícím rovnoceně a úmyslně nikoho nepotápí. Vojtek mě teď sice trochu naštval vyhazovem Jackieho, protože byl podle mě lepší než Barbora, ale zase se to dá pochopit s tím že je asi Barbora z dlouhodobého hlediska lepší. To co předvádí MD je ale fakt hnus. Opravdu jsou Petr, Brunno a David W. technicky horší zpěváci než Ivanna zpěvačka? Já si to teda vůbec nemyslím. Pokud se do Grandfinále od MD dostane někdo jiný než Ivanna, tak já rád uznám že jsem se mýlil a omluvím se mu ale už teď je mi jasné že nebude za co.

50
Fialka09
Reagovat

Tak taky přispěju do ankety, všimla jsem si jí až teď:
Vítěz/Vítězka – Lukáš Adamec/Aneta
Stříbrný/Stříbrná – Šmajdík/GG
Od 3.místa – M.Piňák,M.Šeps/Bětka

51
otherside
Reagovat

anketa:
vítězové: Cmoro, Aneta
stříbrní: Miro Šmajda, Dominika Mirgová
od 3. místa níž: Petr Ševčík, Monika Bagárová, Robo Šimko, Ivka Kováčová
neprošli do finále: Jerguš, Karolína M., Filip Lenárth

52
Ludvík
Reagovat

Anketa
Vítěz- Aneta Langerova, Lukáš Adamec
Runner-up- Gabriela Gucikova, Richard Nedvěd
Od 3. Mista- Monika Bagarova, Bára Zemanova, Betka (čs superstar 2), kamila nyvltova

53
rosien
Reagovat

Vítěz: Adamec/ Aneta
2. místo: Ruml / nevím
3.místo a dál: Šeps / Bětka
neprošli: Jerguš O.

54
Nika
Reagovat

Rozhovor mezi Ivannou a nějakou ženskou na FB o vyřazení Hnilici..

Věra Kadlecová Ale vyhrát měl Jarda, jednoznačně, ne ty, promiň. Čisté jsi to neměla ani náhodou. Nato, že jsi studentka konzervatoře – dost slabý výkon.
26 březen v 2:05 · To se mi líbí
Ivanna Bagová (Official) Ja viem je to tvoj nazor,ale vela veci neviete ..napr. ze som prvy krat bola na takych vysokych topankach ze som ledva chodila nie to este spievat a to tiez urobi svoje s tou branicou,na zvukovke som to zaspievala lepsie o vela,myslis si ze ja som spokojna zo svojim vykonom?? to si len ty myslis..a ludia riesia ako ma obliekli sukinka a tak..a ja za to mozem ??? ked ma tak obliekli,ale samozrejme nikoho to nezaujima…ale pred Jardom akoze klobuk dole,lebo on je fakt vinikajuci o tom niet pochyb !
26 březen v 8:12 · To se mi líbí
Věra Kadlecová Jestli ti tohle na sebe dali, tak vím, že za to asi nemůžeš..to je mi líto. Myslím, že tenhle duel nebyl fér. Jinak proti tobě vůbec nic nemám – spíš proti Davidovi a to jsem si ho doted vážila. Nejsem zvyklá psát do diskusí, jsem starší než Jarda, ale tohle mě dost vytočilo. Tak snad jsi fajn holka, tím ohozem ti Nova u diváků dost ublížila, ale Davidovi se to zjevně líbilo :( Ale jinak ti přeji hodně štěstí a úspěchů. Ty máš kariéru před sebou, ale Jarda už zase tolik ne – proto tu šanci měl dostat on. Ale přeji ti všechno dobré, ty za to nemůžeš.:)
26 březen v 8:45 · To se mi líbí
Ivanna Bagová (Official) Tak ti dakujem,aj podla mna nemali nas davat dvoch dokopy,totizto my sme uplne rozdielne,a ja som na iny styl ako bola tato pesnicka..sak uvidis to v Live Show,kde sa ukazem vo svojom svetle.A keby Jardu dali do kopy v suboji z niekym inym tak by sa riesil niekto iny a takisto by na nho nadavali,ale bohuzial si to musim zliznut vsetko ja.A netreba nadavat na Michala pretoze si myslim ze nas dva z Jaromirom dala dokopy produkcia aby ludia boli pri telkach a sledovali kto to vyhra.. takze Davidovi nezavidim to tazke rozhodntie..ale nemal na vyber a toto je showbiznis – špina jak hovado,a to si musi uvedomit kazdy.Ale aj podla mna Jaromir by si zasluzil byt vo finale minimalne!

55
yeey
Reagovat

Anketa

První – Lukáš Adamec, Aneta
Druhý – Miro Šmajda, GG
Treti a dal – zadnej chlap me nak extra v teto skupine asi nezaujal se priznam, zpevacka Bára Zemanová
Nepostoupili – Jerguš (i dejme tomu Noah, mel neco do sebe) a zpevacka Debbi

56
yeey
Reagovat

54 ahoj…:-) no zajimavy, diky, aspon ze to ma Ivanna v hlave v poradku snad… je videt, ze soutezici obecne maj rok od roku vetsi despekt k produkci…. (nebo to aspon davaj vic znat, hlavne teda na tech socialnich sitich apod)

57
Jana
Reagovat

Anketa:
vitaz Cmorik/Langerova
2.miesto Smajda/Guncikova
3- Dominka Stara/ Seps

co tak anketa:
najodpudivejsi mam hned troch
Lacho/Harich/Bendig

najnudnejsi
Chodur/

najzaujimavejsi/nezabudnutelny
Smajda/Seps/Mikla

58
Jana
Reagovat
59
sali
Reagovat

Doplnok k Vladovej ankete – najobľúbenejší nepostujúci do finále:

1. Deborah Kahl / René Bošeľa
2. Dominika / Jerguš Oravec

Akby si chcel vziať do hodnotenia aj druhú dvojicu, myslím na tú Dominiku, ktorá vypadla spolu s Deborah.

Dievčatá mali neobyčajné hlasy, preto ich bolo obidvoch veľká škoda. Chalani zas boli šoumeni, mohli tie večery ešte dosť dlho občerstvovať. A obzvlášť René mal čo predviesť.

60
yeey
Reagovat

58 achich ouvej :)

61
Viq
Reagovat

49 X – Váhám, jestli vůbec zítra tu reklamní parukářskou šmíru sledovat. Pro mě nemá bez Anny Hlas ČS žádnou kladnou hodnotu. A to jsem v počátcích považoval koncept Hlasu za 100% zlepšení. Bohužel vše zůstalo jen na papíře a Hlas sjel do rozbahněných kolejí archaické suprstár.
A jak názorem lidu pohrdám, jsem zvědav, co z toho tentokrát vyleze.
Ani lid se nemůže mýlit pokaždé.

62
Juliet
Reagovat

zdravím vespolek tak jen stručně k mým nej :-)
1. Cmorik, 2. Šmajda, 3. o ten se u mě dělí Gába a Bára Zemanka,
nejhorší snad ani napamatuju bylo jich hodně a už jsem zapomněla Lacho, Harich, teď Bisex a Koběrský :-)

jinak 58 – ten klip otřeeeeeees :-((((((( strašné , Dominika velké zklamání pro mě, děsivá věc, typu Pepíčka Melena né pětku né…. nebo Aha od Markéty Muchové z dob mimulých :-(((

63
Nofux
Reagovat

Když už jsme u těch klipů bývalých superstáristů, tenhle týden měl premiéru novej klip Bena, kterej se natáčel v LA :) http://www.youtube.com/watch?v=M8ElD4m60x0
Neříkám, že jeho hudba je nějakej skvost, ale z Benova přístupu k její tvorbě a z toho, jak přesně ví co chce a jde si za tím, by si měli vzít příklad všichni bývalí i budoucí finalisté podobných soutěží.

64
Viq
Reagovat

Ježkovy zraky!
Ten Pepíček Melen vychází ve srovnání se Starou a Benem jako Umění s velkým U. Ach můj Bože. Ty asi nejsi, že?
http://www.youtube.com/watch?v=YBHPpkyrCFs

65
Rena
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=HbWwWYvfNX0

Dominika Stará – Děti ráje 2009, Superstár… takhle by měla byt zvládnutá čeština od Slovenky, divím se že si Anička českou písen minule vzala nebo se to lépe nenaučila… copak ji Rytmus neslyšel?

67
Juliet
Reagovat

Viq – beru zpět a kaju se Pepíček to zvládl na jedničku :-)))))

A na Milošovo podání hitu od LP Numb jsem tedy taky hodně zvědavá,
Davida je mi líto s tím Robbiem přála bych mu cokoliv šťavnaťějšího, nějakej pořádnej nářez třeba Whitesneake či jiné, bohužel

68
Lenna
Reagovat

65: Ano Dominika jako Slovenku tu čeština dala bravurně.

69
XMAN
Reagovat

http://www.super.cz/11068-v-hlase-opet-radil-demon-alkohol-kvuli-piti-michal-david-malem-vyhodil-ze-souteze-sveho-dvojnika.html No jo, je zkrátka potřeba připravovat si neustále půdu pod nohama pro vyhození lidí, kteří by mohli ohrozit ukrajinskou princeznu.

70
Scalex
Reagovat

65 – No Rytmus když se snaží mluvit česky, tak je to taky takové… vietnamské… 8^) Takže se nedivím, že to Ř pustil dál.

71
DJ Vlado
Reagovat

Ohledně klipů superstáristů i já přispěju svou troškou do mlýna:

Naprostá špička z poslední doby je pro mě Nobody Knows od Celeste Buckingham – naprosto luxusní záležitost, jak píseň, tak klip. Slyšel jsem už i celé CD Don´t Look Back a všechny písně se nesou v duchu vkusného moderního popu (slabší článek je tam jenom duet s Harichem), díky čemuž považuju Celeste za vůbec největší překvapení poslední SuperStar a její CD bezpochyby patří mezi deset nejlepších superstářích počinů.

Rovněž mě zaujal i nový singl Dominiky Mirgové Nová, ve kterém se Dominika vyzpívala z nešťastné lásky (že by v tom měl prsty Chrenko?). Ta píseň je sice vyložený slaďák a to puknuté krvácející srdce v klipu už balancuje na hranici kýče, ale na mě to nějakým způsobem hodně silně zapůsobilo. Možná i proto, jak to Dominika dokáže výborně a sugestivně zazpívat, že jí to člověk absolutně věří. To imho dokáže málokdo.

No a pochopitelně nemůžu zapomenout na svou srdeční záležitost Moniku Bagárovou a její klip k soulové baladě Hřích, který vyšel vloni na Vánoce. Klip je sice ryze vánoční, ale ta píseň je prostě nádherná, ten klavír je chvílemi až virtuózní a Monička tam výborně prodala svou přenádhernou barvu hlasu. A samozřejmě jí to v klipu neskutečně sluší, ostatně jako vždy :-)

Mám ale i jeden hodně smutný případ, jak hluboko může poklesnout superstáristka. A ještě smutnější na tom je, že se to týká jedné z nejlepších zpěvaček, které se v SS kdy objevily. Víc bych to radši nekomentoval.

72
yeey
Reagovat

71 no ta Leona … ufff… asi to je i trochu recese ci co ale teda je to dost odporny… navic bych si dovolil k Leone Senkove jeste jednu vytku… ja ani neresim, ze je lehce korpulentni, ale proc proboha na sebe navlika co nejuspornejsi hadry, aby to bylo jeste vic poznat… a proc se pokazdy zmaluje takovym zpusobem, ze vypada bud opravdu odpudive az nechutne nebo jeste hur, ze vypada opravdu jak naka, ehm, slecna od silnice… nechci nikoho urazit (coz se mi teda bohuzel asi stejnak povedlo), ale dost me tahle nesoudnost u nekterejch holek zarazi…

me zaujal za posledni dobu jeste tenhle novej song od Báry Zemanový, Bára tam trochu upustila od rocku (rockovej je az konec), ale predpokladam, ze tenhle song je celej spis takova recese…

http://www.youtube.com/watch?v=MV1b4FwKOGo

73
otherside
Reagovat

Ten song od Domči Mirgové je pěkný, text myslím napsal Miro Jaroš…

jinak kdo mi fakt vadil…
Standa D., Za 5 12, Jan Bendig, Alžběta P., Bisek, Martin Konrád, Michal F….

74
DJ Vlado
Reagovat

72 – Bářina píseň je fajn, jak hudebně, tak textově, jen mám trochu pocit, že to není tak úplně její styl. V tomhle funk-rocku neprodává svůj hlas tak, jako v tvrdších peckách, jaké měla na Rozjetém vlaku i Magistrále. Jinak moje Top 3 Bářiných písní je Víc musíme chtít, Napořád a Leť! – všechny z Rozjetého vlaku.

U Leony se obávám, že to recese moc není a že to naopak myslí smrtelně vážně. Kdyby to byla recese, tak to zahraje maximálně na srazu toho basketového mužstva, ale netočila by k tomu klip. Pro mě je to každopádně jedna ze tří největších hrůz, které kdy který finalista SS spáchal (společně s Dolínkovým „Čáry máry, jsem funky čaroděj“ a Savkovým „Neslibuju modrý z nebe, nabízím jen sex“).

75
Jana
Reagovat

71 – klip Dominiky Mirgovej nie je nic prevratne,vobec nie originalne, nech sa paci Demi DeLovato
http://www.youtube.com/watch?v=r_8ydghbGSg

76
DJ Vlado
Reagovat

76 – Zjevná inspirace tam je a dokonce nejen klip, ale i ta píseň je chvílemi podobná. Nicméně pro mě v tomto případě kopie překonala originál, protože Dominika je imho lepší zpěvačka Demi, u které mi navíc příliš nesedí barva hlasu (tuhle píseň zpívala v americkém X-Factoru i má oblíbená Drew a její podání se mi rovněž líbilo víc), a navíc Dominičino podání je imho celkově o dost uvěřitelnější a opravdovější, i ten klip je u Nové celkově působivější než u Skyscraperu.

77
dolores
Reagovat

fiha, nuz tak Zuzane bola pridelena da sa povedat narocna klada, ktoru len tak niekto neunesie. ale ked s tym suhlasila, asi to ma uz nejako zmaknute. dufam.
je to sakra narocne na dych aj striedanie rytmu, tvorbu tonov, och. bojimsa o nu, ale snad to da vkusnejsie ako Katka Svrcekova v SF prvej slov.superstar. ta bola fest expresivna, az tak, ze sa clovek priam potil, ked ju pocuval :)) hadam popracovala aj na gestach smerom k divakovi. no kedze jej kouc menom Dara jej az tak neporadi, musi sa spoliehat Zuzka asi na vlastne schopnosti a sebareflexiu. drzim jej palce:)

78
DJ Vlado
Reagovat

Připomínám, že pořád máte možnost hlasovat do ankety o nejoblíbenějšího vítěze / vítězku, stříbrného / stříbrnou a finalistu / finalistku od 3. místa níže (viz. 23)

79
yeey
Reagovat

74 Vlado – vidis to, ja teda mam rad vsechny pisne, co zminujes, ale jeste lepsi kousky sou podle me na Magistrale (Sílu mi nech, Hodiny, Magistrála, Audio Message…) … kazdopadne ale mam spis dojem, ze pro je Rock’n’roll je pro Báru stále pojem :-DDD a ze jeji dalsi tvorba bude urcite tvrdsi nez tohle, mozna ne az takovej narez jako Magistrala, ale kazdopadne tvrdsi nez tenhle singl, kterej je spis na efekt a udelanej z recese a ze zoufalosti nad ceskou hudebni scenou…:-) kazdopadne je to rozhodne lepsi „protest song“ nez ten od Rybicek 48 (kde se ostatne Bara taky mihne)…

nevertheless, z tech rockoveji zalozenejch finalistek Superstar mam Baru snad nejradsi…….. urcite je mi 1000x blizsi nez Leona Senkova, ktery sem sice hodne fandil, ale krome hlasu a dejme tomu hudebniho vkusu se mi na ni nelibi zhola nic… chovani, vzhled (a opakuji, ze ne proto, ze je silnejsi)… no a Gabina Guncikova je sice totalni hvezda a pro me nejlepsi ucastnice talentovych soutezi vubec, ale cestu po Superstar nezvolila uplne idealne (i kdyz chapu, ze na vyber moc nemela), v tomhle ohledu u me jednoznacne vitezi Bara, ktera mela (na rozdil od Gabiny) moznost vydat se nekomercni cestou, cehoz vyuzila naplno, natocila desku s Blue Effectama a pul roku po Superstar mohla zpivat na hlavni stagi Rock For People, coz je mysim daleko vetsi uspech, nez nakejch 200 000 zhlednuti na youtube! howgh!

80
dolores
Reagovat

trochu nechapem, preco Ivanna dostala tu prerabku Power of love, preco nie original ?? ja nemam nic proti Petre Janu, ved ta ma teda kvalitny rockovy hlas, aj ked spievala popinu, ale prave tento prebraty song sa mi prilis nepaci. nemam obavy, zeby to nasa ukrajinska bohatierka nedala, naopak, kedze zase ide o tzv. velkohlasnu tahavu skladbu, Ivannka sa nam opat predvedie. opat bude moct pouzit svoj rozsah aj klasicku spevacku techniku, ktoru ma zda sa dost nadretu. vypocula som si znovu jej Jednoho dne se vratis, a konstatujem, ze cestina je slusna, hlbky krasne, ale vysky ee. ani nie tak farba ako ich tvorba. obavam sa vsak, ze tu mozno skor ako v minulom kole pouzije nejake spevacke maniere, na druhej strane je dost bystra, aby sa tomu vyhla. MD je asi dobry korepetitor, lebo tu Houstonku dala kvalitne. cakala som prepadak ako to predviedli jej predchodkyne v tychto sutaziach a ona sa blysla-ziadne zbytocne ozdoby, ziadna nevkusna spevacka exhibicia, proste mala to pod kontrolou. mozno jej radil skuseny muzikalovy harcovnik MD. neviem. ale som na tuto lady Voice z Ukrajiny ukrutne zvedava a cakam konecne aj na nejaku silnu emociu, ktora sa ma pri jej speve zmocni :)))

81
Monika
Reagovat

Anketa: vitezove Zbynek Drda/ Patricia Janeckova
2. misto Petr Bende/ nikdo
3. a vyse Petr Sevcik/ Leona Senkova

82
dolores
Reagovat

este k tej cestine. stale sa potmehutsky usmievam, ked citam o tych zhnusenych pocitoch z cestiny, ktore nemoze stravit ceske ucho z Anninho spevu a ako sa uz dopredu obava o vyslovnost Ivanny :)) zaujimave, teda ak si pamatate na prisernu priam komicku slovencinu pana Chodura v Cigaretke na dva tahy, tak vedzte, ze ja som sa dokazala od toho odosobnit a viac sa sustredit na intonaciu a vyraz, hoci ta artikulacia a frazovanie v slovencine v tej piesni je dolezita, ale clovek predsa odpusti, ak vie, ze tomu spevakovi nenarastol zobak pre jazyk, ktory bezne nepouziva.
co maju hovorit taki anglicania? v ich jazyku spievaju vsetky narody sveta, kazdy svojim akcentom, ako im to musi trhat usi? :))) ale myslim, ze si uz zvykli a nie su az taki patrioti, a su vlastne radi, ze sa spieva v ich jazyku. mmch, co poviete na dalsieho slovaka, co spieva Slzy? http://www.youtube.com/watch?v=oIo5_i439Xw

83
dolores
Reagovat

78 – Vlado , tazka uloha :))

1. Chodur (zial,nemam nikoho lepsieho) / Janeckova
2. Smajda (zase namam lepsieho) /Mirgova

finalista : Sevcik / Bagarova

nepostupujuci do finale:

Debbi Kahl / Adam Durica

81 – ahoj Monika, ako davno som ta tu nestretla :) fandis teraz niekomu v Hlase?

84
dolores
Reagovat

oprava, namiesto Smajdu Petr Bende. uplne som na neho zabudla. sorry Vlado

85
cedarin
Reagovat

45 – K: díky za upozornění, máš 100% David Spilka byl druhý, jsem hlava skopová!!!

46, 47: K, DJ – to jsem si přesně myslel, že se zase možná pletu a BINGO – ono jo!!!

86
yeey
Reagovat

82 no Martin H ma 1000x lepsi cestinu nez Anicka, tam to skoro nejde poznat… nee jako, jak uz sem tu psal, tohle bych Anicce klidne odpustil, vic tam pokazila jiny veci… a verim, ze kolikrat slovenstina v podani Cechu muze znit taky komicky… zkratka cestina je o hodne tvrdsi jazyk, kterej i podle me daleko zretelneji vyslovuje (ale to je muj pohled jako Čecha) a Anicka byla strasne usislana, coz u tyhle pisnicky zrovna celkem vadilo… kazdopadne si dovedu predstavit, jak musi pro Slovaky znit pritvrzela slovenstina od Cecha :-)

87
XMAN
Reagovat

Harich sice zpívat česky uměl, ale když zpíval ve svém rodném jazyce Ludia Nesú Zlí, tak sem mu nerozuměl pomalu ani slovo.

88
yeey
Reagovat

87 pravda, na cestinu se totiz asi daleko vic soustredil, aby to nepopletl, takze vysledek je vlastne lepsi, nez kdyz oddrmoli slovenstinu… (ale mne tak trochu pripada, ze vsichni Slovaci drmoli a ja pak nerozumim, takze nejspis je problem na my strane :-)

89
Rena
Reagovat

82, Harich to dal moc pěkně, alespon některé pasáže se mi velice líbily – více jak to dala Anička, i ta čeština byla lepší… Harich byl na podiu jako doma, prostě se pro podium narodil, měl 15 a přitom si tu soutěž – v přímém přenosu tak užíval ! Dle mě je Anna úplně jiný typ člověka ( těžkej introvert)

90
dolores
Reagovat

86 – 1000X lepsia cestina ako Annina? OMG , tak to Anna musela byt podla teba v brutalnej priepasti :))))) mne sa teda jeho cestina zda byt smiesna, ale mam slovenske ucho, takze sa nehadam a ustupujem:D, ale ak je aj dobra ta cestina, tak tym prisernym afektovanim to dost doprznil. ospravedlnujem sa jeho fanusikom:)

91
yeey
Reagovat

90 no fakt, je to tak….:-) jeho cestina je v poradku, dokonce mi zni tak nak stylove a smrncovne….:-) jako respekt, z jemnejch nuanci je to sice poznat, ze je to Slovak, ale to by mi samozrejme vubec nedoslo, kdybych se na to extra nesoustredil… kdo by to byl rekl, ze JA vyseknu Martinovi H takovou poklonu :-))

a nemusis me chytat za slovo kvuli kazdy premrsteny cislovce :-)) zkratka jeho cestina je daleko lepsi nez Aniccina…:-)

92
Motýlek
Reagovat

anketa:
1. Cmorík / Aneta Langerová
2. David Spilka / Martina Šindlerová
3. Michal Šeps / Celeste Buckingham

93
sali
Reagovat

Motýlik, Dolly, čujte veršík:

Zajtra Zuzka Natashu
rozdrví toť na kašu.

Čo vy dve na to?

94
Motýlek
Reagovat

sali – slabé… hele já:
Milošova hvězda září v dáli……..
porota jen chválí…, chválí….chválí…..
:-D

95
Motýlek
Reagovat

„Tomu sa mi nechce veriť“ – říká mi na to sali…
Tak to asi radši smažu…, ještě by se mi všichni smáli…
:-))

96
sali
Reagovat

Motýlik nám verše spriada,
to si značný potlesk žiada.

97
Motýlek
Reagovat

Sali milý,
potlesk si schovej na neděli…
víš, že já tomu rozumím,
jak koza petrželi…

Tak to byly verše na dobrou noc. ***

98
Belisana
Reagovat

71 Vlado k ty hymne a Leone – tady bych nebyla fakt vubec prisna. Ty sportovne klubovy hymny jsou myslim zamerne debilni popevek, vsechny jsou takove sracky. A pokud to Leona udelala pro NE, neee ze jako kseft, tak…? Co?Chce to zjistit pozadi, urcite :-))) treba to brala jako for. A treba jim fandi! Co my vime! Az budem vedet, uvidime :-D

99
Belisana
Reagovat

se pridam tady
co tak anketa:
najodpudivejsi mam hned troch
Harich/Bendig

najnudnejsi
Chodur/

najzaujimavejsi/nezabudnutelny
Seps/Smajda
:-)

100
Belisana
Reagovat

99 je k 57, nejodpudivejsi sem napsala jen dva, ale pridam Samera Issu, to fakt ne :-)

101
DJ Vlado
Reagovat

yeey, 79 – Na Magistrále jsou taky skvělý kousky (ty, které jmenuješ, se mi taky líbí nejvíc), jen Rozjetej vlak mám holt tak nějak víc naposlouchanej :-)

Ke srovnání Báry a Gábiny – přesně jak píšeš, Bára to měla v tomhle ohledu lehčí, zároveň i proto, že ČHS3 ze všech řad SuperStar vyvolala u nás po soutěži nejmenší mediální zájem, díky čemuž ale měli soutěžící větší tvůrčí svobodu a mohly vzniknout o to lepší počiny jako obě CD Báry, CD Soni (btw. jeden z vůbec nejzajímavějších počinů, který kdy který superstárista vydal, bohužel v její diskografii zůstal osamocen), i pár věcí od Spilky je slušných. Oproti tomu obě dvě federální SuperStar vzbudily mediální zájem o dost větší a Gábina jako stříbrná SuperStar byla mediálně obzvlášť ostře sledovaná jako Hrabalovy a Menzelovy vlaky, možná i proto, že Lukáš jako vítěz není pro média až tak zajímavý, tak se o to více pozornosti soustředilo na Gábinu, kvůli čemuž opravdu neměla moc na výběr, jakou cestou se vydá. Nicméně nedávno slíbila, že na konci tohoto roku vydá čistě rockové až metalové album, na což jsem vyloženě zvědavý. Navíc Bára to měla lehčí i v tom, že je rockerkou hned na první pohled, už podle image si ji každý zařadí, a proto ji nikdo ani do popíku nenutil, zatímco Gábinu by člověk na první pohled na rockerku tak úplně netipoval, proto zřejmě zaujala nejen rockové, ale i popové publikum. Co se týče fandění v soutěži, tak jsem jim fandil oběma, ale Gábině přece jen víc, protože ve své řadě SS byla pro mě jedinou vyloženě silnou ženskou favoritkou (jelikož Simona vypadla brzo a Dorotka ještě dřív, navíc ani jedna z nich nebyla až tak silná), zatímco Bára se o to u mě přetahovala se Soňou, která byla pro mě ještě o chlup „srdcovější“ favoritkou. Asi by to bylo podobné, kdyby se Gábina setkala ve stejné SS s Moničkou, k čemuž naštěstí nedošlo, proto jsem si mohl vychutnat fandění každé zvlášť. :-)

Jinak mojí možná vůbec i nejoblíbenější rockově založenou holkou je Lucka Bakešová, která možná nemá až tak silný hlas jako Gábina s Bárou, ale na druhou stranu je její zpěv zase imho výrazově pestřejší. Navíc jelikož ji sleduju od jejích 16 let, tak jsem si mohl vychutnat ten přerod z lolitky v rockerku, což je pro mě velké plus :-) Ještě ti sem dám dva její songy od jejích dvou kapel Season Crack a Dekolt, jsem moc zvědav, co na ně řekneš, myslím, že by se ti to mohlo líbit :-)

103
DJ Vlado
Reagovat

Bel, 98 – Je pravda, že sportovní hymny bývají z pravidla sračky, ale já bych rozhodně nebral jako polehčující okolnost, že to Leona nenazpívala pro peníze, ale z ryzího srdce (resp. spíš z ryzí blbosti), naopak to je imho ještě horší, když si za tou hrůzou stojí. To je pro mě asi něco podobného, jako když Lucka Bílá pěla chvalozpěvy na „pana profesora“ a myslela to smrtelně vážně, což mi přišlo horší než to, když nějaký zpěvák občas vystoupí na mítinku politické strany jen pro prachy. Sice podpora politiků a basketového mužstva není úplně to samé, ale vzhledem k tomu že Leonu fandění dovedlo až k takové zoufalosti, jako je tato píseň, to vyjde imho na stejno.

104
DJ Vlado
Reagovat

Ještě můj příspěvek do ankety nejodpornějších soutěžících, což ale pojmu trochu po svém:

U holek mám silnou dvojku überantifavoritek:
Monika Šramlová a Klaudia Pappová

Nejen, že to byly obě ultrazbytečné finalistky, které navíc zabraly místo zajímavějším, ale obě měly i vyloženě odpudivý afektovaný projev na pódiu.

Za nimi ještě přešlapují další dvě zbytečné finalistky Karolína Pavlíková a Alžběta Pažoutová. Nemusel jsem ani „mužatku“ Petru Kepeňovou, ale ta byla objektivně přece jen o chlup zajímavější než ty výše zmíněné.

Pak mám ještě dvojici ženských slabingryň, které se mi ale líbily aspoň vzhledově:
Paulína Ištvancová a Dominika Hašková

Z holek, které se nedostaly do finále, pro mě byla jednoznačně nejhorší Eva Krutáková, na záda jí dýchá Alex Vokáliková a dvě průměrné „modelky“ Barbora Opplová a Petra Huliaková.

U kluků je to pro mě mnohem těžší, tam mám těch „nepřátel“ mnohem víc, nicméně ta „silná pětka“ jsou tito:
Standa Dolínek, Filip Jankovič, Aleš Burket, Denis Lacho a Thomas Puskailer

Pak mám dvojici dobrých zpěváků, na které má z různých důvodů těžkou averzi:
Sámer Issa a Zbyněk Drda

Přičemž první jmenovaný je mi skrz na skrz nesympatický, zatímco druhý by suverénně vyhrál v kategorii ten nejnudnější z nudných patronů.

Mimo SuperStar jsou pro mě největšími antifavority tito:
Laco Hudec a Marián Zázrivý

Nejprotivnější soutěžící, kteří se nedostali do finále jsou:
Lukáš Bajt, Jaroslav Parči, Václav Lebeda, Martin Durkáč, Lukáš Ondruš

Ještě nesmím zapomenout na největší antifavority z letoška, což jsou bez váhání:
David Bisek a Jiří Koběrský

Nesympatický je mi i Brunno Oravec, kterého ale jako zpěváka stavím o třídu výš než ty dva jmenované.

A na závěr cenu za kolektivního nepřítele získávají:
Za 5 dvanáct (sorry, JUDře:-)

106
Insider
Reagovat

Z kombinacie Milos/kapela/Linkin Park odpadnete:-)

107
Viq
Reagovat

Nova má nového favorita.

108
yeey
Reagovat

Vlado 101 – ja Season Crack videl i dokonce 2x nazivo, takze mi i docela utkvely v pameti, jenom sem nevedel, ze s nimi hraje nekdo ze Superstar :-) shodou okolnosti nejak po nich hrala i Bara Zemanova… kazdopadne holky nebyly spatny, ale pokazdy, kdyz takhle na festivalu vleze na podium naka divci kapela, lidi na to pohlizi nejdriv s despektem (snad krome Gaia Mesiah, tam nebylo o cem hovorit, btw jedna z mejch nejoblibenejsich ceskejch kapel, skoda, ze jim to neklaplo ani s Markou Rybin ani s nahradnim Viktorem Dykem)… ten despekt na festivalech ke zpevackam-to plati pro Baru i pro Season Crack (i kdyz Season Crack teda na sobe aspon nemaj blistivou nalepku ***Superstar*** narozdil od Bary)… mne osobne trosku prave vadi, ze Lucka nema tak silnej hlas jako moje TOP zpevacky (tzn. Bára, GG, Marta Jandova, Sandra Nasic), takze se do toho zkratka tolik neopre, ale na koncerte se to poslouchalo fajnove, pak byla, tusim, prave Bara s kapelou a byli zkratka tvrdsi jak hudbou tak zpevem, coz mi asi o neco vic vyhovovalo, melo to vetsi koule…

no a jeste k tematu Bára X Gábina – to mame dost podobne – ve zkratce bych to shrnul – behem Superstar sem vic fandil Gabine, v cinnosti po Superstar Bare… je to asi i tim, ze Barin hudebni vkus je mi preci jen blizsi, nez Gabinin… a taky hraje roli to, ze Bara netancila v Lets Dance, nezpivala Beyonce a nevlezla do muzikalu…. no, holt takova je realita :-) skoda, ze Gabina zkratka nemela takovou prilezitost jak Bara a musela tohle vsechno absolvovat v zajmu zachovani nadeje, ze nekdy za cas bude mozna moct delat to, co opravdu chce – ponekud smutny :-/ a mozna je to dany i tim, ze Bara sla pod Sony BMG a Gabina pod Universal, coz je teda opravdu nakladatelstvi za vsechny prachy…:-!

109
Monika
Reagovat

Dolores – I ja te zdravim. Hlas sice sleduji, ale takove nadseni jako u posledni SS se u me nekona. Ze soutezicich se mi nejvic libi Daniel Mrozek a pak jeste Anna, i kdyz ta me svym poslednim vykonem zklamala, doufam, ze se priste zadari:-))) Slysela jsi ukazky z debutoveho alba Petra Sevcika? (clanek DJ Vlada nize).

110
Anta
Reagovat

Tak jsem si několikrát poslechla Anouk od Kristíny a musím říct, že se mi to líbí možná více než originál, já vím že je to až kacířské tvrzení, ale holčina se mi v té písni líbí čím dál víc a je vidět, že vizážisti konečně dělali svou práci dobře.

111
Nofux
Reagovat

104 – Koukám, že tam máš zařazeného Václava Lebedu. Co říkáš na jeho rozjíždějící se kariéru, kdy vystupuje pod jménem Voxel? :D

112
yeey
Reagovat

110 ja si taky Kristinu docela dost poustim znovu, hlavne od druhy sloky to davala naprosto fantasticky… k tomu skvele hrala kapela… no touchdown…:-) mozna jeste lepsi nez Marketa ten vecer…

113
Anta
Reagovat

112 ač nerada připouštím, tak asi byla lepší než Markéta, ale především proto, že pro mě ta bondovka je už přece jen trochu obehraná.

114
yeey
Reagovat

113 tak jako tak se shodnem my dva (a tusim, ze to psali i Scalex a Vlado), ze to byly 2 nej vykony vecera :-)

115
Anta
Reagovat

114 no v tomto určitě

116
DJ Vlado
Reagovat

yeey, 108 – Tak to jsme se tam možná potkali (i když jsme se ještě neznali), taky jsem byl na párkrát na Votvíráku (popř. Zavíráku), když Sízni a Bára hráli hned po sobě :-) Jinak Lucčin zpěv vynikne víc u Dekoltů, jejichž muzika je celkově akustičtější a Lucka si v jejich písních chvílemi hraje s hlasem úžasně. Styl Síznů je celkově přímočařejší, tam takový prostor nemá. Na druhou stranu u Síznů miluju jejich texty, v písni Doktor např. rejpou do Ratha, což já dokážu ocenit, jelikož Rath je ze všech českých politiků můj úhlavní nepřítel :-) Každopádně po hudební stránce jsou pro mě Sízni a Dekolti velmi vyrovnaný, a přestože každá z těch dvou kapel je úplně jiná, tak jsou obě v současnosti moje dvě nejoblíbenější domácí kapely.

Ohledně toho Universalu máš asi pravdu, to je asi vůbec nejdiktátorštější firma. V první řadě ČSS ještě Chodúr i Šmajda vydávali u Sony, ale loňské finalisty (konkrétně Gábinu, Bětku a Haricha) si už přivlastnil Universal, jediná Celeste vydala CD u EMI (stejně jako vloni Monička) a je rozhodně znát, že měla na CD mnohem víc svobody.

Nofux, 112 – Slyšel jsem jen ten jeho singl V síti. Když se oprostím od předsudků, tak ta píseň není špatná, i když to ani není nic, co bych dobrovolně vyhledával. Každopádně jako zpěvák je pro mě krajně nepříjemný, na ty jeho zprasené Coldplay z Talentmanie se bohužel nedá jen tak zapomenout.

117
dolores
Reagovat

93-sali,pokracujem vo versoch….

kasa sladka,riedka husta
Zuzka pozor na tie gesta!
bo zvalcuje ju Ivanna,
chudak nasa Zuzana :)))

91-yeey. keby si napisal 100x, tak ani si to nevsimnem, ale tisicka to uz o niecom svedci:)))

119
dolores
Reagovat

109-Monika nasla som si ich na jeho webe:)ale to Vladove intreview som prehliadla. dikes:)

Mrozek? ten sa da. sarmantny chlapcisko, no stale cakam na pridanu hodnotu. Anna mi ju uz ukazala;)podobne aj Kristina Zakuciova

120
yeey
Reagovat

117 ok budu pro priste pouzivat primerenych mocnin deseti :D:D:D:D

121
XMAN
Reagovat

105: Jééé to bude zase hra na city, tím si mě teda ještě víc znechutí. Taková hezká holka a bude v televizi brečet že nemůže najít lásku? Ale jděte :-D To já už bych teda kvůli neúspěchům v lásce musel dávno spáchat sebevraždu a to jsem o pár let starší než Ivanna.

122
yeey
Reagovat

116 Vlado – no jako MUDr. Ratha a vubec celou jeho suprovou stranu taky nemuzu ani citit :D … kazdopadne dost mozna sme byli na stejny akci :-) tu kombinaci Season Crack a Bára Z taky videl na nakym festivalu, co ma (nebo mel) pod taktovkou takovej ten Artur Kaiser, kterej tusim Báru dodnes zastupuje…

no a k Universalu teda nemam moc slov, zpusob jakym zvalcovali Gabinu, to je teda neco..

123
Anta
Reagovat

Tentokrát nejsou žádne ochutnávky ze zkoušky ?

125
Prochor
Reagovat

Ivanna dostala slušnou srágoru. Ale je to fér vzhledem k Aničce v minulém kole. Tož hin sa hukáže :-)))

126
Honzad
Reagovat

MD se vrátil z kočkokolotočů, ani brýle nestihl odhodit… a už to Brunovi kazí… :D

127
Ludvík
Reagovat

Nezpivali tu písničku nahodou Bendik s Chodurem?

128
Honzad
Reagovat

A Bendig a Chodúrem nepokořeni ani zdaleka!

129
dolores
Reagovat

esteze si MD vzal okuliare, inak by som si myslela, ze su s Oravcom fakt dvojicky. :D
mmch,strasne vystupenie

130
RAINMAN
Reagovat

Michal David byl otřesnej. Přiškrcené výšky, drobet falešnej. Oravcův výkon byl OK.

131
Anta
Reagovat

Já vždycky trnu, jestli to tzv. profesionální zpěvák dá, když zpívají naživo, protože soutěžící jsou většinou dobří, ale profi asi nejsou moc zvyklí zpívat v TV naživo.

132
Ája
Reagovat

Oravec se mi líbil než se k němu přidal eMDý :-D

133
Michal V.
Reagovat

me teda ta svahilstina desne vadila :-(

134
Michal V.
Reagovat

lol tohle je playback ci co?

135
Honzad
Reagovat

Nechápu ten výběr… v prvním kole se mi líbila, ale tím, co jí Dara vybírá, je na vypadnutí…

136
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Souhlas s Rytmusem – nuda, tato soutěžící je am úplně zbytečná…

137
RAINMAN
Reagovat

Simona byla pod tónem. Vzhledem na náročnost písničky to lze označit jako dobře zazpívané, ale nevýrazné.

138
Anta
Reagovat

Simoně něco chybělo, takový ten drzý kukuč či co, ale nedovedu si představit Avril, jak jenom takhle stojí.

139
Ludvík
Reagovat

A přitom na konkurzu byla taková super.

140
Anonymní
Reagovat

Tak do téhle diskuze k Hlasu ČS píšu dnes poprvé a nejspíš i naposledy – musim říct, že byť jsou některé výkony celkem slušné, vůbec mě tenhle pořad nenadchl. Normálně u takových typů pořadů chodím do pokoje kde je velká tv se super ozvučením, ale letos to na mě moc nedýchlo, a sleduju to vždy u pc napůl oka na maličké monozvuké tv a nějak to na mě nenechává žádný dojem.

Nejspíš je to tím, že díky koučům mám pocit, že divák to, kdo postoupí, ovlivní jen minimálně a rozhodují spíš koučové tymů. Tohle mi vadilo kdysi u X-Faktoru, kde navzdory tomu, že byl někdo už víckrát v rozstřelu, ten, kdo danou skupinu vedl, si dál poslal toho, kdo se mu líbil víc, i když to, že byl ve finálovém rozstřelu poněkolikrát naznačovalo, že asi tolik hlasů od diváků nedostává…

Nápad je to možná dobrý, je to určitě jiné než Superstar atd ale pro mě bohužel slabé. Holt ale v tv nic moc jiného na výběr není, takže pořád lepší než koukat do stropu, že

141
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Leoš je dnes ve velké formě…

142
Pattrick
Reagovat

Anonymní, též mě to nebaví :D Ale já sleduju US verzi, UK, AUS verzi, do toho talent :D tak prostě tohle už jde dost mimo mě :))

143
Anta
Reagovat

No leoš se rozjel hned na začátku, jsem zvědavá co na konci.

144
RAINMAN
Reagovat

Ta šikmooká je děsně oblečená. Vrátila se snad z fitka?!

145
Anta
Reagovat

oprava – Leoš

146
Prochor
Reagovat

Dneska bude asi dominovat David. Schvállně…

147
Ludvík
Reagovat

142- jo UK verze je úplně výborná.

148
Ája
Reagovat

boha jeho, to jejich cucání Halls „jen tak náhodou“ mě fakt baví :-D

149
Pattrick
Reagovat

147 – UK verze je letos nejlepší = )) to jednoznačně

150
dolores
Reagovat

Simona nebola zla, naopak dnes to dala. mne nevadil podiovy prejav, lebo v telke to az tak nebolo citit.
Avril v Blave spievala nazivo hrozne.

151
Michal V.
Reagovat

david nuda

152
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

David W. hrozné, ten refrén nevyzpívaný, jen zařvaný, písnička nebyla vůbec procítěná…

153
RAINMAN
Reagovat

David byl velmi dobrej. Pak to pokazil těsně před koncem. A špatně vyslovil slovo „veins“.

154
Prochor
Reagovat

David nedal tu dominantní výšku což mně trochu zklamalo ale nebylo to nejhorší.

155
kanárek
Reagovat

Dawid to dal skvěle… a po svém.

156
Jana
Reagovat

Já dneska kvůli bakalářce nekoukám, ale pokud tam David nedal ty pořádný vejšky, tak ani koukat nebudu, na to jediný jsem se z celýho večera těšila.

157
Prochor
Reagovat

Dominika je falešná ako prase.

158
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Když není lesba, proč má vyholenou tu levou stranu hlavy?

159
Michal V.
Reagovat

tak barbora vyborna…jako jiz ponekolikate

160
dolores
Reagovat

Dominikino predvedenie tej piesne sa mi nepaci

161
RAINMAN
Reagovat

Dominika byla pod tónem. Velmi dobrá, refrény ale byly slabší kvůli slabému hlasu.

162
mk
Reagovat

Teda s tímhle účesem bych Dominiku vůbec nepoznal a nesluší jí. Zpěv takový nijaký, nemělo to šťávu (možná i ta rocková stylizace hudby…)

163
Jana
Reagovat

Tak se koukej a vykasli se na bakalářku,já jsem taky přerušila přípravu na závěr.zkoušky.Zítra to doženem :)

164
Michal V.
Reagovat

oops tak dominika…jsem myslel, ze je to barbora :-)

165
Jana
Reagovat

163 – Když já na tu bakuli kašlala dost dlouho a teď mi už dost teče do bot…a navíc jsem momentálně měsíc před odevzdáním zjistila, že mám tak blbý téma, že nejsem schopná na to nic napsat. Bych si ten Hlas ani neužila.

166
Prochor
Reagovat

Porota snad nemá hudební sluch nebo co? Byla falešná hlavně na začátku.

167
kanárek
Reagovat

Ježkovy voči, tak si to trocha zesilte lidi, mně to tu huláká…super pařba :-) Tlumím to jen na Leoše…trochu :-)

168
Anta
Reagovat

Domčin účes se mi líbí, jak říkal Pepa – lepší jak ta vlna

169
RAINMAN
Reagovat

166 – Pokud ano, tak absolutně minimálně. To je tou písničkou. Ta je prostě taková.

170
kanárek
Reagovat

A taky tlumím ty pitomé vstupy to Tý- rumu. :-( To bych zrušila.

171
kanárek
Reagovat

Prochor- Ale oni to dva ze čtyř říkali, že začátek byl slabší.

172
Belisana
Reagovat

zdravim Marka, Aju , dolores a tak :-)
pro pobaveni – docetla jsem knizku Jaroslava Rudiše Konec punku v Helsinkach, a tam moc pekne rikaji eMDý – Michal nonstopíča David :-)

173
dolores
Reagovat

co sa tyka intonacie, tak Simona dnes lepsia ako Dominika.(moj nazor)

174
Jana
Reagovat

Já nevím,nemůžu si pomoci,ale čím víc přibývá těch pěveckých soutěží ( a zvláště se to týká Hlasu),tak se mi zdá, že se střídají výkony podprůměrné s výkony „docela to šlo“. Chybí mi něco,z čeho bych si sedla na zadek: mezi taková vystoupení bych zařadila zatím jen výkon Aničky s Luckou Dobrovodskou,výkon Aničky v 2.kole ( Jar of Hearts) a potom ještě souboj Brunna s Arpádem.A celkem se mi líbila v duelu Zuzka Mikulcová..jinak průměr,šeď a slabota…

175
Prochor
Reagovat

169 – RAINMEN neštvi mně – skoro o čtvrt tónu po tónem je nepatrně ? To teda nežeru.

176
Ája
Reagovat

172 – trefné :-D :-D
jinak taky zdravím :-), btw. už máš svoji letošní mafii v hlase? :-)

178
dolores
Reagovat

cau bel, o com pojednava ta kniha?

179
RAINMAN
Reagovat

Opět Leošova narážka na to, že je Tina černá.

180
Prochor
Reagovat

Dara tomu hodně přidává. Ale není to špatný.

181
Anonymní
Reagovat

174 – Vidím to tak nějak podobně

182
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Rudiš je alternativní nýmand… Jinak to co zpívá Dara za duet je neuvěřitelně nudná odpornost – kde to vyhrabali…????????????

183
Jana
Reagovat

Tak to se Milošovi s Darou povedlo.

184
dolores
Reagovat

cislo Milosa s Darou ma dnes asi najviac zatial bavi

185
RAINMAN
Reagovat

Duet nic moc. Dara o něco lepší než falešnej Miloš. Nejlepší byli samozřejmě sboristé.

186
Belisana
Reagovat

176 Ajo nemam. Ja sem tez jednoclovekovy fandic, ale nic me necaplo, krom Simony Feherove, tak uplne. Anicka dobra, tak jen prihlizim :-)

187
Prochor
Reagovat

Petráňový písnička je tak jednoduchá, že není co hodnotit. V podstatě to odehrál Jimy Cimbala.

188
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Je chyba zpívat veřejnosti zcela neznámou a nijak chytlavou a časem neprověřenou píseň… Kdo jí do takové věci uvrtal?

189
Belisana
Reagovat

178 no nejni to zadnej literarni skvost, ale je to o punku v Sudetech, Die Toten Hosen, HNF, blaznivi lidi atd. Takova tramvajovka.

190
RAINMAN
Reagovat

Kateřina nasadila protivnou barvu hlasu. Falešná. Nenávidím tuhle písničku!

191
Honzad
Reagovat

Zdá se mi to, nebo tohle je průser celé soutěže?

192
Pattrick
Reagovat

Pipka, kdyby necházela ty ksichty, tak nikdo neví, že posr.. text :D

193
Belisana
Reagovat

182 Marku cekala jsem, ze to reknes :-DDD

194
kanárek
Reagovat

Netrápilo se tam to děvče?

195
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

189 – mně je odporný jako člověk, takový alternativec…
:-(((

196
Michal V.
Reagovat

honzad: nam se to se zenou celkem pozdavalo ;-)

197
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

193 – co přesně?

198
RAINMAN
Reagovat

Komu z vás se líbila její barva hlasu???

199
Belisana
Reagovat

195 Marku ja vubec nevim, kdo to je :)))

200
Honzad
Reagovat

195: proti gustu ;) já to jen slyšel (a neviděl), ale nějak mi to trhalo uši a celé mi to nějak vadilo… asi MDý komplex či co :D

201
RAINMAN
Reagovat

Vybrali skvěle tuhle stupidní písničku???

202
mk
Reagovat

201 – přece si nenase*ou do vlastních bot a nebudou svůj výběr kritizovat

203
Anta
Reagovat

MDý asi četl tuto diskuzi, a proto si vzal brýle, aby nebyly vidět jeho svítící očička.

204
RAINMAN
Reagovat

Malá vrtná soustavička?

Nádobíčko Leoše Mareše.

205
Belisana
Reagovat

197 ze je to priblbly alternativec. O nic nejde, mne se hlavne libi prejmenova eMDy, ackoli nejak si vybavuju, ze vlastne eMDy si u tebe stoji dobre :-))) neresim

206
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

199 – takový arogantní pravdoláskovec (něco jako „umělec“ Černý nebo Jiří David…), k dokreslení co je zač jsem vyčetl na wiki, že byl manažer punkové kapely a redaktor denníku Právo (!!!)

207
kanárek
Reagovat

198- Já ji slyšela slabě- vše ostatní ji v mé TV přehlušilo. Loni jsem to pouštěla na dvou TV a v každé to bylo slyšet jinak, takže to možná není jen o vkusu každého, ale i o kvalitě střev přístroje.

208
Prochor
Reagovat

Nataša Bedingfield mi připadá bez chuti a bez zápachu i v originále. Ale podle mně to nebyl až zas takový rů*ser.

209
Michal V.
Reagovat

tady to taky nezni uplne blbe

210
dolores
Reagovat

Katku som nepocula (musela som plnit poziadavku svojho dietata)

uz ide Zuza , och lubim ju :)

211
Jana
Reagovat

Belisana a Kalina – laskavě si běžte řešit oftopiky jinam, zde je diskuze o hudbě!

212
kanárek
Reagovat

Dara vypadá naprosto bárbínovsky…až na toho Kena teda.

213
zuzana
Reagovat

zastrelte niekto vokalistov
ze odosielam komentare moc rychle….ved posielam prvý !!!

214
RAINMAN
Reagovat

Zuzana to zazpívala dobře. Ke konci už ale začínala mít intonační problémy. Těžká písnička. Mě to nechalo chladným.

215
Heja
Reagovat

Nevím, jestli to mám vůbec sledovat. Je to šíleně špatně ozvučené a nechápu, proč vokály jsou tak hlasité. Dominice to totálně zkazili.

216
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

211 – starej se o sebe…

217
Heja
Reagovat

Třešničkou na dortu je Dara Rolins alá Dolly Buster

218
dolores
Reagovat

Zuzka dneska potvrdila, ze je jedna z najlepsich tam. neviem, kto by ju este mohol dnes zatienit. zeby Ivanna :)))

219
RAINMAN
Reagovat

215 – Zuzana totiž zapomněla, že má zpívat… a proto byl slyšet pouze sbor. Její chyba!

220
zuzana
Reagovat

a zdá sa mi že dare sa rysuje najlepší team….Rytmus to pokašlal vyradil simonu a michala

221
J.
Reagovat

Ty vokalisty tam taky nepobírám, přijde mi, že jsou vždy hlasitější a zpívají jinak, než ti zpěváci. To je snad ještě horší, než když v Superstar neměli ze začátku ty odposlechy :o( Vůbec se to pak nedá poslouchat. Proč nezpívají sami…

Apropo, jak tu někdo psal, že v těch duetech jim to kazí ty „celebrity“ tak to bude asi opravdu tím, že ta „děcka“ zpívají pořád naživo, kdežto ty celebrity a koučové zpívají často na hlaf – nebo úplný playback

222
Prochor
Reagovat

218 – Dolores pro mně máš pravdu :Zuzka dnes jedna z nejlepších jak to slyším.

223
yeey
Reagovat

tak pro me zatim velmi dobre vykony Zuzka, Katka a David…. Dominika a Simona pro me bohuzel byly svorne k uzoufani nudny…

224
dolores
Reagovat

214-Rainmane,Zuzka na konci nemala intonacne problemy, ale trochu experimentovala. vies preco? lebo je muzikalna :) odporucam : zhlboka sa nadychni a daj si Halls:)))) ale pis dalej bavis ma :D

225
Heja
Reagovat

215: Tu už jsem neslyšela. Já nechápu, proč nemohou zajistit aspoň dostatečnou hudební kvalitu, když už studio vypadá jak vypadá.

226
zuzana
Reagovat

219…zuzana zabudla spievať? aj Dominika zabudla? už minule boli falošní jak sviňa, Roba Pappa mám rada ten svievava čisto, ale je tam Saša Okálová a tá je hrôzostrašná

227
RAINMAN
Reagovat

215 a 219: V jednom momentě tomu fakt tak bylo.

228
Heja
Reagovat

No přiznejme si, výkony v porovnání s včerejším britským hlasem naprosto tragické.

229
RAINMAN
Reagovat

Barack Obama na odstřel.

230
dolores
Reagovat

k vokalistom: su dost k spevakom nedoladeni. chybu robi aj zvukar, lebo ich niekedy prilis zosilnuje. vokalisti by mali posobit nenasilne. tak ako vo vystupeni, co tu dala minule mila z americkej The Voice, kde Juliet Simms mala take decentne vokaly, ze to az dusu hladilo:)

231
Zo
Reagovat

Nuda,nuda…..porota hrozná,moderátoři nudní,zpěváci..niko mě nezaujal…

232
Michal V.
Reagovat

oops vcerejsi britsky hlas??? omg ja trouba… tak uz vim co jdu hledat

233
Prochor
Reagovat

I když tu písničku díky rádiúm nenávidím tak konečně slyším katku Petráňovou zpívat – a není to úplně špatný. Podle mně by měla ještě postoupit.

234
Ludvík
Reagovat

228- to nemůžeš srovnávat.
Jinak moderátoři jsou uz trapni, jako poprvé to byla sranda…teď ne.

235
dolores
Reagovat

Katka P. v duete velmi dobra

236
Jana
Reagovat

Ježíš jak já toho Koláře nemám ráda….takovej slizkej rockovej přeběhlík

237
RAINMAN
Reagovat

Začátek duetu byl dobrý, pak ale jeden strašně falešný moment… pak už byli méně falešní, ale celé takové utrápené. Ke konci už OK. Kolářův hlas nic moc.

238
Prochor
Reagovat

Tohle Novotný neutáhne :-)) Karaoke.

239
zuzana
Reagovat

zase tie vokály !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miloš je skvelý

240
mk
Reagovat

Nechtělo by to k tomuhle songu někoho tvrdšího a ne slaďouška Miloše?

241
Pattrick
Reagovat

No refrén mu pěkně ujel .. brr .. Jak si někdo může vzít Linkiny, nechápu..

242
Prochor
Reagovat

236 – Tak za tenhle tvůj názor ti děkuju protože za něj dostávám kapky hlavně od kámošek, který jsou z Koláře odvařený. Konečně rozumná ženská!!!

243
RAINMAN
Reagovat

Miloš byl pod tónem. Dal to ale velmi dobře. Konečně super souznění s vokalistama!

244
Lendul
Reagovat

nemohl by někdo vypnout vokalistům mikrofony?

245
Anta
Reagovat

Tyen refrén mi nějak nezněl, snad že zase vokalisti byly hlasitější.

246
dolores
Reagovat

226 – Sasa Okalova? to mi nieco hovori, nebola ona tiez v niektorej superstar? teraz Robo Papp dobry s Milosom, ale Milos dost vlazny. s Darou bol lepsi

247
Ája
Reagovat

236 – mně se Kolář líbil, když byl s Arakainem, viděla jsem je naživo a bylo tu super, bohužel od té doby Kolář nestojí za nic

248
mk
Reagovat

Náhodou, ten vokalista-chlap byl tentokrát dobrej

249
Prochor
Reagovat

Dara říká to co já ale velmi mírně.

250
Anta
Reagovat

Taky jsem si toho chlapa vokalisty všimla a dobrej

251
dolores
Reagovat

248 , ved to hovorime ja aj zuzana v 226, ze Robo Papp /vokalista/ je tam z nich najlepsi

252
kanárek
Reagovat

Miloše jsem jen slyšela z druhé místnosti a zněl dost dobře.

253
RAINMAN
Reagovat

Fór dne:

Michal David vyčítá Oravcovi, aby zapracoval na stylingu…

254
mk
Reagovat

251 – no jo, ale to předpokládá, že vím, kdo je Robo Papp, což jsem doteď nevěděl :D

255
mk
Reagovat

Oravec mě děsně irituje tím, jak pořád kouká nahoru…

256
Jana
Reagovat

A potom se dal dohromady s Karlem Svobodou a společně zapracovali na jeho nové image popové hvězdy…:)

257
RAINMAN
Reagovat

Oravcův hlas je nanic! A bylo to intonačně špatně. Nuda.

258
Anta
Reagovat

Bruno zpívá mou srdcovku z mládí, no, vydržím to.

259
Michal V.
Reagovat

obcas se mi zdalo, ze se mu nejak spletli slova ci co…

260
dolores
Reagovat

254-mk, ved prave som ti to chcela ozrejmit :))

Brunno, omg, nuz Rainmane, tu by si mal napisat, ze niektore tony dost netrafil :D

261
Motýlek
Reagovat

Oravec – hodně slabé…. :-/

262
Prochor
Reagovat

Bruno se nejlepší sluchař ale ta anglická pronunciantiation je trága. Ale dobrý. Občas trochu mimo intonaci. Být angličan tak mu nerozumím.
P.S. Pracoval jsem ve Spojeném království.

263
Jana
Reagovat

Mě se Brunno líbil,zatím s Milošem nejvíc

264
Motýlek
Reagovat

Nechápu porotu…, jaké klobouk dolů, Pepo??? Škoda slov…

265
Jana
Reagovat

Prochor: a přesto nevíš, jak se pronunciation píše

266
Jana
Reagovat

Podle reakcí Davida se mi zdá,že Brunno bude ten.koho nepošle MD do dalšího kola….

267
Motýlek
Reagovat

Bruno vypadne stoprocentně… MDýmu už zjevně vadí… :-))

268
RAINMAN
Reagovat

260: Rádo se stalo…

269
Jana
Reagovat

Brunna bude škoda, ve výběru naslepo byl super, nechápu, proč si teď vybírá takový slaďáky přeslazený. Ale hlavně že nepůjde David W.

270
Belisana
Reagovat

dolores a ostatni priznivci Sevcika, nevim, jestli jste si vsimli, ze DJ Vlado udelal s Petrem rozhovor a jsou tam ukazky z pripravovaneho CD. Clanek dost rychle zapadnul, protoze Panacek sleduje mnohem vic RS nez loni, takze se mota ted nekde uprostred hlavni stranky. Tak kdo ma zajem …

271
Michal V.
Reagovat

prochor: tak rozumet jim anglicke texty neni skoro nikomu…mozna s vyjimkou dominiky

272
dolores
Reagovat

267-Motylku, ja by som povedala, ze na 99%

273
Scalex
Reagovat

Prosím vás, nevíte někdo, kde bydlí RAINMAN? Poslal bych mu domů televizního opraváře, aby mu sešteloval reproduktory v televizi, evidentně mu nějak zloběj a i ten, kdo zpívá čistě, nebo dokonce nad tónem, zní u něj doma pod tónem. Tak si myslím, že je škoda, že má RAINMAN zkažený zážitek jen kvůli pochroumané telce.

274
Prochor
Reagovat

265 – pronunciation nebo mám už sklerózu:-))

275
Prochor
Reagovat

Jinak pro mně je Bruno asi největší objev. Škoda, že neměl za sociku takové možnosti jako dnes. Určitě ho mlaďoši pošlou do kopru dříve, nebo později.

276
Motýlek
Reagovat

Scalex – :-DD to nebude televizou…, to bude chtít navštívit audio komoru…
Dolores a Zuzko ahojte…:-)

277
sali
Reagovat

Zapol som až teraz od Oravca:

Zaskočil nás Oravec,
keď dal slušne túto vec.

Čaute, dievčatá. Pekné veršíky ste posplietali, moje. :-)) Pokračujeme.

278
Jana
Reagovat

Konečně nějaký fanda Brunna,už mám depku z těch negativních reakcí na něj…potřebovali bychom MDýho přehlasovat :)

279
RAINMAN
Reagovat

273 – No vidíš, že se dá napsat kritika, aniž bys mě vysloveně urážel… urazil jsi vlastně pouze můj televizor. :-D

280
dolores
Reagovat

273-Scalexi, skoda penazi za opravara, staci, ked zajde na ORL :D
ale musis uznat, ze obcas sa trafi :))

270- bel.-prave dnes ma tam nakopla Monika, uz som adorovala:D

281
sali
Reagovat

Zuzkáááá, poďméééé!! Nesúťažná, ale body chytáš!

282
Michal V.
Reagovat

asi jsem se zamiloval do Zuzany :-D

283
Jana
Reagovat

je dobrá a vždycky byla

284
Prochor
Reagovat

Celebration – oni neudrží tón ? Působí to amatérsky.

285
Motýlek
Reagovat

sali – si děláš prču, že jo…. Dyť se to nedalo poslouchat… :-D

286
sali
Reagovat

Veľmi výhrevné vystúpenie, Zuzka lepšia ko Poppy.

287
Ája
Reagovat

tak musím říct, že Zuzka se mi začíná fakt líbil

288
dolores
Reagovat

zo Zuzky ma normalne mrazi – skvela… vokalisti -shit, Tomi, vo vyskach dobry, dole slabsi

289
mk
Reagovat

Tentokrát vokálisti lepší jak oba zpěváci :)

290
Prochor
Reagovat

282 – Zuzky jsem si nevšiml až dnes. Ale má na to aby zamíchala pořadím. A to mně baví!

291
Belisana
Reagovat

280 dolores to je dobre, pac prave Monice bylo lito, zes to asi necetla :-)))

292
Anta
Reagovat

No téměř tradičně vokalisti fuj, Zuzka výborná.

293
RAINMAN
Reagovat

Výborný duet. Popovič velmi dobrý, ale ve vyšších polohách měl problémy. Zuzana byla taky velmi dobrá.

294
Tereza
Reagovat

Bel..dík za upozornění..jdu si spravit náladu..určitě to u Ševčíka bude lepší než ta dnešní hrůza tady…

295
sali
Reagovat

285 – nerobím si švandičku, divím sa, že nikto neocenil, že tam veľmi sadol jeho hlas. Intonačne naozaj častejšie mimo, ale on to Chicago dal (imho) dosť slušne, a nerobil tie voloviny s krkom a tvárou. Totiež nikto neocenil. TEraz pozeraj na Kutheila, ako sa neudrží na uzde.

296
Motýlek
Reagovat

Tak snad si spravím chuť teď….

297
sali
Reagovat

Motýlik, Dolores – ako sa podarilo Zuzke?

298
dolores
Reagovat

sali, pre teba vyhrevne, mna mrazilo, hm:))) take rozdielne pocity, ale vo vysledku sme myslim v uplnej zhode ! :D

299
Prochor
Reagovat

Nothing else matters bych fakt nečekal – 1000 – tá předělávka. Ale mohlo to dopadnout i hůř.

300
Motýlek
Reagovat

sali – Brunno mi přišel, že lavíroval sem a tam…, úplně šejdrem… Ale mohlo to být tím kýváním tělem.. :-D

301
RAINMAN
Reagovat

Petrův začátek byl slabý. Intonačně taky docela blbě. Hlasově to ale ustál.

302
Anta
Reagovat

No tentoktát ten vokalista byl hroznej.

303
Jana
Reagovat

Nevím,jak působí Kutheil na lidi,ale na mě tedy moc ne,i když výkon to špatný nebyl

304
sali
Reagovat

Kutheil:

vokály mu to skazily,
ječáky moc silné byly.

305
angela
Reagovat

Tak nevím… buďto blbě slyším nebo jsou ti sboristi na zabití – já už teda měla ten dojem i dřív, ale pravidelně to nesleduji… ale dneska mi obzvlášť lezou na nervy… grrr… dle mého některým ty písničky přímo prasí:-/

306
dolores
Reagovat

207-sali, Zuzka dnes rozdrvila Natashu !!! je dnes hviezda vecera, ver mi. absolutne skvela, aspon pre mna

291 bel-taka otazocka trochu off topic, je Monika ta Monika? prepokladam manazerka. teda asi nie, ale ta zhoda krstnych mien ma drazdi :))

307
Motýlek
Reagovat

Kutheil mi nesedí celkově… Taky by mohl vypadnout…

308
angela
Reagovat

302 – ha, tak nemám ten dojem sama… sborista byl fakt na zabití!

309
Scalex
Reagovat

Vokalista jedno velké AU!

310
jonatána
Reagovat

Tak Rytmus zazpíval Stevieho, šikulka :-)))). Páni, to je ale namachovaný blbec. Já ho zkrátka nemůžu ani cítit, sorry.

311
sali
Reagovat

S Brunom sa môžem spokojne mýliť, môj telkáč je zvukovo spoľahlivý asi ako aprílové počo.

312
Pattrick
Reagovat

Debilové, kolik tam bylo reklam tvl :/

313
dolores
Reagovat

Kutheil mal problem prave s vokalistami, ale aj on to celkove nedal tak ako by mal, nemalo to v sebe to posolstvo, co ten song ma mat.
MD je uz ocividne nervozny z Rytmusa, bavi ma to :)))

314
yeey
Reagovat

to byl teda fight Rytmus X MD… Tentokrat mi to ale kupodivu prislo daleko trapnejsi od MD..

315
sali
Reagovat

Ako to dnes natrie Katka?
Pesnička toť pre ňu vratká.

316
Belisana
Reagovat

306 dolores je to urcite ta sama Monika, na kterou myslis ty. Pise jako ja bez diakritky, a obcas psala romany, takze jsem to ani necetla :-)

317
Anta
Reagovat

Jednu chvíli tam Petr rukou máchl dozadu jako kdyby chtěl ty voklaisty umlčet, myslím že to slyšel jak to nezní a zřejmě ho to celkem dost rušilo.

318
Ludmila
Reagovat

no hádka MD s Rytmusem dnes zatím nejlepší
a pokud jde o Kutheila, tak jak ho nemusím mě se dneska poprvé líbil

319
Motýlek
Reagovat

Dolores, zas jsi mě předběhla… :-D MDýmu tečou nervy… Dneska je Rytmus ve formě… Ještě že tam je, jinak je to porota na dvě věci… :-D

320
dolores
Reagovat

sali, Brunno netriafal a bol pateticky. nejake zablesky dobreho dojmu tam boli , ale bolo ich malo. skor asi len farba hlasu mi tam sadla. inak adept na vyhadzov. a do rozstrelu pojde s Kutheilom IMHO

321
Jana
Reagovat

A nakonec tetička Ivannka potěší nejvíc našeho Míšánka

322
RAINMAN
Reagovat

319 – Dnes je Rytmus dobrej, ale jinak je tam letos docela nudnej a zbytečnej.

323
yeey
Reagovat

320 – ano, lip bych Bruna nevystihl a zrovna dneska sem si to i sam rekl – pateticky – to je presne jeho zpev…:-)

324
Jana
Reagovat

Já bych od Davida viděla do rozstřelu hlavně Katku

325
sali
Reagovat

Zas sa tu zjavili
tie štyri paličky?
Ich linky netrápia
naše makovičky.

326
sali
Reagovat

NA Meršovi má pristáť bocian?

327
RAINMAN
Reagovat

ZJEBOU!

328
sali
Reagovat

Kto sa nechytá: bocian = čáp.

329
RAINMAN
Reagovat

326 – Kocián?!

330
RAINMAN
Reagovat

328 – Já se chytnul hned! :-D

331
dolores
Reagovat

316-bel-neviem, ci si ma pochopila. ale je manazerka Monika Zajacova nasa Monika diskuterka z panacka?

332
Jana
Reagovat

Tak tohle bude asi průser večera,ne?

333
Belisana
Reagovat

331 dolores neni

334
Pattrick
Reagovat

Noo .. co tam ona dělá sakra… Nížky otřesné, výšky ještě horší..

335
T.
Reagovat

ta tam ty slova seká jak dřevorubec

336
Anta
Reagovat

Katka má hodně slabý a roztřesený hlas a i falešný. Vůbec se neměla dostat přes souboje.

337
dolores
Reagovat

je skoda, ze ten krasny selest v hlase Katky D. je ruseny slabym spevom

338
mk
Reagovat

Průůůůůůůů… duch

339
sali
Reagovat

Katka, chytila sa až v druhom refréne. Zase ju prekričí kapela. Ona má smolu ako hrom. Darina, toto ide na Tvoju hlavu, alebo na produkčnú.

340
Lendul
Reagovat

zabrala místo Nandymu :-/

341
Michal V.
Reagovat

tak jestli neni nachlazena/nemocna tak okamzite pryc…

342
RAINMAN
Reagovat

Katarína je rychlejší než hudba. Pak to jednou hodně falešně ujelo. První část refrénů velmi dobrá, druhá část refrénů špatná.

343
Jana
Reagovat

Katka je milá a sympatická,má zvláštní kouzlo,ale na tuto soutěž v této úrovni prostě nemá

344
angela
Reagovat

Tak to teda bylo vážně „můj bože“… co tam ta Katarína dělala:-(

345
jonatána
Reagovat

Tak Katku jsem neviděla, jenom slyšela, byla jsem v druhém pokoji a přišlo mi to dost hrozné.

346
sali
Reagovat

Pri Katke sa nedala počúvať hlavne porota.

347
Jana
Reagovat

U Katky mě mrzí, že vyřadila Nándyho nebo jak se jmenoval..ten byl dost zajímavej.

348
dolores
Reagovat

bel, diky, myslela som si, len nejaka pravdepodovnost tu bola.

Katka D. je sympatacka a krasna baba, len uz tam to moje dievcatko nema co robit

uz sa musim smiat z tych uvodnych poznamok koucov : ja ti fandim, ale …:))))

349
RAINMAN
Reagovat

Ivanna je snad nešťastně zamilovaná?

350
Michal V.
Reagovat

aha dalsi slovenka co bude zpivat ceskej flak jsem si to nejak neuvedomil… tak uvidime to Ř…

ale chapete nekdo proc ty chudaky slovenky nutej do zpivani v cestine? me to nejak unika… to jako maj slovaci malo vlastnich hitu?

351
dolores
Reagovat

a teraz to pride priatelia :)))

352
Jana
Reagovat

Michal V.: Ivanna tuhle písničku už celkem dlouho zpívá na různých akcích, tam je to zas asi sázka na jistotu, jako minule.

353
mk
Reagovat

Něco určitě příjde :D

354
Pattrick
Reagovat

Krásný .. i ten lehký slovenský přizvuk mi v tom sedí :)) Sr*t na Veselovskou ..

355
Michal V.
Reagovat

tak jo…tohle se vazne hodne povedlo ;-)

356
Jana
Reagovat

přesně:natrénováno,ale cit a duše z toho nejde……navíc si myslím,že mladá holka by měla dávat jiné fláky a ne osmdesátky

357
dolores
Reagovat

Hustonku dala lepsie. ako som spominala, su tam neprijemne spevacke maniere

358
Motýlek
Reagovat

Tak zimomravky z toho teda nemám…. Čo ty na to sali a dolores?

359
sali
Reagovat

Dnes sa Ivanne darí najmenej. Ale záverečný tón bezchybný a parádny.

360
jonatána
Reagovat

Tak Ivannina čeština mě rozhodně za uši netahá a je výborná. Jak mi zpočátku až vadila, stále víc mě ta holka oslovuje, je prostě skvělá. A sluší jí to.

361
Prochor
Reagovat

Tak Ivanna tam ten akcent měla. Dobrý.

362
Ludvík
Reagovat

Ivanna super, ale celkově dneska nuda. Vyradil bych týmy Dary a MD komplet a nechal Rytmusovce a Vojtkovce.

363
Jana
Reagovat

Ivanně bych fandila, kdyby nebyla tak příšerně protěžovaná, MD jí jde vyloženě na ruku. Už jen kvůli tomu mi ta holka neskutečně vadí a může zpívat jako bohyně. Jinak sice off topic, ale už jste slyšeli album Celeste Buckingham? Já jen pár písniček a ačkoliv v soutěži mi přišla tragická, tak teď zírám :)

364
mk
Reagovat

No, co na to říct. Ivanna si vybrala moc dobře, tyhle táhlé tóny jí zkrátka sedí. Ani čeština mi nevadila. Jen na konci jako by jí docházel dech…
každopádně to vyřazení Hnilici se ve světle Ivanniných výkonů nezdá být tak špatným krokem :)

365
dolores
Reagovat

dufam, ze aspon Rytmus jej nieco vytkne

366
Enaz
Reagovat

Nemám ji ráda, ale technicky hodně dobré. Má skvělý rozsah. Ale na originál nemá ani náhodou. Je to dost estrádní …

367
Prochor
Reagovat

Ať si DJ Vlado zkusí jen ceknout, že Ivanna zpívá špatně a nebudu ho brát vážně.

368
Jana
Reagovat

Rytmus super

369
Motýlek
Reagovat

souhlas s Rytmusem – je to staré…. I ta vizáž jakési staré madam….

370
Enaz
Reagovat

Souhlasím s Rytmusem.

371
RAINMAN
Reagovat

Ivanna byla dobrá. Začátek uspěchaný. Od půlky písničky se začala dopouštět intonačních nepřesností. Nejisté hloubky. Čekal jsem větší nasazení.

372
Pattrick
Reagovat

Rytmus ví, že je to jediná konkurence Veselovské, tak jí musí hanit.. ;)

373
Jana
Reagovat

ještě že jí pochválí aspoň Miško

374
jonatána
Reagovat

Ach bože, ten potetovaný mamlas je přímo arbitr vkusu a „současnosti“.

375
Pattrick
Reagovat

A když to tak vemu, Veselovská si taky vzala starej českej šlágr.. prostě si sere do huby, jenom aby ji pošpinil.

376
dolores
Reagovat

Rytmus to vaaali, :)))))

nechcem ani pomysliet ako MD nabuduce vrati uder Anicke …:(((

377
Jana
Reagovat

starej českej šlágr je ale něco jiného než předělávka zahraničního hitu

378
Enaz
Reagovat

371 – Zase potřebuješ naštval lidi, aby ses cítil dobře? :)
A ty intonační nepřesnosti, byly nad nebo pod tónem ? :) A v které pasáži byly pod a v které nad? :)

379
Michal V.
Reagovat

omg…ja vas lidi fakt nechapu. Ne ze bych byl nejakej extra fanousek Ivanny, ale jedina (no mozna jeste se Zuzkou) to tam dneska trochu rozsvitila.

Bez tech dvou by jsme se umlatili neumetelstvim.

380
Jana
Reagovat

Mimochodem od tý Dianky Kalashový to bylo mnooohem lepší na castingu.

381
Motýlek
Reagovat

dolores – to si piš… :-)) ale nevadí, bude sranda…

382
RAINMAN
Reagovat

Babička Leoše Mareše s nostalgickou slzou v oku vzpomíná na krásné zlaté komunistické časy.

383
mici
Reagovat

Konečně mě dnes něco probralo z té letargie. Ivannin přesvědčivý výkon o několik levelů větší než ostatní. Rytmusovy kecy dnes také předčily má očekávání, ale čím mě dostal nejvíc, tak tím, že se Rom pasuje do role gadža, to teda zabyl.

384
dolores
Reagovat

u mna dnes Ivanna nie. prepacte, yeey a spol. ak si jej video potom prehrate, mozno pochopite.

dnes spevacky valcovala Zuzka

vonku pojde Brunno a Katka D.

385
Belisana
Reagovat

363 slysela jsem jen neco, neni to muzika uplne pro me, ale Celeste je dobra. Ma takovej nakej smrnc, proste dobry

386
zuzana
Reagovat

ahoj motejlku :-D
Dnes tie pesnicky boli o nicom….a Ivana rytmus to povedal po svojom, ale v podstate mal pravdu…zda sa mi že pepa a rytmus radia svojim zverencom lepsie, ale stále si stojím za svojim názorom, že dara tam má najviac zaujímavých ludí…milos, dominika, zuzana a aj simona má zaujímavý hlas….

387
Jana
Reagovat

Tak jsem si pustila toho Davida W., bakalářka počká…a docela mě zklamal tím koncem, on má hlas na to, aby ten poslední refrén vytáhnul a on to takhle zmrvil, ačkoliv bylo jasný, že to tak mělo být, že to nebylo tím, že by to nedokázal uzpívat…achjo. Snad mi ho nevyhoděj.

388
Belisana
Reagovat

nejvic se mi dnes libi Jimi Cimbala :-)

389
Jana
Reagovat

Jani,myslím,že Ti ho nevyhoděj a že půjde můj favorit Brunno…ach jo.Ale David se mi taky líbí,už v Robinovi Hoodovi byl dost dobrý

390
Anta
Reagovat

Pro mě dnes nejlepší byla Zuzka.

Ivanna zazpívala dobře, hlavně se mi líbil ten začátek,
ale já mám problém s touto písní obecně, takže ji ani Ivanna nemohla dát tak, abych si z toho sedla na zadek, především ty uječený refrény mi vadí.

391
Jana
Reagovat

Druhá Jani:-D Brunnovi jsem taky fandila, ve výběru naslepo byl dokonalej…ale už mě tolik nebaví, ale i tak bych přála vyhazov Kateřině…nebo Kutheilovi (mimochodem prej chodí s Aničkou, což mi sice nevadí, ale docela se divím)..mimochodem máme stejný jméno i vkus :-D v Robinovi byl fakt super.

392
Motýlek
Reagovat

Zuzi, jsem ráda, že tu jsi… :-) Písničky se mi dnes vůbec nelíbily, nic mi neudělalo radost…

393
Prochor
Reagovat

388 – Ano muzika byla lepší než zpěváci. Ale Ivanna je zase všechny převálcovala i s grcem. A co na to příště Anička ? Uvidíme !

394
Jana
Reagovat

391.První Jani-a ještě máme společnou tu bakalářku :) jen já už ji mám dopsanou

395
Motýlek
Reagovat

Prochor – nemám ten pocit… Byla to jen iluze… Mělo to tak vypadat…. Róba, účes…. Mně to přišlo násilné… Zazpívané průměrně…

396
Jana
Reagovat

394 – tak to ti závidim :) já zrovna končím poslední kapitolu, ale mám pocit, že se mnou vedoucí vyrazí dveře. Mimochodem nestuduješ taky na UHK? :-D

397
Jana
Reagovat

391-kousek vedle: UPCE ( Pardubice )-ekonomickou

398
yeey
Reagovat

Tak dneska pro me rozhodne NEJ Ivanna, Zuzka a v zavesu Miloš… jinak MD x Rytmus 1:1 … pri fightu u Kutheila trapnej MD, u Ivanny Rytmus vylozene na pest… zase jednou ukazal ze je totalne tupej, a ze si plete hudbu s politologii (joo kdyby jeste nakej komunismus vytkl treba MD, ok, ale takhle se navazet do bezbranny holky???)

399
cedarin
Reagovat

Teda dneska Ovarová hlava (Michal David) fakt na poblití od začátku do konce.

400
pimpa
Reagovat

396 Já studuju na UHK a taky píšu zrovna bakalářku… :-)

401
Klogi
Reagovat

391 – to A+K… Ja si myslim, ze je to blbost, ale ak by to bola pravda, tak byt Anickyn otec, tak Kutheil by v buducom kole uz urcite nevystupil…

402
Jana
Reagovat

401: no já viděla fotky kde se líbaj…a prej jsou spolu pořád na pokoji, ale taky mi přijde divný, že ho ještě pan Veselovský nezabil
400: fakt? :) tak to jsme se tu dobře sešli :)
391: tak obor ti taky závidim, já mám politologii (fuj)

403
molly
Reagovat

Tak pro mě dnes výkony, které zaujaly, bavily, super zazpívané a osobité: Zuzana (opět), David a Katka P. …pak docela slabota nebo dost nuda.. Ivana ty vejšky sice umí parádně, ale Rytmus má docela pravdu v tom, že by potřebovala „omladit“ je to mladá holka přece a působí opravdu min. na 40 let.. ale v týmu MD má asi smůlu..pokud chce zpívat v estrádách apod.,tak ok..starší publikum to asi ocení..jinak asi milá holka. No a ostatní docela zapomenutelné výkony..ještě se to docela povedlo Milošovi a Petrovi, Katarína je mi strašně sympatická, má skvělej hlas, ale nedaří se jí to prodat…škoda, fandim jí.

404
Jana
Reagovat

Já si myslím,že ti porotci mají právo na to říkat svůj názor-i bezbranné Ivannce. Aspoň to není nuda.Mě vadí to neustálé chválení, které si kolikrát nezaslouží.Jinak s nostalgií vzpomínám na vtipné porotce Gábinu Osvaldovou a ostatní z 1.ročníků superstar-tihle porotci jim nesahají ani po kotníky

405
Jana2
Reagovat

Tak jsem si trošku změnila nick…já s Rytmusem souhlasím, že Ivanna nepůsobí jako mladá holka, hodila by se k Chodúrovi.

406
jonatána
Reagovat

398 souhlas. A jen tak na okraj: MD měl pravdu, potetované cosi dělá Ivanně službu, lidi namíchce a pošlou sms. Já jsem dens poslala první sms v Hlase, ve kterém jsem fakt posílat nechtěla, a právě Ivanně. jen proto, jak s ní ten … zametal. Líbila se mi, nejvíc, ale kvůli tomu bych neposílala, natolik mě tahle soutěž nebere. Leč ten blb a jeho trapné kydy na holku mě vytočily. Asi nemohl skousnout, že na rozdíl od Anny, která zpívat sice umí výborně, ale minule to byl totál průs.er, to Ivanna zvládla jak pěvecky tak po stránce jazykové.

407
Ahojda
Reagovat

Celkem se na Hlas dívám ráda, ale dnes mě fakt otrávil MD.. bere všechnu kritiku na své svěřence velmi osobně..a u Ivany dvojnásob…jak Rytmuse moc nemusím, tak s ním souhlasím…řekl to, jak na něj vystoupení Petra nebo Ivany působí a musím přiznat, že to bylo trefné…s komunismem to sice přehnal i když kysličníkem fišisované vlasy Ivany u mě tu asociaci dávných věků taky vyvolávají..

408
Belisana
Reagovat

405 presne!

409
inbezka
Reagovat

Dneska mně udělal radost jen David W., i když mohl zpívat něco lepšího. Ale mám pro něj slabost a budu mu fandit i kdyby se mu něco nepovedlo. Dále Ivanna. Zazpívala to krásně. A to co jí řekl Rytmus bylo tak hnusný, že jí snad budu fandit taky. Prostě mají Ukrajinky jiný vkus, myslím že jí nejvíc škodí ty peroxidové vlasy. Rytmus fuj, styď se! Zdálo se mi to, nebo byl Michal David na infarkt?

410
radek
Reagovat

398
Je videt, ze ti rytmus slapl na favoritku. Nicmene ja s nim souhlasim, ta holka vypada minimalne na 40 let a jediny, kde si zazpiva, je predskokan u Davida nebo v nejakym jeho muzikalu nebo v estrade typu Ein Kessel Buntes, nebo jak se to jmenovalo. Na nic jiny nema. Mne se nelibi ani jako zenska (vyrazna podoba s pracovnicemi z E55 ji neprida a navic v kazdem dalsim dile je jim vic a vic podobna – viz jeji mati, jakoby ji z oka vypadla) a ani jako zpevacka, nema vyraz, charizma a to, ze obcas da par tonu dohromady, z ni z pevacku neudela. Je tam vic lidi, kteri ji strci do kapsy, kdy si vzpomenou a to tam nezbyva uz zadny zazrak.

411
yeey
Reagovat

410 hele Radku, tvoje nazory me od minulyho roku absolutne nezajimaj, takze si je muzes nechat klidne pro sebe…

412
radek
Reagovat

395
Naprosty souhlas, umele, jako jeji vlasy. Od zpevu az po vyraz.

413
radek
Reagovat

411
To je mne celkem ukradeny. Stejne tak, si ty muzes nechat ty tvoje. Chapes?

414
Ludmila
Reagovat

obě Jany- nejste sami, taky se tady snažím dokončit bakalářku, jde to ztuha a bojím se že už je pozdě, MU v Brně

415
pimpa
Reagovat

414 Tak už jsme čtyři do mariáše… Akorát, že já jsem už poněkud obstarožní studentka, tak mi to jde, vzhledem k věku, všechno pomalejc! :-)

416
yeey
Reagovat

413 troufnu si rict, ze vic lidi tady zajimaj moje kecy, nez tvoje primitivni urazky o E55;-) sam si tu muzes psat co chces, jenom sem ti pro tvoje dobro sdelil, ze s prispevakama adresovanejma mne se nemusis obtezovat…

417
Motýlek
Reagovat

Radek – jsi to ten co psal i minule? Tak tě zdravím…:-) a dobrou noc, končím… Pokračování příště…

418
dolores
Reagovat

Rytmus Ivannu dusil za nieco, co mi je jedno (komunisticka tetka, atd, to naozaj neriesim), cakala som od neho skor kritiku spevu.
ak by to zaspievala ako minule, tak OK, ale nechapem , ze porota nekritizovala spev, (Dara asi vyhrady mala, len sa bala to povedat) tie neprijemne ostre vysky mi vadili. aj intonacne malinko nebola celkom perfektna akoby sa mohlo zdat, lenze u takych dlhych tonov je tazke byt cistym, to jej urcite odpustam
ale tie maniere, no v niektorych frazach bola papezskejia ako papez, u mna strhujuci vykon to nebol, sorry nezdielam toto masove nadsenie z nej
no Ivanna je spevacka prveho dojmu takze, ak to takto pojde dalej, cele to asi vyhra :)

419
radek
Reagovat

407
Vidim to podobne. Jen to tady nesmis rikat moc nahlas:), Nehodi se to nekterym do kramu. Je to velky favorit spousty lidi. Myslim, ze o komunismu mluvil v te souvisloti, ze to vypadalo jak tehdejsi vystoupeni. Jakoby jim to z oka vypadlo, jak jejim vzhledem, tak i zpevem. Rekl to jen mozna trosku hrubejc, ale u nej jsem si na to zvykl ze se obcas vyjadri trosku jako hulvat.

420
Jackolo
Reagovat

Rekapitulace dnešního večera a menší komentář k Leošovi:

hlasceskoslovenska.net/clanek/138-hlas_ceskoslovenska_15_dil_leos_mares_neni_ricky_gervais

421
Ludmila
Reagovat

415- tak v tom případě jsme obstarožní studentky 2

422
Ludmila
Reagovat

418- nejsem fanynka Ivanny a její případné CD si určitě nepustím, ale Rytmus k ní byl dost hrubý, takhle tam nedusí nikoho jinýho a to se mi nelíbilo, až jsem si v tu chvíli přála ať to ta Ivanna snad vyhraje

423
Nofux
Reagovat

Psaní bakalářek vám moc nezávidim, spolubydla se tu zas morduje s diplomkou :))

Pro mě dneska nej Zuzana, za ní Miloš a pak Ivanna. Tam ale souhlasim s Rytmusem, přesně to pro mě vystihnul :) s komunismem to už možná přepískl ale jinak měl pravdu a přesně tohle by jí bylo vytýkáno asi i v zahr.soutěžích.
Zuzka je fakt šikovná, doufám, že to dokážou lidi ocenit a bude v top 2. Kutheil se mi dneska asi taky poprvé líbil, ale tam mu to pro mě kazili vokalisti. Katka Demská byla fakt nic moc a zejtra by si asi už zasloužila vyřadit, i když je mi to líto, protože je to docela milá a hezká holka :)

424
pimpa
Reagovat

421 Vzala jsem si kvůli psaní dovolenou a zplodila sotva pár stran. :-) Ale nějak to dopadne, když ne dobře, blbě určitě! Dobrou!

425
Belisana
Reagovat

Rytmus je hovado, to prece neni prekvapeni. Ovsem Ivanna me rovnez tezce miji. Ne ze by zpivat neumela, ale tohle proste ne.

426
robin1
Reagovat

175 – Prochor:

Ak je štvrťtón veľa, koľko je podľa teba nepatrne?

427
Anta
Reagovat

421 nebojte, i obstarožní studentky tu bakalářku daj.

428
yeey
Reagovat

427 no me to v „radnym terminu“ taky brzo ceka :-)

429
Anta
Reagovat

428 no pokud vím, tak jsi poměrně mlaďoch a to půjde samo, ve středním věku už to jde trochu ztuha.

430
Kamča
Reagovat

141- Judře, určitě jsi zase zapomněl, že bývají generálky ,
to jsi u otřesné Talentmánie potvdil, že Tě nenapadlo, jak G+S „improvizují“ a divíš se, že Leoš „perlí“. Na všechno jsou scénáře i Karel Šíp si ho sám sobě na TýTý psal, ale letos, bohužel, nemohl moderovat. Teď se to i potvrdilo, myslíš, že kdyby to Leoš neměl připravené, tak by házel z rukávu údaje o věku Milošových rodičů? I ta „vtipná improvizace“ s MD byla připravená. Sama Darina říkala nějaké té zpěvačce, že ji na zkoušce několikrát slyšela. Leoš akorát naučený text celkem přirozeně podává. Reaguji teprve teď, protože nudný Hlas nahrávám, a teď si ho pouštím za pomoci zrychleného přehrávání, protože takovou bídu v normálním čase nemusím. Chápu, že není kde brát, kromě Davida W. tam jsou nezapamatovatelní zpěváci. Teď jsem s přehráváním skončila u nezáživného Miloše a šla jsem si přečíst diskusi, abych věděla, o kom je řeč, protože si skoro nikoho nepamatuji. Posledně jsem si nahrála pondělní vyřazování a raději jsem si přečetla, kdo vypadl a celé jsem to vymazala. Hlas je prostě velká nuda.

431
yeey
Reagovat

429 sem mladej ale fandim mj. i komunistickejm zpevackam, to vis no :D no uvidim za rok, dva jak to pude:-)

432
RAINMAN
Reagovat

430 – Pamatuju, že jedna zpěvačka z Hlasu ihned po scénce, kterou s Leošem předvedla, řekla: „No vždyť sis to o přestávce v šatně cvičil.“

433
robin1
Reagovat

363 – Jana:

Ja som ešte Celestin album nepočul celý, ale z toho čo je dostupné na nete, je to pre mňa zatiaľ najväčšie prekvapenie. A ešte keď do toho prirátam fakt, že okrem troch pesničiek si všetky ostatné napísala sama… Klobúk dole.

434
sali
Reagovat

Takže už som sa definítivne poučil, že moja TV ma veľmi klame. Ivanna mi z nej znela oveľa intonačne mimo než z webu. Takže odteraz hodnotím až z webu, milý môj debilný SONY Trinitronček. Pri svojom tvrdení však ostávam, že toto bolo najmenej vydarené Ivannino vystúpenie.

Vypočul som si tri piesne z webu – práve tých, čo ma najviac zaujímali – a poradie je nasledovné:

1. Zuzana: Natasha by mala Zuzke ruky bozkávať, ako si Zuzka senzačne poradila. A čoho som sa najviac obával (udýchanie) sa vôbec nekonalo, čo ma uvoľňuje z pút, keď si ju budem predstavovať v budúcich výberoch. Zuzana silnie v pozícii Darinej líderky, a bol by v tom čert (čiže producent), keby ju neprerazila do Grand.

2. Miloš: slohy trochu pôsobili na mňa trochu málo výrazne, ale refrénami Miloš dorovnal, pretože jeho chraplák tam sadol na 100%. On ten Miloš vyzerá trochu mladšie na svoj hlas, ten face je oproti hlasu menej uveriteľný, tu on stráca.

3. Ivanna: trochu som popísal hore, dnes by sa posunula medzi Zuzku a Miloša, iba keby spievala Whitney dnes namiesto minulajška. Dnes bola taká slabšia Janú.

435
RAINMAN
Reagovat

434 – Aha, teď nevím, s čím se mám Scalexovi přiznat… že nemám hudební sluch, nebo že nemám tolik peněz, abych si koupil lepší televizor…

436
Belisana
Reagovat

435 Raunmane tak to zkus znova
http://hlascs.nova.cz/rubrika/videa/vystoupeni/
a uvidis :-)))

437
Belisana
Reagovat

sorry, Rainmane

438
RAINMAN
Reagovat

436 – Příště zkus správně napsat můj nick…

439
RAINMAN
Reagovat

437 – Omluva se přijímá.

440
Belisana
Reagovat

O_O

441
pimpa
Reagovat

429 Jo, první diplomku jsem kdysi napsala, ani nevím jak! Jenže to byl dávnověk! :-) A v současnosti to plzeňská práva těžce zavařila i mimo Plzeň! :D

442
Nofux
Reagovat

434 – Mám tu top 3 úplně stejně jak ty :) Doufám, že se zítra všichni dostanou v rámci svých týmů do top 2.

443
anita
Reagovat

Anketa DJ Vlado:
1. Petr Ševčík
2. Peter Cmorík
3. Aneta Lengerová

444
Viq
Reagovat

Dnes jsem kvůli počasí viděl až poslední třetinu, dal jsem přednost bruslení. Mimochodem jsem si do mp3 přehrávače dal i těch 5 vystoupení Anny včetně toho posledního Olympiku. A říkám – dědek Janda se může jít zahrabat. Tvrzení, že se Anně ten Olympic nepovedl, je OSVĚTIMSKÁ LEŽ.
A teď mé postřehy k dnešnímu dílu. Je z toho jasně cítit, že Nova přepřáhla a hlavním a jediným favoritem je Ivanna Bagová. Nezklamal mě Rytmus, který mi mluví z duše, i když je opět trochu netaktický. Ale to je jedno, taktika tuhle soutěž nevyhraje a tahle soutěž ani není něco, co se musí vyhrát.
Ivanna je slušná kvalitní muzikálová umělkyně, která postrádá styl, ale to je v tomto oboru +. Dobrá mladá krev k Machálkové a spol.
Češi jsou jak známo milovníci muzikálů, takže její šance jsou solidní.

445
K.
Reagovat

Dneska si dovolím být silně neobjektivní. Moje pořadí:
1. ZUZANA Celebration (přicmrndávalo tam cosi plešatého, což nepočítám)
2. ZUZANA These words – začátek byl vynikající, s prvním refrénem to šlo nepatrně dolů, ale pořád dobrá práce

Nikdo jiný tam nebyl ;-)

Ještě teda pár poznámek bokem.
1. Jak Kutheila nemusím, tak tentokrát ho neskutečně zpráskali zvukaři, po celou píseň jsem ho prakticky neslyšela.
2. Je fakt, že Ivanna zvládla češtinu líp než Anička, ale proboha jaký má tohle smysl? Proč zpívaly česky, když to nebyl v žádném směru přínos?

446
Prochor
Reagovat

Tak dneska byla na odpis určená Ivanna stejně jako minule Anna díky šílenému výběru. Ale zatím co Anna padla s Olypmikem na hubu, tak Ivana to celkem slušně zvládla. Pevně doufám, že obě holky konečně dostanou něco moderního co se dá poslouchat. Možná že je chtěli trochu zkrouhnout aby udělali soutěž zajímavější ale dosahují u mně pravý opak.

447
Jana2
Reagovat

Prochor: fakt myslíš, že když jí vyberou písničku, kterou už pár let (česky) zpívá na různých plesech a akcích, tak že je to rána pod pás?

448
XMAN
Reagovat

Nejlepší výkon celého včerejšího večera předvedl Petr Kutheil, vyhnul se zbytečným gestům a zazpíval to přesně tak jak se to zazpívat má a já v tom to poselství viděl. Ze všech včerejších vystoupení byl Petr intonačně naprosto nejpřesnější. Petr ale přes diváky bohužel nikdy nepostoupí, ani kdyby zazpíval jako Caruso, protože si ho pokrytecká veřejnost v Česku a na Slovensku zafixovala jako namachrovaného afektovaného blba a nikdy už ze svého názoru neustoupí. Což je ohromná škoda, protože on takový totiž vůbec není. Naopak se obávám že Petr dnes přesto že byl včera nejlepší půjde do rozstřelu s Brunnem a v tom případě si tedy rozhodně přeju postup Petra a vypadnutí Brunna, protože Petr zatím po celou dobu soutěže podává spolehlivější výkony a taky je mi o něco sympatičtější než Brunno. Brunno včera zazpíval taky dobře, ale nebylo v tom nic navíc, necítil jsem v tom emoce jako při vystoupení Petra. Prostě jen dobře odzpívané ale ze židle mě to nezvedlo. Mám li si tipnout tak podle mě přes diváky opět postoupí Ivanna a David. Ivanna včera zpívala dobře, ale Rytmus to vystihl přesně, je to taková komunistická zpěvačka. Kdyby u nás zpívala někdy v osmdesátých letech v době normalizace tak je to v pohodě, ale dneska by to fakt chtělo něco modernějšího. I když zpívá dobře, můj šálek čaje to prostě není. David včera zazpíval taky dobře, ale platí u něj to samé co u Brunna. Jeho vystoupení bylo dobré, ale zapomenutelné, nic co by člověka zvedlo ze židle. Přesto si myslím že David i tak přes diváky postoupí, protože podle mě on hodně těží ještě z doby Robina Hooda kde získal velkou popularitu a fanoušky a ti mu teď hlasy posílají. Přesto pokud dnes postoupí přes diváky David a Petr ne, tak nemá smysl aby soutěžící příště vůbec zpívali, protože se ukáže a definitivně potvrdí, že aktuální výkon nemá vůbec žádný vliv na hlasování diváků. Já bych okamžitě vyhodil Katku, ta byla otřesná jak v sólové písni tak v duetu s Kolářem. Zpívat podle mě neumí a když jí Rytmus řekne že patří mezi 3 nejlepší zpěvačky v soutěži tak to už je trochu silný kafe. Ta by měla letět jak namydlený blesk, v týmu MD je jednoznačně nejslabší ze všech. V duetu MD a Brunna to MD Brunnovi úplně celé zkazil. Brunno zpíval ok, ale MD byl tak neskutečně falešný že to snad ani není možné. Jak tento člověk může někomu koučovat a radit se zpěvem nechápu. Havran po zásahu elektrickým proudem by to zazpíval lépe než MD. Ukázalo se že Brunno je asi tak tisíckrát lepší zpěvák než MD. Přesto pokud dnes musí vypadnout někdo z kluků u MD, pak obětuju Brunna, sice to bude taky bolet, ale je to pro mě v tuhle chvíli asi nejmenší zlo. Včera v noci se mi zdál dokonce sen o dnešku. Přes diváky posotupili Ivanna a David a pak MD řekl že si chce trochu protřídit kluky a do dalšího kola poslal Katku a Petra s Brunnem do rozstřelu….pak jsem se probudil, takže nevím kdo ten rozstřel vyhrál, ale doufám že Petr. Tak sem zvědavý jestli se mi ten sen vyplní.
Tip na postup přes diváky u MD : Ivanna a David, přání: Petr a Brunno, protože Davida by MD snad ještě nevyhodil a tak by šla Katka která si vyhazov nejvíc zaslouží
Tip na vypadnutí u MD: Petr nebo Brunno bohužel :-(
Přání na vypadnutí u MD: Katka

449
yeey
Reagovat

co se tyka vcerejska, tak ja to mam takto

1) Zuzka – jak sem ji na Vyberu naslepo nemohl ani citit, libi se mi cim dal tim vic, vyborny!
2) Ivanna – v tesnym zavesu, mozna sem tam taky slysel naky tony mimo, ale ona proste zpiva fantasticky, at si rika kdo chce co chce… i cestinu zvladla temer na jednicku, timhle pro me predbehla Anicku a dycha na zada mym hlavnim favoritum od Pepy.. jo a Rytmus je dement (ostatne stejne jako MD)
3) Miloš – mohl se do toho vic oprit, on ma rockovej hlas, ale projev uz tolik ne, ale jinak Linkini super vyber a ze sem chlap, tak musim rict, ze Miloš je fakt nekonecnej sympatak! :D
4) 5) 6) David W, Katka Petranova, Petr Kutheil – podali urcite dobry vykony, libili se mi, Petr by mohl ubrat trochu ty teatralnosti, jinak jeho nej vykon pro me, David to dal po svym a Katka vcera imho taky jeji nej vykon v soutezi
7) Simona – jedna velka nuda, o to horsi, ze to je energicka pisnicka a Simona to tam znudene odzpivala
8) Dominika – dtto, cekal sem mnohem vic
9) Katka D – i kdyz ma urcite charisma jako clovek, nak to v tom zpevu neni a tohle se proste nepovedlo
10) Brunno – ja uz tohohle typka fakt moc nemuzu, jeho projev je, jak uz tu bylo receno – pateticky, on mi zkratka nesedi

450
XMAN
Reagovat

Co se týče týmu Dary:
Nejlepší byla opět Zuzana, ta píseň od N. Beningfield se mi sice vůbec nelíbí, ale i tak se nedá upřít že to Zuzka zvládla prostě skvěle a že je zcela jendoznačně tou nejlepší zpěvačkou a nejsympatičtější soutěžící v týmu Dary, což vzhledem k těm ostatním není vůbec těžké, ale Zuzka je fakt dobrá.
Miloš – Tak u Miloše a jeho Linkin Park jsem očekával průšvih a nestalo se tak. Poprvé za celou soutěž se mi Miloš vcelku líbil. Podle mě se s tou písničkou popral dobře, mohlo to dopadnout o hodně hůř. Jistě že tam byly i nějaké nepřesnosti a falešnosti, ale oproti minule je to u něj stoprocentní zlepšení. Navíc na mě Miloš začíná působit tak nějak skromněji a sympatičtěji než třeba Mrózek, což považuju taky za plus.
Dominika – Včera zazpívala lépe než minule o tom žádná alemě je pořád dost nesympatická, takže ji asi objektivně hodnotit nedokážu. Bylo to dobré, ale zase nic co by zvedlo ze židle….
Katarína- no nezvádla ta vůbec, nechápu jak mohla postoupit takhle daleko. Dara ji ani nedokáže říct pravdu. Včera jí valí klíny do hlavy že to dala krásně a dneska ji stejně vyhodí :-D
Simona – pro mě ještě horší než Katarína. To bylo strašné, absolutně zbytečná soutěžící a pro mě nejnesympatičtější děvče v celé soutěži. Její hlas je mi vyloženě odporný.
Tip i přání na postup přes diváky u Dary: Zuzana a Miloš
Tip na vypadnutí u Dary: Katarína ( to není tip ale jistota na 200 procent), Přání na vypadnutí: Simona

451
sali
Reagovat

448 – :DDD
Toho Tvojho elektrošoknutého Havrana som rozposlal kolegom. Zapotil som sa od smiechu.

452
XMAN
Reagovat

451: Ale je to tak :-D
Vážně uvažuju o tom že dneska pošlu nějaké sms Petrovi. Sice to stejně asi nemá žádný smysl a vliv na pořadí to mít nebude, ale Petrovi to včera vážně vyšlo. Jeho Nothing Else Matters byla minimálně o dvě třídy lepší než v podání Spilky, Zonygy nebo Adamce. Fakt bych si nepřál aby dneska vypadnul, ať vypadne kdokoliv jiný jen ne on po tom včerejším výkonu. Brunna oželím raději, s tím už jsem fakt smířený i když pořád vůbec nechápu proč by měla do dalšího kola postoupit Katka která nikomu z nich nesahá pěvecky ani po paty.

453
Belisana
Reagovat

tak jsem uz konecne slysela vse a z tyhle party nejlepsi jednoznacne Zuzana (akorat ji dali divne saty)

Zacina mi byt lito Ivanny. Pravdepodobne moc chce byt zpevacka, resp. uz je, jen ji proste neco chybi, neco podstatneho, aby lidi dostala. Ale i tak se pravdepodobne uplatni.

454
sali
Reagovat

453 – S tými Zuzkinými šatami som včera nechcel mudrovať, keďže sa do nich rozumiem asi ako hus do piva, ale vidím, že nie som sám, ale som rád, že nie som sám, kto si tak myslí.

455
Belisana
Reagovat

454 sali bohuzel stylisti jsou opet pruser, ja nevim, co to najimaji za lidi…

456
sali
Reagovat

452 – Katka Demčová je typickým príkladom, ako je možné vypudiť nežiadúce teleso von. Chcel by som počuť názor Nofuxa, odkiaľ sa vyplodili pre ňu výbery. Katka Demčová, Ester Wiesnerová, prípadne Jaromír Hnilica – to sú typické obete necitlivých výberov. A u oboch dievčat navyše očividne nesplnených koučukových sľubov.

Katka nie je spevácky mizerná, ona len potrebuje dostať song, v ktorom si môže byť istá. Jej totiž neistota geometricky zvyšuje stress, a to bolo včera počuť na sto honov. A čo nám ešte mohla predviesť Ester, keby dostala melodické clivé soulovinky… Ona Ester vlastne nespievala, ona priam hladkala hlasom.

457
Tereza
Reagovat

Anketa….nezapomenutelný…Ševčík/zpěv/,Šeps/bavič/

458
Radka
Reagovat

Včera byl nejlepší Petr Kutheil se smyčcovým orchestrem. To byla paráda! Rytmus ho asi nemá rád, jinak jeho kritiku nechápu. To že dal Petr ruce od sebe při refrénu na tom nic špatného nevidím a to snad ani nikomu normálnímu vadit nemohlo. Jinak nepřehrával, nemáchal rukama. Tentokrát byl přirozený a bylo tu úplně super. Nevím jak je to na Slovensku, tam to nesleduju, ale v pěveckých soutěžích v Česku je tohle podle mě zatím nejlépe zazpívaná Nothing Else Matters :-)

459
sali
Reagovat

455 – Vidím to tak, že stáj-listí si hlavne budujú svoje vlastné predstavy na úkor osobností, ktoré majú práve pod rukou. Pamätám sa na FB diskusiu Dominiky Starej, že raz ju pred príšerným outfitom zachránil režisér Nunéz.
Inak Nunéza som poznal osobne (vzal si za ženu moju známu), a hoci tieto RS sú jasne cielené na finančný profit, on to vedel uhrať na maximum slušnosti.

460
Klogi
Reagovat

Cmoro – Nothing Else Matters na porovnanie

http://www.youtube.com/watch?v=DLYLaMu2hzA

461
XMAN
Reagovat

458: Naprostý souhlas, Petr byl včera ze všech nejlepší ale přes diváky stejně nepostoupí, protože hlasují jenom samí trotlové. Nevím co na něm Rytmusovi pořád vadí, v jiných hodnoceních s Rytmusem souhlasím ale tady hledá mouchy i tam kde žádné nejsou.
460: No jo tak Cmorik to už je trochu vysoká liga :-D Mě se to ale i tak více líbí od Petra Kutheila :-) Víc mi k tomu sedí hlasově i typově než Cmorik. Jestli včera v Kutheilově zpěvu někdo slyšel nějaké falešnosti, tak to nebyl zpěv Petra ale byl to ten doprovodný vokalista. Petr byl intonačně naprosto přesný. Doufám že dneska Petr postoupí, jinak ať s ejdou s celou touhle slavnou soutěží vycpat.

462
Jana
Reagovat

I kdyby to Cmorik zazpíval o něco lépe tak je to přece jen Cmorik a to už je v těchle soutěžích kapacita. Ale být v téhle písni hned druhý nejlepší po Cmorikovi to už je teda úspěch a druhý nejlepší po Cmorikovi Petr K. rozhodně je, protože Spilka, Zonyga i Adamec tu píseň totálně zprasili. Petr Kutheil to zazpíval se ctí a byl fakt dobrej.

463
XMAN
Reagovat

Vlado tady psal že jestli dá Petr Nothing Else Matters vkusně a s uměřeným dávkováním čistého hlasu a chrapláku tak u něj hodně stoupne. IMHO přesně tak to Petr udělal. Takže jestli ho Vlado ani tentokrát nepochválí tak si asi budu myslet že mu zalehly uši. A hlavně se snad nebude odvolávat na nějaká nevhodná gesta jako Rytmus, Petr se myslím fakt ovládal jak nejvíc mohl, dal do toho maximum. Kdyby ještě ubral tak by to fakt už vůbec neprožíval. Je to prostě jeho rukopis. Chtít po něm aby se u toho choval nějak jinak by bylo jako chtít po Šepsovi aby zpíval jako Chodúr. Petr do toho dal na svoje možnosti maximum. Na Vladovo hodnocení jsme tentokrát moc zvědavý.

465
yeey
Reagovat

464 diky, jako vzdy to vidim uplne stejne…:-) jenom ten Brunno me zkratka trochu irituje, ale to vidim problem spis u sebe…

466
XMAN
Reagovat

Co se týče Brunna, mě nejvíc zaujal ve výběru naslepo skladbou Ordinary World od Duran Duran, kterou podle mě zazpíval možná i lépe než originál. To byl jeho nejlepší výkon v soutěži a ten už dosud ničím nepřekonal. On teď podává dobré výkony, ale tak nějak jsem od něj možná očekával ještě o trošičku víc. Přistihl jsem se přitom, že Please For Give Me se mi asi víc líbilo v podání Aliho Amiriho, jakkoliv to od něj bylo přeslazené, ale mělo to něco navíc co tam Brunnovi chybělo. A písnička kterou zpíval Brunno včera se mi zase víc líbila v podání Vlasty Horvátha. Takže já nevím no….Brunno je správný řízek, ale pokud dnes vypadne, jsem s tím smířený. Pořád je to menší zlo než kdyby vypadl Petr Kutheil po včerejším výborném výkonu. Kdyby to bylo na mě, letěla by bez zaváhání Katka Petráňová, průměrná zpěvačka, podle mě na takovouhle soutěž vůbec nemá. V superstar se nedostala snad ani do divadla a tam nezáleželo na zpěvu až tolik jako tady. že by se od té doby nějak výrazně zlepšila se mi teda vůbec nezdá. Porota ji hodně přeceňuje a přechvaluje, včera se mi teda nelíbila vůbec. Měla by vypadnout Katka, až potom Brunno.

467
XMAN
Reagovat

yeey: Čím přesně tě Brunno irituje?

468
sali
Reagovat

http://hlascs.nova.cz/clanek/videa/vystoupeni/petr-kutheil-nothing-else-matters-metallica.html

Petr Kutheil: neviem, koho navrhnúť na vyrazenie – či vokalistu alebo kouča alebo logistikov, že im nedali priestor na spoločný nácvik. Napr. ten terciový dvohlasový rozptyl sa vždy v jednom bode nepríjemne bil s orchestrom o pol tóna (napr. 1:34 Bŕŕŕ!). Veľká škoda, pretože Petr to dal dobre. MAL SPIEVAŤ SÁM, a bol by býval ašpiroval na Cmora. Web mi nesúlad hlasov trhal uši ešte viac ako z telka: tá to aspoň trochu zahladzovala pod koberec. Prvý krát Petra ľutujem, sám by si to bol užil oveľa viac, a bol by u mňa zrejme predbehol Ivannu.

http://hlascs.nova.cz/clanek/videa/vystoupeni/simona-hegerova-skater-boy-avril-lavigne.html

Simona Hegerová: Ju ešte zrejme príliš zväzuje pódium a ten celá húšťava okolo nej, asi sa cíti nepokojne + placho + priškrtene. S takýmto niečím zabombiť Avril, no neviem. A pritom sú si tak typovo podobné. Intonačne bola evidentne neistá na dvoch miestach (0:57, 1:40). Vibráto v nižších polohách ma veľmi príjemne svrbí, tým ona imho najviac boduje. Od tak živej a spontánnej baby by som ale očakával živý vodotrysk – tak ako Dominika Stará svojho času oživila Suzi Quatro.

http://hlascs.nova.cz/clanek/videa/vystoupeni/david-weingartner-feel-robie-williams.html

David W.: Rozsahovo presne trafený výber, hlasovo tiež. Intonačne neistý hlavne v závere (2:09), záverečných 5 tónov mi pripadalo trošku odfláknuto. Ale to, čo vybalil bravúrne, bol nástup do prvého refrénu – tým si ma v tej piesni získal – čisto, s plným nasadením a bezchybne.

http://hlascs.nova.cz/clanek/videa/vystoupeni/dominika-sulakova-i-kissed-a-girl-katy-perry.html

Dominika Šuľáková – toto chcelo začať na plný plyn hneď od začiatku, ani chvíľu nesmieš šetriť. Dominika začala až sekundu pred nástupom do prvého refrénu (0:44), kde napumpovala trochu tie výšky, ale tie nešťastné vokály jej z toho spravili školskú besiedku (1:08). Mám rád slivkový kompót, ale bez bieleho povlaku po expirácii. Intonácia mierne neistá na viacerých miestach (hneď na začiatku napr. 0:19, 0:35), Vždy ide pri tejto piesni o krátke tóny, takže nie je čas na nápravu, a vtedy je to dosť poznať (aspoň teda v mojich ušiach). K tým mažoretkám sa radšej nebudem vyjadrovať.

Zvyšok inokedy.

469
Jana2
Reagovat

Myslím, že pokud David W. nepůjde přes diváky, tak ho MD pošle domu. A bude mě to fakt mrzet.

470
XMAN
Reagovat

468: To si nemyslím. myslím že mnohem víc v ohrožení jsou Petr a Brunno když nepůjdou přes diváky, přijde mi že Davida má MD radši a že potom jak zazářil minule by ho hned nevyhodil. Davida na dnešního vypadlíka fakt ani omylem netipuju. Myslím si že pokud David dneska přes diváky postoupí i když byl včera daleko lepší Petr Kutheil, tak má asi David opravdu velkou podporu a pokud by se stal nějaký zázrak a on by se dostal do Grandfinále místo Ivanny, tak tam může porazit klidně i Mrózka a svést s Aničkou závěrečný souboj o vítězství.

471
Jana2
Reagovat

XMANE doufám, že máš pravdu. Podle mě by měla vypadnout Petráňová. Myslela jsem jen, že David W. je pro Ivannu asi největší hrozbou a včera přece jen tak oslnivej kvůli výběru písně nebyl a tak by mohl MD využít šance ho vyhodit a obhájit si to tím včerejškem.

472
XMAN
Reagovat

Tak může se stát všechno, MD je nepředvídatelnej. Petráňová by vyletět měla a asi by to tak i bylo kdyby o tom rozhodovali jen diváci, ale MD to zřejmě vidí úplně jinak. Podle mě je nejpravděpodobnější že to dneska odnese Brunno což mě bude mrzet ale vstřebám to a nebo nedejbože Petr Kutheil a to už si pak o MD budu myslet něco co tady ani nebudu moct publikovat.

473
Jana2
Reagovat

Xman: Kutheil nepůjde, ačkoliv mně by to nevadilo, prostě mi nesedí, nevím proč. Spíš ho tipuju na postup přes diváky, minule Poulíčková taky postoupila a přitom se o ní říká, že je to afektovaná nafrněná čůza…ale zazpívala dobře, tak proč ne…myslím, že výkon je v týhle soutěži víc rozhodující než v superstar…

474
K.
Reagovat

449 – co Ti na Zuzce v castingu vadilo? ;-) Mně se strašně líbila už tam a co se týče čistě barvy hlasu, tak pro mě byla a je vůbec nejzajímavější ze všech soutěžících (i těch, co už vypadli).

475
K.
Reagovat

453 – mně se ty šaty líbily ;-)

476
sali
Reagovat

DJ Vlado, už som Ti išiel napísať, aby si (468) utopil. Neuvedomil som si, že to môže vyzerať ako pokus Ťa tromfnúť, na čo naozaj nemám ani pomyslenia. :-)

477
Jana
Reagovat

Musím se zastat Brunna,je to kvalitní zpěvák a včerejším výkonem pokořil většinu vystupujících.Ale obávám se,že dle včerejších reakcí MD už je rozhodnuto a že poletí právě Brunno ( “ no uvidíme,jak to dopadne“ a podobné hlášky )…

478
Gábina
Reagovat

98 – hlavně, pokud se nepletu, je odtamtud. Já to beru, že je to obdobné, jako když Nohavica píše věci pro Baník…

479
DJ Vlado
Reagovat

sali, 476 – V pohodě, já to ani nepovažuju za pokus mě trumfnout :-) A souhlasím s tebou ohledně Simonky a jejího vibráta v nižších polohách, což je její nejsilnější zbraň, kterou ale v písních, které jí Dara vybírá, nemůže pořádně předvést :-( jinak Avril bych považoval za dobrou volbu k jejímu hlasu, ovšem zvolil bych od ní nějakou baladu, nejlépe mojí oblíbenou Nodoby´s Home.

Káčko, 474 – Malá kontrolní otázka pro tebe, pokud by se Zuzka dostala do Grandfinále (jakože teď má za Dařin tým imho největší šanci), komu bys víc fandila, jí, nebo Aničce? :-)

Jinak se omlouvám, že se rekap dneska opozdí, ale včera jsem byl na přímáku a v hale bylo šílený vedro, díky čemuž jsem lehce indisponván, ale na rekapu přesto pracuju. Nebo chcete nejdřív přidat aspoň Merťasovu část? Jinak se musím pochlubit tím, že jsem se včera vyfotil s Aničkou i se Simonkou :-)

480
Belisana
Reagovat

475 vazne? O_O aha. Jsem na ne jeste jednou koukla a ne, nelibi :-)

481
K.
Reagovat

479 – Anička je originálnější, takže ji mám kousínek před Zuzkou, ta má ale zase pěknější hlas ;-) V GF bych ale fandila oběma, i bych za obě nějaký ten hlas utrousila ;-)

482
K.
Reagovat

480 – no jo, já si zrovna říkala, že jí to kromě skvělého zpěvu i hrozně sluší ;-))

483
Rena
Reagovat

Ivanny mi včera bylo líto.. zazpívala to hezky. Rytmus má pravdu, že působí tak trochu jako stará mladá, je to dané tím, že má holt kulatý slovanský obličej, k tomu ty odbarvené vlasy, účes, na to že má 18 moc života v ní není…ale to vše se dá spravit.. na druhou stranu ji obdivuji, kde byla ve 14 a co dokázala.. dokonce i tu češtinu zvládla mnohem lépe, než rozená Slovenka Anička.. je cílevědomá a pracovitá. Neznamená to, že mi je nějak zvlášt sympatická, hlasy jí také posílat nebudu, ale vážím si ji.
Příště to chce udělat nějaké modernější vlasy – aspon melír, rychlejší, modernější píseň, hejbat se. A David by se na ni neměl stále tak mlsně koukat a evidentně protěžovat, chválit, lidem se z toho dělá zle.
Rytmus ve svém věku by se měl umět ovládat a volit slova – měl by si uvědomit, že to děvče má polovinu roků co on a jak jí asi je, když ji takhle pomluví v přímém přenosu. Copak on dokázal v 18?

484
Belisana
Reagovat

482 Kacko na druhy strany ty hadry jsou na tom to nejmin podstatny

485
Rena
Reagovat

Líbila se mi nejvíc Zuzka ( poprvé) a Miloš asi i víc , než David W. Nějak to pořád není on, jak si ho pamatuji v divadle. Celkově to na mě působilo tak trochu mdle, asi to bylo tím vedrem, co se najednou udělalo.. O to více obdivuji výkony všech mladých účinkujících..
Jaký ty jsi měl Vlado dojem , když jsi byl přímo u toho?

486
Jakka
Reagovat

vypadá to, že letos vyhraje holka , ale přrekvapení může být a nakonec to bude chlapec.

487
DJ Vlado
Reagovat

486 – Dojmy byly různorodé, ale tentokrát fakt převládalo to šílený vedro…

488
sali
Reagovat

Linky si tentoraz odpustím.

Brunno Oravec: U Brunna by som fistulu neočakával, ale jedna pekná mu tam skočila (1:59). Nuž, Brunno je na dnešný tlak na modernosť naozaj staromódny interpret. Napriek zopár tónovým pokĺznutiam a na mňa príliš ostrým výškam napodobil Chicago so cťou. Ako finalista by mi ale zavadzal.

Katka Demská: očakávam, že dnes v rozstrele na just dostane Katka skladbu, ktorá jej sekne, kto sa staví sa? Vypadnutie ju však neminie.

Kateřina Petráňová: Katka takmer 100% intonačne, oslabovali ju len tie skákané falzety. Záverečný refrén ako by už fyzicky menej vládala. Inak technicky veľmi presvedčivá. Neviem, čo jej chýba, aby zaslúžene hviezdila… Charizma?

489
sali
Reagovat

Oprava: kto sa sa staví sa sa?

Vlado, sem s tou fotkou (daj ju do rekapu).

490
K.
Reagovat

486 – vůbec bych se nedivila, kdyby nakonec vyhrál Daniel. zpívat umí, hlas má dobrý a je možné, že holkám se budou v Grandfinále tříštit hlasy, pokud tam budou tři.

491
DJ Vlado
Reagovat

sali – Bohužel přidávání fotek do rekapu neovládám, to by musel SUNíčko, který mi ale psal, že až do zítřka do večera bude offline :-( Můžu ale obě ty fotky dát na svůj blog a pak sem hodit odkaz, OK? :-)

492
sali
Reagovat

491 – v poho, ja budem len rád. Ak sa neurazíš, oveľa zvedavší, než na Teba, som na tie dve baby. :-)

Dopĺňam moje dva tipy:
– Dnes poletia Katka D. / Brunno O.
– Pre GF tipujem podľa momentálnej situácie: Anička / Zuzka / Daniel / Ivanna.

493
Jana
Reagovat

492-V obou bodech (tipů) s Tebou souhlasím.
A navíc:jako celkového vítěze vidím Aničku

494
DJ Vlado
Reagovat

Káčko, 490 – Musím se přiznat, že ačkoliv proti Danielovi nic nemám, tak by mě další vítězství kluka zklamalo, když je v soutěži tolik dobrých holek. Navíc si neumím představit, že by se Anička s Ivannou přetahovaly o hlasy, na to jsou příliš odlišné typy. A taky to Grandfinále bude probíhat tím způsobem, že po prvním kole vypadne soutěžící na čtvrtém místě, po druhém ten na třetím místě, až nakonec zbydou dva nejlepší, takže to tříštění hlasů nemusí být až tak výrazné.

495
K.
Reagovat

494 – taky bych byla lehce zklamaná.
Ježiši kriste, jak dlouho teda to grandfinále bude tvrat? Já myslela, že se to sfoukne v jednom večeru, což by mi teda přišlo logické…

496
Rena
Reagovat

souhlasím pro GF tipuji také Anička / Zuzka / Daniel / Ivanna. Vzhledem k množství holek výhra vypadá na Daniela

497
yeey
Reagovat

474 – K., ahoj – vis me strasne iritujou ty r’n’b manyry, Zuzka tam delala furt samy kudrliny, heky, vzlyky apod., coz me silne vytacelo, pomalu nebyla slyset puvodni melodie, tak proto… ale vcera byla fantasticka!

498
yeey
Reagovat

494 – souhlas, musim rict, ze i kdyz Danovi fandim vic nez Anicce, Zuzce a asi i Ivanne, pral bych si vic, aby to vyhrala nejaka holka, jinak uz to fakt neni normalni…

btw si skoro mysim, ze i Nova s Markizou se nak letos uz postaraj, aby vyhrala holka.. dalo se to zaridit u Lukase jako Slovaka, tak co by se to nedalo zaridit ted, ze :-) normalne nemam rad konspiracni teorie, ale zrovna tady tomu bohuzel docela verim…

499
Prochor
Reagovat

483 – Hlavně mluvit v případě Ivanny o komunismu je mimo hrnec vzhledem k tomu, že Ivanna neprožila na rozdíl od Rytmuse v socialismu ani den vzhledem ke svému věku. Mimochodem – na Ukrajině mají komunisté 5,3% hlasů a u nás cca 13% takže průměrný čech je mnohem větší komunista než průměrný ukrajinec. Ale vykládejte něco takového Rytmusovi – vždyť je to pako.

501
K.
Reagovat

497 – pamatuju si, že Dýdžej z toho měl tenkrát podobný pocit jako Ty ;-) mně to ale vůbec nepřišlo nějak přehnaně kudrnaté (ale je fakt, že originál té písně nemám moc naposlouchaný), líbilo se mi, jak tu píseň výrazově podala a hlavně mě strašně moc oslovila barva hlasu

502
Linuš
Reagovat

Prochor: Zapni mozek a možná jeho narážku pochopíš. Nesmíš myslet tak povrchně

503
Exák
Reagovat

488-sali – super! Konečně zodpovědné zhodnocení kdo jak zpívá ! Bez nějakých vyloženě subjektivních pocitů či averzí. Díky.

504
K.
Reagovat

484 tak to jasně :-))

505
Prochor
Reagovat

205 – Nemyslím, že bych byl povrchnější než Rytmus. Já bych třeba něco tak odsuzujícího ve zpěvácké soutěži určitě nepoužil. Proš se vůbec do toho tahá nějaká politika. Ale vím co myslíš – Rytmus mluvil o stylu jejího projevu. Jenže to má háček Ivanna zpívala recover italské skladby která se socialistický realismem nemá nic společného. Podle téhle logiky bychom mohli odsoudit třeba ABBu – ta taky hrála v letech 1976 v době normalizace. Kromě toho si myslím, že to, co předvádí Rytmus žádná moderní muzika není takže za nějakého průkopníka ho rozhodně nepovažuju.

506
yeey
Reagovat

505 jak sem psal vcera, Rytmus si plete muziku s politologii, pochybuju, ze vubec vi co vlastne „komunismus“ je… proste ma z Ivanny nahnano, tak do ni vali tyhle nefer kecy… MD se pak sice mozna vzteka, ale podle me by se nesnizil k tomu, aby podobne shazoval treba Anicku…

507
Viq
Reagovat

Rytmus je tak blbé a nefér stvoření. Brečím…

508
dolores
Reagovat

ludia neberte to tak tragicky:))narazka na komunizmus by napokon Ivanne mohla byt aj prospesna . u nieketorych starsich divakov zafunguje ony pocit radostnej minulosti a mladosti, ktory sa s komunizmom spajall a ihned si Ivanku zamiluju:)). teraz je modne (aspon na Slovensku) spominat ako nam bolo vtedy „uzasne“. takze tento retro-styl Ivanne paradoxne moze priniest vacsi prospech ako neprospech. Rytmus si asi mysli, ze vsetci sa stadovito drzia moderneho stylu, ale nie je to tak.

viac ako toto by ma skrelo, ze ju pasoval za 50-nicku. to uz vazne prehnal :/nuz ale kazdy vieme naco tam Rytmus je…:)sokovat, hrubo sa vyjadrovat. vyvolavat emocie a konflikty s kolegami. to je jeho rola v tejto show

509
Prochor
Reagovat

Anketa DJ Vlado (aso pozdě):
1.G.Gunčíková L.Adamec : Cose della vita
2. A.Langerová: Still Loving You
3. T.Najdekrová: My Immortal

510
Belisana
Reagovat

508 dolores, ted jsi me docela vydesila O_O

511
dolores
Reagovat

saliku, ta obdivujem za tie odborne podrobne hodnotiace studie jednotlivych vykonov:) aj by som si nato klikla a porovnala tvoje dojmy s mojimi a objavila aj tvoje nuansy, ktore som ja nevychytala:D ale taaaak velmi sa mi na to uz nechce klikat. okrem Zuzky samozrejme.:) pustam si este Katku P. a jej solo vystupenie, ktore jedine som vcera nepocula a zistujem, ze bola dobra, s minimom chyb. najlepsie jej IMHO vystupenie, no ako vravis, chyba jej nieco, mozno charizma alebo zeby to bol povestny X-factor? MD ju ale asi do rozstrelu s Brunnom neposle, bude tam David W alebo Kutheil. toho ale mozu poslat dalej aj divaci spolu s Ivou, takze len Boh vie ako to bude :))

Viqu, zdravim ta, vcera mi chybali tvoje sarkasticke uvahy:))

512
dolores
Reagovat

co ta tak vydesilo Bel? :))

513
dolores
Reagovat

447-jana2
mne sa vidi,ze MD svojim zverencom dava presne to, co oni sami chcu, a ak to kapela stihne nacvicit, tak to presadzuje aj v produkcii. dokazom je nielen Ivanna a jej natrenovane flaky, ale aj David W. ked minule spieval Mansona, sam MD sa po vykone vyjadril, ze sa mu ten jeho vyber nepozdaval, ale ze je rad, ze to napokon dopadlo vyborne

514
Belisana
Reagovat

512 dolores to vzpominani, jak za socialismu bylo dobre. Uznavam, ze to ted neni idela, ale stejne…

515
Belisana
Reagovat

512 oprava ideal

516
Viq
Reagovat

511 – jj, zůstala tu po mně nezacelitelná prázdnota.
Protože se tady trošku přitvrzuje, dávám si servisní pauzu a vyrábím dum-dum střelivo pro lov na medvědy…

517
dolores
Reagovat

aj ja som uz predtym rozmyslala, co by nastalo, ak by do GF postupili vsetky moje oblubenkyne. Anna, Zuza, Kristina Z.. Anicka- jej hlas je podmanivy, navodzuje vo mne akusi intimnu atmosferu, lahodny pocit a zerem jej to aj s navijakom. Zuzka je skvela v technike s prijemnou farbou a soulovym citenim, tato kombinacia je pri vhodnej piesni (ako Celebration) kandidatom na zimomriavky. moje usi si totiz lubia pomaskrtit na dobrej technike, ak je tam aj spravny vyraz a ten Zuiza ma. Kristina Z. -zivocisnost. uveritelnost, spravne rockovo ukotveny hlas, dokonca smrncnuta punkovou spinou, skratka energiacka baba a k tomu na nic sa nehra,skromna, ziadna poza, je prirodzena ak tomu este pise basne. ktorakolvek z nich vyhra, budem rada. Anna je srdcova zalezitost, takze najvacsia spokojnost by bola, ak by to vyhrala ona, ale nezblaznim sa, ak to tak nebude. Jedine co ma zamrzi bude to, ak vypadne este pred GF.
ak vyhra Ivanna, budem ako uz tradicne respektovat nazor vacsiny. uz som si nato v zivote zvykla(nielen talentove sutaze, ale aj divacke TV ankety. parlamentne volby, atd) napokon Ivanna ma stale este moze prijemne prekvapit, ale vcera to urcite nebolo :(

518
Monika
Reagovat

K – Muj tip na viteze je Daniel od sameho pocatku, prakticky v tuto chvili jedinym kdo by ho mohl pripravit o vitezstvi je Anicka, jineho potencialniho viteze nevidim…K Danielovi se priklanim preci jen vice prave kvuli tristeni hlasu v grandfinale mezi devcaty.

519
Prochor
Reagovat

Bruna bude dneska škoda. Diváci mu prominou že far away zpívá jako fár aví ale jeho image a stáří – to je špatný.

520
Monika
Reagovat

Pro me nejlepsi vcera jednoznacne Zuzka. Ve vyberu naslepo jsem si ji ani nevsimla, ale nyni se mi libi cim dal vic a mam ji ve sve TOP 3 spolu s Danielem a Anickou. Je osobita, sympaticka a naprosto prirozena, vyzrala zpevacka. Pravy opak Ivanny, ktera mi nesedi ani trochu, vadi mi od sameho zacatku. Rytmus to naprosto vystihl vcera i pro me to je zpevacka davnych dob, bez smrncu, moderny, pridane hodnoty, a to nejen vzhledem ale i zpevem…Kdyby aspon v jednom kole zazpivala neco novejsiho, mene tuctovejsiho, rychlejsiho, zajimal by me jeji jevistni pohyb, pak bych treba nazor zmenila. takhle to je jen velka nuda, sed a zase nuda.

521
dolores
Reagovat

514 – bel -neboj, to nie je moj nazor,len reflektujem nalady v spolocnosti, v ktorej som nutena zit:D

516-pauzy zakazujem, lebo je tu potom deficit vyrovnavania nazorovej hladiny:D
tvrdo este len bude, ver mi, mam s tym svoje skusenosti:DD

522
XMAN
Reagovat

Tak Danielovi teda výhru opravdu ze srdce nepřeju. Pokud vyhraje, bude to jen další totálně zbytečný vítěz alá Horváth, Drda a podobně. Výhra kluka by mi nevadila v případě že by to byl kdokoliv z těch co jsou ještě v soutěži kromě Daniela a Miloše. Jenže to je dost nereálné. Takže to musí být Anička, jinak se fakt pořádně naštvu.

523
Belisana
Reagovat

521 doores ja vim, ale smutny to je

524
Belisana
Reagovat

jinak letos by urcite mela vyhrat nejaka holka, protoze holky ty kluky jednoznacne valcujou

525
dolores
Reagovat

ja som si uvedomila ze sa mi este nikdy v spevackej talentovej sutazi nestalo, zeby som fandila trom babam naraz:)) bud to bola len jedna, alebo chalan. toho roku sa nam dievcata urodili, hlavne slovenky :P

Moni, cau:)

526
Juliet
Reagovat

no ty vo…….. go v rozstřelu Petr a David to se mi nelíbí

Přidat komentář