Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Duet Anna Veselovská / Juraj Zaujec – More than Words (video)

19. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=4167 w=420]
Tohle video z pokoje účastníků Hlasu ČeskoSlovenska by nemělo zapadnout v diskuzi pod jedním rekapem. Proto si zpříjemněte čekání na další článek DJ Vlada, kde odhalí, co se bude zpívat v neděli 22. dubna a kdo má jaké šance. Při duetu Anny Veselovské s Jurajem Zaujecem vám to čekání bude určitě rychle utíkat.

Anna Veselovská / Juraj Zaujec – More than Words

P.S.: Za tip na tohle video patří Nofuxovi. Děkujeme před nastoupenou četou Panáčka v reality show :)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 27
1
Prochor
Reagovat

Ty jo. Děkuju za to překvápko. Aničku začínám milovat.

2
nee
Reagovat

Vauu, ona se umí krásně usmívat…úsměv jí sluší. Fakt dobrý a fakt chytrý.

3
Viq
Reagovat

Directed by Anna Veselovska.
LMAO

4
Beruška bez teček
Reagovat

Jo tak tohle můžu. Anička má nejen krásný hlas, ale i dobrý hudební vkus :-)

5
Lenna
Reagovat

Je to hezké, ale pěvecky se mi více líbil Juraj, ale Anička taky výborná.

6
Belisana
Reagovat

Anna super

7
sali
Reagovat

3 – Chceš vedieť, ako dlho mi trvalo, kým som pochopil Tvoju matematickú metódu? Veru-veru, hovorím Ti: radšej nechci. :-) Ďakujem za pomoc, výsledky vyzerajú omnoho lepšie.

Takže už vieme, čo si dramaturgia nechá ako zlatý klinec nedeľného večera. Ak takto zaznie More than words – slobodne od všetkých tých zvukomajstrovkých kúskov – my aničkovci sa rozpustíme od slasti. Anička nám ešte zďaleka nepredviedla všetko, čo v nej je. Tento hlasovký vesmír sa pre ňu pomaly ale iste stáva primalý.

8
sali
Reagovat

7 – oprava: „hlasovský“

9
Viq
Reagovat

sali – Hlavně uvidíme, jak nám Anička zabiják zaklincuje ten Olympic.
Co na to říkáš? Není to trochu pofiderní výběr?
Jinak matematickou úlohou bych si nedovolil tě zkoušet (musel bych volit trochu přesnější a jasnější pojmy), proto jsem současně dal výsledky. Když už sis dal práci se sběrem dat, byla škoda neudělat tu syntézu.

10
sali
Reagovat

9 – Zatiaľ som opatrný. Nehovorím „čo jej to dali za šrot?“. Potreboval by som to viac napočúvať, aby som si v tom vedel Anku predstaviť.

Predstav si, že by sa pokúsili o nejakú akustickú verziu. Divné, že? Ale parádne by to obzvláštnilo. Ani to si síce teraz neviem predstaviť, ale veď vieš: všetci Rytmusa podceňujú, tá jeho neokrôchanosť je v popredí záujmu, a jeho schopnosti sú v pozadí. O MD je to presne naopak. Každý vie, aký je svetobežník, no a vidíš: dosť domrvil si svoj tím.

Rytmus si svoje kvietky pekne postupne pestuje, a nenápadne im dá vyniknúť. Vie, čo na ľudí platí, a zrejme si vie mnohé veci presadiť, a kto vie čo mu už produkcia zhltla.

Anke verím. Ona už podľa mňa nemá čo pokaziť.

11
sali
Reagovat

No, s tou akusticou verziou Olympic som asi trepol peknú blbosť. Nič to nemení na presvedčení, že i keď mi v tomto prípade neslúži predstavivosť, ona bude i v tom dobrá.

12
Motýlek
Reagovat

Ale přesto mohli dát kteroukoli jinou písničku… I to Prší prší len se leje by bylo lepší…. Dobrou noc.. :-)

13
Belisana
Reagovat

ano, je-li treba Rytmusovi prirknout i naky plus, tak v tomto asi ano, ze si umi prosadit sve a ze mozna na vec nejde az tak blbe. Ale image mu to u me nevylepsilo :-D je sikovnej trhovnik (to uz jsem ale deklarovala), jako muzikant a clovek u me zustava nadale na nule

14
Viq
Reagovat

10 – Jako ono to není vůbec špatná písnička, resp. je to čs. megahit nebo dokonce gigahit! A je pravda, že Olympic se v posledních letech moc nehraje, takže to není dnes ohrané ad infinitum.
Akorát nevím, co Anna a pražština. Snad to bude OK. A Anna má na to, aby to bylo mnohem víc než OK.

A tohle video je perfektní. Na přímém přenose, jak to budou sabotovat zvukaři vypnutými mikrofony, ustřihnutými dráty a vokalisti, to bude spíš horší…
Každopádně Nováci ho asi rychle smáznou a vyvěsí exkluzivně s 5 reklamami na nova.cz.

15
Viq
Reagovat

Ostatně soudím, že ty jim ty písně přiděluje náhodně počítač :-D

16
Jana
Reagovat

Prosím vás, co budou v neděli zpívat? Od Olympicu mě snad napadá jen jedna, kterou bych Anně vážně nepřála, tak doufám, že jsem to netrefila.

18
Jana
Reagovat

Děkuju. Hm, no nevím, jak si poradí s těma hloubkama, ale rozhodně mohlo být hůř. Napadl mě dynamit :)

19
yeey
Reagovat

Olympic maj neskutecne skvely melodie, super hrajou, ikdyz je to old-school… myslim, ze Anicka to da a ze to bude uspech a presne ta zmena, o ktery sem u ni mluvil a kterou divaky presvedci, ze dokaze bejt zajimava i na vic zpusobu…

20
Viq
Reagovat

18 – jj, nikdy není tak špatně, aby nemohlo být hůř :-)

21
Viq
Reagovat

Že by Anička strýčka yeey přesvědčila až Olympikem? No teda!
Teď jsem ještě několikrát sjel video z článku a…
Zvyšuju sázky :-)

22
XMAN
Reagovat

More Than Words mám rád, jedna z mých nejoblíbenějších písniček, takže super :-) Sice se mi v tom taky o trochu víc líbil Juraj, ale oba dobrý :-) Kdyby měli zpívat duet tak jedině tohle :-) Ale teď už je asi jasné že duety nebudou že pokud má v neděli Anička zpívat Slzy Tvý Mámy že? No Slzy Tvý Mámy mám taky hrozně rád, je to krásná písnička a Anču si v tom vůbec představit nedokážu, takže budu na neděli hodně zvědavý. Ještě si pamatuju jak tu písničku v druhé řadě české superstar neuvěřitelně procítěně zazpíval Petr Bende a toho už u mě asi nikdo nepřekoná. Ale každopádně se mi začíná líbit Anny hudební vkus :-)

23
XMAN
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=eE1nFemEgWg Tady je ten Bende a uvidíme kdo bude lepší.

24
sali
Reagovat

14 – Viq – v slovenských rádiách a hlavne TV je čeština zastúpená významne, preto slovenské deti nemajú takmer žiadny problém čechovi rozumieť. V opačnom garde je to problém. Keď Slávik v talente na castingoch prehovoril k českým tínedžerom, veľa krát sa nechytali. Naproti tomu taký tanečník Janko (tuším 6 rokov) rozumel Bílej aj Krausovi na prvý šup.

19 – yeey – Pred nedávnom som sa takejto zmeny obával, teraz už som tiež optimistom tohto druhu.

25
dolores
Reagovat

23 -XMANe diky .Petr Bende RULEZZ!
18 -JAna, dobry postreh, ale ja myslim, ze ona to da o oktavu vyssie alebo jej to pretransponuju, ale tie vysky potom v refrene uspieva, som si ista

26
dolores
Reagovat

pripomenulo mi to ako v 1.CSS zavesili na Youtube vtipny spolocny song Chodur a Cristovao. pripada mi to ako zamer produkcie ako ochutnavka a navnada pre divakov

27
Zo
Reagovat

Dost nepovedené…

Přidat komentář