Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska, 2. finále: Davidovci a Darovci se příliš nevytáhli

16. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=4126 w=420]

Nezapomeňte zahlasovat, kdo dle vás dnes vypadne z HLASu. Uvidíme, jak dobrý odhad mají čtenáři Panáčka v RS. Děkujeme.

Během včerejšího večera se nám představila druhá polovina finalistů Hlasu ČeskoSlovenska, konkrétně z týmů Michala Davida a Dary Rolins. Jejich živý křest ohněm byl však o poznání slabší než ten, který minulý týden absolvovaly týmy Pepy Vojtka a Rytmuse. Jak se tedy dvěma šesticím dařilo, to si pojďme společně proklepnout.

[singlepic id=3746 w=420]

Na úvod se nám představil kompletní tým Michala Davida s písní We Are The World, přičemž samotný David usedl za piáno. Nebylo to špatné, ale na výtečné podání děvčat ze třetí slovenské SuperStar to prostě nemělo. Ale teď už přejděme k sólovým vystoupením.




Petr Kutheil

Karel Gott – Lady Carneval

Nakonec to nebyl takový kabaret jak jsem původně předpokládal. Oceňuji, že Petr výrazně ubral na afektu a soustředil se hlavně na zpěv. Výrazně rušivý moment tam byl jen ve chvíli, kdy se pokoušel imitovat božského Káju (naštěstí jen v jedné frázi). Nijak oslnivý výkon to ale taky rozhodně nebyl a Martina Chodúra Petr rozhodně nepřekonal. V rámci večera ho hodnotím jako lepší průměr.

Kateřina Petráňová

Gloria Gaynor – I Will Survive / Destiny´s Child – Survivor

Začátek byl moc pěkný a velmi dobře tu vynikla barva Katčina hlasu (jen bych vyhodil ty dva přehrávající tanečníky). Jakmile se ale píseň rozjela, tak Katka zněla po celou dobu monotónně a začala to být nuda. Navíc mi to spojení dvou písní přišlo dost zbytečné a zapojení Survivoru od Destiny´s Child byla chyba i z taktického hlediska, neboť na minulém vyřazovacím večeru svoji verzi vystřihla Marta Jandová, se kterou se Katka nemůže absolutně měřit.

Brunno Oravec

Bryan Adams – Please Forgive Me

Pokud byl někdo těžce afektovaný, tak to tentokrát nebyl Petr, ale Brunno. To přehrávání zvláště při refrénech bylo skutečně nesnesitelné. Navíc Brunnův zpěv tentokrát utrpěl „syndromem Martina Kurce“, protože se chvílemi až přespříliš hlasově stylizoval do Bryana Adamse. Jinak to odzpívané bylo kvalitně, po technické stránce tomu bylo máloco vytknout, Brunnův projev to ale aspoň pro mě dost srážel.

Alžběta Pažoutová

Pink – Who Knew

Absolutní průšvih. Alžběta má podobný sestřih jako Pink, ale to je všechno, co s ní má společného. Nezajímavý hlas, falešný zpěv, „šramloidní“ projev a nulové charisma. Není co řešit, Alžběta je podle mě vůbec nejslabším článkem celé finálové čtyřiadvacítky a je proto i absolutně jasnou kandidátkou na vypadnutí v Davidově týmu.

David Weingärtner

Marilyn Manson – Personal Jesus

Pecka. Takhle si představuju pořádný rockový nářez. Zatímco ve výběru naslepo a v soubojích David nijak extra nezářil, tak tentokrát se vrátil v plné parádě. V těch vypjatých řvaných pasážích byl sice trochu nadoraz, ale i tak z toho šlo neskutečné množství energie. Pro mě zcela jednoznačný vrchol večera, díky němuž David výrazně posílil svou pozici.

Ivanna Bagová

Whitney Houston – I Will Always Love You

Většina jiných zpěvaček, které tuto píseň zpívaly, si na ní vylámala zuby. To ovšem o Ivanně absolutně neplatí, protože její výkon byl po technické stránce téměř dokonalý. Nemůžu sice říct, že by to byl pro mě úplný touchdown , v tom mi překážela provařenost písně a u Ivanny tradičně trochu slabší výšky (které však vykompenzovala pěknými hloubkami), ale rozhodně to byla velmi dobrá práce. Objektivně to byl asi nejlepší výkon, i když David mě dostal celkově víc.

Pořadí výkonů týmu Michala Davida podle DJ Vlada:

1.David Weingärtner, 2.Ivanna Bagová, 3.Petr Kutheil, 4.Kateřina Petráňová, 5.Brunno Oravec, 6.Alžběta Pažoutová

Pro koho dnes skončí HLAS v týmu Michala Davida?



[singlepic id=3772 w=420]

Dařina šestice nám pro změnu nabídla osobitou verzi megahitu Don´t Speak od No Doubt, při kterém je doprovodilo smyčcové kvarteto. Bylo to podle mě mnohem zajímavější společně vystoupení než u Davidova týmu, přestože přídavek v podobně Party Rock Anthem mi přišel už zbytečný. Pak už nastupovali zpěváci z Dařina týmu jeden po druhém.

Dominika Šuľáková

Bruno Mars – Grenade

V rámci Dařina týmu patřil Dominičin výkon rozhodně k nejlepším a Dominika v něm výborně prodala svoji barvu hlasu. V nějaké energičtější rockové by sice podle mě vynikla ještě víc, ale i Bruno Mars byl v jejím podání velmi slušná práce. Nejvíc mě ale pobavil následný rozhovor s Leošem, ve kterém se Dominika ukázala jako mimořádně spontánní a vtipná, což jí může u diváků přinést body.

Miloš Novotný

Maroon 5 – This Love

Zastřelte vizážistu a holiče! Proč proboha z každého kluka, který vypadá nějak zajímavě, musejí udělat uniformního metrouše vhodného leda tak do boybandu? Milošovi ostříhání vyloženě neprospělo, výrazné kudrliny mu slušely víc a po necitlivém zásahu do jeho hřívy vizuálně dost ztuctověl. Ale teď k výkonu. Rozhodně byla jeho verze této písně lepší než hrůzostrašné podání tragédů ze Za 5 dvanáct, ale na druhou stranu ležérně swingujícího Reného Bošeľu Miloš rozhodně nepřekonal. Milošův výkon byl víceméně průměrný, tzn. neurazí nenadchne, navíc ani nijak výrazně nevynikla Milošova barva hlasu, která je jeho největší devizou.

Katarína Demská

George Michael – Freedom

O této volbě písně jsem nebyl přesvědčen od začátku a mé obavy se nakonec i potvrdily. Katka se totálně topila v doprovodu (a to nejen kapely, ale především vokalistů) jako Ludvík Jagellonský u Moháče. A to, co bylo slyšet, znělo dost utrápeně. I v Dařině týmu je tím pádem myslím jasno, že největším adeptem na vyřazení je právě Katka.

Zuzana Mikulcová

Alicia Keys – No One

Jednoznačně nejlepší výkon mezi Dařinými ovečkami. Zuzana má krásnou barvu hlasu a perfektní soulový feeling, je to už zkrátka hotová zpěvačka, která však na rozdíl od mnoha jiných konzervatoristek nepůsobí akademicky. Křehké podání Sáry Milfajtové mě sice celkově oslovilo víc, ale ani Zuzana se rozhodně nemá za co stydět a její výkon patřil mezi tři nejlepší za celý večer. Otázkou už je jen to, jak zaujme hlasující diváky, protože je to poněkud neprvoplánová zpěvačka, takový Matej Piňák v sukních. Ale myslím, že i kdyby Zuzana nepostoupila z rozhodnutí diváků, tak Dara ji do dalšího kola určitě pošle.

David Bisek

Ne-Yo – Closer

David je pro mě v postatě nehodnotitelný, protože jako zpěvák je pro mě natolik nepříjemný a přeslazený, že by mě nepřesvědčil, i kdyby zpíval jako Caruso. A to se u něj rozhodně neděje. Jeho včerejší výkon sice nebyl nejhorší, ale ani žádný zázrak to rozhodně nebyl. Jeho hlas mi zní chvílemi neskutečně protivně a navíc ani nedokáže pracovat s dynamikou. Toto kolo ještě zřejmě přežije, ale příště už bude čas udělat dětem jedno plešaté pápá.

Simona Hégerová

Rihanna – We Found Love

Nakonec to byl o dost horší výběr písně než jsem si myslel. Na tomto monotónním diskotékovém kolovrátku se nedalo absolutně nic předvést. Simona navíc klopýtla v rytmu, což ji dost rozhodilo a bylo to na ni až dokonce znát. Celkový pohyb na pódiu působil taky poněkud toporně. Já však pevně doufám, že si ji Dara v týmu podrží a příště se ukáže na písní, ve které bude moct prodat svoji největší devizu – tedy velmi procítění zpěv v tichých pasážích (její uh-oh-uh-oh z castingového Mama Do mi zní v uších pořád), zatímco v této písní mohla předvést jen ukřičenou polohu, kde její hlas má ještě poněkud dětský charakter. Velká škoda, že nemohla zpívat akustickou verzi od Jessie J, na které by se předvedla mnohem lépe. No prostě se budu modlit ke všem svatým, aby Simona dnešní vyřazování přežila a příště všem ukázala, co v ní dřímá.

Pořadí výkonů týmu Dary Rolins podle DJ Vlada:

1.Zuzana Mikulcová, 2.Dominika Šuľáková, 3.Miloš Novotný, 4.Simona Hégerová, 5.David Bisek, 6.Katarína Demská

Pro koho dnes skončí HLAS v týmu Dary Rolins?



DJ Vladovo shrnutí druhého finále:

Bohužel je nutno konstatovat, že Davidovci a Darovci svými výkony výrazně zaostávali za Vojtkovci a Rytmusovci z minulého týdne. Výrazněji nad průměrem byli vlastně jen David, Ivanna a Zuzana, zbytek se pohyboval kolem průměru či pod průměrem. Na vypadnutí vidím celkem jasně Alžbětu Pažoutovou a Katarínu Demskou, jejichž výkony byly jasně nejslabší. Jednou věcí, kterou jsem minule zapomněl zmínit, je T-Room, v němž soutěžící komunikují s fanoušky prostřednictvím Facebooku. Ty vstupy by samy o sobě až tak nevadily, kdyby je nedoprovázely dvě moderátorky, z nich česká část Hanka Zajíčková ještě ujde, ale ta slovenská Diana Hágerová je vyloženě slabá a chvílemi velmi připomíná někdejší moderátorku Slovensko má talent Barboru Rakovskou, což byl jeden z největších omylů ze všech podobných show. Co je ještě nutno zmínit, je oblečení Michala Davida, které týden od týdne nevkusnější. I když co čekat od krále českého kýče.

Dnes večer nás tedy čeká již druhé vyřazování a my se dozvíme jména dalších dvou vyřazených nešťastníků. Budou to opravdu Alžběta s Katarínou, nebo nás potká nějaké překvapení? Na to si musíme počkat do večera.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 157
1
Jarda
Reagovat

Skoro ve všem s Vladem souhlasím až na jednu věc: stále dávám přednost krásnému zpěvu před hulákáním, i když to tak podle té písničky má být. Proto v tomto souhlasím se Scalexem a na první místo dávám jednoznačně Ivannu. Její provedení bylo na úrovni hvězdy současné American Idol Jessicy Sanchez a to je co říct, protože Jessica je velký talent.

2
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Vlado, kupříkladu na Bruna mám názor identický, tomu chlapíkovi chybí už jen lochneska a maringotka, nevkusný, kolotočářský projev, za mě v žádném případě ne. Nemá tam co dělat.

Kateřina Petráňová, i když zjevně nedosáhla kvalit svého minulého výkonu, pro mě je stále jednou z nejzajímavějších postaviček Hlasu.

Alžběta Pažoutová mě potěšila jen tím, že vypadala dočista jako Ziggy Stardust.-))) Jinak opravdu nejslabší článek.

V názoru na Davida se s Vámi však neshodu. Řekla bych, že tahle muzika a vše kolem ní je totálně mimo Vaše obzory, jinak byste nemohl hodnotit tak, jak hodnotíte. Uječená, nepovedená imitace. Žádná přidaná hodnota, prostě nic, steče to po vás jak chcanky po stehně. S Davidem mám velký problém právě proto, že je pouhá revival show. Tentokráte si sice odpustil gesta a pohyby, ale ani to nevylepší můj názor na něj. Jeho vystoupení byl jeden velký průser. Doufám, že se divák nenechá zblbnout a neprotlačí ho dál.

Reagovat

Seděl jsem tentokrát s DJ Vladem přímo na živém přenose a 3 vystoupení, která byla pro mě nej a zanechala ve mě zážitek:

1) Ivana B
2) David W
3) Zuzana M

Zbytek si vůbec nepamatuji. Ani jména, ani vystoupení :)

4
Fialka09
Reagovat

Tak tentokrát souhlas s Vladem – a potažmo i SUNíčkem, jediná opravdu skvělá tři vystoupení (přesněji dvě skvělá, jedno hodně dobré) pro mě byla právě ta jím zmíněná.
Moje pořadí u MD:
1.-2. David/Ivanna
…velký odstup
3.Brunno
4.Petr
5.Katka
6.Alžběta

Pořadí u Dary:
1.Zuzka
2.Dominika
3.Miloš
4.Simona
5.D.Bisek
6.Katarina

Celkově mi eMDýho tým přišel mnohem poslouchatelnější než ten Dařin.
Dneska večer to skoro natuty vidím na Alžbětu a Katarínu (i když já osobně bych vyrazila spíš křenícího se Biska).

5
cannis
Reagovat

2 Milá Otylko ty tomu taky asi rozumíš jak koza náklaďáku řekla bych…David byl výborný, zábavný, zpíval skvěle a bylo to nejlepší vysoupení večera!! Vetšinou se v diskuzích nezapojuji, ale tohle mě zvledlo tlak a tak jsem musela!

6
otherside
Reagovat

Pustila jsem si dodatečně výstup Dařina týmu a moje pořadí:
Zuzana
Dominika
Miloš (chudák ale vypadá jak ovečka po nájezdu zběsilého zemědělce se sekačkou)
Simona
David (záležet na mě, vyrazit, už jen za tu oslizlost) Closer pokud vím zpíval i Marcel Berky v SHS3, tomu to tenkrát celkem sedlo a oproti Biskovi mi moc nevadil
Katarína

Pořad včera z týmu MD:
David
Ivanna (ze začátku soutěže mě moc nenadchla, ale včera to zazpívala pěkně, pokud jí to tak bude zpívat dál, nemám nic proti)
Petr
Brunno
Katka-jak zmínil Vlado, ta písnička byla divně zmixovaná, buď jedno nebo druhé, myslím, že jí to moc nepomohlo, ztrácela se v tom
Alžběta- průser, v rozstřelu měla štěstí že Ester ta písnička výrazově nesedla ale jinak není nijak super zpěvačka, to ten Hnilica mohl být klidně místo ní.

vyrazit Alžbětu a Davida (Katka se aspon dá poslouchat)

7
DJ Vlado
Reagovat

2 – Otylko, je pravda, že MM a jeho tvorba není úplně můj šálek čaje (mám radši jemnější odnože rocku), ale Davidův výkon se mi hodně líbil. Jednak v těch nekřičených pasážích perfektně vynikla jeho barva hlasu a navíc jsem rád, že po dvou mdlých vystoupení (ve výběru naslepo a v souboji) se konečně vrátil v takové formě, v jaké si ho pamatuju z Robina Hooda. Ale chápu, že vám jako fanynce MM může jeho stylizace do vašeho společného idolu vadit.

8
Nofux
Reagovat

1 – Pro mě se Ivanna Jessice nevyrovnala, ale hooodně se jí blížila, což je na naše poměry dost dobrý.

Už jsem psal k předešlému článku, že moje top 5 je taková:
1. Ivanna, 2. Zuzana, 3. Miloš, 4. Dominika, 5. David W
Na vyřazení vidim stejně jako ostatní Alžbětu a Katarínu, i když bych byl taky mnohem radši kdyby vypadnul Bisek, kterého nemůžu absolutně vystát.

9
Katy
Reagovat

Přesně se shoduji s Vladem, pro mě jednoznačně David W. a když ještě ukáže jakej má krásně sytej hlas v nějaké klidnější písni, tak to bude pecka :) jinak Ivana dobrý,ale vůbec mě neoslovuje, je mě něčím protivná a tak nák mi není sympatická…ale je jasný že MD má jasno a aji to tak řekl, že Hlas je pro něj ona..takže bohužel pro zbytek jeho týmu je vystaráno..:(

10
XMAN
Reagovat

3: No a to myslím mluví za všechno :-) Já si teda kromě těchhle pamatuju ještě svoje oblíbence Petra a Brunna a tím to taky končí. Takže jsem rád, že nejsem jediný komu to včera připadalo jako totální nezáživná nuda, naopak se to po včerejšku internetem podobnými názory jen hemží. Je to celé takové nějaké o ničem. Dařin tým bych zrušil, všechny bych je okamžitě vyházel a nechal bych tam z toho týmu maximálně tak Zuzanu. Změnil bych pravidla aby už o všem rozhodovali jenom diváci a koučům bych vzal veškeré pravomoce v rozhodování o tom kdo půjde dál a kdo vypadne. Pak by to teprve začalo být zajímavé a napínavé. Sice by to i tak stálo krk pár dobrých zpěváků, ale rozhodně by tam třeba Ivannka nestrašila až do konce.Takhle je to všechno rozhodnuté dopředu a my se u toho unudíme, ani nechci raději vidět jak bude vypadat Grandfinále…..

11
Maxx
Reagovat

Jakmile tam ten jeden spustil Gotta, vypnul jsem to. Ta show je už totálně nezajímavá. Kvalitní a zajímaví soutěžící tam jsou asi tři a kvůli nim to sledovat nebudu. Gratuluju, po Robinovi Hoodovi teprve druhá velká show, která mě nebaví a odmítám ji sledovat. Jenže Robin Hood byl českej výrobek, takže se nízká kvalita dala očekávat :D

12
Nofux
Reagovat

9 – To už by byla ale další Superstar :)

13
XMAN
Reagovat

11: A je to snad takhle něco jiného než jen další superstar? Jediné v čem se to liší je to že to má horší pravidla než superstar a že je to ještě nudnější než superstar :-)

14
yeey
Reagovat

omlouvam se Ivanne, neprecet sem si zadani /to je jak ve skole/ a hlasoval sem ze vypadne :D

jinak sem si ted poustel znova Ivannu a Davida W… mysim ze 2 odlisnejsi vykony po sobe dat ani nemohli…. ale pro me 2 nejlepsi vykony za ty 2 vecery :D

15
Nofux
Reagovat

12 – No, to je hlavně díky zpracování Novy, ale i v zahraničí, moc se to kromě pravidel v live shows od ostatních pěveckých soutěží neliší. Jak bys to chtěl odlišit od Superstar?

16
dolores
Reagovat

Davidov tim:

Ivanna
David W.
Brunno

Darin tim:

Zuza
Dominika
Milos

vypocula som si vsetko este raz, niektore vykony aj druhykrat bez obrazu (priznam sa, ze vcera som si dala repete len Ivanny)

vcera som mala v Darinom time prvu Domcu, ale ked som pocuvala bez obrazu, Zuza mi prisla lepsia, aj ked stale si myslim , ze v uvode mala trochu problem dostat sa rytmicky do pesnicky, preto to posobilo, akoby sekala

Vlado, vidim, ze si si osvojil saliho nazor na Zuzku, ze je ako Pinak v sukni:D
hladala som podobnost a nasla som akurat, ze tak ako Pinak, ani Zuza sa nevie tvarit. Nevie sa este publiku rozdat, velmi sa snazi, aby to zaspievala co najlepsie, ale kontakt s publikom zaostava. studiova spevacka by z nej bola vyborna,ale musi zapracovat na podiovom prejave. Pinak mal este navyse ten problem, ze na publikum svojim ksichetnim prenasal negativnu energiu.(teraz mi tak pripadal Kutheil) divak potrebuje citit posolstvo, a tiez, ze ten spevak mu ho prinasa. TV kamera berie detaily tvare, takze tam je nutne davat si pozor na kazde gesto. to, co sa vo velkej hale strati, na obraze sa este zvyrazni. dolezita je aj praca oci s kamerou, ale to by ich mali ucit na generalke. v tomto smere mi prisla Domca lepsia a uplne skvely ocny kontakt s kamerou aj s publikom mal Milos:) poviem to takto: Zuzana sa musi naucit spievat aj ocami, nielen hlasivkami. ucebnicovy priklad ako sa ma spievat ocami nam predvadza Tomas Klus

17
KK
Reagovat

ad ostříhání Miloše – pro mě teda jednoznačný zlepšení, ano, je pravda, že teď poněkud zapadne v davu, ale mě účesy ala rozkopnutej drn moc neuchvacujou a to nejsem nijak zaměřená na metrosexuály, spíš naopak :-P

18
irena
Reagovat

Pro mě jednoznačně nejlepší David W. (i když tenhle styl hudby nemusím a Marilyna Mansona už vůbec ne), ale David má obrovské charizma – vpodstatě jsem si včera znovu ujasnila, že v Hlasu je to můj favorit – tak jako byl v Robinu Hoodovi. Ivanna výborná, ale husí kůži jsem neměla (což přiznávám že mám u zpěvaček málokdy). Oproti Vladovi jsem tedy já nejvíc trpěla při Kutheilovi (i když v divadle v Hamletovi mi připadal dost dobrý), nějak jsem to jeho provedení Lady Carneval těžko přežívala.
Tým Dary mě nezaujal jako celek, ale Biska bych už nemusela vidět opravdu nikdy.

19
XMAN
Reagovat

Chápu rozhořčení většiny z Biska, ale když se tak dívám na ten Dary tým tak je tam ten člověk společně se Zuzkou pro mě asi nejsympatičtější, protože je to tam fakt bída a není vůbec z čeho vybírat. Jako zpěvák za moc nestojí, jeho hudební zaměření mě taky míjí, ale je to zajímavý typ. Simona a Dominika jsou pro mě namyšlené blbky, navíc ani jedna z nich na tom není podle mě pěvecky tak dobře, aby si zasloužila být vůbec ve finále, natožpak v Grandfinále. Simona byla včera šílená a Dominika taky nijak nevynikla. Absolutně mě míjí i Miloš, včera jsem na něj byl teda zvědavý, po tom co ho tady spousta lidí chválila ale fakt to byl hodně těžkej průměr, takhle zazpívá každej druhej zpěvák na školní besídce, do finále zcela jistě nepatří, je to tuctovka. Navíc mi u něj připadá že se do toho svého ´´skvělého chrapláku´´ spíš tlačí a nutí a že to vůbec není jeho přirozená barva hlasu. Ať už to je jak chce, rozhodně tam nemá vůbec co dělat a celkově mě ten člověk absolutně nezajímá. Katarínu ani nemá smysl komentovat, taková nudná, nevýrazná a falešná zpěvačka se jen tak nevidí, ale ta dneska určitě vyletí, takže aspoň od té už bude pokoj. Takže já bych tam Biska klidně nechal do TOP 2 u Dary se Zuzanou, s tím že bude vyřazen před Grandfinálem a do toho postoupí Zuzana. Možná že je Bisek odpad ale ti ostatní až na Zuzanu nejsou o nic lepší než on a já se raději budu dívat na něho než na pro mě teď už šíleně namistrovanou nesympatickou Dominiku a nebo Simonu. Zlatá Anička oproti těmhle! Fakt by bylo nejlepší zrušit celý Dary tým a založit tým těch co nespravedlivě vypadli v soubojích a byli by v něm Hnilica,, Arpád, Lucka Dobrovodská, Ester atd. to by ta soutěž hned měla jinou úroveň a víc by lidi bavila!

20
Prochor
Reagovat

Uznává že David byl zábavnější než Ivanna ale bylo to výběrem skladby. Mimochodem nechápu co dělá David u MD.

21
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Ireno, David a charisma? Nepřeháníte? Kde? Já si nevšimla. Maximálně je solidní herec, to je celé.

22
Prochor
Reagovat

17 – Ireno – všechno nejlepší k svátku :-)

23
dolores
Reagovat

18 – zaujimavy nazor vytvorit druzstvo (dobrych) vypadnutych :))
Bisek u mna nie. neirituje ma ani tak jeho usmev ako jeho hlas aj spevacky prejav. pride mi to akoby este detske frazovanie, amaterske alebo ja neviem co. ked som pocuvala spolocnu piesen s Darou, tak jeho vstup mi tam tak nepasoval, ako ked do slepacej polievky nasypes vanilkovy cukor .brrrrr (aj ked ta piesen celkovo nebola zvladnuta, na rozdiel od Davidovej spolocnej, kde sa mi prekvapilvo najviac pacil Kutheil, ale vsetci boli vcelku dobri )

24
Nofux
Reagovat

18 – Vracení vyřazených soutěžících se možná dočkáš v dalšim ročníku (jestli ještě nějaký bude). Projel jsem zahraniční verze a v Portugalské verzi měli speciální kolo divokých karet, kde kouč vzal 2 už vyřazené soutěžící a diváci pak rozhodli koho chtěj vrátit. V Lotyšsku zase hlasovali lidi na netu ze všech vyřazených. V Norsku budou taky nějaké divoké karty.

25
Nofux
Reagovat

*Oprava, bylo to v Litvě ne v Lotyšsku :)

26
dolores
Reagovat

este nieco o Mrozkovi. dnes som to nasla nahodou v papierovom vydani, len malo to nazov : Cukricek :)

http://www.pluska.sk/plus-7-dni/ludia/daniel-mrozek-sladky-sexidol-z-hlasu-cs.html#image

27
Ludvík
Reagovat

Ať vypadne Bisek!!!

28
Ludvík
Reagovat

23- Doufám, že se další řady nedočkáme.

29
Viq
Reagovat

27 – Doufáš v konec světa?

30
Nofux
Reagovat

27 – Já doufám, že taky ne, protože už chci X Factor na Primě :)

31
Prochor
Reagovat

To jsem zvědavý co bude zpívat příště Anička. Nepochybuji, že to zvládne jako vždycky.

32
Ludvík
Reagovat

28- Doufám v X Factor =D

33
Viq
Reagovat

X Factor mě nebavil. Byl klasicky zpackaný na normalizační kabaret a soutěžící těžce šedý průměr.

34
Ludvík
Reagovat

32- Já nemyslím takovou tu špatnou parodii co dělala Nova, ale pořádný X Factor něco jako byl loni v USA akorát prostě Česko Slovenský a na Prima Family a Joj =)

35
Viq
Reagovat

33 – Tak to nevím. Prima? Klidně ať XF udělají, nic proti. Vím, kde má televize vypínač.
Bohužel nejsem úplně optimista, protože Prima taky hodně šetří, a to musí být vidět.
Raději XF než další cirkusový talent…

36
Ludvík
Reagovat

34- Jo ale Talent dělají hlavně Slováci a Talent je docela super, je pravda že ty 2 série stačily a teď mohl být ten X Factor, ale co už. Raději vsadí na něco co se osvědčilo, než aby experimentovali, což je škoda. :-/ Ale s tím X Factorem kdyby na něm nešetřili a dali do toho všecho a pořádné reklamy a konkurzy třeba už půl roku před vysíláním (kdyby to bylo na jaře 2013 tak konkurzy už třeba na pozdim, v průběhu Talentu, kde by taky mohli udělat reklamu) a vybrat pořádnou porotu a dát si na tom záležet. Mohl by z toho být Program Roku! Přece jen licenci na X Factor už mají od roku 2011 myslím, jenže tam to nemohli nasadit kvůli Superstar, takže už 2 roky se mohli na XF připravovat. A kdyby sehnali i zahraničkí hvězdy jako Beyoncé, Adele jako hosta třeba na Finále myslím, že by to bylo skvělé.

38
sali
Reagovat

Čaute!
Podarilo sa mi odložiť do postele tri decká. Tlieskajte mi.

39
Anta
Reagovat

to tleskám

41
irena
Reagovat

21 – díky za přání :)

A Otylko, David W. pro mě má jako jediný chlap v Hlase opravdu charizma, s tím prostě nic nenadělám….

42
Simona
Reagovat

Nevíte někdo značku bot, které měla Dara na sobě toto finále? http://hlascs.nova.cz/clanek/fotogalerie/fotogalerie-takhle-to-vypadalo-na-druhem-finale.html Vypadá to jak imitace steelek.

43
Nofux
Reagovat

Výsledky hlasování na cshlas.cz, minule to sedělo…
http://www.cshlas.cz/hlas-ceskoslovenska-vysledky-vaseho-hlasovani-2-finalovy-vecer/

44
K.
Reagovat

Nemajitel TV moc prosí o hlášení událostí ;-) A prosím nejen vypadlíly, ale i kdo prošel skrz diváky a kdo byl v rozstřelu. Předem moc dík! :-)

45
Fialka09
Reagovat

40 – Ireno, už si toho všímám delší dobu, ale potvrzuje se mi to čím dál víc – ty máš skoro na všechny naprosto stejný názor jako já, skoro se mi to zdá až neuvěřitelné!:-) Jestli si dobře vzpomínám, blahého času jsi fandila Ondrovi Rumlovi (můj hlavní favorit), pak Šmajdíkovi (můj hlavní favorit), teď se ti líbí Adam (jeden z mých favoritů) a David (můj absolutně nej nej favorit!). Je teda fakt, že jediné, co jsem s tebou nijak extra nesdílela, byl Ševčík (ne že by mi vyloženě vadil, ale žádná láska to nebyla :-)), jinak se fakticky shodneme úplně ve všem (včetně toho, že ani já nemusím Markétu, a z Aničky nejsem tak odvařená jako většina lidí). Hele, tak ti nevím – nejsi ty nějaké moje identické dvojče, které mi rodiče zamlčeli??? :-)))
A jinak vše nej k svátku!

46
K.
Reagovat

42 Simona před Zuzanou? :-/

47
Honzad
Reagovat

Bárta v komerčním pořadu? Docela se divím, ale jeho přítomnost na obrazce potěšila, protože on rozhodně umí :-)

48
Nofux
Reagovat

45 – No asi moc lidí Zuzka neoslovila. Navíc Simona zpívala poslední, což je taky výhoda…

49
RAINMAN
Reagovat

Dan Bárta to pojal jazzově. Ale nic dobrého to nebylo.

50
sali
Reagovat

43 – K., Ty si šťastná osoba. :-))

51
Anta
Reagovat

rekapitulace

52
Anta
Reagovat

trochu rumu

53
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Bártova účast mě škodolibě pobavila… Důkaz pokrytectví „Našich nekomerčních“, které ostatně již mnoho let kritizuji… :-)))

54
sali
Reagovat

David W. mi pripomína týchto človekoľudí:
– Ozzy Osbourne
– Chuck Norris
– Martin Chodúr.

55
Anta
Reagovat

co se koučům líbilo a co ne :
Dara, Rytmus, Pepa – David ano, Alžběta ne

56
Anta
Reagovat

postup jak jinak Ivanna, David

57
Nofux
Reagovat

Ukončovali hlasování pro tým Michala? Jsem si nějak nevšimnul :) ale nesleduju to nějak pozorně..

58
Anta
Reagovat

MDý si nechal Petráňovou a Petra
do rozstřelu jde Bruno a Alžběta

59
Nofux
Reagovat

Rozstřel – Brunno vs. Alžběta..

60
K.
Reagovat

47 – říkala jsem si, že když minule u lidí bodovala Bára, mohla by i Zuzka. tak nic no. jako zas to, že ji předběhli Miloš a Dominika chápu – oba zpívaj dobře a jsou výraznější, Miloš je navíc hezkej mladej kluk, což je u divaček výhoda. ale u Simony je to fakt nezasloužené.

61
Anta
Reagovat

nevím zda se mi to nezdá, ale Bruno je nějak nejistý

62
sali
Reagovat

Tak amatérsky vedené vyraďovanie som ešte nevidel. Bez šťavy, bez jingel predelov,… Brunovi švacnú mikrofoón a spievaj, kozliatko. Nechutné.

63
Honzad
Reagovat

Zdánlivě souboj… s předem daným vítězem, pochopitelně. Asi by byla ostuda, kdyby Bruno vypadl, ten má na TOP2 MDýho týmu (rád bych, aby s Davidem, ale Ivanku to asi nemine).

64
Nofux
Reagovat

Brunno je mimo… hmm, aby ještě nevypadl on :D

65
sali
Reagovat

Tina, oživ to trocha.

66
RAINMAN
Reagovat

Brunno podal nervózní výkon. Jenom asi dvě hezká místa, jinak docela nezáživné.

67
dolores
Reagovat

Bruno sice spievat vie, ale teraz ai pod vplyvom stresu to posobi ako pri tlaceni ehm na toalete….. ten jeho podiovy prejav je na slusne umiestnenie v hviezdnej rote :(

68
Anta
Reagovat

Bruno to ke konci tlačil z palce, asi není v pohodě, včera rozhodně lepší

69
Anta
Reagovat

Alžběta sem tam falešnosti, no nic moc

70
RAINMAN
Reagovat

Alžběta byla ještě falešnější než včera!

71
sali
Reagovat

MD sa na Alžbetu nepozerá, čiže je to jasné. Okrem toho je falošná teda dosť. Takže Bruno postúpi.

72
VLT
Reagovat

Teď jak zpívá Alžběta a kamera zabrala Bruna – on vypadá úplně mimo, vyvedený z míry, šokovaný…přece musel počítat s tím, že taky může být vybraný do rozstřelu, i když jen „do počtu“!

73
Anta
Reagovat

no ten konec hrůza

74
irena
Reagovat

45 – Fialko, je to tak. Až na Petra Ševčíka to máme naprosto identické (nesdílím nadšení ani z Aničky, Markéty a Ivanny :) Že bychom se našich rodičů zeptali? A dík za přání! A ať žije David W!

75
dolores
Reagovat

nuz Betka to prehnala. hrozne

76
Anta
Reagovat

postup Bruno, jinak to snad být ani nemohlo
panebože Tina chce odkaz od Bruna pro MDý

77
pimpa
Reagovat

Ireno, Fialko, tak mi nechte Adama! :D

78
irena
Reagovat

Myslím, že v týmu MD je jasno, pokud se nemýlím, nakonec zůstane David W. s Ivannou. A mám pocit že koučům trochu leze krkem jak MD velebí Ivannu. Myslím, že ji tím spíš škodí, ona zpívá hezky a tak očividné nadržování nepotřebuje.

79
dolores
Reagovat

dnes som o Alzbete citala, ze ma taku zvlatnu chorobu -nechutenstvo do jedla. nie je to anorexia, lebo je to od utleho detstva

80
VLT
Reagovat

Jinak to je teda umění, udělat tak nezajímavý, nenapínavý a citově absolutně neangažovaný „klíčový“ moment – totiž poslání do rozstřelu a posléze oznámení výsledku.
To snad i nádražní hlášení má v sobě víc dynamiky a je dramatičtější.
(ovšem stejně koukám dál, to nepopírám)

81
Honzad
Reagovat

A Alžběta je svou arogancí ala „porotci jsou snad odborníci, zpívat covery umí každý a konečně budu mít čas na svou tvorbu“ pěkně nepříjemná :(

82
Anta
Reagovat

Rytmus – Domča ano, Katarína ne
Pepa – Zuzana ano, Katarína ne
MDý – Zuzana ano, Katarína ne

83
Anta
Reagovat

postup – Zuzana,Domča dobrý

84
Anta
Reagovat

Dara vybrala – Miloše, Simona

rozstřel – Katarína, jó Bisek

85
sali
Reagovat

Zuzi postupuje priamo, tak to je úľava! Hneď mi je lepšie. Dominika ide s ňou do kľudu.

Zanimi Dara posiela Miloša, a do rozstrelu idú Katarína a Bisek. ŽE BY ZÁZRAK?

86
sali
Reagovat

Dara: zober rozum do hrsti a prekvap!!!

87
Anta
Reagovat

Katarína – no pořád nic moc

88
Lenka
Reagovat

Kdo to jsou „Naši nekomerční“? Nechápu ten příspěvek…

89
sali
Reagovat

Katka nestíha s dychom.

90
dolores
Reagovat

Katku je dnes viac pocut, lebo nema vokalistky, ale zeby si to vyzehlila? asi ee

91
RAINMAN
Reagovat

Katarína byla lepší než včera. Konečně se projevil její docela pěkně zbarvený hlas.

92
dolores
Reagovat

Bisek asi chodi do solarka

93
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Mizerní oba, Bísek aspoň budí emoce a kontraverze, takže je to imho jasné.

94
RAINMAN
Reagovat

David byl falešnější než včera. Refrény ale dal lépe než včera.

95
sali
Reagovat

Bisek falošný ako… Celkove karaoke táto dvojica. Podľa mňa chcú všeti koučovia, aby toto trápenie už skončilo.

96
Anta
Reagovat

Biskovi to taky ujíždí, už vím co mi vadí, má dětský hlas

97
Honzad
Reagovat

jooooooooooooo!

98
Nofux
Reagovat

YEEEAH Bisek je venku! …

99
sali
Reagovat

TAK TOTO JE GÓL. BISEK IDE PREČ!!!

100
Anta
Reagovat

Dara sebekritika ???!!!
postupuje Katka

101
milo
Reagovat

Naštěstí Dara nenechala uši doma…

102
Ludvík
Reagovat

Jooooo Bisek je pryč!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

103
VLT
Reagovat

První opravdu HEZKÝ OKAMŽIK!!!

104
Honzad
Reagovat

Dara prokázala dost sebereflexe, to mě sakra překvapilo :-)

105
Lenka
Reagovat

Proč tam proboha zůstalo to co jsme teď slyšeli ???? Zlaté rozstřely…

106
Ludvík
Reagovat

Tak ten konec byla ta nejmíň cekana věc za posledních tak 5 týdnu co je Hlas.

107
dolores
Reagovat

ja som rada, ze Katka ide dalej, to Dara jej vybrala blbu pesnicku, preto si sypala popol na hlavu. a ona je vobec nanic kouc. skoda mlcat

okrem ineho aj zvukari su tam odveci, vcera bolo viac kiksov

108
sali
Reagovat

Darino rozhodnutie určite správne, Katka má určite ešte potenciál pri výbere dobrej skladby, zatiaľ čo na Bisekovi už nie je čo objaviť.

109
K.
Reagovat

Dík všem za zprávy. Mám obrovskou radost hlavně z toho, že Zuzka postoupila přímo! No a z toho konce mám radost taky – ne, že by Katka byla nějaký zázrak, ale jednu šanci bych jí ještě dala, zatímco u Davida si neumím představit, že by se mi od něj něco mohlo líbit.

110
DJ Vlado
Reagovat

BOMBA!!!!! Repetentka byla jasná, ale že vysmahne i Bisex, to jsem opravdu, ale opravdu nečekal, ale mám z toho škodolibou radost :-) A vůbec nejvíc se mi ulevilo, když mi postoupila Simonka :-)

111
RAINMAN
Reagovat

Všichni na Davida Biska nadávají… i Dara ho vyřadila… a náš „znalec“ Scalex se ve svém rekapu ani neobtěžoval vyjádřit k technice jeho zpěvu-nezpěvu! To se ti teda moc nepovedlo.

112
sali
Reagovat

Káčko, verejne sa Ti ospravedlňujem za vyplašenie. Takú spravodlivosť som v Darinom tíme vôbec nečakal.

113
K.
Reagovat

112 :-)))

114
Anta
Reagovat

Myslím, že z vypadnutí Biseka zde mají radost všichni diskutéři.

115
sali
Reagovat

109 – úplná zhoda.

116
DJ Vlado
Reagovat

A ani se nikdo nezamýšlí nad tím, proč Alžbětě říkám Repetentka :-D

117
milo
Reagovat

114 – to vskutku ano… Já vůbec nechápal, že se na něj někdo otočil v prvním kole…

118
sali
Reagovat

116 – Vôbec. Žil som v tom, že myslíš Katku… (?)

119
Anta
Reagovat

Nemohli by jste mi někdo přiblížit „vtipný rozhovor Dominiky s Leošem“ z neděle ?

120
DJ Vlado
Reagovat

118 – Nene, myslím Alžbětu. A schválně kdo uhádne, proč jí tak říkám? :-D

121
Ája
Reagovat

120 – co dostanu, když to uhodnu? jinak nehádám :-D

122
Viq
Reagovat

Ta Pažoutová byla jedovatá. Tfuj!

123
sali
Reagovat

120 – Podľa súťaže Repete (asi, že?). Btw, nechcel by si v tom slove vymeniť jedno písmenko?

124
sali
Reagovat

123 – Pardon, to asi nebola súťaž.

125
DJ Vlado
Reagovat

123 – Ne, podle toho to není :-)

126
DJ Vlado
Reagovat

123 – Které písmenko bych měl chtít vyměnit? :-)

127
Ája
Reagovat

125 – ale v nějaké soutěži už byla, že? je mi povědomá, jen ji nedovedu zařadit…

128
sali
Reagovat

126 – repelentka.

129
sali
Reagovat

127 – Ája je tomu iste bližšie… DJ nenaťahuj! Som netrpezlivá ženská. :-))

130
Motýlek
Reagovat

Jak znám DJje, tak repetent mívá pětky…., že jo…. :-)

131
sali
Reagovat

Motýýýýýýýlek… Vítam Ťa. Napíš nejaký rekap.

132
DJ Vlado
Reagovat

125 – Taky mám pocit, že jsem jí už v nějaké soutěži zaregistroval, ale jen podle xichtu.

133
Motýlek
Reagovat

Salinko moj – zdravíííííím :-* aký rekap mysliš? :-))

134
DJ Vlado
Reagovat

130 – Ahoj Motýlku, jsi opravdu hodně blízko :-)

135
Motýlek
Reagovat

sali – tak já jsem moc spokojená…. Milošek mi tam zůstal… Anička je v klidu, a Davida W. tam mám taky… :-))Co víc si můžu přát?

136
sali
Reagovat

133 – No predsa na Tvoje zážitky zo včerajška a dneška.

137
Motýlek
Reagovat

DJ – ahojky, no já jsem si ji moc neprohlížela… :-/

138
sali
Reagovat

134 – že by slovná hračka alžPĚTKA pažoutová?

139
Motýlek
Reagovat

Sali – ja som to včera až tak nepozerala…., vieš… Ma to akosi nudilo lebo čo… Když tak ma opráv, ale robim to len kuliva Tebe… /i Dolores pochopitelně – zdravím :-))/

140
DJ Vlado
Reagovat

Motýlku, s vizuálem to nesouvisí, spíš s jejím jménem (velká nápověda:-)

141
Motýlek
Reagovat

DJ – a jak se jmenuje? :-DD Jako že propadla, jo?

142
Motýlek
Reagovat

Jo takhle – Pažout….. tak už jsem doma….

143
DJ Vlado
Reagovat

sali, 138 – těsně vedle :-)

144
Anonymní
Reagovat

Ať žije Mach a Šebestová!

145
DJ Vlado
Reagovat

Motýlku, BINGO!!! :-)

146
Motýlek
Reagovat

:-))) o výhru se podělím…, ale teď už letím spát, tak dobrou všem, páá…

147
DJ Vlado
Reagovat

146 – Dobrou :-) jako výhru máš ode mě nějakou moc pěknou entitu :-)

148
Motýlek
Reagovat

DJ – se těším… :-*

149
sali
Reagovat

145, 146 – vám dvom sa machruje, keď neviem všetko po česky… Čo je to pažout? Ja viem len pažrout.

150
Motýlek
Reagovat

sali – znáš Mach a Šebestová? Tak tam vystupuje jistý Pažout – žák…, já už si z toho taky pamatuju houby, DJ to ví lepší… Ale už fakt spím… Už sa na nič nepýtaj, až zajtra.. :-))

151
dolores
Reagovat

139 – Motylku, ahoooj:) sali neopravuj ju, milujem ked cesi rozpravaju slovensky a tak roztomilo to dopletu !!:D

152
Jackolo
Reagovat

Tady je to přehledně pro ty, co nestíhali:

hlasceskoslovenska.net/clanek/121-david_bisek_jednim_z_vyhozenych

153
sali
Reagovat

151 – Dolores, práve preto mám najradšej Motýlka (na krku (?)), lebo si rádi švitoříme, a hlavne jej jazykové pokusy sú naozaj roztomilé.

139 – Motýlku: „Mně se to moc líbilóó, jaks to tam dala. Ale jinak dobrý. Žejó, Pepo? Dobrou.“

156
Saldo
Reagovat

Naprosto nesouhlasím s hodnocením Weingärtnera, a to jak se členy poroty (koučové – ha ha), tak s autorem článku. Ten song byl v podstatě o třech tónech, o melodii se mluvit nedá a tak ani ten jeho pokus o uřvaný chraplák nevyšel. A energie? Ta vycházela hlavně z doprovodu. Proto zpěvák ani moc slyšet nebyl. Pro mně – vyhazov.

157
Kovy
Reagovat

Mě se včera líbilo jen dívčí trio: 1. Ivanna, 2. Zuzana 3. Dominika….jinak bych dodal,že já Davida Biska taky nemusim ,ale navážet se do něj kvůli jeho plešatosti mě příde dost ubohý….jinak Simona mě se líbil jen její výkon na slepo od tý doby mi je hodně nesympatická, příde mi namyšlená a taková dylinka…ten její ječák,když jí slyšim bych nejradši vyhodil z okna…modlim se at do superfinále se nedostane at postoupí Zuzka,Dominika a Miloš…jinak navážení se do Michala Davida mi příde naprosto hloupé, jelikož at mu nefandim tak podle mě něco dokázal v tý branži za ty roky….a Miloš sám řikal ,že chce změnu tak proč vyhazovat vizážisty,když si o to řekne?

Přidat komentář