Panáček v reality show

Výměna manželek (13.4.): Panelák vs. farma plná zvířat (4. díl, 5. řada) + rekap

13. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

[singlepic id=4092 w=420]

SLEDOVANOST: Výměnu manželek sledovalo v pátek od osmi večer 1,23 milionu diváků starších patnácti let (podíl na publiku 30,7 %), zatím nejvíc ze všech čtyř dosud odvysílaných dílů (první část měla v pátek 23. března 1,20 milionu diváků, druhá 1,19 milionu, třetí minulý pátek 0,93 milionu).

V dnešní Výměně manželek se bude muset Míla (39) z panelákového libereckého bytu postarat o farmu plnou zvířat. Naopak, Štěpánka (42) si bude užívat z počátku relativní klid v paneláku a pokusí se do rozhádané rodiny vrátit lesbickou dceru, která po odchodu z rodiny žije u prarodičů. Čeká nás díl plný zvířátek, a to nejen na farmě.

Kdo se dnes vymění?

V Liberci, v bytě 3+1 žije Miluše (39), toho času nezaměstnaná a dvakrát rozvedená s jedním a tímž mužem, se kterým opět žije ve společné domácnosti už 16 let. Pavel (45) pracuje jako skladník. Mají pět dětí, ale my během Výměny uvidíme zprvu pouze tři – Blanku (16), Vendulu (10), Anetu (5), později poznáme i navrátivší uprchlici z domu Nikolu (18). Pátá je dcera Pavlína, která žije s přítelem a je těhotná. „Pokud si nedomluvím žádné brigády, abychom měli na potraviny, není vlastně z čeho čerpat. Chodím na brigády, kde se oddělají směny, které mi agentura odpoledne hned vyplatí. Z těchto prostředků žijeme,“ přiznává Míla. Rodina je na tom finančně špatně, ale kouří rodiče i starší dcery. Důvod účasti – narušené vztahy se buď srovnají, nebo se manželé opět rozejdou. Po kolikáté?




[singlepic id=4098 w=420]
Na Šumavě u Lipenského jezera, ve vesnici Pernek najdeme druhou rodinu, která zatoužila být v televizi. Chlapům je to jedno, byl to nápad Štěpánky (42). Žije šest let s přítelem Jaroslavem (46) a synem Pepou (17). Jarda je řidič a Pepa chodí na gympl, druhé dítě je pouze zmíněno, to nebudeme mít možnost poznat. Nedílnou součástí rodiny je zahrada plná zvířat. Králíci, morčata, slepice, perličky, pávi, bažanti, sovice sněžná, káně, krkavec, klokan, daňci, jeleni wapiti, koně, ovce, kozy, pštrosi, kočky, psi atd. = cca 140 dalších členů rodiny.
[singlepic id=4094 w=420]
Poznámka na okraj
Tuto Výměnu jsem viděla zatím jen 5x! Opravdu díl, který stojí za to vidět. Nova doplatila na svoji „nenažranost“, když i za již odvysílané díly požadovala poplatek. Naštvala tím většinu diváků a akce na sebe nenechala dlouho čekat. Nějaký dobrák – díky! – poskytl díl ještě před uvedením v tv na známém Ulozto.cz. Pokud tedy nestihnete díl v přímém přenosu, stačí si jej z těchto stránek stáhnout a doufám, že nepohrdnete ani rekapem dílu.

3+1 vs. farma plná zvířat

Balení je v obou rodinách podobné, jako skoro u každé Výměny. Miluši chybí podstatná část zubů, ale šminky jí chybět nebudou. Balí si jich pořádný ranec. Liberecký diblík nasoukaný do minisukně je v plné polní nachystaný k odjezdu. Štěpánka by si vzala nějaké zvíře a gumovky, obojí nechává doma a vyráží do neznáma.
[singlepic id=4093 w=420]

V novém domově

Farma a panelák čekají na nové paní domu. V paneláku nás vítá kýčovitý bílý tygr s vánočně laděnou čepicí. Nehne ani brvou, je totiž plyšový. Rozvaluje se tiše na koberečku v předsíni a v kuchyni na stole vyděsí Štěpánku popelníky. Je zarytá nekuřačka.
Kachlová kamna a krásně rozlehlý dům je nový domov Miluše. Nastává klasika – prohlídka bytu, počítání postelí, čekání na novou rodinu. Ne vždy hodně pokojů znamená plno lidí.

Manuál

Vstávání, snídaně, uklízení, vaření, běžný provoz domácnosti. První speciální požadavek v Liberci – připravit manželovi po návratu z práce napuštěnou vanu k odpočinku, rozpustnou kávu a stát v pozoru s obědem. Druhý – pokud se jí bude chtít, může jít prodat plazmu. Ne televizi, ale vlastní. Na provoz domácnosti má stravenky za pětistovku a tři stovky v hotovosti.
Na Šumavě žádné speciální úchylky nepěstují, ale ke všem starostem o domácnost patří i péče o zvířata. Podrobné instrukce zabírají v manuálu většinu místa. Peníze chybí, vše je nakoupeno, a co pochybí, doveze vždy přítel.

Seznámení s novou rodinou proběhne v obou rodinách v podobném duchu. Kytka a otázky. Štěpánka je v šoku, že kouří i dcera. Pavel věří, že jeho žena farmu zvládne, zná ji a ona se určitě rychle „aklimuje.“ Jaroslava zarazil otřesný stav chrupu Míly, kazí si tím vizáž. Jemu by taky neuškodilo zhubnout pár desítek kilo, ale má pravdu, je to otřesný pohled. Vyhnilé zuby, silná kuřačka, to musí být lahůdkový dech.

Druhý den – poznávací

Po dvou cigaretách a kávě začíná Míla ráno fungovat. Snídani nachystala, ale pro dva chlapy je to málo, další den musí zvětšit porce. Dva strávníci se dají, ale venku čeká hromada zvířat. Dnes jí pomáhá nový manžel, další dny by to měla zvládat sama. Hned na začátku nasadí taktiku – i když můžu, nepomůžu. Čte si manuál, pokuřuje, navařeno má od Štěpánky na dnešní den do zásoby, žádný spěch, hlavně se nepředřít, to je její heslo po celou dobu pobytu.
Štěpánka rovněž chystá snídaně, zaskočí do školky, nakoupit a zpátky domů. Navařit, hlídat dcery, později napustí vanu, uvaří kafe panu domácímu, dost nuda, proti jejímu životu doma. Rodina se pokouší kouřit na balkóně, ale velké nadšení neprojevují. Jedna do plic, to je oblíbená činnost většiny rodiny.

Třetí den

V Liberci se jde darovat, vlastně prodat plazma. Protože je tam poprvé, dostává polovinu běžné částky a rozhodla se, věnovat ji dětem. Osobně by to nikdy pro peníze nedělala, ale tohle je výjimečná situace. Zvířata jí chybí, ale ne nadlouho. Aneta si přivedla ze školky kamarády – vši! Likvidace proběhne pomocí odvšivovacího šampónu, je otázka, na jak dlouho pomůže.
V každé rodině je nějaký kostlivec ve skříni, tady mají Nikolu. V osmnácti ukradla doma peníze a odešla s přítelkyní, Dnes už s ní není a bydlí u prarodičů. Otec nevydýchal její jinou sexuální orientaci, a pokud by se vrátila a nezměnila, odejde on. Vinu hází na matku. Že nekomunikují v rámci rodiny, to vidí jako problém, ale ne svůj. Jestli dobře počítám, není to jeho vlastní dcera, protože s Mílou je jen 16 let. Pokud tam bude Nikola, nebude v rodině on. To by bylo neštěstí, radši nemyslet! Herecká etuda se slzami a víc se o tom bavit nechce. Večer přichází zvrat. Pavel volá prarodičům a domlouvá návštěvu na druhý den. Nikola s ním chce mluvit a on není proti.[singlepic id=4097 w=420]
Míla se snaží krmit, ale má strach ze zvířat. Jenže těm se už sbíhají sliny a nechce se jim čekat. Doráží na ni a ona se bojí o to víc. Ač by měla dnes zvládat krmení sama, Jarda jí nakonec musí pomáhat. Po krmení je potřeba uklidit i v domě. Ponožku pod postelí a jakýsi papír od šunky ona uklízet odmítá, ani koš náhradnímu synovi nevysype. Je asi zvyklý na posluhu matky, ona to dělat nebude. Není na škodu, popovídat si o svých partnerech. Štěpánka je Jardova třetí žena (družka), zatím je vztah bez vážnějších problémů. To mu Míla závidí. Ona si Pavla vzala dvakrát, aby se mohla dvakrát rozvádět, a zase jsou spolu. Je to hráč, doma jí nepomůže, vše se točí kolem jeho pohodlí a ví, že se bude před novou ženou přetvařovat. To mu jde výborně. Souhlasím!

Den čtvrtý – den plný návštěv

Na farmu přijíždí návštěvníci a Míla jim dělá průvodkyni. Z hlavy neví vůbec nic, čtení z průvodce jí dělá značné problémy, tak se v polovině prohlídky omlouvá, je jí zima, pokračovat dál nebude. Jarda se ujímá návštěvníků a ona jde do tepla, kafe nesmí chybět, přece se nepředře. Později se vrací mužská posádka s nákupem. Tolik jídla a tak plnou lednici Míla nezná. Jednoduše nemají peníze, to je podle ní důvod. Ale Jarda to vidí jinak. Kdyby nekouřili, mohli by si dopřát i větší nákupy. Cigára si vzít nenechá, přiznává, že je závislá a pokud nemá svou dávku nikotinu, je nervák.
Dědeček s babičkou přivezli do Liberce mikulášskou nadílku a také Nikolu. Děti ji vítají s radostí, je vidět, že jim chybí. Táta bude mít zpoždění, má na něj počkat. Aspoň má čas, podat Štěpánce svoji verzi příběhu. Chtěla se vrátit už dříve, ale otec prohlásil, že dokud se nebude chovat slušně (rozuměj – nebude lesba) a nenajde si práci, nemají se spolu o čem bavit. Ač má zpoždění a dcera netrpělivě čeká, první, co otec udělá, vleze si do vany. On se vyvaluje v teplé vodě a rodina napjatě čeká, co bude. On ji má rád, ona ho má ráda, jedeme dál. Už se v tom vymáchala dost, dává jí milost a další šanci.

Den pátý – budou změny

Jarda není spokojený. Míla má sice napsaný od jeho partnerky manuál, ale nedodržuje ho. Chudáci bažanti marně čekají na namočený chleba, nebo rohlíky. Na kamnech je konvice, ona si zapne elektrickou, když kouří, zbytečně svítí. Drobnosti, ale kdyby si je uvědomila, mohla by ušetřit. Ano, Míla souhlasí, navíc vše má jako vždy v plánu, jen ho nějak nestíhá plnit. Vymlouvá se, že ji má poradit, ale v manuálu má vše jasně rozepsané.
[singlepic id=4101 w=420]

Změna režimu

Na farmě si bude muset Pepíno chystat snídaně a svačiny sám. Půlhodinka ušetřená, nová matka si může v klidu přispat. Taky si synáček uklidí pokoj, což znamená zlikvidovat ponožku a vysypat odpaďák. Jarda se bude místo ní starat o zvířata ve velké ohradě, hlavně o koně. Jenže on se už stejně stará skoro o všechno, takže klidně souhlasí. Míla bude mít víc času na kouření. Další úkol – uvařit večeři. Hlavním cílem nové manželky je postupně se zbavit všech povinností a to jí jde perfektně.
V Liberci odmítá nová maminka vařit z konzervy. Není zdravé jíst celý život konzervy, colu a kouřit, ale Pavel nemá pochopení. Začíná zvyšovat hlas pomalu při každé větě. On je kuchař, on ví, co se dá a má vařit. Je kuchař když se mu to hodí, jinak dělá skladníka. Zábava s dětmi je další přání. Vodní hrátky otec rázně zatrhne, kvůli chlorované vodě. A co namáčení ve vaně? Jemu chlór nevadí? Starší holky by to stejně v bazéně nebavilo, musí se vymyslet alternativa. Vadí jí, že chodí po bytě v botách. To proto, že je nutí kouřit na balkóně. Nejlepší obrana je útok a Pavel vůbec nechápe, že od této chvíle rozhoduje jeho náhradní manželka. Ohání se manuálem, vyčítá, co dělá a nedělá, zbytečně řve. Najednou rozhádaná rodinka drží pospolu. Holky nic dělat nemusí, ona to má v manuálu, bude makat. Upřímný názor Pavla na Štěpánku: „Je to kráva!“ Lituji sousedy pod ním, bezohledně klepe cigaretový popel z balkónu.
Při společné cigaretě bonzuje Blanka na Štěpánku, že nutí holky luxovat. Asi má strach, že by musela taky něco začít dělat. Rapl, Pavel má důvod, ukázat, kdo tam nosí kalhoty. Zbytečný jekot kolem toho, kdo bude luxovat, samozřejmě že jedině nová matka, o tom nemíní diskutovat. Po otci chytají vzteklinu i starší dcery. Do včerejška nežádoucí Nikola má plnou pusu řečí, co jejich máma dělá a ta nová ne. Slovník má vytříbený, otcova škola. Pavel by měl nakoupit, ale on nevidí důvod. Vše doma je, včetně již několikrát vzpomínané konzervy. Kdo uteče, vyhraje a Pavel si rychle ubalí cigaretu a mizí ze scény.

Den šestý – plnění úkolů

Jarda zjišťuje, že na farmě je vše vzhůru nohama. Neuklizené kýble u zvířat, nepořádek všude kolem. Míla tvrdí, že je jedno, kdy si co udělá, hlavně že je to v pořádku. Jenže není. Je vidět, že má Pavlovu školu, posílá Jardu do prdele a jde kouřit. K takovému chování by se on nesnížil. Míla neustále lže, to mu vadí čím dál víc.
Večer splnil Jarda další přání a nachystal večeři. Nebyl by to on, aby si nerýpnul. Jeho jídlo je trošku lepší než včerejší oběd, který vařila Míla. Co měli dobrého? NIC! Během dne suché rohlíky, Míla je v klidu. Tato rodina ráda používá příbor, ale Míla má raději na vše jen lžíci, nebo vidličku, nějaké stolování ji fakt nebere, nehraje si na žádnou princeznu. Když na to přijde, můžou být rádi, že nejí rukama. Ona jich má plné zuby, koukají hlavně na zvířata a kašlou na její city. Ke komu-čemu? Možná myslela, že nemají to správné pochopení pro její pohodlnost.[singlepic id=4099 w=420]
V Liberci mají opět vši a to všude, ale Pavel odmítá dezinfikovat sprejem celý byt. Chce čekat na manželku. Je tu další problém. Štěpánka ho taktně nechtěla řešit na kameru, ale Pavlovi to nevadí. Ona je chce chránit, ale všichni to chtějí vědět. Chytla prý u nich filcky! Řev, nepochopení, Štěpánka odchází spát do hotelu.

Den sedmý – konflikty pokračují

Míla je spokojená, dobře se vyspala, nezapomněla se jako každý den „kvalitně“ namalovat, vždyť na co by jinak táhla tu kabelu šminek. Opět, jak taky jinak, užívá si s pořádným hrnkem kávy a cigaretou ranní nicnedělání. Jarda od rána dělá to, co by měla mít na starosti ona. Co měly kočičky k večeři? To samé co Jarda k obědu, tedy nic. Jeho rada zní: „Co můžeš pro veškerou faunu udělat? Ani se na ně nedívej!“ Neboj, nic takového rozhodně neplánuje. Jarda má Míly plné zuby, ale snaží se Výměnu dojet do konce bez konfliktu, bere ji na procházku a donutí ji pěkně od plic se vyřvat. Třeba ji to uvolní.
[singlepic id=4100 w=420]
Štěpánka se po ránu nemaluje, ale přemýšlí, zda se do rodiny vrátit. V bytě jsou změny. Vše vypráno, uklizeno, asi nemají čisté svědomí. Filcky jsou věc „nehygieny“ a to není jejich případ, rozčiluje se Pavel. Před dětmi mluví jinak, než když jsou sami. Proč? Přes den ji v bytě snesou, ale na noc má využívat hotel, nebo když se jí nelíbí, má se vrátit do toho jejího „Vidlákova“. On ji nesnáší, nenávidí, skončil s ní, předvádí se na kameru.
Štěpánka kašle na Pavlovu náladu a bere všechny holky do zábavního centra. Najednou ty starší nejsou proti ní zaujaté, všichni si to společně pořádně užívají. Večer Pavel prohlédl všechny dcery, vši ani filcky neodhalil. Celý byt je dezinfikovaný, je to pořádně cítit. Pavel vyžehlil všechno prádlo, což jindy nedělá ani omylem. Je s podivem, že takový vztekloun jako on dobrovolně a sám vykonává takové práce. Že by si sáhnul do svědomí a na tom nařčení mohlo být něco pravdy? Se Štěpánkou mluví na půl huby, na večeři ji nezve, ona odchází bez loučení na hotel.

Devátý den – žádná změna

Pepa si chystá sám svačinu i snídani. Nedělá mu to žádný problém, na rozdíl od jeho nové matky, která si raději místo toho přispí. Jarda také rezignoval. Láska ke zvířatům a také trochu strach ze Štěpánky ho nutí, vykonávat veškeré práce kolem zvířat, krmí už i kočky. Míla ho prosila o výpomoc v ohradě, ale jinde se taky nepřetrhne. Než se s ní dohadovat a dělat scény jako primitiv Pavel v Liberci, raději vše dělá sám. Pepa ji chápe, musí na ni brát ohledy, neustále ji něco bolí, na něco si stěžuje. To ještě netuší, že Míla je v ohrožení života. Silné bolesti břicha diagnostikovala jako slepé střevo a pohotově spolykala odpovídající léky. Ona se jde přetrhnout, poškozuje si zdraví a jim se pořád něco nelíbí? Zaražené prdy by bylo lepší rozchodit při práci, to bych jí poradila já. Neumřela, rychle musí dohnat kofeinový a nikotinový deficit.
Štěpánka se nudí a těší se domů. Pavel ví, že je neschopná, nic neumí, nepostará se o jeho děti, nedosahuje kvalit jeho ženy. Své bývalé manželce a současné přítelkyni v jednom chystá famózní návrat. Uvítací transparenty, doufám, že nezapomenou na balónky. Pavel žádá štáb, že chce na společné setkání jet sám, chce auto jen pro sebe.

Den desátý – konečně poslední

Loučení v Liberci je hodně falešné. Dala rodinu dohromady a postavili se proti ní. Nikola s Blankou ji víc vidět nechtějí, jsou rády, že odjela. Vroucné loučení neprobíhá ani na Šumavě, deset dní bylo až moc.
Míla postrádá partnera, netuší co se děje. Pavel je podobně jako většina rodiny, nemyslím tím dvě nejmladší dcery pořádně hloupý a nafoukaný, přitom nemá vůbec na co. Zvedá si sebevědomí, jede v extra autě, aby všem ukázal, jaký je borec. Nehty plesnivé a okousané, hlavně že ruce zdobí mega kýčovitý prsten. Finančně slabou rodinu asi založila produkce a vybavila ho patřičnou kyticí.
[singlepic id=4096 w=420]

Mezi 8 očima

Míla je podobně hloupá jako její manžel. Myslí si, že v rodině mají raději zvířata, než lidi. Pavel tupě zírá do zdi, asi inteligent netuší, jak se chovat u stolu. Konečně může řvát. Snídani udělala Štěpánka jednou, ona tvrdí třikrát, není to jedno, když v této rodině se na snídaně stejně nehraje? Pavel si bere hlavní slovo. Nic nesplnila, kromě darování plazmy a má holka štěstí, že získané peníze investovala do jeho dětí. Že jí za to zapomněl poděkovat, to on neřeší.
Míla rozumuje, že kdyby se ona chovala podobně, seděla a koukala na zvířátka, Jarda se udře. Jarda chytá záchvat smíchu. To opravdu nepotřebuje komentář, Míla je tak omezená, že nevidí svoji neschopnost a lenost. Hádka o chození v botách po bytě je zbytečná, byl to evidentní naschvál Pavla a Blanky, jinak kouří v kuchyni a nemají důvod chodit na balkón. Pavel je tak falešný, že to Štěpánce arogantně zapírá do očí, ona kecá, není to pravda.
Jarda: „Pakliže někdo, abych to řekl kulantně, je v péči státu a kouří tolik lidí, tak ten stát je na tom velice dobře!“ O plnění manuálu by se u Míly vůbec nezmiňoval, bylo to maximálně na 10 %. Důvěřovat jí, tak zhruba 70% zvířat je po smrti. Lže sama sobě a lže i okolí. Míla se diví, ona v rámci svých možností udělala hodně. Tak to ty možnosti jsou opravdu hodně omezené, podobně jako ona. Pavel opět civí tupě mimo, nějak mu došla slova o udřené manželce. Uklízet na Šumavě stylem Míly, brzy mají ZOO i v chalupě. To v Liberci už breberky zabydlené jsou. Štěpánka chytla filcky a Jarda se okamžitě začal vrtět na židli, poposedat, skoro jako by je cítil! Pavel tomu nevěří, už si je dovezla a na ně hází špínu. Kdyby si je Štěpánka dovezla, musela by si je Míla dovézt také. Opět kolotoč řečí o vytírání a hygieně, asi chudáci netuší, jak se k nim dá přijít. Celá rodina je bez chloupku, u nich vina není. Pavel opět přehrává a lže. Hraje si na chlapáka, tvrdí, jak ji vyhodil na hotel, ale tam odešla ona sama o své vůli. Dokonce to ani nechtěla řešit veřejně, ale primitivní rodina si to vyžádala. Míla jen hledí, obrana nic moc, že by věděla něco, co my ne? Pavla to totálně urazilo, cítil k ní odpor po zbytek výměny. Klokan na farmě má vyšší IQ než on.
Závěr? Štěpánka dokázala dát rozhádanou rodinu dohromady, vrátila se do ní lesbická dcera, kterou i kvůli její orientaci Pavel odmítal trpět v bytě. Míla se o partnerovi také dvakrát nadšeně nevyjadřovala, ale najednou jsou v boji proti druhé rodině zajedno. Ona ho dokonce miluje, ale nějak moc se nařčením nebrání. Komedie pokračuje, on otevřel oči a nad jeho ženu není. Svůj k svému.

Cesta domů

Pavel s Mílou se milují, on opět slzí, mrzí ho, že nepoznal dříve, co v ní má. Vítání s Pepou, vítání se zvířaty, podobná blbost jako je Výměna manželek už asi tuto rodinu nikdy nenapadne.

Můj dojem z Výměny
Rodina na Šumavě u mě jednoznačně vítězí. Milí lidé se vztahem k přírodě. Je vidět, že péče o tolik zvířat hlavně Štěpánku naplňuje. V Liberci je mi líto dvou nejmladších dcer. Chudinky nemůžou za to, do jaké rodiny se narodily, a ta je bohužel semele k obrazu svému. Míla dbá na „nakreslený ksicht“ a nalakované nehty, že by měla hlavně něco udělat s chrupem, to neřeší. Nemusí mít zrovna keramické implantáty, ale zásah stomatologa potřebuje akutně, valná většina výkonu se dá pořídit na pojišťovnu, to mi potvrdil i můj zubař. Celkový životní styl rodiny je zoufalý, kouření v kuchyni bezohlednost. Počkám si, co přinese bulvár za zprávy, jak to u nich vypadá po pár měsících.

Související články

Výměna manželek: Ztracená lesbická dcera, filcky a vši!
/Blesk.cz
Výměna manželek: Přijal lesbickou dceru otec zpátky do rodiny? /Blesk.cz
Výměna manželek: Filcky u nás nechytla, všichni se holíme!/ahaonline.cz
My se komplet holíme, od nás muňky nemá, hájila se manželka z Výměny/IDNES.cz
Žije mezi pštrosy a klokany, z Výměny utekla kvůli vším!/Blesk.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 330
1
husty
Reagovat

zajímavý díl, nejdřív jsem myslel, že bude nuda a ono ne :)

2
Lendul
Reagovat

Tvůj komentář + link jsem převedla pod konkrétní výměnu (2.díl) A.

3
Dana
Reagovat

Asi hloupá otázka, ale…. tady se dají prohlédnout videa nebo ne? Pokud ano, kde? Díky :-)

4
Jey
Reagovat

tady ne. ale obcas se da neco najit na ulozto.cz

5
Misánka
Reagovat

„Čeká nás díl plný zvířátek, a to nejen na farmě.“ :D :D :D
Asi umřu smíchy, ale sedlo to, to se musí nechat. Už se těším na rekapitulaci… to zase bude večer horror.

6
Amy
Reagovat

Tak tohle teda je díl…nemám slov :/ Už to asi ani raději večer nechci vidět znovu.

7
kareliaslims@seznam.cz
Reagovat

Jak nejsem „přírodní“ typ tak lidé z farmy to u mě vyhráli na plné čáře…druhý manželský pár přesně vystihuje rčení vrána k vráně sedá…a ty zoubky jak perličky, hlavně že se hrnou do televize.

8
Kami
Reagovat

Pane boze co to bylo za chlapa (myslim toho nevymeneneho z panelaku)!!!

9
Kamča
Reagovat

4 – dnešní díl už tam je

10
Amy
Reagovat

Hlavně že paní „zubatá“ byla namalovaná a vyfiknutá. Jak tam byla bez šminek tak jsem se jí strašně lekla. A ten chlap z paneláku…to bylo hovado! Jak byl pak důležitej s tím autem….myslím, že tahle rodinka si to po odvysílání pěkně sežere. Hlavně, že mají 50 litrů v kapse na další cigára pro jejich šestnáctku :/

11
pimpa
Reagovat

Ty bláho… Tak paní Míla… nemám slov, a to to teprv začlo! :-)

12
koc
Reagovat

mlady par na prohlidce byl v reality show Novy Dum snu

14
Prochor
Reagovat

Chlapík z paneláku je těžkej cholerik.

15
Ajda
Reagovat

Vidět to po šesté už nemám sílu, doufám, že původ zvířátek odhalí aspoň bulvár, když se k nim nikdo nehlásil.

16
Ivory
Reagovat

Filcky :-DDD

17
anja
Reagovat

nemám slov

18
viki
Reagovat

ty dva z Domu snů asi byli nastrčený:DD ale jinak rodinka z paneláku…horor:( chlap afektovaej blb, já mylsela, že tam paní natáhne…u mě vyhrává na plný čáře zoo rodinka, pán je příjemnej, pani pohodářka. Filcky bych klidně věřila, mohl by třeba někdo ze štábu potvrdit, zda je to tak:-))

19
Lau
Reagovat

já jsem to nějak nepochopila, kdo že má ty filcky? A ta ženská to ukončila?

20
Ivory
Reagovat

Já se tak těším na rekap…

21
ivo
Reagovat

Dobrý večer ten ubožák z paneláku to je kuchař? ani náhodou je to arogantní nula tím to člověkem opovrhuji umě je nicka nic víc než ubohá nula zamyslise demente nad sebo jsi ubožák !!!

22
Denisa
Reagovat

oooou rodinka z paneláku nepobrala moc slušného vychování…. Ba ani pevnou ruku v úklidu…. Lituju těch malinkých holčiček, vypadají jako kdyby k nim nepatřily… (moc hezké blondýnky) A ten týpek by si na mě otevřel pusinu jenom jednou… ubohost…

23
Sára
Reagovat

Tak to je otřesný jak se ty dcery paní z paneláku chovají, to je samá pí…., kr…., to snad nemyslíte vážně děvěnky, ale jaký otec takové nevychované dcerušky až na ty malé ty si myslím dostavájí dobrou školu. A maminka, o té ani nemluvím, prý tam dře chudinka, stará se o zvířata, to jo, bez cigarety ani ránu a na zvířata totálně se…… Štěpánko moc vám fandím. Vši a filcky no děs kretén jeden a deruška lesba je najenou svatá.

24
Ufonka
Reagovat

Rodina z farmy smekám. Úžasný pár. Z paneláku kromě prcků všichni na pěst.

25
hanka.cv
Reagovat

Ta farma je úžasná!!!:-) Tam bych jela hned! Já bych snad ani nechtěla zpátky domů..:-)))

26
verča
Reagovat

tak tohle je fakt síla,bydlím taky v bytě,ale takovou zdechlost neznám,toho chlapa bych si na týden vzala do parády,by se mnou nevydržel ani 2 hodiny

27
hanka.cv
Reagovat

Naopak ten hnůj z paneláku bych někam odsunula, něco tak stupidního snad ani nemůže být za cokoli zodpovědné..

28
verča
Reagovat

já bych ho poslala uklízet chlév,aby se vzpamatoval,ale to by asi stejně nepomohlo

29
Ivory
Reagovat

Ále pan Rockefeler by chtel samostatne auto!

30
verča
Reagovat

já měla na mušce toho hňupa z paneláku,farmáře chválím!!!

31
Prochor
Reagovat

Mně přišlo pitomé, že nejdřív vyštve dceru kvůli orientaci a pak si hraje na supertolerantního. Ještě že třeba pan Langer nevyštval Anet.

32
Renata
Reagovat

Dobrý večer,
rodinko z farmy,jste super rodina,gratuluji k Vašemu životu.Bohužel jste se sešli s rodinou QK tykve.Moc Vám fandím.Renata

33
Pedro
Reagovat

29: a paní Rockefelerka bez stálé práce podle svých slov prokouří „JEN pět set korun“. Doma vaří z konzerv, ale pětistovka pro ně není žádná suma peněz…

34
verča
Reagovat

ta káča z paneláku je úplně neschopná,ty jo co to tam ten hňup z bytu vykládá???bejt tam,tak mu vrazím

35
Denisa
Reagovat

Štěpánko!!!
Gratuluju, to by jen tak někdo nevydržel. To byla zkouška ohněm, dííííky bohu že takových rodim moc nejni…
Ten chlap z paneláku je zatracenej lhář :oD božíííčku a konec konců ta jeho taky :oD heheeee, fakt horor podle zkutečnosti…

36
Renata
Reagovat

rodinka z Liberce,asociálové atd.

37
Ufonka
Reagovat

Pan z panelaku exceletni herec. Mel by byt nominovan.

38
verča
Reagovat

ti dva magoři se fakt našli(byťáci),ale spíš by se měli nad sebou zamyslet,bohužel kdo málo rozumu pobral,ten už to nezlepší,JÁ BYCH SE STYDĚLA A CHODILA KANÁLAMA

39
ansechenamon
Reagovat

Chlap z paneláku je pitomec a hňup, a kolo by si o něj žádná normální ženská neopřela. Jinak zoo super a rodinka ze zoo naprosto v pohodě. Jinak když mám na tetování, tak mám i na opravu zubů milá Mílo :-)))))))

40
ansechenamon
Reagovat

37 – leda na idiota roku.

41
Renata
Reagovat

Rodinko z farmy,budte štastní,že se máte!!!!!

42
ivo
Reagovat

Ty ulhanej ubožáku ty jsi u mě d……!!! ubožák a nula doma neuděláš nic a hraješ si na něco co nejsi ty bejt můj táta tak se tě zřeknu můj táta je borec a ty jsi nula tebe potkat tak se zbleju stebe nulo

43
heja
Reagovat

Štěpánce gratuluji!!!!měla svatou trpělivost. :)
a rodina z paneláku no co říci na jídlo nemají ale hlavně že má madam GELOVKY a hulí jak fabrika líná jak veš a ty zuby no krasavice.Pavel lhář a komediant no rodinka k pohledání chudáci děti co si vemou do života vždyt se nic nenaučí!!!!!!!!

44
ivo
Reagovat

A ta rodinka z farmy,jsou úžasní lide smekám před nima o proti povedené rodince v čele s nulou z Liberce

45
Leonka
Reagovat

Není nad to, dát si každej den po příchodu z práce vanu, kafe a cígo :-) vanu mu napustí, kafíčko uvaří, cigaretku zapálí :-) no prosím vás, kdo z vás na to má??? :-)

46
Mamka
Reagovat

Ta rodina z paneláku – zoufalství. Podle toho hysterického ubožáka byli všichni muži, co zatím v pořadu byli, Muži s velkým M. Protože tak ubohého tvora jsem ještě nezažila. Hnusnější než veš a filcka dohromady.
A paní – líných už jsme tady viděli povíc, ale ten vzhled. Nevěřila jsem, že její teprve 39. Mám pocit, že její problém není jenom kouření.

47
Ajda
Reagovat

Technika nestávkovala – rekap je svém na místě :-)

48
Mamka
Reagovat

Paní Štěpánka s přítelem byli prostě úžasní, že to vydrželi, hlavně tedy paní, že nespáchala vraždu na tom idiotovi.

49
Misánka
Reagovat

Štěpánka excelentní!
Nesnížila se na úroveň toho ubožáka, kdyby na mě někdo takhle v závěrečné diskuzi útočil, asi by mě to pěkně dožralo, to by bylo o nervy, ale ona se nedala, zvládla to s úsměvem a pořádným nadhledem. Klobouk dolů. To cholerický prase by měli zavřít na psychiatrii a jeho nemakačence by se hodil nějakej ten pátek veřejně prospěšných prací, to je jiný kafčo než cigáro.

50
Mikesh
Reagovat

18 – myslíš, že jako zvířátka pocházejí ze štábu? Podle toho, co zde kdysi líčila mamka Kačka Strnadová, by to bylo docela možné :-DDD

51
kora
Reagovat

ahoj lidicky rodinku z farmy znam osobne jsou to oba pohodovy a hodne pracoviti lide pepa syn stepanky je taky fajn pani z liberce nevi co je to prace jsou to obycejni hulvati kteri ziji na socialnich davkach a pekne vysavaji stat, o dcerach ani nemluvim myslim si ze kdyby meli zit tady u nas na sumave asi by poznali coje to prace a slusnost takze stepanko bylo to super klobouk dolu

52
Mamka
Reagovat

Dostalo mě, jak ten ……. na Štěpánku řval, že má vysávat, když se věnovala malým dětem. Ubohost. Přitom udělala to nejlepší, rozdělila úkoly.

53
Mikesh
Reagovat

Tak to bylo hustý!!!!!
Ajdi, díky za rychlý předrekap!

54
gaira
Reagovat

rodina z farmy byla úžasná
ale ty z paneláku??? !!! hnus , pánova věta holky jsem večer všechny prohlídl a flicky od nás nejsou je děsivá , VŠECHNY JE PROHLÍDL?? a madam zas že se všechny holí a nemají ani chloupek tudíž je nemůžou mít ???
tyhle lidi nebudou mít ostudu protože jsou tak tupí že jim to nedojde ani když to uvidí v tv.
ale vážně přemýšlím jestli je v pořádku aby takový lidi vychovávali děti, co z nich vyroste? neurotičky s křivejma zubama? časem zblbnou stejně jako matka a starší sestry:-(

55
Anonymní
Reagovat

tak to zase bylo něco.Aby měli na jídlo jde prodat plazmu za 400kč a na cigára 500kč má.

56
Ajda
Reagovat

Mikeshi,
kde se touláš?
Já už to sjela ve středu 5x, z toho 3x po sobě jako kulisu u práce :D Občas práce stála a já zírala!

57
Mamka
Reagovat

Rodina z farmy byla prostě fajn, akorát bych měla trochu strach o pána (Jardu?), je docela dost silný, určitě by mohl zkusit zhubnout, je to o zdraví.

58
haha bimbi
Reagovat

Zajímal by mě rozbor lhaní toho chudáka. Jak vlastně všechno otočil úplně naopak. Blee, to je děs že vychovaj z těch nevinných blondýneček nejspíš stejné… asociály.

59
kora
Reagovat

myslim si ze kdyz se pani oholi po celem svym tele asi ji to moc nepomuze ksicht bude mit porad stejnej a toho hulvata no myslim ze se nemusi o neho bat i kdyby nechala otevrenej celej panelak a napsala daruji a jeste zaplatim nikdo se ho ani nevsimne

60
Mamka
Reagovat

To haha bimbi: Myslím, že je to prostě psychopat. Hysterka v mužské podobě a ještě k tomu chorobný lhář.

61
kora
Reagovat

pan jarda je starej lesak strach bych o neho nemela

62
gaira
Reagovat

a fakt mě ničí že tahle čúza hulí z našich peněz a nevezme šesnáctku na rovnátka hlavně že jí dá cigáro:-o
tři krabičky na den….tomu věří jen ona a její drahý :-(

63
Ajda
Reagovat

Miluše sama přiznala, že se Pavel přetvařuje, dělá se lepším než je. Třeba teď, když ho opět miluje bude třetí svatba, další dítě, rozvod. Hlavní starost rodiny je, aby nevyschly dávky od státu.

64
Hynek
Reagovat

teda to je síla národ je takový jaký v něm žijí lidé a díky Liberečákům no potěž nás pán bůh a hluboce smekám před mojí Ivetkou

65
Anonymní
Reagovat

Doufám že se díval někdo ze sociálky z Liberce to stálo za to.

66
kora
Reagovat

to je jasny jsou jako pijavice zerou z nasich dani

67
Sára
Reagovat

Paní Štěpánko smekám před Váma, že jste to tam tak dlouho yvdržela, já bych to vzdala jen co ten úžasňák vešel do dveří a to co následovalo po té no otřes, na to snad ani nepude zapomenout. Jen mi je líto těch dvou holčiček, ty dvě starší no to jsou kopie maminky , zoubky jak perličky, hulí to jednu za ruhou a o hygieně ani nemluvím no fuj a ještě s tím jdou do televize hanba, já bych se styděla ukázat na ulici.

68
haha bimbi
Reagovat

ježiš a nevymlátil jí ty zuby ten idiot???

69
kufi
Reagovat

Dobrej večer,
Vcelku zajímavej díl.Rodinka z farmy? Pěknej domek,stylově podle toho zařízen,,hodně práce na tak malou rodinku na farmně.,Můj názor na Rodinku z LIBERCE ?
PRÁZDNÁ LEDNICE,, NATO ŽE JE V DOMÁCNOSTI 6 ČLENU RODINY ? OSTUDA OPĚT PRO LIBEREČÁKY.
NO a co se týče filcek ty jsou rozhodně z Liberce !!
Manžel z Liberce ? DOKONALEJ HEREC !!

70
kora
Reagovat

no myslim si ze zvirata u stepanky se maji kralovsky oproti detem mili jo kdyby pan nelezel ve vane a nevykuroval mozna ze by nemuseli jist konzervi

71
Hynek
Reagovat

Omlouvám se za pravopis mám na mysli slovo potěš jo a ten pán z Liberce by měl navštívit doktora přes kebuli.

72
Ajda
Reagovat

68 haha bimbi,
to byly uhnilé pahýly.

73
ivka
Reagovat

Milí šumaváci,obdivuji vaší celou rodinu.
To ,že vám přiřadili na výměnu tyhle asociály,to jste nečekali co? O to víc vás obdivuji ,jak jste to s nadhledem zvládli-bravoooo!

74
Eva
Reagovat

Tak to byla síla.Panelákoví-prázdná lednice,vaří jen z konzerv,všude bordel,ale Míla gelové nehty,nalíčená,kouří jednu od druhé,o tom jejím blbovi nemluvě.Nechápu,kde na to berou,když nemají na jídlo pro děti.Otřesné!!!Myslím,že po shlédnutí tohoto pořadu si na ně došlápne sociálka.A rodinka z farmy-úžasní lidé.A kdo má rád zvířata,má rád lidi.Moc Vám děkuji za to,jací jste a držím palečky.

75
haha bimbi
Reagovat

kvůli takovýmhle se pak zavádí takový ponižující procedůry jako kontroly na poště nebo ty veřejné práce pro nezaměstnaný

76
Jaryn
Reagovat

…teda vždy se říkalo že „je tu špína jak u cikánů“ ..ovšem to tedy musím uznat že není uplně fér páč toto ani oni doma nemají co tato rodinka z Liberce :(

77
kora
Reagovat

no myslim si ze cela sumava tento dil sledovala a ostudu nam sumavakum stepanka opravdu neudelala drzela se

78
heja
Reagovat

státní dávky na cigárka a gelovky a jíst konzervy doufám,že pro lidi :P
chudinky holčičky teď mají ostudu všude kam se hnou a copak asi řeknou ve škole a školce no nechtěla bych tam býti!!!!
sociálku na ně a péči o dítě hned !!!

79
Duška
Reagovat

No teda, myslím, že Štěpánka už nikdy nic takového nebude chtít zkusit, je to super ženská, žádná flákanda, doma čisťoučko, krásný domov, milý syn a její manžel bezva chlapík. Bohužel Míla je hloupá, líná nána, zuby jsou v katastrofálním stavu, asi madam brzy shnije.. Její přítel je ubožák, chlap to rozhodně není, spíš arogantní a totálně hloupé čuně, hlavu má jen na to, aby mu nepršelo do krku a Míla, bohužel, taky.. je smutné dívat se, jak hloupí lidé žijí na úkor naší společnosti.. kouří dětem v bytě? …to už je totální bezohlednost.. pohle do jejich prázdné ledničky, kterou Štěpánka otevřela a ve které bydlela jen špína, byl více než smutný.. plíseň na vaně taky super.. ubohé děti, ty malé blondýnky byly kouzelné a bylo vidět, že si chtěly hrát.. neměly s čím, „mami a taťka a dceruška potřebovaly raději cigára…
Jinak zdravím Štěpánku a její rodinu a přeji hodně štěstíčka…

80
anabel31
Reagovat

šílená rodinka z liberce, pro tv senzace. Filcky bych si tipovla že paní Míla asi ví odkud vítr vane. Nebyla nějak extra překvapená.. Nějak podle jejího vzhledu a finanční situace v rodině odhaduju, že brigádičky jsou časo jistého druhu za dvě kilča v průjezdu. A ten její blbec o tom ani neví. Taky je to primitiv, takže mu asi těžce nedocvakává. Chudáci děti.
Rodině ze Šumavy skládám poklonu, zvlášť aní Štěpánce, já bych takhle s nadhledem a úsměvem reagovat nedokázala.

81
kora
Reagovat

je to pravda ty decka za to nemuzou je to bolest u srdicka sledovat jak se maji spatne myslim si ze na milu se tesili chybela jim mama kdyby si mila nasla mozna jinyho chlapa a neco se sebou udelala mela by se lip a mozna ze novy pritel by mel ty decka rad

82
Mikesh
Reagovat

Holky, holky, nikomu byste nic nevrazily, protože Pavlík by vás přerazil. Při první držkové byste měly zuby stejné, jako Míla. Přitom, celkem pohledný chlap, docela bych věřil tomu, že by mu na ten kukuč a celkový exteriér skočila kdejaká pohledná a normální holka – že je to super vůl se kolem dvaceti neřeší. Přesto, asi musel být hustý už tehdy, když si nakonec lovl takovou krasavu. Sice tehdy asi ještě měly žuby (že by jí je „vyspravil“ hodný manžílek?), ale že to jednak není žádný Einstein, je jasný od prvního otevření úst, a navíc je to lemra líná, takže asi jen taková si byla ochotna něco takového vzít. Takže se chytla, i když krásy moc nepobrala.

83
Ajda
Reagovat

81 kora,
ty myslíš, že s tou línou lemrou by nějaký chlap vydržel a živil celou její rodinu? Co mu nabídne? Ta je spokojená vedle toho svého primitiva.

Ona bude minimálně 3x rozvedená, ty první dvě holky má s jiným, protože s Pavlem je jen 16 let. Nejstarší dcera se tam vůbec nezmiňovala.

84
kora
Reagovat

no rozbit hubu a vymlatit zuby bych si nenechala a jsem akcni clovek ktery si nenecha moc poroucet takze bych otevrela pekne dvere vykopla bych ho a jeste by mi nestal ani za to abych mu sbalila veci ty bych mu dala od pytle od cementu a letel by ani by se nestacil rozloucit hulvat

85
JM
Reagovat

byly ty dvě roztomilé blondýnečky vůbec jejich? lesba byla celej táta, kuřačka zas po mámě včetně těch zubů, ale ty princezny – nevim nevim

86
Vladěna
Reagovat

asi budu jediná, ale mě se Štěpánka vůbec nezdála dobrá ženská. Vlastní syn si neumí uklidit ve svém pokojíku, v koši plno odpadků, pod postelí i mezi učivem. Nechá si dělat svačinu do školy a vrcholem byla stížnost, že dostali lžíci k večeři a ne příbor. Proboha, to si ho nemohli vzít sami? Štěpánka po zjištění asi jedné vešky-nevšimla jsem si, že by se děvčata drbala ve vlasech, udělala komedii pro TV,ale, aby převlékla postele,vyvařila ručníky apod, jako správná máma, tak jen o tom diskutovala. Zřejmě moc jim toho nenavařila, ani pitomé palačinky, nudle s mákem a jiná dětská jídla. Ona neuklízela, ani nevařila. Z konzervy nevaří-to nemusela, mohla vařit levná jídla.Nezastávám se ani jedné rodiny. Jen jsem chtěla opravid náhled na rodinu ze Šumavy.

87
kora
Reagovat

AJDA: treba by se dala jeste rozhejbat i kdyz nevim asi mas pravdu

88
Vladěna
Reagovat

asi budu jediná, ale mě se Štěpánka vůbec nezdála dobrá ženská. Vlastní syn si neumí uklidit ve svém pokojíku, v koši plno odpadků, pod postelí i mezi učivem. Nechá si dělat svačinu do školy a vrcholem byla stížnost, že dostali lžíci k večeři a ne příbor. Proboha, to si ho nemohli vzít sami? Štěpánka po zjištění asi jedné vešky-nevšimla jsem si, že by se děvčata drbala ve vlasech, udělala komedii pro TV,ale, aby převlékla postele,vyvařila ručníky apod, jako správná máma, tak jen o tom diskutovala. Zřejmě moc jim toho nenavařila, ani pitomé palačinky, nudle s mákem a jiná dětská jídla. Ona neuklízela, ani nevařila. Z konzervy nevaří-to nemusela, mohla vařit levná jídla.Nezastávám se ani jedné rodiny. Jen jsem chtěla opravit náhled na rodinu ze Šumavy.

89
ansechenamon
Reagovat

Ty dcery (mimo blondýnek)byly taky mimochodem velice nepříjemný, asi mají jeho školu. Rodina opravdu k pohledání.

90
Ajda
Reagovat

87 kora,
tak tomu nevěř. Ta bude už jen horší a pokud nového partnera, tak na tu se chytne jen podobný primitiv jako už má doma. Kdyby byla co k čemu, užije si to na farmě, ale lenost vítězila.

91
kora
Reagovat

VLADENA: mila vladko ja rodinku ze sumavy znam a nepisu ti to proto ze se jich chci zastavat ale stepanka je zenska do nepohody cim si vsim prosla to jeji okoli vi a smekam pred ni co vsechno dokazala a aby ponekom deset dni uklizela spinu a jeste vyvarovala pradlo no kde to sme

92
mimi
Reagovat

Obdivuji rodinu ze ZOO jak pána tak paní,že něco takového vydrželi a ještě s nadhledem.Druhá rodina to snad raději ani nekomentovat..

93
Ajda
Reagovat

to Vladěna,
asi jsi nikdy neviděla pořádný nepořádek v pokojíčku.
Zakouřená kuchyň, malé děti, Míla je hospodyně na jedničku!

94
Simona
Reagovat

Štěpánko,
Vy a Váš manžel i syn jste mi byli moc sympatičtí a získali jste si mě okamžitě – pohodáři, pracovití, inteligentní lidé, se zdravým smyslem pro povinnost a zdravé zásady. Štěpánko, jste třída jak jste to ustála, já bych chapovi už dávno jednu natáhla…Tleskám!!!
Rodinka z Liberce: hrůza a děs, špína, vši, omezenost a totální tupost, vše korunované nepochopitelným bezbřehým sebevědomím.Je mi líto těch malých dětí, bohužel z nich vyrostou pravděpodobně stejné exempláře, otec i matka IQ tykve, nejvíce na mě zapůsobil ten plný popelník a prázdná lednice a balení kofoly, kterou otec přinesl – asi místo ovoce – dětem. Smutné a zoufalé. Jen těžko hledám slova. Nedokážu pochopit, že na tyto neadaptabilní socky přispívám ze svých tvrdě vydřených peněz. Děkuji za mé normální děti, normálního manžela a normální práci..

95
ansechenamon
Reagovat

88 opravovat můžeš, co chceš. Pokud jsou tam další 2 téměř dospělé ženy nevidím důvod, proč by měla uklízet za služku tam nebyla, ani nechápu proč by jim měla prát, vši jsou jejich tak ať si je zlikviduje. Možná by i vařila, ale z prázdné ledničky asi těžko něco uvaříš. Mimochodem ani já bych tam nic nedělala, nebyl důvod jelikož nepřátelský postoj liberecké rodiny vše zasekal už v zárodku.

96
kora
Reagovat

AJDA: no to vis kdyz se ptali kamosi jardy jaka byla ta zenska tak rekl ze mela zuby jako hrabe jo a mimochodem vladka co pise koukam ze je jedina kdo se rodinky z liberce zastava tak nevim nevim podle ceho soudi

97
ansechenamon
Reagovat

kora: třeba je z rodiny, tak musí hájit čest…

98
kora
Reagovat

no vladko ver mi ze bordel v pokojicku vypada skutecne jinak a ne jeden vysypanej kos a par papirku na zemi

99
kora
Reagovat

no zacinam silne tomu verit a myslim si ze vim o koho jde a je to tzv. nepratelstvi vuci stepance tak obhajuje druhou stranu

100
Vladěna
Reagovat

vyvařit prádlo umí automat.pračka, převlíknout postele by pro mámu mělo být samozřejmostí….všimla jsem si, že holce ani hlavu sama neumyla jenom tatínek a ostatním ne, ono to s tou veškou nebude až tak hrozné. Pokud měla strach, tak by si preventivně sama Štěpánka umyla hlavu a celá rodina, podle mne to byla jen zveličená komedie….

101
ansechenamon
Reagovat

A s tou sváčou. Taky dělám každý den sváču do práce manželovi a to je mu 30 let. Mě to ruce nezkrátí a on ví, že na něj myslím.

102
viki
Reagovat

50 buď štáb donesl:D a nebo by spíš mohl potvrdit, zda to taky od Liberečáků chytil:-)

103
ansechenamon
Reagovat

Tak pokud to pračka umí, tak to tam mohli naházet sami ne? A ona není jejich máma, tak proč by si všivou hlavu nemohl umít tatínek? Proboha ona tam nebyla jako uklízečka nebo deratizátor.

104
Duška
Reagovat

No, Vladěno, jestli jsi ty zvyklá starat se o vši, tak málo kdo by tam vůbec vydržel. Štěpánka má obdiv, že tam vůbec ještě páchla zpátky, fuj

105
kora
Reagovat

nezapominej stepanka tam nesla jako sluzka ,pani mila uklizet nemusela jednou jsem ji videla se smetakem v ruce protoze uklizet nemusela stepanka mela cisto a zvirata ty by chcipli hlady bejt to na mile

106
Vladěna
Reagovat

koro, tušíš špatně..neobhajuji rodinu z Liberce, ale vidím chyby i na rodině ze Šumavy, které zde nezazněly. V Liberci se do úklidu mohly zapojit větší holky, ale na Šumavě byl též nepoužitelnej lenoch…

107
gaira
Reagovat

Vladěna : ty jsi taky Míla viď? :-)
myslím že udělat synovi svačinu do školy je obrovské plus , dát dceři cigára a nevzít jí k zubaři to je průser. hlavně že ví že nemá ani chloupek :-o !!
a o proti bytu byl chlapcův pokojík sterilní
a upřímě řečeno ,chodit mi po bytě v botech ,protože musím hulit na balkoně(chudáček) tak se jim na úklid taky z vysoka :::vždyť je to úplně zbytečný….

108
kora
Reagovat

no prece by si nechtela od mladeho chlapce uklizet uklid snad je zenska prace penize do domacnosti manosit chlap a jestlize jde o par papiru na zemi no promin to je banalita ktera se da odpustit ale vsi spina a filcky to opravdu ne tam uz schazi jenom svrab

109
Ajda
Reagovat

to Vladěna,
hlavně by se musela rodina v Liberci k Štěpánce chovat jinak. Malá dcera si chtěla hlavu mýt mýdlem, vypadalo to, že to dělá běžně. Miluše nevymetla ani ponožku a chovali se k ní královsky a Štěpánka jim měla deratizovat byt za to hulvátství? Však se jim žíly nezkrátily, dvě dospělé holky a jeden cholerik si můžou svoji špínu uklidit sami.
A hlavně – Štěpánka byla taktní, nestála o to řešit to na kameru, jen těm primitivům to vůbec nedošlo.

Pokud máte názor jaký máte, nikdo vám ho nebere, ale buď jste z rodiny, nebo podobná šmudla jako Miluše, ta taky vždy řádně okecala, co se má a nemá udělat.

110
Vladěna
Reagovat

tak Štěpánka nebyla za náhradní mámu ani za uklízečku? zřejmě ta z Liberce šla automaticky za krmičku 140 zvířat, taky to mohla odmítnout…není jejich dělnice.

111
Pedro
Reagovat

Kluk se podle svých slov „koš vynáším když přetejká“ stará o svůj pokoj sám. Měla bys vidět pokoje mnohem starších kluků na kolejích… oproti nim tam měl Pepa sterilní prostředí.

112
Vladěna
Reagovat

Ajdo, ty si pleteš diskuzi o televizním pořadu s osobním napadání diskutujících.

113
gaira
Reagovat

to je to co říkám blb si mele furt svoji a ani si nevšimne že má ostudu a že je něco špatně viz vladěna !

114
kora
Reagovat

tak jestli jsi to nezaregistrovala zvirata nekrmila a nechala je na starst jardovi kdyby je jarda nekrmil tak chcipli tobe by se asi taky nelibilo kdyby ti nekdo nedal dva dny nazrat a jestli tohle nechapes tak ses opravdu druha mila

115
gaira
Reagovat

prosím vás přihlaště se kdo by jste cizím dětem myl zavšivenou hlavu…já ne, ať si to udělá jeho rodič který jak sám řekl je to normální a je to furt :-o

116
Ajda
Reagovat

to Vladěna,
s napadáním jste přišla vy.
Miluše poslala Jardu do prdele, Pavel řekl o Š., že je kráva. Od šumaváků nic podobného neznělo. Syn dojížděl na gympl, s označením za lenocha bych brzdila. Jediný lenoch široko daleko byla Miluše.

117
kora
Reagovat

jo ja bych je vzala strojkem a byl by pokoj a to bych musela bejt zabalena v igelitu abych nic nechytla a ostrihala bych i toho staryho vola

118
kora
Reagovat

jo ja zapomnela vladena by se one postarala jako o VLASTNI!!!!!!

119
pimpa
Reagovat

Ježkovy voči, nechte tu Vladěnu bejt, má jen jinej názor, no… Podle mě se nepřetrhla ani jedna z ženských.

120
gaira
Reagovat

118 :-)))) trefné

121
kora
Reagovat

no to je tvuj nazor asi ze sta nazoru jsi druhej kdo obhajuje milu ale tvuj boj

122
Ajda
Reagovat

Výměna manželek není o uklízení, ale o přebrání běžných poviností původní ženy prvních 5 dní a pak nastolí vlastní režim. Štěpánka běžně krmila, měla to dělat i Míla. Nikde v manuálu se nepsalo, že má v Liberci deratizovat celý byt a rodinu. Mimochodem, Pavel odmítal změnu režimu zcela akceptovat a mlel si svou o manuálu.

123
kora
Reagovat

vas nazor vas boj

124
Vladěna
Reagovat

koukám, že se to tady vulgaritou přibližuje Liberci !

125
kora
Reagovat

vulgaritou ne ale logikou a myslenim ano

126
Ajda
Reagovat

123,
čtu to pozorně a vulgarismy hodné zásahu nevidím.

127
kora
Reagovat

ajda: mas ve vsem pravdu

128
kora
Reagovat

to jsme dve

129
Tana
Reagovat

strašně se mi líbilo zázemí rodiny z Šumavy.A jsem moc ráda,že existují lidé,kteří se starají o zvířata.Už tímto ukazují svůj přístup k životu.Rodina z Liberce nikomu nic nepředá,tam nejsou žádné hodnoty.Věřím,že v tuto dobu už u nich Nikola opět není.City před kamerou už dávno vychladly.Vše je zase při starém…

130
kora
Reagovat

vis vzdycky se rikalo a rika kdo ma rad zvirata ma rad i lidi coz se u stepanky potvrdilo ale rodina z liberce nema rada ani vlastni deti doma jim kouri v lednici je vichrice tata cholerik mama lenoch no co dodat

131
Ajda
Reagovat

Je potřeba si uvědomit, že Výměna trvá deset dní, hodiny natočeného materiálu a divák vidí jen vyhrocené situace. Třeba v bulváru je fotka Štěpánky s Pavlem a nejmenší dcerou někde na procházce. Určitě se jen neštěkali. A u rekapu je fotka Míly na koni. V obou rodinách byly i světlé chvilky.

132
kora
Reagovat

no tak to je jasny

133
haha bimbi
Reagovat

119 pimpo máš pravdu

134
Vladěna
Reagovat

Ajdo nedivím se,že ty nevidíš, :-) Ale je konec Výměny, tak to tak neprožívej, ano?! Dobrou všem.

135
gaira
Reagovat

ajdo… zdá se že vladěna myslí tvou citaci slovníku liberečáků :-)

136
Lea
Reagovat

Vladěna je fanatik přes úklid, nebo jí leží Šumava v žaludku. Někde se nakazit, poslední co udělám, že to tam budu likvidovat. Měla je nahlásit na hygienu.

137
Mikesh
Reagovat

45 – kdo z nás na to má? Myslím na plnou vanu každý den? No, nejspíš příjemci sociálních dávek!
49 – dost jsem se divil, že tomu frajírkovi z Liberce u toho stolu jednu rovnou nenatáhl partner Štěpánky.

56 – Ajdi, u farmáře nebylo co dodat (možná pár mužských korektivů – ty možná ještě připíšu), všechno tam už napsaly holky, takže jsem neměl potřebu přispívat. Dnes jsem byl rád, že jsem stihl výměnu, protože jsme měli v domě menší havárku s vodou, prosáklo to do místnostni kluka, kde má svou elektroniku, načež jsem musel čelit mírnému hysteráku, protože se na to přišlo pozdě. Musel jsem mu hodinu vysvětlovat, že holt někdy někde praskne trubka či kompenzátor a že se to skutečně nedá dopředu odhadnout a povolat opraváře ještě předtím, než to někde rupne. Takže dnes jsem jaksi dost pozadu, ještě jsem si ani nestačil přečíst rekap.

Tak nějak žasnu, kolik je tady nových nicků, vlastně tady zatím nevidím nikoho ze stálých návštěvníků. Žel, trochu mi to zavání úrovní diskuzí na streamu.

138
Mikesh
Reagovat

Holky, Liberečák snad ani není lhář, on je spíš jen takový tupý namyšlený hulvát, který nikdy nedostal přes tu svoji nevymáchanou držku. Doma má úplně vygumovanou pip-ku, která na víc neměla a vedle něj si rozhodně nepomohla. Ani on při ní nebyl polidštěn, jak se obvykle dospívajícím jelimanům po svatbě stává. O jejich společné úrovni vypovídá už to, že žerou jenom konzervy … to vše při úrovni dnešních konzerv, nad tím zůstává rozum stát. Konzervy se daly konzumovat snad za komoušů či pár let po sametu, než do nich začali cpát jen humus. Kruci, kdyby aspoň používali Vitanu či jiné polotovary, ale konzervy? Z toho budou mít jejich děti žaludeční vředy už na prahu dospělosti.

139
Lea
Reagovat

Mikeshi, mě už neznáš? Jak jsi na tom s bonbóny? :) Je pátek, asi mají jiný program. Taky už jen víc čtu, než píšu.

140
Mikesh
Reagovat

86 – Vladěna: mírný souhlas. Mladej by si měl uklízet sám, stejně jako dělat svačiny – což dělali i mí kluci a ti se věru jinak nepřetrhli. A u sebe si vysávají dodnes, pokud se už teda doma zastaví. A mladší dokonce vaří nám, když se mu občas chce.
S tím dalším díky za postřeh, sám jsem si toho nevšiml, akorát mi tam něco nesedělo. Nicméně souhlas s ostatními, že Štěpka je těžká pohodářka, kouká na svět pozitivně, to dnes umí málokdo.
90 – Ajdo, přesně tak!

141
Mikesh
Reagovat

Leo, s bonbony je to špatné, chodí mi je pravidelně vybírat vyženěná vnučka.

142
Mlčeti zlato
Reagovat

Omg a slepice to hned vyslepičí, kde to je, aby to nějakej dobrák z Novy mohl zase na onom místě zakázat. To je fakt super.

143
Mlčeti zlato
Reagovat

Mimochodem ti návštěvníci zoo, ta holka 100% někde už byla, buď Prostřeno nebo něco, 100% na Primě byla.

144
Mikesh
Reagovat

112 – Vladěna: taky si myslím, že to dnešní diskutující moc hrotí. Máte prostě trochu odlišný názor, řekněme střízlivější, nechápu, proč z toho hned dělat osobní záležitost. Snad tu není povolen jeden jediný oficiální pohled. Konec konců, televize to mohla důkladně zkreslit, vytvořit kontrastní dva světy, jeden čistě bílý, druhý jenom fuj.
119 – pimpa: palec nahoru!

145
okkvp
Reagovat

dokoukala jsem až teď – wow, ééé, uááá
No nic, svůj k svému

146
Mikesh
Reagovat

Hele, holky, poučte mě, nevědomého, jakým způsobem se dají chytnout filcky? Já měl za to, že to je možné pohlavním stykem. Nebo to jde také přes prostěradlo? A jak dlouho na něm ta potvůrka vydrží? A proč vůbec nejde do vlasů, nýbrž pouze tam, dolů?

147
Pedro
Reagovat

146: v textu rekapu na to máš odkaz…

148
Ksčenka
Reagovat

Souhlasím s Vladěnou ! Ono dámy, já nevím jak to máte vy, ale Štěpánka měla v první řadě zajistit – uklid domácnosti, vaření, hygiena a výchova dětí a pak zbytek času vyšulit na hraní. Chovala se jako „návštěva“ co si pohraje s dětma a jde domů. Nezlobte se, ale kdybych si s dětma půldne hrála člobrdo, tak po 10 dnech budou v bytě kromě filcek a vší i jiná zvířatka…. Pán byl sice hňup, ale chodil do práce – paní měla pracovat doma.. Paní kdyby poklidila těch 140 zvířat – tak se sice namaká, ale je to spíše fyzická práce . Být doma s malými dětmi + puer’táky to musí být na palici. Prostě paní místo maminky zahrála hodnou kámošku a paní na farmě komentovat nebudu.

149
okkvp
Reagovat

Štěpánka s mužem i klukem z pořadu vyšli jako sympatičtí pohodáři – obdivovala jsem dar nadhledu
Liberecký pár mě naopak fascinoval falešností – ale ta se jim taky právě zřejmě už pár let vymstívá a ještě vymstí.
Mimochodem vaření z konzerv je dražší než vaření z jednotlivých ingrediencí, jediná úspora je trochu na čase, ovšem vyvážená hnusným obsahem. Jsou sice i jedlejší konzervy, a jsou dokonce i konzervy jedlé, ale pochybuji, že rodinka kupuje alespoň ty nejdražší v běžné obchodní síti.

150
Ajda
Reagovat

148,
v Liberci bylo vidět, jak ty dvě malé holky jsou šťastné, že se jim Štěpánka věnuje. Tohle neznaly, jinak by si to tak neužívaly. V rámci možnosti nakupovala – nebyly finance, žádné velké vyvařování se konat nemohlo, oběd měly děti asi ve školce a škole, později byla doma jen Nikola. Kolem večeří spory, protože tam byla prázdná lednice. Rýže, těstoviny, to jsou jen suroviny, co k nim? Konzervu! Na stole byly mísy ovoce, asi mikulášská od prarodičů. Co dělal otec? Přišel z práce cca v 15h, dělal kousek od bydliště, lehl do vany- na jak dlouho (?) a pak prokouřil zbytek dne. Snaha o úklid tam byla, neřešila by chození v botech. Viděli jsme sestřih, určitě se dělo víc.
Na Šumavě měla Míla krmit a pouštět zvířata, hygiena kolem nich byla práce chlapů, to v manuále stálo a kolem té Jarda neremcal. Doma narvaná lednice a ona neuvařila oběd. Horší bylo, že se vykašlala i na kočky, holt nebyly plyšové a kýčovitě neležely na koberci.

Jinak já fakt nechápu, proč by někdo, kdo přijde do zavedené domácnosti, kde je špína a nepořádek měl okamžitě uklízet. O tom je jiný pořad, tohle je o něčem jiném, ale pořád se řeší úklid. Jednou se uklízí moc, podruhé málo, nikdy se nezavděčí. Já osobně, ač punťa na pořádek, bych cizí špínu taky neuklízela, proč? Když jim nevadí, tak proč? Zajímalo by mě, kolik z vás doma denně uklízí, nepočítám mytí nádobí. A kolik z vás má čas a peníze se denně nakládat do vany?! Já teda určitě ne.

Výměna manželek: Přijal lesbickou dceru otec zpátky do rodiny?

151
koc
Reagovat

143 – 100% Nova – RS Dum snu ;-)

152
Vladěna
Reagovat

Tak jsem se koukla na Šumavu podrobněji a Štěpánka má zvířátka jako předmět podnikání-Činnosti pro osobní a fyzickou pohodu, takže měla dát paní z Liberce patřičný pracovní oděv (ne ji nechat běhat ve sněhu v teniskách) a peníze za odvedenou práci na ekologické farmě, jinde při výměně manželky nechodí za druhou do práce! Obdivovaná stavba má úplně jiného vlastníka,který žije v Českých Budějovich. Jako družka tam tráví 6 let, manželky zřejmě utekly z báječné farmy, Ono to takové bájo nebude.Liberec byl jasný, Šumava byla v růžovém hábitu. Všichni co se hlásí do podobného pořadu mají pěkný máslo na hlavě.

153
Ajda
Reagovat

152,
uvědom si, že ne vše vidíme. Třeba gumovky na začátku nechtěla, Jarda ty její tenisky komentoval, asi věděl proč. Později chodila v holinách a vaťáku kouřit. Jinak, že to mají jako firmu bylo jasné hned. Míla ji zase nemusela posílat prodat plazmu. Darovat klidně, ale prodat?
Zbytečně to rozebíráš, jak můžeš vědět, že farma vynáší? Ale určitě potřebují krmivo nakupovat ve velkoobchodě, veterinář něco stojí, určitě dosáhnou i na dotace, ale pak je tam hlavně ta starost kolem.

154
Vladěna
Reagovat

Jenom k otázce koček na farmě…otázka zněla, zda dostaly kočky večeři? No, pokud jeden den nedostaly večeři, zřejmě přes den ano, tak si kočka většinou něco najde nebo chytí. V paneláku by zřejmě byly hlady, ale na farmě plný zvířat a žrádla venku….? To by se nesměly pořád otírat o dveře do kuchyně a loudit se dostat dovnitř (zřejmě mimo natáčení to vypadá s kočkama úplně jinak).

155
Ajda
Reagovat

Vladěno,
mám silný pocit, že máte s rodinou na Šumavě asi osobní problém. K té práci – ve druhém díle poslala trenérka spinningu netrénovanou ženu, aby za ni vedla lekce. To bylo v pohodě? Je běžné, že ženy makají v hospodě, na vinohradu, prodávají v obchodě, našlo by se mraky příkladů. Dokonce tam jedna dodělávala plot, jiná malovala, různé opravy, přestavby. A vše zadarmo, teda za 50 tisíc od Novy.

156
Ajda
Reagovat

154,
mimo natáčení se kočky určitě hřejí u kamen. Jinak, že se kočka cpe do domu je běžné i v jiných rodinách. Ráno je nakrmil Jarda. U kterého zvířete se měly stravovat? Myši kočka chytá, ale nežere.

157
Vladěna
Reagovat

Ajdo, já nevím, zda farma vynáší nebo ji všichni dotujeme jako ekologický projekt, ale Štěpány je to oficiální obživa a že se jim žije dobře, bylo vidět. Svoji práci má jako koníčka,což je dobře, ale pozastavila jsem se nad tím, že ve Výměně to bylo samozřejmostí. Až bude někdo předělávat chalupu, ať se taky přihlásí do Výměny, aby si dotyčná odpracovala s kolečkem 10 dní +domácnost a v pořadu zní udělají línou lemru.

158
Ajda
Reagovat

157 Vladěno,
ale to, že zastoupí někoho v práci je samozřejmostí u každé Výměny, kdy matka pracuje či podniká a přeje si to.
Ty se v tom tak pitváš, že mám čím dál silnější pocit, že je to osobní. Navíc IP z jejich okolí!

159
Vladěna
Reagovat

K tomu spinningu-samozřejmě, že to byla chyba!!! Ale proč šla jako ovce??? Když podepíšu smlouvu s Novou, tak si snad udržím svoji hlavu na krku a své zásady. Nenechám se vmanipulovat do situací, které mi potom budou mrzet viz. věčný pomluvy o úklidu v domácnostech.

160
Ajda
Reagovat

Vladěno,
nemá smysl se dál „přetahovat“, vy nechcete vidět, tak nevidíte.
Já mám zase svůj úhel nadhledu a myslím, že méně zaujatý, než ty, takže diskuse je zbytečná, my dvě se na ničem asi neshodneme.

161
Vladěna
Reagovat

Hele, vrtám se v tom, jasně! Proč asi? Protože mi to baví,ale ještě zdaleka nedosahuji počty příspěvků jako jiní. A dělám to ze stejného důvodu…..! S rodinou nemám nic společného, Šumavu mám ráda a chovám též zviřátka kočku,psa,prasátka,králíky, žebřičky,andulky pro svoji zábavu. Liberečtí mi nebavili, jsou jasný socky, ale ti druzí mi přišli též jako přetvářka. Diskuzi vnímám ze svého pohledu jako zábavu, ..trocha psychologie,pokecu.

162
mozol
Reagovat

ty filcky přitahl do baraku ten úžasny pán domaci a nedivil bych se kdyby pichal s dcerou

163
heja
Reagovat

tak koukám že se to zde pekne rozjelo :))
lidi je to šou tak to zas tak neřešte no vždyt se radi pobavite ne!!

164
Lea
Reagovat

Vladěno, drhnou ti argumenty, citím závist. Jestli máš tolik zvířat, nechápu tvůj postoj k péči o ně na Šumavě. Pátrala jsi i po tom, kolik stojí stát liberecká rodina? Osobně denně neuklízím, sprchuji se a volný čas neprokouřím. Pobavila Miluše a její slepák. Lenoch unavený, bolavý, to je terno.

165
Ajda
Reagovat

Bulvár dokáže pobavit hned v úvodu :-))

copy: Štěpánka si ve Výměně manželek užila společnost vší a filcek, Rybářovi ji ale obvinili ze lží. Považují se za čistotnou rodinu, přestože neznají ani kartáček na zuby…
Výměna manželek: Filcky u nás nechytla, všichni se holíme!

166
Jíťa
Reagovat

nedá mi to nepřispět do diskuse..
o tom, jestli dotyčné zvládly svůj úkol v domácnosti by se dalo možná polemizovat.. je jasné, že ženská z paneláku, která nemá doma psa, nemusela vše zvládat na jedničku a že nezvládla tolik zvířat..to bych jí snad ani nevyčítala. Štěpánka měla velkou snahu v rodině udržet klid a pořádek, vařila by-kdyby měla z čeho, taky bych se na konzervy vy…. že si hrála s menšími holkami a ty na to evidentě nebyly zvyklé, že se jim někdo věnuje, úplně na ni visely, a pan domácí od ní požadoval naprostý servis včetně napuštění vany mi přijde fakt sprosté… na to bych se taky vy…. ano zajistit domácnost, věnovat se dětem, kvůli tomu tam ty ženské jsou, ne kvůli tomu, aby dělaly pánům domácím služky na zavolání. Fakt by mě zajímalo, jestli paní Míla to tak doma má doopravdicky, jestli jo, tak to bych svého drahého poslala k šípku. Prostě pro mě panelákovci oba působili jako velmi omezená rodina, která si hrála bůhví na co.. Pán velký kretén, ten v tom díle opravdu vynikl, takovýho křupana jsem naštěstí osobně nikdy nepotkala. Být tam já a na mě tak řvát, absolutně neměl právo řvát na cizí ženskou tímto tónem, lhář neskutečný..zapřel i před vlastní manželkou návyky dnů, kdy tam nebyla..chození v botech apod. Doufám, že paní Míla pochopí, až se podívá na díl, co má doma za debila.
Rodina ze Šumavy má můj obdiv, paní Štěpánka za neskutečně asertivní přístup/a je jedno, jestli má její syn také nepořádek v pokoji, či jestli nachystala snídaně jen jednou nebo třikrát/. Tento díl byl o lidském přístupu a nadhledu nad lidskou blbostí a to paní Štěpánka vyhrála na plné čáře..

167
joplin
Reagovat

Dobrý den , já jen nechápu , kde někteří “ lidé “ berou to obrovské sebevědomí /resp.nabubřelost,patent na rozum,aroganci – až agresivitu /,když je nad Slunce jasnější , že „něco“ /nic / není v pořádku – to přeci nemůže být normální blbost – to už je snad nějaká nemoc…. Klobouk dolů před Štěpánkou,že to ustála s grácií…Mimochodem , jak jsem se dočetla v odkazech, Míla pravidelně dezinfikuje byt ….děláte to někdo ? Nebo jsme špindírové….Já pravidelně gruntuju,normálně uklízím …ale abych pravidelně dezinfikovala,to skutečně-ale hmmmmm. skutečně nedělám :- o

168
Ota Otakar
Reagovat

Všichni řešíte hlavně uklizeno,neuklizeno – třeba zrovna ten týden nestíhali.Ale že by se někdo pozastavil, že 16-ti letá dcera kouří doma s rodiči a ty ji v tom podporují.Zákon zakazuje kouřit osobám mladším 18-cti let !!!!!! No hrůza. Tohle by taky měla řešit sociálka.Hlavně že se kontrolují tabáky , kde ji cigarety prodávají, ale že problém je doma taky u rodičů !!!! Stát dá peníze a vykuřuje si za to celá rodina a na zbytek nezůstanou peníze.

169
Mamka
Reagovat

To joplin: Taky nedesifikuji a zvířátka doma nemáme. Je to krajně podezřelé, k tomu desinfikování má asi důvod.

170
Ajda
Reagovat

168 Ota,
Kouření se probíralo. Zákon nic takového nezakazuje. Zakazuje prodej tabákových výrobků osobám mladším 18 let, a dále zakazuje kouření ve veřejných prostorách atd. Že kouří celá rodina a nemají na jídlo, to tu padalo.

171
Mamka
Reagovat

Ota: To kouření – máte pravdu, bylo tam toho ale tolik, že to asi nikdo nezmínil.

172
Mamka
Reagovat

Nezakazuje? Tak to je gól. A pití mládeže taky nezakazuje? Jdu hledat.

173
Ajda
Reagovat

Mamko,
oficiálně se nesmí prodávat a podávat alkohol a tabákové výrobky osobám do 18 let. Ale nijak nepostihuje kouření a pití těchto osob, postih čeká ty, kdo jim to umožní. Netýká se to domácností, jak to chcete kontrolovat. Bohužel dnes kouří i děcka na základce a o alkoholu nemám iluze, kdo chce, vždy si to sežene.
http://www.alkoholik.cz/zavislost/zakony_a_alkohol/zakony_a_alkohol_paragrafy_predpisy_narizeni_a_zakazy_spjate_s_pitim_alkoholickych_napoju.html

174
lahny
Reagovat

Pro všechny panelákový lidi.Koukám, že se paní z paneláku pozastavovala nad tím, že má první nakrmit zvířata.Ale to je u nás na vesnici normální.PRVNÍ MUSÍ DOSTAT ZVÍŘE A AŽ POTOM ČLOVĚK,protože se zvíře samo nenakrmí.Ať už je to při ranním krmení a nebo večerním.Najíst se chodíme až když jsou už všechna zvířata nakrmená.A tohle si nějak lidi z paneláku nedokážou uvědomit.

175
Mamka
Reagovat

No jo, máte pravdu. Nedovedu si to ani představit. Nejstarší syn má 15, doufám, že nikdy cigaretu v puse neměl. Vlastně nedoufám, vím to.
Jo a jsem stejně stará jako paní Míla. Doufám, že si moc nefandím, ale vypadám tak o dvacet let mladší. Vlastně ta paní vypadá starší než moje maminka.

176
okkvp
Reagovat

Míla mi v první minutě přišla jako kolozubá kubiška. Nechci Martu Kubišovou urazit, tož dodám, že jen jistou fyziognomickou podobou v obličeji a ošlehaností věkem ve tváři a v unavených očích – tzn jsem Mílu tipovala též minimálně o 10 víc. (Kubišová je ročník 1942)

nad poukazem „ještě zdaleka nedosahuji počty příspěvků jako jiní“ jsem se celkom dobre nasmála
(při čtení série postů ID Vladěna v plynoucí diskuzi vyznívá mnohem trolovatěji, než když se čte úplně samostatně vyfiltrovaná – to možná trochu na vysvětlenou k reakcím)

177
Ksčenka
Reagovat

Já nechápu, proč když má někdo jiný názor ,je hned považován za závistivého nepřejícího člověk. Vladěna to vidí stejně jako já. Osobně se nezastávám Míly a tomu jak žila, ale nejsem člověk, který vidí černobíle a odsouddím a nebo obdivuji někoho jen na základě hodinového pořadu v TV. Je jasné, že Štěpánka nesplnila to proč přišla do výměny. Měla prvních 5 dní dělat to co stará manželka a po 5 dnech zavést pravidla tak jak je bude chtít ona. Tzn. podle mě – pošudlat chlívek v paneláku, uvařit si kávu a dřepět půl dne u stolu( bez cigárka), uvařit jídlo a napouštět starému vanu v 15 h. Jakmile nastal den jejich pravidel – měla jim teprve zakázat hulit doma,místo úklidu si hrát s děckama a odmítnout vařit šlichtu. Já se nezastávám rodiny Míly, ale na druhou stranu nebudu Štěpánku obdivovat za to, že mají doma přepychově a narvanou lednici. Ustála to krásně, určitě mi byla sympatická a celá rodinka ze Šumavy byla fajn pohodářská ( ale uvědomte si, že jistě přispěli k tomu i penízky , člověku se žije lépe a veseleji když jich má dost – tím samozřejmě nemyslím, že by si je nazasloužily , právě naopak. Začali podnikat, dřou na farmě od rána do večera tak jsem ráda, že se jim daří . Kdyby Míla jen trochu chtěla , mohla aspoň lítat s létakama do schránky aby přilepšila rodině) Myslím si, že schválně bylo použit takový kontrast dvou světů + sestříhané tak aby to bylo bílé a černé a nic mezi tím není vidět.

178
Jey
Reagovat

přidám jediný názor. potkat tu ženskou(omlouvám se ženám, jestli je to uráží) z Liberce někde za šera nebo za tmy a otevřít na mě to stvoření pusu, tak mám okamžitě tep 120 a utíkám pryč hlava nehlava.

179
Ajda
Reagovat

177,
ale ona to dělala :-)) Prodala plazmu, nakoupila ve stánku, odvedla dceru do školky. Já u ní vidím hlavní klad v tom, že se věnovala dcerám, což ony neznají a byly za to vděčné.Vařila kafe, napouštěla vanu. Tipuji, že běžný úklid zvládala v klidu, ale gruntovat od podlahy, třeba jen tu zakouřenou kuchyň, kde ji vítal špinavý hadr na topení, to po ní nemůže nikdo chtít – a v manuálu ani nechtěl. Vzala holky do záb. centra atd. Hlavní konflikty začínají změnou režimu, tu Pavel odmítá akceptovat. Jak opravdu víme, co Míla dopoledne dělá a nedělá? Třeba v manuálu nebylo ani slovo o snídani, sama Blanka řekla, že nesnídá a Míla tvrdila, že u nich si ji desetiletá dcera dělá sama. Druhý klad Š. byl, že chtěla být taktní a nebyla vulgární. Jinak Míla předvedla úklid jednoho pokoje, bylo jich tam tuším sedm.

Pod článkem je link na článek na idnesu, kde psycholožka podle mě trefně odhadla rodinku v Liberci.

180
Penelopa
Reagovat

Hrozná rodina ta z paneláku.Hlavně ale nepochopím,jak může být takuřačka dárkyní krve.Fuj!Ten kdo to od ní dostane asi hned umře.Výživa z cigaret,konzerv a kdoví co ještě.Fakt HNus.Paní z farmy vypadá a žije zdravě ale jak ji to mohlo být nabráno bez předešlých testů na AIDS,žloutenku a jiné? Vždyť výsledky kontrolních odběrů trvají nejméně 14 dnů a pak se teprve může krev brát…No fakt hnus.

181
okkvp
Reagovat

179 – V Liberci je kromě svérázného tatíka vytvářejícího dusno imho taky velký vliv na vzájemné vztahy v rodině i od Míly, která je možná vůči m-ex-m-ex-příteli bázlivá – ale to se jen dohadujeme imho spíš podle toho, že si napřed na partnera velmi stěžovala, ale pak mu padla kolem krku (plus ten fakt opakovaného soužití a rozchodů). Děti, hlavně tedy ty starší, díky oběma rodičům vypadají, že vzájemné city snad ani nemají a jen se účelově paktují. A ty malé se to budou muset rychle naučit taky, protože jinak neobstojí.

182
Ajda
Reagovat

181,
to vše možná proto, že si ji bral už se dvěma holkami, protože jsou spolu jen 16 let. Podle diskuse na ofiku přijal její jméno. No a nejstarší dcera už je těhotná, to bylo v manuálu, hlavně kdyby toto jablko padlo hóóódně daleko od stromu, to by bylo super.

183
Magda
Reagovat

Souhlasím, že to byla trochu netradiční výměna, nějak tam nebyla vidět ta změna po 5-dnech, ani v jednom případě. U mě taky na celé čáře vyhrála Štěpánka, paní Míla mi připomínala Ježibabu a pan Pavel byl zralý na psychiatrii. Fascinoval mě hlavně jeho názor, že uklízet doma je „povinnost“ ženy. Nechápu, proč se nemohly zapojit děti, když dvě z nich stejně byly permanentně doma.

184
Magda
Reagovat

180- souhlas, říkala jsem si to samé.
Mimochodem, z Výměny manželek obecně mám pocit, že většina chlapů je s ženskou jen proto, aby měli full service. Žena je na úklid, nákup, vaření, popř. u vlastní ženy asi ještě nějaké ty intimnosti. Nic dalšího u většiny párů nějak vidět není, tedy na pár výjimek (třeba to ZOO u páru ze Šumavy).

185
okkvp
Reagovat

182 – Nj, otcovství nejstarších pod vlivem toho 2x M/R vždycky nějak zapomenu. V každém případě alespoň k zamyšlení, jaký zmatek v hlavách potomků lze napáchat a co z toho může vzejít

186
Alena
Reagovat

Chtela bych poprat hodne stesti Stepance a Pepovi jsou super,jak se staraji o zviratka.Zato ta odporna zenska se zkazenyma zubama byla na facku.Lína jen to cigaro v hube a to nemluvim o jejim chlapovi je mi z nich na zvraceni,takove lidi jsou na podpore za nase penize.A jeste mel na Stepanku drzku ja bych o nej neoprela ani kolo.A vubec bych jim nedala honorar za ten jejich vykon.A nakonec ta jejich dcera ta byla na facku.

187
okkvp
Reagovat

ad 186 – Však možná to, že Štěpánka odpochodovala do hotelu a tedy nastolila riziko nevyplacení honoráře i druhé straně, Liberečáka navztekalo ještě víc.

188
Lea
Reagovat

183, na Šumavě změna byla. Pepa se vypravoval sam, Jarda udělal večeři a měl se starat o velkou ohradu, to už dělal předtím taky, stejně jako o zbytek farmy. Je řidič , asi si vzal volno. Taky nakupoval,byli na samotě. Míla v klídku dál kouřila. Blanka a Nikola byly pěkně vyčurané. Úklid ne, zabava ano a za to vše byla Štěpánka podle Nikoly pi*a!

189
Magda
Reagovat

188 – to jo, máte pravdu, byť těch změn bylo přece jen relativně málo, proti jiným dílům. Blanka a Nikola byly taková kombinace toho „lepšího“ z obou rodičů. A vzhledem k rodinnému slovníku je otázka, zda je „pí—a“ zas až tak negativní hodnocení. Když si představím, že na toto přispívám ze svých daní, je mi mdlo.

190
Ajda
Reagovat

On tam nikde ani velký prostor pro změny nebyl. Rozhodně lepší takhle, než jak někde předělávají byt podle svého, viz deska, nebo jiné radikální zásahy.
Míla si za odměnu asi těžko dojde k zubaři, spíš to vidím na novou kérku.

Osobně, já bych pobyt na farmě uvítala. Relax při práci kolem zvířat. to by nebylo špatné.

191
okkvp
Reagovat

Ty zuby mi budou pronásledovat asi ještě dlouho – já si to po prvním spatření zastavovala a zvětšovala, protože jsem si myslela jestli blbě nevidím a Míla není postižená nějakou deformací, nemocí ….

192
pavla
Reagovat

Vladěno Ty jsi taky úplně blbá filcky se chytí sexem tento díl a vůbec všechny díly jsou katastrofa

193
Magda
Reagovat

190 – to souhlasím, měnit někomu něco v bytě (po pěti dnech pobytu tam) je podle mě vysloveně nevhodné. Ale měla jsem na mysli spíše změny v životním stylu, jednání a návycích.

194
Ajda
Reagovat

okkvp,
celkově chrup už u ml.lidí začíná být děs a hrůza. Mladé holky a jsou bez zubů. Vůbec jim nedojde, že si časem oddělají další a další zuby a nové už nerostou a problém se prohlubuje. Hodně výkonů hradí pojišťovna, na nejlevnější náhrady má každý nárok, připlácí se snesitelná částka. Jenže se musí chtít to řešit. Rovnátka jsou běžná věc a Blanky chrup po nich zoufale volal. Hlavně že mají na jednu do plic.

195
marie
Reagovat

Tak to chodí a ještě kolik je lidi co o nich nevíme. My musíme pracovat vše platit a takové jsi dojdou k lepším penězům z naších dani. No a ten pan to bylo něco neskutečné . Takovýho bych nechtěla radějí bych byla sama. Je mně líto těch dětí co tam jsou ty malé . Názory bylí různé,ale pravdivé. Štěpánka,ale bojovala ,to jí moc obdivují. Nic jí to nepomohlo.

196
Prochor
Reagovat

Ten machr z Liberce také prodává krev aby bylo na jídlo? Nebo to nechá na družce? Asi si raději lehne do vany borec.

197
Magda
Reagovat

Zajímalo by mě, jestli tu rodinu z Liberce hnala do soutěže jen touha přijít k penězům, nebo je za tím i nějaký masochismus. Protože dobrovolně se takhle předvádět před celým národem, to vyžaduje hodně otrlou náladu (nebo absolutní nedostatek jakékoli sebereflexe).

198
Vladěna
Reagovat

Tak vás jdu zase podráždit svým názorem….:-) :-) Vezmeme to z druhé strany, kdy na Šumavu přijde normální slušná ženská s vyšším IQ (ta se asi zase nebude hlásit do TV :-) a nedostane od rodiny, celkem přepychově zařízené, ani korunu na domácnost. Vař z lednice, která je plná a kterou jsme naplnili podle svého, na nákup pojedeme zase jenom my. No, podle své povahy bych 10 dní nevydržela jíst jen donešené, nepodívat se nikam a za vrchol zábavy jít za ohradu a vykřičet se do lesa. Navrch dostat koulí do vlasů jako malá holka. Připadala bych si jak nádeník za stravu nebo hlídací pes. I zvířata si musí zvyknout na nového člena rodiny a na konci bylo vidět, jak se kobyla radostně řehtala na jablíčko,které ji bylo podáno do huby i pejsek se rád nechal pohladit.Tohle nejde zahrát, ačkoliv pán tvrdil, že musel dělat všechno sám. Kdo zná zvířata musí vidět posun za těch 1O dní.

199
Magda
Reagovat

Ad Vladěna: no, normální slušná ženská s vyšším IQ by si možná nevybrala chalupu na Šumavě jako trvalé bydliště (i když, kdo ví), ale deset dní by tam snad přežít dokázala.
S těmi penězi mi to taky přišlo divné, ale zřejmě v okolí není obchod. Aspoň ji nemůžou obvinit, že vyhazovala za blbosti. Navíc manžel se synem průběžně nakupovali, tak si mohla říct, co potřebovala.
Jinak je jasné, že ne každému ten životní styl sedne. Ale právě proto se ta Výměna dělá, že? Aby člověk vypadl na chvíli ze stereotypu, zjistil, že jiní lidé můžou věci dělat úplně jinak, a sám si pak posoudil, jestli na sobě a svém životě něco změní, nebo se zase vrátí k tomu svému stereotypu. V tomto ohledu mi Výměna přijde jako dobrá šance a moc nechápu, proč se lidi hned druhý den cukají, že vše chtějí tak, jak to mají doma. To pak nemuseli nikam jezdit, ne?

200
Ajda
Reagovat

198,
tys na to kápla. Jak mohla chudinka vařit, když neměla konzervy :D

201
Vladěna
Reagovat

S těmi penězi mi to taky přišlo divné, ale zřejmě v okolí není obchod. Aspoň ji nemůžou obvinit, že vyhazovala za blbosti. Navíc manžel se synem průběžně nakupovali, tak si mohla říct, co potřebovala.

Takže vlastně dopředu počítali s nesvéprávným trdlem? Nebude utrácet za blbosti, nevytáhne paty z baráku…Co v Liberci neuměli skrýt, tak tady podle obdivných reakcí, se podařilo schovat. Hlavně mi nepište ,že závidím, vůbec bych ani v jedné rodině nežila!

202
Lea
Reagovat

Rodina není povinna platit jí výlety, a ona smrdi korunou. Mohla si to dát jako přání pátý den, nedala. Co chtěla, to jí nakoupili,byla v šoku z tolika jídla, doma neměla ani desetinu. Kouřila na čestvém vzduchu, by jim ten veget měla platit. Líp koulí do kebule, než být poslaná do prdele :)

203
eva
Reagovat

nechtěla bych ani jednoho z nich, jeden primitiv, druhý-šumavák, rozdrbaný , hlídal každé zapnutí žárovky, varné konvice, ..

204
Magda
Reagovat

ad Vladěna: nikdo není dokonalý, v tom máte, Vladěno, pravdu. Ale když už bych si z těch dvou rodin měla vybrat, kde strávím víkend, brala bych radši ZOO se 140 zvířaty než tu libereckou rodinu. Už jen proto, že tam bych na svou stranu získala snad aspoň kočku a klokana, zatímco v Liberci bych asi spřízněnou duši nenašla. Ale tohle může mít každý jinak.

205
Ivory
Reagovat

180- penelopa- darovat krev a plazmu je trošku rozdíl
(testy, onemocnění, kouření…)

Ajda- super rekap,díky. A jenom malá připomínka, kočky ty myšky i slupnou, proto vyplivnou potom ten chumáč chlupů :-)

206
AAA
Reagovat

Zablešené, kuřácké a bezzubé špíny jsou k pláči.

207
okkvp
Reagovat

Kůň (zda kobyla či co nepoznala jsem) by stejně radostně ržál nad jablíčkem od kohokoliv – má je totiž velmi rád
Ale je pravda, že se musela naučit se nebát mu jej takhle podat a pohladit po hlavě, to v tom prvním momentě opravdu nesvedla.
Hledání sebemenších skvrnek, jen abych mohla rýpnout do spoludiskutérů (když tedy fakt nezávidím) je trolování. tečka

208
Mystery
Reagovat

Ne že by mi paní Míla nějak přirostla k srdci, ale té story s muňkami nějak dvakrát nevěřím. Proč Štěpánka nekomentovala čistotu svojí postele hned první den, jak ji uviděla? A že by děti měly špinavé oblečení ? Když ráno odváděla holčičky, obě měly světlé kalhoty, bílou a růžovou bundu, na kameře vypadaly načančaně. Pavel (který sám vypadá, že jeho sexuální orientace není 96 %) hned po návratu z práce skočí do vany, tak to asi prase nebude. Zuby nekomentuji, to byl děs.

209
Ajda
Reagovat

201,
proč nesvéprávné trdlo? Co kdyby dojela žena, co nemá řidičák, co pak? Pochybuji, že tam funguje pravidelný bus, jo ráno a večer. Ani syn nemá spojení ze školy, jezdí pro něj otec někam pár kilometrů, kde končí bus.
Je rozdíl nacpat kuchyň zásobami a nenechat ani kačku, nebo předat prázdnou lednici a 80 Kč na den pro pět, později šest lidí na den.
Vždyť chudák Míla sama řekla, že u nich si leda zlomí v lednici ruku, jak tam nic nemají.

Tak Vladěno, zahřát mozkové závity a honem zase nějakou vešku vytáhněte, je vidět, že vám fakt leží fest v žaludku :-))

Ivory,
kočka u tchýně myši nechávala na zápraží, byla tlustá, divím se, že ji vůbec chytla a nedostala infarkt. Asi fakt hladová by ji i snědla.

210
Magda
Reagovat

Já myslím, že Vladěna se snaží tu debatu trochu vyvážit. Aby v tom nebyla tak sama, pomůžu jí trochu. Kdyby přijela žena bez řidičáku, mohla by na nákupy jezdit na koni či daňkovi. Nebo by nákupní lístek a peníze dala klokanovi a ten by nákup přinesl v kapse. Všechno má řešení…
Jo a nevíte někdo, proč do Výměn vybírají jen rodiny s dětmi?

211
Vladěna
Reagovat

Taky jsem přemýšlela o těch breberách a píše se, že bez těla hostitele vydrží pouze 24 hodin a chcípnou. Předpokládám, že postel měla převlečenou a muňky našla až 4. či 5. den (nechce se mi to hledat), většinou muňky se poznají, že ti lidi se drbají v oněch partiích-nikoho jsem neviděla. Možná Nikol je přinesla z ulice, jinak se nedivím, že ji vyhodil z bytu, když ukradla peníze na nájem a chování hnus. Ale měla kam jít, takže skončila u prarodičů.
Jenom psali psychiatři, že ve skupině homosexuálů a lesbiček je nejvíce sebevražd. Musí to být hodně náročné na psychiku, takže 18 let pro holku znamená hodně kritické období…až ji bude třicet, třeba bude úplně jiná.

212
ivča
Reagovat

co to plácáte vladěno, že obdivovaná stavba má jiného vlastníka v Č.Budějovicích, mrkněte na jejich ww.stránky, tam je číslo popisné a pak mrkněte do katastru a uvidíte, že polovina patří štěpánce a polovina jaroslavovi,nádherný a útulný a zoo super, makají tak mají.Liberec bez komentáře, otřes otřes a otřes.

213
Ivory
Reagovat

209- :-D to jo no pořádný Garfild by se na žraní myši asi taky vyprdl…
210- nj ale co když by ten klokan přinesl špatné cigára :-)

214
Vladěna
Reagovat

Tak chudých rodin s dětmi je hodně. A pokud mám málo peněz nenavrhuji pečení řízků nebo nic! Byly tam čtyři děti, takže levná bezmasá jídla mohla navařit za pár korun (koprovka s vajíčkem, dukátové buchtičky, kynuté knedlíky s marmeládou, palačinky,vdolky, květákové placičky, rajská se sekanou i bez , na plech lacinou buchtu, bramboráky, zeleninové rizoto atd.) Jenže ono se jí od začátku nechtělo! Pro Ajdu, kritizuji účinkující v TV, kteří dostali zaplaceno a o tobě není řeč.

215
dandule
Reagovat

Já vím co to je chovat tolyk zvířat máme doma uplně samé zvířata Koně a poníka slepice prasata atd…. A ten chlap je asi Debil on lže žew to není možní já bych se zbalila dřív!… Ta paní ma trpělivost POTLESK! :)

216
Magda
Reagovat

213 – no jo, to mi nedošlo. Oni by tomu klokanovi cigára nejspíše neprodali vůbec, neb je mladistvý (něco jako ta dcera z Liberce). Musela by jít želva, ale tu jednak nemají, jednak by to do konce výměny nestihla.
214 – mám pocit, že to není o Výměně manželek, ale Výměně kuchařek a uklízeček. Nic jiného se neřeší, jen pořád vaření a úklid. Jasně, jíst a uklízet se musí, ale zase dělat z toho středobod vesmíru, to mi přijde přehnané.

217
Ivory
Reagovat

216 :-D tak teď sem se fakt po chuti zasmála

218
Vladěna
Reagovat

Ivčo, máš pravdu! Koukala jsem na č.p. v Horní Plané.Moje chyba!

219
denisa
Reagovat

chtěla sjem se zeptat jeslti by sjte mi nekdo neposlal odkas na tenhle dil nemuzu ho najit

220
Vladěna
Reagovat

Magdi, a co bys tam jiného chtěla těch deset dní dělat jako náhradnice ? Měli by udělat výměnu manželů, ať se dozvíme něco o mužích. :-)

221
Dagmar
Reagovat

Myslím, že to nejhrozější na liberecké rodině je to, že tam vyrůstají dvě nevinné holčičky. Okamžitě bych jim je sebrala. Proboha ony žijou na konzervách a ten hajzl se každý den koupe ve vaně. Na to nemáme ani my a jsme celkem slušně situovaní. Holčičky také dýchají v malé kuchyňce ten kouř, poslouchají vulgarity, chudinky nic z nich nebude.

222
yeey
Reagovat

ufff musim rict ze neco tak otresnyho jako byla liberecka rodina, sem dlouho nevidel! cloveku je z toho uplne uzko, kdyz vidi, jaci lidi s nim zijou ve state a navic, ze pracujici jim odvadi prachy na ciga ze svyho platu… sam si taky v hospode zapalim, ale ta sestnactileta dcera, co rano vstane a da si v kuchyni kafe a cigo – to uz byla uplna dekadence!!! Ty dve holcicky byly evidentne za Štěpánku rady, ale je desivy, ze z nich za par let asi vyrostou stejny vygumovany nany jako jejich starsi sestry, vzdyt ani neumely poradne mluvit… PSYCHO!… ty Míly mi bylo chvilema az lito, ze je proste tak vypatlana, ze ani sama nevi, kdy lze a kdy ne.. no a ten jeji manzel, to teda uz vazne nemam slov…

pani Stepanka byla super… snazila se jim dokonce pomoct, byla slusna a taktni, mohla o nich urcite rict na kameru daleko silenejsi veci, nez co rekla, ale neudelala to a vsechno zvladla s usmevem… treba ma taky naky svoje chyby, ok, ale kdo nema?

223
Mikesh
Reagovat

150 – Ajdi, s tou vanou mě taky dojal. Tak oni nemaj peníze, ale taťka se každý den vyvaluje ve vaně. Pokud vím, tak kubík teplé vody stojí dnes nejméně 250 Kč. Když budu hodně spořivý, tak na jednu koupel spotřebuji 50 litrů (spíš ale víc) TV. To je za 20 dní kubík, za měsíc 1,5 tj. 380 Kč jen za taťkovo vyvalování se – to za předpokladu, že na vodě šetří (u sprchy je spotřeba asi třetinová a pokud se člověk fakt jen opláchne, tak ještě menší). Teď spotřeba ženských, které tvořily zbytek rodiny – a že ženské potřebují vody přece jen víc, než chlapi – jejich účet za TV bych tedy chtěl vidět.
K tomu cigarety – podle ukázky počítám nejméně krabičku denně (on si ale tuším cigára balil, že), to mi vychází na dalších nejméně 1 500 až 1 800- Kč. Jen on, co prokouří matka s dcerami těžko soudit (ona říkala že má krabičku na 3 dny, hm, podle toho, jak vypalovala v telce, tak soudím na opak, 3 krabky za den).
To, že Miluše nedokázala uvařit ani při plné lednici svědčí jen o tom, že zřejmě nevařila nikdy, nebo už je tak líná, že není s to se zvednout. Na druhé straně má zažité klasické panelákové zvyky; když ohřát vodu, tak v konvici (ježíš, to by mě kleplo), aniž by si všimla, že teplá voda je v hrnci na plotně (a Jardovi to včas nedocvaklo, měl ji přece jen víc zainstruovat, jenže on zase nechápe to panelákové uvažování).
No, v každém případě se tohle Nově povedlo, akorát nevím, jestli má někde na svém streamu k tomu diskuzi – i když, tam bývají diskuze super nanynkovské a chodí tam snad úchylové.

224
Dagmar
Reagovat

S tou Vladěnou nemá smysl diskutovat, poukazuje na drobnosti a vůbec nevidí ty ubohé děti. Je vidět, že je těžce zaujatá, jen ubožák může hájit Liberečáky.

225
Magda
Reagovat

adVladěna: Ano, souhlasím, měla by být i Výměna manželů. Nebo ještě lépe, měla by být Výměna manžel a manželka – muž by dělal to, co běžně dělá žena, a naopak (ne nutně ve stejné rodině). To by byl teprve mazec! Jenže do toho by se asi nikdo nepřihlásil.
A co bych tam chtěla vidět? No, problém je, že skoro všechno jsou to ženy na mateřské nebo v domácnosti. Tam chápu, že většinu času zaberou děti a domácnost. Ale spousta lidí tak nežije a jídlo a úklid jsou pro ně marginálie. Proto by bylo zajímavé, kdyby tam byl třeba nějaký bezdětný pár.

226
yeey
Reagovat

224 presne tak, na kazdym se chyby najdou, ale ta liberecka familie to bylo neco tak zvracenyho, ze jaksi nechapu, ze se nekdo jeste muze snazit kydat spinu na celkem pohodovou rodinku ze Šumavy… kor kdyz ta Stepanka fakt musela s tema neandrtalcema stravit 10 dni …

227
Ufonka
Reagovat

Z jiného soudku – klokan – byl to ten klokan co se tuším koncem roku hledal, že utekl?

228
Magda
Reagovat

Tak si na tu libereckou rodinu vzpomeňte, až někdo opět přijde s nápadem, že důchod by se měl vypočítávat podle počtu dětí.

229
Magda
Reagovat

227 – Samozřejmě, byl to on. Chtěl se totiž taky s někým vyměnit, a když pro něj nenašli žádného jiného klokana, který by ho na 10 dnů zastoupil,naštvalo ho to tak, že dočasně utekl. Ale vážně – nevím, myslím, že to není on, tamten snad běhal jinde než na Šumavě, ne?

230
yeey
Reagovat

229 ten behal kolem D1 na Vysocine myslim… takze ma muj respekt, ze zvladl dohopkat zpatky na Šumavu :D

231
Mikesh
Reagovat

54 – Vladěno, s kočkama máš pravdu, naše kočky, když nedostaly doma nažrat, tak si jednoduše něco doma ukradly, v tom byly nesmírně vynalézavé.
155 – Ajdo, naše kočky myši klidně sluply, a kdyby jen myši, jednou si od sousedů přitáhla malého králíčka. Ony ty stodolové kočky si uměj poradit, ty mají od těch pelíškových hodně daleko.
162 – ale fuj, to snad ne! I když, buran to je, ale tohle?

232
Ufonka
Reagovat

Už jsem to dohledala máte pravdu jednak Vysočina a druhak to byl Vendelín a ne Skippy.
Nepamatovala jsem si oblast hopkání.

233
Šelma kočkovitá
Reagovat

asi šel pro cigarety do vzdálené trafiky a netrefil pak domů:)))

234
yeey
Reagovat

233 si snad bali sam, ne? :-)

235
Vladěna
Reagovat

Možná by bylo dobré stočit diskuzi na porovnání I. dílu (facka)-rodinka + 2 holčičky a páteční díl z Liberce. Všude kuřáci a nemakačenko. Té první ženský taky chyběl zub a byla podstatně mladší. To jsem zvědavá, já si netroufám….ta starší mi přijde, že nefackuje. :-)

236
Mikesh
Reagovat

K té Míle, to mě také pobavilo. Tak ona se holí, hm, na takové kraviny myslí, ale zuby si nečistí? Proboha, z jaké rodiny pochází? Že se chodí k zubaři asi také neví, na druhé straně, který zubař by ji vzal?
Peníze nemají, ale kupují dezinfekci .. na co, krindapána, jediná dezinfekce u nás je Domestos a používá se snad jen na WC a někdy v koupelce.

180 -dobrý postřeh s tou krví. Také mě to hned napadlo, že krev se neodebírá jen tak kdekomu (co když má paní třeba alergii na něco). Nemluvě o tom ostatním. Takže zde nám Nova valila klíny do hlavy.

237
Šelma kočkovitá
Reagovat

ani nevím,kolik má klokan prstů :))))

238
yeey
Reagovat

235 no ta z prvniho dilu byla sice taky jednodussi, ale takhle stupidni teda nebyla… a ten jeji manzel byl presnej opak toho hovada ze vcerejska, sice neschopnej, ale na rozdil od toho imbecila mel clovek pocit, ze se kouka na lidskou bytost :-)) … btw sorry za urazky, ale bez nich se to neda patricne okomentovat :D

239
Mikesh
Reagovat

211 – chtěl jsem napsat něco podobného; stále mi není jasné, kde k těm muňkám přišla. Někde se píše, že spala pod špinavou dekou … no, snad ji dali čisté povlečení. Takže otázka zůstává.
Nikola je děs, ne proto, že je lesba, ale proto, že je vygumovaná. A navíc chudák vypadá, jak vypadá .. ta by měla přežít tohle období někde v ústavu. Aby z ní jednou nebyla nová Olga Hepnarová.

240
Ajda
Reagovat

Pokud chcete diskutovat o jiných Výměnách, použijte aktuální diskuse pod jednotlivými díly.

235,
Srovnávat ty dvě rodiny? Proč, nemají spolu nic společného, jiná rodinná situace…

241
Ajda
Reagovat

214 nechápu,ale je mi to fuk.

Do Výměny je dítě podmínkou. Tato řada je uvolněná, ale dříve platilo, že v rodině musí být minimílně jedno dítě do 10 let.

Plazma – provádí se základní vyšetření – váha, tlak, teplota atd. Pak rychlý rozbor krve a hotovo. Proto prvodárce musí být objednaný, ale zase v tv není vše polopatě. Pak se odebraná plazma podrobně testuje.

242
Vladěna
Reagovat

Ajdo, přeci jenom musím něco na Štěpánce pochválit! Nádherná herecká etuda v kuchyni, kdy kamery berou detailní část obličeje a za naprostého ticha, položit nevinnou otázku:,,Já myslela, že Ti nějaký chlap ublížil, když si na holky?“ Povídej, nejlépe všechno do kamery…….dělat tak pitomou a nahrávat smeče pro show dovede jen hodně dobrá herečka! Klobouk dolů! Každá druhá by se alespoň přeřekla….

243
Ajda
Reagovat

242 Vladěna,
tak abys byla v obraze, jak to na natáčení chodí. Celou dobu (na noc odjíždí) je tam štáb a režisér, a ten chce, abys kladla otázky, popřípadě ti je navrhuje, a jede se to na několikrát, právě kvůli přeřeknutí atd. Podobně je to v Prostěno atd. Kolik myslíš, že za deset dní natočí hodin materiálu? A kolik je stopáž pořadu? Takže reřisér se zavře se střihačem a stříhají a stříhají, až vznikne díl plný akce a reakce. To je podstata všech RS.

Jinak mě ten rozhovor přesně zapadl to konceptu děje. Velký herec tam byl Pavel a jeho žena na to už předem upozornila. A co Míla a její srdceryvný příběh o tragickém vztahu? To nebyla komedie? Proboha, já řeším, co vidím, nepitvám a nekombinuji coby kdyby.

244
JanaH
Reagovat

Můžu potvrdit slova Ajdy. Tedy ne z vlastní zkušenosti… :-))) Ve Výměně, která se právě vysílá, byla taky rodina od nás…menší město na jihu Moravy (díl teprve poběží v Tv). A slyšela jsem od té zúčastněné, že to takhle nějak probíhá. Dokonce prý podepisovali, že režie může vystříhnout slova nebo věty z kontextu a vložit je jinam… do jiné situace, kam se to Nově lépe hodí, právě aby nastala akce a reakce. Říkala, že sestříhaný díl sami neviděli a že se moc těší, jak velkou krávu z ní nakonec udělali. :-)))

245
anon
Reagovat

Zákon 200/1990 Sb. o přestupcích, ve znění pozdější předpisů

§ 30 Přestupky na úseku ochrany před alkoholismem a jinými toxiko Zákon 200/1990 Sb. o přestupcích, ve znění pozdější předpisů

§ 30 Přestupky na úseku ochrany před alkoholismem a jinými toxikomaniemi Odst. 1 Přestupku se dopustí ten, kdo: o) prodá, podá nebo jinak umožní užití tabákového výrobku osobě mladší 18 let nebo neodepře jejich prodej fyzické osobě, o níž lze mít pochybnost, že splňuje podmínku věku. maniemi Odst. 1 Přestupku se dopustí ten, kdo: o) prodá, podá nebo jinak umožní užití tabákového výrobku osobě mladší 18 let nebo neodepře jejich prodej fyzické osobě, o níž lze mít pochybnost, že splňuje podmínku věku.

246
anon
Reagovat

To mluvi samo za sebe myslim ze by to malou zalobou proslo a mileho pana z panelaku naucilo jak vychovavat deti

247
Jey
Reagovat

Holky filcky nemají SÁM JSEM JE PROHLÉDL. MUHEHE. To je jak slovo pedofila.

248
Vladěna
Reagovat

Ajdo, to je právě ono, co mi leží v hlavě a proč stále přidávám příspěvky. Pokud to bude divadlo, tak mi nevadí přehrávat a vytahovat kostlivce ze skříní. Ale jakmile jde o mladé lidi, děti, tak se mi to hooodně příčí a měla bych problém celý štáb poslechnout. Prostě ne i za ztrátu odměny. Celý návrat Nikoly byl realizován na požadavku Novy (to je ten kostlivec) a hodně falešný, vytahování co nejvíce ze soukromí a vykřikování o stmelení rodiny.Tak už vím, co mi pořád tlačilo, ostatní připomínky byly prkotiny, vadila mi hra na lidské city. Nikola byla vtažena do hry, sice je jí 18 let,ale mentálně není vyzrálá a příběhu s filckama nevěřím.Určitě by běžela hned ten den do lékárny pro nějaký sprej. Prostě hnus a výstraha pro ostatní, co se přihlásí do téhle jako by reality show. Pro sledovanost televize udělá cokoliv.

249
Jey
Reagovat

Vladěno, nejen televize. Mě přišlo, že pro prachy udělá cokoli hlavně ta Liberecká Adams family. Cíga, cíga, cíga, cíga. Kafe, kafe, kafe, kafe. Bohužel vychovají stejné exoty jako jsou oni sami.

250
kareliaslims@seznam.cz
Reagovat

Paneláková rodina děs běs, ale ikdyby byli ukázkoví tak mi někdo řekněte proč se s takovými zuby nebo spíš nezuby někdo přihlásí do televize? Já bych se šíleně styděla.

251
Jája
Reagovat

Tak to bylo humorné a smutné zároveň. Šumaváci super sympaťáci, pohodáři, pracovití a šikovní lidé.
Řešit to, že Míla musela zapojit do chodu domácnosti, do které prostě patřila zvířata, je totální nesmysl – viz. druhý díl a spinning, pamatuju díly, kde byla v baráku hospoda a vyměněná šla dělat číšnici, jindě měli obchod, tak prodavačku atp. A co se týče péče o domácnost? Neuklízela, nevařila, ačkoliv měla nacpanou ledničku, nebyla schopná ani hodit na plech hranolky, hlavně, že nadávala na dospívajícího, že si v jinak uklizeném pokoji nevynesl koš a pod stůl mu spadl obal. To, že mu dělá máma snídani a svačinu? No a co, u nás je to stejně. Ale je fakt, že u nás se snídaně dělá a myslím, že na Šumavě taky, u rodiny kolozubky si šestnáctiletá holka! snídá zrnkový kafe a přikuřuje cigaretu. Za dohledu a souhlasu rodičů.

Jsem v jejím věku, kafe piju občas taky, i cigaretu jsem měla už v puse (ačkoliv nekouřím), ale vyhulovat doma jak továrna, chytím takovou, že druhou mi dá podlaha a hřebík do rakve je mi z ruky vyražen. Ale ta holka za to v podstatě ani nemůže, a i kdyby nekouřila, je v podstatě silným kuřákem už odmalička, díky tomu, že vyhulují rodiče. V bytě! Hulit dětem v bytě, v kuchyni, v podstatě je tak zabíjet, jen abych nemusela zvednout tučnou prdel a dojít těch pár kroků na balkon, to je sobectví nejtvrdšího rangu.

To, že vyhulují za státní, to je druhá věc. I kdyby byla pravda, že dá krabičku za tři dny (což se mi nezdá) a podobně kouřila i dcera (vlastně obě dcery) a pan manžel a i kdyby kouřili nejlevnější materiál, je to měsíčně minimálně 30-40 krabiček, což je rozhodě hooodně přes tisícovku, ne-li dvě. To je dost na rodinu, která má v ledničce ocet a prošlou tatarku a brečí, že nemá peníze. To je dost na asociální šestičlennou rodinu, která žije z dávek státu.

Mimochodem, při ceně těch konzerv, ve kterých jsou samozřejmě děsné sračky, je to spíš o lenosti vařit, než o nedostatku peněz. Za pár takových konzerv se dá v pohodě koupit slušný kus masa a brambory, nebo rýži, a uklohnit normální oběd. Nehledě na to, že pokud jste si všimli, v jednom záběru se objevil otec rodiny v kuchyni a táhnul celé plato předražených malých Kofol – ta cena je někde okolo stovky.

Kdyby milá paní zvedla prdel a šla aspoň na brigádu, přestali by vyhulovat jak továrna a žrát konzervy, bylo by úplně v pohodě na slušně naplněnou ledničku, běžné jídlo, nebo aspoň polotovary, šampon pro holčičky, aby si nemusely mýt hlavu mýdlem, zubaře pro matku i rovnátka pro tu šestnáctiletou. A dokonce i na nějaký ten výlet, viz. jakou měly všechny holky obrovskou radost z návštěvy toho zábavního centra.

Další věc, co mě zarazila, jakou měly ty malé holky radost, když se jim někdo věnoval. Vidno, že madame, ačkoliv sedí akorát doma na prdeli, nevěnuje čas ani dětem.

Co se týče jejího ex-manžela-přítele – ti dva se hledali tak dlouho, až se našli. On primitiv, ona primitivní. On lenoch, ona líná. On prase, ona prase. On cholerik a neurotik, ona taktéž. Žel, množí se jak krysy.

252
Janka
Reagovat

Všimli jste si, že Nikola byla celkem nasupená, když měla vysávat a ještě zdrbala Štěpánku za to, že tam nic nedělá, když sama přišla teprve den předtím…? A najednou se jí otec zastával, jak kdyby se nic nedělo (i když jí osočil, že je tam teprve den)..
Je v tom nějaký nepořádek: otec po práci vyhazuje peníze za litry vody, je líný si vzít botky do ruky a přenést si je na balkón, a absolutně neřeší to, že se po vších musí hygienicky vyprat a vyčistit „celý byt“ (to mi opravdu příjde nezodpovědné říct, že vši se budou řešit až příjde za několik dnů jeho žena; to, že dostanete vši není ukázka nějaké špinavosti, i kdyby jste si hlavu myli 2x deně, dostanete je kdekoliv) a co se týče těch filcek.. fajn, může se stát, ale rozhodně mi nepříjde jako nejlepší přístup se osočit, že od nich to nemá!! Jakmile se něco takového objeví je důležité to okamžitě řešit, ty můžete dostat klidně i na bazéně, nebo v práci v šatně, kdekoliv. Rozhodně si tím svým řevem, že jeho rodina je naprosto čístá, moc nepomohl. O té 16cti leté teda nic moc nebylo (kromě kouření) a malé byly asi jediní andílci rodiny. Nejlepší věta: „Já jsem kuchař!“ kuchař, co jí z plechovky.. Až se mi chtělo brečet..
Obdivuji, jaký měla přístup Štěpánka: stále usměvavá a řešila vše taktně. To, že její syn měl v pokoji 3 petky a plný koš, jednu ponožku pod postelí, je přece úplná hloupost něco takového řešit a ještě o něm říct, že je líný si nachytat svačinu a snídani.. uf.. Víte vůbec, jaké to je dojíždět takovou dálku do školy? Počítám s tím, že když bydleli v takovém zapadákově, tak to chlapec určitě blízko do školy neměl. Navíc studoval gymnázium, takže čas řešit, že má pod postelí ponožku opravdu nemá. Jeho máma mu chce pomoct alespoň tou hloupou snídaní a svačinou.
A prosim Vás, paní Vladěno, viděla jste už někdy myši v zimě? Vždyť sama ženská tam klepotala „zubama“, a vy byjste chtěla aby kočky lovily v takové kose myši. To se prosím nezlobte, ale chtěla by jste po nich opravdu hodně. Je pravda, že spousta záběrů nám nebyla ukázána, spíš jen konflikty, stěžování si a negativní vlastnosti. Jinač by se na to lidi nekoukali.

253
Eva
Reagovat

K odběru plazmy-odeberou Vám krev,chvíli čekáte na rozbor,pokud máte nízké hodnoty,plazmu nemůžete darovat.Jen se divím,že v Liberci dostávají zaplaceno.V našem městě darujeme plazmu bezplatně.

254
Judita
Reagovat

Pepan mi přišel jako pohodový kluk. Nic neřešil, ponožku zlikvidoval a hezky pravil: „Kritéria jsem splnil…“ Musí to být fajn kluk, neafektovaný pohodář. Z něho asi novácký štáb radost neměl, protože navézt ho do špatných situací byl problém.
Ty dvě starší dívky z Liberce byly ovlivněné svými rodiči, tak to pak také tak vypadalo. Blondýnečky byly jak z jiné rodiny, vypadaly, jak když si je půjčili na chvíli od spořádaných sousedů. Možná, že si je Míla pořídila během doby, co byli s Pájou rozvedeni. Snad někde v tom průjezdě .-)
Nikola byla určita Pavlova. Věrná kopie podivného zdegenerovaného obličeje se nezapřela. Mohla si ji s ním pořídit, rozejít se a pak se teprve opět vzít. Každopádně je to chudák holka. Nejenže dostala do vínku lásku k ženám, ještě ji osud přiřkl tak „úžasné“ rodiče. První, co mě napadlo, že ty filcky donesla ona, ale když Pája tvrdil, že ji prohlídl, tak asi zdrojem nákazy byl někdo jiný.
FILCKY – děkuji TV Nova za připomenutí – dosud jsem žila v domnění, že filcky jsou neslušný výraz pro nějakou zákeřnou sexuální nemoc a ono ne…
Každopádně se mi na obou aktérkách líbilo, že nebyly vulgární… Je tedy fakt, že jsem při sledování vyřizovala ještě 2 telef. hovory, takže jsem možná neviděla vše… Uniklo mi i to, že Míla měla být líná, protože dle záběrů, coj sem viděla já, se o zvířátka starala v pohodě, takže jsem se pak divila, proč její výkon ocenil Jarda na 10 %. Každopádně se domnívám, že ať se tam přihlásí, kdo se přihlásí, záleží jen na samotné režii, z koho udělá vola, koho ztrapní apod.
Největší perla celého pořadu bylo, když se Pája rozčiloval, že holky se nemohou jít koupat do Aquaparku, neboť by jim ublížila chlorovaná voda. Fakt dojemné od otce, který v jejich přítomnosti vyhuluje balená cigára bez filtru.
Vladěna určitě není Míla, naopak chce trochu oživit diskusi a vidět vše také z jiného úhlu pohledu.
Nevím, kdo tady psal, že Pája je pohledný muž, který snadno oslní ženy. To snad ne????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

255
Prochor
Reagovat

Mně připadá divný, že nikomu nepřipadá divný, že jsou lidi co musí dávat krev aby neumřeli hlady (jasně cigára) ale stejně. A teď do mně. Btw na severu čech se takhle živí řada lidí. Mně to normální nepřipadá. Zlaté Švédsko a jeho vysoké daně.

256
Jája
Reagovat

Prochor, odkážu tě na svůj komentář č. 251. Tihle lidi fakt nejsou chudáci.

257
Kiki
Reagovat

253 – ano, v Liberci se prodejem plazmy živí řada socek. Stojej na to ve frontě.

258
Klaris
Reagovat

Tak po shlédnutí tohoto dílu nějak nemám slov. Libereckou rodinu považuju za absolutní žumpu. Jen je mi moc líto těch dvou roztomilých holčiček, v čem budou muset vyrůstat :-(

Jinak syn Štepánky byl vážně pohodář a navíc moc roztomilý :-)

259
Kamča
Reagovat

Už je ke stažení 5. díl

260
Vladěna
Reagovat

Děkuji Judito!

261
Ajda
Reagovat

Píšu to tady opakovaně napříč články – nejde o reality show, ale pouze o show. Chcete realitu? Dívejte se na dokumenty.
Nikdo se nedokáže přetvařovat celou dobu, po chvíli si na kamery zvyknete, neřešíte zaplé mikrofony a do toho štáb – a řekni, komentuj, udělej a sjedeme to podruhé, potřetí…. Nikdo nevydrží hrát hodného, přijde krize, padají vulgarismy a i facka. A tohle je ta pravá tvář účastníků a právě toto produkce potřebuje. Proto mi je milejší rodina ze Šumavy, protože to zvládla v klidu, podobně jako v životě a hlavní plus má za péči o dvě nejmenší. Š. se musela během chvilky zžít s cizí rodinou, žádná pomoc tam jako u některých jiných dílů vidět nebyla. Jednodušší je vzít manuál a házet němé tváři žrádlo, jsou vděční a nevyvolávají konflikty. Pavel nechtěl vši řešit vůbec (video u článku), chtěl čekat na Mílu a jako vždy, vše nechat na ni, co on by se namáhal. A nevěřím, jak tu padlo, že by Nikola běžela k doktorovi, vždyť nejdou ani k zubaři :-( Myslíte, že je reálné, že zrovna v době natáčení se na farmě objeví návštěvníci, kteří už jen tak mimochodem účinkovali v jiné novácké RS?

Žádné televizi nejde o účastníky. Ten v euforii podepíše smlouvu a pak kdykoli si postaví hlavu je mu vyhrožováno smlouvou a pokutou. V první řadě jde o diváka, sledovanost a tím, pádem prodaný reklamní čas. To je na prvním místě.
Mám už za ty roky dost informací, abych při sledování sundala růžové brýle. A pořád mě to baví. Některé víc, některé míň. Kdysi jsem byla zvědavá, jak to asi na place probíhá a teď, díky pár účastníkům už lecos vím a něco fakt hodně podrobně a mám možnost srovnávat s odvysílanou v úvozovkách realitou.

Všichni se tam hlásili dobrovolně, dobrovolně podepsali smlouvy a proto neberu žádnou výmluvu. Produkce nemá důvod brát ohledy na děti, protože hlavní zodpovědnost za ně mají rodiče a jsou to právě oni, kdo je do toho zatáhli. Účast dětí se řešila před tv radou, snad i návrhy k soudu a Nova vyhrála, nic neporušuje. Režisérka Rezková kdysi v rozhovoru řekla, že rodiny před výběrem prochází pohovorem u psychologa, tím to mají vyřešené.

262
Ajda
Reagovat

Plazma je oblíbená „brigáda“ i mezi vysokoškoláky. Podobně jako sperma.

263
Misánka
Reagovat

Kdo si rád dopřeje tuto sadomasochistickou show zavánějící soc. dávkami a má rád němčinu, vřele doporučuji Frauentausch, především díl s Psycho Andreasem, z toho se dnes už stal kult :D Je to všechno na YouTube, stačí zadat tagy a hned to vyjede jak na běžícím pásu. Nebo Psychochristin Nancy taky stojí za to, i oldiesdomina Manuela a Jeanette vs. hysterka Anette (Andreas v ženské podobě) a další zvířectvo. Němci si vůbec nějak libují ve Výměně manželek, tam se jim to pěkně rozmnožilo…

264
zatajení
Reagovat

Haha, není to z ČR, ale ze slovenské Záměny manželiek. Dostali se do zpráv.

http://www.youtube.com/watch?v=4jZfbAn6jrA

265
Vladěna
Reagovat

A|jdo, napsala si to trefně. Žádné TV nejde o účastníky, podepsali jste smlouvu a držte hubu. Že, co vidí divák je hodně zkreslené, že lezou až tak do soukromí a mohou rodině hodně uškodit? Že lichváři, exekutoři z lidí dřou ,,kalhoty“, politika je plná nadávek, facek a zlodějny? Hnusná doba, odporné TV pořady, lidi se propadají v krizi níž a níž, proto to stádo ovcí, co přistoupí na podmínky Novy. Hnus velebnosti!

266
Ajda
Reagovat

265,
ano divák si to žádá, divák chce být baven. A ruku na srdce, kdo se netěší vždy na nové RS nebo další řady již známých pořadů? Já ano :-)

264,
jj, to jsem dokonce viděla přímo ve zprávách. Nic není nikdy černobílé :D

267
zatajení
Reagovat

Po přečtení diskuze (části) se divím, že lidi, co se nemůžou denně okoupat se považují za celkem majetné, co to je?
Já studuju, nedostávám peníze od rodičů, pravda mám zaplacený nájem, ale veškeré energie hradím já a fakt si můžu dovolit denně jednu až dvě plné vany teplé vody v Praze. To koukám teda. Sprcha by mě o moc levněji nevyšla, páč jsem kachna. Myslím, že jsou jiné a horší – dražší věci než si vlézt do vany.

268
Ajda
Reagovat

zatajení,
tak to ti gratuluji! Já bych si možná minimálně jednu vanu denně dovolit mohla, ale jen finančně. Časově ani omylem, protože pro mě je vana i někalikahodinový relax s dopuštěním teplé vody. Hlavně aby ti nadšení vydrželo i tehdy, až ti majitel předloží vyúčtování za vodu, protože nedoplatky platí nájemníci.

269
okkvp
Reagovat

267 – výpočet, kolik taková „sranda“ stojí tu někde nahoře už kdosi podal (byť imho lehce nadnesený). V jednočlenné domácnosti cenová náročnost tohoto návyku ještě není tak markatní, ale u vícečlenné rodiny to už opravdu hodně leze do peněz.

270
honza
Reagovat

K tý rodině z paneláku:ten debil na pěst a ona normální filcka.Jinak mi je líto těch dětí,co z nich asi vyroste?

271
Vladěna
Reagovat

Tak jsem se dívala na jednu Záměnu v SR a normálně jsem plakala. Cikánka se dostala do rodiny mnohem horší než v Liberci, ale zvládla to na jedničku s hvězdičkou. Krásný, plné lásky k dětem.
http://www.youtube.com/watch?v=7mfKSfH62Io&feature=related

272
kareliaslims@seznam.cz
Reagovat

271 http://www.youtube.com/watch?v=4jZfbAn6jrAVladěno: a dívala jsi se i na toto?

273
koc
Reagovat

272 ;-)

274
Ajda
Reagovat

272 – ten link je už o osm postů níže

275
kareliaslims@seznam.cz
Reagovat

Ajdo já vím , já jen že ho Vladěna asi přehlídla.

Já sem sice skoro nepíšu ale jsem vášnivý čtenář Panáčka a někdy mi to nedá a napíšu.

276
kareliaslims@seznam.cz
Reagovat

Ptala jsem se přímo u článku na slovenskou zámenu manželiek, ale nikdo mi neodpověděl. Nevíte nikdo jestli byl už nový díl? Je to už dlouho od toho posledního, nechci to prošvihnout :-)

277
Mikesh
Reagovat

264 – tak o tom jsem se už někde dočetl, akorát se mi to zdálo být neuvěřitelné. Takže dík za video, skutečně to vypadá na ty veleslušné Romy ze slovenské Výměny.
To je ale pech se objevit v telce v jiné zemi zrovna v době, kdy byl odvysílán jejich díl Výměny, hihihi.

261 – Ajdo, bezva !

279
kareliaslims@seznam.cz
Reagovat

278 To jsem dnes četla, jen se mi nějak nezdá to studium na vysoké škole. Ale tak třeba joo, holka překvapila.

280
Ajda
Reagovat

276,
slovenská Zámena má asi pauzu kvůli vyhlašování Hlasu. Hledala jsem to minulý týden den po dni v programu a nenašla.

281
Anonymní
Reagovat

Je opravdu k nevíře jak pani ajda ví vše a ofšem má přehled. To zabere opravdu hodně času.

282
Ajda
Reagovat

koci,
Super zaspal, tohle už jiný bulvár dávno probral v pátek a sobotu :-) Linky pod článkem.

283
Ajda
Reagovat

Anonymní,
to je snad normální, že když se něčemu víc věnuješ, musíš být i v obraze :-)) A tolik času to zase nezabere.

284
koc
Reagovat

282 a ja asi taky co ? ;-)

285
sledovač
Reagovat

Jsem se dnes díval na UK wife swap a tam kouřila už 14 letá dívčina. Pokud budete mít chuť podívejte se i na díly z USA a VB, je to taky zajímavé.

286
Ajda
Reagovat

koc,
třeba jsi jen trochu opožděný :D
U tebe to překvapuje, vždy hážeš linky mezi prvníma :-))

287
Ajda
Reagovat

sledovači,
už to tady někdo nadhodil i s linky myslím u druhé Výměny?

288
kareliaslims@seznam.cz
Reagovat

280 já právě taky, ale myslela jsem že jsem přehlédla. I tak děkuji.

289
kareliaslims@seznam.cz
Reagovat

281 ofšem.

290
sledovač
Reagovat

Ajdo stačí navštívit youtube a dát klíčová slova „wife swap“ a najít patřičný kanál. Není to vůbec těžké a navíc, když si dáš nějaký díl, tak youtube Ti nabídne díly z jiných sérií. Hlavně jednotlivé díly jsou rozděleny do 4-5 částí.

Fakt to stojí za to se podívat a mnoho příznivců si tak může vyplnit mezeru v týdnu mezi výměnami.

291
anja
Reagovat

nemám sílu číst celou diskuzi, ale vytočil mě příspěvek 86 od Vladěny – no já se dostat někam do domácnosti, kde mě z krve budou sát nějaké breberky, tak zdrhám pryč taky. Deratizátora bych jim ochotná teda dělat nebyla – Vladěna jo?

za celou dobu to byla jediná Výměna, kde mi účastnice byla sympatická a jsem jí schopná odkývat všechno co tam udělala

Míla se o zvířata nestarala, takže tvrzení Štěpánčina přítele byla pravda, s takovou péčí by jim tam ta zoo brzy pochcípalo. Míla nebyla schopná ani nasypat granule kočkám. Jediné co bych pochopila, že se bála velkých zvířat. Není mi jasné, co tam Míla celé dny dělala, imho NIC, takže jestli tady někdo psal, že se „starala“, tak asi viděl jiný pořad.

Ten týpek z Liberce byl skutečně „sexy idol“ pro některé typy žen – to by i vysvětlovalo původ těch filcek… anebo filcky nemusely být filcky, mohly to být blechy, které si tam rodinka zatáhla domů na botách do koberců atd. zvenku

292
Ywetta
Reagovat

Skvělí Šumaváci, fascinovalo mě, jak paní Štěpánka reagovala na liber.cholerika,nenechala se strhnout,prostě se mu smála do očí a on bouchal jak papírovej pytlík.Akorát mohla být ještě legrace, kdyby při závěrečném sezení vstal lesák Jarda a zařval na imbecila Pavla,ten by tutově zalezl strachy pod stůl.

293
anja
Reagovat

281, jo, Ajda ví vše a má přehled. Plus ještě píše trefné rekapy. Dík Ajdo :)

294
Kamča
Reagovat

Už v 259 jsem nenápadně upozornila, že je na ulozto.cz nejnovější díl (bude odvysílán až v pátek 20.4.) Výměny, zatím nikdo nereagoval a asi to neviděl. Nechtěla jsem to psát polopatě, aby to tam nikdo nesmazal, ale asi to chce opravdu napsat doslova, jak to je.

295
koc
Reagovat

294 – videl jsem ale koment si necham az patek

296
angela
Reagovat

294 – řekla bych, že to bude tím, že se ctí přání Ajdy komentovat díl až po jeho odvysílání v TV;-) což je dle mého naprosto logické a pochopitelné… můžeš to mezitím zkouknout víckrát a být o to víc „připravena“ na debatu:-D

297
gaira
Reagovat

musím reagovat na štěpánčino vaření / nevaření a nejen vladěnu
doma byli konzervy , rýže a těstoviny. Kolik dostala500 ve stravenkách a 300? nechce se mi na to už nikdy koukat :-o
Koprovka s vajíčkem = mléko , kopr,máslo, ocet ,mouka ,vejce ,co k tomu brambor nebo kdendlík ( mouka, vejce, houska..)
dukátové buchtičky = mouka,máslo, droždí ,vejce, mléko, v horším případě puding,solamil,skořici

a takhle bych mohla pokračovat dál , v těch penězích se musela vejít do snídaní a svačinek. v tom mizerném sestřihu bylo vidět že na začatku vaří…pak už ne, došli prachy a z kontervy vařit nechtěla , což odpovídá že se k něčemu člověk prostě nesníží, já bych taky dětem nechtěla vařit z konzervy.
a s přístupem té rodiny bych je taky nedotovala…což se mi zdálo že s tím dost počítali.
myslím že i to že prarodiče přivezli ovoce a ne peníze vypovídá o této rodince…

a všimli jste ši toho vyrobeného člověče nezlob se??

kdyby “ kdyby :-)) “ byla výměna u nás, musela bych nové ženě nechat taky plnou lednici , mrazák a špajz, i kdyby měla řidičák tak se nemůže jezdit po nákupech a vyhazovat za benzín a když vám dojde mouka tak si od sousedů taky nepůjčíte…fakt je že moji kluci by jí asi sebou vzali na nákup aby se „vyvenčila“ ,ale možná jim už tak lezla na nervy že nechtěli a nebo odmítla, to tam nebylo vidět.

co se týče chudoby a návyků rodiny z paneláku… to že jsou zvyklí sedět a čumet na tv bylo jasně vidět což je fakt smutné když je táta doma ve tři a máma nezaměsnaná, nepodnikají nic s dětmi ani s bytem, prostě jen sedí a civí a hulí, proto má pán čas na každodenní koupání . A každodení koupání s hygienou nemá nic společného pokud si po něm nedá sprchu :-(
taky mě fascinovalo že to že se Štěpánka nedrží manualu a neuklízí sama kritizoval až po změně režimu:-o takže do té doby to až takový problém nebyl….?
Vzhledem k chrupu paní domácí a starších dcer mě nepřítomnost kartáčků a zubní pasty nepřekvapuje.
To že rodinka nezodpověďně utrácí za cigerety ,koupání a konzervy to už jsme tu probrali ale všimli jste si že pijou Kofolu. když nemám tak si přece musím vybírat co koupím a proč utrácet tolik za pití když ti teče z kohoutku??? a co má co dělat takové pití v rodině s takovým chrupem ,to neví že se to tím ještě zhorší??
A jestli jsou na tom tak moc špatně tak si pán mohl najít ještě jednu práci když madam nemá kliku ,od tří je do večera času dost. Stejně je doma na nic. mohl by třeba vařit v nějaké restauraci:-)))) když je ten kuchař:-))))

A naposled je to úžasná ukázka toho že když pracujete a myslíte tak to fakt k něčemu je. A zřejmě si těch peněz i víc vážíte takže zbytečně nejezdíte, nesvítíte, nekouříte.

a nic to nemění na faktu že by mě fakt zajímalo jestli socialka řeší život těch mladsích dětí ,protože mi přijde děsivé že z nich vychovají stejné blby jako jsou oni…
a vejška a lesbička…ha ha i kdyby na to měla hlavu, přece na to nemaj prachy ne?

298
Kamča
Reagovat

296 – mi to je jasné, že teď to nikdo komentovat nebude, protože by to nebylo ucelené, ale šlo mi o to, zda si lidi všimli, že to tam je a nedočkavci a ti, co v pátek nemají čas, se mohou podívat už teď.

299
okkvp
Reagovat

298 – všimli, hned jsem to taky šoupla domů, ale čas koukat bude až někdy (akorát jsem zvědavá zda bude zvuk rozjetý ještě víc než u minulého dílu, kde žádné 3 vteřiny posunu avizovány nebyly)
Jsem to nechtěla rozmazávat aby se voja neupozorňovala

300
angela
Reagovat

298 – to víš, že všimli… třeba jako já;-) už jsem to taky hned zkoukla – pro mě jsou nejen páteční večery v osm pasé… takže to jen vítám:-)))

301
angela
Reagovat

299 – záleží, kdys to stahovala… jestli odpo, tak tam posun prý ještě byl… ale já to stahovala po osmé večer a to už byla nějaká upravená verze… posun tam byl ani ne vteřinový a patrný jen když se člověk soustředil… dle mého úplně v poho:-) ale i tak se to dá upravit v KMplayeru… a ten zvuk si oproti obrazu trochu posunout:-)

302
Ajda
Reagovat

Kamčo,
všimla hned, stáhla, sama už jsem to tam vyhlížela, mám to vypálené, a večer v klidu skouknuté z gauče :-))

299 okkvp,
zvuk je lepší než minule. Ten, kdo to na ulozto dal, dole v diskusi žádá o pomoc se zvukem, chce poradit a nějaký prográmek, takže si je toho vědom.

Díky, že čekáte na odvysílání, nerada bych někoho mazala :-)

303
Vladěna
Reagovat

Všechno záleží na myšlení lidí, pokud výměnu budu brát jako návštěvu jiné rodiny, tak se zachovám jako Štěpánka a pryč. Ale, když výměnu budu brát, že od teď nahradím cizím dětem mámu a postarám se o ně, tak peru,převleču všechno prádlo, savuji a v rámci možností navařím. Když otevřela dveře bytu, tak v ten moment prostě byla chudou mámou v Liberci, žádnou paní z farmy,

304
Ajda
Reagovat

303,
takže měla začít vykuřovat, poposedávat a nic nedělat, nevěnovat se holčičkám, podobně jako to dělá Míla? To co předváděla Míla na farmě, to je její běžný režim – sedět a kouřit. Ono do manuálu se lehce napíše uklízej denně, kde mám jistotu, že paní domácí opravdu denně uklízí? Ještě když byt tomu neodpovídá. Mám uklízet cizí špínu? Si mají najmout úklidovou firmu, ne VM.
Mě hlavně zaráží jedno – i ty chceš savovat. Co? Já savo perex používám jedině na záclonu z kuchyně, krásně ji vybělí, jinak běžné prostředky, za celé roky jsem v životě nedesinfikovala domácnost, pokud pominu vyváření skleniček a dudlíků miminu. Jsem teda nějaké nehygienické prase? Desinfikuje se když je problém, a Liberec si toho byl vědom, proto desinfikoval. Bylo po změně režimu, měla právo přikázat, ale neúčastnit se.

305
Ajda
Reagovat

Na jedněch starších stránkách jsem našla toto desatero, které zřejmě sestavil přímý účastník:

1) Pokud o to stojíte tak musíte překousnout podpis jednostranně nevýhodné smlouvy.

2) Prémie 50.000,-Kč je nezdaněná – nezapomeňte to nahlásit na FÚ

3) Když neuposlechnete štáb, často Vám pohrozí srážkou nebo smluvní pokutou

4) Nesmíte navenek Výměnu manželek negativně komentovat – je za to mnohaticícová smluvní pokuta

5) Po odvysílání Vás to překvapí co z toho příběhu vzešlo

6) Při natáčení musíte mnoho věcí opakovat pro dokonalý záběr, nebo docílení záměru režiséra

7) Doma musíte mluvit celou větou, lépe se to stříhá na jiné děje

8) Když Vám režisér řekne, že má vypnutou kameru – moc tomu nevěřte

9) Pokud máte dobrý nápad, Nova Vám ho proplatí – jinak si hradíte vše! Slibům o pozdějších uhradách nevěřte !

10) Nečekejte, že dostanete zaplaceno včas za účast – nějaký ten měsíc to trvá

306
kareliaslims@seznam.cz
Reagovat

294 Také jsem viděla ale nehodí se komentovat něco co ještě v TV nebylo.

307
okkvp
Reagovat

304 – já mám doma akorát savo gel na WC a poslední zbyteček stoletého hypermanganu, já bych musela napřed na nákup ;-)
Přemýšlím kolik času musí zabrat Vladěně vymýšlení stále nových záminek, jak na lipenskou Štěpánku hodit alespoň nějaké bahno. Ale možná to chápeme úplně blbě a Vladěna si naopak Štěpánku zbožťuje a tímhle způsobem nás nutí přemýšlet a postupně dojít k tomu, že opravdu ve všech zkouškách obstála na jedničku s hvězdičkou.

303 – Kdyby Štěpánka naběhla do lbc a začala rajony, tak bys nejspíš pyskovala, že se málo věnovala dětským hrám a pravděpodobně bys ji omlátila o hlavu i ten úklid, praní, převlékání postelí a desinfikování, jakože projev povýšenosti … (imho šetři kontakty klávesnice)

308
anja
Reagovat

303 Vladěna, ale ty si pleteš dvě reality šou. To je Výměna manželek – z prostředí do prostředí, nikoliv How clean is your house….

nechápala jsem ty přesuny v botech libereckých obyvatel bytu za kouřením na balkon. Kamarádka taky vykuřuje na balkoně a za tím účelem má na balkoně specialní balkonové pantofle. Hovada měli problém se i přezouvat, anebo to pojali jako trest pro Štěpánku, že když je vykázala na balkon, bude mít teď zašmatlaný koberec

309
kareliaslims@seznam.cz
Reagovat

308 anja Hovada měli problém se i přezouvat, anebo to pojali jako trest pro Štěpánku, že když je vykázala na balkon, bude mít teď zašmatlaný koberec.

Což opět ale ukazuje jejich omezenost a schopnost rozlišit co je správné a co ne. Taky proč, vždyť oni byli doma přece, vůbec jim nevadí že se takhle ukázali na TV kamery.

310
Ren.
Reagovat

U mě (asi jako u všech) to jednoznačně vyhrála Štěpánka a Jarda. Jen by mě zajímalo, jestli se dívali… Kromě toho, že Míla a Pavel byli zákeřné socky mě zaujala jedna věc – ta 16letá dcera s nimi kouří. Není náhodou kouření až od 18? Že si na ně nepřijde sociálka, vždyť to není žádná výchova! (No, kdyby to kouření byl jediný přečin…). Mě tam nejvíc mrzelo to, že děcka od P+M byly v lunaparku spokojené (samozřejmě, když to někdo za ně platí, staří by je tam nikdy nevzali), ale jak došlo na loučení, tak hned se spikli dohromady a jak jsou rádi, že je Štěpánka pryč. Z té rodinky povedené mi bylo prostě na blití.

311
Ajda
Reagovat

Ren.,
trestný je jen prodej alkoholu a tabákových výrobků + užívání alkoholu = nalévání v hospodě atd. Rodiny trestat nejde. Sociálka je má určitě v evidenci, z čeho by žili. Jak řekl Pavel: „…mně je to jedno, já jsem splachovací!“ Míla snad chodí občas na kasu do Makra. Jednou Makro, jednou plazma a je na cigára, po dětech pes neštěkne.

312
sedma
Reagovat

263 Frauentausch se vysílá na RTL2, každý čtvrtek večer nový díl a každý den dopoledne opakování starých dílů. Před časem jsem to s oblibou sledovala a Nancy jsem viděla několikrát, fakt hrozná ženská.

313
aja
Reagovat

Tak asi by mě z téhle soutěže diskvalifikovali, ale liberečák by si takhle na mě zařval pouze jednou. Poté by chytil takovou bombu, že že by mu vypadal zbytek osrstění, které si ještě nestačil oholit. A kdybych byla v ráži, možná by pak dostal vařečkou :-)

314
Melanie
Reagovat

Ráda pročítám zdejší diskuze, vlastně díky Panáčkovi jsem začala i některé RS sledovat, takže bych chtěla poděkovat především Ajdě za skvělé rekapy a i všem stálým diskutujícím, protože díky Vám jsou tyto RS o hodně zajímavější a zábavnější. :o)

315
Ajda
Reagovat

Melanie ,
taky díky ;-)

316
Ren.
Reagovat

311: Ajdi, teda nechápu, jak jsi to mohla sledovat 5x ;-) Jestli je trestný čin prodej tabáku, tak by jí cigára nikdo neměl prodat. Předpokládám, že je teda koupí rodiče a nabídnou jí. A to nevadí? :-O Víš jak to myslím…

317
Dagmara
Reagovat

Nevím jak kdo,ale že takový lidé jako je Míla,že se vůbec do takového pořadu vůbec hlásí,je to ostuda a hrůza v čem žijí malé děti,hlavně že má Míla cigáro u pusy,ale vidina 50 tisíc je veliká,asi má hroší kůži,to já bych pro ostudu ani nevylezla ze dveří,paní Míla by si měla prohlédnout video svého dílu a začít něco pro to dělat,to já bych utekla domu hned druhý den………….

318
Prochor
Reagovat

305 – Podle zkušenosti Jany Pajkrtové :
Pokud vám štáb namluví, že prohledávání šuplíků je jen sranda, tak tomu nevěřte. Vše co řeknete a uděláte může být použito proti vám.

319
Kravička
Reagovat

docela dobrý díl, a tato diskuze k němu je také výživnou sociologickou sondou do naší společnosti :)
u mě stále vede tento slovenský díl
http://www.youtube.com/watch?v=Rsi4jZySIM0

320
Kravička
Reagovat
321
Ajda
Reagovat

Ren,
třikrát jsem to sjela z dvd jako kulisu u práce a 2 x detailně na pc, občas krok za krokem opakovaně. Většinu dílů vidím min. 3x, napoprvé nepostřehnu vše :-)

322
Klaris
Reagovat

Neměla jsem čas pročíst celou diskuzi a tak nevím, zda to tu už nezaznělo, ale na Uložto.cz už je ke stažení 5.díl Výměny, i když ještě v tv neběžel :-)

323
Kamča
Reagovat

Klaris, Panáčkovci nejsou žádná „béčka“, nejméně od soboty už o tom vědí a většinou mají zkouknuto :-)

324
Klaris
Reagovat

Tak jsem diskuzici přečetla zpětně a koukám, že jsem nebyla první, kdo to objevil :-) Díl si ale zkouknu až po Ajdině rekapu, nějak mě to tak víc baví :-)

326
Johana
Reagovat

Je mi opravdu hodně líto dětí toho libereckého páru. Zejména těch malých. Za rodiče mají dvě primitivní opice a navíc musí od malička dýchat ten kouř. Pasivní kouření je také zdravotně závadné! Zvlášť když to dýcháte od narození. Vážně..ostuda pro jejich rodiče! Nezodpovědní! Ty malé bych jim sebrala. Ani jeden z nich nemá co jim dát.

327
Jana
Reagovat

Dnes jsem si pustila tento díl – Rodina z Liberce a ze Šumavy. Na Šumavě to mají moc hezké, starají se. To se však nedá říci o těch lidech z paneláku.Starší dcery sprosté,nevychované a ty cigára,já bych je hnala.Otec hlupák,primitiv nevydržela bych s ním ani 5minut,debil.Matka totéž.Doma to mají jak v kabaretu.Chudáci ty nejmenší holky,co z nich vyroste.

328
Rybicka
Reagovat

Míla je skutečně ulhaná a nepoužitelná… Problém se „ztracenou“ dcerou je hlavně o tom, že na její účet jim stát posílá peníze na cigára a fet. „Pán domu“ v době natáčení pracoval. Toptálně šokující stav! Nedělá celé roky, jen shání fet. To jsou slova té dcery, kterou „vyhodili“. Než se nastěhovali do toho paneláku, opakovaně utekli bez placení z předchozích nájm“!!! Z těch, na které jim stát dává peníze !!! A s tou „ztracenou“ dcerkou on žil dál na jedné matraci a dalšími feťákami v bytě, který vybydleli a nezaplatili.
Najednou je tatínek? Jak dlouho pracoval po zkončení natáčení? Kolik dluhů nechali v tom paneláku?
LHÁŘI A PODVODNÍCI TO JSOU!!!

329
markéta p
Reagovat

hned bych tu farmu brala,mám ráda zvířata (myslím ty čtyřnohý a ne ty ubožáky z paneláku).Ubohé holčičky co z nich vyroste s takových vzorů co mají doma.Vsadím pětikilo že nic dobrého.Prostitutky nebo lenošky na sociálních dávkách.Ten chlap z paneláku je naprosto odpornej,mít takového tátu tak se radši pakuju z domu co nejdříve to jde do děcáku,tam by mi bylo líp,nejspíše protože jsem alergik a taková domácnost by mě brzo odrovnala.Zaplať pánbůh za mé hodné,slušné a laskavé rodiče,kteří ze mě vychovali slušného člověka,nesmím jim za to zapomenout poděkovat.
Promiňte mi za ten sentiment,ale když se dívám na tu katastrofální výchovu tak se hold sentimentu neudržím

330
Mirka
Reagovat

Tak tohle jsem viděla dneska poprvé… Rodinka z paneláku si to asi musela pěkně vyžrat, když to bylo odvysíláno poprvé… Ono totiž lhát předa kamerou se moc nevyplácí.
Pán z paneláku totální nervák, negramot, nula, asociál. Proč proboha takovýhle lidé mají děti? To nechápu. Jeho žena na tom byla o něco lépe… A že jsou děsně čistotní? To by zřejmě paní neměla vyhnilé zoubky…. Nutno podotknout že děti jsou zrcadlem svých rodičů, takže kromě těch nejmenších byli opravdu všichni na pěst. Ale i ty nejmenší k tomu časem bohužel dospějí… A sociální dávky, přídavky na dítě pak můžou se svou šestnáctiletou dcerou prokouřit, sobeckost… Nic víc k tomu říct ani nejde.
Rodina ve „vydlákově“ (jak podotýkal pan negramotný) byla velice sympatická. Obdivuji jejich životní styl.

Přidat komentář