Panáček v reality show

Výměna manželek (30.3.): Lenoši vs. sportovci (2. díl, 5. řady)

30. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

[singlepic id=3952 w=420]
V dnešním druhém díle se sportovně založená mladá maminka Monika pokusí poprat s převýchovou pohodlného náhradního manžela Pepy. V druhé rodině se Bohunka bude snažit vydržet sportovní tréninky a celkové rychlé tempo jihlavské rodiny s novým manželem Evženem

Krupka vs. Jihlava

V Krupce bydlí první z vyměňovaných manželek Bohumila (48). Má o osmnáct let mladšího partnera Josefa (30). Tento vztah není zrovna ideální, on rodinu zanedbává, věnuje veškerý čas zahradě, kde i nadmíru popíjí. To slyšíme z úst Bohunky a toto téma – manžel/zahrada/popíjení, bude rozebírat po celou dobu výměny. Do rodiny patří i čtyři její děti, dvě už žijí samostatně. Doma je jen Jiří (14) a dospělá Maruška. Není to poprvé ani naposledy, co důvodem k účasti v pořadu je nespokojenost s dosavadním vztahem a touha po nápravě. Jako rodina nefungují, Josef má své zájmy, Bohumila chodí do práce a pak se postará o domácnost. Na jiné aktivity nemá chuť ani náladu. Bohužel to vypadá, že Josef je u Bohunky na prvním místě, děti jdou stranou celé roky, vše se točí jen kolem mladšího partnera. On musí být spokojený, opečovávaný, vše ostatní je až na druhém místě. Skoro jako její páté, hodně protěžované dítě. Pepa miluje zahrádku, je tam šťastný, vypadá na docela zdatného zahradníka, jen Bohunka by ho raději viděla víc doma.




V Jihlavě to hyperaktivitou jen vře. Hlavně Monika (25) má pocit, že nemůže v klidu posedět ani chvilku. Manželovi Evženovi (33) to zcela vyhovuje, rád přenechává vše na své ženě. Vedle práce ve fitness centru, kde dělá lektorku spinningu, musí zvládnout i roli hospodyně a zásobovačky. Dcera Simona (3) by potřebovala trochu víc pozornosti od obou rodičů. Je sice roztomilá jako každé malé dítě, ale pevnější vedení by jí neuškodilo. Svou účast v soutěži proto bere mladá maminka sportovně: „Přihlásila jsem se, protože mě vyhecovala kamarádka. Řekla mi, že na to mám, tak jsem do toho šla.“ Zároveň přiznává, že její manželství, prochází menší krizí.
[singlepic id=3942 w=420]

Z paneláku do paneláku

Monika míří do rodiny, kde to se sportem nepřehání, Bohumila vědět kam pojede, možná by trénovala fyzičku.
Žádné velké překvapení se nekoná, panelák na deset dní vymění za jinou betonovou krabici. Moniku bych si uměla představit někde na statku, kde by svoji hyperaktivitu uplatnila třeba při kydání hnoje.
Prohlídka bytů nic zvláštního neukáže. U Moniky mě zarazilo množství prádla na sušáku v koupelně. Bohunku zase překvapilo moknoucí prádlo na balkóně.

Manuály prozradí, co nové „manželky“ čeká a nemine. Bohunka bude muset šlapat nejen po nákupech, ale i na spinningu. Monika by měla dohlédnout na opravu mřížky v koupelně a na výměnu rohože za postelí. Navíc získá divákovi už známou informaci, že partner se doma moc nezdržuje, pije a válí se na zahradě.

Nová rodinka

V Krupce se vítá nová hospodyňka se všemi a okamžitě svolává bojovou poradu. Její ukecanost vadí Josefovi od první chvíle a bude hůř.
V Jihlavě přichází přivítat Bohunku jen nová dcerka a prababička. Evžen jako kuchař zatím kmitá v práci. Rozjívenost Simonky nejde přehlédnout, vlastnosti manžela zhodnotí prababička jednou větou: „Je to Slovák!“ Podle řeči to nepoznáme, ale prý ta povaha, ta nezapře slovenské kořeny. Zatím bez tatínka a bez funkčního špuntu u vany se dcerka vykoupe, usíná u televizní pohádky, tak to je určeno v manuálu. Otec se vrací do klidu, seznamovat se budou u bílého vína a nebude chybět ani poučení, jak příště zašpuntovat vanu.

2. den

Monika je aktivní už od rána. Nachystá snídani a už vymýšlí, čím zabít den. A nejen den, její aktivity ubíjejí i jejího náhradního manžela, takže má později o důvod víc vyrazit na svoji milovanou zahrádku.
Bohunka se nudit nebude. Musí zvládnout záludné auto, nakoupit ve velkoobchodě zásoby pití, v supermarketu stovku rohlíků a další věci. To vše dopraví dědečkovi do jeho bistra. Nebylo by jednodušší, rohlíky objednat u pekaře a nákupy dělat třeba jen dvakrát týdně?
[singlepic id=3943 w=420]
Žádné odpočívání, honem do fitka na hodinu spinningu. Malou odloží v dětském koutku, určitě tam není ani poprvé ani naposledy a žádnou újmu tam neutrpí. Na rozdíl od nové maminky. Před sportovním výkonem je potřeba dodat tělu jeho dávku nikotinu a hodina může začít. Těžko říct, čí byl toto nápad. Zda štábu, nebo opravdu Moniky. Ale pokud trenér povolí takovou zátěž někomu zcela netrénovanému, měl by být na hodinu vyhozen. Neviděla jsem žádné protažení, rozhýbání, nic. Sedla a šlapala na plnou zátěž. Není divu, že sotva popadala dech a po ukončení se jí zřejmě zatočila hlava, nebo přepínané svaly nedokázaly udržet rovnováhu, Bohunka padá z pódia. Obrovská podlitina na paži je důkazem, že to nebylo jen nevinné zakopnutí. Je tak utahaná, že večer nečeká na manžela, nechává mu vzkaz a ráda mu přenechá ranní povinnosti.
[singlepic id=3944 w=420]

3. den

A druhý den opět nanovo. Ráno sice Evžen sám zásobil bistro obvyklým sortimentem, ale pak už následuje budíček, snídaně a spinningové kolo čeká. A čekat bude, protože po včerejšku si Bohunka postaví hlavu a tuto aktivitu odmítá. Má štěstí, nedostavil se potřebný počet cyklistů, hodina odpadá. Vůbec se jí nedivím. Včera netrénovaná makala jak o život a hned bez regenerace druhý den znovu? Nesmysl. Ale sportu se nevyhnula. Když nechce šlapat, bude se protahovat v posilovně. Na dlouhou dobu asi naposledy.
V novém domově má klid. Žádný stres z nerudného Pepy, kterému podle jejích slov není nic vhod. Kritizuje úklid, neumyté nádobí, binec v lednici. Sám však, co má zahradu, doma nic nedělá. Proč s ním je? Přijde mi, jako by byla ona s dětmi v podnájmu a měla být celá šťastná, že může posluhovat.
V Krupce vyrazil Pepa s Monikou na výlet lanovkou. Opět se probírá zahrada. Pedant Josef po návratu luxuje, nesnáší nepořádek.

5. den

V Jihlavě je klid. Rozbité židle nechávají jinak aktivního Evžena v klidu, ne tak Bohunku.
Monika už to nevydrží a začíná realizovat vylepšení domácnosti. Paní domu koupila na obložení stěny plážové rohože. Je to její byt, její vkus, ale nová nájemnice je zavrhla. K tapetování odsoudila skříně, neladí ji se zbytkem interiéru. Jirkovi je to jedno, ale pro klid to nové matce odsouhlasil. Samolepící tapety a kus desky za postel, to byl nejbližší nákup Moniky. Jak tu desku dopravila domů?

Změna – teď tady velím já!

V Jihlavě je od této chvíle absolutní konec s jakýmkoli sportováním. Ruší se večerní video a Simonce bude tatínek na dobrou noc hezky číst. Dále otec slepí rozlámané židle, a protože je kuchař, uvaří pravé slovenské menu – halušky s brynzou. Bohunka si sama projde město.

V Krupce to bude náročnější. Je pátek, holky půjdou na diskotéku. Pepa rovnou tapetování odmítá, a desku taky nenalepí. Proti grilovací party na zahradě nic nenamítá, je svolný i skočit po hlavě z mostu. Na laně. A přichází konflikt. Monika vyčerpala daný rozpočet. Třetina padla na nákup tapety a peněz. Je pátý den a ona je bez peněz? To Pepu vytočí, odmítá jí dát další. I když v manuálu je uvedeno, pokud prachy dojdou, že jí vybere. Pepa se zaseknul a nechce o tom ani slyšet. Ani na diskotéku jim nic nedá, nezajímá ho to.

6. den

V jihlavské domácnosti je rušno. Tatínek bude celý den v práci, co s malou? Výlet do ZOO se mění pro Bohunku v peklo. Malá uzurpátorka ji honí napříč areálem, neposlechne, pokřikuje, a hlavně neustále vydává rozkazy. Malá kopie maminky. Chvilka v klidu ve vláčku končí dohadováním o další návštěvě houpaček. Bohunka se těší na klid domova, vzpomíná na Pepu.

[singlepic id=3945 w=420]

V Krupce si po flámu pospali do oběda a v lenošení pokračují i na zahradě. Moře je daleko, ale plážové rohože dobře poslouží i k zahradnímu opalování. Večer se griluje a popíjí se sousedy. Kdepak na to vzali, když je pokladna prázdná? Ani večer nedá Pepovi Moničin nákup spát. Opět začíná debata o desce, tapetách, lepší či horší partnerce, peníze, peníze, peníze. Tapetu už strávil, ale deska mu leží dál v žaludku.

7. den

I když je rodinná pokladna prázdná, nic jim nebrání absolvovat bungy jumping. Kdo to platil, je zbytečné se ptát, zřejmě sponzorský dar za trochu reklamy. A dvě trika k tomu. Venku je horko a doma není oběd. Monika, ač je jindy aktivní, do vaření se nehrne. Ale ve tři odpoledne je Pepa hladový, dožaduje se jídla, nic jiného jí nezbývá. Co uvaří? Společným znakem každé Výměny je buřtguláš. Tipuji, že v dotazníku účastníků je přímo kolonka, dotazující se po znalosti receptu na toto jídlo. V takovém vedru by doma Monča určitě nevařila. Kdo tedy?

[singlepic id=3946 w=420]

Kdyby byla diplomat, dá si na obědě záležet. Přinutit manžela, kterého nacpala ovařenými špekáčky radostně tapetovat, to je nesmysl. Nakonec se do díla pustí, s patřičným komentářem. Desku dál odmítá akceptovat. Skoro jako Pat a Mat. Nechápu, proč nevysadil dveře, podivné stříhání, lepení, výsledek nic moc. Sám přiznává, že rok a půl doma nic nedělal.
V Jihlavě je potřeba konečně uklidit z balkónu zaprášenou hokejovou výbavu, zamést, vytřít. Bohunka si vyšlápne na věž sv. Jakuba. Nesnáší výšky, ale pro turistickou známku, kterou chce potěšit manžela, musí až nahoru. Sotva lapá po dechu, dolů raději nekouká, vzpomíná na partnera a v tu chvíli začnou odbíjet zvony. Ještě štěstí, že ji netrefilo, ani si prý „nečunkla“, láska hory přenáší, jen jestli ten druhý za to opravdu stojí. A opět chvilka vzpomínání na manžela a jeho zahradu, na které trávili i dovolenou. Po návratu si pochutná na slovenské kapustnici a haluškách s brynzou. Než se puistí do jídla, pořádně každou porci očichá. Dojde i na opravu polámaných židlí. Je s podivem, že tuhle práci si dávno Monika doma nevydupala, v cizí domácnosti jí to jde skvěle.

9. den

Fitneska nervózně vykuřuje na balkóně, stihne při tom politovat opuštěnou a nechtěnou desku. V domácnosti došly peníze a chybějící suroviny odmítá Pepa dokoupit. Šťávu děti nepotřebují, mají pít vodu. Na své pivo však peníze má. Proč jeho mají v této rodině je záhada. Je stav nouze, k večeři budou cuketo-bramborové placky, Pepa dostane selskou omeletu. Pepa nic nepotřebuje, jen klid a zpátky svoji ženu, téhle už má plné zuby. Raději večer opět utíká na svou zahradu.

[singlepic id=3947 w=420]

10. den

Doma je klid, Pepa tráví noc na zahradě. I když mají děti obavu z jeho návratu, přeci jen jim to nedá a nad ránem se pustí do posledního úkolu. Jiří opraví mřížku a holky nalepí desku. Ještě vyluxovat, ať si to sousedi pořádně užijí. Pepa se vrací těsně před koncem výměny. Nové obložení odmítá komentovat, vadí mu, že cizí člověk dělá v jeho bytě změnu, se kterou on nesouhlasil.
Toto je ona tolikrát zmiňovaná deska
[singlepic id=3948 w=420]

Mezi 8 očima

Jak bylo? Bohunka neskáče radostí ze sportování, chlubí se modřinou. Bistro by zavážela méně často, s tím souhlasí i Monika. Ta chválí její děti a vyčítá ji, že ji potřebují a ona je zanedbává kvůli partnerovi. Ten o ně nemá zájem, sám přiznává, že žádné otcovské pudy v sobě nemá, chce klid a pořádek. Z toho jeho buzerování kolem úklidu má deprese celá rodina, nejen Bohunka. Na scéně je opět deska za 389 Kč. Monika jí dělá zdatného advokáta, ale Pepa naštvaný vyčerpáním rozpočtu ji odmítá dál přijmout. Kam dala zbylé peníze? Jeho přehled o cenách potravin je zkreslený. Mléko prý stojí devět korun, což obě ženy odmítají. Další nakoupené suroviny odmítá vidět. Bohunka měla v plánu se s ním rozejít, teď to neudělá, těší se domů. On uznal, že dělal chyby a bude se muset také změnit. Monika je spokojená. Viděla, že to u nich drhne a věří, že účast v tomto pořadu jim pomůže vztah zachránit. Po návratu domů není ani Bohunka z nové desky nadšená. Není podle jejich představ, vyhozené peníze. Přilepení není ani podle mých představ.

[singlepic id=3950 w=420]

Jak to vypadá v rodinách dnes?

Čerpám ze zpráv v bulváru.
„Výměna nás nakopla, dva až tři měsíce to šlo,“ vzpomíná dnes na loňské natáčení a události po něm Bohumila (48). „Ale pak se náš vztah začal opět hroutit. Vše se sesypalo,“ pokračuje.
Rozešli se. Údajně i kvůli Pepovým závislostem – zahradě a především alkoholu. „Ze začátku jsem to tolerovala, ale pak už se to dostalo za hranice únosnosti,“ říká Bohumila, která zůstala sama s dětmi.
Naprosto opačná situace nastala v jihlavské rodině. „Po Výměně manželek nabral náš vztah úplně jiný směr. Vlastně se dá říct, že nám Výměna zachránila manželství! Ještě před natáčení jsem byla u kartářky a ta mi prozradila, že náš vztah nakonec dopadne dobře. Kartářkám věřím, takže jsem věřila, že se to opravdu vyplní,“ vysvětluje Monika.

Velké plus dostává tato Výměna za to, že se tentokrát jen zběsile neuklízelo, ale došlo i na sport a okénko domácího kutila.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 153
1
husty
Reagovat

zkoukni předplacené voyo, tam je celý díl, tedy já zhlédl a nic moc, jedna stará matka evidentně nestačí mladšímu partnerovi i to jeho pomalé tempo,a který není vůbec pro rodinu a její děti, navíc mají potíže s financemi a odnáší to její děti, prostě nevlastní táta sobeček a despota, druhá- mladá rodina vtipná a ukecaná mamka s hooodně rychlým tempem, ale pohodářka stejně tak i její ,manžel, jejich dcerka takové normální batole, všude je jí hodně, ale v normě, vyměněná stará maminka by byla nepoužitelná pomalu i jako babička evidentně nestačila na tempo i toho dítěte, lezlo jí na nervy. Mmch mladá maminka totální pohodář a odhad na nového taťku víc než výborný

2
husty
Reagovat

jo a pro zasmání americká verze ta nemá chybu :DDDD má to 5 dílů a proti nim jsme srágotky jak na Slovensku tak i v čr zde US 1 díl ke zhlédnutí ať si nemyslíme, že jen u nás jsou exoti, zhlédl jsem nich dřív víc a ty extrémy tam jsou šílený, ale pro pobavení taky :DDD :
http://www.youtube.com/watch?v=QyzMN2HHHF0

4
husty
Reagovat

on byl celej ten chlap nˇákej divnej, Bohuna psala v manuálu, že jí Pepan dá peníze, když nevyjde a opak byl pravdou…Mladej starej sebestřednej, nejdřív on, zahrádka a pak ti ostatní, no máte se nač těšit, i když mě to přišlo docela hooodně nudný

5
koc
Reagovat

2 – cumim na to s nenormalne otevrenou hubou :o

6
husty
Reagovat

5 já poprvé taky, je jich tam hooodně . a ten druhej díl hned na začátku ten je hodně výživnej :) ale ony i ty jiné epizody stojí za zhlídnutí s celou rodinou jsme se bavili víc jak týden :DDDD

7
husty
Reagovat

nejlepší scény US jsou, že první dny se manželky musí vyměnit za ty druhé i s oblečením vizáží a dokonce i pracovat v práci dané manželky výměny, za odměnu za pár dní vše přelustrují, můžou vyměnit nejen rodince celý život za svůj který provozují v opačné rodince doma, ale dokonce i domácnost, my se můžem s našimi díly zahrabat dámy na to mají 10 dnů a za těch 5 svých to berou hezky z gruntu :DDDDD 3 a 4 díl jsou nejvíc akční 5 je rozstřel, pár dam to dokonce i vzdalo, někde i manžel, někde i lítaly facky :D jde o 50 000 dolarů takže hezká sumička.

Reagovat

husty (7) a nesepsal bys pro Panáčka v reality show jen nějaký soupis, takové porovnání české a americké verze? Myslím, že nejen já bych si to rád přečetl. Díky.

9
husty
Reagovat

to by šlo, třeba po víkendu budu mít čas :)

10
Ajda
Reagovat

husty,
nemám chuť si předplácet voyo a mám obavy, že bych to ani nestihla využít. Už takto jsem vděčná té černé bedýnce co mi všechno pečlivě nahraje :-)) I když je to pak v archívu, na první nástřel se ráda kouknu z gauče :D

11
viki
Reagovat

Teda ta US verze je fakt SUPER!! Jsem to tu teď asi 4 hodiny jela a nemůžu z toho:-)) kam se my hrabeme:D díky za odkazy!!

12
Nofux
Reagovat

Taky tu sjíždim tu US verzi :D mazec

13
Mikesh
Reagovat

Hihihi, Bohunka má Mišana jako Mister Bean

14
pimpa
Reagovat

Prosím, utekl mi začátek, kolik je té Bohunce?

15
Prochor
Reagovat

Ta holčička od Moniky je k sežrání. Takovou bych chtěl.

16
pimpa
Reagovat

15 To jako fakt? A něco tomu brání? :-)

17
Prochor
Reagovat

No nic ale pokaždý se takový ďáblík nenarodí. Asi je holčička po Monče.

18
Bazinga
Reagovat

Ten zvon byl luxusní! :-D

19
okkvp
Reagovat

já se náramně bavím – takhle to dopadá, když se baba/chlap zblázní do mladšího partnera a nemá na to :-)

20
okkvp
Reagovat

14 – Bohunce je za dva roky padla (48)

21
okkvp
Reagovat

18 – jéé „šéfová“ :-)), ráda tě vidím
Zvon byl fakt dobrej, ale páč výšky u chatrných zábradlí také nejsou mé hobby, tak si umím živě předtasvit, že bych se taky odkrvila ;-)

22
Bazinga
Reagovat

díky :-). Já to nestihla od začátku, viděla jsem až jak madam statečně leze pro upomínku pro manžela a najednou přestala slyšet… :-)

23
Mikesh
Reagovat

Prochore, mluvíš mi ze srdce, holčička je senza. S tou by se dalo řádit, možná víc jak s kluky. A jak správně důležitě rozhazovala rukama, z té by byla dobrá trhovkyně na Zelným rynku.
Jojo, Bohunka je hustá, vzít si o 17 let mladšího fešáka, to už snad ani není odvaha, to je snad čirý nerozum. Hlavně se však divím jemu.

24
okkvp
Reagovat

23 -Pepa nejspíš potřeboval přístřesí, navíc si to v začátku většina (ani ten mladší, ani ten starší) nedokáže představit.

25
pimpa
Reagovat

Já bych lezla po zdi z holčičky i její stejně akční maminky! :-) To byla fakt neřízená střela!

Reagovat

Jako, že tomu týpkovi bylo 31? Snad nevypadám tak staře jako on :))

27
okkvp
Reagovat

Monika je zřejmě poněkud hyperaktivní, ale je to mladá holka a pokud má záhul ve fitku, tak jí tolik energie asi nepřebývá. Za tu samostatnou iniciativu v cizím bytě bych byla taky asi naprdnutá – to se nedělá, i kdyby si člověk myslel co chtěl třeba o kýči všech kýčů

28
pimpa
Reagovat

27 No, a ještě jim na to utratit půl rozpočtu! :-)

29
Ajda
Reagovat

Monika = Mašlíková, jen ty silikony mi tam chyběly.

30
Prochor
Reagovat

23 – Mikeši mně úplně odvařilo jak běhala mezi zviřátky a nádherně se divila.

31
Maxx
Reagovat

Tak druhej díl o poznání slabší, totál o ničem. Ten minule byl aspoň drsnej, tohle? Nuda. Asi mi stačí dva díly jako u JTCJ a teď už mi pojede jen Hotel Paradise a Hlas. Jinak největší dojmy z Výměny manželek jsem měl z prvního dílu na Markíze, kde se měnili bohatí Romové a totálně chudí Slováci z jakési boudy. Na US verzi se možná taky podívám, ale asi nebude čas.

32
okkvp
Reagovat

29 – dík, já si nebyla schopna vzpomenout jak se „dáma“ zove

33
okkvp
Reagovat

30 – s takovými dítky ovšem zásadně nechodit do zoo na jaře – to je o život, ještě dneska si pamatuji potem zbrocené čelo bratra, když takhle vyrazil se svými dcerkami (jedna tu možná čte, sama už podobným nejspíš procvičená)

34
husty
Reagovat

31 na US mrkni fakt stojí za to u nás sotva 10% odvárku u nich hustýý doslova :DDDD jo jen typ US verzi nechte naběhnout delší dobu aby se nesekalo mají to už 6 let, takže výživnmější + speciály ála selebrity výměna manžel výměna, nebo sport a gaučovník, celebrita přes rádio, výživu, marketing apod jejich , NANA 911 tedy obdoba chůvy taky bomba třeba rodina young to je totál úlet dětičky 6,4 let a 21 měsíců se honili s pravýma mačetama jako hračkou apod.. my fakt nestíhali :DDDDDDD a perfektně vypracovaný kam my se hráááábem

35
husty
Reagovat

Monča v pohodě jen Bohuna by měla běhat po lékařích kondice v jejím věku v pérdeli, vysoký tlak+ mě prostě přišla nemocná jako celek,s na nervy to je hov.nu. hulit by měla přestat plus dítě Monči v normě pardon v 50 ti letech jako chlap mám doma o 11 let mladší partnerku, tudíš totálního teenegra 13 let další dítko 4.5 let a nejmladší 13 měsíců -normální maminka i děti ta holka byla v normě náhradní matka-babča totálně mimo, nezvládla by ani vnouče na delší dobu. Srovnání naštěstí mám, druzí hned hází do hyperaktivity a vynechají vlastní mládí či věk….

36
Honza
Reagovat

Jak a kde sledujete WIFE SWAP?

37
Simona
Reagovat

cha cha nejlepší bylo, jak se Bohuna vyškrábala na tu rozhlednu a prý „Pepo to je kvůli tobě“ a pak ten zvon!!! Málem jsem spadla z gauče, fakt jsem se tentokrát zasmála…bezvadný:-))

38
Radek aka SUNicko
Reagovat

Honzo (36) jsou tady v komentářích k dohledání odkazy na youtube.com

39
Mikesh
Reagovat

24 – to je sice pravda, ale většinou to platí v obráceném gardu. Tam si padesátník může myslet, že má na dvacítku, protože love s věkem až tolik nesouvisí, ale obráceně? Muži na love kašlou, berou exteriér, a ten teda už s věkem souvisí hodně. Pokud si ji bral v její 40, pak to byl ještě nadupaný utřinos, to fakt nechápu.

40
bibina
Reagovat

víte co?ty děti mám čtyři a jestli si to někdo chce vyzkoušet,tak vám přeju v srpnu 36 st.vedra!!!!a když mi bylo 25,tak bych taky řádila,jak Monča!!!!ano,nejsem sportovec,ale zase se dokážu postarat o rodinu a ještě vydělávat slušné peníze!!!!takže si nechte ty svoje kecy pro Ježíška!!!!

41
bibina
Reagovat

no a že je mladší?já jsem sice skoro padesátnice,ale ještě bych některé mladé holky strčila do kapsy,i když to tak v telce nevypadalo!!!!!!sestříhali to podle zajímavosti!!!!klidně si tu pište co chcete,víte kulový,chytráci!!!!

42
okkvp-admin
Reagovat

40+41 Zdravím Bohunko, účastníky tu vidáme rádi.
Že to, že je to sestříhané pro větší diváckou zajímavost víme, tu vysvětlujeme pravidelně všem – možná by bylo dobré si tu počíst i nějakou starší diskuzi, než začnete vykřičníkovat.

43
okkvp
Reagovat

41 -že byste nějakou mladou holku strčila do kapsy je jistě pravda, ovšem o to tu nejde. O váš reálný život taky ne – jde o Bohunku televizní a o to jak taková Bohunka a její Pepa na konkrétního diváka působí. Totéž se týká vaší protistrany.
Nechť se vám v životě daří a jste se svým přítelem nadále ještě šťastnější.

44
bibina
Reagovat

njn,ale my spolu už nejsme,nezvládl děti,asi měla Monika pravdu,když říkala,že to není chlap pro rodinu a zjistil to po šesti letech,což je tak nějak docela pozdě!!věděl,do čeho jde a nikdo ho do ničeho nikdy nenutil!jeho volba a jak to dopadlo bohužel neovlivním,život jde dál!jen se bráním blbým kecům a vykřičníkuju pořád!

45
Rena
Reagovat

Dnes jsem se fakt nasmála, super díl…

46
okkvp
Reagovat

44 – Těm kecům se neubráníte, a vykřičníky či snahou o obranu tomu spíš jen přiléváte – to je daň za profláknutí v tv, kterou zaplatí každý – někdo víc, někdo míň.
K vašemu vztahu -mohu soudit jen podle toho v tv, a podle toho to na mě dělá dojem, že váš dnes už expřítel nezvládl nejen děti – nabízí se otázka, zda jste to neměla vy jako starší a zkušenější vidět dřív než Monika, ale vím, že je lehko soudit při takovémhle úhlu pohledu a těžko řešit, když je člověk zamilovaný, touží a doufá ….

47
RenataE
Reagovat

44 – bibino, můžete nám, prosím, napsat, proč jste do téhle RS šla?

48
Mikesh
Reagovat

Milá paní Bohunko, jako mužský Vás mohu ujistit, že v dětech to prostě není, čímž nevylučuji, že ten Váš přítel byl ohledně dětí prostě mimo. Když už nepočítám to, že otčímovi většinou matka brání vůbec nějak do výchovy zasahovat, následně jej tím přímo vyšachuje ze hry a on jednoduše rezignuje – jak to bylo u Vás víte už jenom Vy.
Jinak jako nic proti mladšímu partnerovi, ale ve Vašem případě, to si musíte přece sama přiznat, byl ten rozdíl dost fatální, přece jste si nemohla myslet, že to má budoucnost. A jestli jste se klasicky utrhla ve 40, jak to spousta čtyřicítek dělá, a opustila kvůli emocionálnímu poblouznění svého už poněkud nudného a okoukaného partnera, pak Vás potkalo to samé, co takové ženské potkává. Vy jste vlastně ještě měla kliku, že Vám to vydrželo 6 let, většinou to vydrží 6 měsíců, a to i v případě, že partner je i starší.
V každém případě přijde ten Váš frája každému mužskému jako hodně divný. Člověk to vezme, když se nějaký 18letý zajda poblázní do 25leté zkušené kóči, ale 25letý kluk do čtyřicítky ? … to promiňte! To se člověk ptá, kdo tady nemá rozum. Ale jak už jsem uvedl, nakonec z toho bylo 6 let, což Vám možná stálo za to. Proč ne?

49
haha bimbi
Reagovat

Mikeshi,moc to s tou psychologií někdy přeháníš, sám píšeš že ví pouze oni, jak a co bylo ale zároveň jsi hrozně udivený, jak to mohl ten mladej „udělat“… A co by nemoh? Bohunka je celkem zachovalá (až na to kouření bohužel, pokud nepřestane, za pár let to s pletí, zubama a hlasem nebude nic moc…hlavně ta pleť ihned prozradí každou starší kuřačku), ten její Pepa zase vypadal na víc než na třicet. Já to neviděla celý, to prostě nedávám, ale zběžně ten věkový rozdíl vypadal na míň než na 18 let. Mě osobně byla ta druhá, ta Mašlíková, mnohem protivnější. Ty přehnaně akčně sportovní typy já nhemusím a taktéž miluji zahradu, takže…:-)) Ikdyž on na tý zahradě asi chlastal :-D
Bohunko snad Vám těch 50 litrů nebo kolik stálo za to všechno, co po odvysílání následuje…

50
bibina
Reagovat

bimbi,děkuju!!!!chtěla jsem to,co tam říkám a taky penízky bodly,to nepopírám.já jsem nebyla ta,co by to vyhledávala,,naše seznámení bylo zvláštní,ale osudové a že nám to vydrželo šest let,je asi hlavně o tom,že jsem hodně tolerantní a docela dost vydržím a manžela jsem kvůli němu neopustila,už jsme byli rozvedení!je v tom ještě jiná závislost,ale o tom mluvit nechci,snad už bude líp a přeji nám oběma hodně lásky a štěstí.všichni říkají,že nevypadám na to,kolik mi je a hlavně ne teď a jsem věčná puberťačka,což je asi to,co ke mě tahá mladší.

51
Blanka
Reagovat

Prepacte, ale v tejto casti sa porovnavalo neporovnatelne. 48 rocnu matku styroch deti, ktora maka vo fabrike s 25 rocnou mamou jedneho decka. Chcela by som vidiet tu mladu po takej sichte ako skace v telocvicni. Kto neodrobil aspon jednu smenu niekde pri linke, nepochopi. Obdivujem Bohunku, bola vyborna, vtipna. Vychovala mile deti. Je mi luto, ze sa citovo naviazala na nespravneho muza. Lenosi a sportovci? Riadne trapny podtitulok. Ved ti „lenosi“ makaju vo fabrikach.

53
Jana
Reagovat

V této výměně jsem fandila spíš Bohunce. Nelíbila se mi „akčnost“ Moniky, akčnost spočívá v tom, že všechny kolem buzeruju a cvičím ve fitku? To je nějaké pozitivum? Nevím, proč to pořád tak vyzdvihovala a zdůrazňovala. Mimochodem, sport mám moc ráda, ale ze spinningu bych se zbláznila, taková nuda, šlapat někde v posilovně s deseti dalšími upocenými jedinci – a ještě k tomu na povel. Radši cvičím na rotopedu a učím se u toho nebo koukám třeba na Výměnu manželek. Ale nejlepší je stejně pohyb venku, pokud to jde. Třeba ta turistika, kterou měla zase ráda Bohunka. Monika si dělala machra, ale nevím, jak by vypadala, kdyby měla jít za Bohunku do práce. Přitom Bohunka za ni musela dělat všechny její běžné činnosti. Pětadvacet a osmačtyřicet, to je rozdíl jedné generace. Monika byla hyperaktivní, nechápu, proč v cizím bytě dělala nežádané úpravy. A taky se mi nelíbilo, že obě ženské kouřily. Nesvědčilo to ani jedné, Monika ve svém mladém věku vypadá o deset let starší, protože je vyschlá, evidentně chodí i do solárka a kouří. Je to škoda. Stejně tak Bohunce kouření nepřidává na kondici. Nakonec musím říct, že Bohunky si vážím za to, že vychovala čtyři děti, není to jednoduché, sama mám tři a mám trošku představu. A už mlčím, napsala jsem toho dost a rozhodně nejsem sama dokonalá. Ale jak říkám, tentokrát to u mě vyhrála Bohunka.

54
Petr
Reagovat

Bohunko, máte pravdu, na svůj věk nevypadáte, já Vám typoval tak o pět šest let víc..

55
Jana
Reagovat

Petře, nejste gentleman. A tipovat se píše v tomto případě s měkkým i.

56
Beruška bez teček
Reagovat

Ten spinning mně přišel přes čáru. Asi by se Monika divila, kdyby jí nahnali třeba učit na gymnázium fyziku a strašně se divili jak nezvládá práci na kterou není stavěná. Má to být o starosti o domácnost a děti ne soutěž na téma „Jsem děsně akční a dobrá, hubená a sportovní, tak čučte“. A sorry, potom co jí denně hnali na spinning nemohla prostě normálně fungovat.

57
Jana
Reagovat

Nahnat netrénovanou na spinning večer a potom hned druhý den ráno, to je vražda. Podle mě ji mohla zabít už i ta první lekce, je netrénovaná, s nadváhou, kouří, mohlo to s ní šlehnout na místě.

58
viki
Reagovat

53 souhlas se vším, líp bych to nenapsala!!!

59
Maminčin Jiříček
Reagovat

pro me z toho nejlip vysel pan hokejista. vypadal jako normalni rozumnej chlap, kterej se dovede postarat o domacnost kdyz je treba, nevadi mu uvarit, coz jak vypadalo ovlada dobre. akorat ze obcas ignoruje nejaky ty povinnosti – slepeni zidli. ale to je docela bezny. chlapa musite k necemu takovymu obvykle dotlacit.

naopak nejhorsi ze vsem mi prisla bohunka, pusobila na me dost stare a line. ten spinning jeste chapu, nic pro ni, ale mohla se toho zhostit trochu jinak nez ze bude ze sebe delat celou dobu chudinku. prislo mi, ze celou dobu jen horekovala ze se musi pohnout a jeji moto je – gaucing lezing televizing.

vyskakana blondyna byla docela v pohode, az na to zdobeni cizi domacnosti, to bylo dost pres. stejne tak zahradnik docela sel, taky sem k nemu mel vyhrady, ale nic hroznyho.

60
Judita
Reagovat

53 – Přesně tak. Naprostý souhlas. Až na to, že jsem nestihla začátek a celou dobu jsem si myslela, že obě ženy jsou stejně staré, tipovala jsem je tak 40-45 let. Monika zbytečně machrovala, přesně taková ta děsně cool ženská, co nikdy nepřečetla žádnou knihu a svět jí leží u nohou kvůli tomu, že je skvělá na spinningu :-) To že dítě zavře do nevětraného dětského koutku (spíše kumbálu), kde jí au-pairák pustí filmy na DVD, to mě položilo. Možná kdyby vzala malou do kočárku a prošla s ní parkem, tak to bude jejímu tělu příjemnější.

61
Ajda
Reagovat

Bohunko, mě jste svým vstupem sem trochu zklamala. Proč hned urážet, když jen sklízíte ovoce svého vystoupení v tv, kam jste šla dobrovolně. Víc se rozepíšu v rekapu.

Nesrovnávejte je věkem, Výměna je o tom, že se prohazují vždy dvě zcela odlišné ženy. Už jsem alergická na výlevy zůčastněných v jakékoli RS, ze které nevyšli jako adnělé, ale do které šli dobrovolně.

62
Ajda
Reagovat

Judito, tak Monika rozhodně na 40 nevypadala. Možná třicítka? S velkým nevkusem a přehnaným sebevědomím. Bohunku jsem naopak tipla na padesátku a více. Celkově obě za moc nestály, toť můj pohled po dvou zhlédnutích.

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-serialy-a-reality-show/171599/vymena-manzelek-je-o-18-let-mladsi-a-nejstastnejsi-s-flaskou-co-s-nim.html

63
okkvp
Reagovat

60 – odkládání dítka do dětského kkoutku během krátkodobého pracovního procesu maminky bych imho nekomentovala – jak tráví den s dcerou či bez jsme přece vůbec neviděli, tudíž prdlajs víme, zda po hodině, dvou ve fitku netráví další hodinu, dvě, tři, pět venku na písku, procházkami.
O tom, jak žijí manželky ve svých rodinách, jak vypadá jejich běžný, rutinní den nevíme vůbec nic, z řečí a textů v manuálech se dá sotva odvozovat. To období výměny s cizí ženskou a tv štábem je přece výjimečné a rodinný program je díky tomu nějakým způsobem vždy modifikován. Nevíme třeba nic o tom, kdo je hlavním inciátorem stanového programu, zda nápad aby Bohunka zastupovala Moniku jako trenérka byl z hlavy Moniky nebo štábu atd atd…

64
Jana
Reagovat

Díky za odkaz na americkou výměnu. Dívali jsme se teď se staršími dětmi (místo nějaké užitečné práce, ach jo). Fakt doporučuji, jazykově to není nijak náročné a srovnání života zálesačky a přešlechtěné umělohmotné paničky se mi líbilo.

65
Bobby Brown
Reagovat

Jáj, zdravím Krupku, skorosousedy. No na Komárku jsem se něco najezdil lanovkou, teď to leda profrčím na kole, bo hafo lidí. Nejvíc mě baví, když tam vidím ty arabské rodinky v ‚turistických‘ hábitech.

Scéna zvon na věži, to jsem se válel smíchy. :-D

Další scéna, co mě rozsekala byla ta před spinningem: „Tohle jsem si nepředstavovala, zrovna, že si budu ve Výměně huntovat tělo“ – a celou dobu záběr na cígo v hubě. :-D

Obecně, to hulení u obou dam by mě s*alo, hlavně u malého děcka. Holt nekuřák…

Sice rád sportuji, ale fanatismus v čemkoli mi vadí. Moniku bych vedle sebe také mít nemohl. Leda že bych jí koupil zvětšenou kulatou klec pro křečky a tam bych jí vždy zavřel, než se holka trochu zklidní.

Jak už řekli klucí přede mnou, ta malá byla k sežrání.

66
Bobby Brown
Reagovat

Jo, a ještě mě zarazilo, že tomu děcku nečtou. Na to, jak žili ‚zdravě‘ a byli aktivní, tak v tomto moc aktivní nebyli.
To my byli tři, ale četlo se nám všem a pořád.
Je fakt, že v té době bylo leda video s VHSkou, které bylo jedno na vsi.

67
Vladěna
Reagovat

Mám doma 31 letého syna (věk Pepana) a podobné bábě á la Bohuna bych rozbila ciferník. Tím, že si přitáhne domů zajíčka a nechá ze sebe dělat služku a onuci , vytváří v mladém člověku dojem, že takto je to správné. Nevím, jak vychovává své děti, ale v TV byly až na druhém místě za milencem. To bylo pláče pro Pepana….chtělo se mi z báby zvracet. Pepan za nic taky nestál, zřejmě byl vychován v podobné rodině…

68
anja
Reagovat

mně přišly obě baby mešuge, nemají si co vyčítat

a nejvíc uhozený mi připadal trenér z fitka, který hecoval a nutil netrénovanou padesátnici do co největšího výkonu, co to bylo za idiota? on by si vzal na triko, kdyby Bohunku trefil šlak?…….. na druhé straně Bohunka to má vymatlané taky, že na to vůbec přistoupila

chvílemi se mi zdálo, že tam šlo o život

69
anja
Reagovat

66 Bobby, to čtení dětem mne nějak moc nebere. Když zapátrám v minulosti, u nás se nějak moc pohádky z knížek nečetly, ale před spaním se s dětma vyprávělo, povídalo, pohádky a příběhy se vymýšlely, to ano, to děti vyžadovaly a tak se to dělo. Jistojistě četla mým dětem babička, my rodiče fakt ne

70
Ajda
Reagovat

68 – naprostý souhlas!

71
Bobby Brown
Reagovat

69 – Pokud by si s námi rodiče vyprávěli, ve smyslu oboustranná komunikace, tak to bychom jako děcka teprve nezaspaly.
Však když čteš dítěti dětskou knížku, tak mu jí snad převyprávíš ne? Jestli to valíš z hlavy nebo máš u toho knihu, je dítěti buřt. Naše mamka měla hezký přednes, asi proto jsem to tak prožíval.

72
pimpa
Reagovat

Mně byla tedy rozhodně sympatičtější Bohunka, jsem jen o pár let mladší, než ona, tak jí dost rozumím. Až na tu jednu věc, a tou je ten mladý partner – na to bych si zdaleka netroufla! Pokud se pak rozešli, myslím, že Bohunka se z toho hroutit nemusí, vždyť to bylo jen takové velké děcko navíc.
Vyskákanou Moniku bych ráda viděla v Bohunčině věku a po tolika dětech. Kdo ví, kolik bude pak mít energie…

73
okkvp
Reagovat

Na čtení pohádek před spaním nebo při nemoci moc ráda vzpomínám. Jak na dobu, kdy jsem posluchačem byla já, tak na chvíle, kdy jsem četla. Obě generace jsme se čertily, když to bylo krátké či odfláknuté (třeba verze z jiné knížky). Myslím, že to pro všechny zúčastněné bylo přínosné, i když samozřejmě po nějaké třetí přečtené pohádce už toho měl kreativně předčítající či vymýšlející plný zub i mluvidla.

74
Bobby Brown
Reagovat

Já vám chci brát iluzi, proto tady k tomu něco dodám.

To není o tom, že Bohunka má tři děti a věk, jak zde mnozí omlouváte, ale přístupem.
Nevím jak vy, ale já vídám mnohem starší lidi, kteří každý týden chodí na společné výlety, na kolo a v zimě na běžky atd. Moji rodičové vždy chodili k turistům a nás k tomu vedli. Dnes chodí se svými vrstevníky, což se jim ‚posmívám‘, že jde domov důchodců. Ale chodí, jezdí, hýbou se – a to jsou o 15 a více let starší. A také mají 3 děti, ještě měli (do nedávna) barák a stodolu a zahradu, na které se makalo, aby byla zelenina, ovoce a maso, bo to nebylo jako dneska atd.
Je to jen o přístupu a nátuře. Všechno ostatní jsou výmluvy.

75
Rena
Reagovat

Souhlasím s 53 – Janou. Bohunky si za některé věci vážím,musí s ní být docela sranda.. Ještě jsem se v tomto pořadu tak nezasmála, jako včera. Svatba s o 18 let mladším klukem byl ulet, ale kolik mužských si bere ženy o 25 -30 let mladší… to je normální? Nevím, proč hned svatba, dnes je normální, že spolu lidi jen žijí.. Moc také nerozumím tomu, proč to šla takhle roztrubovat do světa… Jak už tu někdo řekl, těch 6 let je docela dost, co spolu vydrželi.
Něco jiného je, když řeší svůj vztah mladší manželé, co vychovávají vlastní neplnoleté děti, ale nač se Bohunka potřebovala takhle obnažovat.. Nevím. Já bych to neudělala ( ani za 50 000). Myslím, že ani jejím skoro dospělým dětem to určitě nebylo příjemné…

59 – Myslím si, že vše sestříhali tak, aby z Bohunky udělali chudinku, co hořekuje, že se musí pohnout…že taková ve skutečnosti není… jen má 50, fyzicky pracuje a tak se ráda po práci doma natáhne!? kdo z vás, co máte už 50 to nedělá (hlavně pánové?)

76
anja
Reagovat

71 Bobby, zajisté máš pravdu, a vlastně je jedno jestli dítěti rodiče čtou nebo si vyprávějí. Co já si pamatuju tak já jsem taky nechtěla po mámě a babičkách aby mi četly, ale na co vzpomínám hodně tak jak mi třeba praděda a prababička vyprávěli jaké oni měli dětsví a jaké to bylo za války, takové historické jejich vlastní příběhy, tak asi to moje děcka podědily :))

mně spíš jde o to, že se to čtení nadceňuje a že v skoro každém díle VM nebo i HSTM to bylo a je postavené jako megakritika rodiče, že dětem nečte – prostě je to takové laciné a klišé, stejně tak systém „jeden den bez pc a bez tv“ – když mám dluhy vůči dětem tak to jednou pohádkou a jedním dnem s hrami nijak nezachráním a dotyčný rodič se tím nepoučí, si myslím, no :)

77
Rena
Reagovat

Monika by mohla být Bohunčinou dcerou- bylo mezi nimi 23 let! Proč musela zvládat její sportovní aktivity, když aktivní sportovec nebyla? Monika na mateřské se jistě nudila, někde svou energii a věk ze sebe musela dostat (mimochodem, na to že dobře vypadá, sportuje, udržuje se, vypadá o 10 let starší, její vrstevnice vypadají jinak). Bohunka vychovávala 4 děti a pracuje a fyzicky, navíc věk kolem 50 není pro ženu jednoduchý… Sama roky vychovávala svoje děti a ještě jedno si dobrovolně vzala…jak už zde někdo psal, uvidíme, jak bude Monika vypadat a co zvládat za 23 let…Mě tedy sympatická také nebyla, Bohunka až na její svadbu a to i když legrační brblání, které tam asi schválně stále dávali , ano…

78
Bobby Brown
Reagovat

76 – Jasně, chápu že to u mnohých sklouzlo do klišé a rádobypoučují, byť doma to nemají o nic lepší. Jde o to, že rodiče opravdu méně komunikují s dětmi a nechávají to na multimédiích. Když už ne moc přes den, tak alespoň ten kontakt večer, to poslouchání mámy a táty, jak jim vyprávějí příběhy atp.

79
Rena
Reagovat

děti milují hlas svých rodičů, hlavně matky, kterou poslouchají i když ještě nejsou na světě…Myslím, že většina dětí, může li si yybrat pohádku z cd nebo čtenou od mámy, vyberou čtenou. Každý den na to rodiče nemají sílu, čas a chut, ale myslím si že každý z nich jednou týdně by se obětovat mohl… Jde o blízký kontakt – sblížení se svým potomkem, což před spaním má pro dítě velký význam a je lepší číst alespon 4x – 8x v měsíci, než nikdy…

80
anja
Reagovat

tu Bohunčinu turistiku jsem pochopila tak, že ona chtěla dělat turistiku s manželem, a když manžel dal přednost zahradě tak Bohunka seděla sama doma a trucovala. Klidně to mohli vyřešit tak, že Manžel ať si jde na zahradu, Bohunka s dětma na výlet. Nechápu proč musí být dva lidi pořád spolu, když mají rozdílné zájmy a představy o trávení volného času. Potom to tak dopadá – nucení, truc, výčitky, žárlení.

81
Mikesh
Reagovat

Ajdo, začínám být alergický na odkazy na bulvar, tam je to absolutně prázdná sláma. Kdysi jsem tam byl schopen najít aspoň ty základní dvě tři věty, které něco nesly, a ty žvásty okolo jsem už ňák přešel, přežil. Ale teď už je to vyloženě o vymývání mozků a vnucování nám něčeho, co tam ve skutečnosti nebylo.
V tomto díle byli všichni víceméně normální (teda až na ten nerovný vztah Bohunky), proto to také byla víceméně nuda, ve které neinvenční štáb marně hledal, čím by to ňák zpestřil. A to i za cenu, že byl schopen přivést Bohunku k infarktu. Měl víc využít tu holčičku, to byl aspoň matroš. Tu nestíhala jenom Bohunka, ale zjevně ani štáb. Jsem zvědav na rekap, co z toho uděláš.

82
Mikesh
Reagovat

80 – to máš pravdu, anjo, vždyť dnes už je normální, že partneři mají své vlastní aktivity. A pokud se Pepan staral o zahradu (jejda, co by jiný za vlastní zahrádku, vlastní rajčata, okurky a další dal), tak měla být jen ráda. Navíc i letmý pohled napověděl, že pěstování zeleniny rozumí. Nemluvě o tom, že tam mohla relaxovat společně s ním a mohla si užít jeho přítomnosti.
Jinak mám takový dojem, že se šla do soutěže pochlubit, jaká je šmrncovní kóča, když si dokázala odlovit mladýho kluka – zde ovšem něco silně nedocenila. Může se cítit jako mladuška, ale žel, nevypadá, vypadá na těch 50. Resp., 50 má třeba moje žena, a ta by vedle Bohunky vypadala o hodně mladší. Tu by rozhodně, jak se tu kasá, do kapsy nestrčila.

83
Ajda
Reagovat

Mikeshi, bulvár dokáže splácat článek z PR materiálu. Třeba u JTCJ vidím přesně opsané věty. Hurá nadpis a obsah o velkém….

Občas mohla jít Bohunka na zahrádku a jiné aktivity provozovat s kamarádkou. Upřimně, nedovedu si představit mít pořád manžela za zadkem. Jsou akce, kdy jdu s kámoškami a on má zase jindy své aktivity a pak jsou i ty společné.

84
Wanna be your monster
Reagovat

Monika byla sympatická, dokud jim tam nezačala předělávat byt…Já bych jí to klidně nechala zaplatit si ze svého, a nenechala bych si vybírat věci do bytu od cizí ženské.

85
Mikesh
Reagovat

84 – fakt je ten, že třeba nalepit tapetu není jen tak; myslel jsem, že když už ji Monča koupila (pominu, že se neporadila o vzoru, barvě), tak že se aspoň ujme jejího lepení. Jednak se musí důkladně umýt plocha (odmastit), jednak je nutno se trefit přesně do vertikály, aby tapeta nešla šejdrem. A nalepit tapetu tak, aby tam nevznikly bubliny, chce určitou zručnost a zkušenost. Takže tohle bylo z její strany asi dost neuvážené, zajímalo by mě, jestli by si to dovolila u sebe doma. Ale je možné, že ji navedl štáb.
Stejně tak nalepit desku není jen tak … co když se odloupne kus omítky?

86
okkvp
Reagovat

ad vylepšení domácnosti z pohledu estetického vylepšení – jakodřevo podél postelí vypadalo líp než původní rákosové rohože, vylepšení skříní tapetou bylo ale imho od počátku pomýlené – jednobarevné skříně v pokojíku vypadaly lépe, pokud něco vylepšovat, tak hlavně to ostatní

87
pimpa
Reagovat

74 Bobby, ale každýho sport prostě nebaví! Třeba pro mě je to absloutně zbytečná věc! Tlustá nejsem, i když věk už na to trochu mám, ale fakt nevidím nic tak zázračnýho na tom, když se někdo neustále do pozdního věku huntuje a honí, jen proto, že je to in!

88
Ajda
Reagovat

pimpo,
třeba se někteří honí ne proto, že je to in, ale že je to baví. Mě spinning nikdy nenadchl, ale třeba kranking bych vyzkoušela ráda. Ve fitku u Moniky ho měli, u nás zatím ne :-(

89
Bobby Brown
Reagovat

87 pimpa:

a) Já nikde netvrdím, že lidé musí sportovat. Nebo ano?

b) Kdybys mě četla pořádně, tak jsem se naopak proti sportovnímu fanatismu (to, co ty nazýváš in) ohradil. Je to tak?

c) Mé připomínky a osobní zkušenosti byly směrovány na příspěvky, kdy se lidé ošívají nad mladým věkem Moniky (jako by snad mohla za to, že je mladší) a omlouvají Bohunčinu neaktivitu věkem, prací a dětmi. A div Monice neprorokují stejný osud.

d) O tloušťce z mé strany nepadlo ani slovo. Nebo snad ano?
Nevím, proč mají všichni sport spojený jen s hubnutím. Je to úplně o něčem jiném.

e) V bodu b) a d) je v podstatě také odpověď na tvoje prohlášení „nevidím nic tak zázračnýho na tom, když se někdo neustále do pozdního věku huntuje a honí, jen proto, že je to in!“
– Věř tomu, že lidé mají pohybové aktivity i z jiných důvodů, než být in a hlavně(!) nehuntují si tělo. To je zase mýtus, který jsi vzala nevím kde.

f) Věty se dají ukončovat i jiným interpunkčním znaménkem, než je vykřičník. Pokud to má být jako křičení, tak já slyším dobře.

90
Bobby Brown
Reagovat

Twl Ajdo! Co je to zase za výrazy? :-D
Hned jsem letěl na google si zjistit, co to je.
Aha, tak vono se tomu dneska říká Kranking. Za mě to byl mlýnek na maso, mák atp. a bylo to v každé domácnosti.
Se picnu…

91
Ajda
Reagovat

BB,
u nás je mlýnků plno, jen mele manžel, já akurát pusou, tak bych to vyzkoušela :D

92
okkvp
Reagovat

90- eh, též jsem musela hledat … njn Bobby, ale kdo by dnes doma cokoliv ručně mlel (OT mimochodem výrobci ještě moc nepřišli na to, že se v kuchyních používají často pracovní desky s tlouštkou větší než je rozsah upínáků – nemít i starožitnou kredenc, tak si tu nezamelu)

93
Bobby Brown
Reagovat

91 – No tak vidíš. Máš to doma, tak co bys za to kde platila.

94
Ajda
Reagovat

tož okkvp, u nás se ručně mele – mák, ořechy, strouhanka, občas zelenina. Upínák je problém, ale jde to.
Na Kranking jsem viděla předváděčku, fajn na koordinaci pohybů, jen u nás se ho asi nedočkám. Cvičí se na něm skupinově a já tuhle stádnost nerada.

OT – sleduji Farmu, teď je reklama a mám jich po dnešku plné zuby.

95
pimpa
Reagovat

89 Já jsem jen reagovala na Tvou poznámku o přístupu – nějak jsem ji pochopila jinak, než potom vysvětluješ. Nebylo z toho pro mě moc jasné, co tedy vlastně Bohunce vyčítáš.
Jak vidíš, umím psát i bez vykřičníků. Mimochodem, Tvůj styl byl útočný i bez nich. Hezký večer… :-)

96
Bobby Brown
Reagovat

95 – Útočný?
Jestli tohle bylo útočné, tak jsem v jiných případech zabiják a vrah malých dětí.

97
bibina
Reagovat

ach jo,lidičky!!opravdu tam jsou věci,které by tam být nemusely a zas věci,které tam být měly a nejsou!!!opravdu mám po šichtě dost a ještě doma uvařit a poklidit,takže sportování není už pro mě atraktivní!možná by jste se divili,ale v reálu opravdu nevypadám tak blbě,jen jsem byla,podotýkám BYLA víc při těle,ale myslíte,že by si starou ženskou našel tak mladý kluk?trošku jsme to nezvládli a nebyla to jen jeho vina!je fajt,že jsem chodila na zahradu každé volno,dělala jsem hlavně provianťáka,ale večer už ne,nepiji skoro vůbec a po večerech se tam nic jiného nedělá,raději jsem šla domů.nechtěla jsem ho mít pořád u zadku,jak tam někdo psal,ale ty naše výlety byly super.nikdy jsem nikam moc nejezdila,protože nebyl čas.nejsem žádná chudinka,jen už mi fakt není dvacetpět a už chci mít taky trochu klid.trošku ty komentáře nepobírám,protože nikdo neví,jak to je opravdu,tak se lehce soudí.ale to vše časem přejde,tak vám děkuji za slova ať sympatií,nebo ne,jsem jaká jsem a kdo mě zná to ví,ostatní mě nezajímají!

98
okkvp
Reagovat

Ajda – fajn rekap :-)

99
bibina
Reagovat

jo a navíc,měl volno ob týden,takže jsem chtěla ten volný víkend trávit s ním,bohužel měl jiné priority a to mě hodně mrzelo a s kámoškama jsem chodila,ne že ne,jen diskotéky už asi nejsou pro ženy mého věku a krafání v cukrárně u kafe zase ještě nejsou pro mě!!!jezdila jsem hodně sama,proč?občas jsem chtěla,aby jel se mnou,k mým příbuzným a známým,ale to nechtěl,tak co s tím,netrucovala jsem doma sama,pak mi bylo doma samotné i kolikrát lépe!já jsem absolvovala všechny jeho známé a rodinu,kterou mám pořád moc ráda a dost mi chybí!

100
asitovíšalecokdybyne
Reagovat

Mě teda docela děsí, jak tady postarší chlapi slintají nad tou malou holčičkou .( To jsem fakt nezažila, nejste nějací hnutí? Bez urážky.

101
okkvp
Reagovat

100 – Co takhle si představit, že se jim dítko líbí, protože je živé, veselé a že by jim dělalo dobře, kdyby mělo část jejich genetické výbavy. Co je na tom hnutého a slintavého?

102
Vladěna
Reagovat

…dělala jsem hlavně provianťáka, doma služku,nikam se mnou nechtěl….ale v reálu opravdu nevypadám tak blbě,jen jsem byla,podotýkám BYLA víc při těle,ale myslíte,že by si starou ženskou našel tak mladý kluk?
Pokud si to znovu přečteš po sobě, tak jsi mu dělala vlastně matku, jako partnerku Tě nebral ani do budoucnosti…přiznej sobě realitu a najdi si přítele přiměřeného věku a budeš šťastná.

103
Bobby Brown
Reagovat

101 – ber to jako příspěvek 1. dubna ;-)

104
husty
Reagovat

bibino, bylo a je zjevné, že jste si doma pořídila jen další děcko, ne muže. Jak píše Vladěna, osobně bych se být vámi poohlídl mezi vlastní generací, i starší muž má po nějaké době co dělat aby stačil mladší ženě, tím nemyslím sex, ale životnímu tempu. Navíc dovést si do rodiny muže, který není pro rodinu je totální úlet z vaší strany, vždyť máte ještě děti, které vás stále potřebují. Možná si to nechcete moc přiznat, ale i kdyby jste byla sebeaktivnější, mladším stačit nebudete, alespoň tomu nevěřím, mladí se nechtějí pouze procházet a tůrovat jako důchodci. A s vizáží jste doufám také něco udělala, hádal jsem vám tak o deset let víc, než jsem si přečetl kolik je vám skutečně….A to mám ženu které je 60 let a pracuje někdy i 16 ctky a na tři směny. Musí zvládnout dům 4 vnoučata a doma ještě jednu ze tří dcer, přesto není tak vycucaná jako jste byla vy. Možná by to chtělo poradu s lékařem, protože dle mého názoru něco není v pořádku. S Pepanem jste udělala dobře, stačilo na facebooku zhlídnout Pepu Čmeláka a jeho fotky,zahrádka hezká on docela i pracant, ale ty piatiky na zahrádce byly opravdu veliké, ale zase to odpovídalo nevybouřenému mládí a touze zapadnout mezi jeho vrstevníky vás bral pouze jako matku

105
husty
Reagovat

no jooo apríl :D

106
Ywetta
Reagovat

Nevím, proč to nazvali -lenoši versus sportovci,a když už, tak srovnávat stejně staré manželky,Bohuna mi teda jako lenoch nepřipadala.

107
bibina
Reagovat

jj,máte pravdu,už to s Pepou skončilo a udělám vše pro to,abych byla šťastná a v pohodě a pak budou i moje děti v pohodě!a nebudu poslouchat,že jsem jen špatná matka a koukám hlavně na můj vztah a řeším jen mě a Pepu!co jsem tam říkala o mých dětech tam vůbec nedali a to mě štve,ale s tím nic neudělám!!!všechno přejde,i toto a bude opět lépe!už nechci žádné dítě,myslím chlapa,chci se o partnera opřít a vědět,že mě podrží a bude tu pro mě!díky,mohu říci,že mi ta výměna dost pomohla,nakoplo mě to ještě více!!!! :D

108
Ajda
Reagovat

106 Ywetta,
proč tento název? Pokud máte při prvním psaní pouze strohé info, že půjde o rodinu, kde vítězí pohodlnost a u druhé je sport na prvním místě, tak prostě proto. Jinak už mě nebaví, jak pořád chcete srovnávat měněné manželky podle věku. Vždy se mění dvě odlišné ženy, dvě odlišné domácnosti. Proč se nepozastavujete nad věkem dětí, počtem zvířat, prarodičů, velikostí bytu… Hlásí se tam dobrovolně, neví, co je čeká. Možná trocha nadhledu by neškodila, protože rodina Bohunky byla opravdu „líná“, už ani ty výlety nepodnikali, na zahradu B.rezignovala atd.
Soudím jen to co vidím v tv, vůbec mě nezajímá, čím se tu B.obhajuje, to není a nebylo součástí pořadu a ten je pro mě priorita, ne realita.

109
Bobby Brown
Reagovat

106, 108

A hlavně – smyslem této RS je právě prohodit dvě rozdílné manželky z naprosto rozdílných prostředí. Jinak by to v té RS ani nedávalo smysl.
Také nevím, co je na tom pořád k nepochopení.

110
Ajda
Reagovat

109 BB,
tahle výměna z paneláku do paneláku byla pohodovka, bývá a doufám, že i ještě bude, hůř.

111
Mikesh
Reagovat

100 -ber to tak, že jsme prostě tolerantnější k holčičkám, dokonce i k těm, co máme doma. Mě zase zarazily nepřívětivé poznámky žen, dokonce ani Ajda si v rekapu nezapomněla trošilinku omočit. Každý to holt vidíme jinak. Opravdu v tom není třeba hledat ani stín něčeho pohoršlivého.

104 – kdyby ji bral jako matku, tak by s ní asi nespal. Nebo si dovedete představit, že byste spal se svou matkou? Není v nás už nějak zakódováno, že některé věci jaksi nééé? Ale že si z ní náhradní matku udělal, to je fakt. Ale to dělá spousta chlapů i se svymi rovnicemi.

112
Mikesh
Reagovat

107 – i když jsem vyloženě osypanej z takovýho vztahu, jak jsem ostatně řekl v diskuzi, na druhé straně gratuluji, pár let jste si užila (teda snad i pěkného) a to Vám už nikdo nevezme.

113
Ywetta
Reagovat

109-jo, vždyť jo, rozdílné manželky jo, o tom to je,ale ne že je jedna ve věku dcery a druhá ve věku matky.

114
Ajda
Reagovat

Ywetto,
to je princip pořadu, asi ho odmítáte pochopit. Pokud mění manželky rozdílného věku, posuzují se mezi sebou, věk jde stranou. To není sportovní kategorie, to je RS :-)

115
Ajda
Reagovat

Mikeshi,
tatínci trpí na ty andílky a vše jim projde, znám to osobně. V tomhle věku se navíc holčička chce vdát za tatínka, ten se tetelí štěstím :D
A matky jsou ty, které je musí krotit, protože je mají celý den na krku :-))

116
Bobby Brown
Reagovat

113 – Já bych zase neměnil blondýnu za brunetu. Rozdílné to jo, ale rozdílné vlasy? To vážně odmítám!

117
Ywetta
Reagovat

114-no jo, ale věk tam hraje dost velkou roli,když porovnám moje manželství a manželství mé mamky nebo tchýňky,tak by obě starší rodiny,ač jsou akční, stejně dopadly jako lenoši.

118
Ajda
Reagovat

Ywetto,
ale u tohoto pořadu to nesmíte takto porovnávat, to je právě jeho princip – tyto rozdíly. To příště můžete tvrdit, že je nespravedlivé posuzovat jednu co má na hlídání jedináčka a druhou, co vyfasuje třeba pět a více dětí. Starý manžel vs.mladík. Generační rozdíly, rozdíly sociální, to je to oč tu běží. Je to výměna, ne záměna manželek :-)

119
Ywetta
Reagovat

Prochor, Mikesh-máme taky podobnou dračici, 2letou,jsme vděčni, když si toho andílka občas vezmou na hlídání babičky a dědové,ale vždy ji vracejí s úlevou, že přežili oni i ona :-).

120
Mikesh
Reagovat

115 – však tak jsem to nějak myslel, Ajdo. Jasně, že to horší zbývá na maminky, teda někdy. Jistě ale znáš i jiné případy, kdy maminky dělají z nebohých děvčátek princezny, což je větší mazec, než tahle kvítka.
Stejně si ale myslím, že i kdyby chlapi měli holčičku na starosti celý den, zvládli by to v poho. Možná to s holčičkami líp umí, co myslíš?

121
Ajda
Reagovat

120 Mikesh,
chlap chce kluka a pak je z holky celý … :-) Normální otec nemá problém dítě zabavit a postarat se o něj. Poslední tvou větu bych otořila – holky to s tatínky umí, v každém věku :D Mám to doma, vím o čem mluvím.

Dítě má být přirozené, ne cvičená opice. Nejsem ani zastánce toho, nacpat dítě do každého kroužku, sportu atd. Občas si rodiče na děcku plní své ambice a běda, když zklame. Musí se taky hlídat hranice, aby se z roztomilého, prostořekého a divokého andílka nestal časem drzý, rozcapený fracek.

122
KK
Reagovat

120 Mikesh – možná máš pravdu.. mám kamaráda, co má roztomilou, tuším tříletou, malou cácorku a když jí „venčí“ on, holčička je v pohodě, pořád se směje, hraje si a když jde s maminkou, většinou jsou obě nervózní, holčička fňuká, vzteká se a tak různě protestuje.. nevím, jestli je to náhoda, ale s tátou je mnohem spokojenější.. samozřejmě taky záleží na tom, jestli jí má táta na starosti jednou za týden, tudíž neřeší starosti běžnýho dne a výchovy jako máma, to se asi taky projeví:o)

123
nikola
Reagovat

Kde se na to muzu podivat ,krome novy-ta me nejde …

124
ema
Reagovat

Nemáte někdo link, kde se na to dá podívat? Díky.

125
Ajda
Reagovat

123, 124,
nevím čím to, ale díly přehrát nejdou, pouze kdo má předplacené voyo. To si snad dělají srandu, já myslela, že se to týká jen zatím neodvysílaných dílů.

126
KK
Reagovat

125 Ajda – my na to koukali v sobotu a rozhodně voyo placený nemáme, tak možná to mají nějak časově omezený..:o/

127
Ajda
Reagovat

KK,
tak jsem to už našla – je to tak, už pouze po zaplacení. Zdůvodňují to lepšími službami pro diváka, bude to bez reklam, ovšem za peníze. Asi to zavedli na apríla a zalíbilo se jim to :(

V diskusi je vysvětlení od voyo – http://vymena.nova.cz/clanek/epizody/vymena-manzelek-2-dil.html?page=1#comments

128
KK
Reagovat

Ajda – to nepovažuju za zrovna šťastnej tah.. pořady vlastní výroby té které televize by měly být ke shlédnutí zadarmo, si myslím, teda..
Jinak mám dva dotazy k rekapu – proč Tě překvapilo množství prádla na sušáku – a druhej (i když to vlastně není dotaz:o)) – nevím proč, ale myslím si, že na začátku zaznělo, že Pepa je přítel, ne manžel..

129
Ajda
Reagovat

128 KK,
podle mě je to sprosté vydírání diváků.

Prádlo na žebříku mě fakt překvapilo, tolik ponožek, kalhotek, na balkóně plné šňůry. Před odjezdem bych určitě prala dříve – proč mi to má cizí ženská cpát do skříní? Navíc to prádlo v koupelně vypadalo suché, to se mohlo snad uklidit. Ale když může být propocená hokejová výstroj dlouhé týdny na balkóně, tak se vlastně divím zbytečně.
O Pepovi píšu jako o partnerovi, pokud jsem ho tam nazvala manželem, tak to je obrazně, protože je náhradní manžel po dobu výměny.

130
Mikesh
Reagovat

121 – tak to máš sice asi pravdu, Ajdi, což nemohu posoudit, protože mám jenom kluky. Nicméně bych si dovolil vyslovit hypotézu, že muži mají v oblibě malé holčičky obecně, protože ty jsou ještě takové bezelstné a bezstarostné, neznají ty strašné ženské grify (teda většinou ne), takže se s nimi dá hodit řeč. Případně se jim dají valit klíny do hlavy, holčičky věří všemu. A většinou jsou roztomilé.
Na druhé straně jsem si zase všiml, aspoň u mých kluků, že ti se zase líbili cizím ženským. Ten starší si dokonce mamce stěžoval, že jej klidně nechám na pospas nějakým čarodějnicím a ony ho vždycky děsně oslintají.

131
Bobby Brown
Reagovat

130 – Nesouhlasím, že jsou bezelstné. Přesně jak řekla Ajda, již od 3 roků jsou to lstivé bestie!
Ale k sežrání :-* :-)
Prostě jsou pro nás mazlivější a člověk cítí silnější pud ochrany.

132
KK
Reagovat

129 Ajda – a jo, to mi vlastně nedošlo.. že to musí taky někdo uklidit:o)) já jsem furt přemýšlela, co Ti na tom vadilo..:o) a máš recht

133
okkvp
Reagovat

127 – tož to zpoplatnění se jim opravdu vyvedlo – kéž se zadusí vlastními zvratky

134
Mikesh
Reagovat

Tak nejenom Nova, ale už i Markíza zavedla placení za sledování svých pořadů. Už se nedají spustit ani jejich kdysi volné Zameny manželek. Takže ať si trhnou … jsem zvědav, kdy zjistí, že jim to lidi nějak oplatí.
Mimochodem, oni už vloni v červenci Markízaci žbrblali, že se na jejich pořady dívají lidi v Česku, je to možný? Místo, aby byli rádi, že mají větší sledovanost. Takhle napsali kamsi jakousi stížnost.

135
Ajda
Reagovat

KK,
mít nová manželka silný žaludek, tak prádlo ignoruje, popřípadě to, které použije odebre (bylo to prádlo Simonky) :-)) Já jsem asi postižená, ale mně to prostě hned práskne do očí a to rozhodně nejsem posedlá úklidem, ten beru jako nutnost.

136
KK
Reagovat

Mikesh 134 – a já se chtěla podívat na ten minulej díl se žárlivcem, chjo..:o( no tak nic.. ať si škubnou ploutví, jak Markíza, tak Nova, vydírat se nenechám:-P
135 Ajda – já Tě chápu, každej jsme nemocnej na něco jinýho;o) já zase nemůžu hnijící nádobí ve dřezu.. musím to prostě okamžitě umýt, jinak mě to strašně rozčiluje..:o)

137
husty
Reagovat

KK tak to se buddeš ještě divit u další výměny, já celou už skoukl a takové rasistické předsudky a bulení jsem dlouho neviděl, nebo-li čistotná mamča pohodářka , perfektní kuchařka cikánka s třema dětma a dokonce pracujícím cikánem, který prudil novou mamču, leckdy i právem a ubulená a líná matka jak říkal gádžovka, která neuměla ani uvařit, prát druhým prádlo se jí ošklivilo + její línej manžel a jedno dítě, které ve třech letech nevědělo co je nočník, manžel k ničemu co neuměl vyžehlit ani tričko, ani si uvařit hemenx-taky zajímavé srovnání, byly tam chvíle, kde jsem i žasl, sice dávají extrémy , ale tohle jsem teda nečekal :-/ Ajda dostane osypky- zlatý fusekle na žebříku

138
husty
Reagovat

kk díl se žárlivcem najdeš z markýzy na youtube pod zámena manželiek. českou verzi jsem tam nenašel

139
husty
Reagovat

Bobby Brown máš recht, vzhledem k tomu, že jesem otec 3 dcer můžu potvrdit, mršky jsou už od narození, je to jiné než s kluky, holka nahodila výraz-tatínku ty jsi na mě !škaredý! se slzou v oku a já se mohl utlouct aby ta potvůrka zas nahodila úsměv a byla v pohodě. Nic mě nerozhodilo tak, než když jsem se dozvěděl, že už mají prvního kluka, a pak ještě když se vdávaly, jojo omotaj si chlapa okolo prstu už od narození…A mrchy to jsou to je fakt „)

140
Ajda
Reagovat

husty,
bylo by faj, tady nezveřejňovat co bude, většina čeká až na klasické odvysílání. Náznak klidně, ale vydrž!!! :-))
Jj, jsem magor, ale já mít někdy paní na úklid, tak v noci gruntuju celý byt, aby mě ráno nepomluvila :D A už od neděle odkládám luxování, nádobí je manželův koníček :-)

141
KK
Reagovat

138 husty – dík, mrknu;o)
140 Ajda – přesně, to si nedokážu představit, aby mi někdo uklízel můj binec:o)) taky bych měla strach, že si o mě bude říkat, že jsem čuně..:o) (když to odkládáš jenom od neděle, to je furt dobrý, však je teprve úterý;o))

142
husty
Reagovat

Ajdo však jsem všechno neřek :) bude to zajímavá výměna fakt…no tak u nás by zase uklízečka bodla, přece jen mě vyprané hadry na sušáku nerozhodí, ale nevyžehlené ve skříni to bych lezl po zdi, u mě padnou dvě košile denně a ty se prostě žehlit musí, uvařit taky není problém beru to jako relax v sobotu, ale nádobí, blé to nééé, uvařím a dílo pumy uklízí manželka třeba půl dne :) a těch řečí :-/

143
Ajda
Reagovat

husty,
nesnáším žehlení, ale žehlím :-)) Košile když chytněš grif nejsou problém, stačí dobrá žehlička a rukávník. Já pořizuju nežehlící košile. Ty stačí jen přetáhnout, bez úplného žehlení bych je do oběhu nepustila.

Já vím, že neřek, ale já řekla raději dopředu – ještě se neznáme :D

144
Jana.S
Reagovat

Ahoj, Výměnu manželek ze 30.3. najdete na ulozto.cz :-)

145
Mikesh
Reagovat

138 – hustý: nechtělo by to spíš hodit link, já to tam nenašel. Je tam toho hodně, dokonce jsem narazil na české VM z před 3 roky, ale z těch slovenských skoro nic.

Jo, Ajdo, jsou tam ti Danhielovci či jak se jmenovali, v tom Modrém z nebe, koukal jsem, jak jim to tam během pár dnů úplně přeměnili, teda zvelebili. To se Slováci tedy pochlapili, teď jsem zvědav, jak dlouho jim to vydrží. Chtělo by to ukázat po roce.

146
husty
Reagovat

145 po roce to bude vypadat tak, že to Danihelovci prodali a rozprodali, protože evidentně pokud budou bez práce oba dům jako takový rozhodně finančně neutáhnou…Jen osobní zkušenost, jen s tím rozdílem, že má firma kdysi skončila a manželky byť s malým dítetem našla práci praktcky hned aby se utáhly veškeré poplatky atd. u nich snahu vidím nulovou. Já se tehdy o děti staral a hledal práci, dělá to tak každý na západě, pokud k tomu dojde, tito sou však ztroskotanci už od prvopočátku a zanedbaní až běda-já osobně bych je asi nezaměstnal, co se strhanou ženskou, která neví jak uklidit a uvařit, a jak se dobře postarat o chod domácnosti, prostě tu péči z ejí starny nevidím,vyprané prádlo není z mého hlediska čistota jako taková to je pouze základ stačila mi nemytá hlava z hotelu kdee tu možnost víc než měla. A u manžela to byla pouze nárazová pracovitost, nevěřím, že by dovedl dělat šichtu dennně10-12 hodin což třeba u zedníka je dnes norma.Kdysi jsme začínali od nuly ve stejné barabizně, ale tam bylo i při stavbě setsakra v kuchyni uklizeno a neexistovalo aby jsme chodili nemytí, nečesaní a ve špinavém krom práce na veřejnost, a to jsme koupelnu také v té době ještě neměli, protože byla rozkopaná 2 měsíce než se udělaly rozvody atd. Ten barák půjde do prodeje vsadím svoje boty, ale peníze jim dlouho nevydrží.

147
husty
Reagovat

Mikesh bez předplatného to asi nepůjde :-/ ti syčáci berou peníze aby se člověk mohl podívat navíc se voyo děsně seká. Na youtube to ještě bohužel není, jestli je to tím zpoplatněním nevím

148
husty
Reagovat

fíha tak ono to s těmi Danihelovci má pokračování a ne moc dobré :( zde jen něco málo z diskuze

Prý po opravě chce jejich teta aby se vystěhovali, že dům prodala :-O, tak ono to asi o neschopnosti těch dvou lidí jen nebude, beru tedy svůj názor o nemakačenkách zpět! Teda jak se ti dva do takových sra.ček dostali to je neuvěřitelné….

2012-03-30 18:28:56 | hana | zavist je zla
pokial sa nepomahalo danihelovcom tak ich teta zdierala a teras ich vyhadzuje najprv chcela pozicat 10 tisic ze potom polovicu vrati zuzkina mama jej nemala ako´pozicat tak zacala ze chce 15 tisic lebo sa mozu pratat ked zbadala ako sa pomaha danihelovcom dala dalsiu sumu 25tisic alebo sa vystahuju do troch mesiacov dom je zuzkinej teti ale pozemok nevysporiadany teras uz ju vyhadzuje uplne vraj dom predala ale najhorsie je to ze oproti susedom nesedia v kartach tak zato je to tak ako je drzte palce nech to danihelovcom vide neda sa to tu vsetko popisat ako to dopadne dam vam skoro vediet.

149
Mikesh
Reagovat

Tak jsem si přečetl něco málo z diskuze u těch Danihelovců, a je to dost hustý. Překvapilo mě, kolik je tam českých příspěvků – a to má vedení Markízy jakési žgryndy na téma „jak to, že se Češi dívají na Markízu, když naše televize z toho nic nemá“. Překvapila mě i slušná úroveň diskuze, buď tam redakce maže vulgarity (to třeba na rozdíl od redakce Idnesu, která maže zásadně slušné příspěvky, zatímoc vulgarity ponechává bez povšimnutí), nebo jsou Slováci obecně slušnější. V každém případě je tam hlavně snaha pomoci, ale pomoci tak, aby se nastartovali ty dva k pořádné práci.

150
Ajda
Reagovat

Na Nově je bouřliví diskuse, bohužel ne k dílu, ale ohledně placení za voyo.

151
Mikesh
Reagovat

Na stránkách Novy se už nedokáži orientovat, takže jsem nedokázal najít Tebou zmiňovanou diskuzi!

152
Ajda
Reagovat

151 Mikeshi,
už to odmázli, kritika se nepřipouští.

Přidat komentář