Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska výběr naslepo, díl 4: Nával známých tváří

5. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=3306 w=420]

Merťas tentokrát dodá svůj pohled na 4. výběr naslepo v podvečerních hodinách. Děkujeme za pochopení.

Na to, že v Hlasu ČeskoSlovenska soutěží plno zpěváků, kteří jsou už mediálně známí (ať už z předchozích soutěží nebo z muzikálů), jsme si už zvykli. Tentokrát jich však bylo opravdu hodně a tvořili minimálně třetinu účinkujících. Všechny ale převálcovala jedna nová tvář, která svým svým výkonem absolutně nadchla většinu diváků i všechny čtyři kouče. Ale nepředbíhejme a pojďme si všechny včerejší výkony probrat pěkně postupně.




Matej Koreň

[singlepic id=3679 w=420]

DJ Vlado: A hned na úvod první známá tvář. Matej se ve druhé slovenské SuperStar dostal až do finále a nakonec vypadl na devátém místě. Byl jsem zvědavý, jaký za těch šest let udělal pokrok. Nutno říct, že rozhodně nemalý. Let Me Entertain You podal s nasazením a energií, i když mu to místy ujíždělo. Jako jediný z koučů otočil křeslo Pepa Vojtek, v jehož týmu Matej nakonec skončil.

Elin Špidlová

[singlepic id=3671 w=420]

DJ Vlado: Elin je další známou persónou, aspoň tedy na muzikálové scéně je už slušně etablovaná, mohli jsme ji vidět například jako královnu Gertrudu v Hamletovi. Elin má moc pěkný sytý alt, ale její zpěv mi přišel poněkud monotónní. Debbie Kahlová dala tutéž píseň o dost lépe. Svá křesla otočili Dara a Rytmus, přičemž Elin si vybrala Daru.

Martin Hrabal

[singlepic id=3677 w=420]

DJ Vlado: Martina už jsme vám tady na Panáčkovi představovali, jelikož je jedna ze dvou divokých karet portálu idnes.cz (společně s Veronikou Vrublovou). A už tehdy mi jeho hudební vkus přišel výraznější než jeho zpěv. Má celkem příjemný hlas a je cítit že je muzikální, ale jeho výkon bych víc než za lepší průměr neoznačil. Vybrali si ho všichni tři pánové, z nichž Martin zvolil Michala Davida.

Judita Hansman

[singlepic id=3674 w=420]

DJ Vlado: Judita je herečka na volné noze a podle toho vypadal i její výkon, který byl spíše herecký než pěvecký. Navíc mi vadila i barva hlasu, která chvílemi přecházela do kozího mečení. Z koučů si Juditu jako jediná vybrala Dara, ale vzhledem k silné konkurenci v jejím týmu (a to i v kategorii starších vyzrálých dam) nemá Judita šanci na další postup.

Martin Truhlář

[singlepic id=3678 w=420]

DJ Vlado: Martin je podle mě jedním z vůbec nejslabších postupujících. Na jeho podání Bruna Marse mi nepřišlo absolutně nic zajímavého, výšky mi byly nepříjemné a chvílemi to podle mě bylo falešné. Martin měl obrovské štěstí, že si ho Pepa Vojtek vůbec vybral. Jeho šance na další postup jsou zcela minimální.

Anna Veselovská

[singlepic id=3669 w=420]

DJ Vlado: Absolutní BOMBA. Hezká, sympatická a osobitá holka, která se navíc sama doprovází na kytaru, už to samo o sobě je úžasná kombinace. A když se k tomu přidá ještě vynikající zpěv, máme tu jednu velmi žhavou favoritku na celkové vítězství. Annino Feeling Good s klidným svědomím můžu označit za zatím nejlepší výkon, jaký v Hlasu dosud zazněl. Rytmus do svého týmu získal konečně nějaké velmi silné želízko. Jednoznačný TOUCHDOWN!!!

Libor Zajpt

[singlepic id=3676 w=420]

DJ Vlado: Rozhodně lepší podaní Sex On Fire než to, které před čtrnácti dny předvedl Imrich Tengeri. Sice v rámci rockových zpěváků není Libor nijak zvlášť výjimečný, ale vybral si výbornou píseň a podal ji s velkým množstvím energie, což se také počítá.

Ester Wiesnerová

[singlepic id=3672 w=420]

DJ Vlado: Další krásná Slovenka a opět úplně typově jiná. Vypadá to, že na Slovensku se letos opravdu urodilo (což bylo po loňské SuperStar, kde kategorie Slovenek výrazně zaostávala, logické). Ester inklinuje k jazzu a její zpěv je vyloženě křehký a hlas příjemně hladivý. Težko říct, jak diváci Novy a Markízy takové intelektuální zpívání ocení, ale pro mě je Ester vítaný svěží vítr a jsem rád, že si ji Michal David vybral do svého týmu.

Juraj Zaujec

[singlepic id=3675 w=420]

DJ Vlado: Náš starý známý, který patřil k favoritům loňské SuperStar, ale těsně před branami semifinále musel kvůli zdravotním problémům odstoupit. Co se týče jeho výkonu, tak není co řešit, protože Juraj už je osvědčená značka všestranné muzikantské kvality. I tentokrát předvedl svůj vysoký standard, skvěle zazpíval i zahrál na kytaru. Otočili se všichni tři pánové (přičemž Dara se neotočila jen proto, že už má málo volných míst), z nichž si Juraj nakonec vybral Rytmuse.

Jan Danda

[singlepic id=3673 w=420]

DJ Vlado: Honzův výkon byl rozhodně velmi dobrý a podle mě tuto Collinsovu baladu zazpíval dokonce i technicky lépe než Sámer Issa. Jinak mě však nijak výrazně (až na celkem příjemnou barvu hlasu) nezaujal. Ještě zajímavější než celé vystoupení byla přestřelka koučů (tedy opět všech tří pánů), z nichž si Honza nakonec vybral Pepu Vojtka.

Tamara Kubová

[singlepic id=3681 w=420]

DJ Vlado: Tamara má velmi zajímavou barvu hlasu, ale její projev je mimořádně odpudivý. Neskutečným množstvím afektu a příšernou mimikou mi velmi připomínala mou „noční můru“ z loňské SuperStar Klaudii Pappovou. Jako jediný z koučů si ji zvolil Rytmus.

Brunno Oravec

[singlepic id=3670 w=420]

DJ Vlado: Už během minulého týdne médii proběhla informace, že Michal David má v Hlasu dvojníka a tím byl právě Brunno. Jeho výkon byl plně profesionální, hodný vyzrálého muzikanta, ale u mě má Brunno smůlu, že mi není příjemná jeho barva hlasu. Za svého kouče si nemohl vybrat nikoho jiného než svého „bráchu“.

Petr Kutheil

[singlepic id=3680 w=420]

DJ Vlado: Petr předvedl plnokrevný rockový výkon, ve kterém výborně zúročil svůj perlivý chraplák a zároveň se ukázal i jako velký šoumen. Sice mi nepřišel nijak výrazně odlišný od všech rockerů, které jsme už v SuperStar a jiných soutěžích viděli, ale jinak mu nemám co vytknout. A stejně jako všichni, kteří byli v minulých dílech prezentováni jako zlaté hřeby večera (konkrétně Lucia Molnárová, Ivanna Bagová a Jaromír Hnilica) a otočili se u nich všichni čtyři koučové, si i Petr zvolil Michala Davida, u nějž už začíná být přetlak kategorie postarších muzikantů.

Nepostoupili:

Natália Puklušová

DJ Vlado: Natália je už etablovaná herečka slovenského Národního divadla, hraje i ve slovenské verzi Ordinace v Růžové zahradě a pozorní diváci si ji mohou pamatovat i ze soutěže Elán je Elán, kde vypadla v prvním semifinále jako vůbec první z dívek. A v Hlasu dopadla ještě o něco hůř. Její akustická verze písně Fuckin´ Perfect od Pink měla sice něco do sebe a začátek byl moc pěkný, ale Natália postupem času čím dál více tlačila na pilu a to jí výrazně sráželo body. Na druhou stranu však postoupili i horší.

Michal Dukes

DJ Vlado: Michael Jackson si v hrobě při Michalově vystoupení musel slušně zarotovat, protože Michalův výkon byl dost monotónní a navíc místy velmi falešný. Možná se moc nutil do jemu nepřirozenému chrapláku, aby to bylo efektní, čímž svůj výkon totálně zabil.

Elén Berešová

DJ Vlado: Elén se účastnila už obou řad Česko Slovenské SuperStar a vždycky skončila hned v prvním rozstřelu v divadle, v té loňské měla navíc tu smůlu, že se dostala do duelu s pozdější finalistkou Alžbětou Kolečkářovou. A ani tentokrát jí to nevyšlo. Přestože má celkem pěkný hlas, tak příliš afektovala a tlačila na pilu, čímž si své šance totálně pohřbila. Nakonec si sama zřejmě řekla, že „třikrát a dost“ a podle jejích slov to byla nejspíš poslední soutěž, které se zúčastnila.

Renáta Podlipská

DJ Vlado: Na Spomaľ mám z první Česko Slovenské SuperStar krásné vzpomínky spojené s *vy víte kým*, takže jsem se samozřejmě neubránil srovnání. Ale i kdybych se o toho oprostil, tak by z toho Renáta nevyšla o moc lépe. Přestože zpívat bez pochyby umí a má krásný sytý alt, tak se její silný hlas k této něžné písni vůbec nehodil. Kdyby si vybrala něco energičtějšího, dopadla by podle mě líp.

Hana Balcarová

DJ Vlado: Hanka je zvláštní stvoření a působí trochu jako Bára Hrzánová zamlada. Má sice velmi zajímavou barvu hlasu, ale její podání Bubbly bylo monotónní a odfláknuté. Její mimopěvecký projev je ale natolik osobitý, že Dara i Rytmus litovali, že se neotočili.

DJ Vladovo shrnutí 4. volby naslepo

Týmy koučů se nám už slušně naplňují. Dara, Michal i Pepa už mají dvanáct kousků a zbývají jim už jen dvě místa. Rytmus má pořád nejméně (deset ze čtrnácti), ale tentokrát si do svého týmu vybral dost silné články a mezi nimi i jedno želízko, se kterým má velké šance na vítězství. Jednoznačně největším hláškařem poroty je Pepa Vojtek, který je tak pro mě její nejsilnějším článkem (i po hudební stránce je pro mě ze všech čtyř nejpřijatelnější, přestože Kabát nijak zvlášť nevyhledávám), ostatní tři koučové se neustále opakují. Celkové zpracování pořadu, kdy soutěžící střídá soutěžícího a jsme ušetřeni jak totální exotů, tak zbytečné vaty v podobě nejrůznějších sestřihů, jsem už chválil v jednom z minulých rekapů, ale ještě musím zmínit jednu věc a sice to, že máme dokonalý přehled o všech postupujících a nikdo tak nemůže být znevýhodněn nulovou předchozí prezentací, což je jev, se kterým máme ze SuperStar i jiných soutěží. Příště nás čeká poslední volba naslepo, ve které si koučové doplní své týmy, a další týden se pak můžeme těšit na první souboj, ve kterém půjde opravdu do tuhého a já už se teď obávám, kolik zajímavých lidí to odnese.

Anketa: nejlepším hlasem 4. výběru naslepo je dle vás



Související články

HLAS: ve 4. kole vyrazila všem dech Anna / Scalexova recenze na Krasna.cz

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 85
1
ich
Reagovat

To neustálé cpaní vyčichlých muzikálových herců a taková všeobjímající nuda, která je způsobená jednoduše tím, že Nova na tyhle programy nemá, mi dává najevo, že je tehle pořad těžký propadák. Zrušte to a uděláte líp.

2
Langic
Reagovat

Kde je Mertasova část?

3
Rena
Reagovat

Mě se nejvíc líbila Anička Veselovská, na nic si nehraje, emoce dává do zpěvu. Je ale až příliš skromná a flegmatická.
Dále – Juraj Zaujec, ten potřebuje zas ubrat sebevědomí.
Ester Waisnerová šmrnclá jezzem, má jemný příjemný has, který pohladí.
Brunno Oravec, už starší, zkušený muzikant.
Jan Danda, sympaták panda erotoman.
Petr Kutheil, muzikálový zpěvák.

Nenudila jsem se a těším se na příště… :-)

Reagovat

OT: Langic (2) je to napsáno hned v úvodu. Merťas svůj pohled dodá v podvečer. Holt jeden míní, a život mění. Zkrátka mu něco vlezlo do sledování Hlasu Česko Slovenska online a tak to uvidí až dnes.

5
Lucie
Reagovat

Musím souhlasit že letošní pěvecká soutěž má o několik tříd lepší úroveň než ta loňská. Zatím. Uvidíme jak to bude dál. Žádní tragédi jako Šeps nebo Harich kteří tam nemají co dělat ani žádný průměrně huhlající Adamec vítězem. Zatím podle mě postoupili až na pár výjimek opravdu dobří zpěváci. Tak jen doufám že se z toho nestane taková fraška jako loni, i když to co se dělo loni už snad ani ničím překonat nejde. Touhle show mají Nova s Markízou velkou šanci napravit si reputaci a nalákat zpátky diváky které tou loňskou fraškou ztratili.

6
mila
Reagovat

Lucie – ctes mi myslenky a beres mi slova:-) Loni byla taky smula, ze se do uzsich boju neprobojovali Oravec a Pinak.. pak by to totiz prumerny Adamec nemel tak lehke…

7
anja
Reagovat

3 Rena, Kutheil je zpěvák progresiive hardrockové kapely Votchi, která už docela dost dlouho – 10 let – koncertuje po různých festivalech, kde ho můžeš vidět a hlavně zažít – doporučuju, stojí to za to

8
Jana
Reagovat

On se má opravdu z každého týmu dostat do superfinále jen jeden soutěžící? Může mi to někdo objasnit? To mi tedy přijde hodně nespravedlivé vůči těm hodně talentovaným kteří jsou v tom samém týmu pak zase budou postupovat ti slabší z jiných týmů….v této fázi si myslím že se ta soutěž začne z toho důvodu opět kazit….loni to mělo taky slibný rozjezd a pak to bylo zazděno tím rozděleným hlasováním, že se do finále dostaly některé ty slabší kusy na úkor lepších. A tady bude to hlasování zřejmě rozděleno zvlášť až do toho superfinále? Takže třeba z Davidova hvězdného týmu postoupí do superfinále kde budou čtyři jen jeden a naopak se tam může dostat někdo slabší třeba z týmu Dary? Chápu to správně?

9
Belisana
Reagovat

5 Seps neni zadnej traged…

10
Lucie
Reagovat

9:Jak pro koho. Ale nechci ho tady řešit ani se jím zabývat, jsem ráda že ho mám konečně pryč z očí, můžu na něj v klidu zapomenout a sledovat opravdovou pěveckou soutěž. Dost stačí že mi zkazil svou přítomností loňskou soutěž když místo něj vypadávali lepší zpěváci, ale už ho nechám v klidu spát. Pro mě to byl jen obyčejnej nevychovanej fracek, který si nevážil nikoho a ničeho a na všechno okolo zvysoka kašlal, nebyla v něm žádná pokora ani úcta…a navíc to pro mě opravdu nebyl žádný zpěvák, ale jen parodie na zpěváka. Dobře pro mě že se tam letos nikdo takový nedostal.

11
Katy
Reagovat

tak kde je ten DAVID W.???

12
KLM
Reagovat

11:Buď bude příště nebo už vůbec. Barvu hlasu má sice zajímavou, ale jsou tam i daleko lepší zpěváci takže se obávám že v té velké konkurenci stejně nemá moc velkou šanci se někam dál dostat…..

13
kanárek
Reagovat

11 katy
Dali ho nejspíš na konec, když už budou mít všichni 4 mistříčci obsazená veškerá místa a řeknou mu to, co KLM. :-(

14
kanárek
Reagovat

12 KLM-ale jsou tam i daleko horší zpěváci….

15
Petr
Reagovat

Tak soudě podle ankety Anna zatím jasnou favoritkou i když Hnilicův markantní náskok z minula zatím nedotahuje. Jsem ale zvědav, jak budou lidé hlasovat ve skutečnosti až na to přijde řada….

16
Marian Turtak
Reagovat

j ja bi som chcel ist dohlas ceskoslovenska ma hlas

17
DJ Vlado
Reagovat

Ačkoliv je to velmi předčasné, tak já už mám v tuto chvíli typ jako by mohla vypadat superfinálová Top 4 (pokud tam tedy opravdu bude jeden z každého týmu): za Vojtka Daniel Mrózek, za Davida Jaromír Hnilica, za Daru Simona Hégerová a za Rytmuse Anna Veselovská. Odpovídalo by to i oběma klasickým modelům superfinále – tzn. u kluků „slušňák vs. rocker“ a u holek „osobnost vs. lolitka“ :-) Za téměř jasné bych v tuto chvíli považoval Jaromíra a Aničku – muž z lidu a skromná introvertka jsou typy, které bezpochyby osloví široké publikum jak v Česku, tak na Slovensku, u Daniela a Simony se uvidí, jak moc budou výkonnostně spolehliví, ale zase oba spadají do ideálů české a slovenské hlasující většiny – Daniel zaujme především „babinec“, což je v Česku imho majoritní skupina, a Simona je zase trochu podobný typ křehké blondýnky jako Dominika Stará, která naopak splňovala ideál slovenské hlasující většiny. Ale jak říkám, je to ještě hodně předčasné, všechno se ještě může změnit.

18
mila
Reagovat

17 – s tim se da celkem souhlasit, ale jeste bude jedno kolo a urcite se tam najde taky nejaky talent.. Zajimalo by mne, zda soutezici vedeli, kdo postoupil a ke komu a jestli i podle toho volili sveho kouce..

19
K.
Reagovat

10 – Šeps máchal rukama, takže působil jako šašek, některé věci bral hákem (angličtinu např.) a přeháněl to s kvákavou reggae stylizací, díky čemuž některé songy v jeho podání působily jako parodie. tyhle tři věci bohužel pro mnohé, přiznám se, že v té době do jisté míry i pro mě, zastínily vlastní pěvecké kvality. tenkrát jsem ho taky nedokázala plně docenit, zpětně ho ale vnímám jako naprosto jednoznačně nejzajímavějšího zpěváka té řady.

20
Belisana
Reagovat

10 zbytecny se o tom bavit, vetsina vas tady je hlucha a osobnost nepozna. Proste se vezete tu s tim, tu s onim proudem.

22
Belisana
Reagovat

OT 2 a koncim
http://www.youtube.com/watch?v=uhSL21KUgBY
znalci jiste vidi, kdoze nam to pod podiem tanci a zpiva!

23
Paul
Reagovat

Soutěž se mi líbí , protože v ní se dostalo dál pár skutečně zajímavých talentů. Nejvíce mne dostala Anna, ale i jiní nejsou marní. Loňská superstar po vypadnutí Piňáka a Oravce už byl jen paskvil, musel jsem se nutit, ať tu trapnost se Šepsem dokoukám do konce. V Talentu mne zase otravoval nabubřelý a penězi pomýlený Slavík. Tady mi koučové nijak nevadí, nikoho neurážejí, nesrážejí mu sebevědomí, chovají se slušně, i když vyslovují kritické hodnocení.

24
mila
Reagovat

21 – no ono je rozdil uznavat nekoho jako osobnost (a pro mne Seps osobnost byl a je) a jako osobnost ve smyslu vyborny zpevak (a to Seps pro mne nebyl, neni a nebude).. ale to tady bylo probirano mockrat a k tematu letosni souteze to moc nepatri

25
Viktorie
Reagovat

Já bych to s těma známýma tvářema neviděla tak horký, jediný u kterýho jsem přemýšlela, že mi někoho připomíná, byl Kuthheil, že vypadá jak zpěvák Votchí (kdysi dávno na kterési české hudební stanici hrávali Marii Magdalenu a Unicorna a nějak se mi to záhadně vrylo do paměti). A ono jo, jupí, ještě nejsem tak blbá.:-DD

26
Paul
Reagovat

20 tím, že si nasadíš rastafariánskou čepici, pohupuješ se a hulákáš něco nesrozumitelným jazykem se osobností opravdu nestaneš. Nic ve zlém, ať si každý provozuje to, co jej baví, já mám odjakživa rád kvalitu.

27
Viktorie
Reagovat

Ale mám dojem, že tady si někteří pletou hrušky s jabkama. To, co běželo vloni, se jmenovalo Superstar a pro mě superstar kliďobéďo může být někdo, kdo ani zdaleka nedosahuje pěveckých kvalit někoho jinýho, ale nahoní to jinak. Ať se to někomu líbí nebo ne, fakt se to nejmenovalo Hledá se nejfantastičtější s největším rozsahem zpěvák. Tohle je naprosto jiná soutěž a považuju proto za přirozený, že do výběru naslepo postoupili ti, kteří dle názoru nějaké zákulisní poroty ten hlas mají (navíc po zkušenostech z loňska si žádný příčetný štáb do jakékoliv soutěže někoho jako je Michal už nikdy nepustí, co kdyby se jim to zase nějak zvrhlo jak vloni, kdy lidi nepochopili jejich záměr nechat se přitáhnout ke sledování a pak už hlasovat pro někoho „učesanýho“.:-D ).

28
Fialka09
Reagovat

Sakra, Juraj Zaujec! Tenkrát v SS se mi neskutečně líbil, bylo mi hrozně líto,že odstoupil, a o to větší jsem měla radost,že se přihlásil sem. No… zpěv výborný, je to muzikant jak má být, jenomže, působí na mě dojmem tak příšerně namachrovanýho frajírka, že u mě okamžitě ztratil sympatie. Dost mě to mrzí, myslela jsem, že bude jedním z mých favoritů. Jinak Anička pro mě jasně nejlepší, moc se mi líbili i dva chrapláci – ten první Matěj, a potom Jan Danda.
Teď už jenom netrpělivě čekám na Davida W., a začínám se čím dál víc bát, že půjde fakt až jako jeden z posledních, a kaučové budou mít už prakticky plno :-(

29
Paul
Reagovat

Párkrát mne překvapil Rytmus, zdá se mi to, že umí poznat talent po několika vteřinách zpěvu? U některých, co byli dobří, reagoval nejrychleji. Vždy jsem ho brala jako sebestředného nafoukance, tady překvapuje (ani není sprostý:-))!

30
Paul
Reagovat

Jo, Zaujec byl nadmíru namachrovaný, muzikální je velice, ale to je jich tam více. Juraj, calm down! Jsi dobrý, ale můžeš si to pokazit.

31
Lenka
Reagovat

Kéž by to letos už konečně vyhrál nějaký opravdu skvělý, charismatický a zajímavý zpěvák nebo zpěvačka, prostě nějaká opravdová hvězda. Myslím že už by bylo opravdu načase. Nevím proč u nás vždycky vítězí šedé myšky, které nikomu nevadí. Langerová a Horváth byli šedé myšky taky, ale aspoň si to vítězství zasloužili talentem, jenže jim prostě chyběla trocha té hvězdnosti….Drdu nemá cenu komentovat, jeho vítězství nepochopí asi nikdy nikdo stejně tak jako vítězství Zonygy (proč sme proboha nenechaly vyhrát Rumla?) . Co se týče Chodúra, zpívat sice opravdu umí, ale jeho zpěv nikdy nebude šálkem mého čaje, vždy to pro mě bude člověk naprosto bez jakékoliv jiskry či třeba jen náznaku charismatu, to už snad i ten Drda byl zajímavější. Prostě absolutní antisuperstar z domova důchodců jejíž kvality jako rockerka nikdy neocením a divím se jak vůbec v rockově založeném Československu vyhrát mohl. Zajímavé že Ruml se u mě s jazzem chytnul ač jinak tento styl neposlouchám a Chodúr ne. Asi to bude tím že Ruml to charisma měl a má. Letos je sestava zpěváků zatím tak nabitá že by konečně snad mohl vyhrát někdo opravdu skvělý i když to jsem si říkala i loni a nakonec vyhrál jeden z vůbec nejnudnějších a nejméně zajímavých zpěváků minulé série Adamec, jehož vítězství musel být buď nějaký úplně čistě náhodný omyl a nebo vyhrál opravdu jen proto že byl slovák. Letos mě zaujal zatím nejvíc Hnilica, to je pro mě opravdová hvězda, která by se neztratila ani v zahraničí a divím se kde celé ty roky byl a že se už dávno nějak neprosadil. To by byl pro mě skutečně ideální vítěz této soutěže. Ve včerejším díle bylo také několik opravdu skvělých zpěváků.

32
Petr
Reagovat

Až bude mít v týmu každý 14 soutěžících, tak si ti soutěžící budou vybírat sami s kým ze svého týmu půjdou do duelu? Nedovedu si představit, kdo by třeba šel dobrovolně do duelového souboje s Hnilicou, když by to pro každého byla téměř jistá jízdenka domů.

33
Fialka09
Reagovat

32 – No řekla bych, že si ty dvojice budou vybírat přímo kaučové. A logicky asi vždycky postaví někoho výrazně silného proti slabšímu. Ale nechápu, jak to celé bude probíhat. Kdo rozhodne o tom, který z té dvojice postoupí? A ještě jedné věci nerozumím – každý kauč bude mít v týmu 14 lidí. V duelech vyřadí polovinu. Ale do finále se dostane z každého týmu jenom 6 lidí. Tak co se stane s tím jedním člověkem, který je tam navíc??? Víte někdo?

34
Petr
Reagovat

33:Nevyřadí jich polovinu, vyřadí jich ze čtrnácti 8 a tím pádem jich zbyde v každém týmu 6 nebo aspoň tak sem to pochopil. A o tom kdo z těch dvou v souboji odejde rozhodne kouč…právě jsem akorát nevěděl jestli si ty dvojice soutěžící vybírají samy a nebo je taky vybere kouč…

35
Jarda
Reagovat

Před tím než budete nadále pět chválu na Aničku si polechněte toto: http://krasna.nova.cz/clanek/hlas/exkluzivne-ze-zakulisi-anicka-nam-zazpivala-vlastni-pisen.html
A pokud si představíte, že bude zpívat těmi pronikavými výškami hodinu a vám se to bude i nadále líbit tak potom je to v pořádku. Já ale po čtvrt hodině odejdu poslouchat tu co zpívá jako Norah Jones, bude to balzám na pocuchané nervy a uši. Mými favoritkami zůstávají z holek nadále pouze Simona Hégerová a Ivanna Bagová. Mezi kluky pak Daniel Mrózek a Jaromír Hnilica. Pouze tito čtyři mě zaujali natolik, že jsem si jejich vystoupení přehrál již vícekrát.

36
Petr
Reagovat

35:Máš pravdu v těch výškách se mi ten její hlas taky nelíbí, myslím že nadšení z ní je až přehnané. Včerejší písničku měla skvěle položenou přesně do svého hlasu ale až bude mít zpívat jiné věci tak se nejspíš odkryjí její slabiny…..jako vítězku ji rozhodně nevidím. Jinak Simona Hégerová je super, ale Ivanně Bagové jsem na chuť vůbec nepřišel něco mi na ní vadí, nedokážu ani popsat co to je…z holek mě ještě hodně zaujala Dominika Šuláková, možná je to spíš kvůli její image ale zpívá taky hodně dobře a přál bych jí aby došla daleko. U kluků je hodně dobrý Juraj Zaujec a je mi úplně jedno jestli je namyšlený nebo ne to vůbec neřeším, je to prostě talentovaná hvězda. A Hnilica to je pro mě zatím potenciální vítěz.

37
Jarda
Reagovat

No jasně, já nejsem rocker a mám rád takové ty velké a spíše popovější hlasy. Jak už jsem ale psal, není to jenom tím, je v tom takový ten subjektivní pocit, že toto se mi líbí a chci to poslouchat znovu. Je to dost individuální a často těžko zdůvodnitelné. A je to také někdy důvodem, proč výborní zpěváci vypadávají a ti něčím se lišící i když ne tak dobří postupují dál.

38
mk
Reagovat

U Hnilici udělal třetinu výsledku ten přehnaný reverb…

39
K.
Reagovat

ještě k rekapu: Dýdžeji, tentokrát Ti to z velké části podepisuju, akorát bych neodepisovala toho nachcípanýho rockera. myslím, že zrovna on by mohl, až bude ve formě, předvést i něco zajímavýho

40
K.
Reagovat

Můj aktuální žebříček lidí podle toho, jak mě oslovili:

1. Andula
2. Zuzana
3. Zaujec
4. Michal Kašpar
5.-6. Kristýna, Ester
7. Adam
8. Jaromír

41
doyle77
Reagovat

Tato soutěž má velké plus a tím je spousta již vyzpívaných interpretů. Proto je daleko těžší rozlišit kdo z nich je jen dobrý a kdo by mohl být hvězdou, pokud vůbec někdo. Včera nejlepší byli Anna, Zaujec a Ester. Všiml jsem si, že v té anketě si vede slušně Kutheil. Jasně, je to profík, ale má naprosto nevýraznou, běžnou barvu hlasu. S rockery je to tenhle rok celkově bída( Možná Zaujec, když si dá pozor na ty kecy).
Anna mě zatím zaujala nejvíc, hlavně svou hudebností a tou troškou blues co do té písně dala. Ono od někoho, kdo poslouchá Zeppeliny, se to asi dá čekat. Navíc je na ní sympatické, že ona opravdu novou tváří je a má potenciál. Ještě si nejsem jisty. Doufám, že to nebude další Janet Devlin.
Ester se mi strašně líbila. Bylo to jemné, ale necítil jsem tu lacinou podbízivost, která je v něžných písních často. Možná za to mohla interpretka, protože jsem jí to všechno uvěřil. Jenže Ester se favoritkou asi nestane, zpívá moc okrajový žánr.

42
DJ Vlado
Reagovat

Káčko: „Nachcípaným rockerem“ myslíš zřejmě Truhláře, tak ten mě vůbec nezaujal. Je dost možné, že vedle nachlazení se podepsal i špatný výběr písně (Bruno Mars je pro rockera nevhodná volba, navíc se nedá ani rockově předělat tak, jak to udělal Hnilica s Adele). Vzhledem k převaze rockerů ve Vojtkově týmu mu šanci nedávám.

A ještě moje aktuální Top 8:

1.-2.Anička, Simona (Anička byla zatím nejlepší, ale Simona má největší „DJ Vlado Factor“:-)
3.-4.Markéta, Zaujec (staří známí)
5.-6.Dominika, Ester
7.Michal Kašpar
8.Jaromír

+ David W., kterého ještě neukázali

43
Mrhis
Reagovat

V sobotu jdu na Hnilicův koncert tak potom poreferuju, jaké to tam bylo. Určitě dá Set Fire To The Rain a jsem moc zvědavý na to až si ji poslechnu naživo a taky jsem hodně zvědavý na jeho vlastní tvorbu. No určitě to bude zážitek, už teď se těším.

44
K.
Reagovat

43 – taky jsem nepsala, že by to měl být nějaký favorit, ale že by mohl předvést něco zajímavého. z tohoto pohledu mi přijde perspektivnější než třeba Libor

46
Karel
Reagovat

Mě ta Veselovská nezaujala a myslím že zase tak dobrá jak se zatím zdá asi nebude. Jako jediný jasný favorit se zatím vyprofiloval jen Hnilica, velké šance dávám taky Kutheilovi a Zaujecovi. Jsou to talentovaní zpěváci a muzikanti, navíc pohlední, baby na ně poletí. Tito se myslím udrží dlouho a někdo z nich to vyhraje. Zatím to vypadá na Hnilicu.

47
Karel
Reagovat

A vůbec Veselovskou nevidím jako jasnou superfinalistu, klidně tam místo ní může být Zaujec. Teď bude mít Veselovská chvíli náskok, ale jakmile to počáteční nadšení opadne, Zaujec ji může klidně porazit. Jsou ve stejném týmu a on bude jako pohledný muž sbírat hlasy od fanynek.

48
mila
Reagovat

nemuzu si pomoct, jedine vystoupeni, ktere mne doposavad zvedlo ze zidle a malem jsem se rozbrecela, bylo to Hnilicovo. Oproti ostatnim, Anny nevyjimaje, do toho dal vsechno a tu energii jsem naplno vnimala. Takhle podle mne ma vypadat vykon hvezdy a moc mu drzim palce, aby to vyhral

49
K.
Reagovat

46,47 – mně přijde Andula hodně dobrá, ale samozřejmě zklamat může.
pokud je v soutěži vedle starých, protřelých harcovníků někdo srovnatelně dobrý (nebo o něco málo horší) a přitom zároveň mladý a perspektivní, jsem všema deseti pro vítězství toho mladého. starým harcovníkům, kteří se přišli chytit poslední šance vydělat o něco víc prašulí budu držet palce pouze v případě, že mezi mladými nikdo srovnatelně dobrý nebude.

50
K.
Reagovat

48 – já nevim, no. ano, Hnilica to dal dobře, i mě jeho podání bavilo víc než originál (což bylo imho dáno tím, že ostrý mužský ječák těm výškám dal napětí, které ženský originál nemá), přesto mi oproti Anně přijde jako mnohem konvenčnější, běžnější typ zpěváka. kdyby byl taková hvězda, tak už ho dávno známe. pro mě má Anna všechno, co má on, navíc je mladá a minimálně v rámci podobných soutěží u nás naprostý originál.

51
mila
Reagovat

49 – no je treba rozeznavat stary harcovnik a stary harcovnik, ktery si uz leta sikovne vydelava v muzikalech.. Treba Petr Kutheil. Vim, ze zpiva v super kapele Votchi, ale taky alternuje Kolare a vydelava uz ted urcite slusne. Nebo Poulickova. Oba jsou skveli zpevaci, ale pro mne uz moc profi. Naproti tomu Hnilica – taky zpiva dost dlouho, ale na koncertech a festivalech a s kapelou a to memu rockerskemu srdci je proste bliz. :-)Takze kdyby byla volba Anna x Kutheil, volim Annu, kdyby volba Anna x Hnilica, volim Hnilicu i s ohledem na to, ze Anna je pro mne prilis odtazita, trebaze zpiva vyborne

52
mila
Reagovat

50 – nezapomen, ze Hnilica se pohybuje se svou kapelou na festivalech, maji sice svoji tvorbu,neni spatna,ale ne zas tak vyrazne dobra, aby se hrala v radiu a telce. Potrebuje poradneho manazera a nejaky hit, kde by uplatnil svuj hlas podobne jako v Adeline pisni

53
mila
Reagovat

no a k Anne a jejimu originalnimu pojeti hudby, porad si nemuzu pomoct, ale vidim v ni druhou Anetu. S tim rozdilem, ze Aneta nebyla tak flegmaticka a citila jsem z jejiho zpevu pokoru, ze zpevu Anny citim, ze nas ma vsechny na haku:-) coz je na jednu stranu dobre, ale na druhou stranu mne to irituje :-)

54
K.
Reagovat

53 – srovnání s Anetou vůbec nechápu, alespoň pokud se bavíme o hudbě a o zpěvu, nenapadá mě jediná věc, kterou by měly ty dvě společnou

55
mila
Reagovat

54 – snad hlavne to, ze obe se vymykaly, byly jine..

56
werys
Reagovat

Kdo je David W. ???

58
Fanda
Reagovat

k 57 – myslím ale, že právě v tom bude zakopanej pes – za předpokladu, že bude muset ve finále vždy z každého týmu vypadávat jeden, vypadne ze silného týmu jeden lepší na úkor slabšího. Možná pak bude strategicky nejlepší být v týmu Rytmuse…. , ale to už jsou spekulace :-)

59
K.
Reagovat

prosím, nezanášejte tuhle diskusi bulvárem

60
K.
Reagovat

58 – Rytmus má v týmu Andulu a Zaujece, takže jeho tým opravdu není slabý

62
dolores
Reagovat

wow!konecne vidim toho Davida W. stale ste ho tu spominali a ja netusila o kom tocite. tak po vizualnej stranke je toto sympataaaak :)) este ked najdem v jeho hlase nejake kuzielko, co ma opanta tak mam favorita!XDD

63
K.
Reagovat

Koukám, že Ester zpívala v kostele, takže bude asi věřící. Na to Slováci dost berou, jestli ji eMDý pošle do finále, nemusela by být bez šance.

64
dolores
Reagovat

tak som si konecne vypocula hnilicu aj v inych piesnach ako len v tej od adel. /vdaka scalex ;)/ aj ked sa nepripojim k jasajucej vacsine, uznavam, ze je dobry spevak a v tejto sutazi bude mat co povedat. je tam energia, je tam intonacia, pekna kovova farba, v niektorych polohach mi pripomina Bona z U2. ale ta farba nie je imho vynimocna, mam pocit, ze mi okrem Bona kadekoho pripomina aj od vas z ciech. hlavne ale ma v sebe tento clovek energiu, taku tu rockom osmahnutu, a to mu velmi pomoze, aj ked piesen dokafre intonacne. co mne chyba v jeho hlase je viacfarebnost a nieco rajcovne, nieco charyzmaticke. aj v piesni Set Fire to the Rain sice dal energiu, mozno viac ako Adel, a poviem, ze aj istu emociu, ale nedal tam to posolstvo a nastojcivost. v tomto Adele neprekonal…chyba mi tam jej dych :)

65
dolores
Reagovat

63 – je pravda, ze na slovensku je ista cirkevna mladeznicka komunita, ktora zvykne svojich konov v takychto sutaziach podporovat. v narodnom kole eurosongu pomahali spevacke janais, ci richardovi canakymu, no do finale ich nedotlacili, lebo nie je ich velke percento. nemyslim, ze ester posunie jej krestanske citenie, ale skor hudobne a rytmicke citenie, ak ho teda ma dobre vyvinute :)

66
dolores
Reagovat

dnes som videla uputavku Hlasu na nedelu a objavili sa tam v kratuckych prestrihoch dalsie velmi slusne hlasy, predovsetkym damy. medzi nimi aj spevacka z finale sutaze Moj najmilsi hit Renata Conkova. som zvedava ako tato sice uz starsia, ale zaujimava spevacka dopadla :) jej hlas sa mi pacil, vo vyskach ho ma podobny ako Bonny Tyler. a je to velmi pohodova osoba s velkou pokorou.

67
K.
Reagovat

65 – takhle jsem to vůbec nemyslela, jako že by ji někdo vysloveně tlačil, natož nějaká organizace. ale myslím si, že na Slovensku je to, že je někdo věřící, určitě plusový bod (na rozdíl od ateistických Čech, kde to je spíš ke škodě). nemusím mít pravdu, ale myslím si, že za úspěchem např. Denise a Dominiky Staré, ale třeba i Bažíka stojí do určité míry právě tohle – tím samozřejmě nechci říct jenom tohle, ale roli to imho hrálo a nějaké smsky přihrálo.

68
Rena
Reagovat

Petr Ševčík má od včera nové ofic. stránky…
http://www.sevcikpetr.com/

69
irena
Reagovat

I když je o něco výše samostatný článek o nové identitě Mira Šmajdy, dávám tenhle odkaz i sem. Myslím, že je to moc zajímavý rozhovor:
http://www.youtube.com/watch?v=rnmx3FE0T90

70
Karel
Reagovat

69:Je pravda že je Miro Šmajda bisexuál?

71
koc
Reagovat

70 – podle noveho jmena spis thajsky transsexual

72
dolores
Reagovat

67 – mozno trochu prihralo, ale urcite nerozhodlo. pretoze takych ludi je malo a nie su organizaciou. su to ucastnici nabozenskych puti a tak podobne. tam taki spevaci vystupuju, oni ich registruju, potom za nich mozno zahlasuju. ale len informacia o tom, ze niekto spieva v kostole imho slovakom nestaci. niekedy skor naopak. uz to nie je ako byvalo. v poslednom scitani ludu doslo k ubytku veriacich katolikov. denis lacho?ja som ani nevedela, ze je veriaci. myslela som, ze sa posunul,lebo bol predovsetkym cukrik :)

73
dolores
Reagovat

69 – projekt Max Jason Mai je dost tieto dni omielany v radiu a bude dnes predstaveny na udelovani cien OTO . irena zapni vecer STV1. ale asi to vies

68 – dobre stranky, nech sa mu dari.

74
K.
Reagovat

72 – pokud šlo čistě o to, že Denis byl cukřík, proč tedy bodoval o tolik víc na Slovensku (až do konce svého působení v soutěži se umisťoval na prvních místech) než v Čechách, kde byl od začátku spíš na chvostě? samozřejmě netvrdím, že tento faktot rozhodl, a už vůbec si nemyslím, že by pro ty lidi hlasovala nějaká konkrétní, ohraničená skupina, ale Ty to imho zase podceňuješ. věřících Slováků ubylo, ale pořád je o dost větší procento věřících Slováků než Čechů a těm věřícím je to, že je někdo v této soutěži věřící (pokud na to teda koukaj), jednoduše sympatické, spíš se s takovým člověkem ztotožní a zahlasují.

75
Karel
Reagovat

74:Lacho byl pro mě asi nejvíce nenáviděným finalistou superstar všech dob. Větší shit v mužském provedení sem asi ještě nikdy v žádné finálové sestavě neviděl. Možná tak ještě Issa….tyhle typy vážně nemůžu ani vidět, ale na druhou stranu Issa byl aspoň frajírek ale Lacho totálně nudný a nezajímavý, vůbec nechápu co na něm ty puberťačky mohly vidět, to třeba takový Ben který vypadl už kolo před ním musel být pro pubiny daleko přitažlivější. Zvláštní….

76
Rena
Reagovat

V sobotu se diváci České televize cítili trapně ve vlastních obývácích, když nevěřícně sledovali pištící Lucii Bílou na Českých lvech. O necelý týden později došlo na dé-jà vu v podobě Marty Jandové pod hlavičkou Andělů. Ta okřídlence zprznila tak, že ho neprobere ani Dr. House.
Co ale s takovou show, na kterou se nedá dívat a při jejímž poslechu píská v uších? I přes tu černočernou tmu v tunelu ČT se rýsuje nepatrná jiskra naděje. Před námi jsou divadelní ceny Thálie. Jen proboha aby krabičku se sirkami nedostala do ruky Iveta Bartošová.

Zdroj: http://kultura.idnes.cz/glosa-andela-neozivi-ani-dr-house-nez-tyhle-kridla-to-radsi-peklo-pxj-/hudba.aspx?c=A120309_014900_hudba_jaz

77
dolores
Reagovat

K. – poznam kopu veriacich, a ti v spevackych sutaziach nikdy neuprednostnuju nabozenske citenie. mozno vam cechom, najpocetnejsim ateistom v europe :D sa zvonku zda, ze to tak je, ale mne zvnutra to tak nepripada. napr. Martina Schindlerova sa prezentovala ako silne veriaca katolicka a predsa nevyhrala.
ono je to tazke posudzovat, dohady a pocity mozeme mat rozne, ale dokazy na to nie su, nikde to nie je kvantifikovane. pripustam ale isty hlasovaci potencial od komunity, ktoru som vyssie spominala. ked silno veriaci clovek nema sluch, ak si ma vybrat, tak radsej posle hlas spevakovi z kostola to je jasne. ci toto pomohlo Lachovi sa nikdy nedozvieme. nevedela som o nom, ze bol medzi slovakmi tak vysoko. mna to prekvapuje. mal sice peknu farbu, ale s hlasom nedokazal dobre pracovat. ja som asi zla krestanka, lebo som si zelala, aby Lacho cim skor vypadol :)))

78
libena
Reagovat

1 – ICH

už jsi sehnal(a) ten americký voice – 1. řadu? dej vědět…mám

79
Prochor
Reagovat

Of topic.
Možná, že fanynkám Miro Šmajdy uniklo, že letos reprezentuje Slovenskou republiku na Eurovision song contest. Ovšem pod jménem Max Jason Mai. Výrazně sice posílil svou muskulatůru ale zpěv zůstal stejný.
Zahraniční ohlasy na jeho rockovou pecku Dont close your eyes jsou sice vlažné, ale možná, že ty stovky milionů diváků eurovize osloví.

80
Prochor
Reagovat

69 – Promiň Ireno, ale tvůj příspěvek jsem nezaregistroval.

81
irena
Reagovat

73 – tak myslím že jim Miro alias Max na veřejnoprávní televizi zamotal hlavu….prý metal hrát nebudou :) pravila produkční po shlédnutí generálky.
Tak ho do přímého přenosu nepustili.

83
K.
Reagovat

82 – Michal byl dobrej, přesto bych se bez těchhle provařenců v Hlase obešla – kdo se v Superstar nebo nějaké podobné soutěži dostal do finále, neměl by imho mít v Hlase co dělat

85
Jeannette
Reagovat

hey there and thank you to your information – I’ve iifdnetely picked up anything new from right here. I did then again experience several technical issues the use of this web site, as I skilled to reload the website lots of occasions prior to I may just get it to load correctly. I have been puzzling over in case your web host is OK? No longer that I’m complaining, but sluggish loading cases instances will often affect your placement in google and can harm your high quality ranking if advertising and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Well I’m including this RSS to my e-mail and can glance out for a lot more of your respective intriguing content. Ensure that you update this once more soon..

Přidat komentář