Panáček v reality show

Výměna manželek: alkohol, nuzota vs čistota (28. 5.)

28. Květen 2006 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

Výměna manželek Dnešní Blesk píše o obsahu dnešního dílu reality show Výměna manželek a vypadá to více než zajímavě, i když jak se zdá, v každém díle je třeba dbát na hygiénu, jinak to nejde :))
Tak si připomeňme, jak to všechno bylo.

Martina Štosková (37 let, toho času na mateřské dovolené) z Mostu se do Výměny přihlásila sama tajně, aby dokázala rodině svou nepostradatelnost. Když se o tom dozvěděl manžel David (34 let, pracuje na šachtě a při zaměstnání studuje), zprvu se zlobil, ale nakonec souhlasil. Manželé spolu žijí v panelákovém bytě a vychovávají pět dětí – dcery Míšu (17) a Páju (15) a syny Jindru (12), Daniela (7) a dvouletého Matěje.

Iveta (33) a Mira (40) Záhorovi z Doubrav u Zlína se do pořadu přihlásili společně. Oba jsou nezaměstnaní a ve stále ještě nedokončeném domku, který Mirek postavil, žijí s dětmi Michalem (16), Sárou (6) a Robinem (4). Rodině chybí peníze, jedním z důvodů je Mirův více než pozitivní vztah k alkoholu. Nemyslím si, že bychom si měli hrát na chápavé a poplácávat Miru po zádech – on skutečně alkoholikem je a bude, přinejmenším do té doby, dokud si to nepřizná a nepožádá o pomoc. Ví to Iveta i Martina, ví to i David, který sám se závislostí dvakrát bojoval. Mira si to zatím odmítá připustit a s bodrým úsměvem a stupidními hláškami, tak typickými pro lidi, trávící svůj čas popíjením, schraňuje kolem domu hromady šrotu a v tajných skrýších poloplné lahve.

První dojmy

Zatímco Martina nad stavem domu i zahrady spráskla rukama, nahlas přemýšlela, co s tím a zároveň se omlouvala vlastním dětem za to, že je kdy kárala za nepořádek, Iveta si pochvalovala její hezký byt. Mira, zdaleka ještě netušící, co mu příštích deset dní přinese, se o Martině vyjádřil jako o sympatické a „uklidněné“ ženě :)

Hned po přečtení Manuálu začala Martina organizovat úklid zahrady. Nechala přistavit kontejner a celá rodina se podílela na jeho zaplnění starým harampádím. Motal se tu i Mira, ale s jiným cílem – věci, které Martina házela mezi odpad, on tahal ven. Martina nechala odvézt i vrak jednoho z aut, nacházejících se na pozemku Záhorových, což se Mirovi nelíbilo jen do té doby, dokud v Martininých dlaních nespatřil utržené peníze :)

V sobotu, třetí den Výměny, hodnotila Martina Mirka na kameru: „Je s duší dítěte a zároveň sedmdesátiletého dědy.“ Všimla si, že Mira se na nic netěší, nic jej nedokáže probrat z letargie a mluví jako lidé, kteří už si své odžili. Mira však, jakoby to tušil, Martinu i své děti překvapil a vrhnul se do práce. Ze staré stodesítky, stojící v garáži, odmontoval střechu, vyměnil sklo, provedl několik úprav (ten dřevěný spoiler fakt neměl chybu :) ) tak, že z polovraku byl náhle roztomilý kabriolet. Děti dostaly barvy a mohly auto vyzdobit, jak je napadlo, přičemž obzvlášť smutně působil rozhovor nejstaršího Michala se sestrou Sárou, malující na bok auta modré moře. „Moře? Copak sme nějací hippísáci?!“ Bojím se, že pokud se něco opravdu nezmění, půjde flegmatický Michal časem ve stopách svých rodičů.

Ovšem pohled na rodinu, jedoucí „novým fárem“ na výlet, byl opravdu hezký a výběr hudby (Buty) dobrou náladu jen podpořil. Do auta se naskládali i v neděli, aby se společně podívali na fotbalové utkání na místním hřišti. Martina byla trochu naštvaná, protože ten den zrovna zápolila s prastarou pračkou (až mě z pohledu na její bitvu s Mini Romo zabolela záda) a čas strávený na hřišti fanděním jí připadal promarněný. Mira si odpoledne ovšem užil. Sice si sám nebyl jistý, kdo s kým vlastně hraje, ovšem to pro něj nebylo nijak podstatné. Pivo ze stánku a posezení se známými na lavičce, dost typický vzorek jisté skupiny fanoušků.

O Martině ovšem i přesto, že jej nutí k práci a nelíbí se jí jeho popíjení, mluví pěkně, chválil ji i za vaření, protože mu od ní chutnalo dokonce víc než od jeho vlastní ženy Ivety.

A jak to zatím zvládá ona?

Vcelku dobře. S malým Matějem se neztratila cestou k babičce a pomáhala jedno odpoledne prodávat v její Trafice, jen doma neměla co na práci, protože starší Martininy děti měly pěkně rozdělené úkoly a v domácnosti pomáhaly. Obzvlášť dobře to bylo vidět v sobotu, která je v rodině Štoskových dnem velkého úklidu. Děti bez odmlouvání provedly svůj díl práce a samy uznaly, že tím, že je jich pět (opravdu se zapojil i dvouletý Matěj, mačkající tlačítko od vysavače) je všechno dřív hotovo :)

V neděli si jen David trochu postěžoval na to, že Iveta vaří menší porce než jeho žena, takže si třeba nemá co vzít s sebou na noční. Zmínil se o tom však slušně, Iveta to také slušně přijala. Všimli jste si, jak mírně a bez křiku se vůbec celá tahle výměna odehrála?

Teď tady velí Martina!

Navrhla jen dvě věci – za prvé chce pokračovat v úklidu zahrady a okolí domu, za druhé požaduje po Mirovi, aby přestal po následujících pět dní pít alkohol. Mira se chvíli bránil, pak mávl rukou a pít přestal
před Martinou.

I nadále tedy pokračovali v tom, co si předsevzali – Martina v úklidu, Mira v tajném popíjení. Mimoto vzal však celou rodinu na výlet, jeli se na kolech podívat na dům, který pomáhal stavět, ovšem až později se ukázalo, že cílem nebyla ani tak projížďka, jako spíš kontrola obsahu lahve „haluzkové“, kterou Mira pilně prováděl, zatímco Martina odpočívala na lavičce.

Osmý, předposlední den výměny, který chtěla původně věnovat praní, se už Martina definitivně naštvala a rozhodla k akci. Starou pračku Záhorových vyhodila a s Davidem, svým skutečným manželem, telefonicky dohodla menší rošádu. „Ty ještě nechápeš, kam mířím, že?“ „Ale chápu, chceš jim dát naši pračku,“ pochopil správně David, který už má svou ženu očividně dobře přečtenou a souhlasil i s jejím nápadem, aby pračku odvezlo auto televize Nova, které poveze Ivetu domů :) To však nebyla jediná ukázka jejího způsobu uvažování, hezká byla její pomoc s hledáním práce pro Miru: 1. Vidím bagr – 2. Asi bude někde něco stavět – 3. Že by rodinné domky? – 4. Měl by ses tam jít zeptat na práci, když jsi zedník! :)

Devátý den výměny dolehla na Martinu špatná nálada, trochu se zlobila na Ivetu za to, že se do Výměny vůbec přihlásila. Ve stejný den ovšem všechny překvapil Mirek, který překonal sám sebe a uvařil pro celou rodinu oběd, i když jen několik dní předtím tvrdil, že by nemohl například umývat nádobí, protože je to čistě ženská práce. Jeho snahu Martina poprvé ocenila pochvalou.

Velení Ivety

…se také obešlo bez problémů. Nejstarší dceři nabídla, že bude místo ní žehlit, aby se ta mohla věnovat učení a přípravě do školy a pro Páju připravila překvapení – všimla si totiž, jak má ráda koně, tak jí slíbila návštěvu ve stáji, spojenou s vyjížďkou. Po Danielovi a Jindrovi chtěla, aby si napřed dělali věci do školy a pak teprv usedli k počítači.

Zřejmá pohoda v rodině Štoskových přiměla Ivetu i k zamyšlení. Uvědomila si, jak se jí její vlastní muž v posledních letech odcizil, ale i tak se jí po něm už stýská. Osmý den Výměny si o tom promluvila i s Davidem, kterému se svěřila s Mirovým vztahem k alkoholu a David jí vyprávěl o tom, jak on sám stejnou závislost překonal. Připravil ji i na to, jak nesnadné bude přimět Miru k léčbě.

Další den je už ale veselejší, Iveta splnila svůj slib a vzala děti ke koním. Pro Páju to byl nejhezčí den v životě, což svědčí o tom, že ani v rodině Štoskových není vše ideální. Možná by se měla Martina občas zastavit, ubrat trochu na ráznosti a svůj jistě výborný organizační talent zaměřit i na potřeby své vlastní rodiny. Smutně působil monolog nejstarší Míši, doufající, že si máma při výměně uvědomí, že její děti nejsou jen zlobivé a nepořádné (přibližně tou dobou se jí i jejím sourozencům matka na druhém konci republiky omlouvala :) )

Z očí do očí

Pračka cestovala spolu s Ivetou a Davidem z Mostu na Šiklův Mlýn, kde k ní namísto Davida nastoupil Mira, její nový hrdý spolumajitel. Před cestou domů po boku své právoplatné manželky si však užil nejednu horkou chvilku, kdy se snažil namluvit jí, Martině i Davidovi, že není takovým alkoholikem, za jakého jej mají a nakonec se je pokusil uchlácholit obvyklým gestem všech nasávačů – slibem, že pití omezí sám.

Předpokládám, že jak jim, tak i nám, divákům, je jasné, jak naivní a hloupé toto prohlášení je. Iveta s dětmi tak může jen doufat, že se jí podaří jej někdy přesvědčit ke skutečné léčbě.

související články

Vyměněné manželce vadil chlast a haraburdí / Blesk.cz

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 27
1
Grimkin
Reagovat

Jen bych se zeptal, co vlastně říkala ta nejstarší dcera, která má 17 a studuje na střední zdravotní škole, v závěru pořadu. Nějak jsem jí v té chvíli nerozuměl. Že zlobí svou mámu? Že je na ni někdy ošklivá? Děkuji.

2
Kačka
Reagovat

Přesně to, že je na ní někdy ošklivá a mrzí jí to. Paní z Mostu (?) se mi moc líbila, asi by alkoholik začal i něco dělat jiného – namísto popíjení. Akorát je smutné, že ten pán si svůj velký problém nepřizná.

3
paradox
Reagovat

Klobouk dolů před Monikou, s chlapem ožralou bych nebyla ani minutu, MOrava nemorava…..to je výmluva. Ten druhej chlápek mu to řekl moc hezky, střízlivé ráno, pohodu s ženou a dětmi nic nenahradí….

4
Karkulka
Reagovat

Já jsem dceři moc nerozuměla a pochopila jsem to obrácené – že je na ně ošklivá máma a přitom nejsou tak hrozní. Ale to bývalo chtělo nahrát na video a pak si to pustit znovu.

5
paradox
Reagovat

Omlouvámse za přejmenování, myslím Martinu ze severních Čech.

6
Jirkazz
Reagovat

Já vím, že budu zase znít jako permanentní opozičník, ale mě byl Mirek sympatický. Nejdřív jsem byl dost rozčarován, dva lidi doma na podpoře, prosím, ale právě proto by mohli mít barák vyšperkovaný v rámci možností. Jenže pak se ukázalo, že Mirek je šikovný chlap (páni policisti, já vím, že po shlédnutí důkazního materiálu, záznamu Novy, mu za ten kabriolet musíte dát pokutu, a té paní řidičce také, ale buďte shovívaví ; -), umí vzít za práci, ano jako správný Moravák nějaké to štamprle přes den popil, ale nebyl agresivní alkáč, v pohodě, v řeči často citoval mé oblíbené básníky (F.Sahula, M.Špalek, toho třetího jsem zapomněl). Podle mého to je typická „oběť kapitalismu“. Nebýt roku 89 měl by práci, zřejmě by jezdil po stavách, tam by popil ale prachy zarobil. Dnes je to bezradný chlap s trochu dětských přístupem, který není dost průbojný. Od prvního dne bylo vidět, že stačí generálka, která mu nařídí co a jak a on celkem bez odporu začal makat. Samozřejmě že nevíme, jak to u nich vypadá bez kamer, jestli nepřijde večet zlitej z krčmy, neznačistí dům a nezmlátí manželku. Podle toho co jsem viděl bych tomu ale nevěřil.
K té druhé rodině z Mostu není moc co dodat. Snad jen, že i já jako chlap, co se v dětech absolutně nevyzná, jsem vycítil, kdo je tam největší chudák. Chlapeček věkem druhý nejmladší. Roli rozmazlovaného benjamínka, co je z něj tatínek na větvi, převzal nejmladší (první tatínkův vlastní?), starší už mají svůj život. On je ale věkem stále děťátko a bylo vidět, jak zoufale touží po troše pozornosti a uznání. Ale to je jen takový pocit, né nic dramatického.
Výměna samotná se mi líbila, byla dělaná kultivovaně, přinesla zajímavé podněty k přemýšlení, neviděl jsem tam nic vysloveně pod pás. Jsem zvědav na ostatní názory, tedy kromě těch předvídatelných o flákačích a looserech co je živíme z našich daní :-( Těm bych jako povinou četbu či shlédnutí doporučil Andělin popel (Angela’s Ashes). Aspoň 3x.

7
Grimkin
Reagovat

Paní Martina mi na můj dotaz odpověděla: Jo něco takového,že se mnou někdy nesouhlasí a je na mě ošklivá.To víš je celá po mě a pusu má pěkně proříznutou.

8
Grimkin
Reagovat

A já si myslel, že na Moravě vede víno a slivovice…

Reagovat

Tak, kuknul sem po netu, abych sa podival, jak na tom muj stryc je. Davam za pravdu Jirkazz, muj clovek a ma pravdu. Mira je sice alkoholik ale nikdy nikom nic neudelal, da si nejake to pivko nebo aj stamprlu, asi uz bez toho nemoze byt. Pravdou je, ze uz je to clovek, ktery je trochu z reality, neda se s nim moc mluvit, protoze mluvi furt o kravinach a nabiza akorat chlast, kdyz je u neho clovek na besede 8-) Jinak je fakt v pohode, chlapom v hospode slibil, ze az dostane penize, tak ze jim kupi kazdem pivko 8-) no kdo z vas by to udelal, by me zajimalo jestli bude plna hospoda, aby mu z tech penez neco zbylo 8-)
A odkdy tak zacal zit, hm, tezko rict, ale asi bych to prirovnal k roku 89 tak jak citujes, tehdy makal, zacal stavit barak, ale jednuc ho propustili, ci co, a pak uz sa to s nim vezlo, chodil enom na takove fusky, ale to vi asi kazdy sam, z toho si platit socialni a zdravotni kdyz je to cista ruka 8-) pak jel este trocha popity v aute, mel nehodu, ma sesrubovanu nohu, proto kulhal, no a ted uz na stavby nemoze, kvuli tomu, a ma invalidni duchod, polovicni ci co. jinak je to je to cloveke do pohody, akorat ma debilni kecy, to jest pravda. A clovek by ho musel furt do neceho tlacit, zlenivel. Skoda ho no, tak tak to s nim je a ten bordel, jo, je to trochu sberatel historickych veci, teda spis zgarbu 8-)

10
medick
Reagovat

Ja bych rekl, ze tohle byla vyjimecne povedena vymena manzelek. Gesto s prackou je vynikajici, spocatku jsem myslel, ze se chce predvest, ale nakonec to vyznelo moc hezky. Mirek mi byl osobne sympatictejsi nez druhy manzel s pulkilovym retezem na krku. Ale samozrejme, alkohol a ostatni veci ho poznamenali. A to,ze odmita nazor druheho manzela, o tom, ze on ma to co chce, ale treba deti a manzelka to nemaji, byl vystizny. On si zije svuj „bezproblemovy“ zivot, a to, jak to vidi deti a manzelka, je mu sumafuk. Pritom kdyby nemel barak, kdyby nemel podporu za deti, tak bude patrne bezdomovcem. Detem a manzelce preji jeho dobrosrdecnou a mirnou povahu, ale nepreju system, ktery v domacnosti nastolil. Nicmene nevim nic o duvodech, ktere k jeho alkoholismu vedli. Ale vzhledem k tomu, ze ve Vyvolenych zvitezi alkoholik Pavel, neni duvod, proc v teto atmosfere spolecnosti Mirkovi jeho alkoholizmus upirat.

11
Anonymní
Reagovat

Jen tak na okraj: Těch lidí, co pijí, je u nás až moc. A tenhle byl alespoň pohodový a nikoho nemlátil…

13
Anonymní
Reagovat

Jirkazz: co do toho pletes kapitalismus a 89? Hele – pokud nekdo prvni vec, co rano udela, je, ze jde a da si panaka a pak nekolik dalsich panaku/piv behem dne, tak to uz je alkoholismus. To, ze neni ozralej jak doga a nebije deti/manzelku je dobre, ale o nic mensiho alkoholika to z nej nedela. Za komunistu by si nasel praci v nejake fabrice (protoze kazdy MUSEL mit praci) a tam tech par hodin prochlastal taky.

To, ze pro nej je dulezitejsi fasada domu nez to, ze manzelka nema v kuchyni tekouci teplou vodu taky o necem svedci. Taky se mi hrooozne libil jeho pristup k tomu, ze nadobi on neumyje, ze to je zenska prace (jako by on cely den makal). Nemluve o tom, ze to co za 2-3 mesice prochlasta, tak za to by byla naprosto nova pracka…

To, ze nema praci je hlavne jeho chyba – videl jsi, ze by za tech 10 dni sel se nekam poptat po praci? Kamkoliv? I do sousedni dediny/mesta/…? To by ale hoch musel jeden den nechlastat, vstat v 6 rano, sednout na autobus a jit makat – a proc by to delal, kdyz ma svoje prachy jisty a sem tam si vydela neco bokem? Tohle z lidi nedela kapitalismus, ale socialni podpory. Pri dnesnim socialnim systemu se ti nevyplati jit delat za mzdu blizkou minimalni – proto ma ODS ten vyborny napad s minimalnim garantovanym vydelkem (proste se ti VYRAZNE vyplati jit delat i za „minimalni“ mzdu, nez byt na podpore).

14
Grimkin
Reagovat

Paní Martina mi psala: vyřiď prosím tomu co psal o mém že jsem moc ráda,že ten řetízek vypadá jako půlkilový řetěz.Při našich poměrech je totiž jen stříbrný a za 9stovek.Dakže můj dárek tedy vypadá daleko efektněji.

15
Grimkin
Reagovat

Jirakazz: Paní Martina mi napsala: A ještě píše o Mém druhém nejmladším,že se snaží na sebe upozornit(vím o tom,ale bohužel malému dítěti se člověk opravdu věnuje víc a já toho mám někdy nad hlavu)a na obranu manžela,o kterém píše,že je jenom Mates jeho vlastní tak musím podotknout,že manžel Dádu adoptoval před vánoci,takže také jeho vlastní(biologický otec prohlásil,hlavně že nebude muset platit).To tam také můžeš hodit,prosím,děkuji.

16
vladana
Reagovat

Běhal mi mráz po zádech, když jsem tak sledovala, jak si „moravský tatík“ omlouvá své pití, že tak žijí všichni na Moravě. Jen si tak sám pro sebe zdůvodňoval, proč si musí každý den dát, i kdyby na chleba (pračku, dokončení koupelny, fasádu,….) nebylo. A to nemluvím o potřebách dětí, které porostou. No co, vždyť ať se starají samy o sebe, hlavně jak mám si čím zalít krk. A řeči o tom, že je hodný, nekonfliktní apod. – to nikomu nepomůže na chleba vydělat. To chce jenom léčení, a hlavně vlastní vůli přestat. Kouřit přestal, vůli pevnou tedy má. Ale je pravda to , co říkal druhý manžel – člověk to musí chtít sám, jinak jsou to vyhozené peníze státu na léčení. Toho druhého manžela obdivuji – je to frajer, který se z průseru vyhrabal, dokázal si přiznat chybu, léčení zopakovat a hlavně pak už vydržet. Držím celé rodině palce, a paní z Moravy i jejím dětem přeji, aby jejich „parazit domácí“ po výměně pochopil, co je důležité. Bohužel se mi zdálo, že syn už se chystá do otcových kolejí.

17
Jirkazz
Reagovat

Jak jsem to myslel s rokem 1989? Jestli jste někdo viděli opakování seriálu Bylo nás šest teď na Primě. V jednom díle byl Matásek svou spolužačkou vylákán k ní domu na Moravu, kde si všichni myslé, že si přivezla ženicha. Jejího otce hrál Karlík. Bodrý rozašafný Moravák co Mátaska ničí věčnýma štamprlema slivovice, zároveň ho ale pyšně provádí (na pražské poměry) krásnou vilou co postavil a vybavi, chlubí se kolik ve vesnici vydělá, věnem pro obě dcery. Prostě úspěšný muž svého druhu. Umí zarobit i slivovicu popit. Asi tak nějak bych si tipnul Mirka – nebýt roku 1989. To nemyslím politicky, prostě jak říkal Hrabal, když se epochy lámou, někteří lidé praskají jako třísky. Podle mého kdyby začal Mirek pracovat (a svou šikovnost i pracovitost ukázal), v pátek by si popil, ale problém bych v tom neviděl. Jak seděl na fotbale s tím pivem, trochu mi připomněl spíš ty bývalé britské oceláře v Donaha!….
U mostečáků jsem to tedy trefil? Vlastní táty horníka je jenom nejmladší blonďák?

18
Raden
Reagovat

To JirkaZZ: Ale ty to podáváš jako něco milého až roztomilého, což v žádném případě není pravda. PAn Mira je slaboch a devětaosmdesátej nic neomlouvá, vždyť to by přestalo dělat hejno obyvatel ČR. Ten rok se dal i využít jako odrazový můstek.

19
Jirkazz
Reagovat

Já to tak nepodávám, mě to prostě celkem sympatické je. Jiní lidé mají jiný názor. Tyhle věci nemají racionální odpověď ano/ne, černá/bílá. Na to znám příliš mnoho průbojných, dravých, podnikavých šmejdů a slušných lidí co nemají podnikavost v krvi, ale zase se umí poctivě postavit k práci. Kdo z vás by dokázal postavit takový dům nebo z rozpadlé 110ky udělat funkční kabriolet? Já bych nedovedl ani jedno. Na vás bych byl zvědav ;- )

20
Raden
Reagovat

Promiň, ale mít kabriolet a kuchyň bez tekoucí teplé vody může dělat radost sedmnáctiletému mláděti, jako počit čtyřicetiletého otce a manžela je to po čertech málo.

21
hugh
Reagovat

a nebyla ta pračka, kterou jedna rodina věnovala tý druhý nějaká nová? dyť tam měla ještě cedulku, kterou si normální lidi strhnou po 10mintách?

22
Jirkazz
Reagovat

pračka – taky jsem si všiml. Ještě jsem si říkal, jestli stěhovací firma byla tak pečlivá, že to tam zase nalepila ;- )

23
ajda
Reagovat

normální lidi nálepky strhnou, ale klidně to tam mohlo být mnoho let. Můj švagr má na videu, na předním panelu podobnou ceduli už neuvěřitelných 15let!!!!!!! :o))))

24
marka
Reagovat

MIrek moc pracovat nechce, vždyť říkal, že teď už mu 100 na hodinu nikdo nedá, jen 80 a to se mu zdálo málo. Martina mu na to správně řekla, že ten její pracuje i za míň a že on by měl taky, když má živit rodinu. Ale v tomle socdemáckým pokřiveným systému se holt vyplatí válet doma než pracovat. Jen doufám, že vyhraje ODS a tohle změní. Nejsem proti solidaritě se slabšími, to ani náhodou, ale proč mám živit ze svých daní alkoholika, který celý den jen chlastá a změnit se nechce ? A jeho ženu lituju, ještě se na něj těšila, místo aby si uvědomila, že se dá žít normálně a vypráskala ho z chalupy na léčení. Jenže ona je holt typická oběť, co si nechá dělat na hlavu a ještě má strach, že by ji opustil. To by pro ni bylo jediný štěstí, ale to se asi bohužel nestane. Nejhorší na tom všem je, že takové lemply „vychovají“ i ze svých dětí. Na nejstarším synovi bylo vidět už teď, jak to dopadne. Uff to jsem se zase vytočila, když si na to vzpomenu.

25
marka
Reagovat

to hugh: naši si minulý víkend koupili novou pračku a když jsem chtěla nálepku strhnout, tak mi to mamá nedovolila :-) však ta deset let stará pračka šla do šrotu taky s nálepkama, to nepochopím :-)

26
metalman
Reagovat

Znám Mirka x let.Je to normální chlap,postavil dům atd.Někdy to přežene ale to asi každý chlap.Musel ze sebe udělat šaška.Proč??Protože lidi chtějí něco vidět a NOVA potřebuje sledovanost.Jednoduché,že?Ta show nebyla zadarmo(natáčení) a odměna pro účinkující se taky neokotila….POZN.-Ten autovrak odvážela moje firma:-)

27
Denda
Reagovat

Martina mi vůbec nesedla. Podle mého je zákeřná, a uráží Bordel? to jste bordel ještě neviděli nějak tak to na konci řekla, že paní s 5 dětmi v dnešní době je to hanba a ještě po třetí vdaná!! A taková se bude o někoho otírat…. taková

Přidat komentář