Panáček v reality show

Po americkém X-Factoru odvysílá Pluska také America’s Got Talent

3. Listopad 2011 | napsal(a): | reality show: Amerika má Talent

Po úspěchu s nasazením otitulkované verze X-Factoru USA, který vysílá slovenská Joj Plus každý páteční večer, se mohou diváci těšit na další převzatou reality show. Tentokrát to bude poslední šestá řada America’s Got Talent, kterou letos vysílala stanice NBC. Jak v rozhovoru pro časopis Eurotelevízia potvrdil generální ředitel Jojky František Borovský, na televizní obrazovky Plusky se dostane někdy v prvním čtvrtletí roku 2012.

Amerika má Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Nofux
Reagovat

Super! :) Akorát škoda, že AGT. BGT je lepší. I když letos to bylo slabý no, ale AGT na tom nebylo o moc líp.

2
Elko
Reagovat

Nofux: skôr si myslím, že rozhodlo to, že BGT je predsa len cez rôzne videá u Slovákov viac napozeraný, čiže AGT má väčšiu šancu na lepšie čísla, lebo je u divákov menej známejší.

3
Nofux
Reagovat

Elko: To je taky možné :) Každopádně další dobrý tah od JOJky. Doufám, že tohle nasazování zahraničních verzí bude pokračovat a doufám, že se něčeho takového dočkáme i u nás v ČR.

4
Maxx
Reagovat

Kurva mohl by se ten Cool už s timhle taky naučit pracovat? Proč to odkládají, je to přesně pro skupinu, pro kterou vysílají, navíc je to vyjde levněji než ty předražený seriály. Dokud s tímhle JOJ+ nepřišla, tak jsem měl Cool za televizní božstvo, teď vím, že jim k dokonalosti něco chybí.

5
Jackolo
Reagovat

Maxx: Já jsem dlouho souhlasil s tvými názory, ale tohle už je příliš. Děláš také něco jiného, než že si stěžuješ? Tenhle je blbej a tamten je blbej a Cool je blbej a všichni nestojí za nic.
Prima Cool je nejlepší česká televize, která nabídla spoustu nových seriálů a neustále nakupuje nové řady. Ono není zase možné nakupovat nákladné show a pak je vysílat pro 50 000 diváků.
Co na té Plusce vysílají kromě X Factoru? Telenovelu, staré filmy, staré seriály a reprízu VyVolených.
Uvědom si, že ne každá televize musí dělat to, co dělá ostatní. Pluska si může tuhle show dovolit, protože neutrácí miliony za ty nejlepší seriály. Nebo ať Prima vysílá americký Talent a vykašle se na Chucka, Matku, Teorii, Dextera, Simpsonovi, Futuramu, Těžkou dřinu, Námořní vyšetřovací službu, Top Gear atd.
A navíc, Amerika má talent je dosti mizerná verze Got Talentu. Britové, Australané i Němci mají lepší.

6
Maxx
Reagovat

Jackolo: Tak dobrý no, pořád mi tu parta kolem Vlada dává najevo, že Talent a další pořady přechvaluju a pak zas přijde někdo, kdo říká, že všechno kritizuju :D Tak já už asi ani nevím co chci :D Napsat, že nějakou televizi považuju za božstvo, jen mi na ni chybí velké show ze zahraničí, jako to teď dělá JOJ+, není podle mě žádná kritika ;) Takže klídeček

7
okkvp
Reagovat

6 Maxxi – víš, kdybys byl schopen se na své posty z poslední doby podívat očima jiného, tak by ti to možná došlo. Kdekoho obviňuješ z negativismu a přitom znechucení a nadřazenost kape především z tvých písmenek. Jsi jak podebranej a s klapkama na očích.

8
Jackolo
Reagovat

„Kurva mohl by se ten Cool už s timhle taky naučit pracovat?“
Tohle mi jako klídeček věta nepříjde, takhle se v klídečku píše, že se ti něco nelíbí?

“ Proč to odkládají, je to přesně pro skupinu, pro kterou vysílají, navíc je to vyjde levněji než ty předražený seriály.“
Ty si jako ve své naivitě myslíš, že X Factor nebyl pořádně mastný? Ano, možná Jojka dostala nějakou tu slevu kvůli smlouvě s Freemantlem, ale tyhle show jsou jinak mnohem dražší než koupě seriálů, které se neprodávají samostatně, ale v balíčku s dalšími seriály. Práva na vysílání těchto show jsou samostatná a stojí přibližně stejně, možná i o něco více (obzvláště při vysílání jen několik dní po premiéře v zahraničí).

„Dokud s tímhle JOJ+ nepřišla, tak jsem měl Cool za televizní božstvo, teď vím, že jim k dokonalosti něco chybí.“

Kdyby každá televize dělala to, co chce jeden „pomýlený“ divák, zkrachovala by. Cool toho vysílá dost, nepotřebuje ještě X Factor US. Tahle věta vystihla vaši přelétavost. Pokud jednu televizi považujete za božstvo, tak by vás od této představy neměla odradit jedna nekoupená show. Nebo jste s prominutím taková televizní „děvka“, že božstvem nazvete vždy jen toho, kdo pro vás zrovna vysílá jeden ideální pořad?

9
Lukáš
Reagovat

Nechápu proč americký, ale i tak je to skvělá zpráva! :)

Přidat komentář