Panáček v reality show

Upoutávky na America’s Got Talent 2011

30. Květen 2011 | napsal(a): | reality show: Amerika má Talent

Pátý ročník Britain’s Got Talent se právě dnes večer přesouvá do fáze semifinálových živých přenosů (každý den se teď bude vysílat jeden semifinálový díl, v sobotu už nás čeká velké finále, takže to bude hodně rychlé). Tento týden se do semifinálové fáze dostává také pátý ročník Australia’s Got Talent a aby to nebylo málo, tak v úterý 31.května startuje na NBC i šestý ročník America’s Got Talent. Složení americké poroty zůstává nezměněno (Piers Morgan, Sharon Osbourne a Howie Mandel) a jaké talenty se jim například předvedou, na to se můžete podívat v připojených ukázkách:




videa ke shlédnutí

– Všechny epizody Britain’s Got Talent
– Všechny epizody America’s Got Talent
– Všechny epizody Australia’s Got Talent

Amerika má Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Pattrick
Reagovat

Už se těším, po zatím nezáživné Britské verzi .. snad se u amíků rozjede : )

2
koc
Reagovat

diky TK za info .. sem docela prekvapen jakym kvapikem to jde v Anglii .. je nejaky duvod pro to cpou do jednoho tydne ? .. ci je to u nich pravidlem ?

3
TK
Reagovat

Britská verze takhle funguje od začátku. Castingové díly se vysílají 1xtýdně, pak to nabere rychlý spád, semifinálové přenosy se konají od pondělí do pátku a v sobotu je finále.
Možná si tím televize ITV „vystřílí munici“ pouze během jednoho týdne, ale zase si na šest dnů přikovají k obrazovkám milióny diváků a ostatní televize.

Musí to být hodně velký zápřah pro produkci přímých přenosů, každý den připravovat scénu a nacvičovat nové choreografie. Šibeniční termín mají i ti soutěžící, kteří postoupí až v pátečním semifinále, mají jen pár hodin na to, aby si nacvičili své finálové číslo na sobotu.

Opačným extrémem je americká verze, která je strašně roztahaná (podobně jako American Idol), loni se to vysílalo téměř 4 měsíce…

4
marta
Reagovat

tenhle rok Británie nic moc, ale zbožňuju Australany!

5
Jackolo
Reagovat

Australané opravdu překvapili. Nečekal jsem kolik talentů tam i po pěti letech budou mít.

6
TK
Reagovat

Taky bych si to nikdy nemyslel, ale bohužel letošní britský Talent je dost nudný. Žádné velké překvapení a výběr semifinalistů je bída.

Zato australská verze je o letos o hodně lepší, hned v prvním semifinále bych z 8 čísel poslal do finále klidně 4 a jasným vítězem Jack Vidgen.

7
Bibek
Reagovat

anu rogorc mtvivdxiavad review posti daweris stili gainteresebtamitom shesazlebelia sxva gadacemazec dawerazustad axla vapirebdi game shorenastan gadacemaze daweras tu sheizleba amazec wera davwer

Přidat komentář