Panáček v reality show

Mama, ožeň ma! kapitola 6

12. Říjen 2011 | napsal(a): | reality show: Mama, ožeň ma!

Mama, ožeň ma stala opäť lídrom na trhu. Napriek tomu, že sa hral futbal a na Slovensku padala vláda. 22%-ný podiel jej stačil na to, aby sa netradičná zoznamka stala jednotkou na trhu, Markíza s Ordináciou v ružovej záhrade, Adela show i nočným spravodajstvom skončila v podpriemere.

Máme za sebou další epizodu svérázné reality show Mama, ožeň má a tak je čas na rekapitulaci. Co nám tedy 6. kapitola přinesla?

 

..

Kapitolu šestou začínáme v Hodoníně

Cesta do hlubin Tomíkovy duše začíná pod rozkvetlou sakurou.  

Šárka byla odejita, Tomík vytáhl zpěvník, kytaru, gril a maso a započal večírek století  :-).

Tomík je nadšen. Konečně pochopil jak to ta Martina má ráda. Martina ho celou dobu ÚPLNĚ JASNÝMI GESTY (odtahování se, zívání, přesedání si na jiná místa, nezájmem, zasmušilostí, tichým pláčem a asi čtyřiceti povzdechy „já sa tak těším domov“) vybízela k akci. Proto asi 4 hodiny po tom, co Martina odešla spát, tedy ve 2 hodiny ráno, rozdivočený zřejmě dalším pohovorem s maminkou Aňou, vyhodnotil, že je ten správný čas domoci se svých práv, a otestovat, zda  je skutečně panna. Na kameru zazní , že jí chtěl jen políbit. No co co, výše uvedenými gesty Martina Tomíka, toho sympatického, jemného, slušného hocha, p r o k a z a t e l n ě   provokuje, hypnotizuje a to je to, co se mu na tom líbí… Zaklepal na dveře, pak si chvilku povídali, pak jí chvíli hladil a pak… no pak nic, pak prostě usnuli v objetí. Hezké to bylo, fakt hezké. Martina byla určitě hodně ráda, že se konečně odvážil a předvedl.

Martinina verze?

Ve dvě ráno mi totálně nabořený Tom bouchá na dveře.  Snaží se něco říct, ale protože špatně artikuluje, tak mu není moc rozumět.  Prosila jsem ho, aby odešel a nechal mě spát. Což zřejmě pochopil jako výzvu a svalil se mi do postele. Do čistě povlečených peřin… neumytý, byl trochu cítit tím grilováním, a hodně alkoholem. Začal šátrat rukou po posteli, ale protože jsem hubená, tak jsem dokázala zaujmout pozici provazoležkyně a v ní vydržet nekonečně dlouhé 2 minuty. Po chvíli usnul a začal chrápat, čehož jsem využila a odešla spát do jiné místnosti.

Ups, tak tyhle 2 verze se rozcházejí.

Tomík hned na začátku prozrazuje, že je s Martinou něco spojuje… že už to oba pochopili… Tak si dovolím jeden malý osobní vzkaz do Hodonína… Ty nýte, jediné co by Tě tak mohlo s Martinou spojovat, je spisová značka policejního protokolu,“ pokus o znásilnění“.

 No tak klid, předsedo,  uvidíme, co je v plánu dále. 

Další Tomíkův plán je, že vytáhne Martinu do parku. Dá ji kytku (ať vidí, že je kluk gentleman) a aby se trochu uvolnila, tak… chvíle napětí…,  tak jí věnuje brož z Tuniska.

V parku to mělo poměrně rychlý průběh. Tomík donesl květiny ve velké černé tašce, tam je předal, Martina se kousla, Tomíkovi dala PŘÁTELSKOU PUSU na tvář, pak se kytka zase schovala do černé tašky a vyrazilo se směr domů. Martina v parku po tisící zopakovala, že k oltáři s Tomem teda určitě ne-e. I k tomu, aby mu napsala pohlednici k vánocům bude zapotřebí spousta sil a sebezapření… Tomík významně pomrkává do kamery a předání kytky (jestli se stihla předat i brož z Tuniska nevím) hodnotí jako posun tím správným směrem. ;-)

Aňa ale cítí nějakou nesrovnalost, rychle sahá do šuplíku,kde si schovává materiály o nevěstách, z Martininy složky vytahuje jeden papír, nevěřícně na něj hledí, dává hlavu do dlaní a pak rychle svolává oba do kuchyně. Naprosto nemilosrdně pokládá Martině otázku : „Takže co, Martino. Jak si to teda představuješ dál?“  Martině stačil jeden jediný pohled do tvrdých Aňa očí, aby pochopila, že její trik, výměna vyplněné numerologické tabulky za polovyplněnou sudoku, je prozrazen a nemá tedy cenu dále zapírat. „Odjíždím“.

Na zápraží v Hodoníně stojí 3 Tomík generace a už jen slepý by nerozpoznal, že jediný, s kým se Martina loučí skutečně srdečně, jsou psi. Tož tak. :-)

Marek – Pluhův Žďár

Monika má pro Marka velmi zvláštní kouzlo. Umí se pro něj udělat neviditelná. Ať vymyslí, co vymyslí, Marek na ní kašle. Nepomohlo ani tématické přestrojení u příležitosti pálení čarodějnic. Nepomohla lehká koketerie se všemi Markovými bratry,  nepomáhají  teoretické rady maminky převedené do praxe, nepomáhá kuchařské umění,  nepomáhají  ani fígle rodinných příslušníků, jako narvat ty dva lidi do jednoho letadla a kroužit nad dědinou tak dlouho, dokud se nedají dohromady (z toho nápadu nakonec sešlo, tolik leteckého benzinu na světě není).  Nepomáhá prostě nic. MOŽNÁ, ale skutečně jen MOŽNÁ, by pomohlo, kdyby se Monika přestrojila za hliněného holuba a na Markův povel „hop“ by vyskočila z vrhací věže. :-)

Pro Marka byl letecký den dobrým dárkem, Monika by zasloužila buď metál za statečnost, anebo za mentální nedo-statečnost. Protože vlézt dobrovolně, kvůli chlapa, který jí očividně nechce, do letadla, i za cenu toho, že je vysoká pravděpodobnost, že její nausea  dospěje ke skutečnému zvracení…  No jak říkám, je to na metál :-). Marek svou radost sdílí s těmito rodinnými příslušníky: se sestrou v přímém přenosu prostřednictvím telefonu, ex post pak s maminkou,  bratry a taky s Brokem.  Nevím, jestli jste si všimli, ale tohle byl právě ten okamžik, kdy jsem měla pocit, že Marek byl už jen malý krůček od toho, aby tou NEVIDITELNOU Monikou skutečně prošel.

Občas to vypadá, že celá dědina je pod vlivem nějaké monstrózní sázky, popřípadě, že na Markově svatbě závisí přiklepnutí dotací z EU… protože VŠICHNI, ale skutečně VŠICHNI si přejí, aby se Marek dal s Monikou dohromady. A Marek si asi dávno před zahájením pořadu vsadil na to, že odolá. Zjevně jsou mu kanalizace, plynofikace, výstavba nové ČOV, oprava chodníků, dovybavení dětských hřišť, a hasiči ze SDH Pluhův Žďár, úplně ukradení. Stejně jako Monča. :-)

Maminka, která je ze svého chlapečka už tak trochu nešťastná, se ale vydala cestou, která

a)      sice povede k rozklíčování  celé téhle  lapálie

b)      ale připraví pro maminku lapálii další a podle mého i trochu svízelnější :-)

Na obrazovce totiž bez okolků označila za viníky celého tohoto fiaska Markovy kamarády.  Resp. vzhled a povahy jejich vlastních žen.  Ženy Markových kamarádů jsou tlusté a nikam nechodí, což Markovy kumpány přivedlo k tomu, aby doporučovali tu Moniku, která je už dávno pryč.  Ta byla skutečně hubená a něco akčního v ní muselo být, protože proč jinak by se přihlašovala do reality show.

Markovi kamarádi se ve vesnici dají rozhodně jednoznačně identifikovat, jejich ženy dozajista také… Mamince nezávidím, až tenhle výrok bude vysvětlovat. :-)

Maminka na závěr činí do kamer místopřísežné prohlášení, že jestli se Marek neožení, na konci září ho vyrazí z domu. Vzhledem k tomu, že nedefinovala přesný letopočet, může být Marek asi zbývajících 11 měsíců v běžném roce klidný ;-).

Monice ale asi někdo  něco nasypal do čaje, protože působí dojmem, že si snad opravdu myslí, že by to s Markem, bez televizních kamer, mohlo klapnout. Proto si na něj před odjezdem bere od sestry telefonní číslo.  Marek vzápětí sdělil, že hovory z cizích čísel nezvedá… :-)

Arpád z Kavy

Už z minulého dílu jsme vydedukovali, že ten, kdo vybírá je Róžika. Po snídani oběma Katkám vyložila karty na stůl a lámanou slovenštinou jim oběma s milým úsměvem sdělila, že jim tady ani jedné pšenka nepokvete.

Katka mladší je pro Arpiho naprosto nevhodná, což ale nevylučuje, že minimálně šanci má. /? No, já vím, konstrukčně je tahle věta  oříšek, ale Róžika si s takovými drobnostmi jako pády, časy, rody a větná stavba, těžkou hlavu nedělá a mi nezbývá, než ctít předlohu. Dělat si srandu z vědmy by se mi nemuselo vyplatit :-) /. Katka mladší nepřipouští, že výklad z čertových obrázků je směrodatný, hodlá vzít případný vztah do vlastních rukou a o snědého Arpáda z Kavy bude bojovat.

K multifunkčnímu stolu (kuchyňský, přípravný, vykládací a kdovíjakýještě)  přisedá Katka starší. Levou rukou snímá balíček karet, a dělá z nich 3 hromádky. Róžika odhání křížem buď zlé, nebo dobré duchy (nejsem v tom zběhlá, takže nevím, kteří se odhánějí) a pak karty rozloží v pečlivě uspořádané sestavě řad, aby z nich vyčetla i pro Katku starší prapodivné poselství. Vyhraje, ale tato výhra pro ní bude vítězstvím Pyrrhovým.  

Arpáda z Kavy společně s jeho Katkami jsme zastihli při deskových hrách.  Človeče napij sa! Princip této hry zřejmě spočívá v tom, že hráč háže kostkou, posouvá své figurky po jednotlivých políčcích a když stoupne na „úkol“, obrací se karta s pokyny. My jsme tuhle nesourodou partičku přistihli zrovna při tom, když padl úkol „všeci na napijú“. Arpád z Kavy sice už vypadal, že ta hromada úkolů na kartičkách nese pouze jeden, stále se opakující úkol, ale je možné, že si pravidla přizpůsobil svému duševnímu stavu a panáky do sebe házel ať padlo jakékoliv číslo, ať se posunul na jakékoliv políčko, případně když ho někdo vyhodil, když on někoho vyhodil, když nasazoval novou figurku, nebo když nasadil novou figurku kdokoliv u stolu.Těch variant je nepočítaně.  Nevylučuji ani to, že se Arpád z Kavy sejmul hned po snídani a aby dámy alespoň trochu uchránily jeho pověst, před příchodem kameramana rozložily hrací plán na stůl. :-)

Při hře na mne mladší Katka  působila, že se zuby nehty snaží být nekonfliktní a že svou účast už vzdala. Možná, že se jen chtěla předvést před diváky a proto spustila přehlídku všech otázek, které chlapi za normálních okolností nesnášejí. Katka starší je ze své policejní praxe zvyklá na jinačí vedení výslechů a je zřejmě taky chlap, protože ji očividně natáhlo a musela opustit místnost. Nevím, jestli je Arpád z Kavy závistivý člověk, ale jsem ochotna vsadit svůj předsednický prsten na to, že v tu chvíli, kdy se za  Katkou starší zavíraly dveře, jí nefalšovaně a z celého svého srdce záviděl.

Při rauchpauze nám Katka starší, která má s Arpádem z Kavy své osobní zkušenosti, na něj prozrazuje malé tajemství. Arpád je alkáč a taky trochu rapl. Tím se vysvětluje poselství dopoledního výkladu karet a podle informací, které pozvolna na Arpáda vyplouvají na povrch, by snad Katka mladší mohla  přijmout tuhle šanci a se slovy : „Karty nelžou!“  se urychleně sbalit a pelášit, seč jí síly budou stačit.

Nový chlap na scéně je čerstvě rozvedený Roman ze Seredě.

Jako první se přijíždí představit prodavačka Alenka z Púchova.

Alenka se příliš nerozmýšlí a již mezi hlavními dveřmi zahrne Romana takovou spoustou pozorností, lichotek, medomazání, dotyků a  zdrobnělin, že každý rozumný člověk by do 5 minut rozpoznal hysterku par excellence.  :-)  Je ale fakt, že její „čože! Romáán“ se zapíše zlatým písmem do hlášek tohoto pořadu.  

Alenka má v tuto chvíli jen dva nedostatky. Nedovede si zapamatovat Romanovo jméno (jinak si neumím vysvětlit to, že ho co 5 vteřin opakuje) a pak, do Púchova ještě zřejmě nedorazily antiperspiranty. Jestli má na celé vysílání jen to jedno tričko, bude to fakt maso…

Jako druhý přilétává energetický upír Eva. Z počátku se snaží maskovat a žongluje s termíny výdej a příjem energie, jenomže pak se do toho tak zamotala, že bdělý elektrikář rozpoznal  energetické nesrovnalosti a položil přímou otázku. Jak to tedy je?  Předává svou energii, nebo ji naopak bere? Eva nakonec usoudila, že to prostě nemá cenu a všechny přítomné upozornila na to, že se s nima moc mazlit nebude a vysosá je, co to pude… :-)  Mišo Hudák Evu představuje slovy : „prichádza …. Eva. Živí sa drobnými ….“ A mě ještě před tím, než co na sebe všechno vyslepičila napadlo „živí se drobnými krádežemi“ :-).  A nebyla jsem daleko od pravdy. Eva se skutečně živí drobnými krádežemi energie!! Alenka se zatím směje, ale až se jí budou v přítomnosti Evy permanentně klížit očka, zatímco výše jmenovaná si bude za letu kreslit jednou rukou obočí a druhou přestavovat Romanův nábytek tak, aby se do bytu vlezly i její dvě děti, pak jí ten smích přejde.

Roman získal exklusivitu v tom, že si vybírá ze 3 nápadnic. Třetí je sympatická mladá babička, jejíž jméno jsem si nestihla zapsat. Vyznačuje se tím, že je tichá a má velké plíce. Jestli někdo, tak tohle je skutečná a jediná soupeřka Alenky. (když teda nepočítáme ten pot).  

Druhým novým, ale zároveň posledním chlapem, který se nám v RS představí, je plachý akvarista Pavel z Prahy.

Má jednu jedinou charakterovou vadu. Jmenuje se MÁMA.

Za Pavlem přijíždí 2 nápadnice. První je zdravotní sestra Marcela z Ostravy a druhá Zuzka? z? (nevím, fakt nevím, jestli někdo víte, napište do diskuze, pak to opravím, archiv furt nejede)

Ostrava je kraj razovity, a i Marcela působí jako razovita děvucha :-).  Pavlovi se zalíbila zřejmě na první signální, dokonce se pustil do žertování i před charakterovou vadou. Ta ovšem veškeré takové legrace vyhodnocuje jako toxické a nic takového se v tomto bytě nebude tolerovat. Pavel působí jako milý a plachý kluk, ale jen v těch řídkých okamžicích, kdy je maminka mimo dohled a doslech. Pakliže se o ní někdo jen slůvkem zmíní, projevuje se u něj řečová vada a člověk ho může i podezřívat z toho, že se občas i pomočuje. Všimli jste si, že v interakci s maminkou má Pavel VŽDY překřížené ruce na prsou? Co to asi znamená?  :-)

 A na závěr to nejlepší ? No nevim… :-)

 S tím, jak pojmu tuhle část už bojuju týden, od prvně zveřejněného  „nabudúce uvidíte“. Nakonec ve mně zvítězilo dobro.

Mišo je postižený člověk. Postiženým lidem se nesměju. A tak mne nechalo naprosto klidnou to, že po 3 denní známosti Michal nakráčel do zlatnictví, tam excelentně zafabuloval na téma „jsme si s přítelkyní velmi blízcí“, zaplatil snubní prsten a pak dle nezjištěného romantického filmu vytvořil v blízkém parku z růžových lístků hercnu jak zvon. Skutečně jsem se nesmála, když Dominice zavázal oči a dovlekl ji do levé komory toho srdce. Nerozesmály mě ani jeho pohyby, které prováděl, když pravou rukou přidržoval Dominiku ve směru k řece, zatímco levou rukou ukrýval šerpu a tahal krabičku s prstýnkem. Nepřišlo mi úsměvné, když poklekl a požádal 18 letou slečnu o ruku. On, mladík, jehož jediným koníčkem je mytí auta krůživými pohyby, slečnu, která se ještě pořádně nestačila uzdravit z přimrznutí v Hronu, kam spadla po jedné z mnoha pařeb.  On, který je tak zaujatý dialogy z romantických filmů, že si občas prostě poplete role a deklamuje napříč pohlavím… tu slečnu, která nesundá z krku hokejovou šálu a patří k ultrafans.  

Jestli je tu někdo, kdo show nesleduje, ale čte jen rekapy a diskuse, tak pro něj informace, která zřejmě nepřekvapí. Dominika jeho žádost nevyslyšela. Vysvětlila mu, že žádat ji o ruku týden po seznámení je skutečně brzy a že to chce více času. (tedy nikdy). Mišo vysvětlení v závorce nedostal, takže poměrně klidně vstává, opakuje několikrát „dobre“, „tak dobre“ a vrací se ruku v ruce domů, aby si Dominika zabalila před odjezdem. Na kameru tuto situaci analyzuje a dochází k přesvědčení, že Dominiku k nepřijetí jeho velkorysé nabídky vedlo nejspíše to, že se neseznámili intimně a že tedy nechce kupovat „mačku vo vreci“

Je možné, že lidé jako Mišo si skutečně myslí, že to takhle může fungovat. Pak je docela pochopitelné i to, že si myslí, že může fungovat citové vydírání. Je pro něj asi standardní říct, že když jí požádá ještě jednou a ona znovu odmítne, že si to někde hodí.

Uplakaná mamička, která už „zase“ bude sama, uplakaný Mišo, který se dožaduje alespoň slibu, že mu Dominika napíše sms. A Dominika? Dominika se na konci ulice naposledy otočí a na Mišovu žádost o slib zaslání sms,  kterou zběsile opakuje stále dokola, Dominika odpovídá to jediné, co se odpovědět dá „jasnééééé“.

Pak se tam mihl ještě Tonko, tvor, na kterého se v původním vysílání nedostalo. A to komentovat nebudu už vůbec, protože to by bylo tak laciné, až by museli vietnamští trhovci zezelenat závistí.

 P.S. jednu část jsem dneska psala se zkříženými prsty na levé ruce ;-)

P.S.2. fakt mě zajímá, co si o tom všem myslíte vy!



Bazinga

jsem předseda. Předseda klubu smesvině. Moje rekapy ke slovenským seznamovacím reality show jsou touhle funkcí poznamenány.

Mama, ožeň ma!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 412
1
Mikesh
Reagovat

Abych pravdu řekl, nějak jsem nepobral, proč Michal obě ty holky vyhodil. Vždyť obě byly celkem fajn a obě se k němu dost měly. Pravda, být zamilovaná za tři dny je u tak dospělých dívek spíš divný, to snad platí u šestnáctky.

2
Elko
Reagovat

„Kdo se těší tak, že se to ani vypovědět nedá? ;-)“
Ja som taký nadržaný, že si musím dať LIDERIN… stačí takýto prejav radosti? :D

3
Ivana33
Reagovat

A zaznamenal jsi Michalovo chování? Je to sice fešák (doufám, že je to on, u kterého byla ta falešně zpívající zoufalá nápadnice, snad se mi chlapíci nepomotali)- teda alespoň můj typ to fyzicky je, ale jinak bohužel- ta první se k němu měla, ale Michal ji měl za snadnou kořist a když odmítla nějaké miliskování, tak sbohem a šáteček. Ta druhá (Jana?) ho chtěla moc (proto se chudák zřejmě chvílemi chovala jak smyslů zbavená), ale nebyla pro něj přitažlivá fyzicky- a to se přes koleno lámat nedá. Jinak mi Michal připadá jako nesamostatný narcis, který je přesvědčen, že stačí kývnout prstem a každá je z něj hotová (protože kdyby tam nebyl v jeho osobnosti nějaký zádrhel, tak by takovýhle pěkný chlap zadaný už dávno byl).
Ale mě docela baví ten Arpád- prý pro něj neexistují ženy nad třicet. Chudák si nevšiml, že pro ženy pod třicet zase neexistuje on:)

4
romantička
Reagovat

Já! To já se těším tak, že se to ani vypovědět nedá!

5
okkvp
Reagovat

2 – tiež bych si mala lupnuť Liderin

3 -Imho žádný zádrhel v osobnosti být nemusí, třicet ještě není věk na to, aby musel mít být trvale zadaný. Víme prd, jak to s ním ve skutečnosti je. Na nesamostatného narcise mi tedy nepřipadal ani náhodou. Já osobně bych důvod k účasti tipla především v jakési reklamě maminky

6
Ivana33
Reagovat

5: tak to ano, já to všechno moc rozebírám (nějaký zádrhel v osobnosti máme svým způsobem všichni)- mně ale přišel jako narcis a takový trochu loudil sexuální, což nemá zapotřebí,ale přiznávám, že jsem neviděla díly od začátku. A jestli je to služba mamce, tak si třeba myslel, že zabije dvě mouchy jednou ranou a holt to nevyšlo.

7
Bazinga
Reagovat

2 :-D

8
romantička
Reagovat

No, když si vezmete všechny ženichy a nápadnice – dal byste někdo dohromady pár, o kterém si myslíte, že by to při troše dobré vůle mohlo fungovat?
Já tedy ne.
(Možná Miško a Domča na opuštěným ostrově bez vidiny záchrany, jenže kde tam sehnat vijágru, že?)

9
Bazinga
Reagovat

8 … tak já zkusím… Tomík a Aňa ?

v nějaké zemi, kde to není trestné… :-)

10
romantička
Reagovat

9
:D :D :D :D

11
Bazinga
Reagovat

:-)

myslíte, že je Miško takový sebemrskačský masochista, že se na to teď v té telce dívá ?

12
Ivana33
Reagovat

11: myslím, že rád trpí- takže dívá.

13
romantička
Reagovat

11
jakýpak sebemrskačství v jeho případě?!
myslím, že znovu prožívá ty chvíle štěstí a ruka co chvíli loví v šupleti
;)

14
Bazinga
Reagovat

12,13 :-). Já si taky myslím, že se dívá.

15
Viktorie
Reagovat

Já jsem náhodou v sobotu skoro obětovala burčákový pochod a z vlaku málem vystoupila už v Hodoníně.:-D Jenže pak jsem si řekla, že bych určitě OBI nenašla, v Hodoníně už totiž zabloudily jinačí než já, a když bych ho našla, tak by Tomík určitě neměl službu, tak jsem se na to vyprdla.:-D

16
Bazinga
Reagovat

15 :-D, a měla jsi nějaký konkrétní plán?? :-D

Spustila bys na něj náš bojový pokřik „klonbusters“ a stříkla mu pepřák do obličeje… anebo bys zjihla a místo pepřáku z kabelušky vytáhla památníček a prosila o podpis? :-))

17
Wally
Reagovat

13 – myslím,že nejen v šupleti

18
Viktorie
Reagovat

Plán jsem neměla, to by se asi odvíjelo od toho, jestli by se i tam v dosahu vyskytovala Áňa (mám podezření, že tam musí sedět na pokladně nebo aspoň brigádně doplňovat do regálu poslední šedesátkový žárovky, aby měla toho svýho rytíře pořád na očích, to jinak není možný:-D ) nebo ne. Na dva klony naráz bych si asi netroufla. Ony by mě ty klony vobklíčily a co pak, žejo. Ale vím určitě, že bych nejihla, to ani za podpis né.:-D

19
Bazinga
Reagovat

18 :-D :-D

20
romantička
Reagovat

18
Viktorie, jihnutí burčákem byla jistě správná volba!
A na podpis zapomeň, myslím, že Tomík propisku hned tak do ruky nevezme.
Dost možná, že ta bezpečnostní agentura, kterou si OBI najímá, je rodinný podnik a Áňa koordinuje Tomíka, dědečka a babičku vysílačkou z lavičky v oddělení zahradnických potřeb.

21
Bazinga
Reagovat

:-), myslíte, že až tam naběhnem, tak nás Tomík rozežene za pomoci :

a) obušku
b) megafonu
c) psů
d) sprostých slov
e) nebude si to moct dovolit, protože „náš zákazník, náš pán“ a když budeme mít napěchované nákupní vozíky, tak mu to prostě profesionální hrdost a etický OBI kodex nedovolí

22
okkvp
Reagovat

Když budete hodné, tak vám možná dodám tajné plánky obbi obchodu

23
romantička
Reagovat

21:
V mým případě stačí aby nasadil na hubana – počítám že se rozeženu úprkem na zahradním traktůrku, což v tomto případě žádný soud nemůže kvalifikovat jako krádež.

24
Bazinga
Reagovat

22 a protože jsi zakládající členkou klubu, tak je nutno ověřit, že jsi poskytla obbi plánek Hodonínského, nikoliv Karvinského, případně Budapešťského … :-))

23 ok, píšu si, na akci s sebou vzít pro romantičku kanystřík s tím, na co jezdí traktůrky… nebo se budeš odrážet ?

25
romantička
Reagovat

24
nene, odrážet jen v zdrdcadle – prosím si tedy kanystřík – ale možná jde jen o načasování
„Nejprve Váš nový zahradní traktor uvedeme plně do provozu (součástí služby je kompletace, nabití baterie, naplnění motoru olejem a zdarma naplnění palivové nádrže 2 litry benzínu).“
Nějaká buňka musí Tomíka zdržet a připustit v pravou chvíli.

26
kanárek
Reagovat

25- zdrcadlo je moc zajímavá modifikace :-)

27
Viktorie
Reagovat

21 – f) Za pomocí proudu tekutých hnojiv od klonmatinky z oddělení zahradnických potřeb.

28
kanárek
Reagovat

Můžem udělat rychlou houpačkovou hradbu a vybaveny holínkami si v pohupu držet tomika daleko od těla. V uličce stačí v podstatě dvě. Ovšem i houpačkové komando by mělo mít něco v zásobě…sprej na hmyz, pochodeň nebo ty hnusné smradlavé uši pro psy.

29
kanárek
Reagovat

27- Si blázen? Ty by si ho ještě hnojila? Co kdyby nedejbože vyrost!?

30
okkvp
Reagovat

Dámy v Obi se prodává také cement a vápno. Též cihla se najde a vrhat se dá i betonová dlaždice. Teď před zimou možná budou už i samovazy na stromky.

31
Bazinga
Reagovat

chce to sofistikovaný útok. Kloni budou jistě běžnou dlaždicí nerozbitní.

:-) každopádně ZÍTRA, už ZÍTRA!! Proběhne zásnub :-). Miško vybere krásný prsten, vykolíkuje hřiště a za pomoci šerpy pronese tu větu. :-) To bude ROMANTICKÉ!! :-)

a taky naběhnou nové nevěsty :-). Na pani „čože? Romááán!“ se těším úplně ze všeho nejvíc :-).

32
kanárek
Reagovat

30
Ovšem ten samovaz, ten se krásně představuje!
Nejsme nějaké příliš laskavé, když Obi je plné ostrých, lesklých nástrojů?

33
jenkaa
Reagovat

Ja se nikdy tak netesila do prace zitra:-)))pac pak vecer.-)

34
kanárek
Reagovat

Romantička řekne: Ruce pryč, nebo tebou projde rýč! a Tomik si rychle spočítá, že by se mu ten kaprbozk nevyplatil.

35
Bazinga
Reagovat

32 no a co si počnem, když se klonujou „dělením“. Hodíš to po něm, on se bude krýt, ufikne mu to kousek malíčku, z toho kousku se vyloupne NAHÝ TOMÍK… Umíš si to představit? já jo :-(

36
okkvp
Reagovat

35 – jejku to je třeba ale honem na tuty zjistit, představa armády buclatých nahých andílků Tomíků se mi taky zajídá

37
kanárek
Reagovat

35- …A ty ho rychle vcelku zašlápneš…..
No jo, dělení, ale to dělají ty úplně nejprimitivnější formy a on má matku učitelku. Pravděpodobnější je pučení. Představuješ si to?

38
romantička
Reagovat

někdo se tu ptal, co to bylo za trpajzlíka, kterýho vytáhla Šári z igelitky kromě propisky – no, dalo to práci vystopovat, ale je to tenhle sběratelský kousek
http://www.ebay.com/itm/MARS-INC-BLUE-BASKETBALL-PLAYER-M-Ms-CANDY-DISPENSER-/330538516363
a myslím že ten koupila domů dětem

39
romantička
Reagovat

pokud se máme maskovat, tak tohle nemá chybu:
viddler.com/explore/mars_pwr/videos/1/

40
Mikesh
Reagovat

Tak jsem dolouskal 2. díl (Bazi, Tvé rekapy jsou prostě NESMRTELNÉ) a koukal, že už jste si Šárinu vychutnali, takže teď k postřehům Bazi o Miškovi. Ty jeho pohledy fakt nevěští nic dobrého, o jeho reakcích nemluvě (fakt je ten, že Erika to řekla blbě)! U něj to vidím na zcela vážné mínění „ty mě budeš milovat, i kdybys měla být mrtvá“.
Už tu tuším někdo vzpomínal, koho všeho Miško připomíná, tak co takhle Norman Bates z Psycha? A když už tu probíráte možnost, že je někdo gay, není snad právě Miško prototypem? Už jenom ty jeho odulé rty, problémy s erekcí u holky, jeho ublížené reakce.

41
Evík
Reagovat

Děvčata, a pomyslela jste na to, že bude těžké ho v OBI objevit? Nezapomeňte, že je přehlédnutelný… :) A také nezapomeňte, že je ehm, takový jemný… To byste mu udělaly takové ošklivé věci?… :)

A jinak jako zbraň navrhuju kaktus! Popíchané tělíčko rozhodně nepřežije… :)

Jo a ideální páreček by byl Arpi a Pavlínka… Aha, ale vlastně nebyl… Taky ho mrzí, že si ještě nenechal spravit ty po.ebané zuby… :) A tolik sebelítosti by Pája prostě nesnesla… :)

No a Tomíkova nová kůstka opravdu vypadá, že je jejich, a že už si užila nějaké ty intímnosti… Už před časem… Delším… :)

42
Mikesh
Reagovat

2 – jo, Michal je suverén, zvyklý to brát hákem. Ke svý škodě si na to zvykl, takže když narazí na nedavajku, vůbec mu nedojde, že to je klad. Pak není divu, že dosud nezakotvil … davajky ošustí a opustí, nedavajky nebere z principu. Znáte něco mezi tím?
Zatím je v poho, mamá hotel mu vyhovuje, nemá kam spěchat. Zadaný nechce být, základem je užít si, což mu vychází. Nic mu není vzdálenější, než řešit nějaké duchovno ženy, rozhodující je exteriér, příp. ochota se miliskovat. Proto je Jana pro něho hlavně krapet kyprá, co je uvnitř, neřeší. Má zkušenost – takové obvykle nakonec lovne nějaká pěkná satorie, která mu ze života udělá „život s Pavlínou“.

43
LadyXL
Reagovat

Tak už několik dní mám dny Blbec, ale vždy se těším na dnešek, ten mi dodá vzpruhu do dalších dní!! Vždyť bude večer Ein Kessel Buntes…. Tak Mami, ožeň ho!!
Uff, už aby byl večer.

44
okkvp
Reagovat

43, jj, mně pomáhá vylepšit náladu i jen samotné přeříkání názvu pořadu – takovou sílu to má :-)

45
kanárek
Reagovat

To je sranda, jak je Mikeš pozadu (se sledováním pořadu sámo), tak vždycky postupně dojde k tomu, za co nás ze začátku sepsul :-). Je v podstatě kontrolor správnosti našich pozorování. Ano Mikeši, možnost uzavření Dominiky v hlubokém sklepení jsme též zvážili a všimni si, jak jí Mišo hladí naprosto Psychózně ruku ( akorát ta její je ještě živá) :-)

47
kanárek
Reagovat

46
„A na záver dlhoočakávané finále u Miška. Ruže v tvare srdca na vyprahnutej lúke, ťažko vybraný zásnubný prsteň a ona – jeho láska Dominika. Požiadanie o ruku nebude žiadnym formálnym aktom pred očakávaním nekonečných rokov spoločného života. Miško žiadaniu o ruku dodá neopakovateľnú atmosféru, na ktorú Dominika nezabudne! AJ KEBY CHCELA. “

Není to spoiler?:-)

48
romantička
Reagovat

Tomáš, Aňa
já se omlouvám, že si tady pořád melu svou na vlastním písečku, ale jsem přesvědčena, že nepřítel se má před útokem co nejvíc poznat, a klonové obzvlášť, takže si nedám pokoj – a koneckonců jakou pochvalu lze čekat od smesviní, že ;)
další posun v pátrání:
již léta se povedený páreček snaží naklonovat do komunální politiky – v r 2002 oba – to byla strana Pravý blok – a byl Tomáš ještě úředníkem
http://www.rozhlas.cz/volby2002cerven/kandidatky/_zprava/32268
posléze se jejich cesty dělí
v roce 2008 už kandidovala samotná Aňa za stranu zelených,
http://strana.zeleni.cz/10311/clanek/kandidatni-listina-pro-volby-do-zastupitelstva-jihomoravskeho-kraje/
zatímco Tomáš opouští politickou scénu a snaží se vetřít mezi ozbrojené složky – zatím SBS

a jako by Morava nestačila, Aňa podniká expanze i do zahraničí, i když jsou zatím spojeny s překážkami kladenými typicky českomoravským bordelizmem

http://hodoninsky.denik.cz/nazory_region/pripad-v-breclavi-ji-velmi-zasahl20080529.html

a pak mu nějaká Šárka řekne, že se směje moc!

49
Mik
Reagovat

46 Copak spoiler, ale kdy už dojde ke spojení?:-) Ovšem jak víme z jiné RS, dochází k tomu po zásnubu, tak snad tentokrát:-)

53
Mikesh
Reagovat

46 – co ten poslední maník v ukázce??? Není to trumfové eso Jojky? To by byl ženich ako vyšitý!

54
okkvp
Reagovat

já si nepouštím zvuk!

55
okkvp
Reagovat

48 romatička – moje myšlenkové pochody byly tvým vééélmi podobné, skoro se dá říci obdobné … minulý týden

56
Bazinga
Reagovat

48 romantička, okamžitě Tě povyšuju ze špendlíkářky na archivářku /chtělo se mi napsat archiválii, ale pak jsem si to rozmyslela :-)/, informace, které jsi vyštrachala skutečně mnohé vysvětlují.

41, Eviku, odpověď na Tvou druhou otázku zní ANO.

57
Mikesh
Reagovat

45 – kanárku, já že někoho sepsávám?? Já, kocourek nejhodnější?
Bazi, rekap k trojke začal dobře, ale pak si ma volako sklamala. Veď ty holky u Michala maly velký ten onen … potenciál. Hej, chápem, že sú normálné a neide ich trhat‘ na malé kúsočky, ále predsa majú niečo do seba. Veď aj tá nenápadná Lucia, čo vyzerá ako prejetá mačka, ukádzala, že vie bojovať … a akože!

59
Bazinga
Reagovat

57 :-)). Mikši, to je mi líto… tak snad Tě zase rozveselí rekap ke 4, případně k 5… u 6 se zavazuju, že se budu obzvlášť snažit ;-)

60
kanárek
Reagovat

57- Mikeši, máš pravdu…to bylo nadnesené. Tys jen zcela přátelsky a lidumilně zastával ochranitelsky opačný názor. A hyn sa hukáže, že postupně přejdeš na druhou stranu :-)

61
Bazinga
Reagovat

ad 58 – poslední článek, který je mmch. spoiler :-)
Ten, kdo tipoval tuto odpověď, vyhrál 1.cenu. 1.cenou v soutěži je blahopřání od předsedy:

„Výherci blahopřeji“. Předseda

:-))

62
kanárek
Reagovat

Ó jak jsi krutá, předsedkyně! Takhle kocoura balamutit! To je přímo ďábelské :-) Abychom s ním nakonec nebyly ve při.
Toho dnešního zásnubu se trochu obávám. Slzy zajisté potečou proudem….ale co udělá Mišo, když by mu náhodou Domi neřekla To by som tiež chcela, Ja tiež, nebo Áno. Aby to nebylo nějaké brutální!

63
kanárek
Reagovat

61
Tak už se nemusím dívat. Tento konec jsem nečekala. Jsem bez blahopřání. Aspoň, že ji úplně nezabil.

64
Elko
Reagovat

Bazinga, aktualizoval som môj komentár, aby som náhodou niekoho nepripravil o prekvapenie, inak ja sám som ten článok nečítal :) a čo hovoríš na Tomíka?

65
Bazinga
Reagovat

64 :-)), na Tomíka nehovorím nič :-). Vzhledem k tomu, že ho od samého začátku šmíruju na FB, není to pro mě žádné překvapení ;-). Možná by bylo zajímavé sehnat nějaké vyjádření od „tajemné“ Ivany… co ona na to,že Tomík chtěl testovat… že Tomík chtěl líbat… a přitom byl už zřejmě po zásnubu. Nedělá to z něj příliš důvěryhodného partnera, však? :-)

66
Bazinga
Reagovat

39 :-D, romantičko, je ti ovšem jasné, že jestli to tady někdo čte, inspiruje se a v převleku M&M stříkne Tomíkovi do očí trošku pepřáku, tak nás zavřou? :-D

67
romantička
Reagovat

66
to už jsem vyřešila
rozhodující bude dechová zkouška a my budeme cucat kozlíkové kapky na kostce cukru – to je jediná chuť, ve které se M&M nedělají

68
romantička
Reagovat

já jen doufám, že se dnes celý případ KLONI uzavře, protože nového materiálu je víc než dost

ad 58
podle mě to neni spoiler
když někdo vypadne ve třech kilometrech z letadla bez padáku, říct, když je deset metrů nad zemí, že se nejspíš
;)zabije taky neni spoiler

69
Bazinga
Reagovat

67 :-), chytré!

70
Mikesh
Reagovat

59 – Bazi, čtverka už byla perfektní, vždyť u ní jsem se vlastně zaháčkoval, když jsem se po náhodném shlédnutí polovičky 4. dílu (navíc nějak hluboko po půlnoci) potřeboval vzpamatovat ze šoku a zjistit, o co gou. Spolehl jsem se, že Panáček to jistí, jakože jo – a to jsem ještě nevěděl, že se úkolu ujme největší hvězda. Ale už přestanu chválit, nebo až dostanu v šalině od zcela neznámé ženské přes ústa, tak to bude žárlivá Ajda a s tou bych se přece jen seznámil raději nějak přívětivěji.

71
romantička
Reagovat

56
Bazingo – jestli smím poprosit, přecejen bych raději brala tu archiválii, bo jsem se dočetla, že „jsou v Česku součástí Národního archivního dědictví a jsou chráněny státem.“

72
Bazinga
Reagovat

71 :-), ok, s tím archivem to tedy máš double.

70 jestli se bavíš, jsem ráda :-)

73
kanárek
Reagovat

Cha cha :-)
romantička…Jak chutná kozlík lékařský? Abych se z toho …to… potupně nevrhla.
Přemýšlela jsem, jestli chci převlek modrý nebo žlutý (na mou výšku bych v tom kulatém neprošla uličkou) a prosím si ten modrý, ať ho mám s čím prát :-)

74
kanárek
Reagovat

68- No nevím, ten se slepičkami na konci ukázek vypadal prostší než Erika a tomu už se moc smát nedá.

75
Bazinga
Reagovat

73… nikdo neví, jak chutná. Ale zas se po něm dobře spí
:-)

76
kanárek
Reagovat

75-A nevypadaly bychom potom příliš groteskně? Myslím abychom se nemotaly.

77
romantička
Reagovat

73
Jak již botanický název naznačuje, samotný Kozlík lékařský smrdí jako když sedíš na kozlíku a vezeš hnůj – tak jen doufejme, že ty kapky taky
;)

78
romantička
Reagovat

76
kanárku, vypadat groteskně je účel věci, jistě sis všimla u příhody s broskvičkou, že smích Tomíka na dost dlouhou dobu paralyzuje ;)

79
Bazinga
Reagovat

78 :-) musíme se vyhýbat bezpečnostním kamerám, a hlavně NEJMENOVAT!!! získáme tím více času, protože až bude sestavovat identikity, tak je možné, že ten případ odloží. :-)

80
romantička
Reagovat

79
ano, bude to velmi náročná akce, už jen vyhýbat se jedna druhé bude nadlidský úkol
jenže…
no, prostě se celá tetelim, jak jsme dobré

81
Wanna be your monster
Reagovat

Já už se dneska tak těším, nikam nejdu kvůli toho :)
Jinak myslím, že by se k sobě hodili Tomík a Dominika, oba jsou podle svých slov jemní, oba schovávají doma nějaké ty partnery.

Akorát je mi líto, že mirkovi odjely obě ženy, lebo ke eď je slnko, ta ak je slnko.

82
Wanna be your monster
Reagovat

Jinak by mě ještě zajímalo jak si mamánkové ty ženy vybírali. Je celkem divné, že někteří po příjezdu říkali, že se jim taková postava nelíbí a podobně, jakoby si je snad ani nevybrali sami. A taky je zajímavé, že skoro všude byly československé kombinace, myslím, že by si radši vybírali dobrovolně svoje krajanky ne?

83
Bazinga
Reagovat

82 :-). kdo ví. Jestli je to společný projekt Primy a Jojky, pak se ta mezinárodní účast asi nabízela… mmj. po rekapu chystám anketu, jak zdejší komunita odhaduje pravděpodobnost nasazení tohoto pořadu do vysílání TV Prima ;-)

84
romantička
Reagovat

Report z terénu:
Tomíkova Ivanka, co víc si přát
http://www.twitpic.com/vi5d6

85
romantička
Reagovat

těch fotek je tam víc
a tady nějaká ta charakteristika
http://pokec.azet.sk/fiona12

já jen aby bylo jasné, koho uděláme vdovou

86
Viktorie
Reagovat

85 – Týjo, ona mluví tunisky.:-O Vzdělankyně..-D

88
Bazinga
Reagovat

85 ááále vdovou, no tak se Aňa ostříhá a přestane malovat a jede se dál :-)

89
Mikesh
Reagovat

Teda holky, vy jste děsný šmejdilky!
Bazi, pokud tohle Prima vůbec pustí (proč to neběží současně?), pak jsem náramně zvědav na český komentář. Možná to i jinak střihnou a multikulturně upraví, aby to nebylo bráno jako hanobení rasy a jinýho národa – víme přeci, jací jsou tady všude přidi… . V každém případě očekávám fiasko a neotevření diskuze (pro jistotu).

90
Viktorie
Reagovat

87 – Ale nojo, to chápu, že se arabština asi trochu lišit bude stát od státu (ale já arabsky umím tak možná salam a habibi, tak se nepovažuju zrovna za odborníka arabistu.:-D), ale taky nikdo neřekne, že mluví rakousky nebo belgicky, žejo.:-)

91
kanárek
Reagovat

Což o to, skoupá na informace není, ale všimli jste si co chová? Psa a želvu! Teď je otázka, JAKÉHO psa a želvu. Proti Baskervilákovi a Mikelanželovi bych nešla.! :-)

92
Bazinga
Reagovat

89 – jestli vůbec, tak myslím, že vysílací čas bude hluboko po půlnoci.

93
Bazinga
Reagovat

91 :-))) my máme asi zhruba stejně stará robátka :-)))

94
romantička
Reagovat

88 :D

95
kanárek
Reagovat

93
Ono se to periodicky vrací…naštěstí. Šmouly jsme si obkreslovali na základce, Tříska a jeho zelená parta se mi taky líbili a teď to jede všechno znova. Jen céčka zatím Michal David tak úplně neprosadil. A to bych si tak ráda osvěžila hru čáru. :-)

96
Evík
Reagovat

51
Ano, moment, musím se pokřížovat… A taky v této milé ženštině hádám velký potenciál… Je totiž kapánek podobná milé tvůrkyni plogu… :)

Ale výborná bude i ta pani s oboční čárkou… :)

A děsně se těším na dusícího se génia Páju, kterému přijde vysokoškolačka… :) A moc taky na jeho maměnku, která to slovo v y s o k o š k o l a č k a vyslovila tak tragicky, že něco tak tragicky vysloveného jsem dlouho neslyšela… :)

85
Jó, až ho opravdu pozná a pochopí, tak ta se bez kloníka ve světě neztratí… Tolik zájmů, zálib a dovedností… A ještě je tolikrát člověkem… :) To bude v pohodě… Akorát nevím, jestli si silky Tomík ještě někdy potom sedne vedle takové kočky… :)

Tak hurá, cca za hoďku to začne…

Zatím jdu koukat na emerické chlapce hájící barvy civilizace mezi bojovníky různých kmenů (Poslední bojovník)… Docela výživné… Ale doporučuji… :)

Jůva, jestli já nějak moc nekoukám na RS… :)

97
romantička
Reagovat

jem ráda semsvině, když si představím, jak Aňa trpí…
Tomík si narazil babu v tunisku, stretával sa, tak se mamka rozhodla to rozbít přihlášením do MOM a ani TO nepomohlo – naopak, přeskočila jiskra a věci se daly do pochodu
i když ona je jiná, známe je ;), stále víc se dere na povrch věta: „ukradla si mi syna“
co takhle akci „Klonbusters“ na chvíli odložit?

98
Bazinga
Reagovat

97 :-), v případě, že by se ukázalo, že je Ivanka profesionálně úspěšná a má nějakou dobře placenou práci na SVK a Tomík by se přestěhoval… :-) :-) :-) No… asi zvednu ruku „PRO návrh“ :-)

99
kanárek
Reagovat

97
Myslíš, že se TO vyřeší samo? Možná jinak než si myslíme…Tam stačí jedno nevhodně pronesené kritické slovo…třeba až bude chtít jíst z Tomikova bříška něco neplacatého a kromě řízku a chleba se tam nic neudrží. Nemůže- fšechno se skutálí nebo steče.

100
kanárek
Reagovat

1OO prosím

101
romantička
Reagovat

100 no ty sis to ale zjednodušila!!!
já včera na 600 vymejšlela hodinu kraviny, abych nebyla OT ;)))

102
romantička
Reagovat

tak já jdu zapojit všechna nahrávadla, komprimovadla a střihadla – když to dobře půjde, dnešní sestřihy hodim na YT ještě dneska
;)

103
Bazinga
Reagovat

tak a já nevím co se stalo, protože mi Jojka hlásí, že live vysílání začne za 1425 minut a 3 vteřiny….

104
kanárek
Reagovat

101
To víš, já spěchala a bohužel nemám 1000 myšlenek za vteřinu jako Šárka( nebo 16,666666666666666667 pokud to bylo 1000 za minutu) , zrovna tudíž nebylo kde brát :-)

105
romantička
Reagovat

no, na kabelovce teď jdou mimořádný zprávy – na slovensku se hroutí vláda

106
kanárek
Reagovat

105 Preboha a prečo?

107
Bazinga
Reagovat

106 Mišo si vzal rukojmí a dokud Dominika neřekne „áno“…. :-). Hroutí se proto, že se tam nemůžou shodnout na tom, jestli podpoří nebo podpoří posílení pravomocí záchranného fondu eurozóny.

108
kanárek
Reagovat

107-Díky. :-) (Jdu si to vygooglovat…možná to i zapiju)
Tak zpět k RS.
Líbilo by se vám, kdyby vás muž požádal takto romanticky po týdnu o ruku?

109
okkvp
Reagovat

už už to tu máme :-)))

110
koc
Reagovat

zdravim vsechny ;-)

111
okkvp
Reagovat

aj keď se mi to seká, tak už stejně nemohu °°°:-DDDD

112
koc
Reagovat

tomik asi dostal jinou verzi scenare nez slecna :)

113
kanárek
Reagovat

Kurnik seká se to bestie počítačová.

114
okkvp
Reagovat

brož z Tuniska – uf

115
romantička
Reagovat

já se z něj po….

116
Evík
Reagovat

Bohužel máme doma jinou RS… Fotbalovou… :(

117
okkvp
Reagovat

116 – aj mi . ale joj jede on-line

118
koc
Reagovat

po odmitnuti sebbere Misko stuhu a pujde prubnout prvni pevnejsi vetev

119
kanárek
Reagovat

Rožika ty ženské k Arpádovi ani nepustí :-)

120
kanárek
Reagovat

Elko je ještě na Liderinu?

121
okkvp
Reagovat

Musím tedy říct, že dnes je boj o pozice největší hvězdy pořadu velmi tuhý – Tomík zatím sbírá body v každém záběru

122
romantička
Reagovat

tohle se jmenuje Mama ožeň ma…
může mi někdo opatrně naznačit, co si mám představit pod pojmem „extrémná rodina“ ?!

123
okkvp
Reagovat

120 – zabilas mě :-DDD

124
Bazinga
Reagovat

Akce „klonbusters“ se nebude odkládat ani o vteřinu déle, než je nezbytně nutné… Mě z něho normálně natahuje!

125
kanárek
Reagovat

121- Tomík by s tebou jistě souhlasil :-)

126
Bazinga
Reagovat

122 – :-D

to až u Kloníků vytáhnou i Aňa bratra s dcerou, kteří bydlí ve vedlejším vchodě…

127
romantička
Reagovat

121 ještě že to nevysílaj tunisky, takhle snad Ivanka nerozumí

128
Bazinga
Reagovat

127 buď v klidu, ta se dívá a žmoulá PŘESNĚ TU BROŽ v dlaních… no přece to nevyhodí, ne?

129
romantička
Reagovat

je to tady, dvojhuban na rty!

130
okkvp
Reagovat

Kto je Robo Kazík, prosím — čožééé? áá Romaaan . Romanko je to Tak ? uáááá

131
koc
Reagovat

slovenska verze Sarky ?

132
Viktorie
Reagovat

Proboha, na čem Alenka ujíždí? Ať mi dá kontakt na svýho dealera, já chci taky.:-D

133
Wanna be your monster
Reagovat

á, další postavička, co nemá co říct, ale strašně ráda se poslouchá :) To bude možná dobrá náhrada za mirkovu trojku.
čo roman? :D

134
kalinka
Reagovat

Ešte pár hodín po skončení dnešnej epizódy, mi bude v hlave znieť „Roman, Roman, ….. Romanko“

135
Mille
Reagovat

Dobrý večer, teprv ted jsem přibyla. Ta Romankova nápadnička mi nápadně připomíná nápadničku inženýrku Zuzanu z Farmára, pamatujete?

136
okkvp
Reagovat

Přemýšlím, zda má Alenka ty dvě děti s jedním mužem, zda nebyl hluchý nebo zda náhodou nejezdil po montážích …

137
romantička
Reagovat

132 :DDDDDD
aj ja

138
Bobby Brown
Reagovat

Myslím, že Roman neslyšel tolikrát své jméno – Roman, jako v prvních minutách od Alenky.
S tou bude ještě sranda.

139
okkvp
Reagovat

Ty brďo, ale to zlatnictví fakt vypadá velmi podobně jako ono už proslavené

140
galadriel
Reagovat

135- mne skôr pripomína Mgr. Kudlákovou z Byl jednou jeden polda….

141
okkvp
Reagovat

jaj – Miško tak krásně merkáál a natahoval

142
Akcinel
Reagovat

Už vím, co se stalo. Jak Miško sdílel lože s Dominikou, normálně se jim prohodilo genderové vnímaní světa. jinak si to vysvětlit vážně nedokážu…

143
romantička
Reagovat

právě sem byla blinkat

144
Wanna be your monster
Reagovat

Nejodvážnější dotyk je u romanka a miška zatím ten samý :D

145
okkvp
Reagovat

joj, to je mrzutéé, červená čiapočka držím ti palce :-)))

146
Viktorie
Reagovat

140 – Jo! To řekl drahý, jen prošel kolem televize a Alenku jenom zahlídl.:-D

147
Mille
Reagovat

Evička si obočí maluje kružítkem?

148
koc
Reagovat

hmm .. nejak to nedavam .. asi to budu muset dokoukat jindy

149
Viktorie
Reagovat

147 – Nebo podle talířku jako šablony.

150
okkvp
Reagovat

147 – to by neměla očičko – podle duritky přeci

151
Mille
Reagovat

149 :-DDDDDDDDDDD malérečka talérečka ??

152
romantička
Reagovat

147
mně to přijde jako firemní razítko

153
kanárek
Reagovat

Aspoň lze energetického upíra snadno poznat :-)

154
romantička
Reagovat

ježiš ten tom s aňou byli odporní…
Bazingo, až dovysílaj, čekám jen na povel

155
okkvp
Reagovat

Tedy ale chápete, že u FHŽ 2 se nám nejspíš rozpářou huby, protože Barborka si musí být stopro jista, že po tomhle nářezu musí trumfovat

156
kanárek
Reagovat

romantička
Karkulka vlkovi utekla…dobře to dopadlo. Doufám, žes neměla nic dobrého k večeři, když se topředčasně seznámilo s mísou :-)

157
Bazinga
Reagovat

155 :-( a já už vím, že moji jediní dva, které jsem chtěla, tam nebudou… :-(((

158
romantička
Reagovat

155 já hlavně doufám, že porostu s Barborčinnou tvorbou a na FH62 budu dostatečně otrlá ;)

159
kanárek
Reagovat

157- 2? Kaňour a ….?

160
romantička
Reagovat

156 neboj, večeřela jsem hněv a zlobu ;)

161
Bazinga
Reagovat

159 ani Mr.Levy, ani Lehel :-(

162
Wanna be your monster
Reagovat

nééé

163
Bazinga
Reagovat

ježišmarjá!!!

164
Viktorie
Reagovat

Co to je?????? Já nechci…..:-/////

165
Bazinga
Reagovat

slovenská sekce : vyslovuju vám důtku!! To si to tam neumíte nějak ošéfovat???

166
romantička
Reagovat

kloni útočí

167
okkvp
Reagovat

jaj, to je smutné, ale na druhou stranu to znamená, že ti, kteří se nezdáli, nám teď vytřou zraky … já Barborce věřím

168
kanárek
Reagovat

161- Ne, to ne! A co ten pěstitel kopřiv?

169
Bazinga
Reagovat

:-)), no prosím, takže důtka zabrala :-D

170
Viktorie
Reagovat

No sláva.

171
okkvp
Reagovat

to jste revali doufám kvůli parlamentní vsuvce

172
Bazinga
Reagovat

168 – jo, ten jo a na zbytek udělá asi Elko článek ;-) a teď mě dořve, že jsem to prozradila :-))

173
Viktorie
Reagovat

171 – Já jo, kvůli čemu ostatní, to nevím.:-D Ale asi taky.:-D

174
okkvp
Reagovat

V Arpádově vyznávají ozaj zaujímavý bytový design

175
Bazinga
Reagovat

UŽ !!!

176
Wanna be your monster
Reagovat

jééžiš, aké miléé

177
jenkaa
Reagovat

Bazinga:-)))))))))
Ježíííííš, uhhm, to je peekneeeeeeeee

178
Viktorie
Reagovat

Ku…..váááááá !!!!

179
Bazinga
Reagovat

TYVOLE, DRUHÁ ŽLUTÁ KARTA!!

180
okkvp
Reagovat

jaj chudák Miško – on ani neplače

181
jenkaa
Reagovat

:-((((((((((((((btw,,,,, vlada SK padla…………..

182
romantička
Reagovat

člověk si to aspoň během těch nepodstatných vstupů srovná v hlavě

183
Mille
Reagovat

Padá vláda, přejte si něco!

184
Mille
Reagovat

177 jenka si to napísala tak peeeekněěěěěěěě :-)

185
Bazinga
Reagovat

183 :-D :-D

186
Viktorie
Reagovat

183 – :-DD

187
okkvp
Reagovat

ale hezky reportér hovorí o exotoch :-DDD

189
jenkaa
Reagovat

No ja Fica nechci, ten Vam zakaze i Barborku

190
kanárek
Reagovat

Kdo máte syny, kromě hororů a vraždění jim prosím vás zakažte německé romantické filmy!

191
jenkaa
Reagovat

nam:-)

192
Viktorie
Reagovat

Hele, on byl pumpár vždycky menší než Domča, nebo se pod tíhou osudu teď zgrcnul?

193
jenkaa
Reagovat

Mille, ted si mel/a napsat, ja tiež:-))))

194
okkvp
Reagovat

Mišku budu muset napřed vstřebat – to bola siľa

195
jenkaa
Reagovat

Viktorie, vzdy byl……ale predstava supliku a uctu v lekarni, peniaze navnivoc………..to se jeden ani nechce videt

196
Mille
Reagovat

Jenka, nestíhám :-) Jo, a jsem žena :-)

197
romantička
Reagovat

194
a křivdily jsme mu – po odmítnutí neplakal!

198
Mikesh
Reagovat

Oj, oj, tak ta malá naivka má nakonec viac rozumu, ako ten zal’ubený psycho. Přemýšlím – a dávám k úvaze klubu smesvině a přilehlým sympatizantům – následné alternativy:
1a. Miško je úplný magor
1b. Není to magor, alebo je prefíkaný. Chce si rychle vzít ohúrenů naivku, než zjistí, že je:
– impotentní
– gay
2a. Domča má přece jenom nějaký rozum
2b. Nemá to s jejím rozumem nic společného a za odkladem jsou temné nitky arabského prodavače pašovaných pravých zlatých hodinek, vyrobených Papuánci na Nové Guiney.

199
Mille
Reagovat

Další :Prostě jako ke ed je slunko…

200
jenkaa
Reagovat

Tak misto ja tiez tu mame proste „proste“.-))))

201
Wanna be your monster
Reagovat

Nový nápadník má kupodivu taky nějaké psychické problémy, co se týká matky…

202
okkvp
Reagovat

Prostě Jako je taky dobrej – týjo to je baba generálka

203
romantička
Reagovat

Pavel hezký smích a konečně mama podle mých představ

204
jenkaa
Reagovat

:-)))))) že prečo si sa prihlásila na mňa?.-)))

205
Viktorie
Reagovat

Chudák Pavel.:-D

206
Mille
Reagovat

Jana u ROmaNKA! má bezkonkurenční plíce, co říkáte, kluci a holky?

207
okkvp
Reagovat

z „Romáán ty si úžasný“ budu mít asi trvale vykloubenou sanici

208
Viktorie
Reagovat

Tak schválně, jak dlouho bude trvat, než Alenku někdo úplně nešťastnou náhodou zastřelí? :-DDD

209
Wanna be your monster
Reagovat

Pošle dominika miškovi sms?:D

210
Viktorie
Reagovat

Ježišmarjá, co to zas bylo u toho mrazáku nebo co to bylo? To byl zas kdo??

211
Bazinga
Reagovat

208 :-D

212
Bazinga
Reagovat

210 Viktorko, to byl někdo, na koho už se ve vysílání nedostalo. Já myslím, že „smesvině“ vyřazují tohoto hocha ze svého programu… zas až takové nejsme ;-)

213
kanárek
Reagovat

Mišo je magor a citový vyděrač.

214
romantička
Reagovat

my zme neni rasisti…
milujem slovenčinu

215
okkvp
Reagovat

No Evka vypadala, že brzo vytáhne ceruzku (obočenku) a narve ji Alence do krku

216
kanárek
Reagovat

Ta Romanko, Romanko je sběračka drahokamů Zuzka obarvená načerno. Jasná.

217
kanárek
Reagovat

215- Kdepak,ona ji potichu a nenápadně odsávala…akorát sebou neměla tak velký akumulátor. Proto ty pohledy do kamery.

218
okkvp
Reagovat

Aj – ˇpozor v jižních čechách – Řízek už měsíc brázdí lesy

219
Bazinga
Reagovat

je čas se vydat na kontrolu do Žďáru ;-), už je půlka října!! :-)

220
Mille
Reagovat

216 souhlasím, Zuzanka se taky tak uměla šplhat, a nejen jednom chlapovi. Věřím, že kdyby se tam objevil Romankův kamarád, tak vystartuje aj po něm

221
Viktorie
Reagovat

218 – Bludný Řízek? :-DD
Stejně by měli udělat nějakej díl, jak je to teď. Mirovo nový změněný oblečení, vyhozenej Řízek…., no neříkejte, že by nás to nezajímalo.:-D

222
Mikesh
Reagovat

Marcela je super, pokud pojede i nadále stylem DOMINA, a prekabátí maminu, pak Pavlovi jednoduše určí termín svatby a než se Pavlík vzpamatuje, budou mít tři děti.

223
Viktorie
Reagovat

Z mladé Katky a Arpiho pantomimy tady řvu smíchy nahlas.:-DDD

224
romantička
Reagovat

tak nakonec otěhotněl Miško

225
Bazinga
Reagovat

:-)))

jasné!!

226
okkvp
Reagovat

Ko? čo? ajvaj to sú konce

227
okkvp
Reagovat

224 :-DDD

228
romantička
Reagovat

„mám, mám pocit že mám niekoho vo svojom vnútri“
kdo by řekl, že to v této sérii nakonec pronese chlap

229
Mille
Reagovat

To je bomba, další Farmár za 3 týdny!

230
Mille
Reagovat

Diskoktékový typ !

231
okkvp
Reagovat

áááá vražda bude v Praze :-))))

232
Bazinga
Reagovat

tak, a vše ostatní si nechávám do rekapu ;-).

jo a vzkaz pro klub : zítra v 8:08 v Hodonínském OBI! ;-)

233
kanárek
Reagovat

231- myslíš, že sice nepráskne nevěsta dveřma, ale zatoprohodí matinku oknem?

234
kanárek
Reagovat

myjim to tam vyčistíme! :-)
Akorát jak se poznáme? Převlek ještě nemám a klubové kozačky jsem nesehnala.

235
soytea
Reagovat

neviete preco je na internete len prvych 30 minut videa? chcem to vidiet celeeee!

236
Bazinga
Reagovat

234 :-)), jestli romantička nepřiveze převleky, tak ho sejmem v civilu!

237
TK
Reagovat

OT: Chválím lidi v Kuul TV za výběr podkladové hudby, zejména časté používání soundtracku z PC hry The Neverhood od Terryho S.Taylora. Vyvolává to ve mě nostalgické vzpomínky, tak jsem prohrábl svouji kolekci soundtracků a právě si jej teď pouštím.

238
Mille
Reagovat

Bazinga, ty též z Moravy??? :-)

239
romantička
Reagovat

tak dneska se budu bát já
Tomko už mi přijde dost za plotem…
„ale aj viem sa vypomstiť. Dost dobre! Nech si dajú aj na to bacha!“

240
Eirin
Reagovat

235 – Mám stejný problém.

241
Bazinga
Reagovat

238 jo, podle čeho jsi to poznala???? :-)

242
Mikesh
Reagovat

206 – jo, taky sem si ším …

243
romantička
Reagovat

235 to tam bylo už tak v púlce vysílání – soudě podle minulého týdne, do hodinky je to tam celý

244
Evík
Reagovat

U čože Romááán jsem se nemohla soustředit na nic jiného, než ty koláče v podpaždí… :)

A občas jsem mrkla na vystajlovaného upíra… A to si to jako někdo DVAKRÁT vzal? No těpic… :)

Tomík je k tomu klonovi ještě vesmířan… A lže… :)

245
romantička
Reagovat

ta Pavlova matka – ta bude hódně huuuustá!
doufám, že se mi ji podaří co nejdřív lokalizovat

246
okkvp
Reagovat

245 – však právě jsem se chtěla podívat, co je napsáno na baráku, ale ono je to až v té druhé puli pořadu

247
kanárek
Reagovat

Tak to jsem zvědava, co z toho Bazinga spáchá :-) Nářez.

248
romantička
Reagovat

246 okkvp

1687 / 36
Chodov
Praha 4

249
romantička
Reagovat

Takže ulice Benkova

250
okkvp
Reagovat

249 – já věděla, že je mi ten olezlej jalovec u vchodu povědomý :-)))
(život a práce mne na ta místa několikrát zavedl, nedaleko bydlela jedna známá)

251
Bacon
Reagovat

Halóóó, nezoufejte! Kdo ještě nespí (nechce, nebo nemůže), může se podívat na reprízu na http://live.joj.sk/, která má být v 01:30. Což je právě teď :)

252
soytea
Reagovat

tak na internete je stale len 30 minutova verzia :( keby niekto nasiel celu, hodte tu prosim link. Diky moc.

253
Gabrusa
Reagovat

Tomíka zabít!!! Brož a kytku dostala Martina v parku milotického zámku a ne v Hodoníně.

254
Kapi
Reagovat

V archivu ma video jen 30 minut?

255
LadyXL
Reagovat

Bože, co to tam je zas za nové exoty? :-) No je stále nač se dívat, viď Romane, Romááánku…. :-) – to mne v noci budilo a až uvidím svého souseda, tak se orosím – on je chudák Roman. Tahle sestava tam vypadá na Bitvu na Bílé hoře. Jedna tam hejká, vzdychá a občas to je zřejmě na povel režiséra :-), druhá se prsatí a říká do zrcadla (pardon do objektivu) – kdo je tady nejkrásnější ? A umí si i odpovědět… :-). Třetí všechny vraždí energetickými pohledy – to je hotový Temelín :-).
Dominika mi přišla, že konečně přestala hulit nějakou trávu,nebo ji fakt probralo až to vyznání :-), konečně řekla něco jiného a konečně něco smysluplného… Když jsem viděla tu scénku se srdcem na louce, tak mi tam už jen chyběla poskakující, polehávající „němčinářka“ :-) A bylo by to nepřekonatelné….

256
okkvp
Reagovat

No mě s odstupem došlo, proč Miško to odmítnutí nakonec unesl celkem statečně – on tam v tom parku zamrzl, však Domča navlečená v zimní bundě a on jen v košili s KR a KR.
Oceňuji ve všech směrech i to, že se míníl své milované přiblížit až natolik, že právě v tento tak zásadní životní moment neváhal podstoupit stejný zážitek jako milovaná u tyče v ledovém Hronu. … ale Miško, jsi to podcenil, to nemohlo vyjít, tvoje srdce a líce nemohou tepat ve stejném rytmu jako Dominičiny – dyk tolik nemrzlo

257
Mikesh
Reagovat

Tak už jsem Miška pochopil … chybějící mužský vzor v rodině si vynahradil vzory filmovými, bohužel z filmů, na které se dívala matinka, to vše doplněné telenovelami. A doma nebyl nikdo, kdo by mu dal záhlavec a řekl mu „na co se to koukáš, kluku pitomá!“
Takže jeho vražedné dlouhé pohledy, významné zámlky a gotické projevy nejspíš pocházejí ze Šeherezády či již výše zmíněné Rosamunde Nevímjaksemenuje.

258
Bazinga
Reagovat

přidána rekapitulace a teď jdu číst komenty ;-)

259
Mille
Reagovat

Prosím vás, nejsou někde profily zúčastněných na fb? Nehledali jste?

260
okkvp
Reagovat

děkuji předsedkyně za rekap :-) (taky máš stoupající tendenci)
tento formát (pořadu) je skvělý i tím, jak v člověku podněcuje fantazii

261
kanárek
Reagovat

Čože Bazingááá, pěknééé! :-) Ty si ozajstný Šalamún, Bazingááá. Takto nás prekabátit s Mišom!

262
kanárek
Reagovat

Jak si moh Tomik byť vteřinu myslet, že Marťa stojí o cokoliv s ním, když dávala tak jasné signály. Odtahovala se, seděla napřed s koleny zapřenými do sebe, pak překřížila nohy směrem od něj a ruce byly v obranné pozici. Ta úlevná pusa, že už bude moct odejít se taky nedá počítat. Chudák…byl tak zaslepen Úkolem Velké Matky, že vypnul snad i oči.
A to synchronizované zhodnocení a ujištění nakonec, že to necítil „jako lovec, jako chlap“ brrr.

263
lukas
Reagovat

zdravim späť, nevidim to tu nikde,tak iba hlasim, ze uz ide prehrat plnu cast nasho najmilsieho serialu. milujem tie osoby, tak som sa uz dlho nepobavil. alenka ma dostala, neviem ci poznate profesionalov, ale tam hraje jedna postavicka pani beznej, no tak ona sa sprava ako ona, len je ziva.mozno joj-ka nejak vyscriptovala;D..idem pozerat druhu cast…

264
Wanna be your monster
Reagovat

Tak, z dominičiného facebooku jsem se dozvěděla, že je ve vztahu (není to ani miško, ani ten její exfrajer) a že miluje infantilní citáty o lásce, kterých tam má asi tisíc. A taky než odjela za miškem držela asi dietu.

265
Ivana33
Reagovat

Myslíte, že ta Alenka „Romáán? Čože? Romáánko!“ to jenom hraje (jako by při každé větě prožívala orgasmus) nebo je tak afektovaná od povahy? Já jsem prosím ještě v realitě takovou ženštinu nepotkala, čili jsem zmetená. Jinak ta paní s tím kružítkovým obočím asi ještě neměla opouštět péči psychiatra, tohle jí nic dobrého nepřinese.

266
romantička
Reagovat

Bazinga
rekap nezklamal, velitelko ;)
tvou genialitu snižuje jen to, že ti je dodáván skutečně kvalitní podkladový materiál ;)
no a co si o tom myslím já – musím si to chvíli nechat hemžit hlavou, protože bezprostředně po takových pořadech ve mne převládnou dva pudy – mateřský a sebezáchovy – začínám panikařit, shromažďuji zásoby a nutím děti se zavřenýma očima odříkat, kudy z postýlky do bunkru… Důvodů k panice je habaděj
Mišo má přístup k nádržím aut a ty se pak řítí mnohakilometrovou rychlostí po veřejných komunikacích.
Miro má právo volit a jeho hlas má stejnou váhu jako třeba ten Pavlíny.
Tom a Aňa jsou aktivní v komunální politice a už dvakrát byly umístěni na volebních kandidátkách.
Řízek má pušku.
Arpád má švagrovou.
Děti se smí křtít jménem Roman!
jo a ta domina z prahy – ji by ani nenapadlo, že kluk vytáhne paty z domova – musela by pustit byt v praze a jít s mladejma do ostravy, a to teda ne!
jak říkám, zatím potřebuju klid,
bude čas to během týdne rozebrat

267
kanárek
Reagovat

266- A já si myslela, že v telině jede nějaký mně utajený superpořad, že je tu takové nečekané ticho po pěšině (nebo spíš jak po výbuchu atomovky).

268
kanárek
Reagovat

Ještě 266
Nicméně tě zcela chápu…já bych děti snad začala vozit autem i k sousedům. S podobnými figurkami jsem se taky ještě nesetkala, mne stačili vyděsit už všichni Řízkovci s flintama. Snad mne to přes zimu trochu přejde…do lesa chodím ráda (ne s čímkoliv řízkoidním a ne s čímkoliv nutícím mne bučet…to se na prvním rande nedělá).

269
Mik
Reagovat

Bazinga, je od tebe hezké, že jsi si nedělala legraci z podtatranského Forresta Gumpa, byť tedy ty překřížené prsty tě určitě musely svrbět:-) Ale je fakt, že on je spíš k politování a pokud se neoběsí, je kandidát na starého mládence. Ale možná se ozvou nějaké soucitné duše, je přece mnoho žen, které chtějí být pečovatelky, spasitelky nepoužitelných mužů a které ani ten sex mít nemusí, čili koupí v tomto ohledu klidně i mačku vo vreci.

270
Mik
Reagovat

Jak dlouho myslíte, že po případném nastěhování Romanovy pochlebovačky do jeho bytu, by jí ty lichotky typu aký je Roman skvelý, aký je kuchár atd. vydržely?

271
romantička
Reagovat

270
já myslím že až do smrti
čili za 14 dní to vidím takhle:
„Romanko, ach Romanko moj zlatý, ako ty to robíš, vieš, Romanko, Najkrajší aký poznám hrob na tunajšom cintoríně, aaáá ďalšia radosť vo mně, a aj Romanko sa vešlo na Kríž. Uprímne Romanko!“

272
Mik
Reagovat

Neměl by při sledování tohoto pořadu nějaký zodpovědný psychiatr rovnou vystavovat účinkujícím neschopenky a poukázky na léčení?:-)

273
kanárek
Reagovat

272- Ono beztaK vypadá, že polovina jich je dávno v péči a jen si odskočili z vycházky.

274
kanárek
Reagovat

Ale nebyl by to špatný formát. Hned po Maamaožeňma Polepšovna mamánků. S odborným dohledem.

275
Mik
Reagovat

273 A možná jsme právě přišli na to, kde dělala Jojka/Prima castingy. Jestli u jiných RS byli občas i nějací normální účastníci, tady je to tedy výkvět chovanců od Chocholouška. Jediná Pavlína tam byla asi kvůli odvykačce, ostatní mají trvalé potíže:-)

276
Mikesh
Reagovat

K rekapu
Začínám konečně chápat, Bazi, že jediné rozumné je dělat si z toho všeho legraci. Kombinace víceméně normálního se skutečným úchyláctvím, manipulace štábu jak s účinkujícími tak střihem, vše podle připraveného scénáře, je málo rozpletitelná na dělání relevantních závěrů. Takže místo hledání pravdy je lepší se řehonit, jaké z toho telka nakonec udělá šou. Je bezva, že té legraci dokážeš dát neodolatelný šmrnc a neobyčejně kousavé a originální komenty (některé si už vystřihuji a lepím do notýsku). Takže vřelé díky: nejen za tenhle, ale všechny (i ty budoucí) rekapy. V diskuzi jinak maresku plnohodnotně zastoupila romantička, čímž nechci snižovat kvality ostatních diskutérek.
Nicméně, smiřte se s tím, že mužský pohled je trochu jiný, takže vám to tu občas nabouráváme svou mužskou logikou, za což se předem hluboce omlouváme (nebo aspoň já jo).

277
Mikesh
Reagovat

ad Tomík a Martinka
Dovedu si představit, že veškeré planetární ženstvo je Tomíkovým (ne)chápáním ženské duše a jeho přístupem k k nim hluboce pobouřeno. Rád bych přispěl ke zklidnění hormonů připomínkou, že u Tomíka jde především o pouhé slovní projevy, nepřekračující okruh rodiny, čímž je jeho společenská nebezpečnost poměrně malá (to na rozdíl od těch, co se nevyžvaňují, nýbrž podle těchto zásad jednají). Plánování jeho likvidace se mi zdá být proto poněkud unáhlené. A rád bych připomněl, kdo má tohle všechno svým vedením na triku.
Oj, oj, odchod Martinky mě rozesmutnil. Vyčítám štábu, že naprosto nevyužil její potenciál, protože jednak byla milá, jednak střelená, což je ideální kombinace pro situační gagy – stále považuji její nakupování za to nejlepší, co v této RS bylo natočeno. Překvapivě klidný odchod si lze vysvětlit jediným: Tomík se po předání kytice nejspíš v rámci své ideologie domáhal svých práv (já dal tobě, teď dáš ty mně), načež Martinka štábu nekompromisně oznámila, že „ide domov“, štáb uvědomil Aňu, „akože sa veci majú“, po probrání Ani z komatu a neznámém počtu zklidňujících injekcí si to párkrát sjeli na nečisto a výsledek jsme viděli.
Jako muž vyslovuji naději, že vyjádření se Tomíka k celé věci je hluboce menšinové (mezi muži) a že většina mužských diváků se při této scéně upřimně otřásla.

278
oceňuju
Reagovat

Já si myslím, že je to duper rekap :D Ano, chybí mi tam ten konec :P, Tonko, ale jinak vtipný.

279
Bazinga
Reagovat

do článku přidána sledovanost, za kterou děkuji Elkovi a anketa, za kterou děkuji okkvp. :-).

280
Bazinga
Reagovat

276,278 díky :-)

277 souhlasím s tím, že za to, jak Tomík smýšlí o sobě i světu, může jednoznačně Aňa. Ale představy o tom, jak klub v převlecích M&M vkuří do Hodonínského OBI, se nehodlám vzdát :-).

281
kanárek
Reagovat

280- Nebo můžem Mikešovi udělat radost a zlikvidovat někoho jiného… no. Samozřejmě, že jsou tam nebezpečnější a někteří si o to sami říkají. Jenže euthanasie není to samé, co likvidace silného jemného jedince.
V reálu by mi nedělalo potíže si s TOmikem pokecat o znameních a zapět pár lidovek….teď mne napadá, nebyl to od Mikeše návod na odstranění mmaAňi? Ovšem lentilkový útok ve stylu Mars útočí….paráda! :-)

Začínají tam být ti lidi příliš mimózní (a smát se chudákům mi maminka a vůdce zapověděli).

282
Mik
Reagovat

281 Že ty jsi se nakonec do Tomíka zakoukala. Není divu, taková skvělá partie to je:-) A ještě umí výborně líbat:-)

283
kanárek
Reagovat

281- Jé, já psala něco o intimnostech? :-) Tomik bohužel není můj typ. Ani kdyby zhubl, odrostly by mu vlasy a odstěhoval se od maminky. Je to divné, ale je to tak. Přes všechny jeho proklamované klady. Necítím to, tu vášeń.

284
Mik
Reagovat

283 Jen počkej, až tě v OBI opře o paletu s dlaždicemi, hned roztaješ:-)

285
Bazinga
Reagovat

:-), Miku, ledaže by OBI mělo nějaké meziměstské výměnné pobyty svých SBS-kárů, protože kanárek má v deníčku už dávno napsané, že do Hodonína jí nikdo nedostane ;-)

286
kanárek
Reagovat

285- Díky ó pohotová přesedkyně, málem mi ta 284 pokazila spokojené zažívání :-)

287
Mik
Reagovat

286 To jsem nevěděl, že ty nebudeš v Hodoníně za vojáčka:-) Ale jestli máš problémy se zažíváním, měla bys tam vyrazit, tam se totiž zdravě a úsporně nakupuje:-)

288
kanárek
Reagovat

Obě ženy u Toma usnadnily další zájemkyni život už minimálně ve vaření. Nové nevěstě stačí uvařit třeba i jen krupičnou kaši nebo míchaná vajíčka.-Všimli jste si někdo, co nakonec udělali s tím Šárčiným ráno pečeným trollím chlebem? Jedli ho, nebo ho nechali jako suvenýr( se zabodnutou propiskou)?

289
jana
Reagovat

Akorat vsechny pisete blbosti,kdyby jse tam byly tak byste mluvily jinak.

290
Bazinga
Reagovat

289 :-), jáááj, zřejmě nějaký přímý účastník, případně rodinný příslušník :-). Vítáme tě!

291
kanárek
Reagovat

289- jana
Máš pravdu! Můžeš to rozvést?

292
okkvp
Reagovat

osobně si tedy myslím, že kdybychom tam byli, tak bychom zřejmě mluvili (tu nejsou jen dámy) jinak už před tím … a potom bychom už nejpíš nemluvili raději vůbec ;-)

293
Viktorie
Reagovat

289 – Já bych chtěla vědět, jak bych mluvila! Sem s informacema od zdroje.:-)
(že já osobně bych tam rozhodně nikdy nebyla, to je věc druhá.:-D )

294
romantička
Reagovat

289
kdybychom tam byly…
určitě bychom to měly za nějaké trapně krátké čtyři dny za sebou a nezmítaly bychom se týdny v nočních můrách

ale ty chceš asi říct, že jsme upřímné, hezké a milé ve svých nadsázkách, narozdíl od těch, kteří jsou v dnešní době příliš povrchní, protože to od nich současní muži vyžadují, a je jim úplně jedno, jestli jsme si to nejkrásnější nechaly pro toho pravého

nebo si meeeslíš, že bysme to to prostě nezvládly, protože bysme to no prostě nezvládly, hmmm prostě nezvládly

ale já som čítala knihu, takú romantickú, německy, vraj pochádzame z prahmoty, a tá vraj nečítala, nehovorila, nerodila a pozri, dotiahla to dalej ako my

a nezapomeň, my, co jsme tam nebyly a přesto jsme v kontaktu mluvíme anglicky, německy, turecky a snad aj tunisky

295
Bazinga
Reagovat

já prosím mluvím i rusky :-)

mmch. asi jsme ji vyplašili… nám to asi nikdy nevyjde, aby se s námi podělil přímý účastník. Ajda ta se má, ta už nalákala na svou přívětivou tvář spoustu aktérů…

smesvině mají prostě pech… :-D

296
Viktorie
Reagovat

295 – Hm, škoda.:-/ A to jsme byly hodný, si myslím.:-D No nic, tak zas nebude přímý účastník. Asi tam budeme must příště přihlásit Rainmana, ten se snad podělí..-D

(To se máš, já už asi nemluvím, od maturity jsem ruštinu prakticky nepoužila.:-D )

297
okkvp
Reagovat

295 – já dnes objevila jednu „mou“ účastnici mezi bydlenkami …..
(tedy o něco dřívější než přímo mou)

298
romantička
Reagovat

295
holka, a co když je to tak, že se s náma podělila úplně o všechno, co v ní zbylo?! ;D

Pech = německy smůla, odtud Pechvogel, Smolný pták, Smolař
můžeš mi to hodit do ruštiny? všchno jsem zapomněla…
tuhle se mě nějakej ukrajinec s nožem v ruce na něco ptal a já ho poslala geradeaus, dann links

299
Mikesh
Reagovat

Vpjerjod rebjata .. eh, čo to len tárám … vpjerod (pažálusta, neplést si s periodou) děěvočky!

300
romantička
Reagovat

300 se tu asi jen tak nepouští, co?

301
Bazinga
Reagovat

pech bych přeložila jako „nevezenie“, ale v té společnosti, ve které ji používám bych zřejmě použila „éto boľšaja prabljema“ :-)

302
okkvp
Reagovat

já už mluvím rusky jako W+W – maslôstrôj a těchmâš

303
Viktorie
Reagovat

298 – To byl asi hodně překvapený, zvlášť jestli ti s tím nožem v ruce říkal, ať navalíš peněženku.:-D

304
Bazinga
Reagovat

302 :-)), nejdůležitější je trefit to správné místo, kam patří přízvuk a když opravdu jen tápeš, tak je nutno umět dobře zvolenou otázkou „a što vy dělájete ljetom, Málková“ :-), přenést pozornost :-))

305
romantička
Reagovat

303
jo, byl nějakej zmatenej – cestu mu ukázala až přivolaná policie, když se stejným způsobem informoval na baru v nedaleké herně ;)

306
Bazinga
Reagovat

305 statečná ženo!!

307
okkvp
Reagovat

OT – otázka na brňáky – co je dnes s Těchmašem? Maslostroj přes dvě patra na pletení přízových hadic (rozuměj ponožek) už tam asi nemají co? Na kabřincovém obkladu jsem kdysi dávno nechala něco svého potu i DNA

308
romantička
Reagovat

on mi tenhle světový jazyk nešel nikdy, čtyřka na maturitním vysvědčení byla dosažena větou:
„Ja by vam choťéla dačto riecť o Puškýně“, u kteréhož prohlášení už zústalo a od tý doby už jsem to nijak nepilovala

309
Bazinga
Reagovat

308 :-)))

310
Viktorie
Reagovat

307 – Jako v Žabinách dole u šaliny do Bystrce myslíš? (nebo už je to Komín)? Asi tam sídlí nějaký firmy, s překvapením jsem právě zjistila, že existuje Techmaš Brno s.r.o., kterýmu to tam patří. Ale víc nevím, já se do těhle končin moc nedostanu.

311
romantička
Reagovat

длужно подоткноут, же в днешнí добъe интернету йе уж сранда научит се йакýколи йазык

312
Bazinga
Reagovat

:-))), tak vidíš a pak že neumíš !! :-))

v „dnešní“ je sice drobná chybka, ale jinak paráda !!

313
okkvp
Reagovat

310 – strýko google mi tenhle taky našel, bytovka je mi povědomá, ale jinak z těch budov nikde nic moc jiného povědomého nevidím – celková situace dle ortofoto ale to co pamatuji hodně připomíná. Já pořádně nevím kde se to nacházelo, nevím jak jsem se tam s kolegy dopravovala, jen si pamatuji, že tato stavba – výkladní skříň sovětské techniky na export měla hlavní výstavní budovu obloženou kabřincem (takové ty červenohnědé polomatné cihličky) – ten jsme v rámci nějaké prefíkané akce naší VŠ totiž drhnuli několik týdnů kartáčky na ruce od rozmazané spárovačky

314
Bazinga
Reagovat

no a jinak prosím, dopijte kávu, čaj, dokuřte, kdo ještě nehlasoval v anketě na konci článku (se kterou mi laskavě vypomohla kolegyně okkvp), nechť tak učiní a opět se budeme věnovat tématu :-)

315
Viktorie
Reagovat

311 – :-DD

316
romantička
Reagovat

312 hlavně že jsem na dobré cestě – oprava:
длужно подоткноут, же в днешни добйе интернету йе уж сранда научит се йакыколи йазык

аж приштъе поткам того украйинце, доуфам же порозуми а конечнъе мне пръепадне

317
Bazinga
Reagovat

316 :-D, možná stačilo ječet “ URÁÁÁÁÁ“ :-))

318
Bazinga
Reagovat

co myslíte, že vykonává maminka Pavla za povolání?

a) dozorkyně v ženské věznici

b) korepetitorka v Národním divadle

c) revizorka v pražském metru

d) jiné, zde neuvedené

319
Viktorie
Reagovat

313 – To jsem možná asi blbě napsala, já to myslela tak, že tam jsou na tom místě pořád (i když teď jako sróčko), nápis Těchmašexport na plotě kolem si pamatuju dávno jako děcko. Jestli náhodou neměli nějaký barák ještě někde po Brně, ale spíš si myslím, že ne. Ale ono se to tam určitě nějak přestavovalo (ale jak říkám, já se tam moc nedostanu).

(už jsem hlasovala a teď už budu hodná a budu se držet tématu, slibuju.:-D )

320
Viktorie
Reagovat

318 – Učitelka?

321
romantička
Reagovat

316
jo, a von vytasí místo toho жабыкуху байонет!
tůhle

myslim, že ideální je narazit na rusa hovořícího anglicky a zaskočit ho prostým: gов до ыоу до

322
Bazinga
Reagovat

320 :-) a jakého předmětu tipuješ? jo a učitelka chování nepočítám :-D

321 „gов до ыоу до“ – zabila´s !!! :-)

323
okkvp
Reagovat

321 – rofl

324
romantička
Reagovat

318 – tak teď vážně…
pátrala jsem a na tý adrese bydlí (internetem zjistitelná) jen jedna Ludmila a s ní jakýsi Pavel, ale zjevně ne syn, páč podnikal už někdy v r. 2002
„Správa nemovitostí na základě smlouvy“ – to je spráfcová? schody, žárofky na chodbě, v změ sníh?
asi mi nezbyde, než se tam vypravit – mám to kousek

(ať zbytečně negooglujete)
http://rejstrik.penize.cz/ares/71552600-ludmila-zelena

325
Kapi
Reagovat

Dokoukala jsem a ted jdu cist rekapitulaci.
Dil to byl opet (po slabsim minulem) velmi vyzivny. Miska je mi lito a ten posledni….. to uz bylo trochu moc prilis i na tento porad… Ti lide zijou jak zijou a tohle mi uz trochu zavanelo hyenismem na jejich zivotnim stylu – i kdyz dokaze byt synacek urcite pekne zly pokud jde o ty odplaty o kterych mluvil. To si potom nedokaze asi ani domyslet co pacha… Trochu mi je z toho nevolno.

326
Bazinga
Reagovat

324 – příjmení je správně, a to vím zase já ;-)

327
romantička
Reagovat

326 – já moc nepochybuju, že to je ona
ale s tou výpravou počkám radši ještě jeden díl, až se víc uvolní a projeví
podle toho nasadim strategii, jak s ní navázat kontakt
buď se jí projdu po schodech v zablácených holinách a la Řízek a dostanu vynadáno a mokrým hadrem přes čuňu
a nebo se u vhodu přezuju do růžových pantoflíčků a la Martina a dostanu vynadáno a mokrým hadrem přes čuňu
hlavně být MOM stylová

328
okkvp
Reagovat

Mamička L byla spráfcová a čistička oken jen rok, teď už by mohla být i v důchodu (jak je to teď momentálně s odchodným věkem moc nevím)

329
Bazinga
Reagovat

327 :-)), podle „nabudúce“ je jasné, že po té čuni opravdu dostaneš.

A jinak ano, domovní důvěrnice, případně členka uličního výboru na ní sedí :-).

330
romantička
Reagovat

328
no, aspoň má víc času ohlídat si, kde ten její akvarista poletuje (i když s tim balónem to moc nezvládla)
zafoukat tehdy vichr Ostravák, mohla dopadnout v RS MNSM – mama nájdi si ma
;)

331
romantička
Reagovat

330 s tim MNMS jsem to trošku překombinovala, dyk už máme pošťáka Ondru

332
Kapi
Reagovat

rekapitulace prectena a pekne jsem si pocetla a pobavila :) Nektere odstavce jsou teda dila :D Vse s citem a mirou.

Mam par nejasnosti v serialu – Arpad je nejake jine narodnosti nebo proc porad tak zminuji ten žblept s opalovanim?

Dominika se uz u Miska neukazala? Timto skoncil jeho pribeh v serialu? :(

Ten Marek ji opravdu tak ukazkove ignoroval, ze to snad ani neni mozne realne. Kdyz si odmyslim, ze zabery byly asi zamerne vybirany takove, aby to co nejvic vyniklo, tak stejne cele to jeho chovani a pristup – chrochtadlo!

Jdu procist diskuzi :)

333
okkvp
Reagovat

Arpád je národností nejspíš maďar

334
Kapi
Reagovat

333 – dekuji za odpoved.

335
Mikesh
Reagovat

308 – hm, tak to Libuška Popelka u maturity zaperlila podobně, když skazála: „Napoljeón prijéchal v Maskvú i sljezl s kóňa.“ Ofšem její spolužák Hliněnský byl mnohem lepčí; odhadl maturitní téma na písemky, zakoupil sobě Pravdu a článek, odpovídající tématu, obšlehl. Examinátor, luštící jeho dílko, si povolal tým odborníků (Béďa Hrozný byl tehdy již mrtev) a ti po delším bádání (ztížené tím, že Hlinovský dělal v textu úmyslné chyby, nep to byl proslulý nedouk a absence chyb by jej rázem usvědčila z opisování) se shodli na tom, že by mohlo jít o bulharštinu!!

336
Bazinga
Reagovat

335 :-D

337
kanárek
Reagovat

Já si pamatuju dokonale tuto větu z ruštiny: /Tavárišč učítělnica, izvinítě mińja, sigódňa u miňa nět damášnoj rabóty/. No a pak snad už kromě pár úryvků a státních sovětských písní jen /Sadítěs/ a /slovarj/.

338
Mik
Reagovat

Bazingo, nemáš těch možností v anketě nějak málo? A jde ti o odvysílání jakékoli MOM nebo přímo s těmito účastníky? Tuhle myslím už dávat v ČR nebudou, protože se ví, jak to dopadlo a nemělo by to možnost stupňování napětí a nějaké gradace. Takže by si museli poshánět nové adepty. Oni to asi původně plánovali rozpůlit pro českou a slovenskou verzi, ale asi nebylo tolik materiálu (měli jim tam všem dát víc, než dvě baby a hned by bylo:-)

339
Bazinga
Reagovat

338 :-). Miku, jde mi o tuhle konkrétní show, s těmito účastníky. Zpočátku to bylo totiž ohlašováno jako společný projekt Joj a Primy. Proč to vysílá jen Joj, mi není jasné. Tomík na FB psal, že Prima by tohle měla odvysílat snad v lednu, ale já tomu fakt nevěřím. Působí to na mě, že tohle je ze strany Primy absolutně utopený projekt. Je ale možné, že to od ledna dají do vysílání a bude to mít úspěch. Pak se omluvím. :-)

340
kanárek
Reagovat

339- Možná to dají na Prima Love…když je to celéo lásce. :-)

341
Mik
Reagovat

339 Já si vážně myslím, že to původně dělali pro obě TV, ale pak zjistili, že nemají dost materiálu pro pořádnou délku na obou, tak to dali jen na jednu a Prima si to buď udělá dodatečně nebo spíš strčí peníze do něčeho jiného. Pokud tato verze půjde u nás, tak nejspíš jen na Prima Love, kde dávají reprízy kdečeho.

342
Mik
Reagovat

340 Vidíš, napadla nás stejná TV, ale asi nejsem dostatečný romantik, ta láska mi vůbec na mysl nepřišla:-) A to tam to srdce a prsten v rudém pouzdru tak svítily:-)

343
Bazinga
Reagovat

340+341 :-)

344
Mik
Reagovat

342 Čímž se tedy omlouvám romantičce:-)

345
romantička
Reagovat

344
v pohodě, já jsem romantická jen od brady dolů ;)

339
Poměrně nová informace přímo od Pr(imy)amene je tohle: (7.10.)
http://www.iprima.cz/novinky/televize-prima-odpovida-23

„Budete dávat tento podzim Mami, ožeň mě! a na Prima COOL VyVolení, jak je dávají JOJ Plus a ČSMT Plus? Děkuji, Jakub T.“

„Pro Mami, ožeň mě! ještě vysílací čas není pevně stanoven. VyVolení a ČSMT Plus neplánujeme.“

vzhledem k tomu, že ty VyVolené a ČSMT Plus jednoznačně vyloučili a MOM ne, tak to asi fakt plánují.

Podle závěrečných titulků se Prima na celém MOM podílela minimálně – vlastně jen dramaturgicky a produkčně – a tak se nemůžu zbavit dojmu, že prostě chtějí počkat na odvysílání dvojky farmáře právě kvůli takovým, jako jsme my – proti SK to bude zase průser a kdo by stál o nějaké celostátní srovnávání s kvalitou, že…

346
Mik
Reagovat

345 Jen od brady dolů jsi romantická? Co to znamená? Že bys taky rozhodně nepřistoupila na nabídku k sňatku, protože mačku vo vreci bys na ty věci od brady dolů nebrala?:-)

A všimli jste si, jak zase Miško objímal na konci Dominiku pod úhlem 45 stupňů?:-)

347
Bazinga
Reagovat

345 víš co je průser největší? že čeští farmáři jednička a i ta dvojka se budou honosit velkou sledovaností. To, že je to proti slovákům okresní přebor… já nevím jak to mám říct. Já si fakt myslím, že slovenský farmář a vlastně i MOM, by tady fakt pohořeli.

348
romantička
Reagovat

346
No tak teď se naopak omluv!
žádný „věci“ od brady dolů nemám, pokud ovšem nedržím v ruce paličku na maso a debilní dvojsmysly! ;)
tak to řeknu jinak – nad bradou mám mozek a ten má k romantice hooodně daleko

Miško jinak než pravoúhle neobjímá a denně sleduji lokální tisk zo Spišskej, jestli třeba pod nějakým jiným úhlem nevisí. Narážím při tom na stále otřesnější bizarnosti. Naposled mne při snaze vypátrat původ Miškova vzdělání vyřadil na hodinu z provozu výskyt jména „Hangurbadžo“ na místní speciální škole.
http://szsspbela.edupage.org/students/?file=ziaci.html
Ne nesměju se, nesměju se ani u Tonka, a už ani u Miška. Jen se snažím dotknout skutečností, které mi doposud život tajil. Dotknout a neucuknout.

349
romantička
Reagovat

nebere to dva odkazy v jednom commentu, tak jen dodávám:
Miško má ještě šanci! a nejen on!
http://www.romaniarcha.sk/svedectva/jan-hangurbadzo-krizova-ves

350
Mik
Reagovat

348 Omluva musí být v rozsahu jako původní zpráva? Tedy žádné písmoblechy, ne uveřejněno úplně jinde (třeba v jiné diskusi) atd.?:-)

A šanci má Miško jistě stále, neboť dělají pořád nějaké nové preparáty, aby dívky nemusely kupovat mačku vo vreci:-)

351
romantička
Reagovat

347
asi máš pravdu,
když někomu celý život masírují smysl pro humor Novoty, Čundrkántry, Sluncesena, Kameňáky, a na závěr ho plácne přes zadek Saxána, je pro něj dost těžce stravitelný, když se před ním objeví namísto kašpara v komickým převleku zrcadlo.
Až náš venkov uvidí Řízka, město Šárku a matička stověžatá paní správcovou, co jednoduššího udělat, než znuděně přepnout.
Mám dojem, že zatímco Sk ukazuje exoty, my ukazujeme průměrného současného občana s jeho klady i zápory.
;)fuj

352
Bazinga
Reagovat

351 madam, Vy jste archiválie k nezaplacení! Vážně. Skvělý koment. (kdybych uměla tlestkací smajlík, tak Ti ho tady 3x za sebou nakreslím)

353
Mikesh
Reagovat

pro ptáčka spěváčka (už nevím kde)
Miško a citový vyděrač? Bojím, bojím, že ten chlapec to myslí smrtelně vážně. Naštěstí Rosamunde a jí podobné špatný konec vůbec nepřipouštějí, takže návod na řešení, když to nevyjde ani na podesáté, nepodávají. A na Goetha Miško nemá. Nicméně, je neoddiskutovatelné, že by měl být pod dozorem.

354
kanárek
Reagovat

348- tak to je síla. A za nás si učitelé pletli křestní jména sourozenců se stejným příjmením. V tomhle jediném to mají asi jednodušší. Tady máš ve třídě děti jen se dvěma příjmeními. To jsou asi klany.

355
Mikesh
Reagovat

Děvenky (všecky)!
Marka neodsuzujte, M je prostě správný řízek. Proč by měl ztrácet čas s někým, koho si nevybral – jakože mám podezření, že snad vybíraly maminky (v tom lepším) či dokonce štáb (horším případě). Pravda, nemusel by být přitom takový křupan, na druhé straně, proč by měl být falešný a klamat holky nějakou nadějí. A to nemluvím o tom, že holky se tak chovaj běžně (tak chápu, že tohle neznáte, a pokud znáte, tak nepřiznáte, a pokud už i přiznáte, tak to označíte za klad či ženské specifikum), tak proč ne mužští (Marku gratuluji, takhle má vypadat ukázka tý rovnoprávnosti, jíž se holky furt domáhají. Proč by si měly vybírat jen holky, že). Telka holt měla vybírat lépe. Proč by si pohodář měl začít něco se zjevně problémovou děvenkou (slovenská Monča – teda pardon, ale prudit hned po prvních krocích v domě, to je na okamžité vyprovození a i jí by to jen prospělo), nebo dívkou nadprůměrně oplácanou (teda beru, že je to nespravedlivé a česká Monča bude asi fakt hodná, ale tak už to holt chodí), když má třeba představu Twiggy?

356
Mikesh
Reagovat

Dotaz pro děvenky: vynechám návštěvní skvosty a zeptám se – co říkáte Romanovi? Pravda, holky jej moc nepustily ke slovu, takže tam mohl být klidně i jeho lepenkový obraz, nicméně nějaké dojmy snad ve vás vyvolal. Takže – jaké?
Bazi, mít jen jedno tričko chlapi hodnotí jako klad. Aspoň si jsou ráno jistí, s kým vlastně mluví, jakákoliv změna je mate a znejišťuje – to snad už víš. Navíc se z toho dá odvodit, že dívka je šetřivá a nerozhazuje peníze.
Co to je ten oný ..antyperspirant? Není to na komáry?

357
Mikesh
Reagovat

Na hodnocení charakterové vady si počkám. Zatím si buduji imunitu pro dezinformační strategii štábu, který je zjevně rozhodnut udělat z bílého černé.
Vyhodnocení stěhování z centra Prahy do Ostravy jako totální blbost se mi zdá být racionální. Totéž platí o vyhodnocení změny zaměstnání při současném rozdílu nabídky práce v Praze a Ostravě. Maminky dobře vědí, jakých kravin jsou hormonálně poblouznění hoši schopni – konec konců, mají s tím své vlastní osobní zkušenosti – a nemíní dopustit, aby jejich krev nalítla na ty samé blbosti, jako jeho otec. Zde prostě přestává jakákoliv sranda a pozice untersturmbahnführera je zcela na místě. V každém případě se těším, jak si s tím zejména protřelá sestřička poradí. Resp., jak rychle pochopí, že omotat kolem prstu si musí hlavně maminku, Pavlík pak už jen poslechne.

358
kanárek
Reagovat

355- Hahoj Mikenku,
Řízek se nechtěl seznámit, tak se neseznámil…ale zdálo se mi, že je už plnoletý a s natáčením taky nemusel vůbec souhlasit. Tudíž se choval jako dětinský pivní řízeček. Že tam ta druhá děvucha tak dlouho vydržela jsem si původně vysvětlovala možnými sankcemi stran smlouvy. Ale je volaká zmetěná a asi zblblá z nějakých Bravíček. Tam právě píšou, jak je kluk zamilovaný, když ti dělá naschvály. Nebo má nepřejícné kamarádky, které jí neřekly, že tohle platí jen na prvním stupni ZŠ.

359
Mikesh
Reagovat

ad Miško – líp, než Bazinga, se to napsat nedá.

360
Mikesh
Reagovat

358 – spěváčku, souhlas mohl být získán po dobrém obědě, po požití několika piv s rumem a osvědčenými triky pojišťovacích agentů, kteří mají lhaní nejen v popisu práce, ale i v krvi. Možná mu přitom ukazovali fotky Angeliny Joli a Jennifer Lopez. Při následném střetu s realitou se zatvrdil.
České Monči nic nevyčítám, snažila se a holt to není Pavlína z Cejlu .. někerý holky jsou docela hodný. Neplatí o těch, co čtou Bravíčka (to fakt ještě vychází?), ty mají k hodnosti stejně daleko, jako k hodnosti generála.

361
okkvp
Reagovat

Konkrétního Řízka tedy neznám, ale řízci, kteří jsou Řízkovi jak z oka vypadlí a které mám tu čest znát dokonce i osobně – ti se takto chovají furt, ba baba či ne baba, čiliže já bych řekla, že se seznámit klidně uvolil, když si to mamina usmyslela. Možná i pomyslel cosi o volu = blbém nápadu, na který dlabe, ale pomyslel na náhodně natrefenou smyslnou nymfu z plakátu na hospodském WC – jakože kdyby TO přišlo, tak by to přece po něm ŠLO

362
okkvp
Reagovat

co se týče Romááánek – tam mám teorii poněkud zatemněnou mladým pánem Romanovi dost podobnému. Ladně se vlnil, moc švitořil a nasazoval na nasliněného kapříka. Když si vzpomenu na Martinu u Tomíka, tak jsem při pozorování asi působila podobně – na půlce obličeje neutrální výraz, druhá signalizující zděšení a na zádech se husí kůže postupně mění v mech ….
Roman, ale klidně může být dost prima chlap

363
Elko
Reagovat

120: Kanárek, Elko nie je už na liderinu, lebo všetko vykúpil Miško.

áno, áno o FHŽ bude článok, už sa vie presný vysielací čas :)

mal som problémy s netom, takže sa mi nedalo ani zapojiť do diskusie :), ale to by som nepovedal, že aj po odchode takých starých STARS tam bude naďalej taká zábava :D

365
Bazinga
Reagovat

Elko, už´s hlasoval??? :-))

366
Elko
Reagovat

Bazinga: už jo :), ešte si musím prečítať rekap :)

367
Wanna be your monster
Reagovat

Nevíte, co mohli Erice udělat ti dva páni, že to ani nezveřejnili v televizi? Že by to bylo až tak vážné?

368
Bazinga
Reagovat

367 – tak to vím naprosto přesně. Neumývali chodbu a furt posunovali šipku na kolečku na její jméno!! Hajzli jedni! :-)

369
kanárek
Reagovat

368 Bazingo, to mi nedělej…zase mi to hlasitě uhýklo. Co si o pomyslí sousedi?! :-)

370
kanárek
Reagovat

Ejhle! Elko mezi námi…a čistý! :-)

371
Elko
Reagovat

Bazinga: tak tento rok je najtvrdším rekapom za celú show. Vidím, že tebe Evka nie odoberá, ale tú energiu dáva… je z teba úžasná „somsviňa“ :) – to ber, samozrejme, ako kompliment :D

372
Bazinga
Reagovat

371 :-), vďaka!

373
Elko
Reagovat

teraz čítam akú blbosť som napísal :-)))

tak tento REKAP je najtvrdším rekapom za celú show.

374
Bazinga
Reagovat

:-)), já jsem si to odvodila :-)

375
Bazinga
Reagovat

a přikládám další porcičku z důvěryhodného zahraničního tlača s čárkou nad l :-)

http://www.cas.sk/clanok/208527/svagrina-rozsika-bojim-sa-ze-mi-arpi-zostane-na-krku.html

377
Bazinga
Reagovat

376 :-), ten by měl být rád, že je rád… ještě jeden rozhovor v tomhle duchu a pošlu mu odkaz na všechny svoje rekapitulace, ať si počte…

378
Elko
Reagovat

377: :-))) to by si ho zabila

379
Bazinga
Reagovat

378 :-)), a bez zvýšených nákladů na klonbusters výpravu do OBI :-).

380
Mik
Reagovat

Dámy, už jste viděli poslední Ano, šéfe? Zdeněk se tam otevřeně přihlásil do vašeho klubu:-)

381
Bazinga
Reagovat

380 :-) to víš, klub je proslulý :-). Ale nevím, jestli Zdendu vezmem, musíme prověřit, jestli je dost solventní k tomu, aby utáhl platit příspěvky ;-)

382
romantička
Reagovat

377 – 379
obávám se že jeho nulová sebereflexe je hradbou, přes kterou se bez použití násilí nedá
nicméně zjišťuji, že i po přečtení těch jeho blábolů mi chlapec začíná být ukradený – jen ať se ožení s vysokoškolačkou, ono se to pak vystříbří samo, klonovací lavička není pláž v tunisku
;)

383
Mik
Reagovat

381 Myslím, že kdyby vám platil třeba pravidelným přísunem jeho vynikajících telecích líček, tak byste se po příspěvcích utloukly:-)

384
romantička
Reagovat

381
no, hlavně aby se co nejdřív naučil říkat ti „ano, šéfe!“

385
Mik
Reagovat

382 Myslíš, že vysokoškolačka ještě neměla příležitost spatřit hodonínského vetřelce, aneb „Tome, dej jí pusu“?:-)

386
Bazinga
Reagovat

384 :-D, tuším, že to nezvládne, takže členství zamítnuto.

382 :-), kašlu na jeho sebereflexi, chci ho naštvat :-))

387
Elko
Reagovat

jeho reakcia by bola: bláboly, bláboly, bláboly a následne by sa musel ísť ukľudniť na tú lavičku (ako ste to ju to nazvali? klonovací lavička :D)

388
romantička
Reagovat

386/2
a tak jo – ty budeš drzá a já budem flirtovať so starým otcom
co kdo dál, M&M dresů je pět…

389
okkvp
Reagovat

přiznám se, že bych se na odchyt Tomíka vyprdla. Ulovil si vysokoškolačku a bude se chtít množit s ní a nebude ohrožovat okolní lidstvo. No a nejen místním je teď už dostatečně znám (nevěřím, že ani jeden Hodonínan se nedíval) a tudíž se dá předpokládat, že kolem jejich domku nastanou přesuny obyvatelstva, neprodejné nemovitosti bude třeba strážit před nenechavci a Tomík tudíž může esebeskovat takříkajíc skoro doma. Mama Aňa bude mít synka celý den na oku a taky Ivanka jistě uvítá pomoc s přibývajícím potěrem. Pak už stačí jen přes noc oplotit vysokým betonovým plotem a Hodonín bude mít vlastní západní Berlín. Vlastně Tomín. Řekla bych, že budou nakonec všichni spokojení.

390
kanárek
Reagovat

388- a já uvařím hnusné jídlo. Chtěla jsem vyzkoušet ty těstoviny ala Martina, ale psychicky jsem to nezvládla. Po 10 ti minutách byly bohužel venku. Kvůli Tomíkovi se však překonám. Uvařím to nejhnusnější jídlo, jaké vás napadne. :-)

391
kanárek
Reagovat

386
A tak předsedkyně…když se to dobře ošetří smlouvou…tak by se ti ho mohlo za malý potravinový bakšiš zželet, ne?
1) nesměl by se hladit po pleši
(aby tě tím leskem nezastiňoval)
2) musel by povinně přečíst všechny farmářovské diskuse minimálně od vzniku klubu (zakončeno testem)
3) nesměl by nám nikde nalepit tu ohyzdnou nálepku!

392
Mik
Reagovat

391 A nesměl nebo naopak musel by mít u sebe neustále pípátko?:-)

393
kanárek
Reagovat

392- Bez pípátka a za každé sprosté slovo příspěvek do sviňátka. Budem vbrzku nejbohatší klub v ČR :-)

394
Mikesh
Reagovat

Teda, holky, vy jedete ..! Fakt je, že Tomík je vděčný objekt. Jen mě mate, že mu Aňa neporadila nejen, jak se balí holky (vždyť kdo by to měl vědět lépe, než ženská), ale jak se má k nim i chovat, aby je dostatečně obalamutil. Místo toho do něj pumpuje falešné sebevědomí (tak přesvědčovat jej, že je prostě až moc dobrý, aby to holky pochopily, je fakt jistota, že jí ho žádná neukradne) a chlapec pak místo holek řeší pořád sebe. A nejsrandovnější je, jak řeší ňáké panenství – tak to Aňa silně ujela, že prý to mají chlapi rádi (kruci, co ta o tom může vědět?) – jako by neměl jiné starosti. Jediné, co mu měla vysvětlit, že na panenku se nemůže vrhnout, ale naopak, musí velmi zlehka. A už vůbec se jí vtírat po půlnoci do postele, navíc opilý, což by těžko zkousla i číšníkova Jana (a že ta by toho zkousla asi hodně). Nj, Tomík, jeho vyhodnocování situací skutečně bere dech. Za každou cenu jednička, co má „všechno pod kontrolou“ – kristepane, ani Bušák nebyl taková bábovka.

395
romantička
Reagovat

390
Kanárku, co takhle bezlepkový langoš ala Šárka, na něj pomazánka z droždí a navrch naskládat myšky s medem?
Pokud ano, tak dej vědět, až budeš pražit to droždí – to smrdí tak, že doma prosadim pár dní někde daleko u móře.

396
Bazinga
Reagovat

zavřeno ;-). Přesouváme se ke kapitole sedmé :-), díky.

397
kanárek
Reagovat

Jen malý lístek pod dveřmi pro romantičku: To zní stále ještě příliš chutně. :-)

398
romantička
Reagovat

397
Kanárku, no, pro nás je to lahůdka, jde o to, co na to Klonovic

jo a jasně, budeme si strkat lístky pod dveřma, případně mezi patry v ponožce na provázku mezi záchodovými mísami – jinak na nás vlítne Maxx a to bych si po včerejšku nepřála ;)

399
Bazinga
Reagovat

tady na vás nikdo vlítávat nebude!
protože:

a) tady je to už dávno zavřeno
b) tady vás NEDÁM!!! „tady je Bazingino“ ;-)

400
kanárek
Reagovat

Takže sardinky v sardelovopovidlové pastě se šlehačkou? :-)

401
okkvp
Reagovat

tady je naše

402
Bazinga
Reagovat

oprava
399 „tady je naše“, původní Tady je Bazingino byla parafráze na Tady je Krakonošovo :-)

403
romantička
Reagovat

399-402
dojala mne vaše podpora za zavřenými dveřmi ;)
rozhodně tedy nejsem bezbranná, spíš se nejsem schopna snížit pod jistou úrověň
vytočilo mě to až ráno poté, co SUNíčko z mně nepochopitelných důvodů dodatečně připustil i tenhle comment
http://reality-show.panacek.com/13436-cesko-slovensko-ma-talent-2011-akvabela-v-akvarku-electric-boogie-a-novinovy-song-7-dil-upoutavka.html#comment-429685
(v noci to tam nebylo a zajímalo by mne, co jeden musí napsat, aby to bylo považováno za vulgaritu)

sakra dyk my jsme se tam normálně bavili BĚHEM sledování pořadu o průběhu toho pořadu a z prvních dvaceti příspěvků nebyl jedinej nějak pozitivní – až do příchodu Ataie Omurzkova a já jsem jen napsala kamarádce, že o nic nepřišla, když se dívala na něco jinýho…
pak tam vlítne o půlnoci hulvát, kterej ten pořad evidentně ještě neskouknul a sjede nás jak malý sysly, nazve nás kokotama, dementama, lulanama, naši rodiče prý souložili s opicema…
tak už jsem měla sto chutí chlapci vysvětlit, kde je sever…
stačilo vygooglovat „panáček v reality show“ Maxx – přečíst pár postů a pochopila jsem, že to nemá smysl – asi jedinej, komu bych udělala těžkou hlavu by byl SUNíčko a ten si to nezaslouží
živí mě média a krom jiného monitoruji umístění konkrétních reklam v TV (třeba u sporu je důležitý i co bylo zrovna na otočném panelu, když padl koš, branka), což po mně vyžaduje klient i finanční úřad – pokud sedím u compu, mám buď fofr a nebo naopak spoustu času na sledování čehokoli i se spožděním – (nahráváme průběžně paraelně všechny hlavní TV kanály), a prostě ráda pokecám, ale zas ne o tom, co jsem neviděla
musím říct, že nebýt těch těch míst „kde je to naše“, asi bych po pár diskusích, jako byla ta včera pod Talentem, panáčka zabalila – samo že bez pocitu, že nějaký hoch dosáhl svého, ale přeskakovat každou chvíli dvacetiřádkové arogantní výblitky samozvanýho cenzora ve mně nějak zabíjí pocit pohodovosti

závěrem bych ráda podotkla, že po celou dobu psaní tohoto příspěvku se mi nad hlavou vznáší sbor ve složení: paní Zelená, Aňa, Tom, Miško, AA, Hájek, Vlastik… a to jmenuju jen první řadu, je jich jak Alexandrovců, a zpívají potupné chóry na téma:
„Vynech Maxxe, nejsi jiná…“
jistě, zpátky na zem, jsemsvině
;)

404
romantička
Reagovat

403
oprava dost podstatnýho přepleku:
(třeba u sporTu je důležitý…

405
Belisana
Reagovat

Bazinga, ruce zkrizene na prsou zpravidla vyjadruji rozcileni nad obsahem probihajiciho rozhovoru

406
Belisana
Reagovat

jinak jsem rada, ze jsem si to tu precetla, pac vase nebyvale … temer servilni reakce na debila Maxxe mi nesly do hlavy
uz chapu :-) tak se mejte, jdu archivarit jinam :-D

407
okkvp
Reagovat

romantička – ten post nemusel pustit dodatečně SUNíčko, to mohl kdokoliv, kdo do toho může, dokonce se mi zdá, právě podle těch jeho reakcí že on ne – já to ale taky nebyla.
Na Maxxe kašli, je teď pár týdnů jak otočený vnitřkem navrch

408
kanárek
Reagovat

404- romantička-
Jsi lepší než já, měla jsem chuť podniknout počítačovou odvykačku. Zase si říkám,kdybych to nějak přeháněla, vrchní vedení si nás samo upozorní, ne?
39 ku čtu až teď a číst to předtím, nenapíšu ten den tak mírnou reakci. Udělala jsem to samé co ty… jeho komenty bývají veskrze urážlivé sebestředné a chorobné. Lepší je fakt asi nereagovat, protože to mu dělá podle všeho jen dobře. Napadá mne též spousta slov opisujících tohle individuum, většinou do šesti písmen. Když se podívám na komentáře třeba pod články na aktuálně.cz, jsou tam takových postižených mraky.

409
romantička
Reagovat

aha – já dedukovala spíš tak, že ho suníčko za ten první comment napomenul a druhej mu ani nepustil, a pak si to rozmyslel…
Maxx mi hnul žlučí, tak jsem si ho trochu prolustrovala a býval dřív docela fajn, kompetentní přes sledovanost – i v tý apriory nerudnosti k N@vě bych se s ním částečně shodla, ale ze zásluh nežijeme že…
jo a švestičky mi přišly okoralý už v troubě, tak už ti do tohohle dílu nepolezu ;)

410
okkvp
Reagovat

409 – mohlo to tak být, ale nevím, dodatečně to zjistit neumím

okoralé neokoralé, třeba se něco dozvíme

411
romantička
Reagovat

409 bylo pro okkvp

408 kanárku – jj, nereagovat je jediný řešení – málem jsem neodolala a hodila ho jako příklad SUNíčkovi semhle:
http://reality-show.panacek.com/13544-tyden-cz-reality-show-negativne-ovlivnuji-chovani-dospivajicich-varuje-studie.html#comment-429854
jenže už jsem zažila na spoustě chatů, že se podobní típci přímo vyžívají v tom, jak rozloží nějakou komunitu – tak radši ignorovat, samomluvy oni nevedou…
ale je dobrý si to takhle pošeptat ;)

412
kanárek
Reagovat

412- tak. A zrovna slovo típek jsem do těch pětipísmenných nezahrnula. :-)

Přidat komentář