Panáček v reality show

Mama ožeň ma! (27.5.) Bláznivé námluvy pokračují + polorekap

31. Květen 2013 | napsal(a): | reality show: Mama, ožeň ma!

[singlepic id=6062 w=420]

Všem se moc omlouvám, ale veškerá má snaha udělat si čas dopadla katastrofálně, tento díl tedy bez rekapu… :-(

Jak se to vezme, jistá nejmenovaná slovenská sekce se vloupala do PC Bazingy a tak připojuji alespoň určitou část rekapu! Usaďte se a zrekapitulujme si, co se stalo ve třetí epizodě MOM.

Projekt DJ Andrej

[singlepic id=6314 w=420]

Andrejko se rozhodl, že s ženami svého srdce vyrazí do přírody. Nejdříve si naťukal trasu do atrapy smart telefonu značky „bílý“, dohlédl na to, aby se dívky pořádně oblékly a pak se všichni pospolu nasáčkovali na zadní sedadla auta značky „taky bílý“. Jestli Vás nerozesmála „atrapa smart telefonu“, tak se znovu podívejte, jak on do toho buší! A koutkem oka sleduje, jestli ho u toho zabírá kamera.

Během cesty Andrej uklidňuje nevhodně oblečenou Vierku, ze když ani jednou nevypustí své oblibené sousloví, koupí ji voňavku. Miška má dáreček jistý, protože dobře uvařila. Při představě voňavky „živé květy“, které Andrej s oblibou kupuje mamince ke každým vánocům, se Vierka orosila a raději rychle otočila list. „Miška a čo ty si myslíš o mňa?“ Miška s přirozenou nenuceností pomyslným geodetickým kladívkem udeřila na zřejmě neslabší místo v pečlivě budované image pohodářky Vierky. Neseš si s sebou moja nějaký kříž. Vezmeme-li to pragmaticky, mohla Vierka z té nepříjemné situace vybruslit rychleji „zahřešením“ ale tak co už.

Dosti amatérské psychologie, co bylo dál? Naše trojice dojela na místo začátku procházky. Tam si Andrej zapálil nezbytné retko a pak udělal životní chybu. V hlavě se mu rozezněla jeho znělka „ a sledujte!“ a jediným pohybem znečistil životní prostředí na dobu, která výrazně přesahuje časový prostor, ve kterém na tomto světě bude pobývat. Tedy… znečistil by, kdyby nefoukl vítr a z dalekého hodu se nestal jenom takový nepovedený pokus. A taky, kdyby nebyla po ruce Miška, které nebylo líto přeskočit bahno, plechovku z trávy vytáhnout a Andrejovi vyčinit.

Andrejko se nejdříve zachoval jako žáček ZŠ (ale oni taky házeli) a pak jako chlap. Využil toho, že Vierka navlečená do kabátu o 67 cm vyšší Mišky se šprajcla, že počasí je neadekvátní a romantickou procházku po stezce místní slatí odvolal. A tak zase všichni nasedli do auta a jeli do OC Zemplín v Michalovcích.

Jaké asi bylo překvapení Andrejových rodičů, když místo toho, aby se partička vrátila vyvětraná s růžovými líčky, dotáhli do chalupy hromady plných silonových tašek. A aby toho nebylo málo, Vierka naspeedovaná pobytem v „civilizovaném“ prostředí obchodního centra došla k poznání, že by klidně v Malčicích s Andrejem bydlela. Sladkou usmiřovačku s tatínkem zahájila slovy „ ujo, ja by som sa vam chcela ospravedlnit za to svoje „do p..e“, já som to tak nemyslela, tak nejako som prisla na to, ze tu s vámi všemi chci bydlet“. Jen vnitřní disciplína, víra v Boha a kopie zápisu budovy do katastru nemovitostí na její jméno, zabránily mamičce proskočit zavřenými dveřmi.

Bodybuilder Martin

[singlepic id=6315 w=420]

Do Spišskej Novej Vsi se vracíme v okamžiku, kdy Martin zasedá se svými nápadnicemi a maminkou k velkorysému obědu „co panelákový vchod dal“. Soused z přízemí rýži, kámoška odnaproti hranolky, kuře měli svoje a tak aby se to nezkazilo…

Velký Maťo u oběda opět otevírá bolestné téma platinové Moniky, ta nenápadně mění úchop vidličky a nože a jen díky pohotovému Anetinému „ dobré chutnání a BEZ POVÍDÁNÍ“ se z tradičního příboru nestává útočná zbraň.

Po obědě si Martin chce s oběma dívkami pohovořit na téma „jak si prozatím vedu?“. Dívky zaujímají pohodlnou pozici zády ke zdi, aby lehkým konverzačním tónem sešlapaly poslední zbytky bodybuilderova sebevědomí. Peroxidová blondýnka v tom má jasno „jako debil a tuším, že ne prozatím, ale nadosmrti“. Aneta se snaží udržet úroveň umírněnějšími postoji, nicméně pouze do doby, než ji Monika, ve snaze zachránit si holou kůži, podstrkuje Martinovi.

Musím se přiznat, že mi uteklo jakým trikem se dostala mrňavá drsoňka z dětského pokojíčku do prostorné vířivky, čeho si však nešlo nevšimnout, že tam vlezla ve spodním prádle.

Z dosavadního průběhu Maťova příběhu vyplývá docela jasně, že ač se kulturista snaží seč mu síly stačí, jediná žena, se kterou je ochoten prohodit za den více než 10 smysluplných vět je jeho ex. Ta se však téhle taškařice neúčastní. A dle kusých informací, které se nám o ní dostalo to vypadá, že jestliže měla někdy nějaké pochybnosti, zda-li je k ní Martin připoután silným poutem, může si oddychnout.

Karaoke Tibor

[singlepic id=6316 w=420]

Hvězda všech karaoke zadních dvorků se snaží dívky oslnit vlastní skladbou, ke které ho múzy převlečené do nápadnic, samotné inspirují.

Štěpný verš se nerodí snadno, podle Julky se Tibor snaží zhudebnit Martinčino „sívíčko“, Tiborovi se z úporné snahy vyrojily 2 nové nežity na čele a výsledkem je, že původní oplodňovák od Elánu se stal prvotřídním zabijákem chtíče.

Musí na to jít jinak. Tak zkusme třeba zhudebnit princeznu nr.2. Julie se ohradila proti prozatím nezařaditelnému rýmu „Julinka – baculka“ a Maťa při výzvě „dajte vlastný text“ byla zrovna OFF. takže když se před ní zcela nečekaně objevil bloček a prupiska, předpokládala, že se od ní očekává dopis z tábora… „je tu hezky, vaří tu dobře, mám tu hodně kamarádů a chci tu zůstat.“

A pravděpodobně ta poslední slova „chci tu zůstat“ přivodila Tiborovi totální paniku. Navlečen do trička „Social teror“ si pozval Maťu k vytýkacímu pohovoru, aby si v navzájem nesrozumitelném rozhovoru nalili čistého vína. Scénka „kto sa prede mnou kupal, no? Kto?“ kdy Martinka byla sice zrovna ON, ovšem bohužel zcela mimo téma (ja som sa pred tebou nekúpala, však som mala zatvorený záves) se zřejmě zařadí do zlatého fondu televizní zábavy.

Tibor se ovšem nevzdává, nevyšlo-li to s obviněním z ucpání odpadového sifonu Matinými vlasy, dodá další důvod, proč neklapne „chci tu zůstat“. Martinka se k němu chová JAKO K HADRU! A Tibor odteď razí heslo : „jak vy k my, tak my k vy“ Ale skutečně až od teď. Kdyby odjakživa, tak se nekonala ani šikana, ani nos na krku a ani pláč po devine u hlavy…

Sympatická teta celou dnešní akci shrnula poměrně pragmaticky: Tibor byl dnes na pecku do hlavu!

Bariton Juraj

[singlepic id=6318 w=420]

Ty vole a ještě mi chybí to nejtěžší, Lubka! :D :D A to už se na to budu muset podívat asi znovu :D …nuž Bazinge sa to nepodarilo, za čo sa ospravedlnila.

Přidáme si alespoň video!

Ponožkový Niko

[singlepic id=6317 w=420]

Ještě mi chybí 2 a 3 řádky o Nikovi :( …tak ani k tomu se Bazinga nedostala, snad nám to všechno vynahradí ve čtvrté epizodě MOM!

Hezký den a víkend všem!

———————–

Takhle vypadala upoutávka

Zřejmě i v třetím díle seznamky Mama ožeň ma! nebude nouze o překvapivé situace. Projekt Vierka si za jistých okolností dovede představit, že by se z Bratislavy přestěhovala do Malčic. Očekává v hlavním městě propuknutí epidemie Eboly? Obě nápadnice bodybuildera Martina se perou o svou šanci! Odjet domů jako první. Tibor po ukončení natáčení už nechce princeznu Martinu nikdy vidět! Uklízela v jeho karaoke textech a on teď nemůže najít vhodná slova? Lubka má v záloze ženské zbraně! A nebojí se je použít i když ten kufr s nimi nejde otevřít. A Nikovi dojede nápadnice č.3. Dokáže zrzka vydolovat z celebrity alespoň jiskřičku předstíraného zájmu? Dnes, 21:40 TV JOJ „a sledujte!“

Zdroj obrázků TV Joj

Bazinga

jsem předseda. Předseda klubu smesvině. Moje rekapy ke slovenským seznamovacím reality show jsou touhle funkcí poznamenány.

Mama, ožeň ma!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 114
1
okkvp
Reagovat

Vierka možná přemýšlí o tom, že v Užhorodu pro její aktivity pole neorané
Už se na večer děsně těším

3
okkvp
Reagovat

2 slovenský voteplouch :-DDDD

4
JanaH
Reagovat

Bazinga : to si piš, že budu sledovat!
A protože nejsem žádný pokrytec, tak se na ty ubohé postižené lidi podívám zcela nepokrytě a s chutí a s nemalou chutí jejich počínání taky okomentuju. ;-)

Ponožka na opeřenci bude inspirací pro PH?!? :-D

5
Elko
Reagovat

Aj ja sa tešííím!
Video upútavku nájdete na webe Jojky… upozornenie: určite pri upútavke nepite žiadne tekutiny! :D

6
Wanna be your monster
Reagovat

Nojo, Niko je zvyklý na jiné seznamování.

7
JanaH
Reagovat

5 Elko : připomínka o nepožívání tekutin je zcela na místě! Ještěže jsem si přečetla tvůj návod dřív, než pustila upoutávku… :-D

8
Evik
Reagovat

Dneska vecer to bude dobryyyyy… :oD Uz jsem konecne pochopila, kam se v domacnostech ztraci druhe fusky do paru!!!! To nedela fuskovy trpaslik… K teto situaci dochazi, kdyz jedinci ptaciho pohlavi dojdou cisty slipace… ;oD

A ano, je zrejme, ze jedinci se pred kamerami promenuji dobrovolne, zadnou devinu nikde nevidim, a jeste vypadaji spokojene… Takze na ten cirkus taky rada koukam… :o)

9
Elko
Reagovat

7 JanaH: :-))) ano, je to rada nad zlato!

10
Amy
Reagovat

nevíte kolik bude ještě dílů? A proč třeba Niko má tři nápadnice a ostatní jen dvě?

11
Elko
Reagovat

10 Amy: minulý rok mal tri nápadne Romankóóó… teraz Niko, ale prečo? Nikto nevie :)

Do konca júna (červen) je MOM naplánovaná (17.6. alebo 24.6. je finále).

2 Ivča: tie fotky sú masaker :D

12
rea
Reagovat

Niko – no zbohom ! On asi nic jiného neovládá, než se svlíknout a koukat co by přetáhl. Na víc mu mozkovna nestačí….Měli nám rovnou říct, že dostal honorář za za softík, a že nevěsty mu jsou ukradený :-) . No, je to trapka, ostatní se mi líbí ( mám škodolibou radost z cizího neštěstí ) , ale tenhle svlíkací magor mě irituje. Asi že od “ moc hodného chlapa“-jak ho představila Niki , bych čekala nějak víc. Ale sranda je, to zase jo :-)

13
JanaH
Reagovat

11 Elko : protože je to protekční spratek!
Nebo možná proto, že tu použitou farmářku dostal za trest… :-D

14
Evik
Reagovat

13 JanaH

Niko ma ucast a pocet napadnic stopro pres postel…. Buhvi s cim vsim se musel chudak vyspat, a kolik ryze snist, nez mu ucast v MOM klapla…. ;o)

15
Evik
Reagovat

Taky si rikam, jak jde diky telesne konstituci usetrit… Napriklad Tiborko urcite nemusi plytvat ponozkami, kdyz se rozhodne pobihat po zadnim dvorku s bavlnenym nebo i jinomaterialovym navlekem… Myslim, ze mu staci usmiknout prst z ujkovej rukavice, a je v teple… A jde vlastne o rodinne baleni, ktere je mozne pouzit petkrat…

16
maruška
Reagovat

15 Evik – tak skoro mi zabehla káva :-)))
Som zvedavá ako Vierke napadlo sťahovať sa na východné Slovensko, pani matka bola evidentne potešená :-))

17
Tamzin
Reagovat

15 Evik – A Tiborko by to třeba mohl používat místo ochrany, když nechce platit alimenty :-)

18
Evik
Reagovat

17 Tamzin

Ano, taky mne to napadlo… Ale v podstate bych to videla jako tzv. totalni antikoncepci… Protoze at je to navlek pouzity na jakekoliv individuum (se svalnatym exterierem, ci bez), pochybuju, ze dotycna by k necemu svolila, protoze predstava, jak bude navlek opet dostavat na svetlo bozi, je dost hruzostrasna… ;o)

19
Evik
Reagovat

17 Tamzin

Ovsem je mozne, ze ani tato predstava nezastrasi Matu, a proto zbyde pouze utek…. A to primo pres ihrisko lasky, kolem hospody, pres kamennou hrbitovni zidku (kde zapali sviecku), nasleduje kamenna hrbitovni zidka a potom uz zmizi v hloubi slovenskych hvozdu… Jenom v dali, pri zapadu slunce, se mezi stromy zaleskne pritel bezdratovy mikrofon, a potom uz o Tiborkovi nikdo nikdy neuslysi….

20
okkvp
Reagovat

18 – ani číst diskuzi se s kafem nedá, jen tak tak jsem stále ještě s fungující klávesnicí :-D

21
Honzo
Reagovat

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D MOM :D :D :D :D :D :D: D: D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

22
Honzo
Reagovat

Vkaz pro Bazingu: prosím, jaký máš e-mail?

24
JanaH
Reagovat

23 Elko : to na nadužívání očních stínů nevypadá.
Monokl je záhadný a fotogalerie luxusní. ;-)

25
Amy
Reagovat

23 těhotně teda fakt nevypadá….mocl je luxusní.

26
cathy
Reagovat

Teda děvčata vaše teorie jsou zabíjející – skoro tak jako fotky s Nikoušem:-D
Děsně se těším na večer!

27
Tamzin
Reagovat

18 Evik – Maťa určitě ani netuší, že co jde dovnitř, by mělo jít i ven …

28
Tamzin
Reagovat

Ale budu se muset poptat synka, proč má tolik ponožek jen po jedné, trpaslíky doma zaručeně nemáme, to by je kocour už přinesl a pochlubil se :-)

29
Bazinga
Reagovat

27 a proto je pořád spjat se svou ex!

30
Tamzin
Reagovat

29 Bazinga – já myslela off-on, jestli si teda nepletu jména, ale tady v tom případě to taky sedí , 5 let spoután ponožkou :-)

31
Tamzin
Reagovat

A nebo má Niko brigádu coby aplikátor a zavádí ponožky jako trvalou antikoncepci ..

32
Bazinga
Reagovat

30 a jo, máš pravdu, off-onka je vlastně Maťa :-D

33
Tamzin
Reagovat

Moje favoritka je ovšem Lubka,na tu se moc těším..

34
JanaH
Reagovat

Já mám žampióny dva : Andrejko se přetahuje s Tiborkem o první místo v mém žebříčku oblíbenosti a ne a nemůžu se rozhodnout, kdo momentálně mentálně vede! ♥♥♥
V těsném závěsu za nimi tanečnice z Lúčnice Lubka a Offonka. :-D

35
Tamzin
Reagovat

Mám takový dojem, že se momentálně mentálně všici chalani a část nápadnic rvou o první místo :-)

36
Elko
Reagovat

Dievčatá Martina nechcú, vraj vyzerá ako úchyl! http://www.aktuality.sk/clanok/229516/mama-ozen-ma-dievcata-martina-nechcu-vraj-vyzera-ako-uchyl/ …tie dievčatá sú kruté!

JanaH – PS: tie srdiečka sú krásne, tejto romantickej show to dodáva ten správny šmrnc :D

37
Tamzin
Reagovat

36 Elko – jsou kruté, ani nevyčkaly na seznámení s malým oholeným Maťkom..

38
JanaH
Reagovat

35 Tamzin : akorát Niko je chudák furt na chvostě… :-D

36 Elko : ráda dělám radost bližnímu svému. ;-)

39
okkvp
Reagovat

Tibor superstar :-))))

40
Elko
Reagovat

OFF-ON dala taký rým, ale taký rým, že… :-)))))

41
Bazinga
Reagovat

Má ta Tiborova Martinka cucflek, nebo je to nějaká pigmentová skrvnka?
Ve tvaru cucfleku…

42
okkvp
Reagovat

copak rým, ale ten procítěný výraz!

43
JanaH
Reagovat

41 Bazi, kdo by se odvážil!!!

44
okkvp
Reagovat

41 – já jsem vždycky tak uchvácena procétěným výrazem obličeje, že už nic jiného skoro nevnímám

46
JanaH
Reagovat

A že si taky říká Martinka…? To je nějaká spešl slovenská vychytávka? :-)

47
Bazinga
Reagovat

43 – někdo zrakově hendikepovaný… třeba?

48
JanaH
Reagovat

45 Elko : to nemusel. :-D

49
JanaH
Reagovat

48 Bazinga : třeba. Taky čichově.

50
Elko
Reagovat

48 JanaH: to nie je, to ľudia na Facebook :-)

A keď sa jej Julka pýtala, že prečo sa smeje a ona nevedela, že prečo, to bolo tiež výborné :D

51
JanaH
Reagovat

50 Elko : mohla jsem si myslet, že se mi ty zříceniny jen zdály. Toto je důkaz místo slibů.

52
okkvp
Reagovat

Lubka je prostě boží :-D

53
maruška
Reagovat

Elko – pri tom zabere som si tipla ze ma cca 15zubov… :-)

54
okkvp
Reagovat

Je toho viac, čo dokáže uvariť :DDDD

55
maruška
Reagovat

23 Elko – je tam aj video, kde ten monokel vysvetluje.

56
JanaH
Reagovat

Tak Lubka a její kuchařské portfolio… smažák s olejovou omáčkou. :-D

57
okkvp
Reagovat

56 – si neviděla tu jasnou inklinaci k food art – sis nevšimla umělecky rozďobané tatarky?

58
Elko
Reagovat

55 maruška: áááno a vystľujú tam aj to, že ako majú radi sex :-)

Všimli ste si, že Ľubka hrá dámu, že ona v podstate len varila a múka sa jej len tak z ničoho nič dostala do vlasov?

59
JanaH
Reagovat

57 okkvp : jj, ocenila jsem, kuchařinka má smysl pro detail a ví, že se jí i očima.

58 Elko : vlasy v trojobale. :-D

60
okkvp
Reagovat

Elko samozrejme, takisto múdro a skoro matiersky prešla chýbajúce srdiečko. Ale o to viacej prožila rozprávanie na kameru na lúke, to si aj hlavu málem ukývala, slastne zatvorené oči rajskú buducnosť vidúce

61
okkvp
Reagovat

jéžiš – první kuk k Tiborovi mi skoro porazil :DDD

62
maruška
Reagovat

Jaaj nemoze….. Tiborova kucerava slovencina:-) ja tu uz placem.

63
okkvp
Reagovat

Co myslíte, že odišla Lubka robiť v baráku ? Nedošla už múka?

64
okkvp
Reagovat

Prečo nám neukáží ponožku? však je po desáté

65
maruška
Reagovat

63 – isla brusit zenske zbrane :-)

66
maruška
Reagovat

Dobre Martinovi tie dve nakladaju.

67
okkvp
Reagovat

65 – vzhledem k tomu, že jsem viděla tu fotogalerii, tak tipuju, že šla načesávat kudrlinky temu chlupatému svetérku :-)

68
Elko
Reagovat

64 okkvp: lebo budú i reprízy :-)

Tibor nakladal OFF-ONke :-)
Nevesty nakladali Martinovi :-)
Ľubka si nakladala sama na seba :-)

69
JanaH
Reagovat

Doufám, že ty dvě fúrie kulturistovi neupláchnou, co by vysílali?!?
A viděla jsem dobře, že obědvali kuře s rýží plus hranolky? Jakože dohromady?

70
Ludmila
Reagovat

4- JanaH
Být na Fb tak s radostí lajkuju, jinak mi to bohužel uteklo, tak se jdu podívat, kde to zkouknout

71
JanaH
Reagovat

Offonka v discotopíku pri rezancoch… skoro mě to zabilo. :-DDD
Tiborko byl drsný jak šmirglpapír.

72
okkvp
Reagovat

Podpásovka – to asi značí že na malého Maťa by stačil náprstek

73
maruška
Reagovat

A tak uz vieme, sla nacerpat vesmirnu energiu na carovanie :-)

74
maruška
Reagovat

Farebny kukluxklan, bavorsky kroj pre babiky… Dajte jej muku :-)

75
maruška
Reagovat

72- dosla na neho velkost XS

76
Elko
Reagovat

Ľubka: JA, JA, JA, JA, JAJAJA :DD

77
okkvp
Reagovat

Jestli Juraj neni blby, tak uléhá jen s motorovkou u postele, nejlépe nastartovanou, jinak jej Lubka v nestřežené chvíli přefikne

78
JanaH
Reagovat

Pilčík měl gumičkama od škrabošky a čepičky pěkně rozdělenou hlavu na čtvrtiny.
To nevymyslíš! :-DDD

79
Prochor
Reagovat

Niko mi připadá jako mladší brácha Niky, která ho musí pořád usměrňovat. Jinak oblékání se pouze do ponožky je zlozvyk z hotelu Paradise. Myslím, že to vymyslel potápěč.

80
JanaH
Reagovat

79 Prochor : jj, slizoun Viki, aby si nepřipálil víš co na prudkém dominikánském slunci. ;-)

81
Evík
Reagovat

Ježiškůůů, co měl znamenat ten pohyblivý lívanec s logem RS v místech, kde jen Mr. Ponožka nosí ponožku???? To si na JOJke mohli odpustit!!! Šak jsme coby sledovači RS řádně otrlí, a podívání na dalšího invalidu bychom snesli, néééé??? :oD

Na Tiborka kterak kázal Maťke byl věru zajímavý pohled… Jak ručičky jako hůlčičky gestikulují, hrozí a temně cvakají čudlíkem u propisky… Jsou u Tiborka chvíle, kdy se vypne k výkonu, a najde v sobě sice malého, malinkého, ale macho tvorečka… A je jedno, že se jedná o pár intímnich chlupů, dva vlasy a půlku zubu na dně vany…. A to si chudák Maťa myslela, že jí vyčítá, že si nechránila svou panenskou čistotu před jeho pohledem… Jejda, jejda… I ta teta by mu jednu vytankovala mezi oči… Jenže to by to kuřátko jistojistě zabila….

A jak laškoval s velkou Julkou, jesti smí zdrobnělinu jejího jména zaveršovat do písně… A vypadl z toho smrtící závěr, kdy Julča mu přišlo natolik vulgární, že si ho vůbec netroufnul použít… :o)

Oba Maťové mají takovou pakárnu a ostudu, že si to asi ani neuměli představit… Ovšem na rekapitulaci Moniky, která nám s Anetou odkryla děj seriálu „Jak jde čas s Matěm a Maťkem“, se nedá nic říct, a oba Mm z toho vychází dost smutně… Alespoň ten malý měl mít tolik rozumu, aby si s holkama povídal…

U Juraje se obávám, že je velmi zamilovaný do Stanky, Ľubka do Juraje, a Stanka přemýšlí, jak se vypařit, protože mám pocit, jak už jsme mohli vidět i v minulosti, že někteří účastníci si do těchto RS chodí masírovat ego a vzbuzovat lehkou i těžší žárlivost v partnerech s kterými jsou čerstvě rozešlí, a přitom být nechtěli, ale ti jsou v každém případě vycukaní z toho, že o ně mohou přijít…

Ovšem Ľubka ja ja jaja jajááá si je jistá svou výhrou… A jestli ne, tak asertivně přemlouvá realizační tým, i sama sebe, že je nejlepčí… Jenže to na Happy Jendu nestačí…

Projekt Vierka určitě jenom soutěží s Miškou, a taktéž sama sobě si chce dokázat, že dostane, koho chce… Protože jinak si její přizpůsobování rodině, projektovi a všem z toho vyplývajícím situacím neumím vysvětlit… Když je ještě k tomu zvyknutá na luxus… A pákovou baterii…

Také projekt prokázal, co se skrývá pod jeho vysokým čelem, když se v přírodě rozjařil, vzpomněl si na hodiny tělesné výchovy a dívčí půlku třídy, kterak sleduje, jak si dlouhovlasý manekýn a mistr bojových umění bere do ruky kriketový míček, napřahuje se, mrští s ním do oblak… a ten mizí pryč z dohledu jejich nařasenkovaných a podmalovaných očí, a vzduchem se nese obdivné aaach… Jenže se zmýlil, když špatně odhadl tvar a váhu mrštěného tělesa, vzdálenost k ostatnímu bordelu na skládce, rychlost větru, z toho vyplývající trajektorii letu, a v poslední řadě také úhel paže a svalový spasmus… A proto řetězením chyb dopadla plechovka úplně blbě tam, kde ji (možná) mít nechtěl (nebo chtěl?) a přišel neúspěch… Také proto tak pozdě postřehl, jakou udělal chybu, když před ekoložkou mrštil do lůna přírody hliníkovou plechovku s téměř nekonečným počasem rozpadu… A z toho vyplývá jediná dedukce… Je to burák, no…

A ještě k Martince z Turca… Ten šílený rozlévající se moncl po půlce tváře, který by jí v mžiku přinesl první místo v soutěži O nejkrásnější maskování v operaci Pouštní bouře, už není taková psina… Jestli fakt je těhotná a pije, nebo dochází doma k soubojům, a jestli všechny tři děti žijí v podivných podmínkách (o špíně raději nemluvím), měla by to sociálka řešit a na situaci dohlížet…

82
Evík
Reagovat

79, 80

Obdivuji vaše znalosti!!! :oD Takže vám je už dávno jasné, že Niko není žádný frajer, když se bojí trochy sluníčka u moře….

Protože jenom OPRAVDOVÝ frajer se nebojí mít ze své chlouby loupák!!!

83
Ivča
Reagovat

Pusťe si to ještě jednou (já tedy potřetí :)) a u Sociálního teroru zkuste sledovat čistě jen OFF-ON… mně tedy u toho v hlavě hrála What a wonderful world od Luise, protože něco takovýho prostě není možný :D

84
Prochor
Reagovat

Já jsem zvědavej, co Bazinga udělá za rekap z výživného matroše. (Teď se mi vybavilo, jak Hudák chválil Lubku, že mají v lékárně „kvalitný matroš“).

85
Prochor
Reagovat

Přemýšlím, co bych dělal, kdybych měl doma ženskou, která se sama od sebe roztancuje, posype se hladkou moukou a přitom si povídá s plyšákem. No asi bych musel nutně někam telefonovat. Ale vážně, měla by s tím něco dělat.

86
JanaH
Reagovat

81 Evík : supr minirekap, nevynechala jsi nic důležitého.

84 Prochor : OT hudební vsuvka – ty „naše“ Invence byly založeny nějak kolem r. 1972, bohužel zanikly po cca 20 letech. Ale Progres 2 hrají dodnes. ;-)

Klasicky budu muset dát druhé kolo MOM, za jednou se nedá tolik kvalitních informací vstřebat!

87
Ivča
Reagovat

Btw. Niko a „jeho“ dům… spíš se mi zdá, že je to nějaký vzorový dům na prohlídky, nějak se mi nechce věřit, že by tam NIko žil. A když se tam procházel (výjimečně) polonahý, bylo vidět, že si nechal i cedulku na kalhotách (Lee?), takže možná je má taky jen půjčené na natáčení…

88
Elko
Reagovat

81 Evík: na ráno si pobavila :-)
83 Ivča: rozhovor Tiborka a OFF-ONky sa zapísal do análov histórie RS :-)

89
Ano
Reagovat

85: To by ses divil, co lidi dělaj, když je nevidíš.

90
Bazinga
Reagovat

rekap bude nejdříve zítra odpoledne, jsem v časové tísni
:-)

91
Prochor
Reagovat

87 – Možná, že to byla cedulka od Nika, který je půjčený od nějaké agentury. Nejdřív si ho TV půjčila pro RS Hotel Paradise a teď je půjčený do dalšího pořadu.

92
Ludmila
Reagovat

91-Prochor
Ano, teď jsi na to kápnul, on je meďan jen nafukovací paňáca z půjčovny, co má v sobě naprogramovaných jen pár slov, proto se jen občas hýbe velmi pomalým pohybem a skoro nemluví

93
Ivča
Reagovat

91 – nebudeš daleko od pravdy. Po skončení natáčení ho prostě vrátí do půjčovny, vyndají baterky, doutník mu vypadne z ruky a ten tupý rádobyromantický výraz v Adonisově očích prostě vyhasne :)

94
maruška
Reagovat

tak som po prečítaní nejakej diskusie zistila prečo je Martin kulturista, lebo má rád kultúru :-))
Nikovi nepomôže už ani ponožka, lívanec na predku a ani na zadku, nemá na Tiborka a Andrejka. Project Andrej mi pripomína, i keď iba na okamih, ale predsa Bob Sinclara
:-)))

95
Evík
Reagovat

94 maruška

Jenže tenhle se z toho nikdy neprobudí a bude bolestínem navždycky… :oD

96
produkce
Reagovat

nevidím tu žádný problém

97
maruška
Reagovat

Bazinga a co ten rekap? Bude cez vikend? Uz sa teraz sa tesim :-)

98
Bazinga
Reagovat

VŠEM SE MOC OMLOUVÁM, ALE VEŠKERÁ MÁ SNAHA UDĚLAT SI ČAS DOPADLA KATASTROFÁLNĚ, TENTO DÍL TEDY BEZ REKAPU… :-(.

99
galadriel
Reagovat

98 – Bazinga, hoci tvoje rekapy spúšťajú vlnu rehotu a následne sa tu zas živo diskutuje, tento týždeň to za mňa nejak prežijem :)
Super to zhrnula Evík (81), som sa nasmiala naozaj do sýtosti :D :D

100
maruška
Reagovat

Bazinga – to neva :-)

101
romantička
Reagovat

už zase przníte hroby duševně postižených!
holoto, že vám nejni hamba a kozel vás po dvorku nehoní s bičem
klidně si to smažte, taky smažim a mam to vyfocený, jako odvážnou kritiku

102
okkvp
Reagovat

101 – teď nevim co máš vyfocený, ale doufam, že Nika s obláčkem anebo ještě líp Tiborka čtoucího levity Offonce

103
cathy
Reagovat

Škoda Bazi, ale to se nedá nic dělat. Tak snad příště.

104
Elko
Reagovat

Mám pre vás prekvapenie, rekap (polovičný, resp. skoro 3/4-ičný mááám), ale pssst pred Bazingou, za chvíľu to pridám ;-)

Ja som sa jej totiž vloupal do PC :D

105
okkvp
Reagovat

104 – tuším že má od tebe Bazinga v hlavě díry jak po nájezdu vyhladovělé krysí rodinky – ale oceňuju, i půlka za to stála :-)

106
maruška
Reagovat

Elko – tak gratulujem k tomu 3/4-ičnému rekapu :-) vydaril sa ti.
Vypichol si tam „moje“ naj momenty:
atrapa smartfónu, kto sa predo mnou kúpal, obed „čo susedia podarovali“, party farebného kukluxklanu.
Ďakujem za pripomenutie, cez víkend si to kuknem ešte raz a celé.
Môj návrh na „trio snov“ Project Bob (Andrejko), Offonka (Martinka) a dancemachine in flour (Ľubka).

108
Elko
Reagovat

106 maruška: vydaril sa Bazinge :-) to písala ona, ja som použil jej texty, čo som si od nej nechal poslať, lebo mi stále písala, že nestíha, nestíha a že je to celé na veľké hov…
Tak toto mi preposlala (asi v stredu)… a keď som videl, že sem napísala, že rekap nebude, tak škoda nevyužiť toho, čo aspoň napísala :-)

PS: Bazinga, dúfam, že sa nehneváš :D

109
maruška
Reagovat

Elko – nóó tak vďaka vám dvom tu máme aspoň tento rekap :-) Texty mi boli povedomé, spravil si dobrú korektúru :-)
Bazinga – držím palce, aby si to … všetko… postíhala, aby sa ti nič nepos.alo

110
Packa
Reagovat

Proč pokaždé, když otevřu tuhle stránku, slyším jakoby ten díl MOM? Vždyť tu žádné video není, ne? Trochu mi to vadí, chtěla bych si to přečíst v klidu a ten zvuk mě docela ruší.

111
maruška
Reagovat

Packa – je tam vlozene kratke video(medzi fotkami),skus si ho zastavit po reklame, resp. aspon vypnut zvuk.

112
Evča
Reagovat

Ahoj.
Nevíte prosím někdo, z jaké písničky je ta úvodní znělka?

113
Packa
Reagovat

111 – No jo, teď jsem to fakt projela řádek po řádku a sice vidím text „Přidáme si alespoň video!“, ale místo videa tam mám bílé místo. Takže chyba u mě. Ale děkuju za upozornění, aspoň už vím, že nemám slyšiny. :-)

114
maruška
Reagovat

Packa – neni zač :-)

Přidat komentář