Panáček v reality show

Mama, ožeň ma (13.5.): začínáme, dnes nás čeká seznámení! + rekap

15. Květen 2013 | napsal(a): | reality show: Mama, ožeň ma!

[singlepic id=6062 w=420]

Nová série reality show „Mama, ožeň ma!“ odstartovala jako jednička na trhu, dosáhla podíl 26,5% a jednoznačně vyhrála nad konkurencí.

Nová série oblíbené seznamky včera začala nutno říct, že pěkně zostra. Představili se nám čtyři z pěti starých mládenců a jejich nápadnice. Pojďme tedy bez zbytečného otálení na rekap.

MAMÁNEK č. 1: Projekt DJ ANDREJ

[singlepic id=6314 w=420]




Pětadvacetiletý Andrej si nejdříve pečlivě upravil účes pohledem do kouzelného zrcadla a pak se postavil na zápraží s květinou. V jeho počínání ho podpořila mamka Anna i ocko veršotepec. Když ani po dvou hodinách nikdo nepřijel a Andrej do ruky, kterou v lokti ohnul do pravého úhlu, už dostal křeč, uvítací výbor vyhlásil kuřpauzu a šli si posedět.

Než starostlivá maminka dovolí synkovi opět zaujmout křečovitý postoj „som v strese“, ještě připraví pohoštění. Stoly přetékají chlebíčky a chlebíčky přetékají strouhaným sýrem.

Jako první přijíždí studentka geodézie a svobodná maminka Michaela. Protože má s muži již jisté zkušenosti, vyměnila růžové brýle za oranžové a namísto kufříku na kolečkách si to přihasila s báglem, který se dá sbalit do 2 minut.

Kytici od o hlavu menšího Andreje přebírá ve stejném předklonu jako soudruh prezident Husák od maličkatých pionýrek. Po nezbytných oficialitách je pozvána ke stolu, kde na sebe napráší všechny neřesti. Je vegetariánka a musí jít čurat. Nic z toho Andrejovi nezabrání držet stráž i před toaletou a pak v rámci Projektu Zelená Úsporám dohlédnout na to, aby při splachování nevycamrala moc vody a nesvítila déle, než je nezbytně nutné. Andrej předal Mišce přesné souřadnice kam si má uložit své osobní věci, překontroloval, zda trička lícují a jal se představovat svůj svět.

[singlepic id=6319 w=420]

Miška si poslechla Andrejovy nejnovější hudební předělávky, v deníčku si poznamenala, že případnou pozvánku na DJ-ovu performanci, která se řadí na pěkném pětitisícím osmistém čtyřicátém šestém místu v žebříčku nejočekávanějších hudebních událostí roku 2013 Košického kraje, rozhodně někam založí, s předstíraným zájmem si prohlídla hi-tech vychytávky na Andrejově osobním počítači a pak už jí ty oči z důlků lezly permanentně.

Andrej nemá dobré zkušenosti s dívkami z obce Malčice, okresu Michalovce a troufnu si odhadnout, že v Košickém kraji by to nebylo jinak. Z nějakého, prozatím nevysvětlitelného důvodu, všechny dívky nakonec preferují chlapce romského etnika. Veškeré doposud navázané vztahy dopadly katastrofálně, dívky na něj lstivě použily krátkodobé ženské triky a pak ho sprostě podvedly. Ta poslední dokonce se sousedem. Snad krutá náhoda, snad osud chtěl, aby je Andrej přistihl in flagranti v okamžiku, kdy si mohl pořídit jako důkazní materiál i obrazový a zvukový záznam, a tudíž neexistuje způsob, jak tohle vysvětlit. Pojďme ale k radostnějším událostem jeho života.

Přijíždí další nápadnice. Vierka z Bratislavy, která zvedá výši slovenského HDP tancem v night clubech. Po přátelském seznámení se se soupeřkou (ahoj, ty si sestra?) a obhlídce latifundií vyšlo najevo, proč kuřpauza, střihem umístěná před příjezd obou děvčat, probíhala v semknuté obraně všech rodinných příslušníků před vozovým parkem. Jsou, jeden za všechny a všichni za jednoho, zřejmě rozhodnuti Vierce dobře míněnou radou židlí nedovolit odvézt do hlavního města ani DJ-ovo srdce, ani nic jiného.

Ale nepředbíhejme,i zde se přebírá kytka v mírném předklonu, ale když si Andrej vezme boty na vysokém podpatku, nebude ten výškový rozdíl tak markantní. Také Vierka dostane umístěnku na své věci, nicméně neakceptuje ji, hadříky si vybalí až později. Zřejmě později u sebe doma. Andrejovi se tyto projevy vlastní vůle moc nelíbí, po pravdě se mu nelíbí ani barová tanečnice, ale tak co už. Vierka si potřebuje odpočinout po cestě, vysprchovat se, převléknout, vylepšit nabídnutý oběd sáčkem pepře, očariť Andreja, aby pak všichni společně mohli podniknout tajemnou výpravu po Malčicích.

Tajemná výprava končí po 50 metrech, stejně jako hlavní silnice, a tak Andrej vede dívky k hřbitovní zdi. Vierka se snaží zjistit styčné body, na kterých by mohli postavit pevné základy jejich případného vztahu, a ukazuje se, že tím nosným prvkem by mohl být sport.

[singlepic id=6336 w=420]

Konkrétně malčické judo, které v sobě snoubí prvky nebezpečné akrobacie a jiných bojových umění. Jen vrozená skromnost nedovolí Andrejovi přiznat, jakého levelu v tomto odvětví dosáhl, dívky se musí spokojit s tím, že je „majster“, a v němém úžasu pozorovat jeho rozevlátou hřívu po dramatickém úvodu „a sledujte!“

Den s Andrejem končíme s přáním, aby geologické kladívko udeřilo na tu správnou strunku, která jako zázrakem odemkne všech desať zámky, na které je DJ-ovo srdce zamčené, a Vierčinou úvahou, že dnes k pohlavnímu styku nesvolí, možná zítra, pozítří…

MAMÁNEK č. 2: TIBOR

[singlepic id=6316 w=420]
Předpokládám, že byl-li by zveřejněn i Tiborův příběh, byla by to silná nálož. S ním a jeho nevěstami se setkáme v některém z dalších dílů.

MAMÁNEK č. 3: MARTIN

[singlepic id=6315 w=420]
Třetím nápadníkem je Martin ze Spišské Nové Vsi. K ženě snů má jen pár požadavků, nesmí být Romka, nesmí mít děti a musí o sebe dbát. Už mu není ani 18, ani 20, ani 22, ani 24… ale už 35, což znamená, že za chvilku mu bude 40 a to je čas na to, aby se s 8 krabicemi plyšáků odstěhoval z dvoupokojového bytu, který obývá s maminkou a sestrou.

Čistotný Martin, který je posedlý osobní hygienou a koňskými tréninkovými dávkami v blízké posilovně, nás kromě svých preferencí co do vyholených děvčátek seznámil i s přezdívkou pro své genitálie, oznámil nám, že zobe a místopřísežně prohlásil, že „ta-ble-ty“ nemají vůbec žádný vliv na pánský testosteron, kterého má přebytky.

Jako první přijíždí platinová 21letá svobodná mamička Monika z Trebišova. Martin i malý Maťo, trošku povadli po informaci, že je na mateřské dovolené, nicméně ostatní požadavky, ze kterých uhnout nechtějí, splňuje. Martin to poznal podle toho, že má mladá maminka vlasy v péči kadeřníka, dopřává si pravidelné dopady kontrolovaného množství UV světla a vyholené podpaží a hladké nohy zkontroloval krátkým pokynem „ ruky hore, gaťe dole!“. Už jsem vám říkal, že: „holím sa; keďsa mi chce, oholím i malého Maťka; papkám steroidy a nemá to vůbec žádné vedlejší účinky?“

Druhá žena, kterou Martin vizitkou zaujal, je 21letá Aneta z Prešova. Ta ovšem nesplňuje už dvě ze tří podmínek. Aneta je dvojnásobná romská maminka. Martin se snaží z otázek, které mu pohledná Prešovanka pokládá, vybruslit bez toho, aby mu na čele zbyla nálepka „holím sa, užívám anabolika a som rasista“. Sympatická mamina má zřejmě s rasovou nesnášenlivostí své zkušenosti a šestým smyslem vycítila, že Martin s tímto faktem problém má. Snaží se s pobaveným úsměvem a rychlou palbou přímo zásahových otázek přivést kulturistu k přiznání, že její příslušnost k národnostní menšině mu vadí. Ten, pod pláštíkem slušného vychování, kličkuje a jen viditelně naběhlé žíly na hlavě, pulsující v rytmu hip-hopu dávaly tušit, že existuje rozpor mezi vyřčeným a skutečností. Těsně před tím, než složil hlavu v dlaních, jsem očekávala, že mu oznámí: „ Mám 2 děti, 4 bratry, 8 bratranců a 16 strejdů… a všichni se přistěhujeme do vašeho dvoupokojáče… :)“

[singlepic id=6321 w=420]

Martin se oholil na noc a dívkám oznámil, že pro tento týden se stává jejich osobním sbskárem, a proto budou všichni spinkat na pohodlných rozkládacích křesílkách v jednom pokoji. Obě svobodné maminky to považují za nevhodné, a tak si Martin sbalil svou holící soupravu, Maťka i pohodlné rozkládací křesílko a šel spát … asi do kuchyně, nebo kam tak asi mohl v tom dvoupokojáku plném lidí jít… nevim… :)

Následovaly poměrně silně emotivní rozhovory s Martinovou maminkou a sestrou, ze kterých vyplynulo, že monotematický (holím se, beru TO,a přesto jsem potentní) král posiloven, se zřejmě ještě stále nedostal z rozchodu se svou velkou láskou. Mezi řádky byla cítit i pochybnost, že se z něho vůbec dostat chce. Toto tajemství se začne rozplétat asi už od příštího dílu.

MAMÁNEK č. 4: JURAJ

[singlepic id=6318 w=420]
34letý podnikatel v lesnickém průmyslu má za sebou také smutný příběh. Jeho žena, zatímco Juraj pílil od nevidim do nevidim, chodila s kámoškou na kofolu, pak jezdila s kámoškou na chatu a pak se z ničeho nic, natrvalo přestěhovala s Jurajovým nejlepším kámošem do zahraničí.

Od té doby měl dobrosrdečný a laskavý Juraj pár letních lásek, ale nikdy to nedopadlo. Lepily se na něj jen samé vyfintěné zlatokopky. Však mami, řekni! Juraj ví, že mamka Mária může potvrdit, jaké útrapy zažíval. A tak se ji snaží motivovat k tomu, aby promluvila. Nevím, jestli to bylo tím, že Juraj zvolil nevhodné motivační prostředky (nátlakový řev), nebo maminka nechtěla prát špinavé prádlo na veřejnosti, ale nakonec jsme se jakéhos takéhos přitakání s pohledem upřeným do země a nervózním mačkáním prstů dočkali. „Bylo to tak“.

Na příchod svých společnic se Juraj pečlivě připravil. Nechal stromy jejich vlastnímu osudu, inspiroval se barevnými škálami podomních prodejců interiérových barev a dům vlastnoručně vymaloval. Jeho životním krédem je totiž být chlap, co se umí obracet.
Jurajovi do Dolnej Lehoty přijíždí jako první 26letá svobodná maminka Stanka. Na přivítanou dostala květinu, epesní papučky a při posezení u kávičky se snaží Jurajovi sdělit, že jeho sytý hlas je sexy. Že ho kvůli němu lidé považují za staršího, než ve skutečnosti je? No, to ji překvapil, to by teda do těch lidí neřekla. Jeho sytý hlas je skutečně sexy. Ráda se baví, pije kofolu, jezdí na chaty, peněz taky nemá nazbyt a ráda by se už usadila.

Jako druhá nápadnice přijíždí 39letá Lubka, to, že je poetická, se dalo odhadnout podle pečlivě aranžované puntíkované čelenky v krátkých vlasech. Je vybavena dárkovými taštičkami velikosti L, v nichž ukrývá dárečky velikosti XS pro každého člena rodiny a ihned rekognoskuje terén. Po předání sádrových andělíčků vytahuje dotazník spokojenosti, který respondentům nezabere déle, než pár vteřin.

Otázka č. 1 : aký som urobila prvý dojem?
Otázka č. 2: vypadáte o mnoho, mnoho, ale skutečně mnoho let starší než moje 60 letá maminka, jak to děláte?

Je čas, aby Juraj vyvedl dívky do lesa.

[singlepic id=6323 w=420]

Při procházce chce na dívky zapůsobit jako citlivý mladý muž, a aby zjistil, jak jsou na tom ony, pokládá poměrně jednoduché otázky „prečo je stále sám“. Stanka si myslí, že je to možná proto, že své partnerky málo bije, no Lubka je jiného názoru. Vzhledem k tomu, že Juraj se Stankou nějak natáhli krok a ona za nimi v tom nepřehledném terénu malinko zaostává, svěří se prozatím jen do kamery.

Neměla na muže štěstí, otec jejího dítěte byl hrubián a násilník, vytrpěla si své a jen díky síle pracovního kolektivu zaměstnankyň drogérie, kterým tímto děkuje a posílá písničku na přání, je stále na tomto světě. Úkol zní jasně, už ani slzu!

Když ty dva pak doběhla, potvrdila své odhodlání bojovat. Její nejsilnější zbraní bude zřejmě ta poetika. Svou duši totiž vkládá do textů. Na otázku Stanky, jestli tedy píše, odpovídá, že ne.

Ke konci tohoto vyprávění jak Juraj, tak i jeho maminka, určili jako favoritku Stanku. Jestli tedy nakonec nezbydou oči pro pláč jak Lubce, tak Jurajovi, se dozvíme až příště.

MAMÁNEK č. 5: NIKO

[singlepic id=6317 w=420]
Posledním z dnešních adeptů na lásku je v doutníkovém dýmu zahalená celebrita Niko. Vzhledem k mým předsudkům, které jsem zmiňovala už v upoutávce, vypíchnu jen jednu věc, která mě opravdu pobavila. Tou byl příběh morčátka, které si vyjelo na svou první dovolenou, na své první filmování a už už to vypadalo, že majitelka Katka nebude příliš hbitá, a ta svině klouzavá ji zdrhne a udělá si i své první samostatné bydlení.

[singlepic id=6337 w=420]

K Nikovi ode mě vše, v diskusi si ho sejměte sami :).

Hľadanie lásky začalo velmi slibně, co myslíte?
Těším se na Vaše postřehy v diskusi.

Bazinga

jsem předseda. Předseda klubu smesvině. Moje rekapy ke slovenským seznamovacím reality show jsou touhle funkcí poznamenány.

Mama, ožeň ma!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 262
1
JanaH
Reagovat

Joj, již dnes? :-D

2
Elko
Reagovat

Bazinga, ty ich ničíš už od začiatku :-)))))

3
JanaH
Reagovat

2 Elko : máš snad něco proti??? ;-)

4
galadriel
Reagovat

Večer sa čítame, toto si nenechám ujsť :D
Elko šetriť ich netreba, oni nás našťastie tiež nebudú :))

5
Bazinga
Reagovat

jinak, před malou chvíli jsem se dostala k informaci, že Tibor asi koktá, a to mne dovedlo k úvaze, jak přišel k těm 80 partnerkám. On asi chtěl na jeden nádech říct osem až desať… je skoro z Maďarska… a tak z toho vyšlo „osemšdesať“… a promiskuit je na světě… :-D

6
Elko
Reagovat

5 Bazinga: :-))) šiš :-))) priznaj, že tebe sa ten Tibor musí veľmi páčiť, úvaha je to skvelá :D… ty by si mala byť „psycholožka“ :D

7
Lea
Reagovat

Zesměšňovat koktavost je vtipné?

8
Amy
Reagovat

Nevím jestli jsem špatně viděla nebo tam byla jen nějaká podoba, ale neobjeví s etam náhodou ta z FHŽ3 SK, ta co byla načapána inflagranti se Slavem? Myslím, že se ucházela o Mariana ( toho alkáče).

9
Elko
Reagovat

8 Amy: áno, máš pravdu je to tá holka. Mala záujem o (Dušana?) a nakoniec skončila v posteli so Slavom a potom neskončila u nikoho, lebo ju odfajčili obidvaja, či? :-)

10
maruška
Reagovat

Elko – presne tak, začala u jedného, skončila s druhým v posteli, nakoniec odišla naprázdno. Tuším sa volá Katka.

11
maruška
Reagovat

ad Tibor – možno len nerozumel otázke, možno počul: Koľko žien by si chcel mať v posteli počas života? Aký je tvoj sen?
:-)

12
Ludmila
Reagovat

Ano, musím se zastat bazingy, tou zmínkou o koktání účastníka zájezdu chtěla Tiborovi (o tohle jméno miluju) napravit morální profil u obecenstva, jako že to není seriový obš…ník. Jinak na rekapy B. se těším, jak malé dítě na zmrzlinu, jupí.

13
Elko
Reagovat

10 maruška: tak díky za ďalšie potvrdenie, aspoň je vidieť, že nekecám :-)))

14
maruška
Reagovat

Elko – neni zač :-)

Ludmila – presne, aj ja sa teším na rekapy, dúfam že aj RS bude výživná, tak ako tunajšie diskusie :-)

ad Tibor – uvidíme všetci dnes večer koľko mu budeme rozumieť a koľko on bude rozumieť svojim nápadníčkam :-)

15
Elko
Reagovat

14 maruška: mám pocit, že Tibora si nechávajú do posledných častí ako třešničku (lebo nebol ani v upútavke)… pretože v kombinácií s Andrejom by to bola silná vojna o to, kto je väčší… EXOT :-)

16
maruška
Reagovat

Elko – diky za upresnenie :-) Ja ze nam ich vsetkych predstavia hned dnes vecer, tak Tibike bude mozno az na zaver RS, mas pravdu exotov treba davkovat. Na uvod Andrej, nasleduje Juraj v zavese za nim adonis Niko a na zaver Tibike :-) uvidime aky to bude mat dej. Chystam vreckovky, tesim sa na Andrejove bal.techniky :-)

17
maruška
Reagovat

A zabudla som na toho nezamestnaneho. Pre mna nezaujimavy. Vyzera ze je dost zamerany na seba.

18
romantička
Reagovat

tak už jsem nachystaná…
zdáte nás seniory, nejlépe s berlí v ruce, jak už se třeba v MDH pět minut před dojezdem na stanici určení CHYSTÁME!!

19
JanaH
Reagovat

18 romantička : a co teprve ti, co mají berle dvě! :-D

20
romantička
Reagovat

19, jj, vzpomněla jsem si na tebe :)

21
galadriel
Reagovat

uuuž je to tady, uuuž je to tady….a aj s Hudákom :) Som sa bála, že ho vymenia za toho tortového :)

22
galadriel
Reagovat

a už je to tu, Projekt DJ Andrej :))

23
okkvp
Reagovat

na todle jsem i vstala z mrtvých a nelituju :-)))

24
romantička
Reagovat

23 no paráda! ?)))

25
Elko
Reagovat

Projekt DJ Andrej prekonal všetko a všetkých. Neskutočný materiál :-))))))))))

26
JanaH
Reagovat

20 : až jsem slzu zamáčkla… ;-)

21 galadriel : Hudák zase perlí.

27
romantička
Reagovat

aa a ani nemusej kokoktať, aa aal ale dududúúfám že bubu bubu budú

28
JanaH
Reagovat

Cákryš, ten Andrej má ale vybavení, není on dýdžej? :-D

29
okkvp
Reagovat

27 – trochu se bojim, že budu brzo koktat i já, Andy je dokonalej a já jej miluju a Hudáka za mušketýra též

30
JanaH
Reagovat

29 : hej, Andreje jsem milovala prvnííííí! ;-)

31
JanaH
Reagovat

Je krásný. A jak mu slušely ty sluneční brýle ve vlasech, ach.

32
galadriel
Reagovat

Andy nesklamal. MOM ide to 10 min a je to pecka. Začínam sa báť, že DJ je na Slovensku nejaká diagnóza :))

33
Elko
Reagovat

Ak by Andrej chcel DJovanie zavesiť na klinec, tak by sa uživil aj ako verejný zhasínač svetla :D

34
okkvp
Reagovat

eště kdyby se mi to míň sekalo. On i horehronec je kus

35
romantička
Reagovat

to nepsal nikdo jiný než Barborka Vallová!

36
okkvp
Reagovat

Juraja chci domu

37
romantička
Reagovat

juraj má dabingovej hlas! – a jak sem to napsala, už to probíraj

38
okkvp
Reagovat

Co je to ružové tam vedle mamy? Pilčíkova sestrička?

39
romantička
Reagovat

zatim chci oba – andrejka dabovanýho jurajem!!!

40
galadriel
Reagovat

Konečne môj Maťko Miky :)

41
Miky
Reagovat

Zdravím všetkých, zvlášť Elka.

Takže u Andreja “ baby od Vihorlátu še nechytaju, ci boha“.

5), 12) No a to jeho „asi koktanie“ treba brať z tej lepšej stránky,
sú aj horšie prípady,
napr. keď by Vojta Kotek prišiel do spločnosti a predstavil sa: „Jmenuji se Vojta Kotek – pro koktavé jsem Vojta.“

42
okkvp
Reagovat

a teď už brečim :-DDD

43
JanaH
Reagovat

Kulturista též boží. Aj s malým Maťkom. :-D

44
Miky
Reagovat

Podľa počiatočných slov Martinko má rád deti.
No podľa toho, ako sa zatváril po priznaní jeho nápadníčky, že tá je na materskej, vysvitlo, že asi iba v ich výrobnej fáze.

45
maruška
Reagovat

Vierka dosla, supeeeer….

46
Miky
Reagovat

45)
A evidentne nezaostáva za svojim imidžom z Dominikánu.

47
Pattrick
Reagovat

Odkud je Vierka?

48
romantička
Reagovat

oni to i tou Dolnou Lehotou uměj dotáhnout na doraz! :)))

49
Pattrick
Reagovat

Tak je z hotelu, já ten ksicht poznal :D

50
romantička
Reagovat

„spáva prerušovaně zhruba tri hodiny a opravil celý dom“!!!
:DDD

51
maruška
Reagovat

Patrick – Vierka je z BA, predcasom bola v hotel paradise.

52
Elko
Reagovat

Miky, ty žiješ… zdravím ťa, vitaj ;-)

53
JanaH
Reagovat

50 : okkvp jistě ocení výběr veselých barev i vkusnou geometrii při výmalbě. I mně šly oči šejdrem.

54
Miky
Reagovat

49)
Ten ksicht sa nedá nespoznať.
Veď málokto tak vydesil dominikánskych mačov tak ako ona,
snáď iba záverečná baba s flinotou.

55
Miky
Reagovat

52)
Ááále žijem, Elko , … uznávam, že voľáko dlho na tvoj vkus, ale čo už s tým narobím … :)

56
Elko
Reagovat

okkvp: to ružové nám nechcú prezradiť, ale určite nepovedala posledné slovo :-)

Páči sa mi Ľubka aké mala decentné otázky na Jurajovu maminku:
– aký som na vás robila dojem
– a aký ročník, tak ako moja maminka? Tak nie, moja maminka je FAKT starší :-)

57
romantička
Reagovat

tyhle RS stojej a padaj na komentáři – nic se tam nedělo a já už mám vymlácenou bránici

58
JanaH
Reagovat

57 : no… třeba : „Andrejovi sa robia vrásky na vysokom čele…“ :-D
A jsem mrtvá. :-D

59
Elko
Reagovat

54 Miky: volali sme ju tuším inak, ale záverečná baba s flintou ma rozsekalo :D :D :D

Projekt Vierka vs. Projekt Andrej -> kto vyhrá? :)

60
romantička
Reagovat

aj ja som zrazu preqapená z toho, že mam dve děti!
:D

61
maruška
Reagovat

Premeskala som baliace techniky Andreja, ako prvu som videla Vierku. Spolieham sa na archiv.
Vyhra tam Miska,ked odide domov :-)

62
Miky
Reagovat

59)
Vierka vs. Andrej ??? nie je šanca natipovať …

Aááá – Vierka ide na to cez šport – déja vú.

Krásna debata pri stole:
– prečo neješ mäso ?
– lebo som vegetariánka .
No to by blba našinca nenapadlo :))

63
galadriel
Reagovat

:D :D či si namaľovaná, nenamaľovaná, prírodná :D
a teraz scénka pri cintoríne :))
SLEDUJTE!!

64
romantička
Reagovat

já si to vrátila a ona říká: „bohové umenia٧

65
galadriel
Reagovat

Niko je s tou cigarou a vyfukovaním dymu dosť nechutný….

66
maruška
Reagovat

Niko – musia dobre vyzerat, aby som mohol s nimi travit cas.
Ten akrobat Andrej sa nezda, skakanie na betone… :-)

67
Elko
Reagovat

Koľko bodov dávate Andrejovi za jeho premet s jednou rukou …“a sledujte!“? :-)))

68
JanaH
Reagovat

A už je tu Adonis! :-D
S doutníkem… :-)))

69
romantička
Reagovat

67
tak, keď tanečnice pro dospělé, tak pak bojovník pro batolata!

70
JanaH
Reagovat

67 Elko : je to majster! :-)

71
JanaH
Reagovat

Ještě že jsou tak často reklamy. Bránice si odpočine.

72
romantička
Reagovat

JanaH – jj…. Adonis – dělanej v Adonis Photoshopu ;)

73
galadriel
Reagovat

Mňa by zaujímalo, koľko má Andy cm….myslím výškovo, lebo už aj Vierka je vyššia.

74
Elko
Reagovat

73 Galadriel: ešteže si dodala… výškovo :-)))

75
okkvp
Reagovat

Kanec bude až teraz na konec?

76
galadriel
Reagovat

74 – ja už Vás poznám :D

77
JanaH
Reagovat

73 galadriel : oč je Andy menší, o to má delší vlasy. Napadá mě taky srovnání s rozumem, ale mlčím! ;-)

78
okkvp
Reagovat

77 – oč je menší, o to je dokonalejší

79
romantička
Reagovat

75/76/77 – kalíte vodu a přitom už ste si je rozebraly!!! :(
ále já du do toho s váma!

80
okkvp
Reagovat

jaj Katka pro Nika – asi umřu :-DDD

81
galadriel
Reagovat

Niko do poslednej chvíle dúfal, že Katka bude pokračovať ďalej a nezastane pred jeho domom:D

82
maruška
Reagovat

73 galadriel-tipujem 155cm.
Niko pozrel na morca pohladom: toto bude na veceru???
Napadlo mi ze tam nejako riesia ciganky…

83
romantička
Reagovat

jen nemyslete – v každé ženě ja tak trochu kousek katky

84
galadriel
Reagovat

Tak takéhoto Nika si pamätáme z HP. Čo slovo, to perla :D

85
maruška
Reagovat

Bodybuilder s lepkavymi umyslami :-)))

86
romantička
Reagovat

adonis byl odlehčen dalším kulturistou – je fajn, že nás nezabili střihem rovnou na Adrejka

87
galadriel
Reagovat

tak on sa im upiekol škrečok na slniečku a nemohli ho zakopať, lebo bola zima a zmrznutá zem…..hmmm….niečo mi tu nesedí :D :D

88
Extasy of st.Theresa
Reagovat

Bodybilder ze spíže nás všetkých očaril.

89
romantička
Reagovat

tak zatim mne nejhloub pod stůl dostalo „vela spoločného s katkiným hlodavcom“ :DDDDDD

90
maruška
Reagovat

Dalsi SBSkar :-))) Nepomozem si ale ma taky polosialeny pohlad pri reci o buvkani.

91
Phoenix
Reagovat

noooo, zřejmě slušnej oddíl….myslím, že letos to bude výživnější než minulá série….:)

92
okkvp
Reagovat

A čo Tiborko – květ můj nejmilejší, ten nebude?

93
Extasy of st.Theresa
Reagovat

A pretlak emócií nebude chybet. Nastesti.

94
maruška
Reagovat

89 romanticka – mna najviac dosla Vierkina veta o sexe, dnes este nie, ale mozno o den, dva :-)

95
romantička
Reagovat

92 s potěšením kvituju, jak jsi pookřála :)))

96
JanaH
Reagovat

79 romantička : ono už se losovalo? Koho teda mám? :-D

97
romantička
Reagovat

94 – maruška – tak ano, to bylo taky pod stůl, ale to jsem ještě neměla tak vyhloubenej důlek :)

98
JanaH
Reagovat

92 okkvp : Tiborko bude nejšpíš zlatý klinec… na budúce. Ať si nevystřílí matriál hned na začátku.

99
galadriel
Reagovat

92- okkvp asi to bude tak, ako to Elko písal. Niektorý z nich skončí skôr ako tí ďalší a Tiborko to tak nejak doplní.
Aj v minulej sérke tuším bol Pavel (ten polovník s jazvečíkom) taký oneskorený… sa mi marííí :))

100
okkvp
Reagovat

95 – aj teba lubim (srdíčka umazána bo obrázkové smajle netrpíme)

101
Extasy of st.Theresa
Reagovat

Okkvp-typove je ji nejbliz Ĺubka si myslim. Aspon me to napadlo hned,jak promluvila.

102
Karlos
Reagovat

Parádní show, slovenský FHŽ je skvělý, ale i MOM je neskutečná show! :-DDDDDDDDD

103
okkvp
Reagovat

98 +99 – Barborka ví, že tolik srandy najednou by národ vlastní i spřátelený nemusel přežiť bez následkov :-)))

104
romantička
Reagovat

okkvp – zas to nepřeháněj!
já nepřenesu přes sérce tu stofku a Elko sérdíčka :)

105
JanaH
Reagovat

103 okkvp : no on je těžký počtářský oříšek, asi zasedá jury. :-)

106
okkvp
Reagovat

104 – neboj já je za chvilku smažu, bo srdíčka a jiné podobné se tady přece netrpí. To byl jen chvilková pošťuch a ta stovka :-D

107
Elko
Reagovat

maruška: SBS musí byť… ale toto je skôr romantický Bodybuilder :-)))

okkvp: vieš si predstaviť, že by tam ešte teraz dali Tiborka? :-)))

108
romantička
Reagovat

a už to začíná, pro slzy nevidim a ačkoli rozeznám barvu hlasu, podle obsahu si u marťa prestávam byť istá, kto je kto

109
JanaH
Reagovat

106 okkvp : jen je tady nech, ať je to celé takové vyvážené. :-D

110
okkvp
Reagovat

109 – jézus, jen toho vyvažovacího borca z dortů nepřivolávej :-)))

111
galadriel
Reagovat

110 – a to som chcela isť v klídku spať….:)

112
maruška
Reagovat

Elko- no mne pripada, ze je dost narocny na ludi vo svojom okoli, nepride mi ze je to pohodovy clovek, z jeho rozchodu sa pravdepodobne nepozviechala najviac jeho sestra, a vieme odkial ma tolko plysakov :-)))

113
upc
Reagovat

Ta trapná Trojanová se nacpe všude, koukám necelou minutu a už mám osypky :/

114
Lea
Reagovat

Hudák je jen herec, který čte předepsaný text. Z jeho hlavy není nic, tentokrát je autorkou komentářů Dominika Hašková. Bez komentů by to ale byla total nuda, a i tady je to víc chat než diskuse :)

115
galadriel
Reagovat

113- našťastie je tam Trojanovej aj Nika celkom málo. Bála som sa, že bude uprednostňovaný pred ostatnými. Ale asi zistili, aký potenciál má ostatný prostý ľuď, tak je to vyrovnané :) Tretiu predpokladám nasadia Nikovi nejakú poriadnu šupu, aby s ňou mohol tráviť ten čas :))

116
Romeo
Reagovat

Lea: nastuduj si, co je chat a co je diskuse… B-)
a k pořadu… Jojka opět nezklamala, výborná reality šou :-D

117
maruška
Reagovat

noo pravda jest, že som sa tiež obávala, že táto šou bude o Nikovi, zatiaľ chvála, že to tak nie je.
galadriel – presne, aj ja čakám že mu tam dodajú nejakú cicu-micu :-)
Zatiaľ sa mi tam javí, že najviac rozumná je tam cigánka od Martina.

118
JanaH
Reagovat

114 Lea : pravdu díš. Hudák je herec, který skvěle čte výborně předepsaný text. I když ani o jeho hlavě a jejím obsahu nemám důvod mít pochybnost. ;-)

115 galadriel : Niko by mohl tvořit jen takovou občasnou, polonahou (nejlépe němou) ozdobu se sklenkou dobrého moku a doutníkem… :-D

119
rea
Reagovat

Panebože , DĚKUJU TI ZA EXOTY ! Já už se na tyhle RS těším víc než na pohádky na Vánoce.

120
Bobby Brown
Reagovat

Zatím mi jako nejhezčí z holek přijde ta cikánka. Se sympatiemi uchazeček ještě uvidím v příštích dílech.

121
cathy
Reagovat

No tak vidím, že je se na co těšit…bude to pekelné:-D

122
rea
Reagovat

121 – jj, Bučkovci budou mít co dělat, aby MOM ve třetí řadě překonali :-)

123
maruška
Reagovat

konečne to vidím v archíve, máte pravdu Andrejko je kúzelný, pred wc stojí jak v rade na chlieb. Asi sa bál, že netrafí do tej multifarebnej obývačke :-D

124
maruška
Reagovat

oprava – obývačky

125
Extasy of St. Theresa
Reagovat

Ale Hudák se ve čtení výrazně posunul! Pusťte si první řadu Farmáře a uvidíte ten rozdíl :-) Tedy spíš uslyšíte :D

126
Petra
Reagovat

To fakt enmá chybu, Slováci umí dělat reality show … to se s naším natahovaným farmářem nedá srovnat … už se těším na další díly …

127
Anonymní (edit Prochor asi)
Reagovat

Konečně jsem to zkouknul z archivu. Teda jsem zvědavý, jestli Vierka bude stejná mimoňka jako v hotelu Paradise. A naopak jsem zvědavý, jak bude zasahovat Niky Trojanová. Protože jak si pamatuju, je to totální řešička a dohazovačka a nevydrží nechat věcem volný průběh. Nutno říct, že byla velice úspěšná dohazovačka. Tak uvidíme.

128
Bazinga
Reagovat

tak rekap přidán :-)

129
maruška
Reagovat

Bazinga – diky za rekap, vydaril sa ti.

130
Elko
Reagovat

Bazinga: tlieskam za rekap! Vypichla si všetko, ale fakt všetko dôležité a zase si pobavila :-)))

131
Ludmila
Reagovat

Taky dík za rekap. Mě nejvíc rozsekala věta :

Mám 2 děti, 4 bratry, 8 bratranců a 16 strejdů… a všichni se přistěhujeme do vašeho dvoupokojáče… :)“

Jinak Niko mě v podstatě nudil a narozdíl od HP, kde to byl můj oblíbenec, tady mi nějak nesedne. Tyhle jakoby hvězdy se mi v takových RS nelíbí, chci exoty z běžné populace. Notabene ta milovnice křečků, tam je už od počátku jasné, že se nemůže chytat. Tak se tím pádem jako divák nemám nad ím dohadovat – výjde jím to x nevýjde jim to.

Vierka se mi zdá, že se nějak obalila od minulého učinkování. Ale tmavší vlasy ji sluší.

132
Ludmila
Reagovat

Ale i přes tu kritiku ohledně Nika jsem spokojená. Ten doprovodný komentář Hudáka fakt nemá chybu.

I když jsou to tam exoti všichni, chápete, jak se může přihlásit někdo tomu nezaměstnanému neadonisovi pětatřicátníkovi, co tráví život v posilovně? To ho jako ty holky touží živit z mateřský?

133
okkvp
Reagovat

Jsem nestihla upoutávku – vysvětlení krutého zacházení s panem Svalem. Tuším, ale trochu mi to mrzí, neboť rýžová strava má zřejmě speciální vliv na mozkové buňky a spojení. Při zahlédnutí Svala s doutníkem a při pozorování jeho vznosné chůze (on asi dost ušetří za oblečení, když porád chodí polonahej) se mi celkem navaluje, ale perly z něj padaj úžasný. Navíc se mi zalíbila nevěsta Katka s morčátkem. Kde že to už seznamování hrála? (mi vypadla)

134
Bobby Brown
Reagovat

Asi jsem to přeslechl, ale neslyšel jsem, že by Velký Maťo mluvil přímo o steroidech. Jeho naznačování toho a onoho mi přijde asi stejně důvěryhodné, jako že je DJ „majster“. Prostě zobe bobule s tribulusem na podporu vlastného testosteronu a zahaluje to trouškou tajemnosti. Jestli nepracuje, kde by sakra bral peníze na černý trh s anaboliky? Heh… tedy, pokud on sám s tím neobchoduje, čímž by se ty peníze naopak vysvětlily.

135
Kapi
Reagovat

¨Vypada to na skvělou show. Trochu mi vadil prilis rychly rozjezd – nevideli jsme uplne prvni reakce pri setkanich v dome atd…

U martina jsem nepochytila od zacatku vek a myslela jsem si, ze je mu asi 42 let a snazi se vypadat na 38. Na 35 bych ho netipovala vubec. Jinak je celkem nudny.

Niko – to je zbytecnost- je tam jen proto aby si utahoval z napadnic- od zacatku jen divadlo. jasne, byva to i jinde, ale tady je to uz moc. Proste vsichni hraji jen presne danou roli – dost predvidatelnou. A ty vecne nesouvisejici prostrihy.. ale to je taky u ostatnich casto – prostrih do uplne jine cesti dne. Skoda.

Ten s hrubym hlasem – nejak nevim co u nej vypichnout. Jen to, ze je az moc zbytecne otevreny vuci novym znamostem a nabiha si na vlastni problemy.

Andrej je zajatec domacich zabehnutych norem. Zije ve svete svych rodicu a detskeho pokojiku s „hightech“ hracickami. mohli by ho ostrihat- zajimlo by me jak by vypadal a byl by to velky zvrat. I kdyz nahore by mu uz toho moc nezbylo.

Zda se mi, ze znelka je letos slabsi a prilis k tomu nesedi. Ani jakoze kontrastem ani jinak. proste nevyrazne, preplacane, nudne a zamenitelne s cimkoliv.
Ale slovaci tyhle show proste umi, to se musi nechat a u nas se jim v tomhle nic ani nepriblizilo. I kdyz toho manipulovani komentarem by mohlo byt taky trochu mene na ukor skutecnych zaberu ;)

136
Bobby Brown
Reagovat

133 – to víš, ono to jde ruku v ruce s narcismem.

137
Bazinga
Reagovat

134 :-), nepřeslech. Ale protože o tom mluvil skoro furt a já už jsem vyčerpala „zobe“, „tab-le-ty“, „TO“ a abych to furt netočila dokola, tak jsem tam prdla ty steroidy :-D

138
Elko
Reagovat

Bobby: zákulisné info – možno u Tiborka uvidíš aj maďarúl dievčatá a možno aj zrzky :-)))

139
Bobby Brown
Reagovat

138 – to se asi budu koukat dál, tohle bych si ujít nenechal. Zatím tam je aspoň střeštěná Vierka, pro kterou mám nějakou slabost.

140
Jonatána
Reagovat

Bazi, ahoj! Nemám Jojku, jdu se jim kouknout na net, jestli to tam je a nemusím za to platit. Ten rekap je boží, Tvůj smysl por humor a ironii nemá chybu. Bez ohledu na to, jestli to někde nejdu, tyhle rekapy číst budu. Ale doufám, že to najdu, nebo to je evidentně „kvalitní materiál“ :-).

141
Ludmila
Reagovat

140- Jonatana

tam to myslím není zpoplatněné a souhlasím, už jen rekapy Bazingy stojí za to

142
zimimi
Reagovat

Katka zhubla.
Věra přibrala.
A svalovec s doutníkem a chlastem byl k popukání.
Ten první, ten co dělá hvězdu na jedné ruce má hodně hezké oči a vůbec, když tam byl v záběru bez kousku hlavy, tak mu to slušelo.

143
zimimi
Reagovat

Jinak se mi nelíbí, že v rekapu byl tak odbytý. Antipatie jsou jedna věc a rekap druhá. Tak buď ho dělám pořádně, nebo nic.

144
Mikes2
Reagovat

Hihihihihihi…
Teda, Bazi, nevím, co to je epesní, ale zní to sexy!
Jo, nevystupovala ta slečna s morčátkem už někde? Mám dojem, že jsem její epesní postavu už někde viděl.

145
okkvp
Reagovat

143 – rekapista může co chce, rekapista je autor a pán.
A tady se pěstuje psina

146
XY2
Reagovat

140 – není to zpoplatněné, nevím, jestli tu můžu dát odkaz, ale stojí to za to, je to nádherný, komentátor super…

http://mamaozenma.joj.sk/mama-ozen-ma-archiv/2013-05-13-mama-ozen-ma-nova-seria-zacina.html

Když, tak to admin smaže…

Slováci na lidi mají čuch? Nebo si dají větší práci s výběrem?

147
XY2
Reagovat

143 – nevím, zdalipak to myslíš vážně, ale jaké antipatie? Ke komu?

148
Bobby Brown
Reagovat

(ještě je třetí možnost, ale nebudu provokovat, stačí že je hokej)

149
XY2
Reagovat

Antipatie budu mít patrně ke všem, ale v dobrém, takovýma hláškama se pobavit musí snad každý:-D

150
XY2
Reagovat

148 – jako že není z čeho vybrat? :-)))

151
Bobby Brown
Reagovat

/jako že není z čeho nevybrat ;-)/

152
Elko
Reagovat

Bobby: na čo si narážal???

153
Bobby Brown
Reagovat

Ale Elko, proč na noc hned takto sexuálně zaměřená otázka?

154
Evík
Reagovat

142 zimimi
Projekt podle mně má očka spíš nepříjemná… A nelíbí se mi ani když má půl hlavy, ani s celou hlavou… A kdyby přišel o hřívu, obávám se, že by měl značně přebujelou lebku směrem k nebi, stejně jako Tiborko… ;o)

Velice se těším, jak s ním zatočí projekt Vierka, která je i podle pouze pár minut na obrazovce, mezi všemi projekty těžká váha… :o) A náš projekt má nalomené sebevědomí, hrůzostrašné zkušenosti s ženským pohlavím dvacet kilometrů na všechny světové strany od hi-tech pokojíčku, a také dvanáct vážných vztahů během dvanácti nocí… A z toho mi vychází, že si ho projekt Vierka dá ke svačině…

Taky bych ráda viděla, jestli by byl takový frajer, a hvězdu sfouknul s OBĚMA rukama v kapsách… Protože s jednou rukou v kapse tento tělocvičný prvek zvládne každý týnejdžr o velké přestávce mezi hamburgerem a kofolou…

Niko je takový krásňoučký, a nejlepší by bylo, hrát s ním na bobříka mlčení… Protože jenom tak můžeme žasnout nad exteriérem, a neřešit výplň mezi ušima… :o) Ovšem také si nejde nevšimnout, jak se tak noří z chlorované vody, že má na sobě tolik pih a pižek, jako je hvězdiček na nebi… Jak to chudák zvládá, když se tak vidí v zrcadle??? Vlastně asi dobře, protože do koupelny sice chodí do půl těla, ale zásadně s doutníkem, takže se vlastně skoro nevidí… Adonis v oparu… :oD

No a Maťo a Maťko… Jeden bez druhého nedá ani ránu… Kde je jeden, je stoprocentně i ten druhý… Když se holí Maťo musí se oholit i Maťko… Maťo zobe bobulky aby byl krásný, ale Maťko na tom vydělá ještě víc, protože je nejen krásný, ale i zdravý… Jediné, co není jisté je, co říká Maťko na konkurenci miliónu plyšáků všude v Maťově pokojíčku… Necítí se odstrčený? Co když už měl plyšáků od přítelkyně hlavu jak pátrací balón, tak se kousnul, a svalnatému Maťovi zavařil??? Teď ho má jenom pro sebe, a to si přál…

Juraj bohužel odkryl všechny karty hned na počátku, takže zkušená žena nebude mít těžkou práci… Usadit se u tohoto hledače je velmi lákavé… Ví, že se dá na něm dříví štípat, a ještě se bude mít dobře… Exmanželka i s dítkem je za sedmero horami a sedmero řekami, a ještě je hlídá proradný, zlý a žárlivý drak… Potenciální tchyně vypadá mile a poměrně neškodně… A hluboký sexy hlas už je jenom bonus… Nádhera!

155
Ludmila
Reagovat

154- Evik

No nevím, nevím s Jurajem, mě příjde, že všichni musej držet kušňu a poslouchat, v jeho případě bych se bála domácího násilí, matka z něj měla evidentně strach, tedy aspoň z mého pohedu

156
Ludmila
Reagovat

154-Evik

Tohle se ti ale fakt povedlo:
Taky bych ráda viděla, jestli by byl takový frajer, a hvězdu sfouknul s OBĚMA rukama v kapsách… Protože s jednou rukou v kapse tento tělocvičný prvek zvládne každý týnejdžr o velké přestávce mezi hamburgerem a kofolou…

157
Evík
Reagovat

A doporučuji tuto diskusi dokonce se dvěma účastníky RS:

http://mamaozenma.joj.sk/mama-ozen-ma-uchadzaci/andrej.html

158
Evík
Reagovat

155 Ludmila

Já doufám, že je to spíš takový ten typ, co štěká ale nekouše… A když kouše, tak je to jedno, protože je stejně pořád v lese… :oD

159
Evík
Reagovat

Jestli se nemýlím, je Andrej absolutním exotem, protože, a to jsem ještě neviděla, útočí i do vlastních řad… :o)

http://mamaozenma.joj.sk/mama-ozen-ma-uchadzaci/martin.html

160
Jonatána
Reagovat

Přátelé, rekap jsem si našla i bez pomoci (ale všem děkuji) a díval se na to se mnou můj 20letý synátor, který sem přišel, slyšel jak se řežu a poté, co si vyslechl pár komentářů Hudáka, si vzpomněl, že tohodle chlapa už občas se mnou poslouchal. I milostivě mi nabídl, ať se koukáme spolu u něj v pokoji, kde monitor je asi třikrát větší než u toho mého NTB invalidy :-). Opakovaně jsme to vraceli, protože jsme přes řehot neslyšeli. Hudák forever, to píšu pokaždé, kdy s ním něco sleduju. Slováci prostě RS umí – od výběru šílených účastníků po famozní komentáře. Projekt DJ Andrej (neboli DJ Tiesto ze Zemplína, co má 4 harddisky a RAM 3 giga) je krutopřísný, jak pravil můj syn a ode dneška mu říkáme Karate Kid :-). A ano, myslím, že Vierka mu dá zahulit. Maťo a malý Maťko jsou dvojka k zulíbání a tupost Nika nezná mezí. BTW, mi se fakt nelíbí. u těchle nabouchaných svalovců mám utkvělou představu, že mají svaly i na mozku (což Niko potvrzuje).a on už je fakt moc. Když si zapálil doutník, řezali jsme se jak blázni a mladý prohlásil, že na tohle se teda bude koukat se mnou. Ještě si musí přečíst rekap Bazingy, protože ten to ještě umocní. Jo, tohle bude mé oblíbené pokoukáníčko. Kam se hrabe nudný farmář.

161
Jonatána
Reagovat

Málem bych zapomněla na pilčíka. Slovo pilčík jsem slyšela poprvé a to si fandím, že slovenštinu dávám s přehledem a tak, že to zní slovensky :-). Pořád jsem přemýšlela, co mi to připomíná a už jsem na to přišla: Půlčík! což při pohledu na basujícího mamánka Juraje je hodně vtipné. Asi mu začnu říkat Frodo. Nebo spíš jenom Pytlík :-).

162
maruška
Reagovat

Ak by si Andrej ucesal vlasy do tvare a nasadil svoje slnecne okuliare vyzeral by ako bratranec Itt z Adams family:-)

163
XY2
Reagovat

Jen se děsím, aby Maťo nechtěl představit i Maťka, docela dost vydržím, ale tohle nevím, jestli by bylo to nejlepší:-)

I jeho sestra je velmi zajímavá…:-)

164
Prochor
Reagovat

Když jsem viděl pohoštění u Andreje, tak bych chtěl vidět, jak ho připravovali. Asi nejdřív obložené chleby a pak nějakým fukarem naváli sýr. Sýr byl všude v přilehlém okolí a i na chleby něco přistálo.

165
maruška
Reagovat

XY2 – v jednu chvíľu to vyzeralo, že ho ukáže, len asi nebol oholený… Tá jeho sestra je tiež zaujímavý materiál. neplánuje Joj-ka show s opačným garde? Vydaj slobodných 30+? Ona je vhodná adeptka :-))

166
Bazinga
Reagovat

mě by hlavně zajímalo, jak Martin přišel k té skolioze. Jestli se jednalo o nějakou dlouhodobou chybku v bodybuildiřím plánu, nebo jsou za to zodpovědná ta úžasně pohodlná rozkládací křesílka, na kterých spí…

167
maruška
Reagovat

Bazinga – asi ho plyšáci vytlačili z postele a z toho obdobia má skoliózu a napokon skončil na pohodlnom rozkladacom kresielku pre návštevu :-)))

168
Elko
Reagovat

154 Evík: fajn si sa rozpísala, pekné čítanie :-), ale malá výtka – prečo toľké podceňovanie Projekta DJ Andreja :D… áno, on to zvládne aj s dvomi rukami v kapsách – veď je to MAJSTER, dúfam, že nám ukáže všetky svoje kúsky a toto bola len malá ochutnávka :D

160 Jonatána: príhoda so synátorom pobavila :-)))

165 Maruška: ja som za!!! :D

169
Bazinga
Reagovat

167 :-), vysoce pravděpodobné :-)

168 : souhlas, taky si myslím, že to nebylo poslední „a sledujte!“, očekávám variace – s druhou rukou v kapse, po slepu, po zadu, 2x rychle za sebou… záleží na tom, kolikrát ještě vysloví projekt Vierka slovo „šport“ :-D

170
XY2
Reagovat

169 – ba ne, já myslím, že svůj repertoár vyčerpal :-)

172
J.
Reagovat

Báječný rekap, chechtám se jak blázen. Komenář také jako vždy velice vtipný. Slováci mají opravdu „zvláštní výběr“ účinkujících. Tomu co nechce s dítětem dají i se dvěma, romka atd. Proč třeba tu slečnu s morčátkem nedali k DJ Andrejovi – to by snad mohlo mít šanci…

173
Jana
Reagovat

Mě by zajímalo jak se adeptky vybírali ? Dle čeho? Kdy\ž nakonec každý dostal, něco uplně jiného než požadoval … ale teda materiál je tam dobrý … myslím, že Niko je tam navíc, a naprosto zbytečný … a ta Nikol s Matinkou, teda spíš mě zajímají ti obyčejní exoti než tato trojka snobů … ty holky ( adeptky ) si tam s nima musí připadat hrozně … to bych šla radši k Majstrovi …

174
Bazinga
Reagovat

já ještě poprosím někoho, kdo se v tom vyzná, jestli by mohl okomentovat Stančino líčení. Mi to připadalo, že tu horní linku kreslila v drkotajícím dopravním prostředku, ale nechci se tu ztrapňovat :-). Už minule mi bylo vyčiněno, když jsem nerozpoznala poslední módní výkřik „panda look“ u Kleo.

175
Radana
Reagovat

to Evík 154 Přesný odhad,shodný s mým názorem,prskala jsem smíchy.

176
maruška
Reagovat

174 Bazinga – nóó aj mne sa zdalo že to nemá presne podľa pravítka namaľované… Možno sa maľuje skoro ráno pred odchodom do práce, alebo jej to ostalo odvčera :-)) máte voľajaké krivoľaké… Tá Jurajova sestra má cez 30 a je slobodná??? Mohla by byť ďalšou adeptkou do Tato vydaj ma :-)))

177
romantička
Reagovat

Bazinga
REKAP!!!!!! :D – četla jsem v noci

178
Phoenix
Reagovat

Včera jsem neodolala a koukla jsem na první díl znovu. A neprohloupila jsem. TOLIK mi toho uteklo a hlavně jsem opět nevěřila vlastním očím….
1) DJ Andrej aka Majster….luxusní mimóza a další týpek, co si dělá diskošku v pokojíčku. Jen čekám, kdy se svou vyvolenou začne křepčit a dřepovat jako romantický pumpár Miško….Upřímně, mně frajer na prvním setkání předvést ,,hvězdu na jedné ruce“, balím saky paky a jedu dopryč. A myslím, že jeho nápadnici Mišce to též nebude trvat dlouho… Vierka byla zjevením už v HP, ovšem tady jí vítám, je skutečně z jiného světa a zřejmě se potřebovala jet někam zrekreovat….Andrej na ní dlooooouuuho nezapomene….zvlášť potom, co se s ním druhý den vyspí:)
2) Mikrofon Juraj: tenhle týpek na mě nepůsobí ani sympaticky, ani mile….Neznám ho, ale podle těch projevů bych se nedivila sem tam facce…Nemám z něj dobrý pocit, ale uvidíme, co se z něj vyvrbí. Lubka je lehce mimo, zatím si nestihla všimnout, že jaksi nezapadá do Jurajova zorného pole… U Stanky mě fascinuje podobné líčení jako u Kleopatry a ,,nádherný“ chrup….
3) Niko: vážně nechápu, proč se sem hlásil. Zvláště poté, co se ukázalo, že spíše pracuje/pracoval na druhé straně barikády….Je si jistý, že mu jojka poslal správné nápadnice?
4) A to nejlepší nakonec….MAŤO….moje maminka shlédla jeho fantazírování o vyholeném přirození, jak jeho a ,,holčiček“ a prohlásila rezolutně – ÚCHYL!:D Ten chlapec má dost. Výraz děvčat, když jim sdělil, že s nimi bude nocovat, byl třeskutý. Zhruba podobný se zjevil na tváři DJ Mira z Prešova, když se ho nápadnice Erika zeptala, zda je mu sympatická… Vyvalená hadí očka a upřímné neeeee, je nesmrtelné.

Bravo, jojka. Bravo všem, kteří se podílí na této zábavě. Lepší neznám. Proti MOM jsou všechny RS jen slabým odvarem a nezáživnou relací.
Z předvedených účastníků mám pocit, že na Slovensku je každý druhý DJ, karatista a bodybuilder:) Ovšem, co je plus – tito účastníci mají více zubů než všichni farmáři dohromady….:D Už aby bylo pondělí….

179
JanaH
Reagovat

okkvp : morčatová Katka byla v SK FHŽ, kde na žúrke přefikla punkového hudebníka s epesní patkou do čela Slava. Tehdy ovšem pro morče zajistila hlídání, tudíž měla volné pole působnosti. ;-)

Evík : on dýdžej asi moc dobře ví, proč předváděl své salto mortale jednoruč u hřbitovní zdi. Pokud by se snad pokusl o bezruč, není vhodnějšího místa. :-D

Bazinga : … šiš… hlavně ať Stanka na líčení nic nemění a nevylepšuje, přesně takhle je to dokonalé a určitě to přesně takto chtěla! :-)

180
Bazinga
Reagovat

176 :-), maruška, anebo skoro ráno pred odchodom Z práce, protože pracuje v herně :-). Anebo prostě využila velmi levné učňovské tatérské služby… (permanentní make-up) anebo jí to fakt zůstalo od včera :-D

179 :-D, hlídání pro morče je výtečná úvaha :-). Snad se dozvíme, jestli skutečným motivem bylo „morče friendly“ prostředí RS, anebo pojistka před sebou sama ;-). I když, nemůžu jí upřít docela střízlivý odhad na situaci.

181
maruška
Reagovat

Bazinga – skoro ráno som myslela okolo 10h dopoludnia, v jej prípade :-)) Alebo žeby sa maľovala v práci? :-))

182
okkvp
Reagovat

dobrý čtení je tu i dnes :-)
Niko je suprový – ovšem zajímalo by mi, zda jeho rýžovému mozku dochází, že Jojka mu sice nabídla úlitbu aka odškodnění za zmařené šance v rajčatohotelu, ovšem vychutná si jej ještě o tři celé levly víc.

183
Bazinga
Reagovat

181 :-), ono to hlavně vypadá, že to dělá při nevhodném osvětlení. Protože se mi zdá, že má i trochu jinak posunuté vnímání „vnější strana koutku“ a tou tmavou rozdělila to oko na přesné poloviny :-)

184
maruška
Reagovat

Bazinga – tak sme to objasnili, kde má zlé osvetlenie? V herni, takže sa maľuje v práci. Vidíš a mne od začiatku na nej vadilo, že reku čo má s očami???

185
Bazinga
Reagovat

184 :-) „give me 5“ a jdeme do další zapeklité záhady.

všimla jsem si, že projektova maminka má takovou trošku asi úchylku a na jakýkoliv volný prostor hned něco navěsí… všiml si toho taky někdo? Třeba v koupelně byla ověšená každá šňůra, a zrovna když DJ Andrej právě Mišce představoval tu svou Tiesto předělávku, tak se tak nepozorovaně plížila kolem té stěny a měla v ruce něco, co už už chtěla pověsit… co myslíte, že za tím je?

186
JanaH
Reagovat

185 Bazinga : měla v ruce deku, kterou se chystala někde zdobně rozprostřít. Ty sis snad nevšimla těch překrásných potahů v obývačke na sedačke??? :-D

187
Prochor
Reagovat

Kdyby opravdu Niko hledal partnerku, tak by byl v pasti- zjedné strany na něj tlačí Niky s mámou, z druhé strany mu honí někdo křečka po bytě. Niko by byl větší mimoň než Vierka.
Ale naštěstí pro něj je to celé opičárna, což je jasný hned po losování dopisů. Niky by jinak byla první, která by ho přinutila si všechny přečíst a pak by je řešila. Takhle je jasný, že to je jenom šou pro srandu králíkům. Možná, že ty holky to berou vážně.

188
Elko
Reagovat

Phoenix: ne karatista, ale SBSkári – ženy či muži to je jedno, ale je to povinná výbava či FHŽ alebo MOM :-)

Bazinga: :-))) všetko by si chcela vedieť hneď v prvej časti :-))) …nechaj Projektovu maminku nech sa nám vybarví.

Kleove očné linky neprekoná nikto, ale tak už by sa konečne tento štýl mohol dostať aj do Českej republiky, pretože potom by ste nemali zbytočné otázky :D

189
Elko
Reagovat

A ja som si všimol, že je tam tuším KAŽDÁ slobodná maminka (alebo nie a to dokonca v mladom veku!) a to vraj slovenský národ pomáááličky vymiera, lebo sa nerodia detičky… tak potom vzorka MOM je fakt „mimo mísu“ :-)))

190
JanaH
Reagovat

187 Prochor : já hlavně očekávám, že se Adonisovi dostaví dobře poradit taky sestřička paradajska užsizabohanevzpomenujaksejmenovala… To by teprve celá taškařice byla dovedena k dokonalosti. ;-)

191
romantička
Reagovat

185
poslední díl, poslední záběr, poslední projekt: šibenice

192
Poštovní holub
Reagovat

Ahoj,všichni! Pořád někde lítám, tak to doháním až dnes. Řehtal jsem se tak, jak už dlouho ne… a pak ještě víc u rekapu Bazi. Užasný! Budu to muset vidět ještě jednou, moje dojmy jsou tak chaoticky nahuštěné, že to chce klid a soustředěnost. To se poprvé nedalo zvládnout.
Kouzelného Andrejka jsem si zamiloval už při upoutávkách a rozhodně ho mám v plánu obalamutit. A ne jednorázově. Když ho, při jednoruč hvězdě, klovnu šikovně do zadku, určitě zvládne přidat i piruetu, po čase, a když přitlačím, i trojitou.Věřím mu a mám s ním velké plány.
Juraj svůj hlasový potenciál používá k naléhavým požadavkům na výměnu názorů a nového partnera jeho bývalé ženy si představuju, jako jemného tenora.Po nějakém čase vedle Juraje, musí mít žena pocit, že strávila delší čas s hlavou vedle obřího gongu.
Ach jó, Martin. Je jasné, že ve fázi, kdy se celý ošklubu, bych se mu moc líbil, jenže on se nelíbí mně. A hlavně nechci být nevěrný Andrejkovi, i když… ten by zase mohl něco natočit. A uznejte, že ošklubaný holub s malým Maťkem… tak to taky neuvidíte!
Toho Nika jsem přeskočil, protože mě nebavil. Ten má v každém oku 5 malých Maťků /nebo Maťkov/ a všichni mlsně pošilhávají jen a jen po velkém Nikovi.
Tleskám tvůrcům a těším se na další…

193
Evik
Reagovat

Nesmime zapominat na podstatny prvek teto RS, a to jsou maminky… Uz se tolik touzi svych mazliku zbavit, ze je strci do televize… A to uz je silny kafe… Proto bych doporucovala privest na svet tzv.naslednou RS, pro neuspesne kandidaty MOM s nazvem MVM…Mama Vyzen Ma/Mami Vyzen Mne…

194
Mikes2
Reagovat

Nemohu si pomoc, ale ta slečna, co byla ve SK FHŽ nalapána, ana se nahá tulila v chatce ke Slávovi, snad nebyla tahleta nynější Katka – to by už Sláva musel mít opravdu nulovou rozlišovací schopnost. Mám dojem, že tou nahotinkou byla taková pohledná brýlatá dívenka, co dojela k farmářovi totálně opilá a po celou tu dobu vypadala, že je něčím sjetá. Ale možné je, že už to mám celé dopletené.

195
Poštovní holub
Reagovat

185 – Už vím. Zcela výjimečně TO nebylo k zavěšení, ale k přehození. Andrejko tam má další vychytávky, ktoré si „prerobil“ a mamina moc dobře ví, co je to průmyslová špionáž.

196
maruška
Reagovat

Bazinga – vraciam give me 5 :-)
maminka v pozadí Project Andreja pravdepodobne odmietla vytvoriť si vlastný e-shop a tak svoje dečky prezentuje v premiére RS :-))) štýlom: práve toto idem zavesiť tunáá, mňa si nevšímajte :-))

197
maruška
Reagovat

Mikes2 – je to tá Katka, asi bol Slavo vtedy slepý alebo už mu bolo všetko jedno…

198
JanaH
Reagovat

193 Evík : naprosto přesná připomínka! Oni ti synečci jakoby svým matičkám z oka vypadli. Opět se potvrzuje pravidlo o jablku a stromu, proto máme to potěšení všechny společně vidět na obrazovce. :-D

192 Poštovní holub : zdravím a pozdravuji leteckou sekci, přeju dobrou viditelnost, hladký let a bezpečné přistání. ;-)

199
JanaH
Reagovat

197 maruška : hlavně byl totálně na šrot. :-D

200
Evik
Reagovat

Geodetka Miska je u projektu Andrej take na velmi spravnem miste…. Muze zkoumat a pomerovat balvan, ktery po dobu svych studii a zrejme i po dobu pracovniho procesu (jestli nejaky byl), zrejme jeste nevidela…

A jen tak mmch, pri projektove zdrave povaze predpokladam, ze videonahravka, ve ktere je jeho mila v akci se sousedem z minoritniho etnika, bude mozna volne lozena ve svete youtube…

A ze to bude nepochybne nahravka vysokych kvalit je jiste, protoze neni prilis pravdepodobne, ze clovek by v takove situaci bezel pro videokameru… Takze cekam, ze kameramanovi se ruka ani nezachvela…. Nezbyva nez dodat, kdo z vas na tohle ma??? (Nervy…)

201
Bazinga
Reagovat

200, já si ale právě moc nedovedu představit, že by zaklepal na nějaké dveře, někdo mu otevřel, vpustil ho dovnitř a pak se nerušeně vrátil k činnosti. Já si myslím, že Projekt Andrej pojal podezření, šel domů pro videokameru a pak si pod předmětným oknem postavil z cihliček, bedýnek a židlí takovou pyramidu, na kterou vylezl a protože to pořád bylo málo (je asi fakt prťavý), tak natáhl ruku … no… myslím si, že tam nějaké chvění a rozmazanosti budou… Ledaže!! Ledaže by pojal podezření, vnutil se s nabídkou vytunění rádia po drátu, instaloval někde kameru a pak si pro ni, dejme tomu po týdnu, došel… To by pak byla jiná.

PS: každopádně jsem ráda, že to nějakým drátkem nepřipojil k tomu vytuněnému PC a nepobídl nás slovy „a sledujte!“ :-D :-D

202
cathy
Reagovat

Bazinga – ty mě zabiješ!:-D Díky za super rekap, já tušila, že nezklameš!

203
Elko
Reagovat

Vedeli ste, že Projekt DJ Andrej je invalidný dôchodca!???

204
JanaH
Reagovat

203 Elko : ja nie.
Ale tím se mi vysvětluje, proč neměl u veletoče tak docela propnutá kolena a špičky. ;-)

205
Bazinga
Reagovat

204 – JanaH, ale on ho má na hlavu…

206
JanaH
Reagovat

205 Bazinga : že je na hlavu ukázal dostatečně prokazatelně i bez salta smrti. :-D

207
maruška
Reagovat

Elko – popravde to bola prva vec co mi napadla, predpokladam ze skolioza chrbtice za tym nebude…
Ozaj, vsimla som si, ze trocha rackuje, alebo sa mi to iba zdalo? Vsimol si to niekto?

208
XY2
Reagovat

203 – nevěděla jsem to, ale ani se nedivím:-)

209
Evik
Reagovat

201 Bazinga
A nebo se projekt v predtuse priserneho aktu vydrapal na skrin s videokamerou a cekal…

Ale tuto hypotezu jsi mi Elko zrusil, protoze invalidni duchodce prece nemuze nikam splhat…. Ani metat hvezdy na jedne ruce, ne???

A kdyby byl invalidni duchodce jinym smerem, tak to by snad bylo v divky lakajicim medailonku, ne?

Tak jsem z projektu trochu jelen… :o)

210
Poštovní holub
Reagovat

198 – JanaH, taky mávám křídly a přeju, ať tvůj krok je zase brzy lehký a elegantní, prostě, ať brzy přestaneš pajdat.:)

201 – Nebo… pojal podezření, protože jeho milá zřetelně ochladla a jeho dvoření neneslo ovoce, nainstaloval špiónskou kameru přítelkyni do náušnice a pak už byl jen na příjmu. S jeho, nejen fyzickým, ale i psychickým potenciálem, to byla hračka.

211
JanaH
Reagovat

209 : Evíku, to měl jako nevěsty lákat na papíry na hlavu? :-D
To by bylo ozaj prefíkané! ;-)

212
Poštovní holub
Reagovat

A já prostě nevěřím, že Andrejko je v jakémkoliv směru invalidní. Natož, aby na to měl papíry.

213
Bazinga
Reagovat

209 :-D Evik, přečti si oficiální Andrejův text „ahoj, mam 25 roky, som DJ, žijem s hudbou a chcem žiť iba pre teba. Premna niesu dvoležité penaze, premna je dvoležitá láska“ a teď mi řekni, co bys na něm změnila tak, aby z toho bylo na první pohled jasné, že je na hlavu…

214
JanaH
Reagovat

210 : holoubku milený, to si ještě pár týdnů počkám. Zatím se musím držet hesla „vydrž, Prťka, vydrž!. ;-)

215
Poštovní holub
Reagovat

214 – No vidíš. kdybys měla pěkně křídla, nemusíš se plahočit po zemi. :) Tak se drž! :)

A už vážně dlouho jsem nedostal žádný smysluplný úkol. Tak bych měl návrh. Martin se nám nemůže za žádnou cenu odstřihnout od bývalé přítelkyně. To ovšem nezkusil mě. Až bude „bubkať“ /je možný, že tohle vážně řekl?!/, tak já bych ho zkusil prostě odklovat.

216
Evik
Reagovat

212 Postovni holub

Neee, takovy exemplar urcite nejaky PP ma… A mit papiry na cokoliv je prece taky znamka frajeriny… ;o)

217
Poštovní holub
Reagovat

216 – Eviku, určitě má jen notové papíry a na nich záznamy svých skladeb. Všimli jste si vůbec, jak je všestranný? A ještě k tomu hezký?

218
Prochor
Reagovat

203 – Ano invalidní důchod vysvětluje veletoče. Přeci nebude lákat partnerku na invalidní důchod. Na druhou stranu – takový invalidní důchodce bych chtěl být. Já se ráno sotva doštrachám do práce aby tihle invaliďáci mohli řešit svoje projekty.

219
Jája
Reagovat

A mně se nejvíc líbila hláška, že Slovák dře jen proto, aby všechno prochlastal.

220
Jája
Reagovat

ups 219 to bylo FHŽ II.

221
Evik
Reagovat

219 Jaja

Nejen Slovak… A jde to dotahnout i hooodne daleko… ;o)

222
Poštovní holub
Reagovat

A vysoko:)

223
JanaH
Reagovat

I hluboko nebo do šířky.
A je to komplet. :-D

224
Jája
Reagovat

Tak to dopadne, když jeden kouká na dvě slovenské RS, z toho jedna ze záznamu. :-(

225
Bazinga
Reagovat

otvírám další téma k zamyšlení:

byl iniciátorem poslání Lubčiné přihlášky do MOM pracovní kolektiv drogerie a smíšeného zboží, nebo tuto akci provedla partyzánsky na vlastní pěst a bez konzultací?

226
Ivory
Reagovat

No tak kdyby Projekt nedýžejoval tu elektornickou hudbu tak by papíry na hlavu pro něj mohly znamenat známku punku :-D

227
Ivory
Reagovat

225- věřila bych kolegyním drogistkám, a taky že Lubce pečlivě vybírali outfit…

228
Poštovní holub
Reagovat

225 – Evidentně nekonzultovala. No, vybral by kolektiv, který už dobře zná její křehkou nervovou soustavu začínající literátky něco tak hlasitého a velikého? Ne!
Ten by jí vybral někoho něžného, malého, umělecky nadaného. Andrejka. Jen si představte jejich společný projekt: Lubka recituje, DJ hudebně podmalovává. Na finále A. hvězda s vrutem, L. kotrmelec.
Lubka se prostě spletla, zaslepila ji mužnost Juraje a úplně zapomněla, že hledá něco jiného – duši.
Dost mě vyděsila ta její poznámka, že pokud znovu zažije zklamání, nedopadne to dobře. Co tím myslela? Máme se začít bát? Je při natáčení zajištěn lékařský dozor?

229
okkvp
Reagovat

228 – doporučila bych blízké lesy vyrúbať, bo nebude kde se věšet ani ztrácet. A žal po stromech může Lubku donutit vydat sbírku svých tajených básní a esejí

230
Evik
Reagovat

228 Postovni holub

Lekarsky dohled je samozrejme zajisten… V nestrezenych chvilich a pri nepozornem strihacove strihu je videt, jak se sanitni vuz kodrca za procházející se trojici po lesni ceste, jak zari pri prochazce mezi vinohrady, jak parkuje pred vchodem zeneni chtivych mladiku, jak v noci sviti do oken, kdyz jdou mladi spat a pri jakemkoliv kroku vsech je onen krok vzdy jisten… Kdyby nebyl, projekt nesazi hvezdy… Jsem si jista….

231
Ludmila
Reagovat

194-Mikes2

Myslím, že se nepleteš, tuhle Katku si pamatuju u farmáře co kontroloval krční mandle adeptek a tahle z toho byla docela špatná. Pořád sem si nemohla vzpomenout na tulilku od Slava a máš pravdu, byla to ta brýlatá od Bůčkovce, taky jí tam Jáno kvůli tomu vyslýchal.

232
Poštovní holub
Reagovat

229 – Sbírka je jistá! Žal po stromech a žal po Jurajovi už bude nesnesitelný a musí to vyhřeznout! Vykácení lesů bude nezbytné, ale nesmíme zapomenout i na toky! A tím vážně nemyslím tetřevy.

233
Poštovní holub
Reagovat

230 – Trochu jsem se uklidnil, jen jestli nasadili špičkový personál. Elko by měl podat zprávu o vybavenosti sanitních vozů, doufám, že jich je víc, než jen jeden, protože ke katastrofickým scénářům se schyluje na více místech.
P.S. U projekta jsem zahlédl krčícího se lékaře za náhrobkem, sanitka na hřbitově by neprošla, lékař v bílém žánrově zapadl.

234
maruška
Reagovat

Bazinga – kolegyne asi Lubku velmi lubia, ako spomienku na vstup do RS ju vybavili slusivou celenkou :-)))

235
okkvp
Reagovat

234 – Kolegyně evidentně doufaly, že se jí už konečně zbaví a Lubka bude víti své věnce za vytí melancholických básní v lese a ne u nich v drogerce

236
okkvp
Reagovat

Možná aj měly strach o zásoby toaletního papíru, bo Lubka své myšlenky na papír stále ještě nevrhla, ale jak sama naznačila – chystá sa a je otázka, zdy by toaleťák popsaný jejímy výlevy šel dost na odbyt

238
s
Reagovat

Mě trochu matete, Katka byla ta, co byla u toho ožralýho (Arpád?) farmáře, okouzlila ho svým saltem na trapmpolíně, pak mu frnkla a on šel teda za tou odkopnutou hostinskou, ne? Co to tady je za bordel? Nebo se pletu já? :D

239
Ludmila
Reagovat

237 JanaH
Tak teď sem z toho zmatená, měla sem za to že to byla ta s brýlemi, vždyť ji bučkovec tohle vyčítal

240
Ludmila
Reagovat

238 s
Arpád ne, Katka byla až v další řadě

241
maruška
Reagovat

Ludmila – Slavo vtedy stihol okrem svojej skupiny aj Katku od koktaveho farmara (meno Marian?) a tu v okuliaroch od Jana Bucka.

U Arpada bola tiez Katka, ale ina, rozvedena s dietatom.

242
Ludmila
Reagovat

241-maruška
Tak to byl Slavo šikula, nějak mi uniklo že byly 2, dík za info

243
maruška
Reagovat

Ludmila – neni zac. On sa tam tusim pokusal urazit aj Kleo, ale nepochodil :-) postihal tam toho ajajáj :-)
Niekto pisal, ze cim predcia Buckovci MOM, mam napad nech pozvu Vierku do Sihly :-)

244
Vichr z hor
Reagovat

Zdravím a jdu si to nejdriv poradne precist

245
Jana
Reagovat

Arpád byl v Mama ožeń ma 1 a to byla jiná Katka , Katka co je te´d u Nika v MOM byla ve farmáři u Mariána , taky tam, dost pili ten si nakonec vybral Luciu , které chyběly zuby , no a Katka se stihla na seznamovacím večírku pěkně opít a skončit v posteli se Slavom a načapala je přitom kamera …

246
Jonatána
Reagovat

Vynikající postřehy, kdybych měla napsat všechny, které mě hódně pobavily, určitě bych na něco zapomněla. Ještě jednou hlásím, že to je absolutně dokonalé a Majster bojových umení Karate Kid Projekt DJ je boží. MMCH, holoubku, představa oškubaného holuba s malým Maťkem je opravdu úchylně půvabná. a těch hlášek, že „aj dievčatka by mohli byť hladké“ apod. jsme si s mladým všimli taky. V tom okamžiku byl jako pedofil. Maťko.

247
Elko
Reagovat

Upútavka na druhú epizódu MOM je výživná, toto je neskutočný materiál :-)))))

248
Jonatána
Reagovat

247 je ta upoutávka i na netu, Elko? Nemám Jojku.

249
Elko
Reagovat

248 Jonatána: pozeral som ešte tam nie, keď bude tak podám informáciu :-)

250
Poštovní holub
Reagovat

246 – Že bych mu slušel? Dobře umístěný holub může zakrýt případné nedostatky, pozvednout přednosti… no, tak tohle teda ne, já to ruším…

251
Poštovní holub
Reagovat

A já jsem se absolutně odmiloval. Na diskuzi Jojky byl poprask kvůli zuboženému psovi v zahradě u Andreje… a ono fakt. Ten pes byl v příšerném stavu. Takže… já už ho nechci. Psa ano, jeho „pána“ ne. Je to ten úsek, když přijíždí Vierka a ještě všichni stojí před domem. V pozadí se mihne něco, co by normálně mělo být belgický ovčák, ale už není. Strašné! Předsedkyně, co s tím uděláme?!
Ten „hvězdometač“ to vysvětluje na diskuzi sám, vyhrožuje žalobami za nactiutrhání a tvrdí, že pes je nemocný.No…

252
Honzo
Reagovat

Co máte proti Nikovi medvídkovi!? :)

253
JanaH
Reagovat

251 : holoubku, hafana jsem zaregistrovala hned při vysílání, i následnou debatu o něm a dýdžejovy reakce. Já bych psa odkoupila, odblešila, vykoupala, nakrmila. Třeba bude Andrej i rád, že se ho elegantně zbaví a nebude už muset nic vysvětlovat, popřípadě platit za „veterynu“. A takový čoklík se šikne, hlídacích psů není nikdy dost.

252 Honzo : já vůbec nic. Kudy chodí, tudy zdobí. Ani chodit nemusí a zdobí. Vlastně ani mluvit nemusí. On nemusí vůbec nic a zdobí! :-D

254
Poštovní holub
Reagovat

253 – Mně to uniklo, jako asi hodně věcí ještě…snad to s hafanem dopadne nějak únosně, když si toho všimlo dost lidí, měl by snad i štáb,ne? Třeba mu pomůžou.
A my to musíme pořádně promyslet, přece mu nebudeme ještě cpát peníze! Morčata jsme zachránili taky bez výdajů.

255
Poštovní holub
Reagovat

252 – Honzo, tento objekt si umím představit pouze v nové verzi Mrazíka. Mohl by ztvárnit Ivánka, před charakterovou proměnou k lepšímu. Ovšem druhou část už by zahrát nezvládl, protože by mu sebrali zrcátko.

256
Chci Nika na sex
Reagovat

Kdyby Niko nemluvil, nekouřil a nepil, tak by to ale šlo. Šlo by to!

257
Jonatána
Reagovat

253 ne, že nic nemusí a zdobí. On nic NESMÍ (hlavně mluvit) :-) a pak zdobí (tedy někomu to tady tak připadá).

255 výborně řečeno, holoubku

249 díky Elko. Prosím Tě, kdy se to na Jojce vysílá? mladý už se mě ptal, kdy bude další srandáááááá.

258
maruška
Reagovat

Jonatána – zajtra o 21.40h.

259
Blondeeee
Reagovat

Niko je na přes držku…pořád řeší velký zadek, žádný zadek…..nehledě na to, že sám vypadá jak z Kinder vajíčka………přece ikdyž se mu ty holky nelíbí (jiným chlapům zase jo, každý má svůj typ), tak se s nimi může normálně bavit. Nesoudím teď jenom z toho, co bylo vidět v tv, ale z toho, co tam říkala ta jeho kamarádka Nikola…
Jako fakt je mi těch dvou líto, a to mi Katka nebyla ve Farmářovi moc sympatická…

260
maruška
Reagovat

info for all – upútavka je na webe joj.sk :-)

261
rea
Reagovat

Holky a kluci, řešíte tu Nika, že kdyby nemluvil, nekouřil nepil , nemyslel a pomalu ani nedýchal :-), tak by šel . Jo, jenže to bych se nesměla v nějakém pominutí smyslů kouknout na jeho fotku pro gay magazín. Když zavřu oči ,navždy už ho uvidím v té pozici , v jaké by podle mého nikdy nikdy žádný hetero chlap neměl a nesměl být . Jinak proti gay a ani lesbi komunitě nic nemám, ale když se někdo chová jako velký macho a kombajn na holky, a pak ho touha po penězích klidně stočí do takových poloh, jaké jsem viděla, tak se mi chce blinkat pokaždé, když ho vidím. Už nikdy to pro mě nebude CHLAP .

262
rea
Reagovat

Blondeeee – co přesně znamená : sám vypadá jak z Kinder vajíčka… ???? Tahle formulace mě pobavila :-)

Přidat komentář