Panáček v reality show

Mama, ožeň ma! kapitola 7

19. Říjen 2011 | napsal(a): | reality show: Mama, ožeň ma!

Reality zoznamka „Mama, ožeň ma!“ bola včera v čase svojho vysielania jednotkou na trhu s podielom 26,5%, v čase svojho vysielania porazila Ordináciu v ružovej záhrade a výrazne predstihla napríklad nočné spravodajstvo konkurencie i Adela show.

Kdyby ještě stále platilo, že všechno, co se řekne v televizi a napíše v novinách je pravda ;-), pak v tuto chvíli víme, že Miško visí, Marek je bezdomovec, Tomík zapíchl brož z Tuniska do náhodně procházející Ivany, Michal s Morfeusem bloudí vsí a Miro se nám zasekl ve zkušební kabince obchodního domu v Prešove. Nám nezbývá než doufat, že alespoň jedné z maminek zbývající trojice Arpád z Kavy, Roman a Pavel, se podaří vytvořit takové prostředí, aby mohl vzniknout pevný citový vztah.




Kapitola sedmá byla nabitá událostmi, pojďme do toho

Romanko zo Seredi

U Romana bojují  3 ženy. Snad vás příliš nerozesmutním, když hned na začátku prozradím, že Roman při nejbližší vhodné příležitosti, vyprovodil Evu. Tuto „rychlou smrt“ jsem učinila proto, že boj mezi zbývajícími dvěma ženami je dech beroucí.  A k probírání nemáme jen Romana.

Den začínáme šokujícím zjištěním. Alenka má zřejmě nějakou prapodivnou  nemoc, protože když otevře očka, tak nemůže zavřít pusu. Důkaz podala i „babča“, protože nás všechny informovala o tom, že Alenka si v noci trochu zachrápala. Nabízím teorii, že se tak stalo proto, že spala v cizím prostředí, vedle cizího člověka, navíc člověka s tak velkými plícemi, že mohlo dojít k tomu, že „babča“ na jeden nádech nasála 90% vzduchu v místnosti, Alenka se nám trochu přidusila, což jí donutilo otevřít oči, a k čemu je to spouštěcí mechanismus už víme. 

Alenka dokáže hodiny a hodiny poutavě vyprávět na nepřeberné množství témat s kadencí rotačního kulometu. Nepříjemné jsou nežádoucí vedlejší účinky, protože občas někoho přizabije.

Prosím o minutu ticha za jednu z mnoha obětí tohoto dílu, Michaelu Marksovou-Tominovou.

„Alenka si myslí, že žena je jen mužův doplněk  a je mu plně podřízena“.

Teorii teorie, ze které šla hlava kolem nabízím zde:

Alenka se ve volném čase věnuje  čtení. Identifikace, že se jí v Púchove na nočním stolku válejí volně stažitelná skripta z předmětu Výroková a predikátová logika na MFF UK od Petra Štěpánka, proběhla poměrně jednoduše.  Jenomže Alenka se zatím zřejmě zasekla na luštění toho, co přesně znamená ISBN, není to poprvé, co takovou značku na knize viděla…, takže by se neměla pouštět do žádných velkých akcí.  Moje doporučení zní, aby svou esej na téma „Kdo je čí hlava, Ž-M? M-Ž? M-M? Ž-Ž?“  ještě nechala projít hlavou, nejlépe cizí. Všimli jste si, že je to v pořadu už DRUHÁ žena z Púchova, která má zálibu v knihách, kterým zjevně nerozumí? Asi na to mají vypsaný nějaký grant, nebo co.

Vysvětlivka ke zkratkám:

Ž = žena

M= muž

Chodí pešek okolo…

Pojďme si udělat rychlý souhrn toho, v čem „babča“ Jana porazila Alenku. Dá se říct, že všechna vítězství byla o prsa. O Janiny prsa.

a)      Když Alenka požádala elektrikára, jestli by nemohla umýt okna, kde se vzala, tu se vzala u okna už stála „babča“ a kdyby měly holky jen o trochu ostřejší lokty, tak při tom pošťuchování, která lépe a rychleji, by Romanko z toho okna dozajista vypadl.  Janin hrudní koš, citlivě nastaven jako bariéra, tak zabránil katastrofě.

b)      Když Alenka ve snaze být alespoň chvilku s Romanem sama, vymyslí ďábelský plán:  zavřít se s ním v ložnici a nabídnout mu masáž, je Jana v cuku letu převlečená z  mundůru  mistra natěrače v průhledné košilce. Majstrštych? Ale prdlačka, to ještě nevíte, že Jana nechá Alenku Romana 30 minut masírovat, během této masáže jí několikrát spadnou špagetová ramínka její košilky a ano, tušíte správně, masáž se opětovat nebude :-). Soutěž o nejlepšího vrchaře vyhrává Jana  a světe div se, první cenou  v této soutěži je poukaz na masáž od pána domu :-) No tak, co se dá dělat, že jo, pravidla téhle soutěže jsou nemilosrdná.

c)       Když se šel Roman seznámit s dětmi od energetického upíra Evy, Alenka neváhá a hulákáním, který rozechvěl všechny okenní tabulky na Sereďském sídlišti, se domáhá pozornosti.

„Romankóóó… Évka… dětičky krásné“. Jana tohle předvídala, a proto Evu s dětmi, výměnou za projevení podpory při vyřazování,  vybavila ušními špunty.  Roman se jeví k Alenčinu jekotu již rezistentní a tak se skóre dramaticky zvyšuje.

d)      Podezřívám Alenku, že se chystá ohromit svět ve sportovní disciplíně „Nádechové potápění“, konkrétně Dynamická apnea s ploutvemi (principem je, co nejdéle vydržet na jeden nádech ) a že Roman Romanko Romaněnko je pouze sparingpartnerem. :-) Je ale fakt, že je hříčkou osudu, že i v té plicní vitální kapacitě jí „babča“  trumfla.

Výčet dalších pokusů o to, aby Roman na závěr hodil Pokéball a zařval: „Volím si tebe, pikaču Alenko“

  • Kauza knedlíkAlena je ochotna přehlídnout informativní údaje o složení výrobku, o  použité technologii, údaje o trvanlivosti i značky a symboly se vztahem k balení a obalu, jen aby mohla Romanovi pochválit, jak skvělý je chlap, když umí připravit domácí knedlík. „Alenka, ja som ho ale kupil“ „ Nie… Romáááán! To predsa nieje možné. Romanko :-)  Romanko, taký si úžasný!“
  • Kauza púpavy. Alenka připravuje na Romana rafinovaný test osobnosti a přináší mu jako dárek z procházky 3 rozkvetlé pampelišky. (Procházela se sama, Roman již po druhé za den se potřeboval jít projít s Janou) Roman se jimi s úsměškem pochlubí, hádejte komu ;-) a pak milé púpavy končí v koši na tříděný odpad. Alenka je ochotna předstírat, že jediný koš, který v tomto domě viděla, je ten na nedopalky před vchodem a tam ty púpavičky rozhodně neskončily, však Romanko? :-)
  • Kauza vlichotím se tchyni také nedopadá podle Alenčiných představ. Přestože uvařila, upekla, okna a nádobí umyla, našla v sobě sílu přiložit ruku k dílu i při úklidu po malování, ale i tak to vypadá, že ji poděkují za účast a za pomoc v domácnosti jí  nechají zahrát v rádiu písničku na přání :-). Aby to Romanové mamince bylo jasné, je třeba to zopakovat ještě jednou… Maminka má taky jen jedny nervy a tak Alence poradí „drž mlč, a pak se uvidí“. No… nechci malovat čerta na zeď, ale já myslím, že Alenka pude.

Dalším pánem na holení je Arpád z Kavy.

Katka mladší, rozhodně Katka mladší je ta, která se Arpádovi zamlouvá. Proto podniká cestu po kamarádech, aby mu pomohli, resp.schválili jeho výběr. Obě Katky s ním. Zatímco se všichni věnují jídlu, pití, hodování, Katka mladší už toho všeho má po krk a jde si prohlídnout okolí domu, kam jí Arpád zatáhl. Úsměv na tváři ji vyvolá trampolína na zahradě.  Příliš se neostýchá a vrhá se do osíťovaného prostoru, aby zavzpomínala na mladá léta. Nadšeně hopsá, výská, raduje se. Až si je jistá výskoky, pokusí se i o „salta“ a když se jí podaří, má z nich až dětinskou radost. Arpád ji našel na zahradě a je unesen schopností Katky se radovat. Líbí se mu. Inspiruje ho, překvapuje ho ne každým dnem, ale každou hodinou. Dokázal by se kvůli ní i změnit. Jako ale jen v tom smyslu, že by začal více mluvit o svých pocitech.  Arpád je tak zmítán endorfiny, že souseda, který přichází s doporučením „Arpi, nežeň sa!“ vykazuje ze svého poradního sboru  a pak pojme šílený nápad, nepřejícího souseda nahradí maminkou. Představí  své nápadnice mamince!  Aby se i ona vyjádřila, která je jí sympatická.

Drobná paní směsicí maďarštiny a prací ukazováčku vybírá Katku mladší. Róžika znovu s milým úsměvem upozorňuje, že to prostě neklapne. Arpád Róžikiných varování nedbá a trvá na ještě poslední poradě s maminkou… docházíme k poměrně šokujícímu zjištění a to, že hned na začátku zřejmě došlo k nějaké chybě v překladu, protože Arpádova maminka, ne že nemluví slovensky, ale naopak jediná z celé rodiny mluví slovensky bezchybně… no nic. Takže výherkyní pokladu zvaného Arpád z Kavy je Katka mladší. Katka starší se zklamáním opouští Arpiho dům a přesouvá se do místní restaurace. Ne, nebojte, nešla zapíjet žal, ona tam pracuje jako hostinská. Ovšem Katka mladší Arpádovu nabídku s díky odmítá. Oni oba ví, proč odmítla, a ani jeden to neřekne nahlas.

Arpád během tohoto vysílání mohl získat spoustu přízvisek, pojďme si  je probrat detailněji.

Arpád z Kavy – mamánek.

Drobná obrýlená sympatická žena. Určitě rezignovala na šanci, že se ten její chlapeček ožení. Má totiž spoustu, spoustu chyb. Ale opravdu spoustu. Proto zaujmout taktiku, „chceš-li mi o mém synovi něco říct, řekni mi to maďarsky“ není tak od věci. Možná by to lépe zafungovalo u polských, rakouských, ukrajinských hranic, než u těch maďarských… ale princip je jasný. NECHCI TO SLYŠET!!

Arpád z Kavy – bohém.

Víte, že maďarsky se řekne alkoholik bohém? :-). Ne? No tak teď už to víte.

Arpád stabilně udržuje hladinku alkoholu v krvi. Tipuji, že nějak tak kolem 4 promile. Když není, kdo by bohémovi nalil, obslouží se sám. Katka starší je s tím srozuměna od samého začátku, Katku mladší to šokovalo. Róžika se jen chlácholivě usmívá a vysvětluje, že JINÝ KRAJ, JINÝ MRAV. To, že by Arpi pil víc, než je společensky a zdravotně únosné, nepřipouští. Kdyby to byla pravda, to už by o tom musela něco vědět, karty nic takového nikdy ani nenaznačily!

Arpád, slovenský Petr Machala  (účastník posledního Hledá se táta a máma)

Jestli teď přemýšlíte, jestli chci naznačit, že Arpád po té, co dostal kopačky od Katky mladší napochodoval ke Katce starší a pokusil se o jakousi „omluvu“ a „druhý pokus“  aby si spravil sebevědomí, tak buďte v klidu. Nic takového nenaznačuju, takhle to prostě doopravdy bylo. :-)

Arpád zřejmě Katce starší musí dlužit strašně hodně peněz, protože jinak si neumím vysvětlit tu její ochotu  trávit s ním čas ;-). Já trochu podezírám produkci, že za tuhle akci dostali Arpád i Katka nějaké prachy navíc a proto byla tahle scéna natočena.

Arpád – botanik

Zaměnit růži za tulipán je ale s 4 v žíle, asi docela snadné, co? Tak odvolávám, tohle přízvisko by mu náleželo neprávem.

Tak a k něčemu veselejšímu.

V Praze u Zelených začíná zřejmě natáčení nějakého zábavného pořadu a MOM to není :-)

MOM je romantická doku-show o seznamování a citech. A tady si nikdo nepamatuje ničí jméno, z čehož vyvozuji, že se tato partička poskládala na poslední chvíli losem.  Podle všech veřejně dostupných databází, jediný, kdo je uvěřitelný a reálný, je  maminka Zelená.

 Člověk, který představuje jejího syna Pavla  Zeleného je občanským jménem  Honza Černý, právě dokončuje FTVS na UK, je ze sociálně slabší rodiny  a bydlí u paní Zelené  v podnájmu. Paní  Zelená slíbila jeho skutečné matce, že se o něj bude starat jako o vlastního. Životním krédem paní Zelené je „za chyby se platí“.  Nastavila tedy  trošku drsnější pravidla pronájmu a za sebemenší prohřešek musí Honza platit příšerně vysoké penále. Ten nemá peněz nazbyt a proto je z osobní interakce s paní Zelenou, trochu nervózní.

Roli Marcely vzala Kristýna z Aše, která právě prožívá těžké životní období  (již napočtvrté neprošla vstupním testem k rekvalifikačnímu kursu „kuchař-číšník“) a proto nemá k moldánkům a slzám daleko, je povoláním knihovnice.

Poslední účastnicí je Zdena, aka Zuzana  z Prahy a je to nevlastní Honzova sestra. Má vystudovaný MATFYZ a jadernou energetiku, a trpí obsedantně kompulzivní poruchou. Každou chvilku se převléká do čistého oblečení.

:-) :-) :-) 

Tak a teď vážně.

Ráno se u Zelených rozdělili do týmů. Tým první jde na squash , tým dva bude vařit.

V týmu prvním je Pavel s Marcelou. Jen co se Pavel dostal z bezprostředního dohledu maminky do bezpečí squashového kurtu, stává se z něj poměrně razantní mladý muž, který umí lichotit, flirtovat a hezky se smát. Nabízí Marceli, aby zůstala déle, než nařizuje smlouva a Marcelu to očividně potěšilo. Možná mohl Marceli zablikat varovný majáček, když Pavel naznačoval, že ještě to tak úplně jasné není, poslední slovo, že bude mít maminka, ale buď neslyšela, nebo nevěnovala pozornost…  Oba pak pinkají do míčku  (tak nějak tuším, že Marci v Ostravské squashové lize plní funkci tak maximálně maskota, ale to není důležité) a proces sbližování se započal.

V tu dobu se v panelovém domě na Praze 4 schyluje k přípravě obědu. Maminka je zkušená, a podle první indicie (Zuzka vzala do ruky ostrý nůž) poznala, že tudy cesta nepovede a bez jejího přímého dohledu a pedagogického vedení by se oběd prostě nekonal. Zuzka se nechá ráda poučit.  Podle pevně sevřených maminčiných rtů, a krátkých úsečných pokynů jí bylo rychlostí blesku jasné, že buď se nechá poučit anebo bude klečet s rukama napřaženýma v koutě na hrachu. Taktikou „jsem úplně, ale úplně blbá, prosím, zachraňte mě“, se Zuzce podařilo s maminkou oběd připravit. Společenské faux pas Zuzka předvádí, když se maminky OPAKOVANĚ ptá, co má a co nemá Honza rád. Maminka se drží, aby roztomilou černovlásku nepopadla pod krkem a bijíc jí hlavou o zeď neopakovala : „JE-TO-PA-VEL“  Všem moc chutnalo :-)

Po odpolední pauze si kapitáni vymění svá mužstva. Pavel bere Zuzku do posilovny a maminka prostřednictvím lístečku na lednici zadává Marceli úkol připravit na večeři boloňské špagety. Marcela zadání s úsměvem přijímá a pak jsme svědky toho, jak se ze sebevědomé zdravotní sestřičky stává téměř lusknutím prstů  akutní pacient klinického psychologa.  „Boloňské špagety“ nebyly přáním, ale zaklínadlem. 

Ale po pořádku :-) Než si Marcela přečetla lístek na lednici, vypustila ze svých rozkošných úst poměrně odvážnou větu. „Mám-li tu zůstat do soboty, pak asi nastolíme jiná pravidla“. Maminka Zelená v tu dobu  nebyla ve stejné místnosti jako Marcela, ale léta praxe domovní důvěrnice v ní vypěstovala sluch, za nějž by se nestyděl ani krtek zahradní, takže zvedla pravý ústní koutek, levou rukou udělala takové zvláštní gesto a pak začalo peklo :-). První rozmíška proběhla na téma: správné načasování přípravy těstovin. Následovalo  přátelské pošťouchnutí :  „Tvoje matka je,  Marcelko,  asi hodně zaměstnaná žena, když jí nezbyl čas na to, aby tě naučila ohřívat špagety“ a skončili jsme u „néééé, TAKTO si já rozhodně cibuli na drobno nepředstavuji, Marcelko.  Sleduj mne pozorně, dělá se to takto“. Marcela slzí.

Jedna nula pro matičku. No a jde se dál :-). Je čas se trochu upozadit, že paní Zelená? :-)

Marcelina práce s domácími spotřebiči byla odvážně inovativní (stála a hypnotizovala sporák) , nicméně nevedla ke kýženému výsledku. Muselo se počkat na paní domu. Dále se Marcela zasekla na tom, že nebyla schopna najít pikslu s boloňskou omáčkou. Než padlo rozhodnutí, že se musí počkat na paní domu, vynervovaná Marcela telefonuje své mamince, aby jí prozradila maminkovské triky a schovky, kam se tak asi obyčejně konzervy ukládají. Nepomohlo, paní domu nachytala Marcelu, jak sedí u otevřené ledničky a podle chladu v místnosti se dalo čekat, že krom přednášky KONZERVY SE DÁVAJÍ DO SPÍŽE, se jí dostane poučení, že ledničku otevíráme jen na nezbytně nutnou dobu.

Dva nula a opět slzy. Znovu Marceliny.

Krom slz však Marcela chytá nerva a tak se dozvídáme, že jestli se někdy něco nebude jíst v Marcelině domácnosti, jsou to… tramtadadá…  BLBÉ BOLOŇSKÉ ŠPAGETY J. No nebudu vás dále napínat, bez pomoci maminky Zelené by se v Praze 4 nevečeřelo. Maminka si očividně užila vítězství a Marcela si uvědomuje svou prohru.

V posilovně ovšem také nedošlo k žádné selance.  Zuzka trvá na tom, že cvičební úbor je přežitek, každý kdo je cool, využívá efektivně předplacenou dobu tím, že se nezdržuje převlékáním a cvičí v civilním oblečení, ve kterém se dostavil.  „Tak co? Pustíš mi ten chodící stroj, nebo na mě budeš zírat?“. No tak pustil.  Mmch. Zuzka v tom multifunkčním oblečení, ve kterém přijela, vařila, sportovala, procházela se po  Praze snad i spala. Asi nějaká přísaha, nebo co :-)

No a po večeři se to stalo J:-) Zuzka znovu na kameru zopakuje hodnocení „Honzy“, Pavel mluví o Zuzce jako o „Zdeně“ a při posezení u příležitosti hodnocení prvního dne osloví Marcelu „Kristýno“.

Freude, Freude, vždycky na tě dojde ;-).

Bazinga

jsem předseda. Předseda klubu smesvině. Moje rekapy ke slovenským seznamovacím reality show jsou touhle funkcí poznamenány.

Mama, ožeň ma!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 318
1
Mik
Reagovat

Kolik myslíte, že bude ještě dílů? A kolik zásnubů?:-)

2
Bazinga
Reagovat

myslím, že závěrečný díl bude mít datum 1.11.11 ;-), tzn. že se zastavíme u kapitoly 9.

Zásnub už nebude ani jeden :-). U Arpiho zvítězí jeho stará milenka alkohol, u Pavla maminka nedopustí žádných zhůvěřilostí, u Romana se možná servou Alenka s babičkou ;-)

3
okkvp
Reagovat

2 – také to tak vidím. Ale v Praze a u Ozaj Románka by to mohlo být poměrně zábavné. Jsem zvědavá zda jedubaba generálka použije koště či pouta a taky budu zvědavá, zda u Romana zůstanou všechna obočí, tam kde jsou.

4
Jitka
Reagovat

Byť mě „Roooomááán, ty jsi úúúúžasný….“ budí ze sna, tak se strašně těším.

5
Elko
Reagovat

Bazinga, ja som zase na Liderinu :-)))

2: u Pavla, nevěsta obúcha o hlavu hrniec Pavlovej mame, nepočula si upútavku :D, tak to bude mať poriadne grády.

6
Bazinga
Reagovat

Jitko – je to jedna z mých nejoblíbenějších hlášek. A samože nejde o text, ale o tu melodii :-D

Elko :-)), doufám,že sis pečlivě přečetl příbalový leták, a že si nakonec nevypěstuješ nějakou nebezpečnou závislost :-))

5/2 – nenenenenenene ne ne :-), tak úplně jak to říkáš, to není :-). Nevěsta BY obouchala o hlavu hrnec, KDYBY tam nebyl tak SKVĚLÝ ŠTÁB ;-). Takže jenom kecy v kleci :-D

7
Elko
Reagovat

6: ja viem :-))) ale keď ten skvělý štáb odjede, v noci sa môže začať jej krutá pomsta… texaský masaker (ako to tu niekto spomína) hrncom sa môže začať :D

…inak v příbalovom letáku bolo uvedené aj „Nežiadúce účinky“ („Nežádoucí účinky“): příznaky Mišoviny, miškovský syndróm a pláč, veľký pláč, moc veľký pláč.

8
Bazinga
Reagovat

7 :-)), pak by to tedy mohl být „ostravský masakr tlakovým hrncem“ :-))

co myslíš, po shlednutí „nabuduce“ a tedy prozrazení strategie zdravotní sestřičky, zavolala si maminka Pavla do obývacího pokoje a spustila svou vřelou řeč plnou mateřského citu :

JÁ JSEM ŘÍKALA, ŽE TA HOLKA JE PSYCHOPAT, JINAK BY SI TĚ NEMOHLA VYBRAT, TY „GENIUSI“

9
romantička
Reagovat

Bazingo, dík za ustlání čerstvého pelíšku :) Já sice právě popíjim „ranní“ kávu, ale potřebovala jsem si s ní zalézt někam, kde je horrorově útulno.
a už plně souhlasim s 8 ;)
zatímco jsme se dosud setkávali snad jen s výjimkou paní Řízkové s různými formami mateřské opičí lásky na stupnici od nuly do sta, paní Zelená evidentně otevírá rubriku Domácí násilí, odstavec ponižování, psychický teror a nevede si špatně. Myslím, že i akvárium je její odpovědí na dlouholeté prosby:“Mami, já bych chtěl mít pejska“
Jenže Ostravanda mi nepřijde čajíčková, oslovuje svou sokyni podobně jako Pavlína „Kočka“, a tak je možné, že „ostravský masakr tlakovým hrncem“ nebude probíhat jako sebeobrana, ale jako akce „Zachraňte Pavlíka“.

10
Bazinga
Reagovat

9 :-) já se na maminku Zelenou už moc těším. Ona je typickou vítězkou ankety „tchýně roku“ :-))

Všude dobře, doma tchýně :-)

a Pavlík asi tuší, že s tím budou problémy, jinak by nepreferoval dívku, která bude „mámu“ tolerovat. :-)

11
romantička
Reagovat

10
Ano, správně jsi napsala, že „tuší“, kdyby netušil, nahradil by „tolerovat“ za „milovat a ctít“
Nechci domyslet, co by použil, kdyby „věděl“.
;)

12
Mikesh
Reagovat

No jo, no jo, už se těším na to zdejší maso … to zas bude pošušňáníčko!
Paní Zelená je náhodou bezva ženská a má rozum. Teda až na to, že Pavlík je mamánek jako vyšitý, takže někdo jej chránit MUSÍ !!!

13
Elko
Reagovat

Bazinga: „ostravský masakr tlakovým hrncem“ – lepší názov si neviem ani predstaviť :-)))), v utorok môžu začať natáčať!

14
kanárek
Reagovat

13 Elko: Leda „Ostravský masakr do tlakového hrnce. „

15
romantička
Reagovat

1)
Tak podle všeho budeme dnes svědky předposledního dílu, i podle programu TV JOJ se vysílá Příště Finále a v úterý 1.11, 21:15 PREMIÉRA: Jednotka príliš rýchleho nasadenia
ne, není důvod k pláči – bude Farmár, který se během posledního měsíce posouval z pátku přes úterý na pondělí 31.10 a taky už je ofic. v programu

dneska by to měl být tedy řádný šrumec – je to de facto konec příběhům protože
„V poslední 8. části netradiční seznamky Mami, ožeň mě! uvidíte všech osm chlapců a dozvíte se, jak jejich potenciální manželky a mámy vidí jejich budoucnost. Čekají vás nejen překvapivé rozhodnutí, ale i humorné scény budoucích nevěst.“
opět sahám do váčku s bezmeznou důvěrou k naší Barborce ve víře, že to neuseknou nějak násilně a vše bude mít logiku

16
Jitka
Reagovat

Bazinga(6): To v každém případě, intonace je nedostižná:-) Kdyby mi takto někdo chválil jídlo jako Alenka, tak mu ho asi vyleju na hlavu!!

Pavlíčkova maminka bude velký paraořech pro nevěsty, možná spíš kokosák…. Tam to vidím špatně, jsem zvědavá, kolikrát řekne na kameru, před synem!!!, že není až tak moc chytrý….

Jinak tleskám štábu, moc hezký výběr především ženichů a matek:-)

17
Bazinga
Reagovat

15 díky za info. Je tedy důležité se dnes pekelně soustředit a užít si to !! :-)

18
Mik
Reagovat

Jestli ona Alenka není jeden ze zatím ne moc povedených prototypů robotických partnerů, viz zde:
http://ona.idnes.cz/pana-bozskeho-najdete-nejpozdeji-v-roce-2050-ale-bude-to-robot-pow-/styl.aspx?c=A111017_121725_styl_job

:-)

20
Mik
Reagovat

19 A až se Romanovi vetře nenápadně do koupelny a uvidí ho nahoře i dole bez, co myslíte, že mu ještě pak na kamery pochválí?:-)

21
Bazinga
Reagovat

20 :-), no já myslím, že vystačí se svou původní frází „ČOŽE? ROMÁÁÁN“ :-), a když k tomu přidá svou intonaci zaměstnance specifického call centra, tak že uspěje ;-)

22
Mik
Reagovat

21 Podle předchozího rychlého zbožnění v kuchyni i bez ochutnání by to mohlo být také takto: Romááán, ty si nielen skvelý kuchár, ale aj miľovník!
:-)

23
Jitka
Reagovat

20 Je uplně jedno, jak vypadá. Ona pochválí všechno! Buď bude krásně vyvinutý nebo bude krásně nevyvinutý nebo bude mít krásně rostlou hruď nebo krásně propadlou a všude bude znít „Čože, Roooman, to je nádherná, Rooooman, ty jsi neuveritelnýýýý, Rooooman , aaachhh Roooman“ jaj, to se těším

24
Elko
Reagovat

Romááááán, ááá ďalšia radosť vo mne…

tu je to na konci, vychutnajte si: http://www.facebook.com/video/video.php?v=2433380803740

25
Elko
Reagovat

Po hláške: „Romááááán, ááá ďalšia radosť vo mne…“ sú toto moje najobľúbenejšie momenty s Alenkou
http://www.mamaozenma.sk/video-mama-ozen-ma/detail/.html a hlavne Hudákova trefná poznámka: „Nikto okrem Alenky sa nemodlí, jedine ak za to, aby mala, čo najdlhšie plné ústa!“

26
romantička
Reagovat

24
:D :D to je tak skvělá hláška s takovým přednesem, že ji má moje mladá už týden jako zvonění v mobilu
taky už sem ji použila v jednom commentu
http://reality-show.panacek.com/13348-mama-ozen-ma-kapitola-6.html#comment-429227
25
taky úžasný

Elko, neplánujete dneska doufám nějaký převrat, revoluci, volby nebo tak – aby zas nebylo zbytečné přerušování ;)

27
Mik
Reagovat

26 To vypadá, že z toho bude normálně virální reklama, za chvíli toho bude plný československý internet a mobily a začnou tak pomalu mluvit všichni:-)

28
romantička
Reagovat

27
No, já si pořád nejsem jistá, jestli má tenhle smysl pro černý humor a škodolibou radost z trapnosti okamžiku tak podstatná část národa, aby se to rozšířilo víc, než je zdrávo ;)

29
Elko
Reagovat

26 romantička: nie, prevrat sa nechystá :D, ale jedno je isté, že dnes bude mať MOM o 15 minút viac ako obvykle, zrejme mali toho skvelého materiálu požehnane, tak to chcú využiť :). Jojka na teletexte upravila program: 20:15 Panelák, 21:15 MOM a až 23:00 CSI New York (a nie 22:45).

30
Bazinga
Reagovat

29 :-)), teď jde o to, jestli si Liderin nekoupil o 15 minut více reklamního času :-D

31
Mik
Reagovat

30 Na Liderin to tam už nevypadá, spíš na nějaké prášky na hlavu:-)

32
romantička
Reagovat

30
to se netluče – prostě těch patnáct minut vděčíme Liderinu, potažmo Miškovi. Ten ale už svou roly sehrál a dohrál – tak jsem zvědavá na koho se farmaceuti obrátí…
(napadl mne bizarní scénář, ale hned se s ním nevytasím)

33
Elko
Reagovat

30: je to dosť možné :D, dnes budem pozorne pozerať aj všetky reklamy, sa čudujem, že si neobjednali reklamný čas, minimálne v tých častiach, kde sa chcel Mišo poistiť.

34
Elko
Reagovat

Ja si myslím, že dnes bude reklamovať aj Zepter, predsa len hrnce/kastróly dnes možno budú lietať… prečo to nevyužiť? :-)

35
Mik
Reagovat

A taky výrobci košťat by si mohli zadat reklamu na své létající prostředky:-)

36
Bazinga
Reagovat

:-D důslednou kontrolou všech dostupných informací to vypadá, že Ivanka dostala včera od Toma kopačky :-D

37
Mikesh
Reagovat

20 – brazilský prales ???

38
Elko
Reagovat

36: to je správa hodná do bulváru :-))) teda do slovenského.

39
Bazinga
Reagovat

nedalo by se to nějak zpeněžit??? :-D

40
okkvp
Reagovat

36 – kruci, tzn, že budu muset rozdráždit svůj starý comp a projet i cd zálohy abych našla ty obiplánky

41
Viktorie
Reagovat

36 – A copak to, nechtěla mu dát pusu? :-D

42
Bazinga
Reagovat

:-D,náš štáb si myslí, že podle všeho na ní praskly nějaké mladické nerozvážnosti…

43
Mik
Reagovat

42 Jen jestli nedala kopačky ona jemu a Tomík s mámou se to nesnaží maskovat. On je přece lovec, jemu kořist nemůže uniknout:-)

44
Viktorie
Reagovat

Třeba o získání znalostí tuništiny? ;-))

45
Viktorie
Reagovat

43 – To nemůže, ale jen za předpokladu, že bude mrtvá.:-D

46
Bazinga
Reagovat

43 :-), no, kdo ví… :-) ona mu píše na zeď skupiny „Tomáš Frank, budoucí vítěz pořadu Mami, ožeň mě, srdceryvné vzkazy a komenty (odpovídající nižšímu stupni ZŠ)

44 :-D, tak nějak to tipuju. Jak vysoká je pravděpodobnost, že arabský směnárník oblouznil 2 slovenky, které se nějak namotají na jeden zábavný pořad? :-))

47
Viktorie
Reagovat

Arabští směnárníci mají širokej akční rádius (a tak dále a tak dále) a zvládnou toho hodně, to určitě bude jeden a ten samej.:-D

48
Bazinga
Reagovat

:-D, protože víš co, těch náramkových hodinek na zdi, bylo v pořadu víc než jen ty u Miška… :-)). Já to asi fakt půjdu hledat (určitě to bylo v prvním díle)

49
Elko
Reagovat

46: ty si už ako Hudák… ten koment v zátvorke „(odpovídající nižšímu stupni ZŠ)“ ma dostal do kolien :D

50
Prochor
Reagovat

Noví mamánci budou hustí. Tentokrát budu on line, přátelé.

51
Bazinga
Reagovat

50 :-), vítej! Těším se na Tvé komenty, Prochore.

52
romantička
Reagovat

tak, eště kafe a do startovních značek…

53
okkvp
Reagovat

Hlavní výhodou doplňku je, že jej lze snadno zavřít do skříně nebo vyměnit za vhodnější kus

54
romantička
Reagovat

tak zatím je to Dereďský masakr motorovou hubou

55
romantička
Reagovat

přepleky neopravuju bude jich víc

56
Elko
Reagovat

Tam, čo scénka, to hlod :-))) dnes sa rozbehlo vo veľkom :D

57
Prochor
Reagovat

První postřeh. Když jsem viděl skákající Katku v Kavě, vzpoměl jsem si na svou postýlku v dětství. Jenže tekkrát jsem za to dostálal na p**el. Čiže, co jesou schopní adeptky udělay aby se chytily v Kavě.

58
Bazinga
Reagovat

:-) tak v Seredi to vypadá zajímavě :-). Čo ty na to, Romanko? :-)

59
romantička
Reagovat

58 doufám že zůstane jen při jeho hrudi

61
Elko
Reagovat

Ženy, inak vysvetlíte mi tú teóriu s tými hlavami, čo vysvetľovala Alenka, lebo ja som sa stratil :-))). Bazinga v rekape čakám vysvetlenie, tak ako si vysvetlila Šárkine myšlienky :D

62
Bazinga
Reagovat

61 :-)), to je druhá odrážka v poznámkách na rekap :-D, ta baba je nepřekonatelná! :-))

63
okkvp
Reagovat

Elko, mi dělá problém vnímat vůbec co Alenka říká – já jsem po každém slovu vždycky půl hodiny paf

64
kanárek
Reagovat

61- Já to čekala od tebe…takže ty šumy nebyly způsobeny slovenštinou :-)

65
romantička
Reagovat

61 – zapomínáš, že Šárka měla úroveň a nakonec Kloníka zdeptala
s Alenkou ti neporadím

66
Bazinga
Reagovat

A co má Honza rád ? :-DDDDD

67
Prochor
Reagovat

Arpiho ještě chytla Katka, že chodila na džůůdo. To je žůůžo. Tak tphle vypadá nadějně když mu stačí tak málo.

68
okkvp
Reagovat

66 -maminku :-D

69
romantička
Reagovat

aby někoho nepletla trpělivost paní Zelené – je duchem nepřítomná, Pavel je bez dozoru s cizí ženskou

70
okkvp
Reagovat

Nová brambora vedle staré brambory :-DD

71
Prochor
Reagovat

Mladá brambora vedle staré brambory – to mi připomíná ještě větší housenku od Jindříška z VV1.

72
Prochor
Reagovat

Tentokrát slyšelo Románko !!! celé sídliště. Romanko musí být celý nadšený.

73
okkvp
Reagovat

Zkouším si Alenku představit v obchodě

74
kalinka
Reagovat

Alenka isto frčí na okene, preto sa tak hrnula do umývania okien

75
romantička
Reagovat

já si zkoušim představit Alenku, co by volala kdyby ji frkli k Arpádovi – a jsou i horší jména ;)

76
okkvp
Reagovat

Róžika dostala od starší nápadnice určitě nějaký bakšiš

77
romantička
Reagovat

a koukám, matce Arpáda švihli rychlokurs slovenčiny

78
Bazinga
Reagovat

77 :-), to byla další odrážka do rekapu :-)))

děcka, já jsem se trochu bála, že to bude takové už o ničem, ale furt to má neuvěřitelnou šťávu :-))

79
Mikesh
Reagovat

Do boha, tak sa pozerám , a ja som vlastne ten oný .. BOHÉM! A to právě terazky!

80
Bazinga
Reagovat

79 :-))), Mikšu, Ty si taky nalíváš sám?

81
romantička
Reagovat

78 rekap dělej, jako bys to tu nečetla – některý věci jsou tak evidentní, že bysme až do rekapu museli mlčet a to, že už se tu něco probralo, rozhodně tvý rekapy nesnižuje – dáváš je do sqělejch kontextů

82
katula
Reagovat

Pane bože tá v té Seredi by se měla vydet jaká je trapná.No jenom blbec se muže do neceho takehoto prihlasit.Alenka já byt tva dcera tak bych te už nidy ani nepozdravila.Jo deti se musi hodne stidet za takú mamu.

83
okkvp
Reagovat

aha, já jsem nějaká opožděná – však starší Katka má tu nálevnu – Arpík by tak popíjal vlastně v kruhu skoro rodinném a navíc by se jeho spotřeba dala odpisovat jako zkažené, rozbité či inák znehodnotené zásoby

84
romantička
Reagovat

a jejda
volala mi kámoška, který jsem to doporučila a (já kráva) nic mě při tom nenapadlo…
má dceru Romanu a ta se zavřela do pokoje a pláče

85
Elko
Reagovat

toto je masaker… :-)))

86
Ivana33
Reagovat

Nový krycí název pro alkáče- bohém:)
A Alenka fakt válí. Nějak mě to dneska baví.

87
Ivana33
Reagovat

Tak je to v pytli, Romankovi se komunikácia Alenky páči. Ale kdo chce kam, že…

88
okkvp
Reagovat

já umriem, tričočko – ty čočko, nedělá Alenka salámisty scrapóčky a kozidorty?

89
romantička
Reagovat

kdyby eva chtěla prohloubit divákovy emoce přívalem slz šminkami rozmazanými, měla by při pláči udělat stojku

90
okkvp
Reagovat

Dost bolo Kavy

91
romantička
Reagovat

jakápak krčma – do knihovny chodí, Bohém!

92
okkvp
Reagovat

asi jsem jasnovidka – starší Katka má provozovnu v obyváku

93
okkvp
Reagovat

a tak já čekala kdoví co a voni špagety – labilní sestrička zklamala

94
Mikesh
Reagovat

80 – Akože ináč? Přece se nenechám někým kontrolovat, aký som bohém!

95
kanárek
Reagovat

taky se mi zdá, že masaker nebude.

96
Elko
Reagovat

92: :D praktické

Púpavy/Pampelišky skončili v koši! :D

97
kanárek
Reagovat

94- a máš kocoure aspoň důvod? Uznávám sice, že sledování tohoto pořadu k pití svádí, ale aby nám ho pak nepřesunuli až do pozdních nočních hodin! :-)

98
Elko
Reagovat

a to s tým tulipánom, bola asi najlepšie scénka od Arpyho :-)))

99
kanárek
Reagovat

96-Co udělá Alenka Romankovi až to zjistí?(mimochodem…já ještě nepotkala chlapa, co by byl nadšen jakoukoliv kytkou.)

100
Bazinga
Reagovat

99 – donutí ho ze 3 púpav udělat věneček? :-)

101
Mikesh
Reagovat

82 – Ale Alenka má pravdu, prečo by len ženy mali dobíjať chlapov, veď máme predsa tu onú rovnoprávnosť, tak nech sa chlapi tiež trochu snažia.

102
romantička
Reagovat

mno, špagety, který se dělaj pět minut a kousek si dělat do foroty a mumifikovat je v páře by mě taky rozhodilo – ale už jsem viděla u Pohlreicha experty, který je mrazili a pak po porcích dvacet minut rozmrazovali ;)
93 – já v sestřičku nedoufala – ale Tchyňa Zelená nezklamala ani náhodou

103
kanárek
Reagovat

98 Kdepak, nejlepší byla správka okna. 10ku vrták si budu pamatovat. :-)

104
Elko
Reagovat

Mikesh, no pŕŕŕ… nepočul si jej teóriu s hlavami, tam to vysvetlila do najmenších podrobností, tak teraz ako?

105
okkvp
Reagovat

99 – tak to já jich znám náhodou docela hodně, dokonce i několik, do kterých by to člověk neřekl – třpyt v oku jsem zaznamenala např i nad podarovaným semenáčkem švestky v květníku

106
Mikesh
Reagovat

97 – na co nějaký důvod??? S důvodem pijí jenom zbabělci !

107
kanárek
Reagovat

100- Na svůj hrob?
Nebo aspoň na hrob svých zklamaných nadějí?

108
kanárek
Reagovat

106- Kecy v kleci…jdu tě podpořit. Sami pijou jen alkáči. Jen se mrknu do zásob.

109
okkvp
Reagovat

Alenka již jistě šetří na silikony

110
romantička
Reagovat

ÚÚÚÚÚÚ!!!!
a je to tady!
dost dobře zpracovatelné, manipulovatelné

111
okkvp
Reagovat

Hlavně, že jsou nápadnice dobře zpracovatelné –

tyjo, na čem jede ta tmavovláska u Pavla :-DDD

112
Bazinga
Reagovat

:-D :-D :-D

113
okkvp
Reagovat

Pavel čte Modní peklo!

114
jenkaa
Reagovat

Zlata utulna Sered:-) s vyraznou pomocou stabu Pavel identifikoval dievcata:-)))
a z kaluze…. a do ..blataa..:-))))

115
Mikesh
Reagovat

Jejda, Elko, Ty neznáš Mikeše? To je kocour, ne kocouřice!

116
okkvp
Reagovat

ááá – Arpiho hlavná chvíľa asi teprv príde

117
Elko
Reagovat

Mikesh: sorry :-) opravené.

Vidím, že v Prahe mená robia viacerým problém :-))), a už v tom máme všetci jasno – pani Zelená je skrytý James Bond.

Romankova mama to vystihla: išla si dať tabletku na nervy :D

118
Ivana33
Reagovat

Ovšem paní Zelená je docela děsivá. Nějak nechápu Marcelu, o co jí tam proboha jde? O toho ňoumu snad už ne, takže očekávám, že vycouvá.

119
romantička
Reagovat

elko, co je to za kletbu, co tam plácnul Árpoško? – bazok baravarioš nebo tak něcoš

120
kanárek
Reagovat

Tak mi to spadlo a já přišla o jakousi masáž, ….kurnik…. kurnik… našla Aleka púpavy potupně vyhozené v koši? Že on je rovnou nesplách….

121
Elko
Reagovat

romantička: neviem, po maďarsky… skús google translate :D

122
okkvp
Reagovat

118 – no, pokud matka udržuje i Pavla ve zpracovatelném a manipulovatelném stavu – a to asi udržuje- tak šance pořád ještě jsou

123
romantička
Reagovat

1185 Ivana33
Marcela asi zústává kvůli skvělému štábu – ukecal ji kameraman

124
Bazinga
Reagovat

119 :-), to nebyla kletba, to je latinský název tulipánu a Arpi si ho zapisoval :-))

125
romantička
Reagovat

121 – bez googlování bych neobtěžovala – až to skončí, pustím si to pořádně

126
okkvp
Reagovat

OT – takovéhle reklamy na Xfaktor by mohly být i na mém poči každých půl hodiny

127
Mikesh
Reagovat

Hm, tak už nejsem sám, přišla drahá, kdy to jako skončí. A co že jako? No přece to, čemu se tady pořád tak blbě směju, zatímco ona už chce spát (Nikdo není dokonalý už skončilo a ta blbost na Nově taky). Následně odnesena Tullamorka, kterou musím nahradit Jägermeisterem. Tak jsem zvědav, co ta kombinace udělá.

128
okkvp
Reagovat

koukám, že Arpi se picnul docela obstojně :-)))

129
romantička
Reagovat

Arpi by si zasloužil jako prémii k honoráři zájezd za Řízkem s prohlídkou místní hospody
ten seriál je hlavně o souznění, že ;)

130
okkvp
Reagovat

129 – ano, tam by našel spřízněnou duši :-D

131
romantička
Reagovat

130
nejednu
a kdyby potkal strýca, asi by zůstal do prvního honu

132
okkvp
Reagovat

Linka po lince koksu – Šárka Hodonínské nezklame ani příště :-))

133
romantička
Reagovat

132 okkvp
já z toho pochopila, že se Šárka sešla nebo sejde s Evou

134
Bazinga
Reagovat

Aňa mi dokázala zvednout tlak i za ty 2 vteřiny, kdy se mihla na obrazovce…. uááááá!!! :-) vše ostatní v rekapu ;-)

135
Ivana33
Reagovat

karmická linka = linka koksu:)))
Bože můj, dneska nelituju, že oželím 8 hodin plnohodnotného spánku, lebo takto som sa už dľho nezasmiala:)

136
Elko
Reagovat

126: jj, ty upútavky na X Factor sú luxusné :)

O týždeň to bude krásna rozlúčka, všetci pokope :-) Šárka, Erika, Tom, Miško, DJ Miro a vyvrcholení u Romanenka a Pavla… paní Zelená dostane nakladačku!

138
Elko
Reagovat

Bazinga: predpokladám, že použiješ aj uštipačný komentár na Tomovu UŽ bývalú :-)

mimochodom, to čo si napísala sem do komentárov, že tá jeho bývalá píše ako zo základnej, tak jeden chalan jej napísal komentár:
„Předem se omlouvám, ale tyhle sračky jsem nepsal ani ve dvanácti.“

139
Bazinga
Reagovat

138 :-), si piš, že si rýpnu :-))

140
romantička
Reagovat

Bazingo prosím, hoď mi odkaz na ty stránky o Ivance, co ses o nich zmínila v 46 – nějak nefunguju a nezvládám

141
Bazinga
Reagovat

140 – já jsem se to tu pokoušela dávat už hned v tom komentu, ale nefungovalo to :-(. Nevím proč.

takže jestli to nebude fungovat ani teď, zkus použít ten název skupiny.

https://www.facebook.com/groups/133349763402027/

143
romantička
Reagovat

hlava mi to nebere
„tak toto je moje kočka, moje snoubenka“, říká tom v upoutávce a jí to sluší
týhle holce http://www.twitpic.com/vi5d6 že dal ten trapák kopačky a ne ona jemu, jak jsem předpokládala?!

mám dojem že jsme svým otálením totálně selhaly a voni do ní něco nakladli
je mi hrozně

144
kanárek
Reagovat

Jak se Alenka tričkem skvěle hodila do Romankovy koupelny,všimli jste si?

145
romantička
Reagovat

141, 142 – děkuju, poslední dobou mne zachraňuješ
aj včera – hodila jsem ráno ještě poslední lístek pod dveře tam, kde se řešilo „Bazingino naše“ – tobje, kanárkovi a okkvp
ale už se tam nechodí, tak co, že jsem na chvíli vyměkla
;)

146
Elko
Reagovat

Tak opäť si niekto dal námahu a prepísal do hovoreného slova, tentokrát Pavla (jeho preslov pri spomenutí slova mama :))

„Jestli séz s mamkou ra radím ó sss jako o svých vztazích nebó o svých jakó bý (h)oo holkách jakó né že bych prostěě řekl jó prostěě jakó je to mmoje soukromí prostě a jakó určitě prostěě kdyby řekla j jó prostěě prostě nenení to ttvuj tvůj typ nebo prostě něco takýho tak bych asi přemejšlel nad tom jjestli má pravdu nebo nénó.“

+ bonus na koho sa podobá Evka:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2462763535634&set=o.149580188430839&type=1&ref=nf

147
romantička
Reagovat

No jasně, Tomík Ivanku na FB vymazal ze svých přátel (vím stopro že tam byla)
ach, jak to všechno do sebe krásně zapadá…

148
Mikesh
Reagovat

Já myslím, že jste Tomíkovu Ivanku špatně pochopili, ona se jen překlepla, místo umím tunisky chtěla napsat „umím si obout tenisky“
Bazi, doufám, že budeš věnovat příslušnou pozornost i naší sestřičce z Ostravy, a že z ní neuděláš nějaké chudiatko. Skutečnost, že chtěla potenciální tchyni zabít, svědčí jen o tom, že je stejné krevní skupiny. Zatímco ale matinka umí aspoň vařit, u Marcelky by Pavluša nejspíš strádal hlady. A Zuzanka coby kuchařka .. oj, oj, možná umí dát koním seno.

149
Viktorie
Reagovat

Ježišmarjá, takovej krásnej díl a von mě poloviček nepustil k počítači, abych si užila kometů tady, tak jsem se musela nahlas řehtat sama.:-D

150
kanárek
Reagovat

148- Ale celkem se k tomu sestřička stavěla šikovně, i tu cibuli nakrájela pěkně! :-) Minimálně základ má. K cibuli prskne vajíčko…a jak se budou Honzovi dělat boule za ušima! :-)

151
Mikesh
Reagovat

Jojo, s cibulí to bylo dobrý, dokonce vzorný, to že v Ostravě nemají moderní sporáky, bych ještě bral, ale hledání konzervované omáčky v lednici mě fakt rozesmálo … njn, jsem jen obyčejný mužský. Ale i tak bych hotovou omáčku ohříval až na konec.
Jen jsem nepochopil, kde byla tchyňča – že by sestřičku schválně nechala vydusit?

152
Viktorie
Reagovat

150 – Sestřička koukne ma Mimibazar, ten dneska frčí.;-), Tam se to úžasně mňamózníma receptíkama a óbr mňamkama jen hemží, (velká část ve stylu rozkvedlat ve vodě rajský protlak, zahustit moukou, povařit, okořenit a je z toho supr rajská polívka, a jak to manžovi čvachtalo), kdepak nějaký obyčejný vajíčka nebo nedejbože blbý boloňský špagety.:-D

153
Viktorie
Reagovat

Ale pořád nějak nechápu, co si Starší Katka slibovala od téhle akce, když opáleného murára znala už před tím, navíc z hospody. To si jako slibovala, že když se přihlásí, tak murár najednou prohlédne a objeví v sobě dávno ukrývané city čico?

154
Mikesh
Reagovat

152 – Jojo, to jsem někde četl, že nejjednodušší rajská polévka je, když se vezme červený talíř a do něj se nalije horká voda …
Zkusím někde vyhrabat článek o Mimibazaru a pak sem hodím link.

155
Mikesh
Reagovat

Tak tady je ten odkaz, jen pro dospělé a opravdu otrlé ženy! Muži nečíst!!!
http://michalsmutny.blog.idnes.cz/c/216251/Pricina-vysoke-rozvodosti-v-Cesku-odhalena-Mimibazar.html

156
Viktorie
Reagovat

No to je přesně ono.:-D Tímhle Karolína nebojakjítopavelříkal zaručeně zabije drahou tchýni jen to máti uvidí, a po zbytek života bude Pavla krmit těhamhle úúúžasnýma a mocinky dobrýma baštama. (pokud teda zapne sporák):-D

157
Jeza
Reagovat

Mikesh 155: to je jenom ojetý tenhle článek
http://modnipeklo.cz/2011/10/mimibizar/
Doporučuju nečíst komenty k článku, nebo se z té lidské čistoty poblejete.

158
fridrich
Reagovat

No minimálně jedna bydlenka je i tady hehe

159
okkvp
Reagovat

158 – tak zas na druhou stranu, není bydlenka jako bydlenka

160
Ajda
Reagovat

A když nějaká bydlenka vleze do Prostřeno, to je papáníčko :(

Reagovat

Kdo je prosím bydlenka? :)) Ani slovník češtiny 2.0 nepomohl http://cestina20.cz :)

162
Mik
Reagovat

159 A není smaženka jako smažka, že?:-)

163
Ajda
Reagovat

161 SUN,
rozklikni si link v příspěvku od kocoura (155) a vše pochopíš :D

164
okkvp
Reagovat

161 – to snad ani nechceš vědět, věř mi – ale mohu ti zkopírovat definici z ryby : Bydlenka: paní, co zvelebuje byteček (=natírá nabílo, tvoří dekorace z knih, staví sošky a vyrývá nápisy SWEET HOME, LOVE a jiné hověziny do kdečeho); zde používáno pro všechny ujeté paní z MMB en bloc

165
okkvp
Reagovat

k 164 OT – osobně si myslím, že jsme ale každá alespoň pidikouskem bydlenka, taky si občas pomůžu i pytlíkovou polévkou.

166
Mik
Reagovat

165 Pytlíková polévka je OK, ale dělat z uzenin panáčkovi pytlík, to je kreativní exces:-)

167
anja
Reagovat

achjo tak už se válka Mimibazar versus zbytek světa dostala i na panáčka… mne nijak maminy z MB neiritují, ať si jsou bydlenky, tvořilky, snažilky jaké chcou, jedno je jisté, nikoho nenapadají a na nikoho neútočí. Jsou si pěkně ve svém chlívku, kde mají teplíčko a někdy teda pěkný smrádeček viz kečupová polívka a fotky pokakaných dítek, ale přijdou mi v pohodě a celkem v pořádku na rozdíl od jiných blogerů a diskutérů

168
okkvp
Reagovat

167 – jako válku to snad nikdo rozumný nikdy nebral

169
cathy
Reagovat

155 – tedy Mikeši,tenhle objev sem nedávej,nebo se půlka mužské populace přeorientuje na chlapy a druhá půka bude impotentní a bab se štítící.
Fuj to jsem se lekla,když jsem tu zrůdnost uviděa…a co teprve jemná duše muže….:-)

170
cathy
Reagovat

P.S.-děsně se těším na rekap.Bazinga musí mít po včerejšku extra výživný materiál!

171
kanárek
Reagovat

168- To děvče se nechalo při vaření pěkně vytočit, jen co je pravda. Myslíte, že maminka Pavlovi takto denodenně vyvařuje- obědy i teplé večeře? Přiznám se, že já vaření pod dozorem taky nesnáším. Často vařím spíš jak chlapi… a měním i ingredience podle momentální nálady. Výsledek tudíž bývá pokaždé jiný (většinou naštěstí dobrý). Kdyby nade mnou (mno spíš hodně pode mnou) ta paní takhle stála a kontrolovala každé říznutí nožem…to bych nesnesla. Buď vařím já (a pak mi do toho nesmí nikdo kecat), nebo vaří ten druhý člověk ( a to pak mu kromě pomocných loupacích a krájecích prací na to ani nesáhnu). Kuchařku ani maminku na telefonu rozhodně nezavrhuju (Mně se hodí,když má mít jídlo historicky určenou chuť :-)). V každé rodině jsou oblíbená jídla a jídla, která se naopak nikdy nevaří. Ovšem Hudákovsky podané „blbé špagety“ mne opět dostaly.

172
okkvp
Reagovat

171 – já být nezkušená a s takovou tchýní v zádech, tak bych taky kvetla, ale funěla a hulákala, nebrečela

173
Viktorie
Reagovat

171 – Blbý špagety asi začnu používat jako terminus technicus.:-D Škoda že to drahý moc nevnímal, seděl zádama mk TV a hrál nějakou blbou hru :-D, budu mu pak muset složitě vysvětlovat, co bude k obědu a proč tomu tak říkám.
Děvče se nechalo vytočit, to jo. Nějak jí asi nedošlo, jak se vlastně ten pořad, do kterýho se přihlásila, jmenuje (a že zato máti si to pamatuje moc dobře) a myslela si, jak to nemá v kapse. Jsem poměrně zvědavá, jak to tam pak bude fungovat jinak, jak vyhrožovala.:-))

174
kanárek
Reagovat

172- Když ona je slušně vychovaná a ví, že před domáci pani by měla mluvit slušně. Mimochodem, co to říkala na té pohovce? Já jsem ji přes to pípání spotřebičů neslyšela. Jen právě něco s hrncem :-(

175
romantička
Reagovat

165
Bydlenka, která je In, se naučí připravovat práškovou polévku před zalitím vařící vodou asi takhle:
http://www.youtube.com/watch?v=fm1jCbgoIiI

176
Mik
Reagovat

174 Myslím, že pípání nebylo od spotřebičů, ale měli na chvíli půjčené pípátko od Zdendy Polreicha. A dvakrát tam bylo slovo se základem jeb.. :-)

177
Bazinga
Reagovat

přidána rekapitulace :-)

178
romantička
Reagovat

177
mám tě podravovat od dcéry
my jsme tu tentokrát na obrazovku přilepené dvě ;)

179
Bazinga
Reagovat

taky zdravím :-)

180
Mik
Reagovat

Bazingo, druhá verze dění v Praze není pravdivá, správně byla ta první, kterou jsi vypátrala. Jen jsi nezjistila, že paní Zelená se ve skutečnosti jmenuje Jagová a je zaměstnána v pankrácké věznici jako vedoucí kuchyně, kde zároveň vede kurzy vaření pro vězně:-)

181
romantička
Reagovat

rekap jako vždy
dočteno, dohihňáno
inspirovalo opět ke spoustě konspiračních i jiných teorií, už se teším, až mi siréna odhouká začátek pracovní doby a já je začnu rozvíjet

182
okkvp
Reagovat

Za rekapes (opět božský) díkes :-)

183
Viktorie
Reagovat

Bazi, ja te zabiju!!!:-D Ja blbka se rozhodla, ze si rekap prectu cestou domu v saline a ted tady vypadam, ze se o me pokousi astmaticky a epilepticky zachvat naraz, jak se pokousim smat potichu.:-D

184
Bazinga
Reagovat

180 – 183 díky :-)

185
romantička
Reagovat

180 Mik
Každá verze je pravdivá a žádná není správná, v tom je kouzlo RS – z vasílače odchází jednotný signál, ale co TV obrazovka, to jiný děj…

btw: jednou jsem se zúčastnila (jako organizátor) zajímavého experimentu – za zástěnou byly na pokyn tří různých kartářek a dvou věštců za zástěnou rozloženy karty do čtyř řad po osmi – různé druhy a počty snímání, různé ruce (levá pravá) – výsledkem byl vždy stejný čtverec karet na stole a pak teprve bylo připuštěno nadpřirozenou schopností obdařené médium – opakuji, rozložení karet totožné, stejný subjekt i osobní data, konáno na různách místech v různý čas a dotyční nevěděli, ani z koule, že je to bouda
to bys viděl ten mazec!
jediné, v čem se všichni shodli bylo, že pokud bude materiál zveřejněn, čeká nás žaloba (argumentováno VIP osobnostmi, které se do nás pustí – ti už se také lišili)
;)

186
james73
Reagovat

Nerozumím tomu zájmu o tenhle pořad tady na panáčkovi. Je to ten typ pořadu u kterého po shlédnutí upoutávky už nemám sílu shlédnou celý díl :)

187
romantička
Reagovat

186
james73, jsi hodný, že ses nám sem přišel pochlubit s tím, čemu nerozumíš
pozdravuj u Talentu, my tam tu možnost pochlubit se nemáme…
kdykoli zas už nebudeš mít sílu, zajdi a klidně se i rozepiš

188
okkvp
Reagovat

186 – to ovšem děláš chybu, nejlepší grotesky za posledních 30 let

189
james73
Reagovat

187 – Pochop mě u článcích o talentu jsou takových komentářů jako jsem před chvílí napsal desítky, tak se to sanažím kompenzovat na nějaké nevinné oběti.

190
romantička
Reagovat

189
james73
však já tě chápu, nepřipadám ti v 187 dostatečně milá a něžná?
;)

191
Bazinga
Reagovat

189 :-)), já nejsem žádná nevinná oběť, já jsem předseda klubu „smesvině“ :-)), sundej brýle a poď ven :-))

192
romantička
Reagovat

189, 191
ukaž, já ti ty brejle podržim ;)

193
Bazinga
Reagovat

192 :-), co blbneš, já si svoje musím nechat, jinak se netrefím :-))

194
romantička
Reagovat

193 – JEHO brejle – proto jsem zahrnula oba commenty – koukám, že už vidíš rudě, to je dobře

195
james73
Reagovat

194 – Jako moje brejle :) :) :)

196
Viktorie
Reagovat

Už se perou? Už se perou? :-DD

197
Bazinga
Reagovat

:-), jo aha :-D.

Rudě nevidím, já se zcela somsviňovsky kochám tím, jak Ivanka trpí. A jak tam tak furt píše a píše, tak to vypadá, že jim to VÁŽNĚ rozvrátila Aňa. A jestli jim to VÁŽNĚ rozvrátila Aňa, tak se potvrdilo, jak SKVĚLÝ klub je :-)

198
james73
Reagovat

191 – Nemyslel jsem tebe ale tenhle pořad :) Radši toho nechme……

199
Bazinga
Reagovat

198 :-), jsem v klidu, buď též ;-). A klidně si i rýpni, na rýpancích je to tu postavené :-))

200
Bazinga
Reagovat

moje :-)

201
james73
Reagovat

Nechápu proč se prima s jojkou nějak nedomluvila když ten pořad dělali společně. Mohli to dát třeba na pondělní večer a hned potom farmáře jak to vyřešila jojka. Rozhodně by to mělo větší sledovanost než ty trapný seriály co v PO ve 21:20 dává.

202
Bazinga
Reagovat

201 jj, taky nám to vrtá hlavou. Dokonce jsme měli u předchozího rekapu i „anketu“. Jeden z účastníků psal na FB, že Prima to má pustit někdy v lednu, ale… já ti pořád nevím.

203
Viktorie
Reagovat

202 – Třeba to u nás dopadne jinak.:-D

204
Bazinga
Reagovat

:-DD, tipuješ stejnou moderátorku jako já? :-))

205
james73
Reagovat

202 – ikdyž je pravda že sledovanost farmáře na primě, přestože to pro ni byl úspěch, nebyla nijak závratná narozdíl od jojky. A není to podle mě ani tak kvalitou než spíš tím že prima různé seznamovací show lisovala a diváky tím trochu znudila. Pochopil bych ten odsun kdyby ten pořad dělala prima sama. Ty společné pořady mají smysl jen u nákladných, stěžejních pořadů typu ČSMT ale ne u pořadu jako Mami ožen mě protože je přeci jasné že obě televize mají různé plány a nebudou to schopny odvysílat souběžně.

206
Viktorie
Reagovat

Moderátorka určitě, ta už se přece „osvědčila“.:-D Ale já spíš myslela, že na Primě bude třeba Kérka obdivně vzdychat Mirovi u nohou, Tomík se vzepře a po vzoru svatýho Václava vykáže Aňu za hranice okresu (nebo aspoň katastru), okouzlený Řízek požádá Moniku(?) o ruku…..;-))

207
Bazinga
Reagovat

206 ano, já jsem to tak pochopila :-), a do toho jsem ještě navíc přimontovala „osvědčenou“, jako nosný prvek, který tomu oproti JOJ, dává tu správnou šťávu. Neosobní komentáře bez tváře, to se v ČR nenosí… jen ať si to divák umí spojit. Personifikace JE důležitá :-)

208
okkvp
Reagovat

Hlavně ale nesmát – dojatě plakat!

209
Bazinga
Reagovat

To je jasné! Kdo se hlásí na rekapy až to bude vysílat Prima? :-))

210
romantička
Reagovat

206
a Šárku bude dabovat Bobošíková…

211
Viktorie
Reagovat

A prasátko Morfeus by mohlo dostat větší prostor.:-)) To bylo stejně v celým Liptále nejzajímavější.:-)

212
Bazinga
Reagovat

a z paní Zelené se vyklube Standa Sekanina :-))

213
cathy
Reagovat

Bazinga díky,díky,díky….obvzlášť Arpád,slovenský Machala mě neskutečně pobavil :-D

214
anja
Reagovat

děcka a co budu – budeme – budete dělat, až to bude vysílat prima? já se teď o seznamování našich spoluobčanů uspokojuju občas reprízou našeho českého farmáře co ho dávají na Primě Love v noci po Sexu ve městě. tady tohle MOM nejsem schopná sledovat, večer se mi v pracovně u pc opravdu už nechce sedět……. ježíš já mám zase problém! já vám tááák závidím!!!

215
Jitka
Reagovat

Bohužel jsem poslední díl MOM shlédla až včera a hned poté si přečetla rekap. Bazinga, nějak mi přišlo, že ty hoky, kluky, matky nějak šetříš:-)))
Alenka mi přišla, že opravdu jede na lysohlávkách, ta paní je neuvěřitelná, bohužel si ani nepřipouští, že má evidentně problém – hodí se na ní celkem přesně definice hysterické osobnosti (ale už to tu někdo psal, tak je pro upřesnění):

Hysterie je obecně známá porucha, kterou většinou přisuzujeme ženám. Ano, spíše ženy jsou hysterky, ale není to vždy pravidlem. S hysterickou osobností je vcelku složité vyjít. Tito lidé zkreslují skutečnost, jsou teatrální, přehánějí a potřebují být za každou cenu středem pozornosti. Tyto osoby své protějšky rádi citově vydírají.

Velká blondýna je bojovnice, trochu mě popletla tím svým pomlouváním, ale v podstatě je jasným vítězem.

O tom opáleném murárovi se zmiňovat asi nebudu, každá žena má občas pocit, že musí zachránit nějakého toho chlapa (i já jsem měla:-) ) např. ze spár alkoholu, ale prostě někdy to nejde (skoro nikdy to nejde). Souhlasila bych se sousedem: „Arpád, nežeň sa“ Doplňuji: „Co by s Tebou chudák žena dělala?“

No a „maminka show“ u Pavla. Paní Zelená, Váš pohled z pod víčky, Vaše zatnuté zuby, vaše zduřené obočí, Váš nepřístupný výraz raněné tygřice, které kradou mládě, takto jste zaručila, že Váš syn zůstane navždy sám. Tedy pokud se nepochlapí a jedné temné noci, kdy Vás předtím uspí rohypnolem (případně nadopuje Liderinem – prý populární lék), sbalí malý uzlíček do něj kus špaget, napařovačku, plechovku s bolognskou omáčkou a vydá se do toho ošklivého, zlého světa na zkušenou a tam poté potká milou, hodnou samičku devítihlavého draka, u které spočine v klidu a míru.

216
kanárek
Reagovat

214
Ahoj, já to povětšinou dávám ze záznamu a už si k tomuhle pořadu neberu ani pití, abych předčasně nepřišla o počítač. Ono s otevřenou pusou se taky špatně pije, že. Ovšem přijít o takovou sondu do lidského chování při namlouvání je škoda :-)

217
Mik
Reagovat

214, 216 Ano, sledovat cokoli v televizi rovnou, to už dnes snad rozumný člověk ani neudělá, ne?;-) V době, kdy máme nahrávání, timeshift a případně archivy na netu, tak sledovat nepřetržitý reklamní blok proložený občas kouskem pořadu rovná se sebemrskačství. A ani zvědavost, jestli si Liderin zaplatil taky část reklamního bloku, mě tedy nedonutí, abych reklamy na nahrávce během pár vteřin nepřeskočil:-)

218
Bazinga
Reagovat

214 :-), anja, až to budou vysílat na primě, tak já si asi budu číst :-)). Je to strašná sranda, ale víc než jednou, to nedám. :-).

215 :-))

217 :-), mi to vyhovuje on-line. Protože se tady vždycky najde někdo, kdo se dívá taky, tak sdílená radost, dvounásobná radost :-)

219
Mik
Reagovat

218 Ale jo, ty si u toho ještě děláš poznámky a píšeš na net, tak třeba ty reklamní pauzy i využiješ. Já, když chci něco sledovat on-line, tak vím, že je dobré sednout k tomu tak o půl hodiny později a po přeskákání reklam to on-line dokoukávám:-) Je to ode mě ošklivé, protože takhle na mě Liderin nic netrhne, protože se mi nevryje dostatečně pod kůži a Miško mu udělal spíš negativní marketing:-)

220
Elko
Reagovat

Super komentáre :-))) v práci ma asi zabijú a dnes si chcem ešte po obede prečítať rekap, to ma asi z práce rovno vyhodia :-)

221
anja
Reagovat

216 kanárek, ahoj, no já jsem dala ze záznamu jeden díl a u druhého mě cosi vyrušilo a rušilo pořád zvenčí, tak jsem to úplně zabalila a dál už nenašla čas

217 Mik mně reklamní pauzy nevadí, naopak, se zajdu vyčůrat anebo si povenčím psy anebo peru, věším, myju… jsem zjistila, že mi vadí, když jede film třeba v TVP bez reklam

222
Elko
Reagovat

Mimochodom LIDERIN sa dostal už aj do ČR a tie slová :-))), oplatí sa vypočuť:
http://www.youtube.com/watch?v=ed6hn5HwW5Y

+ animovaná krátka rozprávka:
http://www.youtube.com/watch?v=mGc_QLANyYo

223
anja
Reagovat

220 Elko, no fuj, s takovou morálkou ten kapitalismus nevybudujeme :D

224
Bazinga
Reagovat

223 :-), anja, no nekecej, že se ti jedná o vybudování kapitalismu na Slovensku :-D

225
okkvp
Reagovat

já už s reklamami v podobných pořadech došla tak daleko, že je sleduji i pozorně – je totiž fascinující sledovat jaká témata a výrobky jsou k cílovému diváctvu směrovány a odehrávající se děj i samotné vystupující postavičky tím dostávají další rozměr.

226
Mik
Reagovat

225 Koukal jsem na reklamy párkrát úplně bez zvuku, to je teprve směšná záležitost:-)

227
anja
Reagovat

222 on se liderin v reklamách prezentuje skoro jako známá modrá pilulka, ale zcela určitě nemá a nemůže mít takový efekt, maca peruánská, jeho hlavní složka, vám ho, chlapi fakt nepostaví, takže o nic nepřicházíte, že si ho nekoupíte :p

228
Viktorie
Reagovat

226 – To je. :-D Já to tak v poslední době dělám skoro pořád. Teda ne že by byl primární účel se pobavit, ale s…e mě, jak to vždycky tak naráz zařve a nejrychlejší je zmáčknout na ovladači ten přeškrknutej ampliónek.
Jinak reklamy stejně jako anja vítám, věším prádlo, jdu na záchod…….

229
LadyXL
Reagovat

U reklam se často pousměju,když vychvalují nové, o moc lepší, složení pracího prášku než je ten předešlý… Někdy si říkám, že by to byla správná show, sestříhat za sebou reklamy jednoho (a stále toho samého) pracího prášku v časovém sledu…

230
LadyXL
Reagovat

Jinak, díky Bazinga za rekap. Četla jsem ho až teď a to právě v pravou chvíli! Smutek na duši a hned jsem pookřála :-)), fakt mne dokážeš rozesmát, takže srdečné díky. Tenhle styl humoru se mám moc ráda. Nestíhám sem moc psát, ale o to pečlivěji čtu vše :-))
A vzkaz pro OKKVP – už jsem přečetla další díl JSSS :-))

231
Bazinga
Reagovat

230 :-), Lady díky! Dělá mi dobře vědět, že jsem někoho rozesmála :-)

232
Elko
Reagovat

227: anja, tak to by si mala informovať ako prvého Miška, nech sa nepredávakuje náhodou :-)

233
anja
Reagovat

232 Elko, ale tak klidně ať se Miško předávkuje :) maximálně mu to upraví menstruační cyklus

234
Karin
Reagovat

197 – Kde sledujete Ivanku?? Děkuji za odpověď a děkuji za rekap:)

235
kanárek
Reagovat

Holky! Neříkejte to nahlas, že NEsledujete reklamy! Vždyť nám je zrušej! A kdy si pak dám prádlo do pračky, uvařím čaj, umyju vlasy, vyklidím myčku…? :-)
Jo jo anjo, taky už mne párkrát film bez reklam rozhodil. Když jsou ale po 5ti minutách, jsem naštvaná.
Reklama mne baví jen vtipná- předvánoční s kancem, se sobími čivavami, legendární Bóbika, „Maminko, vy už tady nebudete.“ a posledně to byly Chuckovské vánoční.

236
Bazinga
Reagovat
237
Bazinga
Reagovat

a malý darček pre všetkých, ktorí sa s nami zabávajú :-)

http://www.youtube.com/watch?v=5tB94wmVSHE

Martinka Červená Čiapočka osobně :-D

238
Bazinga
Reagovat

A DEFINITIVNÍ POTVRZENÍ NAŠÍ TEORIE ZDE :

kopie z FB:

Ivana Vajdova: presne tak 25.10 ten diel mam na mysli a ber ho tak, ze uz tomasova snubenka nie som :(

239
okkvp
Reagovat

238 – a co – úlevně jí blahopřejí, nebo ji utěšují ?

240
Bazinga
Reagovat

:-), jeden panáček se jí tam ptal, jestli se znelíbila Tomášově mamince, neodpověděla, ale ten koment „olajkovala“ … :-))

241
okkvp
Reagovat

240 – „laikovat“ jako líbí/máš pravdu/souhlasím/chi chi ? se v tom fcb jazyku moc nevyznám

242
Bazinga
Reagovat

241 – promiň. Označila ten příspěvek „to se mi líbí“.

243
Elko
Reagovat

Bazinga: big like pre teba :D

244
kika
Reagovat

ahoj, bazingine rekapy super, už som na ne upozornila i režiséra : ), a na Prime pôjde MOM v lednu, ako mi to on sám potvrdil.

245
Elko
Reagovat

kika: ty si z produkcie? Ak áno, tak na Panáčka zavítala veľká ryba :-)

246
Viktorie
Reagovat

To by ted mohl vyjit nejaky rezisersky strih s bazikomentari.:-)))

247
okkvp
Reagovat

jejku :-))) tak koukám, že má nedávná zákulisní debata s předsedkyní by mohla dojít naplnění. Jdu připravit vodu na kříšení – protože toho si musí užít při plném vědomí, zaslouží si to

248
Bazinga
Reagovat

244 :-), kika díkes za pochvalu i reference panu režisérovi :-)

nikdo nic na ten YT kousek s Martinou ?? :-)

249
Mikesh
Reagovat

Ještě ad Liderin:
Nechci vás zlobit, holky, ale na šovinistických blozích a podobně laděných příspěvcích i v obyčejných diskuzích velmi často čtu, že „která si ho neumí postavit, ta si jej nezaslouží!“. Něco na tom bude, nemyslíte?

250
Bazinga
Reagovat

249 :-D to je luxusní hláška!! :-))

251
Mikesh
Reagovat

235 – kanárku, ještě si zapomněla na vypouštěcí manželku!

252
kika
Reagovat

hehe, žádná ryba, len mám pána režiséra na fb, tak som mu poslala nejaké rekapy : ). Idem mu poslať teraz rekap zo šiesteho diela, nech sa zasmeje. Inak ja z tých rekapov dostávam záchvaty, fakt sú super.

253
Viktorie
Reagovat

248 – Martinka super.:-DD (na YT jsem se dostala až teď). Proč Tomíkovi nezazpívala, sakra? On je ten sbskár, určitě má nějakej výcvik, reflexy by zapracovaly a vzpomněl by si na vyhlášení poplachu.:-D

254
Viktorie
Reagovat

249 – Co my, ale by si o tom myslel Miško.:-D

255
Mik
Reagovat

249 Však taky Dominika uznala, že si ho ani HO nezaslouží, a už se mu neozvala:-)

256
Mikesh
Reagovat

237 – Martinka je milá, a jestli jí z tý její střelenosti něco zůstane i v dospělosti, může to být fajn ženská. V MOM byla za píchlý kolo, ale potenciál naznačila. Při dobrém vedení by byla dobře zpracovatelná. Škoda, že ji nepřiřadili k Pavlíkovi, možná by svou bezprostřední živelností dokázala dozorkyni přivést do takého pomykova, že by jí ranilo.

257
Mik
Reagovat

249 Ještě mě napadá, jestli on jí Miško stejně jako u mytí auta neřekl „krůživé pohyby“ a ono to nezafungovalo:-)

258
Mikesh
Reagovat

Alenka hysterka nebude, to by tam už předvedla něco málo scén. Dámy, vyhodnocení hysterek přenechte chlapům, ti s tím mají přece jen víc zkušeností.

259
Elko
Reagovat

Bazinga: rekap konečne prečítaný, veľmi pekne ďakujem za pobavenie, stálo to za to ;-)

kika: tak sem zavolaj do diskusie aj režiséra, aj Barboru Vallovú ;-) ak sa dá… nech napíšu zopár teplých slov :-)

260
romantička
Reagovat

Hlásí se archiválie
Dostala jsem se k nějakým materiálům, neobešlo se to bez vloupání a honiček, ale mám tu hromadu papírů a tak se podělím o již rozluštěné:

*********************************
Denná svodka Kava, 7.1.2011

11:34. Evidencia sťažnosti pani M.A. na čudné správanie syna Arpáda
Arpád nie a nie sa napiť. Všetky snahy dostať ho ku pohári sa skončia v mestskej knižnici. Ako vedľajší účinok čítania sa u subjektu začína prejavovať gamománia.
Navrhujem:
1.) Do podujatie zapojiť pom. strážnika Rózsiku.
2.) Do knižnice umiestniť bar.
3.) Vzhľadom k súrnosti situácie použiť nátlakové prostriedky – navrhujem „Мелодичный смех“
(vyhotovila práporčík Katarína Staršia)

*********************************
Denná zvodka Kava, 18.1.2011

Arpáda som dnes pri rutinnej prehliadke knižnice pristihla pri čítaní knihy „De constantia sapientis“.
Keďže nepomohlo ani oboznámenie s následkami abstinencie, bola som prinútená použiť
http://www.youtube.com/watch?v=aVMu8nN8rTk s takmer okamžitým účinkom.
Úloha na zajtrajšok: Doplniť zásoby liehovín.
(vyhotovila práporčík Katarína Staršia)

*********************************
Denná zvodka, Kava 21.2.2011

Nanovo otvorený prípad „Arpád“.
Už nečíta, ale stále častejšie si po požití mrmlá slovo sobáš.
Vzhľadom k tomu, že podobné prípady sú hlásené z celej Slovenskej republiky, navrhujem:
1.) Okamžite zahájiť akciu MOM (Mission of Moms)
2.) Zrušiť informačné embargo a zapojiť médiá – kontaktovať TV Joj.
3.) Kontaktovať nprap. Ludmilu Zelenou z českej kontrarozviedky a navrhnúť kooperáciu.
4.) Doplniť zásoby liehovín.
(vyhotovila práporčík Katarína Staršia)

*********************************
je toho víc, ale šílená práce se tím prohrabat
namátkou útržek z pražského archivu:
*********************************

Denná zvodka, Praha 18.10.2011

průběh MOM / varianta Bojkot

x.) ZŘETELNĚ uložit omáčku do lednice, později nepozorovaně přemístit

x.) Na džíny použít vteřinové lepidlo
x.) Vypnout hlavní uzávěr plynu.

(vyhotovila nprap L. Zelená)

261
Viktorie
Reagovat

258 – Bacha, hysterie jako diagnóza nerovná se cholerický výbuch a hysterici můžou být i chlapi.
Čímž Alenku nijak nediagnózuju, jý bych ji už asi vzala něčím pohlavě diagnóza nediagnóza.:-DD

262
Bazinga
Reagovat

259 :-) díky

260 :-D :-D, já tě zbožňuju :-))

263
Viktorie
Reagovat

260 – :-DDDDDDDDDDDDDDD

264
Viktorie
Reagovat

Mimochodem, to video určené na Arpáda funguje, po jeho shlédnutí přemýšlím, jestli dát panáka nebo ne.:-D

265
Mikesh
Reagovat

261 – chlapů hysteriků není tolik, nemají šanci přežít. Za to, co ženským prochází úplně běžně, dostane hysterik okamžitě do řepy. U žen se tolerují emoce, chlapi se jimi degradují. Od mužů se dočkají agrese, ženy většinou prchnou … následně si svou nemoc nemohou hýčkat a pěstovat.
Cholerický výbuch a hysterická scéna jsou dvě různé, snadno rozpoznatelné věci. Cholerik má k výbuchu důvod, byť jakkoliv blbej, hysterka vybuchne bezdůvodně.
Alenka je pouze extrémním případem manipulátorky, což ostatně ta prsatice také.

266
okkvp
Reagovat

Dohnány resty – Martinka úžasná, romantička rovněž a protože po obou už nemám sílu vstát z pod židle, tak videjko na Arpiho raději prozatím vzdám :-)))

267
Wanna be your monster
Reagovat

Týjo ta martina snad nikdy nebyla mladá…vůbec v tom videu na 17 nevypadá :)

268
okkvp
Reagovat

267 – ona to nahrazuje mladickou prdlostí aka recese

269
Elko
Reagovat

Mám odkaz, že s niečím treba pomôcť – preložiť do slovenčiny, tak sem s tým :)

270
kika
Reagovat

Elko, už som napísala správu, že nech sem príde : ) šak uvidíme.

271
Elko
Reagovat

kika: super
romantička: opravil som tam len malé chybičky, inak je to excelentná slovenčina, to si robila ty? či google translate? :)

272
koc
Reagovat

ahojte vsici .. diky za rekap madam ;-) .. rychle si prehravam posledni dil a zaujalo mne vybaveni restauracniho zarizeni kde pracuje Katka od Arpada .. uz sem videl ledacos ale provozovat v hospode verejnou knihovnu/ v knihovne hospodu je napad primo ženialni ..
Elko toto je u vas normalni a nebo je to specialita pouze tohoto podniku? .. dobra vymluva pro pany .. ne ze jdou na pivo ale jdou si neco přečíst :)

273
romantička
Reagovat

271 díky moc :*
dlouhá léta federace + google – ale ne translate, jen googluju četnost slov, u kterých si neni som istá ;)

274
Bazinga
Reagovat

koci čusek :-), to je dobře, že už jsi zase tady, dělala jsem si o tebe trošku starost :-).

275
romantička
Reagovat

272 Koci, je to past – až dokoukáš a dočteš, vysvětlení je ve 260

276
romantička
Reagovat

274 tobě taky dík, je vidět, že to tu jistíš ;)

277
Bazinga
Reagovat

276 no to jasnéže, „semsvině“ ne? :-)

kdo je trochu smutný z toho, že nám to příští týden končí?

278
koc
Reagovat

274 – nestiham .. jsem ted porad v praci a jeste na me neco leze :) .. a kdyz nejsem v praci jsem u Zuzky a tam jeste nemam prestehovane pc .. no hruza

279
romantička
Reagovat

277 já, ale budiž nám FHŽ útěchou

280
Bazinga
Reagovat

279 ja též :-). A taky doufám, že Barborka nezklame ani dotřetice :-)

281
romantička
Reagovat

280 To ona už nezklame – spíš mám strach, že po ní chňapne de Mol a zlanaří ji do jiné ciziny než nám blízké.

282
Elko
Reagovat

koc: akoby povedala Dominika – jááásnééé :-) …pozývam ťa na jeden do mojej knižnice :-)

283
romantička
Reagovat

280 třeba ta scéna, kdy Miško večer vyhazuje Eriku – to sou dvě minuty dusnýho ticha, do toho 3x opakované dvě myšlenky – co z toho ti slováci nastříhali + komentář, to je dramaturgický zázrak

284
Elko
Reagovat

277: ja som veľmi smutný, mňa tá relácia vždy dobre naladí a potom sa ešte vždy výborne odreagujem na komentároch a samozrejme na tvojom rekape :-) …ale teším sa na Farmára, už aj tie upútavky sú výborné :-)

285
kanárek
Reagovat

Já si vzpomněla na druhou Eriku tu púpavovú a teď Alenka…nic bych za to nedala, že v Púchově už stojí před tabulí „Púchov“ domobrana s úkolem odhalit a nepustit nikoho, kdo by chtěl v jejich rodišti dělat nábor do jakékoliv reality show. :-). Další Púchovčany najatý hacker kontroluje odpovědi zamilovaných nápadnic na netu a pokud se tam objeví Pú-chov, pak maže a maže.

286
Mikesh
Reagovat

Spěváčku, tady máš odpověď ze slovenského blogu:
Erika bola z Puchova,dobre v poriadku,to som predychala, ze zatienila MATADOR dobre aj to som predychala.Jeden diel som mala pokoj uz sa mi aj manzel prestal smiat, ze co to tam mame za exotku. Ale ked nastupila Alenka tak sa tak zacal od smiechu plieskat po stehnach,ze ma premahala zurivost.Akoby sme tam nemali ani jednu inteligentnu zenu, akoby tam boli len same taketo nadrzane a pod. Super reklama pre mesto. Ale aj zla reklama je reklama. Ked som pani Alenku stretla obcas v meste,myslela som si ze je to celkom prijemne ziena. Co je v prechode,alebo fakt na niecom fici???Deti jej nepovedia,ze je to nevkusne,aby sa takto chovala?Vy uz ani do mesta nechodte,prosim vas,lebo sa neudrzim a zacnem kricat: ROMAAAANKOOO…..!!!!! :(Smutne…

287
Mik
Reagovat

Nevíte, kde je k sehnání to slibované CD od Karkulky Martinky? Potřebuju něco na zahánění myší a krtků:-)

288
Bazinga
Reagovat

:-), Martinka jako odpuzovač – plašič? :-). Na specializovaném webu jsem se dozvěděla, že tyto nemají 100% účinnost. Zejména tehdy, když škůdce trpí fyziologickou vadou sluchu.

citace:
Jako příklad uvádíme extrémní situaci, kdy zákazník použil jeden z našich ultrazvukových odpuzovačů – plašičů proti kuně (a to v ideálních podmínkách co se týče chráněného prostoru) a přesto se mu kuny nepodařilo zbavit. Kuna si dál vesele pobíhala po půdě kolem odpuzovače, až do okamžiku, kdy se ji podařilo majiteli celkem bez problémů fyzicky “zpacifikovat“. Při prohlížení mrtvého zvířete, si všiml, že kuna má srostlé oba ušní boltce tak, že vlastně nemohla nikdy nic slyšet. To bude také asi důvod, pro který se mu podařilo kunu celkem bez problémů zneškodnit holí, když se spolu na půdě potkali a kuna jej neslyšela.

takže si představuju, jak hluché myši a hluší krtci dál obtěžují na tvém prostoru a ty se týráš při poslechu „one, two, one,two, three …,love, love me do“ :-)

289
Viktorie
Reagovat

Já bych to neviděla tak černě, tohle nemůže žádná příčetná slyšící kuna dlouho vydržet.:-D Takže pokud nezdrhne tak do pěti minut, tak je to marný snažení.:-D

290
Bazinga
Reagovat

:-), Viktorko, taky si to představuješ jako kreslený film?
:-D

291
Mik
Reagovat

No dobře, když se to neuchytí na hlodavce, dá se to použít třeba na nějaké nechtěné návštěvy:-) Prostě multifunkční CD, nekupte to. A už jen ze solidarity za to, co musela Martinka vytrpět v Hodoníně:-)

292
Bazinga
Reagovat

Miku, chtěla jsem ti poskytnout FB kontakt, aby sis mohl CD objednat přímo u zdroje a tam jsem narazila na něco, co mi trošku, trošičinku, trošilinečku vyrazilo dech :-D

Martinka má v profilu informaci, že je zasnoubená s nějakou dívkou… :-D. Bože můj, jestli je to pravda, tak tahle show ode mne získává bezplatně nejen odznáček klubu smesvině, ale také kalendář na rok 2012.

protože jestli se Martinka po týdnu s Tomíkem rozhodla, že „to budu raději lesba“, pak nelze než roztleskat celou republiku :-D

293
Mik
Reagovat

292 Díky moc za tvou pomoc:-) Ale děvčata, nezapomínejte, že ne každý má a chce mít FB, nešlo by sem rovnou dávat podstatné citace v textové formě? Díky;-)

294
Mik
Reagovat

292 Ona už třeba lesba byla a do Hodonína se jen jela ujistit, jestli dělá dobře. A co asi zjistila? Že lepší než vetřelec je pořádná kočka:-)

295
okkvp
Reagovat

293 – též si připadám jako druhořadý občan, ovšem ve svém rozhodnutí míním, pokud to bude možno, vytrvat.

Kruciš, ale zvědavá tedy jsem

296
Viktorie
Reagovat

290 – Taky, taky, původně jsem chtěla něco napsat o nadávající kuně opouštějící domov s ranečkem na zádech, ale říkala jsem si, že bych možná vypadala jak až moc velký magor.:-)))

297
Bazinga
Reagovat

nezapomínám, proto jsem vám tu informaci přepsala do textové podoby :-)

Martina Černáková zasnoubená s Matušenka Navždy Strihnutá (nebo tak nějak)

všechny informace má Martinka zamknuté pro veřejnost, tzn.pokud nejste „přátelé“, nic víc se vidět nedá. Já jsem o „přátelství“ nežádala, viděla jsem tedy jen to, co jsem tady pro NON FB, přepsala ;-)

298
okkvp
Reagovat

297 – děkujeme

299
Mik
Reagovat

297 Ty jsi o ní tak hezky psala a ani nejsi mezi jejími přáteli?:-)

300
Bazinga
Reagovat

:-), ne, já jsem předseda klubu smesvině, ne magor :-)).

Tzn. pod změněnou identitou šmíruju účastníky RS :-D

301
Mik
Reagovat

300 Už si živě představuju, jak uživatelka Baz007 prochází veškeré sociální sítě, youtube a podobné stránky a zanechává účastníkům vzkazy typu: Jen tak dál, děláš to skvěle:-)

302
Bazinga
Reagovat

301 :-D

sleduješ mě? :-)) hej, odvolejte si toho vlčáka, co jste na mě poštvali :-))

mmch. dělám to jen pro to, abych vás všechny mohla zásobovat informacemi :-D

303
romantička
Reagovat

302
Ofšem chtělo by to aspoň základní prvky koordinace, když ne podrobný časový plán – tuhle si mi na FB u Ivanky stála dvacet minut na paruce a pak sis mi o knír opucovala střevíc – nemít školu inspektora Trachty, asi bych nás prozradila – když jsem zjistila, že tě obouvá Mario Bologna, málem jsem tě zula ;)

304
Bazinga
Reagovat

303 :-))

305
Bazinga
Reagovat

spojovacím prvkem, nechť je Barbora Vallová

http://www.farmarhladazenu.sk/novinky.html

už jsou tam vizitiky 2 odvážných z 5, a oba jsou roztomilí.

306
Elko
Reagovat

287 Mik, nájdeš jej CD v Tescu vo veľkom výpredaji za 49 centov, čo je prepočte na české koruny = 11,76,- Kč
(kurz 1 EUR = 24,- CZK)

307
Karin
Reagovat

Bazinga: Co se týká Martiny nevím, já mám na FB taky že jsem v zásnubu s ženskou. Nechce se mi prostě pro lidi (co mne sledujou pod změněnou identitou) sdělovat co kde mám a co ne.:-))) FB není občanka:-)

308
Bazinga
Reagovat

307 :-)), Karin souhlasím, FB není občanka. Mi se tahle informace hodila zejména proto, že se na to dalo napasovat : „než být s Tomíkem, raději budu lesba“ ;-)

každopádně ale, jestli se nepletu, všechny informace na FB se dají nastavením soukromí před kýmkoliv cizím zamlčet úplně tak, že jediné, co se o vás kdo dozví je jméno, profilový obrázek, který si tam dáte a když nevyplníte „činnosti a zájmy“, tak „éto vsjo“ ;-).

309
Prochor
Reagovat

Farmár 2 se blíží takže jsem natěšený. Hlavně na toho borce se lvama. Doufám že se taky těšíte a budou tu od někoho rekapy.

310
Bazinga
Reagovat

309 Prochore, borec se lvama nebude :-(. Ale rekapy budou určitě!

311
kanárek
Reagovat

309- Plakala jsem, on Mr.Levy s lvíky měl už tak pěkně vymyšlený program…a nic.

312
kanárek
Reagovat

Lidi, nedokážu si představit být s Alenkou zavřená v bytě. Ta by dokázala umluvit hluchého. Toho možná uhladit jemnými dotyky. Asi bych velmi brzy skončila na psychině vedle upíra Evky.

313
Elko
Reagovat

Bulvárna info: Bazinga Levyho odplašila nielen z Panáčka, ale aj z celej show, to len aby ste vedeli, že kde je pravda… bál sa, že by nezvládol tie rekapy :-)))

314
Bazinga
Reagovat

313 :-)) střednědobý cíl je odplašit ho ze Slovenska a bude-li se mi hodně dařit, od roku 2030 ho bude moct potkat jedině ten, kdo si zaplatí vesmírný let :-))

315
kanárek
Reagovat

314- myslíš jako až se otevřou dvířka vesmírné rakety a americký kosmonaut poprve vstoupí na Mars, přivítá ho s úsměvem a dvěma lvy po boku Mr. Levy a lámanou českoslovenštinou jej pozve na placenou prohlídku 1. martské zoo? :-)

316
Bazinga
Reagovat

315 :-), ano, přesně tak jsem to myslela. Co myslíš, podaří se mi to? :-)

a jinak info o vysílání v Česku:

http://www.digizone.cz/aktuality/joj-uz-vysila-reality-show-mami-ozen-me/

jestli je to tak, jak si myslím, tzn. že nahradí komentář naší svaté Barborky někým z ČR, tak … já nevím, prostě tomu se nedá uvěřit. Pak je ještě možné, že by stejný text předabovali do češtiny… :-D.

317
kanárek
Reagovat

316- Ale ne! Bez Hudáčka to nebude ono. Kdo už u nás má tak pěkný hlas a dokáže tak dokonale říct „BLBÉ špagety“? Stačilo by otitulkovat…aspoň by si mládež procvičila slovenštinu a čtení zároveň.
Potěšilo mne, že jsem se ještě vešla do kategorie mladých….i když pro Arpáda bych už zajímavá nebyla (to ale neva, bylo by to oboustranné).
Třeba nás Prima překvapí :-) a vysype nějaké eso z rukávu.

S tou Marsovskou teorií jsem to trochu přehnala. Pravděpodobnější je, že by Mr Levy pomocí lvů astronauta zajmul a ponechal si jej pro své i jejich obveselení zavřeného v kleci navždy.

Přidat komentář