Panáček v reality show

Mama ožeň ma! (24.6.) Choď preč od mojho syna!

24. Červen 2013 | napsal(a): | reality show: Mama, ožeň ma!

[singlepic id=6062 w=420]

Choď preč od mojho syna!

U Juraja tahle věta probleskla v maminčině hlavě po Lubčiných modlitbách u stolu, po Lubčiných modlitbách u bazénu, po Lubčiných modlitbách v sauně…

U Martina maminka tohle statečně zašeptá směrem do lednice proto, že ani jedna z nápadnic se stále neumí chovat.

U Andreja tuhle větu mamička vyřvala do prostoru protože proto. „Si na uši? LISK!“

Jediný Tibor svou nápadnici láká blíž…ještě blíž!!! Pojď blíž a hlaď mě! Hlaď mě, až do úplného vyhlazení…

Dnes 21:40 TV JOJ

Bazinga

jsem předseda. Předseda klubu smesvině. Moje rekapy ke slovenským seznamovacím reality show jsou touhle funkcí poznamenány.

Mama, ožeň ma!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 87
1
Vlásek
Reagovat

Tak to bude dneska samé odhalování. Podle fotek ze slovenského bulváru bude Vierka a Tibike předvádět striptýz. Mohli jim to v režii domluvit jako vystoupení striptérského dua a hned by měli menší náklady!

2
Elko
Reagovat

Pri striptíze Tibikeho by si slabšie povahy mali pripraviť aj sáčky :-)

3
maruška
Reagovat

Tibike je nadraty…. Ja nemozem, kratky kurz madarciny:-)

4
Elko
Reagovat

TOTO JE SILA! :D

5
maruška
Reagovat

Cakala som kam to dojde… Chapem preco dnes je to az od 22h, myslim ze toho u Tibikeho ukazali viac nez bolo vhodne…

6
upc zvedavy
Reagovat

Člověk, který píše Hudákovi komentáře je chlap? Že Vierčino ombré nazval odrosty :).

7
anja
Reagovat

eee? pouhých 6 komentářů?…… no tak to buď je naprosto nezajímavé anebo to váma všema seklo :D

/doufám, že se mi dneska podaří to celé dohnat dokoukat a budu tak vědět o co jde tam i tady :D/

8
Jája
Reagovat

No toto!?!

9
Jája
Reagovat

Tibike by si mohl hrát na schovku, za násadou lopaty by ho nikdo nenašel.

10
Amy
Reagovat

Já pořád koukám jestli má Vierka ombré nebo fakt tak hodně odrostlé? Včera chudák ty facky…. mamka Andreja si sama dělá ostudu. Bože….to byla scéna. Musím si to pustit ještě jednou.

11
Bobby Brown
Reagovat

10 – Stará mama gappa by si hlavně měl sama koupit pořádnou podprdu a ne z těma ceckama na veřejnosti házet Homer-any.
Po dnešku už mě může příště překvapit jen hospodský Vierka gangbang.
Ani nemám co bych k tomuto dílu dodal…
Snad jen, že se začnu bát jezdit na Slovensko.

12
Elko
Reagovat

Tá facka, resp. DOUBLE facka bola luxusná :-) a následne skoro dostala aj druhá nevesta dve facky, za to že si dovolila chrániť Vierku :D …ale Andrej zrazu zabudol, že Vierku nemusí, stačila jazyková výmena názorov. :-)

13
Kapi
Reagovat

Vierka ( ta co byla v HParadise, nesledovala jsem neznam ji) ona byla takova supacka i tam? vzdyt ani nepouziva snad hreben (nebo je to zamerne afro?) a to ma byt tanecnice u tyce?
A ten kdo ji vice z na z HP – je opravdu tak hloupa jak to vypada nebo je tak dobra herecka?

14
Bobby Brown
Reagovat

12 – to víš, takovéhle orgie už Andrej nikdy nezažije, tak musí rychle využít situace.

13 – Vierku jsem v HP ještě zastihl. Osobně bych neřekl, že je hloupá, nebo herečka, ona je megacáklá. Otázkou je důvod, zda to má od narození, nebo se jí v životě něco opravdu ošklivého stalo.

V téhle řadě jsou cáklí všichni…

15
Elko
Reagovat

Kapi, vypadala trošku líp, ale v jednom sa nezmenila, v HP chcela sex už po prvom dni :D …a takto balila svoj objekt
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/468497_350089175038053_2057619576_o.jpg

16
karelia
Reagovat

Lidi, kdyby byl Tibor poslední chlap na světě tak jsem dobrovolně na ženský.

Ke všemu se mi z něj obrací žaludek jak je sebevědomý a jak se naváží do té nebožačky Martinky. Naopak by se k sobě tipově hodili , ani jeden nemá moc velký výběr v životě.

Každopádně by bylo velice zajímavé kdyby si ji vzali do parády profici a změnili ji.

Nika raději nedali, to je nuda nad nudu.

U Juraje Lubka , to je konečná , to se asi i Bůh schovává když se k němu modlí a DJ projekt ..ha ha, toho jednoznačně zastínila tentokrát jeho maminka :-D

17
Lea
Reagovat

Vierka se živila pornem a prostitucí, což ji poznamenalo a skončila na psychiatrii. Následky toho období má dodnes, sama to v jednom rozhovoru přiznala.

18
Kapi
Reagovat

14, 15, 17 – dekuji za blizsi vysvetleni. To dava trochu iny pohled na tuhle postavu v serialu.
ocividne ji to hodne poznamenalo, ale odpor k tomu moc nedostala. Kazdopadne skvely material pro tvurce takovych poradu – celkem lehky material.

19
zdena
Reagovat

ale stejně je „nejlepší“ Lubica… tak to je na injekci do krku a čím dřív, tím líp, než si zase něco blbě nevysvětlí a nezapálí lístkama z růží barák nebo někoho nezneškodní ve jménu něčeho, k čemu vztahuje ruce a celá se z toho třese… :-(( – no magooooooor

20
rea
Reagovat

Mně Vierka nepřijde zlá nebo hloupá , jenom si myslim, že zažila v tom péčku asi fakt hnusný věci. Prijde mi smutná a zoufalá , asi moc peknych chvil v životě nezažila . Jí by asi pomohla celková izolace od známých a uchýlit ji nekam, treba do odvykací komunity. Ovšem Projektova matka by potrebovala taky pěkně přetáhnout po chrbátě. Já bych k takove čarodějnici do rodiny nešla !!! No a Tibike je korunovany ubožák a Martinka snad bude mit vic stesti nez rozumu a pojede domu …. ostatni ucastnici seznamky mě nejak nebaví .

21
zdena
Reagovat

Vierka je pošuk co vleze kamkoli ji pozvou a dělá tam dusno.. – takže nezájem a nebaví

22
anja
Reagovat

Vierka mě baví, mám k ní kladný vztah z doby Hotelu Paradise a baví mě její proměny z Vierky z Gurunu na Vierku pozemskou. Její spolubojovnice o Projektovo srdce Miška Vierku několikrát trefně definovala a podle všeho má sympatická Míška k Vierce podobně kladný vztah jako já. Z účastníků u Andreja je na tom nejhůř Andrejova mama, tam bych právě praktikovala vyfackat ji a hodit do kamen……. a co se týče Dýdžejových hudebních projektů tak doufám, že bratři Slováci si je nechají doma a nebudou je exportovat k nám směrem na západ. Děkuji!

ještě k Vierčinému účesu – imho je to přírodní odrostlé ombré. V HP byla Vierka svěží chemicky vymelírovaná blondýna, takže odrosty by časově odpovídaly. Na Gurunu, kde Vierka byla v mezičase, zřejmě nemají kysličník…..

23
anja
Reagovat

Dále mne baví Niko a prostě celá ta partička v pronajaté vile. Pohoda, klídek, kuře s rýží a všechno negativní vyhodit. Co taky jiného se zamindrákovanou slečnou s vytetovaným Bartem na lýtku, že…

ale velmi mne zklamal Tiborko, že erotickou scénu nedotáhl do jakéhosi akčního konce. Těšila jsme se na nějaké kopulační pohyby pod peřinou, to minimálně, na nějaké takové záběry jsem byla nadržená více než chudák Martinka na Tiborka ve svleku do hajzlového pavouka a ono nakonec nic. No tak snad příště…

24
anja
Reagovat

Plyšák fitkový Martin má fakt smůlu, že mu tam vlezly takové ludry. Kdyby tam byla aspoň jedna, která by ho chtěla, mohli jsme si užít více Martinova fantazírování a teorií na téma malý Maťo a vyvolená. Takhle to byla jen hnusná šikana a hysterie

u Juraje to dopadne blbě, tak budou dvě zlomená srdce. Lubčino, že ji nechce Juraj a Jurajovo, že ho nechce Stanka. Takže ve výsledku mi zůstanou v paměti jen geniální Lubčiny outfity – manažérka firmy na žuvačky a „vajco“ /Hudák je prostě machr slova!/

25
anja
Reagovat

jo a ještě jsem zapomněla vyjádřit zde své sympatie k Julči od Tibika. Když pominu, že je to za á mi nechutná bacule a za bé, že jsem dostala šok, když byl uveden její věk 25, přičemž já bych jí tipovala tak o deset víc, tak Julču teda bych brala i za kamarádku. Je to baba pohodová, praktická, usměvavá, která hned na začátku odhadla, že má i přes svou tloušťku na víc, než na takového kok*ta, a že se úplně v pohodě přesunula do polohy shovívavé diskrétní přihlížející…. Bavím se také tím, jaký respekt z ní má neduživý Tiborko. Jak si moc dobře uvědomuje, že kdyby se Julča naštvala a jen mávla copama, odletěla by Tiborkovi hlava aji ručičky aji nožičky

26
Kapi
Reagovat

Pekny dil, jen ke konci to nejak ztracelo stavu. Nejaka facka nakonec to nevytrhla. prilis nakouskovane to maji. Kdyz jsou u nekoho delsi pasaze hned se s tim clovek vic szije a vychutna vic detailu.

Niko tam nebyl a vubec mi nechybel. Vzdy tam jen zdrzoval a to malo „vtipneho“ (jakoze vtipny je jen svym zivotnim stylem) uz ukazal a stacilo.

27
Mikes2
Reagovat

Hm, vzhledem k tomu, že něco takového fakt nesleduji, tak aspoň jakés takés potěšení z diskuze. Koukám ale, že i Bazinge došel dech (nebo ještě nestihla rekap?), tak se aspoň konečně zmátořila Anja a napsala zde něco málo komentářů za použití poněkud nezvykle ostrých slov, teda mám-li to opsat slušně.

28
B
Reagovat

:27 Anja mi přijde, že se buď opravdu špatně vyspala a nebo je to opravdová blbka. Napsat komentáře, u kterých přemýšlím, jestli mají být pochvalné a nebo naopak, to chce určitou dávku „talentu“…
Jen tak dál, alespoň si Anjo ulevíš od svých komplexů:-)

29
B
Reagovat

A jinak mi přijde, že „Anja“ je ta „Monika“, nebo jakou si ta hvězda dala přezdívku, kterou jsme tady všichni peskovali, co že to má za nechutné komenty.

30
XY2
Reagovat

Anja napsala jen svůj názor a postřeh, případně pocit z lidí, které bych alespoň z 1/2 nazvala podobně, nebo tam je snad někdo normální? Tedy krom malého Maťka :-DDD

Nechutné komenty na nechutný pořad, ze svlíkání kaprového popravčího se mi zvedal žaludek, avšak sílu přepnout jsem neměla :-)

Martinka je sice kapku zabržděná, ale určitě hodné děvče, se divím, že tetka se strýkom ji nechtějí, je to škoda, páč Tiborko nic lepšího nikdy nesplaší :-)

A že tuhle RS nesleduje Mikeš, to se pozná hned na první pohled… :-D

31
B
Reagovat

XY2,
ano, najdou se v téhle show i normální lidi. Například Julka od Tibora, Miška od Andreje a nebo Stanka od Juraje.

32
XY2
Reagovat

31 – B

Ano, tyhle tři jsou trochu jiný level…

33
anja
Reagovat

30 XY2, pravdu díš, malý Maťko je určitě normální :) protože jsme ho ještě neviděli

mno a koukám, že můj fan klub se probral z letní letargie, hned je mi líp :p

34
Monika
Reagovat

B – ty musis byt total blba, omluvit by te mohlo jen to, ze jsi tu nova, pac jinak bys takovou bejkarnu nikdy nenapsala…Anja je tu zakotvena uz pekelne dlouho a ja se tu tez nejaky ten patek pohybuji…

35
Elko
Reagovat

Neviem, čo máte proti anji (27+28), vyjadrila svoj názor slušne a vtipne a nikoho neurážala, ale za to VY ste urážať museli, že? …a Bazinga je chorá, má hnisavú angínu :(, tak jej doprajte oddych.

36
Monika
Reagovat

a s tim vsichni jdi nekam…mluv za sebe, ty nadhero:-)))

37
XY2
Reagovat

33 – já myslím, že ten zázrak je nespatřitelný :-D

38
anja
Reagovat

27 Mikeš, poslyš, chodíš tady taky už nějaký ten pátek (bohužel sice pro některé, no ale co se dá dělat, že)… no a tak bys měl vědět, při své inteligenci, že toto jsou hobby stránky a že ti, co píšou rekapitulace, je píšou ve svém volném čase a protože chtějí. Ne proto, že musí! Rekap není Bazingy povinnost…. A když rekap někdy není – hned nebo vůbec – tak se asi něco stalo – děje – s rekapem anebo s autorem… Překvapuje mne, že když MOM nesleduješ tak nutně potřebuješ mít rekap… když ti chybí vývoj v MOM tak jednoduše si ten díl pusť z archívu a v diskuzi se klidně pobav, ne? Já jsem se docela do 21. komentáře bavila……

39
XY2
Reagovat

On to Mikeš nakoukaný má a určitě dobře, jen si to ještě chtěl upřesnit, aby mohl přidat svoje nevšední postřehy:-D to, že by nějakou RS nesledoval, je nemožné :-D alespoň já tomu nevěřím, to spíš přestane Tiborko zpívat :-)

40
anja
Reagovat

39 aha? no vidíš! a třeba zrovna postřeh, že Tiborko nespí v pyžamu, ale jen ve slipech – mimochodem o tři velikosti větších – a co na to peřiny? :D

41
XY2
Reagovat

40 – anja

Tiborko je už od pohledu čuně, tomu by nepomohlo ani pyžámko z paličkované krajky:-) ostatně takových je víc, myslím čuňat :-)
Ten mladík /tedy v porovnání s mým věkem je to mladík/ je nechutný na pohled, myslím Tiborko…kdyby si na sebe dal cokoliv, nebo i nic, tak je nechutný, ale za to snad ani nemůže, to je dáno, příroda je někdy moc krutá :-D a když promluví, tak to je už bonusek, slizounek …

Ale jako téma „peřiny bez pyžama“ by se to zde mohlo uchytit:-)))

42
Elko
Reagovat

anja, XY2: pobavili ste na ráno (hlavne 38+39) :-)))

43
anja
Reagovat

41 XY2, jasně příroda a prapůvodní pudy u Tiborka selhaly :D… tam to nějak hapruje… mám na mysli furt tu postelovou scénu, na konci které Tiborko vystřelil z postele do někam pryč. Přitom měl Tibik tak skvělé podmínky – vysprchovaná očekávající vábící prostě nadržená Maťa rozložená na posteli, na to, aby pominul chyby na její vizáži a ohoz v žirafí pidžámko měl Tibik v krvi alkoholu dost a přesto se v něm příroda neprobudila :D

45
XY2
Reagovat

43 – jestlivá on Tiborko nemá ty pudy na kapry? Jak to nemá šupiny, ani nemrkne:-))) anebo moc bumbal?

44 – a pak, že tam má někdo zdravý rozum… :-D ještě by mohli do Talentu…

46
anja
Reagovat

44 Elko, jak už jsem psala, nebudete to exportovat k nám do čr, že ne :))

mňau ale v 3:47 jsou tam záběry na pana zvukaře… to je hezký kocourek, díky :)

47
anja
Reagovat

45 XY joj tak proto on šmíroval Maťu nahou ve sprše – jestli má šupiny!!! :D

48
Elko
Reagovat

46 anja: máš niečo proti novým talentom? :-)))))

49
cathy
Reagovat

Takhle po obědě výživná diskuse… Ajda díky za nové hodnotné postřehy :-D
Ale teda při vzpomínce na Tibikeho, vytahujícího si slipy nad kyčelní kosti se mi chce hodit zpátky oběd.
Jinak Věrka náhodou baví a nevadí mi, zato mama od Projekta – to je ten správný materiál na tchyni!!

50
Jája
Reagovat

43 – spíš se probudila předčasně. Tomu by ten úprk odpovídal.

51
B
Reagovat

Moniko, vítej :D
Jak jsi se vyspinkala?

52
B
Reagovat

A jinak – Moniko, zajímalo by mě, jestli jsi takhle drsná i v reálu a né jenom v anonymní diskuzi na internetu.
O tvojí inteligenci se bavit nebudu, už jsi ukázala dost.
Každopádně ti doporučuju zkusit taky nějakou reality show typu Mama,ožeň ma atd. Krásně by jsi zapadla :-)
Jinak – proti Anji nemám nic. Neznám ji, je mi tedy celkem putna. Čtu panáčka kvůli super rekapům (a je jedno, kdo je dělá) a občas i diskuze – bývají výživný :-)
A je škoda, že už k Mama, ožeň ma není pořádný rekap – ten byl snad ještě lepší, než samotný pořad.

53
XY2
Reagovat

Když někoho neznám, je mi putna?
Tak patrně Moniku znáš? :-)

Ach jo, ty RS se začínají na některých docela festovně podepisovat :-D

54
B
Reagovat

XYZ,
běž vlézt někomu do prdýlky, to ti jde velice dobře :-)

55
JanaH
Reagovat

anja :

… tak jsi ho nepřejela… no škoda, třeba to vyjde indy. :-D

A moc jsem se dnes u diskuse pobavila, i když je tu spousta OT-ček, ale ty jsou právě nejlepší! ;-)

56
Monika
Reagovat

Kde nic neni, tak neni ani z ceho brat ze…Pecko, pokud ti chybi rekapy muzes se jich hrave ujmout, rekapu neni nikdy dost a ty jsi ta prava, chytrej k chytremu:-)))

57
XY2
Reagovat

54 – no ty to nebudeš:-D Úpal? :-D

58
okkvp
Reagovat

Blondeee je líná vypisovat ty své e?

59
B
Reagovat

Někdo je línej vypisovat eeeee, někdo zase rekapy :D

60
XY2
Reagovat

Rekap je povinnej? já myslela, že je to jen dobrá vůle, ale do řiti fakt nelezu… já se podívám a udělám si úsudek a pohled sama :-) a rekap beru jako třešničku na dortu…občas ho ani nečtu a to číst umím :-D

61
Anonymní
Reagovat

B : To o perlách a sviních znáš? Se s tim smiř

62
poj
Reagovat

Martinka zezadu je kočka jako prase. Ne nadarmo se říká, že pod nic moc ksichtem krásná pi*ka zahálí. A v jejím případě to tak bude. Jak šela v těch bílejch botkách z večeře, tak vypadala jako modelka.

16: to nevím, kde jsi vzala, že se do ní navážel. Náhodou tento díl k ní byl velmi slušný až příliš možná.

63
Evík
Reagovat

Tak jsem konečně dokoukala to real dílko ze života… A rovnou dva díly…

A jak koukám, tak to i tady pěkně žije… A že je tu asi hodně zamilovaných jedinců, když to tady tak pěkně jiskří… :oD

Velmi mě zklamal Tibike, že i přes roznožku před kamerou ve svých nadkyčelních šedých slipáčích, přes přírodní pižmo, které nějak zapomněl odložit ve sprše, přes kouzelný ochranný čtverhranný sáček s kulatým gumovým obsahem, přes odhalený chlupatý prostor mezi bradavkami, přes zpěv v jazyce, který je mu zřejmě bližší, a za střízliva ho skrývá, přes to, že se musel pěkně praštit, jak málem propadl do vedlejšího pokoje, když ho viróza přepadla, přes silácké řeci o svých bohatýrských postelových kouscích, přes krvácející čelo i srdce, přes to všechno se zvádl sebrat zpod peřinky u Martinky a prchnout bez náznaku další akce…. To mně ovšem vede k otázce proč? Je možné, že při prvním náporu slin z rozvášněné Martinky pusinky byl probuzen a uveden do reálu… Také je možné, že si při bližším pohledu na její tesáky uvědomil, že nereagoval na výzvu své obvodní lékařky a stále není očkován proti tetanu… Možná si také vzpomněl na tetino varování, a chtěl záchranit šuplíky a jejich obsah i pro budoucí generace… Velmi pravděpodobné také je, že ještě nikdy nedělal žádné ženštině technickou prohlídku a těch osmdesát krasavic se mu jen zdálo, a protože nemá osvědčení k takovým úkonům, musel to odpískat… Protože co když Martince nesvítí světla, má kvetoucí nárazníky, ucpává se jí výfuk, neostřikuje, jede jen na tři válce, má věkem zanesený karburátor nebo nedejbože nebrzdí, co by pak s ní dělal? Také je možné, že si vzpomněl, jak zbaběle svedla řídkou barvu na plot na něj, i když to byla jeho chyba… Nebo si vzpomněl, že vlastně touží po té jiné slečně, kvůli které se do RS přihlásil…. A nebo, jak jste správně podotkly/i, má Martinka málo šupin na propuknutí kvalitní vášně… A nebo, jako ve všech případech, kdy už není co říct, vzpomněl si na devinu u hlavy…

Jo a vynikající bylo před akcí… „Pojď sem…. Ty máš černé vlasy??“ „No, ano, mám, jaké bych měla mít…“ „Tak si jdi lehnout zase zpátky tam….“ Tibike je boží tvor… :oD

A co úžo červený topík? Červený topík je vhodný pro každou situaci a do každé rodiny, leskne se jak šupiny…. A je to úplně jasný, Martinka Tibika prokoukla…

No, a co takový zamilovaný Juraj, zamilovaná Ľubka a nezamilovaná Stanka… Představa Juraje, jak trůní na míse a celý vytřeštěný běží zachraňovat Ľubku provádějící rituál kolem zahradního nábytku místo Stonehenge, a vůbec nepobírající, že na ní mluví, musel být neskutečný… Fakt jsem odpadla… (To ovšem nic nemění na tom, že by ty prášky vynechávat neměla, nebo to špatně dopadne…)

Taky musím podotknout, že kdyby u Juraje devčata soutěžila o nejlépe zmáknutý pokrm, vyhrála by s Boží pomocí vařící hospodyňka Juraj… A zvládá i generální děkovačku, na to bychom neměli zapomínat… Je dobrej… :o)

Ovšem také Niko je gentleman každým coulem… Jen on zvládne vyrazit nápadnici mezi žvýkáním cereálií s jogurtem a vaječnou míchanicí… Nehledě na to, že těch vajec na posezení sežere jak průměrná kuní rodinka za týden… No jo, ale chápu, že jeho bicáky, tricáky a všechny ostatní cáky něco papat musí, aby byly tak vyboulené, jak jsou… Také musíme doufat, že po zlikvidování jediného negativního elementu v pronajatém domě konečně zavládne usměvavá sluníšková náladiška a nabušenec se konečně přestane otráveně ksichtit… Ale zase kdyby měl roubík, a na hlavě nějakou papírovou tašku s přírodním motivem, tak by mi ani doma nevadil… :o)

No a co chuděra bodybuilder Martin… Tomu teď bohužel nepomůže ani jezdit do posilovny vzálené přes tři okresy, ani přes dva kraje… Ty jeho nápadníčky ho tak doštěkaly, že vůbec nevěděl čí je… Pardon, jasně že maminčin… Škoda, že vyměkl, a nedošlo na očichávání různých zajímavých partií… To jsme teda ještě neviděli… :oD Taky jsem se těšila, jakou že pomstu ve své vystajlované hlavince vymyslel, a dostalo mně, že se madam Měsíčníkové hodlal pomstít svou pouhou přítomností… To chlapec nedomyslel, jak to bude ve výsledku blbě působit… Ale zase se na to vysprchoval a oholil… A tak je to správné, tak to má být…

Vynikající také bylo, jak o sebe křísly dva projekty… Ke konci jsem konečně pochopila, a to zrovinka ve chvíli kdy projekt Andrej tak pěkně držel projektu Vierka při jejím olizování jeho čumáčku a tlamičky, proč si nechávají toho nebohého vychrtlého chovaného Belgického ovčáka… Projekt Andrej je prostě rád, že ho někdo olizuje… :o)

Jo a kdyby mama projekta tolik nečuměla ma Xenu, ale na kvalitní RS typu HP, již by věděla, co se jí hrne do baráku, a nemusela by to mlátit hlava nehlava… Prostě podcenila přípravu, to je jasný….

Taky souhlasím s tím, že Andrejova mama by měla přehodnotit své spodní prádlo… Buď si koupit pevnější podprdu, nebo kolíčky a rolovat….

A jak jsme mohli názorně vidět, milí spoludiskutující, jednoznačně je ale opravdu, a nejvíc opravdu, alkohol hnusná metla lidstva!!! A nic nedejte na řeči, že popíjet je normální… Protože člověk pod vlivem zahazuje předsevzetí, ztrácí zábrany, cicmá se s projekty před očima líté saně, a mohl by se s takovými jedinci, pod vlivem opojných promilových brýlí, dokonce rozmnožit!!! A to jistě musíte uznat, by si nepřál nikdo z nás…

P.S. Tibike je vyjímka… Ovšem potvrzující pravidlo…. :oD

64
Evík
Reagovat

Pro B….

Spát teprve jdu…

A opravdu, ale opravdu, můj příspěvek komentující účinkující v této RS není pochvalný…

Ovšem, když se nad tím zamyslím, u některých účinkujících by pochvalný být mohl…

A v podstatě nepochybuji o tom, že u některých by dokonce pochvalný být měl…

Věřím, že když si to tak patnáctkrát nebo šestnáctkrát přečteš, taky to pochopíš… :o)

65
anja
Reagovat

Evik, geniální postřehy :DD odpadala jsem smíchy průběžně……….. joo Tibik je prostě hlavolam :p

66
Elko
Reagovat

63 Evík: rozsekala si ma :-)))))

67
maruška
Reagovat

Evik – dobre si to spisala :-) Mne sa pacil aj Hudakov komentar: Tibor to ma odpozorovane z filmov, Martina sedi, napozerane to nema, nereaguje…

68
cathy
Reagovat

Evik – potlesk!

69
Mikes2
Reagovat

35 – zbláznil ses, Elko? Já jsem přece anju nijak nenapadl, jen jsem podotkl, že se tentokrát poněkud rozjela (teda nevím, jak tomu bylo v minulých diskuzích, protože to fakt nesleduji – tedy ani pořad a následně ani diskuzi ne). A že je Bazinga nemocná … jak jsem to měl vědět?

70
Mikes2
Reagovat

edit: tohle tu nepěstujem

71
Anonymní
Reagovat

69: Kecy v kleci. Když nesleduješ pořad ani diskuze, tak tu nemel

72
XY2
Reagovat

Fajn, jsem se pobavila, díky za hlášky :-)

73
XY2
Reagovat

Mikeš se uklidní, o něj nejde , stejně se na to nedívá, ….. super Evik….:-D

74
Mikes2
Reagovat

edit: toto tu nepěstujeme

75
anja
Reagovat

ještě Mikeš – když si otevřeš článek tak je tam věta, že toto je „Čtenářská diskuze k článku Mama ožeň ma!“ – čili když to nesleduješ a ani nemáš k dílu MOM co říct tak tady nemáš co kdákat. Nikdo na to není zvědavý

(admini, klidně to smažte)

76
Elko
Reagovat

Len pripomínam, že v pondelok nás čaká finále MOM.
Pre nemenovaného diskutéra asi pozitívna správa, bude musieť pozerať o jeden program menej :-)

77
XY2
Reagovat

OT – Já myslím a jak nejmenovaný diskutér jednou podotkl, já myslím málokdy, tak si tedy výjimečně myslím, že on to má nasledováno dopředu, tuhle RS by si nemohl přeci nechat ujít… :-D

78
anja
Reagovat

77 :D dopředu v kině, jo?… no jo, taky myslím..

79
Misánka
Reagovat

Tak jsem zase zavítala na temnou stranu měsíce, tedy zkoukla jsem všechny díly k dispozici Mama ožeň ma a… nemůžu uvěřit, že ještě žiji. Sakra, zdravotní pojištění by se mělo vztahovat i na tohle. Neuvěřitelné!

80
cathy
Reagovat

77 – :-D
A jinak tedy kdepak Mikeš a sledovat nedejbože nějakou diskuzi a nevkusnou!! realityshow… (tohle mě možná pobavilo víc než celé MOM)

81
XY2
Reagovat

80 – Kdepak, Mikeš se zajímá pouze o hodnotné pořady a do diskuzí vstoupí čistě náhodně:-D

82
maruška
Reagovat

tak info pre všetkých na joj.sk je upútavka na dnes, klik iba na ikonu play na fotke projecta and his women :-)
pekný deň všetkým

83
anja
Reagovat

82 ad upoutávka – nějak se mi neudělalo dobře při pohledu na zdrásanou plačící Maťku :/

84
maruška
Reagovat

anja – to ani mne, ktovie čo tam prebehlo, či sa zasa Tibikemu čosi nepáčilo (viď sprcha), alebo sa nepochopili. Vidno, že sa má chlapec ešte čo učiť. Ak sa mu neľúbi, nemá s ňou tráviť väčšinu času, a nechcenej adeptky sa zbavuje najlepšie štýlom: Zavoláme si, napíšeme si, nóó jasné, dôjdeš na návštevu… A nie štýlom: máš 15 minút na zbalenie…

85
maruška
Reagovat

Niečo o projectovi a jeho citoch v rukoch :-)

http://mamaozenma.joj.sk/mama-ozen-ma-novinky/andrej-exkluzivne-ukazal-viac-z-jeho-bojoveho-umenia.html

Keď tak zosumarizujem info: vie robiť kolo na betóne, neovláda excel, plánuje nový OS, miluje hudbu, je inval. dôchodca, má tehotnú priateľku s mal. dieťaťom, jeho srdce bude celoživotne tĺcť pre bývalku, vie tĺcť do mechu, bo už nemá cit v rukoch. Skrátka borec je to. Andrej díky že si sa prihlásil, zábava ako má byť. Zabudla som na mamu, tá sa v živote nestratí :-) a malčický Jean Reno :-) pohoda, pohodička…

86
Prochor
Reagovat

To, že je slabomyslný maďar sadista ukázal při „zabíjení“ ryby. Tak čemu se může někdo divit. Od tohohle psychopata musí každá prchat zakázanou rychlostí jen z pudu sebezáchovy.

87
XY2
Reagovat

To je tak, když se blbovi dá moc, už vyhazuje… no a jak je vidět i do takového šaška se může jednoduchá ženská zamilovat a místo toho, aby byla ráda, že vyfrčí bez ztráty květinky, tak řve…

Přidat komentář