Panáček v reality show

Mama, ožeň ma! (17.6.): dnes padne první pusa, pomoc potřebuje více účastníků MOM!

17. Červen 2013 | napsal(a): | reality show: Mama, ožeň ma!

[singlepic id=6062 w=420]
Ano, pomoc potrebujú viacerí, pýtate sa prečo? Martinka dostane od svojho princa pusu, Tibor sa potrebuje umyť, sťažuje sa, že je celý oslintaný! U Andreja príde na slovný battle medzi Vierkou a potencionálnou svokrou. Vierka vraj potrebuje pomoc a tanečnica pre dospelých súhlasí! Maťko dnes vráti úder stíhačkám, obviní ich, že nedodržajú osobnú hygienu. Monika tvrdí, že Martin potrebuje pomoc pretože vyzerá ako po kóme, po desaťročnej kóme! U Juraja vládne šoková terapia, Ľubka je podľa jeho skromného názoru chorá a tak potrebuje pomoc! U Nika sa bude vyraďovať, pomoc bude potrebovať vypadnutá účastníčka (aspoň s batožinou). Dnes, 21:40 TV JOJ.

Bazinga

jsem předseda. Předseda klubu smesvině. Moje rekapy ke slovenským seznamovacím reality show jsou touhle funkcí poznamenány.

Mama, ožeň ma!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 31
1
Bazinga
Reagovat

z celého svého zkaženého srdce děkuji Elkovi, že mě opět zastoupil a VŠEM se omlouvám, za své výpadky, kterých jste svědky. Život je hořký, bohudík ;-).

2
Elko
Reagovat

Bazinga: ;-)

Odporúčam vypočuť Projektovu Helenku Vondráčkovú – Dlouhá noc :D
http://mamaozenma.joj.sk/mama-ozen-ma-andrejove-hity0/mix-pre-vas-dlouha-noc-safri-duo.html

3
Prochor
Reagovat

Cikánku už bych trhnul mezi dveřma nebo zastřelil na útěku. Maťo je sice mamánek ale bezcená rasa romů si pořizuje děcka bez jejich zabezpečení. A co je lepší. R-systém je systém primitivních národů, které nás dědice svaté říše římské nebudou poučovat. To mně prostě vytáčí.

4
J-
Reagovat

V tomto dílu jsem nejvíc litovala pejska !
I když k politování je většina účinkujících ……

5
rea
Reagovat

Na toho pejska byl fakt žalostný pohled, doufám, že se někdo fundovaný postará. Jinak , zřejmě hrozí za předčasné ukončení účasti v show aktérům pokuta, protože nechápu důvod, proč by Maťova mama měla trpět v bytě ty dvě hnusný bosorky. Neříkám, že on je princ z pohádky, ale co si ty dvě fuchtle na návštěvě u cizích dovolí …já jsem v býku, pokud by je dostatečně nevaroval kouř z mých nozder,letěly by po schodech obě s kufry v patách. No, Andrej je případ, tam bude pouze holčina, která bude s mamou háčkovat a uctívat hudební umění projekta A.., u Juraja to asi Ľubke nedopadne, asi by mě nasírala každodenně tím škubáním hlavou a monology …Niko je bez debat nejnudnějším účastníkem všech RS co jsem kdy viděla ( a troufnu si říct i těch, co jsem neviděla ). No a Tibike ? Opravdu nechápu Julku , „ružovů sondu „. Je sice prostorově výraznější, ale jinak je to celkem pohledná a snad i chytrá baba, nejmíň o level nad nezamestnaným automechanikom. Proč se přihlásila právě k tomuhle cvaklému chcípáčkovi nepochopím. Martinka, pokud by se něco stalo a ona nedejbože zůstala s Tiborem, tak ta si zase koleduje o to, stát se hromosvodem na všechny jeho nerváky- a že jich denně má snad tunu. Je ideální adeptkou na psychické týrání a to bych jí teda strašně nepřála. Kdyby si nechala spravit ty zubiska a trochu se nalíčila , nebyla by zase až tak nemožná. A pracovitá je, takže by klidně mohla udělat štěstí s někým hodným, ne s tímhle podle mně psychopatem. No, svatbu bych neviděla jako možnost vůbec u nikoho. Spíš pár svěracích kazajek :-)

6
Petra
Reagovat

JOJ-ka zase exceluje v ponizovani ludi… Ked toto pozeram na nemeckej televizii (Schwiegetochter gesucht), aj tam su individua, ale nikto ich neponizuje a je to aj tak zabavne. JOJ-ka vyberie kandidatov najhorsich z najhorsich a da im partnerky prave take ake vobec nechceli.
Ako v kazdej nasej „reality“ show, väcsina toho je rezirovana stabom. Bohuzial.

7
CarculkaC
Reagovat

Tibor-psycho by měl být šťastný, že ho Martinka chce. Pro Martinku by to ale mohla být cesta do pekla.
Maťo hodný kluk, trošku pomalejší, si ty dvě mrchy nezaslouží. Ty si zaslouží všechno, co je v životě potká. Není potřeba se starat o zabezpečení dětí, vždyť jsou tu sociální dávky, ne?
Doufám, že to týrání psů Andrejové rodině neprojde. Věrky je mi líto, je zvláštní, ale nepřijde mi zlá, což se nadá říct o matce.
Niko asi měl být trhák, ale jak napsala rea, nuda.
Jurajovi se nedivím, že nechce Lubku a Stance, že nechce Juraja.

8
Poppy
Reagovat

Souhlasím se vším, co bylo napsáno. Divím se Maťovi, že s těma bosorkama vůbec mluví.
Moc soustředěně se na to nedívám, ale divím se těm Andrejovým nápadničkám (či jak se to jmenuje). Nepamatuju si jména, ale ta, co háčkuje, o něj má fakt zájem? A ta druhá, snad tanečnice – jak může tak v klidu snášet ty kydy od Andrejovy matky? Obě dvě jsou docela pohledné.

9
Jonatána
Reagovat

Ti dva umělci jsou dokonale smrtelní oba, DJ je nemocný (viděli jste ty jeho klipy, kde každá „písnička“ je doprovázena šíleným klipem plnýmjeho bývalé a různých záběrů na vzájemné ocicmávání. a to není úplně o.k., myslím), Tibor je „momentálně zaostalé“ exportní vemeno. Juraj obyčejný nezajímavý nudný ješita, Lubka chudák, Stanka v poho. ty dvě kozy u Martina jsou strašné, ovšem když si to pustíte dvakrát, dojde vám, že jen zdůrazní to, co jasně předvádí Martin sám: je strašně jednoduchý a neuvěřitelně trapný. Jak jinak si vysvětlit, že o babě, která se k němu chová jako prase, uvažuje jako o potenciální sexuální partnerce, vykládá, jak by jí to udělal apod., vykládá jim, jak se chová v posteli apod. zaslouží si přesně to, co má. Normální člověk by je s tím poslal do háje. jeho problém, když se do toho nechá zaplést. I když je mi ho občas skoro líto. Niko je namachrovaný šašek, co už. a nudný. Ten díl si ovšem pustíme a věřím, že Hudákovy komentáře a šílené projevy zúčastněných mě opět odrovnají. Přiznávám bez mučení, že se tím bavím. a nemyslím, že je na místě je litovat. Hlásili se sami, dobrovolně a protože to už je druhá řada, mělo jim být jasné, do čeho jdou. nemohli očekávat, že by na ně někdo pěl ódy. TZy sledovanost nezajistí. Takže mají, co chtěli. Nebo možná nechtěli, ale měli s tím počítat.

10
Bobby Brown
Reagovat

Tahle řada je naprostý úlet.
Co to bylo na závěr u Tibora za ducha v podobě pěkné ženské v pozadí, když jim cosi vysvětloval na zahrádce? A pak vykukovala z poza skříně.

11
Vlásek
Reagovat

Říkám si, jestli JOJ po skončení série bude chtít vydat nebo vysílat ty songy a klipy zdejších umělců a jestli doufají, že se pak komerčně chytnou. Vždyť kvůli tomu do show šli. A chudák Vierka má málo prostoru.

12
Vlásek
Reagovat

Stran Maťa souhlasím s Jonatánou. Akorát ho možná lituju trochu víc. Když on si ten obrázek o ženách udělal podle řečí z posilovny a P-filmů a ze začátku se pohyboval v říši fantazie. Teď už je zpátky na zemi a slizké kecy ustaly. Mít tam nějakou normální ženskou, která by o něj stála, mohla by si ho otesat do přijatelné podoby a spokojení by byli oba. Ale dřív by měl zvednout kotvy z dětské izby.

13
Kapi
Reagovat

Vierka ( ta co byla v HParadise, nesledovala jsem neznam ji) ona byla takova supacka i tam? vzdyt ani neouziva snad hreben (nebo je to zamerne afro?) a to ma byt tanecnice u tyce?
A ten kdo ji vice z na z HP – je opravdu tak hloupa jak to vypada nebo je tak dobra herecka?

14
Kapi
Reagovat

12 -presne mam ten pocit o Matovi a jeho vnimani zen. On vnima i sebe jen podle titulnich stran Mens Healt – ten styl oblekani v teplakovkach jakoze „zvlastni cool styl“ a na pozadi vypracovane brisaky a svaly…
Ale v realu je porad nekde mezi tema plysakama na polickach a mamincinou kuchyni a sni svuj idealni sen.

15
Ivan SNV
Reagovat

Martin zo Spišskej je obyčajná trápna figúrka. Už teraz sa hanbí chodiť po meste. Je neuveriteľne trápny, namyslený a má choré sebavedomie. Stačí si všimnúť aké neprirodzené slovné spojenia si vymýšľa. Nevie ženy zaujať a má silácke reči. mal by vysvetliť ako to myslel s tým grupákom. Jeho náhradný sociálny status je v posilovni. Aspoň si to myslí. Ale keď sa človek dobrie pozrie tak zistí že ani správne cvičiť nevie. Žije spolu aj so svojou rodinou vo vlastnom umelom svete. Namiesto toho aby ich sa snažil aspoň trochu zaujať tak ich ponižuje. Je to nevhodný človek na žitie so ženou v manželstve.

16
Gabruša
Reagovat

Maťo je takovej nepolíbenej, ikdyž se nedivím, když se chová tak na 15 a ne na 35, s ženskýma to neumí. Ty dvě fůrie to je dílo, ale je pravda, že si některé věci zasloužil těma oplzlýma řečma a ony si na něm už jen schlazují žáhu. Jen mne tak napadlo jak by to dopadlo kdyby tam měl Martinku on.
Niko- nuda, nuda, nuda, nuda…
Tibi – sadista a nevyrovnaný člověk, který si honí mindráky na chudince Martince
Dj Andrej – divný týpek, snaží se jen té své ex dokázat jaký je frajer a že by měla litovat toho co mu provedla
Juraj – asi takový normální chlap co chce vyrovnanou kočku a ne plačtivou tuctovku

17
Lea
Reagovat

Opět bez rekapu, škoda :(

18
CarculkaC
Reagovat

15) Martin že ponižuje svoje nápadnice? Tak to v tvé televizi vysílají jinou verzi tohoto pořadu než v mojí.

20
Bobby Brown
Reagovat

ad 19 – “ dava nuchat pukanu hoc komu a potom zrazu uz ma 2 deti“
:-D
hej, Elko, co to máte za výrazy?

22
nee
Reagovat

7 – ten pes fakt asi není týraný, jen není odčervený na tasemnice.

23
Kapi
Reagovat

15 -Ivan SNV – zajímavý postreh. Vite jeste neco vic o matkovi? Zajimave cteni!

24
J-
Reagovat

Já si často říkám, že pokud by chtěl člověk chovat zvíře, tak by snad měl projít nějakým testem, protože je neuvěřitelné co někteří dokáží ať už z důvodu nedostatku intelektu, znalostí nebo zvládnutí své psychiky.

25
maruška
Reagovat

dnes som videla ukážku na ďalší diel, ono tak asi bude, že Tibike sa celkom teší :-) z Martinkinej priazne.

26
Blondeeee
Reagovat

25: Kde jsi viděla tu ukázku? Dala bys mi odkaz, prosím?

27
CarculkaC
Reagovat

24) Ano, tak by to mělo být, ale v naší zkorumpované zemičce by to vypadalo nakonec tak, že by to byl velký byznys. Testy by byly naoko a dostal by je ten, který je dobře zaplatí.
25) kde je ta ukázka, nenapínej nás!!!!

31
maruška
Reagovat

Blondeeee, CarculkaC – sorry že až teraz, piatok popoludní vo vysielaní wau,medzi reklamami. Upútavka býva zverejnená na webe joj.sk, počas víkendu, je tam fotka, názov a piktogram PLAY, na ten je treba kliknúť.

Přidat komentář