Panáček v reality show

Mama ožeň ma! (20.5.): Ľubka vytáhla magii, dnes přijde i nový mamánek Tibor! + rekap

21. Květen 2013 | napsal(a): | reality show: Mama, ožeň ma!

[singlepic id=6062 w=420]

Druhá epizoda Mama, ožeň ma! na TV JOJ skončila opět jako jasný lídr na trhu a porazila konkurenci s velkým rozdílem.

V případě, že jste se už dosmáli, pojďme si tu včerejší epizodu trochu shrnout…

V druhém díle seznamky Mama ožeň ma! se mmj. dozvíme, co je důvodem nepřekonatelného odporu Projektovy matičky k jedné z nápadnic. Čeká nás šokující odhalení, jaké magické rituály vytáhne z pod poetické čelenky Jurajova, zjevně emočně stabilní, Ľubka. Budeme svědky toho, že Martin umí přivést k slzám nejen vlastní sestru. Užasneme, že celebrita Niko používá ruce i jinak, než jen jako držáky pro doutníky a konečně se seznámíme i s Tiborem a jeho… a jeho… no, však uvidíte sami. TV JOJ, dnes od 21:40 „a sledujte!“

Vážení přátelé, máme za sebou bránicotržnou druhou epizodu RS Mama ožeň ma! Náhodným losem jsem určila pořadí, ve kterém se pokusím popsat příběhy pěti mládenců a jejich nápadnic.

Jedničku som vyžrebovala Martinovi

[singlepic id=6315 w=420]

V Spišskej Novej Vsi začínáme den stížnostmi svobodných maminek, že je Martin permanentně obtěžuje svou přítomností. První noc byla hrůzostrašná! Výraz noční můra je nevýstižným popisem toho, co dívky v dětském pokoji zažily. Nejen, že si Martin svévolně o 30 minut posunul začátek nočního klidu sledováním televize, ale pak jim ještě popřál dobrou noc a po trapně nedostatečných 10 hodinách spánku je naprosto necitlivě probudil… Uplivněme si společně… tfuj!

Pro bližší poznávání si Martin pro tento den zvolil platinovou Moniku, ve třech vrstvách na sebe navlékl mikiny, na hlavu narazil o 2 čísla větší čepici, aby se mu pod ní vešly i ušiska a vyrazili do přírody zahrádkářské kolonie. Mezi holými větvemi ovocných stromů se pokoušeli trefit jeden druhého do nejcitlivějšího místa.

Začala Monika. „Martin a prečo si sa rozešiel s priatelkou?“ Velký Maťo se schoulil do pozice zaobleného chlupatého trojhránku a neochotně se rozpovídal o tom, že kopačky dostal, nikoliv rozdal; nicméně protože jsou civilizovaní lidé, stále jsou si nablízku a zůstali přátelé. Volají si, píšou si, pomáhají si, když je třeba… Teda hlavně Martin ji volá, píše jí a pomáhá ji, od rozchodu prakticky nepřetržitě celých 5 let, 3 měsíce, 2 dny, 7 hodin a moment… 16 minut teď… a dokud Martin neumře, tak to tak bude, ať si kdo chce co chce říká.

Pak zacílil Martin „ a Teba prečo partner mlátil?“ Jestli to byla tahle necitlivá otázka, nebo kulturistův úsměv, ze kterého se dalo přečíst, že by si uměl jeden-dva důvody představit, těžko říct. Každopádně mrňavou Moniku vzpomínky na prožité peklo rozlítily natolik, že svérázným způsobem „ty úchyle!“ žádá o přerušení komunikace a jde se vyplakat do bezpečné vzdálenosti…. Zatímco Martin přemítá, že některé rány se zřejmě hojí opravdu dlouho a že tedy přibrzdí v poznávání, nevěsta utřela slzy, snoplík a pomstychtivě vyrazila do druhého kola přesně mířených ran.

„Martin a ako to máš so sexom“? Testosteronem nabitý kulturista pálí bez přípravy, že sex je ve vztahu „čerešnička“, ty ženy, které chtějí sex dříve než za 2 – 3 týdny od prvního podání rukou jsou zlatokopky, příležitostnému sexu, kterému se oddává ve skupině cca 30 přátel, kteří jezdí společně na chaty a chalupy, se nebrání… zdá se vám to celé nějaké divné? Poslední sex měl údajně vloni. Bohužel, které „vloni“ myslel jsme nemohli ověřit, protože stříbrovláska nedotahuje pomstu do úplného konce a v nestřeženém okamžiku se ho nezeptala, jaký se píše rok.

V panelákové kuchyni se s Martinovou maminkou otáčí Aneta, připravuje oběd, vyslechne si spoustu lichotek a pak i maminčino podezření, že Martinova bývalka zneužívá jeho dobroty. Tak když se nechá… :)

Projekt DJ Andrej

[singlepic id=6314 w=420]

V Malčicích se jasně ukazuje, kde vznikají největší třecí plochy. Pro neřízený projekt Vierku je životní rytmus v osadě se třemi čísly popisnými a tím v hlavním městě natolik rozdílný, že zákonitě musí docházet k překvapivým situacím. Vierka byla kupříkladu překvapená vodovodními kohoutky, které fungují jen na utajené, šestimístné heslo, Andrej s rodiči pak tím, že striptérka se na noc nepřevlíká a je vulgární.

Andrej nás vítá v rozcuchaných vlasech, pak zřejmě antiperspirantem ošetří svou volnočasovou bundičku a od té doby ho už jinak, než s hořící cigaretou neuvidíme. U zřejmě snídaně se strhne hádka mezi Vierkou, která je už uvyklá na „civilizační luxus“ a maminkou, která je už zvyklá na to, že v rodinném domku se k vodě, teplu a světlu musí člověk dopracovat jinak než tím, než že se jen bezmyšlenkovitě zmáčkne čudlík.

Nápadnice se slovníkem pomocného dělníka na stavbě popisuje příhodu s nefunkční koupelnovou baterií, a do matičky vjede spravedlivý hněv, protože a) teplá voda teče b) celý dům je před rekonstrukcí, takže plně funkční kohoutky čekají na svou velkou chvíli prozatím ve sklepě a za c) v tomto domě se sprostě nemluví! Vierka, slyšela´s? Jsi na návštěvě v mém domě, je mi 54 let, ujovi je 54 let, takže dohromady 108 let tady v tomto domě nikdo „do p**e“ neřekl. Pak si rodička uvědomila, že nesmí propásnout jedinečnou příležitost, neboť díky svým vlastním, přísně nastaveným, pravidlům do smrti smrťoucí se jí už nenaskytne příležitost takto zahřešit. Proto si ulevila ještě asi 4x a pak si šla dát cigáro. Abychom pochopili, co se Projektovým rodičům skutečně příčí, zopakuje nám ocino, že Vierka mluví opravdu vulgárně. Bohužel to nestihl v časovém limitu protržené hráze vulgarismů a proto už jen naznačuje, že Vierka nadužívá to „nejsprostší slovo na p“.

Andrej naprosto konsternován tím, že jeho nápadnice z Bratislavy udělala z milované maminky stoku, si několikrát vjel do svých řídkých, dlouhých vlasů, než ho napadlo, že přistoupí k převýchově divoké bratislavčanky prací. Vierka tedy dostává pracovní náčiní, technologický postup a seznam úkolů, které ji mají donutit přehodnotit slovník a jako synergický efekt to přinese , že po jejich splnění bude špinavá jak prase, a tudíž donucena večer do postele ulehnout v čistém.

Vierka se zprvu cuká, že druhá z nápadnic se bude jen flákat, a Andrej tudíž nebude moct posoudit její pracovní návyky a to je nespravedlivé, nicméně nakonec podlehne jeho DJ-ovskému kouzlu a po krátké instruktáži „tipy dřepů potřebné pro výkon mého povolání, ten poslední neukážu, ten je s výskokem a my máme v práci vyšší stropy“ výzvu přijímá. Jednou se dala na vojnu, musí bojovat. Jestli se jedná o boj o Andreja, anebo o vyplacení honoráře, nechť laskavý divák posoudí sám :)

Trojka padla na Juraje

[singlepic id=6318 w=420]

Trojka padla na Juraje. Tentokrát se ale zaměříme výhradně na jednu z jeho nápadnic a Juraje odbudu jen krátkou informací, že se nepozorovaně vytratil z domu se Stankou, vyfintěnou jak by šla na kofolu.

Juraj je Stankou fascinován natolik, že mu nevadí skládat v rychlém sledu jeden kompliment za druhým i přesto, že Stanka se tváří naprosto nezúčastněně a jeho dunivý hlas zřejmě pomalu, ale jistě, přestává být sexy. Juraj se snaží vzbudit zájem Stanky tím, že ji posouvá do role favoritky, protože Lubka se mu zdá málo akční a zamlklá. Krasavice ovšem zvedat sebevědomí nepotřebuje. To, že je favoritkou jí bylo jasné po prvních 3 vteřinách, kdy Lubka dorazila a protože to pro ní není soupeřka, není nezbytně nutné ji ohovárať. Lubka se Stance zdá výřečná a akční tak akorát…

No, tak uvidíme. A viděli jsme!

Lubka začíná den pozdravem slunci. Oděna do cvičebního úboru – světlá sukně ke kolenům, pohodlné tričko a silonové punčošky odstínu nude, se v lůně přírody pozdraví se zdrojem životadárné energie. To jí natolik rozradostní, že ladnými skoky rozmete poslední kapky rosy mezi stonky trávy. To ale nestačí. To ještě není dost! Kašle na případné těžko odstranitelné skvrny, ta radost ze života, ten elán, entuziasmus, nadšení, to Š T Ě S T Í … to prostě musí ven. A šlo.

Nejdřív si vyválela hezký prostor jen tak pro radost a potom spojila příjemné s užitečným a zbývající vzdálenost z louky do chalupy dosudoválela…

No a pak už bylo víceméně jasné, že místo pozdravu slunci měla Lubka spíš zaběhnout do lékárny a tam zkonzultovat, co přesně znamená „vedlajšie účinky“ na příbalovém letáku těch nových léků, co ji předepsal pan doktor…

Lubce zřejmě hlasy z A4kové fotografie pracovního kolektivu poradily, jak se má vypořádat s Jurajem, Stankou, trojobalem, Beatou Dubasovou, bílou magií…. Bohužel ztlumil je vikslajvantový euroobal, takže je slyšela jen Lubka.

Haka, kterou mají ženy z drogérie nacvičenou, a kterou provádí podle směny buď před zahájením, nebo po ukončení pracovní doby v prostorách šatny provozovny, se nám Lubka snažila reprodukovat sama. Jestli jsem to dobře rozklíčovala, pak Lubka vyznává životní filosofii, která se rozesílá hromadným nevyžádaným e-mailem a z nějž jsem si zapamatovala jen
„Tancuj, jako by se nikdo nedíval. Zpívej, jako by nikdo neposlouchal“ Lubka aplikuje i ve chvílích, kdy je na ní upřena pozornost více než půl milionu lidí.

Kdybych měla vypíchnout ty nejsilnější momenty, pak tedy za mne:
– Mouka s vajíčkem ve vlasech ještě dřív, než propadla divokému rytmu
– Tanec i za cenu popálenin bříšek prstů, když se přichytila za domácí spotřebič, který produkuje i teplo (páli, nevadí)
– LubimJuraja, lubim a budem ho milovať!
– Správná identifikace soupeřky – personifikace digestoře (tedy to, co se snaží Juraje odsát)
– Pokárala bych jí ovšem za plýtvání základními potravinami, zejména těch,po kterých by skočila každá potravinová banka.

Lubka se svěřila, že po té, co ji opustil její předešlý partner, zcela vážně přemítala nad tím, že by si vzala život a já věřím, že ten, kdo jí poradil terapii „účast v reality show“, byl s tímto faktem obeznámen.

Tibor

[singlepic id=6316 w=420]

Jestli jsem si myslela, že po Andrejově „a sledujte!“ mě už v téhle show nic nepřekvapí, pak jsem žila v hlubokém omylu.

Pokerovaný rachitik, který tráví život na zadním dvorku s mikrofonem v ruce a ve volných chvílích mezi surfováním na sociálních sítích osouloží vše, co se prokáže zápisem „FEMALE“ v občanském průkazu, bylo něco, co jsem si představit neuměla.

Tak tedy. 26letý Tibor žije na slovensko-maďarském pomezí, má rád ženy, víno, zpěv. Vybíral z docela slušné várky došlých dopisů a čekal princezny s jasně definovanými madly lásky.

Než dojely, Tiborko krotil trému, hodně kouřil a co mu přičítám k dobru, navlékl se do svátečního. To, že chtěl dostát své pověsti obecního milovníka, a nezapnul poklopec, mu neodčítám. Každý jsme nějaký.

Když byl Tiborko ještě malý, tatínek mu v časopisech pro dospělé ukazoval krásky, které chodí vždycky jenom s premianty. Tibor neposlouchal, na učení kašlal a tak přijela Martina.

Jako nejvýraznější poznávací znamení téhle princezny se mi jeví ten čudlík, kterým mistrně ovládá výraz svého obličeje a i během reprodukce jediné holé věty je schopna přepnout z OFF na ON, případně naopak, no a pak ty zoubky.

Tibor princeznu usadil, na přivítanou jí zazpíval, nenuceně zažertoval, Marťa střídavě OFF, střídavě ON, aby prolomila napětí a svou trému, zahájila nenucenou konverzaci „jsi sympatický chlapec“, aby hned ukončila tutéž „ A co Ty, chceš se mě zeptat na nějakou intimní otázku? Nebo na nějakou normální otázku?“ OFF.

Jako druhá přijíždí princezna Julča. Tibor prodýchává paniku, viditelně se rozhoduje, jestli nemá ukrást auto, a odjet hodně, hodně daleko, pak ale vítězí jeho smysl pro pochybnou čest a jde si veselou a prostorově výraznou Julču vyzvednout.

Na zadním dvorku už tedy sedí 2 princezny a protože se Tibor s mikrofonem u své velké poďobané hlavy cítí nejjistěji, a na planetě Parkison by byl jeho třas dolních končetin označen jako „totální relax“, je i Julča podrobena vítacímu karaoke. Ta ovšem nabízenou příležitost využívá a … a já tuhle pasáž nedala ani na podruhé, takže to, že se nakonec přidala i Monča, vím vlastně jenom z doslechu.

Pak se nám mládež osmělila šumivým vínem a Tibor je vyvedl do společnosti. Nejprve se přišel svým úlovkem pochlubit do restauračního zařízení, dívky pohostil půl decákem lihoviny, a aby se jim z něho opravdu zatočila hlava, povozil je na ihrisku lásky. Nejdříve na kolotoči, Martinka OFF, pak na dětské houpačce, Marťa stále OFF, pak ale rychlé přepnutí na ON, aby upozornila na to, že nejen, že zničili dětem houpačku, ale mohli si přivodit i nějaký … OFF, zřejmě chtěla říct, že úraz.

Tibor ovšem není jen povrchní užívač radovánek na dětském hřišti. Jsou pro něj důležité i filozofické otázky života a proto vede dívky na blízký hřbitov, aby u hrobu svých prarodičů položil zásadní dotaz. „ Z čoho je Boh“, Martina tentokrát vědomě OFF, Julie se snaží rozvinout debatu, ale než se stihne blýsknout základy Darwinovy evoluční teorie O původu druhů, padne na Tibora chandra. Při filozofování se mu občas stane, že si vzpomene na těžké chvíle svého života. Šikana, nos na krku, „devina u hlavy“ když taxikařil, a znovu „devina u hlavy“ a jestli to někomu nebylo jasné, tak „devina u hlavy“. Vzhledem k tomu, že dívky patřičně neocenily jakými hrůzami si musel Tibor projít, zavelí rázně k odchodu.

Poslední scéna téhle zábavné trojky se odehrává v obývacím pokoji, kdy Tibor leží do půl pasu na gauči, Julie se snaží uhodnout význam co nejvíce kérek a Martinka předvádí něco, co v jejím světě znamená masáž.

Děkuji i za Nika

[singlepic id=6317 w=420]

No, od samotného zveřejnění všech mamánků, jsem angažování celebrity Nika považovala od produkce za tak laciný trik, že by i vietnamští trhovci zezelenali závistí, nicméně včera jsem za jeho minuty na obrazovce byla vděčná. Jeho vysílací čas jsem využila k tomu, abych se dávala dohromady…

Jak jste na tom byli Vy?

Bazinga

jsem předseda. Předseda klubu smesvině. Moje rekapy ke slovenským seznamovacím reality show jsou touhle funkcí poznamenány.

Mama, ožeň ma!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 256
1
cathy
Reagovat

ó jak se těším!!:-D – hlavně pak na Bazingy rekap. Tohle je aspoň výživný materiál.

2
Elko
Reagovat

Bazi, ďakujeme za upoutávkový článok + promo upútavka nájdete na webe Jojky, nedá sa sem skopírovať… ale stojí za to :-)))

5
okkvp
Reagovat

2 – jj, upoutávka slibuje mnohé :-)))

6
Elko
Reagovat

okkvp, to je len článok, ale upútavka sa dá prehrať na hlavnej stránke, keď kliknete do ružovo-červeného obdélnika
21:40 Mama, ožeň ma (na fotke je akurát Tiborko :))

7
Bazinga
Reagovat

podle upoutávky to vypadá, jakoby Lubka vysadila léky…

8
okkvp
Reagovat

2 Elko, milý přeshraniční korespondente – však jsem si ji pustila. A kdyby Bazi chtěla, mám i foto jistého nemužného těla

9
okkvp
Reagovat

8 – pravda, teď jsem si všimla, že je i v té fotogalerii

10
Bazinga
Reagovat

8 Bazi asi nechce… protože megamilovník v rachitickém těle s šikovným jazýčkem v prapodivně tvarované hlavě… to už se mi trochu chce zvolat společně s tím slovenským stylistou „bože, zober mi zrak!“ :-)

11
Phoenix
Reagovat

Tibor je koukám další debil do sbírky…..no, to bude dnes tedy výživné…těším se:)

12
Phoenix
Reagovat

Mimochodem – Lubka mi začíná lehce připomínat Eriku v předchozí řadě, jak lítala v odkvetlých pampeliškách….:)

13
Elko
Reagovat

12 Phoenix: to bol nezabudnuteľný moment :D áno, presne tak… to isté napadlo aj mňa.
Akurát naša Ľubka sa plazí, váľa všade :D

14
Poštovní holub
Reagovat

Nedala by se Lubka přesunout k Nikovi?

15
maruška
Reagovat

14- k Martinovi, to by bola kombinacia. Ta Lubka podla uputavky sa spolieha asi na bielu magiu :-)
Tibike vyzera dost biely,taky chudokrvny…. Myslim ze s tou svojou napadnickou si co do sarmu moze ruku podat :-)
Nerozumela som v uputavke co povedal Martin tej svojej napadnicke.

16
Poštovní holub
Reagovat

15 – Maruško, zdálo se mi, že prozradil něco, o čem nechtěla asi mluvit veřejně. Že ji bývalý partner bil? Bylo to nesrozumitelné…

17
JanaH
Reagovat

Tiborko a jeho princezny.
No hlavně ta první stojí za to… :-D

18
okkvp
Reagovat

17 – tu druhou jsem považovala za mamku první

19
JanaH
Reagovat

18 okkvp : teď jsi mne málem zabila. :-)

20
Elko
Reagovat

18 okkvp: :DDD to je zaujímavá teória

21
Bazinga
Reagovat

12,13 … Erika v púpavách byla roztomile praštěná, Lubka v kuchyni a posléze na louce vypadá, že potřebuje urgentně lékařskou pomoc… a takoví lidé prodávají v drogériích!!!
:-)

22
okkvp
Reagovat

21 – pak se nediv, že kolektiv rozhodl, že v lese u motorové pily jí bude líp

23
Bazinga
Reagovat

22 :-), jakože kolektiv doufal, že jí Juraj přeřízne a bude klid? :-D

24
Elko
Reagovat

21 Bazinga: to má asi z tých toulénov, lakov, odbarvovačov… nuž, to je riziko povolania :-)

25
JanaH
Reagovat

Přeříznutí Lubky motorovou pilou v přímém přenosu by mohla být zajímavá kulturní vložka. To zas jo! :-)

26
okkvp
Reagovat

23 – to si nejsem jistá, ale mohli doufat, že tam na ni někde může padnout strom

27
maruška
Reagovat

Poštovní holub – take daco tam zaznelo.
Elko – presne z toluenov a spol, ked sa tam valala po kuchyni, prislo mi ci nema nejaky zachvat :-)
okkvp 18 – to mi napadlo, ze tam robi mamka s dcerou :-)
Bazinga – ktovie v co dufal jej drogisticky kolektiv…

28
maruška
Reagovat

Oprava – ze co tam robi mamka s dcerou

29
Poštovní holub
Reagovat

Ovšem nejhorší varianta bude, když se té motorové pily zmocní sama Lubka!

30
okkvp
Reagovat

29 – Myslíš na masakr lesa, Juraje, sokyň nebo jejích vlastních končetin?

31
okkvp
Reagovat

Já se ale těším, že nám Timko zazpívá

32
Bazinga
Reagovat

zaujalo mne, jak Tibor předem čestně upozorňuje, že nebude hradit případné alimenty :-)

33
galadriel
Reagovat

32- má to výhody, dievča nemusí strácať čas. Pri rýchlosti slovenských súdov, by som už teraz podala trestné oznámenie :))

34
Elko
Reagovat

vaše scenáre, kde sú v hlavnej úlohe Ľubka a motorová píla sú fakt dobré :-)))

35
Poštovní holub
Reagovat

30 – Pro začátek bude stačit, když se bude plížit s motorovou pilou jen tak kolem. Juraja si chce asi ponechat celého a sokyňa zdrhne sama.

36
Poštovní holub
Reagovat

32 – Trdlo jedno,on ještě neví, že „jazýčkem“ dieťa neuplete.

37
okkvp
Reagovat

34 – já bych měla v záloze aj šikovný harvestor a trochu bych ji při tom ještě pohonila po lese – živě to vidím – Kuk Ľubka, tu :-)))

38
Jonatána
Reagovat

Já tam žádnou upoutávku nemůžu najít. Jen fotky a články.

39
Bazinga
Reagovat

Jonatána: http://www.joj.sk a tam počkej, až se vymění všechny upoutávky v takovém širokém barevném pruhu (nebo si je naklikej šipečkou)

a dokonce ani nemusíš klikat, je tam “ súdna sieň“ „panelák“ „MOM“ a Halo“

40
Elko
Reagovat

38 Jonatána: Bazinga ide na to trošku ťažšou formou, ale tú druhú formu, čo napísala tá je správnááá :-)

41
okkvp
Reagovat

Čo značí Bači a přeco to má Maťo na tom děsném svetru?

42
okkvp
Reagovat

už – mého srdce muž :-)))

43
Elko
Reagovat

Solárna gymnastika ma na začiatku rozsekala :D :D :D

okkvp: Maťo je odteraz BAČI (ale tuším tam je len BACI :))

44
JanaH
Reagovat

41 okkvp : mně se líbilo, jak mu nedokázala uši zkrotit ani debilka. Muselo mu pod ni foukat. :-)

A u Tiborka se dočkáme i intimních otázek.

45
maruška
Reagovat

Co by si sa chcel este spytat? A co tak: Kedy ti ide bus domov?

47
maruška
Reagovat

Tibike vyzera ako keby siel na 1.sv. prijimanie :-)

48
galadriel
Reagovat

41 – okkvp: poslala som požiadavku na preklad východniarke a Bači je vraj ujec. Ale s východniarčinou je to komplikované, každých pár km má slovo iný význam :))

49
okkvp
Reagovat

pláču a mám zároveň bazedovku – to nemá chybu :-)))) … ano tohle zároveň s minulou dávkou už bychom opravdu nedali :-))))

50
okkvp
Reagovat

Tuborko si bude muset pořídit slepecký brejle

51
maruška
Reagovat

Aj ja placem. Veta vecera: Mata svojou dent. hygienou velku skodu svojej zdrav.poistovni neurobi.

52
Elko
Reagovat

Ja si to musím pozrieť ešte raz, toto je moc, moc, moc :D :D :D …táto showka fakt fakt nemá chybu :D

53
okkvp
Reagovat

Týjo, pätdesiatčtyriročná paní Anna se nasrala :-)))

54
JanaH
Reagovat

Dámy… a všimly jste si supr čupr Tiborkova obutí? To mě uchvátilo možná víc, jak lebka na pleci.

55
JanaH
Reagovat

53 okkvp : možná proto, že vyzerá na 74. :-D

56
okkvp
Reagovat

obutí jsem vážně nezaznamenala – já nevím jestli mám dřív počítat žebra nebo akne pupáky či se snažit pochopit jak tej prvej nápadníčke drží zuby v puse

57
okkvp
Reagovat

55 – ano, na ty vypadá zachovale ;-)

58
JanaH
Reagovat

56 okkvp : tak to ti nic neprozradím, abys nepřišla o ten zážitek!

59
maruška
Reagovat

Ja som kukala,ze sa od nervov uplne chvel, v zelenej obyvke.aj nohy na zadnom dvorceku sa mu klepotali.

60
dolores
Reagovat

OMG,ten Niko ma bicepsy ako Mr. proper, alebo Pepek namornik, vidno ze zobe bolule alebo picha steroidy, ved je to ocividne, toto nie je od cvicenia :)) a podla mna uplne zbytocny ucastnik, asi instalovany produkciou. to nie je typek ako henti pacienti, projekt DJ, Tibor, ci Bodybuilder :DD to su ini pani :))))

61
okkvp
Reagovat

60 – spoléháme na Katušku s morčiakom

62
maruška
Reagovat

Báčik Martin na scéne :-)

63
maruška
Reagovat

Dlha zima….. :-)))) nemozem

64
galadriel
Reagovat

a to som si myslela, že naj matroš sú tí chlapi. Ale na Ľubku sa teda nechytá nikto!!!

65
Prochor
Reagovat

Lubka žije ve svém světě. Jen nevím, jestli si pro ní hned po natáčení nepřijede Mudr Chocholoušek.

66
dolores
Reagovat

u mna zatial vedie rodinka z Malcic, projekt DJ je unikat :D

67
maruška
Reagovat

Prochor – asistenti MUDr Chocholouska su asi na ceste :-)
Tanec v kuchyni to bolo cisloooo, ktovie ci to bol napad a co jej v hlave bezalo….

68
okkvp
Reagovat

škoda, že se neklouzala Júlia

69
okkvp
Reagovat

Tak Chocholoušek má asi dost zamotanou hlavu, kam zmizlo půl ústavu :-)))

70
Elko
Reagovat

Novou hviezdou sa stala ĽUBKA!!! :D :D :D Myslím si, že jej tanečno-spevácke umenie bude hitom na youtube.

71
JanaH
Reagovat

Jo jo, Lubka baletila pěkně, a to jsme ještě ani neviděli rozjímání na louce.

72
okkvp
Reagovat

71 – kreace na louce byla hned na začátku

73
JanaH
Reagovat

72 okkvp : a sakra! :-D
Nevadí, mám pádný důvod podívat se znova. :-)

74
maruška
Reagovat

okkvp – maju priepustku :-) kratia si cas ucinkovanim v RS

75
okkvp
Reagovat

73 – znovu to musím taky, bo všecky kreace se nedají na první odhalit – Tiborkovi například skoro nerozumím a jeho Maťa mě fascinuje jak v momentě přejde z úsměvu do výrazu IQ 30

76
Prochor
Reagovat

Niky má součet IQ zbytku obyvatel domku takže stejně každého dostane kam chce. Niko asi prohrál nějakou sázku že šel mezi ty exoty. Jinak si to neumím představit.

77
maruška
Reagovat

okkvp – a tie zuby samodrzky :-)

78
Prochor
Reagovat

Vierka: Nebuďem skákať lebo by som si roztrepla hlavu o platfont. Platfont je asi stropní svítidlo. Skoro stejně půvabný výraz jako papilón.

79
okkvp
Reagovat

tfuj, Tibor zamířil mezi hrby se starými vzpomínkami na devinu a mě odešla Jojka :(

80
maruška
Reagovat

Teta dajte Tiborovi najest!!!

81
Prochor
Reagovat

Tibor pochází určitě z Adams Family. Chodí na rande na hřbitov a na zádech si nechá tvořit horrorovou kérku. Čeho se ještě dočkáme ?

82
maruška
Reagovat

Na hrudi ma mozno medvedika Pu :-)

83
Elko
Reagovat

Dnes to bol masakrálny masaker :-)))))))

84
okkvp
Reagovat

Doufejme, že se Júlia nebude svlékat

85
galadriel
Reagovat

78 – Prochor, to slovíčko je plafón a je to vlastne strop :)

86
Blondeeee
Reagovat

okkvp: Ty budeš asi pěkná kráva :-D

87
okkvp
Reagovat

a to druhé paplon

88
okkvp
Reagovat

86 – chyba ve zvířeti – svině smesvině ;-)

89
Blondeeee
Reagovat

86: :-D :-D

90
JanaH
Reagovat

78 Prochor : já jsem rozuměla platfón, což by byl strop.
A ještě podotknu, že Slováci říkají paplón, pokud se nepletu.
Ale výrazy jsou to úžasné. ;-)

79 okkvp : no devinu jsem pochopila až na podruhé. :-)

91
galadriel
Reagovat

88 – a riadno pohotová :))

92
okkvp
Reagovat

91 – ale od smiechu som ustatá jak po zrúbaní pol lesa

93
JanaH
Reagovat

85 galadriel : a proč my Moraváci říkáme platfón? Tedy někteří a jak kde. ;-)
To je zas nějaká krajová hentá specialita. :-D

94
Elko
Reagovat

79 okkvp: tak to si prišla o dosť dôležitú informáciu, pretože Tibor sa Princeznej I. a Princeznej II. zdôveril, že mal aj „NOS NA KRKU!“ :-)))

95
JanaH
Reagovat

88 okkvp : a ještě ke všemu místopředsedkyně! :-DDD

96
JanaH
Reagovat

94 Elko : ano, to říkal. Tomu jsem porozuměla hned. :-D

Ale na poprvé se to fakt nedá obsáhnout, chce to podrobnější studium, časté stopky a přetáčení. ;-)

97
galadriel
Reagovat

93 – z Moravy na Záhorie čo by kameňom dohodil:D Plafón sa používa na západnom Slovensku a spája sa to so záhorským nárečím….v Malčiciach asi tiež nevedeli, o čom vraví :))

98
okkvp
Reagovat

95 – funkce si raději nepamatuju

Elko – to jsem ještě viděla, ale jak se vyprávěním o devine rozvrkočil a musel se jít projít – potom mi to odešlo a naskočilo až v konci pohledu je na jeho mužné tělo při masáži.

99
JanaH
Reagovat

97 galadriel : je mi to jasné, to my si tam zase motáme písmenka, co tam nepatří. Ale hlavní věc, že víme, o čem mluvíme, že? :-D

98 okkvp : to nevadí, hlavně,k že to ví ten zbytek. Štábní kultůra je štábní kulrůra.
Při mužném těle jsem naopak já sledovala jen jedním očkem. Oběma si troufnu až při opakovačcě. :-DDD

100
galadriel
Reagovat

99 – JanaH: ja si na to netrúfam ani pri tej opakovačke….
ale tiež som nevidela ten tanec na lúke, tak to zajtra dám určite.

Niko pre mňa zbytočný, ani Katka a morča krivku záujmu nedvihne.

101
okkvp
Reagovat

100 – njn, se snažila alespoň tetováním a nic z toho :(

102
Prochor
Reagovat

85 – Díky, já jsem myslel, že je to závěsné svítidlo.

103
Prochor
Reagovat

Jak se říká v superstar třeba – tenhle večer patřil Sabině, tak dnešní večer patřil Lubce, která žije v nějakém růžovém světě básní,písní a tanců a realita ji míjí o celé kontinenty.

104
Ikvétykve
Reagovat

Karaoke tanec :D
Lubka :D

Vtipné. Na Nika se dobře kouká, ale mluvit by nemusel. Stačil by jako šu***í stroj. To by se mi i líbilo :). Ten mlčí a poslouží.

105
Amy
Reagovat

Nebyla ta Lubka ožralá? Já na to koukala s otevřenou pusou…ještě doteď jsem to nevstřebala :-D

106
matkoj
Reagovat

Všetci iba o chlapoch a ženách, ale všimol si niekto ten hypermixpult Tibiho vyrobený z krabice od bonboniéry? Keď ho zbadá projekt Aďo, bude to musieť rozdýchať ďalšou várkou cigariet :)

107
kareliaslims
Reagovat

105 Ano..byla opila laskou.

A taky si myslim ze si zapomnela slupnout tabletku.

108
maruška
Reagovat

matkoj 106 – takéto detaily po prvom šoku sa dajú všimnúť až pri druhom vzhliadnutí :-))) ale áno krabica tam je vcelku slušivá…

109
Elko
Reagovat

106 matkoj: :-))) včera to bola nálož a mnohé dôležité detaily nám asi ušli!

110
Jana
Reagovat

Já sem nevěřila vstaním očím dívaje se na Lubku … a Tibor ježiš to je zase pacient, kde to berou … a tá nápadníčka s málo zubami … Niko je tam v podstatě nanic … já myslím, že se Katky až štítil, radši je nemasíroval ani na holo … to by nedal …. on hledá holky v jiném levlu ….

111
Poštovní holub
Reagovat

Můj ty Bože! Ať už si vznikol z čohokoľvek!To je materiál!
Asi to vždycky zhlédnu až z archívu, ale jednou fakt nestačí! Takové panoptikum, tolik zážitků, tolik zápletek, skvělý komentář… musím si to zopakovat a těším se na rekap.
Zatím nemám jednoznačně favorita, ale Lubka se dere nezadržitelně do popředí. Ta nemůže být reálná, to by přece nemohla pobíhat volně a vychovávat dokonce dítě! Myslím, že to bude hvězda Radošínského naivného divadla a docela si to užila.:)))

112
okkvp
Reagovat

111 – jj, Lubka odevzdala na place všechno, do poslední kapky potu i citvého prožitku. Ta patří na prkna

113
Poštovní holub
Reagovat

112 – Já se jí normálně bojím! A motorovou pilu nesmí dostat do ruky, i kdyby byl v záloze ten úžasný harvestor z 37. Naopak bude nutné z celého domu „upratať“ veškeré nebezpečné předměty. A vlastně by bylo dobré někam upratať i Juraja s tou druhou nápadníčkou, jejíž jméno si zatím nepamatuju, protože Lubka ji úplně vymazala z obrazovky.

114
anja
Reagovat

ahoojte! tady to pěkně žije, koukám :)) já ze včerejška viděla akorát jen nasvaleného Nika zoufalého z nápadnic a Nikikinu s mrkví v ruce :) jo a pak Lubky moučný taneček, u tohoto jsem teda ztvrdla a zírala….. musím si to pustit celé a pečlivě to shlédnout, vůbec nepochybuju, že to bude stát za to :D

115
Poštovní holub
Reagovat

114 – Tak to se ti podařilo vidět právě ten nejslabší/Niko/ a potom ten nejsilnější /Lubka/ emoční zážitek včerejšího dílu. :)

116
rea
Reagovat

Lubka forever :-)))) To nevymyslíš ! Nikdo tady neřeší Hudákovo komentář k Tiborově ženě snů ???? Tibor po delším mrmlání ze sebe vyždímal, že chce sice princeznu, ale taky jí musí být za co chytit….nato Hudák: …Tiborovi je jasné, že princeznu s DRŽADLOM nebude lehké najít :-)))) Není to doslovně, ale to mě dostalo…. Jeden exot lepší než druhý – já tohle show miluju. A Lubku bych fakt strašně dopřála Nikovi, myslím, že by údivem překousl doutník v půli….

117
okkvp
Reagovat

113 Holube – Stanka se jmenuje, byť ji Lubka titulovala něčím znějícím spíše jako Danka. osobně bych viděla jako méně náročné uklizení Lubky – postavila bych ji skleník – aby na ni bylo vidět, ovšem bez dveří a s oknem kudy pozadí by neprocpala. Mohl by být i mobilní – třeba na plošině zvané „palťák (to utáhne i větší osobák). Juraj by si pak svůj ŽL rozšřil jen o pořádání veřejných kulturních akci a to by jeho perspektivní firmě jistě finančně pomohlo.

118
okkvp
Reagovat

116 – osobně si myslím, že štáb s dopisy příhlášených nevěst – tzn ale i se sérdci kotvy hledajících muholapků ošklivě čachroval a schválně sestavil nejméně perspektivní kombinace. Lubka by se šikla všude, skvěle by sedla k hochům milujícím hudební produkce, nejlíp ovšem k Tiborovi. Naopak Tiborova zubatá Maťka patřila jistě k Nikovi – postavu na to má a ty zúbky a inteligentní výraz … živě to vidím.
Katka s morčátkem by se chytla lépe právě u Juraja a tam patřila imho aj Vierka. A Júlka se jistojistě hlásila k Maťovi, bo posilovny je jí třeba a navíc je jasné, že jedině on má natrénováno tolik, aby ji ve svatebním přes práh unesl a neupustil.

119
Poštovní holub
Reagovat

116 – Jo! Držadlo bylo super! A takových perel tam bylo víc… Moc se mi líbil i „Lubberger“, a „na type princeznej a farbe koňa nezáleží“… ale to bude chtít zápisníček, aby něco zbytečně nezapadlo.:)

120
Poštovní holub
Reagovat

117 – Stanka! Díky. S tím skleníkem by to mohlo vyjít jen v případě, že by Juraj pořád udržoval ohník lásky, ktorý v Lubke zažehl. Půjde to dost těžko, pokud ji nebude vypouštět ven. Ale možná bude stačit, když jí tam dá pytlík mouky a sem-tam se zvenčí přitiskne na sklo. Protože k tomu, aby z vnútra niečo vydala, je potrebná Láska!
Takže pořád vidím největší potenciál v tom, přesunout Lubku k Nikovo. Za a/ ho rychle vytrhne z letargie, za b/pokud ještě vůbec po vyčerpávajícím tanci „vnútry“ niečo zostalo, vydoluje to Niko při masáži.
Se škodolibým výběrem adeptek naprosto souhlasím a nechápu, proč produkce trvá na tom, aby na konci pořadu všichni plakali.

121
rea
Reagovat

A to jsem včera ještě zmerčila, že se chystá nová RS CESTA ZA LÁSKOU , nebo tak nějak… Snad by měli jezdit autobusem a seznamovat se….. Slováci jsou borci. Díky JOJko :-)

122
Prochor
Reagovat

Včerejší díl byla zase ta dobrá slovenská kvalita jako farmár č.1. A to včetně Hudáka. To se pozná podle toho, že mně pořád napadají další výživné momenty – třeba technický rozbor kohoutků mezi Vierkou a Andrejem projektem.

123
JanaH
Reagovat

Pokud produkce trvá na tom, aby na konci všichni plakali smíchem, tak se jí to náramně daří. Někteří z nás jsou po shlédnutí taky napůl mrtví. ;-)
Lubka si jako vzor k piruetám určitě vzala Ondrejka Nepelu. Stejně jako on na ledě, též ona měla občas skrútku na pomoučené ploše, ale ona to do příště určitě vypiluje. Její hlasový projev bych nepilovala, ten byl dokonalý. :-D
Niko s překouslým doutníkem je krásná představa.

124
janice
Reagovat

Hudák u Tibora, když nutil tu volnozubou zpívat prej -Hanblivá upratovačka se pokúsila zkameniet. Nepodarilo sa…. Tak to mě zabilo :-))))

125
Elko
Reagovat

123 JanaH: napůl mrtví :DDD

Ja obdivujem tých kameramanov, že to dokážu točiť… ja keby som napr. videl aké kreácie strúha Ľubka, tak sa váľam po zemi s ňou :-)))

Hudák bol včera v neskutočnej forme, čo komentár to perla :D, skvelo to po novom s Dominikou Haškovou vyskladali. (Barbora Vallová má talent nielen na kasting, ale aj na hľadanie ľudí do svojho tímu :))

126
maruška
Reagovat

121 rea – upútavka beží už nejaký ten čas, včera som ju videla prvýkrát s ľudmi ktorí sa prihlási do show. Pripomína mi to show Autobus plný nevies na nem. st. VOX.
Podľa toho čo som videla, muži žijú na dedinách, v malých mestečkách, starajú sa o hospodárstva, nastupujú na miesta svojich rodičov. Opakom toho sú ženy, ktoré sa za prácou presťahovali do veľkých miest. Autobus farby magenta (moja obľubená :-) ) vezie 20 slobodných žien do týchto dedín, mestečiek. Tam sa zoznamujú. aspoň v de verzii programu, uvidíme, čo z tohto formátu vypracuje jojka :-)

127
maruška
Reagovat

Oprava – kt. sa prihlásili do show
Autobus plný neviest

128
Poštovní holub
Reagovat

Je to od začátku do konce ukrutná sranda, jediná chybka na kráse je Niko, to je ukrutná nuda.
Mně je toho Tiborka normálně líto. Když tam tak ležel a těšil se na masáž a na situaci nějak vzdáleně související s placením alimentů, a jak mu koukala ta žebírka… no, možná má okkvp jasnozřivě pravdu a Lubka by mu mohla prospět. Má sice ty airbagy hlavně vzadu, ale Tiby se nevyjádřil úplně zřetelně, kde si je přeje nejvíc,ne? A na ty starší je normálně zvyknutý a nerobí mu to problém. Zkusit by se to mohlo a zpívat teda Lubka umí. No, zpívat, byl to spíš recitativ…

129
rea
Reagovat

128 – Lubkin zpěv, recitativ – mně to přišlo jako zaklínání :-))) Jinak souhlasím s tím, že Niko když nemůže nabídnout nic z oblasti sexu a musí se chovat standartně, tzn. mlčet a zdobit, tak je to hrozně nudný patron. Chtělo by to tam holku z který by byl úplně paf a snažil by se ji zaujmout . Ona by ho ale musela odpálkovávat a nenechat se oblbnout ( klidně by to mohla být nějaká exkluzivní herečka) a fakt bych chtěla vidět, jestli by se Niko z pozice krásného hrdiny do pozice zamilovaného tetřeva….

130
rea
Reagovat

dostal…tam mělo být . Vidět ho trochu živého, protože je tak unylý, že by klidně mohl sloužit jako solitér v interiéru.Nebo oživlá socha na Staromáku :-)

131
Poštovní holub
Reagovat

129 – No, jen jestli by víc Nika nerozpumpoval „exkluzivní herec“.:) U něho to není tak úplně jednoznačné.

132
JanaH
Reagovat

128 Poštovní holub : zrovna ten, který tam má být za nejkrásnějšího, ti přijde jako chybka na kráse?
Jaký to paradox… :-)))

129 Rea : Adonis a jeho nabídka kvalitního sexu. :-D

133
JanaH
Reagovat

131 : holoubku, za pěkně kulaťoučký honorář určitě! ;-)

134
galadriel
Reagovat

pozor, pozor…zabúda sa tu, že za toho kanca je v tejto šouke Tiborko. On je ten, čo vystriedal až 80 sexuálnych partneriek. Len aby ešte nešiel Niko k nemu na zaúčanie :D :D

135
JanaH
Reagovat

134 galadriel : a opravdu si myslíš, že si Tiborko nepopletl číslovky? Že třeba z osmičky nějakou chybkou v Matrixu nevznikla osumdesátka? :-D
I když i o čísle osm by se nejspíš dalo s úspěchem pochybovat.

136
Poštovní holub
Reagovat

132 – JaniH, to sáhla produkce vedle. Nebo, možná je to záměr ukázat, že i ten nejvyšperkovanější exteriér nenahradí neexistující interiér. Já bych si s ním teda nezačal, ani kdybych musel. Je to jen taková veliká sexuální pomůcka. Ježíš, teď jsem teda smesvině.

137
Poštovní holub
Reagovat

134 – Teď jde ovšem o to, jestli Tiborko nepovažuje za sex „francouzáka“. Opusinkovat jich tolik mohl?! Teda, ale, kde by je vzal? Je to takové „kuriatko“ ubohé, ukecané…

138
cathy
Reagovat

Já to zkoukla teprve teď a nemůžu se z toho probrat – to je teda silnej matroš. Slováci to umí roztočit!

139
galadriel
Reagovat

135 – JanaH: hej presne, pre mňa je číslo 8 asi tak realistické, ako 80 :)
137 – PH: začínal v 13-tich a naháňal ich ešte na teletextoch. Ale už je taký otrkaný, že zvláda komunikovať bez problémov aj osobne. ….tak pravil Tiborko :D

140
anja
Reagovat

DJ Tiesto vylepšený zemplínským šumom…. :DDD… ten Hudák je génius!!!!!!!!!! slzím od smíchu a to mám za sebou teprv osm minut prvního dílu!!!

141
okkvp
Reagovat

A to já si myslím, že 80 sexů Tiborko stihnout mohl – pár starších dam s dobrým srdcem se smilovalo nad plačícím panicem, něco natrhal po bujarých vesnických zábavách (po 3. ráno je v pangejtech kde co), no a zbytek mohla být nějaká družební škola nevidomých či přitlumených

S těmi airbagy mi to ale trochu falíruje – co tím hoch jako vlastně myslel, bo ty jsou přece schované neviditelně a jen v případě nárazu vyprsknou ven a tím je i po nich. Nárazník – to by sedělo, to se i u nás říkalo, ale airbagy fakt nevim.

142
JanaH
Reagovat

136 Poštovní holub : v tom případku jsi tady správně! :-D
A já být na tvém místě, tak si s Nikem začnu. A začnu tím, že něco upustím na jeho vystajlovaný exteriér. A vidělo by se hned, jestli je Niko schopen nějakých emocí. ;-)

141 okkvp : hypoteticky je možné všecko. Proč mu to ale pořád jaksi nevěřím? :-D
I ten Tiborkův strejda se na něj díval s takovým laskavým pochopením…

143
Elko
Reagovat

140 anja: a to je len začiatok!!! Poštíš sa :-)))))

144
Poštovní holub
Reagovat

141 – Ještě by to mohlo být 80 virtuálních sexů. A „jazýčkem“ se olizoval.
A jak je tak přelétavý, nechá se rád překvapit a po použití ho už airbagy prostě nezajímají. Půjde si po nárazu nafouknout další. A nafouknout… kruciš, nebylo to 80 sexů s nafukovačkou?

142 – Tak já to teda zkusím, ale uvědomuješ si, že tohle je přesně to, co jediné by ho mohlo rozpálit do běla, a že to bude teda nebezpečné? I když, doutníkem se do mě nestrefí a zrcátkem tak vysoko nedohodí.

145
Poštovní holub
Reagovat

143 – Elko, ja som sa!:)))

146
Petra
Reagovat

Nejlepší bylo Lubkino solárne cvičenie a robenie kotrmelcov, ktoré sa jí neoplatilo ….

147
Petra
Reagovat

Koketný oufit Staňky … bože já z těch komentářů padám …

148
anja
Reagovat

já asi položím hloupý dotaz, ale fakt jsem mimo a nestíhám číst všech hafo stovky komentářů – ta Vierka v Projektu Andrej – to je Paradajka Vierka z Gurunu? ta šílená? ta co chtěla o*ukat policajta Tomáše?

149
galadriel
Reagovat

148- jj anji, oči v tme. Vierka z HP :)

150
anja
Reagovat

143, 145 muehehe, si preventativně dělám čůrací pauzy, protože já málem :DD… když Velký Maťo začal rozvíjet jaký vřelý vztah má ke svému malému Maťovi a k hygieně

jo a sledovat to a číst souběžně Bazingy rekapy, to je veelmi nebezpečné taky :DD

151
anja
Reagovat

149 no že je to ona! i ten její styl jak proplula kolem Andrejovy mámy kuchyňou v osušce, to nemělo chybu .))

152
anja
Reagovat

Bazi rekap k minulému dílu – masakr :))) jen mě napadlo, že by u Nika mohl být jiný nadpis. Niko není mamánek, ale KIKÁNEK :DDD (od NiKiKi)

153
Ludmila
Reagovat

144- Poštovní holub
zrcátkem tak vysoko nedohodí – přesně a já si furt říkala koho mi Nico připomíná – on je jak Ivánek z mrazíka – nevypadám já věru zle

154
Poštovní holub
Reagovat

153 – Ludmila, ad hoc : diskuze k prvnímu dílu,255. :)))

155
Bazinga
Reagovat

přidán rekap :-)

156
Bobby Brown
Reagovat

Elko, kde jsou ty slibované maďarské bosorky?!?
Maťa když se usmála, vzpomněl jsem si na seriál The Walking Dead.

157
Poštovní holub
Reagovat

Bazi! Díky! Teď jsem se počúral smíchy znovu a jdu si to přečíst ještě jednou!:)))

158
galadriel
Reagovat

Bazi super rekap – ako vždy – terapia smiechom je veľmi prospešná, mala by si dostať metál :D

159
Elko
Reagovat

Bobby: Čo sa ti nepáči? Máš nejaký problém s Princeznou I. a Princeznou II.? :-) …s tým Walking Dead si to… radšej nič :-)))

Bazinga: zase si vystihla všetko a všetkých, vypichla si každú situáciu, každého účastníka a ! HLAVNE ! si pobavila :-))), díky moc!

160
okkvp
Reagovat

Bazi – byla jsem na tom podobně :-D

161
Prochor
Reagovat

148 – Bingo – Vierka je jenom jedna. Z hotelu Paradise si pamatuju komentář : Vierka zaujala gynekologickou polohu a Tomáš se začal potit. To samé čeká Andreje – to je jen otázka času.

162
cathy
Reagovat

Díky moc za rekap ale trošku nám to zdvihne platby za vodné a stočné – kdo si má pořád měnit spodní prádlo!:-D
Bazinga fakt umíš!

163
cathy
Reagovat

P.S – obzvlášť ONN a OF jsem dlouze prodýchávala.

164
Prochor
Reagovat

Ještě (po přečtení rekapu) musím přiznat, že na Panáčkovi byla pro mně Number one AJDA ale BAZINGA jí začíná nebezpečně dotahovat. V podstatě jsem si musel otevřít lahvinku dobrého abych si ten rekap vychutnal.

165
Elko
Reagovat

163 cathy: podobne :D, ja odteraz Maťu alias Princeznú I. volám OFF-ON

166
Poštovní holub
Reagovat

163,165 – Taky tak!:))) Geniální!

167
Ludmila
Reagovat

154- Poštovní holub

Ovšem druhou část už by zahrát nezvládl, protože by mu sebrali zrcátko. – tak to podepisuju, přesný

a jdu na rekap

168
Phoenix
Reagovat

Bazinga – skvělý rekap, nachlámala jsem se jako blázen, jak u sledování těch neuvěřitelných bytostí, tak u čtení tvého rekapu. Bravo….!

169
Ludmila
Reagovat

Bazinga rekap opět špičkový

…čekal princezny s jasně definovanými madly lásky… a další úžasné hlášky, mám podezření jestli Hudákovi ty jeho řeči nepíšeš na DPP

170
Mikes2
Reagovat

164 – Prochore, že je Bazi jasná jednička (Ajdo promiň, miluju Tě, ale jinak se nedá), bys měl vědět už dávno. Vždyť já sem chodím jenom kvůli ní, byť jsem jinak na tyhle pořady zneužívání duševně nemocných lidí zanevřel a posmívání se jim v diskuzích neberu. Zejména, když mi některé komentáře připomínají tak trochu Lubku.

Bazi, zapomněla jsi zdůraznit, že Vierka je tam jediná pěkná holka (teda kromě Nikoly). Jinak, občas jsem i jako inkoust byl na nějakou tu stavbu vyhnán a proto je mi slovník pomocných stavebních dělníků znám. Vierčino vyjadřování je v tomto kontextu ušlechtilé, nebojím se rovnou říci, že hodno schovanky z klášterní školy. Navíc jí jako jediné rozumím, to na rozdíl od většiny ostatních děvenek, jejichž vyjadřovací schopnosti se zdají být poněkud děsuplné.
Rekap mě opětovně nezklamal, takže dík.

171
Bobby Brown
Reagovat

170 – Kocoure2, nejhezčí je Aneta a mluvila nejvíc srozumitelně. Akorát v 2. dílu neměla prostor. Dostala ho platina.

172
Poštovní holub
Reagovat

170 – Mikeš, nezanevřel jsi. Chodíš se posmívat naprosto aktivně, tvoje komentáře, třeba k takovému Zdeňkovi, už Lubku dávno trumfly. :)))

173
okkvp
Reagovat

Holoubku – Lubka je ovšem duše čistá, múzická

174
Bazinga
Reagovat

díky za tu zpětnou vazbu, co mi tu dáváte :-)

172 – striktně k MOM. Neprosím, teď oznamuju, příště mažu ;-)

Z rekapu mi vypadla informace o pracovních botách nezaměstnaného Tibora. Vzhledem k tomu, že většinu dne prosedí na zadním dvorku, nebo v pokojíčku u noťase, máte někdo nějakou teorii, jakou roli hrají tyto boty v jeho životě?

175
Poštovní holub
Reagovat

173 – Přesně, stejně, jako komentáře tady, které vycházejí z úsměvu v duši. Jsou ve své podstatě laskavé, protože humor neubližuje, prosté zlomyslnosti, jízlivosti, zloby a ješitnosti. A navíc, Lubku jsem si velmi oblíbil, je to jednička, které šlape na paty Maťa. Já osobně teda bohužel nedokážu takhle svobodně vyjadřovat své emoce tancem a poezií. A používání OFF-ON by se mi taky častokrát hodilo. Prostě na ně nemám! Takže příměr to byl blbý, přiznávám. :)))

176
okkvp
Reagovat

174 – přiznávám potupně, že jsem ty boty přehlédla (opáčko ale plánuji – bo vím, že zážitek nemám úplný) – nicméně teorii rozvinu: Pracovní boty jsou těžké a drží našeho milého při zemi, je přece konstituce lehké a i když má občas těžké myšlenky (devina u hlavy, nos na krku) tak všechny ostastní jej nad zbývající obyvatelstvo nadnáší a Tiborko bez bot by nám někam v lehkém poryvu větru ulítl.

177
Elko
Reagovat

Vy máte stále problém s očnými linkami, s oblečením atď.! :-)) Ale ja zase oceňujem nový trend :-) – k sačkovým elegantným gatiam, zaujímavá obuv v štýle čiernych (takmer) kanád.

Ak do Česka dorazili cez Louis Vuitton ponožky v sandáloch, tak prečo nie k obleku veľké zimné čierne boty!

178
okkvp
Reagovat

Ohledně Lubčina moučného tanečku jsem si vzpomenula na jednu z minulých mamiček a napjatě očekávám, co se bude dít v obci pod lesem. Mimochodem všimli jste si, že Juro se s pilou notně otáčel i na zahrádce – strom nikde nevidět, jen pařezy.

179
Poštovní holub
Reagovat

176 – okkvp, přesně tohle jsem chtěl napsat, že to bude jediný pevný bod v jeho životě a logické závaží. Kdyby odložil šat i obuv, už ho nedostaneme na zem.

180
Poštovní holub
Reagovat

178 – U Juraja to může být frustrace z toho, že nemůže už delší dobu přeříznout něco jiného.

181
okkvp
Reagovat

180 – Něco by na tom mohlo být – a protože tuší, že k přeříznutí ještě delší dobu nic nebude, tak si nechal ty pařezy vyšší, aby si mohl zařezat vícekrát.

182
Poštovní holub
Reagovat

Takže, sexuální abstinence vede, v některých případech, k vyšší produktivitě práce.

183
okkvp
Reagovat

On tedy Juraj své povolání a duši nezapřel ani při výmalbě obýváku – zcela jasně znázornil zmlazovací řez ovocného stromu, úhel a linka ostré jak nová Husqaurna

184
Poštovní holub
Reagovat

183 – Výmalba nám také poněkud poukazuje na rozháranost pána domu. Nervy drásající kompozice….skoro jsem se bál, že po výmalbě si tvůrce uřízl ucho, ale po letmé kontrole bylo všechno na svém místě. Je jasné, že Juraj potřebuje zklidnit, oprostit se od přetlaků, a možná, i jeho domov pak dýchne harmonií.

185
Poštovní holub
Reagovat

P.S. Teda, dýchne harmonií pouze v tom případě, že se mu tam nezabarikáduje Lubka.

186
okkvp
Reagovat

Možná se Lubka ukáže i jako nadějná malérečka – živě to vidím v tom obýváku – kvítečky – jako že zmlazený strom znovu ožívá a štěbetající ptáčky na bílé – to by bylo krásné

187
Poštovní holub
Reagovat

A slniečko!

188
Poštovní holub
Reagovat

A Stanka, ta by to kolem dokola obtáhla černou a bylo by…

189
okkvp
Reagovat

Stanku přesunout k Projektu – jinak by to u Juraja šlo zase dokola. Lubka by se věšela na klice – bo příhodná větev nikde a Juraj by na pařezy vyrazil s drtičem, bo se mi zdá celkem jisté, že Stanka by dlouho nezůstala

190
JanaH
Reagovat

Já jsem nenápadně a nenásilně upozorňovala na Tiborkovov obutí již během vysílání, bo to se nedalo přehlédnout.
Pracovní botky k obleku jsem ovšem považovala za nový módní trend, jehož je rachitický milovník průkopníkem!
Jako závaží… možná. V tom případě by ale musel mít pevně utažené tkaničky, což tak docela neměl. :-D

191
okkvp
Reagovat

190 – jak říkám boty jsem příliš nevnímala, ale nezapnutého poklopce jsem si všimla, stejně jako kameraman a režsér :-D

192
JanaH
Reagovat

191 okkvp : :-D
Též jsem zaznamenala, ale chtěla jsem být noblesní, víš? ;-)

193
cathy
Reagovat

187 – Poštovní holub- slunéčko tam již bylo – nevšiml jsi si toho žlutého kosočtverce na stropě? Celkem masakr…

194
maruška
Reagovat

174 – ako závažie, keď na južnom Slovenku silné vetry dujú :-) aby ho neodfúklo…

195
Poštovní holub
Reagovat

193 – V tom „farebnom ošiali“ jsem nestíhal!:) Musí se to zkrátka vidět několikrát… V jednom dílu je tolik materiálu, že by z toho čeští tvůrci spatlali v pohodě půlrok vysílání.:)

196
něco mi uniká
Reagovat

Co si představujete pod pojmem karaoke tanec, který chce ta divně zubatá slečna učit Tibora? To je nějaká novinka?

197
okkvp
Reagovat

Tož karaoke tanec je přesně totéž co karaoke zpěv – kukáš na monitor a osobitě umělecky ztvárníš, co ti na monitoru ukazují. Lehké verze pro začátečníky jsou pantomima, verze pro pokročilé jsou textové. V případě, že neni monitor, jsou možné tři verze – první dvě obstará kamarád/kamarádka podobně jako u verze s monitorem, třetí verze se provozuje tak, že kamarád/kamarádka/mami/tati se do páru přímo zapojí a pokouší se patřičně cloumat oběma.
Pokud se tanečníkem snaží patřičně cloumat přímo taneční partnerka – nejedná se o karaoke, ale jde o vesnickou tancovačku cca v 1/2 jedné po půlnoci nebo o sólo pro rodiče na maturitním plesu.

198
Mikes2
Reagovat

170 – Bobby, máš pravdu, na Anetu jsem zapomněl, ta je normální a proto nedostala moc prostoru (teda pokud máš na mysli tu cikánku).

edit: OT smazáno

199
JanaH
Reagovat

Du blejt, velebnosti…

Taky je to k věci, a to velmi. :-D

200
Poštovní holub
Reagovat

196 – Tak u nás, v holubníku, je karaoke tanec velmi oblíben. Prostě ťapkáme pořád dokolečka a když se nám zatočí hlava, tak si sedneme.

201
Poštovní holub
Reagovat

199 – JaniH, ty ses točila do kolečka moc dlouho. Jak říkám, musíš si chvílemi i sednout a půjde to!

202
okkvp
Reagovat

198 – ty sis asi nevšiml postu 174 Bazingy

x

203
JanaH
Reagovat

201 Poštovní holub : to víš, nejsem holubem, proto nemám s točením na báni tolika zkušeností. ;-)

204
okkvp
Reagovat

OT pro Mikeše – tady platí zcela jasná pravidla, pokud je nebudeš dodržovat, budeš mazán, případně banován. Totéž platí pro všechny ostatní

205
anja
Reagovat

uff a mám dost ….. normálně jsem se až zapotila :DDD..

geniální závěrečná scéna NAHÝ tiborko a jeho filozofie „musíte se chránit, protože já se nechráním a alimenty neplatím“

206
okkvp
Reagovat

205 – jojo – letos se zase urodilo :-)))

207
anja
Reagovat

ad devina u tiborkovy hlavy

a nekecal on tak náhodou? protože jak se klepal z příchodu těch nápadnic tak mít Tiborko devítku u hlavy, to by ta pistolka těmi jeho nárazy a otřesy musela sama spustit

208
okkvp
Reagovat

anja – on neříkal devítku ale devinu – třeba na něj hen onen přiložil hrací kartu

209
Jája
Reagovat

jsem mile překvapena a vděčná, že tady dosud nedorazili troli z FHŽ nudné české řady, a že je tady klid a mír.
Tato serie je opravdu výživná a velmi by mne zajímalo, co uděla jojka s Nikem. Nevěřím, že bude jen supernuďou a uspávačem hadů.
Úžasnou drogistku by měl zaměstnavatel přeřadit na jinou pracovní pozici. Asi už dlouho pracovala na úseku chemikálií. Kameramanovi bych doporučovala, aby její ranní cvičení bral z opačné strany. Zdravotnictví na Slovensku není levná záležitost a pokud není řádně pojištěn, tak pohled a následné potíže ho vyjdou draho.

210
Poštovní holub
Reagovat

208 – A rozuměli jsme mu vůbec dobře?! Neříkal on deviny? Že na něj hen oná přiložila ňadra?

211
Jája
Reagovat

Vierka klasicky nezklamala, očekávám v brzké době znásilnění – ať už psychické nebo fyzické. Jak už tady padlo – jestli se nemýlím – měla jít k Nikovi (aby ho trošku probrala z letargie) nebo k Maťovi a Maťovi. Ona bude jistě vyholená dle jeho představ.

212
okkvp
Reagovat

210 – áha – a od toho má možná ty airbagy – kde se vzalo, tu se vzalo, najednou to na něj vystřelilo

213
okkvp
Reagovat

210 – i když tedy upřímně, na Tibora by stačily aj vobyčejný český švestky a už by se topil, natož deviny a to ještě nevíme, zda náhodou nebyly původu maďarského.

214
Poštovní holub
Reagovat

212 – A pak by mělo svou logiku, že se tak vylekal Julky, když ji z úkrytu v autě pozoroval. Myslel, že sa tá oná vrátila a přiloží znovu.

215
okkvp
Reagovat

214 – bereš mi to z úst :D

216
Poštovní holub
Reagovat

215 – A mrlal si: „Ale tvár má o mnoho krajšiu, o mnoho, o mnoho… Ha! Ale, než ktorá? Než přikladačka, či OFF-ON?
No, než Offon asi každá, ale třeba mně se fakt líbí. Umí s tou tvárou naprosto neuvěřitelné kousky, nepotřebuje žádné hlasité, ani pohybově náročné výrazové prostriedky, ale výsledek je každému srozumitelný. Je úžasná.

217
anja
Reagovat

no tak a teď jsem naprosto zmatená z toho a nevím vůbec co myslel tiborko, že na něj bylo přiloženo… takže zůstávám u toho, že tiborko kecal, protože cokoliv by na něj bylo přiloženo, tiborko by se rozklepal a následně by se celej ZLOMIL

218
Bazinga
Reagovat

chválím všechny teorie, které jste dnes vyplodili a „něco mi uniká“ za položenou otázku.

Má už někdo nějakou hypotézu, proč Stanka vůči Jurajovi tak ochladla?

219
Bazinga
Reagovat

jinak podporuju názorový proud, že Tibor kecal. Ovšem jen u „devina u hlavy“a „nos na krku“. Šikanu mu věřím. Pořád mi ale není jasné, jaká měla být „správná“ reakce princezen na tuto informaci. On jim totiž nedal vůbec šanci. Jestli jsem to dobře postřehla, tak on hned předpokládal, že se mu vysmějí za ten „pláč“ a proto zopakoval „devina u hlavy“ bla bla „devina u hlavy“. A než holky stačily cokoliv, tak zavelel k odchodu a debatu na toto téma jednou provždy uzavřel…

220
Elko
Reagovat

Bazinga: Ja som si všimol, že OFF-ON (Maťa) pri povídkách Tibora stále preskakovala z jednej strany na druhú:
a) trebalo jej cikať?
b) hľadala čudlík ON?

221
okkvp
Reagovat

218 – no na té terásce, kde se podávala káva to na nějaké vedro moc nevypadalo – Stance prostě byla v tom vyletněném apartně odhaleném vohozu kosa, no.
A pak ještě možná obhlédla, že má akurát tu jednu motorovú a zaznamenala, že mamička vravela aj o úpadku. Stanka vypadá, že píl potreba pre jej potreby vel’a

222
okkvp
Reagovat

221 dodatek – a eště jí možná Pilčík ranil tím, že vraj baby nebije – však v tom lese prohlašovala, že když byl partner moc hodný, tak jí to nebavilo.

223
Bazinga
Reagovat

220 … no… já myslím, že se zasekla na té otázce „z čoho je Boh“ a protože k té šikaně už měla co říct, tak… že se prostě chtěla restartovat…

221 ano, souhlasím s tím, že to klíčové slovo k Stančinému změněnému postoji, bylo úpadek.

224
JanaH
Reagovat

A nebo měla v kofole málo rumu! :-D

225
okkvp
Reagovat

Nutno tedy dodat, že Jurko při tom vyznání vypadal spíš nasratý než ohúrený

226
anja
Reagovat

218, 221 jo, já taky tipuju, že na ochladnutí Stanky má vinu mamička a její realistické řeči o nedaření se v podnikání…… to byl teda krutě špatný tah od mamičky, to fakt

227
Bazinga
Reagovat

je ale fakt, že testovací sada na nevěsty, která by obsahovala otázku: „moc se mi teď nedaří v podnikání, nemohla bys mě založit?“, by byla skutečně prověřovací
:-D

228
anja
Reagovat

227 :DD no tohle by si mohl dovolit jen Niko

229
okkvp
Reagovat

musíme doufat, že mamička zaznamená i nebývalý úbytek mouky dvounulky, jinak má doma Lubku a obávám se, že ta by se s Jurovým kamarádem hned tak nespustila a pěkně by jim tam zůstala.

230
okkvp
Reagovat

Niko by potřeboval cukrářku co seděla a seděla….

231
Poštovní holub
Reagovat

Pokud jde o Stanku, mám ještě jedno vysvětlení. Po delší době, strávené v blízkosti Juraja, ohluchla. Takže vůbec neví, na co se jí ptá a co jí říká. Tím pádem neslyšela ani mamku, ale pokud neoslepla, úpadku si mohla povšimnout.

232
Ludmila
Reagovat

a úpadek? to mi uniklo, tak je to myslím úplně jasné

233
Ludmila
Reagovat

216- Poštovní holub
Že ty chceš Tiborovi vlétnout do balení vrků vrků vrků. To budou ještě zajimavý věci, jen si dej pozor, aby si tě neupekli, nadívaný holub je pochoutka. Zs by třeba před obědem dali zpěv, tak by to byl i kulturně podmalovaný pohřeb.

234
Jonatána
Reagovat

Tak jsme to včera shlédli a musím říct, že to je fakt KVALITKA. Pokud jde o Lubku, ne, ta nemá s poměrně roztomile blbou Erikou v púpavách nic společného. Nevím, ale řekla bych, že Luba opravdu potřebuje lékaře, ty její projevy jsou přímo strašidelné. Jestli jí účast doporučil kolektiv drogérie, asi se jí chtěl někdo pomstít :-))). A po včerejším díle se mi změnily preference: Karate Kid spadl z hrušky dolů a jeho místo zaujal Tibike a jeho girls. To ani komentovat nejde. Bazi, když jsem četla rekap, u Tibiho jsem si utírala slzy. Jo, ihrisko lásky a šeredná Maťka. Naučím Ťa tančit karaoke
:-). BTW, jak se tady ptáte, co je to Bači, tak bácsi je maďarsky strýc. Tibibácsi by byl strýc Tibi. ale to, co bylo na mikině, bylo Baci a to tedy netuším, co je.
A na závěr třeba vyzdvihnout opět a zase fantastické komentáře Miša Hudáka. ten chlap je prostě génius. Jé, jak já se těším na pokračování.

235
Jonatána
Reagovat

Ještě jsem se chtěla zeptat: oni si ty ženské nevybírali sami? Jako že nevěděli, kdo přijede. A někdo tady psala, že Hudák je v tandemu s Dominikou Haškovou, že Barbora Vallová si umí vybírat spolupracovníky. Co má s MOM společného Dominika Hašková?

236
Poštovní holub
Reagovat

234 – Baci, to je taky italsky polibek.:)

237
Jonatána
Reagovat

236 Holoubku dík! a baci baci je polibek na obě tváře, že? jsem ráda, že jsem to pochopila :-))))))))).

238
anja
Reagovat

hm a záda toho svetru jste mu kontrolovali? jakože na zádech může mít ještě L

239
Ludmila
Reagovat

238 Anja
no záda prefíkaně neukázal, možná v dalším dílu

240
Elko
Reagovat

235 Jonatána: Barbora Vallová má tento rok na Jojke tri reality show – Bučkovci, Cesta za láskou (pripravuje sa), Mama, ožeň ma!
Dominika Hašková je nová krv, ktorú zrejme poprosila, aby vymýšľala komentáre k MOM, pretože by to časovo asi nedala a zrejme z časového hľadiska by boli tie komentáre slabšie… ale výber Dominky bol parádny :-)

241
Paplon
Reagovat

240 elko
Dominika Jašková ne Hašková.

242
Jonatána
Reagovat

241 no proto. Představa dcery Dominika Haška jako třeskutě vtipné autorky komentářů mi převelice neseděla
:-).

243
Poštovní holub
Reagovat

241 – Díky! Bol som z toho voľáký zmatený… :)

244
Elko
Reagovat

241 Palon: Tak sa ospravedlňujem Dominike ;-) …tie titulky letia príliš rýchlo ;-)

245
Bazinga
Reagovat

244 – a teď se okamžitě ještě omluv Paplonovi, že jsi zkomolil jeho nick. To, že titulky běží rychle, se pochopit dá, ale ty komentáře tady stojí nehnutě! :-D

246
Elko
Reagovat

245 Bazinga: :-))))) keď sa darí, tak sa darí… sorry, Paplon… dnes bol ťažký deň.

247
Poštovní holub
Reagovat

245 – :))))))
Já asi začnu nosit pampersky!:))))

248
DoG
Reagovat

Pred par lety jsem byl silne drogove zavislej, ale pak zacali slovenske televize vysilat takovej matros, ze uz me staci jenom davka farmare nebo mama ozen ma a jsem v rausi;D
Jen me stve, ze kabelovky maji v poradi nejdriv nudne ceske kanaly.. takhle se me vyvykla tlacitko P+, jak je musim porad preskakovat;)

250
Poštovní holub
Reagovat

Bože, já už nemůžu!:))) Poloha Kámasútra bude ze stejného soudku, jako tanec Karaoke. U obou účastníky bolí nohy. :)))
Bylo by fajn, pokud by „skvělý milovník“ upřesnil, kterouže to stránku měl konkrétně na mysli.

251
kareliaslims
Reagovat

249 Po precteni clanku si nejsem tak zcela jista ze DJ si spravne na internetu zjistit co to ta kamasutra vubec je.

Ale doufam ze v prstim dile nam alespon trochu ze sveho sexualniho umeni jeste poodhali. No a verim tomu ze pokud si Vierka nejakych, jiste zcela zanedbatelnych mezer ve vzdelani vsimne, rada mu ucivo doplni. Vsak co taky jineho tam, unudila by se k smrti.

252
Bobby Brown
Reagovat

198 – Mikeš: ano, myslel jsem tu cikánku.

253
romantička
Reagovat

Bazinga: velká, ale opravdu VELKÁ gratulace! A to především k ocenění, kterého se ti po zásluze dostalo. Jsem ještě u dcéry a spojení je tak mizerné, že jsem díl zatím neviděla, ale asi se do toho hyjenizmu a krutého a nelidského zneužívání postižených lidí jako divák ani nezapojím. Stačí tvůj smířlivý a nezaujatý rekap, abych si udělala jasnou představu o tom, co se doma děje.
Zvláštní postřeh – jsem v zahraničí a slovo „doma“ jsem vztáhla na Slovensko.
Ale ta má předsevzetí – asi kecám a hned jak bude chvilka, tak si to pustím, už kvůli svalům, sexy barytónu, a hacknutí vodovodního kokrháče!

254
Jonatána
Reagovat

249 Elko, díky za odkaz. Vidím, že jsem Projekta odpískala předčasně, ten chlapec v sobě bude mít stejně obrovský potenciál jak Tibike. Musím se pár svých kamarádů zeptat, jestli mají z Kamasútry taky „svalovicu“. Já si po přečtení toho moudra jdu nalít panáka. Slivovicu :-). senzační domácí od bratránka ze Slovácka.

255
romantička
Reagovat

249 Elko, tak to je opravdu názorově vydatný odkaz,
to já si rovnou crngnu tej svalovice od uja ze Svalácka ;)

256
maruška
Reagovat

Podľa upútavky na pondelok sa o zábavu postará off-on a Ľubka tiež nebude zaostávať :-)
Ak Projecta bolia nohy z kamasútry určite mu Vierka poradí niečo šetrnejšie :-) tak o deň, dva….
Potom dopne pri „a pozerajte“ aj ruky aj špičky na nohách :-))
off-on na cmiteri prestupovala z nohy na nohu a obzerala sa po verejných wc.
Tiborkovo „nos na krku“ bolo myslené asi nôž na krku.

Přidat komentář