Panáček v reality show

Mama, ožeň ma! kapitola 3

21. Září 2011 | napsal(a): | reality show: Mama, ožeň ma!

Tretí diel úspešnej reality zoznamky „Mama, ožeň ma!“ priniesol pre TV JOJ najlepší podiel 25,3%. Za ponukou TV JOJ výrazne zaostali Adela show aj nočné spravodajstvo.

V úterý 20. 9. 2011 od 21:15 na Jojce.

Miro, Mišo, Michal a Tomáš spolu se svými maminkami a přítulnicemi nám  opět prodlouží život :-)

Kdo se nemůže dočkat, tomu na zkrácení dlouhé chvíle přináším nové pexeso a pár ukázek ;-)

 

 

 

 

 

Do pexesa přidán i nový člen Marek. Až ho budete vystřihovat, nezapomeňte ho vystřihnout ve stejné velikosti jako všechny ostatní, jinak při hře bude jeho dvojička vybrána vždy jako první… :-). A jestli tápete nad mou barvou vlasů, tak ta, co se nabízí, je správně :-D.

Celou třetí kapitolou se jako červená nit táhne jemný bílý prach vyrobený z obilnin. Ano, spojovacím prvkem je tentokrát mouka.

Příběh první – Hodonínské putování za bezlepkovou moukou

Do Hodonína jsme dorazili právě včas, abychom se dozvěděli, že Šárka před několika hodinami opustila základní tábor, a vydala se na pouť za bezlepkovou moukou. Tento náročný úkol si vytýčila sama, všem ostatním stačilo, aby připravila večeři, Martina že se dojí grepem…  Šárka nedbala a vyrazila do hlubin Hodonína, kde už zabloudili jinačí kabrňáci… Úkol zněl jasně, bez mouky se vrátit nesmí. Netrvalo dlouho (v Hodoníně se čas počítá jinak) a za zvuků radostné hudby jsme byli svědky, jak Šárka ještě za světla táhne pytlík vhodné mouky v kabelce přes rameno. Pak následovala drobná (asi hodinová) pauza, kdy Šárce nebylo líno do kamery asi 300x sdělit, že fakt neví kde, fakt neví kde je a fakt neví kde je, ale neseplo jí, že by se měla podívat, když už ne na jmenovky, tak třeba do oken, protože já bych se vsadila, že zbývající protagonisté dozajista stáli celou dobu za záclonou a za cenu nejvyšší – hladová bříška, se bavili tím, jak je zmatená.

No nic, to už nezjistíme. Šárka pak náhle zklidnila frekvenci tepu i myšlenek, našla správný vchod a triumfálně vytáhla žitnou. Žitnou mouku… Martina se zatvářila provinile, a…  Šárka se vydala znovu do terénu. Úkol zněl jasně, bez speciální bezlepkové mouky, se vrátit nesmí. 

Zatímco žena, která modeluje myšlenkám jejich vlastní budoucnost, postupně překonávala překážky zákeřného Hodonína, ostatní obyvatelé se shodli, že hlad je převlečená žízeň a načli flašku červeného. S prázdnými žaludky se brzy dostali do stavu, kdy jim bylo ukradené, jestli se vrátí Šárka s moukou bezlepkovou, případně jestli se Šárka vrátí vůbec. 

Právě v okamžiku, kdy začala platit hodonínská vyhláška o zákazu rušení nočního klidu, se vracíme k naší tvrdohlavé průzkumnici. Je spokojená. Má mouku! Má bezlepkovou mouku! A co víc, má dvě!! Jen je z toho nákupního maratonu unavená, a tak do košíčku přibalila i dvě svíčky. Jednu bílou – astrální a jednu modrou – pro změnu. Šárka by přivítala radikální změnu. Jakou? Dobře vychovat děti. Tím mne zabila a chichotající Tomík s trojkou žíle, který na kameru vysvětloval, že Martinka má dobrou broskvičku (později se ukázalo, že myslel postavičku) a že jí dokáže uspokojit (ovšem tanečně ne) se mi zdály jako záběry, které nám divákům, klidně mohly zůstat utajeny.

Bezmoučné intermezzo – u Michala na Moravě

 Hezoun si vybírá mezi 2 dívkami, ony ho očividně obě chtějí a z jeho rozhovoru s maminkou vyplyne, že pro něj tudy cesta asi nepovede.

Veselá Jana se s Michalem umí bezprostředně bavit na jakékoliv téma, nezaostává ve špičkování,  ovládá všechny ženské zbraně, dokáže ho rozesmát, bez časové prodlevy vrací smeče, zřejmě vydrží i jeho tempo při požívání alkoholu, ale… sexuálně ho nepřitahuje. Maminka je z toho asi smutná, protože si představuje, že Michal by vedle takové ženy vyrostl. Že si křehká Lucie, která na společné rande ve třech natáhne na záda batoh a pak si snad i navleče jednorázovou plenu, jen aby Jana s Michalem nebyli o samotě, nakonec sbalí své kufry a pofrčí domů je už jasné od samého počátku. A nic na tom nezmění ani kdyby si navzájem pokryli obličej tisícovkou bratrských hubiček.

Moc se omlouvám, jestli se vám zdá, že jsem tuhle část trochu odbyla, ale Michalův příběh mě prostě nezaujal

Moučný příběh pokračuje – musíme se ale přesunout za Miškem  

Produkce bohužel upustila od titulkování, takže si musíme příběh sestavit jen podle obrázků a reakcí děvčat.

Hned na úvod domácností v Spišskej Belej poletoval ve směru Erika – Miško bílý prášek ukrytý v sáčku s nápisem múka. Podle prvotních reakcí Michala to sice vypadalo, že na něj Erika háže nehašené vápno, ale po zběsilém hledání v kuchyňské lince vytáhl dózu, v níž běžný občan skladuje výše uvednou základní potravinu a útok opětoval. Můžeme se tedy jen domnívat , že jestli v něčem přitvrdil, tak na Eričinu munici hladké mouky odpovídal útokem polohrubé, případně hrubé mouky.  Je fakt, že z počátku této nevinné bitky jsem tajila dech, aby nesáhl pro nůž a tím aby nepotvrdil smutné statistiky, že v kuchyni se NEHÁDÁME !!!  Co mě naopak velmi rozveselilo, byla situace, kdy ho  Erika hnala ulicí a snad jen duchapřítomný kameraman zabránil další tragédii v jejich životech.  Ptáte se proč ? A všimli jste si, že ho hnala ulicí vedlejší přímo do křižovatky ?… :-)

Mišo tuto kratochvíli vyhodnotil jako nevhodnou, převlékl se, Eriku uvázal mamince na krk a dopřál si výlet s mladinkou Dominikou do Tater.  Pod vysokými štíty majestátných hor na něj dopadly emoce. Emočně nestabilní Mišo se postavil na jeden nestabilní šutr, vysoce stabilní Dominika na druhý, stabilní šutr a tam se vyznali ze svých citů. Alespoň tak jsem to rozklíčovala, protože jak jinak si vysvětlit, že Mišo něco nesrozumitelně zamumlal, Dominika řekla „ja tiež“, Miško utřel slzu a pak provedl naprosto učebnicový zahajovací úchop při zápase ve stoje v řecko římském zápasu. Tedy nohy rozkročmo, úchop musí být proveden nad pasem a pánve protivníků jsou od sebe daleko.  Asi takhle :

OK, přeháním :-). Dále už to bylo mnohem jasnější. Náš krásný mladý pár se přesunul do bufetu. Škoda jen, že byl u hlavní cesty a pak už Mišovi nebylo rozumět vůbec, protože po té frekventované silnici přejíždělo asi milion náklaďáků. Ale já tuším, že Dominika rozuměla úplně všemu. A nejen že rozuměla, i  opětovala :-).  A abych jim to nekazila, tak už jen taková technická… když si tak hezky notovali, že je důležité hledat a pak ta láska přijde, rozesmálo ještě někoho, že v době, kdy Miško zahajoval svůj celibát (tedy před 5 lety), mohla v tu dobu 13letá Dominika hledat tak maximálně úkryt pro žákajdu, když dostala pecu z dějáku ? :-). No nic, já vím, ta doba je dnes jinde ;-).

 

Ale rychle do Prešova – vy ste hovno hadi !

Když lidé o vánocích lijou olovo, je na jejich představivosti, co z něj vyluští.  Ať to tam Erika z Púchova  kypne jakkoliv, pokaždé vyjde dokonalá sněhová vločka a co je nejzvláštnější, vždy stejná… holt, je to holka šikovná. Připravte pro ni jakýkoliv úkol, zhostí se ho s grácií – cvičení na hrazdě? Maličkost. Netrefit se ani do jedné z milionu odkvetlých pampelišek, uprostřed kterých sedí ? Pche, to u nás (v Púchove) umí každá malá holka ! Udělat mrtvého mimozemšťana v růžovém skafandru uprostřed dříve zmíněného pampeliškového sadu ?  „Tak já si lehnu, rejžo, udělám tři sudy doprava, tři sudy doleva, rozhodím ruce a nohy  a pak to vemte shora “ – no jasně, tady kecám. Tolik slov by Erika nedala dohromady, ale popis přípravy toho záběru sedí.  V okamžiku, kdy ležela ve zválených púpavách jsem očekávala, že ji rozjetý DJ Miro přejede sekačkou a pak bude bez uzardění tvrdit, že si jí nevšiml. Nakonec si zřejmě uvědomil, že vše snímá kamera, a tak Erika přežila. Později se dozvídáme, co ale Eriku zabije dozajista. Je to magická síla čísla 2. Vše se odvíjí od dramatické situace, kterou Erika stihla všem během návštěvy zopakovat zřejmě několikrát. Divák však zůstal ochuzen a tudíž by bylo předčasné solidárně požadovat nemilosrdné vyškrtnutí této číslice z běžné matematické řady. Škoda. Erika předvedla bravurní matematický výpočet, ve kterém jsem se ovšem ztratila a ani jeho zpomalením, postupným krokováním, či jinými pomocnými procedurami jsem ho nezvládla pochopit. Všem se vám hluboce omlouvám.

Pavlína dále pokračuje v započatém díle. Sofistikovaným způsobem mučí svého hostitele tu nočním odchodem z domu, tu smskováním, kapku za kapkou dávkuje Mirovi své pravdy a ten se stává malým a ještě menším, až bude nejmenším na celém světě. Pavlína se s tím moc nepárá. Chvilku sice asi podlehne tomu pocitu celkové převahy nad Mirem i Erikou a vymýšlí hru „na hady“, ale pak si zřejmě uvědomí, že vnímavý divák to bude umět přečíst a tak se slovy „ vy ste hovno hadi“ předvádí své pojetí kobry. K Mirovi právě tak : chováš se jako idiot?  Řeknu ti, že jsi. Je to síla, že před matinkou, před štábem a že to následně uvidí statisíce lidí v telce? Buď se pochlap, nebo mlč. Nepoučen z prvního nezdaru, kdy se snažil zhojit své raněné ego na prosté Erice, se Miro znovu pouští do stejné estrády. S horším koncem. Jsou u toho i maminka a Pavlína. Erika je stále happy (je otázkou, jestli je to skutečně povahou, nebo směsicí alkoholu a mentální nedostatečnosti), záběry na maminku nejsou k dispozici, tak nezbývá než sledovat, jak se k tomu postaví Pavlína. A Pavlína má větší „gule“ než přizdisráčský dýdžej. Tady to prostě happy endem neskončí  :-)

Určitě jste nepřehlédli, že maminka s Pavlínou byly nakupovat a já chci věřit, že v těch igelitkách alespoň jedna mouka byla ;-)

Překvapení na konec – a zase s moukou

Nový člen našeho příběhu je třicetiletý Marek. Marek poľovník. Při lovu používá Broky. Chytne ho za krkem a bez otočky hází po zvěři. Tenhle růžolící se mamánek si z vybraných nevěst zřejmě nevybere.

První přichází slovenská Monika. Té trvá hrubým odhadem 5 minut od příchodu, než ocení  pohostinnost  Markovy maminky tím, že začne nemilosrdně tepat nešvary nevýhodné polohy domu, nevhodného rozestavení nábytku v pokoji, překročení hygienických norem v kuchyni a dalších 1000 drobností. Zdálo by se, že namísto potenciální nevěsty přijela kontrola z kraje, ale ne, je to skutečně tak, jedná se o adeptku na rodinné štěstí s baculatým Markem.

 Monika cítí plíseň všude. Iritují je všechny, ale ta v mouce je neakceptovatelná. Mouka musí pryč! Buď mouka, nebo Monika.  Maminka rychle v duchu přepočítává, jestli rodinné úspory budou stačit na pokutu vyplývající z porušení smlouvy s Jojkou…  Když vyjde, že asi ne, vyhazuje mouku. Moniku bude muset vyhodit Marek… ale NEJPOZDĚJI v pátek !! :-)

Monika česká je druhá a velmi statečná. Marek jí téměř doslova přivítal dle známého rčení: „host do domu, hůl do ruky“. Dívka si z toho nic nedělá, volný čas, který přináší ignorace všech všemi vyplní po svém. Sedí na zahradě a kouří.

Maminka se na to už nemůže dívat, a buď Markovi slibuje porci navíc, nebo naopak hrozí odebráním jídla, takže poľovník  „chca nechca“ zve obě dívky na procházku. Je to pozvání svojské, chlapec má při něm na zádech zbraň a v kapse mu cinká pár nábojů, a tak obě dívky přijímají. Kdybychom přivřeli obě oči, dalo by se říct, že dívky mohly očekávat slavnostní střelbu kulovnicemi (nebo co to měl) na počest jejich příjezdu… ale jak říkám, to bychom museli být slepí J. Na procházce se Marek sveřepě drží své strategie, ani slovo nazmar, a tak tuto partičku opouštíme ve chvíli, kdy plánuje v místním restauračním zařízení večerní bojovou hru s názvem „ promluvím jen s tou, která vydrží víc piv s rumem než já“…

No a na závěr už jen tradiční pochlebování slovenskému realizačnímu týmu. Jste fakt skvělí !

http://www.mamaozenma.sk/novinky-mama-ozen-ma/clanok/erikin-zachvat-smiechu.html

 http://www.mamaozenma.sk/novinky-mama-ozen-ma/clanok/pavlina-sa-spovedala-je-to-fiasko.html

http://www.mamaozenma.sk/novinky-mama-ozen-ma/clanok/urazeny-misko-erika-ho-obsypala-mukou.html

http://www.mamaozenma.sk/novinky-mama-ozen-ma/clanok/sarka-v-panelaku.html

Bazinga

jsem předseda. Předseda klubu smesvině. Moje rekapy ke slovenským seznamovacím reality show jsou touhle funkcí poznamenány.

Mama, ožeň ma!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 190
1
Bazinga
Reagovat

a Šárka je TOP !! :-)

2
okkvp
Reagovat

už modeluju :-)))))

3
Bazinga
Reagovat

:-D, kdo nemodeluje, jakoby nebyl !! :-D

4
okkvp
Reagovat

Normálně ležím pod stolem – Šárka nemá chybu !!!

5
Bazinga
Reagovat

:-)), Šárka je můj nový maskot :-)), ta prostá duše prostě skutečně nemá chybu !

6
okkvp
Reagovat

Na Mira bych ale potřebovala on-line překladač, tomu nerozumím ani slovo

7
Bazinga
Reagovat

tuším, že je to tajný jazyk těch, co používají výhradně MHD … :-)).

Elko, co to je za nářečí ?

8
okkvp
Reagovat

tak já tuším, že je to šariš, ale tomu právě nerozumím

9
Bobby Brown
Reagovat

:-) Šárka sotva otevře pusu a já se musím smát. Pak se ještě víc rozesměji u jejích filozofických výroků. Té holce z hlavy prýští intelektuální vodotrysk. :-)

10
okkvp
Reagovat

BB – však se mohla zadusit, jak jí z pusy lezlo, že myšlenek za milion za vteřinu – to není vodotrysk, to je přečerpávací elektrárna

11
Elko
Reagovat

Bazinga, to podľa mňa nie je nárečie… to je proste Mirovčina :)

12
Bobby Brown
Reagovat

7, 11:
Podle mě to byla ethanolovčina.

13
Belisana
Reagovat

5 Bazinga, toz na Sarku ja nervy nemam, mam jen jedny :-DDD tisic myslenek za minutu muze mit jen mentalne slabsi jedinec neschopny udrzet jednu myslenku dyl jak zlomek vteriny :-D sledovat opet nehodlam, ale na komentare se tesim :-D

15
joplin
Reagovat

:-)) Toto je konééééc!!! Masakr!! Nevím , jestli se mi podaří správně vymodelovat myšlenku , která dúfam , bude , tam kdě ma byť , aby se někdo neurazil – začínám se trošku bát , že Šárce je už i čeština na ty myšlenky moc pomalá – co když nám začne „stenomluvit „? To bych byla ještě víc ztracená, už teď nerozumím Miškovi / který mi přijde , že syčí – souhlasím , že to bude v nitru kruťas a běda tomu,kdo se na jeho milou iba nepekne pozrie / a podivnému čemusi u Mira taky nerozumím – tam je to ovšem výhoda…Už se nemůžu dočkat večera…

17
Bazinga
Reagovat

danaja – díkes :-), díky tobě jsem zjistila, že
na http://www.mamaozenma.sk přibývají další a další krátké upoutávky na dnešní den !! :-D

http://www.mamaozenma.sk/novinky-mama-ozen-ma/clanok/novy-chlap-v-mama-ozen-ma-rezne-ho-zaujimaju-viac-ako-dievcata.html

18
Bazinga
Reagovat

no a pak si prosím prohlédněte, jak se Erika, budoucí slovenské náděj v gymnastice, rozcvičuje na hrazdě.

http://www.mamaozenma.sk/novinky-mama-ozen-ma/clanok/erika-sa-nevzdava-o-mira-zabojuje-medzi-pupavami.html

19
okkvp
Reagovat

18 – chudák holčina, víš jak dlouho jí rejža vysvětloval režijní záměr a pak navigoval povely :-)))))

20
Bobby Brown
Reagovat

18 :-DDD
Tohle mě zabije! :-D

Tato RS je super „Degen Squadra“, to se musí nechat.

21
Bazinga
Reagovat

nefunguje mi jojka :-(.

22
okkvp
Reagovat

Zkus tady – http://www.zapni.tv/play.php?id=199
Mně to jede v tom externím VLC přehrávači – používám přehrát adresu z dole uvedeného linku (ve stránce se mi to taky neotevře)

23
okkvp
Reagovat

Jojka mi už ale taky naskočila

24
okkvp
Reagovat

Viděla jsem Šárku mámící bílý prášek :-)))

25
Bazinga
Reagovat

už ! :-)), naskočilo mi to v okamžik, kdy Šárka otevřela dveře :-))

26
jenkaa
Reagovat

Tak z Eriky ja nemuzu:-)))))))))))))

27
jenkaa
Reagovat

Ze cicuľa, ale to bolo:-))))))))dalsi Erika uzasna:-)))))))))ze teta, ja odidem do Jednoty:-)))))))))))pretoze vysypana mujka sa neda nahradit:-)))

28
Viktorie
Reagovat

Co se stalo s tou moukou? Já blb si bůhvíproč myslela, že to začíná až 21:20 a evidentně jsem přišla o stěžejní scénu dne.:-/

29
jenkaa
Reagovat

Viktorie, to je tak uzasne, ze stezejne situace jsou tam porad:-))))
Erika normalne blbla a trosku (asi dva deci) muky:-)))po sobe hazeli s Miškom

30
okkvp
Reagovat

Erika ovšem s počty daleko nedošla :-D

31
Viktorie
Reagovat

Dík. S těma stěžejníma scénama máš pravdu, zdrcující logika druhé Eriky o čísle dvě mě teď totálně odzbrojila.:-))

32
okkvp
Reagovat

Týjo blondýna je taky hustá :-)))

33
jenkaa
Reagovat

Muka vymenena, co by tu este tak mohlo vadit:-))))
Ten komentar je super:-)))

34
Viktorie
Reagovat

Koukám, že Monika je sympaťačka od prvního okamžiku, tady to bude taky maso.

35
okkvp
Reagovat

Pusááá

36
Viktorie
Reagovat

Von je dojatéééj, tý brďo.:-DDDD

37
Elko
Reagovat

:-)))

38
Viktorie
Reagovat

Koukám, že v Hodoníně bloudí fakt všichni.:-DDD

39
jenkaa
Reagovat

:-))))))))))))))))))))))najprv by vsak musela najst kuchynu:-)))))))

40
Pattrick
Reagovat

Proč mi to Jojka dělá :D nemůůůžu z toho :D

41
okkvp
Reagovat

Víte jak budeme dlouho živí, když se tak každý týden hodinu chlámeme ?

42
Bazinga
Reagovat

:-D, vše si nechávám do rekapu :-))))

43
jenkaa
Reagovat

bazinga, a ze je materialu:-))))))ja teda depkarim, starosti az moc na jednu osobu, ale ted se chlamu:-))))

44
Pattrick
Reagovat

Erika v pampeliškách byla tak sexy, že Mira nechápem a jak se houpala na sušáku nádherně

45
jenkaa
Reagovat

vite, jak jim zavidim, jak se musi skvele bavit, kdyz to strihaji a ten komentar vymysleji?.-)))))a zaslouzi si metal, i kdyz, tady je fakt vyzivna puda_))

46
Bazinga
Reagovat

souhlasím… já bych s Vallovou měnila alespoň na jeden díl… :-)).

47
jenkaa
Reagovat

náhly poryv sebereflexie po vyroku, uz jsem blba:-))))))))))))))

48
jenkaa
Reagovat

deckaaaaaaaaaaa:-))))jak Marek radostne mrknul pri reci o rizkach, matli matli:-))))))))))))))))))))))))))))))to je zcela oscarova zalezitost:-)))))))proti tomu je farmar nudaa:-)))))

49
Pattrick
Reagovat

Ten Marek ženskou nepotřebuje, to je mamánek, chlast, kámoši, žrádlo, k čemu ženskou .. fakt českej buran, ostuda

50
okkvp
Reagovat

U Miška bude svatbááá (esli tedy na Domču něčo nepraskne)

51
Mille
Reagovat

Mišo fakt syčí. A já myslela, že už jsem stará a hluchá.
Marek je fakt ostuda :-D

52
Elko
Reagovat

:-DDD Táto showka musí mať druhú sériu!

53
Viktorie
Reagovat

Já budu plakat, to je tááákovej doják.:-DDD

54
jenkaa
Reagovat

elko, ja ani nechci aby skoncila ta prvni:-))))
Petoze hlaskv zmysle, z Miska crcia slova skor, , ako ich dokaze poskladat do vety a rozhnevany DJ:-)))))mi dostavaj na kolena

55
Mille
Reagovat

Ty komentáře nad krmí v Hodoníně jsou špičkové :-)

56
Bazinga
Reagovat

já se počurám !!! :-DDDDDDD

57
jenkaa
Reagovat

Teda ja se picnu, ja se nemam s kym doma podelit o dojmy, proto se realizuji zde:-))ale toto opravdu nema chybku, bazi reklaaaaaama, mazej na zachod:-))))at Ti nic neutece:-)

58
okkvp
Reagovat

Citlivý esbeskár je trochu podkurážený ;-) takové to : dejte mi ruce na zem, já dojdu sám :-D

59
Bazinga
Reagovat

:-)), Tomíkův tanec a pak ta úporná snaha o artikulaci…. :-)))))))))

jenkaa – já se taky dívám sama ;-)

60
okkvp
Reagovat

aj já, a ještě mám na uších sluchátka, tudíž jsem pro okolí úplněj blázen

61
jenkaa
Reagovat

okkvp:-)))a gol, pusa od Sarky byla prijata mnohem vreleji nez od citliveho SBS:-)))
jsem po vcerejsim dile Hod svistom, ktery mi zklamal, neverila, ze neco muze taktoo vygradovat:-))))

62
jenkaa
Reagovat

bazinga:-))))tak Ty se budes chlamat jeste 100x pri psani rekapu a my, kteri si to pustime treba jen jeste jednou, se urcite dovime nejake malickosti, ktere pri beznem zhlednuti unikly, se tesim:-))))

63
jenkaa
Reagovat

okkvp:-)))to musi byt pohled:-)))))rozzarene oci a okousane nehty pri reklame:-))))

64
Bobby Brown
Reagovat

Nelíbí se mi potetované a ocvočkované ženské, ale ta Pavlína je z té party exotů jediná normální, to se jí musí nechat. A opravdu mi pořád nejde do hlavy, proč ona je v tomto pořadu. Jediné vysvětlení tady kdosi podal, že má podmínku, buď RS nebo trest. Tomu blbovi Mirovi dává dobrého a zaslouženého čouda. :-)

Moje favoritka Šárka opět nezklamala. Se žvýkačkou je její verbální projev ještě působivější. :-D

65
jenkaa
Reagovat

posilam CV do Jojky:-)))))prave jsem se rozhodla:-)))

66
Viktorie
Reagovat

To už je konec? :-//// Fňuk.

67
Viktorie
Reagovat

65 – Neblázni, co když má Miško bráchu, zatím schovanýho zamčenýho ve sklepě a krmenýho palačinkama (ty projdou pode dveřma)?

68
Bazinga
Reagovat

:-)), jáj děcka. Realizačnímu týmu patří obrovská poklona !

Rekap bude nejpozději zítra k večeru ;-).

69
Elko
Reagovat

rekap bude asi dosť výživný, predpokladám :)

70
Mille
Reagovat

Taková hezká maminkovská logika:“ Nemocný není, šak se najedl “ (o Markovi) :-)

71
okkvp
Reagovat

JJ, na rekap těším, chlámu se při vzpomínkách ještě teď a přidávám se k další pokloně a vynášení do nebes celého štábu a hlavně paní Vallové. Už aby bylo příští úterý :-))

72
Katynka
Reagovat

prosím, až dají 3 díl do archívu dejte sem prosím někdo odkaz :-( 2díl jsem skoukla jen díky vám, protože mě tam vybíhá jen 1 díl.. mají budto špatný stránky nebo já PC na prd :-) díky moc Radši nečtu vaše komenty páč to chci nejdřív skouknout :-)

73
kanárek
Reagovat

71 Už mám hotový návrh čestného diplomku :-)

74
kanárek
Reagovat

Tak jsem zkoukla upoutávky a ukázky…a je mně jako bych se chtěla opít a k dispozici byly jen pralinky :-(. Snad to dají do archivu rozumně.

75
soytea
Reagovat
76
joplin
Reagovat

50 – vyplave , určitě vyplave…a tím si podepíše ortel smrti / v lepším případě doživotní sklepní palačinkovou žalář / . Jinak celorodinné pohoršení nad 2 / opět se dokazuje , že je to tajemné , zlé číslo / decami rozsypanej múky si dovedu vysvětlit tak , že v časech zlých,keď sa pieklo vianočné cukrovie , malý Miško zrejme z pernikového cestá modeloval postavičky tatínka – a bylo mu to vysvetlené ako neomluvitelné plýtvání …odtud to trauma … což Erika / která se špatnými věcmi z minulosti již nechce zabývat / nemůže pochopit…

77
kanárek
Reagovat

75- soytea
Myslíš to, že každou větu je slyšet s trojnásobnou ozvěnou? To je teda psycho.

78
okkvp
Reagovat

hezky to video poondili – tedy nehezky, s tou ozvěnou se to skoro nedá :(

79
koc
Reagovat

79 – sakrys a ja se vcera nedival .. a ted sme to pustil a nejak to s tim zvukem nedavam :( .. az to pujde normla napisu ale toto neee .. Bazingo pokud to nepujde i vecer tak spoleham na tvuj rekap

80
danaja
Reagovat

Já koukám taky až teď, to video jde normálně, ale nějakým divným způsobem se tam na stránce spustí zároveň dvě, stačí sjet dolů a jedno vypnout, pak je zvuk bez echa. :-)

81
koc
Reagovat

80 – diky za upozorneni :(

82
cathy
Reagovat

Komentáře paní Valové a zdejší hlášky a rekapy mě o několik let prodlouží život !:-D

83
LadyXL
Reagovat

Ach, to jsem si zase včera užila :-)). Erika nad púpavou, houpající se :-), ty komenty k tomu…!! Chudák, když se tak dnes vidí, tak nadává rejžovi za ty pokyny…Fascinuje mne,i když negativně,pohled na Mira, když mluví na Eriku.Vůbec neovládá výraz,když na ni mluví a vysloveně z něj čiší zhnusení, které ale hlavně pramení z toho, že druhá mu to dává sežrat…Chudák Erika. Tanec mezi púpavou je marný….
Dialogy Domči a Miša by nezahanbily ani romány Rosamundy Pilcher, či jak se ta červená knihovna jmenuje :-). Bože, už čekám, co se tam provalí a jak bude opět velké slzavé údolí…
Krásně se nám všechny osoby odhalují :-). A nový přírůstek je taky boží. Já bych už zdrhla během hodiny, nebo bych mu do jídla dala projímadlo, hned by se držel doma :-)

84
LadyXL
Reagovat

Souhlasím, včerejší hlášky, komenty byly obzvláště vypečené :-)). Prostě sedly jak hrnec na to pozadí :-)). Bravo!!

85
kanárek
Reagovat

Je velmi dobře, že tam komentář jede téměř nepřetržitě, protože zřetelně artikuluje snad jen třetina postav. Tomáš, ten mluví jasně i ve stavu podroušenosti. Nemohli by je předabovat nebo dát aspoň všude titulky? :-)
Romantika u Miša z hor s podkresem Voda čo ma drží nad vodou neměla chybu. :-)

86
okkvp
Reagovat

83 – já u Mira směrem k Erice vnímám akorát ten vztek a mstu, šílenou chuť ublížit jako následek Kérkou zadupané ješitnosti. Taky mně to nesmírně baví pozorovat – on ty slova na ni přímo plive a vyvrhává. A o to víc mne Erika, které to zatím asi vůbec nedochází, tím smíchem a reakcemi baví a moc jí držím palce aby jí to došlo až tak za rok. Jen ne proboha slzavé údolí – Miro potřebuje usmažit do nepoživatelna!
Ale myslím, že by se stejného jednání dostalo i jakékoliv jiné žínce, ke které zrovna není zahořelý a tuším, že ještě hutnějšího výlevu se nakonec dopustí směrem ke Kérce, ovšem až bude Kérka z dohledu a tudíž se nebude bát, že mu ubalí pumelici nebo další várku slovního zadupávání do podzemí ;-)

87
Lucka
Reagovat

ja se vcera divala, ale nejak mi tam chybela scena, kterak Miro halasi.. „ja ta proste chcem“ .. kt. jsem videla v ukazkach, ale v samotnem programu podle meho chybela…

88
Viktorie
Reagovat

Ukázky jsem neviděla, ale možná jim to pak zakázala RRTV s poukazem na to, že takovouhle scénu by už. p.t. diváctvo nemuselo rozdejchat.:-DD (aspoň já si to marně pokouším aspoň představit :-DD)

89
Bazinga
Reagovat

Přidán rekap ! :-)

90
Viktorie
Reagovat

A já pořád, co mi to Miškovo romanťické něžné objetí v lůně panenské přírody připomínalo.:-DDDD

91
Bazinga
Reagovat

:-) jsou zlatí, že ? a až Domča ukáže Miškovi svou pravou tvář, tak myslím, že ten z toho celibátu už cestu nenajde nikdy ! :-)

92
monika
Reagovat

hahahahahahah co tam dela sarka moje sousedka byvala hahah znam ji uz 28 let a jan tak nahodou si prepnu vcera program a ona tam sem se malem pocurala smichy hah…………….

93
cathy
Reagovat

Bazinga na hrad!! :D Díky za super rekap!

94
Bazinga
Reagovat

cathy :-), díky !

95
Bobby Brown
Reagovat

92 monika:
Jestli jí znáš, mohla bys říct, ve které cukrárně dělá. Tedy alespoň říkali cukrářka Šárka, tak nevím, zda je ve výrobě, nebo v obchodě. Z UL do LT je to kousek, tak bych se na tu hvězdu zajel kouknout. :-)

96
monika
Reagovat

bobby rada bych ti to rekla ale ziju uz 6 let v irsku tak nevim kde pracuje ale jeji mama furt bydli v usti nad labem a nevim jestli i ona uz dlouho sem ji nevidela tak sorac .. ale zadna slava je to magor trapnej ani bych ji nechtela videt vim ze se jmenovala sarka maresova pak se vdala a nevim jak se jmenuje ted promin

97
Bazinga
Reagovat

BB – znám její jméno, jestli chceš, písnu ti ho na mail. chceš ?

98
okkvp
Reagovat

předsedkyně i tobě díky za prodloužení života (tzn za rekap) – ano, objetí a dojetí pod vysokohorskými štíty bylo jedním z vrcholů pořadu :-)))

99
monika
Reagovat

muzes klidne sem ja myslim ze to nebude problem ;)

100
Bazinga
Reagovat

99 – a to je fakt. Šárka Wagnerová

okkvp díky :-)

101
koc
Reagovat

to Misovo objeti bych pojmenoval – objeti na stafle .. dotyk pouze horni casti tela a to nejlepe rameny ..

102
koc
Reagovat

bazingo mas nejakou teorii k pridani noveho mamanka do poradu ? .. bud se v pristim dile dockame vyvrazdeni jedne skupiny a nebo se uz s Misou nepocita .. auto prelestene, divka vybrana a co tedy dal

103
okkvp
Reagovat

102 – imho Miško bude pokračovat, spíš odpadne hezoun nebo bohužel DJ Miro, kde to vypadá, že odejdou obě baby

104
monika
Reagovat

diky podivam se na fb jestli tam je ;)

105
Bazinga
Reagovat

102 – koci, já ti nevím. Překvapili … jestli budou časem odpadávat, tak já jako prvního adepta taky vidím hezouna.

106
Viktorie
Reagovat

Já nechci, aby někdo odpadal chodil pryč.:-///

107
Viktorie
Reagovat

106 – odpadal A chodil pryč.

108
Bazinga
Reagovat

106 – Viktorie, hlavu vzhůru !! Jednou… odpadnou… půjdou pryč… všichni… ale víš co ? Pak přijdou noví slovenští farmáři a bude nám zase hej !

109
Kapi
Reagovat

NO COMMENT! Co díl, to perla!! Tohle má prostě šmrnc!

Teď jdu přečíst rekapitulaci :)

110
Kapi
Reagovat

Erika je skvost! Kdeze je ta lonska trblietajuca z Turca? Meli by je pustit nekam obe najednou, treba do konverzace. To by byla show :)

Je mi ji ale celkem lito a tohle ji urcite dost ublizi. Ona si k tomu vsemu urcite dokaze najit vysvetleni pro ostatni, ale tim se asi shodi jeste vic :( Ale je proste skvela postavicka !

111
Viktorie
Reagovat

108 – :-DD Tak jo.:-DD Já si asi pustím tu dechberoucí romantiku pod tatranskými štíty na spravení nálady.:-DD

(ale stejně by bodl u Miška nějaký dramatický zvrat, aby to nebylo tak přímočarý a nudný. Třeba vyjde najevo, že Dominika má dvě děti s arabským směnárníkem, za kterýho je pořád provdaná a při útěku ještě ukradne ty náramkový hodiny ze zdi a pytlík mouky)

112
monika
Reagovat

fakt je to tak dobry ze se to tak sleduje ja jen prepla a vidim tam sarku znamou a cumim jak maco ze ona tam ONA,./..K SMIIIIIIIIIIIIIIIIIICHU.;0

113
okkvp
Reagovat

Hezoun mi upřímně řečeno nebaví, leda by si děvenky šláply do úsměvu, ale to asi nehrozí – ta malá „Vášaryjka“ bude akorát plakat a druhá hérka si bude akorát stěžovat na kameru … no ale ta by se mohla pokusit hezouna za pomoci mamky znásilnit …

114
Bazinga
Reagovat

111 :-D, šak neboj !!

ovšem tvoje teorie je naprosto úchvatná !! :-))

115
Bazinga
Reagovat

113 – kolegyně :-)), jako u pediatra při odběru krve ?
:-D
Chlapeček nabídne k odběru a hlavu schová mamince do náruče, aby se na to nemusel dívat ? :-))) nebo jak jsi to myslela ?

116
okkvp
Reagovat

115 – maminka mu sebere klíče od pokoje a zamkne naopak sokyni … ale beru zpět jako málo pravděpodobné, tohle je imho jen mamáček reklamáček a nic se tam dít nebude … kdyby v penzionu byl alespoň nějaký rekreant…

117
Wally
Reagovat

já bych hezouna tak nezatracovala, tam ještě potenciál je, zamilovaná, žárlivá a odmítnutá slovena může překvapit

118
Viktorie
Reagovat
119
Bazinga
Reagovat

:-))), oběsí se Michal v posledním, nebo už předposledním díle ?

120
Bobby Brown
Reagovat

99, 100
No ty brďo, ona je jen o 11 měsíců starší než já.
To jsem myslel, že je… no že jsem mladší. ;-)

121
Viktorie
Reagovat

119 – Miško už je zocelený informací o tom, jak zřítelnice jeho očí zhučela do Hronu http://vas.cas.sk/clanok/4675/dominika-zo-sou-mama-ozen-ma-opita-zamrzla-v-hrone.html , toho nějakej směnárník nerozhodí.:-D

122
Bazinga
Reagovat

121 – umrzlá v Hronu se obkecat dá – kryoterapie a zlí pomlouvači z toho udělali haló…

arabský směnárník, ke kterému povede stopa po zmizelých hodinkách, se obkecává těžko…

123
Wally
Reagovat

Proč by se věšel, dělá na benzince, pozve na kávu z automatu a ukončí to jednou sirkou

124
Viktorie
Reagovat

122 -Kryoterapie.:-DD

125
kanárek
Reagovat

Nejhorší zklamání pro něj bude, až zjistí, že Dominika trpí přitakávací poruchou. Přeřekne se: „Dominika, ja ťa nemám rád“a ona stydlivě špitne “ Ja tiež“ :-)

126
Bazinga
Reagovat

123 :-)) a proto upozorňuji slovenskou sekci, ať se pro jistotu vyhýbají benzinovým čerpadlům značky OMV …

127
Bazinga
Reagovat

125 :-DDDD

128
Viktorie
Reagovat

125 – Beztak mu nerozumí, to není možný, aby mu rozuměla.:-D I kdyby zahuhlal Kyslá kapusta nebo bryndzové halušky, tak Domča špitne Ja tiež.:-D

129
kanárek
Reagovat

Pěkný rekap předsedkyně:-)
Mám pocit, že první vypadne Řízek. Takovou ignoraci ty holky nemůžou vydržet dlouho. Necinklo to sem necinklo to tam. Zlatej Břeťa z Farmáře. A ta Slovenka jistě lituje, že mu do jídla tu plesnivou mouku nedala. Pečlivě vypěstovanej žrout a burák.

130
Bazinga
Reagovat

128 – to jsou ještě dobré varianty, představme si, že by si přeříkával pohlavní choroby… Mišo – sifilis? … Domča … Ja tiež !

129 – díky ;-). Myslíš, že Řízek bude jen jednodílný ?

131
Bazinga
Reagovat

jo a jinak Tomík by měl chlastat pravidelně, konečně vypadal aspoň trochu normálně !
mmj. všimli jste si někdo ? Byli tam někde u diskotéky v křeslech i stařečci ?

132
kanárek
Reagovat

130- Řízek je marnej( max 2 díly, ledaže by je všechny nadrogovali)…trošku podezírám Primu, že ho původně najali jako utajeného pozorovatele a informátora…no a on se nestih přeorientovat :-) Holky jakože nevidí a mluví jen při hodnocení na kameru.

133
kanárek
Reagovat

131- Možná stařečky na noc zavíraj :-)

134
kanárek
Reagovat

131- Jak ochotně dělala Šárka bariéru :-) V tu chvíli to vypadalo, že sice Tomík není utajenej, ale zato Matina o konvertaci uvažuje :-)

135
Bazinga
Reagovat

132 já to vidím tak, že maminka si řekla „buď teď anebo nikdy!“ no a po dvou dílech asi bude jasné, že teda nikdy, no…

133 :-)), směješ se někdy tak, že máš zavřenou usmívající se pusu a přitom vydáváš tou pusou zvuky? tak přesně tak jsem se zasmála u postu 133 :-))

136
Bazinga
Reagovat

134 mě na celé té akci pobavilo to, jak Martina tančila způsobem, jakoby dostávala rány elektrickým proudem (takový krátký rychlý pohyb, který začal u hlavy a skočil v kolenou) a řvala jsem u toho, kdy Tomík při tanci vystrel ruky a svraštělou tváří signalizoval bolest hlavy… :-))

137
kanárek
Reagovat

136- jejich tancem se já moc bavit nemůžu, protože si představím na jejich místě sebe…no…a jsem hned melancholická. :-(

138
Bazinga
Reagovat

137 – :-). moje milá, nezapomeň jakého klubu jsi členem ! Nikdo nikdy tě neuvidí tančit aby zároveň věděl, co´s tady napsala o tanci druhých ;-)

já valím spát, mám za sebou příšerný den a zítra mě čeká pokračování ;-)

139
kanárek
Reagovat

138- Rozkaz! Už se otřepávám :-). Hodně sil velevážená předsedkyně!

140
kanárek
Reagovat

Jo a kvůli tomu pexesu jsem si nůžkama notně poškrábala monitor :-)

141
okkvp
Reagovat

týjo, až teď jsem si všimla, že Pexeso pojala předsedkyně jako věštecké – Miško tam má v rohu akýsi šlauch na oběšení

142
jenkaa
Reagovat

Bazi, az Te angazuji, a ze to dlouho trvat nebude,hlasim se o nejakou brigadu:-)))
Angazovat Te jednoznacne nekdo musi, byt tady se da tak krasne psat rekap, materialu hodne, Ty tomu davas pridanou hodnotu neskutecnou:-)))) Sikovna, vtipna a vubec:-)))))))ohromna pochvala:-))

143
joplin
Reagovat

Joj , tak Domča na mě takhle . Já jsem si myslela , že se provalí tak veliké kamaráství s celým hokejovým týmem včetně trhačky lístků a ona zatím jen tuží tělo u tyče v Hronu…

144
Anonymní
Reagovat

141 – Že jo? Mně to oprátku připomíná celou dobu, ale nechtělw jsem být zas až tak moc morbidní.:-DDD

145
Viktorie
Reagovat

144 jsem já.

146
Phoenix
Reagovat

Já to viděla včera úplně náhodou a musím dokoukat předchozí díly, protože takový exoty jsem dlooooouuuuuho neviděla:) Fakt jsem se chlámala jako blázen a mám pocit, že to snad ani nemůže být míněno vážně. Miško mě rozesmál svým vyznáním s kamenným obličejem, pak etuda s moukou, byl z toho dost mimo. Křupan s brokovnicí = šílený, a ta nápadnice Monika ze SR byla na pěst. A o DJovi a jeho holkách ani nemluvím. Eriky mi je líto, je to mimoňka, a Pavlína je mi sympatická, nabubřelého Dje dává do latě. A Šárka? Snad ani nekomentovat…….:)

147
Viktorie
Reagovat

146 – Určitě dokoukej, stojí to zato.:-D

148
Wally
Reagovat

141 – třeba to je záchrané lano pro spadnuvší do řek a jiných vod pod vlivem návykové látky

149
Poštovní holub
Reagovat

Já jsem se počúral! Smíchy.
/vsuvka – je tady nějaký ornitolog?Může se holub počurat?Chtěl bych být absolutně autentický.Děkuji za odpověď./
Kombinace třetího dílu a rekapu naší drahé předsedkyně byla skoro smrtící. Mám ještě resty, hledám čas na řádné shlédnutí všeho, tohle si opravdu nemůžu nechat ujít!
Ale je tady ještě jeden problém a je nutné, se nad ním zamyslet. Bazinga je tak neskutečně dobrá, že by ji mohla chtít konkurence ubezdušit. Jsme schopni zajistit jí ochranu a bezpečí? Já osobně teda pro to udělám všechno a letím zjistit, jestli nám Levy půjčí levy.

150
okkvp
Reagovat

Holube, osobně bych se o předsedkyni nijak moc nebála – ta je tak dobrá, že konkurenci při jakémkoliv pokusu ubezduší sama

151
Poštovní holub
Reagovat

150 – Trochu jsem se uklidnil, ale i tak z ní nespustím oči.
Nemůžu je spustit ani z Miška, už jsem s tím tak nějak nepočítal, ale…..“Ja tiež“!

152
Wally
Reagovat

Holube je mi líto, počůrat se nemůžeš, ty se můžeš jedině po…….. i když po shlédnutí některých účinkujících věřím, že holub močí.

153
Poštovní holub
Reagovat

152- Tak co kdybychom této mé schopnosti využili? Letěl bych, jako by nic, těsně nad Dominikou, upustil bych…… ona by hlesla:“ja tiež“ a dostali bychom mladý párik do intimity kúpelně. Tam se pak můžeme podívat, jestli dokáže Miško ovládat své sadistické choutky a při mytí vlasů, nepodrží své milované hlavu pod vodou příliš dlouho.
Eriku bych k nim nepouštěl, zadělala by ve vaně na těsto.

154
Wally
Reagovat

Dominika vodu ráda a studenou, ale potom si nic nepamatuje a co by nám k tomu řekl Miško vědět nebudeme, protože mu nikdo nerozumí

155
Poštovní holub
Reagovat

Miško využívá hlavně řeči těla.

156
Bobby Brown
Reagovat

Ptáci močí, ale zároveň s trusem. Takže jak už tu bylo řečeno, pokud ses počůral, musel ses zároveň posrat. To jsi ale musel cítit ne?

157
Poštovní holub
Reagovat

156- Ne. Smál jsem se tak, že jsem to nestihl zkontrolovat.

158
Bazinga
Reagovat

díky všem, kteří chválí, dělá mi radost, jestli se smějete.

no a teď k těm podstatným věcem.

Skutečně se obávám jedna plus jedné (ohleduplnost vůči Erice) věci.
věc první – jak se Mišo vypořádá s tím, že nastává další pětiletka celibátu ?
věc předcházející věci třetí – jak se Miro vypořádá s tím, že od teď je mu vyhrazena k přemísťování po Prešove pouze MKS ? (městská kanalizační síť)

159
kanárek
Reagovat

159- Kanály bych neriskovala….Miro by tam moh zmutovat v něco odporného. Bude stačit, když se přebarví, nasadí sluneční brýle a naučí se znakovouřeč, aby ho nepoznali po hlase.:-)

160
Martina
Reagovat

Pokud vím,Šárka je 2x rozvedená.Ten druhý utekl,protože kromě chlastu,kouření,sezení na pc,kurvení a nicnedělání nic neuměla.O dětí se nikdy nestarala,nevařila.Nechápu,že si pořidila 3 dětí.

161
Zuzi
Reagovat

Šárka nikdy jako cukrářka nepracovala.Jen se vyučila.Ona vlastně nikdy v životě nepracovala.Tak od toho má 3 děti,ty jí živí.

162
Bobby Brown
Reagovat

Hm, tak do Liťáku na kremrole tedy nejedu. :-/

163
Bobby Brown
Reagovat

118
Hmm, ta Dominika má docela hezký ty… vlaječku.

164
peťule
Reagovat

Ahoj všem, můžete mi někdo říc,t co je to tem „SBS-kar“.Ať hledám jak hledám netuším.Pořád mi to vrtá v hlavě .Díky

165
Bobby Brown
Reagovat

164
SBS = Súkromná Bezpečnostná Služba
kár = přípona

ten SBSkár (po slovensky)
ta SBSkárka (po slovensky)

166
peťule
Reagovat

165
Díky, tohle mě vůbec nenapadlo :)

167
Bobby Brown
Reagovat

Z toho si nic nedělej. V jiné reality show byla SBSkárka a já pořád přemýšlel, co s tím má společného nějaká kárka, kára, nebo snad kérka?
To nejsi sama, kdo byl tak trochu vedle.

168
okkvp
Reagovat

166 – klídek, prošli jsem tím všichni zdejší češi, někteří akorát už loni :-)

169
peťule
Reagovat

167 Jo jo myslím že jsem to taky zaslechla ve farmárovi, ale víš co jsem si celou dobu myslela.Že je je to něco jako „jézeďačka“ nebo tak něco.Jenže když jsem to pak slyšela v téhle reality show, tak on kluk z paneláku mi jako jézéďák nepřišel :D .Tak jsem ráda že i ty si tápal.Mylslela jsem si, když ten dotaz napíšu, že budu pro smích :D :D

170
kanárek
Reagovat

169- Teď se směju :-D ……… Tomu JZĎákovi :-) (Já jsem též minule tápala)

171
kanárek
Reagovat

Moc mi bylo líto Šárky, jak se spokojeně vrátila s bezlepkovou moukou a ta bestie Martina jí (vyloženě svińovsky) radost kyselým obličejem pokazila.
Ony nejdou udělat žitné langoše? Mé kuchařské povědomí tady tápe. :-)

172
okkvp
Reagovat

171 – v langoších nejsem zběhlá a bezlepkových potravinách už ani náhodou … Mně ale zarazila jiná věc – taky imho sviňovská a sice to, proč kupovala, nesla a předávala mouku soupeřce, když večeři snad vařit měla Šárinka … leda je ta ženština tak prefíkaná (jasně projevila věštecké schopnosti), že když už ráno pravila, že uvaří to co miláčkovi nechutná, tak už předem myslela právě na soupeřku a její kuchařské schopnosti a šikovně ji zamontovala místo sebe. Buď přes ascendenty vyčetla, že cokoliv sokyně uvaří, k jídlu nebude, nebo naopak ví, že cokoliv uvaří sama, bude jedlé ještě míň. …. Jj, to je těch mmmnnoho (milion) myšlenek za vteřinu, ona je nakonec geniální

173
kanárek
Reagovat

172- Trochu Šárku podezírám, že ji koupila schválně ne kvůli martince, ale protože je šopaholik ( šopofil) a potřebovala naplnit svou dávku v místních lákavých obchodech. Pak není divu,že po takové dávce obchodňáků netrefila zpátky. Mně se motá hlava po jednom čuprmárketu.

174
kanárek
Reagovat

A jak jim langoše chutnaly jsme viděli? Nějak si to nevybavuju. Asi Šárka vybouchla a pohřbila svou vizi chutným pokrmem.

175
okkvp
Reagovat

Langoše jsme neviděli, místo langošů byl talancoš, vínocuc a tomibroskvokec

176
zuza
Reagovat

Trochu OT, ale nevite prosim, v cem mam problemna mem PC, nedostanu se ani na stranky TV JOJ ani na http://www.mamaozenma.sk , jine sk stranky jdou v pohode a tyhle dve proste ne a ne se zobrazit, cim to?? Dekuji predem

177
Bazinga
Reagovat

na langoše rozhodně nedošlo !

a jinak, vzhledem k tomu, jaký je Miško smolař, tipuju, že jim dneska ten 300 kilový úlomek družice UARS na ten barák spadne ;-)

178
jenkaa
Reagovat

SBS kara a karku jsem rozlustila v poho, jen nevim jak preziju, ze nebudu na prijmu do stredy vecera……ale zas se mam naco tesit……uz se vidim, krasne hory a ja
v duchu, uz napsala bazinga rekap?.-))))
Tak se zatim bavte uzasne, co to da:-)

179
Elko
Reagovat

Tak konečne som si prečítal celý rekap… ďakujem, že som sa mohol 2x pobaviť, prvýkrát pri MOM a druhýkrát pri rekape.

180
Bazinga
Reagovat

vďaka :-)

181
Wally
Reagovat

Bazinga- jednu technickou připomínku- prosím o doplnění pexesa o Řízka, děkuji

183
okkvp
Reagovat

182 – dole pod tím článkovým pahýlem jsem našla i toto:
http://lesk.cas.sk/clanok/96132/osudova-dominika-misko-vyzves-soka-jana-na-suboj.html

184
Bazinga
Reagovat

Do pexesa přidán i nový člen Marek. Až ho budete vystřihovat, nezapomeňte ho vystřihnout ve stejné velikosti jako všechny ostatní, jinak při hře bude jeho dvojička vybrána vždy jako první… :-). A jestli tápete nad mou barvou vlasů, tak ta, co se nabízí, je správně
:-D.

185
Bazinga
Reagovat

182 + 183 – jsou to šlendriánsky připravené články. Ti, co to píšou, nemají žádnou představivost a nedělají svou práci dobře :-)

187
Elko
Reagovat

Bazinga a nevěstinky nepridáš, keď si už taká zručná v pridávaní obrázkov :P :-)

188
Bazinga
Reagovat

:-). Zatím ne. Zatím stačí posměch za Řízka :-D

189
Jonatána
Reagovat

Tak jsem viděla třetí díl, Mišo a Miro potvrdili svou neotřesitelnou pozici absolutních tragédů, Miro navíc znovu ukázal, jaká je nula, která si ego, které mu pošramotila drsná a přesná Pavlína, honí na slabé Erice. Myslím, že jim začíná lehce dýchat na paty Marek, kterej taky není žádné „béčko“ :-))). Z dam je Šárka prostě the best. ať žijí svíčky – ta astrální i ta na změnu. Jo, a nacamraný Tom byl skutečně roztomilý. Jdu na čtvrtý díl a těším se na další chlapce, kteří přibudou, i na jejich fešácké nevěstinky.

190
Lenka
Reagovat

Ahojky lidi,
tahle šou mě fakt hrozně baví:-D
Hlavně tedy komentáře,ty nemají chybu!!
Chci se vás jen zeptat na tu potetovanou slečnu Pavlínu..
Víte o ní někdo něco víc???
Vůbec mi do té soutěže nezapadá….
Ráda bych si o ní někde něco přečetla je fakt zajímavá…
Děkujiiiii

Přidat komentář