Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent 2011: akvabela v akvárku, electric boogie a novinový song (7. díl), upoutávka

16. Říjen 2011 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=2599 w=420]
Po minulém dílu Česko Slovensko má talent, který mnoho z vás označilo nabitý talenty a dle ankety to u vás těsně vyhrála taneční skupina Credance před sexy zpěvačkou Andreou Gabrišovou tu máme tuto neděli další porci. Kdo nám své talenty představí tentokrát? Kdo vás osloví nejvíce a kdo třeba i zklame? Pojďme se podívat na krátký přehled, na co se můžeme v neděli na TV Prima a Joj těšit.




Radim Brixi, zhudebněné noviny

Radim Brixi je mladý hudební skladatel, který tvrdí, že dokáže složit hudbu k jakémukoliv textu. Na důkaz svého tvrzení si na pódium přinese několik výtisků novin a požádá porotu, aby mu vybrala libovolný článek ke zhudebnění. Po krátké poradě porota vybere poněkud neobvyklý článek – Harmonogram přistavování kontejnerů na objemný odpad. Zda si s tím Roman v rámci ČeskoSlovenského talentu poradí, tak to uvidíte v neděli.

Akvabela Soňa Dorničová

V akváriích většinou plavou akvarijní rybičky. Jedenadvacetiletá akvabela Soňa Dorničová však divákům ukáže, že to nemusí platit vždy. V obřím akváriu totiž předvede svou akrobaticko-gymnastickou show. Takže se můžeme těšit na živou mořskou pannu.

electric boogie Atai Omurzkov

Závěr 7. dílu Česko Slovensko má talent bude patřit tanečníkovi Ataiovi Omurzakovi z Kyrgyzstánu a jeho electric boogie. Tanečníků, kteří na castingy přišli předvést tento taneční styl, bylo v letošním ročníku mnoho. Atai Omurzakov svým uměním však všechny … nechte se překvapit v neděli.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 75
Reagovat

Vlado bude mít zase u čeho slintat :-D

2
desiree
Reagovat

na pódiu se tancuje a my sledujeme záběry na nadšenou porotu, fakt skvělá režijní práce, bravo

3
Inna
Reagovat

zatím slabota

4
RAINMAN
Reagovat

Prachař dělá reklamu Reflexu.

5
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Zatím mě zaujalo taneční duo i ten Polák. Naprosto zoufalá mi přišla synchro plavkyně – to mělo být zábavné, nebo nějaké extra umění??? Jinak narážka na Zel. Raula neměla chybu…

6
Ája
Reagovat

souhlasím s Judrem, od plavkyně jsem taky čekala víc, nepřišlo mi to nic extra, ale tanečníci se mi dnes líbí moc :-)

7
okkvp
Reagovat

pak se člověk diví, že je porota jak na speedu – po dvou hodinách takového nářezu talentů, bych taky nevěděla jak se jmenuju ….

8
desiree
Reagovat

5 plavkyně byla MOKRÁ o tom to celé bylo, nicméně chápu, že tě nezaujala, mě také ne.

9
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

8 – mně by se to líbilo, kdyby to bylo něco, ale takto na tom nebylo pro mě nic…

10
Petra
Reagovat

Já vůbec nechápu, proč tam v dnešní době pouštějí Hnědočechy??? To chtějí lidi akorát nasrat???

Reagovat

Tak plavkyně byla krásná, byla mokrá a byla nudná. Ale pokud by jí produkce v semifinále postavila desetkrát větší akvárium, tak bych se klidně podíval a těšil se, že to bude aspoň o něčem.

12
eM
Reagovat

Plavkyně = striptýz jinak (z hlediska zábavy pro mě ještě za kouzelníky), poslední taneční skupina mě přinutila pustit si na počítači karty, takže z dneška si pamatuji leda rockenrolové kvarteto, u nějž mě naštval střihač opakováním záběrů a zpomalovačkami, které narušily dynamiku vystoupení. Takže mám dvě možnosti: 1) slábne mi paměť nebo 2) mozek neuznal za vhodné si někoho pamatovat.

13
jj
Reagovat

Tak jsem si myslel, ze si to pustim za hodinu ze zaznamu, a po precteni komentaru ten cas radsi usetrim.

14
okkvp
Reagovat

Koule už byly ne ?

15
Martes
Reagovat

Řekněte mi někdo prosim, na jaký song se tam cachtá ta rybka Soňa Dorničová.. Díky

16
f1gurk4
Reagovat

Zrovna jsem myslel na to kdo, se vyrovná Richardu Nedvědovi, no toto děťátko to asi nebude.

17
okkvp
Reagovat

Produkce letošního Talentu se rozhodla, že nám ukáže zač je toho loket, to máme za všechny ty předchozí ošklivé poznámky. Saďouři jedni

18
kanárek
Reagovat

17- okkvp- Takže jsem udělala dobře, že jsem dala přednost Rodenovi a poté Tristanovi?

19
f1gurk4
Reagovat

Kluk z Kyrgyzstánu byl dobrý, palec nahoru.

20
Jaroslava Hrubá
Reagovat

Na tento pořad se ráda dívám,ale mohli by jste vyměnit moderátora Jakuba Prachaře?Chceme vidět a slyšet účinkující a ne Prachaře,který se jen zesměšňuje.

21
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Jaro fakt dobrá Rj… Jinak ten Kyrgyz je super…

22
Inna
Reagovat

ten tanečnik byl fakt dobrej

23
okkvp
Reagovat

Atai Omurzkov ovšem úúúúžasnej … co udělá dokonale sladěná choroška, kostým a netypický hudební doprovod. Klobouk dolu.

24
jj
Reagovat

Ale v UK factoru prave vypadli Nu Vibe, to Mertasovi vyslo.

25
eva
Reagovat

každý kdo na jevišti něco předvede je lepší než ti dva trapní, stupidní,ubozí tzv rádoby moderátoři, kteří nedovedou vypotit jedinou vtipnou poznámku nebo narážku. Mít trapné poznámky na účet účinkujících a za to být asi dost dobře placený to je jediné proč tam jsou. Kdyby drželi huby měli by jim připlatit.

26
romantička
Reagovat

18 kanárku, čemukoli jsi dala přednost, bylo to dobře

a ten Red Dwarf –
proč mi to nepřeložili?

27
romantička
Reagovat

jo von je z Kyrgyzstánu!
a nemá už to blíž rovnou do toho Las Vegas?

28
K.
Reagovat

15: Smoke City – Underwater Love

29
okkvp
Reagovat

27 – z Ukrajiny už je to sem blíž -(byl v letošním ukrajinském talentu – i ve finále)

30
romantička
Reagovat

29 dík za informaci, kolegyně :)
ale sečteny kilometry, kdyby to vzal zadem, asi by už fakt byl v angažmá na místě určení
že se nebojí projít tím českým prostředím, mě to přijde, že tu řádí nějaká infekce nebo co

31
RAINMAN
Reagovat

Těsně před koncem pořadu Česko Slovensko má talent, byla velmi viditelně zobrazena reklama na obchod prodávající tvrdé drogy. Product placement v TV je legální od 1. června loňského roku, ale ne na tvrdé drogy… ani v nočních hodinách, natož před 22.00, jak tomu bylo v případě ČSMT.

32
RAINMAN
Reagovat

A teď jsem jim udělal reklamu já. :-D

Reagovat

Rainmane (31), už vidím, jak se v ČR dají prodávat tvrdé drogy v obchodě. Pobavil jsi. Maximálně tak tvrdá droga zvaná alkohol, to ano :)

34
yasmina
Reagovat

Tady jedem muj oblibeny tanecek

http://www.youtube.com/watch?v=I35QJ7Vw3Xs

35
yasmina
Reagovat

Tady jeden muj oblibeny tanecek

http://www.youtube.com/watch?v=I35QJ7Vw3Xs

36
romantička
Reagovat

33
ale Raiman až zas tak nekecá
http://zpravy.idnes.cz/legalni-drogy-z-polska-ve-stodolni-ulici-vyzkouseli-jsme-jejich-ucinek-132-/krimi.aspx?c=A101230_152331_ostrava-zpravy_jog

a taky dost nechápu ten 15ti vteřinovej evidentně záměrnej švenk na ten obchod ve stodolní

37
Maxx
Reagovat

Mohli by ty tři kokoti typu okkvp, Kanárek, romantička apod., co u toho hrají karty, sledují píčoviny na Nově, nebo náhodou přepínají a přitom znají do detailu všechna vystoupení opustit tuhle diskuzi nebo dostat blok? Myslím, že tady na ty jejich sesmolený dementní příspěvky není absolutně nikdo zvědavej a není divu, že tu už na Panáčkovi nechce nikdo diskutovat. Jestli vás reality show nebaví, tak proč tu kurva jste? S tímhle webem to jde bohužel hodně dolů. Vina ale není většinou na straně autorů.

38
Jan
Reagovat

Maxx: Také si začínám všímat, že lidé zde jenom remcají. A taková kvalitní diskuze to tu vždycky byla. Pokud vás to nebaví nebo se vám to nelíbí, tak se nedívejte, a máte to vyřešené ;)

39
Maxx
Reagovat

Jan: Já to fakt nechápu a podle diskuzí už to tady fakt hodně lidí vytáčí. Jedna pipina každej tejden píše, jak to nesleduje, jen to náhodou přepne, aby zrovna nějaký vystoupení mohla okomentovat a každej tejden s tím tady znova a znova otravuje a zdůrazňuje, že to přepla jen náhodou!!!!. Koho to kurva zajímá? Nebo něco co si tady říká romantička, nevim odkud se to vyplazilo, ale říká, že je lepší sledovat všechno jiné, než Talent, a pak ví, kdy a jak dlouho se v jednom záběru přesně objevila reklama na nějakou prodejnu s drogama? Ty vole, tak kde to jsme? Mezi dementama? Tragédie, co se to tady ted rojí za lulany. Talent je bezkonkurenčně nejlepší show co tu kdy vznikla, Češi a Slováci můžou bejt hrdí, na jaký úrovni se tehle pořad u nás dělá, ale jim je to pořád málo. Udělejte prosím dvě diskuze k Talentu, jednu pro kokoty, výše jmenované, a druhou pro normální lidi, jejichž rodiče nesouložili s opicema, aby mohli normálně diskutovat o show a ne prolejzat ubohý slohy nějakých trotlů. Thx

40
Maxx
Reagovat

Kalina: Slávikova ruština je naopak hodně slaboučká a začátečnická, a to nemluvím o přízvuku, na to, že tam nějakej čas pobýval a spolupracoval s interpretama odtamtud. Postupem času mi začíná lézt na nervy, protože kecat umí dobře, ale skutky jsou pak na polovině toho, co říká. Beru ho jako největší mínus soutěže.

Reagovat

Maxxi (37), klidnil bych se s výrazivem a myslím, že okkvp jen tak neodejde. Tahle dáma je jedním z pilířů Panáčka v reality show. Doporučuji její detailní rekapy Jak se staví sen. Jsem opravdu rád, že se jich chopila.

42
RAINMAN
Reagovat

39: Anglicky taky neumí. Aspoň tu jeho nejpoužívanější větu (o které je určitě přesvědčen, že ji vyslovuje jako rodilý Američan z Las Vegas) by ho mohli naučit. Neříká se: „Stage is yours!“… ale: „The stage is yours!“

43
okkvp
Reagovat

OT 37 – Maxx: ano, máš pravdu, že jsem si ty 4 posty mohla ušetřit a napsat svůj názor do jednoho souhrnného. Nicméně na mém názoru na to, co se dnes v pořadu předvádělo za talenty by to nic nezměnilo. Popojet myší či klávesou o kousek níž snad není takový problém. Nemám potřebu se tu ohánět rekapy k jinému tématu, své chyby uznat umím, pro chyby jiných mám pochopení.

44
romantička
Reagovat

OT 37
Maxxi, omlouvám se. Ne za to, že se mi dnes opravdu líbil jen Atai Omurzkov, ale je fakt, že by bývalo rozumnější to ostatní nekomentovat. Popravdě, netušila jsem, že sem vstoupíš a když jsem psala svý sesmolený dementní příspěvky, tys tu ještě neznačkoval.
Každopádně děkuji za upozornění, pokusím se podobným konfliktům pro příště vyhnout.

45
Hopero
Reagovat

V tomto sporu se musím přiklonit na stranu Maxxe (i když s jeho výrazivem mám trošku problém :D, alespoň u toho rozlíceného příspěvku). Opravdu mi přijde, že už to ani není o hodnocení pořadu jako takového, ale o sportovním hašení si žáhy a „nutném“ házení špíny. ČS má talent rozhodně není dokonalé, ale také určitě není tak hrozivé, jak tu někteří líčí. Trošku to zavání pozérstvím. Beru konkrétní kritiku na určité aspekty/soutěžící (mimochodem, slečna ve gigasklenici byla milá a hezká, ale vystoupení nuda), ale tyhle obecné výkřiky ve stylu: „Já se na tu hrůzu dívat nebudu, raději si pustím kvalitní tvorbu na stanici X či Y“, to trošku postrádá smysl a je to spíše takové pseudointelektuální plácání se po zádech.

46
eM
Reagovat

Karty jsem u toho hrála já, prosím, aby moje „vina“ nebyla připisována ostatním:) Na druhou stranu u televize dělám vždycky tisíc dalších věcí, což mi ale nebrání sledovat poměrně důkladně vystoupení (mám televizní kartu, takže dvě okna na obrazovce zvládám bez problémů). Navíc jsem jasně vyjádřila názor – vadil mi střih, vadila mi nekriticky nadšená porota (jak loni, tak letos – ale u slečny předvádějící leda zprůhlednění plavek ve zvětšené skleničce mě opravdu naštvali). A když tak voláte po větší diskusi, diskutujte, to jde lépe mezi lidmi s různorodými názory. Vyloučení skupiny odpůrců (zklamaní, rozčarovaní, kritičtí…) je opravdu „demokratické“, zejména když nejsou agresivní a vulgární.

47
jeeee
Reagovat

trik s micky od Risi Nedveda, a pak i pokus o jeho presnou imitaci.

48
johny
Reagovat

nemate nekdo odkaz na ty americke akvabely ?

50
johny
Reagovat

jj: no to je o necem jinem. Nemas jeste to, jak jsou nahore bez jak o tom mluvil Jaro ?

51
jj
Reagovat

johny: a ja myslel, ze chces porovnat uroven predstaveni :-)

video s akvabelami do pul tela bohuzel nemam. predstaveni hraji v Las Vegas a New Yorku.

52
johny
Reagovat

jj: to jsem chtěl porovnat, je to lepsi vystoupeni nez to u nas. Jeste jsem chtel videt to, ze ktereho je Jaro tak unesen, protoze vystoupení je zajimave, ale ne zas tak moc.

53
LadyXL
Reagovat

Ahojky, tak se tu, prosím, nehádejte. Holt má každý jiný názor atd. Buďme tolerantní k sobě, k ostatním :-)
Akvabela – docela mne to zklamalo.Čekala jsem víc, než „plácání“ do vody v průhledných „plavkách“. Jak bylo už psáno – hezká dívka, nudné představení. Na těch odkazech,co zde uvádíte, je fakt vše lepší!Tanečník z Kirgyzstánu byl naprosto úžasný! Jo jinak tentokrát docela nuda – všeobecně.

54
johny
Reagovat

to nééé. To přece není hádka.

55
Monika
Reagovat

Jak minule byl vecer nabity talenty vcera u me prevladala nuda. Akvarium nebudu rozpytvavat mam stejny nazor jako vetsina cekala jsem mnohem vic, i kdyz podotykam v takovem rybnicku se toho asi moc predvest neda a tento talent bohuzel nepatri do teto souteze, nelze poradne realizovat…

Spise me zarazil postup toho housloveho tria, to jsem zas nechapala ja…Vzdyt to predstavovalo jen sexy exhibici krasnych slecen a tech par tonu na housle, ktere vyfidlaly bych nepovazovala za umeni, lonske ucastnice uplne jiny level, tohle pro me bylo dost lacine…

Tecka na zaver nevim jestli jsem uz byla tak znudena, ale ani ten tanecnik me nenadchnul. Urcite tam mel par excelentnich pohybu, ale jako celek proste nic mimoradneho. Matus Pisny v mych ocich i nadale zustava jasnou jednickou..

56
Yka
Reagovat

Atai Omurzakov byl neskutečný, prostě úžasný, pro mě je jednička.

57
Viktorie
Reagovat

54 – Těch slečen si nevšímej, to se jen Dejdarovi a strejdovi Slavovi zase trochu zatemnil mozek, bych řekla.;-) Stejně jako u té akvabely v plivátku. A že se přidala Bílá, mně to občas při některých vystoupeních připadá, jako kdyby se vzájemně členové poroty nechali strhnout v hodnocení, ať už při mačkání tlačítka nebo při závěrečných ovacích. Ale možná je to jen můj dojem a na druhou stranu, asi to nebylo jednoduchý tam sedět a koukat mnohdy na magory (Bílá na idnes píše o 320 číslech), mně už by asi hráblo, takže pokud se někdy nechali inspirovat hodnocením kolegy, tak by se to dalo i pochopit.

58
Maxx
Reagovat

Talent trhl další rekord – 1 415 000, 34%. Řečeno slovy: Jedná se zatím o nejsledovanější pořad Primy od VV 1 (2005) a zápasů české fotbalové reprezentace na Euru 2008 a nejsledovanější nezpravodajský pořad na českých obrazovkách v roce 2011. Dobrá zpráva: Již nyní se začíná hovořit o další sérii, zvažují se termíny nasazení a probíhají první rozmluvy s porotci a moderátory ohledně jejich další účasti.

59
james73
Reagovat

Maxxi ale jás si myslím že udělají spíš X factor než talent.

60
Maxx
Reagovat

RAINMAN: On je Slávik poslední dobou už hodně trapnej, pro příště bych ho už vyměnil. Machruje, machruje, ale čím dál víc ukazuje, že skoro nic neumí. Jinak pro ostatní: Nemám nic proti kritice, jak vidíte, taky mi spoustu věcí vadí (umělý smích, Slávik, určitě mě zase vytočí Velkej třesk), protože chyby najde každý u jakékoliv show, ale jde jen o to, jak pořád máte potřebu vnucovat názory, že to vlastně nesledujete a přitom vás žádné vystoupení nebaví, to postrádá logiku. Bud to sleduju a komentuju – tohle vystoupení bylo dementní, tohle bylo super, a nebo to nesleduju a nekomentuju. Ale ti tři tady mají takové zvláštně hybridní sledování televize – nedívají se a přitom všechno viděli a nebaví je to. A pak sem člověk přijde diskutovat a nestačí se divit. Ale co, dělejte si co chcete, jen jsem měl taky potřebu vyjádřit svůj názor, stejně jako vy.

61
Maxx
Reagovat

james: Příští rok bude určitě X Factor, já neříkal, že bude Talent. Jen že se s třetí řadou začíná počítat a zvažuje se nasazení (podzim 2013, jaro 2014?).

62
Inna
Reagovat

Je možné, že by tomu Atayovi bylo 10!!let- na YT v ukrajinském talentu o něm píšou jako o desetiletém.

http://www.youtube.com/watch?v=X7hr-hkEsOA&feature=related

63
Inna
Reagovat

sorry- ufff- to jsem je lekla, v titulku má psáno 20 let a by asi tak odpovídalo

64
okkvp
Reagovat

59 Maxx – nevím z čeho si usoudil, že třeba konkrétně já pořad nesledovala. Naopak jsem se snažila jej sledovat pozorně celou dobu vysílání. Právě díky tomu jsem ale trpěla problémem pozornost udržet a odbíhala tři kroky vedle ke kompu napsat příspěvek. Ty další napadené reagovaly na přečtené – podobný je v každé diskuzi alespoň jeden. Rozepisovat se podrobně o jednotlivých číslech mi připadalo zbytečné, těch u kterých jsem se alespoň trochu bavila bylo na prsty jedné ruky, vzhledem k divným číslům vystupujících se zřejmě dostavila únava i u poroty i Pyca s Kubou a celkový dojem mám, že jsem tomu čas a pozornost věnovala vlastně úplně zbytečně. Kdybych tu měla započítavací zařízení, tak by i mně započetlo do té skupiny sledujících – ale k čemu je chlubení se vysokou sledovaností, když dojem je takový. Pokud slyším, že bude ještě jeden díl z castingů – tak po předchozím vážně uvažuji, že tv příští neděli ani nezapnu a prubnu zase až Velký třesk nebo možná až další. Sledovanost příštího dílu může imho být díky včerejšku dost opadnout. Mně mrzí, že to realizační tým nebere v úvahu a jako kdyby zkoušel co diváctvo vydrží odsedět jen pouhou setrvačností. Vím, že o náročnost diváka moc nejde, že v první a zásadní řadě jde jen o ty čísla sledovanosti.

65
okkvp
Reagovat

ad Atay – co se týká škály zvládnutých prvků, tak špičce v oboru asi sahá tak do pasu (sjela jsem i YT), kopíruje (imho) i velké úseky čísel jiných, ale má dar skvělé choreografie, výběru kostýmu i poměrně netypické hudby. Umí to málo co dokáže skvěle prodat. Jak začne „baletit“, je jako každý druhý smrtelník a číslu to dojmu hodně sebere.
Príhovorky kamaráda v zákulisí poté, co jsem si dohledala tu účast v ukrajinském Talentu a pak i v ruském Chvilka slávy, zní najednou trochu podivně.
ad akvabela – většina si nejspíš představila podvodní hadí akrobacii a plavání kolem dokola za odstrkování ručkou a nožkou o okraj nám pak připadala spíš směšná nebo smutná než cokoliv jiného.
Zaujali mě ještě ti dva kluci tanečníci někde na začátku (červené a zelené triko), ale opět jen díky tomu, že kolem nebyla konkurence. Totéž akrobatický rock and roll – kde jim ještě zpomaleným záznamem zrovna moc nepomohli – byla víc vidět nesynchronnost. Vzhledem k tomu, že se občas dívám na taneční soutěže různého druhu – tak slabší průměr i na místní louži.

66
Milena
Reagovat

Všímám si taky, že už odsud spousta dobrých diskutérů se zajímavými postřehy odešla -mMm -kde jsi?
Anebo tady platí, že kdo napíše nějaký negativnější poznatek je odsud „demokraticky“ vykazován? V tom případě zde bude diskutérů rapidně ubývat, co na to říkáš Maxxi? Za sebe mohu napsat, že se dívám celkem pozorně, ale fakt mne ještě letos nic moc nenadchlo, ale za to produkce nemůže,asi se vše vyčerpalo loni dvěma soutěžemi. Taky nerozumím tomu importu zahraničních umělců, měl by soutěžit jen ten, kdo žije v Česku nebo na Slovensku. Co se týká včerejšího tanečníka- Matúše Pišného nepřekonal, ten je jedinečný !

67
Maxx
Reagovat

okkvp: No tak to nesleduj, když ti to přijde zbytečný. Mně zas přijdou zbytečný přesně tyhle bláboly, bud tě to baví a sleduješ to, nebo nebaví a nesleduješ, ale tady nikoho nezajímá, jestli jsi zrovna ty byla spokojená nebo ne a jestli to příště budeš sledovat. Myslím, že to zajímá maximálně toho, s kým doma sdílíš televizor. A opravdu nechápu, proč by měla produkce zkoušet, co divák vydrží? Myslím, že takhle pozitivně vnímanej pořad tu nebyl snad od VyVolených. Jestli si loni neviděla Telemánii, zkus si něco najít na netu a uvidíš ekl prvního stupně a pak budeš ráda za to, že tu vůbec někdo je schopen dělat show kvalitně, jako se dělá Talent. Jsme v Česku, ne v Americe, už se tady někteří fakt proberte :D

68
kanárek
Reagovat

Tak pardon Maxxi za mou reakci na minimálně 20 negativních ohlasů už od začátku diskuse. Mohla na ni být i kladná reakce, že? A třeba doporučení, o co vše jsem přišla. Z celého pořadu tu byla pochválena tak 2 vystoupení, což není mnoho. A ani tys nic pozitivního nepřidal. RS mám ráda a doufala jsem, že třeba tahle bude mít vzestupnou tendenci. Mimochodem, že jsme v ČR vím, ale víc jsem se zatím mnohdy bavila na místní akademii žáků ZŠ. přiznávám, že jsem doposud nevydržela sledovat ani jeden ČSMT celý. Líbily se mi třeba Stardance, Robin Hood, Superstar i ten X-faktor. Ty sám jen nadáváš a kromě čísla sledovanosti jsi neřekl, co se ti líbilo. Tak do toho.

69
Elko
Reagovat

Maxx: podobne aj na Slovensku trhol ČSMT ďalší rekord na Jojke, Talent dosiahol 1 000 000, podiel 47,4%!

Takže si tiež myslím, že úvahy o Talente 3 pre Primu a Jojku sú na mieste, ľudí to baví, tak prečo nie a myslím si, že spracovaním sa tento talent posunul o ďalší level vyššie.

70
eM
Reagovat

Maxxi, můžu se tedy s ohledem na příspěvek číslo 66 zeptat, o čem je zde povoleno diskutovat, když ne o tom, co se nám líbilo a co ne?:) Protože podle logiky věci mi připadá, že jsme právě našli důvod, proč zde ubývá diskutérů. Taky bych nechodila nikam, kde nemůžu říct, že jsem byla zklamaná.

71
Viktorie
Reagovat

63 – Já ti nevím, jestli je to testování, co divák vydrží, nebo je to prostě průřez tím, co všechno musela vydržet porota. Mně osobně ty podivný čísla a magoři nějak extra nevadi. Sice by mi asi trochu vadilo, když by se kvůlivá magorům do sestřihu nedostal někdo, kdo by mezi tím prošel Velkým třeskem (podle mě jediný důvod, proč v SS kdysi vypadla Debbie Kahlová byl, že do té doby o ní vůbec nebyla ani zmínka a nikdo ji neznal), ale koukat na dva tři večery jen dechberoucích čísel by mně asi taky nebavilo. A že těch opravdu dechberoucích čísel v sestřizích moc není, to je otázka, jestli je to záležitost střihu a režie, nebo prostě protože nejsou (nebo se nepřihlásili)

72
okkvp
Reagovat

66 – Mám dojem, že někdo tu opravdu nechápe k čemu je diskuze, ale já to asi nejsem. K čemu je diskuze jen s ócháním? S tím ráčej někam na ženské diskuzní stránky.

Loni jsem se dívala na obojí. Na talent a pak na záznamy vystoupení v talentmánii, právě proto abych měla srovnání. Rozdíl v úrovni vystoupení nebyl nijak extra velký, rozdíl byl v té omáčce okolo, proto jsem také celý díl nováckého snažení viděla jen jeden a půl.

Mimochodem Maxxi – co si o včerejšímu dílu a vystoupeních myslíš ty? Zatím jsi se vyjádřil vlastně jen k ostatním diskutujícím a Slávikově ruštině ;-)

73
anja
Reagovat

31-33 Raimann, ty naděláš s jedním butikem na stodolní :)) panebože! to, že tam je, to ví každý, a mám dojem, že je to už dlouho zavřené, ne?

74
Maxx
Reagovat

Proboha psal jsem jasně, že kritika je na místě, ale ne blábolení těch pár lidí tady, s tím okecáváním, že to nechtěj sledovat, nebaví je to, ale pořád to tady všem vnucujou. Ostatně jak vidíte, několik lidí se tu postavilo na mou stranu, takže byste se skutečně mohli zamyslet nad tím, jak se tahle diskuze díky vám stává absolutně nemožnou. Proč takový Elko třeba nenapíše, co se mu líbilo a jen hodí čísla sledovanosti? Protože tohle není diskuze o Talentu, to je diskuze tří zakomplexovaných lidí, kteří mají potřebu jakoukoli show pomlouvat a plnit diskuzi tím, že sledují něco jiného. Do psích pochev, vždyť tohle není normální. Jinak jsem tu psal už několikrát jasně, že tohle neberu jako normální diskuzi o Talentu a proto mi přijde absolutně zbytečné komentovat jednotlivá vystoupení. Každý fanoušek je probírá na FB Talentu, na Panáčkovi už ne, protože tu pár retardů má soukromou diskuzi plnou nesmyslů. Toť vše. PS: Trochu jsem včerejší díl okomentoval u dalšího „rekapu“ DJ Vlada.

75
Lucas
Reagovat

k 24 – vymažte to prosím :D ani nevíte, jak mě to naštvalo, zrovna jsem se chystal zkouknout vyhlášení a výsledek vidim tady :/

Přidat komentář