Panáček v reality show

Mama, ožeň ma! (1.7.): Hľadanie lásky končí! REKAP

4. Červenec 2013 | napsal(a): | reality show: Mama, ožeň ma!

[singlepic id=6062 w=420]
Dnes se dozvíme, jestli se některé z maminek podařilo prostřednictvím seznamovací show Mama ožeň ma! udat svého synáčka. Uzavřou se tedy příběhy pilčíka Juraja, Projekta Andreja, svěžího větru v disciplíně karaoke Tibora a nezapomenutelné dvojičky velký a malý Maťo. Dočká se některá z nápadnic zvuků svatebních zvonů? Co myslíte? Dnes, 21:40 TV JOJ, …a sledujte!

Loučení začínáme u Juraja.

Při společné snídani se dozvídáme,že Lubka od teď už skutečně nebude brát léky a že za to může Juraj. Vzhledem k tomu, že toto místopřísežné prohlášení provedla před kamerou, může mít patolog usnadněnou práci s kolonkou „příčina úmrtí“… Juraj…

Pracovní kolektiv drogistického zboží ze Šaly jako skupina amatérských psychologů je zodpovědná za to, že do toho Lubka šla. Je tedy neoddiskutovatelné, že „babizny zlaté“ jsou horkými kandidátkami na titul „pravé falešné kamarádky“. Vedlejší účinky léků jsou na Lubku už privela a tak se rozhodla, že s tím sajratem skoncuje. Ze dne na den! Prakticky okamžitě.

Juraj prožil posledních 36 hodin v totálním stresu. Ani oka nezamhouřil a to vše z obavy, že Lubce prdne v bedně a uvede do života citát, že v lásce, válce a volbě prezidenta, je dovoleno vše. Nestalo se. Když teda nepočítáme tu sérii uhranutí, které metala jak na soupeřku, tak na vyvoleného. Oba tuto část magie již před seznámení se s hvězdou této RS zažili na vlastní kůži a mají s tím teda ale jako fakt špatné zkušenosti. Stanka kupříkladu má po jednom takovém kouzlu hůlkou z olšového dřeva děsnou smůlu, kterou ne a ne prolomit a Juraj zase bloudil v kružnici o průměru 1000 km ve dne v noci… Smutné příběhy todleto.

Následuje poměrně bizarní scénka mezi oběma nápadnicemi na téma „tak co, uhranula´s mě?, ale na rovinu!!!“ A odpověď „no dovol, co si to o mně myslíš??? Jen jsem si představovala, jak umíráš v krutých bolestech na nevyléčitelnou nemoc“

Po vyjasnění situace se Juraj převlékne do svátečního a žádá Lubku, aby si sbalila své věci, kotlík, košťátko a vysmahla. Lubka se naposledy rozhlédne, strčí zdechlou rybu za topení a pak už jen pro formu v duchu prokleje Stanku, Juraja, štáb, dům, aby se zmožena žalem málem nechala při cestě do drogerie smést prvním osobním vozidlem.

Jestli Juraj doufal, že když se zbaví svérázné Lubky, bude to první krok k vysněné budoucnosti se Stankou, šeredně se spletl. Ta je prakticky nevybalená od příjezdu, svůj názor na pilčíka nezměnila a ani budoucnost nalakovaná na růžovo ji neobměkčí. .. vytáhla tu Lubčinu rybu zpoza topení, s Jurajem se rozloučila a tradá zase ke svému běžnému životu.

Juraj nepochopil, že mu Stanka vlastně prokázala ohromnou službu (a to nejenom likvidací té ryby) a celou tuhle akci vyhodnotil tak, že ty mladé baby dneska jsou ale skutečně nevděčné… Tak chlapče, držím ti pěsti!

Projekt DJ Andrej

Andrej, jako etalon všech dýdžejů EU, nejdříve Vierce nasliboval nechráněný sex v poli, a protože se mu zřejmě vysmála, tak na kameru toto okomentoval tím, že protože je Vierka silně retardovaná, zřejmě výzvu „chceš sex“ pochopila jako „chceš sex“ čímž zásadně vznikla chyba v překladu a proto je toto trapné téma již definitivně uzavřeno.

Facany, které jí jako bonus na potemnělé diskošce věnovala matička, vyhodnotil jako spravedlivý trest za naprosto nevhodné chování a mělo-li by se něco podobného opakovat, dobrá máma by vytáhla důtky a milá Vierka by opouštěla jejich domov ve voze záchranné služby. S mentálně postiženými se u nás nespí, s takovými my děláme krátký proces.

Pak následovalo vysvětlování, že Andrej je víceméně dlouhodobě zadaný a celá tahle akce se konala jen proto, aby ubezpečil svou Zuzanu, že je stále stejný ichtyl, takže kdyby se chtěla vrátit, dveře jsou otevřené a soused stále nepřestěhován…

Aby vřelé interpersonální vztahy nebyly líto ani druhé nápadnici, Andrejova zbožná matka, zřejmě pod vlivem halucinogenních účinků hudby svého chlapečka, milou Mišku přirovnala k prostitutce a tím všem budoucím partnerkám dala najevo, že bude skutečně bezva tchýně.

Z malčického domku, který už kdoví kolik desetiletí čeká na svou rekonstrukci a dá-li vesmír, dalších kdovíkolik desetiletí čekat bude, se vykradla postranním vchodem jak Vierka s bolehlavem, tak středem a s hlavou vztyčenou odkráčela i geodetka.

Shrnu-li to, pak jen krátce: být DJ, to je diagnoza… Zcela nezaviněně, ale nezpochybnitelně je ale tenhle DJ i rozumu mdlého, nedá dohromady kloudnou větu a když k tomu připočítám i absolutní neschopnost zvládat agresivitu, pak tedy přátelé… tohle je vražedná kombinace!

Že jedna z nápadnic má nějaký problém, na to nemusíme mít na zdi přibitý diplom z Karlovy Univerzity v oboru psychologie, protože to nám tahle vymetačka RS dokazuje každou svou účastí. Čeho chtěla dosáhnout vysokoškolačka z Košic mi zůstává utajeno a abych pravdu řekla, nejen utajeno, ale i ukradeno.

DJ Andrej má podle bulvárních novin nový pevný citový vztah a podle fotek ze sociálních sítí to vypadá, že si vybral dobře, protože než se vrátí Zuzana, bude o něj postaráno s láskou, péčí a obdivnými pohledy.
A pak už jen poslední nevyžádaná pro Andrejovu maminku. Drahá, dozajista jste se snažila, ale z venku to vážně občas vypadalo, že málo… případně, že snaha se zcela minula účinkem.

Martin

U bodybuildera Martina jsou obě nevěsty už pryč a tak jsme svědky srdceryvných scén rodinné soudržnosti, kdy obě děti, věku 30+, drobné a sympatické maminky přísahají, že se od ní nehnou až do konce jejich dnů. Maminka, místo toho, aby jak synka, tak dcerku vykopala z baráku a dala jim tím šanci se už konečně osamostatnit ( se všemi plusy a mínusy, které to s sebou nese) se rozradostní jak hodné má děti.

Bohužel, povedou-li to tak dál, zůstanou jí na krku jak s tureckou hudbou pouštěnou z mobilního telefonu, tak s taškou propocených triček z posilovny… a to skutečně do doby, než přijde její čas.

To, že ani jedna z nápadnic nebyla kultivovaná mladá dáma, která by měla špetku vychování, taktu a sociální inteligence se tady probralo po každém odvysílaném dílu. Jak jsem škodolibá, cynická a okoralá, bylo mi z těch dvou čaramůr vážně smutno. Dovedla bych si představit, že Aneta se trošku svezla s tou blonďatou nevymáchanou hubou, ale to jen tak na okraj a jen pocitově.

Niko

Narcis Niko a jeho pomáhací partička vč. nápadnic, pro mne byly po celou sérii naprosto postradatelní. Celý tenhle kvazi příběh o hledání ženy pro Nika byla pro mne jen nuda-nuda-šeď-šeď. V případě, že se někdo z vás tímhle bavil, omlouvám se za totální ignoraci a doufám, že jste si to užili v komentářích.

No a nakonec Tibike…

Dlouho jsem přemýšlela nad tím, jak k tomuto týpkovi přistoupit. Jak vtipně popsat to, že tenhle sadistický kkt s tou svou“ karaoke supravičkou“ (díky G.!) naprosto bez příčiny a bez skrupulí sejme to nejbezbrannější stvoření, které jsem kdy viděla. Už jsem si malovala, jak mu to nandám, jak ho zesměšním, jak si na něm zgustnu… a pak mi došlo, že bude stačit, když jenom napíšu, že:

Tibor se po poradě se svou tetou rozhodl, že ta, která zůstane, bude Julka. Martinku na zadním dvorku totálně sepsul, rozebral na prvočinitele, urazil a pak jí zadal časový limit 15 minut na to, aby se sbalila a opustila dům.
Julie dala najevo, že jeho nabídka je pro ni nepřijatelná, čímž dosáhla jen toho, že do Tibora vjel nekontrolovaný vztek.

Ten si šel vybít na balící se Martině. V případě nesplnění časového limitu, budou její věci vyházeny z domu spolu s ní…
Pak už jen ubrečená, usoplená a ponížená Martinka, Julie v houpačce pronášejíc větu „budeme kamarádi“ a nakonec scénka, jak Tibor lituje svého chování…

Takže Tibike, na tenhle rekap ti dám odkaz na ty tvoje milované sociální sítě, protože chci, abys věděl, že Martinka má možná IQ 86, ale to je 86x více, než máš ty!

A to je vše, přátelé :-) Moje osobní vyznání, které možná vysvětlí proč u téhle MOM bylo míň rekapů než obvykle a proč jsem se téměř vůbec nevyskytovala v diskusích, najdete v komentářích.

Bazinga

jsem předseda. Předseda klubu smesvině. Moje rekapy ke slovenským seznamovacím reality show jsou touhle funkcí poznamenány.

Mama, ožeň ma!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 125
1
Elko
Reagovat

Tibike si za dnešný výstup na Martinku zaslúži jednu veľkú facku!

2
Gabruša
Reagovat

Souhlasím s Elko. To snad není ani možné jak on se chová!!! Slovo slušnost je pro něj asi sprosté slovo. Marti, držím Ti pěsti ať máš štěstí. Tibi, jseš fakt hnus, jseš zamindrákovaný sadista.

3
Bazinga
Reagovat

Pořádám trestnou výpravu, můžu s Tebou teda počítat?

4
anja
Reagovat

Elko, facka by byla pro Tiborka moc vlídná. Rychlá smrt, kterou si každý přeje.

s Tibikem bych to viděla na delší a bolestivější torturu za všecko co komu kdy udělal. Přistoupila bych k němu jako ke kusu rybího (masa) – vymáchat ho nejprv v nějaké žíravé marinádě a pak pomalounku opékat na mírném ohni :p

5
Gabruša
Reagovat

Jeho tak akorát vykastrovat, aby se to, nedej bože dál nemnožilo!

6
XY2
Reagovat

Je to prostě blb, jen se podivuju, jak je podporovaný příbuznýma, oni snad věří, že ten rybí milovník je zázrak…

Opékat klidně, ale nebudeme to muset jíst? :-)

7
XY2
Reagovat

5 – kastrace v jeho případě snad není ani třeba, on dál, než ke slipům, nedojde … naštěstí

8
Gabruša
Reagovat

S ním vydrží jen nafukovací Anča…a i tu myslím jednou ve vzteku propíchne.

9
Gabruša
Reagovat

XY2 – ty slipy byla chuťovka, něco strašnýho jsem ještě neviděla.

10
Bazinga
Reagovat

4-8… ale nezapomeňte! Měl devinu u hlavy… ;-). Kdo si myslí, že je věčná škoda, že někomu neselhala pistole? :-)

11
XY2
Reagovat

9 – podívej se na jojce na fotky, je tam jedna, kde sedí s rozhozenýma nohama, hnus, to by měli zakázat! :-)

10 – jestli spíš neměl hlavu namočenou ve splašcích, to by jeho myšlení a chování odpovídalo, to je lahůdka, něco tak odpuzujícího ještě v RS nebylo a to jsem toho viděla už dost :-D

12
Gabruša
Reagovat

Já mu přeji jen to, aby s ním jednal někdo tak jak on s Martinkou. Sice není krásná, ale je čistá a milá, možná že je trošku naivní, ale to ho neopravňuje k tomu aby se k ní takhle choval. On není taky žádný krasavec – rachitik s beďarama. Dá ji naději a pak ji sprostě vyhodí! Jo, mrzí mne, že někomu děvina selhala.

13
Bazinga
Reagovat

12 Gabrušo, vsadím botky, že s ním právě každý přesně takhle jedná… A on, aby spláchl všechny svoje mindráky, si to vychutnal na Martince… Je to „uň“ :-)

14
Elko
Reagovat

Súhlasím so všetkými od 2 – 13. Všetko ste vystihli, lepšie by som to nenapísal :-)))

Dúfam, že plačúcu Martinku si zastane Julka… poprípade ho Julka môže prisadnúť, aby mu trčali len kývajú ruhy a nohy z popod jej tela!

15
Vlásek
Reagovat

Tibor je primitiv, o tom žádná. Ty jeho „námluvy“ v minulém díle ale určitě proběhly pod něčí režií. Kdoví, co mu za to slíbili. Jasný despekt, a najednou pavoučí štriptejz a sladké řečičky cezené mezi zuby. A Martina je prostě jednoduchá a hodná holka, která všemu uvěří a udělá, co se jí řekne. Ostuda na hlavy těm, co s těmihle loutkami hráli.

16
JanaH
Reagovat

Na toho pablba T. mám jej jednu poznámku :
jdu blejt, velebnosti…

Ale dívat se budu určitě, tomu se nedá odolat. :-D

17
XY2
Reagovat

15 – pod určitou režií probíhají všechny RS, a záleží na každém, kde až je schopný zajít, že se lépe manipuluje lidmi rozumu ne zrovna nemdlého, tak to se ví, zrovna tady si myslím, že kapří táta nebyl jediný… viz Lubka, tam tedy už vůbec nevěřím, že vše bylo z její hlavy, pokud ano, tak taky rychle pryč… :-)
Ale přesto Tibora nic neomlouvá, dle mého je to hovádko a nemusí s ním ani nikdo nijak manipulovat, tohle je v něm. Poprve, patrně tedy poprve se dostal do popředí zájmu a jede jako urvanej, mám pocit, že v běžném životě to bude takový hloupý otloukánek, který sebemenší šance využije k provozování ještě horších aktivit, než které on sám schytává od okolí velkým dílem…

18
Prochor
Reagovat

15 – Souhlas. Chudí duchem by se neměli zneužívat. Ale přesto na to koukám ze zvědavosti, co všechno je možný. Asi i to je chyba protože zvyšuju sledovanost.

19
Prochor
Reagovat

Na slovensku mají nějaký jiný čas? Ve 22:00 vysílají anonci, že v 21:50 poběží MOM :-))

20
Vlásek
Reagovat

17- Jasně, ale je horší hovádko se svým potenciálem, nebo ten, kdo ho využije? Jeho pozici v životě vidím podobně, tak využil nahrávky na smeč, aby se zahojil (jestli to teda s jeho krvácejícím srdcem a čelem jde) rozmáznul někoho podle něj ještě menšího, než je sám. No, vlastně ještě uvidíme.

21
Elko
Reagovat

Ten obraz mu mala j.bnúť cez jeho poďobanú hlavu!

22
maruška
Reagovat

Jaaj zacarovany pilcik :-)))

23
XY2
Reagovat

Myslím, že tam mají dost úplně všichni, manipulovaní i nemanipulovaní:-)

24
JanaH
Reagovat

21 Elko : kéž by. Vidím toho blba dvě minuty a už jsem zase nasratá. :-D

Jak já se těším na jedničku, tam si spravím chuť a nostalgicky zavzpomínám.

25
Elko
Reagovat

Tak Ľubka odíde oddýchnutá a znovuzrodená… a Pilčík so Stankou budú každý deň zaspávať so strachom… poriešila to šalamúnsky :-)))

26
Prochor
Reagovat

Paní Trojanová si Nika řádně podává. Vypadá to, že je silně pohoršená. Niky udělala dobře, že si vybrala Gina před Nikem.

27
JanaH
Reagovat

T. je fakticky hovado.

A Adonise mohli i dneska vynechat.

28
Vlásek
Reagovat

Nojo, kde sebrat normální lidi, kteří by se chtěli normálně seznámit v reality show! těch tam je jak šafránu. Pak z toho lezou tyhle fantasy hororové sluncesenovské komediální paskvily.

29
Akcinel
Reagovat

Je mi z toho nějak smutno. Tahle řada je jakási krutá. Alespoň vím, kde mám hranice. Ale tak dokoukám to :)

30
JanaH
Reagovat

Lubka byla jedna z mála, kdo mě v této řadě nikdy nezklamal, a to i přes to, že prej nemá čarodějnické sklony. Kdyby je měla, byla by ještě lepší!

A nasratý Projekt byl nasratý proto, že Vierka hovorila pravdu? :-D

31
Elko
Reagovat

Projekt zabil dve muchy jednou ranou (svoje nevesty)… ale Vierka ho zvalcovala dvomi vetami a chlapec dostal to, čo mu patrí :)
…a Miška zase zvalcovala Projektovu mamku!

32
Prochor
Reagovat

30 – Lubka byla pro mně nejzajímavější. Tak jako je někdo samonasírací, tak Lubka je naopak samokladněextatická. Stačí, že vyjde slunko a Lubka startuje do vesmíru a komunikuje s transcendentálnem. A tím mi je v podstatě sympatická. Pro chlapa by bylo snadné udělat jí šťastnou pokud o to bude nějaký chlap stát.

33
Prochor
Reagovat

Za nejnormálnější lidi v této řadě kromě paní Trojanové a Niky pokládám Stanku a možná částečně Pilčíka (alespoň z chlapů).

34
Elko
Reagovat

Ľubkin list by mali zverejniť, to bolo, čo? :DDD

Tak a po Vierke mu krásne naložila Miška :-)

35
JanaH
Reagovat

32 Prochor : svým dopisem to potvrdila naprosto dokonale. Lepší tečku za jejím účinkováním jsem si nemohla přát. ;-)

36
JanaH
Reagovat

34 Elko : Miška je frajerka. :-D

37
XY2
Reagovat

Možná, že pro chlapa by bylo snadné Lubku udělat šťastnou, jen si nejsem jista, že by byl šťastnej on, kdyby doma chodil v mouce, případně s ní zažíval radosti na louce, ale třeba se pletu a nevím, co je pro chlapa štěstí:-)))
Pravdou je, že ty její libůstky neubližují zdaleka tolik, jako libůstky vzteklého chlapečka Tiborka…

38
Vlásek
Reagovat

Kromě Nika, kde vcelku nebylo s čím pracovat, a výrazného dua harpyjí u Martina se vždycky soustředili na jednu nápadnici mamánků, tu mediálně zajímavější, a ta druhá zůstala celkem stranou. Mně se nezdála nenormální ani Julka a Miška. Myslím vystupováním.

39
JanaH
Reagovat

Uf… eště že je konec! :-D

Ať žije první máj a jednička!!! :-DDD

40
Vlásek
Reagovat

32 – spíš je dost labilní a v té své samokladné extázi nebezpečně umanutá. Pamatujete na její : „ja, ja ja, ja ja ja ja“ ?
Snad by se srovnala, kdyby se s někým cítila v bezpečí.

41
XY2
Reagovat

40 – já bych tedy jednoduše řekla, že je praštěná a patrně prášky bere na úlevu, ona co věta, to perla :-) a pokud je přestala brát, páč se cítila dobře a usoudila, že nemusí, tak potom by se dalo dost jejich projevů víc pochopit :-D

42
Elko
Reagovat

…Ľubka sa vracia k svojim drogistkám, snáď ju zrovnajú…

43
Vlásek
Reagovat

Vierka by prostě ráda pracovala pro televizi, nejlíp pro JOJ, a udělala pro to všechno. :-) Zdálo se, že ji žádná reakce na její chování nijak nepřekvapila. No a Projekt i s autorkou jaksi Projekt Vierka neošéfovali, rozkvetl jim tam do pestrých tvarů a podob, tak to řešili klasicky špatně křikem a agresí. Na to asi Malčice dlouho nezapomenou. :-)

44
JanaH
Reagovat

42 Elko : no… jestli je pravda, že Lubku chtěli po účinkování v MOM vyhodit z práce, tak jí ani ten kolektiv drogistek nepomůže…

45
Vlásek
Reagovat

41 je s ní nějaký rozhovor, kde pláče, že z ní Juraj udělal čarodějnici a že má problémy udržet si kvůli show místo. Prý jen dělala, co jí řekli, tedy s tou moukou. No, působilo to dost věrohodně…. :-)

46
Elko
Reagovat

44: drogistky sú hlavne veľmi „dobrééé“ kamarátky, prihlásiť ju do takejto show, kde si z nej bude teraz robiť prdel celé Slovensko a časť z Česka…

47
Ludmila
Reagovat

no jak jsem po prvním díle nesnášela kulturistu, tak mi nakonec on a jeho rodina byla nejsympatičtější, asi jsem nějaká divná, jinak při té hrůze, stojí za zmínku ještě Pilčík, když nebude koukat vysoko a hledat modelku, může prožít šťastný život s nějakou nemodelkou co mu bude vděčná za zázemí, zbytek party ani nestojí za komentář, tam je to na psychiatrii

48
Prochor
Reagovat

43 – Já bych na Vierku nebyl tak zlej. Podle mně by potřebovala jen vysvětlit co je a co není přijatelné. Svléknout se na veřejnosti v pořadu, kde hledá partnera je prostě úlet. Na druhou stranu nechat se fackovat je taky úlet (klidně mohla jít na policii). Jinak je Vierka v jádru hodná holka. Jen je to totální mimoňka. Ale kdo ví proč. Zřejmě žila dosti podivným životem, který posunul vnímání základních hodnot a priorit.

49
Ludmila
Reagovat

48- Prochor
s Věrkou souhlas

50
JanaH
Reagovat

46 Elko : ano, není nad dobré kamarádky.
Z čehož plyne : bacha na to, s kým se kamarádíš! :-DDD

A Martinka prej má přítele, nemáš bližší info z vašeho bulváru? ;-)

51
Vlásek
Reagovat

48 – jako jediná dělala instruktáže na kameru a snažila se tam vnášet akci. Stěžovala si, že Andrejovi natočí televize klip, že by taky chtěla svůj. Nemyslím to zle, taky mi byla sympatická s tou svou praštěností. Ale že by toužila zrovna po Projektovi…. :DD Prostě viděla, že se na Slovensku pár lidí díky RS „chytilo“, tak to zkouší taky.

53
Prochor
Reagovat

Ještě přemýšlím o tom, proč se tak Niko choval. Snad to byla nevhodná obrana proti situaci, ve které se ocitnul. Ale může za to Niky, že ho nechala losovat ale hlavně on, že na to přistoupil. Příliš spoléhá na Niky a to je jeho chyba. Každopádně Niko prokázal nedostatek inteligence. Neudělal svými provokacemi blbce ze svých nápadnic ale ze sebe. Zatím co v HP působil jako empatický a tolerantní gentleman, tady ukázal svou druhou tvář. Mister Jekyl, mister Hide. I Niky byla šokovaná protože si myslela, že Nika zná (ale neznala).

54
Anonymní
Reagovat

52 Elko : ano, to už jsem kdesi viděla, raději bych viděla toho přítele. ;-)

53 Prochor : neblbni, přece bys nevěřil losování? Jako že si Adonis úúúplnou náhodou nalosoval Katku z FHŽ s morčetem?
Podle mě sehrál roli polonahého rádobykrasavce s doutníkem, mělo to být asi zajímavé, ale nebylo.

55
JanaH
Reagovat

Sry, 54 jsem já. Chjo… :-D

56
Vlásek
Reagovat

Právě. Na Slovensku se hvězdy RS recyklují. :-D

57
JanaH
Reagovat

56 Vlásek : bohužel. Přitom nás už tolikrát přesvědčili, že matriálu a kvalitního mají dost! :-)

58
Vlásek
Reagovat

Niko si pobyl v pronajatém domě, kde měl stálý přísun bílkovin, kvalitního alkoholu a kuřiva. Předvedl svalstvo a natřásl ponožku, motivační přednáškou zdeptal Katku a jinak mu bylo celé MOM a všichni spolubydlící naprosto u p…

60
XY2
Reagovat

59 – to se nedá dočíst, hodně náročné :-D

61
maruška
Reagovat

59 – takto po ránu dosť náročné čítanie :-))) Myslela som, že u neho 3 ženy naraz v posteli znamená: pod vankúšom obrázok panny Márie, fotka mamy a nejakého ženského hud. idolu z Maďarska :-)

62
XY2
Reagovat

Třeba neumí počítat :-)

63
Bobby Brown
Reagovat

59 – měl tak leda spuštěná tři videa najednou…

64
Amy
Reagovat

Já jsem včera neměla žaludek na to dokoukat to celé. Martinky mi bylo strašně líto a jen doufám, že si najde k sobě někoho hodného. Takový retard jako Tibor ji jen celý život ponižoval, urážel a možná by došlo i na domácí násilí..věřím tomu. Ten blbec si k době nikoho nezaslouží leda tak nějakou co by mu pořádně srazila hřebínek….nemám na něj slov.

65
Bobby Brown
Reagovat

44 JanaH – nejsem si stále jist, zdali jí chtěli kámošky pomoct, nebo „pomoct“.

66
rea
Reagovat

64- Tibor by potřeboval nějakou, co by mu srazila hřebínek, ovšem netuším, na co by ji tak mohl nalákat a co by jí mohl nabídnout…. Možná, že by se našla maximálně nějaká , co si chce zatrénovat s devinou :-) Martinka snad najde nějakýho rozumnějšího chlapíka, není špatná. Má svoje On-Off, ale je hodná . Julča vzala nohy na ramena a jsem zvědavá na jejich přátelství až do smrti :-)))) Projekt by zasloužil jednu mezi ty jeho švidravý tykadla, možná by překvapením ani nestačil vytasit chvaty a kopy. Lituju každou, která se dostane do jejich domu, bude uzurpovaná mámou i Projektem. Tam by se mi docela holka s povahou Vierky líbila – vytáčela je a přitom je měla docela na háku – ale dlouhodobě by to asi taky nevydržela. Maťo bude muset snížit požadavky, ale celkově si myslím, že kdyby se zamiloval ( a maminka schválila ) , bude se mít jeho nevěsta dobře ( přiměřeně situaci ). U Nika se mi moc líbila paní Trojanová – nebála se a naložila. Kdyby tam měly s mamkou ještě týden zůstat, možná by byla dámská jízda daleko zajímavější, než ponožkový smskár. Pobavil mě Jura a jeho 2-roční zakletí :-)))) . Asi je hodný, ale proboha, proč jsou ti chlapi tak nudní – nebo to mají ve smlouvě, že nevěsty nesmí nikam vzít, něco pro ně připravit ? Nebít Lubky, bylo by to jako ve vile VV. Lubka švihlá ( dopis to jasně dokazoval ), ale aspoň překvapovala. Trochu nechápu účast Stanky ( a Julči) , ale kdo ví, možná holky doufaly, že si je poté najde nějaký divák a vyjde jim to …. No, čekám na další řadu :-)

67
J-
Reagovat

Nejnormálnější se zdá pilčík.
Tibor – nebezpečný úchyl, který se dá snadlo strhnout
k čemukoli. V minulém díle ho v podstatě vyprovokovala
teta, která do něj hustila, že se Martinky nepůjde zbavit,
no a výsledek jsme viděli. Děs a hrůza.
A Projekt je také nervově labilní a jeho matka jak šílená.
Taky si myslím, že když dělá Vierka ostudu, tak jí dělá sama sobě…… Ale kdož ví, jak tam ten večer dopadl, že?

68
JanaH
Reagovat

65 Bobby Brown : ani já ne… možné jsou obě varianty.
U ní by mne nejvíc ze všech účastníků zajímal on-line rozhovor.

69
XY2
Reagovat

Mi tam přijdou šílení snad všichni, ono být dva roky proklet, to je taky dílo:-)
No a jak se tam přidá agresivita, u Tiborka se nedá nevidět, tak potom je to už o holý život.
Martinky je mi líto, je, pravda, trochu jiná, ale určitě to není zlá holka. Takové by do RS neměly vůbec chodit…
Vierka to je jiný kalibr, určitě to není její poslední televizní vystoupení:-)

70
Monika
Reagovat

Jura hodny? Mne naopak prijde dosti agresivni, podrazdeny, chlap co nejde pro ranu daleko a staci mu k tomu opravdu malo. Vzpomente si, jak hned v prvnim dile vyjel po sve matce!! Navic ty jeho kecy porad, ze to je zlatokopka, ze kazdemu jde jen o jeho penize, ze zadne nic nebude chybet a pritom je to obycejnej zivnostnik, zadnej pan podnikatel co jezdi v nejnovejsim mercedesu a bydli v luxusni vile s bazenem:-)))

71
Gabruša
Reagovat

Niko byl fakt velká nuda, spíš to vypadalo jako by tam byl za trest. Martin si myslím, že je trochu pomalejší a snaha o to být macho se mu dost vymkla z rukou, měl dost puberťácký řeči na začátku a ty dvě jak to zjistily, tak mu naložily co se do něj vešlo. Obě si prostě zchladily žáhu. Chovaly se příšerně. Juraj je normální chlap, i když byl takový nemastný neslaný, ale věřím, že když se zamiluje tak dokáže být i zajímavý a divoký. Byl mi sympatický. DJ Project to je fakt síla, další zamindrákovaný týpek s velkým egem. Nejdřív jsem neodsuzovala ty facky co jeho máti dala Vierke, ale když pak byla hrubá i na Mišku tak už jsem tušila co je zač. Baba od rany, kterou musí všichni poslouchat. Takovou tchýni nikdy!! A to nejlepší nakonec – Tiborko!! Děs běs, ten je na ústav. Takový hulvát se jen tak nenajde! Co vůbec umí? Zpívat ne, dělat ne, ani ten striptýz mu nešel ( šedý slipy do podpaží vytažený – brrr). Potenciál žádný. Jenom nechápu proč si to účastníci této RS nechtěli užít – všichni tam byli skoro jako za trest. Je škoda, že tentokrát to byla akorát fraška plná ponižování a o lásku tam vůbec nešlo. Tak snad příště.

72
Vlásek
Reagovat

67 venkov a generace matky Projektové to vidí trochu jinak. Produkci v místním kulturáku nebo kde tam uspořádali kvůli nim, vědělo se, že to mají být Andrejovy nápadnice, svým způsobem patřily k rodině, kamery u toho – a najednou Vierka a holá pravda! To mamu aj synka porazilo. V tu chvíli by je neupokojila ani Lubka na vesmírné misi.

O lásku tam vůbec nejde už dost dlouho a není divu. Na to tahle RS není. Každý, kdo by se chtěl s opravdovým zájmem o seznámení přihlásit a viděl nějaký díl, by se určitě rychle probral.

74
Dada
Reagovat

…svoje pocity na papier, uvedomila som si, nie som zla, ze smrt je zbytocna, ze stoji za to zit, ze zivot je pevna nit, laska je len slovo, neda sa vyjadrit … dalej neviem :) este rozlusim slova „kto odchadza“ a „len zostava“…

75
anja
Reagovat

73 to je astrální automatická kresba…. a koukám, že Lubce to vyhodilo i nějaký tranzcendentotální čárový kód

76
Bobby Brown
Reagovat

72 – Andreja to porazilo tak, že se s ní venku i vevnitř cicmal.

77
Evík
Reagovat

75 anja

Jsem ten čárový kód přejela ve čtečce mého chytrého mobilu, a vyskočila mi objednávka v e-shopu:

1x woodoo panenka ženská, dlouhé černé vlasy
1x woodoo panenka mužská, bez vlasů
1x woodoo autíčko, typ jeep
1x sada špendlíků (50 ks), rodinné balení
1x zapalovač s obrázkem marihuana
5x ampulka s kohoutí krví
1x parafínová tyčinka (50g)

Při objednávce do 30.6.2013 sleva 20%…

78
Evík
Reagovat

Rozloučení s ženěníchtivými chlapci bylo teda zajímavé…

Kaprovrah se odkopal… Normální ubožák… Tomu dělá ubližování slabším radost… Netřeba více komentovat…

Jestli Martinka někoho má, jsem ráda… A alespoň má o důvod víc navštívit zubaře… :o)

A projekt se taky hezky předvedl… A jak mocně zatoukal svůj polní úlet… Zajíčci ušáčci a srnky ovšem vědí své…

Vierka se mi až na blikance taky líbila… Je pěkně praštěná, ale mně to neva…

Nějak jsem nepochopila, proč tak vyjíždějí na Mišku… Zřejmě chtěli zlikvidovat jediného příčetného svědka, který by mohl být šiřitelem pravdy… :o)

Taky bylo pěkné, jak ji projekt nařknul, že jde po penězích… Ovšem nějak jsem si nevšimla, že by to tam bylo jako u Jůjingů na ranči… Nebo možná myslel, že on sám je ten výherní tiket… :o)

Následoval výčet jejích vynikajících vlastností s vypíchnutím její překrásné čisté duše… A z toho mi vychází, že mama a Andrej jsou na hlavu nebo se snažili zabránit útěku obou nevěst naráz nebo je Miška prefíkaná pekelnice… Soukromě tipuju b s náznakem a… C skoro jistě vylučuji…

A je fakt, že v Miškovicích budou mít ostudu na věky věků… Zřejmě očekávali příjezd dvou krasavic, které se servou o projektovu ruku, a ono se jim to krapet vymklo… Což se tedy v takové seriózní seznamce naprosto nedalo očekávat, že…

Svalový stavař Martin je asi hodný, ale zřejmě stejně jako sestra kapku nepoužitelný… Ale zase se ve svém malém bytečku mají všichni tři tak krásně rádi… A jestli milé děti nevyhodili všechny své plyšáky, tak se u nich nic nezměnilo a nezmění… Protože jim stále bude šéfovat kravička s vemínkem na poličce… A taky na věky věků…

A druhý tělní budovatel vypadal nesmírně šťastně, že už mohl vypadnout ze zakletého zámku, kde ho udržoval při životě pouze alkohol, kubánský nikotin a nekonečný přísun vajec… A určitě už mu trpaslíci/ice schovali a rozkradli všechny ponožky, a on nemohl riskovat nastydnutí své trumpety… Nemohu také nezmínit hraní společenských her, kde mu samozřejmě z nadměrného užívání cukrářských výrobků strkaných do opačného konce trávicího traktu hrozila pokročilá anální mykóza nebo tzv. cukrovka otevřeného tunelu, v některé literatuře uváděná jako borůvkový či rybízový komínový absces… Takže je každému jasné, že z těch nebezpečných míst musel pryč… A to honem…

No a na závěr nebožák Jura… Co všechno on by své vyvolené koupil… Džíny…trička… welness každý druhý den…auto… šminky…ponožky… Prostě všechno… Ale co když je zakletý, a pak to z něj spadne, a bude někdo úplně jiný? A nesmějte se, že se to nemůže stát… Protože už se to stalo a Jura je důkaz…

Někdo by mu měl říct, že všechny tyhle stavy se dají shrnout slovem láska…

Co vlastně hledá, když neví, že to je právě přesně tohle… Zajímavé…

Nevím jak by se s přejmenováním lásky na zakletí popasovali umělci… Co by na to řekl Mácha… Nebo co by dělal uhranutý Romeo? No, asi by chudák dojil místo mléka krev, ne?….

A Lubka by ty prášky fakt neměla vysazovat bez porady s ošetřujícím lékařem nebo alespoň se třemi ze čtyř nejlepčích kamarádek z drogerie…

A zazvonil zvonec a blbnutí je konec… :o)

79
Hanýs
Reagovat

Já si teda iluze o Lubčině duševním zdraví nedělala, ale ten dopis už teda byla silná káva. Úplně jsem se zděsila, když jsem si představila, že má syna, který je téhle trosce vydán napospas. Nevím, jestli by se do toho neměla vložit sociálka. Ženská je to určitě hodná, ale na tom klukovi se její stavy ošklivě podepíšou.

80
J-
Reagovat

No já jsem se taky divila, že projekt říkal, že Miška tam je kvůli penězům. Ale asi myslel, že účast v TV je placená.
Protože když neměli na nový kohoutek k umyvadlu, tak
to tam na nějaký přebytek financí nevypadá.

81
ko.ko.tek
Reagovat

Jen se ptám, nerýpu: proč se ti slováci hned chtějí mlátit?

83
XY2
Reagovat

Evik :-)

Takže ona to láska se ozvala? A já bych u něj tomu i věřila…

84
XY2
Reagovat

79 – nebude už pozdě? Ono s Lubkou pobýt jeden víkend a nechá to památku na duši:-)

85
XY2
Reagovat

82 – už to někde proběhlo, no, je to sice smutné, ale takový život je, snad na to holka není sama…

86
Elko
Reagovat

77, 78 Evík: skvelé a rozlúštenie čiarového kódu perfektné! :DDD

87
Bobby Brown
Reagovat

81 – bo všude vidí Maďara.

88
Prochor
Reagovat

Já se vám všem divím. Normálně vysílá Lubka čárovej kód na loď UFO formou elmag vlnění. Jednou to hodí na papír a jsou z toho všichni hysterický. No tak to holt vyluští CIA nebo někdo jinej.

89
Bazinga
Reagovat

Mikeši. Svou Bazinga kariéru jsem na panáčkovi rozjela vlastně jen díky tvým komentářům. Hodně dlouho jsem jenom četla a pak už mi začalo být těch holčičích nicků, které jsi docela sofistikovaně deptal, líto a tak jsem na tebe neohroženě vlítla. Tak jsme se asi 2 roky střídavě dobírali, ignorovali, Ty ses párkrát vyznal, že ses do mých písmenek zamiloval, já přiznávám, že´s mě párkrát pobavil a pak Ti asi Mikeši zcela regulérně jeblo a začal ses chovat jako všech kikotů král. A mě přestalo bavit sem chodit. A přestalo mě bavit to tu číst, a přestalo mě bavit sem psát. Odpověď na Tvou otázku, koho jsem pověřila, aby dělal čistky v komentářích pod mými články je prostá. Všechny. Všechny jsem poprosila, aby Tě pod mými články mazali, aby Tě banovali a dokonce jsem byla tak hnusná, že jsem měla i požadavek, aby k Tvým komentářům bylo připisováno určité poznávací heslo. Myslím, že se to nestalo ani jednou… Podle všeho jsou k Tobě tedy VŠICHNI LASKAVĚJŠÍ, než já. To heslo, Mikeši, to heslo bylo „se stim smiř!“

90
Elko
Reagovat

89: Bazinga je mi ľúto, že sme kvôli istému nemenovanému diskutérovi prišli o posledné rekapy a tvoje komentáre :(

…rekap je fajn akurát sa vytratila pohoda a cítil som istú nasratosť a som rád, že si to dokopala pre nás ostatných diskutérov dokonca a taky som rád, že si nám podala aj vysvetlenie… po prečítaní tvojho vysvetľovacieho komentáru som to celé pochopil… ten komentár je proste… je proste… no ťrešnička na dorte je slabé slovo!!! …a ĎAKUJEM za rekapy, pri ktorých si mala ešte chuť a časom verím, že tá chuť sa ti zase vráti ;-)

…pre mňa si oficiálne KRÁĽOVNÁ!!! :D

91
okkvp
Reagovat

90- Ty aspiruješ taky na nějakou osobní větičku?

92
JanaH
Reagovat

Já mám jen jednu krátkou osobní větičku k výše napsanému : BRAVO!!!

93
Elko
Reagovat

91 okkvp: ano, „se stim smiř!“ :D

94
kačaba
Reagovat

Díky B., nebýt tvých rekapů ani bych se MOM nepodívala.

95
galadriel
Reagovat

Bazi, pekný finálny rekap, díky!!! Nikto sa nezoznámil, nikto sa neoženil, nikto sa nebude rozvádzať…..pozitívny záver!!!

a k tej 89: Bezhraničná podpora z mojej strany. Absolútne mi nie je divné, že po tom, čo v poslednej dobe predvádzal pri diskusii k FHŽ a snažil sa aj tu, padá do spamov (a naj je to, že ani tam si ho dlho nikto nevšimol…a to si tam lízal rany dlho). Diskusia sa tu prečistila, ale aj ochudobnila o ľudí, ktorých stihol otráviť, čo ma veľmi mrzí. Nezostáva mi len dúfať, že sa to tu raz reštartne a zídeme sa pri nejakej inej šouke…tak sledujte :)

96
anja
Reagovat

Bazi, za všechny články díky! bylo fajn to sledovat z archívu a souběžně pročítat tvůj rekap plus diskuzi… a vypadá to, že, jak galadriel píše, se to tady restartlo právě teraz :) takže u další šou nashle

97
XY2
Reagovat

Rekap super, luxusní zhodnocení mého favorita Tiborka, a pletu se, nebo příští týden začíná nová série MOM?

98
XY2
Reagovat

Martinka je takové stvoření, kterému by každý soudný kapku pomohl a ne ho zašlápl, tudíž Tiborka mám mocinky moc ráda…

99
anja
Reagovat

XY – ne, nová nezačíná, opakujou starou MOM. Elko to tady někde psal

100
XY2
Reagovat

Tak díky, to jsem nepostřehla…

101
Elko
Reagovat

ano, repríza MOM I. a tam bolo materiálu až-až a bola to česko-slovenská verzia, takže českí kolegovia, ktorí nepozerali tam zbadajú aj český materiál, ktorý bol veľmi slušný :-)))

102
XY2
Reagovat

101 – Určitě se budu dívat, obzvlášť na propojení národností:-)

103
cathy
Reagovat

89 – krásně napsané, fakt je to vůl… A doufám, že časem zase budou tvé rekapy i super komentáře, které patří k zdejším nejlepším.
Je jen smutné, jak dokáže otrávit jeden důchodce….

104
XY2
Reagovat

Vůl nevůl, byly doby, a není to tak dávno, kdy si tu mohl otvírat hubu o 106 a kdyby konečně admini nevzali rozum do hrsti a kapku ho nezkrotili, tak by tu urážel a ponižoval pořád…mi osobně je nyní už u toho vzadu, ale je pravda, že mě občas vytočil parádně a už jsem jela taky jako blesk, prostě provokoval… no a ono se to nakonec zvrhlo v napadání a urážky celkově, sice důchodce, ale na tyhle provokačky chytrej jako čert:-)

V archívu jsem 1. serii MOM nenašla, asi špatně hledám, nemá, prosím pěkně, někdo odkaz, možná Elko? Předem děkuju a v nejhorším začnu sledovat od pondělka reprízu:-) doufám, že občas nějaký postřeh mohu zde sdělit:-)

105
Lenka☺
Reagovat

Bazingo
piš dál, rekapy máš moc pěkné (nestíhám podrobně sledovat tuhle RS, pak si dočítám u tebe, co jsem neviděla), tak piš dál, opak by byl škoda!

106
anja
Reagovat

104 XY2 hm nenašla? právě jsem ji chtěla jít hledat :)… online to nedám a jestli není v archívu tak to mě mrrrzíííí…….

107
XY2
Reagovat

106 – Nenašla, ale myslím, že Elko pomůže:-)

108
maruška
Reagovat

anja –
http://www.ulozto.cz/hledej?q=mama-ozen-ma-25-10-2011.mp4&related=1

je tam prvá a tuším aj druhá séria

109
maruška
Reagovat

práve pri upútavke na pondelok mi prišlo, aká bola prvá séria vtipná, možno o čosi viac ako druhá. škoda že tv joj to nemá v archíve, no čo už. od pondelka jede Šárka, sbs-kár pumpár Miško, milovník Miro :-)

niečo na pripomenutie:

https://www.facebook.com/pages/Pump%C3%A1r-Mi%C5%A1ko-Mama-o%C5%BEe%C5%88-ma/194972000573131

https://sk-sk.facebook.com/megamilovnik

110
cathy
Reagovat

104 – to mi teda píšeš z duše. Provokatér luxusní…ale časem se člověk naučí většinou nereagovat – to se asi smaží nevíc :-D

111
cathy
Reagovat

opr. nejvíc

112
anja
Reagovat

108 maruška, děkuju. Takže jedině z ulozto…

113
Elko
Reagovat

XY2, anja, Maruška: stiahli ju z archívu asi preto, lebo teraz idú vysielať jednotku a budú ju tam dávať určite postupne, takže vždy v pondelok po odvysielaní tam nájdete všetky epizódy.

114
anja
Reagovat

113 Elko, to mě napadlo, že by to tak třeba moožná mohlo být :) no super

115
XY2
Reagovat

Úložiště mě nenapadlo, prostě to, co je nejblíž, jsem opomenula, díky a už jsem viděla první díl, je jasné, že moje „fanynka“ bude kufrová litoměřičanka s třemi dětmi…:-) její životní moudra jsou nepřekonatelná.

117
rea
Reagovat

Bazinga, dík za skvělý rekap. Doufám, že jsi jenom rozčarovaná, ne definitivně znechucená, protože tě moc ráda čtu. Tvé rekapy jsou výstižné, zábavné a inteligentní a…chyběly by mi :-) . Tak snad na počtenou příště ?????

118
Misánka
Reagovat

Tiborko je zmrd a azaslouží ne smrt, ale prostě přes držku. Jinak skvělý rekap, výborné komentáře, je vidět inspirace Hudákem. :)

119
Prochor
Reagovat

Čím to je, že Maťka od Projekta nebo ta koktavá od Mira jsou docela milé holky. Jenom nejsou atraktivní. Možná právě proto, že nejsou atraktivní tak jsou milé. Každopádně mají většinou moje sympatie protože zamindrákovaní mamánci si na nich léčí ego.

120
Prochor
Reagovat

Chyba se vloudila – samozřejmně ne od Projekta ale Tibora.

121
XY2
Reagovat

Zkoukla jsem první řadu a konstatuju, že byla neporovnatelně lepší, než tahle druhá…byla to tedy fuška, jsem ráda, že to mám za sebou:-)

122
Poštovní holub
Reagovat

89 – Milá moje předsedkyně, každou větu s tebou zpívám unisono. A taky jsem nemohl do společnosti, protože jsem si ze zoufalství vyškubal i ta poslední 3 ocasní péra, která jsem si zatím nechával i v těch nejvypjatějších okamžicích. A co by tady dělalo úplně holé kuře? Snad teda časem obrostu, nabrousím zobák a přestane mě bolet hlava. Měl jsem totiž pocit, že opakovaně narážím do betonového kvádru, za nímž je další betonový kvádr a další….a…
Ale, koukal jsem.Panoptikum lidí, kteří byli někdy až dojemní, někdy hnusní a odporní, a kteří možná, až se uvidí, něco na sobě změní.V mnoha případech to ale nepředpokládám. Byl to život, protože takové lidi potkáváme, jen v davu tolik nevyniknou. Miluju Hudáka, jeho komentáře, a chtěl bych mu vrkat na rameni.A miluju Bazingu. Prosím, zase se vrať.
A na závěr:„se stim smiř!“

123
CarculkaC
Reagovat

89) myslím, že každý zde máme „toho svého“, který nám diskuzi znepříjemňuje a kvůli komu se nám občas sem nechce chodit. Pro Tebe je to Bazingo Mikeš, ale pro ostatní to může být někdo jiný. Mně Mikeš vůbec nevadí, ale vadí mi jiní, daleko urážlivější a agresivnější v prosazování jen toho svého pohledu.

124
Bobby Brown
Reagovat

123 – napsala jsi to hezky a trefně, ale v davové hysterii a zákonu smečky jsou veškeré argumenty či nadhled a odstup dávno v ******.
„se stim smiř!“
(já sice ne, ale to už je můj problém)

125
CarculkaC
Reagovat

124) ok, pokusím se…., ale napsat jsem to musela….

Přidat komentář