Panáček v reality show

Mama ožeň ma! (3.6.) Dojde k nečekaným zvratům? Došlo! (rekap)

4. Červen 2013 | napsal(a): | reality show: Mama, ožeň ma!

[singlepic id=6062 w=420]

Přestože mnozí z vás máte asi jiné starosti, které souvisí s přírodními živly, tak včera odvysílaná epizoda RS Mama ožeň ma! byla plná nečekaných zvratů. Budete-li mít prostor a chuť si ji shrnout, rekap je k dispozici.

Projekt DJ Andrej

[singlepic id=6314 w=420]

Projekt Andrej má se svým životem velkolepé plány. Rozhodl se, že prostřednictvím hudebního klipu vyjádří touhu všech stejně postižených deseti tisíců milionů, kterým nenaplněná láska totálně rozhodila čakry.

Klip vznikne tak, že Andrej pustí najednou veškerou hudbu z jeho počítače se 4 hard disky a 3 GB RAM pamětí, najatý sbor malčických krásek rozpaží, pak ukáže pravou rukou k nebi, následuje „an kroá“ „plijé“ „plijé“ „sison fermé“ a… a zbytek ještě nemá v notýsku rozkreslen. Bude to ale naprosto neotřelý a originální klip. Nejtěžší na celé akci bude napsat si pod něj pak těch 1500 komentářů…




Andrejovy nevěsty nechtějí bohéma rušit v jeho tvůrčí činnosti a tak si každá jde po své práci. Vierka si pečlivě zjistila, která potravina je nejvíce nenáviděná mezi všemi obyvateli domku, pak vytáhla svou cestovní škrabku a začala s přípravou oběda. Během této činnosti poučila diváky o kvalitě potravin na Slovensku, prozradila návod jak provést detoxikaci zeleniny, asi 100x vytočila do bezvědomí Andrejovu mamičku a nakonec slavnostně prostřela k jídlu. Jestli očekáváte, že byla nějaká souvislost mezi pečlivým zjišťováním, co je pro rodinu naprosto nepoživatelné a tím, co bylo na talíři, pak jsou vaše očekávání správná. Byl to mix všech vyjmenovaných nenáviděných potravin.

Miška si potřebuje dopracovat seminárku do školy a tak se uchýlí do tichého koutku v domě, rozloží si papíry s poznámkami, skripta a dře. Andrej, jako správný partner, chce Mišce vyjádřit svou podporu a nabídnout pomoc. Je to sice k nevíře, ale v programování je stejně dobrý, jako v mixování hudby. Momentálně má rozpracován program, kterým zaplní díru na trhu a firma Microsoft mu za to utrhá ruce. Po krátké instruktáži, kterou mu poskytla Miška, je docela jasné, proč mu Microsoft bude trhat ruce. Aby zbytečně neškodil.

Andrej je Mišce vděčný, že do kamery otevřeně nepropálila, že co do PC znalostí je na tom Andrej asi takto:

„DOS, Windows 3.1, Windows 3.11, Windows 95, Windows 98, Windows Millenium, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 „ – neznám, ale když mě k tomu pustíte, dokážu Vám z toho udělat takový mix, že vám spadne brada“

a tak přichází s něžným vyznáním náklonnosti. Geodetka ze sebe vysouká tu všemi nenáviděnou větu… „Budeme kamarádi, ano“ ? A Andrejko s pohledem raněného kolouška souhlasí. Co taky jiného zbývá, že? Bude se soustředit na svůj klip a tvorbu toho programu pro Microsoft…

Bodybuilder Martin

[singlepic id=6315 w=420]

Tým v klubových dresech „multikulti harpyje“ se rozhodl, že společnými silami zadupou do země nejen poslední zbytky Martinova sebevědomí, ale jako trest za to, že podlehly jeho medailonku, ho i totálně zesměšní před celým Slovenskem.

Bojová porada se koná na balkoně, kam se dívky uchýlily, aby si navzájem vyjádřily podporu v tom, jak je kulturista nechutný, je trapný, je trapný, je trapný a debil. Zvláště blonďatá Monika nemá slitování. Ani vychování, ani takt, ani nic a tak rozjíždí řízený proces totální destrukce Martinovy duševní pohody.

Je otázkou, jestli se skutečně provinil jen tím, že nesplnil její očekávání, která vložila do tohoto seznamovacího pořadu, nebo je za tím něco více.

Zatímco dívky spřádají své děsivé plány, Martin si vykonstruuje docela zajímavý příběh o tom, jak s Monikou stráví, když ne příštích pár měsíců, tak alespoň jednu vášnivou noc. Pečlivě načasované oddalované vyvrcholení, které se změní v sado masochistické hrátky, aby nakonec došlo k slasti Moničiných multiorgasmů… Při představování si, jak po takové noci odnáší ke kontejneru separovaného odpadu pytle s ložním prádlem zbroceného potem a rozervaného na tenoulinké proužečky se otevírají dveře balkonu a vchází ony…

Po tanci v dětském pokoji, který Martin absolvoval v slušivé teplákové soupravě, za kterou by se nemusel stydět ani jeden podnikatel následuje „důstojný“ rozhovor, kdy zkušené svobodné matky Martina společnými silami dovedly na kraj propasti a se slovy „děláme to jen pro Tvé dobro“ ho přinutily skočit. Na počátku vysílání sebevědomý kulturista prozradil, že se už 5 let nemůže vzpamatovat z rozchodu se svou ex. Mno, podle všech indicií teď rozhodně přišel na jiné myšlenky…

Karaoke Tibor

[singlepic id=6316 w=420]

Martinka se vrhla do důkladné dezinfekce koupelny a všech přilehlých prostor, aby Tiborovi dokázala, že není žádná špindíra. Bohužel ani všechny čistící prostředky světa nejsou schopny odstranit Tiborovu animozitu vůči ní. (Všimli jste si, že Maťa se ze všech účastníků této řady RS nejčastěji převléká a to vždy tak, aby ladila i v těch nejmenších detailech?)

Tibor se snaží zatáhnout do svého spravedlivého hněvu i Julču, která je ale stabilně ON, takže si umí dát dvě a dvě dohromady a když Tibor vytáhne i svůj největší trumf (devina u hlavy), odkáže ho do patřičných mezí a pomyslí si něco o tom, že každý, kdo se s Tibikem seznámí, si nakonec devinu pořídí.

Pak došlo k situaci, kterou jsem já, duše otrlá a cynická velmi špatně snášela. A přiznávám, dokonce jsem si i párkrát ulevila „ty kkt kktv“

Z nepochopitelných důvodů Maťa přistoupila na to, že ze všeho nejlepší bude, když se omluví. Omluví za něco, co se nestalo a co si Tibor vsugeroval do té své poďobané velké hlavy. V okamžiku, kdy se jí roztřepala brada a z očí se jí vykulily slzy jak hrachy a prosila za odpuštění a druhou šanci, Tibor odpískal poločas své zvrácené hry.

Pak ale celou vesnici zalilo slunce a naše partička se rozhodla vyrazit si na rybolov. Z „mojeho místa“ které používá celá vesnice nejdřív vyhnali ovečky, pak se prokázalo, že místní kozlík je zvyklý na Tiborovy něžnůstky, načež rozprostřeli deku a děvčata rychlostí světla vyzungla obsah sedmičky vína. A dobře udělala. To, že perfomer zo Šamorína vytáhl ze dna proděravěnou loďku a pak je povozil po hasičské nádrži, to se dalo přežít i bez zvýšené hladinky alkoholu. Co se ale stalo pak, tak na to by možná nestačilo ani si šlehnout heroin.

Když se naše trojička vrátila bez úlovku, čekalo je přede dveřmi překvapení. Asi 800 kilový kapr. Tibor neváhal, a ukázal svou chladnokrevnost a sílu. Nejdříve kaprovi nafackoval, což mu ryba vrátila jediným máchnutím ocasní ploutve, no a pak Tibor špatně mířenými ranami, vedenými nedostatečnou silou a naprosto nevhodně pouze rukama, milého kapra utýral k smrti.

Vzhledem k tomu, jak u toho vypadal, co říkal (hovorim ti, ak je niečo vypitvane, tak to uz ma iba nervy, to je cele. U ludi je to to isté. Ak ho vypitváš, uz ma iba nervy!) a dělal, bych dívkám doporučila, aby si pod pláštíkem noci sbalily ty nejnutnější věci, opustily Šamorín, změnily si jméno, adresu (Martince bude stačit, když si dá do cajku zoubky) a na tento Social teror se pokusily zapomenout.

Baryton Juraj

[singlepic id=6318 w=420]

U Juraje začínáme den u kávičky před domem a jak jinak, v plné sestavě. Podnikatel se snaží obměkčit ledovou královnu Stanku. Ta má ovšem o tomhle příběhu docela jasnou představu. Todle asi neklapne, Juraj sorry, ale naše cesty se asi rozejdou. Nevadí mi mít s Tebou přátelský vztah, ale „eto vsjo“.

Starý mládenec není schopen slova. Pak si vzpomene, co vše se mu na Stance od samého začátku líbilo, postaví to do tvaru „nelíbí se mi“, přidá k tomu výrazy jako pobehlice, zlatokopka, extrovertka, co chce upoutat lidi, kteří jsou v televizorech… (ano, hlavně ty lidi, co jsou v televizorech) a ukončí to tím, že tak arogantní babu by nikdy v životě nechtěl.

Střih na Stanku, která vysvětluje, že Juraj je asi hodný člověk, nicméně zcela nevhodný pro život, který chce žít ona. Na její vkus je příliš usedlý a nudný. Ona potřebuje adrenalin.

Tato situace ovšem přináší doposud nepředstavitelný prostor pro druhou z nápadnic.

Lubka vyštramanděná v rozkošném silonovém hopsafráčku cítí svou šanci a u „pravé falešné italské zmrzliny“ začíná kout železo, dokud je žhavé. Nejdříve položí citlivou otázku, jestli si Juraj uvědomuje, že není sama a zda by plod její předešlé lásky uměl přijmout. Po té s lascivním pohledem olízne kapající zmrzlinu a dozví se, že ano. S dětmi Juraj problém nemá. V lese se práce vždycky najde.

Je šťastná, konečně může začít trénovat svůj nový podpis Lubka Jurajová, Jurajová Lubka, Jrj – parafa na přejímky zboží v drogérii. Je to krásné., láska vyklíčila. Cítí se jako znovuzrozená. Ještě by to ale chtělo něčím stvrdit. Rychle, čím?! A má to! Olíže Jurajovi celou jeho zmrzlinu , zamazané prstíky a nemít Juraj košili s dlouhým rukávem skončila by u loketní jamky… Takže to by bylo, teď ještě nacpat pilčíkovi do obličeje tu svou a! Stvrzeno!

Celebrita Niko

[singlepic id=6317 w=420]

Niko se v této epizodě stal headhunterem a životním koučem samonasírací Katky. Nejdříve se však všem děvčatům omluvil, že přijely víceméně zbytečně, protože je momentálně v těžké první porozchodové fázi po dlouhodobém dvoudenním vztahu. Všechny dívky si oddychly, že se k nim takto chová vlastně ze zoufalství, chytly se za ruce a odpustily mu… Ne, tahle parodie na chlapa mě prostě ničím neočarila. Se stim smiř!

Bazinga

jsem předseda. Předseda klubu smesvině. Moje rekapy ke slovenským seznamovacím reality show jsou touhle funkcí poznamenány.

Mama, ožeň ma!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 54
1
Elko
Reagovat

A všetci dúfame, že bude aj celý rekap, že? ;-)

2
Bazinga
Reagovat

1 :-D, slibem nezarmoutím, že?

3
Elko
Reagovat

2 Bazinga: ne… ale myslím si, že čtenáři si to zaslúžia, že? :-)))

4
Bazinga
Reagovat

3 to jo, zaslouží :-). Ale na můj bankovní účet mi chodí prachy od mého zaměstnavatele, takže práci pro něj sobecky upřednostňuji :-)

5
Elko
Reagovat

4 Bazinga: :D nebuď drzá… ano, to je pravda… ale ja verím, že čas si na to nájdeš, aj keď tento materiál je tak masakrálny, že ti to nikto nezávidí :D

6
maruška
Reagovat

Zdravim Vas, ja to pozerat budem,ak nezaspim :-) tesim sa na dezinfekciu u Tiborka, pokec o laske u Andrejka…. Na joj.sk su dobre dva clanky, Andrejko mieri do Ameriky do Microsoftu a Martin je zrazu Mr. Cukina :-)

7
Elko
Reagovat

6 maruška: :D Mr. Cukina je super meno ;-)

8
maruška
Reagovat

Elko – dakujem :-) Pri tej uputavke som cakala ze to da aj bez ponozky. Andrejko asi vytvoril svoje MS Pel-Mel :-)

9
okkvp
Reagovat

To jsem přesně věděla, že jak přepnu na video, tak zahořim – hm, slaninu ešte mam. Jsem přišla o klip projekta, ale zato vim, že SV spláchnou v noci dobré bouřky – to aby to Moravě nebylo líto

10
maruška
Reagovat

Tibikeho osobny dzihad… ja nemozem z neho, chuda Mata -naucena aj v robote robit :-)

11
Elko
Reagovat

Tibike rozplakal OFF-ONku :( …zaslúži si tú devinu pri hlave!

12
maruška
Reagovat

Jaaj Mr. Cukina, ma dve osy v byte. Rob s tym nieco…. Nechcel im asi povedat odchody autobusov z SNV :-)

13
maruška
Reagovat

Odkedy je trhanie prin sado-maso? Ja asi po… z toho, placem tu, jaaj.

14
maruška
Reagovat

Oprava – trhanie perin

16
Wanna be your monster
Reagovat

Keď vypitvám niečo, tak to stopercentě nežije :D

17
XY2
Reagovat

Zabíjení kapříka masakr, Tiborko mi přijde jako úchyl, ta radost z krve byla tak přirozená pro něj…

Tedy jako úchyl se chová většina:-) kromě malého Maťka, ten už ani nemrkne…

18
Gabruša
Reagovat

Mě Tibi přijde jako opupínkovaný sadista. To byla fakt síla jak zacházel s tím kaprem. Niko měl včera konečně tričko a stejně je tam asi jen proto aby byl zase chvilku někde vidět. Maťo s Maťkem…brrr se divím, že ta jeho cuketa nemá vlastní občanku.

19
maruška
Reagovat

Tibike – konečne bolo vidieť jeho žiariace oči – vražda kapra, bolo to surové, prišlo mi že sa chcel pred kamerami ukázať. Čo sa týka „konfliktu“ s Martinou, ktovie čo on tou hudbou,vyrážkami a sexom naplnenou gebuľou vôbec počul… Off-ONky mi bolo ľúto, myslím že nebola jediná, kto nepochopil o čo mu ide.

20
Prochor
Reagovat

Tibor je jen primitivní sadista, kterýmu bych nesvěřil žádné zvíře. Ale vrchol sadismu předvedly ty dvě amazonky od dvou Maťků. Těm bych nesvěřil ani Tibora. Na ty brécy je třeba vzít bič a řezat a řezat

21
Ludmila
Reagovat

20-Prochor
Právě jsem to chtěla napsat. Zvlášť ta obarvená si na něm vybíjela nějakou svojí frustraci. Škoda, že narazila na toho ňoumu, být na jeho místě tak ji RS ne RS vyrazím z bytu a hned.

22
XY2
Reagovat

Velký Maťko má zjevně problém s malým Maťkom a tudíž holky využily situace a byl to duševní masakr…:-)

Jenže mně se takovej debil dostat pod ruku, tak asi dopadne ještě hůř….i s tou cuketou…

Tibi by potřeboval profesionální péči, odborník psychiatr, psycholog, případně patolog…

23
XY2
Reagovat

21 – no a o tom to je, že narazila ještě na většího blba, než je sama a tudíž ji nikdo nevyrazí:-)

24
piha
Reagovat

Největší pecka tohoto dílu byla Lubka a její kostým Harlekýna,to jsem málem spadla z gauče.:D

25
XY2
Reagovat

No jo, Lubka, ale ona bojuje o přízeň:-) rozdíl Maťkových nevěst, tam se nebojuje, tudíž se ani nekostýmuje ….

Tahle RS se snad nedá ani komentovat, tedy ano, ale asi nebude žádná protistrana:-)

Je náhled, že jsou to buď blbci, nebo debilové, nebo úchylové, nebo někdo málo, kdo se tam dostal omylem, tedy výběrem:-) výběr byl úžasný, ale výsledek je tragický:-)))

26
XY2
Reagovat

Pro mě je největší nálož dívenka u Tibora, která mění tvář /ne IQ to je stejný/ během sekundy….a do toho kapr a je to na hospic…

Nějak mám pocit, že se mi ani nechce smát, ale stejně jsem se neudržela:-) sorry

27
Ludmila
Reagovat

25-XY

ale u MAŤA+ maťa se přece bojuje, jen ne o ty dva M+m (případně cuketu), ale o to, která z těch nápadnic se silným sociálním cítěním a sociální inteligencí toho nešťastníka donutí dřív vyskočit z okna, možná by se hodil kostým KKK

28
Ludmila
Reagovat

U Tibiho bych se nedivila, kdyby všechny ty bývalé sexuální partnerky byly vypitvané a uklizené pod podlahou garáže a být nápadnicí, co špulí pusu jak kapr, bála bych se o život, aby ji tam nesprovodil ze světa stejným způsobem jako tu nebohou rybu

29
maruška
Reagovat

Ta neboha napadnica uz precvicovala svaly, Tibike slubil pusu, i ked uz neviem za co. Nakoniec vyzerala ze daco odkukala od neboheho kapra.

30
Phoenix
Reagovat

Začnu Nikem: snad poprvé jsem měla dojem, že byl celkem v klidu. Od chvíle, kdy jim sdělil, že je ještě stále zamilovaný do své bývalé, tak se nálada poměrně uvolnila. To, jak se snažil s Katkou mluvit, bylo docela pěkný a fakt ho to zajímalo. Tam je seznamka pasé.
2) Maťko s malým M: podle mě je to úchyl. To, jak neustále naráží na své přirození a jeho hlas, jakmile se téma dotkne sexu, se mění na úlisný chrapot, na děvčata si naběhl sám. Je fakt, že Monika je tedy ,,hvězda“. Namalovat se neumí, hlavu má jako měsíčník a zuby v tahu, a bude někoho poučovat, jak se má oblékat. Martinův zjev mi nepřijde hrozný, aspoň má všechny zuby. A celkem pěkný. Ovšem zcela normální mi taky nepřijde. Možná je labilní, vážně nevím. Nejistý sám sebou. Každopádně nepůsobí na mě vůbec dobře.
3) Projekt ,,A“: tam je snad zbytečný koment. Miška ho nechce, on chce jí. Vierka je mimo a vaří. Taky zřejmě mimo. I když polévka vypadala docela dobře a salát taky. Těžko soudit. Je s podivem, jak někdo veřejně hlásí, že nejí zeleninu a ještě mu to přijde normální. Pochopila bych, že nežere hovna, ale zeleninu?! Základ zdravé stravy?! No nic.
4) Juraj: pěkně chlapec obrátil a Lubka se dočkala. Stanky postoj je jasný – Juraj se jí nelíbí, nepřitahuje jí a je nudný. Holka celkem v klidu, nepomlouvá, není zlá a Lubce Juraje přeje….:) Já jí jemu taky přeju. Voháklá krasavice, jak nevím odkud a nevím kam. Olizování kornoutků ve mně spíš vyvolalo kopřivku než rozněžnění. A vážně mě zajímá, jestli je Juraj takový mamlas, že skončí s babou, která ho evidentně nepřitahuje, ale protože se kolem něj točí jako korouhev, tak s ní bude.
5) Tibike: to je ultra debil. Kapra nekomentuju, a jeho nadnesený výraz kdykoliv mluví o sexu, jakoby sex s ním bylo něco úchvatného. Magor. Martinky mi bylo celkem líto, a tenhle idiot si na ní bude mastit ego. A ona chudinka, z něho ještě bude unešená. Myslím, že jeho teta Edina asi tuší, co za poklad mají doma. Prostě odporný, poďobaný, ultra idiot a debil, který si myslí, že je Banderas.

31
piha
Reagovat

30-to přesně sedí….Každopádně si pořád říkám kde takový výkvět vzali.:)Ať už jde o chlapy i ty nevěsty.:D Jediný sympoš je tam Juraj,ale je to ješita jako každý chlap,kdyby mu Sfinga dala jen trošku šanci,seděla by už Lubka ve vlaku…Ale že ho odmítla tak ji hned pomluvil,čímž u mě klesl.
DJ nekomentuju,ten je nesympatický až za roh,jemu bych přála tu poťapanou Slovenku z první řady co byla u toho zedníka,nevím jméno ale prdlá byla extrémně,pak bych mu tam poslala ještě tu Eriku z 1.řady,co byla u toho DJ a Vierku jako bonus,to by teprve viděl.:D
Maťko s tím svým pokladem v teplácích na mě působí slizce a úchylně,podle mě je zakomplexovaný až na půdu tak si honí ego aspoň svalama.:)
Tibor je totální variot,který má sebevědomí na rozdávání-taky se mohl s Maťem rozdělit:D,který si vůbec neuvědomuje,že může být vůbec rád,že za ním někdo přijel.A jak si honí komplexy na té chuderce se zubama jak noty na buben je trapné a slabošské.
No a Niko?narcis jak Brno,pěkný chlap to je,i když těch svalů je až moc,ale jinak v hlavě bramboračka.Nevím proč tam vůbec šel.Asi aby tam byl aspoň jeden chlap k světu?:D

32
piha
Reagovat

Pořád mám ale pocit,že 1.řada byla lepší.Tam se mi moc líbila Pavlína či jak se jmenovala ta Češka co dávala pořádně zahulit tomu DJovi a Erika-opět si nejsem jistá jénem co usilovala o Miška.:) Ty byly husté.:D

33
galadriel
Reagovat

Wau rekap, teším, idem čítať, nech sa pred tými televíznymi novinami pozitívne naladím.

34
galadriel
Reagovat

Bazinga super rekap, Tiborovi si fakt naložila :D :D tento diel bol taký menej vtipný, skôr sa človek ešte viac ako obyčajne zamýšľal nad psychickým zdravím účastníkov.

35
Elko
Reagovat

Bazinga: moc díky za rekap, zlepšila si mi náladu, akurát ten Niko ťa fakt s.r. :-)))

36
Elko
Reagovat

…a páči sa mi, že si odsúdila poďobaného Tibikeho :-) pretože OFF-ONka si to proste nezaslúžili, je síce „iná“ :-), ale srdiečko má dobré.

37
Bobby Brown
Reagovat

20 Prochor – už jsem tu chtěl včera napsat, že po tom, co ta „platinová“ čůza od Mati předvádí, se jejímu partnerskému údělu ani nedivím. A vlastně se ani nedivím, že se tak chová, prostě si ta gappa přišla do TV jen vymlátit frustraci.

38
Elko
Reagovat

37 BB: a čo hovoríš na zrzku u Niku? :-)

39
Bobby Brown
Reagovat

38 – vcelku fajná, ale moc prostoru nemá. Zatím vzhledově se mi nejvíc líbí Aneta.
(tedy až po Nikovi samozřejmě…)

40
Blondeeee
Reagovat

Maťo:

Ty dvě blbky u Maťa mi pěkně pily krev. Jedna, co je ověšená jako vánoční stromeček a druhá „šikovná“ se dvěma dětmi v 21 letech? K jejímu původu to sedí, tam je to asi normální, ale pořád si myslím, že dvojnásobné matky (v takto brzkém věku), by se měly chovat rozumě.
Každopádně vzhledově je podle mě nejpěknější ženská z celé třetí série.
Co se týče samotného Martina – jo, působí úchylně, ale určitě ne zle, což se nedá říct o té šedovlasé šavlozubé mamině.

Niko:

Poprvé bylo vidět, že ho ty holky zajímají. Jinak si myslím, že to s tou bývalo přítelkyní, si vymysleli, aby se vůbec něco dělo a protože všem už lezlo na nervy, jak je Niko totálně ignoroval. Každopádně opět se potvrdilo, že nejlépe se radí ostatním. Já být na místě Katky, tak jsem ještě ve větší depresi, než bylo předtím. Rozebírání toho, že má nadváhu a že si může sama za to, že nemá práci, bylo jistě příjemné takhle veřejně.

Tibor:

Nevím proč, ale je mi sympatický. Každopádně to divadlo s Martinkou si mohl odpustit.

Juraj:

Stanka je podle mě super baba a hlavně se mi líbilo, jak mluvila a přistupovala k Lubce. Z Juraje opravdu mluvila uražená ješitnost. Každopádně bych těm dvěma – Lubka a Juraj, přála aby se dali dohromady (bez ironie).
:-)

41
XY2
Reagovat

Já bych si přála, aby se dal dohromady Tibor s Lubkou, myslím, že by to mělo grády :-)

V každém případě najít tam někoho normálního je záhul…

42
Ludmila
Reagovat

40 Blondee
Taky se mi líbilo, jak se Stanka nesnažila házet špínu na Lubku. No a z Juraje a Lubky by nakonec nemusela být vůbec špatná dvojice, ona by k němu vzhlížela jak ke svatému obrázku, jemu by to zvedalo sebevědomí a na oplátku by ji zabezpečil existenčně. A to myslím bez ironie. Fakt by mě potěšilo kdyby jim to klaplo.

43
Vlásek
Reagovat

Pilčík Juraj měl představu, že o něj budou dvě baby bojovat. Když Stanka nalila čistého vína, obrátil jak korouhev a skočil po Lubce, aby mu podepřela pošramocené ego. Ale myslím, že si to ještě Juraj nechá rozležet a nakonec do toho nepůjde. Ani vyštramanděná pro něj nebude dost reprezentativní.

Nika tam zaangažovali hlavně pro okrasu, tak se tam natřásá polo nebo celonahý a jako komunikátorku tam právem přidali jeho údajnou kamarádku – ta svou roli plní velmi dobře, sedne mi. Teď jsem byla v šoku, jak se rozjel co do verbálního projevu a ještě to mělo hlavu a patu! Nikovy komentáře se týkaly těla a to je jeho parketa.

Tibor mi přijde nejnenormálnější z celé skvadry, víc no comment. Souhlasím – Martinka „svá“, ale asi hodná a až moc poslušná.

Projektovi na holkách zas až moc nesejde, jako IT vizionář s hudební specializací je předurčen k vyšším cílům. :-) Ale ta světácká světoběžnice a tanečnice pro dospělé mě baví svým kuchařským umem i sociálně-komunikačními dovednostmi.

44
Vlásek
Reagovat

M+m – vývoj situace myslím bohatě přiživil štáb. V Maťovi rozdmýchávali naděje a fantazie, ženám asi naznačili něco z toho, co jim řekl na kameru. Naivní kulturista si představoval erotické peklo a „nápadníčky“
mu ho připravily poněkud jinak. Svým přehnaným zájmem o fyzickou stránku vlastní i jiných včetně různých „jedlých“ detailů a namachrovanými řečmi zakrývá nezralost a nejistotu. Hodný a celkem už ujetý trouba, co má ve vztazích a intimitě víc nakoukáno než odžito. A protože mu tam nedorazily žádné empatické sociální pracovnice, rozcupovaly na nitky nikoli lůžkoviny, ale milého m+m(nakonec obě m malé ).

45
Jonatána
Reagovat

Bazi, skvělý rekap,moc se mi líbí jako vždycky. Teď jsem si to pustila a dospěla jsem k následujícímu závěru: bratia Slováci nevybírají jen exoty jednoznačně duševně nevyrovnané či přímo nemocné, oni je i nechávají dělat IQ testy. Kdo má víc než 90, neprojde :-). Maťo je úchyl, ovšem ty dvě krávy tam…Aneta mě zklamala, přišla mi zdravá, normální a i pěkná (byť v jejím věku dvě děti není úplně pecka. leč v tomto etniku už skoro stará matka, to je fakt.) a rpojevovalala se jako nechutná, trapná a zlá kráva stejně jako švlozubá stříbrohlavice. Bylo mi obou Maťků normálně skoro líto. Juraj byl dokonalý, jak nezvládl Stančino odmítnutí a Lubka byla vyštramanděná :-). Tibike je prostě nemocný a Projekt DJ A k tomu nemá daleko. zato Vierka je fakt dobrá, světoběžnice zvyklá na luxus. Jo. Hlavně mít vlastní škrabku. Příště koukám opět. Mějte se.

46
J-
Reagovat

Shlédla jsem díl až včera – rekap super.
No a jinak v celé show není ani jeden zcela normální člověk. Tibor by určitě měl navštěvovat prychiatra a Maťo
jak okolo sebe slyší pořád mluvit o sexu, tak mu hráblo a
mluví také jen o tom. Ale jak tu někdo psal, 100 % více
odkoukáno než prožito. Mě z něj leze husí kůže, když začně tajemně mluvit o Maťkovi. Ale fakt ty jeho slečny taky dílko.

47
Prochor
Reagovat

Mně se líbí jak Vierka pořád zdůrazňuje, že je zvyklá na luxus. Tak tím asi myslí hotel Paradise, kde fungovaly všechny kohoutky.

52
Prochor
Reagovat

50- Juraj:Ľubka si na pomoc privolávala temné sily. No to je moc:-)

53
galadriel
Reagovat

No Projekt DJ Andrej sa naozaj vydaril!! DJ začína byť na Slovensku dosť silná diagnóza. Stačí si spomenúť na Mira z prvej rady a to jeho povestné: „Ale ja ťa chcem!!! “ a ten sexi kukuč. Možno by mala Jojka uvažovať nad RS DJ hľadá ženu. Farmári sú už okukaní.

54
Jonatána
Reagovat

53 :-))) výborný nápad: DJ hľadá ženu

Přidat komentář