Panáček v reality show

Mama, ožeň ma! kapitola 5

5. Říjen 2011 | napsal(a): | reality show: Mama, ožeň ma!

Reality zoznamka „Mama, ožeň ma!“, dosiahla najvyšší podiel 27,6% a v čase svojho vysielania bola jednotkou na trhu, porazila Ordináciu v Ružovej záhrade, Adela show i nočné spravodajstvo na konkurencii.

V úterý 4.10.2011 od 21:15 se na Jojce potkáme s našimi starými známými a do našeho panoptika přibyde minimálně 1 nový ženitbychtivý muž. Arpád z Kavy. Zařadí se do standardu toho pořadu, nebo bude něčím vyčnívat ? ;-) REKAPITULACE




upoutávka pro nedočkavce :

http://www.mamaozenma.sk/novinky-mama-ozen-ma/clanok/nevinny-misko-s-byvalou-partnerkou-sa-vyspal-den-po-zoznameni.html

Romantická doku show nabírá obrátek.

 U DJ v Prešove přichází na řadu loučení.

Poslední snídaně. U hrnku horké kávy se Miro pokouší  zapůsobit na Pavlínu, aby zůstala. Nabídka luxusní. Wellnes, sauna, masáže. Mamička Iveta působí jako divák na tenise a bedlivě sleduje, jak Pavlína vybere Mirův „míček k čáře“. Hm… tak zase smeč… Pavlína odjíždí s Erikou „ smer home“.  Erika zareagovala na vyslovení svého jména a všechny přítomné omráčila téměř souvislou větou, bez výraznějšího použití konverzační vaty „ako“:  „Inač pochádzame ako ako z opice“. Možná, že sama nevěří, že to vyslovila a tak se štípe do levého ňadra, aby se ujistila, že se jí to nezdá… Z dalšího pak jednoznačně vyplynulo, že by někdo z náboženské obce, pod kterou Erika spadá, měl dohlížet nad jejím čtenářským kontem v mestskej knižnici. Čte hodně těžké knížky!! A taky by neškodil dohled nad tématy, které probírá s kámoškami. Porodu se neboj, Eriko! Zas taková hrůza, abys to jednou, dvakrát za život nezvládla, to není ;-).

Snídani máme za sebou, je čas se načančat, cudně zahalit kérky na hrudi a přesunout se do obýváku k definitivnímu zhodnocení společně stráveného času. Mamička Iveta dává Erice dobrozdání, že je skutečně fajn holka, jen za nevěstu by jí asi přeci jenom nechtěla. Erika se naprosto zbytečně upnula k té druhé části hodnocení a je trochu zklamaná. Jak tohle vysvětlí lidem… Nezbývá než věřit v milosrdný čas. Ten umí zázraky. Třeba zanechat ve vzpomínkách pouze tu část „jsi fajn holka“.

Pavlína tohle natáčení hodnotí docela pozitivně. Sice se nakonec dozvěděla, že se Mirovi zdá přitažlivá jen „v tomto svetle“, ale tak… zvykol by som si. Pavlína všechny uklidňuje, že se v Prešove bavila. Na čí účet, chápe možná jen maminka Iveta. Hodnocení pouze pro diváky?  Uvědomila si, že způsob života, který vede v druhém největším městě ČR, jí plně vyhovuje a je za něj vděčná. Takže Pavlíno, ruku na srdce, co ten Miro? Pavlíně stačí holá věta:  Miro není chlap! (minimálně proto, že se neholí v podpaží)

Miro se cítí trochu rozporuplně. Na jednu stranu mu Pavlína řekla, že si myslí, že si možná může najít partnerku, na stranu druhou cítí, že krutá brňanda měla v lecčems pravdu. Resetovat hlavu nestačí. Měl by resetovat svůj život. Měl by začít nový život. Měl by se sebrat a začít to řešit. Měl by se pochlapit a … udělá to! Začne tím, že vymění šatník…

Tak hodně štěstí, dýdžeji!

I v Liptále se musí číšník Michal rozhodnout, která z nápadnic si sbalí svou batožinu.

Rekvizity s obrovskými srdci rozestavěny v obývacím pokoji, dívky zaujímají pozice po Michalově pravici i levici a přichází očekávaný verdikt. Pravda, trochu krkolomným způsobem : „Jedna z vás bude muset dnes opustit tento byt. Je to jedna z vás …“, ale není pochyb. Domů odjíždí Lucia. Michal to tak cítí od samého začátku a Lucia by musela být na hlavu padlá, kdyby na tato slova nebyla připravená (zvlášť po nevydařeném večírku ve dvou). Ale připravená je. Kopačky se nepřijímají snadno, zvlášť když u toho asistuje televizní kamera. Proto s obrovským sebezapřením předvádí rozradostnění a úlevu. Michal je trochu překvapen jejími pohyby, a tak pokládá doplňující otázky. „proč jako je ráda, že odjíždí?“ To už je na mladinkou Slovenku moc, hopsání si připravila, úsměv natrénovala, ale vydat ze sebe kloudného slova, je nad její síly. Snaha o vyslovení pár jednoduchých vět ztroskotává hned v úvodu, a když ani na potřetí není schopna vyslovit „odľahlo mi“, jde si raději zabalit. To, že jí slzy začaly nekontrolovatelně téct přesně v tom zlomku vteřiny, kdy se obrátila ke kameře zády, bylo nad slunce jasné.

Poštovní úřednice Jana neskrývá nadšení. Jenže… něco tady nehraje! :-)  Lucie opustila dům a Jana si užívá společné chvilky o samotě s Michalem na terase. Michal naznačuje jako zběsilý, že to necinklo. Alespoň pro něj ne. Že sranda sice musí být, ale pro vztah to nestačí. Jana je zřejmě ještě plná adrenalinu z vyřazování, a tak si nevšimla, že stěhovací vůz na její zavazadla, právě zaparkoval u branky.

Ale nešť, její čas ještě nepřišel. Jdou se vyvětrat. Michal vyfasoval kočárek s miminem, Jana prase Morfeuse a jdou se projít po návsi. Groteska zvaná  „200 kilový Morfeus se urval z vodítka pro křečka“ byla příjemným zpestřením před Michalovým rozhodnutím vyprovodit i Janu.

Teď už jen zbývá vymyslet způsob, jak to říct mamince. U večeře to bude bezpečné. Michal je hodný syn. Rodičům se sdělují výhradně pozitivní zprávy! A tak se maminka Jarka, které Jana padla do oka, dozvídá, že se skoro snoubenci dohodli, že zůstanou přátelé.

Jana tuto dohodu sice potvrdila, ale z jejího úhlu pohledu, byla uzavřena pod nátlakem. Je zklamaná, je moc zklamaná, zamilovala se… Hlavu vzhůru, Jano. Jestli ses dokázala „zamilovat“ během natáčení romantické doku-show, za přepážkou u balíků máš taky šanci!

Marek ve Žďáru taky vyřazuje !!

Poľovník  zcela nekontrolovatelně používá pro hodnocení dnů ve společnosti dvou Monik slovo „úžasný“. Možná by mu měl už někdo vysvětlit jeho skutečný význam, případně pravidla, kdy se nehodí ho užívat. Marek si pochvaluje variaci na téma pivo a rum, dále si pochvaluje délku pobytu v restauračním zařízení a nechybí ani sebekritika. Přiznává, že dneska musí být zbraň zamknutá na sedm západů, protože jinak se s tím třesem, který připomíná projevy vazoneurózy, prostě netrefí.

A netrefil se zřejmě ani při vyřazování. Posílá domů tu Moniku, která je mu zjevně bližší. Tu Moniku, která je bližší celé rodině. Tu Moniku, která předchozí den plácla, že by si asi měla nejdříve vyřešit svůj život v očekávání, že jí nabídne i Marek, aby zůstala. (všichni ostatní členové rodiny tuto nabídku již učinili). Marek v zajetí piv a rumů to vyhodnotil tak, že bude lepší, když blondýna odjede. Tak odjela.

Maminka to nese špatně. Markovi je úplně jedno, kdo co jak snáší a odchází na 10 minut ven. Nestanovil však, od kdy se začíná těch 10 minut počítat, takže když už to trvá celé dopoledne, maminka zuří. Vychovala kluka podle svého nejlepšího svědomí, chybám  se samozřejmě nevyhne žádný z rodičů, ale jeho chování vůči návštěvě je NEAKCEPTOVATELNÉ !!  Během práce na zahradě kuje pikle s černovlasou Monikou,  která se v konečném důsledku stává Markovým obhájcem. Již po druhé padlo podezření, jestli Marek nepreferuje ve vztazích muže. Maminko, muže ne. Náš kolektiv tipuje, že preferuje pivo.

Černovlasá Monika tuší, že ve Žďáru ji pšenka nepokvete. Krávu v ozvěně dělat nebude, v pití piva ani v páce Marka nepřekoná, být za nežádoucího testera ohledně Markovy orientace se jí asi nechce, Marek její výzvy k navázání alespoň přátelské komunikace úplně sabotuje, tak tohle by byl oříšek i pro jiné kabrňačky ;-). Zvlášť, když se celá situace komplikuje tím, že se Marek zabarikádoval v bezpečí svého dětského pokoje a jako spojku používá Broka. Brok je prostě miláček. Na nic se neptá, nic nenařizuje, nevyčítá, radostně vrtí ocáskem, když se s Markem potká, spolehlivě aportuje, umí zachovávat tajemství a jeho největší předností je, že tak celkově drží hubu. Maminko klid, Marek nepreferuje ani Broka!!

Z ukázek na příště vyplynulo, že se do budování vztahu Marek a Monika hodlají vložit kamarádi z mokré čtvrti, které Monika okouzlila svým řidičským uměním. Tak uvidíme…

V Spišskej Belej je ten, kdo vyřazuje, Dominika. Vyřadila romantického pumpára z provozu.

Mišovi po první společně strávené noci s Dominikou, došla slova. Mlčky jí krůživými pohyby, které má nacvičené z mytí auta, hladká ruku a se staženým hrdlem si představuje, jaké to bude, až tu Dominika nebude. Je čas zaplašit ty chmurné myšlenky. Přichází prostor pro otázky. Dominika, čo povieš doma?

Dominika se tak tak vzpamatuje, aby neodvětila „ja tiež“ , což jí vyvede z konceptu a  pak rychle, ale bezmyšlenkovitě odpovídá pravdu. „No tak co by říkala, asi nic.“ Mišovi to vžene slzy do očí. Vstává, následně padá Dominice do náruče a ramena se mu třesou v nezadržitelném pláči. K ramenům nakonec přidává i celý zbytek těla a tak máme možnost několik dlouhých vteřin sledovat, jak se Mišo stává opět malým chlapcem, který se nestydí za své slzy. Dominika s naprosto nezúčastněným výrazem ve tváři věnuje pumpárovi bezpečí své náruče.  Michal si uvědomuje, že je potřeba nějak svůj kolaps vysvětlit a tak se pokouší přesvědčit přítomné, že pláče štěstím. Tato očividná lež ho opět divoce rozpláče a Dominika rezignovaně znovu nabízí své plece. Miško se po chvilce uklidní. Papírový kapesník je zcela promočen slzami a Dominika? Dominika nehla brvou. Vracíme se zpět ke krůživým pohybům (stále na rukou) a tyto evokují  Mišovi kdoví co, šílenství nabírá na intenzitě a pak příjde vyznání. „Dominika milujem ťa!“ Tady už se Domča chytá a tak následuje nacvičená fráze „ja tiež“ ve variantě „ aj ja teba“. Podle všech pravidel holčičího lhaní předpokládám, že měla zkřížené nohy pod stolem,případně  prsty na druhé ruce, protože jedině tak to mohla vyslovit a přitom se nepropadnout do západního Německa… (já to občas ještě používám, kdo z přítomných kolegyň též ? J)

Miško se během dne dal jakž takž do pořádku, povodil Dominiku po městě, ukázal jí turistické zajímavosti blízkého okolí, chvilku postáli na nákladním vagónu při zapadajícím slunci, no a pak přišlo něco, v co běžný divák romantické doku-show nedoufal ani v nejdivočejších snech.

Michal se vytasil s odvážným plánem. Zavedl kameramana před lékárnu a s naprosto vážnou tváří, odhodláním a bez jakýchkoliv pochybností o správnosti svého konání oznámil národu, že před další nocí s Dominikou neponechá nic náhodě. Potřebuje pojistku. Pojistku výkonnostní. Nechce Dominiku zklamat, moc mu na ní záleží. Jde si pro tabletky. Pro tabletky podporující erekci. A dámy a pánové, opravdu šel.

Dominika zatím tráví poklidný večer ve společnosti mamičky. Zatím ještě nic netuší a tak Michala, který nejdříve vystál frontu na pomeranče a pak i na ArgiNmax, znovu vítá s otevřenou náručí.

Přichází TA chvíle. Jsme svědky toho, jak mladý krásný pár leží ve společné posteli. Mišo objímá něžnou Dominiku, tabletky připravené v nočním stolku a naznačuje, že „dneska by to šlo“. Jenže asi ne dost srozumitelně, Dominika jeho náznaky nepobrala ani náhodou. Mišo činí nabídku k rozhovoru o intimnostech. Domča skoro v polospánku odpovídá „jasné!“.  Michal jde více k věci, nepozorovaně přechází od nabídky rozhovoru O INTIMNOSTECH, k nabídce INTIMNOSTÍ samotných. Asi ho to samotného vyděsí, a přes dostupnost  tabletek v nočním stolku, zvolil dost podivný časový harmonogram  (o mesiac, o rok…) Dominika zcela zřetelně vytřeštila oči (celá tato scéna se natáčela v šeru ložnice, takže její bělmo najednou na obrazovce zasvítilo jak 200W žárovka) a dlouze, ale skutečně dlouze mlčela. Pak se pokusila o nějakou reakci, ale nebylo v jejích silách myšlenku jasně formulovat a tak Miško, jako správný kavalír, to dokončil za ni. Uff… :-)

Pojďme raději rychle do Hodonína.

Tomík, v budoucím životě dozajista vítěz ceny „muž tisíciletí“ si užívá poslední den ve společnosti obou z dívek. Přísná, ale spravedlivá královna Aňa připravila pro nápadnice další úkol, po jehož splnění bude mnohem více jasno, kdo získá ruku Tomíka a půlku Hodonína k tomu.

Šárka bude umývat okna, Martina vyčistí koberečky.

Martina si nasadí apartní gumové rukavice a prozradí, že v této domácnosti jsou prioritou jiné věci, než čistota. Tomík se holedbal, že u nich se provádí úklid 2-3x týdně, což Martina velmi diplomaticky zpochybňuje. Nicméně k žádnému skandálnímu odhalení nedošlo, protože k Martině se přilepil Tomík kontrolor a pomahač. A nejen to, také věrozvěst pravdy. Pravdy o sobě. Je perfekcionista. Perfekcionista v tom smyslu, že ON musí být perfektní. Užírá se tím, když není. Je zahleděný do sebe –jeden z důležitých faktorů pro kvalitní vztah… J. Martina nechává Tomíka breptat ovšem jen do okamžiku, než začne zjišťovat, jestli i ona sdílí přesvědčení, že je Tomík perfektní. Martina si vybaví  a použije téměř všechna synonyma a opisy, jimiž by mohla charakterizovat Tomíka tak, aby se neurazil. Tomík však působí jako sluchově hendikepovaný, protože on nejen, že se neurazil, on to prostě a jednoduše nepochopil. Nepochopil ani Martininu výzvu, aby ty vyčištěné, ale mokré koberce do pokoje nedával. Během této sekvence jsme měli možnost vidět Šárku, kterak na imaginární hudbu rozpustile tančí, zřejmě na terase. Asi byla ráda, že má ta okna za sebou. A byla to dobře odvedená práce!

Následuje vyhlašování výsledků. Maminka chválí Šárku, že okna vyčistila do vysokého lesku, a žertovně kárá dvojici Tomík a Martina, že pro samá sladká slůvka zapomněli na praktičnost. Mokré koberečky do pokojíčku nepatří!

Tomík sedí na trůnu (divan) obklopen kráskami. Šárce jeho ruka na rameni zřejmě nevadí, Martině  naprosto očividně ano. Tyhle obrázky by mohly být směle použity jako názorná ukázka při vysvětlování termínu „osobní prostor“. Každý jej máme nastavený jinak. Martina do něj Tomíka pustit nechce. Maminka Aňa, která se vyzná v ascendentech a jiných vaginalitách, má ale EQ zhruba stejné hodnoty jako své životní číslo a rozhodne se chlapečka osmělit. Proto začne skandovat „pusu, pusu!“, na což jak Martina, tak Tomík reagují ve stejný okamžik. Zkoušeli jste někdy do hlubokého talíře s vodou nasypat hodně pepře? A pak do toho kápnout saponátu? Víte co udělá pepř? Pepř udělá to samé, co předvedla Martina. Rozeběhne se ke kraji J. Perfekcionista Tomík s našpulenými rty téměř prorazí hlavou zeď. Martina vysvětluje, že pusa je pro ní nepřekročitelná mez, není ochotna toto připustit. 3x šťastně rozvedená matinka se diví. Já se divím Martině, že cestou z divanu náhodou neprovedla dobře mířený kop do obličejové části pečlivě nalíčené perfekcionistovy rodičky. No nic, zde jsem se nechala trochu unést… J

Vraťme se tedy k „duelu“. Šárka oproti podpisu přebrala úhledný balíček s kopačkami a bylo na ní vidět, že tuto zásilku očekávala. Nevím jestli za pomocí triků na bázi holotropního dýchání, či jiných specialit, vybrala z mnoha tisíců myšlenek tu správnou a milému Tomíkovi a jeho mamince tak trochu vytřela zrak. Maminku zřejmě mrzelo, že Šárka se nezhroutila v hysterickém oblouku a nezačala si rvát vlasy nad tím, jak přišla o svou životní šanci. No, maminko, to zboží, co tak vehementně nabízíte, se jeví jako kazové… Pro ty, kteří rychle zapomínají jen krátké shrnutí:

Jedná se o zakomplexovaného SBS-kára, co spí v holčičím pyžamu, je zahleděný do sebe, podporovaný nekritickým obdivem netolerantní matky, a když mu dívka řekne NE!, bere to jako žertovnou výzvu… No není to prostě cyp? Odpovím si sama. Je!

Nový muž na scéně!!

Nový muž na scéně je Arpád z Kavy. Do RS ho nepřihlásila maminka, ale švagrová. Maminka Arpáda z Kavy nemluví slovensky. Švagrová Arpáda z Kavy mluví slovensky jen částečně. Arpád z Kavy se jeví jako málomluvný –  až nemluvný, proto nebylo možno rozpoznat, jak je na tom se slovenštinou on. Kava je na Slovensku. Už je nám asi všem jasné, proč obě nápadnice jsou ze Slovenska. Minimálně tlumočník se jim do toho barevného domečku bude hodit, a aby to nebylo příliš náročné, obě jsou to Katky.

Katka mladší přichází jako první. Vítá ji snědý Arpád z Kavy i švagrová Rožika. Katka ml. se uvádí poměrně nezapomenutelně. „Fototyp V“  u obou občanů Kavy se jistě předává geneticky z generace na generaci, Katka ovšem má potřebu to komentovat slovy „ jé, vy jste hezky opálení, to dělá asi ta práce venku“. Katka mladší potřebuje hodně mluvit. Což s málomluvným, až nemluvným Arpádem z Kavy, asi bude problém. On s ním bude problém asi ve více věcech. Ač zručný švec, který se s řemeslem sžil tak, že se nakonec přidal k murárům, provádí práce na domku svépomocí. Což o to, jen ty nedodělky… Okno, co  nejde zavřít v koupelně ,Katku mladší rozčílí natolik, že rázným hlasem nadiktuje technologický postup i pracovní pomůcky, které budou nutné k provedení práce a trvá na odstranění závad. Arpáda tohle rozradostnilo. Katka získává plusové body.

Jako druhá přichází Katka starší a vypadá to, že je do Arpáda z Kavy, již delší dobu platonicky zamilovaná. Nebo jsem tomu špatně rozuměla? Jediné, co jsem vyhodnotila jako zaznamenáníhodné v souvislosti s ní, byla její hláška „ je to hruoza“ (vím jak se dělá stříška nad o, ale takhle to vyzní úplně přesně tak, jak to řekla).

Ženou, která bude celé seznamování v Kave řídit, je ale jednoznačně Rožika. Nevěsty úkoluje, pozoruje, testuje, vyhodnocuje, komentuje a padne-li dobrá karta, zřejmě i doporučí. 

Co uvidíme příště?

Příště rozehrají své příběhy:

Roman se 3 nápadnicemi, z nichž jedné chybí obočí, druhé sex a třetí sebevědomí. Všem nevěstám pak očividně chybí zdravý rozum.

A dýchavičný Pavel s maminkou, která o svém chlapci nemá žádné iluze, neb ho dvěma národům představuje slovy „Pavel není žádný génius“. Tak uvidíme.

A devótní závěr nesmí chybět ani dnes J. Vivat Barbora Vallová, Mišo Hudák a celý realizační  tým pořadu Mama ožeň ma!

I dneska určitě chybí  v rekapu spousta vtipných moment, ale nezapomeňte „tak to vidí předseda“ :-)

 

Bazinga

jsem předseda. Předseda klubu smesvině. Moje rekapy ke slovenským seznamovacím reality show jsou touhle funkcí poznamenány.

Mama, ožeň ma!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 626
2
Bazinga
Reagovat

1 : ad spoiler. „semsvině“, já se fakt smála :-D

3
Elko
Reagovat

2: to budú všetci :-)))

4
Bazinga
Reagovat

:-D. Asi mu na FB zašlu nějaké odkazy na agentury práce v zahraničí, protože … protože on se rozhodně bude muset vystěhovat :-))). A DJ z Prešova bude druhý :-))

5
Viktorie
Reagovat

Já se těším na zítra.:-DDD

6
Bazinga
Reagovat

Viktorko já též :-))

7
Elko
Reagovat

4: Bazinga, vidím že tu si to okomentovala oveľa miernejšie, šťavnatejšia bola správa na FB :-)))

8
Bazinga
Reagovat

7 – ok, tak aby si někdo nepřipadal ošizen ;-)

můj koment na FB byl tento :

„Ten se bude muset odstěhovat do dalekého zahraničí, protože v SR+ČR už nezasune… :-))“

9
okkvp
Reagovat

Arpád pro mne vyčnívá už jen názvem bydliště. Ale už jsem to našla a moc se těším, protože to si zas asi rozšíříme obzory ve slovenských (maďarských) nářečích.

10
lukas
Reagovat

Na jednej strane sa bavim a na druhej strane som smutny ako su vykreslovani slovaci, vsimam si to na viacerych RS.Vazne takto oligofrenickych jedincov som nezazil naozaj snad nikdy(par vynimiek bolo)v mojom zivote.Na jednej strane mi je to luto, lebo cesi si asi myslia, ze takychto slovakov je asi dost:D(osobne bych ich vrazdil) Aj ked show mam rad, Hudakove hlasky su super a citam aj tieto rekapy,komenty, fakt dobre.Samozrejme, props Joj-ke za hladaci talent, takychto dementov(SVK)som uz dlho nezazil.

11
Viktorie
Reagovat

10 – Lukasi, to si neber tak osobně.:-) On takovej Řízek nebo ten z Hodonína (jak on se to honem jenom jmenuje, ještě jsem nedopila kafe, tak mi to nemyslí.:-D ) taky nejsou bůhvijaká vizitka Čechů. Blbové jsou holt všude.:-)

12
kanárek
Reagovat

10
Tak tak, když jsem byla na Slovensku, připadali mi tam lidé vcelku normální. Ale i u vás jistě funguje Gaussova křivka, podle které vybírají do RS právě exoty z jejích okrajů :-). Průměrného člověka tam nejspíš neuvidíš ….minimálně bude mít sklon k exibicionismu.

13
romantička
Reagovat

zdravím, ještě jsem se neprobudila a už jsem samej pozitivní názor!

ad spoiler:
Celý ten článek je prošpikován zavádějícími větami, které mají příliš daleko do skutečnosti. Dominika a nějakej exfrajer? Pch! Vidím jí to v očích, aj cítím to teplo objetí. No jasně že po týdnu musela odjet a jasně že Michala nikdy nikomu nepředstaví, natož rodičům, ale ten vzájemný idolismus z nich na mne zurčí jak potůček slz z Miškových očí.
Hájek taky plakal jak hřebeček, a jak to dopadlo!

*****************************************
a k článku:
„Samec Miro z Mama, ožeň ma: Prečo ho opustilo osem žien?“

Všimněte si dále v textu:
„Mladý muž, ktorý mal podľa vlastných slov už deväť vzťahov, má vraj zároveň veľkú smolu na ženy.“

Už jsem se bála, že si tu pavlínu nepřipočítá, ale dídžej je ve svých statistikách důsledný. Teď jen jestli si to ranní buzení v ložnici den po příjezdu Pavlíny zařadí mezi své proslulé osmihodinové orgie!

*****************************************
p.s. Bazingo, pokud vím, ty sis všimla té problesknuté onanopoutávky…
„exfrajer na Horehroní“… no není to nádherná nahrávka na rým?! ;)

14
Wally
Reagovat

romantičko- osm ho opustilo a jednu on

lukas- Tomáš, Řízek, Pavlína, Šárka ti přijdou normální? a to nemluvím o jejich rodinách

16
romantička
Reagovat

14 – Wally, aha, vidíš,
tak to ale dřív bylo 7+1 protože si jsem skoro jistá, že v RS mluvil o osmi vztazích sakumprdum

17
Prochor
Reagovat

Někde jsem četl hlášku: „…já jsem si myslela, že Arpád je národnost…“
Za to by se měla dávat divoká karta do smesvině.

18
Prochor
Reagovat

Jeden z nejvýživnějších momentů pro mně:
Myslivec (tedy jeho rodina) pozve uchazečky do lesa na výlet. Chvíli nadšeně chrochtá do ozvěny a pak bez nejmenšího zájmu o ženy odchází. Jeho sestra to komentuje slovy k šokované nápadnici : „Taky jsi mohla udělat tu krávu“! :(
P.S. Představa, že něco takového zachází se střelnou zbraní mně děsí. Asi si budu kupovat borůvky v supermarketu.

20
Bazinga
Reagovat

17 + 18 jj, jsou tu hlášky, které se zapíšou do zlatého fondu klubu ! :-D

10 Lukáši, všichni už to napsali přede mnou. Nemáme si co vyčítat, jde to napříč bývalým Československem ;-).

21
romantička
Reagovat

18: no, to je můj osobní favorit na blba – takovej ten nejúděsnější vbesnickej buran
jak von se dycky těší do tý hospody, až si ho budou ostatní burani dobírat, že má doma televizi a nevěsty a on má ten půllitr v ruce a halasí, že z toho má srandu a pak dá ferneta…
mňam – daleko lepší než ti zdánliví exoti a přitom tak častej zjev

22
romantička
Reagovat

10
já nějak ani nevnímám čech/slovák srdíčka s logem jsou za nima český i slovenský

23
kanárek
Reagovat

Taky jsem od Řízka v lese nebyla. Ten chlapec už má ve 30ti místo mozku z piva kostku. Není divu, že se nejlíp cítí v hospodě mezi svými. Alkohol srovnává úrovně:-). Jednu takovou inteligentní alkoholickou debatu přepisuju. Trvala asi 10 minut: Héhehéhéé, Já ….škyt…tu peněženku otevřel. škyt…..héhehéhé…..To je dobrý, héhehéhé……Nic tam nebylo…héhehéhé. Minimálně 10x pro velký úspěch opakováno.
Mimochodem alkoholová demence je nevratná, takže lepší už to nebude.

24
kanárek
Reagovat

K 23
To nebyla Řízkova promluva…jen příklad odposlechnutý od šedivých alkoholiků u zastávky.

25
romantička
Reagovat

19
tak to je velmi vydatné! :D
jestli si ji vzal, dosáhl svého jen napůl
byla to šou + stání, jinak k ničemu nedošlo
;)

26
Bazinga
Reagovat

25 :-D, ta čeština je naprosto úchvatná !!!! :-)))

27
romantička
Reagovat

26
Je!

28
romantička
Reagovat

23
Hojky kanárku :)
jenom desetkrát? to asi přijel autobus ne?
znám některý, co by si s takovým souvětím vydrželi celej víkend a v pondělí ráno by to dali k dobrýmu jako epizodu z báječný neděle na chalupě ;)

29
kanárek
Reagovat

25 romantička
Ty jsi dnes v nějaké rozverné košilaté náladě :-) Já ještě rýmuju konec tvé 13ky a ty vytáhneš ještě větší kalibr! :-)

30
kanárek
Reagovat

28- Ba. Bus mne zachránil. Dýl bych to nevydržela a dobrovolně bych si protkla ušní bubínky. Za střízliva je to poslouchat běs. To byli alkáči téměřztvrdlí celodenní, bo jsem je slyšela v poledne. Těm už pak stačí jedno, aby byli našrot.

31
kanárek
Reagovat

oTTo mantička
Tu básničku až doděláš, připíchni barevnýma špendlíčkama, ať je nástěnka veselejší :-)

32
romantička
Reagovat

29
no, asi bych měla přibrzdit, ale když on je ten Míša tak děsně sexy…

jdu se hormonálně zklidnit sem:
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10101491767-prenos-z-jednani-poslanecke-snemovny/210411034000504/

33
Elko
Reagovat

19: vidím, že dnes to bude nářez :-))) bulvár sa v tom vyžíva.

34
kanárek
Reagovat

32- To určitě…tam bych klikla leda nevědouc, že jsi (pode mnou) v klubu….chceš aby mne trefil šlak?! Sněmovna. :-)

35
Bazinga
Reagovat

33 :-)),já osobně hořím nedočkavostí, protože on je přesně ten typ, který to chtěl pojistit (tak si vzal 2-3) a je ztopořený dodnes. Možná by se tím vysvětlovalo i to, proč tak strašně brečel… :-D

36
romantička
Reagovat

36
teď teprve koukám pořádně na tu fotogalériu
on to všechno možná přepojistil – třeba ho Domča zahlédla, jak na šicím stroji defloruje kondóm a lekla se, nedala, ujela
ale s mamou na chlpaté pohofce už vypadaj v poho – jen ten Jěžíš nad nima vypadá dost znaveně…

38
Viktorie
Reagovat

Těším.:-D Moc.:-D

39
Akcinel
Reagovat

Čtu Šárka v Paneláku a říkám si, že ji asi natočili u ní doma a ono toto!Cesty osudu jsou fakt spletité. Dávku dostaneme už za 165 minut, hoho.

40
kanárek
Reagovat

Milá předsedkyně, doufám, že už od rána pečlivě čistíš monitor (aby lépe viděla), klávesnici (aby úderněji psala) a hledá největší repráky (ano, aby lépe slyšela). :-)

41
Bazinga
Reagovat

:-) jasnéže. A hlavně se nesmírně těším … :-D

42
kanárek
Reagovat

Fuj, já to snad nevydržím…tak zatím se budu obrňovat, protože jsem se minule přistihla, že se jsem ten díl vlastně moc dobře neviděla, protože jsem často nevěřícně vrtěla hlavou, zvedala oči v sloup nebo se mi z rozrušení mžily.

43
romantička
Reagovat

už mi kape kafe :)
dneska se budu dívat tady s váma na netu a jojku z kabelovky si jen nahraju

44
Bazinga
Reagovat

42 :-)), jako je to trapné… ale já fakt od neděle, týden co týden poctivě odpočítávám :-D

43 :-)) kafe na večer ? Závidím. Jsem už ve věku, kdy dát si kafe takhle večer by znamenalo, že s očima vyvalenýma jak Hurvínek přivítám svítání… :-)

45
kanárek
Reagovat

Až tam bude ten nový starý Arpád,tak mi řekněte, jestli ta jedna nápadnice nesoutěžila o Machalu, jo? http://reality-show.panacek.com/hleda-se-tata-a-mama/soutezici-o-petra-machalu

46
Elko
Reagovat

Zahrievačka na večer… ďalší prepis našej Eriky :)

„Z zo ozačiatku ako sommm ako bola ako s Miromm ako hrať ten boulink, tak mí to nešlo, no hhale sssom bola prekvapená, že na prvýkrát mí to potom išlo. Ten boulik hh boulink niikdy som to nehrala, ale som vyhrala, toto mi hhako bolbolo sranda, no á Mírko chcem sa ťa opýtať, že čči som ti symmpatická?!“

47
romantička
Reagovat

44 já sem taky v tom věku, jen to mám prohozený a před chvílí jsem se probudila – spát pujdu tak v devět ráno

48
Bazinga
Reagovat

45 a která myslíš, že to byla ? Ta vypadnutá bloncka ?

49
kanárek
Reagovat

44 Bazinga – Nic si z toho nedělej, já nemůžu ani zelený čaj…to by byly místo spaní manévry. Dám si bílý.

50
kanárek
Reagovat

48- Myslela jsem as tu poslední…ale můžu se plést, zatím se tam jen mihla.

51
lukas
Reagovat

No jo, mate pravdu, exoti su vsade.He he, ano, rizek je klasa tiez, hlavne mat plne brusko a je spokojny.Tie dve sa k nemu absolutne nehodia.Misko, to je kategoria sama o sebe, jeho hormony soplu s oxytocinom musia mat diskoteku.Sarka ta je trafena, ale presne a poriadne.Martina mi pride taka oplasena, ale moze to byt fajn baba.Som zvedavt na tych novych exotov, uz z dokrutky mam divne pocity, ze budu dosti podobny hore menovanym, alebo kategoria FHZ.

52
lukas
Reagovat

sry za typos.. dnes sa tesim jak rizek na rizek:D

53
Bazinga
Reagovat

52 :-))

54
romantička
Reagovat

tak v paneláku šárka zatim nebyla, tak snad teď v posledním vstupu

55
galadriel
Reagovat

54- Romantička, Šárka bola v paneláku pred treťou epizodom Mama, ožeň ma, ked zhánala múku na tie super bezlepkové langoše.

56
Bazinga
Reagovat

55 :-)), což jsme mimo jiné i komentovali v diskusi, ale neva !!

57
Bazinga
Reagovat

6 minut !! Jsem zvědavá, jestli budu bulet, jako každý Nový rok po hymně :-D

58
okkvp
Reagovat

19 – hm tak konečně mi došlo, proč ty strašlivé slzy – veď viagra je taká drahá !

59
Bazinga
Reagovat

58 :-DDD , krom toho, já sice nejsem chlap, ale to možná po mnoha hodinách i bolí, ne ? :-))

60
romantička
Reagovat

já se picnu!
no já jednu diskusi zcela vynechala – a teď tu sedim jak jetel u paneláku

61
Bazinga
Reagovat

60 :-DDDD

62
romantička
Reagovat

vyjágra je hlavně na předpis,
a z Mišky mám dojem, že mu stačí obal na punčochy

63
Bazinga
Reagovat

UŽ !!!!!

64
romantička
Reagovat

JOP, a pak že se nedočkáme :)

65
Bazinga
Reagovat

:-((((, mi se to seká :-((((

66
jenkaa
Reagovat

smesvine, jupi, zaciname:-)))

68
romantička
Reagovat

mně to jede dobře, ale já mam kabel

69
Bacon
Reagovat

No, ty p…! Tak to je kvalita.

70
Viktorie
Reagovat

Erika je boží.:-DDD

71
Mille
Reagovat

Dobrý a zábavný večer všem , zlatí moji !
Tak – nejmladší dcerka nakojena a ukojena, děti si též vybrali svou dávku emocí při DVD Tom a Jerry, manžel odklizen v lázních a pokud mi pojede LIve JoJka,tak i já si dnes přijdu na svou porci :-)

72
Viktorie
Reagovat

68 – Tady to taky nějak blbnulo.

73
okkvp
Reagovat

Lucia dostala koktavku :-)))

74
romantička
Reagovat

už sem zas víc na koberci než v křesle – němčinářka se vopřela do darwina

75
Bazinga
Reagovat

v Kavě to bude drsné !! :-))

76
okkvp
Reagovat

Lucia by mala brzo ísť na výlet do Miškových končin – ten by boľ ten pravy

77
Bazinga
Reagovat

74 :-)), a ani jednou se u toho nezadrhla :-D

78
romantička
Reagovat

75
Myslíš Kavu, hlavní město Arpádie ?

79
galadriel
Reagovat

Lucia nechcela byť trubka pred Michalom, tak radšej zahrala trubku pred celým národom….

80
Bazinga
Reagovat

78 :-D, ááno :-). Však švagriná hrozí sekerou a utínáním rukou… a je odhodlána si to i odsedět :-))))

81
Elko
Reagovat

Pavlína sa pustila do Mira hneď od rána :D, má to ťažké chlapec… a Erika akú tému nahodila, wow :)

82
romantička
Reagovat

76
helke to neni blbej nápad, že by tam byla taková jedna putovní nevěsta – ale já bych nasadila spíš pavlínu :)

83
Bazinga
Reagovat

82 :-))), ty seš dneska vyspinkaná DO RŮŽOVA !!! :-))))

84
romantička
Reagovat

80 švagrová jen machruje, že by šla sedět – nezapomínejme, že osekávání končetin není v Podarpadí trestný čin, ale spíš jen takvá lidová tradice

85
Bazinga
Reagovat

84 :-D

86
okkvp
Reagovat

jááj, to také pekné u toho Miška :-)

87
romantička
Reagovat

no, já s tim mám docela estetickej problém
to kafe si dám až během reklamy

88
galadriel
Reagovat

Róžika a Arpi :-))

89
Viktorie
Reagovat

Hele, má Dominika vůbec nějaký mimický svaly? Mně připadá, že se ksichtí pořád stejně.

90
romantička
Reagovat

89
no to se jí nesmíš dívat do obličeje ;P

91
Bazinga
Reagovat

ste tu všeci tak hezky hnědí :-DDDDD, hodně sluníčka, však ? :-DDD

92
okkvp
Reagovat

já si říkala, proč má Róžika tu bradavici na nose …

93
okkvp
Reagovat

Začátek změny bude výměna šatníka – jáj boha :-)))

94
Viktorie
Reagovat

Morfeus !!! To tam chybělo.:-DDD

95
Bazinga
Reagovat

:-D, tak Tomík má problémy s otvíráním oken :-))))

96
okkvp
Reagovat

Tom neumí otevřít okno ????? …. tohle je opravdu pořad jen ro silné nátury :-)

97
Bazinga
Reagovat

děcka, tohle prostě nemá chybu :-DDDDDDDD

98
romantička
Reagovat

94 Morfeus dobrej – já jen čekala, kdy se spoza stromu vyřítí Řízek s flintou

99
Bazinga
Reagovat

98 :-DDDDD

100
okkvp
Reagovat

98 – myslíš, že by byl kanibal?

101
galadriel
Reagovat

98- nemôže, dnes by netrafil ani hovno…tras je sviňa

102
Elko
Reagovat

:D :D :D nemám slov

103
jenkaa
Reagovat

:-))))
ja nevim cemu smat vic, hlasky v TV a tady, romaticka, Ty jedes:-))))

104
romantička
Reagovat

100 tak teď jsi ale Morfíka hluboce urazila!

105
okkvp
Reagovat

104 – taky se Liptálu zdaleka vyhnu

106
Viktorie
Reagovat

98 – :-DDD

107
romantička
Reagovat

98
aspoň se nám nezastřelí – kvůli tomu že z trucu vyhodil tu pravou

108
romantička
Reagovat

to bylo na 101

109
kanárek
Reagovat

Tak Arpádovka jen připomíná tu žínku z HSTM.

Pavlína se moc snažila být distinguovaná..ale moc pěkně nevydržela :-). Pokud ji posílat na okružní kolečko, pak u Miša jen s dozorem( aby si hned nehodil mašli)
a k Arpádovi radš ne, sestřenice by ji osekala na trup.

110
danaja
Reagovat

Takže to už máme po Mirovi ? Škoda byl to můj favorit, doufám, že Tomíkovi neodejdou také obě.

111
Bazinga
Reagovat

Šárka ?? :-))

112
romantička
Reagovat

Tom mě fakt bolí – úplně se tu kroutim

113
okkvp
Reagovat

já to taky říkám, rozumný úklid je jednou za rok !

114
romantička
Reagovat

113
to by pro tento díl stačilo jako udání směru, kterým se budeme ubírat
a příště si určíme, kterej rok

115
Phoenix
Reagovat

Tom mě pobavil, jak se Martina neuměla vyjádřit a Tom se jí snažil vecpat do úst jiná slova, než původně myslela:)) ohledně jeho figury samozřejmě:)

116
romantička
Reagovat

Bazííí a je to tady!!!!

117
okkvp
Reagovat

Tak prdlajs? brečel, že ty tabletky ještě neměl !!!

118
Phoenix
Reagovat

Mišo si ide kupiť tabletky!:DDDDDD
Ty vole, já jsem hotová! Nevěřila jsem, že to bude takhle rozebírat!

119
Phoenix
Reagovat

Dominika nečte Barvíčko a její Tenkrát poprvé…..??????:))

120
okkvp
Reagovat

:-DDD

121
romantička
Reagovat

119 :DD

122
Bazinga
Reagovat

já se fakt picnu !!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

123
Viktorie
Reagovat

To se tím bude cpát celej rok, než přijde ten správný čas????

124
Bazinga
Reagovat

123 :-DDDDDDDDDDDDD

125
romantička
Reagovat

no neni to krajšie než kdyby si prostě jen vrzli?!!

126
okkvp
Reagovat

Šárka je drtí :-DDDD

127
Viktorie
Reagovat

Šárka je boží.:-DDD

128
okkvp
Reagovat

jj, já bych ho taky klofla, ale do pr….

129
romantička
Reagovat

Šárka, když ji zrovna přebytečných 999 myšlenek nečechrá vlasy, tak je moc moudrá žena – radost mi udělala tím hodnocením ;)

130
okkvp
Reagovat

jézus – dědeček …ROFL

131
Viktorie
Reagovat

Šárka je dneska naprosto dokonalá. Čumím.

132
okkvp
Reagovat

V Kave řádil Dekotým !!!

133
Bazinga
Reagovat

murár :-DDDDD

134
Phoenix
Reagovat

Tomík dostal zásah na solar! Z Šárky se vyklubal docela rozumný člověk:))
Fascinuje mě mama Aňa, kterak je vykulená, že děvčata nerajcuje její Tomík. Trochu mi to zavání Oidipáčkem:)

135
romantička
Reagovat

132
zrovna si říkám, že musíš trpět ;)

136
Viktorie
Reagovat

Chudák Arpád.:-DDDDDD

137
romantička
Reagovat

134
tam to je jasný už od debaty na lavičce o dnešních hrubých mužích a princi Tomíkovi
ale vyplácí se ty účasti v RS
šárka hrála v paneláku, šeps se houpe v síti a po Tomášovi s mamkou nejspíš chňapne Kirdy Stevens

138
kanárek
Reagovat

Vivat Šárka! …..Téda to je kruté střízlivění…Tomovo prozření..kdyby mu to pero bodla do břicha, bylo by to asi milosrdnější než popřít citát :-)

139
Elko
Reagovat

dorazili ma vaše komentáre :D

Inak kedy pochopí žena z dekotýmu, že Arpád jej nerozumie? :D a preto je stále ticho :D a Róžika zo ženských urobila už mužské rody, klasika…

140
romantička
Reagovat

138
z nej mi je fakt blivno, zlatej Miško

141
kanárek
Reagovat

Chudák si nechá Martinu, které vadí i vedle něj sedět….a ONI to na ni zkusí!

142
Bobby Brown
Reagovat

Michalovi záleží na vzhledu a Jana se mu nelíbila, no to nevím co by ještě chtěl. Však je úplně v pohodě. Je to blb. Asi čeká na princeznu na bílém koni, či co.

Šárka otevřela tlamu a hned jsem si poprskal monitor. Tahle baba mě svým projevem neskutečně baví.

Miško si musel ulevovat sám a neměl se o to s kým podělit.
:-D
Sice to myslel jinak, než jak to vyznělo, ale výrok to byl dobrý.

143
romantička
Reagovat

no a máme se na co těšit!

144
Bazinga
Reagovat

ok, tak jestli jsem Barborce Vallové trochu nevěřila, tak z ukázek na příště je to už jasné !!! :-DDDDDDDDD

145
okkvp
Reagovat

Tri baby na jedného ? a čoto zasa za novinku ? …. no nudit se určitě ani příště nebudeme :-)))

146
Akcinel
Reagovat

Příště to vypadá velice slibně. Nedá se další díl sehnat dopředu někde na černém trhu? Kdo to má sakriš vydržet.

147
Elko
Reagovat

o týždeň lovestory Mišo & Dominika vygraduje :-DDD

148
Viktorie
Reagovat

Probůh, kde to zase našli? :-D Myslím ty nový zjevy.:-D

149
Elko
Reagovat

144: my sme ti to hovorili… to sú ksichty, ty vole :-)))

150
kanárek
Reagovat

Je něho hezkého v TV? Já se z toho Řízka na konci musím vzpamatovat. Mohla by to být má další noční můra.

151
Viktorie
Reagovat

150 – Řízek je hodný citlivý hoch, co má rád svýho pejska.:-D

152
Phoenix
Reagovat

Řízek vypadal, že by slovenskou Moniku i bral, tak proč jí sakra nebral????? Já to nechápu……ale velí tomu Brok:)

154
Bazinga
Reagovat

152 :-)))

155
kanárek
Reagovat

142- BB Mišo je drtivě upřímný. On to doizajista tak i myslel.

156
romantička
Reagovat

144 sem ti to tuhle povídala! ;)

věta „pavel není žándnej génius “ a následný pavluv astmatický záchvat a nebo ta ploncka, vyholené obočí pod úzkou linkou – neusnula bych ani mít volno a bez kafe ;)

157
kanárek
Reagovat

151- škrtni první půlku a jsme na pravdě. Brok dozajista telepaticky ovládá mozek hodného citlivého hocha, jelikož žárlí a rázem by se ocitl o příčku níž ve smečce.

158
Bazinga
Reagovat

153 – děkas !!! tentokrát se budu muset podívat ještě minimálně jednou :-), rekap zítra ;-)

159
lukas
Reagovat

sakra, nestihol som a este to neni v archive….necital som ani komenty radsej kvoli moznym spoilerom, musim si to vychutnat na cisto:D

160
Bazinga
Reagovat

Lukáši je to v archivu !! Přečti koment 153 !

161
romantička
Reagovat

161 to bude asi do luftu, když Lukáš nečte komenty ;/

162
lukas
Reagovat

diky diky, cez joj.sk som sa tam nemohol nejak dostat..

163
koc
Reagovat

cus decka po velmi vyzivne diskuzi si video ponecham do zasoby na depresivni vecer ,,

164
Bazinga
Reagovat

161 :-)), komenty ne, ale předsedu jo :-))))

165
Bazinga
Reagovat

163 – koci ovšem udělej to tak, abys nerušil noční klid… protože budeš ječet :-)))

166
lukas
Reagovat

akurat som na 30 tej minute a zatial sa najviac bavim na erike, miskovi, ked sa rozplakal, velmi som sa zacal nahlas rehotat, uplny herec a dominika, jej ksicht ked ho objala sa mi zdal: “ja krava, co som to spravila?“no a mlada lucia spravila zo seba peknu kravu, myslel som si, ze bude trochu mimo, ale toto ma dostalo, pekna “nana“. arpi je vyrecny ako predajca na trhovisku v sicilii.neviem no..idem dalej

167
romantička
Reagovat

tak a já si dám pauzu a pustím si to podruhý

168
kanárek
Reagovat

Dobrou noc a ať vás Řízek straší celou noc! ( Za Řízka lze celkem libovolně dosadit kteréhokoliv mamánka z téhle RS :-))

169
okkvp
Reagovat

168 – já se obávám, že se budu dnes ze sna smát – Tomü a jeho mamü

170
lukas
Reagovat

misko ten je vitaz tejto RS..tabletky na erekciu..najlepsa bola kupa v lekarni..no umieram tu..hudakove hlasky pekne podfarbuju storyline.epic

171
Mik
Reagovat

Měl bych několik nových titulků pro bulvár:

Forrest Gump – celibát pokračuje, pilulky na hlavu nezabraly

Murár bez vrtačky je i jinak pěkný vrták

U Řízka zvítězily pivo, rum, Brok a broky

Tom a Jerry: Jerry (tedy Šáry) vítězí

Prase vše rozštíplo, budeme kamarádi

Pavlína se vrací z Brna: On si na mě zvykne

172
Evík
Reagovat

To nám ta RS pěkně graduje… :)

A asi bude i svatba… A to dříve, než se použije to podpůrné léčivo uložené v šuplíku… To zřejmě Déčko nečekalo, že dřív než za měsíc odmávne nějaké ty intimnosti, bude už třeba čtrnáct dní vdaná…
Já se picnu… :)
Na druhou stranu musím ocenit Miškův pud sebezáchovy (pud rozmnožovací) a jeho snahu nepromarnit šanci, která se nabízí… Na rozdíl od ostatních účinkujících, kteří se úlisně usmívají nebo dostávají sodu už u snídaně… :)
To se přiznávám, že jsem neodhadla a jsem překvapená, že prozatím je v nejvyšším levelu Mišák… :)

Taky už se těším na nové účastníky… ;)

Nevíte někdo, kam na ně chodí? Asi jsou nějaká místa, kde se shlukují, protože to přece není možné, aby našli tolik jehel ve stohu sena…

A nebo je stálým členem redakce zábavy skupina psychiatrů, a ty jdou najisto… :)

Jiné vysvětlení mě nenapadá, ale stejně se už moooc těším na příští úterý… :)

173
Evík
Reagovat

A taky se moooc těším na toho týpka, co jsem si myslela, žesetakjmenujealeonajetonárodnost… (Arpád) :)

Já si nemůžu pomoct, ale on má stejný výzer, jako náš velkolepý politik se sexy mozkem… :) I když uznávám, že ten je na tom krapet lépe… Určitě má víc zubů, manželku, a věřím, že i vrtačku… :)

A taky jste přemýšleli nad tím, co zbyde z té paní, která má nalinkovaný obličej, když se odlíčí??? Se obávám, že Voldemort bude nejspíš bratranec nebo možná i strýc… :)

174
okkvp
Reagovat

173 – myslíš maminku od Tomíka? Ona je dost podobný typ i mamča zpěvačka, ta má výhodu, že je tmavší – taky jsem si říkala, že mamky víceméně jen dvou základních typů – přírodní a umělohmotné. Ze škatulky vypadává akorát paní Řízková s ježkem a teď čarodějnice z Arpádova

175
Viktorie
Reagovat

Já podezřívám Tomíkmum, že je tak nalinkovaná proto, aby ji odlišili od Tomíka. Už když jsem viděla babičku, tak jsem tvrdila, že oni se tam nerodí, ale klonují, že je to všechno jeden ksicht.:-D

176
romantička
Reagovat

myslím že ve 173 není míněna tomova mamka, ale ta nová nápadnice Romana, co se mihla v upoutávce na příště

177
Viktorie
Reagovat

Aha, tak ta se mi ještě naštěstí zatím nějak výrazně zarýt do paměti nestihla, to už bych nespala asi vůbec (zlatej Řízek).:-D

178
romantička
Reagovat

mě teda nejvíc ležej v hlavě ty Tomíkovi
myslim že tady už Viktorie podle babičky ;) Tomíka vydedukovala, že se nějak klonujou
a teď do toho ta posedlost polipkem – vono stačilo to, co předváděl večer při tom tanci, když nasazoval na kapřího hudlana á la kladení jiker a dneska, jak mamka nakousla téma polipek, už startoval zas ten samej rituál
a příště se Martině bude v hluboký noci vkrádat pro polipek do světničky… po tmě… jen tiché kročeje a vrznutí dveří… závan chladu… rty se pudově rozevírají do tvaru leklého bahňáka a z devítky vlevo nahoře se vysouvá šupinaté kladélko… připlouvá mama a babka, které z úst vyčnívá dědova ocasní ploutev…

Rosemary má děťátko , možná i Vetřelec, tak to nějak na mne působí

179
Viktorie
Reagovat

178 – :-DDDD
….starosvati – černí raci, a družičky – ryby….

180
okkvp
Reagovat

178 – Martina taky už na tom audienčním gauči tušila, že by mohlo být opravdu hodně zle a řádně smutnila, taky se nenápadně vrátila do své zřejmě přirozené role a žádné společné čakry a životní čísla, ona je to holka bystrá a prokoukla klona Tomíka už před tím slavným nákupem. Možná doufala, že jsou u nás jiné zákony – ona otráví celou rodinu, oznámí se úřadům jako nálezkyně opuštěného baráku se 4 mrtvolami, jednou na poslední chvíli dýcháním z úst do úst zachráněnou (Šárka) a obecní úřad jí bude povinen barák i Šárku přiřknout jako nálezné (užívané v dobré víře) a odškodné za psychoújmu.

181
romantička
Reagovat

180 ach ano!
vidím, jsi přiznivkyní šťastných rozuzlení, v našem případě dokonce s laskavě menšinovým happy endem
;)

182
Evík
Reagovat

Myslela jsem tu nově příchozí nalinkovanou hérečku, co byla v upoutávce… :)

Ale je fakt, že mama Aňa se taky pěkně linkuje… Přičemž o klonování není pochyb… :)

A jinak, naprosto geniální byla scéna s loučením Šárky…
(nepřepsáno přesně, jenom co si pamatuji…)

„Tady jsem ti Tome jako dárek vybrala tuhle tužku s nápisem“…
„Jéé, pro toho, kdo je usměvavý a má rád život“…
„No, to na tebe ale moc nepasuje… Chtěla jsem vybrat jinou, ale na ní byl nápis dědeček“…
„A hlavně si piš všechno co řekneš, a pak si to přečti“…

Fakt mazec… :)

Stejně jako situace, kdy se dozvěděl od Martiny, že je v davu přehlédnutelný, a přitom jí nešťastně napovídal co by chtěl slyšet… Úžasné deptání ega… :)

Už se těším na rekap a příp. doslovný přepis nej scének…

183
Mik
Reagovat

Takže přihřátý Tom hledá nevěstu a Martina s podobnou menšinovou orientací hledá ženicha? Proč tam ti nadšenci lezou? Aha, aby nás pobavili:-)

Ale maminka s Tomem se zatím jeho orientaci snaží maskovat. To maminka Řízka nevěstám vybalila na rovinu své podezření, ovšem on bude spíš jen to, co z něj udělalo pivo – jelikož dlouhodobá konzumace piva ve velkém má solidní sedativní účinky na celý organismus, tak se pivařům říká veselí impotenti:-) To se pak kompenzuje třeba vzrušením z lovu.

184
romantička
Reagovat

okkvp
dívky by si tam mohly zřídit Útulek pro odkopnuté účastnice seznamovacích RS.
Praktické věci jako čištění koberců po bezlepkovém hodování by obstarala Martina.
Šárka jako terapeutka duše vykazuje nevídaný potenciál a její „prostě jsme to nezvládli“ u nás doma už týden řeší veškeré krize – od špatných známek ve škole, přes bankovní výpisy až po ranní fronty před koupelnou.

185
romantička
Reagovat

183
Tom ale není přihřátý…
to je těžkej narcis střiženej oidipákem

186
Mik
Reagovat

Taky Šárčina rada „zapisuj si, co řekneš, a pak si to přečti“, by se dala uplatňovat denně, ovšem Šárka ji zatím zapomněla aplikovat na sebe:-)

Pojďte vymyslet vhodná hesla na propisky pro různé účastníky této selanky:-)

187
Elko
Reagovat

Určite vás poteší, že Mama, ožeň ma! ďalej valcuje :) – včera najlepšia sledovanosť.

188
kanárek
Reagovat

187- Elko- Jistě, konečně mi to šlo totiž spustit online!:-)

189
kanárek
Reagovat

Tak se tu tak jen pochechtávám u počítače, to jsou superteoríe :-) Romanrička, okkvp, Evík, vy jedete!

Tím, co vlastně je Tomík stále nemám jasno….nicméně pohled na jeho noční úbor s drobnými kytičkami mne stále provází…..Uznávám však, že existuje několik dosud nezvážených možností a to:
1) že mamaAňa má stejný pohodový přístup i k praní a žehlení a Tomík zkrátka musel sáhnout po jediném pyžamu v domě
2) že Tom normálně spává ohne pyžama a maminka kvůli kamerám vypomohla svým
3) z tohoto jediného pyžama vyzařuje pozitivní energie

190
Evik
Reagovat

186
Propiska Dominika: Na vse co ty proneses, odpovim ja tiez…
Propiska Marek: Zenska je mi v lese na h…o!
Zenit se? No to snad nee…
Broku, milacku, uz jsem doma!
Kvik, kvik, kviiiik… Buuuuu…
Propiska Tomik: Kdyz se na sebe podivam, tak se musim pochvalit…
Jsem krasny, hodny a neprehlednutelny!
Po, St, Pa me necekejte… UKLIZIM!
Jak to bylo v te pohadce? Uz vim… Okno otevri se!

191
Evik
Reagovat

189
:)
Je mozne dodat bod 4) Ze byl den pred uklizecim dnem, a tak nebylo jine ciste… Prip. i bod 5) Ze slo o slavnostni nocni spaci odev, ktery se v rodine dedi po kazdem dalsim klonovani… :)

Ale at nad tim premyslim jak chci, tak si stejne myslim, ze COKOLIV by bylo lepsi nez ty kyticky a knoflicky… :)

192
okkvp
Reagovat

Tom přece nemůže mít o své orientaci správné povědomí. tatík není, děda vypadá, že už moc neví která tluče a na pozorování souznění mu tudíž zbývá akorát mamka a babka. A tam souzní -> tož s máminou nápovědou co a jak došel k tomu, že je na ženský. Ve skutečnosti je ale mamosexuál.

193
okkvp
Reagovat

189,191 – bod 7 – Tomík je jiný než dnešní konzumní muži, nepotřebuje svoji mužnost uměle dotvářet pomocí obvyklých atributů, naopak ji naprosto záměrně zdůrazňuje atributy ženskými

194
romantička
Reagovat

na tom je zarážející, že mamosexualizmus byl doposud pozorován jen u olyhní

195
Evik
Reagovat

Ahaaa, tak je Tomik suchozemska olyhen! :)

Propiska Marek: Ahoj mami, prave jsem zastrelil dva tucnaky a ledniho medveda, tak priprav vecu, za chvili jsem doma…

196
Viktorie
Reagovat

195 – A klonovaná ještě ke všemu.:-D

197
Evik
Reagovat

Propiska Arpad: Sice se mi nelibi, ale je mlada…

Propiska mladsi u Arpada: Takhle jsem si to teda nepredstavovala… A jak sis to predstavoval ty?

198
kanárek
Reagovat

Propiska pro Mira. Hlavně se nelituj! A nesmrď!
Teda vlastně: Jsem největší smolař na zemi. A bordelář a smraďoch.

199
Kapi
Reagovat

Trochu zklamani z tohoto dilu. Komentator to moc moderuje – radsi bych to slysela co opravdu rikali a zaver si udelala sama. Pusobi to jako uz jako povidky moderatora s obcasnymi prostrihy zvuku z natoceneho materialu. A on popisuje to, co ztisena na pozadi rika ta a ta osoba. :(

200
kanárek
Reagovat

Propiska pro Mira od Eriky. Mám zlú náturu. Nič v životě nedosiahnem.

201
Phoenix
Reagovat

Dávám si druhé kolo:)

Nejnormálnější matkou mi přijde Mirova mama, je docela rozumná, asi ví, jaký poklad má doma:)

202
Prochor
Reagovat

V rodině Toma stále hrozí vznik nové sekty. Rok nula začne dnem, kdy se Tom prohlásí za Purcifala a legalizuje mnohoženství.

203
Bazinga
Reagovat

:-), právě jsem přidala rekapitulaci a teď si jdu přečíst diskusi :-)

204
romantička
Reagovat

sláva nazdar rekapitulaci, už jsem se o tebe bála
tak já jdu na to!

205
okkvp
Reagovat

Ještě jsem to nečetla, ale i tak mám z rekapu už teď dobrou náladu :-))))

206
Bazinga
Reagovat

:-))), díky vám oběma :-))).

207
okkvp
Reagovat

Normálně jsem nedočkavostí přeskakovala u Miška celé odstavce :-DDD … ale paní předsedkyně lehce nesouhlasím s hodnocením Dominičina výrazu – já to pochopila úplně naopak – je však možné, že se projevila má snaživě skrývaná podstata : Já viděla Dominiku lačně žádostivou oněch napřed ještě iluzorních, pak už však naznačovaně nabízených intimností a v té chvíli jsem viděla dokonce i plamínek v jejím očičku, kterýžto ovšem Miško tak krutě udusil tím nepochopitelným kličkováním zajíce. Dominika je drsná žena osvěžená Hronem, ta se s ničím nemastí. Asi škoda, že se tahle show nenatáčela ještě před tím jejím pádem. Teď jí účast nejspíš předepsali v rámci rekonvalescence – v řece jí zamrzla jak mimika, tak i slovní zásoba. Chtíče ale fungují.

208
Mik
Reagovat

Pokud je Tomík jen narcista, pak byla vystřižena jedna scéna, kdy pokládá Šárčinu ruku do svého klína a říká: „Martina by to nedovedla posoudit, ale ty jsi, Šárko, zkušená žena, řekni, to je macek, co?“ Načež se Šárka rozesměje a odvětí: „Neblbni, Tome, to ta propiska, kterou mám pro tebe připravenou jako dárek, je větší.“ :-)

Jestli si to tady přečte Tomova máma, ta nám tedy dá, takhle hanět jejího dokonalého synka. A teď jdu číst rekap, tuším předem, že i Bazinga od ní dostane do nosu:-)

209
Bazinga
Reagovat

207 :-DD. jj, stejně jako ty, to tak viděl i realizační tým, ale já dám všechny zaplacené členské poplatky za to, že Dominika to nechtěla :-). Její manžel, arabský překupník nástěnných náramkových hodinek (jak ho hezky pojmenovala Viktorka tuším), ten by jí za sex s pumpárom ztrestal… ne, ne. Domča chtěla, aby manžel viděl, že ona ty možnosti má, ale zasunout by nedovolila, ani kdyby Mišo ty tabletky sám vyráběl… :-)

210
okkvp
Reagovat

Pohled předsedkyně se náramně dobře čte a myslím, že nejen semsviním ;-)

211
Bazinga
Reagovat

208 – Mik, tušíš správně, ta mi včera hnula nejen žlučí, ale snad i žlučovodem…

Jinak nápad na soutěž o nápis na prupisky SKVOSTNÝ !! :-) blahopřeji ;-)

212
romantička
Reagovat

ad rekap
po prvním odstavci jsem si vzala brufen – mám skříplej mezižeberní nerv a už tejden dýchám jen tak třetinově – hlasitý smích nepřipadá v úvahu…
u věty „Jedna z vás bude muset dnes opustit tento byt. Je to jedna z vás …“, jsem spolkla druhej (v poho, na noc mám brát dva, jen jsem to plánovala později)
účinek se dostavuje už tak za deset minut, takže jsem to dočetla
Bazingo, miluju tě a je mi jedno, jestli to tu někdo bude rozebírat víc než Tomíka!
;)
fakt sqělé

213
Phoenix
Reagovat

Super rekap! Vždy se na něj těším jako malé děcko. K této komediální show padne jako ulitý, protože mi připomene ony veselé okamžiky:))

Po druhé musím napsat, že Šárka zabodovala, dala mame Aně a Tomíkovi, pěkně do těla. Go Girl!!!!

214
Bazinga
Reagovat

210+212+213 děkuji :-). Fakt díky, protože jestli vás to rozesmívá, tak mi to dělá radost.

215
okkvp
Reagovat

209 – Tož to je jasné, že by couvla, na hodinkáře já nezapomněla – ale podle mne on uvažoval i o fušování do řemesla zábavného průmyslu pro dospělé, vysoká prsatá kráska s kamennou tváří a omezenou slovní zásobou je pro dramatické zvraty v propracovaném ději jako dělaná. Určitě s Domčou mysleli na promo

216
romantička
Reagovat

213 Šárka u mě smazala všechny své předešlé výkony (byla ona vůbec kdy trapná?) tím, jak na ulici přiměla toho žen tlemana k větám hodným neurvalce dlaždicího celu v kriminále

217
romantička
Reagovat

u toho Tomíka mě napadlo z různejch náznaků – noční košile, kmitání mezi samolibím mužem ze starých dobrých časů a samolibým hulvátem. chvílema se nepokouší líbat…
možná si nevzal dovolenou, chodí normálně SBeSkovat a v tu dobu do dubluje babička

218
Bazinga
Reagovat

215 :-)), je to možné! :-)

219
Bazinga
Reagovat

217 :-DD, i velikost prsou by seděla :-))

220
okkvp
Reagovat

217 – týjo, to je možná ono – bylo by třeba sledovat, kdy jsou vidět kérky a kdy ne

221
Evík
Reagovat

209
Ha, a jak je to s lhaním? Sice k ničemu nedošlo, ale co „ja tiež“ a „aj ja teba“ ? To myslíte, že nástěnný náramkový překupník překousne? :)

Jinak rekap opravdu vynikající… :)

222
Bazinga
Reagovat

221 :-), díkes. Lhaní je vyřešeno, stačí překřížit prsty, pak to „nepla“ ;-)

223
romantička
Reagovat

220
to nás nikam neposune – babča si je může domalovat fixkou
kdyby Tomík dubloval bábí, to by byla jiná, i když zapudrovat na chvíli se to dá taky…
chce to vyčkávat jestli se při společných záběrech nějak neprokecnou

224
Bazinga
Reagovat

:-). teď mě něco napadlo :-))

Mik se podezřele odmlčel… co když je Mik To-mik ?

225
romantička
Reagovat

221
já myslim že překousne ledacos
hlavně že zase nepřimrzla k tyči

226
Bazinga
Reagovat

225 to se neví, třeba to bude pro velký úspěch chtít zopakovat ;-)

227
romantička
Reagovat

sem si to představila:
na stolku prázdná krabička vyjágry, Miško ztopořený od koutů až po palce u nohou třeští voči a pláče a tým hasičů autogenem odděluje Domču od tyče
jen ten mráz tam nějak nesedí – snad po erupci že by se miško podchladil, jako to dělaly sifonový bombičky ;D

228
kanárek
Reagovat

224- ha ha, tak a teď jsem nechtíc probudila sousedy, to mi nedělejte!

229
kanárek
Reagovat

228-Jo tak to nebyl hysterický šťastný pláč co tam předváděl? Pouhé vedlejší účinky tabletek? Tak to by je měl Mišo reklamovat…nebo to aspoň konzultovat s lékařem (psychiatrem, urologem nebo ornitologem).

230
Evík
Reagovat

212
Není to příliš nebezpečné, sledovat takové pořady? Aby se ti nerv ještě víc neuskřípl…

Tak hlavně ať se už zítra probudíš bez bolesti… :)

231
Evík
Reagovat

222
Ahaa, a platí to i u soudu? Že bych si skočila někam půjčit… :)

232
Bazinga
Reagovat

231 :-))), to jsem ještě nezkoušela. Jinak praktikuji od dětských střevíčků ;-)

233
kanárek
Reagovat

Pjeknučký rekap velevážená předsedkyně. Nicméně je vidět, že nejvíc ti k srdci přirostli Mišo a Tomík :-).

234
romantička
Reagovat

230
dík, ale změna stavu asi hned tak nehrozí – už to mám deset dní, obstřikujeme, rehabilitujeme ale bez prášků je to zatim k nevydržení

235
kanárek
Reagovat

234- Tak si to nech, včera i předevčírem ti to vyloženě svědčilo…aspoň ve hláškovosti :-)

236
Evík
Reagovat

234
Mě zase už třetí den pěkně zlobí hlava… Tak taky práškuju, a čekám, kdy to povolí… :)

Jestli to nebude ten asteroid co žbluňkl do slunce a nebo, což by bylo mnohem horší, krutá hromadná kletba matinek námi probíraných synků… :)

Prostě něco jako Kruciatus… :)

237
Wally
Reagovat

Tomík mi přijde jak Ivánek z Mrazíka, hlavně když jsem viděla jeho fotky – ruský bohatýr s namalovanými rtíky

238
kairen
Reagovat

Bazinga tvoje rekapy jsou neskutečně úžasný, možná lepší než celá realityshow:-D

239
jenkaa
Reagovat

Bazinga:-))))))
sice si Šarka zaslouzila vice pozornosti, ..tak toto …toto :-)
„Dominika se tak tak vzpamatuje, aby neodvětila „ja tiež“ , což jí vyvede z konceptu a pak rychle, ale bezmyšlenkovitě odpovídá pravdu“ mi dostalo do kolen:-))))

240
koc
Reagovat

sakrys .. asi si to pustim az v patek :( .. dneska sem zacal prat v pul jedenacte a myslim ze to sousedum pro dnesek staci .. zitrek jim dam volno (jedu k Zuzce) a v patek to rozbalim na celej barak .. snad uz budou vseci na chatach a chalupach .. podle diskuze to bude asi vazne extradil ;-)

241
Bazinga
Reagovat

kairen díky :-)

jenkaaa – taky díky :-) já vím, Šárku jsem trochu ošulila
;-)

242
Bazinga
Reagovat

kocu jj, dej tomu prostor a čas. Tenhle díl se fakt povedl !! :-))

243
kanárek
Reagovat

Koci, přes pračku tě neuslyší….pusť si aspoň Tomíka a Mišoromantiku později prožijte se Zuzkou :-)

244
Elko
Reagovat

237: fotky Tomíka stoja za to :-)))))

245
Mik
Reagovat

Bazinga, musel jsem si po téhle selance dát něco tvrdšího, tak jsem si pustil Expozituru ze záznamu, proto jsem se nevyjadřoval:-) Jinak při čtení rekapu jsem přišel na to, koho mi Tom trochu připomíná – Jendu oranžové tričko z HSTM. Ne vzezřením, protože on je strojílek, ale svým buranským chováním, zejména k ženám. A otlapkávání nebylo zřejmě jen proto, že ještě nedostal pokyn od matinky:-)

246
koc
Reagovat

nevydrzel jsme a rano budil nevericne sousedy :)

toz toto pisou na prascich ktere zakoupil Misko
Pomáhá vyvolat a zlepšit erekci
Jedinečná kombinace aktivních látek s rychlým účinkem
Pomáhá znásobit frekvenci Vašich pohlavních styků
Dávkování pouze 3 tablety
ten treti bod je asi nejdulezitejsi .. nasobek jahekolik cisla s nulou je vzdy nula :(

247
koc
Reagovat

:o .. Tomik s mamou budou Moniku testovat zda je jeste panna ? .. pochopil jsme to spravne .. nekdev dome maji nejspis gynekologicke kreslo kam Tomik po vysvleceni sveho zenskoho pyzamka useda a kontroluje zda se nahodou nepromenil v zenu

248
romantička
Reagovat

31 Kanárku, špendíky jsou zlaté jako náramkové hodiny a zelené jako stěna, na které visí, ale báseň jse spíš smutná – kdo mohl tušit jak to dopadne
*********************************************

Proč kdesi v dáli na Hroně nenased Arab na koně
balada

Ve Spišskej Belej chladno je
kožíšek prohřát nezvládá
to co má zůstat ve stoje
i když ti táhne na záda

Tu do tmy světlo naději
zažhne nápisem: LEKÁREŇ
než riskovat, to raději
tabletkou vztyčí Miško peň

Kdo jednou pozná dívku z Horehroní
mozek mu změkne v Centrum pochybností
život se stane monologem o Ní
ach, bože, jak se toho Miško zhostí

pojistka zatím mizí do šuplíku
ještě je příliš brzy na kontrakci
nastal čas informovat Dominiku
jak správně načasovat celou akci

náslený brífink ubírá se špatnou cestou
zklamaný divák zírá, že ten cvok
na pošetilé cestě za nevěstou
odkládá akci napřesrok

smutno je rázem v nočním stolku
tabletkám zvolna lhůta propadá
práší se na otázku, proč tu holku
ten trouba… kdysi… za mlada…

249
Viktorie
Reagovat

248 – :-DDDDDDDDDDDDDDD

250
Bazinga
Reagovat

248 :-D :-D :-D

251
Viktorie
Reagovat

247 – Na mě to spíš působilo dojmem, že mama Áňa očekává od Tomíka akci, u které hodlá asistovat (nebo aspoň čekat za dveřma na výsledek). Každopádně doufám, že tohle pustil Monice někdo ze štábu už během natáčení.

252
Bazinga
Reagovat

Martina si do zdravotní karty k lepku zařadí další alergen : Tomíka.

A co se týče maminky Ani… já to furt nemůžu skousnout. Když si vzpomenu, jak tam na té klonovací lavičce seděli a ona do něj hučela, že to s tou Martinou bude fajn, protože ona je panna… no… a už zas se mi zvedá systolický krevní tlak.

253
Viktorie
Reagovat

252 – To se nedivím, to taky bylo naprosto nejšílenější, co vůbec Tomíkův PředKlon zatím vypustil z pusy. Proto jsem psala, že doufám, že to Monči někdo pustil už tehdy (aby měla šanci utýct oknem nebo tak něco).

254
Bazinga
Reagovat

ale dost o tom gangu z Hodonína.

kdo se těší na paní „Roman, ani nevieš ako si ma zaujal… čože? Roomaan !!“

:-)

255
okkvp
Reagovat

254 – jááá, ale tiež som natešená na žiadane o ruku

256
Bazinga
Reagovat

255 :-)), již od dob Jeníka z Hanušovic trochu podezřívám produkci, že je to jedna z povinných scén a bez smluvního zavázání se, že k tomu URČITĚ dojde, se licence prostě neposkytuje… :-D

musím se zeptat Elka, jestli i tento snubní prsten byl zakoupen v zlatnictví nedaleko jeho bydliště
:-) /musím se ho zeptat proto, abychom dobře rozklíčovali „jak to asi dopadne“. Je to asi zakleté zlatnictví, protože ten prstýnek, který kupoval medvedík Marian, nebyl kouzelný a nezafungoval…:-)/

257
okkvp
Reagovat

Miško má k prstýnku ještě nějakou šerpu či čo, pokud jsem si teď všimla – při sledování streamu mi to totiž poslední scénku urvalo

258
Viktorie
Reagovat

256 – Jak by to dopadlo. Domča řekne Ja tiež, ale musím se napřed zeptat arabského směnárníka, za kterýho jsem provdána, jestli by mu to trošku nevadilo.:-D

259
Bazinga
Reagovat

257 :-)), no… to taky bylo v jednom filmu… že ONA dostala prstýnek tak, že ON jí ho poslal po niti.

No a my už moc dobře víme, že Mišo má velké oči (jinak by nekupoval tabletky, které o mesiac…o rok… možná použije), a tak místo niti chce Dominice poslat snubný prsten po šerpě…. nebo nějak tak, prostě :-)

260
Bazinga
Reagovat

minianketa, na kterou mě přivedla Viktorka :-)

myslíte, že Dominika na Mišovu OZNAMOVACÍ větu :

„chcel by som ťa požiadať o ruku“

odpoví :
a) Ja tiež
b) Ja teba taky
c) jiná, zde neuvedená odpověď

261
okkvp
Reagovat

c – ja si tiež ušpiním kalhoty/kolená
… ten kruh, kde jí šerpuje a poklekává vypadá jak kdyby ji chtěl vodit na lonži

263
Evík
Reagovat

248
Naprosto vynikající arabská balada… :)

260
Tipuji, že bude c)…. A Dominika se probere, a navrhne jenom takový malý odklad, který se bude neustále prodlužovat… A prsten a šerpa skončí v šupleti vedle tří smutných tabletek… :)

264
Bazinga
Reagovat

263 :-)) PŠP – plný šuplík problémů :-)))

265
Prochor
Reagovat

Bohužel si to pouštím se zpožděním. Takže teď se zrovna řežu jak ta jedna kuchařinka šla nakupovat. Za půl hodiny koupila jen tofu a špenát. To je dobrých 15 minut na jednu potravinu. Při normálním nákupu by si musela vzít dva dny dovolený na jeden nákup s přespáním v sámošce.

Pak bylo vidět, že když někdo Eriku vytočí, tak jí není rozumět. Jak jí bylo vyčítáno DJ, že se opakuje, tak z ní vyšlo něco jako: „Čo..šo…šo… šo opaakuje.(š?). “ a další nesrozumitelné zvuky.

266
okkvp
Reagovat

265 – to nejlepší tě ještě čeká, užij si, ať víš o čem je život :-)

267
okkvp
Reagovat

263 – a co ŠŠ – šukézní šuplík

268
Bazinga
Reagovat

265 :-)) časový harmonogram nákupu ve Tvém podání hodně dobrý :-))

267 :-)), tohle zvažme… tabletky jasné, lonž jasná, ale prstýnek? No… snad by se dal použít jako škrtící kroužek, ale to záleží … ále nic :-))

aby pak ti hasiči nakonec nejezdili do Spišskej Belej každou chvilku… :-)

269
okkvp
Reagovat

268 – jsou baby, které bez prstýnku nedaj (prý)

270
Mik
Reagovat

269 Většina dá i bez prstýnku, ovšem když se jim řekne o mesiac, o rok, tak nemají šanci dát:-) Ale co když jsou na Slovensku chlapci, kteří na to nejdou bez prstýnku a tabletek a Mišo je jejich představitel?:-)

271
romantička
Reagovat

259
velitelko, sry ale špatně to skloňuješ
správně má být
„poslat snubný prsten po šerpovi“

272
romantička
Reagovat

260
c) áno? a kedy?

tuná si myslím, že Miško nic odkládat nebude, takže
pokud jsou tu Arab a šerpa legálně, mohli by jít v prípadě sobáša za svedkov, čímž by dodali této šou ještě větší šmrnc nadnárodnosti

273
Elko
Reagovat

No Bazinga, tak sa pýtaj :-)

Na tvoju anketu odpovedám:
Odpoveď Dominiky: „Miško, si si istý, že si si kúpil viagru?“

274
Bazinga
Reagovat

273 :-). já vím, že není. O prázdninách jsem byla na Slovensku, a vím, že tam není jedno zlatnictví na celou republiku… :-)

no a jinak si tu upoutávku na příště pouštím docela často a přemýšlím, v jakém pořadí se natáčelo.
Jestli Mišo brečel u toho pole před tím, než Domču nalonžoval v kruhu, nebo až potom (tzn. že už věděl, co odpověděla). Pláče dost často, že?

275
Elko
Reagovat

274: strašne sa smejem, keď stojí na tom poli a po jeho krátkom monológu spustí plač :-)))

276
Bazinga
Reagovat

275 :-)))), je to smolař. Já bych se kupříkladu vůbec nedivila tomu, kdyby nejdříve natočili lonžování, kdy Dominika v kruhu ze sebe se šíleným smíchem strhává něžnou masku a za použití vulgarismů, výsměchu a pohrdání Mišovi sděluje, že jeho nabídku nevyslyší.

Mišo zůstává jako opařený… a přichází Barunka Vallová a hlásí… “ Mišo, nám někdo ukradl ten kotouč, na kterém bylo natočeno, jak se těšíš na to, že Dominiku překvapíš… budeme muset znovu…“

277
romantička
Reagovat

274 – 276 a na co to koukáte?

278
Bazinga
Reagovat

na konec 5.dílu ! „Nabudúce uvidíte“ Ty´s to neviděla ? Je to hned potom, kdy Mišo vběhne do toho zlatnictví pro prsten, a pak stojí v poli, říká, že je zvědavý, jak to dopadne a znovu pláče… :-)

přesný čas : 1:03:05 ;-)

279
romantička
Reagovat

278
jo ahá!
já myslela že už se vyskytla samostatná upoutávka

von v tom sérdíčku zaujal špatnou – jednostrannou pozici a tu druhou komoru nechal volnou Arabovi, tak ať se nediví jestli to neklapne
a s tím pořadím taky tápu – jak natahuje ty moldánky (pláč to není, u něj většinou do někoho nebo do něčeho boří hlavu) tak tam je bez kravaty, ale klečíc v oranici má pěknou bleděmodrou s uzlem Manhattanem

280
Evik
Reagovat

PPP – plac pomocneho pumpara :)

Nejak malo jsme probrali moznosti zjistovani pripadneho panenstvi nastavajici stastne nevesty sestky Martiny… :) Vzhledem k tomu, ze pri povelu mamAni Tomikovi k polibku malem spadla z gauce, jak zdrhala, tak myslim, ze to bez nasili nebo lsti nepujde… Dobrovolne jim to nerekne, protoze jak uz vim (a fakt jsem to v detstvi vedela, ale potom zapomnela), staci neco krizit a vyrcene neplati… :)

Jo a taky si myslim, ze sekta v Hodonine nehrozi… Tomik proste nikoho neoblouzni… :)

281
Evik
Reagovat

279
Treba mimo zaber objimal strom a boril hlavu do oranice… :)

282
romantička
Reagovat

280 nerada bych, aby se ti udělalo špatně, ale až to budeš projíždět příště, zpozorni na 1:02:53, co mu při slovech „…ona to má ráda pomalu, ale jistě“ začne dělat levá ruka
Pavlov by měl radost ;)

283
Evik
Reagovat

To by se mistr hororu zaradoval…. Je to jako Psycho a Ptaci dohromady… A kdyz budeme mit stesti, pripoji se i Texasky masakr… Jenom naroubovany na stredoevropske podminky a mistni realie… Co treba „Uduseni v bezlepkove mouce“… Nebo kapri polibek smrti“… Pripadne „Pomsta potupeneho pumpara“… Proste uplne novy zanr… ;) Takove moznosti!

284
Anonymní
Reagovat

282 – a co dělá pravá raději ani nezabírají °°

285
romantička
Reagovat

však on ten svět se tím směrem ubírá
ale je fajn, že jednou se bude psát, že základy k hororovým RS položili Slováci

286
Evik
Reagovat

282
No doprcic, nerikej ze to bylo to co si myslim, ze mi naznacujes… :)
Az prijdu domu, tak to musim vypatrat… :) Diky za upozorneni…

A co dela nerv? Je to lepsi? Minimalne Ti opravdu pekne bystri smysly… :)

287
romantička
Reagovat

Mno, ta klonovací lavička, ta kdyby mohla vyprávět…

288
Bazinga
Reagovat

287 :-D

289
romantička
Reagovat

286
Dík za optání, jako zázrakem se uvolňuje to dýchání, ale bez prášků jsem ještě nemožná a já prášky nerada.
Oproti prvnímu týdnu jsem ale jak rybička.
Chce to čas…

290
romantička
Reagovat

286
jo a je to, co si myslíš, ze ti naznacuju
je to evidentní, nezpochybnitelné, jednoznačné
podmíněnej reflex jak vyšitej z učebnice

291
Evik
Reagovat

289
Tak to jsem rada… Vidis, smich leci… :) To si tu psinu budu muset taky pustit jeste nekolikrat… :)

292
Bazinga
Reagovat

290 :-)) oni jsou vůbec učebnicový případ

293
Evik
Reagovat

290
Tak to je sila… :)

294
romantička
Reagovat

292
možná že tu mimoděk získáme dálkově titul Dr.T.
Doktor Tomologie
;)

295
Elko
Reagovat

285: romantička, to je kompliment? :D

Vidím, že zase fičíte na dobrých výrazoch :D
klonovací lavička
PPP
Tomologia

296
Bazinga
Reagovat

294 ;-), už jsme dávno profesoři :-))

297
Evik
Reagovat

294
Nebo Nc.Dr. (Nonverbal comunication doctor)… :)

Ale urcite byt profesorem pres psychiatrii, poustim tenhle materialek studentum… :)

298
romantička
Reagovat

296
no, ty určitě, co rekap, to diplomka ;)

299
Bazinga
Reagovat

297 :-), Eviku, chybí Ti tam ještě to T. – že se jedná o Tomíkologii

a jinak nepochybuju, že se tohle ve výuce fakt používá
;-)

300
Bazinga
Reagovat

áááááááá 300 z místa :-))

301
romantička
Reagovat

295
Elko, no, je to trochu dvousečné, ale já to vnímám velmi pozitivně

302
romantička
Reagovat

297
tak tenhle titul má nejspíš ten řečník z Arpádie ;)

303
Evik
Reagovat

298
A jooo, ale ono to plati na vsechny… Morcatka nase televizni… :)

Taky mate pocit, ze vzhledem k vysilani vsech RS a propsane dobe, kdy probiha teseni na dalsi dily, by pred kazdou RS melo na obrazovce bezet varovani, ze vyrazne poskozuje ekonomiku statu a taktez nici temer veskerou chut myslet na praci, a dokonce i odhodlani pracovat… :)

304
Bazinga
Reagovat

302 :-))

Z „nabudúce“ vyplývá, že po zázračném elixíru se mu jazyk rozváže. Sice bude trochu vypípaný, ale rozmluví se ;-)

305
Elko
Reagovat

Už ste preberali aj Róžiku?
Róžika -> Arpimu: „Tak povedz, ktorý sa ti páči?“
Róžika (o Katke): „ona sa veľmi trápil…“ v Kave bude veselo :D

300: Bazinga, toto si si mohla odpustiť :D dobre vieš, koho to bola úloha vo Farmárovi

306
Bazinga
Reagovat

303 ;-)

305 :-), neboj, u FHŽ to bude zase Tvoje funkce ;-)

307
Prochor
Reagovat

Nějak ten formát nepojímám. Původní název Who wont maried my son. Čekal bych, že mámy budou aktivní. Zatím to platí jen o paní řízkové, která se v pudu sebezáchovy snaží hodit řízka na krk někomu jinému.

308
Viktorie
Reagovat

307 – A co Tomíkmum? Dejte si pusu, máte moje svolení, to je ti málo aktivní? :-D

309
romantička
Reagovat

307 308

no zrovna jsem se chtěla maminy Aňy zastat – ta v tom jede tak, že to víc snad nejde

310
Viktorie
Reagovat

309 – A je jí to stejně prd platný.:-D

311
romantička
Reagovat

310
neříkej hop…
tam se příště budou dít hrozný věci ;)

312
romantička
Reagovat

upoutávka: „chtěl jsem ji políbit, je pravda, že to bylo pozdě v noci…“

313
Bazinga
Reagovat

312 … já doufám, že byla zamčená, klika že byla navíc ještě podepřená židlí… fuj, to je nefalšovaná noční můra todleto … :-))

314
Viktorie
Reagovat

311 – Nestraš, šmarjá. Klony útočí, to už natočil kdysi Lucas. :-D Leda že by volný pokračování….

315
romantička
Reagovat

313
no, přežila to – pokud to „prišel zaklopat o štvrtej ráno“ už neříká klon

316
Viktorie
Reagovat

312 – Jo, to je pravda, ta upoutávka mi nějak vypadla. Ježíš, to je představa, fujtajbl, bojím bojím už teď, kam se hrabe Hitchcock.:-DD

317
Bazinga
Reagovat

:-)), tak uvidíme. V tom nejhorším případě uděláme trestnou výpravu do OBI v Hodoníně a … ještě nevím jak přesně se likvidujou kloni.

318
Viktorie
Reagovat

315 – Jestli to celý skončí jihomoravskou veselkou a něco co bude vypadat jak Monika bude na kameru vykládat, jak je Tomík dokonalý, tak je to jasný, je to klon.

319
Bazinga
Reagovat

318 :-)), jmenuje se Martina.

Co se dělá s tou původní formou, ze které se klonuje? Nevysuší se to a nekopne pod koberec, že ne? Protože… ty koberečky…ty nebyly čištěny hodně dlouho… :-(

320
romantička
Reagovat

317
myslím, že bude příležitost si to nacvičit v Praze u Pavla – pokud ty zvuky, co jsou slyšet do titulkú nevydává nějaký domácí spotřebič mimo obraz, tak se máme taky na co těšit

321
Viktorie
Reagovat

Ale stejně, co dělaly klony do čtyř do rána, že šel ťukat ve čtyři? Mně to zavání nějakým čarodějnickým sabatem v kuchyni a osnováním ďábelskýho plánu. Šmarjá, já zůstat sama v takové klonované domácnosti, tak se zamykám v pokoji asi už při soumraku, zapálím si svíčku od bývalé spolunevěsty a klepu se strachy, ať to přežiju do prvního kohoutího zakokrhání.:-DD

322
Viktorie
Reagovat

319 – To je fuk, to je podobný, oboje je od M.;-)

323
romantička
Reagovat

318
ono to bude asi se klonama různý
Tomík je tento druh:
mamoň lísavý, patřící do čeledi dutohubých, pohlavím je samosnubný hermafrodit, zož znamená, že k rozmnožování nepotřebuje partnera, rozmnožuje se pučením, ke kterému jako startovací impulz potřebuje dotknout se láčkou něčí tváře
co se stane s originálem prameny neuvádějí

324
okkvp
Reagovat

323 – jézusmáriaskočdopolová [ROFL] / proto ta kapří huba

325
Viktorie
Reagovat

323 – :-DDDD

326
romantička
Reagovat

324
já jen citovala – a myslím, že už jsme učinili upřesňující objev:
tvář nestačí, musí to být na rty :)

327
Bazinga
Reagovat

323 :-)), pro začátek musíme nacvičit bojový pokřik !

„klonbusters“

328
Bazinga
Reagovat

mi se o tom bude dneska určitě zdát … :-)), fuj !

329
Viktorie
Reagovat

328 – Povídej mi o tom, já jsem dneska přes noc sama doma, drahý má nějaký pracovněchlastací výjezd i s přespáním.:-DD Bojím bojím.:-D Jdu se pro začátek zamčít a pak si možná nasypu kolem postele kruh za soli.:-DD

330
romantička
Reagovat

327
jasně – a přízvuk je na druhou slabyku
určíš nějakou x-člennou bojovou buňku a nebo se rekrutuje automaticky se členstvím ve smesviních?

331
Bazinga
Reagovat

330 – musí to být někdo mimo klub. Jsme generální štáb. My zjistíme způsob jak klony zničit, zajistíme logistiku, zajistíme secvičení bojového pokřiku, zajistíme infiltraci do Hodonínského OBI, zajistíme elitního „Viktora čističe“, zajistíme si dalekohledy a vysílačky, no a je na domluvě, jestli po ukončení akce svoláme tiskovku, nebo jen zašleme do vybraného regionálního i celostátního deníku tiskovou zprávu.

332
okkvp
Reagovat

OT – romantička cože to polykáš na tu bolest?

333
romantička
Reagovat

332
obyčejnej brufen – mně stačí málo ;)

334
Bazinga
Reagovat

šmankote, to tady vypadá na lazaret ! Evik hlava, romantička je skřípnutá, Viktorka před nervovým kolapsem, okkvp taky marodíš ?

335
Viktorie
Reagovat

334 – Já nejsem před kolapsem, já se jen normálně bojím.:-DD Ale za chvilku už bude na Primě Zdenda, tak chvíli nebudu myslet na hororky.:-D

336
romantička
Reagovat

331
na čističe navrhuju Šárku
já vím, zní to šíleně, ale mám i pár argumentů proč ano:
jednou to vždycky najde
vyzná se tam
bojej se jí
pokud ji dostanou, nic moc se nestane

jako první úkol bych viděla nepozorovaně posypat klonovací lavici svědícím práškem, ukrást klonovací noční košili, stáhnout se do pozadí a vyčkávat

337
Bazinga
Reagovat

335 – sorry :-)), to bylo „podle sebe, soudím tebe“, protože já když se bojím, tak jsem těsně před nervovým kolapsem :-)). Proto nepřipadají do úvahy horory… což mi připomíná, romantičko, ten film s Jackem jsem vypla hned při úvodních titulcích … :-))

338
okkvp
Reagovat

334 – ne já se ptala že bych si taky pro inspiraci potřebovala něco lupnout – ovšem jako stará páteřačka počítám ibalgin mezi lentilky a brufen(originál) mezi hašlerky

339
romantička
Reagovat

337
to chápu – já už dneska horory taky ne – ten film jsem viděla v době, kdy měl Buchvaldek na radnici problém sehnat lešenáře – byla jsem mladá a otrlá
ofšem, kdybych věděla, kam se ubere MOM, kdo ví, jestli bych do toho šla

340
Bazinga
Reagovat

:-)), já myslím, že bychom tady ale neměli moc prozrazovat, že je půlka klubu závislá na prášcích… hrozí nebezpečí, že nás pak lidé nebudou brát vážně… :-)))

341
romantička
Reagovat

338 abych to upřesnila, voni mi to denně dopoledne spestřují injekcema, takže hašlerky jen mezi tím

342
kanárek
Reagovat

předsedkyně Bazingo. Já jsem dnes naprosto čistá a práškůprostá! :-)

343
okkvp
Reagovat

340 – neboj předsedkyně, naopak nás zástupci farmaceutického průmyslu začnou zvát na studijní pobyty, páč jim určitě stoupnou prodeje

344
romantička
Reagovat

340
to všechno od novýho roku vyřeší konopí – jak tu závislost, tak to braní vážně ;)

345
okkvp
Reagovat

334 – tím bych se chlubila míň – začnou nám říkat staré struktury a budou chtít vidět lustrační osvědčení

346
Viktorie
Reagovat

Já hlásím, že jsem taky práškůprostá, ale měla jsem odpoledne na babinci něco nápoje chmelového typu.:-D (nebudu říkat pivo, nebo na mě naběhne honza z diskuse o Zdendovi) To je povolený taky?

347
kanárek
Reagovat

Ale taky jsem nic podnětného tady nezplodila. Třeba ta báseň byla jedna báseň. A kloní intrikářská teorie taky.

PS. kolik plačících scén od svého chlapa byste unesly,aniž by se vám zprotivil?

348
romantička
Reagovat

339
:D :D :D
já se v komunikaci s velmi mladými lidmi snažím být tajemně strohá
ale když už ti to ulítlo, to tě nenapadlo, že vtip zůstal vtipem, jenom mladík se stal volem který neví ani co to byl VUML?

349
Bazinga
Reagovat

346 – :-)), lze si na tom vypěstovat závislost ? Lze… takže taky :-)

347 – krom pohřbu nejlepšího kamaráda a matky, nula. A Ty?

350
kanárek
Reagovat

346- „Něco“—to je milá Viktorie stejná míra jako „Jedno pivo“ u chlapů?

351
Viktorie
Reagovat

350 – To víš, já přiznám ty tři a vy mně přihlásíte do dalšího kola jako nevěstu Řízkovi.;-) (drahý mně naštěstí nějakým „Jedním“ nebalamutí, ten prostě jde na pivo.;-) )

352
Bazinga
Reagovat

:-D, nestal, protože já bych pak musela připustit, že jsem volem proto, že nevím co je HTML… :-)))

353
romantička
Reagovat

352 – no to bych chtěla slyšet ten vtip na HTML!
to by se dalo považovat za něco jako cimrmanův chemickej

354
kanárek
Reagovat

349- Ještě bych povolila něco málo po narození potomka, případně poté, co ho tonoucího vytáhne z vody. Lesklé oko s náznakem slzy dojetí při důležitých milnících dětí též. :-)
Kdyby takový Mišo přede mnou lkal, jsem jedním rázem odmilovaná a druhým daleko za kopečkama.

355
romantička
Reagovat

hojky Kanárku ;)

356
Bazinga
Reagovat

354 ok, lze doplnit do seznamu.

jinak tedy souhlasím. Co myslíte kolegyně, že způsobuje takové projevy? Chybějící/přebývající hormony? Vrozená emoční nestabilita? Získaná emoční nestabilita?

protože on na druhou stranu dokáže být nesmlouvavý a krutý (viz vyhazov Eriky do noci)

357
kanárek
Reagovat

355 Ahoj marode :-) Jsem rozumně zapřela fšechny své neduhy, abych alespoń virtuálně ozdravila klub „ss“.

358
Bazinga
Reagovat

357 :-)), tak vida, taky používáš zkřížené prsty dodnes
:-D

359
kanárek
Reagovat

356- Jaks to krásně shrnula kolegyně. Vše v jednom Mišovi.

360
romantička
Reagovat

347
plačící scénu ani jednu
občasná dobře situovaná slza dojetí v mužné tváři je docela rajcovní

361
kanárek
Reagovat

360-Bazi, tys nemyslela, že by se na pohřbech hroutili a štkali, že?

362
romantička
Reagovat

356
naprostá absence sebekontroly – to se ve výsledku projevuje jak u koho jak kdy – i míra kterou to projevuje je různá
srovnám-li Miškuv pláč jako reakci na „neviem, asi nie“,
tak co je pak Tomíkovo „ať jde do prdele“ za odcházející Šárí

363
Bazinga
Reagovat

361 ne :-)… měla jsem na mysli zarudlé oči a takové nenápadné utření tekoucí slzy palcem … já úplně tak nejsem zastánce teorie, že „chlapi nepláčou“… jsou to taky jenom lidi. :-) … ale preferuji, když to dělají v soukromí, když je nikdo nevidí…

364
Bazinga
Reagovat

362 – mi by se asi líbilo, kdyby Tomíkovo „ať jde do prdele“ byla jeho slova poslední … mne z té klonfamily jímá spravedlivý hněv … :-)). Ta máma z něho vyrobila kreaturu, která s chlapem nemá nic společného.

365
okkvp
Reagovat

363 – však Miško ale plakal v soukromí Dominičina objetí !

366
okkvp
Reagovat

364 – a to si ještě představ tu jeho rockovou kapelu

367
romantička
Reagovat

362 sem si všimla, že to s nima máme stejný – no, je fajn , že se tady z toho člověk má s kym vykecat ;)

368
Bazinga
Reagovat

365 :-), nesouhlasím :-)

369
romantička
Reagovat

to bylo na 364

370
romantička
Reagovat

365
otázka zněla „u svého chlapa“
Miško mi přijde, že pláče pořád ještě málo na to, co ho čeká

371
Bazinga
Reagovat

370 :-D

372
kanárek
Reagovat

370- Už teďka to vypadá hrozně…asi ten jeho pořádný pláč ani nechci vidět….aby se nepodobal jeho tanci! :-)

373
Mik
Reagovat

Dámy, nezapomeňte, že někudy to prostě z toho těla ven musí, a když čeká rok na tamto, jde to holt horem ve formě slz, tam je taky nějaká DNA:-)

374
kanárek
Reagovat

Mik
To je fakt, v tomto případě to vypadá, že je lepší aby to šlo horem než dolem.

375
romantička
Reagovat

373
brrrrrr!
když by ten můj někdy použil místo slova „sex“ slovo „tamto“, tak je to jako kdyby celej život usedavě plakal

376
kanárek
Reagovat

375- Tamto je nadřazený výraz dovolující každému použít jemu bližší pojmenování. :-) A že jich je! :-)

377
Mik
Reagovat

375 A jsi si jistá, že u Miša je slovo sex to správné označení?:-) Možná spíš „tie intímnosti“:-)

378
romantička
Reagovat

376
nesouhlasím – tamto je tak asexuálně alibistický, že bych ho hnala mokrým hadrem
já si ta bližší synonyma dokážu dosadit i za jedno z nich ;)

379
romantička
Reagovat

377
„tie intímnosti“ jsou supper! :)
jenom ne „tamto“, nebo „víš co myslim“

380
Mik
Reagovat

379 Nevím, co myslíš:-) Aha, ty myslíš žádost o ruku se srdíčkem:-)

A ještě bych měl nějaké synonymum: pilulkové hody:-)

Dominika, vzal som si tri pilulky.
Ja tiež.

381
kanárek
Reagovat

379- Nějak ti nerozumím: myslíš dělání Toho? :-)
Už asi vím, jak to myslíš. Po takové otázce bych já dělala tak dlouho tupou, až by To Tamto protějšek řádně upřesnil :-) Bylo by to sice pomalejší než hadr, ale zato mučivější .-)

382
cathy
Reagovat

Bazinga díky za jako vždy super rekap! U něj se bavím někdy i víc než u samotného pořadu…..i když u tohoto je to tak fifty fifty ;-)

383
Evik
Reagovat

Huraaa, bude hodoninsky klonovy masakr motorovou pilou!!! :) Bohuzel se ale nehlasim jako dobrovolnik, ja bych ji totiz neumela nastartovat… A taky mi neni uplne sympaticka… Ale motycku, zahradni hadici nebo treba pumpicku na kolo bych ovladnout dokazala… :) Oprava: misto pumpicky hrabe… Zapomnela jsem, ze se nesmim priblizovat k tomu organu v ustech… :)

Propiska Tomik: No tak ji vyzkousime… Co jineho mi zbyva… :)

384
Evik
Reagovat

356
Misakovy navaly dojeti jsou fakt mazec… To opravdu neni v pohode, ani chlapacke… Spis je to uplne v pr…i… To uz neni jenom psychicka nevyrovnanost, ale pekna horska draha… :) Me uplne facinuje, jak na te divcine za vsech okolnosti visi… Proste se ji nainstaluje na hrud a je stastny… :)

385
Prochor
Reagovat

Tak jsem už docestoval až do Arpádie a je to mazec. Nevím, jestli si nevěsty uvědomují, že by je čekal boj o pozici u mamánka proti jejich mámě. Jediné za vodou by byly nevěsty řízka a Pavlína od DJ, která už teď má velitelskou pozici. DJ by si měl uvědomit co tvrdí psychologové. Že jakmile muž připustí aby se k němu žena chovala špatně, tak je velice těžké ten postoj změnit. Už překročili Rubikon a není cesty zpátky do normálu. Je lepší sebrat sílu a najít si jinou. Jenže DJ asi fascinují silné ženy (to mně taky). Takže to má těžký.

386
Prochor
Reagovat

Z posledního dílu mně nadchlo prase Morfeus i když romantické přemlouvání s viagrou v šuplíku taky nemělo chybu. Ale pokud vím, tak se tyhle věci musí brát s předstihem. Můj kámoš si vzal viagru ve vlaku z dovolené. Jenže k ničemu nedošlo a on v Praze nemohl vstát ze sedadla a pak si kryl příslušné partie kufrem (příběh do Bakalářů).

387
okkvp
Reagovat

386 – jo to máš pravdu, obvykle 1-6 hod předem, ovšem doba předstihu by měla být úměrná „výkonnosti“ (problému)

388
kanárek
Reagovat

A všimněme si, že Miro ji stále chcel…zadupaný do země rozebraný na šroubky, rozdrobený na omrvinky….a ještě jí nabídl saunu a masáže. Neskutečné.
Arpád to samé…dostal pucunk za okno se mírně masážním donucovacím a plně instruktážním monologem a ejhle….on to u mladší žínky oceňuje.
Tomík též nepřestal plánovat poté, co byl označen za přehlédnutelného,nevýrazného a nehodného polibku.
Copak by asi řekl Mišo za mírnou konstruktivní kritiku z úst milované (třeba stejnou jako Erika)? :-)

389
kanárek
Reagovat

387- Ještě že s takovým velkým rozsahem nefungují prášky na bolest :-)

390
Mik
Reagovat

Jenže to, co on koupil, je jen nějaký potravinový doplněk (nebyl fo Liderin?), takže ten aby bral pravidelně týdny předem a stejně je otázka, jestli to bude mít nějaký účinek. Nevěřím, že by mu to v lékárně neřekli, i když kdo ví. Účinné preparáty jsou jen na předpis (alespoň v ČR a mnoha jiných zemích, v SR asi také), takže jít večer před akcí pro něco do lékárny je dost naivní:-)

I když, teď mě napadá, oni mu asi vážně v té lékárně vysvětlili, že ten potravinový doplněk se musí brát týdny či měsíce, proto on si s Dominikou domlouval tu akci až o mesiac, o rok:-)

A ještě je tu jedna možnost, že štáb potřeboval udělat product placement na tento konkrétní preparát:-)

391
okkvp
Reagovat

Mik – kromě viagry jsou snad všechno jen potravinové doplňky. Navíc všechny obsahují víceméně totéž.
Dávkování a způsob užití:
3 tablety Liderinu denně, alespoň 1 hodinu před pohlavním stykem (3 tablety najednou), zapijte tekutinou.
(opsáno z příbalového letáku)

392
kanárek
Reagovat

Trochu se obávám, že Mišovi nepomůže ani tuba Liderinu. Vždyť on pláče už jen při představě té lásky. Měl by brát spíš něco s třezalkou na zklidnění.
I když…třeba, když se mu ta hlava odkrví….kdo ví

393
Mik
Reagovat

Viagra a cialis jsou nejznámější skutečně účinné preparáty, pak ještě jejich odvozeniny. Ale oficiálně jsou všechny tyto na předpis, protože mají ne nepodstatný vliv na krevní oběh, tlak atd. Potravinové doplňky jsou spíš jen podfuk, ale třeba nám Mišo ukáže, že ne:-) Kdysi jsem četl, že byl nějaký účinný potravinový doplněk, ale to bylo jen proto, že tam načerno přidávali účinnou látku z viagry, na což se brzy přišlo a doplněk byl zakázán:-)

Ovšem Mišo je mladý kluk a jestli v tomto ohledu zcela nezakrněl a ako vravel pomože si sám občas rukou, bude pro něj důležitý spíš placebo efekt ve formě podpořené psychiky, a to mu může dát i ten potravinový doplněk. Pokud se tedy místo pořádné akce nerozpláče:-)

394
Elko
Reagovat

388: no, čo rozplakal by sa :D

395
kanárek
Reagovat

393
Tak to by měla po tom přimrznutí k tyči další nevšední a ojedinělý zážitek :-)

396
Mik
Reagovat

395 Tentokrát ovšem bez tyči podobného tvrdého předmětu válcovitého tvaru:-)

397
Bazinga
Reagovat

Mišo je nejvíc a nejčastěji plačící nevěsta :-).

Tam se ty role jednoznačně obrátily. Dominika si zajde na hokej, dá pár kousků s ultras, a jednou za čas skákne do Spišskej Belej. Tam si to užije a před tím než Mišo začne zase vyvádět, odjede domů, dá mu pusu na čelo, řekne „bolo to fajn, zavolám ti“. Příchozí sms typu „jsem ti dobrý jen na sex“ bude časem mazat, a telefonní hovory bude típat s vysvětlením “ bola som na porade“, případně v průběhu ukňouraného hovoru “ Mišo, vjíždím do tunelu, asi se to …. tu tu tu tu tu“ :-)

398
Mik
Reagovat

397 To asi nebude dělat nic jiného, než jezdit tunelem:-) Ovšem z Miša by se mohl vyvinout stalker, který se své milované nebude chtít za nic vzdát, takové případy můžou končit až tragicky. Ale třeba jen dojde na další pětiletý celibát:-)

399
kanárek
Reagovat

398- Čímž se nakonec okružní jízdou opět dostáváme k mnou zmiňované možnosti,že Dominika může skončit zavřená ve sklepě.

400
Mik
Reagovat

399 Nezapomeň, že na Slovensku je to pivnica – a to přece není až tak špatné, být zavřený v pivnici, ne?:-)

401
kanárek
Reagovat

Ale Domča mu na šerpu a prsten neskočí, že ne? Bude happyend, že? Pláč a mávání navždy odjíždějící ztracené lásce?
Mám z ní pocit, že „co na srdci to na jazyku“ o ní neplatí. Tipla bych ji spíš na „kývneme a uvidíme, přinejhorším utečeme“.
No a že hned neodpověděla na tu nabídku kvalitního „tamtoho“ bylo zcela jistě proto, že honem nevěděla, které prsty rychle zkřížit :-)

402
Mik
Reagovat

401 Ona nekřížila prsty, ale nohy. A pevně:-)

403
Wally
Reagovat

třeba Mišo nepotřeboval nic na podporu, třeba naopak trpí ejaculatio praecox a je mu třeba gelíčku, či jiných pomůcek

404
Bazinga
Reagovat

a bylo mu to trapné, tak si vymyslel léky na podporu erekce? jakože přišel do lékárny, tam nahlas (do mikroportů) řekl, že chce léky na podporu erekce a přitom dával lékárnici lístek s textem „opravdu potřebuju gelíček“ ? :-)

405
Mik
Reagovat

A pokud si nedošla pro tabletky Dominika, mohlo by být miminko, vyrobené skoro v přímém přenosu:-) To by pak bylo pod Tatrami pláče, miminko hladem, Mišo láskou (nebo čím to vlastně) a Dominika zoufalstvím.

406
Bazinga
Reagovat

405 :-) a mamička by si pochvalovala, jak úžasný nápad měla, když tu přihlášku vyplnila :-))

už by nikdy nebyla sama :-))

407
viktorie
Reagovat

Jste zlí.:-DDD

408
Bazinga
Reagovat

407. Jsme, ale krásně :-D

409
okkvp
Reagovat

406 – zas jsi to rozštípla :-DDD

410
Wally
Reagovat

404 lepší vyléčený imopotent než pár vteřinový Miško

411
kanárek
Reagovat

400
Michal nesnáší mrhání…víš co nadělal kvůli trošce mouky…natož kdyby neplánovaně vypila sklep. No, co by asi tak dělal. Strašně by plakal a ona by měla šanci zdrhnout, že?

412
kanárek
Reagovat

Aha, ono tu už došlo na totální křížení! Nějako nestíhám :-)

413
romantička
Reagovat

403
jo tak proto on ji objímá vždycky jen horní polovinou těla a v bedrech se prohne vzad…
on se k ní nedostane!
to (prej) omlouvá i ten neustálý pláč

414
Mik
Reagovat

411 Nesnáší mrhání? A jsi si jistá tím, že jsi nezaměnila písmenko?:-)

415
kanárek
Reagovat

Sdílené neštěstí- poloviční neštěstí. Kdyby si tudíž vyrobili třeba trojčata, mohlo by se to skoro vyšplhat do plusu. Mamča by byla obklopena drobnými ručičkami, Mišo by měl žínku téměř stále doma a Dominika by neměla čas křížit prsty za zády, takže by asi nemluvila vůbec…nebo by jatiežovala jen v noci. :-)

416
kanárek
Reagovat

414- Já jsem slušná semsvině, písmenka jsem nakladla zcela přesně. :-)

417
Mik
Reagovat

416 No dobře, myslíš tedy, že se nemrhající Mišo bude řídit heslem ani zrno na zmar a k ejaculatio preacox tedy nedojde?:-)

418
kanárek
Reagovat

417 Mik
Co já vím. Mišomanuál jsem teda neviděla. A ani vidět nechci, bo nejsem psychiatr. Nicméně k pár předčasným událostem mohlo dojít před slovy „o mesiac“, „o rok“. :-)

Čekám, že si Dominika vzpomene na Mrazíka a na závěr řekne „K domovu čelem,k Michalovi zády!“ ( pro kolegyně: v původní verzi bylo K Hronu, ale zdálo se mi to být moc drsné).

419
Bazinga
Reagovat

„ani zrno nazmar“ a „více píce republice“ :-))

420
Bazinga
Reagovat

:-D, původní verze je více než půvabná !! :-))

421
kanárek
Reagovat

Víte, vždycky, když vidím Markovu- Řízkovu rodinu, mám chuť si znova přečíst pohádky. U Řízka tu O Otesánkovi a O Koblížkovi, u jeho maminky Ronja dcera loupežníka a u jeho sestry Chytrá horákyně.

422
Mik
Reagovat

421 U Toma a jeho matky mě napadá Čachtická paní, pannu už by měli:-)

423
viktorie
Reagovat

418 – Ona už má Hron natrénovanej, jí se nic nestane, neboj.:-D

424
okkvp
Reagovat

422 – Já si vybavím jednu Grimmovku s ilustracemi od Trnky – aneb pes s velkou hubou a obrovskýma očima v noci odnáší dívenku a služka dělá značky (křížky) na dveře.
Jak se jmenuje, o co vlastně jde – to nevím, nakukovala jsem tenkrát rodičům přes rameno a následně vyděšena až umrtvena nejen nevnímala co poslouchám, ale už nikdy neměla dost odvahy se podívat a přečíst. Následně se objevila generace neteří a co se z knihou stalo nikdo neví.

425
Wally
Reagovat

422 já cirkus Humberto-pro ten lad a vkus
kdyby jenom Tomík tak jedině Mrazík

426
okkvp
Reagovat

423 – Dovolím si poznamenat, že Hron je velmi proradná řeka. Několik mých spolustudentů by mohlo vyprávět a i já mám na jeho vody stále ještě dost „vřelé“ vzpomínky. Hlavně na to jak jsme asi tři hodiny kdesi u Brusna marně tahali kusy rozlomené lodě

427
romantička
Reagovat

424
tak tohle znám
já to mám s pohádkou „O dívce která šlápla na chléb“ v Pohádkách H.Ch. Andersena – ilustrace Cyril Bouda
propadla se do očistce a ten obrázek mě děsí dodnes

428
Bazinga
Reagovat

Bajaja – mluvící kůň a drak, viděno někdy v roce 1974-75? + píseň „Jóžin z Bážin“ slyšeno zhruba o 2-3 roky později … měla jsem hrozné dětství !!! :-))

a teď klonfamily z Hodonína … :-D

429
kanárek
Reagovat

424- Nebylo to Křesadlo? nedávno jsem ji viděla i zfilmovanou, ale myslím, že tam ti psi tak obrovské oči jako v knižní předloze neměli. Taková hezká zamilovaná pohádka :-) Jestli okkvp chceš, já ti ji pošlu oskenovanou.

Andersenovky jsem jako dítě z duše nenáviděla. Zvlášť Děvčátko se sirkami – to jsem řvala jak želva. Příliš mnoho jeho pohádek dopadlo špatně.

430
Mik
Reagovat

Tak ona už Červená Karkulka je vlastně horor ve stylu Texaského masakru:-) A teď bude další horor v téměř každé rodině. A minimálně myslivec Řízek by mohl i vlka rozpárat:-)

431
Mik
Reagovat

Děvčata, vy si taky vybíráte pohádky od představitele depresivních Seveřanů, kteří to pak musí řešit alkoholem. A divíte se, že pak je většina z vás na nějakých práškách?:-)

432
Bazinga
Reagovat

431 :-D

433
okkvp
Reagovat

428 – Kachlíkova Prince Bajaju potvrzuju, já už ale špatně snášela i Weiglova Radúze a Mahulenu (taky jsem měla hrozné dětství, pokud se nemýlím, v 75. šlo 17. zastavení jara a na scénu s mlžnou bažinou jsem také ještě úplně nezapomněla)

434
kanárek
Reagovat

433- Tak a skončíme to Pannou a netvorem :-)

435
okkvp
Reagovat

431 – já se nedivím, já jsem postižená i randálem každé noci se přemísťujících konvojů spřátelených armád, včetně cvakajících pásů tanků (kousek za barákem byla dobrá zatáčka, kterou smykovali), na Červený stan nás táhli už v třetí třídě

436
Elko
Reagovat

OT: Bazinga, tak už sa začína aj farmármánia :-), myslím si, že článkov bude len pribúdať…
http://www.cas.sk/clanok/207983/pariskova-dva-mesiace-po-porode-stiha-dve-sichty-naraz.html – článok však o ničom :)

437
kanárek
Reagovat

435 Jsem pozadu. Já jedoucí tank poprve na silnici potkala včera.

438
Mik
Reagovat

A co taková Studna z majora Zemana?:-)

439
romantička
Reagovat

434
to všechno jsou prvoplánový bububu čajíčkové
pokud bychom se měly dostat až na dřeň deprese, pak vytáhnu trumf:
http://www.youtube.com/watch?v=MlZCe8zumgk
na to nás jednou odtáhli se školou místo vyučování a zpátky se trousil houf malých neurotiků zmítajících se záchvaty maniodeprese a těšících se na písemku z krácení zlomků

440
Wally
Reagovat

ono Deváté srdce je taky dobré

441
romantička
Reagovat

430
na červenou karkulku jsem si vzpomněla u toho anglána co v talentu polykal ty ryby a zas je živý krkal zpátky
konečně se mi udělalo jasno, jak to v tý pohádce probíhalo – párání nožem asi neproběhlo, to jen prostý lid si vysvětlil po svém věci nepochopitelné

442
okkvp
Reagovat

439 – na tom je fascinující, že režisér o 8 let později vymyslel krtečka (linkované viděla až jako velká)

443
Evík
Reagovat

Mě v dětství totálně odrovnal Čarodějův učeň od Karla Zemana… A Bajaja taky nebyl pohádka… :)

Když jsme tohle téma před časem probírali s manželem, děsil ho prý i Uzel na kapesníku od Hermíny Týrlové, a vlastně i její další tvorba… :)

444
Evík
Reagovat

417
A co když Mišo nemrhá? Co my víme co má ve sklepě? ;)

Jéžiš, teď mě napadá, že mít doma Arpiho murára taky není zrovna výhra… Co když je to TEN Arpi, řečený zazdívač… :)

440
Deváté srdce je taky nápor na nervy, to je pravda…

445
Mik
Reagovat

443 Mě by vyděsilo, kdyby šel Uzel radit Mišovi a Mišo to hned pak uplatnil:-)

446
okkvp
Reagovat

Měli bychom projet filmovou databázi abycho zkusili odhadnout co mohlo tak krutě poznamenat Miškovu dušičku. Chybějící tatík a šetřivá matička se mi zdá na tolik pláče málo

447
Evík
Reagovat

439
Ano, to jsem viděla nedávno v tv, a je to depka i pro dospělého, natož pro dítě…..

448
Evík
Reagovat

446
No jestli jsem se dívala dobře, tak jsem na Mišovo dvorku nikde neviděla studnu… Ani tatínka… Ať klidného nebo neklidného… Prostě žádného… Tak jestli studna byla a není, tatínek byl a není… Tak bychom mohli být blízko zdroje těch kulervoucích vystoupení plných slz… Prostě špatné svědomí…

(Dík za inspiraci 438) :)

449
Bazinga
Reagovat

446 tipuju, že v tom může mít prsty Dáda Patrasová :-)

450
Bazinga
Reagovat

448 :-D

451
Mik
Reagovat

449 Myslíš, jak Dáda „včera večer u sila, já to prvně zkusila“? Třeba to u sila zkusil i Mišo a to ho doživotně poznamenalo:-)

452
Bazinga
Reagovat

451 :-), musíme zapojit účastníky slovenské sekce, aby nám prozradili, co se tak pouštělo za federace dětem na Slovensku… Náš klub náročného diváka, který jsme dnes představili čtenářstvu, se zřejmě netrefil ani jedním kouskem.

453
Evík
Reagovat

451
No ono Chytila jsem na pasece žížalu, vzhledem k její práci s malými dětmi, taky nezní zrovna košer…

454
romantička
Reagovat

449
tys na to kápla!!!
je mu 25, to znamená v ranném dětství Dáda a samý „jů a hele“, pak v pubertě přepnul na Pergnerku a „čágobelo“ a když se pak nechala vyfotit, proběhl první a závěrečný bezpilulkový Velký třesk a zbyly oči pro pláč
;)

455
Mik
Reagovat

452 Mišo už toho za federace moc nezažil. Ale na Slovensku vždy šly a jdou i teď kromě slovenských normálně české pořady. Ze slovenských děl mě napadá snad jen Nejasná správa o konci sveta.

456
Bazinga
Reagovat

455 – no ale já myslím že právě jo, narodil se v 86, federace končila v 92?, tzn. že mu bylo 6, v samostatné SR nastupoval do školy.

457
okkvp
Reagovat

455 – Myslete taky na to, že z Miškova blížeji na Duklu než z Blavy a že přes Tatry pašovali Poláci koně. Mamka popisovala jak na tom byla finančně špatně – ti neměli ani televizi. Tož esli on nepláče, že právě tu Žížalu Dádu a Jú Hele čágobelo minul

458
Mik
Reagovat

457 Tak ať si Dádu sežene v Návštěvnících nebo ve Vrchní, prchni. To mu vydá za deset pilulek:-)

459
Bazinga
Reagovat

ona se nabízí citová deprivace, jenomže podle všeho, mamička k němu má hezký vztah… Z něho jsem naopak směrem k ní cítila takový prapodivný chlad… (možná hraný… možná se nechtěl ztrapnit v telce, že má rád svou matku…) … :-D

460
Bazinga
Reagovat

458 … kontrolní otázka. Mik, víš co je VUML bez toho, že bys použil googla?

461
Mik
Reagovat

460 To víš, že to vím, ale neabsolvoval jsem to:-) Myslíš, že by se to teď, pro pochopení dramat na Slovensku, hodilo?:-)

462
romantička
Reagovat

457 ona ale tu bídu vypočítávala v eurech, třeba dřív jeli v topných olejích a zchudli a táta skončil v sudu a Mišo dělá pomocnýho pumpaře ve svém bývalém podniku

463
Bazinga
Reagovat

461 :-)), ne. chtěla jsem kontrolní otázkou zjistit Tvůj přibližný věk. Protože kdybys tančil ve školce na nějaký hit Dády Patrasové, pak by Tě v Návštěvnících, nebo Vrchní prchni prostě nevzrušila :-)). Naopak to jde, znáš VUML, doporučuješ DP v Návštěvnících, tančil jsi tedy pravděpodobně na písničky Štěpánky Haničincové a Čertíka Bertíka :-)))

464
Evík
Reagovat

457
Televizi neměli, jídlo neměli, tak co když chodil Mišo ministrovat? Takhle nějak by se následné problémy u oběti asi projevovaly….

Jirkovi ve FHŽ taky pan farář řídí život… Možná dělá církev pro společnost víc, než si vůbec umíme představit…

465
romantička
Reagovat

459
:D :D :DD :D
„… možná se nechtěl ztrapnit v telce“
:D
to bude ono!

466
Mik
Reagovat

463 Na to jsem určitě netančil, spíš na nějaké Boney M či Abbu:-) Ty to máš asi taky tak nějak, ne?

467
Bazinga
Reagovat

462 :-)), tímhle by se ale ten permanentní pláč skutečně vysvětlit dal :-D :-D :-D

464 :-D :-D :-D

468
Bazinga
Reagovat

466 Na Abbu a Boney M ve školce ???? No to já tedy určitě ne. Abba a Boney M někde na nižším stupni základky ;-)

469
Bazinga
Reagovat

dokončení 468 – na karnevalu po lampioňáku :-D

470
Viktorie
Reagovat

Mě tak ze slovenské tvorby pro děti právě napadla Zlatá brána, ale to se obávám, že pamatuju já, ale ne pumpár.:-D Takže to asi taky nic.:-D

471
Mik
Reagovat

468 O školce nebyla řeč, to už si nepamatuju. Myslíš, že i tanečky můžou zanechat následky?:-)

472
Mik
Reagovat

468 Omluva, školku jsi zmínila, ale já ji nějak ignoroval:-)

473
Bazinga
Reagovat

o školce právě byla řeč ;-), 463 – přečti ještě jednou :-)

474
Viktorie
Reagovat

471 – Rozhodně jo. Já mám dodnes trauma z toho, jak jsme nacvičovali ve školce vystoupení s tancem za zpěvem Já jsem zeman koně nemám a já musela tancovat s chlapečkem, se kterým žádná jiná holčička tancovat nechtělat.:-DD

475
romantička
Reagovat

možná se ubíráme špatným směrem – a Miškovo dětství lemá se slzami nic společného
snařím se ty díly sestříhat jednotlivě podle ženichů a čím dál víc je zřejmé, že on pláče kvůli tomu, co teprve přijde

btw: bude o to zájem abych to hodila na YT, nebo už toho máte plný kecky?

476
Bazinga
Reagovat

475 já si určitě zamlouvám místo v první řadě !!

477
okkvp
Reagovat

Potřebujeme Elka a galadriel, moje slovenské kontakty jsou taky na nic – jedna hrála furt basket a druhá vila děti, ale už na Moravě.

478
Bazinga
Reagovat

a jinak jasné, nemusí to souviset s jeho dětstvím, může to být prostě diagnoza … :-)

479
okkvp
Reagovat

475 – až tak postupuje choroba?

Sákryš předsedkyně, kolegyně zaslouží nějakou vyšší funkci, přísun brufenu a hlavně dlouho žádného doktora

480
Mik
Reagovat

Marně vzpomínám na nějaká slovenská pochmurná dramata. Kromě životopisných snímků o SNP a Gustávu Husákovi mě už napadá jen Tatranské pastorále z majora Zemana. Kdo ví, co se v Tatrách odehraje tentokrát:-)

481
romantička
Reagovat

474 my v mateřský ještě ulítávali na
„Chodí pešek okolo
nedívej se na něho
kdo se na něj koukne
toho pešek bouchne“
a fakt sme měli takovej koženej obušek kterej se jmenoval pešek a tim sme se pod dozorem učitelky mlátili pčes hlavu

482
Mik
Reagovat

481 Já pamatuju ze školky jedině na cvičení s polysterenovými cihličkami na spartakiádě, ale jaká tam byla hudba, to už vážně nevím. Rozhodně nic tak výrazného jako později Poupata, to možná některá znáte dobře, ne?:-)

483
okkvp
Reagovat

481 – to byla oblíbená zábava i našich učitelek na ZDŠ – jak já to nesnášela

484
romantička
Reagovat

479
je to mnohem horší – když se ke mně dneska při opíchávání páteře blížila doktorka s injekcí, nějak sem si vzpomněla na Klonovic rodinku a začla se smát a on nademnou za mnou čekala, až se přestanu třást smíchy, aby si nezlomila jehlu
trapný to bylo

485
Viktorie
Reagovat

482 – Já jo.:-)

486
Wally
Reagovat

dovedete si představit, kdyby u Miška byla Monika od Řízka, to by byla spotřeba kapesníků

487
Mik
Reagovat

486 A kdyby u něj byla Pavlína, ta by ho asi zabila za tu sebelítost:-)

488
Evík
Reagovat

484
A jéje, obstříček a smíchy se svíjející pacientka… :)
Nemusíš se stydět, lepší než vystřihnout hysterák…

Jinak mám od včerejška pocit, že Kruciatus přestal stačit, a matinky nasadily Avada kedavra… :)

489
okkvp
Reagovat

Pavlína měla být putovní, to režie nevytěžila. Všechny kombinace by totiž byly impozantní – týrejte fantazii :
Tomü+ AňaTomü + Šárka + Martina – Kérka
Miško + Dominika – Kérka
Lucia + Jana + Michal – Kérka + Morfeus
Arpád + Rožika + Kérka a mladší Katka
Řízek + Monika – Kérka
a dovolím si předpovídat, že by zapadla i mezi nápadnice Romana a i Pavla
Kérka byla pro tuhle show dokonalá
A druhá byla Šárka, Martina má tedy už také rozběhnuto pěkně, ale ještě musí trochu zabrat.

491
Mik
Reagovat

Tomík se ptá Pavlíny: Jak se ti pozdávám jako chlap?
Pavlína: Jsi sebestřednej idiot, chlapa v tobě nevidím.
Mamina Aňa: Ale Tomík je bezvadná partie, to nevidíš? Už jste si dali pusu?
Tomík se naklání k Pavlíně, ta mu dá facku a říká: Já jedu home, milánku.
Tomík za odcházející Pavlínou: Jeď si třeba do prdele, s tebou bych to teda vyhrál.

Pavlína pak na nádraží: Hodonín sice není špatné město, je tu spousta dobrodružství, protože narozdíl od Brna se tu dá i zabloudit, ale jsem ráda, že jedu domů od toho narcise a že budu zase žít svým životním stylem.

492
kanárek
Reagovat

484- Hlavně jednou větou nevysvětlitelný, že? Fuj jehly, doufám, že ti to pomohlo.

493
Bazinga
Reagovat

490 – ta žena co je jenom slyšet je 100% Barborka. A Arpi tak trošku hodně kecánkuje … :-))

494
Bazinga
Reagovat

488 Eviku, nechci tady dělat zdravotní okýnko, ale jestli Tě 4 dny kruťácky bolí hlava, tak zajdi si na odběr krve, jestli Tě nekouslo klíště a jestli nemáš borélie. Fakt !

495
romantička
Reagovat

493
říkala jsem si, že to bude ona :)

496
Mikesh
Reagovat

Bazi, do západního Německa se nepropadej, nebo se gabisolis naštve – ona se tam šťastně (?) vdala.

497
Bazinga
Reagovat

496 Mikešu čau !

498
okkvp
Reagovat

Kruciš – tohle nám slovenskí informátori zapreli, hej? A ona tam naše blahoslavená Barborka
http://www.cas.sk/galeria/224794/?foto=2

499
Bazinga
Reagovat

498 – okkvp – Nick nám ji představil už v Farmár hľadá ženu – Making of (jen se mi to teď nechce hledat), vloni v létě ;-)

500
Bazinga
Reagovat

je to dětinské, já vím … :-))). 500 a skoro všechny k tématu ;-)

501
Bazinga
Reagovat

486 :-)). Wally a bylo by to ještě srandovnější, protože ona je žirafka, takže Miško by jí neplakal na rameni, ale kolem pasu :-)

502
okkvp
Reagovat

499 – to jsem asi v tom okouzlení a dohánění přehlédla – což mi tedy strašlivě mrzí a jdu to snad dohledat

504
okkvp
Reagovat

503 – díkes to mi vážně uniklo (mimochodem náramný opis výzoru Kleo)

505
Wally
Reagovat

proboha Pavlína nemůže být putovní, jednoho max dva překousne, ale od třetí návštěvy je začne střílet rovnou ve dveřích

506
Bazinga
Reagovat

505 :-D :-D

507
romantička
Reagovat

505
Klonovic bych nepodceňovala – Tomík je neprůstřelnej

T: „No, něco bych snědl, už mám docela hlad“
P: “ Prosimtě nelituj se, co fakt nesnášim je sebelítost“
T: „Aha, chceš říct že jsem jako na dnešní dobu moc jemný“
P: „Prosímtě poslouchej co ti říkám a nepodsouvej mi svý myšlenky, ty seš na dnešní dobu spíš moc sebelítostivý a sebelítost, tu teda nesnášim“
T: “ Aha. Jako že nejsem jako ti ostatní drsní chlapi, ale jsem až příliš slušný džentlmen. V dnešni době.“
A: „Už jste si dali pusu?“
P: „Proboha jenom to ne!“
T: (sápe se, rty se rozevírají už na vzdálenost dvou metrů)
P: (prchá, protože toho co vidí by se nedotkla ani fackou)
******
později na klonovadle:

A: „Tak co myslíš?“
T: „No nevím, asi se stydí, ona je zvyklá na ty dnešní tvrdé chlapy, možná i na ty motorkáře. Má sice hezkou broskvičku, ale to tetování…“
A: „Taky to může být tak, že něco předstírá, takové jsou šestky, že se za něco schovávají. Asi to bude panna.“
T: „Asi. Budeme to muset ještě otestovat.“

508
Bazinga
Reagovat

:-D :-D :-D

509
okkvp
Reagovat

507 :-)))

Helejte, ale vy jste si nevšimly(i), že na odpaňování se Tomík na rozdíl od mamušky Aňušky netvářil nijak nadšeně? Mně to přišlo tak, jako, že už je podobnou dřinou Tomík dost unavený (matička mu možná jiné než panny nedovolí) …. ehm, možná jen myšlením poněkud pomalejší panna včas neuteče

510
romantička
Reagovat

509
já si myslím že klonové berou panenství jako pozitivní estetický stav, který není třeba měnit
Tomík se chce líbat a chce být chválen – mamka tu přeci jen nebude věčně
odpaňování, to je pro ty současné drsné hochy – namátkou mne napadá Miško

511
Wally
Reagovat

Má Tomík auto? Pavlína ho vyžaduje tak,aby do Hodonína nejela zbytečně. Myslet si, že ja Pavlína panna by nenapodlo ani snílka Miška.

512
Evík
Reagovat

494
Děkuji za radu… :)

513
Mik
Reagovat

511 Auto v Hodoníně nepotřebuje, tam všude dojde pěšky, zvládly to i holky včetně bloudění. Auta a motorky mají drsní chlapi, kdežto on je citlivý gentleman-ekolog:-)

514
Mik
Reagovat

505 Náhodou Pavlína by to klidně objela všechno, nikdy se tak nepobavila. A pokud jí FÚ za to odpustí omylem nezaplacené daně z podnikání či co to provedla, tak spojí příjemné s užitečným:-)

515
Mikesh
Reagovat

Bazi, ty Tvoje rekapy … řeknu Ti, že mít Tě doma, tak mám doma mrtvou Bazingu. Jinak souhlasím s okkvp (207), jak ona jinak se mnou nesouhlasí nikdy. Domča se mi jevila jako děsně natěšená, pouze nedocenila, že v tomto případě musí hoška nejen trochu popostrčit, ale rovnou rafnout. Jinak je jasně nejlepčí. Zřejmě se drží hesla „nechceš-li být za hlupaňu, mlč“. Zde se nicméně ukazuje, že v daném případě jde jen o planý kec a falešný slovíčka. Nebo, jiná alternativa, odpovídá vždy s jistým zpožděním a její odpověď je nutno vztáhnout na předpředchozí otázku.

516
okkvp
Reagovat

514 – mám na monitoru flíček od kafe – už jsem pomalu chtěla nesouhlasit, ale pak jsem si řádek posunula …
(jsem na úklid svého stroje poněkud laxní, už se ale budu muset polepšit – po začátku téhle RS mi totiž těch prskanců přibylo nebezpečně mnoho)

517
Elko
Reagovat

Dnes som videl reklamu na LIDERIN :D
http://www.youtube.com/watch?v=W-6yDCWVae0&feature=related

Vidím, že Miško tieto tabletky preslávil a daná firma z toho chce teraz ťažiť, doteraz boli ticho a hľa zrazu reklama :-)

518
okkvp
Reagovat

no jen je otázka, zda by si výrobce neměl pohlídat aby je v pořadu nepolykal

519
Mikesh
Reagovat

Bazi, díky za rekapy, které mě vrátily do reality (skoro). To jsem takhle jednou po půlnoci točil klikou lanov.. eh, co to .. bloudil po programech a náhle se nalezl v nějakém alternativním světě – přišlo mi to zprvu jako nebe dadaistů nebo planeta Vetřelců. O něco později, kdy se mi aspoň částečně vrátila rovnováha, jsem začal zvažovat verzi ukrajinské telenovely, převzatou od pákistánské telky. Teprve důvěrně známý uklidňující hlas slovenského komentátora mě dovedl jakž takž k pochopení (spolu s logem JoJ), že jde nejspíš o další slovenskou RS, nikoliv však k pochopení děje. A tak jsem si vzpomněl na vždy spolehlivého Panáčka, kde jsem doufal najít vysvětlení nevysvětlitelného … a nezklamal se. Nicméně soudím, že až si to přečtu tak 3x až 4x, a musím zřejmě od začátku (zatím jsem jen prolétl 4 a 5), teprve vniknu do tajů všech vztahů (zatím si nemohu zkouknout archiv a tak čerpám jen z toho, co jsem náhodou zahlédl v půlnoční repríze), takhle mezi těmi všemi Mišky a Pavlínami trochu bloudím. Takže … já se vrátím, ale až to nějak posbírám. Pa.
Apropo, ta Erika (zatím neznám), jakéže to čte těžké knihy? Myslíš jako třeba Ottův slovník nebo jiné tlusté bichle?

520
Ludmila
Reagovat

Erika nečte těžké k knihy, jen to těžce rozebírá, také se ještě ztrácím mezi jmény, ale při sledování a následných rekapech se fakt bavím

521
Bobby Brown
Reagovat

496 – kde je holce bloňdatý konec… :-|

522
Bobby Brown
Reagovat

no ten háček měl být jinde, ale to je fuk

523
Bazinga
Reagovat

517 :-)) tak, ze všeho nejdřív je nutné si uvědomit, že Miško skutečně velmi pečlivě přečetl příbalový leták. Jestliže i v reklamě upozorňují na to, že „zaobchádzajte s ňou (s touto zbraňou) opatrne“, pak to, že ji zamkl do šuplíku, byla jediná správná reakce.

Mikešu a Ludmilo díky ;-)

524
Mik
Reagovat

523 On svou zbraň zamkl do šuplíku? To by vysvětlovalo jeho neakčnost v posteli:-)

525
Wally
Reagovat

524- myslíš, že Miško má zbraň? A nebezpečnou? Ta jeho postelová akčnost vypadá spíš na vodní pistolku, kapslíkovku maximálně na airsoftku.

526
Mik
Reagovat

525 Co ty víš? Podle reklamy na Liderin to vypadá, že při použití tohoto superpreparátu se i každá pistolka promění na Magnum s nabitými střelami dumdum:-)

527
Wally
Reagovat

Proboha nestraš, na střelné zbraně máme Pavlínu.

528
Bazinga
Reagovat

527 :-)), třeba to taky bere ;-)

529
Mik
Reagovat

528 Spíš si tipněme, co Pavlína brala dřív:-)

530
romantička
Reagovat

zíííf…
zdravím a jdu se kóknót, co jste přes noc natropili ;)

531
Bazinga
Reagovat

529 :-))

tipuju alkohol a občas špek :-).

532
Mik
Reagovat

531 A nemálo zbraní účinnějších než ta Miškova:-)

533
romantička
Reagovat

mně by hodně zajímalo, jak se do tý šou dostala – motivace asi nebudou prachy a ženich v jejím případě už vůbec ne

534
Wally
Reagovat

možná jednoduší by bylo napsat co Pavlína nebrala

535
Mik
Reagovat

533 Třeba na ni produkce něco ví:-)

536
Bazinga
Reagovat

533 :-), třeba to byla přátelská výpomoc pro někoho ze štábu… k Mirovi se přihlásila Erika v několika verzích, no a tak k ní potřebovali protiklad. A pak si někdo ze štábu vzpomněl, že má kámošku, která je ale fakt drsná, a tak jí zavolal a tramtadadá …. byla tam.

537
Mik
Reagovat

Je fakt, že se do ní skoro vůbec nijak nepouštěli v komentářích ani jinak, takže nějaká domluva tam zřejmě byla.

538
romantička
Reagovat

535
takže za trest nebo z donucení?
to jí ale vybrali dost lehkou oběť
pominu-li srandičky o Tomíkovi nebo Miškovi, zajímavej by byl Marek – ten má svý montérkáře a pivo a ozvěnu a pejska – nevím čeho by se tam mohla chytit…
asi by lamentovala celej tejden s mamkou na terase

539
Bazinga
Reagovat

537 – sice ještě není všem dnům konec, ale slovenský bulvár provařil už celá jména dost lidí, kteří v tom účinkovali, její ale ne. ;-)

540
romantička
Reagovat

někdo v nějaký diskusi psal, že je známá z brněnský radikální scény – ale byl to sprostej hulvát tak jsem to přešla

541
romantička
Reagovat

539
vono je to fakt na bíledni, že někomu udělala službičku, tak si asi vymínila, aby jí mimo natáčení dali pokoj

542
Bazinga
Reagovat

540 – někdo to psal i v naší diskusi ;-). Poslední koment v diskusi u 4.kapitoly

543
romantička
Reagovat

Bazí, tak mám hotovýho Mira – už to šoupu na YT

544
Bazinga
Reagovat

supiš !! jsem natěšena :-), hoď link ;-)

545
romantička
Reagovat

je to docela dlouhý, tak první díl ze čtyř:
http://www.youtube.com/watch?v=UFsQXoQeUss

546
Mik
Reagovat

Tak jsem jenom tak během pár minut našel jednu Pavlínu z Brna, které je 28 a jako jednu z podnikatelských činností má uvedeno „Činnosti, při kterých je porušována integrita lidské kůže“:-) I když její salón se snad specializuje i na odstraňování tetování a sama by si to neudělala?

Víc sem asi dávat nebudu, kdo chce, tak to dohledá. Nevím, jestli je to ona, ale mohla by. Jaký uváděli její věk? Nebylo to jen 26?

547
romantička
Reagovat

a taky psala něco o převráceným pracovním režimu – tetování v noci je možná ale praktický, opilci maj různý nápady

549
Mik
Reagovat

547 Jo, teď jsi mi připomněla, jaké povolání mě tehdy ihned napadlo, když to řekla:-)

550
romantička
Reagovat

549
pečovatelka v domově důchodců?

551
okkvp
Reagovat

romantička – nejvíc mně ovšem roštíplo zařazení vide do kategorie: ZVÍŘATA A DOMÁCÍ MAZLÍČCI :-DDD

552
Mik
Reagovat

550 Těsně vedle:-)

553
romantička
Reagovat

:)

554
Bazinga
Reagovat

:-)))), já se tu znovu řežu u akce „bowling“

556
romantička
Reagovat

čtyřka
http://www.youtube.com/watch?v=ZDRo-9_IrFg

a koukám že bude i pětka ze čtyř ;)

559
Bazinga
Reagovat

romantička dobré :-), děkuji !!

560
Mik
Reagovat

558 Podle plačtivých reakcí to vypadá, jako by spíš Mišo měl smutný osud Eriky. Ona je narozdíl od něj docela v pohodě, na to, čím prošla, je docela pozitivní člověk, asi ji prarodiče vážně dobře vychovali. Jen jí nevysvětlili, že mouka se po kuchyni neháže:-) A že chtít pozdě večer přespat u zaľúbeného pumpára rovná se říci si o vyhazov do tmy:-)

561
Mik
Reagovat

On se ten pláč na Slovensku nějak šíří:-)
http://fotbal.sport.cz/clanek/192192-euro-jsme-prohrali-s-armenii-lituji-slovaci-weiss-ztraceny-postup-obrecel.html

„Slováci se s vyřazením těžce srovnávali…kouč Weiss nezvládl následnou tiskovou konferenci. Neubránil se slzám a po otázce, zda bude úterní utkání v Makedonii jeho posledním na slovenské lavičce, neodpověděl, urazil novináře a předčasně odešel ze sálu.“

Kdyby tam byla Dominika, řekla by ja tiež a utěšila ho:-)

562
Bazinga
Reagovat

no moc se nesměj, za pár týdnů bude brečet na tiskovce Bílek … a kdo utiší jeho, když žádnou Dominiku nemáme… ;-).

dosti OT ;-)

563
Mik
Reagovat

562 U nás to vyřeší Pavlína, řekne mu, že nesnáší sebelítost a ať je chlap a odstoupí:-)

564
romantička
Reagovat

563
Pavlína si všechny vlastnosti zredukovala na dvě: Sebelítost a Tebenelítost. Tebenelítostná je ona, sebelítostný je zbytek světa. Škála sebelítosti je velmi široká – od prostého „Jau“, když se praštíš do brňavky, přes „Došla mi baterka v mobilu“ až po „Vezu dítě do nemocnice“.
Z tohoto pohledu by se nechytal ani Řízek se svým „nestřelim ani h@vno“ a dokonce ani zamlklý Arpád: „som murár“ – „jen se nelituj!“
Dlužno říci, že Pavlína občas použije větu, která v sobě nese náznak solidarity se třetí osobou („Nemohl by sis všimnout toho, že se přestala zadrhávat, že to je hrozně fajn…“) ale to je jen odrazový můstek k tebenelítostnému výpadu.
A ještě otázka na zdejší menšinu: jako ženská sem třeba mimo, ale mně se vůbec nelíbí. Pánové, je pro vás fyzicky přitažlivá? – Myslim nad rámec MOM, tam neni žádná konkurence.

565
okkvp
Reagovat

563 – Pavlína bohužel asi na fotbal nekouká a tak by s touhle větou vystačila, ale kdyby koukala ….

566
Mikesh
Reagovat

Ahoj romantičko, díky moc za videa, protože zatím se mi neotvírá archív Jojky … jé, tak pardon, právě přišel kluk, na cosi s velkým vrčením klikl a hlasem, ne nepodobným Pavlíně (tak on má vlastně Pavlínu doma, akorát ne tak držkatou a o 100% hezčí a 1000% milejší) se mě zeptal, kolik mám roků a že i tříletý dítě to umí spustit (holt je Tebenelístnostný) … tak jsem se aspoň mohl nechat vnést do jinak zcela nepochopitelného děje – takhle rozsekaný s prolínajícími se dvojicemi v podstatě se stejnými jmény účinkujících mi to přijde jako slovenská verze Monthy Python.
Jojková Pavlína si nicméně u mě šplhla, protože takto v celku už působí víc konzistentně a srozumitelně. Kromě toho tam jakási empatie v ní je, byť na na úrovni Kostěje Nesmrtelného, protože Eriky se přece jen fest zastávala – akorát se divím, že z toho Eriku netrefil šlak.
Přitažlivost Eriky … no, jak to říci a zůstat gentleman? Má to holka prostě těžký … na druhé straně jsem viděl nešťastně provdané i mnohem horší případy, takže jen v exteriéru to není. Bohužel, ani s rozumem to není slavné, to je na mašli.
Pokud jsem to špatně pochopil a myslela jsi Pavlínu, tak … normální průměrka, spíš lepší, než otevře tu drzou tlamajznu. S tímhle přístupem se však u většiny mužských prostě nechytne, vyjma subošů (a těmi pohrdá přeci). Pokud tu kdosi naznačil fascinaci silnou ženskou (BB nebo Prochor??), pak většina hrubců, o intošech nemluvě, by to jako „silnou osobnost“ nepobrala a formou metelescu-blesku by drzounku vyrazili po dvou dnech, přitažlivá-nepřitažlivá.

567
Mik
Reagovat

564 Pavlína je lepší průměr, když se usměje, tak jako většina žen zkrásní, když se mračí, tak nic moc. Pro Mira je asi pravda, že s „lepší kočkou už nebude“, i když kdo ví, třeba na svou TV nabídku dovolenkového sexu naláká spousty krásných nymfomanek, které mají v práci dostatek dodatkové dovolené:-)

Myslím, že Pavlína si dovolí jen to, co se jí umožní. Když bude chlap silný, tak se téměř žádné držkování konat nebude. A ona to ráda přijme, protože vybít se může na jiných. Ale jestli je pro ni muž jen ten, co se holí v podpaží, tak má (hledá-li silného chlapa) omezený výběr, nehledě na to, že takový muž pro spoustu žen naopak mužem není.

568
romantička
Reagovat

tak tady je Tomiklon v jednom vrzu:
http://www.youtube.com/watch?v=AyfuhHJZf70

ještě bude Miško, ostatní mě ničím neuchvátili

569
romantička
Reagovat

566
Taky zdravím, Mikeshi,
jo, myslela jsem Pavlínu – ony tu padaly takový citáty z bulváru jako „kráska z brna“ a „atraktivní nekompromisní Pavlína“, tak jsem zvědavá, jestli to tak někdo vážně vidí…
567
přesně to si myslím – kdyby narazila na někoho nezamindrákovanýho, asi by si s tou jednou šablonou, kterou používá, nevystačila. Kromě toho, že to nakládala Mirovi, toho moc přitažlivýho nepředvedla

570
Mik
Reagovat

Nezapomeňme ale na střih, ona nemusí být jen taková, možná to jen vybrali, protože to ostatní nebylo zajímavé do pořadu. A jelikož jí byl Miro očividně proti srsti, nelze se až tak divit jejímu chování. Ona si ho tím i chtěla držet od těla, ale on čím větší kapky dostával, tím víc o ni usiloval:-)

571
ansechenamon
Reagovat

To se teda jemný hoch vyvrbil. Co říka jeho matička na ty sprosťárny, co prohlásil o Šárce. Být Martinou tak Aňu kopnu do zadku a povedeného jemného hocha Tomíka do hlavy. Hlavně, že by se o něj holky mohly poprat, tak proč se hlásí do této RS, když je tak úúúúžasnej?

572
Wally
Reagovat

náhodou Martina v těch růžových plyšových pantoflíčkách byla rozkošná

574
Ivana33
Reagovat

Ufff- tak právě jsem zhlédla 5. díl plný bizarních výjevů a při pohledu na další typy, které se objeví příště, bych tipovala, že produkce už zalovila mezi nesvéprávnými jedinci. Dost jsem se nasmála, ale na druhou stranu nejsem zlá, tudíž mi třeba toho neudatelného pumpára Miška, který si nevrzne, bylo chvílemi i líto. Kromě Tomíka a jeho matinky pak nejlepší hlášky měl Marek (např. „Když vemu ženskou do lesa, bude mi tam k hovnu“). Ale co se týče Tomíka, tak při sledování scénky, kdy s matinkou domlouvají, že „Martinu otestujeme a uvidíme“, zesílilo moje podezření, že snad … já tedy nevím, jak to napsat, aby to nebylo nechutné, ale zkrátka ten vztah mezi jím a matkou je silně nezdravý a Tomík matce evidentně úplně (a hádám natrvalo) obsadil pozici partnera (jen teda snad ne se vším všudy, ale ta dvojice na mě prostě působí zvráceně)- Martina už ovšem ví, že kdo uteče, vyhraje, tak jí držím palce, aby ji příště Tomík s matinkou „neotestovali.“

575
Mikesh
Reagovat

570 – může to být sestřihem (chybí mi důvod obvinění ze sebelítosti), nicméně holka je to drzá až běda. Odmítání nápadníka se dělá přeci trochu jinak. Co se dá na cokoliv, co řekla, vůbec odpovědět, teda kromě okamžitého odeslání home? Úroveň debat (nejen u DJ) je strašidelná a nechce se mi věřit, že by na to normální kluci přistoupili – co, kristepane očekávat od manželství, když se dva takto rafají pár dní po seznámení? To si žádný z těch šamšulů tam není s to uvědomit, že jediná správná odpověď je okamžitý vyhazov? Přece to není jediná holka na světě. Takže Pavlína má pravdu, NENÍ TO CHLAP!
571 – shlédl jsem i Tomíka, hihi. Šárina je nesmrtelná, tu snad vyzvedli fakt v ústavu. Nebo že by ty vtipy o blondýnách byly pravdivé? Nechci Bazině křivdit, ale zdá se mi, že Šárku v rekapech šetřila. Že ona bude taky … :-)

576
Mikesh
Reagovat

Tak jsem zhlédl videa a ono asi nejde udělat nic jiného, než si z toho udělat srandu Bazingovského typu. To člováci na svých diskuzích naopak pěkně soptí, že vraj „neni sme všetkí takí“. Jsem zvědav, kedy podajú na Jojku trestné oznámenie za vel’azradu a hanobenie slovenského národa. Veď nezabúdnite, že sa na to pozerajú i bratia Cesi.

577
romantička
Reagovat

http://www.facebook.com/profile.php?id=1027153951
Velmi zajímavé jsou některé komentáře pod fotkami (Tomík má v současné době děvče a tak…)

578
Bazinga
Reagovat

:-))

no ale pozor! Podle všeho je Martina členem hvězdné pěchoty SK2 Superstár :-). Údajně nazpívala píseň Love me do.

slovenská sekce tentokrát vůbec nepřináší zprávy té správné informační hodnoty.
k poslechu zde : winco16.webovastranka.cz/file/145/691

na YT to ale najít neumím :-)

579
okkvp
Reagovat

578 – dokonce to vyšlo na CD a je snad stále ke koupi. Martinka se proslavila jako Červená čiapočka (ale taky jsem video nikde nedohledala)

580
romantička
Reagovat

tuhle fotku si včera vrznul na FB a já ji vidím na očích, ž už dostala pusu

581
kanárek
Reagovat

575
Ahoj Mikeši….Šárka byla řádně propláchnuta v diskusi. A četls ten rekap s grafickým znázorněním pochodu jejího myšlení?

582
kanárek
Reagovat

579- okkvp- to bylo strašné! Musím si honem pustit něco pěkného, nebo mi to bude v uších znít do večera. Zlatá Šárka s jejím přiznaným maximem Po kalíšku… :-)

583
okkvp
Reagovat

červená čiapočka Tinka – dobové foto a doprovodný text http://bleskove.centrum.cz/celebrity/clanek.phtml?redirected=1&id=566258

584
Elko
Reagovat

Tak, to je veľká vec tá červená čiapočka :-)))
578: Bazinga, ospravedlňujem sa, dostanem menší honorár?

+ prípájam Řízka:
http://www.cas.sk/clanok/208032/marek-z-mama-ozen-ma-jeho-mama-pred-sou-bojovala-o-zivot.html

585
danaja
Reagovat

pro 580 – to asi nebude to jeho děvče, ne ? :-) To je nějaký postarší ročník…….

587
okkvp
Reagovat

585 – tož terazky už je to ouplně jasné, sedmnáctiletý Tomík je jasná Tomüka

588
Wally
Reagovat

já si myslím, že v Hodoníne se nerozlišuje pohlaví, věk a ani rodinné vazby. Tam se hledá pouze čistá duše, která je hodna Toma Jedinečného.

589
Mikesh
Reagovat

581 – přiznám se, že jsem se k tomu ještě nedostal, nicméně se těším, protože to byl neuvěřitelný matroš.
Jinak, holky, myslím, že jste na Tomíka moc přísné, je to normální ogar z jihu Moravy, kterému chyběl mužský vzor a maminka mu naočkovala do kebulky tu pitomost, že jej holky nechtějí, protože je moc slušný (akorát mu zapomněla sdělit, že je plno holek, které chtějí právě slušňáka, ale že si, proboha, musí umět o ně říci. Což zjevně neumí). S podobným jevem jsem se setkal spíše na druhé straně barikády, takové ty ošklivé holky měly často to nejprinceznovatější chování – a kdyby chování, ony o tom byly neochvějně přesvědčeny. Prostě celý Tomík.
Nicméně nezapomínejte, co tam dostal za exotky: u Šáriny to bylo jasné,jakmile otevřela pusu, a ináč celkom milá Slovenka (pomineme-li, že jej jasně převyšovala ve všech směrech) je, řekněme, taky dost svéráz. Její nakupovací story je zatím to nejlepší, co jsem v tomhle pořadu viděl. Po její „sekundě“ jsem spadl pod stůl. Kam se na ní hrabe nakupující Mister Bean!

590
Mik
Reagovat

Nechápu, že produkce zařadila pouze zpěv Jany a Martinu zcela opominula. Ale třeba se ještě dočkáme, protože to by byl opravdu zlatý hřeb:-)

591
Bazinga
Reagovat

590 :-), tak třeba si Martina něco připravila na rozloučení.

Nasadí kapuci, tvrdý výraz a pak spustí:

kalamajka mik mik mik
neoženil sa Tomik

zbytek dobeatboxuje a odjede dom…. :-)

592
Mik
Reagovat

591 Beatboxující stará panna, kde jinde to mají, že?:-)

A ještě přidá:
Od teďka jsem za husu,
nedala jsem mu pusu,
když uvidím Tomíka,
vždy mě chytne panika.
Před Vetřelcem se třesu,
hned mám tvář plnou děsu,
nežli Tomem líbaná,
radši zůstanu panna.

593
romantička
Reagovat

591 :))
stejně ti povim, to jsou nátury!
člověk by předpokládal, že když byla zařazena do hviezdnej roty, užila si posměšků habaděj a vyvození z toho bude „už nikdy se celostátně neztrapnim“
a ona do tý jámy lvové vleze znova a ještě do větší…
ach jak jsme různí

594
Mik
Reagovat

593 Třeba je to slovenská rainmanka:-)

595
romantička
Reagovat

594 no rainman je průkopník s mnoha následovníky, ale aby mu byl někdo aspoň částečně roven, můsí mít za sebou 10 RS a víc ;)

596
Ivana33
Reagovat

589: Mikeši, nejsme na Tomíka moc přísné, on je pro život nepoužitelný (a to neberu v potaz, že má údajně problém s technikou otevírání okna). Která si vezme Tomíka, bere si s ním i jeho mamičku, protože ta pupeční šňůra už se asi nikdy nepřetrhne (Tomík nebude chtít a matinka nedovolí). Naočkováno má, že je slušný hoch, jehož je nehodná dnešní doba, a přitom se o nápadnici, která mu dala košem, vyjádří jako dlaždič- evidentně mu ten rozpor nedochází. Opět bych řekla, že je to další příklad zločinu (nechci dramatizovat, ale lepší výraz mě nenapadá), který matky páchají na synech, protože jim svojí opičí láskou znemožňují normální život. Já tedy opravdu nevím, jaké jiné než „exotky“ by o něj mohly projevit zájem. To matka od „poĺovníka“ Marka si alespoň uvědomila, že udělala svým přístupem chybu, ale platné jí to asi už moc nebude.

597
Mikesh
Reagovat

Tak jsem si přečetl rekap a diskuzi k 1. dílu a: holky, neblbněte, Tom není přihřátý ani náhodou, to by neměl na chlapy drsňáky tak blbý řeči. Pravdou je, že mu výrazně schází razantnější mužské způsoby vyjadřování (teda vyjma případu, kdy sklouzne do polohy sprostýho dlaždiče), čili působí zženštile. To jeho trapácké přizvukování k Šáryním kecům a vůbec jeho (ne)schopnost komunikace se ženskými mi vyloženě trhalo játra (a nedivím se té jeho druhé medulience, že z něj měla osypky. Už to její křepčení napovídá, že navzdory výzoru to bude krapet divočejší kočka a potřebuje k sobě někoho, kdo ji bude trochu krotit, což mamánek ani náhodou). Nikdy bych nevěřil, že chybějící mužský vzor může mít tak fatální důsledky, takže ti psychologové maj přeci jen pravdu.

598
Mikesh
Reagovat

596 – k tomu není co dodat. Sice jsem zvažoval, zda by s ním nějaká razantní dračice něco nesvedla, ale zjevně ne. Spíš naopak, on snese jen absolutní pipi, která se nechá sekýrovat, jako že sekýrovač bude, jako každý sebestřeďa. V tom má Bazinga pravdu, že hoch je strašně zahleděn do sebe, takovým přijde kritizování jiných, ale jenom jich, jako normální. Stejně jako nenadálý přechod do sprostoty. Upjatost na maminku, to bude problém – nejspíš ani netuší, co to je se zamilovat do jiného a dělat kvůli tomu třeba i skopičiny (jen nechápu, jak jej tohle mohlo minout), takže zbývá jen nějaká zoufalka, co se zamiluje do něj. Obávám se, že zoufalek je v populaci děsně málo – teda, je jich hodně, ale trochu jiného druhu, jako třeba Šárina.
Co se týče jeho sprostého výroku, nedovedu posoudit, jestli to byl projev jeho hulvátství a uraženého ega, nebo jestli to mělo základ v něčem, co mu Šárka řekla a co kamery nenatočily. Že je Šárka pěkně trhlá, je přeci evidentní. Takové, co markýrují naivky (v jejím věku) jsou obvykle pěkné mrchy.
Maminky kritizovat nechci, páč takové moc neznám, ale zřejmě na tom něco je. Tedy aspoň v tom, že kde schází mužský korigující prvek, je zaděláno na mazec.

599
romantička
Reagovat

596
Soudě podle Tomíkova FB, byl ještě před pár lety na dobré cestě – docela pohlednej, oblíbenej, se spoustou hezkejch fanynek. Ale někde si myslim minul nějaký rozcestí. Mamka moždá dohazuje, seznamuje, ale bůhví jak se chová, když se tomík zamiluje. Už jen to, že jí žádná nebude dost dobrá, je průšvih.
Jo a taky se čímdál víc začíná podobat babičce. Měl si nechat ty fousy! ;)

600
romantička
Reagovat

598
Mikešu, a ty máš dojem, že něžný džentlmen, tolikrát sám sebou proklamovaný, se smí chovat jak hulvát, pokud k tomu má důvod? On důvod uvádí – šla mu po penězích.

601
Mik
Reagovat

599 A myslíš, že kdyby náhodou došlo k Tomíkovu coming-outum že by jí žádný Tomíkův partner taky nebyl dobrý?:-) A panice, toho by už asi vůbec nesehnali, resp. je to neprokazatelné:-)

602
kanárek
Reagovat

600- Houbes, dorazila ho propiskou a přetlak musel ven…tentokrát ve formě žumpového slovního průjmu.

603
kanárek
Reagovat

K 602
Čakry se mu rozladily, jeho vnitřní ego sebou mrskalo v křečích a od duchovní Šárky čekal na rozloučenou fialovou svíčku a dojaté loučení ve smyslu: “ Víííš, to je život. Něco má bejt a něco nemá bejt. To je práávě ono, víííš. No ty seš skvělej, ale vážně skvělej chlap, ale asi to tak nemělo bejt. Vííííš, vesmír nepromluvil a s tím nic nenaděláš. a ani já s tim nic nenaděláám.“
Mimochodem mne zaujal kromě propisky i ten druhý divný dar…co to bylo, nějaký trpaslík na zahrádku?

604
Mik
Reagovat

603 Kdyby se Tomík trochu poučil od Šárky, mohli to zakončit se slovy: Prostě jsme to nezvládli:-)

Ale překvapuje mě, že mezi takovými ezoterickými bytostmi může dojít k podobnému konfliktu, cožpak jim to nějaké kyvadlo či něco podobného neřeklo předem?:-)

605
kanárek
Reagovat

604- Pravdu díš, očividně se spolehli na vesmír a nechali to plynout, místo, aby si vyložili karty. :-)

606
kanárek
Reagovat

Možná je ale podceňujem a každý už třímá v ruce vějíř dopisů nebo jim bez ustání pípají příchozí smsky od nápadníků a obdivovatelů.

Přiznám se, že trollímu (koci nebo trpasličímu?) Šárčinu chlebu jsem se moc smála, ale dnes se mi též podařilo kuře místo upečení upálit. :-(

607
Mik
Reagovat

606 Teď už jen zbývá, aby ses naučila nakupovat tak efektivně jako Martina a Šárka, a můžeš se směle přihlásit do nějaké podobné RS:-)

Pípat jim toho asi moc nebude, když JOJka neuveřejňuje ani celá jména, natož nějaké kontakty. A ti inteligentnější, kteří by si nějaké kontakty zjistili třeba prostřednictvím pana Googla, asi nebudou ta správná cílová skupina pro tyto vdavekchtivé/doženěníhnané skvělé partie:-)

608
kanárek
Reagovat

607
Já už mám sjednanou brigádu v kostýmku Xeny u Mr. Levyho :-) ve Farmárovi.
Jo a pěkná 592 :-)

609
Mik
Reagovat

608 To je škoda, jestli jsi vdaná, tak už jsem měl pro tebe vymyšlenou novou RS, ideu formátu bych poskytl zcela zdarma a jmenovalo by se to Táto, provdej mě. Tátou by byl myšlen zákonitý manžel, který už má své polovičky dost:-)

610
kanárek
Reagovat

609- To je od tebe milé:-)

611
Mikesh
Reagovat

609 – Ty jó, víš kolik by to muselo být řad, aby uspokojili všechny zájemce o výprodej svého pokladu? Na druhé straně, asi by to zvedlo morál mnohých věčně nespokojených lakovaček nehtů.

612
Mik
Reagovat

611 Ovšem otázka je, kolik by sehnali adeptů na druhou stranu barikády. Ty zbývající by třeba s radostí obstaral Řízek, podle starého vtipu končícího: ta plastika je moc drahá, pane doktore, já už jsem domluvenej s hajným, že mi ji za 50 Kč zastřelí:-)

Sorry, dámy:-)

613
kanárek
Reagovat

612- Fujka :-)) Mohl by to být oboustranný výprodej :-). Když už máme tu rovnoprávnost. A Řízkovi je jedno co střelí.

614
romantička
Reagovat

602
u té propiskové scény stojí ještě jedna věc za povšimnutí:
jak on se náš Tomík snaží dosazovat holkám do úst své názory „jo že jsem takový jemný, jemný typ“ tak u propisky zazářil:
Tom: „Mně se líbí tadyten citát, no.“
Šárka: „No…“
Tom: „Člověk, který miluje humor a žije naplno, tak…“
Šárka: To mně práve nesedělo, já jsem chtěla koupit jinou…“
Tom: „Hmmm…“
Šárka: „ale, kdy tam bylo napsáno dědeček, ale bylo by to… bála jsem se…“
Tom: „BABIČKY…“
Šárka: „nebo bála, myslela jsem si, aby tě to neurazilo, tak…“

Šárka jedna, ani tastará moudrá paní jí nestála za trochu tý hrůzy! A možná, že to byla právě babička, kdo na chodníku vykřikoval ona hrubá slova.

615
romantička
Reagovat

312
S Řízkem jsem počítala no jiného nového projektu. On a Tom – Výměna maminek. Myslím že pro Aňu a Tomíka by to byl týden hrůzy. Bez sebe by byli bez sebe.

616
Wally
Reagovat

613 – myslím, že by bylo dost zájemkyň, které by se přihlásily i bez vědomí Táty jen aby se ho zbavily. Měly by ty vějíře nápadníků a hleděly by do budoucna s vidinou lepšího života.

617
Mikesh
Reagovat

600 – nikdo, natož gentleman, se nesmí chovat jako hulvát, už vůbec ne k ženské, kterou právě vypoklonkoval a navíc od ní před tím dostal dárek – to je prostě děs.
Mě akorát zarazila jeho poznámka, že mu šla po penězích; tak buďto je to magor, který si nevidí do huby a plácá nesmysly, nebo tam něco bylo, co jsme neviděli (třeba takové ty běžné ženské triky před výlohou s briliantovými prsteny). V každém případě, pokud tohle vyslovil před Martinkou (ze záběru kamer nebylo vidět, zda to řekl u vchodu nebo někde doma v soukromí), tak si to nesmrtelně polepil, ta měla aspoň hned jasno.
Stejně ale nechápu, jak se někdo může zaobírat tím, že tomu druhému nepadl do oka, zejména když to byl on, kdo ji vyhodil – to je na diagnozu. To už spíš chápu ty, co nejsou vybrány, že si pobrečí a cítí se ublíženě, tam je to pochopitelné, ale obráceně? Zvažoval jsem i možnost, že účinkující do něčeho takového tlačí štáb, protože některé jednání mi přijde až nepochopitelné, ale zdejší diskutující mají asi recht, že ta super ctihodná matinka bude asi pěkně trhlá a synáčka vede k moc pěkným věcem – takže se kluk neožení ani náhodou.

618
Mikesh
Reagovat

616 – jasně Wally, takových jsou přehršle!! Dávaj to na vědomí tím, že ve 40+ konečně najdou tu jedinou pravou lásku, za níž odcházejí, nechávajíce za sebou spálené mosty a děti siroty. Blbý ale je, že ten konečně OPRAVDOVÝ MUŽ se jí do půl roku nabaží – prostě, ti chlapi jsou fakt hrozní.

619
Mikesh
Reagovat

603 – kanárku, skvělýýýý !!!

620
Mik
Reagovat

614 Nezjistil jste někdo, co má na tomhle konkrétním druhu propisek napsáno dědeček?:-)

621
Mik
Reagovat

613 Jen by se musel u Řízka vystihnout ten řídký okamžik, kdy se mu po flámu netřesou ruce:-)

622
kanárek
Reagovat

620- přiznám se, že nejdřív jsem myslela, že ten citát sám právě zní „Dědeček“.

623
Mik
Reagovat

Tak jeden používaný text jsem našel: „Děda všechno ví a vždycky rád poradí“

Že by?:-)

624
kanárek
Reagovat

To je správný text na propisce,ale myslím,že ani to nebylo pro Šárku to pravé ořechové.

625
Nikolka
Reagovat

Tak vám moc děkuji za noc strávenou pročítáním komentářů a následným klonovým prozřením :D Dnes jsem „čirou náhodou“ narazila na Tomíkův FB a vše mi došlo…Oni prostě musí být klonovaní, zde je důkaz, ta podobnost není čistě náhodná a když ano, kde má geny po otci??? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1640614888384&set=a.1604741631575.2078068.1027153951&type=3&permPage=1

626
Bazinga
Reagovat

:-), Nikolko, už jsme to tu zavřeli ;-). Přesuň se na diskusi k 6.kapitole.

Přidat komentář