Panáček v reality show

Farmár hľadá ženu – Making of

29. Říjen 2010 | napsal(a): | reality show: Farmár hľadá ženu SK

Ještě předtím, než dnes večer na obrazovky slovenské televize Joj vtrhne nová reality show (nebo spíše doku-show) Farmár hľadá ženu, je tady kratičké making of, ve kterém tvůrci především přiznávají starou známou pravdu: Musíme do toho zasahovat.

Nick Flyer

Takový pisálek co občas něco napíše a někdy o něm lidi roky neví. Sleduje hlavně domácí RS, ze zahraničních jen ty netalentové. Na panáčkovi působí už několik let, a to hlavně proto, že je to jediný web s normálním vedením. Jinak povoláním grafik a srdcem filmař. Takže v případě zájmu pište flyer.nick[áčko]gmail.com

Farmár hľadá ženu SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 32
2
anja
Reagovat

u Mariana je to dobré panoptikum LOL :o)

3
Elko
Reagovat

anja: Marián má proste vkus, čo si budeme hovoriť :-)))

4
anja
Reagovat

no pěkně se to rozjelo, z ukázek na další díl to u Maťa vypadá na pěkný grupáč :) do vířivky si je všecky nastěhoval hned na prvním rande, hehe

jinak farmářky jsou šmrncovní baby, kam se na ně hrabou naše maminy z HSTM, fakt jsou slovenky hezčí než češky, o tom žádná

5
Elko
Reagovat

anja: zase nepreháňajme :) …o týždeň to bude ešte väčšie maso a zábava :D

Reagovat

Tak to je vážně dobrá show. Moderátorka se zatím ani neukázala, ale ten komentátor je mazec.
S rekapama se ještě rozhodnu, protože nevím, jak to uchopit. Každopádně ale doufám, že ta show nějak neupadne ani kvalitou ani tady v zapomění a snad se tím češi nechají inspirovat.

7
Míša
Reagovat

No super, já su nadšená … oproti HSMT to má spád, vtip a je to přehledné, takže mi žádný z exotů neunikl :o) … Teď jde o to, jestli je to dáno formátem nebo tím, že Slováci přistupují k RS s větší lehkostí, nadhledem a humorem …

Marian Nepolíbený je zlatíčko … ale vůbec se mi líbil výběr farmářů, zatím se všichni jeví jako sympatičtí a veselí ogaři, kteří se umí dost odvázat, když na to přijde …. a měli tam hoši fakt pěkné baby :o) … jen mě překvapilo, kolik přihlášenejch žen tam bylo z dědiny, u nás byla jednou z podmínek, že „hledaná žena“ by měla být z města …

Jo a chyběla mi ta úžasná píseň od Horkýžů, která provází upoutávky, páč ta prostě nemá chybu … Každopádně – budu-li doma, tak mám program v pátek večer jasný …

8
viki
Reagovat

Komentátor je boží…paní, co měla nakoupíno a vehementně tvrdila, že nepila, ta mě fakt pobavila:-D
Zezačátku se mi holky moc nelíbily, ale jak se pak rozjely, už mi jsou nějaký sympatický, těšim se na další díl:-)

9
kapi
Reagovat

WOW – super! První díl je vtipny a zaujal okamzite od prvnich minut (nemusime cekat na 7. dil nez se to rozjede)! Skvelý a napadity komentar (ne ten stroj na klise v HSTM) a celkove prehledne.

Slovaci proste umi RS lepe- tohle to jen potvrdilo!

Reagovat

Kdo se chce kouknout prvni dil: Joj TV archiv

11
koc
Reagovat

komentář tomu dáva úplně jiný rozměr :) mozná je lepší než samotný děj

12
Kveta
Reagovat

Prosím, co je to za skladbu, při které trsali v 45:32 …
Jinak, bych moc nesouhlasila s tvrzením, že slovenky jsou
hezčí než češky….

14
Kveta
Reagovat

kocourku:)))
ještě chci vyseknout poklonu a velký dík za zábavu, kterou mi poskytujete i s ostatními u diskuze k HTM:)))

15
Bazinga
Reagovat

Zdravím všechny. Velmi vtipné. Mých TOP 5 účastnic : Vieročka „raz boli meniny“; vášnivá inžinierka s hlubokým přesvědčením, že správně by bylo „hamblivá inžinierka“, stará škola Danka, která mě zaujala svým postojem, že nejlepší taktika boje o chlapa v RS je „nebojovat“ a Darinka od Nepolíbeného. Ta na mě působí tak, že už má v hlavě „podnikatelský plán“ jak si „za hubičku“ :-) zřídit slepičí farmu. Za nejlepšího chlapa v téhle RS si na první signální vyhodnocuji pana komentátora. Jinak slovenština je naprosto zvukomalebná a rozkošná řeč a co se mi na slovenkách líbilo asi nejvíc, že jdou s dobou. Tenhle podzim jsou naprosto „in“ ponožky ve střevíčkách ;-). Těším se na další díl.

16
kapi
Reagovat

Marian a Darinka jsou skvely pribeh! Ten nejstarsi farmar je dost nesmely pred kamerou a ta opila pani byla velmi zabavna na pohled (trosku si za ni mi rolovali ponozky studem, ale i tak :)

Fesak farmar je ozajstny fesak! Jeho mužná hrud ma dostava do kolien.

17
Bazinga
Reagovat

16 – kapi. Souhlasím s tím, že byla Vieročka zábavná. V tom prvním rozhovoru, jak tak laškovně pohazovala hlavičkou v kloboučku ze strany na stranu mi připadala, že předvádí parodii na Zuzanu Norisovou. A při tom druhém už bylo jasné, že ne-e. Že prostě opravdu je taková, jaká je …

18
Bazinga
Reagovat

a ještě jednu : nebyl text a melodie „raz boli meniny, raz narodeniny, raz sobota, raz nedela“ , které byly doprovodem Vierčoččiného vysvětlení, že alkohol moc nepoužívá, z vystoupení těch 3 týpků z Česko Slovensko má talent ?

19
Jezinka
Reagovat

Pořad skvělý, postavičky zábavné. Nejúžasnější Věrka – srdíčko a pak ta stydlivá paní inženýrka, která by šla do všeho v přímém přenosu, ale nezapomínala u toho podotknout, ako sa hambí:-).
Jen mě udivilo, že vyřazování bylo ještě před tou večerní merendou. Kdyby ho nechali na ráno, možná by dopadlo jinak.

20
Ahoj =o) z Prahy
Reagovat

První díl se mi líbil o moc víc než zatím celá reality show HSTM kterou taky sleduji. A přidávám se k názoru že Slovenky jsou krásnější než Češky. I pánové mi byli sympatičtí =o).

21
Ajda
Reagovat

Rozjeli to zajímavě, má to spád, snad jim to vydrží. Je super, že se tam moderátorka téměř nevyskytovala a už se těším na druhý díl.

Reagovat

Já se na to snad podívám, když tu o tom každý tak básní :)

Reagovat

Sakra sem si to stahnul a zatim projel jen tak v rychlosti, ale jedno vim jiste. Nechapu, kde jste sebrali, ze tam maji hezci baby :D Co jsem zatim videl, tak byl des bes :D

24
Ajda
Reagovat

22 –
:-) Podívej, bylo to lepší než jsem čekala a teď si počkám, co vypotí Prima.

25
Ajda
Reagovat

23 –
tak ženské jsou tam děs běs! Ale vypadá to, že bude sranda. Škoda, že Vieročka jede domů, ta mohla být hvězdou RS.

26
wsy
Reagovat

pro mě nej byla ta (nevím jméno) jak toho farmáře pořád ošahávala a hubičkovala a u toho pořád zdůraznovala že se „hambí“

27
Ajda
Reagovat

26-
jj, taky nevím jméno, ale říkali jí paní inženýrko

Nebo ta mladá, co je prý ze staré školy. Jedna ze staré školy a druhá šla rovnou na věc, nebýt tam štáb… Tahle skupinka bude asi hodně veselá.

Reagovat

Tak jsem to konecne zkouknul a teda mazec :D Komentare nemaji chybu a celkove je to fakt zabava. Brrrrrrr uplne se zacinam bat ceske verze :)
wsy(26): Zuzana

29
Elko
Reagovat

Tak, ak vás zaujíma, tak Farmár na Slovensku valcoval:

Jednotkou na trhu bola v strategickej cieľovej skupine 12-54 už s Panelákom (rating 9,3 % / share 30,8 %), na ktorý ešte úspešnejšie nadviazala novinka Farmár hľadá ženu (10,2 % / 34,7 %). Markíza skončila s kinohitom Dannyho trinástka (8,6 % / 29,3 %) druhá.

S ešte výraznejším odstupom bodovala Joj v cieľovej skupine 12+, Farmár (13,0 % / 36,4 %) mal v porovnaní s Panelákom (11,7 % / 30,0 %) vyšší podiel starších divákov. Dannyho trinástka (8,6 % / 23,6 %) úplne prepadla. Verejnoprávna Jednotka odštartovala večer nadpriemerne s reláciou Kaviareň Slávia (6,6 % / 17,0 %), české Top Star Extra (4,9 % / 13,2 %) o speváčke Eve Pilarovej už kleslo do podpriemeru a Správy a komentáre (1,0 % / 6,2 %) sa stretli s úplným nezáujmom divákov.

Joj sa v piatok stala celkovým víťazom v prime-time.

30
Rene
Reagovat

Kleopatr je nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31
Rene
Reagovat

Teda kleopatra

32
Cisco Routers
Reagovat

Hi, i think that i noticed you visited my site thus i got here to go back the want?.I am attempting to to find things to enhance my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

Přidat komentář