Panáček v reality show

The Real Wedding Crashers – svatba naruby

1. Květen 2007 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

Od minulého týdne začala televize NBC vysílat novou reality show The Real Wedding Crashers (i když přesnější by asi bylo označení „show se skrytou kamerou“). Hlavní myšlenka je vypůjčená z úspěšného filmu Nesvatbovi (Wedding Crashers) s Owenem Wilsonem a Vincem Vaughnem v hlavních rolích. Několik najatých herců se vetře na skutečnou svatbu, snaží se tam způsobit co nejvíce rozruchu a vše snímají desítky skrytých kamer.

Ze všech svatebčanů jenom dva lidé ví dopředu, co se děje: ženich a nevěsta. Sami souhlasili, aby se jejich vytoužená událost zvrtla v sérii trapasů, na kterou pak budou všichni zúčastnění ještě dlouho vzpomínat. Spolu s domluvenými herci se také ochotně sami do vtípků zapojují, aby si vystřelili ze svědků, kamarádů, družiček nebo třeba nastávajícího tchána. Nehoda v pekařství: svatební dorty padají jako domino Některé situace jsou rozehrány ještě pár dní před samotnou svatbou. Nic netušící kamarádi ženicha se tak například „náhodou“ připletou k roztrhání nevěstiných šatů, ke zničení obrovského svatebního dortu nebo jsou svědky divokého zakončení večírku na loučení se svobodou, kdy pouhých pár hodin před obřadem ženicha odvádí v poutech policie (najatí herci).

Falešný číšník odnáší ještě plné talířeDo celé diverzní akce se zapojuje pětice herců („crasherů“), kteří si ale často zahrají v převlecích více rolí, např. ráznou svatební koordinátorku, popleteného oddávajícího, dotěrného číšníka nebo vlezlého hosta, kterého nikdo ze svatebčanů nezná a přesto se s nimi vřele objímá… Fackovaná mezi dvěma nevěstamaNejlepším momentem ze druhé epizody byla situace, kdy se po obřadu na oslavu dostavila neznámá dívka oblečená do bílých svatebních šatů (a navíc krásnějších než měla na sobě sama nevěsta). Samozřejmě to všem svatebčanům vyrazilo dech a naštvaná nevěsta se (přesně podle scénáře) k této najaté herečce přiřítila a před očima všech jí nafackovala…

Když už crasheři na hostině způsobí dost škody, Svatebčané neveří vlastním očím, co se to dějena závěr vystoupí všichni na pódium a oznámí svatebčanům, že se se stali obětí kanadských žertíků, které si na ně vymyslelí sami novomanželé. Jednotlivým napáleným svědkům, kamarádům a družičkám také prozradí, jak to vlastně v uplynulých dnech bylo s těmi „nešťastnými náhodami“. Zatím se nikdo z nich ještě nenaštval, všichni se tomu nakonec zasmáli (nebo alespoň tak to televize sestříhala).

Za svou odvahu riskovat vlastní svatbu a aktivní spoluúčast při natáčení jsou oba novomanželé odměněni luxusními týdenními líbánkami, které dostanou od štábu jako svatební dar.

videa ke stažení

The Real Wedding Crashers: trailer (YouTube)
The Real Wedding Crashers: zničení svatebního dortu (YouTube)
The Real Wedding Crashers: zatčení policií (YouTube)

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!