Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: Jaký byl Gordon Ramsay jako dítě?

4. Březen 2009 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

Světoznámý šéfkuchař Gordon Ramsay se proslavil zejména svým prudkým temperamentem a ostrým slovníkem, kterým nešetří ve svých televizních pořadech jako Hell’s Kitchen, The F Word anebo Kitchen Nightmares (jehož českou variantu Ano, šéfe! uvidíme už ve čtvrtek na Primě). Toho loni využila britská personální agentura Caterer.com ve třech reklamních spotech, v níchž se objevil malý kluk nápadně připomínající Gordona zamlada.

Tyto reklamy se staly na YouTube velmi populární a donesly se přímo ke Gordonovi, který se při jejich sledování náramně bavil. Dokonce se rozhodl, že si devítiletého herce Felixe Lighta pozve do Los Angeles na natáčení nové sezóny kuchařské reality show Hell’s Kitchen. V nejbližších týdnech se tak na obrazovkách objeví epizoda, v níž se Gordon objeví společně se svým malým dvojníkem Felixem a nachystají tak soutěžícím kuchařům dvojnásobnou porci adrenalinu.

Malý Gordon: Svačinka do školy

Malý Gordon: V restauraci

Malý Gordon: Školní jídelna

A jaký byl třeba Zdeněk Pohlreich jako dítě?

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
Reagovat

Dobrá upoutávka na show, která vstoupí do českých domácností již zítra svým prvním dílem :) Pobavilo mě hlavně to první video se školní svačinou :)

2
Petr Novák
Reagovat

lol, TK, ty reklamy nemají chybu. :-)

Jsem docela zvědavý na zítřejší Ano, šéfe!, podle dnešní tiskovky mi spíš přijde, že to bude takový how-to-do-it, než že by se tam nadávalo.

3
TK
Reagovat

To první video se asi nemusí líbit každému, ale kdo zná Gordona Ramsayho, tak se bude dobře bavit, protože přesně tak se chová a má i stejná gesta.
To druhé video je parodií na Kitchen Nightmares, aneb přesně takhle by mělo vypadat „Ano, šéfe!“

4
emh
Reagovat

Dvojka presne KN :) Neskutecne zabavny a chytry, tak doufam, ze to Prima nezkazi jako vetsinu prevzatejch show. Zatim dobry, bude tam opravdovej sefkuchar a ne zadnej z obvyklych zvanilu typu Lesak nebo ten z Jak se kazi sen.

6
Petr Novák
Reagovat

Mirka: No Mirka přece ujíždí na Lost :)

Přidat komentář