Panáček v reality show

Krotitelé dluhů 3 (14/16): osobní bankrot a vše, co se jej týká

14. Prosinec 2010 | napsal(a): | reality show: Krotitelé dluhů

Dnešní díl Krotitelů dluhů vypadá na velmi vzdělávací a jeho shlédnutí se může hodit většině návštěvníků Panáčka v reality show. Člověk nikdy neví, kdy bude muset uvažovat o osobním bankrotu. Přesně toto téma je stěžejním v dalším díle Krotitelů dluhů, jehož hlavní postavou je rozvedená Pavlína Fryšová, matka dospělé dcery a třináctiletého syna.

Pavlína si naplánovala růžový život s novým partnerem, růžový život plný půjček, úvěrů a i hypotéka by se tam našla. Vztah je již minulostí, ale půjčky, úvěry i hypotéku někdo splácet musí. Černý Petr padl na Pavlínu, která, ač dobře placená, na splácení půlmilionového dluhů jaksi nemá. Podepíše smlouvu s ďáblem u nějakého lichváře a bude vytloukat klín klínem nebo přejde na tvrdý úsporný režim, který se nazývá osobní bankrot? Uvidíme již dnes večer v dalším díle Krotitelů dluhů.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Krotitelé dluhů

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
Reagovat

Jsem u toho asi usnul, nebo tam fakt neříkali, jak to dopadlo s tím prvním nájmem ve výši 350 tisíc?

2
koc
Reagovat

1 – nerikali :)

3
Dana
Reagovat

tak to by mě taky zajímalo jak to bylo s těma 350 tisícema, zdá se mi to nějak podivné a už vůbec nechápu, proč takový „první nájem“ platila, měli v ruce smlouvu, tak tam snad muselo byt napsané, jak to s těma penězma je, zdá se mi to pro situaci té paní dost zásadní, když měla takové dluhy, vždyť nejde o jen tak nějakou vratnou zálohu.

4
Iveta
Reagovat

No kdo chce kam,pomozme mu tam!Když se někdo chová jako ředitel zeměkoule)))))).Ono každý má takový život,jaký si zaslouží!

5
Božena Vytasilová
Reagovat

Mně připadají ti aktéři z Krotitelů dluhů, jako z jiné planety.Nechápu, jak může dospělá ženská nemít absolutně přehled o výši svých dluhů. Vždyť je to obyčejná aritmetika, která se vyučuje na ZŠ.Taky mě zarazil fakt, že paní neměla 700 Kč měsíčně na obědy pro svého syna a přitom kouřila určitě alespoń 20 cigaret denně. A to je za měsíc minimálně 1000 Kč. No stejně té paní přeji, aby se z toho nějak dostala.

Reagovat

Boženo, tam bude jistě hrát roli fakt, že lidi se neradi zabývají nepříjemnými věcmi. Paní věděla, že má velké dluhy, ale přeci si nebude kazit den tím, aby počítala, jak moc vysoké jsou. Zkrátka, takto někteří lidé uvažují, s tím nelze nic dělat.

7
lavi
Reagovat

to s tim kourenim mi taky prijde dost neuveritelne, na druhou stranu v tomhle poradu nebyla ani prvni ani posledni, ktera si stezovala na to, ze ma problem vyjit s penezi, ale prokouri tisice

8
michalg54
Reagovat

nechci se obhajovat ale situace v tomhle state je co se tyka dluzniku nastartovana tak ze z vas udela tento system bezdomovcem. Je pravda ze kdyz si vysnite svoji budoucnost nepocitate s nejakym problemem. Ruku na srdce. Ja jsem zvovna v te situaci potrebuji RADU

9
Basti
Reagovat

Ahoj diky za zpetny odkaz, nenimce bych trosku poupravil vyzneni clanku: nejmenuji se Martin ale Frantisek Szabo (ten kdo pise affilblog), tim martinem si asi myslel samotneho marketingoveho poverence ictour.cz, nemylim li se?Je tento komente1ř užitečnfd? 0 0

Přidat komentář