Panáček v reality show

Krotitelé dluhů (18.4.) jízda pražskou MHD na černo a exekuce

18. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Krotitelé dluhů

[singlepic id=4140 w=420]
Dnešní příběh Krotitelů dluhů zná ze svého okolí nepochybně nejeden čtenář Panáčka v reality show. I v mém okolí se stal, kdy dcera majitele mého pronajatého bytu jela několikrát pražskou MHD načerno, pokuty neplatila, až jednoho dne začaly do schránky chodit obálky od exekutora. Dnešní díl Krotitelů dluhů bude o pokutách za jízdy na černo.




Jindra Macháčková jich měla utržit 11. Jenže si nepamatuje ani na jednu z nich. Před třemi lety ji ale dohonily exekuce za nezaplacené pokuty přes 100 tisíc. Je možné, že si prostě nic nepamatuje? Nebo se stala obětí podvodu. A jak je možné z platu sanitářky splácet pokuty a exekuční poplatky? Krotitel dluhů si tentokrát bude muset zahrát tak trochu i na detektiva.

Máte i vy zkušenosti s exekucemi na základě jízdy na černo? Napište do komentářů své příběhy. Děkujeme.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Krotitelé dluhů

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
tetka
Reagovat

No slecna byla zvlastni pripad. Skoda, ze diky tomu v poradu nezaznely nektere dulezite veci, napr. ze kdyz se prestehujete a na starou adresu vam zacnou po roce posilat vyuctovani za plyn, za ktery jste primo na pobocce dostali vyplaceny preplatek, tak mate vlastne smulu a zpetne nic nevyresite, kdyz se o vsem po 10 letech dozvite, i kdyby puvodni pohledavka neexistovala. Kdo to nezazil, casto neveri.

2
Rena
Reagovat

co dnes bude v Krotitelích dluhů?

Přidat komentář