Panáček v reality show

Krotitelé dluhů (21.3.): z podnikatele bezdomovcem

21. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Krotitelé dluhů

[singlepic id=3844 w=420]
Dnes se Krotitelé dluhů budou věnovat příběhu kdysi úspěšného podnikatele ze kterého je dnes však bezdomovec. Svérázný šedesátník pracoval dvacet let jako razič v dole. Když se mu stal na šachtě pracovní úraz, začal podnikat. Devadesátá léta v Českém Těšíně, to byl Divoký západ… Milan vydělával obrovské sumy a denně rozhazoval desetitisíce. Až přišel krach. Pád na dno.

Z podnikatele byl najednou bezdomovec. Žije v Praze po azylových domech a na ulici prodává časopis Nový Prostor a přál by si dožít v klidu se střechou nad hlavou a bez dluhů. Splatí pomocí Krotitelů všechny dluhy? Podaří se to?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Krotitelé dluhů

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
okkvp
Reagovat

jsem asi ne dost dobře pobrala konec, nějak mi to vyšumělo do ztracena

2
sqr
Reagovat

ja to pochopil tak, ze se na to proste vybodnul a je spokojenej s tim co ma ted

3
okkvp
Reagovat

2 – no, já podobně, akorát jsem si opakovala otázku poradkyně – proč se do Krotitelů tedy vlastně přihlašoval
– jediný výsledek (imho) byl, že se dozvěděl (?), že může občas podle momentální situace zaplatit víc než domluvenou splátku, že může zažádat o splácení na jistinu (to jsem neznala) a že mu poradkyně zjistila aktuální výšku dluhů.
Je pravda, že nějakou rezervu na budoucí časy potřebuje, ale trochu to na mě dělalo dojem, že snad čekal nalezení nějaké obezličky, jak ty dluhy vyzmizíkovat

4
sqr
Reagovat

3 – presne tak, zrejme cekal nejakej figl, kterj by ho zbavil dluhu a mel se dobre. Osobne jsem nepochopil ani to, ze dava penize bokem, kde na ne exekutor nemuze, taky zajimava vec.
Na druhou stranu pan je snazivej, znam ze svyho okoli daleko linejsi lidi, financne totalne negramotny a taky to tak s nima vypada :-)

Přidat komentář