Panáček v reality show

Krotitelé dluhů: vlastní nemovitost, přesto dluhy (7. 3.)

6. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Krotitelé dluhů

[singlepic id=3712 w=420]
V dalším díle Krotitelů dluhů se podíváme na situaci, kdy ač hlavní aktérka dnešního dílu má majetek, přesto má dluhy. Jak je to možné? Jana Macháčková už dvacet let žije v Itálii a kvůli rodinnému domku jezdí dvakrát ročně z města Arezzo do Řevnic u Prahy. Cesta něco stojí, údržba prázdného domu taky. Dům u Prahy však chátrá a jeho hodnota klesá a klesá.

Co poradí finanční poradce paní Janě? Prodat či jinak financovat nemovitost a vydělat na jejím vlastnictví? Uvidíme dnes večer na ČT1.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Krotitelé dluhů

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
macík
Reagovat

co bych poradil: pronajmout ? asi jo,prodat asi ne. tak uvidíme,jestli vymyslí něco překvapivějšího….

2
okkvp
Reagovat

přiznávám, že jsem nesledovala úplně pozorně, ale zazdálo se mi, že se vůbec nepočítalo s cenou za zbourání domu v Řevnicích. To totiž není vůbec levná záležitost a vychází podle informací, které mám cca 600 tis-1 mil (pokud má být parcela čistá)

3
Marek
Reagovat

Mě bylo paní trochu líto, připadala mi taková unavená životem.

4
Rena
Reagovat

Já myslím, že ani radu nepotřebovala, prostě prodat a bez bourání a zbytečných starostí. Kde chce bydlet na stáří – bych spíš řekla, že tam, kde se cítí doma, kde má přátele, než dle toho, kde je levněji. Divím se, že se do pořadu přihlásila.

5
anja
Reagovat

tenhle díl mě ukrutně nebavil, nechápu co tím chtěli říct, že jsou potraviny v itálii dražší o x procent a výdělky vyšší o x procent, to snad ví každý, že

6
alena
Reagovat

byla to dobra reklama a inzerce pani Jany, jinak to nemelo co s tim poradem delat

7
alena
Reagovat

smutny pribeh nebot vse platime verejnopravni tv z nasich dani a pro pani ktera nema vubec financni problem spise naopak to musi byt k smichu, pokud je realitni pracovnice tak si vse mohla zjistit sama a neopruzovat v ct kde to vsak mela zcela zdarma mozna si i neco vydelala nebo ji byla zaplacena cesta do cech jo v tyhle zemi je mozny vse

8
okkvp
Reagovat

Pořad je dramaturgicky přece jen zaměřen poněkud výchovně – z toho důvodu mi to jako úplně mimoní díl nepřijde – poukázal na pozitivní přístup k existenci ve stáří.
Bohužel rozvahy kolem toho, co člověk může za 10-20 let čekat, jsou hodně na vodě, na italské straně snad ještě víc než u nás.

Přidat komentář