Panáček v reality show

Krotitelé dluhů: (2.5.) Paní Vranová a obchod s dlužníky

2. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Krotitelé dluhů

[singlepic id=4312 w=420]Paní Vranová právě prochází osobním bankrotem. Naštěstí se nestala obětí novodobých hyen, které svůj obchod založily na zneužívání dlužníků. Jaké metody tyto firmy používají a proč je lepší nevěřit na zázraky? Finanční poradci KD si praktiky těchto firem v tomto dílu zkusí zažít na vlastní kůži. Dnes v netradičním čase 22.30 na ČT1. Jde o poslední díl této řady




Zakládají firmy s ručením omezeným a dlužníkům pak nabízejí rychlé půjčky nebo službu, které říkají „oddlužení“. Seriózní oblečení, vystupování i názvy podobné již existujícím finančním institucím, občanských poraden nebo třeba televizních pořadů. Jedna z nich se například jmenuje „Krotitelé dluhů AK“. Většina těchto firem dlužníkům nepomůže. Jaké metody tyto firmy používají budou v závěrečném cyklu pořadu zjišťovat Krotitelé dluhů. Zároveň uvidíte příběh paní Vranové, která si dokázala zachovat chladnou hlavu a slibům podobných podvodníků nenaletěla.

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Krotitelé dluhů

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
okkvp
Reagovat

kruciš, neměl být tenhle díl – speciál odvysílán spíš v mimořádném čase od 20.00 a s opakováním alespoň 3x v týdnu ve stejnou dobu?
Vždycky u podobných vychytralých firem (nejde jen o půjčky, ale i o různé podivné prodejce předražených podivností, letadlovité prodeje kosmetiky atp) přemýšlím jak to mají oni poradci/prodejci/vnucovači se svědomím. Zda jsou tak blbí, nerozumí o čem je řeč, věří a sednou na lep podobně jako ti chudáci, kterým to pak vnucují/prodávají, nebo jestli alespoň tuší, ale nebrání jim to v klidném spánku. Nebo jestli tuší a mají z toho alespoň žaludeční vředy.
V ranku prodejců předražených pičičand několiko málo znám, dokonce mám v širším příbuzenstvu – sice trošinku tuší, přesto dokáží být svatě nadšení (aby ne, když oni to mají za zlomek ceny + se těší na štědrou provizi) a vředy z toho bohužel nemají. Pokud nějaké mají, tak jen z rozčilování nad tím, že se ne u každého chytnou a provizi i přes masáž oběti neinkasují

2
T.M.
Reagovat

N

Přidat komentář