Panáček v reality show

Výměna manželek opět v uklízecím stylu

24. Říjen 2018 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

VMtitl

Despota z minulého dílu RS Výměna manželek nás nechal odpočinout od šůrování cizí domácnosti, ale klid smetáků a čistících prostředků netrval dlouho. Zpět do boje se špínou, která by mohla být náhradní matce ukradená, ale co potom natáčet, že? Vydělat si coby uklízečka 50 tisíc za deset dní (1/2 honoráře), to je pro mnohé až tak lákavé, že důstojnost a ohledy na děti jdou stranou. Extravagantní Marie bude řešit extrémní nepořádek a co Lucie, zvládne pobyt ve „zvláštní“ rodině?

Tábor

TABOR

První rodinu tvoří Marie (33), Jirka (38), Sharlotte (10) a dvojčata Samuel (6) a Vanessa (6).

Jsou spolu už řadu let, za tu dobu se několikrát rozešli, aby pak zjistili, že jim je společně dobře. Do Výměny manželek šli proto, aby lidem ukázali, že žijí zcela normální život, i když tomu jejich vzhled neodpovídá.

Veselí nad Lužnicí

VESELI

Na druhé straně se seznámíme s Luckou (32), Pavlem (33) a synem Williamem (3), kterého má Lucie z předchozího vztahu.

Seznámili se na internetové seznamce. Pavel do vztahu přinesl dluhy. Lucii vyčítá, že tráví až moc času u počítače a nestará se o pořádek.

Marie sice vypadá extravagantně, ale na pořádek je pes. V nové domácnosti je nepořádek všude, kam se podívá. Vysavač si občas vypůjčí, prach, kočičí chlupy, to není vhodné prostředí pro malého alergika. Jak si s tím náhradní manželka poradí? Při společném setkání označí Lucii za „špínu“.

Opět uklízecí díl ve středu, od 20.20 na TV Nova.

Promo video

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
Monika
Reagovat

Obe rodiny exekuce, ale kazda ji resi jinym zpusobem. Pavel ji aspon poctive splaci, Jiri pracuje nacerno, tohle mi vzdycky hne zluci….

2
Lady XL
Reagovat

@Monika: Viděla jsem jen ten rozhovor a taky mi právě toto vadilo. A vadí i u jiných,že obchází exekuce a pracují načerno na dohody atp.

3
dorka
Reagovat

Ještě jsem neviděla, ale pobavilo mě, jak se paní chce tetováním odlišit, takže si nechala vytetovat ornamentíky na lalok a už do smrti bude vypadat jako fousatá. To se jí tedy opravdu povedlo.

4
Didii
Reagovat

já bych zas Marii doporučila – když se jí tak líbí v tetovacích salonech – nechat si pro změnu vytetovat třeba obočí :D

5
anonym
Reagovat

Dvě sociálně slabé rodiny, kde se ženské předhání, která je lepší či horší. A chlap, tedy jestli je to chlap, choval se jako tuplovaný moula, si narazí lesbu.

Netušila jsem, že děcko na antibiotikách je dobré nechat venku vylítat. Nová léčba angíny.

6
Lady XL
Reagovat

Potetovaná rodina si asi peníze za účast neužije. Počítám,že po tom skočí hned exekutoři….

7
Ella
Reagovat

@Lady XL: Už tam byli podobní a ti stihli vše utratit dříve, než na ně došlápli.

8
Lady XL
Reagovat

@Ella: No jo, ale pokud mají dluh např. na sociálce, tak jim obstaví účet a Nova by jim to neměla dávat hotově ale jen na účet.

Přidat komentář