Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska 2014: Grandfinále je tu. Co v něm dnes večer uslyšíme?

18. Červen 2014 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=9345 w=615]
Letošní klání těch nejlepších hlasů našich dvou krajin vyvrcholí už ve středu večer. V soutěži už zbyli jen čtyři nejlepší, ze kterých vzejde absolutní vítěz. My vám už teď exkluzivně jako vůbec první přinášíme playlist písní, které v posledním večeru letošního Hlasu zazní. A jak si s jednotlivými hity finálová čtveřice poradí, to se již tradičně pokusím zanalyzovat.

Andrea Holá

Conchita Wurst – Rise Like A Phoenix

No fuj, že se Andrea nestydí vybrat si píseň vousaté „umělkyně“, kterou proslavila letošní Eurovize. Myslel jsem si, že má lepší vkus. Ona jí ta píseň jinak docela sedne, v určitém směru je podobná Purple Rain, i když ten jen o několik tříd lepší i větší hit zároveň. A jelikož u nás mnoho lidí Eurovizi nesleduje, takže velká část diváků uslyší tuto píseň poprvé. Absolutně nechápu, proč si Andrea ze všech písní světa vybrala zrovna TOHLE.

Yvonne Přenosilová – Boty proti lásce

Nevím jak vy, ale já si při této písni vždycky vzpomenu na legendární český film Světáci, kde tuto píseň zpívá totálně opilá Jiřina Bohdalová při tanci s neméně opilým Jiřím Sovákem. Jinak to ale podle mě není příliš dobrý výběr pro Andreu, jelikož je to rychlá a energická věc, která vyžaduje pohyb, při němž Andrea nestíhá píseň udýchat. Když už chtěla Yvonne Přenosilovou, měla zvolit radši Roň slzy, i když to by zase pamětníci srovnávali s Anetou Langerovou.

James Brown – I Feel Good (duet s Darou a Martou)

Tohle je soulová klasika nejklasikovatější. Já osobně mám tuto píseň výrazně spojenou s komedií Zamilovaný profesor s Eddiem Murphym v hlavní roli, kde to zní ve chvíli, kdy se Sherman Clump poprvé probudí v novém těle jako Buddy Love. Opět si nejsem ovšem jist jestli je to dobrý výběr pro Andreu, jelikož tady se její problémy s dechem ještě znásobí. Ještě štěstí, že je to jen nesoutěžní duet s koučkami.

Martin Císar

Frankie Goes To Hollywood – The Power Of Love

Docela riskantní výběr. V SuperStar už jsme tuto baladu, kterou má celá řada diváků spojenou primárně s českým filmem Bony a klid, slyšeli dvakrát, poprvé od Petra Bende a podruhé od Terezy Mandzákové (která však zpívala verzi Gabrielle Aplin). K Martinovu hlasu se mi však tato píseň příliš nehodí a v refrénech se mi zdá na něj položená moc vysoko. Martin by se měl inspirovat částečně podáním Bendeho a částečně osobitou verzí Jamese Arthura, který tuto píseň v britském X Factoru rovněž zpíval, aby z boje vyšel se ctí.

Pavol Habera – Boli sme raz milovaní

Tohle je naopak trefa do černého. Tato píseň je mimořádně emotivní a Paľo ji navíc zpíval i ja rozloučení se svým zesnulým jmenovcem Demitrou, takže pro Slováky může mít tato balada hlubší význam. Hlasově si v tom Martina dokážu rovněž velmi dobře představit. Myslím, že s touto písní má Martin zaděláno na touchdown, za který by ho pochválil i sám Habera, kdyby byl v porotě.

Majk Spirit & Celeste Buckingham – I Was Wrong (duet s Majkem Spiritem)

To se dalo čekat, že Majk jako duet zařadí svůj zřejmě největší hit. Rozhodně bude zajímavé slyšet part Celeste v mužském podání. Každopádně by ale Majk měl Martinovi upravit text, aby z něj nedělal homosexuála. Jiné úskalí na této písni nevidím, jelikož Celeste nemá velký rozsah, takže její part je snadno zpívatelný i pro kluka.

Lo Hrůzová

Tina Turner – Golden Eye

Jestli jsem si u některého vystoupení jistý, že to bude touchdown, tak je to právě toto. V první řadě Hlasu s touto kultovní bondovkou už zazářila Markéta Poulíčková, rovněž vítězka Pepova týmu, přičemž Lo by díky svému hlubokému hlasu mohla být ještě o něco lepší. Tady myslím není co řešit a myslím, že díky tomuto výběru může Lo dost vážně uvažovat o vítězství.

Hana Zagorová – Z nebe pláče déšť

Lenka nás nepřestává překvapovat, jelikož bych opravdu nečekal, že bude „dělat Zagorku“. Tato píseň však nepatří zrovna k největším hitům této devítinásobné Zlaté Slavice a je novějšího data (konkrétně z roku 2009). A když se oprostím od předsudků (jelikož autorem je slavný kýčar Jiří Zmožek), tak se musím přiznat, že se mi tato píseň po hudební i textové stránce líbí. Navíc mám pocit, že Lo by jí mohla svým hlasem dodat i nový šansonovitější rozměr. Vyložený touchdown v tomto případě neočekávám, ale příjemné vystoupení určitě.

Katapult – Jen jednou dostat šanci (duet s Pepou Vojtkem)

Říká se, že Katapult jsou předchůdci Kabátů, proto je tato volba od Pepy celkem logická. Moc si v tom ovšem nedokážu představit Lenku, která je na podobný hospodský bigboš až příliš velká introvertka. Ale vzhledem k tomu, že Pepa je vyložený pohodář, tak by se i Lo mohla v jejich společném duetu trochu uvolnit.

Vendula Příhodová

Alannah Myles – Black Velvet

Z druhé české SuperStar si můžeme pamatovat, jak s touto písní zazářila Gába Al Dhábba, které díky jejímu chrapláku sedla jako *vy víte co na co*. Obávám se však, že hlas Venduly je na tuto píseň málo barevný a přestože nepochybuju, že to zazpívá dobře, ale obávám se, že to bude ploché jako Letiště Václava Havla. Kéž by tedy Vendula dokázala svůj nedostatek v barvě hlasu dohnat aspoň výrazovými prostředky, aby tato píseň nevyzněla ploše.

Věra Špinarová – Jednoho dne se vrátíš

Melodie z filmu Tenkrát na západě poskytla již dvěma zpěvačkám možnost podat obrovské touchdowny. Nejdřív v Talentmanii s instrumentální verzí oslnila Patrícia Janečková a jen pár měsíců na to v superfinále druhé federální SuperStar s touto českou verzí zazářila Gabriela Gunčíková. Vendula to bude mít setsakra těžké, aby se těmto dvěma nejtouchdownovitějším touchdownům jen přiblížila. Je mi jasné, že Vendula podá tento hudební klenot velmi procítěně, ovšem ve srovnání s Gábinou a Patrícií, které v rámci našich talentových soutěží představují Everesty, bude nejspíš působit jako chudá příbuzná.

Joe Cocker & Jennifer Warnes – Up Where We Belong (duet s Michalem Davidem)

Očekával jsem, že k duetu vybere Michal David nějakou svou píseň, takže v tomto ohledu je to pozitivní zpráva, že žádnou davidovku neuslyšíme. V tomto duetu ovšem Vendula nebude mít příliš velký prostor, jelikož i v originále má Jennifer Warnes mnohem kratší party než Joe Cocker. Ovšem představa, jak se David snaží napodobovat Cockera, není zrovna úplně příjemná. Snad to ale bude lepší než předloňský duet s Ivannou Bagovou, ze kterého totálně ukapával cukrkandl.

Kdo čekal, že ve finále vystoupí nějaký speciální host, ten se mýlil (hosty si Nova vyčerpala minule). Special questem budou minulý týden vyřazení Blanka a Martin, kteří společně s Darou a Michalem Davidem zazpívají disco-hymnu Celebration od Delegation. Který ze čtyř posledních finalistů nakonec usedne na trůn, to uvidíme už pozítří večer.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 978
1
bezík
Reagovat

Kdo má proboha tu „zagorku“ u Lenky na svědomí ? Odmítám věřit že sama Lenka, tak strašnýho úletu by snad nebyla schopná. Naprostý , absolutní omyl nebo snad pokus o odstřel ? A pak ještě ten Katapult, no to už je vchol. Co na tom se dá zpívat ? Z toho se snad dá udělat nějaké komické číslo, ale to má patřit do finále ? Jsem z toho zděšen a znechucen. Asi je vítězství naplánováno pro hujerbus nebo co …

2
Monika
Reagovat

Puvodne jsem si myslela, ze ma Lola jiste vitezstvi, ted uz o tom nejsem tak uplne presvedcena. Golden Eyes by ji melo sednout perfektne, ale to jsem si myslela u DM take. Pokud by tu zavahala a podala jen prumernej vykon, myslim, ze na Zagorove ty body nenazene. Timhle vyberem si nejsem zcela jista, je to docela riziko pro Novaka. Zagorka ma dost lepších songu.
Andrea ma skvele vybery, Boty proti lasce, tady neni co resit, presne pro ni napsanej song, predvidatelne vystoupeni, kterym muze zacilit i na starsi rocniky a ti hlasuji celkem vydatne viz Zolo. Myslim, ze se tanci zcela vyhne a bude jen zpivat. A kdyby si jeste vybrala Anetu Langerovou a jeji Vodu zivou, jde si pro vitezstvi:-))) No a knirata zpevacka, tak to je vubec pompezni song presne ve stylu Purple rain a je ocividne, ze tu byla velka snaha vybrat neco hodne podobneho. Uplne vidim tu atmosferu, Andrea ve tme a na ni pouze zablesky svetel, vybornej song na efekt a smsky divaku. Takze ja na rozdil od Vláda chapu, proc zrovna tenhle song. A jestli ji daji jako zlatej hreb vecera, k cemuz tenhle song vylozene vybizi, tak to Lola nebude mit lehke. Myslim, ze by se fanousci Loly meli hodne zacit bat….

3
BarBora
Reagovat

Aká náhodička, Boty som len nedávno „doporučovala“ pre Kristínu. A Martinovy už nevedeli nájsť od Haberu väčšiu uspávanku? Veď The Power Of Love je tiež taká ťahanica, nestačilo?

4
Monika
Reagovat

@bezík: S Katapultem souhlasim, zcela zabite cislo, na tom se neda absolutne nic predvest. Nicmene Pepa takove songy vzdy vybira, prilis se to nelisi od jeho vyberu v prvnim rocniku.

5
BarBora
Reagovat

A Andree by mali nalepiť fúzy s bradou a bolo by to super.

6
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Tak já už se bojím a hodně…..Netuším, jak se svým kontraaltem zazpívá Tinu Turner, ale i kdyby to dopadlo dobře, tak Zmožkova sra*ka to zaručeně potopí a Katapult podepíše ortel……
Jinak Vendula se na Špinarce prostě MUSÍ vysekat, ale je otázka, jestli to „nováci“ pochopí a nebudou hlasovat jak diví jen protože: „jé, mamino, vona zpívá špinarkuuu, pošli esemesku!“
Andrea – jasná a podbízivá sázka na kuriozní píseň Eurovize a stará vykopávka po Nancy Sinatrové/Yvonne Přenosilové…..jestli to vyloženě nezvorá, vidím ji jako favorita č.2.
Martin – podle výběru favorit č.1 ALE! Nesmí pokazit FGTH. Něco mi říká, že to vyhraje…

7
Jai Kudo
Reagovat

@Jai Kudo: Resp. produkce výběrem songů připravila scénu pro vítězství Martina….

8
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: Ja si tez uprimne tim touchdownem u Tiny nejsem jista, nevidela bych to tak ruzove jako Vlado, navic pokud pohori na zbyvajicich dvou pisnich esemesky asi nenabere.
S tou Spinarkou snad ani nema cenu polemizovat, ze by prekonala GG, to imho neni mozne. Nicmene to co pises, nad tim jsem tez uvazovala. Novak opravdu muze slyset Spinarku a uz posila hlasy z principu. tady tezko rict, ktera varianta nastane.

9
Mila2
Reagovat

no já si spíš myslím, že je to nachystané na výhru Andrey… pouštím si tu Zagorku, no mohlo to být ještě horší…
ale je mi moc líto, že nedostala třeba ty Boty od Přenosilky .. a celou dobu jsem čekala, že sáhnou po něčem ještě starším, třeba něčem od Olmerové, protože to by jí slušelo

10
yeey
Reagovat

tvl to je fakt jedna uchylarna vedle druhy :-D ale jako ta Zagorka – ono to jako fakt neni spatny, ma to peknej text, myslim, ze jestli se to Lole zalibi a prociti, mohla by s tim docela slusne zabodovat, problem je ten, ze tu pisnicku fakt asi naprosta vetsina divaku nebude znat, ale je to hezka vec, Zagorka/neZagorka…:-)) ty Katapulty asi pojmou s Pepou jako humorny cislo a myslim, ze ty duety obecne moc do hry nepromluvi…

ja si myslim, ze pomerne slusne muze zabodovat na Vendula, jako jedina ma takovy na prvni poslech atraktivni songy, uz vidim, jak jeji hujerovi i porota jasaj… Andrea ma fakt 2 totalni uchylarny, proboha na co si hrajou?? U Martina je podle pisnicek uz dopredu jasny, ze bude (jako ostatne tradicne) zoufale nevyraznej a ze bude zpivat Celeste, to mi prijde vylozene smesny…

obavam se, ze to grandfinale bude uplne stejna tragikomedie jako minule…

11
jab
Reagovat

@Monika: Tak nebojím se, že by to Vendula zprasila. Spíš se obávám toho, že to zazpívá bez chyby, nejlíp, jak bude moct, ale ono to stejně nějak nebude ono :-D.

12
priznivec.obecny
Reagovat

Já Hanu Zagorovou nemusím. Zpívá dobře, šansony jí jdou, ale mám v oblibě jiné naše zpěvačky… Mě prostě její věci nikdy úplně neseděly… Katapult mám ráda, protože jsem na nich byla párkrát živě a bylo to dost dobrý. Ale slyšet je od druhých,no, to tedy fakt nevím. Taky se dost obávám. Mám dnes nějaký divnější den a tohle moc teda nepřidalo.

13
Monika
Reagovat

@yeey: Se s tebou letos nejak moc shodnu, clovece:-)) No tez se obavam, ze Martin bude tradicne nevyraznej a uplne pohori mezi tema zpevackama.

Duet s Majkem – proc Majk jako jedinej z koucu vybral svuj vlastni song, to mu nestaci vlastni promo – proslov, svetova premiera, jeste bude Martina cpat do propagace svych (s)hitu, tohle je uplne zbytecne zaplacnutej cas na podiu, Martin ma tu smulu, ze ma Majka, tu nejhorsi moznou variantu, ale i tak by se dalo urcite vybrat neco lepe. na druhou strany ty duety vzdy byly jen do poctu a zas tolik neresily, tudiz mi mnohem vic vadi Power of love.

14
Mila2
Reagovat

priznivec:: já už to tady si psala, Katapult jsem měla vždy za takovou jednoduchou tříakordovou záležitost a nijak jsem je neprožívala. Ale asi před 5ti lety jsem je na Stochově viděla naživo, to už myslím nežil Šindelář, kapela byla omlazená a byli úžasní.. na nic si nehráli.. a jestli tuhle pohodu dokážou Pepa a Lola taky předat, tak proč ne…

15
Monika
Reagovat

@jab: Tak jsem to myslela. Vendula je kvalitni zpevacka, mozna to zazpiva cele nejlip, ale ve vysledku to nebude ono, protoze ani na jeden song nema zabarveni v hlase a s tim nic nenadela.

16
BarBora
Reagovat

Zagorkina pieseň sa mi celkom páči, ale v tomto prípade to je risk a Katapult hrôza. To si predsa nemohli vyberať samy. Andrea a Vendula majú lepšie výbery, čo sa týka piesní, otázka je, ako ich zvládnu a budú sa páčiť.

17
jab
Reagovat

@priznivec.obecny: Tak já mám rád některé její písničky, ale nesedí mi ten hlas. Ale za to ona nemůže, navíc zpěvačka je imho hodně kvalitní.

18
priznivec.obecny
Reagovat

@Mila2: Já je zažila třikrát, to je hodně dávno a neumím si představit jiný náboj. Jediné, co mě napadá, že Pepa je dobrej v rocku, je ulítlý na takový věci dost a hlavně a hlavně :-) bude záležet na kapele. A páč kapela je super, tak to je ta druhá naděje, dokonce nejvíc pravděpodobná. Jedině můžu doufat, chjo…

19
Monika
Reagovat

sazkovky maji jasno:
Lola: 1,4
vendula 5
martin 6
Andrea 7

No ale ti uz tradicne jsou nekolik let uplne mimo:-))))

20
bezík
Reagovat

@Monika: Což nechápu protože jim jde o prachy. Ty kurzy mi přijdou hodně mimo.

21
Monika
Reagovat

@bezík: Ty kurzy jsou uz tradicne hodne mimo. Je videt, ze sazkovky se specializuji na sport a ty spolecenske sazky neumi, prakticky temer vzdycky je to uplne jinak:-)

22
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Souhlas, mně se ta píseň od Zagorky taky docela líbí, když si odmyslím, že jejím autorem je Zmožek, přičemž si myslím, že Lola ji podá úplně po svém, ale z diváckého hlediska je to holt riziko, no :-( záchranný pás pro ni představuje Golden Eye, na tom prostě MUSÍ zazářit, i kdyby nechtěla :-)

23
bezík
Reagovat

Ty kurzy na Martina a Andreu jsou hodně dobrý, tisícovku na každého a nedá se prodělat. Zvlášť když „zagorka“ a „katapult“ :((( Škoda že nesázím :D

24
priznivec.obecny
Reagovat

@jab: Viděla a slyšela jsem ji x krát, jako všichni. Děkuji, ale jsem pořád z toho poněkud zdrchaná…

25
Mila2
Reagovat

Vlado, Yeey: tu písničku od Zagorky jsem neznala, pustila jsem si jí a jak už jsem psala – mohlo to být horší. Text neřeším, ona Lola si ho zase po svém poupraví, ale mohla by z toho něco udělat, škoda jen, že to nikdo nezná a o to méně budou lidi asi posílat SMS. Kdyby to bylo něco známého, chytali by se víc… pokud tedy hlasují typičtí Nováci

26
Monika
Reagovat

@bezík: souhlasim….vzhledem k tomu, ze jsou pouze ctyri soutezici ve hre, jsou sazky na ty tri prilis vysoke, bez ohledu na to, o koho se jedna…je tu docela vyhoda sazet, tak jak to je nastavene…

27
Tomáš
Reagovat

Pokud nevyhraje Martin tak spolknu ovladač od televize a zapiju ho Savem.

28
bezík
Reagovat

@yeey: Pěknej text ??? Ježíš dyk je to s prominutím totální sr..ka, copak tohle Lence někdo uvěří, nehledě na to že tomu především neuvěří ona sama …. Ta muzika je taky bídná ale s tím by se snad dalo nějak pracovat, ale co mě děsí je právě ten text, chjoooo :((((

29
J
Reagovat

@Jai Kudo: Neodpisujte prosim Lo. Este moze prekvapit. Podla mna to vyhra. Najradsej by som bola, keby boli v TOP2 Lo a Martin. Ale neviem, ci ludi zaujme The Power of Love. S sk piesnou moze zabodovat, ale musi to zaspievat obdobne ako PH aj ked so svojim hlasom. Ale The Power of Love no neviem…

30
Ally
Reagovat

Vendula – má super výběr ..který byl asi připravený pro někoho jiného :)
ale je fakt možné , že to dožene výrazem a ..

Andrea – první písničku jsme ještě neměla ještě odvahu si pustit:)
.Přenosilová dobré,ale nějak mám obavu, že to není uplně – na druhý dojem – pro Andrea to pravé
trio – to by mělo fungovat

Martin- no to jsou ukolébavky ..ne můj včerejší výběr.:)
taky mám v obou písničkách o něho obavy..moc těžké..na výraz..

Lola – tak Monika tu neměla psát Zmožka ani z legrace :)
ale písnička není – bez předsudků – tak špatná.. ani Zagorka..:)
si dokážu představit ,že si to Lola vezme jako výzvu a předělá si ji do šansonu s rockovějším refrénem a ve finále ( pokud si dá kolem sebe všude taháky s textem :)..to může být zajímavější než
Golden eye- víc by mě zajímalo když už tak od Lenky asi Skyfall – to by mohlo být originálnější a na zimomriavky..? :)

31
Michal
Reagovat

Výběr songů nic moc.., v některých případech jsou to tedy vyloženě omyly.., to by se v grandfinále stávat nemělo. Jestli si soutěžící vybírali ty songy sami, tak je někdy vážně nechápu.

32
priznivec.obecny
Reagovat

Ten refrén by hlasově mohla Lo dát… Já toho Zmožka slyším – to je slyšet hned. Už mi není dvacet, ani osmdesát…

33
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Savo je hnusný! Zapij to Jackem Danielsem…

34
priznivec.obecny
Reagovat

@bezík: Pláče déšť – to je něco táák strašně originálního, …

35
Jai Kudo
Reagovat

@Michal: Neboj, nevybírali…..:((((

36
yeey
Reagovat

vtipny, jak tu kazdej podle tech songu prisuzujem vyhru nekomu jinymu :-DDD

37
Ally
Reagovat

@bezík:
tak si to i na místě přetextuje no ..:)

38
bezík
Reagovat

@27 Tomáš: Tož dobrého chutnání vám přeje Váš Hujerbus ! :D :D

39
Jai Kudo
Reagovat

@J: Já nikoho neodepisuju a byl bych rád, kdyby vyhrála…..ale plány produkce jsou asi jiné….že Liško? :(

40
priznivec.obecny
Reagovat

@Tomáš: Já jsem taky chtěla něco poznamenat. Že se z tebe stává šetřílek. Si přecé vždycky chtěl vyhodit celou televizi z okna. Stárneš ;), tohle už není žádný kult rebelů…

41
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Liška jedna podšitá !!! :D :D

42
Jai Kudo
Reagovat

@priznivec.obecny: Až vypije to Savo tak ještě rád vyskočí z okna sám……:-D

43
J
Reagovat

@Tomáš: Ak to vyhra Lo, nezabudni to natocit. Budem velmi zvedava na to video, v ktorom zapijas ovladac od televizie so Savom.
Neviem, kto im tie piesne vyberal, ale keby ma nenahnevali Spanieli v piatok v zapase s Holandsko, tak by som zarucene sledovala v stredu futbal. Pretoze mi to pripada, ako keby chceli dokazat, ze ziadny z nich nema na to byt HLASOM CESKO SLOVENSKA.
Ja sa len v duchu modlim, aby to tim mojim dvom favoritom spevacky dobre vyslo. A takisto dufam, ze vsetci fans Loly Hruzovej ako aj Martina Cisara poslu sms-ky. Ja uz som poslala, ten Hujerbus ma nastartoval k posielaniu, ale nie AH.

44
priznivec.obecny
Reagovat

@Jai Kudo: Nevyskočí, bude jen víc imunní na další přísun céček a křehčených masíček…

45
priznivec.obecny
Reagovat

@priznivec.obecny: éček…trošku rozdíl, jedno písmenko :-(

46
priznivec.obecny
Reagovat

@Jai Kudo: Já taky ne, ale asi půjdu pod studenou sprchu, pořád hicuju :-)))

47
Jesenius
Reagovat

@J: Co máte pořád s „Hujerbusem“? Když se člověk podívá na autobusy na Barrandově, tak zjistí, že tam opravdu nestojí jenom jeden. :D Třeba před prvním živákem se počet autobusů blížil k desítce. ;D

48
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Tomáš ? Tomu Savo jako aperitiv jen výrazně zvýší chuť k jídlu ! :D

49
J
Reagovat

@Jesenius: Prepacte, ja som to slovo pouzila, lebo ho pouzil predo mnou niekto iny. Tak sorry, nemyslela som to ako urazku.

50
bezík
Reagovat

@Jesenius: To je Hujerbus č.1 až č.10 ;-) :D

51
yeey
Reagovat

Vlado, Mila – hmm jako ja mam u pisnicky od Zagorky z roku 2009 taky nakej vnitrni blok, ale jsem fakt zvedav, jak to pojme, fakt nevim co od toho ocekavat… hlavne doufam, ze proti ty pisnicce Lola nebude nijak stavkovat, to by byla cesta do pekel….

@bezík: no jeste sem si to poslechl a rekneme ze v tom texty stridaj horsi pasaze ty lepsi, ale jako … nic extra proti tomu nemam…

52
Jai Kudo
Reagovat

@bezík: Já si stejně myslím, že na vnitřní dezinfekci je lepší ten Jack (nebo Jim, nebo Johnny…) , ale proti gustu…..:-D

53
priznivec.obecny
Reagovat

@bezík: Škoda, že nás není víc. Mohli jsme si objednat busík podílově a bylo by : Holobus, Cisbus a Lobus…

54
BarBora
Reagovat

Nakoniec to nebude tak zlé, je tu sranda.. dobre to dopadne.

55
Monika
Reagovat

@J: Taky posilam co muzu:-)))
Jinak fans Loly na FB ma Lola tolik ohlasu a podpory jako ti tri zbyvajici dohromady:-) Snad to aspon trochu potesi. Ale vazne kdyz se na ty songy kouknu z pohledu Novaka, tak vendula ma skvele vybery, jen mam pocit, jak tu psala Ally, ze byly puvodne pripravene pro nekoho jineho. Myslim, ze to zazpiva dobre, ale tak nejak tomu bude neco chybet. Martin ma moc velke uspavacky, uplne zanikne v tom veceru a bude asik nejhorsi :-(( Rozhodne se mezi Lolou a Andreou. U Andrey to byl skvelej tah s knirackou, uz vidim, jak se v tom Leos bude vyzivat a treba prida knirek i Andrea, lidi to pobavi a poslou ji hlasy. To je hodne vaznej adept na viteze:-)

56
jab
Reagovat

@priznivec.obecny: I ta céčka do toho celkem sedí :-DDD

57
Monika
Reagovat

@Jesenius: Zviratko, tak se tak nerozciluj:-)

58
priznivec.obecny
Reagovat

@jab: asi jo..:)

59
Ally
Reagovat

@yeey:
tak jsem poslechla taky Zagorku do konce a nevim nevim..no bude to zajímavé nebo „zajímavé “
ale připadá mi , jak kdyby si ty písničky losovali..:)

60
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Tak já taky preferuju spíš Glenmorangie :D ale Tomáš je specialista :D

61
J
Reagovat

@Monika: Pocuvaj Monika, Vlado ma pravdu, ak by to Martin The Power of Love zaspieval hoci so svojim hlasom obdobne ako James A. tak pompezne tak to moze byt vyborne. A aj ta Haberovka je na Slovensku znama a tiez ako vravi Vlado si ju mnohi spajame s poctou Demitrovi – Pan Hokejista.
https://www.youtube.com/watch?v=Y-1MR5awfx4&feature=kp

62
Ally
Reagovat

jinak já to pořád vidím, že by to mohlo být u Loly jako u Anety..když taky lidi „posadila na zadek“ napoprvé (Alanis..)..pak sice zazářili Balogová, Sámer (a nějak tam proplula Sarka:)..tak se říkalo , že někdo z nich to vyhraje..ale lidi to ke konci zhodnotí celkově, že snad měla pořád standartně nadstandardní :) výkony ..a je to doma :) doufám..

Vidím tam nějakou podobnost mezi nima..i v soutěži, i když Aneta samozřejmě nebyla tak kontroverzní..a jiná sledovanost..jsou tu větší odborníci :)

63
yeey
Reagovat

dovolil bych si jeste oponovat tomu vecnemu zduraznovani Novaku, hlasujicich nad 40 apod. – ten porad ma hodne malou sledovanost, jestli ovsem v necem vitezi, tak je to ono cilove publikum do 50 let, ono kdyz se celkove na Cesty domu kouka 800 tisic lidi a na Hlas 500 a Hlas to u tech mladsich stejne vyhrava, dalo by se tu celkem slusne poukazat na to, ze se skutecne koukaji hlavne mladi lide… naopak si myslim, ze to, cemu se tu rika „Novaci,“ kouka na Cesty domu a Postu pro tebe a na Hlas zvysoka kaslou…

a mladi lide by mohli skutecne byt ti, co jsou na fcb… budete argumentovat Elis, ale u ni byl ten nepomer fcb x skutecnost imho dan hlavne tim, ze byla znama uz pred soutezi a na fcb ma pres 20 tis. lajku, navic nepochybne od internetove zdatnych lidi, to je potom hned jinak „naklikano“ … Lola mela pred startem souteze prd…

64
jab
Reagovat

@J: Martinovu Power of Love si netroufám tipovat. Ale jsme v GF, třeba zabodovat, hlavně to nesmí být výrazově a emočně ploché. Ta balada od Habery patří mezi mé oblíbené z jeho repertoáru, u toho textu si člověk hezky zapřemýšlí. Jen aby to i Martin podal tak uvěřitelně a naléhavě.

65
Monika
Reagovat

@J: Habery se bojim nejmin, to je vyber na telo, jen to bude chtit do toho dat dusi, aby to nebylo unyle. Nicmene Power of love ti fakt nevim. Ja Arthura bytostne nesnasim, nemam rada ten jeho uknouranej vzlykavej hlas, tak se mi to tezko hodnoti:-(

66
J
Reagovat

@Ally: Tiez si myslim, ze Lola len co sa postavi k mikrofonu aj bez spievanie je uz osobnost sama. Urcite to zaspieva a mozno padneme na zadok. Je to proste v nej a ma pekny hlas. A aj Martin ho ma pekny. Neodpisujme nikoho.

67
J
Reagovat

@Monika: Spomen si ako zaspieval Arthurove RECOVERY. Mne sa zda, ze je to taky Martinov vzor. Musi ho podat tak ak JA v X-faktore a myslim, ze sa aj pokusi. Este stale moze tazit zo sympatii. Vies, ale na 4. miesto ho zase nevidim. Pojde vyssie.

68
Paul
Reagovat

Co se už předem hroutíte? Bude to dobré!

69
yeey
Reagovat

@Ally: tak moc novych divaku urcite nepribyde a v gf je to stejne casto o jiz vytvorenych vztazich k soutezicim (i kdyz to plati hlavne pro SuperStar)…

70
bezík
Reagovat

@yeey: No on je drobet rozdíl mezi „sledujícími“ a „hlasujícími“. Sleduje i hodně „lajkařů“. kteří ale moc nehlasují. Ne, jediné, co mi ještě dává jistou naději pro Lenku je to, že Martin, Andrea a Vendula se perou o stejný typ hlasujícího, takže si vzájemně kradou hlasy. A pokud se všichni „vyhlasujou“ už před samotným finále ve dvou (což doufám) a pak už pošlou jen minimum hlasů, není to úplně beznadějné. Ale stejně by to byl zázrak.

71
Monika
Reagovat

@yeey: Tohle plati spise u Ss, tim, ze trva dlouho, tak si lidi k jednotlivym soutezicim vytvori urcity vztah a v GF uz rozhoduji spise sympatie nez vykony. Tady je tech prenosu strasne malo, takze ty vztahy nejsou jeste tak nastavene, pokud nekdo zazari muze na sebe strhnout velkou vlnu hlasujicih a vyhrat, je to mnohem vic otevrene.

72
cedarin
Reagovat

Tak jsem z těch písní trochu Maruška Kudeříková!
Hanička písnička – nehodnotím song, ale Monika má pravdu v tom, že to lidi neznají (tedy většina) a „profláknutý song“ v GF je sázka na jistotu. Když Zagorka, volil bych jinak. Měla dát Kratochvílovou – V stínu kapradiny a byl by klid.
Štve mě to, protože je to zbytečné. Lo tu výhru a ty prachy setsakra přeju. A co s nima udělá? Jsou to její prachy, tak ať si s nima dělá, co chce (teda snad to budou její prachy)

Vendula – podle mě bude s Lo v TOP 2. Barva sem, barva tam (sorry Moniko), jestli to dá, tak lidi zahlasují.

Andrea – no song Eurovize sice jakože pompézní, ale zase … kolik lidí to zná? A Přenosilová? Horší než od Lucinky Vondráčkové Plekancové to nebude. Ale ruku na srdce – dá tomu Andrea to, co tomu dát třeba?

Martin – sám jsem zvědav. Může to být tak i tak. Na co se netěším je duet se Spiritem. Jednak je to zase Mikova samohoňka (já teda doufám, že jeden proslov ještě dá) a druhák: byla by to pěkná písnička, kdyby tam ten dvoumetrovej pionýr nerecitoval … ani nevím, jak to nazvat.

73
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: On pojem „cílové publikum do 50let“ je cekem širokej, může to zahrnovat teenagery, třicátníky, čtyřicátníky i lidi těsně před padesátkou :-) Řekl bych, že to hlavní cílové publikum Hlasu bude tak 30-50. Třeba pubiny už talentové soutěže oproti dřívějšku tolik neberou, což bylo vidět jak vloni v SS, když si nechaly brzo vypadnout Šmidáka, a i letos, když se absolutně nechytly na Relicha :-)

74
BarBora
Reagovat

@Monika: 55
Len aby Martina neprezliekli za Celeste…

75
cedarin
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado, těžko říct, jestli pro ně byl Relich ten správnej frikulín

76
Monika
Reagovat

@BarBora: Ja si ten duet vubec neumim predstavit, ani v dobrem ani ve zlem, netusim co s tim vyvedou. Tohle bude velke prekvapeni tak ci tak.

77
cedarin
Reagovat

@Monika: to ti řeknu přesně, chudák Martin se v tom ani trochu nebude cítit, spíš mu bude trapně a Spirit se do toho položí a zamiluje se sám do sebe, pak dá proslov o tom, jaká že to byla velká nadsázka a chtěli vyrobit humor, „Ypsilon“

78
Monika
Reagovat

@cedarin: :-))) nestras me s tim, staci, ze mam nocni mury z Power of love

79
yeey
Reagovat

@cedarin: ja hlavne myslim, ze ten vkus tech tzv. pubin, se uz v prubehu let o dost zmenil, uz to preci jen neni, ze by cekaly na Juliana, Foreta, Samera apod, fandej snad i vic holkam, na tom fcb je to videt… Lola ma dobry, ze fakt nejspis zaujala opravdu siroky spektrum posluchacu od pubin az po ty starsi… ja furt doufam, ze tu jen trpime paranoiou a ze to ma snad porad vice mene v kapse ;-)

80
yeey
Reagovat

@cedarin: ypsilon, XoXo, pac a pusu, Martine, tady si ted promo delam JA:-))

81
DJ Vlado
Reagovat

@cedarin: On byl možná frikulín až moc, zatímco pubiny imho spíš letí na rozverně chlapecké typy (Harich) nebo roztomilé ňoumy (Lacho), případně street-boye stříknuté exotikou (Sámer, Ben), ti prvoplánoví šampóni, kam bych Relicha jednoznačně zařadil, je až tak neberou :-)

82
cedarin
Reagovat

@yeey: hele, tak v to doufám taky, já jí věřím, myslím, že dlouho tu nikdo takový nebyl, tam kde ona má průměr jsou ostatní na vrcholu, minule jí to řekli dobře – jí to prostě sežereš
Vendula – mně je sympatická, pěje pěkně, ale ona miláčkem davů asi nikdy nebude
Andrea – ta pohádka s jeptiškama může fungovat v soutěži, ale co pak? to není nic dlouhodobého
Martin – když se zpěvák bojí a ty s ním, tak to má taky své limity

… na a jsme zase u lo – zpívá jistě (Vendula), má nádhernou barvu (Martin) a i o příběh tam zavadíš (Andrea – i když jeptindy jsou slabý odvar) – každému z nich do Lo něco hodně chybí

83
cedarin
Reagovat

@DJ Vlado: já teď normálně přemýšlím, kolik znám pubin akdo je jejich idol, tak kamarádů dcera například sleduje Upíří deníky a tam vede Klaus, na to je Relich moc málo „špinavej“

84
yeey
Reagovat

@cedarin: jako ze je na prvni pohled vitezstvi Lo jasny jak facka, to tu vime vsichni :-) de zkratka o to, jestli Lola SKUTECNE zasahla divaky tak, jak si myslime a to si proste nejsem jistej :-)

85
DJ Vlado
Reagovat

@cedarin: Tím Klausem asi myslíš Kluse :-) jj. tak ten určitě boduje u holek hodně, přičemž se jeho okruh fanoušků jen na pubiny neomezuje, i z toho je vidět, že ten jejich vkus není zas tak uniformní a ne každá si lepí na zeď Biebera nebo 1D :-)

86
cedarin
Reagovat

@yeey: no já bych si skoro vsadil, že jak tyto soutěže přestávají býti masovka, tak se na to dívají lidé, kteřé alespoň trochu hudba baví a tam bych jejímu vítězství věřil, znáš mě, věřím do posledí chvíle :-))

87
bezík
Reagovat

@yeey: No právě. Troufnul bych si tipnout, že pokud je jakýsi fiktivní level třeba Martina 100, Andrea bude třeba 90, Vendula 80, ale vůbec netuším, jestli je Lenka 50 nebo 200 ;-)

88
cedarin
Reagovat

@DJ Vlado: ne ne, myslím Klause – postavu upíra z Upířích deníků :D,
jinak Bieber je snad už out a 1D bych viděl spíš tak na základku, cca 10 let

89
Monika
Reagovat

@yeey: No Vendula vam Lolu nema sanci ohrozit, je hodne nevyrazna a opomijena a kdyz ji dokazal porazit i Zolo s prumernym vykonem, tak to zadna masa hlasu nebude. Martin je prilis ustrasenej, neprubojnej a s tema ukolebavkama taktez zanikne. jedinej o kom se da uvazovat je Andrea, ma skvele songy, dokaze do toho dat poradnou davku energie a pohltit divaka u obrazovky. Navic strasne moc chce a dela pro to maximum. To vitezstvi nad Eliskou ji poradne nakopnulo, takze zatimco ostatni k tomu pristupuji tak nejak volneji, ona se svoji ucitelkou hudby pilne nacvicuje cely tyden, aby vsem vytrela zrak. Uvidite, ze to tak bude, jedina hrozba pro Lolu bude Andrea:-)

90
cedarin
Reagovat

@bezík: 289

91
yeey
Reagovat

@cedarin: hele to byla dalsi z mych myslenek pri tom zamysleni o sledovanost a veku sledujicich, jen sem to zapomnel pak doplnit, takze diky, zes za me zaskocil :-DD

92
Katynka
Reagovat

Tak teda já se taky zapojím do debaty. Přiznám se, že fandím Lence, ta holka je mi moc sympatická a cítím z ní, že by ta výhra byla na správným místě a že by si jí moc vážila a pomohlo by jí to v životě. Taková odměna za to, co si prožila.
Písničky neřeším, od ní se mi bude líbit snad všechno. Zatím mě nezklamala a velmi mě baví jak zpěvek, tak jako osobnost. Líbilo se mi, jak minule Marešovi řekla, že na ty jeho otázky fakt neví, jak odpovědět. Je prostě svá a to je moc důležité.
Jediné co tu řeším, je že jsem si pustila Power of love od Arthura a musím říct, že mi z toho šel mráz po zádech a bylo to naprosto dokonalé. Tak jsem zvědavá na toho Martina, jak to dá.
Přiznám se ale, že jeho podání Recovery nebylo špatné, ale spíše jsem tam měla vazbu na tu písničku, protože ji miluju, než na to, že by ji zpíval Martin svým způsobem.
A ostatní je mi jedno – Vendulu a Andreu si užiju, přát to budu Lole, a když vyhraje Andrea, tak mi to vadit nebude.
Ale bojím se, aby si neřekli, že když to byla minule holka, aby to byl kluk. Snad ne.

93
BarBora
Reagovat

@Monika: 76
Už to púšťam z hlavy, nechám sa prekvapiť, zasmiala som sa, hneď je lepšie. Kocky sú hodené, nejak sa s tým všetci musia pobiť. Keď mal ísť spievať MJ, začala som sa lúčiť, nakoniec postúpil. Na Majka averziu nemám, ale rap nemusím, sama som zvedavá, čo z toho vykúzlia. O Lenku zatiaľ strach nemám, aj keď mohla mať ďaleko lepší výber. Jednu veľkú pieseň má, musela by veľmi pokaziť, aby jej hlas nezabral.

94
DJ Vlado
Reagovat

@cedarin: Aha :-) já ty Upíří deníky moc neznám, ale myslel jsem si, že to je překlep, protože mi bylo jasný, že „zloděje propisek“ na mysli nemáš :-D

95
Monika
Reagovat

@Katynka: Ja zas Arthura nesnasim, pro me nema charisma, kouka jako kdyz mu ulitly vcely a ten jeho uknouranej vzlykavej hlasek nemuzu ani vystat. Recovery od Martina me zaujalo mnohem vic, v originalu se mi nelibi, coz od Arthura prakticky nic.

96
cedarin
Reagovat

@yeey: rádo se stalo :-))

97
Katynka
Reagovat

@Monika:
Tak to jsme naprosté protiklady – já si zase myslím, že James je po dlouhé době vítěz, co má opravdu charisma a umí do toho dát celé já.
Moje dcerka, když jej slyší, tak hned tancuje, to ona mě k němu přivedla, protože tu písničku slyšela a líbila se jí. Ale to je jedno.
A komu fandíš Moni Ty?

98
cedarin
Reagovat

@DJ Vlado: v pohodě, zloděje (že já zapomněl na uvozovky?) jsem fakt na mysli neměl :D, já to myslel jako týpka, do kterého se pubiny otisknou, nevěřím, že Relich byl ten správný, možná spíš by byl idol pro ty mladé tenké chlapce s kabelkou, ale to už jinde jsme, to je jiná vesnice :-)

99
Monika
Reagovat

@Katynka: Jestli myslis v Hlase tak nejvic Martinovi, ale i Lola je pro me prijatelna. Vendula a Andrea jdou uplne mimo me.

100
DJ Vlado
Reagovat

@cedarin: jj. pro ty byl idolem mnohem spíš :-D

101
bezík
Reagovat

@Monika: To jsou stejně paradoxy. Naše komerční Monika fandí asi nejméně komerční finalistce všech talentových soutěží v Čechách i na Slovensku :D :D

102
yeey
Reagovat

@cedarin: ja mam jeste dalsi velmi optimisticky ladenou poznamku…

pro stabilitu fanousku Loly hovori i to, ze vzdy postupovala z prvniho mista, nikdo jiny to letos rict nemuze… (a nemyslim si, ze by Viktor a Simona byli v hlasovani divaku nejaka orezavatka, samozrejme Simona byla horsi a horsi, ale svoje publikum mezi divaky si urcite nasla)… Andrea prolezla pres divaky v 1. live show z 2. mista (ale v nulove konkurenci) a s odrenejma usima az ted, Vendulu porazil Zolo (to uz taky o necem svedci :-DDD ) a ani Martin vzdy BaM porazit nedokazal…

kdyz se ohledneme na minuly rocnik, slo to v gf presne podle sablony nastavene z minulych prenosu – prvne Milos (co se dostal do gf celkem nahodou), pak Marketa (taky se asi v tymu hodne pretahovala s Danem i Barou a dokonce i nepostoupila poprve primo) a pak teprve Anicka s Ivanou (jasne favoritky svych tymu s tim, ze o vitezce mohl napovedet i vetsi rozdil, kterym porazila Ivanna jinak u divaku asi oblibenejsiho Brunna oproti Jurajovi, kteremu ty hlasy proste nechodily a presto na Anicce urval vetsi dil hlasu) … sice vnimam, ze letos je situace zapeklitejsi, ale podobna logika vypadavani by mi ve stredu naprosto vyhovovala :-DD

103
Katynka
Reagovat

@Monika:
Ano myslela jsem v Hlase. No, já tak Martina beru jako druhý až třetí, ale nevadí mi. Je to sympatický chlapec. A hlas má zajímavý.
A mimo Hlas máš jaké oblíbence?

104
Monika
Reagovat

@bezík: No ja jsem ovlivnena Martinem. Domnivam se, ze ma Lolu nejradsi a koho ma rad Martin toho mam rada ja:-)) Ja jsem si poustela ten zaznam znova a Lola nejen ze si ho k sobe pritahla, ale mela i velkou radost pote, co Martin postoupil do GF. Oni budou mit k sobe imho nejblize, i kdyz se to nezda, jsou si dost podobni-oba tremisti, oba introverti, oba bojuji s predsudky, ktere vuci nim ma okoli-u Martina je to vaha u Loly zpusob zivota.

105
yeey
Reagovat

@cedarin: furt rikam, ze jestli tam chtely Marta s Darou hezkyho kluka, mely tam prostrcit Jakuba Vanase… ten byl vzhledove myslim jeste o dost vydarenejsi a predevsim 1000x sympatictejsi nez nakej Relich a zaujal by i sirsi publikum – klidne by mohl byt v gf, Andreu by dost mozna u divaku dal…

samozrejme, to je opravdu jen kapka v mori z toho, co vsechno udelaly ty dve spatne…

106
Monika
Reagovat

@Katynka: V minulosti jsem fandila Anete, Drdovi, Senkove, Sevcikovi, v X factoru Tiborovi a ted v Hlase Martinovi.

107
cedarin
Reagovat

@yeey: to máš pravdu, nikdo jiný tam systémem start cíl nejede, to by mohlo bydržet…
Srovnání v týmech – oni slepci asi nebyli tak silní, jak jsme se domnívali. Zrežírované potlesky vestoje a hodnocení zaplacených koučů evidentně nestačilo. Simonu raději nebudu zmiňovat, o té jsem se nevyjadřoval jen proto, že mi za to nestála. Viktor – sympoš jako blázen.
Srovnání s loňskem – těžko říct. Že by Andrea jeptinda šla jako první na porážku? Vlastně bych se ani nedivil. Martin – jediný kluk a jediný zástupce SK, Vendula rozhodně spolehlivější pěnice.

108
cedarin
Reagovat

@yeey: jo, to máš pravdu, jak říkají kolegyně – ten byl sjízdnej -)))

109
Monika
Reagovat

@cedarin: Milos taky sel jako prvni na porazku predloni-jedinej kluk, a to rozdeleni na narodnosti uz taky neplati viz X factor. Jediny zastupce Ceska a vzdy spadnul do duelu, na to se uz nehraje.

110
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Nejen Jakub, ale i Lucka, Adam, Ondra a možná i Bára by Andreu u diváků imho jednoznačně zválcovali :-)

111
bezík
Reagovat

@Monika: Tak máš pravdu že se zjevně mají navzájem v oblibě. Když se Lenky ptali na tip na vítěze, tak říkala že nemá tip ale přání, a to aby vyhrál Martin, pak že bude spokojená ;-)

112
cedarin
Reagovat

@Monika: to máš pravdu, ale zrovna XF byl tak nějak nepoměřitelný s čímkoliv, Miloš šel sice loni jako první na porážku, ale i přes sympatie, které jsem k němu choval, byl ve finále opravdu překvapením, navíc nebyl jediný Čech, taM to bylo rovnoměrně rozloženo, já bych toto hledisko zas tak nepodceňoval, ona situace je trochu jiná ve skutečnosti, než když tady na panáčkovi národnostní pohled zazní spíš omylem

113
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: ono to bylo v kontextu tech hezkejch kluku…:-) ze by vetsina vypadliku od Darty s Janou, Markem a Andreou vytrela u divaku podlahu, to ani neni potreba posty zminovat :-DD

haha a me prave ted cca posty zustal rozum stat nad tim, jakej husarskej kousek se Darte v tech k.o. povedl…:-DDDD to se fakt neochodi se nad tim podivovat :-DD fakt jak kdyby sedel Pat a Mat v tech kreslech :-DDDD

114
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Pat a Mat :-D velmi výstižný :-DDD

115
Monika
Reagovat

@bezík: Fakt? To jsem ani netusila, super, to me vylozene tesi:-)

116
yeey
Reagovat

@cedarin: tak sjizdnej :-DD ale jo, asi ten vyznam celkem pobiram…. :-DD

me kazdopadne prilis pro tu soutez maximalne pouzitelnej, podobne jako Daniel, jen jeste o neco sympatictejsi… nutnost fesnych chlapcu v techto soutezich tak nejak beru a tenhle byl na tohle idealni… pubiny zaplesaj a ostatni rozhodne neurazi – vlk se nazere a koza zustane cela :-DDDD

117
cedarin
Reagovat

@yeey: jestli chceš přesný význam (ale určitě to pobíráš správně), pošlu zítra mailem, jinak souhlas s tím, co jsi napsal

no nic, dobrou všem!

118
Katynka
Reagovat

@Monika:
tak Anetu, Ševčíka máme stejně. Ale spíše jsem myslela na ty lidi, co jsou už v showbyznysu zajetí.
Já už bohužel nemám svého oblíbence a náhradu asi už nenajdu. Umřel před 4 lety. Ale docela se bojím napsat jméno, asi by mě tady ukamenovali.

119
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: to proste nevymyslis!!! :-DDD takovou luxusni sestavicku po VNS (i pred K.O.) meli… kdo z toho vzejde jako vitez???? … chvilka napeti…. ANDREA!!?!?!?!?! :-DDD

120
yeey
Reagovat

@cedarin: akorat koukam, ze sem si tam nak popletl slovicka (prilis-prisel, hmm good job, yeey…), tak doufam, zes me taky pochopil spravne… tu sjizdnost asi zvladnu prelouskat i bez vysvetleni, ale mejla klidne posli :-) dobrou!

121
Monika
Reagovat

Pokud jde o jednotlive tymy, tak tady Lo silne kralovala, navic si dokonce myslim, ze mela i ve svem tymu nejvetsi konkurenci a presto zvitezila vzdy primo. Slepci byli urcite zbytecne precenovani, ono to funguje pouze jednou, pak uz to divaka nudi a nedokazu si predstavit, ze by jim nekdo tyden co tyden posilal hafo hlasu jen diky slepote, kdyz by ho zpev nebavil. Plus byli porad stejni a nekomercni, songy, ktere vybirali nebyly urcene hlasujici vetsine. Martin mel nakonec asi velmi snadnou cestu. Vendula na tom byla podobne, Kujan byl do poctu, Andrea byla silne nesympaticka a kdyz Vendulu dokazal porazit jednou i Zolo, tak to asi zadna bomba na hlasy tez nebyla. U Darta tymu muzeme rovnou vyloucit pechotaky Janu s Markem. No a andrea je tam vicemene nahodne, Elis mela ted smulu, seslo se hned nekolik faktoru, show zacinala, porota ji Kritizovala a Andrea dostala megahit. Lole nemohl nikdo dosud konkurovat, a to si myslim, ze simona i Viktor meli sve priznivce. Viktor byl na FB treti s nejvetsi podporou hlasu. Ovsem v GF bude zalezet na vykonech dost, tohle neni SS..

122
jab
Reagovat

@Katynka: Žeby Muk?

123
Monika
Reagovat

@Katynka: Myslis asi Muka ne? Toho jsem zboznovala, nejkrasnejsi muzskej hlas, krasne lahodil memu uchu a rozpoznatelnej strasne moc.

124
jab
Reagovat

@Monika: Hlas měl parádní, líbily se mi i jeho věci, pokud zrovna necoveroval Černocha, jehož písničky si radši poslechnu v originále :-). Navíc se sem tuším snažil dostat i muziku ve stylu Depeche Mode, Camouflage, Erasure, když byl v Oceánech. Aspoň tak nějak jsem to slyšel…

125
-bé-bé-
Reagovat

Muka asi nemysli, pre toho by „nikto nehodil kameňom“

126
yeey
Reagovat

@Monika: no… ze bych tobe slovo od slovo podepsal prispevek o celych 12 radcich, toho bych se fakt nenadal :-) absolutni souhlas… dodal bych, ze si taky myslim, ze Pepuv tym byl i pres pocatecni slabotu vlastne asi nejsilnejsi… zatimco Pepa dokazal z minima vytezit maximum (samozrejme, kradez Loly byla zasadnim zlomem nejen pro Pepu, ale imho pro celou soutez), Darta dokazala z maxima vytezit hovno (jak pravil klasik Habera… takove obrovske smradlave hovno:-DD)

127
Katynka
Reagovat

@Monika:
Jé, Tys to poznala. Tak vidíš, tady máme naprostý soulad. Přesně tak, naprosto rozpoznatelný hlas, plný emocí, žádné prázdné tóny. Pro mě je Petr Muk nenahraditelný, poslouchala jsem jej od svých 13 let a když umřel, tak je pro mě v našem hudebním světě prázdnota, kterou nikdo podle mě a pro mě nezaplní.

128
Katynka
Reagovat

@jab:
Přesně tak a jak píšeš Monice, tak máš naprosto přesné info o něm. Podle mě je to prostě jeden z muzikantů, co přinesl určitý směr do naší hudby a že to na tu dobu bylo opravdu masové. Ježiš, bylo to moc fajn. To se dneska těm novým zpěvákům může jen zdát, že by se jim něco takového povedlo. Mají to dneska prostě těžší.
A navíc – já mám ráda, když toho zpěváka poznáš opravdu dle hlasu a ne že si ho můžeš splést. A Muka si splést nešlo, jeho hlas byl naprostý originál.

129
Katynka
Reagovat

@-bé-bé-:
Myslím. Bohužel pro mě. Dala bych dost za to, aby tu pořád zpíval. Je mi líto, že už u není.

130
Monika
Reagovat

@Katynka: Obavam se, ze ho nikdo nenahradi jeho barva hlasu byla naprosto unikatni. Druhej podobnej hlas neznam ani ve svete, to byl original vsech originalu. Od prvnich tonu ho clovek poznal.

131
Katynka
Reagovat

@Monika:
Přesně tak, moc děkuju za pěkné slova a že jsem si tak mohla popovídat. Ale už musím do hajan. Tak dobrou noc a zas někdy.

132
J
Reagovat

@Monika: Monika Petra Muka som mala rada aj ja. Ani ti neviem povedat kolkokrat som pocula a zaroven si zaspievala Bonsoir Mademoiselle Paris. Vieš, ked som si znovu vypočula teraz, tak by mi to prisiel ako vhodny song prave pre Lo. S jej krasnym hlasom zaspievana tata piesen Petra Muka, to by som rada pocuvala.
Inak Martina moze zachranit ak to poda aspon na 80% ako Palo Habera pri rozlucke s P. Demitrom. A myslim si, ze tu piesen presne v tejto verzii 2 minut aj zaspieva. Skoda, ze Martin nema Haberove skusenosti, sarm, sebavedomie a osobnost ako taku.
https://www.youtube.com/watch?v=QDS9DWQNnF0

133
Prochor
Reagovat

Lole bych vzkázal jediný: „Nedělej Zagorku“!

134
J
Reagovat

Inak Vlado zabudol si uviest, ze Alannah Myles – Black Velvet zaspievala v 2. semifinale SHS1 Petra Humenanska na velmi pekny touchdown. Ja si to pamatam, lebo som vtedy posielala sms Kelecsenyimu za Williamsa.

135
frida
Reagovat

Myslím si, že produkce měla songy do finále připravené víceméně předem, jinak to anad ani není možný. Vůbec nikomu ty písně nesedí, divila bych se, že by si je soutěžící vybírali sami(Lola-Zagorka) a že by je koučové chtěli tak potopit, to si nemyslím. Takže plán i u duetů je to vidět.
Co se týká písně Zagorky pro Lolu, fakt nevím, kde na to přišli. Že by chtěli Zagorku trošku podpořit a zapomenutou znovu uchytit?Na druhé straně ta písnička by mohla Lole sedět, špatná není, Zagorka měla fajn šansony, jen si myslím, že měla lepší, tak mi to nějak nedává smysl. Jinak fakt nevím. Ta Turnerka je též hrozně profláká i když Lole by ten temnej nádech mohl vyzdvihnout. Katapulty jsem mívala kdysi ráda, ale mohli dát(a to jsem také čekala), nějakou bigbítovku od J. Schelingera, Žlutého psa a pod.
Boty proti lásce už by více seděly Vendule, Špinarka a Vendula to tedy nevidím dobře. Martim v haberovi bude fajn, to jediný snad sedí, ale to je asi fakt náhoda.
výběr písní totální (asi se dalo čekat, ale člověk doufá v zázrak) zklamání. Pak není divu, že sledovanost klesá , protože stále jak na kolotoči stejné svařáky a nedaj si pokoj a nedaj.

136
frida
Reagovat

Omlouvám se za překlepy.

137
DJ Vlado
Reagovat

@J: jj. máš pravdu, Petra to dala taky hodně dobře :-)

138
J
Reagovat

@frida: Presne s tebou suhlasim. Ja fandim len dvom Lole a Martinovi, ale tiez ked to budem pozerat, chcem, aby to vsetci dobre zaspievali. Ved, keby aj Martin skoncil nakoniec 4., co si myslim, ze pojde vyssie, ved tu rozlucku s Demitrom velmi vela ludi sledovalo, tak to bude pre neho velmi dobre. Podla mna ani on na zaciatku nepredpokladal, ze sa dostane az do GF. A ma dost velku podporu na zapadnom Slovensku odkial je. Andreu H. a Vendulu, k nim som si nenasla cestu, ale rozhodne by som nechcela pocut, ako sa trapia. Chcela by som pocut 8 kvalitne zaspievanych piesni a potom by kazdy mohol povedat, nech to vyhra ktokolvek, tak si to zasluzi. Nechcem stlacat MUTE, chcem si ich vsetkych vychutnat, nech to zaspievaju po svojom bez falosnych tonov.

139
J
Reagovat

@DJ Vlado: Inak vtedy uplne zo vsetkych 5. semifinale sa mi najviac pacila M. Sindlerova S. Brown – Stop a bola moja favoritka az do konca SHS1. Najma ten STAIRWAY TO HEAVEN. Mam to doma stiahnute a dost casto si to pustam.

140
-bé-bé-
Reagovat

Kto to bol Pavel Demitra, keď mal štátny pohreb?

141
jab
Reagovat

@-bé-bé-: Hokejista.

142
J
Reagovat

@-bé-bé-: Velmi velmi velky Pan Hokejista. A prosim ta, ziadne urazky, goly teda vedel davat fakt skvele. A ked si spomeniem, ako sme sa to doma dozvedeli z TA3, ako nam to vyrazilo dych. Je to asi take ako keby zomrel D. Hasek alebo J. Jager.

143
DJ Vlado
Reagovat

@J: Tak to máme stejné, i pro mě byla Martina tehdy jednička, byla to navíc historicky první holka, která v českých i slovenských talentových soutěžích splňovala pojem „whole package“ :-) Z jejích vystoupení mám nejradši Weak (mj. i proto, že to moje hodně oblíbená píseň), ale Stairway To Heaven bylo taky super, stejně jako většina jejích vystoupení :-)

144
J
Reagovat

@DJ Vlado: A ako vidis ty stredajsie grandfinale. Pokus sa o tip napr. TOP 2 alebo celkoveho vitaza. Lebo niektore songy…

145
DJ Vlado
Reagovat

@J: Top 2 tipuju na Lo vs. Martin, s vítězstvím Loly :-) Trochu mám sice obavu, aby se tam nedostala Andrea, kterou bych tam mít opravdu nemusel, ale pořád doufám, že Lola má dostatečný náskok a Martin zase výhodu jediného Slováka, takže by tu Top 2 snad mohli dát :-)

Což mě přivádí k zajímavému zamyšlení nad tím, čím to je, že v národních soutěžích až do ČSS1 (včetně) bylo známé, že Češi hlasovali víc pro kluky a Slováci víc pro holky, přičemž ale ve federální éře se to otočilo a od ČSS2 (s výjimkou prvního Hlasu) jsme už třikrát měli ve finále duel Češky a Slováka (resp. tentokrát 3 Češek a 1 Slováka). Fakt by mě zajímalo, co si o tom myslí ostatní, jestli je to náhoda, nebo to něčem svědčí :-)

146
bezík
Reagovat

@DJ Vlado: A bude vůbec letos nějaké TOP 2 ? A ještě nějaký pěvecký rozstřel ?

147
DJ Vlado
Reagovat

@bezík: To právě nevím, minule zpívali ty svoje singly, ale co dají letos? Možná to jen postupně vyhlásí, nejdřív 4. a 3. místo a potom už rovnou vítěze :-)

148
J
Reagovat

@bezík: Vidis, to by som fakt chcela vediet. Co ked jednoducho na zaver zastavia hlasovanie a rovno vyhlasia od 4. miesta umiestnenie az po vitaza HLASU.

149
bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Mě by se tahle varianta bez TOP2 líbila víc. Protože jinak se bojím, že pokud by byla v TOP 2 Lenka proti někomu, fanoušci vypadlíků nahrnou hlasy tomu „někomu“.

150
DJ Vlado
Reagovat

@bezík: Pokud by ten „někdo“ byla Andrea, tak bych byl připraven Lenku náležitě podpořit :-) Ale vzhledem k tomu, že letos nebyly žádné zpěvácké rozstřely v bottom 2, to vidím tak, že prostě uzavřou hlasování a pak to postupně vyhlásí :-)

151
J
Reagovat

@bezík: Aj ja by som bola spokojna. Bolo by to menej nervov. Ak ma Martin vyhrat, tak vyhra, ak ma byt 2. tak bude normalne 2. atd. Hoci neviem si ho predstavit, ze by to vyhral. Musel by to zaspievat tak, akoby mu islo o zivot alebo na cenu GRAMMY a zaroven, by 3/4 vsetkych hlasujucich slovakov mu muselo poslat sms. Ale stale si myslim, ze Lo to zaspieva a la Lola Hruzova a bude to jasne vitazstvo.

152
BarBora
Reagovat

@J: 132
Nedá sa porovnávať 18 ročný mladíček s životom oplieskaným starým bardom. Habera v mladosti tiež nebol tým, čím je dnes. Mne sa Martin vôbec nezdá nevýrazný, naopak, baví ma ho sledovať, skôr ma nudil napr, Viktor, aj keď zaspieval dobre.

V Martinovom výbere mi chýba niečo na spôsob Recovery, pieseň s nejakým vrcholom, kde by to mohol rozpeckovať. U Lenky zas niečo ľahšie, rytmickejšie na odviazanie sa a pobavenie divákov, napr. aj takúto šaleninku:
http://www.youtube.com/watch?v=lGIXrziSLCQ

V tomto zmysle má najlepší výber Andrea, ale, aj keď musím uznať, že niektoré piesne sa Andrei a Vendule vydarili a páčili sa mi, pod kožu sa mi tie dve nedostali. Takže, ani Lenku, ani Martina nevidím márne.

153
-bé-bé-
Reagovat

J…žiadna urážka, ja nesledujem hokej…a teda nevidím rozdiel v smrti ani J. Jágra či iného, keďže nie som k nim emočne pripútaná…ale vidím, že tradícia štátnych pohrebov pokračuje, aby „národ“ vedel čo je preň doležité…mne sa všetky úmrtia zdajú rovnaké, pokiaľ sa k n iekomu nepripútam a to sú zatiaľ len moji blízki

no, mám tu na Morave takú príhodu…asi 2-3 roky dozadu sa hral hokej medzi Slovákmi a Čechmi a sa ma spýtali pri ohni komu fandím…tak som tresla, že Slovákom a vraj prečo veď som už „Češka“, keď tu žijem zaznelo….tak som povedala, že „krv nie je voda“…dnes si stále myslím, že to tak je ale že je doležitejší „základ“ čo nás spája ako to čo nás odlišuje

154
J
Reagovat

@DJ Vlado: To myslis, ze Guncikova vs Adamec , Krovakova vs Pcelar? No neviem, zeby to fakt bola nahoda a len boli ludom viac sympaticky a zaroven mali zaujimavy hlas. Ja som sledovala len CSS1, ale uz som si pozrela videa z oboch dalsich superstar. Najviac sa mi pacili obe dueta GG a LA (ER a TT + GREASE). Super, pouzila by som komentar Marty, ze to vypadalo ako keby spievali hostujuci spevaci a nie sutaziaci.

155
PK
Reagovat

@DJ Vlado: Možná prostě Češky byly v těch soutěžích výrazně lepší než Slovenky – GG a Bětka určitě válcovaly Slovenky v ČSS 2, hlavně GG, i když já měl radši Bětku :), to samé Sabina a Veronika (Tereza i Kristína sice nebyly špatné, ale ne tolik výrazné). No a ten Slovák tam prostě skončil, aby se to „vyrovnalo“, protože podle mě ani Adamec, ani Itcho nebyli ve svých řadách nejlepšími kluky… Ale zase se nabízí otázka, proč to třeba neskončilo jako finále dvou kluků, které bylo předtím časté (ČHS 2 a 3, XF 1).
Bylo by určitě zajímavé vidět výsledky (jako byly po ČSS 1, kde to u slovenských diváků válcovala Dominka :) ), bohužel ty už se asi nikdy nedozvíme :(

156
bezík
Reagovat

@J: No já věřím, že s tou „zagorkou“ se nějak popasuje, ale ten Katapult mě fakt děsí, s tím se prostě nedá udělat vůbec nic, muzika totální stupidita, text ještě větší stupidita, to je beznaděj. Vůbec si v tom Lenku neumím přestavit, bože to snad radši „v zimě tam dlouhý noc sou a tuhej mrááááz“ :D, to se dá aspoň zpívat , když už nic jinýho …

157
-bé-bé-
Reagovat

Barbora, tak v talejto šaleninke by zažiarila Eliška a bolo by to OK…je to v nej…ale v Lole nevidím ten „bezstarostný a odľahčujúci tón“…určite i k tomu dojde
vypočula som si tú Zagorku a teda v tej hudbe je istá dramatičnosť, čo by nemuselo byť marné…ale ten text je tak jednoduchý až je zložitý…skĺzol po mne ako vzduch…to teda neviem ako z neho niečo Lola urobí…ledaže by z toho urobila „tú šaleninku“

158
J
Reagovat

@-bé-bé-: Ani som to tak nemyslela, ze ty si ho urazila, skor som chcela predist, aby tu na to nevyznievali negativne komenty. A ked sa na to pozriem ja v spevackych sutaziach neriesim narodnost. Ale v sporte to je ine. Akosi by som nemohla fandit inemu timu nez SK. Mozem na nich nadavat ako v tomto roku na hokejistov, ci uz v Soci, ci v Bielorusku. Nikdy som sa velmi nezaujimala napr. o futbal a pred 4 rokmi som sledovala zapas s Talianskom tak, ako keby som bola od narodenia futbalovy fanusik. Takze prepac, ak som sa ta dotkla, mna by sa zas dotko, keby niekto neuznal, ze bol fakt dobry hokejista.

159
J
Reagovat

@bezík: Tie piesne s koucami, by vsetci mali radsej zaspievat az po zastaveni hlasovania. Napr. taky Martin ak mu Majk nezmeni text, tak bude totalne zosmiesneny.

160
-bé-bé-
Reagovat

Bezíku…skúsme sa na ten Katapult pozrieť z „dobrého uhlu pohľadu“…akože je to prorocký song, ktorý má Lole otvoriť cestu sólovej speváčky…a hneď je to i né, že áno…ale som ho ani nedopočúvala…nebavil ma

161
J
Reagovat

Vlado a nevies v akom poradi pojdu. Lebo nechcem, aby Martin ako jediny chlapec a zaroven Slovak siel spievat ako prvy vsetky piesne vratane tej s Majkom. Pretoze mne nieco hovori, ze to tak bude: Martin, Vendula, Andrea a Lo nakoniec. Dokonca by to vyzeralo blbo aj z narodnostnej stranky aj zo stranky chlapec – dievca. Take trosku uletene ako keby on bol outsider a ony hviezdy.

162
-bé-bé-
Reagovat

J…nemožem to uznať či bol dobrý alebo nebol…keď sa tomu nevenujem, je zaujímavé, sa v hudbe „národnosť nerieši“ a v športe hej…lebo v jednom i druhom prípade závisí na fandení v tom zmysle, že ide nielen o posielanie sms ale i energie/pozornosti…ak niekomu síce pošlem sms ale mám obavy, že to špatne zaspieva, tak mu vlastne nepošlem energiu, ktorá by ho „katapultovala“ hore…to je aj prípad „aktívneho fandenia“
pravda, je tú ďaľšia rovina, ktorú však zvládajú iba „bohem políbení“, že sa napoja na „ducha“ bez ohľadu na okolie…viete, že drogy a iné typy závislostí vlastne zvyšujú energiu, takže si to ľudia mýlne vysvetľujú ako „cestu napojenia“….ale bez toho ˇ“talentu či bohem políbení“…jednoducho „umění není“ :-D

Lo vidím ako „bohem políbená“ ovšem, to nijako nezmenšuje jej „prácu na sebe“

163
frida
Reagovat

No, lidi jsou blázni, možná to s Katapultem rozvířej, prostě se jen pobavěj. Lidi mají rádi „kovárnu“

164
eser
Reagovat

Proboha co je divnýho na tom, vybrat si vítěze letošní Eurovize? Ten vítěz je sice letos dost extravagantní, ale song dost kvalitní a hlavně narozdíl od všech těch vykopávek nový. Musíte vzít v potaz, že tu show sleduje celej svět a každej vítěz je automaticky hvězda, protože ho zná každej. Volba naprosto logická. Jasně, Loreen ani Lena to není, ale přestaňme bejt tak trapně xenofobní. Co to tu čtu občas, tak tyhle recenze jsou vždycky jedna velká sranda, ale když se tu začnou prosazovat prehistorický netolerantní názory, tak se ozvu. Evropa toleranci ukázala, my jsme zase mimo. Krom toho, Andrea si určitě nebude lepit vousy a tak má výhodu v tom, že zazpívá nejhitovější věc dnešního večera, bez ohledu na to, kdo to zpívá v originále. Rise like a Phoenix je totiž něco jako Golden eye, ale starý jen pár měsíců a podle mě i o něco lepší.

165
Monika
Reagovat

@J: Ja si myslim, ze tim, ze je Martin jedinej kluk mezi nima nepujde ani prvni ani posledni. Pro zpestreni ho daji podle ma na druhou ci treti pozici.

166
bezík
Reagovat

@eser: Teda vypálit v jedný větě tři takovýhle perly :
„tu show sleduje celej svět“ :D :D
„každej vítěz je automaticky hvězda“ :D :D :D
„protože ho zná každej“ :D :D :D :D

to nemá chybu !!!! Blahopřejeme !! :D ;-)

167
PK
Reagovat

@eser: Plně se ztotožňuji, ten song je podle mě super, jediným trochu problémem je, že v ČS to zase tolik lidí nesledovalo, tak možná ho nebudou tolik znát… Ten song mi navíc ani nepřijde bizarní nebo extravagantní, to je pouze kvůli tomu, kdo ho zpívá v orignále (s čimž já nemám problém, naopak, je to příjemné zpestření a v rámci Eurovize to byl skvělý předpoklad k úspěchu)

168
frida
Reagovat

Vžda@eser: Nikdo přece neříkal, že je na tom něco divnýho. Prostě se to nabízí, je to prvoplánovy, tak ať. Eurovize není, co bývala, ale proč ne? Je to pop, ať to zkusí. Alespoň to ještě někdo uslyší, než to uschne. Jako skoro vše, co bylo na Eurovizi. Výjimky se, ale našly (ABBA)

169
Monika
Reagovat

@PK: Ja osobne ten song povazuju z celeho playlistu jako nejefektivnejsi na posilani smsek a domnivam se, ze s timto songem Andrea muze porazit i Lolu. Dokonce si myslim, ze ho produkce zaradi jako zlatej hreb vecera nakonec, minimalne v zahranicnim kole.

170
DJ Vlado
Reagovat

@PK: Asi máš pravdu, v ČSS2 GG s Bětkou válcovaly Slovenky určitě (paradoxně ale z této řady vzešla komerčně nejúspěšnější Slovenka – Celeste, i když to je trochu jiný případ), u ČSS3 se to imho týkalo jen Sabiny, jelikož pro mě třeba Tereza i Kristína byly zajímavější než Veronika, i když technicky na ni neměly. Letošní Kristína by ale s Češkami klidně mohla držet krok nebýt hlasování podle týmů (imho hlavní kámen úrazu), kdyby se hlasovalo bez ohledu na tým, tak Andreu by porazila určitě a Vendulu možná taky :-)

U těch kluků je to složitější, ale myslím, že Adamec dost vydělal na tom, že z kluků nejmíň lidem vadil a měl tím pádem nejširší základnu, zatímco Šeps, Harich a Ševčík byli kontroverzní typy, kteří rozdělovali lidi na dva antagonické tábory. U ČSS3 to ale paradoxně bylo obráceně, jelikož Itcho byl ze silné pánské čtyřky jediný lehce kontroverzní, zatímco Adam, Šafa a Jarda byli takové středové typy, ale tím spíš se víc přetahovali o hlasy, zatímco Itcho měl svou základnu téměř výhradně pro sebe :-)

A proč nebylo v ČSS2 a ČSS3 pánské finále? Imho především proto, že GG i Sabina kluky ve svých řadách válcovaly (GG jednoznačně, se Sabinou držel krok pouze Šafa, ale u něj zase dost lidem vadily jeho manýry) :-)

171
PK
Reagovat

@Monika: Přesně, na efekt je skvěle vystavěný, pokud ho dobře zazpívá, tak to přinese hodně hlasů.

172
DJ Vlado
Reagovat

@J: Pořadí zatím bohužel nevím :-(

173
bezík
Reagovat

@Monika: Pokud je Andrea reálně Lence „na dostřel“, tak může. Sice to bude zase příšerně na doraz vyřvané = neposlouchatelné, ale to zdá se letos hlasující Novák přímo miluje.

174
Monika
Reagovat

@PK: Jednoznacne to prinese hafo hlasu, byla tu velka snaha vybrat neco velmi podobneho Purple rain, coz se podarilo. Sice ten song neni u nas prilis znamy, Eurovisi malokdo sleduje, nicmene to vubec nemusi vadit, protoze ten song ma skvelou gradaci a vedle tech ostatnich songu zni vylozene pompezne.

175
PK
Reagovat

@DJ Vlado: Pro mě byly taky zajímavější než Veronika, bral jsem to z pohledu hlasujícího diváka :D.
U GG to chápu, ta prostě do finále dojít musela, trochu mě překvapilo, že třeba Šafa nebo Adam neporazili Sabinu (zvlášť když si vzpomenu, jak skvělé zpěvačky – Gába nebo Bára Z. se u nás nedostaly do finále). Souhlasím i s tím, že Adamec byl z těch kluků takový univerzálně nejpřijatelnější.
V Hlase je to kvůli tomu hlasování podle týmů, jinak by to bylo úplně jinak, Kristína (a platí to i o Veronice), prostě neměly šanci nikam dojít, přestože se v soutěži drželi jiní a podstatně horší (Simona, Andrea H. i J., Jana, Zolo).
U mě je to ale celé citově ovlivněné tím, že v 95 % případech fandím holkám (jedinou trochu výjimkou byl v ČS soutěžích Šafa), takže já bych skoro ve všech soutěžích postavil finále ze dvou holek :D

176
BarBora
Reagovat

@-bé-bé-: 157
Nemuselo by to byť práve toto, dala som to len ako príklad, ale niečo odľahčené, veselé, som presvedčená, že by to Lenka dala a ukázala sa aj v inom svetle a nebola by taká nuda. Ako dobre padol duet GG s LK, taký z úplne iného súdka, než čo sme dovtedy počúvali. Strašné výbery, keď tam aj dajú niečo „nové“, je to akoby stále na jedno kopyto..

177
Monika
Reagovat

@bezík: No mne to nemusis rikat. Ja vzdycky zasnu nad komentarem, vzdyt ji je teprve 17 let….No a co jako…..V SS se za celou dobu objevilo x zpevaku a zpevacek, kteri byli mladsi, ale ve zpevu dal nez Andrea. Staci si srovnat letosni Kristinu stejne starou, technikou se ji nemuze Andrea vubec rovnat, bohuzel, Kristina byla malo podbiziva, takze zustala bez povsimnuti. Andrea ma silnej hlas, takze si muze dovolit vic nez Vendula treba, ale takovych zpevacek tu uz bylo. Andrea rozhodne neni nejakej mimoradnej objev, navic ty jeji vysky v Purple rain byly ujecene, zeslabene, neposlouchatelne, ale efekt to splnilo:-))) Takova Betka nebo Leona znely mnohem lepe ve vyssich polohach.

178
J
Reagovat

@Monika: Monika, len tak naokraj, uz som sa nechcela k tomu duu fakt vracat. Ale to, ze ich pozvali moze tiez vyzniet, ze Martin sice ich porazil v time na hlasy, ale oni si tam zasluzili byt a navyse ak fakt poslu Martina ako prveho, tak neviem… Ja len viem o zopar fakt brutal urazkach na jeho osobu v suvislosti s tym, ze ich porazil. A viem to od niekoho, co prisiel z Blavy. Takisto ta mozem potesit, ak sa to zaklada na pravde, tak ma Martin fakt velku podporu v Trnave a v Blave. A dokonca som bola prekvapena.
Na druhej strane velmi rada by som vedela o kolko ich porazil. Uz som asi taka posadnuta ako Tomas. No je to tym, co som sa dozvedela. Mozno tam mohlo byt aj najviac hlasov a naozaj tesny rozdiel.

179
Monika
Reagovat

@bezík: Na ofiku: Ale kterej debil jí vybral ten totálně stupidní katapult ? To se nedá ani zpívat , to je zase podraz jako prase ! To jsi psal ty ne?:-)))))

180
bezík
Reagovat

@Monika: Mě v principu nevadí, že je něco vyřvané či na doraz, pokud to má v kontextu songu nějaký smysl. U Andrey je bohužel jediným smyslem exhibování a to přímo nesnáším. Novák jí to ale zřejmě žere.

181
bezík
Reagovat

@Monika: Četl jsem, nene, to jsem nepsal já ale zřejmě nějaké moje pro mě zatím neznámé alter ego :D :D

182
bezík
Reagovat

@Monika: Už jsem to aspoň olajkoval :D

183
DJ Vlado
Reagovat

@PK: Myslím, že to bylo hlavně tím, že Sabina byla divákům celkově sympatičtější než Gába nebo Bára, proto si těch hlasů získala víc. A zase u těch kluků to bylo tak, že Horváth a Bende byli starší a vyzrálejší, tím pádem měli dost široké publikum, navíc zastupovali typy, které v jedničce nebyly. Drda a Spilka zase byli extrémně opační (popař vs. rocker), takže by v jejich základnách člověk těžko hledal průnik. Oproti tomu Adam a Šafa byli středovější a jejich fankluby se mohly víc prolínat, navíc Adamovi ke konci soutěže docházel dech a Šafa prostě nebyl lidem až tak sympatický :-)

I já fandím převážně holkám (taky asi tak z 95%), kluci se u mě až na výjimky dostávají maximálně na třetí místo :-)

184
J
Reagovat

@DJ Vlado: Pekne ako tu rozoberate superstar. Ja som videla prve dve slovenske a prvu federalnu. A fandila som tomu, kto ma zaujal. A co je najprekvapujucejsie, ze v druhej som fandila hned dvom chlapcom, ktori si aj zaspievali duet. Skoda, ze sa obaja nedostali do GF SHS2.
https://www.youtube.com/watch?v=RWj5T_PE7go

185
DJ Vlado
Reagovat

@J: jj. ten duet byl super :-) SHS2 byla asi jediná řada SS, ve které bych bral mužské finále :-) A SHS3 jsi nesledovala? Ta byla moje vůbec nejoblíbenější :-)

186
J
Reagovat

@DJ Vlado: Videla som len Berkyovu ako spievala tusim TRI ORIESKY od Bartosovej v GF. Vies bola to uz tretia superstar a akosi ma nikto nezaujal v semifinale. Ale hej, niekoho si matne spominam, len neviem meno, dievca, ktore nepostupilo do finale. Tusim spievala WE ARE od ANA JOHNSON . A tusim, ze DARE velmi vadila. Inak je to jedna z mojich oblubenych piesni, teda z tych co si pravidelne pustam a asi preto som si spomenula.

187
DJ Vlado
Reagovat

@J: Já tam měl naopak vůbec nejvíc oblíbených soutěžících ze všech řad, navíc Top 4 tehdy vyšla přesně podle mého gusta (tři malé piva + rocker Ropko z Rožnavy), což se mi nestává každý den :-)
A to děvče, které zmiňuješ, byla Barbara Šulíková alias Pocahontas :-)

188
Earl
Reagovat

Myslím, že Andrea nedopadne príliš dobre s Rise Like a Phoenix. Nie je to song na jej hlas. Conchita má veľký rozsah a chlapský hlas (samozrejme). Andrea má tenký hlas takže vo výškach by to skôr mohlo znieť ako vreštanie než ako precítený song. Uvidíme možno to naozaj podá tak, že všetci padnú na prdel ale dosť sa obávam toho, že jej to nesadne.

189
J
Reagovat

@DJ Vlado: Robo Simko. Tak predsa som pozerala aj ked nie celu aj tuto superstar, lebo sa mi vybavuje, ze spieval Ozzyho Osborna Mama, I´m coming home a nespieval aj nahodou moju najoblubenejsiu vec od QUEEN – I want it all? Takisto si spominam, ze tam spievala aj N. Hatalova, ze? A nejaky chlapec tam obluboval skupinu GREEN DAY. A sa mi zda, ze spievali tusim piesne z roku, v ktorom sa narodili? Ale urcite som to pozerala s prepinanim na iny program a niektore kola vobec.

190
Monika
Reagovat

Fortuna:
Lola 1,4
Vendula 5
Martin 5,5
Andrea 7

Tipsport:
Lola 1,3
Martin 2,9
Vendula 8
Andrea 11

Chance:
Lola 1,30
Vendula 5
Martin 5,5
Andrea 10

Hmm, tak to asik pujdu hodit Andree, ty smesne kurzy jsou pro sazkare hodne zajimave:-))))

191
Koník
Reagovat

Je to možný, že výběrem písniček Lolu produkce odstřelila? Ani se nebudu dívat, už vidím Venduly roztlemený ksichtík. Pro ni je vybráno dokonale.

192
J
Reagovat

@Monika: Vies Monika, mozno, ze Tipsport ako jediny sleduje nase komentare a najma Vladov tip.

193
DJ Vlado
Reagovat

@J: Robo měl pro mě nejhezčí barvu hlasu ze všech kluků, kteří se v našich soutěžích objevili, navíc je to megasympaťák (poznal jsem ho osobně, když v Praze koncertoval), pro mě osobně No. 1 v kategorii slovenských kluků :-) A ano, ty Queeny zpíval právě v kole hitů z roku narození :-) Natália byla rovněž v této řadě (skončila devátá) a ten fanoušek Green Day byl Martin Konrád alias Bebenko, i když ten zrovna mým oblíbencem nebyl :-) A největším fenoménem byl pro mě trojlístek „malých piv“ Vierka, Dominika a Ivka, které jsem měl hodně rád všechny, i když každou trochu jinak :-)

194
bezík
Reagovat

@Koník: Já věřím že ty dvě dá, při Zagorce Novák zaslzí a pošle :D. Katapult si fakt neumím představit, tam to může zachránit snad nějak Pepa ale ani to si neumím představit a to už je co říct :D

195
Martin
Reagovat

Conchita Wurst má v sobě více talentu a X Factoru než všechny ty Vladovy nedomrlé nevyvinuté pipiny ze všech řad superstar talentů x factorů dohromady a v porovnání s Monikou Bagárovou by vedle ní Bagárová zněla jako začínající vokalistka.

196
Petr
Reagovat

Lo to preju a andreje taky aspon to jsou česky ted je rada na nas …Lo to zvladne uvidite

197
Monika
Reagovat

Stve me, ze ma Lo tu Zagorku, tolik krasnejch pisni se pro ni dalo vybrat, kde by vylozene zazarila. Tohle neni vylozene zle, ale ani nic oslnujiciho, ten potencial se rozhodne dal vyuzit lepe. Ted me napadlo, ze bych od ni chtela slyset treba Kocour se schoulil na tvuj klin.

198
Mila2
Reagovat

@Monika: ta Zagorka nic moc, ale pořád lepší než kdyby vybrali Zagorky písničku „Tu pusu Ti dám…“ a dávala to jako duet s Pepou :-) to by byla teprve trapárna…

199
cedarin
Reagovat

Protože to zítra neuvidím, tak dopředu zahlasováno pro Lo

200
Monika
Reagovat

Ona je vubec ohromna skoda, ze se Lo neprihlasila do SS a clovek si ji moc neuzil. V SS by za tu dlouhou dobu zanechala po sobe dost vystoupeni z jednotlivych kol, v Hlase je system urychleny a moc toho nezustane…

201
frida
Reagovat

@Mila2: Ty jo, to by byla sranda!

202
bezík
Reagovat

@199 Monika: Toť otázka. Jenže v SS se do songů vůbec nedá mluvit a při některých šílených výběrech, které tam bývají se obávám že by se zvedla a šla domů :D Tady se sice oficiálně taky nedá moc mluvit ale evidentně se jí to až do finále dařilo.

Nebo si snad dovedeš představit Lenku třeba v tomhle :D :D ? :
https://www.youtube.com/watch?v=fFsPIcprN2M

203
Monika
Reagovat

@bezík: Tak Lola je poklad pro kazdou show vcetne SS, ja myslim, ze by na tom byla uplne v pohode a dostavala skvele songy, neco jako GG ta tez mela kliku na songy.

204
cedarin
Reagovat

@Monika: to je pravda, ale tady se asi zase dostane do bližšího kontaktu s koučem a třeba jí to dá zase o to víc. Navíc může dojít k jevu, že lidi toho od ní budou chtít slyšet víc a spíš na tom „vydělá“. Ale máš pravdu, že oproti SS je to rychlokurz.

205
Monika
Reagovat

@cedarin: No ja nevim, ja bych tu roli koucu moc neprecenovala, oni zase s nima nejsou celej tyden a nevenuji se jim tolik. Vidi je tak dvakrat trikrat na zkousce, generalce a na prenosu. Vcetne tech reci, jak moc jim pomuzou…..No nevim tohle bylo i v prvni rade a vetsinou teda zustalo jen u tech slibu. S Lolou by se dalo skvele pracovat, mohla se predvest v ruznych tematickych kolech, vizualne se na ni dalo skvele pracovat podobne jako u Sabiny, ty promeny by me desne bavily. Hlas je strasnej rychlik, obrovska skoda, ze nebyl zvolen format SS.

206
J
Reagovat

@Monika: V tomto s tebou suhlasim. Ona by zaziarila v kazdom kole. A dokonca by si vychutnala tak ceske ako aj slovenske pesnicky. A keby sa o nej hovorilo, tak by aj mna pritiahla sledovat superstar. Ale na druhej strane vydrzala by to? Ak by do nej rypal taky Habera a spol?

207
BarBora
Reagovat

@Petr: 195
Ak to berieš takto, tak to pošli Lenke, to budú aj Slováci spokojní.

208
cedarin
Reagovat

@Monika: tak to je pravda, ale přeci jen si říkám, že se dostane do kontaktu s Pepou určitě víc, než by tomu bylo v SS. Souhlasím s tím, že roli kouče není třeba přeceňovat, zvláště co se týče nějaké pomoci po soutěži. Nejméně bych v tomto věřl Darině, Mike mi přijde že neví co sám se sebou, Pepův rozhled se bojím že končí u řvaného rocku a MD – možná něco s Ivannou dělal, chvíli, to nevím.

Na druhou stranu ohledně Pepy. Je dobře, že se Lo dostala k němu, protože si myslím, že Pepa intuitivně vycítil, že jí má dát prostor a nelačit ji někam víc, než nezbytně produkce požaduje. Věřím tomu, že kdyby zůstala u Dušičky, že tam už není.

209
Monika
Reagovat

Tak ja velmi dekuju Majkovi, ze prenechal Lo Pepovi, protoze dneska bych nemela Martina v GF. Vubec to pekne vyslo v GF jsou dva lidi od Majka a dva od Michala:-))

210
Monika
Reagovat

Jo vlastne ne, jsem uplne zapomela, na kradez z darta tymu:-))) No co se Darine s Martou povedlo ve svem tymu, to je na Nobelovku snad takhle to zvrzat:-))

211
bezík
Reagovat

Jak vidím výběry songů.

Martin :
Frankie Goes To Hollywood – Power Of Love – pro Martina výborný song, na tom se může prodat, sice nic pro mě ale Novák to ocení

Palo Habera – Boli sme raz milovani – drobátko cajadák, na to aby tohle utáhnul asi Martin nemá, očekávám, že bude nepatrně mrtvý a bude to patrná nuda

Majk Spirit a Celeste Buckingham – I Was Wrong – tak tohle si ani nesnažím představit :D. Předpokládám, že to Majk asi přetextuje, ale výsledek čekám přinejlepším rozpačitý, přinejhorším komicky trapný.

Lenka :
Tina Turner – Golden Eye – to by mělo jít, pokud budou hlasivky v pohodě očekávám touchdown kola

Hana Zagorová – Z nebe pláče déšť – no, ehhh, tedy, text za moc nestojí, muzika, no sloky budiž, refrén ovšem po cimrmanovsku pracuje s výplněmi až vycpávkami, typická zmožkovina. Předpokládám, že to bude zkrácená verze a že ji Lenka postaví na slokách jen s jedním refrénem uprostřed. Pokud nějak stráví ten text, věřím že by Novák mohl zaslzet a posílat, já budu trpět a doufat :D

Katapult – Jen jednou dostat šanci – hrůza hrůz, děs a běs, ten text je tak příšernej že ten neuvěřím ani Pepovi, to fakt může zpívat jen Olda Říha :D Ale kdo ví, Nováci jsou divný, koukám na FB a tam to vadí jen jednomu šílenci, ostatní jsou spokojeni :D Třeba to nakonec Lence přinese hlasy, co já vím, jen nevím, jak to přežiju :D

Vendula :
Alanah Myles – Black Velvet – hezký song, výborná volba pro Vendulu, předpokládám druhý touchdown kola.
Věra Špinarová – Jednoho dne se vrátíš – tohle asi nebude úplně přesvědčivé, tedy pro mě, co na to Novák, netuším
Joe Cocker – Up Where We Belong – vůbec nevím, co s tím chce ten MD udělat. Slyšel ho někdo zívat anglicky ? Očekávám spíš slabotu, hlavně zásluhou MDho.

Andrea :
Conchita Wurst – Rise Like A Phoenix – ideální song pro takovouhle soutěž pro někoho kdo má velký hlas a umí to.. Andrejka to zase vyřve, pro mě to bude hrůza, pro Nováka extáze. Nu což.

Yvonne Přenosilová – Boty proti lásce – Přenosilové nesahá Andrea ani po kotníky, bude to dětské ale copak si Novák pamatuje originál ? A když náhodou jo, Andrejce bude stejně odpuštěno.

James Brown – I Feel Good – tohle sice není skladba tak úplně pro Nováka, ale další vyřvaný a vyexhibovaný song a podpořena Dartou – Novákův další orgasmus.

Závěr – nejvíc výběry utrpěl Martin, pak Lenka s Vendulou, nejlépe vybráno rozhodně pro Andreu. Bude jí to něco platné ? Uvidíme.

212
J
Reagovat

@Monika: Iste v tom mali Dara s Martou prsty a produkcia sa na to len divala bez komentu?

213
J
Reagovat

@bezík: Martin ma nahodou skvelu Haberovku a keby to zaspieval aspon na 80% ako Habera na rozlucke s Demitrom o trvani piesne 2 min a dal by do toho cit tak to bude dobre aspon pre divakov Markizy, ak ovsem ten hlasatel nezabudne dodat, ze to spieval P. Habera na rozlucke Demitrovi. Ludia aspon na Slovensku si pritom spomenu na Demitru, tak ako ja vcera, ked to Vlado pripomenul a mozno aj slza z oka padne aj ked sa chlpy nepostavia. Martin totiz ako Slovak musi ziskat hlasy zo Slovenska, to je jeho hlavna deviza + hlasy z Ciech od tych, ktori ho maju radi. Ale tremu Martin musi rozhodne nechat doma.

214
-bé-bé-
Reagovat

Ja myslím, že Martin to naozaj nemá nejaké…ale zdá sa mi, že je to tým, že naozaj je potreba aby vyhralo Česko…čo sa mňa týka som za Lo…takže je tu súhlas ale ak to vyhraje aj iná…by\´t Andreou, si zoberiem 100 000 požičku a posielam si sms o 106…pretože to je potom z čoho splatiť:-D

J..dík za duet chlapcov, som nepozerala…hlas Ivana S. je pekne sfarbený

215
J
Reagovat

@-bé-bé-: A tu ti posielam jeho cover na piesen od Lucenica. Super, lepsie nez original.
https://www.youtube.com/watch?v=dw4Hehv6ggk

216
-bé-bé-
Reagovat

Barbora…som ti odpovedala pred 2 hod. ale spadol mi panáček, takže tu nie je ten príspevok…a už som zabudla aj tak čo…ale týkalo sa to Lo…

217
J
Reagovat

Inak velmi zaujimave bude vystupenie Majka s Martinom, tak po spevackej stranke ako aj vizualnej. Martin predsa bude spievat part Celeste. Ale najlepsie to bude vyzerat na podiu Majk vysoky a stihly a Martin… Som najma zvedava ako budu obleceni. Majk typicky ako vzdy a Martin to tiez neviem.

218
BarBora
Reagovat

@-bé-bé-:
Klídek… tiež si už nepamätám o čom to bolo a keby sme si museli navzájom stále odpovedať, tak sa tu točíme dokola.

219
Inna
Reagovat

poslechla jsem si Rise Like a Phoenix a hodnotím to jako bezbřehou nudu- hlavně pro ty, kdo nevládnou angličtinou- proti Zlatým očím o tři stupně níže- nemá to gradaci, nic zajímavého….to si vážně myslíte, že s tím Andrea zaboduje?

220
frida
Reagovat

@cedarin: myslím, že ten přechod byl plánovaný, Spirit nevěděl, co s ní, ale byl natolik předvídavý, že věděl, že tam patří. Pepa je pohodář, určitě zná spoustu všelijakých týpků a má už něco za sebou(už je mu dost). Tak si myslím, že ji rozumí, asi všechno obrátí v žert a jede se dál. prostě není psycholog a nerejpe v tom.

221
BarBora
Reagovat

S Majkom je problém, že nie je klasický spevák, ale raper a nájsť pieseň, aby tam bol aj part pre speváka asi nebolo jednoduché. Tá pieseň nie je zlá, ale vhodná pre zmiešané duo, takže dúfam vo vhodnú úpravu, Martin pritvrdí a celkovo tomu dajú primeranú fazónu. Za ručičku sa predsa držať nebudú. No, som zvedavá.

222
Monika
Reagovat

Tak ja teda nevim, ale na FB zrovna Slovaci Martinovi podporu nedavaji….jeden priklad „dufam ze on nevyhra“ :-)))) Podle me ta narodnost uz ma nulovej vliv, Vavrovi to bylo tez houby platne, i presto, ze se cesky bulvar snazil a vychazeli clanky o tom, ze je to jedinej Cech v soutezi, ani to mu nepomohlo.

223
J
Reagovat

@Monika: On nema priaznivcov na FB. O tom viem. Nevyhra to, ale pochybujem tiez, ze bude posledny. Ak aspon jedno z tych dvoch bude touchdown a druhe aspon pekne odspievane, tak to moze byt 2.miesto. Neboj sa o neho. Maximalne bude mat tremu a bude to 3.miesto. Ale falosne on spievat nebude. A tu piesen The Power of Love zaspieva nizsie a po svojom a moze to mat pekny efekt.

224
J
Reagovat

@BarBora: Pozri sa na to, ak to Majk vybral asi vedel preco. Najskor to museli spolu skusit, inak si nie som ista, ze by isli do rizika. Urcite by potom siahli po inej veci.

225
helikova
Reagovat

nejlepsi je LO .DDD

226
BarBora
Reagovat

@frida: @frida:
Súhlasím, tiež si myslím, že to aj takto mohlo byť a možno to celé bolo o záchrane silných spevákov – Majkov tím bol prehustený. Vtedy ešte Lenka nemala tak silnú pozíciu a Majk vedel, že sám by BaM vyhodiť nedokázal. Môžeme sa len dohadovať.
Keď sa rozhodoval medzi Veronikou a Kristínou, poslal ďalej Kristínu s tým, že sa ešte môže vyvíjať a zbierať skúsenosti, ale neskôr už vyhodil mladú v prospech BaM.

227
frida
Reagovat

No, tak Katapult má stejnou fazonu, jako Jahody mražený, tak co.

228
Tomáš
Reagovat

222: Hele Moniko, ono to u Matěje V. bylo spíš tím že se v ČR kromě nás tady na X Factor pomalu nikdo nedíval a tak i když bulvár propagoval Matěje jako jediného čecha jak mohl tak to stejně každýmu bylo jedno když jim ta show byla úplně ukradená. Já bych naopak řekl že X Factor tím právě prokázal že národnost hraje ve všem mnohem větší roli než si myslíme. Mnohem slabší slováci postupovali protože slováci to sledovali a hlasovali, Slovensko je podrželo ale čecha Matěje ne, na toho kašlali protože byl z ČR. Nemyslím si že by za normálních okolností třeba takový Tibor dostával více hlasů pokud by oba byli ze stejné země. Možná kdyby se to natáčelo v Česku, byl by tam jen jeden slovák a jinak samí češi tak by to všechno bylo přesně naopak. Podle mě pro Martina slovenská národnost určitá výhoda je ale je to pro něj dvousečná zbraň. Mohl by porazit Vendulu a Andreu ale jako příznivce konspiračních teorií říkám že to nevyhraje protože minule vyhrála Hlas zástupkyně Slovenska Bagová a tak teď musí vyhrát někdo z Česka, pravděpodobně Lola. Teď jde o to jestli jde Nově a Markíze čistě o formát, že musí mít vítěze na střídačku a nebo je jedno o jakou soutěž jde. Pokud by to brali konkrétně formát od formátu tak Martin vyhrát nemůže ale pokud by do toho počítali i SuperStar tak to máme: Chodúr – čech, Adamec – slovák, Bagová -slovenka, Křováková – češka. Čili by to bylo 2:2 a letos by mohlo být televizím úplně jedno kdo vyhraje, pak by Martin šanci měl. Sám ale nevím jestli těmhle teoriím mám přikládat nějakou váhu nebo ne. Na vítězku tipuju Lolu a budu jí to přát i když Martin by se mi jako vítěz líbil o trochu víc. Zbylé dvě ani omylem.

229
BarBora
Reagovat

@J: 224
Hm… ale veď môj príspevok to nerozporuje…

230
Monika
Reagovat

Ja nikdy nezkoumala medailonky soutezicich, tohle me nebere, ale ctu bulvar. Dneska je tam clanek o Lo. Je to mozne, ze ji je pouze 24 let? Ja mela celou dobu pocit, ze je o dost starsi. Kdyz si vezmu, ze jsou stejne stare plus minus s Vendulou, tak to je teda velkej rozdil. Ten jeji atypickej zivot se na ni teda dost podepsal, vypada mnohem starsi.

231
frida
Reagovat

@Monika: Ne, nevypadá, vypadá mladší, ale není to prostě takovej ten uhihňanej diblík. Je vážnější, nenosí mašličky, tak se Ti to zdá.

232
Monika
Reagovat

@frida: To neni o maslickach, ty jsi jeji zaslepenej obdivovatel, ale sorry takhle nevypada clovek v pouhych 24 letech.

233
frida
Reagovat

Teď mě napadlo, že v těch soutěžích nezpívají téměř nikdy ABBU. Je to pop, a kvalitní, originální, tak je to divný. Zrovna v těch duetech by se to hodilo. Je pravda, že ABBa mělá perfektní k sobě padnoucí hlasy, byl to fenomén, ať si každý říká co chce, já na ně nedám dopustit. No a taky nostalgie hraje svou roli.

234
frida
Reagovat

Dívám se na ni objektivně, ze začátku se mi zdála na ten věk tak akorát, teď mi připadá mladší, no ale tak přes dvacet, to jo.

235
bezík
Reagovat

@Monika: Sorry Moničko, ale máš oko z kašparovy krávy :) Kdybych nevěděl kolik je Lence let, tipoval bych 21-22, max 23. Naproti tomu Vendule tak 27-28.

236
Prochor
Reagovat

Zítra to vyhraje Lola a už o ní nikdy neuslyšíme. Tak si to užijte nadšenci. B.T.W. Kdy bude zase konečně plnohodnotná soutěž Česko-slovensko hledá superstar???

237
Monika
Reagovat

@bezík: Tak ty jsi do ni udelanej, to nema ani cenu s tebou resit, ale zkus se zeptat nekoho, kdo ji vubec nezna. ja to udelala, odpoved byla kolem 31 let:-)))

238
Ally
Reagovat

@frida:
Abba měla náhodou „vymakané “ písničky..co si pamatuju i z nějakého dokumentu.,
ale zas kapela je v Hlase dobrá ? ..kdo ví poč ne, možná měli tak sladěné hlasy , že by to od nikoho jiného tak nevyznělo ?
Leda Pierce Brosnan ..Mamma mia :) to byla dobrá hvězdná pěchota :)

239
Prochor
Reagovat

Zajímalo by mně jestli by se alespoň jeden finalista (gradfinalista) dostal v superstar alespoň do divadla. Nemluvím ani o semifinále. Do finále by se nedostal nikdo. Možná Lo do prvního kola. Úroveň Hasu je velmi ale opravdu velmi sporná:-)))

240
bezík
Reagovat

@Monika: Zeptal jsem se manželky, která na TV prakticky nekouká takže nehrozí že by viděla nějaký Hlas. Odpověď – 22 let :D :D

241
Monika
Reagovat

@Prochor: Tak Lola a Vendula by se tam dostaly urcite. Martin s Andreou mozna ne.

242
Prochor
Reagovat

Moniko – I taková Simona Fecková by je poslala všechny domů a neříkej že ne. Vždyť to nemá úroveň. Lolu beru trochu mimo protože ona je mimo jako taková a může ještě vždycky překvapit. Podle mně by to měla vyhrát. Ale ti ostatní – to je estráda Ein Kessel Buntes.

243
Monika
Reagovat

@Prochor: Simonu Feckovou jsem mela hodne rada, jedna z mych favoritek:-))) Tady jsi se trefil do meho vkusu. Vendula ma uplne obycejnej hlas, mozna by ji primaky unikly, ok, to si umim predstavit. Uz v minulosti nektere podobne divky byly vyrazeny v divadle. Nicmene Lolu by dal pustili tutove:-))))

244
CukyBaby
Reagovat

Tak tedme zacina pripadat jestli produkce nechce vazne za vítězku Vendulu.Ted ji davali ve zpravach jak zachranovala tri koťata z kanalu.Na tohle podle me vsichni Novaci co se divali uslysi a poslou ji smsky.

245
CukyBaby
Reagovat

Tak tedme zacina pripadat jestli produkce nechce vazne za vítězku Vendulu.Ted ji davali ve zpravach jak zachranovala tri koťata z kanalu.Na tohle podle me vsichni Novaci co se divali uslysi a poslou ji sms.

246
Tomáš
Reagovat

Prochor: Hele Martin Císar by se náhodou mohl dostat až do finále, když tam mohl být takovej Dolinek, Foret nebo Šmidák tak proč ne? Rozhodně je lepší než všichni tři dohromady.

247
Prochor
Reagovat

243 – Takže si vlastně celkem rozumíme. Mně hlavně vadí ta nedostatečnost castingů a jsem spíš zastánce Idolu, který je má víc propracované. Tyhle formáty jako Hlas nebo X- factor beru jako méněcenné deriváty Idolu ( v horším slova smyslu). Je to jen můj názor.

248
Monika
Reagovat

@Prochor: Tady si rozumime uplne, celou dobu tu kritizuju format Hlasu, nejlepsi je v tomhle ohledu nejstarsi pevecka soutez-superstar, uz nikdy nic lepsiho nebylo. Veskere ty „vychytavky“ jako Hlas, X factor jsou z principu blbe nastavene.

249
Prochor
Reagovat

Komu se stýská jako mně po ostrém hlasu Simony tak dávám odkaz na pakárnu danc:
ale je to prostě Simča- mám jí rád:
http://www.youtube.com/watch?v=uS2T_Btx3wA

250
bezík
Reagovat

@Prochor: nanananana tuc tuc tuc lalalalala tuc tuc tuc nananana …. hmm, palba … sakra neměly by být v talentovkách taky kromě zpěvu nějaký povinný testy na vkus ??? :D

251
cedarin
Reagovat

@frida: no pokud to bylo plánované, jedině dobře, protože kdyby to zůstalo jak bylo, tak si myslím, že by to moc nefungovalo. Ano, Pepa bude asi větší pohodář a Mike by nadělal víc škoda jak užitku. Dokonce mám dojem, že Mike jako kouč tedy zrovna nic moc, ale je to můj názor.

252
Prochor
Reagovat

Kdo možná zítra opravdu zaboduje?
Lola: http://www.youtube.com/watch?v=4hGQ97tCTOs
Věra Špinarová:
http://www.youtube.com/watch?v=EzmN7ehB8VM&list=RDEzmN7ehB8VM
Tato děvčata si to zítra rozddají.

253
Prochor
Reagovat

Před každým finále doporučuji tento relaxační koncert nad střechami města London:
http://www.dailymotion.com/video/xtrooe_the-beatles-rooftop-concert-london-original-version_music

254
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Simona v SS doplatila na nemocné hlasivky, skoro všichni tenkrát měli potíže, ona je tak náročná soutěž pro amatéry hodně obtížná. Myslím, že patřila k těm lepším zpěvačkam tehdy…ale ten song je hroznej……

255
jab
Reagovat

@Jai Kudo: Ona byla tuším nejlepší ze Slovenek, vlastně jediná opravdu dobrá. Celeste je přece jen o hodně lepší performerka než zpěvačka a o Klaudii škoda mluvit, její celkový projev mi místy přišel asi tak vkusný jako striptérka na pohřbu. Nedivím se, že po soutěži neprorazila, ani jsem nenašel žádonu její vlastní věc na youtube.

256
jab
Reagovat

A přitom Simonin debutový singl tehdy nebyl kdovíjak špatný, právě naopak:
http://www.youtube.com/watch?v=GADxscaCbjU

257
Jai Kudo
Reagovat

@jab: Hm, takový průměrný popík (mnohem lepší, než ten elektropop co sem dal Prochor), ale jako zpěvačka je o dva levely výš, než Celeste…..
ale je to pořád o tom stejným – promo, PR, manažer, producent, repertoár atd. atd.

258
Monika
Reagovat

@cedarin: No podle me je Majk jako radce nejhorsi ze vsech. Prijde mi, ze neumi poradit ani sam sobe a ze tem svym zacinajicim zpevakum nema ani co predat.

259
BarBora
Reagovat

@Monika: 258
No, to by asi nebol tam, kde je. Bez Hlasu, XF, či SS.

260
Motylek
Reagovat

LOLA má 24? Tak to jsem si taky myslela, že je mladší… Tak 20-21 bych jí řekla… Možná i míň…

261
Motylek
Reagovat

Mně spíš zarazilo že Zolovi bylo prý 33… Tak to bych mu tipovala tak 45…,

262
cedarin
Reagovat

@Monika: tak v tom se shodneme, občas mám pocit, že vyloženě tápe, a mezi ním a Lo to vyloženě neklapalo, tam se prostě nepotkali, jinak je to u něj jen o řečech a nic z toho, poza, úsměv do kamery, ale jako kouč úplně o ničem

263
cedarin
Reagovat

@Motylek: Ahoj, on měl 33? V kterém roce?

264
Motylek
Reagovat

@cedarin: ahojky *, to si myslím taky…
dobrou, napíšu zítra /zas něco/… :-)

265
Motylek
Reagovat

@cedarin: :-DDD Já bych měla mlčet.., já taky stále slavím třicítku…. :-))

266
cedarin
Reagovat

@Motylek: no vidíš, a já ji ještě neměl :D?D /nebo si to už nepamatuju?/

267
Monika
Reagovat

@cedarin: Ja bych ty jeho zkousky s Martinem, Kikou a dalsimi chtela docela videt:-) Podle me co si lidi u nej sami nepripravili, to nikdy nemeli. Majk jim absolutne nemel co predat, on neni zpevak.

268
Motylek
Reagovat

@cedarin: tak já mám radši mladší chlapy… :-) A kdy to slavíš? :-D V červenci?

269
cedarin
Reagovat

@Monika: no já si myslím, že jim nedokázal poradit nejen, co se týče zpěvu. Vzpomeň na píseň pro Lolu. Ona z toho byla dost mimo, teď neřeším proč, a on si na tom trval, že to nakonec dá. Dobrý kouč by reagoval jinak. A nemyslím si, že to bylo prostě nakázáno produkcí. Prostě pionýr Dušička s tím neuměl naložit, tak to raději zabalil do proslovu, že si to nakonec Lola oblíbí. Nemyslím, že se tak stalo.
On prostě není zpěvák, zkušeností mít také moc nebude a i když jeho tvorbu neznám, tak světová premiéra mě vyčerpala na zbytek života.

270
cedarin
Reagovat

@Motylek: kdepak, holka, já jsem lednový

271
dolores
Reagovat

uf, tolko komentarov a to prave, ked nemam cas si to tu citat :)) tak neviem, ci to do zajtra dobehnem ..

k jednotlivm vyberom
Andrea
– Conchitou ma imho za ulohu sokovat :))) . len neviem, ci to spievala uz predtym, lebo ak nie, tak prilis vela casu na nacvik nemala, a to moze byt riziko, ze tu piesen nepoda dostatocne kvalitne a uveritelne. suhlas s Vladom, ze song nie je znamy, jedine milovnikom eurovizie
-Prenosilova -toto jej moze sadnut, ale obavam sa ze jej hlas je na tuto piesen celkom iny, trochu huhnavy a nie rezavy ako hlas Yvonny. neviem ako to bude vyzerat, ale som rada, ze ju konecne budem pocut v cestine. prave tu sa ukaze, ci sa uplatni na trhu
-duet s kouckami? tak to bude cista spevacka exhibicia vsetkch troch. budu sa predvadzat jedna pred druhou, tretou

Martin
– Power – no neviem, je tam prilis vela dlhych tonov. udycha to Martin ? a obavam sa aj intonacie, ak sa netrafi do dlheho tonu, tak to bude pruser. ale ak sa mu to podari, myslim aj vyrazom, moze s tym zabodovat
– ocenujem, ze od Haberu sa bude spievat konecne nieco ine ako Drzim ti miesto alebo reklama na ticho. na druhej strane tento song ma vzdy nudil, taky cukrovaty, ale bez chuti, radsej si mal vybrat od Haberu tiez cukrovy, ale Lovesong, lebo ten aspon ma smrnc a nejaku chut. kazdopadne, co si pamatam zo Superstar, ak sa spievalo nieco od Haberu, vzdy nastala velka pochvala (nech to dopadlo akokolvek). uvidime teraz, co nato porota bez Haberu :)) ja ocakavam vseobecne nadsenie zo slovenskej piesne, bezohladu na vykon :)) ale myslim, ze to Martin nepokazi
– duet dopadne urcite dobre a mladez nato bude klikat potom na YT o dusu :)))

Lo-
-mne sa to asi pacit bude, lebo svojim zamatovym a mladsim hlasom ako Tina, mi tu pesnicku mozno sprijemni. uvidim, ale tento vyber som necakala
– Zagorku by som netipovala ani v najodvaznejsich snoch. a este taku neznamu piesen od nej, ktora ma popravde prilis nenadchla. oni tie spevacky-seniorky (Zagorka, Helenka…) su uz za zenitom a to co vydavaju teraz vlastne uz nikoho nezaujima. ziju hlavne zo zaslej slavy, preto ak uz Zagorka, tak radsej by som ocakavala nieco stare napr. Gvendolinu alebo Bludicku Julie
– no tak duet od Katapultu je fakt bomba :D v talentovej sutazi od tejto legendarnej skupiny snad este nic nezaznelo :) pesnicka sice nic moc, ale aspon bude nejaka zabava :)) rozmyslam, ke d uz Zagorku, mohol si Pepa s Lo rovno strihnut duet Setkani s Drupim :DD

rozmyslam, ze Lo ma asi zo vsetkych najhorsi ale zaroven najneocakavanejsi vyber, prave preto to moze dopadnut pre nu paradoxne priaznivo, ak sa do toho vciti ako ona vie , len neviem, ci sa z toho matrosu da vyformovat nejaky touchdown :(

Vendula
– Black velvet je vdacna piesen, a da sa na nej predviest. su tam aj spodne polohy a tie ma Venda krasne, takze sa tesim
– Spinarka . ach toto je klada. ale ked si to odsuhlasila, ze to chce, pravdepodobne to ma zmaknute. to bude zase porovnavania so Spinarkou a s GG tiez, ktorej verzia sa mi vcelku pacila. pocitam apson s tym, ze Vendula na mna nebude posobit chladne ako GG.
– duet s MD – prekvapujuci. cakala som nieco z kategorie Cau lasko :)) tu sa asi bude klast doraz na spolocny part, na dvojhlas. ocakavam, ze im to bude pekne ladit

takze, co sa tyka vyberu songov, asi naviac sa tesim na Vendulu, dufam, ze ma nesklame

272
J
Reagovat

Inak, co sa tyka tych pomalych piesni od Martina. Mam pocit, ze vsetci jeho priaznivci, to aj od neho ocakavaju. A ak este neposlali sms, ak to dobre zaspieva, tak poslu. A suhlasim s tym koucom. Vzdy, ked Martinovi pridelia novu piesen, namiesto kouca, by potreboval nejakeho hlasoveho pedagoga, ktory by mu poradil ohladom tonov, intonacie a vyrazu. Potom by tie jeho vystupenia boli o inom a urcite o par levelov vyssie.

273
Martin
Reagovat

Vyhraje Vendula, nejvetsi propadak ocekavam u Loly.

275
Paul
Reagovat

Taky se obávám, že vyhraje Vendula. MD zapracuje.
Podle mne skutečně zajímavá zpěvačka je Lola, ostatní jsou milí, fajn, hezky zpívají, ale to už tu vše bylo.
Lo Hrůzová by měla zvítězit. Tak bychom ji měli podpořit, už i kvůli tomu, jak se k ní zpočátku chovaly Marta s Darou, jak k nějakému obtížnému hmyzu.

276
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: Kdo nechápe „Proč Zagorka???“ tak Haničce vyšlo noveé CD a potřebuje přece nějaký promo, reklamu, propagaci, aby to lidi kupovali, ne?

277
zuzka
Reagovat

Ani bych se nedivila, kdyby to vyhrál Martin, je takovej nemastnej neslanej, ale roste mu hrozně popularita, podívejte jak v SS byla Gábina taky jasně lepší a nakonec to vyhrál Adamec – a jestli zpívá Haberovu píseň, kterou hodně lidí má spojenou s pohřbem Demitry, Slováci budou na měkko…..

Asi bych to nejvíc jak jsem psala přála Vendule, ale ona vyhrát nepotřebuje, ona se potřebovala jenom trochu zviditelnit. Takhle by byla smlouvou hodně svázaná. Jinak Vám se to nebude zdát, ale když jsem si pouštěla Špinarku, na kterou nikdo nemá, mi v některých partech připomínala Vendulin hlas..Vendula nemá takovou originální barvu hlasu ale takové ty její chrapláky, kdy jí to v tom hlasu trochu skřípe se mi líbí hodně..(např. v některých častech v soubojích s Andreo)

Nejvíc mě ale překvapil výběr jejího duetu s MD…to že on šel do něčeho takového zírám a jsem na to zvědavá…

278
radek
Reagovat

277
Tak guncikova byla jasne lepsi, asi jen tady pro tech 10-20 lidi, co tady diskutuji. I kdyz vlastne lepsi nez zpocenej, sislajici Adamec asi byla. Jinak pro normalni lidi zajimava nebyla nicim, prilis tlacila na pilu, chraplak nema, ten pouze vytvarela, ale neni to jeji prirozena poloha. To je z jejiho „zpevu“ slyset velice dobre. No a kde skoncila je videt- zapomenuta, jako vsichni ostatni. Takze ji nepomohla ani nasilna stylizace do rockove zpevacky, nepomohla ji ani postava, ani ksicht. Ta holka je vsim nezajimava. Naprosta tuctovka, kterych v soutezich byly miliony. V teto soutezi je asi jasnej kandidat na vyhru – Lo (beru to ciste podle hlasu, podle schopnosti se vcitit do pisnicky i podle „zivotniho pribehu“, vetsina z nich nejakej pohnutej ma, ale u ni je zajimavej jeste tim, ze ona opravdu co dela, co zpiva tak tim zije – jak to rekl Pepa, v tom mel pravdu). Otazka je, jak zaboduje u lidi, co posilaji hlasy a nemyslim Vami zminovane Novaky. Ti se totiz na Hlas nedivaji. Lo je sva, ma svuj hlas, nehraje si na rockerku, nevytlacuje ze sebe chraplak, ktery nema.

279
Monika
Reagovat

Vypada to, ze se najde dost sazkaru, co sazi na Martina. U Chance i Fortuny se rapidne snizil kurz na jeho vitezstvi. V obou pripadech preskocil i Vendulu.
Chance:
Lola 1,30
Martin 3 (vcera 5,5)
Vendula 6
Andrea 10

Fortuna:
Lola 1,35
Martin 3 (vcera 5,5)
Vendula 7
Andrea 10

280
Monika
Reagovat

@radek: V mnohem s tebou souhlasim, mne se Gabina libila nejvic kdyz zpivala bez chraplaku – Jednoho dne se vratis plus ma peknou pisnicku na svem debutovem albu, kde nechrapti a je to uplne o necem jinem. Kdyby ten chraplak nepouzivala byla bych jeji fanynka:-) Tez nejsem priznivcem umelych chrlaplaku – Guncikova, Spilka.

281
bezík
Reagovat

@radek: Ty ses nějak pustil do GG :D Jako ona není můj „cup of tea“, ale musím uznat že technicky je excelentní, jedna z nejlepších v zemích českých. Ale mám s ní jeden problém a ten je klíčový, pro mě její zpěv postrádá jakékoliv sdělení. Čímž netvrdím že tam není, jen já ho tam neslyším. Třeba je chyba na mém přijímači ;-)

282
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: @bezík: OK, můžeme se tady bavit o chrapláku/nechrapláku, ale že by byla naprostá tuctovka, která nikoho nezajímá, jak píše radek – jen kolik emocí a vášní vzbuzuje i teď tady po třech letech :-)

283
bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Tuctovka určitě není, už jen pro své mimořádné hlasové schopnosti.

284
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: Tuctovka rozhodne neni a technicky je snad nejlepsi ze vsech, v SS snad nikdy nic vylozene nezkazila. Ja ji tusim ani neslysela zpivat falesne. Po te technicke strance na ni nema ani Lola.

285
J
Reagovat

@Monika: Monika, ked vysiel zoznam piesni, mnohi na rozdiel od nas asi zacali Martinovi verit. To, ze my nemame radi The Power of Love este neznamena, ze aj ini. A ten Habera sa tiez moze pacit. A to nevravim o tom duete s Majkom. Vcera som sa o tom bavila s kolegynou a ta predpoklada, ze Majk z toho urobi novy cover, cize pojde o novu piesen. To by som vlastne velmi rada brala. Vlastne ohladom neho som coraz viac optimisticka. Ved ma u neho potesi aj 2.miesto. Hoci na druhej strane ak by podal tri touchdowny vecera (to by bolo prekvapko) a vyhral to tak by som bola „happy“, ale len za predpokladu, ze druha bude Lola. A takisto ak on bude druhy, Lo to musi vyhrat.

286
Jai Kudo
Reagovat

@radek: Jinak k tomu „zapadnutí“ – její bilance v Českém slavíku: 2011-objev roku, 2012-7. místo, 2013-8.místo, kromě toho 2 úspěšná CD (na naše poměry), veleúspěšný singl a klip (Černý anděl – přes 900000 zhlédnutí na YT) a desítky nadšených komentů ze zahraničí…….co by za takové „zapadnutí“ kdejaká jiná naše zpěvačka dala….
Jestli tady nebylo spíš „přání otcem myšlenky“ :-)

287
DJ Vlado
Reagovat

@Jai Kudo: Souhlas, taky mě v Radkově příspěvku nejvíc naštvala ta „tuctovka“, protože do tuctovky má GG setsakra daleko :-) A ještě jsem si uvědomil jednu věc, které si na ní hrozně cením – ona je rockerka hlavně duší, což je pro mě důležitější než být rockerka tělem (viz. Simona G., u které její zdůrazňování „rockerství“ bylo až moc prvoplánové). Pamatuju si, když jsem Gábinu poprvé viděl na castingu, tak jsem ji na první pohled na rockerku netipoval, o to víc mě ten rockový hlas potom překvapil :-) Něco podobného byl letos Adam Urban, to byl taky na první pohled slušňák chodúrovského typu, ale pak z něj vyšel ten skvělý chraplák s dunivými basy (velká škoda, že byl zaříznut před živáky, zvlášť na úkor ultrazbytečné leklé ryby z Rybníčku) :-)

288
Monika
Reagovat

@J: No co bych dala za to, kdyby byl Martin s Lolou v TOP 2 a skoncil klidne druhy. Ja se spis domnivam, ze bude posledni. Andrea zazari s knirackou, Vendula ma song na efekt jako svina, Martin je vedle nich jako chudej pribuznej, vybrala bych mu mnohem efektivnejsi songy.

289
J
Reagovat

@Monika: Viac ako o Martina sa bojim o Lo, ked spominas tie dve. Martinovo publikum chce presne to, co on bude spievat. A ak ide o tu pompeznost, tak ta by bola iba v tom pripade, ak by spieval The Power of Love rovnako ako James Arthur s rovnakymi efektami. Len nech dnes nebude ziadna zvonkohra. Pri Haberovi by mi klavir ani nevadil. A ten duet s Majkom nech sa nesie v rovnokom duchu, ale s inym textom pre Martina. Inak Vendula ma pompezni song a uz pri Superstar niektori kritizovali Guncikovu, ze to nezaspievala ako Spinarova a vidis ani jej to nepomohlo k vitazstvu nad Adamcom. Andrea mozno zaziari s knirackou, ale ani to nie je iste. Nevieme totiz o kolko hlasov prebila Elisku. Mozno Martin mohol mat minule ovela ovela viac hlasov ako Andrea s pompeznym songom a Vendula s technicky kvalitnym vykonom. Martin ma dost priaznivcov, ktorych vybranymi piesnami potesi. Nestresuj zbytocne. 4. iste nebude.

290
-bé-bé-
Reagovat

úprimne povedané, veľmi sa mi páčite ako sa vzájomne podporujete (J a Monika)…je v tom také štengrovanie ale jemné…a teda si myslím, že v GF je to jedno, kde ktorý bude (2.3.4.)…hlavne je odviesť kvalitný spev, ktorý poteší fanúšikov…skutočný „boj“ je len o prvé miesto…je to ako v škole, kde v živote sa nikto nepýta na známky ale na výsledky, že áno…vlastne som zvedavá aký je „väčšinový“ priemer ľudí…už tu niekto písal, že prestali tie GF mužov…atď.

ak vyhrAJE LO TAK JE ČAS NA DOKONČENIE JEDNOTLIVCA V SPOLOČNOSTI…pretože je vskutku osobitá a sama sebou…ak nie, tak ešte naša spoločnosť lpí na „konformite“ ako forme bezpečia

291
J
Reagovat

@-bé-bé-: Mas pravdu. Tiez suhlasim s tym, ze zo vsetkych si to 1.miesto zasluzi. Ide len o to kolko vernych fans ju podrzi a ako predvedie vystupenia. O Golden eyes nemam strach, skor to frazovanie v cestine. Vtedy mala vyhodu, ze sama spievala cesku piesen. Ale teraz 3 spievaju ceske veci a to od nej sa mi paci dokonca az po Haberovej „uspavanke“, ktoru som dokonca zaradila hned za Spinarovej hit pred Prenosilovu. Najvacsi problem je ten, ze nevieme realne urcit ich podporu zo strany sms-kujucich divakov (tak z CR ako aj zo SR). U Loly sa domnievame, ze je najvyssia, ale je to skutocne pravda? Ja vidim len jedno vychodisko, aby dnes kazdy tomu svojmu poslal sms-ky. A potom sa uvidi.

292
dolores
Reagovat

Vendula ma vlastne po prvykrat songy, pre bezneho divaka zname. okrem Stronger, ktory je prevareny hit, ale ktory jej prave nevysiel, mala same radiom neohrane a nie prilis vychytene piesne. od Christiny aj do A.Keys to boli songy pre SK-CZ divaka malo zname, od Radioheadu to ani tu nepoznali vsetci. takze teraz, ak jej to vyjde moze necakane zamiesat karty. ale ak by sa nahodou s kymkolvek ocitla v top2, prva nebude urcite. ak by sa tam ocitla s Lo, tak to druhe miesto jej prajem, ak s Martinom, ak mi je to jedno, ak s Andreou, tak uz by som jej poslala asi sms, ale ta by byla asi k nicemu :))

293
J
Reagovat

@dolores: Mozno ani nebude TOP 2. Mozno po zastaveni hlasovania rovno vyhlasia 4.,3. miesto. Potom urobia velke napatie nechaju tych viac vyvolenych dvoma narodmi sa podusit a nakoniec vyhlasia vitaza. Ti, ktori maju svojich favoritov, tak ich aj podporia a ostatni si budu vyberat podla toho, co uvidia a budu pocut. Este pompezny song ja by som sa bala zaspievat ten Vendulin cesky pompezny song. Vsetci vratane nas to urcite budu zrovnavat, ale nepopieram, ak to nebude falosne a plytke, tak jej moze prist masa hlasov.

294
frida
Reagovat

@Jai Kudo: To jsem právě myslela, též mě to napadlo,

295
frida
Reagovat

@Paul: Máš pravdu, myslím, že nezkously, že k nim nešla. Hrozně ji srážely, chtěly se jí zbavit. Prostě jí nepřály to, že je svá, tvrdohlavá a dělá si co chce. Jsou to pokrytci a konformisti.

296
frida
Reagovat

@Martin: To snad ne, očekávat propadák! Může se to stát, ale, že bych to očekávala, to už zavání zaměřeností a nepřejícností.

297
dolores
Reagovat

@Jai Kudo: reklama nieco stoji, chces povedat, ze si to Zagorka zaplatila, aby sa spievala jej aktualna piesen ? alebo ma take znamosti v produkcii, ze boli schopni presvedcit Lo, aby toto spievala? a preco prave Lo ? vela otazok sa mi vynara. nebude to prozaickejsie, ze jej to Pepa navrhol a ona s tym jednoducho suhlasila ?

298
Prochor
Reagovat

Devítinásobná zlatá slavice Hana Zagorová nemá zapotřebí aby její písničku prznila nějaká nýmandka Lenka Hrůzová. A to ani z reklamních důvodů.

299
frida
Reagovat

Spíš by mně zajímalo, kde by na to ten pepa přišel. proc by ji nevybral šanson jiný, lepší, známný. Těc hmá dost a lidem by se to asi víc líbilo. Takže se to pak samo nabízí, taková možnost.

300
frida
Reagovat

Překlepy, omlouvám se.

301
frida
Reagovat

@Prochor: Nic ona neprzní a do povědomí se píseň dostane. marná sláva, tak to je. když favoritka soutěže něco zazpívá, tak je jasný, že si to pak lidi vyhledají. Nemusela se o to postarat přímo Zagorka, má přece producenta ne?

302
Monika
Reagovat

Prani:
1. Martin
2. Lola
3. Vendula
4. Andrea

Tip:
1. Lola
2. Andrea (muze ale i zvitezit, zejmena pokud Lo neda vylozenej touchdown v Golden Eyes)
3. Vendula
4. Martin

303
bezík
Reagovat

@Prochor: Áááá, konečně nějaký milovník Haničky :D No jo zlatá slavice, jenže bejvávalo, teď už zlatý slavíci do huby nelítaj, tak je každá reklama dobrá. I ta Hrůzová co skončí v sámošce :D

304
bezík
Reagovat

@Monika: Vsadila sis ? ;-) :D

305
dolores
Reagovat

@Monika: preco tipujes Martina posledneho ? ved vidis, ze mu stavkari zmenili kurz. ludia na neho evidentne vsadzaju

306
Jai Kudo
Reagovat

@frida: Přesně tak jsem to myslel :)

307
BarBora
Reagovat

@bezík: Ty zvykneš sledovať zákulisie, keď to začne upozorníš a hodíš link?

308
Monika
Reagovat

Podle me tu Zagorku vybral Lole Pepa, pochybuju, ze by si to vzala sama a vubec tenhle song. Beztak to ani neznala, moc bych byla prekvapena, kdyby jo.

Jinak strasne bych chtela v top 2 Lolu s martinem , krasne by pokracovala tradice, kdy v GF jsou ti co si byli nejbliz- GG a Lukas, Sabina a Itcho.

Takova perlicka na FB jsem nasla fotku, kde si vcera uzivali Martin, Lo, Vendula, Kiky, Andrea chybi….

309
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Proč by rockový Pepa nutil nekonfromní a aleternativně ulítkou Lolu zpívat ausgerechnet takovouhle xxx od Zagorové??? Já myslím, že všechno souvisí se vším a na náhody už dávno nevěřím ale věřím, že všechno se děje z určitého důvodu……

310
bezík
Reagovat

@BarBora: jop, dám ;-)

311
Prochor
Reagovat

Vůbec bych se nedivil, kdyby Zagorová o ničem nevěděla:-)))

312
bezík
Reagovat

@308 Monika: Houby Pepa, myslíš že tohle bude znát ? Songy pro finále na 100% vybírala produkce.

313
Monika
Reagovat

@bezík: Nevsadila, nechci nic privolavat:-)))) Ten kurz je ale hodne spatne vypsanej, rozhodne se vyplati na ni vsadit. Clovek muze vic ziskat nez ztratit. V okamziku, kdy jsou ve hre jen ctyri lide, jsou kurzy kolem deseti a vice hodne riskantni, bez ohledu na to o koho se jedna….

314
dolores
Reagovat

@Jai Kudo: zakulisne tahy ? niekto dostal kvoli tomu pekny baksis ? :D lebo zadarmo sa taketo veci nerobia …….

315
Monika
Reagovat

@dolores: No protoze je z nich objektivne vzato nejhorsi zpevak a ty songy mu nesednou.
Lola je uplne z jine planety, i kdyby ji to nevyslo, tak to nemuze bejt pruser. ma tolik prednosti, ze to dozene jinde, kdyz ne zpevem.
Vendula je velice spolehliva zpevacka, i kdyby nemela svuj den, tak to bude maximalne prumer, ale ne podprumer nebo vylozene pruser.
Andrea je houzevnata a to vitezstvi nad Eliskou ji tak nakoplo, ze celej tejden nevylezla z mistnosti a se svoji ucou pilne trenovala:-))) Tou svoji dravosti a energii zbori halu:-))
Martin ma jen ten hlas, jinak je dost nevyraznej, prilis ospalej. Se klepu, aby tam nebyl jako chudej pribuznej vedle nich.

316
BarBora
Reagovat

@bezík: Dík

317
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: Zdálo se ti, že v XF a Hlase je málo „zákulisních tahů“? To že to tady venementně popírá Lišák nic neznamena. Mluvil o tom tady Lacko a v rozhovoru i slepci i Simona…… a bakšišem se takovýhle věci neřeší, tam jsou jistě sofistikovanější záležitosti…..Prostě mě to nedává smysl, nemá to logiku, to už spíš ti Katapulti, je to taky blééé, ale dává to u Pepy smysl. Zagorka u Pepy ani u Loly smysl nedává.

318
BarBora
Reagovat

@Monika: Už sa neklep, mať hlas je viac, ako si myslíš. Spievať vie a techniku sa doučí časom. A tá nevýraznosť – ako u koho. Pre mňa je total nezaujímavá Vendula. Martin ma baví.

319
Monika
Reagovat

@dolores:
Power of love – tohle mi vubec hlava nebere, zda mu to vybral Majk, on sam, produkce, ale proc by me fakt zajimalo…..vzdyt to je uplne mimozni mu dat tenhle song…jeho devizou je barva hlasu, vic toho nemuze nabidnout a v tomhle songu ta barva totalne zanikne, naopak se tam vubec nehodi, je to na nej vysoke, bude se nahore skrtit a znit neprijemne, hlas bude obycejnej, ten song je hodne tahavej, ty tony neutahne bez ztraty dechu a i kdyby opet hlas bude obycejny, a v neposledni rade do toho songu musi bejt patricnej vyraz, aby to vzynelo velkolepe, tady je uplne bez sance, to bude nejhorsi vykon celeho vecera
habera – interpret byl vybran dobre, ten song se mi i libi, ocekavam nejmensi pruser v tomhle, ale i tak je to na Martina prilis nudne a nevyrazne, do te pisne je potreba opet dat vyraz, to se Martinovi nepodari a bude z toho nakonec takova uspavacka unyla, volila bych od Habery neco lepsiho
duet – tady si nevim rady, muze bejt ok, ale i des..nejsem schopna to vubec nejak uchopit, song jako takovy se mi celkem libi, obavam se ale, ze ho mam naposlouchany v te smisene podobe Majk-Cel, ze mi jeho jine pojeti v podani dvou chlapu a jeste pravdepodobne s jinym textem vyzni nakonec zle tim, ze to bude uplne jine…..asi se nedokazu presto prenest, nevim no…

320
BarBora
Reagovat

@Monika:
Z výberu piesní pre Lenku a Martina som aj ja sklamaná, ale koľko x sme si tu už dopredu „trhali vlasy“ a nakoniec sa tragédia nekonala.

321
yeey2
Reagovat

Oh come on…. uz vidim jak Zagorka zadoni, aby jeji pisnicku zahrali v nesledovanym poradu, na ktery se sotva kouka pul milionu lidi :-)

322
dolores
Reagovat

@Monika: ale Martin je jediny slovak tam, a uz sme to rozoberali, ze urcita cast divakov hlasuje narodnostne, navyse ma vernych fanusikov aj z Ciech – napr.teba :) … ja ho do top2 tipujem, davam mu tak 70-80%nu sancu, ze tam bude. u Lo je to takmer az 90% sanca. a to som jej ubrala kvoli piesnam.. u Venduly a Andrey je to menej ako 50%, ze obsadia prve 2 priecky, ale sanca tam urcite je. Andrea samozrejme sa bude snazit valcovat celou silou, ale asi az taku podporu nema, a ani pocas GF uz nenazbiera, aby porazila Lo alebo Martina. zaklad je, ze tam budu vsetci a vsetci si zaspievaju. (co by ini zato dali)

323
Jai Kudo
Reagovat

@yeey2: Cha….a to si myslíš, že jako Pepa zašátral ve své brožované rockerské paměti a rozvzpomněl si , že Hanička Písnička nazpívala takovouhle úžasnou krásnou písničku , která se tak neskonale hodí k Lenčině pěveckému stylu, že s ní musí udělat díru do světa????

324
Monika
Reagovat

@dolores: No nejsem si jista, zda tomu stale je. takhle to byvalo kdysi davno, v dobe kdy sledovanost byla mnohonasobne vyssi nez je dnes. Dnes uz zustali mzona jen nejvetsi magori:-))) A pak me tu strasi porad ten Vavra. Ceska media chtela zabranit pruseru v X factoru a cely tyden pred GF jela reklama za reklamou ve vsech bulvarnich novinach u nas, ze je to jedinej Cech v soutezi a stejne mu to ani trochu nepomohlo.

325
yeey
Reagovat

@Jai Kudo: nemam tuseni, ale rozhodne to nezpiva, protoze by si Zagorka rozvzpomnela, ze by bylo fajn, kdyby ji nekde v Hlase zahrali pisnicku:-)

326
bezík
Reagovat

@yeey: Hanička asi opravdu ne, ale manažer/agentura se mohli rozpomenout. Slovan všude bratry má, že :D, co by si nevypomohli když to vlastně nic nestojí.

327
Monika
Reagovat

To mi tez prijde pritazene za vlasy, ze by Zagorka nejak prostrednictvim Loly chtela propagovat svuj singl. To, ze je Pepa rocker a tak nezna nic jineho, mi prijde dost scestna. Vzdyt on se pohybuje i v jine oblasti hudby docela hodne, neni to vylozene rocker. Zpiva v muzikalech, ucastni se ruznych priblblych estrad na Nove a jinych komercnich projektech. On ty songy zna, jen je sam s Kabatem nezpiva. Klidne se mohli potkat s Hankou na jednom podiu, kde to zpivala a jemu se to zalibilo:-))

328
Monika
Reagovat

Ja na ty priblble muzikaly chodim, koukam se na ty priblble estrady na Nove, Prime a verte, ze Pepa je tam jeden z nejcastejsich hostu:-)))

329
bezík
Reagovat

@Monika: Tak Pepa musí vydělávat na důchod ! Asi nevěří že bude zpívat do 90ti jako Stouni :D

330
cedarin
Reagovat

@yeey2: čau rybízku, tys musel nakonec upgradovat nick?

331
Monika
Reagovat

@bezík: Jj mne to nevadi, ze si privydelava i v jinem typu hudby:-)) Jen jsem chtela rict, ze se vyzna i v necem jinem nez je pouze rock, on i ty popove songy zna. Sam je s Kabatem nezpiva, asik ani v soukromi neoposloucha, ale urcite o nich vi.

332
yeey
Reagovat

@cedarin: spis mejl :-) asi to poznalo, ze tam pomlouvame zdejsi diskutery :-DD

333
cedarin
Reagovat

@bezík: tak víš jak, taky musím dělat v práci věci, které mě nebaví a nejraději bych se na to …

334
cedarin
Reagovat

@yeey: jak bychom mohli !!! :D

335
Monika
Reagovat

Na FB se vylozene tesi na Spinarku, no tenhle song je vzdycky zasah do penezek, ale musi se dobre prodat. Jestli Vendula zase prida cukrbliky, psi ocka a jine herecke manyry, uplne tim ten song zabije. Absolutne se to tam nehodi.

336
frida
Reagovat

@yeey2: No, co ty víš, Zmožek je podnikatel, tak podniká. Show je pro něj a kdoví, jestli se nepodílel sponzorsky na Hlasu. Něco za něco. Hanka o tom ani nemusí vědět a asi ani neví, to by bylo pod její úrověň

338
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Tu poslední větu s poznámkou v závorce bych ti podepsal :-) Co bych já za to dal, kdybych tam teď měl Kiku nebo Lucku :-( Lola je super, fandím jí v současnosti nejvíc, ale vzhledem k tomu, že jí fandí každý tady i na FB, to fandění pro mě nemá ty správné koule (to by přišlo jedině ve chvíli, že by v Top 2 byla s Andreou, kterou za vítězku fakt nechci) – v tomhle jsem podobnej Tomášovi, taky radši fandím outsiderům nebo potenciálním černým koním, případně papírovým favoritům, jejichž favoritství je křehké (viz. Monička), zatímco superfavoritům silněji fandím jen ve výjimečných případech (viz. GG) :-)

339
Monika
Reagovat

@bezík: Minule me to ukrutne nebavilo sledovat, pac se tam skoro nic nedelo:-)))) Tak hazej sim zajimave info, dikes:-))))

340
Tomáš
Reagovat

Monika: Martin poslední nebude, nebuď zase takovej strašnej pesimista. Aspoň teda doufám. Zároveň si ale bohužel nemyslím ani že vyhraje. Nevím co by se muselo stát aby to nevyhrála Lola. Ona je fajn, výhru si zaslouží ale fandí jí tolik lidí že jak právě teď psal Vlado, ani u mě to fandění nemůže mít ty pravé koule. Když vyhraje Lola tak úplně vidím všechny ty komentáře tady jak to bude, jak se budou všichni radovat a budou jí to přát atd. Nuda. Mě tohle prostě nebaví. Proto přeju výhru Martinovi, který by pro mě jako vítěz byl skutečně daleko zajímavější.

341
dolores
Reagovat

@Jai Kudo: ani mne ta Zagorka nedava zmysel, ale ani pocinanie producenta, o ktorom tvrdis, zeby toto mohol ovplyvnit mi hlava neberie. …..zeby nejaka protisluzba, ci kamaratstvo z pifka, z roznych eventov a podobne vazby? to by mu fakt zato stalo ?? ved efekt z toho bude mat minimalny.
mozno sa pred vystupenim Lo z medailonku dozvieme, ze tu piesen chcela spievat ona sama, a bude po konspiraciach :)))

342
BarBora
Reagovat

@bezík: Ďakujem.

343
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tome tak nezapomen hlasovat hlavne:-))))

344
Monika
Reagovat

@Tomáš: Ja ze stejnych duvodu radsi fandim outsiderum, miluju prekvapeni, nalinkovana jistota me ukrutne nebavi:-)))) Jistotu jsem mela u Anety a Drdy, taky ta radost byla polovicni….

345
Tomáš
Reagovat

Monika: Já už hlasovat nebudu, mám totiž odůvodněný pocit že sms ode mě přinášejí soutěžícím smůlu. Vždy když sem někomu poslal tak vypadl. Letos to byli Vávra a Zolo. A proto už nepošlu nic. Pošli Martinovi ty, třeba mu to přinese štěstí. Já už skutečně nikdy nikam nic nepošlu. :-)

346
Tomáš
Reagovat

Už těch 19 sms za Zola mě vyšlo draho a k čemu mi to bylo? K ničemu. Sms za 13 kč si můžou strčit za klobouk.

347
Monika
Reagovat

@Tomáš: Ok, skoda no, ale respektuju:-))) Budu doufat, ze jeste zmenis nazor. Ja uz mu neco poslala, ale spise pro stesti par hlasu, nejsem smskovy maniak.

348
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: aj ja by som tam rada videla Kiku, ale co sa da robit. ja vnimam tu velku podporu pre Lo uz od zaciatku, a prave preto tiez nemam potrebu ju pasovat za svoju ultrafavoritku. tou bola Kristina a dalsia v poradi mojich outsiderov je Vendula, takze teraz tak v kutiku duse prajem top2 jej. vitazstvo je pre nu nedosiahnutelne, ak by aj vyhrala, musela by si ho hrozne silno zasluzit, a aj tak by to neprinieslo vseobecne uspokojenie. najlepsia vitazka bude Lo.

349
Tomáš
Reagovat

http://hlascs.nova.cz/clanek/novinky/velke-finale-hlasu-kdo-podle-vas-zvitezi-hlasujte.html Našel sem na officu tuhle anketu. Podle tohohle to vypadá na zcela ajsnou záležitost že prostě a jednoznačně zvítězí Lola. Tím pádem žádné překvapení se konat nebude. No ale Martin nejmíň procent? Že by fakt Moniky obavy byly opodstatněný? Pevně doufám že Martin aspoň ty dvě telata dokáže porazit i když na Lolu to stejně stačit nebude, to je asi více než jasné.

350
Tomáš
Reagovat

Neodeslal se mi komentář kde je anketa kdo to dnes vyhraje tak mi to co nejdřív schvalte. Než bude pozdě a dopadne to tak i ve skutečnosti.

351
dolores
Reagovat

Monika, pocula som spievat Martina tu Haberovku. a vies, ze celkom dobre to bolo? nejak mi jeho farba k tej piesni viac pasuje ako Haberova. skoda, ze nie je dobre rozoznat frazovanie, inak by sa to dalo posudit komplexnejsie

aj duet Venduly a Davida uz ide, a tak nejak moooze byt, len musia docvicit koncovky. ale Vendula mi tam znie lepsie ako MD.

352
Monika
Reagovat

@dolores: ok, dikez za info a nebylo to prilis takove ploche?, nudne? neco jako hallelujah, bez vyrazu rposte, toho se bojim nejvic. ten song by mu mel sedet barvou urcite, ja se nevic obavam vyrazu, aby to zas nebyla ukolebavka.

353
dolores
Reagovat

Andrea prave vali Conchitu :)) tazko posudit, ale vyrazovo to nevyzera zle, a falosne to urcite nie je

354
dolores
Reagovat

@Monika: vyrazovo sa mi to nezdalo zle, ale nebolo ho dobre pocut, hlavne to frazovanie v slovencine bolo v tom zvukovom hrnci celkom utopene (Vendulu a Andreu bolo pocut lepsie). myslim, ze prave tou svojou farbou tu nudnu pesnicku aspon pre mna osviezil

355
dolores
Reagovat

medailonky budu asi z domaceho prostredia. teraz ide Lo. zdalo sa mi, ze tam boli zabery aj z jej bytu .. a spieva Zagorku. pre mna urcite ovela posobivejsie ako original, len do toho teraz zacal kecat nejaky tanecnik ://

356
bezík
Reagovat

Tak Lenka si právě střihla zagorku …. no .. tak nevím, bylo to blbě slyšet ale mám dojem, že z toho udělala ještě větší cajdák než sama zagorka :D Nebude to asi moc uvěřitelný :( Ale Novák třeba slzu uroní a hlas pošle :D

357
Tomáš
Reagovat

356: Kéž by neposlal.

358
yeey
Reagovat

@bezík: ja si osobne myslim, ze jinak nez jako s cajdakem se s tim nalozit neda :-DD skoda, ze sem to propasl, nemam cas to sledovat… ale jestli Lola ukaze nejakou citlivou polohu, budou tu jen body pro ni :-)

359
dolores
Reagovat

omg, ta spolocna I feel good od Darty a Andrey, to je cista predvadzacia akcia :D
Andrea ako strapata a nenalicena vyzera pozoruhodne. :))) nechyta sa ani na Lo v natackach :))

360
bezík
Reagovat

Andrejka si střhla s Dartou I feel good, Novákův orgasmus lze očekávat ale já už jsem na to její ječořvaní (nebo řvoječení ?) totálně alergickej !!

361
Tomáš
Reagovat

Jinak pro ty kdo si nevšimli tak na officu je anketa Kdo se podle vás stane vítězem Hlasu! Lola to tam celé suverénně válcuje s 60%, druhá je Andrea, třetí Vendula a Martin skutečně až čtvrtý. Lolu Martin nedá ale ty dvě telata by teda rozhodně porazit měl!

362
Monika
Reagovat

@dolores: Tak v te I feel good vylozene necekam nic jineho nez exhibici tri bab, ktere se budou jedna pred druhou predvadet, total nevkusne vystoupeni

363
bezík
Reagovat

@Tomáš: Kuš chlape !!! :D

364
dolores
Reagovat

Vendula spieva Spinarku. zaciatok vyborny, s citom, ale na prvej vyske sa zasekla. neviem vo co go

365
bezík
Reagovat

Au au au, ty Vendulčiny vejšky mi poněkud trhají bubínky

366
bezík
Reagovat

Vendulčina Špinarka v hloubkách dobrá, ve výškách značně nepříjemná.

367
Monika
Reagovat

Vendula dole dobra, vysky nedava, ten hlas je tam neprijemnej. GG byla lepsi, na druhou stranu Novakovi by to mohlo stacit, nebylo to vylozene zle.

368
dolores
Reagovat

@Monika: aj v tom nekvalitnom posluchu toho bolo na mna prilis. aj kudrliniek aj tych exhibicnych manierov.. a Andrea tam zase trhala hlasivky :))) ale ono jej to v tych vyskach fakt funguje :D

369
dolores
Reagovat

@bezík: @Monika: mne tie Venduline vysky nevadili, naopak pacili sa mi

370
yeey
Reagovat

nejlepsi sou ty lajky na fcb… u fotek s vybery pisni maji Martin, Andrea a Vendula cca 120-140 lajku… Lola ma 600 :-DD jeste sem nevidel, aby naka pevecka soutez byla na internetu tak jasnou zalezitosti :-))

371
bezík
Reagovat

@dolores: Funguje ? Dyť je to příšerný !!!

372
Monika
Reagovat

Ja to vedela, Martin teda pruser jako hrom, vzdyt to bylo cele falesne, utahane, bez vyrazu. Fujtajbl.

373
bezík
Reagovat

@yeey: Jenže lajkaři lajkujou, nehlasujou :(

374
dolores
Reagovat

Martin a Power of love, to mi zatial na generalke nejde prilis dokopy. snazi sa o verziu JA. ale citit tam nedostatky. mozno to dozenie prezitim skladby

375
bezík
Reagovat

@Monika: je to akési prapodivné. Třeba je to tím zvukem ;-)

376
Monika
Reagovat

Prd zvukem, ja ten zvuk mam cistej u vsech pomerne:-)) To je uplne mimo jeho rozsah, vylozene tam tapal a tahalo to za usi silene, trpela jsem u toho. Jeste horsi nez jsem ocekavala.

377
bezík
Reagovat

@Monika: chtěl jsem tě utěšit, no tak nic, no :D

378
dolores
Reagovat

@bezík: neviem ako to bude vyzerat v tejto skladbe, lebo tato generalkova verzia nema velku vypovednu hodnotu, ale ta Andrea svoje vrieskanie imho udrziava na dost kvalitnej urovni. tebe sa to nemusi pacit, ale technicky musis uznat, ze s hlasom vo vyskach vie pracovat

379
Tomáš
Reagovat

370: Už jenom kvůli tobě bych si přál aby to zase tak jasnou záležitostí nebylo. To ani nebudeš večer pořádně napnutej chudáku když už teď víš že Lola to vyhraje.

380
Monika
Reagovat

No podle me Andrea ma vysky vylozene slabe, strasne neprijemne.

381
yeey
Reagovat

@bezík: ja vim a obloha je modra, proboha to uz sme si tu prece 100x ujasnili, ne? :-)

382
Monika
Reagovat

Co to je za knuceni v tom duetu? Ty vogo, ten mi dava:-((( To je fakt strasny divat se na to, jak se vam vas favorit potapi, uplne trpim.

383
bezík
Reagovat

@dolores: Nesouhlasím, Neumí. Ona se umí jen předvádět. Zpěvák slouží skladbě a ne aby tam naprosto bez kontextu nesmyslně hlasově exhiboval. To fakt nesnáším.

384
dolores
Reagovat

@yeey: ak by FB zodpovedal realite, tak Lo je daleko vpredu pred ostanymi a celkom pohodlne zhrabne vitazstvo. :)) rozhodujuca bitka bude o 2. miesto. tam je to teda dost tesne a celkom neodhadnutelne.
ale vravim, je to len socialna siet..

385
yeey
Reagovat

@Tomáš: ja nic nevim :-) ta zdanliva jasnost je zradna… tim vic to ve mne hloda a tim vic to pak bude mrzet, kdyz to nedopadne :-)

386
bezík
Reagovat

@yeey: no sorry, no, to víš, my dědkové se už často opakujeme ;-)

387
Monika
Reagovat

No Eliska byla na FB taky jasna, mela podporu jen o chloupek mensi nez Lola….V poctu shlednuti dokonce byla pred ni…

388
yeey
Reagovat

@Monika: uz sem to tu psal – Eliska mela uz pred soutezi na netu uz vytvorenou fanouskovskou zakladnu a ofiko facebook s 20 tis. fanousky – ze mela naklikano, je zcela logicky..

389
Monika
Reagovat

No ty Boty me teda nebavi, navic mi vadi ty aerobicky vedle ni. A ty refreny adrea ma hrozne, ja ten hlas jeji ve vysce nedavam proste. Slabej halsek, hnsunej. kam se hrabe na betku.

390
bezík
Reagovat

Andrejčina Přenosilka naprosto otřesná !!! Tfuj tajfl !!!

391
Monika
Reagovat

@bezík: souhlas jestli to takhle da v primaku, tak bude mit Lola cestu volnou…ta Prenosilka teda rozhodne ne.

392
dolores
Reagovat

@bezík: v tom s tebou suhlasim, ze je tam dost exhibicie, ale to nevypoveda o zlej technike. prave to exhibovanie a umely nacviceny vyraz v kombinacii s ctiziadostivostou ma odradza fandit jej.

teraz spieva Yvonnu, a v tej o oktavu vyssej slohe je uplne hrozna :))) v tej nizsej bola orpoti Prenosilke celkom nevyrazna, chybal ten rezavy hlas. toto u Andrey nevidim na vydareny vykon

393
Monika
Reagovat

Tina je dobra, libi se mi to, i kdyz mistama jede na doraz a je to znat…pokud to vypiluje v primaku, bude to hodne dobre

394
dolores
Reagovat

@yeey: s tym suhlasim, Elis mala dost lajkami napraskany profil uz na zaciatku sutaze, to si pamatam. a ked som hladala profil Loly, tak tam ani nebol este :)) ale odvtedy som to nehladala

btw. Golden eye asi bude touchdown

395
Tomáš
Reagovat

Moje přání:

1 Martin
2 Lola
3 – 4 Andrea a Vendula, je mi jedno která bude třetí a která čtvrtá, do GrandFinále podle mě nepatří ani jedna z nich.

Můj Tip:

1 Lola
2 – 3 – 4 Martin bude buď druhý nebo třetí, pokud bude třetí tak ho podle mě předběhne spíš Andrea než Vendula. Čtvrtý si myslím že snad Martin nebude takže mi to vychází že na posledním čtvrtém místě skončí v Hlasování Vendula. Teda pokud MD dnes trochu neprovětral peněženku….

396
Monika
Reagovat

@dolores: tez me prekvapilo, ze Andrea, ktera jede na plnej plyn vzdy byla na zacatku hodne ospala, nevyrazna a ten refren otresnej, pokud to nevylepsi na nic dobreho to nevidim

397
Monika
Reagovat

No ale z toho martina jsem hodne spatna, haberu jsem neslysela, ale zbytek byl vylozene desnej, nemel daleko k hvezdne pechote, strasne knuceni, mnoukani..uplne nekdo jinej…
Lola Tinou zabije, zni to hodne dobre i na generalce:-)) Vyhraje to, jde jen o to kdo bude druhej:-)))

398
bezík
Reagovat

Pepův vtipný komentář k Lenčině intonaci :D „Jak vona to dělá ? Vždycky to dá. Teď jsem zase čekal, jestli a zase to dala !!! “ :D

399
Tomáš
Reagovat

397: No a druhej, třetí ani čtvrtej už stejně žádný prachy nevyhraje tak je asi i jedno jaké to další pořadí bude.

400
Monika
Reagovat

No v te ukazce Andrea znela dobre u kniracky, to se bude libit.

401
dolores
Reagovat

po tejto generalke zvysujem sance Lo na vitazstvo z 90% na 99%

402
dolores
Reagovat

@Monika: jj, Conchitu zaspievala slusne

403
Monika
Reagovat

@dolores: ja se k tobe pridavam:-)))) pak si to rozda Andrea s vendulou..Andrea by mohla knirackou zabodovat, slysela jsem jen kousek, ale znela dobre a vendula se spinarkou bude bodovat..no a martin, tak ctyrka by mi nevadilo tolik jako ty priserne vykony..jsem z toho jeste v soku:-)))) dobre, ze jsem tu generalku videla, tohle slyset vecer poprve tak z toho zesilim:-)))

404
Monika
Reagovat

A strasne me zklamal Majk cpe Martina do neceho, co mu absolutne nesedi, jenom proto, aby si mohl zpropagovat svuj song, asi mel propagace malo v primaku:-))) Jedinej kouc co zvolil svoji pisnicku.

405
Tomáš
Reagovat

Já už to tady asi dneska číst nebudu. Protože už mě to tu docela se..

406
bezík
Reagovat

No já jsem ještě zvědavej na ten Katapult :D :D Furt si to ani náznakem neumím představit :D

407
Monika
Reagovat

A proc jako special hoste vystoupi Blanka s Martinem nechapu, mela by bejt stejna pravidla pro vsechny a nezvyhodnovat nekoho pred ostatnima jenom proto, ze jsou slepi. Je to nefer.

408
dolores
Reagovat

@Monika: ale ved nezufaj, sa hovori, ze tazko na cvicisku, lahko na bojisku …vsetko sa este moze obratit na dobre. uz velakrat zneli vykony zo zakulisia generalky hrozne a potom, sme boli prekvapeni, ze v zivaku to bolo prave naopak. tie, co zneli dobre, v telke boli potom zle. ved to uz vlani v Superstar sme toto zazili :))
faktom je, ze ani mne sa ten duet s Majkom nepacil. uvidem ako to zaznie vecer. on ten Majk spievat nevie, a text nejakeho ineho rapera sa mu ucit nechcelo, tak preto asi zvolil svoj, co ine mu ostavalo ze ano :))) chudak Martin

409
Monika
Reagovat

@dolores: na to moc neverim, Martin se s tim vylozene trapil a ja s nim:-))) ale jsem rada za ty online generalky, slyset to poprve v telce vecer tak mi to vyrazi dech:-)

410
dolores
Reagovat

@bezík: Katapult nesiel ani na zaciatku ? ja som zapla az na Conchitu, predpokladala, som, ze ked ho uz potom nespievali, tak bol na zaciatku akoze energia na rozbeh zivaku.

kto vlastne spieval posledny ako zlaty klinec ? Lo s Golden .. ?

411
bezík
Reagovat

@dolores: To pořadí na zkoušce není stejné s přímákem.

412
Monika
Reagovat

Si rikam co mel tak asi Martin zazpivat podobne Recovery, aby mu to sedlo. Andrea to s knirackou celkem vychytala, neni to sice tak uplne pompezni jako Purple rain, ale porad dost efektivni na posilani hlasu a ze stejneho soudku.

413
Monika
Reagovat

Tak tohle je hodne zajimave Fortuna a Chance beze zmeny, jak jsem psala vyse ale Tipsport od rana provedl veletoc…Andrea ma z kurzu 10 nebo 11, uz si presne nepamatuju, najednou 4!!! Tak to je mazec.

414
bezík
Reagovat

@Monika: Už pochopili svůj omyl :D Ale dost pozdě ;-)

415
Monika
Reagovat

@bezík: no treba to nekdo vyuzil a bude zbohatne na ni:-)))) I kdyz podle te generalky si uz nemyslim, ze by ji Andrea tak ohrozila, Conchitu dala dobre, teda mne se to asik libit nebude, ty jeji urvane a neprijemne vyrky nemam rada, ale na Novaka to hodne zapusobi..horsi bude ta Prenosilka, ta znela dost zle…
Spis uvazuju, jestli se na dvojku neprotluce Vendula, ta Spinarka pro Novaka stacila na efekt a ceska je ceska…
kazdopadne Lola vsem utece milovyma krokama a v souctu bude mit vic hlasu nez ten zbytek dohromady, ten si rozdeli ta drobna procenta:-))

416
Enaz
Reagovat

Tak dočíst vás nedokážu :D. Tady to tedy žije.
Dobila jsem si a jsem rozhodnutá podpořit Lolu. Pokud náhodou nebude úplně děsně falešná a marná (ale moc tomu nevěřím:).
A vůbec neberu ty vaše děsivé teorie.
Tentokrát vůbec nebudu dopředu poslouchat, co má zaznít a nechám to až na živák.

417
bezík
Reagovat

@Monika: To seš megaoptimista :D Já myslím že to bude poměrně vyrovananý, jistou šanci pro Lenku vidím v tom že snad nebude TOP 2 a že ti zbylí tři se přetahují o hlasy navzájem mezi sebou.

418
dolores
Reagovat

@Monika: trapis sa ako v kole s JAcksonom. vtedy si si zufala a on porazil slepcov. mozno prekvapi aj teraz podporou od divakov, bezohladu na vykony

419
Tomáš
Reagovat

Ať to vyhraje Martin, po tom co tady čtu už budu otrávený i z vítězství Loly.

420
Monika
Reagovat

@dolores: No jenze to by me vubec nepotesilo. Postoupit s nejhorsimi vykony ze vsech, to by to sliznul v diskuzich:-))) To at radsi vypadne jako prvni, jestli se mu to nepodari at je klid, kdo to ma potom tady cist:-)))) ja cekala teda vykony zle, ale ta generalka me posadila na zadek, to bylo mnohem ukrutnejsi, zpev ranene lane.

421
Monika
Reagovat

No na FB mimo Lolu je to dost vyrovnane. Vendula – 142, Andrea – 129, Martin – 124.

422
Tomáš
Reagovat

420: Ty jsi poměrně zvláštní fanoušek i když to možná sedí zrovna ode mě. Kdyby se s Martinovou výhrou vůbec nepočítalo tak jako třeba u Adamce a on by přesto dokázal Lolu porazit, tak já bych byl z jeho vítězství o to šťastnější. I kdyby se mu to nepovedlo vůbec tak já chci aby vyhrál, u mě už je to o sympatiích a jednoznačně to z té čtyřky přeju jemu. Mě by naopak hodně bavilo to tady potom číst a na komentáře od yeey a dalších bych se moc rád podíval, měl bych z toho škodolibou radost. Když vyhraje Lo tak se tady budou všichni jen spokojeně plácat po ramenou jak to dobře a skvěle dopadlo a jak je Lo nejlepší a pro mě to bude strašná nuda, taková že už to tady asi ani nedočtu. Ať si píšou co chtějí, Martin to tady číst stejně nebude a i kdyby tak mu všichni můžou víte co, rozhodl by hlas lidu….

423
PK
Reagovat

Podle mě pokud Lola nic výrazně nezkazí, tak má vítězství jisté, ostatní 3 by se museli spojit, aby jí mohli konkurovat. Lola je prostě největší zjev imho všech soutěží u nás, samozřejmě bude mít i hodně nefanoušků, ale jejich antihlasy se rozdělí mezi 3 zbývající…

424
Ally
Reagovat

..a co když třeba Lola zpívá Zagorku , protože se s někým vsadila ..? :)) Nebo Pepa:)
Nebo spíš se to líbí někomu z rodiny no..i když nevím jak to má doma..
no to je jedno..možná se to dozvíme..neviděla jsem ještě nic, jen dočetla vaše komentáře :) a tak to vypadá ,že může zpívat fakt i Skákal pes a v poho ?..snad to nezakřikneme..mobil připraven :)

425
Tomáš
Reagovat

423: Největší zjev všech soutěží u nás? Dával bych si pozor na taková velkohubá prohlášení zvlášť po tom kolik takových soutěží už u nás bylo. Přesně těmahle řečma mi ji totiž protivíte víc a víc. :( V X Factoru můj favorit letos vyhrál, v podělaným Nováckým Hlasu se to zřejmě bohužel ani letos nepovede.

426
Enaz
Reagovat

@Tomáš:
Už jsi napsal, že hlasovat nebudeš, tak proč bychom ti Lo nemohli zprotivit? ;)
A už jsi letos jednou „vyhrál“ nejsi neskromný? :)

427
PK
Reagovat

@Tomáš: Ano, největší zjev, netvrdím, že je to nejlepší nebo nejvšestrannější zpěvačka, ale největší „zjev“ (tak, jak vnímám význam toho slova) v rámci pěveckých soutěží určitě (z těch, kteří došli do finále, Hvězdnou pěchotu nepočítám :))

428
Tomáš
Reagovat

426: Vyhrál sem jen na půl. Protože můj druhý favorit Vávra skončil v XF až šestý i když si zasloužil jít mnohem výš. Tím se to neutralizovalo a dnes si zasloužím vyhrát znovu. :D A navíc Hlas mi toho dluží opravdu hodně když všechny moje favority letos vyházeli už před živáky a se Zolem mě navnadili že půjde do GF jak porazil Vendulu a nakonec se tam přes ni stejně nedostal. Martin nebyl úplně od začátku můj favorit ale teď mu přeju výhru ze všech nejvíc.

429
PK
Reagovat

@Tomáš: Naposledy, kdy vyhrál někdo z mých favoritů, byla Aneta v ČHS 1, tak mi dopřej aspoň tu Lolu! :D

430
Enaz
Reagovat

@PK: Jsme na tom stejně :D.

431
Jai Kudo
Reagovat

Jen dotaz: bude na GF samostatný článek, kam se budeme moci přesunout?

432
Enaz
Reagovat

@Tomáš:
Jsem si myslela, že jsi neskromný :). A nezasloužíš … ;). A jestli ano, tak ten Hlas žaluj :D.

433
Monika
Reagovat

Ja bych se tez primlouvala za samostatny clanek k Hlasu, tady uz je hodne prispevku, kdo to ma porad rolovat:-))

434
Tomáš
Reagovat

PK: Budu sobec a nedopřeju ti nic. Ale dopřejí ti to televizní diváci protože Lo to vyhraje a Martin je bohužel bez šance. Teď sem viděl už druhou anketu kde to Lo drtivě válcuje a Martin je opět na posledním místě, dokonce i Andrea s Vendulou jsou před ním. Původně sem si myslel že je Monika pesimista ale možná fakt není daleko od pravdy. Bohužel. Jestli to takhle dopadne tak to bude opravdu smutný. Sice jsou to jen ankety ale….nějakou vypovídající hodnotu to musí mít. Na tom webu kde sem to našel už před týdnem vedla Andrea nad Eliškou ještě před tím než vůbec zazpívaly a nakonec ji fakt porazila. Hodil bych sem odkaz ale to by bylo zbytečné protože by mi ho naši zlatí admini opět neschválili.

435
Monika
Reagovat

Posledni uprava na Tipsportu, Martin si o jedno polepsil, Andrea s Vendulou o jedno klesly.

436
Monika
Reagovat

Na ankety Tome kasli, Sevcik vyhraval vsechny mozne ankety:-))) Dulezite jsou hlasy, ty ankety me ani neznepokojuji, mnohem vice se bojim odvedeneho vykonu. Vendula da minimalne Spinarku, Andrea minimalne kniracku a Martin nic:-(

437
bezík
Reagovat

Na TV nova – zprávy byl krátký vstup do Hlasu, teda ten Andrejčin outfit, to je mazec !!! :D :D Tak 18 století ? (tedy od pasu nahoru, spodek jsem neviděl)

438
Monika
Reagovat

@bezík: Jo? Tak to jedou stylistky v zajetych kolejich:-))) Andrea vubec co se tyce outfitu je jasna vitezka vsech rocniku:-))))

439
bezík
Reagovat

@Monika: No hlavně vlasy a líčení, kdybych nevěděl že to musí být ona tak bych ji nepoznal :D

440
yeey
Reagovat

vstup na Nove… „Majku proc by mel vyhrat Martin?“ … „protoze je z tymu Spiritu“ … von si fakt mysli, ze to je cely jen o nem :-DDD

441
Monika
Reagovat

@yeey: tak to je fakt padnej duvod,:-))) tak hlavne, ze si do primaku jako jedinej propasoval svuj song, co uz se to Martinovi nesedne:-)))) nezajem…

442
Enaz
Reagovat

@Tomáš:
Víš, Martin podle opravdu šanci nemá. Ano, má příjemný hlas, ale tam to končí. Jediné, co dal opravdu dobře (podle mne, samozřejmě) bylo Recovery a možná tu ve výběru na slepo. Jinak je prostě ještě jelimánek. Má šanci dozrát a něco dokázat, ale kdyby teď vyhrál, tak by to bylo hodně nespravedlivé (taky podle mne :).

443
nekran
Reagovat

@Monika: pravdu díš příspěvků hafo, ale stačí to mít otevřené v samostatném okně a pravidelně mačkat F5, u nového článku by to vyšlo stejně jako „šlehni nebo uhoď“

444
PK
Reagovat

Je to jen můj pocit, anebo musí jít Tomáš za každou cenu proti ostatním? Fandil Lole, ale najednou, protože jí fandí skoro všichni, fandí Martinovi, o kterém tu několikrát psal, že ho zas tak nezaujal…

445
bezík
Reagovat

@PK: Tomáš miluje Jiráska :D

446
PK
Reagovat

@bezík: :D :D Je to vidět :)

447
dolores
Reagovat

@PK: Tomas je stary harcovnik :)) asi ho nepoznas, lebo by si sa inak nad tym vobec nepozastavovala. on meni nazory na favoritov castejsie ako ponosky :D

448
dolores
Reagovat

@bezík: ja som si myslela, ze uz nic sialenejsie ako na generalke, kde bola nenalicena a strapata uz neuvidim, ale prave pre chvilou na Markize som zistila, ako som sa mylila :)))))

449
PK
Reagovat

@dolores: Já to tady čtu celkem dlouho, takže si některé jeho veletoče pamatuji, ale nepřestává mě udivovat :D

450
bezík
Reagovat

@dolores: To skoro vypadá na rafinovanou pomstu kadeřnic a maskérek :D :D Jestli ona na ně hujerka nebyla drzá ? :D

451
dolores
Reagovat

@PK: ale ak by tie obratky nerobil, uz by to nebol Tomas :)) pamatas si na AVE ? pred Olympicom nenavist, v kole, kde spievala Olympic – laska, v dalsom kole zasa nenavist :D

452
dolores
Reagovat

@bezík: mozno este dolepia fuzy …

453
PK
Reagovat

@dolores: Jo jo, ještě si pamatuju, jak pořád nadával na Veroniku Stýblovou, po kole, kde zpívala Stay (Shakespeares Sister), ji hrozně chválil a potom zase už jen nenáviděl :D

454
bezík
Reagovat

@dolores: To doufám ! Conchita Conchita … !!! :D

455
Enaz
Reagovat

Tak Lola má docela ránu. Vendula je za dámu …

456
dolores
Reagovat

beziku, uz je to lepsie. trochu si asi omocila vlasy, ma ich trochu spadnute

457
jab
Reagovat

K Lo mi ty bílé punčochy vůbec nesedí…:-/

458
bezík
Reagovat

Jééé, oni jí to rozčesaly …. škodááááá

459
Enaz
Reagovat

Tak jsem si myslela, že Pepa dá šanci Lole :(. Hraje to na sebe …

460
Prochor
Reagovat

Jen jednou dostat šanci – Lola kuňká že je jí sotva slyšet. Jako podřadná popová zpěvačka. Skoro to odrecitovala.

461
PK
Reagovat

Divná píseň, tohle mě nebaví…

462
Jai Kudo
Reagovat

Něco hlavně pro Moniku a jako inspiraci pro Vendulu……
https://www.youtube.com/watch?v=65WbKxb4nKk

463
jab
Reagovat

Wow, tak Lo se mi v Katapultech hodně líbila. Dala to zajímavě, dost po svém, celé číslo mě bavilo.

464
Enaz
Reagovat

Ale zase to byl první výkon … takže to se zapomene :)

465
dolores
Reagovat

no prve vstupenie – preslo cezo mna ako prazsky rchlik :))) Pepa sa predviedol chraplakom xD Lo robila co mohla, no tam sa uz viac nedalo

466
bezík
Reagovat

Strašný. Strašný. Strašný. Rychle zapomenout a vpřed !!! Uffff

467
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: A co tam jako měla zpívat?

468
Ally
Reagovat

ojoj to je taky nějaké divné Vendula..vůbec jí to nevěřím ..a dost mimo kapelu ?

469
VLT
Reagovat

Přišlo mi, že Lo jela tak na čtvrt plynu, zjevně ji to nebavilo. Nedivím se, mě taky ne. Bohužel, její výkon v tom počítaje. Takhle se o vítězství nebojuje.

470
Monika
Reagovat

Vendula velmi dietni, ten chraplak proste chybi a ty hrozne usmevy do kamery mi silne vadi. Ke Gabe se ani nepriblizila.

471
PK
Reagovat

Vendula bohužel nepřekvapila.. prostě nevhodná píseň pro ni…

472
dolores
Reagovat

Vendulu mam rada. v medailonku roztomila, vystupenie fajne. zabite ma :D

hudba prilis nahlas, esteze Venda vie zarevat !!

473
jab
Reagovat

Tak Vendula sice zazpívala „samet“ tónově dobře, ale zůstalo to někde napůl. Ona má takový spíš jemný, v některých polohách půvabný hlas, ale na tuhle píseň je třeba mít určitou špínu a ten již zmiňovaný chraplák mi dost chyběl. Škoda, nevhodně zvolená píseň.

474
Prochor
Reagovat

Z Venduli se na chvíli stala Elis a trochu dost si Black Velvet předělala. Ale alespoň to nebyla taková nuda jako LO, kterou by s tou říkankou nevzali ani do klubu SSM.

475
dolores
Reagovat

chjaj, zase pada server

476
VLT
Reagovat

Proti Lo byla Vendula boží! Aspoň to mělo nějakou energii a medailonek byl sympatický.

477
rena
Reagovat

Martin – ostříhanej, vypadá líp…

478
dolores
Reagovat

boooze, preco ten Martin ma tak vystasene oci ? ale ma v tej piesni o parnik krajsi hlas ako Palo. len to frazovanie trochu detske amaterske

479
Enaz
Reagovat

Martin: začátek tragický, pak trochu lepší … ale má chlapec ještě čas. Kdo ho nacpal do soutěže už teď? Nemá na to. Na večírek gymplu tak akorát …

480
Prochor
Reagovat

Umíte si představit Cisára s takovýmhle výkonem v jakémkoliv grandfinále Superstar?:-))))

481
Jai Kudo
Reagovat

Martin – to je ukolébavka nebo umiráček?

482
jab
Reagovat

Teda Martine, Martine, až na první refrém to byla učebnicová školní besídka. Chjo :-(.

483
ahasver
Reagovat

Tak tomu co Martin předvedl se říká – šel z něho teplej vzduch.

484
PK
Reagovat

Podle pořadí to vypadá, že Golden Eye bude zlatý hřeb. To je dobře :)

485
Scalex
Reagovat

Cywe, lidi, nekraďte mi fráze do zítřejšího článku! V poznámkách mám poznamenáno, že z Martina šel teplý vzduch, znělo to jak na školní besídce a že u toho zpěvu děti usínaly a senioři umírali. A pak přijdu sem a tady je to napsaný v diskuzi… 8^)

486
VLT
Reagovat

To mělo jako být co? To bylo ZOUFALÉ! To má být opravdu finalista pěvecké soutěže?! Já bych fakt chtěla být nadšená, protože se mi v předchozích vystoupeních líbila Martinova barva hlasu, ale kvalita jeho vystoupení podle mého vkusu klesá do opravdu propastných hloubek. Ani na tu besídku by to nebylo.

487
bezík
Reagovat

Ten katapult nebavil ani Pepu. Vůbec si s tím nevěděl rady, tak to akorát odeřval. Nevěřím tomu, že tohle vybral on. Tak blbej není.

488
Motylek
Reagovat

Lola moc slyšet nebyla…, Pepa jo…, ale pořád to bylo o hodně lepší na poslech jak Martin…
To bylo strašně slabé…., nijaké…

489
Jai Kudo
Reagovat

@Scalex: :-D

490
Ally
Reagovat

No fakt kdyby šly duety ,tak by ho Kristina asi podržela..jinak to byl vyděšený výkon
Lenk vypadá taky nervozní, ale ji nervozita snad nakopne..

491
PK
Reagovat

Zatím tedy nejlepší Vendula (o hodně), i když to nebyl žádný zázrak.

492
yeey
Reagovat

vskutku neuveritelne, ze se tenhle hoch dostal do gf…

493
Nicole
Reagovat

Martin nudnej, nezáživnej, jalovej, nebaví mě, nevím, co dělá ve finále. Jako hlas má docela dobrej, ale na vítězství fakt ne.

494
Monika
Reagovat

No ja trpim, jestli tohle byl jeho nejlepsi vykon, tak zacina tragicka bilance:-((( Prijde mi, ze ma hlas uplne v riti.

495
Monika
Reagovat

Martin ma desnou tremu, ja trpela s nim. Nezvladnul ten tlak vubec. Uftt to bude:-((

496
Anta
Reagovat

Martin – nuda, Jai Kudo to nebylo ani jedno

497
Prochor
Reagovat

V duetu se už Vendula docela líbila. Rozhodně seděl k jejímu hlasu.

498
dolores
Reagovat

Duet MD – Vendula dietny. MD v nom desny, a obcas neladili

499
Jai Kudo
Reagovat

Tak na Firefoxu Panáček nejede skoro vůbec, na Chromu jen občas…….

500
PK
Reagovat

V duetu Vendula super, moc dobře se to k jejímu hlasu hodilo

501
Jai Kudo
Reagovat

@Anta: ANto, tebe jsem tady už dlouho neviděl :) Zdravím ;)

502
yeey
Reagovat

@Anta: CCCAAAAU ;-))

503
dolores
Reagovat

Andrea dojala v medailonku sama seba

504
Anta
Reagovat

yeey Hi :-)

505
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: Tak protivnou a nesympatickou babu jsem už dlouho neviděl…

506
Nofux
Reagovat

Andrea se aspoň mohla naučit text, když už nic. Mlela tam strašný blbosti. Chápu, že většina lidí tomu textu stejně nerozumí, ale i tak…

507
dorka
Reagovat

Mně je teda nejsympatičtější Lola. Ale pokud je tohle Hlas, vyhrát by měla Andrea.

508
Enaz
Reagovat

Andrea marná nebyla. Nefandím jí, ale hezký.

509
jab
Reagovat

Andrea se mi v tomhle líbila, neříkám, že bych si to měl pouštět 10x po sobě z youtube, ale podle mne to zazpívala hodně dobře.

510
dolores
Reagovat

Andrea Conchitu nedala zle, len tomu chybala ta velkolepost, cakala som po generalke, zo seba vyzmyka litre emocii, ale bolo to dost suche

511
PK
Reagovat

Andrea – první „hlasová bomba“, mně se to moc nelíbilo… Zatím hodně špatná úroveň GF

512
jab
Reagovat

@Jai Kudo: Na Exploreru jede zatím dobře, taky jsem musel opustit Firefox :-(

513
priznivec.obecny
Reagovat

Ať je to s Andreou jak chce (Hujerové nebo nesympatie). Prostě Andrea a dál dlouho nic. Pro mě do týhle chvíle je pro mě absolutně nejlepší. Fakt talent…

514
Anta
Reagovat

@Jai Kudo: čauki, minule jsem byla, ale ta technika ! :-)) nemám tu trpělivost a vzdávám to zde :)) ale co stihnu čtu

515
bezík
Reagovat

Takové trochu dětské, čekal jsem že to víc zužitkuje.

516
PK
Reagovat

@Nofux: nejlepší bylo „Once I am trans…“ místo transformed :D

517
Ally
Reagovat

Hujerbus vykradl hračkářství ? metelskublesku :)
neslyšela celé ,ale celkem ok , i Vendula

518
Enaz
Reagovat

Jak si Spirit mohl jen chvíli myslet, že by tam Andrea byla počtu? Nějak chlapec zapomíná, že má Martina a ten je nejslabší …
Nojo, Spirit zpívat neumí :).

519
Motylek
Reagovat

Andrea mě nebaví, nelíbí a tečka…

520
bezík
Reagovat

Ten hujerbus je šílenej … sere mě …

521
Jai Kudo
Reagovat

@priznivec.obecny: Sorry, ale než Andrea, to ať už to vyhraje ta Vendula…..když neLola.

522
priznivec.obecny
Reagovat

@priznivec.obecny: A dokonce dobrý outfit.

523
dolores
Reagovat

co to za oblecenie ma Dara ? vyzera ako hviezda dedinskej tancovacky :D

524
patrik
Reagovat

Aja a Lola jednoznacne

525
priznivec.obecny
Reagovat

@Jai Kudo: Sorry, to je tvoje přání … Neberu ti to, přeci :-).

526
jab
Reagovat

Další věc, kromě mírné vizuální podoby, kterou mi Lo připomíná Zakuciovou, ta taky milovala umění všeho druhu.

527
PK
Reagovat

Lola má plus za originální medailonek.

528
dorka
Reagovat

Motýlek, bezík – tak se zkuste vcítit třeba do Klezly a oprostit se od subjektivních vjemů, šak totok je Hlas, Hlas, chápeš, né ? :-)

529
dorka
Reagovat

teda ale chudák lola, tohle je sračka sraček…

530
Enaz
Reagovat

Lole se klepe ruka :). Je ztrémovaná až na půdu.

531
Motylek
Reagovat

Lola lepší ja Zagorka… :-))

532
dolores
Reagovat

u Lo by este chcelo vylepsit ten kontakt s publikom – ocny mam na mysli. prilis zmuri. ale inak tu piesen dava fajne, je to krajsie ako original, o tom som presvedcena

533
PK
Reagovat

Chudák Lola .. měla hroznou trému, ten mikrofon se jí úplně třásl. Jinak za mě super a první výkon hodný GF :)

534
Jai Kudo
Reagovat

Když pominu ten song, tak Lola úžasná…….! No.1

535
nekran
Reagovat

Lo: medailonek+podání písničky – další SMS

536
priznivec.obecny
Reagovat

Oproti originálu… Ten song nepoznávám. Hudebně, pěvecky, náladou. Vzhledem k Lo celkovým výkonům fandím pořád Lo. Zatím se mi opravdu líbil jen tenhle song a Andrein.

537
yeey
Reagovat

no jednoznacne zatim nejlepsi :-)

538
Yaya
Reagovat

Bylo vidět, že Lo má trému, ruka s mikrofonem jí vybrovala. Ale byla překvapivě něžná.

539
jab
Reagovat

Tak Lo pro mne o parník nejlepší. Výborně odzpívané, citlivě odfrázované a přitom takové správně osobité. Jí ty šansony nejspíš fakt sednou :-). A opět Lo + čeština = WOW

540
-bé-bé-
Reagovat

lenka je to tammmmm

541
Ally
Reagovat

přesně..mě se u Loly tak pěkně přemýšlí..těším se na cd ..:)

a děcka :)..myslím znám fakt ty její známé některé :)..ale drby sem nosit nebudu ..slibuju :)

542
Jai Kudo
Reagovat

@priznivec.obecny: O třídu lepší než od Zagorové….:)

543
Yaya
Reagovat

Teda vibrovala, fuj.

544
Enaz
Reagovat

Poslala jsem hlasy :).

545
bezík
Reagovat

@dorka: ne, nechápu ;-)

546
Anta
Reagovat

@nekran: OK :)

547
dorka
Reagovat

chm – už to chápu… já se totiž nedívám, jen poslouchám, a Lo má pro DIVÁKA takové charizma, že to převálcuje vše…. protože jenom do uší to byla skoro katastrofa :-( a to ji mám holku fakt ráda

548
priznivec.obecny
Reagovat

@Jai Kudo: No, ten song jsem skoro nepoznala. Zagorová je výborná zpěvačka, ale jak tuhle psal Jab, ten hlas se mi nelíbí a moc to její vzdychání taky ne. Lo to podala bez těhle vychytávek a byla uvěřitelná.

549
patrik
Reagovat

Ty vole ta je prostě boží ona je nejlepší ten hlas ten hlas vám housing na celém tele

550
Jai Kudo
Reagovat

@Yaya: Když má trému má si držet mikrofon oběma rukama. Někdo jí to měl říct…..:)

551
priznivec.obecny
Reagovat

Tak Lo už by měla jít do finále. Další song je dobrý?-). Katapult už odkroucený – to teda bylo nic moc.

552
Anta
Reagovat

@Jai Kudo: OK, já původně reagovala na tvůj post :))

553
dolores
Reagovat

moje poradie zatial:
1.Lola
2.Vendula
3.Andrea
4.Martin
5.duet MD&Venda
6. Katapult

554
Monika
Reagovat

Zagorka fakt ne, Lola byla silene nervozni, uplne se ji klepal mikrofon, ta nervozita v tom zpevu zustalo no, ale hlas ma krasnej. Ona to ta Andrea jeste vyhraje snad.

555
Motylek
Reagovat

Hlas má Lola fakt neobyčejný… Ani nevím co k tomu ještě dodat, bylo to překrásné…

556
Enaz
Reagovat

Ona to opravdu žije … je trochu kruté tohle jí dávat. Ale pak je vidět, že je trochu melodramatická, zasažená pocity …
Prostě Lola. Je otázka jestli má vůbec nárok se tohohle způsobu prožívání zbavit a zachovat si to kouzlo.
A vůbec nevím, jestli bych chtěla, aby si to uchovala a nestala se prostě jen komerční zpěvačkou. Aby se děvče neutrápilo.
Bych jí přála, aby to vyhrála a pak ať si klidně zpívá někde s kapelou a je spokojená.

557
bezík
Reagovat

@Monika: Nestraš !!! To radši kdokoliv jinej !!!

558
priznivec.obecny
Reagovat

Intonačně to nebylo ok, ale to byla ta tréma, jak se celá klepala, i hlas tudíž… Ale stejně výborná.

559
jab
Reagovat

Moje pořadí po 1. kole (duety nepočítám):
1. Lenka/Lola/Lo
2. Andrea
3. Vendula
4. Martin

560
Monika
Reagovat

Andrea prekvapila, cekala jsem vetsi pompeznost, takovou vetsi gradaci, ale i tak se mi zatim libila nejvice.

561
Monika
Reagovat

Libil se mi i Loly medailonek, no Andreu nemuzu vystat, na sto honu nesympaticka.

562
Honza
Reagovat

Lo se sice třásla ruka, ale vystoupení narozdíl od všech ostatních finalistů jinaké, lepší… stejně tak medailonek. Prostě jiná ve všech ohledech. Nevím, čím by zaujala taková Andrea diváky víc, doufám teda, že Monika je mimo… :)

563
Monika
Reagovat

Dle ocekavani tri rafiky na podiu, kazda se snazi prekricet zbyle dve, hrozny, hrozny, hrozny.

564
yeey
Reagovat

Andrea nebude? :-.DD

565
priznivec.obecny
Reagovat

@jab: V tomto dílu je pro mě Andrea s Lo na stejné úrovni. Andrea pěvecky vyborná, s naléhavostí, ale trochu akademictější. Lo pěvecky nejistá (hodně asi tou trémou), ale procítěné, s krásným výrazem…

566
Jai Kudo
Reagovat

K tomuto vystoupení nemám (slušný) komentář……:(((((

567
dolores
Reagovat

no a uz sa tie tri predvadzaju :)))) Andrea ma dost detsky hlas na tu piesen

568
Motylek
Reagovat

@Honza: každý soudný divák vidí ten nebetyčný rozdíl…

569
Monika
Reagovat

Tak tohle je vrchol nevkusu, to Andree muze dost uskodit.

570
Enaz
Reagovat

A Andrea je doma :). A řve a nekontroluje se. Ale Darta se snažily :D

571
Anta
Reagovat

Tak z těch tří se mi nejmíň líbila Dara :-)) Jinak Marta i Andrea super :-))

572
Monika
Reagovat

Moje maminka rika, fuj co to je, tohle je nejhorsi, uz se mi zprotivila:-))))

573
bezík
Reagovat

Bože, jestli něco nesnáším, tak tyhle bezúčelný hlasový exhibice. Strašný. Brrrrrrr

574
priznivec.obecny
Reagovat

Mě se to líbilo. Tak hlasově spíš to nebylo ideální. To je pro trošku sytější hlasy… Ale byly dobré. Není to sranda zazpívat. Sehrané…

575
dorka
Reagovat

Vy se všichni díváte, já ne, jenom poslouchám, a ty tři baby byly čisté a mělo to gule

576
bezík
Reagovat

@dorka: Na tom absolutně nezáleží, jestli se dívám nebo ne. Strašný by to bylo i kdybych se nedíval.

577
Anta
Reagovat

@priznivec.obecny: kouká, že se to líbilo asi jen nám :-))

578
Motylek
Reagovat

Vendula – hezké…. Ale proč se stále usmívá, to fakt nevím…

579
Monika
Reagovat

Vendula je lepsi nez jsem myslela, skoda, ze nema lepsi barvu hlasu, takhle to zni jako od jedne z tisice. Ten silnejsi hlas chybi, GG byla urcite lepsi, ale i tak Novakovi se to bude libit, nezkazila to.

580
Anta
Reagovat

Vendula to nezpívá špatně, ale já vzpomínám…………nedostiženo :))

581
priznivec.obecny
Reagovat

Tak tohle uzpívat je asi taky nakládačka. Jenže srovnávám. Špinarka je prostě jiná liga… Myslím si, že ten song jako výběr je omyl.

582
Monika
Reagovat

A ted prijde karaoke:-(((

583
dorka
Reagovat

vendula snaživka e-e ven

584
PK
Reagovat

Vendula super! Hlavně ten začátek, wow.. Myslím, že může pomýšlet na 2. místo.

585
LuLuFairy
Reagovat

Vendula je opravdu dobrá. Moc se mi to líbí :)

586
jab
Reagovat

Tak Vendula mě překvapila, až na dvě drobounké intonační chybičky to zazpívala nádherně a hlavně procítěně. Ani tolik nevadilo, že má oproti Špinarce jemnější hlas. Osobně bych hovořil možná i o náběhu na touchdown.

587
bezík
Reagovat

Hmm, jako jo, ale takové nějaké bez chuti a bez zápachu …

588
priznivec.obecny
Reagovat

@dorka: Já souhlasím. Špatné mi to rozhodně nepřišlo :-).

589
Enaz
Reagovat

1. Lola
2. Vendula
3. Andrea
4. Martin

590
dolores
Reagovat

tak a Vendula ma za sebou uz vsetko. skoda, ze tak skoro, pretoze padne do zabudnutia a fakt skonci stvrta :( posledne vytupenie paradne – pre mna dnes touchdown, aj ked skratene … nemam jej co vytknut

591
Motylek
Reagovat

Měla dát od Špinarky jinou písničku…. Anebo se neměla ksichtit u zpívání….

592
Monika
Reagovat

@Motylek: Ten usmev mi na Vendule vadi od zacatku, sem se to uz vubec nehodilo.

593
PK
Reagovat

Jako na GG to nemělo, ale moc se mi to líbilo :))

594
priznivec.obecny
Reagovat

@Anta: Ve stejný čas a stejný dojem…

595
Jai Kudo
Reagovat

@Anta: Tak tak, můžu jen odkázat na můj odkaz dříve….zrovna se bavíme souběžně i jinde, ale rozdíl je ……. husí kůže a mrazení v zádech tady nebylo….

596
Yaya
Reagovat

Vendulka se mi líbila víc než jeptiška v X factoru, byla mnohem přirozenější.

597
Ally
Reagovat

Vendula sympaticky výkon..i Andrea se mi vlastně líbilo , že tak netlačila na pilu (nemyslím duet teda) ..no ale proti Lole ..je to asi jinde

598
PK
Reagovat

uspávač hadů..

599
Jai Kudo
Reagovat

Martin může zpívat tak maximálně něco od Grúně nebo jak se jmenuje……fujtajbl!

600
priznivec.obecny
Reagovat

Můj hodně oblíbený song. Běhá mi mráz po zádech. Wow!!!

601
Monika
Reagovat

Nechci ho omlouvat, ale ten kluk ma problemy s hlasem. Uplne mu onemocnely hlasivky:-((( jinak mnohem lepsi nez jsem ocekavala. Jsem potesena i kdyz na jasot to neni.

602
Nofux
Reagovat

Martin byl dost dobrej.

603
priznivec.obecny
Reagovat

Tak GF nabírá obrátky. Martin překvapení!

604
PK
Reagovat

nechápu.. z týmu, kde byly Veronika a Kristína, postoupí tohle… To trumfne skoro i fiasko v Darta týmu…

605
dolores
Reagovat

@Monika: ona ma taku siroku pusu, ona sa neusmievala

606
bezík
Reagovat

@Monika: No vidíš, nebyla to taková trága ;-)

607
Ally
Reagovat

chvíli wow .. sexy :) ta barva..chvíli mi to tahá uši..tak nevím :) možná má fakt nějaký problém

608
yeey
Reagovat

EXPRESIVNI??? me snad vomejou :-D

609
jab
Reagovat

Martin nechytil začátek a i pak to měl dost neurovnané, ale přesto se mi to líbilo mnohem víc než slovenská píseň. Konečně, KONEČNĚ, se dostavila aspoň v jakés takés pořádné míře ona naléhavost (i když i tady by se dalo ještě trochu přidat), což u mne dokázalo přebít i ty intonační nedostatky. Dokonalé to nebylo, ale jako celek mě to bavilo :-).

610
Anta
Reagovat

@Jai Kudo: a všímáš si, jak je to už dlouho ? a ten dojem je v nás pořád, to se každému nepodaří :)

611
Jai Kudo
Reagovat

@yeey: JOOO, tím mě ten blb taky dostal!!!!

612
Anta
Reagovat

@dolores: něco na tom bude :))

613
dolores
Reagovat

Monika, mozes byt spokojna, celkom mu to vyslo, zase to boli len uplne klamlive zvuky zo zakulisa generalky. nakoniec aj lepsie ako Haberovka

614
dorka
Reagovat

Martin je jako Rick Astley, nic jiného mu nesvědčí, ale je moc mladý a bez sebevědomí, tohle byl fakt teplý vzduch, škoda, barvu má jako Rick nádhernou

615
jab
Reagovat

@Anta: Jo tak nějaké tři roky zpátky skutečně zazněla lepší verze, dokonce i s tou husinou, ale přesto se mi Vendula velmi líbila :-).

616
Jai Kudo
Reagovat

@Anta: A se zánětem a obstřikem hlasivek, bez generálky a zvukovky, na první dobrou, co???? :D

617
Monika
Reagovat

Teda ten mi udelal takovou radost, ze si tu neumite predstavit:-)))) Rozhodne to nebylo dokonale, ale ja z nej mela krece v brise celej den, hrozne me potesil. mel tam momenty, kdy mi sel mraz po zadech. Skoda, ze jsem podcenila Haberu, chtelo ho to vic vyprovokovat i tam:-))))

618
jab
Reagovat

@yeey: a @Jai Kudo: Tak s tou expresivitou to bylo opravdu přehnané, ale jistou (poměrně lsušnou) dávku naléhavosti jsem z toho cítil i já.

619
Bedy
Reagovat

Tak zatím za mě… Vendula super oba songy (Špinarku dala, nečekal jsem že dá ty výšky), Martinovi podle mě Habera vůbec nesedl.., to byl omyl.. ale druhý song se povedl na výbornou… songy Andrey a Lo zatím oba perfektní, uvidíme, jak zvládnou zbylé.
Duety vůbec nehodnotím, protože většinou je to katastrofa. Jediný vkusný mi přišel Up where we belong.

620
dolores
Reagovat

@PK: pre mna Vendula urcite lepsia ako GG. mam rada makke farby hlasu

621
Monika
Reagovat

Chci se zeptat odborniku:-)))), ja to fakt nepoznam, nema Martin neco s hlasem? Mi prijde, ze mu uplne odesly hlasivky. Zni jinak nez normalne. Pusobi nejak nakrapane, nemocne.

622
PK
Reagovat

@dolores: já sice taky, ale výkon GG byl pro mě touchdown, Venduly „jen“ výborný (ale i tak pro mě v letošním Hlasu mimo Lolu nemá konkurenci)

623
Jai Kudo
Reagovat

@jab: ALe to přece nebyli FGTH!!!! To byla školní besídka, ano lepší, než ten Habera, ale……nejslabší článek dnes je Martin.

624
PK
Reagovat

Mé momentální pořádí: 1. Lo 2. Vendula … 3. Andrea ………………….. 4. Martin

625
dorka
Reagovat

@Monika: těžko říct, možné to je, už zpíval o 300% líp

626
suzzy
Reagovat

Písničku od Špinarové miluju. Chtěla jsem si ji od Venduly nahrát, ale po pár tónech jsem to vypnula. Ty nízké tóny byly totiž naprosto nudné,vysoké dala pěkně, ale jinak průměr. Naopak Martin se mi moc líbil.

627
Yaya
Reagovat

Martin mi přišel takovej sterilní. Hlavně zezačátku.

628
dorka
Reagovat

Martin má do ucha fakt krásnou barvu…

629
Motylek
Reagovat

@Jai Kudo: přesně můj názor.., nechápu že se to někomu od Martina líbilo… Rozvleklé…, pomalé jakési…, bez výrazu…

630
dorka
Reagovat

bože zas ta repérska fňukna…

631
Jai Kudo
Reagovat

Tihle rapeři umí jen? yeah yeah ah ah……a pak recitovat nesmyslný blbý žvásty…..

632
bezík
Reagovat

Bože to je komedie :D :D

633
dolores
Reagovat

@Monika: nie som odbornik, ale mne sa zda hlasovo rovnaky ako stale, mozno nejaka unava je citit, predsa len vela spevu na jeden den…

v tom duete Martin prilis knedlikovy, ale ustal to nakoniec :))

634
priznivec.obecny
Reagovat

@Monika: To říkali Jardovi Smejkalovi, že mu nějak nedomykají hlasivky, že jde o nějakou vlastně vadu a takový hlasy jsou náchylný, prý, na suché prostředí, nachlazení atd.., bzť jsou krásný. To říkal Jardovi nějaký profík v SS, už si nepamatuju kdo to byl.

635
Anta
Reagovat

teda Majk ne e, to teda Martin líbí víc :))

636
Ally
Reagovat

@ PK
Tak já zatím..ten počet teček nemám ještě ujasněný :)
1. Lo…………… 2. Vendula …..3. Andrea ..4. Martin

637
Monika
Reagovat

@dolores: @priznivec.obecny: ok, tak blbe zpiva:-)))
no nevim duet, zadnej zazrak, ale cekala jsem to horsi…ale tady mu to za vinu nedavam, majk chtel holt exhibitovat ve svem songu.

638
yeey
Reagovat

myslim, ze budu mluvit za vetsinu, kdyz reknu ze Martin muze po pravdu ziskat titul „traged vecera“ :-DDD neuveritelny, jako by toho nebylo malo, jeste ho dorazi vlastni kouc :-DDD

639
Jai Kudo
Reagovat

@priznivec.obecny: Nedomykavost hlasivek má třeba Kubišová, ale zase to vytváří zajímavou barvu hlasu s takovým „přídechem“……

640
jab
Reagovat

Tak Andrea byla v úvodní části někde na půli cesty mezi dětskou besídkou a přijatelným regionálním vystoupením, nejvíc mi vadilo jak to bylo výrazově ploché. Závěr efektnější, ale trochu mi to evokovalo jakési popůlnoční vyřvávání. Jediné, co se mi líbilo, byl pokus o výstavbu písně a barva hlasu, která v písni navzdory všem těm neduhům kupodivu vyzněla.

641
priznivec.obecny
Reagovat

Až na ten refrén, kdy jsem málem skočila pod stůl.. Je pro mě jednička. Andrea nezkazila vůbec skoro nic, prostě nemůžu si pomoct, je pro mě jasně nejlepší. Jen proč ten song s takovými hloubkami, tam ani nemohla zvládnout tóny. Ale stejně… je skvělá.

642
PK
Reagovat

Pro mě po všech stránkách nejlepší Andreino vystoupení v soutěže.

643
dolores
Reagovat

jemine, zase to tu pada…

Andrea v prvej casti uplne nudne karaoke, o oktavu vyssie nic moc, len tou energiou tu piesen rozprudila. tu chvalu imho kouci tentokrat fakt prehnali

644
priznivec.obecny
Reagovat

@Monika: Já jsem nepsala, že blbě zpívá. Vada hlasu je v tomhle případě přednost, jen je víc třeba ho ošetřovat.

645
Jai Kudo
Reagovat

@jab: jab – asi tak nějak

646
priznivec.obecny
Reagovat

@priznivec.obecny: Nástup/přechod do refrénu, moc forte, ale jinak i refrén super. Jsem to nepřesně napsala.

647
rena
Reagovat

Andrea konečně pěkné vlasy a slušivé oblečení… Mě se to moc líbilo…

648
Monika
Reagovat

Andrea se mi vubec nelibila, tady se ukazaly nedostatky, na Prenosilku nemela ani omylem, dietni verze, nemelo to tu stavu.

649
Motylek
Reagovat

@dolores: přesně…, opět se mi nelíbila….

650
Monika
Reagovat

@dolores: Andreu tlaci do TOP 2 jednoznacne. Debatuji kolem ni mnohem vic nez u ostatnich.

651
Motylek
Reagovat

ufff…, LO bojuje….. Musíš…

652
rena
Reagovat

Tak spíše porovnat LO ted a na začátku soutěže – uplně jinej človek. Písen ji sedí..

653
dorka
Reagovat

Lo je dost dobrá… KOPÍRKA :-))) hlavně tam, kde je to dole – ale já jí fandím, v této soutěži je copyright výhodou

654
PK
Reagovat

tak konečné pořadí 1. Lo (Golden Eye touchdown jako prase)…………………………. 2. Vendula 3. Andrea ……………………….. 4. Martin

655
patrik
Reagovat

Tak nakonec nejlepší vystoupení vítězka hlasu

656
Monika
Reagovat

Objektivne by v TOP 2 mela bejt Lola a Vendula, ale myslim, ze tam bude Lola a Andrea.

657
jab
Reagovat

@Jai Kudo: Tak školní besídka samo o sobě je silně subjektivní hodnocení, každý si pod tím představí něco jiného. Já třeba vystoupení, kde děcka vůbec neřeší nějaký text, prožitek, osobní vklad, nějakou naléhavost to nevidí ani z rychlíku. A Martin tam tu naléhavost v refrénech fakt měl (s originálem většinou příliš nesrovnávám, bývá to dost ošemetné).

Jinak Lo FANTASTICKÁ, ta píseň ji sedla snad jako by byla napsaná přímo pro ni. Pro mne touchdown večera a doufám, že Lola pojede na výhru :-).

658
dolores
Reagovat

Lo super vystupenie na zaver, len hrozne skratene. aj v tych vyskach to krasne rezonovalo. vitazstvo ma v kapse, zasluzi si ho, je vynimocna.

a sympaticke mi je, ze jedina mala cely hujerbus na haku. palec hore

659
priznivec.obecny
Reagovat

Touchdown. Perfektně, opět, přirozeně podchycená nálada. Dokonalé. Mám dvě favoritky. Jenže celou soutěží Lo šla de facto s přidanou hodnotou pěvecké osobitosti a dřímajícím talentem. Tady to ukázala v posledním songu vůbec v celé soutěži. Nejde mi Andreu s Lo srovnat. Andrea má trochu smůlu s visáží a sebeprezentací? Nevím… Tak to prostě je. Ale i Andrea je výborná. Jen celkově vzhledem k celé soutěži se nejlíp držela Lo a Lo, navíc, má přesně ten main artikl : hlas. Lo vyhraje, neumím si to ani jinak představit…

660
PK
Reagovat

jestli Lo nevyhraje… tak už fakt nevím

661
Enaz
Reagovat

Pokud by náhodou nevyhrála Lo, tak bych byla poprvé opravdu zklamaná.
Kdysi bych tohle vyjádřila, kdyby nevyhrála Aneta.

662
yeey
Reagovat

no touchdown… :-D co rict :-D

663
Yaya
Reagovat

Pro mne do TOP2 – Lo a Vendula.

664
dorka
Reagovat

Lo je k pomilování, ale už mě začíná srát ten tlak jakože pomožme jí šak je bezdomovec…. a objektivně, bez dívání – Andrea 1, Vendula 2, Martin 3, Lo jen do ucha 4

665
Ally
Reagovat

Lola jiná liga!! :)
sice ze začátku zpívala nějakým divným jazykem?..abych byla taky objektivní :) ale čert to vem..

Druhá asi Vendula za vyrovnanější výkony

666
bezík
Reagovat

@dorka: Dorko, ty jsi Objekt ? :D :D

667
priznivec.obecny
Reagovat

Zdá se mi, že Lo je po dlouhé době opravdový objev. Zajímavé, že není kolikrát si pěvecky jistá, ale je neuvěřitelně přirozená, tvárná, všestrannější, se sexy hlubokým hlasem.

668
Anta
Reagovat

Lola – dnešní touchdown :) prostě No 1 Hlasu

chjo zas to padá

669
Monika
Reagovat

Ma-li to byt spravedlive musi vyhrat Lo, vitezstvi si opravdu zaslouzi. Martin bohuzel nejslabsi. I kdyz teda mne se ani Andrea v Prenosilce nelibila vubec a ta spolecna pisen s Darou a Martou pro me bylo uplne nejhorsi cislo vecera, ja tohle pretahovani o to kdo vladne na podiu nemam rada a ty tanecky Darty uz vubec ne:-( No ale ma porad tu kniracku, ta byla pekna, takze Martin si nezaslouzi vic nez to ctvrte misto a ani ho nedostane.

670
Anta
Reagovat

@priznivec.obecny: no právě, ten hluboký super hlas, jsem na ně zatížená :)

671
-bé-bé-
Reagovat

tiež padá…a kredit vyčerpaný…ach LO…umelkyňa dušou i telom

672
Motylek
Reagovat

1 LO
2. Vendula

673
bezík
Reagovat

@Ally: Ze začátku si myslím, že jak ona říká „simulovala angličtinu“, bo zapoměla text, ale chytla se ;-)

674
PK
Reagovat

Kdyby nevyhrála Lo, tak je to podobné, jako když nevyhrála GG (která subjektivně byla mojí favoritkou až po Bětce, ale Adamce válcovala neskutečně)

675
zuzana
Reagovat

najviac sa mi páči andrea, lo, martin a vendula :-D
a je mi jedno kto vzhrá
andrea má nádherný hlas, spieva jej to samo
lo – hlas krása, len mi vadí tá jej tréma a to klepanie ruky
Martin neuveritelná farba, ale dnes sa mi zdal neistý a ako by mal zatiahnutý hlas a celest dal dosť zle to mu nevyšlo
vendula – výborné, ale chcelo by to niečo modernejšie priperane veku

676
dorka
Reagovat

@Enaz: tam byl podobný příběh a podobný hlas, ale tady by to už o tom bý nemělo… HLAS by měl evokovat to podstatné… což Aneta měla ve srovnání s konkurencí s přehledem, jenže Lo tak nějak hlasově válcují

677
Monika
Reagovat

@dorka: Ze by nekomu ujel Hujerbus:-))) Ne vazne, tohle me prvni napadlo, tak jsem to musela napsat:-)))

678
bezík
Reagovat

@Monika: Andrea v Přenosilce nejhorší vystoupení večera, a to s velkým náskokem ! To radši Martinův „horký vzduch“ :D

679
dorka
Reagovat

já netipuju, jenom přeju, bez postrčení od produkce kdo to nejvíc potřebuje – ANDREA

680
-bé-bé-
Reagovat

Lo je pre mňa kao Piafka…

681
jab
Reagovat

Moje pořadí za druhé kolo:
1. Lola
2. Vendula
3. Martin
4. Andrea

682
Monika
Reagovat

@bezík: No za me to bylo taky dost zle, plus jeste tam stala jako kul v plote. Nicmene ma tu kniracku, ta byla fajna. Martin nezaril nikde:-((

683
suzzy
Reagovat

Lo byla skvělá. Zajímavý je u ni ten posun v soutěži. Pro mě byla na začátku nezkousnutelná. Dokonce jsem z ní mě la hodně špatný pocit, až temně ďábelsky a opravdu nepříjemně. Ale postupně jsem ocenila její originalit, jedinečnost, upřímnost. Jedině ona je na výhru.

684
dorka
Reagovat

@Monika: že bych tě jednou donutila být se stádem?? tak to mě těší ;-)

685
Jai Kudo
Reagovat

Mě se teda ta Tina Turner v podání Loly moc nelíbila, ale stejně bych jí přál, aby vyhrála.

686
dolores
Reagovat

no, tiez myslim,ze do top2 nakoniec dojde s Lo Andrea, a som uz zmierena s Vendulou ako stvrtou. venovalo sa jej celkove malo pozornosti :/ prekvapit moze aj Martin, zalezi, kolko ma fanusikov , ochotnych za neho vysolit prasule …. a idem poslat bezikovi slubenu sms pre Lo.

687
Monika
Reagovat

Ja trochu podezrivam produkci, ze schvalne zarizli Vendulu, odzpivala strasne rychle, ani jsem si toho nevsimla:-))) Strkaji tam Andreu, aspon ja to tak vnimam.

688
priznivec.obecny
Reagovat

Andreu budu sledovat. Je technicky úžasná. Drive ji teda taky nechybí. A bude mě zajímat, jak bude v budoucnu se její hlas rozvíjet, uzrávat. Super zpěvačka. Snad se pletu, že je trošku moc ostrá, drsná. Ale co, dojem ještě nic neznamená a trošku zažranosti neuškodí, když ji bude pohánět k super zpěvu. Ale snad se pletu a je jen prostě první dojem takový míň sympatický a pak se ukáže, že je to holka v pohodě. Docela mě to mrzí. Ale výkony dala, teda… Umí. Zásadní.

689
Monika
Reagovat

Blanka a Martin tam nemaji co delat, strasna podpasovka ostatnim vypadlikum. No ted bude jeste vic lidi nasranych na Martina Cisare:-((((

690
dorka
Reagovat

@bezík: ne-e, jenom si tu tak plkám mimo všechny proudy, tak snad to nevadí :-)

691
Enaz
Reagovat

@dorka:
Nesouhlasím :). Nejen, že s Anetou nemají podobný hlas … možná muzikálnost. A Aneta takovouhle trémou netrpěla.
A Lo je tam pro mne rozhodně hlasově nejlepší. Pokud myslíš na Andreu, tak slyšíš jen sílu jejího hlasu, ale už ne projev a prožitek.
Ale to už je na výběru každého z nás … jak to slyšíme a cítíme.

692
PK
Reagovat

Nebýt produkce, tak je imho Vendula druhá, takhle těžko říct (hrozně ji utnuli, naopak Andreu zveličují…), ale na Lo by neměla tak jako tak.

693
Motylek
Reagovat

@suzzy: já jsem z ní byla nadšená od prvopočátku…. Jedinečná po všech stránkách…

694
Yaya
Reagovat

Můj favorit je Lo, ale kdyby vyhrála Vendulka, taky dobrý.

695
Enaz
Reagovat

@Monika:
Hm, poslala jsem hlas i Vendule :). Možná právě proto.

696
dorka
Reagovat

@priznivec.obecny: Přesně – nikdo jako Agillera tu nikdy nebyl, a ona fakt může být … akorát nebude mít co zpívat a opět ZERO

697
Monika
Reagovat

@dolores: Vendule hodne ublizilo to upozadeni na ukor Andrey, jinak z meho pohledu lajka byla pevecky Vendula dnes lepsi nez Andrea, od ni se mi libila jen vousata zpevacka.

698
priznivec.obecny
Reagovat

@Anta: Ale je v tom hlasu i něco hodně smyslného :-). A já vím, kam míříš :-).

699
dorka
Reagovat

@Enaz: Ty ses určitě dívala, že jo… já ne, celý večer hraju Kris Kros a jenom poslouchám… Tak proto.

700
Jai Kudo
Reagovat

@priznivec.obecny: Já teda žasnu……:(((((( CO piješ?

701
priznivec.obecny
Reagovat

@dorka: Teď nevím, píšeš k tomu mému komentu o Andree? Nějak jsem asi trochu se zamotala :-).

702
priznivec.obecny
Reagovat

@Jai Kudo: A co ty?

703
Enaz
Reagovat

@dorka:
Jj … poprvé se opravdu dívám. Už chápu to „poslechově“ :).

704
dorka
Reagovat

ne-e,píšu enaz

705
Jai Kudo
Reagovat

@priznivec.obecny: Víno, jako vždycky….co máš s tou Andreou, proboha?

706
dorka
Reagovat

@Enaz: nevidomí nevidí, – len počujú, a počujú dobre, ver mi, moja :-)

707
Anta
Reagovat

@priznivec.obecny: :-D jo ?

708
cedarin
Reagovat

Tak jsem to dokoukal. Nejméně se mi líbil Martin, holky to dávaly lépe. Nejvíc to dnes sluší Tině, dnes se mi zdá víc než kdy jindy, jak je Mike slabý.

709
Enaz
Reagovat

@dorka: Nějak nechápu. Asi jsem se ztratila. Hraješ nebo píšeš? :)
Neřeš to.

710
Motylek
Reagovat

@cedarin: ahoj :-) tak teď budu napnutá k prasknutí…

711
dolores
Reagovat

samozrejme kouci sa na terajsich sutaziacich vybodnu ako aj na tych pred nimi :)) a zelaju si a budu sa tesit na dalsie talentove sutaze, kde si zaporotcuju za prijemny honorarik :)))

712
jab
Reagovat

@Jai Kudo: Tak hlas má barevně opravdu zajímavý, ale to je pro mne asi tak všechno. Ani jako osobnost mě moc nebere…

713
Enaz
Reagovat

@dorka:
Aha, promiň, netušila jsem. Nicméně je to o pocitech. A já mám z Lo pocit dobrý.

714
priznivec.obecny
Reagovat

@Jai Kudo: Já mám presoo a zelený čaj. A psala jsem, co a jak se mi u zpěvu Andrey líbí.

715
dorka
Reagovat

dobrou :-) šeci sú super a kdo vyhraje je úplně o hovně :-)

716
PK
Reagovat

tak moc Hujerbusu byla nadhodnocena :)

717
priznivec.obecny
Reagovat

Tak, stejně se dostala daleko.

718
Anta
Reagovat

Tak to je překvapení, Andrea byla rozhodně lepší než Martin

719
cedarin
Reagovat

Tak se čtvrtým místem spokojenost. Je mi to vlastně do dvojky jedno a ať zvítězí Lola.

720
Monika
Reagovat

Neskutecna radost i kdyz s horskou prichuti, mel tam stat Martin, jsem si toho plne vedoma.

721
PK
Reagovat

ale dnes jsem jí přál to třetí místo, byla nesrovnatelně lepší než Martin

722
Motylek
Reagovat

Andrea poslední….

723
jab
Reagovat

Hujerbus píchl v zóně nulového signálu? No, 4. místo pro mne nemohlo dopadnout lépe, Martin a Vendula by mě mrzeli víc, o Lo radši ani nemluvě?

724
cedarin
Reagovat

@Anta: ahoj, souhlas

725
nekran
Reagovat

Hujerbusu se zadřel motor

726
bezík
Reagovat

Andrejka po zásluze.

727
dolores
Reagovat

nechapem, hujerbus nezabral !!! :))) tak, a to maju Darta za to pretlacanie a prechvalovanie

728
Motylek
Reagovat

@cedarin: já taky spokojenost… A teď dál…

729
Enaz
Reagovat

Taky si myslím, že poslední měl být Martin.

730
PK
Reagovat

mě fakt štve, že Martin s jedním jediným výborným výkonem došel až do Top3 (a opravdu se modlím, aby nebyl ještě výš…)
ačkoliv mi Andrea sympatická nebyla, tak těch alespoň nadprůměrných výkonů měla víc..

731
priznivec.obecny
Reagovat

Podle mě Lo je jasný vítěz. Ale stejně… nerva i tak mám :-)))

732
Anta
Reagovat

@cedarin: ahoj, tak koukám jsi to stihl, Martin dneska fakt z nich nejhorší

733
dolores
Reagovat

@Monika: preco by tam mal stat Martin ? ved je to predsa aj o sympatiach, nielen o speve. Martin bude druhy..tipujem :)))

734
Anta
Reagovat

@priznivec.obecny: nezakřikni to !!!!! :-) pro nás samozřejmě, ale co hlasující většina ?

735
yeey
Reagovat

tak pratele, jestli tohle nevyjde…..:-)))

736
Monika
Reagovat

Tak se mi ulevilo, te jedine jsem to neprala. Ta TOP 3 mi uz nevadi. Uplne to ze me spadlo.

737
dolores
Reagovat

Vendule som poslala 2 sms, mozno prave o tu jednu z nich vyhrala nad Andreou :)))

738
Yaya
Reagovat

Martin má výhodu, že je jediný Slovák a jediný kluk.

739
suzzy
Reagovat

@Motýlek Já z ní měla nejdřív opravdu hodně nepříjemný pocit. Ani nechci psát jak špatný. O to víc mě překvapuje jak si mě pak získala. Teď věřím ve výhru.

740
Monika
Reagovat

@dolores: To ne Vendu tam dostanes, uz tohle je na nej super umisteni:-))) Ja jsem stastna, ze porazil Andreu a stal se nejlepsim clenem v Darta tymu.

741
cedarin
Reagovat

@Motylek: ahoj, i když poslední by měl být Martin, dnes hodně slabé, při zpěvu vypadal jako když vidí ducha, duet s Dušičkou velký průser. Martin vypadal jak tlustá američanka v přechodu a do toho tam Dušička má erotické vzdychy. Panoptikum

742
-bé-bé-
Reagovat

eliškovcov nepresvedčla…farba hlasu sa mi páči…ale ešte tam forma presahuje obsah…

743
dolores
Reagovat

@yeey: uricite to vyjde, som o tom presvedcena. Lo je vitazka jasnejsia ako na nocnej oblohe Polarka

744
priznivec.obecny
Reagovat

@Anta: Po tom jejím posledním songu? To bych asi obdržela kolotoč otázek typu „jak je tohle možný?“…

745
cedarin
Reagovat

@Anta: stihl jsem to celé vidět a dohnal jsem přímý přenos :D, reklamy medailonky a slepce jsem přetočil

746
bezík
Reagovat

@-bé-bé-: V jejím případě spíš obsah úplně chybí ;-)

747
suzzy
Reagovat

Dobře že nejhorší koučky skončily 4. I když Andree to nepřeju.

748
priznivec.obecny
Reagovat

Já bych si dala čokoládu.. a nemám :-(

749
cedarin
Reagovat

@priznivec.obecny: ahoj, přijď, já mám :D

750
dorka
Reagovat

Miluju Lolu, ale vyhrát by měla Andrea nebo Vendula. Je to snad o HLASe.

751
Ally
Reagovat

@priznivec.obecny:
já dneska zcela vyjinečně taky ne:)..nervy ? Tak budem slavit něčím jiným :)

752
Enaz
Reagovat

Simona?

753
Anta
Reagovat

@cedarin: :))) jsi rychlej

754
Enaz
Reagovat

Sakra :).

755
cedarin
Reagovat

@dorka: no právě že je to o Hlasu, proto by měla vyhrát Lo

756
Anta
Reagovat

@priznivec.obecny: tu mám vždycky :)) schovanou :)))

757
cedarin
Reagovat

Lola je fakt miláček

758
dolores
Reagovat

bebe, mala si na mysli, ze Eliskiny fans sa chceli pomstit a posielali Anree antihlasy ?

759
PK
Reagovat

já tu Lolinu přirozenost miluju! :))

760
-bé-bé-
Reagovat

bezík…nesúhlas…niič nie je bez obsahu…NIENTE

761
dorka
Reagovat

@cedarin: ne ne.. ona je TAK KOUZELNÁ… že si ani nevšimneš, jak ty ostatní vážně zpívají ;-)

762
dolores
Reagovat

takmer vsetci sme tu za vitazstvo Lo, je to vobec mozne, takato zhoda na Panakovi ?????

763
jab
Reagovat

@Ally: Mám vodku :-)

764
cedarin
Reagovat

@dorka: a Lo zpívá nevážně?

765
priznivec.obecny
Reagovat

@Ally: Ohřívat si jídlo nebudu..tak jsem vzala zavděk plátkovým sýrem a chlebem, no čokoláda to není…

766
Anta
Reagovat

Pepa bojuje :))

767
dolores
Reagovat

@priznivec.obecny: mam tu pri sebe Kofilu, mam ti poslat ?

768
dorka
Reagovat

z těchto dvou raději Martin – Lolu by ty prachy zabily

769
bezík
Reagovat

@-bé-bé-: No dobře, pokud za obsah považuješ i vakuum tak budiž ;-) :D

770
priznivec.obecny
Reagovat

@priznivec.obecny: A něco ostřejšího taky nemám..možná naštěstí :-))))

771
cedarin
Reagovat

@dorka: a jak to víš, to jsou teda argumenty

772
-bé-bé-
Reagovat

tak neviem, možno aj to Andree uškodilo…

773
Enaz
Reagovat

Jo :).

774
Motylek
Reagovat

Dobrý je to……. zatím dobrý…. Martin 3.

775
PK
Reagovat

JO! Poprvý za všechny soutěže je moje osobní top dvojice i tou skutečnou :))

776
bezík
Reagovat

Zatím zcela spravedlivé.

777
cedarin
Reagovat

Lo a Vendula TOP 2, maximální spokojenost, přání vyslyšeno a teď Lola vítěz

778
priznivec.obecny
Reagovat

@dolores: Kofila, hm…to by jsi byla hodná :-))) a tu velkou ?;)

779
Anta
Reagovat

Tak to jo, do finálové dvojky Martin nepatřil

780
Enaz
Reagovat

@dorka:
:D, že ty si z nás děláš legraci? A nešla jsi spát s tím, že je to jedno? :D

781
Yaya
Reagovat

TOP 2 podle mých představ.

782
Ally
Reagovat

@priznivec.obecny:
no já jsem salát zavrhla.. :)

@ jab
ok, sice nejsem fit ,ale vytahuju aspon víno.. :)

783
cedarin
Reagovat

@Motylek: hele to jsou nervy

784
Monika
Reagovat

Obrovskej sympatak:-))))

785
dolores
Reagovat

woooooooooooooow, Vendula je v top2 !!! tak toto bolo mojim zelanim, ale zdalo sa ze absolutne nesplnitelnym !!! omg, a to ju raz porazil aj Zolo..

to, ze Martin nesiel do TOP5 je dokaz pre Tomasa, ze vo finale nemusi byt vzdy slovak :)

786
dolores
Reagovat

a teraz to musi dostat Lo, Vendula bude stastna aj za druhe miesto

787
-bé-bé-
Reagovat

bingo….bezíku…vákuum je to ten obsah…nič iné…len forma je vždy „onakvejšia“

788
Anta
Reagovat

LO !!!!!! :))) velká radost :))

789
cedarin
Reagovat

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

790
PK
Reagovat

yeeeeeeeeeeeeeeees!

791
Jai Kudo
Reagovat

Je to doma! :-D

792
Motylek
Reagovat

PANEBOŽE jupíííííííííí LOLA vítěz ☼ ☼ ☼ ♥ ♥ ♥

793
priznivec.obecny
Reagovat

Já bych to fakt jinak nepochopila. To je přesně vono! Lo vítězka :-)

794
Enaz
Reagovat

Tak a je to :). A předpokládám, že s dost velkým náskokem.
A Vendulce to přeju … v dobrém … ve finále jsem ji chtěla.

795
jab
Reagovat

Lo skvělé, spokojenost :-). Podruhé v řadě to dopadlo podle mých představ :-D

796
priznivec.obecny
Reagovat

No, ted mě LO DOSTALA:-)))))). Jestli si to opravdu zasloužila :)))))))

797
PK
Reagovat

pro mě ideální TOP2, přičemž ta nejlepší zvítězila :)

798
Jai Kudo
Reagovat

@priznivec.obecny: Víno došlo, škoda, ale mám tady zelený čaj! A zmrzlinu!

799
Yaya
Reagovat

Huraaaaaaaa. A kromě Lo to přeju i Pepovi.

800
Anta
Reagovat

Tak když měl panáček společného jednoho favorita, celkem neuvěřitelně, měl by to teď ……..zapít :))

801
cedarin
Reagovat

Lo je miláček, odložila šek a vzala si kytku :)

802
jab
Reagovat

Nejdřív kluci z Chile, teďka Lo, dneska mám fakt šťastný den :-).

803
Jai Kudo
Reagovat

@Anta: SOuhlas, kam půjdem???

804
Ally
Reagovat

já nějak nemám radostí slov :)..i Vendula vypadala , že jí to i přeje

805
cedarin
Reagovat

Možná jetě mohli popřát Vendule ke skvělému druhému místu

806
Motylek
Reagovat

a ještě Recovery….. fantastico

807
Enaz
Reagovat

Jo :). Dobrý konec. A prý nemá hlas. Že Dorko :).

808
Anta
Reagovat

@Jai Kudo: v moravské metropoli jsem často :))

809
priznivec.obecny
Reagovat

@Anta: Já jsem dneska dost ospalá, já už se teda de fakto stejně motám, …takže já vlastně oslavuju :-).
Tak dáváme Recovery ;)…

Hlas skoro ve všem fakt bodoval, ale to „odborně“ posoudíme v následujících dnech. Ale celkově – trefa!

810
Anta
Reagovat

Skvělej závěr – Lo :)

811
PK
Reagovat

ty jo, já ji fakt zbožňuju :)))))

812
dolores
Reagovat

a je to v suchu. pre mna uplne idealne ukoncenie. a vlastne super by bolo mat tam aj Kristinu, ale neva.. Lo je jedina mozna vitazka, citila som to od zaciatku. jej vynimocnost sa len tak nevidi. a tesim sa ako si kliknem na YT na jej dnesnu Zagorku a na Vendulinu Spinarku

priznivce , mam len malu Kofilu, ale na noc by ti mala stacit :))

813
Motylek
Reagovat

Nádherný večer dneska…. ☼ ☼ ☼ ♪ ♫
všem krásnou dobrou noc
Cedárku pá :-*

814
Jai Kudo
Reagovat

Lo a Kosheen – nejdál!

815
Bedy
Reagovat

Teda nezlobte se na mě, ale ten konec byl totálně trapnej.
Vítězství Loly, budiž.., ovšem skoro nikdo z diváků netleskal – na Vendulu úplně zapomněli, sama odešla dozadu a nic, ani zmínka o 2. místě – vyjadřování a chování Loly beru, ona už je prostě taková.. a ten vítězný song? CO to mělo proboha být? To má být show na úrovni?… trapas..

816
Ferda
Reagovat

nejkrásnější slova na konec….. to je mazec :D

817
bezík
Reagovat

Kosheen, ideální závěr Hlasu ;-)

818
Yaya
Reagovat

Kosheen Lo sedí nejlíp.

819
dorka
Reagovat

@Enaz: hlas lidu, hlas boží :-) – a ne, proti těm dvěma fakt hlas neměla :-) ale tu výhru jí moc přeju, snad se nenechá obrat …

820
Jai Kudo
Reagovat

@Anta: Však máš mail, kdybys měla cestu do Brna a až budeš mít náladu rád si pokecám, já můžu skoro kdykoliv teď ;) Dneska to teda stálo za to…..

821
priznivec.obecny
Reagovat

@dolores: Tak já už si „pochutnala“ na chlebu se sýrem, tak malá Kofila už mi bude asi stačit :-).

822
yeey
Reagovat

no tak supeeeer, pratele :-))) ale ze tu bylo syckovani… co????? :-DDD beziku?? :-DD

823
cedarin
Reagovat

@Motylek: dobrou krásnou noc, úžasný

824
dolores
Reagovat

@cedarin: to teda mohli :/
je to udel druhych miest. to tretie sa este riesi, ale z top2 sa riesi uz len vitaz. nevadi, Vendula je urcite happy a Lole to evidentne priala.

825
-bé-bé-
Reagovat

takže je čas ísť…Lo je LO…“bohem políbená“…ľudia sa prebúdzajú…spojila popárov aj rokárou

826
Bedy
Reagovat

Jinak jsem s vítězkou osobně spokojený.., zpívá suprově.., jen mi prostě ten závěr show přišel dost nezvládnutý od produkce i moderátorů.

827
bezík
Reagovat

@yeey: sýčkování je třeba, jinak by to nedopadlo ! :D

828
Monika
Reagovat

no konecne, zas mi to spadlo…tak nakonec fajn zaver, jedine co jsem fakt nechtela a komu jsem to neprala byla Andrea, uz jen ten jeji pohled nesympatickej, ze nevyhrala, urcite pomyslela na lepsi umisteni

829
dolores
Reagovat

@-bé-bé-: nielen poparov a rockerov, ale i milovnikov jazzu, folku, proste neuveritelne aky siroky zaber tato dievcina ma :-O

830
Monika
Reagovat

a mam radost i za martina, byt je to takove horke..ale stvaly me porad ty dohady, ze dostaval nejmene hlasu…no dneska to podelal na maximum a stejne..kdepak Elis zdaleka nebyla tak silnej souper, jak se zdalo…tam byla nejmensi smskova sila hlasu..

831
bezík
Reagovat

@yeey: syckovani je třeba, jinak by to nedopadlo ;-)

832
Jai Kudo
Reagovat

Pro Tomáše a jiné statistiky:
Průběžné výsledky:
Andrea Holá ( 19 % )
Lenka Hrůzová ( 31 % )
Martin Císar ( 25 % )
Vendula Příhodová ( 25 % )

833
Enaz
Reagovat

@dorka: Tak hlavně to není tvá věc, že? :D
Ani má.
Jestli se nechá obrat, tak je to jen její problém a rozhodně to na tom nebude hůř než před výhrou :).
A že jsi máš hudební hluch ? To nevadí … i s tím se dá žít :).
Přeji ti dobrou noc.

834
cedarin
Reagovat

@dolores: ahoj, máš pravdu, ten druhý je vždy nejvíc odbytý, jen mi přišlo, že Vendula byla úplně opominuta, ale jak píšeš, byla spokojená a lo to přála, mně se Vendula po Lo z té čtyřky líbila nejvíc, navíc mi sedí jako člověk, mám z ní velmi příjemný pocit

835
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: To mas odkud?

836
dolores
Reagovat

@Bedy: s tou Vendulou suhlasim, ze ju opomenuli, ale nechapem, co mas proti Kosheen- poslednemu vystupeniu Lo, ktorym zaziarila vo vybere na slepo ?

837
Ally
Reagovat

@-bé-bé-:
jj..sice je to živel :) nebo právě proto..jeto takové..čisté ? ted mě nenapadá slovo..(a to čtu zrovna Joanne Harris, jestli neznáš.. ? :)
nepamatuju asi od dob Anety
dobrou všem

838
yeey
Reagovat

@bezík: v tom pripade si to vskutku genialne pojistil :-DD

839
Monika
Reagovat

Tak Vendula ani ve snu necekala, ze by to mohla vyhrat, tam vsichni vedeli, ze na Lo nebudou stacit…takze je uricte hrozne stastna…ja mam radost z Martina.. vendula a Lola byly favoritky od zacatku, ale martas se tam prokousal uplne z neznama, ja si ho ve VNS ani nevsimnula

840
bezík
Reagovat

@Monika: Ale vyplývá z toho, že podpora staršího Kozlíka byla mnohem větší, než by jeden řekl, když Vendulu jednou porazil.

841
bezík
Reagovat

@yeey: Jasná věc ! :D :D

842
Monika
Reagovat

@bezík: Podle me Vendule hrozne pomohla ta pisen Tenkrat na zapade zazpivala ji pro Novaka fakt velmi vkusne….tenhle song pokud clovek vylozene nepokazi je vzdy zasah do penezek…to bylo imho stezejni

843
dolores
Reagovat

@Monika: navacsia haluz vecera bol pohlad na kysle xichty Dary a Marty po vyhlaseni stvrteho miesta :)))) to si este musim pozriet v reprize :D

844
yeey
Reagovat

@bezík: a podpora BaM mozna jeste mensi, nez jsme cekali :-)) i kdyz ono po tech silenostech, co tam Martin dneska predvedl, mi vlastne prislo 4. misto Andrey velmi nespravedlive :-DD

845
priznivec.obecny
Reagovat

@Jai Kudo: Díky:). Málem jsem přehlídla zmrzku.

846
Monika
Reagovat

Andree uskodila nejvic nesympatcinost, bylo hodne odpudiva na prvni pohled, plus ten duet s babama byl prisernej, Prenosilkou to tez nevylepsila, jedinej ten knirac byl dobrej, ale zase neznamej pro dost ldii..Purple rain se rozhodne nekonalo, proto ji predhonil i slabsi Martin.

847
jab
Reagovat

@Monika: Tak mě se líbil už ve VNS, zaujala mě právě jeho barva hlasu, ale v tu chvíli jsem moc nepočítal, že by to měl dotáhnout aspoň do živáků.

848
Monika
Reagovat

@jab: fakt? tak to jsi borec, ja nevim co jsem tu psala, ale jak se znam tak urcite neco..fuj to tlusty prase jde dal? vzdyt byl zoufale nudnej:-))))

849
jab
Reagovat

@yeey: Tak ve druhém kole se mi líbil o dost víc než Andrea, i když intonačně byk proti ní horší

850
priznivec.obecny
Reagovat

Tak a teď bude chvíli volno. Takové prázdniny. A pár z nás čeká australský XF ;). Teda jestli se Vojta zase ujme rekapů.
Tak brou :-)

851
Monika
Reagovat

@yeey: no ja si myslim, ze kdyby mel martin svuj den hrave Vendulu porazil..vzdyt tam dnes predvadel skolni besidku a karaoke..kez by odhalily vysledky hlasovani:-))) by se mozna Tomas zblaznil, ze Zolo byl vendule dost blizko….

852
dolores
Reagovat

@cedarin: tak to sa mi snad sniva, zeby sme sa po prvykrat v zivote zhodli na top2 ? :-O :))) mozno si to tu necital, ale Vendula je moja oblubenkyna najprv trochu od subojov, a potom definitivne od KO.

853
yeey
Reagovat

@dolores: presne tak, mozna to tu postoprvni zopakuju, ale Martu miluju, ALE tady tohle posledni misto jsem ji opravdu s gustem pral :-)) a musim rict, ze i dal mi to poradi koucu sedi – vejtaha a pozer vsech pozeru Majk na tretim a svete div se, MD na druhem mi vubec nevadi – letos se bohuzel o hejtovani zaslouzili predevsim Darta a Majk… no a Pepa… jak pravila Lola… „to je klasik“ :-DD

854
PK
Reagovat

@Monika: Já myslím, že Zolo v 3. finále moc blízko Vendule nebyl, to, že ji předtím porazil, bylo imho dáno jen tím, že měla úplně nevhodnou píseň + hlasy sebrala Lo díky Časy se mění. Já jsem moc rád za její celkové 2. místo, nevěřil jsem, že se dostane tak vysoko.

855
jab
Reagovat

@Monika: Zas tak mě nepřeceňuj, dost mu u mne pomohlo i to, že ho vysílali v díle, kde kromě něj a tuším ještě Natálie Hatalové nebyl pro mne nikdo kdovíjak zajímavý. Pro mne on letos zastupoval ten typ lidí, kteří zaujmou (i když vyloženě nezazáří) na castingu a ač se nima příliš nepočítá, tak dokážou překvapit a nakonec se dostat daleko. Loni to byla pro mne Kika Debnárová, předtím třeba Dominika Stará (taky nepatřila před prvním semi mezi favority).

856
cedarin
Reagovat

@dolores: už to bude tak, čítal som to, aj ja som si pral Vendulu v TOP 2 a splnilo sa

857
Monika
Reagovat

A vite z ceho mam desnou radost, ze Darta vyhodily Martina, podotykam, ze ho porazila totalne prumerna a uz v te dobe nezajimava Jana u ktere bylo jasne, ze daleko nejde. Tak jim to ted pekne natrel, pac dosel z jejich tymu nejdal:-)))

858
-bé-bé-
Reagovat

Ally nepoznám ale spoznám…ak je to zaujímavé…jo jo čistota tá plynie zo srdca…dúfajme však že v ňom zostane aj keď svet okolo sa zrúti…úkýzalo sa, že je dobré „zostať sebou“ samozrejme i talent je v tom…tých čo prehrávajú je dosť…a na úsmev bez „očí“ už málokto skočí

dolly…yes…ukázala sa ako v SS…rozmanitosť formy je možná…ak je tam obsah…forma ho len podporí

859
dolores
Reagovat

mne sa Martin vo VNS nepacil vobec, urcite by som sa mu neotocila. najviac ma zaujal hned v suboji s Rybnickom. tam bol skvely, najlepsi, co som od neho pocula. potom este Recovery, a potom uz len piemer, lepsi alebo horsi. porazil dnes Andreu, lebo ako balicek bol komplexnejsi.

860
Enaz
Reagovat

@Monika:
Martin na Vendulu nemá. Sice asi zatím, ale nenalhávej si, že by mohl uspět. Krásný hlas prostě nestačí. Byl nervózní stejně jako Lo, ale měl horšího kouče a hlavně méně zkušeností.
Když bude chtít, tak se vyzpívá. Tohle je určitě slušný start.

861
cedarin
Reagovat

@yeey: Dušička a pozer? slabé slovo, když jsem ho dnes zase viděl, jak tam stojí a má ruku na srdci…šašek, Ypsylon, jemu se dá jen smát za ta teatrální gesta a ještě to dělá tak nějak amatérsky, on je fakt k smíchu

862
dolores
Reagovat

@cedarin: ked uz po slovensky, tak prial, nie pral :)))

863
Monika
Reagovat

@Enaz: mit na nekoho a porazit je rozdil…..Martin na Vendulu nemel, ale porazit ji mohl…kdyby to dneska tak nezvoral, vzdyt to je uspech, byl suverenne nejhorsi za dnesek a stejne porazil Andreu

864
bezík
Reagovat

Ten „hlasující Novák“ mě čím dál víc překvapuje. Finále poslední SS, letošní Hlas, že by se přeci jen něco v hlavách lidí měnilo k lepšímu ? O to víc je mi líto, že ty dvě důry nenechaly do živáků postoupit Bašku, jsem si skoro jistý že dneska by tam byla místo hujerky. Ale člověk nemůže chtít všechno.

865
yeey
Reagovat

@cedarin: k Majkovi vskutku nemam slov, jako kouc stal absolutne za hovno a jeste posledni live show totalne pohrbil sveho sverence tim, ze si (UZ ZASE) potreboval udelat promo – jako by se Martin sam neztrapnil uz dost…. fakt Darta a Majk – 2 obrovske propadaky letosniho Hlasu….

866
cedarin
Reagovat

@dolores: vidíš, a to jsem se tak snažil :-)))

867
Monika
Reagovat

@dolores: ja bych se martinovi take neotocila..ani jsem ho nezaregistrovala…poprve jsem si ho vsimla az v duelu s janou a od te doby mu moc fandim:-)

868
cedarin
Reagovat

@yeey: tak Dartu nekomentuju jen z vrozené úcty k tobě, je mi jasné, jak trpíš, nechci tě trápit, ale Dušička mě fakt dostal, už chybí příště jen to dvojkřeslo s … a bude to komplet

869
bezík
Reagovat

@Monika: Já jsem ho zaregistroval poprvé v duelu s Éliškou, přišel mi jako nadějný chlapec. Ale že dojde do finále do TOP 3 bych netipoval.

870
Monika
Reagovat

@bezík: to ti podepisu..jsem tez presvedcena, ze Baska by sla do GF, sympatie jsou pro divaka strasne dulezite, Andrea lidi spise odpuzovala nez pritahovala…Baska by v GF s nejvetsi pravdepodobnosti skutecne byla

871
Enaz
Reagovat

@Monika: Andreu porazil podle mne proto, že byla nejnesympatičtější.
A máš pravdu. Úspěch to byl.

872
Monika
Reagovat

@Enaz: V tom s tebou nepolemizuju:-))) Sympatie hrajou obrovskou roli.

873
yeey
Reagovat

@cedarin: to si jako komentuj, ja uprimne k me oblibenkyni nemam slov :-DD uz sem koukal Die Happy na stranky, kdy maj nakej pro me dostupnej koncert, protoze po tomhle si opravdu nutne potrebuju pripomenout, proc mam Martu rad :-))

874
dolores
Reagovat

@cedarin: ale na Majka az tak zly nazor nemam ako ty, sice sa v sutazi dost skompromitoval, ale beriem ho ako Martina – neskuseneho v tejto televiznej brandzi. :))) on je taky slusnacky raper milujuci travu :D a pritazlivy ako chlap. ale velku rapersku buducnost mu nedavam. podobne ako Rytmus uz padol do verejnej komercie a to fanusikovia rapu nemaju radi.

875
PK
Reagovat

Mě by zajímalo, kolik % kdo měl, jsem si skoro jistý, že 2.-4. místo bylo hodně těsné…

876
Monika
Reagovat

A jeste jedna vec Andree ublizila, zdaleka se nepriblizila ke svemu vykonu v Purple rain. Duel s babama byl strasnej, ta exhibice, ktera umi lepe tancovat a zpivat, byla pro divaka otresna. Prenosilku dost zvrzala, moje maminka nadala, proc ji tak przni. Povedla se ji jen ta Eurovize, ale to zas malokdo znal, na to dojela. Dnes ji proste chybel vykon na urovni Purple rain plus nesympatcikej look napomohly k tomu, ze ji porazil i slabej Martin.

877
cedarin
Reagovat

@dolores: mně zpočátku nevadil, měl jsem neutrální názor, zlý určitě nebude, ale všechno to „reperství“ mi u něj přijde jako rockerství u … jak se jmenovala, Simona? … jen hra, hodně špatná poza, od toho proslovu a světové premiery je mi opravdu jen k smíchu

878
dolores
Reagovat

@bezík: bude to asi tym, ze uz naozaj (aj podla slabej sledovanosti) to pozeraju len velki milovnici hudby a spevu aj v tej mladsej generacii. ono sa to tak nejako vycistilo od sportovych fanusikov, ktori tomu fandia len ako narodnemu zapoleniu :)) maju teraz futbal, takze sa sami odpratali na iny kanal :D

879
bezík
Reagovat

@Monika: Ten nápad dát Andree Přenosilku byl hodně blbej, resp. když to do ní poprvý slyšely tak to měly vyměnit. Čekal jsem to špatný, ale že to bude taková hrůza … kdo ten originál zná, tomu se musela otvírat kudla v kapse !

880
dolores
Reagovat

@PK: a tie vysledky, co daval Jai v 832 boli odkial? len nejaka haluz ? inak o tebe som si dlho myslela, ze si ona, a dnes si pisal v muzskom rode :))

881
Monika
Reagovat

@bezík: vsak moje maminka trpela:-))) stara garda, na Prenosilce vyrustala a z tohohle byla vytocena…..jj nakonec to byl blbej napad, ona znela spatne uz na te generalce

882
Jai Kudo
Reagovat

Z Lenčina facebooku: :D
prdelky dekuju vam moc!!!:***dekuju za vsechny ty hlasy,pozitivni ohlasy,nabidky,krasne vzkazy,penizky vrazene do mojeho postupu a proste za vsechno!!!:*udelam pro vsechny maximum,se vsema se poradne zlijeeem,vsechny pozvu:*menit se nehodlam,zustanu takova jako do ted,furt budu mit svoje nalady,furt bude prdeel xD..budu se vam snazit venovat jak tady,tak na ask,tak v hospudcee a ja nevim jeste kde:*proste miluju vas,mam ty nejlepsi fanousky:*posilam velkou pusu pro vsechny!:*
Asi je čas jít spát…..;) Mějte se.

883
yeey
Reagovat

@cedarin: presne tak, nejdriv byl v pohode, mozna ze zacatku nevedel, co od toho cekat… pak najednou vlastne zavetril obrovskou sanci rozsirit povedomi o sobe (hlavne do Cech) a zacal tak nejak vse podrizovat sve chamtive touze po slave…

884
dolores
Reagovat

@cedarin: ta svetova premiera, ak by patrila mne ako matke, citila by som sa trapne, ale verim tomu, ze mnoho mamiciek by bolo stastnych za takeho syna :)))))

885
Monika
Reagovat

@PK: Tak Lola je vsechny hodne zvalcovala, zbytek uz byl vyrovnanejsi, ale i tak si myslim, ze mezi Martinem a Andreou byla vetsi mezera. Andrea nebyla sympaticka ani trochu a lidi to z ni vycitili i ten medailonek byl takovej umelej…

886
bezík
Reagovat

Pepa je ale fakt jouda, jestli nekecal a vybral ten Katapult. On vybere něco, s čím si ani sám neví rady, neví, co na tom zpívat, tak to nakonec vyřve, co s tím podle něj měla asi dělat Lenka ?! Ještě že to šlo jako první kousek a rychle to upadlo v zapomnění. Naštěstí nějaký zázrakem tu zagorku vybral jakž-takž snesitelnou :D. Pepu co se výběrů týče „na saka nepúšťat“ :D

887
Monika
Reagovat

Skoda toho Martina, dneska jsem o nem slysela naposledy:-((( Vendula teda na solovku muzu taky rovnou zapomenout, ale do toho muzikalu se hodi. Tam bude mit sve misto, dobre zpiva, hraje, hejbe se, zakotvi tam jako Savka, Noskova a spol….

888
dolores
Reagovat

@Monika: presne, pre mna to bola uz na generalke neakceptovatelna verzia, len som nechapala to nadsenie aj tu aj u koucov. prva cast dole bola celkom nezaujimave karaoke, a ta druha o oktavu vyssie sice mala razny nastup a bola energicka, no tam sa ukazala ta exhibicia vo vyskach, aj ked technicky zvladnuta. prave tu sa markantne ukazalo, co o nej pisal predtym bezik, vrestanie pre efekt, nie pre vnutorne obohatenie piesne.
na rozdiel od teba sa mi nepozdavala ani Conchita, no asi preto, ze ten song som mala viac napocuvany este z ESC. chybala mi tam gradacia, ktoru tam Conchita mal(a) :D

889
dolores
Reagovat

vsetkym, ktori idu spat, dobru noc, ja idem este zehlit :((

890
Monika
Reagovat

No Lola ma stesti, ze je tak vyrazna, osobita, jina a ma krasnou barvu hlasu. Jinak pevecky si teda myslim, ze se ma od GG co ucit, zdaleka na tom neni tak dobre jako jsem si puvodne myslela. Duel byl blbej, ale to bylo hodne i vyberem, neslo s tim moc udelat. Ta Zagorka tez zadna hitparada i kdyz barva hlasu uzasna. No a Golden Eyes za me tez nebyla pecka. uz jsem slysela jistejsi verze.

891
Monika
Reagovat

@dolores: tak gradace tam samozrejme nebyla, v porovnani s originalem velmi slaba verze, prislo mi to i mnohem niz polozene, bylo to takove nijake, byt zazpivane asik ok, no ale na to co predvadela v Purple rain, jsem cekala mnohem lepsi vystoupeni ve vsech pisnich

892
bezík
Reagovat

Tomášku, tady máš nějaká procentíčka, určitě tě to učiní šťastným ;-) :D
http://www.tvsporty.cz/clanky/hlas–online-vysledky—finale.html

893
yeey
Reagovat

jinak TRETI damska vitezka v rade (dojebanej X Factor ani nelze povazovat za plnohodnotnou peveckou soutez), karta se nam vyrazne obraci, nestacim zirat…:-))) chudak Tomas :-)

894
Monika
Reagovat

@bezík: jo aha tak tady to vzal Jai, no tak to je ta klasicka fakova stranka, uz ve VV si takto delali reklamu, to se neda brat vazne:-)))

895
bezík
Reagovat

@890 Monika: imho nesmysl. Tyhle dvě děvčata jsou odlišné jako oheň a voda, každá používá úplně jiné prostředky, budou mít úplně jiné cílové publikum. Tím neříkám, že se Lenka nemá co učit ale určitě ne od GG ;-)

896
bezík
Reagovat

@Monika: No já vím ale pššššt, to nesmíš Tomášovi prozrazovat ! :D

897
yeey
Reagovat

@Monika: hlavne ze clovek musi dat lajk, aby ty garantovane vysledky videl :-DD

898
Enaz
Reagovat

Připojuji se k bezíkovi. Nedá se srovnávat Lo s GG a ani s Anetou. A ani s jinými :).
Můžeme srovnávat, od koho se nám převzatá písnička, a její podání, líbila, ale vždycky to bude o pocitu.
Mne třeba GG až tak moc neoslovila i když uznávám, že zpívá hodně dobře. Ale ona prostě nebude můj fanoušek. Měla jsem jiné, a ti mne zajímají, a chci vidět, co dělají dál.
A dobrou :).

899
frida
Reagovat

@Enaz: S tím bych moc nesouhlasila. Dobře si pamatuju Anetu, jak se ji též třásl mikrofon ostošest. Jestl ise to dá dohledat, tak se na to koukni. Vím, že hned, když jsem viděla klepající se mikrofon, vzomněla jsem si přesně na to. na hlasech obou to ovšem znát nebylo. Je pravda, že Aneta byla taková pevnější, myslím psychicky, Lenka je labilnější.

900
PK
Reagovat

@dolores: To byl nějaký pochybný zdroj :D A ano, jsem on. :)

901
Jai Kudo
Reagovat

@bezík: Jestli by se měla něco naučit nebo poučit od GG, tak o tom, co ji teď čeká po skončení spoutěže :( A hlavně se z toho neposrat….. :D

902
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Lo má jedinečnou barvu hlasu a vůbec na tom není hlasově špatně. Jasně, že by potřebovala nacvičit techniku. S tou Tinou to přecenila, myslel jsem si to. Ale já pořád slyším jak zazpívala tu Allison Moyet, to byl excelentní pěvěcký výkon, ty Kosheen ani Guano Apes taky není lehký zazpívat tak, aby to „bylo ono“. Spíš je otázka, jestli se dokáže „ukáznit“ natolik, aby se dokázala prosadit a udržet nahoře. Ale pro mě jednoznačně velký objev!

903
DJ Vlado
Reagovat

Ahoj všem! Ještě než se pustím do psaní rekapu, musím vás dopředu upozornit na jednu věc, se kterou se v mé části setkáte. Z vítězství Lenky mám velkou radost, je to pro mě aspoň částečná satisfakce za předčasné vyřazení Lucky a Kristínky :-) Ovšem jestli mám z něčeho ještě větší radost, je to fakt, že Andrea skončila na posledním místě. Proč? Hlavně proto, že už před čtrnácti dny jsem měl velmi nepříjemnou zkušenost s její rodinou, která na mě řvala, co si to dovoluju psát o jejich dceři. A včera, když jsem odcházel, ale ještě jsem si na cestu kupoval v bufetu pití, tak ke mně pan Holý přišel a vyhrožoval mi, že jestli nenapíšu, že Andrea byla nejlepší, tak si mě najde a zmrzačí mě. Já vám chci jenom oznámit, že se rozhodně nenechám zahnat do kouta a už vůbec ne od takového primitivního póvlu. V rekapu věnuju panu Holému jednu zdravici (přejatou od jednoho našeho bývalého premiéra), tak jen aby vás to potom nepřekvapilo :-) Mám bohužel podezření, že se mezi námi pohybuje udavač, který Andreině rodině donesl, že o ní nepíšu vždy pochvalně (myslím, že jmenovat ho nemusím, všichni víme o koho jde), protože pochybuju, že by se tento typ lidí dozvěděl o Panáčkovi sám od sebe. Zastrašit se ale rozhodně nenechám, protože už téměř 25 let u nás máme demokracii a žádný pan Holý z Městce Králové nebude omezovat moji svobodu slova. A pokud by útoky pokračovaly, tak to začnu řešit právně. Toť zatím vše, co jsem vám chtěl říct :-)

904
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: Ja s tebou naprosto souhlasim, ze Lola ma nadhernou barvu hlasu, kterou zboznuju plus dalsich milion pozitivnich veci. Nicmene pevecky ma co dohanet, vcera ani jeden jeji vykon neodpovidal vykonum GF. Duet byl zlej, castecne vyberem pisne, ale i tak v nem Lola nepodala zadnej mimoradnej vykon. U zagorky se ji tak strasne klepal hlas, mikrofon a vnitrne tolik trpela, ze to prenesla i na me a nedokazala jsem si to uzit. A Tina Turner no nechapu to nadseni tady, schvalne si to pust jen do sluchatek, to nebyl imho zadnej touchdown. GG podavala mnohem stabilnejsi vykony, byt nebyla muj salek caje.

905
dušan
Reagovat

@DJ Vlado: To snad není možné,že jsou urputní jsem si všiml,byl jsem na každém večeru….,ale tohle…Musím se přiznat,že když oznámili 4. místo,tak jsem si oddechl a pak už jsem to přál rovným dílem všem.U Martina by mi vítězství nevadilo a holkám jsem ho vysloveně přál.Vendula byla úžasná,Lo taky a jí to třeba opravdu pomůže odrazit se ode dna..Jeden můj postřeh na pana Holého-před začátkem přenosu jejich tým,, mňoukal“na fanoušky Venduly(reakce na záchranu koťat den předem),člověk si jenom říká,jak trapní jsou…

906
J
Reagovat

Takisto mam z Lenky velku radost. No Martin ma ani nesklamal, ale ani nepotesil. Nie tak samotnym vykonom, ako keby mal nejaky problem s hlasom. Myslim si, ze tolko nacvicoval az mu skoro odisiel hlas. Monika, vravela som ti, ze nebude posledny, ale takisto, ze nevyhra. Podla mna Habera mu nesadol, hlasom zlyhal, ale aj emociami. Takisto mam pocit, ze tuto piesen mu vybrali. Predpokladam, ze sa v mysli sustredil uz na The Power of Love. A toto vystupenie s prihliadnutim na hlas sa mi velmi pacilo. Z duetu s Majkom mal podla mna strach a to sa aj prejavilo + ten hlas. Neospravedlnujem to, clovek tyzden caka, co Martin zaspieva a je z toho viac menej sklamany. Ale to 3. miesto beriem ako spravodlive. Mne sa Andrea miestami zdala ukricana. Vendula ma prijemne prekvapila, ten hlas nic moc, ale ta technika. V tomto by si mal Martin od nej zobrat priklad. A studovat techniku spevu. Klobuk dole obe piesne sa mi pacili. Lo tak Zagorka vcelku dobra. Ale zlate oko bol vitaznym zvonenim.

Zahranicna piesen:
1. Lola (super!!!)
2. Vendula (pekne)
3. Martin (cakala som prepadak, naopak sa mi to velmi pacilo aj s tym chorym hlasom)
4. Andrea (piesen+spev+sympatia k sutaziacej)

Ceska/slovenska piesen:
1. Vendula (pekny song + pekne technicky cisto odspievane)
2. Lola (nepekny song + pekne odspievane)
3. Martin (s prizmurenim oka k choremu hlasu)
4. Andrea (piesen+spev+ sympatia k sutaziacej)

Songy s koucami priznam sa mi ani jeden nepacil, bud samotnom piesnou, alebo vystupenim.

907
Fialka09
Reagovat

Vlado, ty bláho, to je teda mazec!!! To už je fakt skoro na žalobu. Doufám, že si pan Holý a spol. tvůj dnešní rekap přečte :-))) A kdo je podle tebe ten „udavač“ z našich řad? Nějaký Maxxův nový nick?
Jinak včerejší večer super, umístění TOP 4 přesně podle mého přání, vítězství Loly pro mě úplná fantazie. Mám ohromnou radost.

908
DJ Vlado
Reagovat

@dušan: Myslím, že to o rodině Holých říká opravdu všechno, co jsou zač :-) Já si dokonce myslím, že ta reklama mezi vyhlášením 4. a 3. místa nebyla náhodná a že Andrea měla ze všech čtyř drtivě nejmenší počet hlasů, jinak by přece reklamu dali před vyhlášením vítěze :-) A ještě jsem udělal jeden postřeh – o přestávce šla Marta utírat Andree slzy, takže je jasné, že ta holka porážku absolutně neunesla :-)

909
J
Reagovat

@DJ Vlado: Inak Vlado sama za seba ti mozem povedat, ze suhlasim s tvojimi rekapmi a takisto aj so Scalexovi. Beriem aj to ako su niektore ovplyvnene sympatiami k spevackam. Ale v tomto som ovplyvnena aj ja a takisto aj ostatni. Nenechaj sa nikym zastrasit a uz najmenej spomenutou sutaziacou a jej rodinou, ktora si o sebe mysli zrejme viac nez naco ma. Ak je taka dobra ako si to A. H. a jej rodina myslia, tak nech nam to vsetkym dokaze v buducnosti. Ak sa dokaze sama presadit a to plati pre kohokolvek zo vsetkych sutaziacich tak potom imaginarny klobuk dole HLAS NEHLAS.

910
Monika
Reagovat

@J: No presne tak, ja se na to tady ptala, ale byl pry zdravy. No mne se teda vubec nezdalo, vzdyt mel hlasivky uplne v coudu, nebyl schopnej ze sebe dostat ani zadne tony, chrcelo to v nem dost prapodivne.

911
Prochor
Reagovat

903 – To je první věc, která mně na GF pobavila. Škoda, že jste si nedali přes hubu:-))

912
bezík
Reagovat

@Monika: Tréma je strašný svinstvo. Vzpomeň si na Lenku, jak říkala, že na jedný zkoušce vlastně kvůli trémě nic neodzpívala. Martin sice není tak „hrozný“ případ ale včera to na něj evidentně dolehlo, od toho se pak odvíjely problémy s hlasem.

913
J
Reagovat

@Monika: Monika za seba ti chcem povedat, ze som si s tebou rada vymienala nazory ohladom Martina. Viac ako z toho ako to vcera zaspieval som bola sklamana z toho jeho hlasu. Mohlo to byt lepsie. Ale az tak strasne ako si to poobede pisala to zasa nebolo. Ved ma zivot pred sebou. Musi sa otrkat a zlepsit po technickej stranke. Dufam, ze to co Majk sluboval aj splni, myslim tym spolupracu. Vies Majk ma v soubiznise urcite kontakty a budem rada ak tym pomoze nielen Martinovi, ale aj Kristine. Bolo by to skoda, keby sme uz o nich nepoculi, pretoze hlasy obaja maju nadherne.

914
bezík
Reagovat

@DJ Vlado: No to je pakáž, mě jsou tyhle hujeři vždycky krajně podezřelí. A místo aby si dali férový pěstní souboj s fanoušky Venduly :D , tak se vytahuje na osamělého rekapistu, posera jeden !

915
DJ Vlado
Reagovat

@Fialka09: Já ho nechci úplně na férovku jmenovat, ale Maxx to tentokrát není :-) Ale je tu jeden jediný člověk, který byl Andreou posedlý od samého začátku a napovědět můžu, že jeho nick není zrovna křesťanský (tedy jeho původní nick, pod kterým psal nejčastěji než si ho změnil podle jedné významné osobnosti českých dějin, avšak slovenského původu) :-)

916
-bé-bé-
Reagovat

Pekelný kníže?

Andrea tam niečo brblala o otcovi…a plakala…nie je ona náhodou pod jeho vplyvom???

917
juldafulda
Reagovat

@DJ Vlado: Andrea na dotaz na jméno + hlas vyjíždí na druhé stránce googla. Na to tu o ní něco najít to stačí i bez donašeče.

918
J
Reagovat

@Monika: Monika a podla mojho zdroja, len neviem, ci je to pravda nebol ani psychicky velmi v pohode. Nemyslim tym, ze sa stale len bal alebo mal tremu. Skus si zobrat aj to, ze tyzden predtym vyradil „favorizovane duo“, musel si urcite vypocut stiplave komenty. To ho urcite neospravedlnuje, ale dokazem ho pochopit. Plus to, ze bol jediny SK zastupca v GF, to samo o sebe je psychicky narocne. Ked vsetci od teba ocakavaju, ze nesklames. Plus tie piesne Habera a duet s Majkom, ak ti to nesadne, tak ako to mas najlepsie zaspievat. Vies je to narocna sutaz. Nam sa to lahko kritizuje, ale my nevidime to cele pozadie. Teraz je to pre neho ulava. Neskoncil posledny, ale ani nevyhral. Podla mna vsetci ocakavali vyhru Lo a Venduline songy boli famozne. Takze mu to 3. miesto nikto nebude vycitat. A ak ma spev rad ako tvrdil, moze sa zdokonalit a s Majkovou pomocou aj presadit, hoci nie masovo, ale aspon v SK. Aspon dufam aj on aj Kristina. Hoci casom. Necakam to hned. Lola je to uz na nej, ved to vyhrala. A myslim si, ze v ceskom soubiznise ju budu chciet, len to ci ona bude chciet robit kompromisy, ktore si soubiznis vyzaduje.

919
jab
Reagovat

@Monika: Martin na sobě může pracovat a pak se pokusit někam dostat zdola. Vendula nemusí být jen na muzikálech. stačí aby jí někdo napsal nějakou pěknou lyrickou věc, to by teoreticky nemuselo být tak náročné jako napsat ideální hit pro Stýblovou.

920
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: ja si myslim, ze tahle povedena rodinka urcite hledala clanky po netu horem dolem, naprasit to podle me nebyla potreba… ale vim, o kom mluvis…

921
-bé-bé-
Reagovat

jab…Veronika má nejaký hit??? Tak, Martin to zvládol dobre…mne sa ten Power of love páčil…ešte si ho musím vypočuť…on ešte moc dá na vonkajšie autority…tie jeho „hľadajúce oči“ tomu nasvedčujú…potrebuje sa vrátiť do vnútra, kde treba mať skúsenosti…

922
J
Reagovat

@-bé-bé-: Mne bolo tento tyzden povedane, ze je pod velkym tlakom a nie prilis psychicky v pohode (od niekoho, kto sa to dozvedel od niekoho atd). Preto som neocakavala tak, ako ini, ze to bude super. Plus tie piesne. Ale podrzali ho skalni fans. Odo mna dostal 9 sms. A to je najviac kolko som komu poslala. Preco? Pretoze napriek neuspechom v zivych prenosoch sa mi paci jeho farba hlasu. Skoda ju nevyuzit.

923
J
Reagovat

Viete, z coho by som mala naozajstnu radost, keby Lola chcela naspievat nejaku novu vec cesko-slovensku s Martinom. Tie ich krasne hlasy spolu pocut. A kedze by slo piesen nahranu v studiu a nie o sutaz v speve, tak by to bolo urcite pekne. Tiez by to zaviselo od hudby a textu. Ale moji dvaja oblubenci by mi takto urobili nesmiernu radost.

924
jab
Reagovat

@jab: Nemá, vím jenom o Too Hard To Break Through, kterou jí napsali broci z Randal Group hned po soutěži. Pak už nevím, že by přišla s nějakou novou písní, ale to je možná jen tím, že ji tolik nesleduju :-).

925
jab
Reagovat

Teda 924 byl pro bé-bé, ne pro mne :-D

926
-bé-bé-
Reagovat

aha, tiež ju nesledujem ale toto som myslím počula…nepamätám si to už…dík

j …no jo duety…to by bola naozaj pecka, keby sa tie hlasy spojili

927
DJ Vlado
Reagovat

@J: a @bezík: Díky moc za podporu :-)

@-bé-bé-: Ano, to je on (i když ten nick byl trošku jiný) :-) A to, že je Andrea pod vlivem otce, je celkem evidentní :-) On je něco jako pan Ištvanec, i když teda vypadá o dost hůř (jako prase křížené s mravenečníkem) :-D

@yeey: Asi máš pravdu, možná dotyčného podezřívám zbytečně :-) Nicméně to, že patří do jejich klanu je celkem jasné (vygůglil jsem si jeho IP a směřuje do Běrunic, což je kousek od Městce), mj. i podle toho, jak byl obsedantně posedlý Luckou (jakožto Andreinou soupeřkou z K.O.) a nevynechal jedinou příležitost, kdy si do ní mohl rejpnout :-)

928
jab
Reagovat

@-bé-bé-: No, když už jsme u toho Randalu a těch finalistů SS, co říkáš na tohle? http://www.youtube.com/watch?v=p-j4ySzPBg8
Když to vezmu za sebe, píseň jako celek není úplně špatná, ale taky to není Nevermind nebo Rieka. Pěkná melodie, líbí se mi textový námět (relativně neotřelý), formálně mi ten text taky přijde ok, možná trochu až na jednu kratší část v první sloce. Musím říct, že to má dobře napsaný a celkem zapamatovatelný refrém. Jestli se mi něco nelíbí, tak místy imho zbytečné využívání efektů (hlavně v tom „najdem sa keď spím“). Suma sumárum, na CD bych si to nejspíš nekoupil, ale v rádiu by mi to nevadilo a klidně bych si to i poslechl na nějakém open airu

929
-bé-bé-
Reagovat

vlado, aha, už si spomínam, to bolo zviera a nie knieža

jab….ja už som to raz počula, lebo si to tu spomínal a i tento dojem teraz po počutí pretrval: text sa mi páči dosť…lebo viem o čom to spieva, len tá hudba k tomu nie je dostatočná…nie je v tom prežitok, ktorý paradoxne v tom texte je…i keď ho písal muž…melódia je síce chytľavá…ale ku Kristínke mi nesedí…niečo menej tanečné by to chcelo…ale jej hlas som moc nespoznala…

930
jab
Reagovat

@-bé-bé-: Já jsem spíš hlavně očekával jinou aranž, kromě klávesáka si vlastně dala celá kapela pohov :-D. Myslím, že toho tehdy nahrávali víc, tak snad na dalších písních už budou zapojení :-). Je pravda, že sloka je spíš rytmická, jak ty říkáš taneční, a ani ten hlas tam nevyzní. Naopak refrém mi přijde o dost lepší, je spíš baladický a hlavně tam mnohem líp vyznívá Kristínin hlas, přesněji ty aspekty, podle kterých bych ho poznal i naslepo. Nicméně doufám, že se na youtube objeví i nějaká live verze, byl bych zvědavý, jak to vyzní tam.

931
-bé-bé-
Reagovat

baladický…no balada pre ňu je uno ťuťu…to by šlo…

932
Monika
Reagovat

@J: Velky dik, ze jsi tu byla. Dodavala jsi mi velkou podporu, hned me to fandeni Martinovi bavilo mnohem vic, tim ze jsem to mela s kym rozebirat. Hrozne prijemne to bylo v te tlupe obdivovatelu Loly najit nekoho koho ucaroval Martin jako me.
Jinak nevim, zda patris do okruhu pratel Martina, zda jsi s nim v kontaktu, ale pokud odpoved je ne, klidne ho zkontaktuj na FB, bude hrozne rad mit v pratelich nekoho jako jsi ty.

933
Monika
Reagovat

@jab: Ja myslim, ze jsi dost optimistickej ohledne budoucnosti:-)))) Vcera zhasla svetla a s nima vyhasnul Martin. Ma krasnou barvu hlasu, ale je s nim hrozne moc prace, do toho nikdo nepujde, nikdo mu nenabidne spolupraci, pac se do showbyznysu ani nehodi, vubec si ho tam nedokazu predstavit a on sam je hodne neprubojnej, tady to zamrzne na mrtvem bode. Andrea si zapeje nejake krovi v muzikalu. Vendula se tez usadi v muzikalu, na vic nema ani omylem, jeji barva hlasu je vubec nejhorsi, protoze je naprosto nejobycejnejsi, jak jen muze byt. Predpokladam, ze ji tovarna na superstaristy – Randdal group vyda nejakej cajdavej unylej singl, kterej se nechytne, jako vlastne drtiva vetsina vseho co pochazi z teto dilny. To je vylozene pohroma pro tihle mlade talentovane lidi, produkuji strasne sracky do supliky bez chuti a zapachu. Jen u Loly si dokazu predstavit, ze by z toho mohlo neco byt, byt jsem skepticka i v tomto pripade.

934
cedarin
Reagovat

@DJ Vlado: DJ, tak to je tedy síla, to jen dokazuje, že jak Andrea (ta by z toho ještě mohla vyrůst), tak hlavně její rodina nejsou na showbusiness připraveni a ta holka nikdy nebude úspěšná i kdyby svině na psu jela.
Ta holka je vlastně chudák, kdo ví, co jí tlučou do hlavy. Spíš mě překvapuje, že dospělý člověk je něčeho takového schopen, ale evidentně ano.
A neboj, my tě nedáme, Holého z Městce srovnáme. Cvrnkneme mu do kuliček, upadne mu pumprdlíček!!!

935
cedarin
Reagovat

@Monika: podle toho, co popsal DJ se Andrea nechytne ani v muzikálu, protože ji kariéru kdekoliv zničí její otec

936
Monika
Reagovat

@cedarin: No on na ni MD docela trpel, myslim, ze ji neco nabidne:-))

937
yeey
Reagovat

@cedarin: taky si myslim, ze Andrea za nic moc nemuze, ona je proste asi jen trochu naivni, neni to zla holka a je mi ji lito, ze ji delaji fotrik a vsichni ti hujeri takovou ostudu… na ni asi ma rodina velky vliv… ji to casem treba dojde – ale talent ma, pile ji taky nechybi, takze na ty divadla a muzikaly to klidne muze byt, vsak uz vlastne nekde hraje… a ze brecela po vyrazeni? no booze, bylo ji asi lito, ze se lidem libila nejmin… kdyz ji rodina, jecici fandove v hale a koucky porad cpou do hlavy, jak je uzasna, tak je pak stret s realitou celkem krutej…

938
jab
Reagovat

@Monika: Prosímtě a proč by museli všichni účastníci těchhle soutěží jít nutně do showbyznysu? O hodně lidech z minulých řad není slyšet, ale přesto se muzice věnují a to bym ohl být Martinův případ. Třeba se fakt vyzpívá s nějakou kapelou, ono je to dost o štěstí, jestli se mu podaří kolem Trnavy najít hudební zázemí nebo ho někdo osloví, že by ho chtěl jako zpěváka do kapely. Třeba o něm už masy nikdy neuslyší, ale hudbě se při troše štěstí může věnovat nadále. Obdobný případ Vendula s Andreou, taky můžou zezačátku obrážet aspoň regionální scény. To, že si někdo někoho vyhlídne, jako občas Graussovci, na to taky nesázím.
Já bych teda neřekl že Randal produkuje sračky. Samozřejmě ty singly, které oni sami napsali asi není nic, co by se masově uchytilo, není to úplně blbé, ale je to většinou poměrně obyčejné. Na druhou stranu však u nich mj. nahrávali i Bijouterrier a to má teda ke sr***e setsakra daleko :-D. A myslím, že té slušnější a kvalitnější muziky produkovali víc. Například tohle: http://www.youtube.com/watch?v=KspkA07RjAc. Obecně bych řekl, že výhodnější to mají ti, kteří si umí píseň sami napsat a pak tam jedou jen nahrávat, protože po produkční stránce je Randal imho dost kvalitní.

939
jab
Reagovat

@yeey: Souhlas, jen bych dodal, že jí je 17, v tomhle věku člověk tyhle věci bere a prožívá emotivněji než třeba po dvacítce…

940
J
Reagovat

@Monika: Ja nie som fb typ. Ja som info mala od niekoho, kto v Blave studuje. Vies ono Trnava nie je daleko od Blavy. A tie hlasky sa medzi 19-23 roznesu obzvlast ak sa dostal do Spirit timu. Ale ani zdroj mi nebol schopny potvrdit, ci vsetko je pravda. Je to ako ked niekto nieco povie dakomu, ten k tomu mozno nieco prida a posle to dalej. Dalsi to znova okoreni… A myslim si to vazne, ze tych 2 Martina a Kristiny by bola skoda. Su este velmi mladi a mozu sa spevacky vyvijat.

941
Monika
Reagovat

No Andrea nebude zadnej andel, stacilo mi sledovat, jak „prala“ postupy ostatnim grandfinalistum a jak s ni vychazeli. Domnivam se, ze byla ze vsech nejmene oblibena, vzdyt i vetsina akci se odehravala bez ni a na otazku komu to prejete nejmin, by imho jeji jmeno padlo nejcasteji.

942
yeey
Reagovat

@Monika: vim ze si to tu uz zminovala, ja sem si teda niceho takovyho nevsiml, imho ti od Darty meli dobrou partu… to uz mi spis prislo, ze je to Lola, od ktery si vsichni drzi odstup :-/

943
Monika
Reagovat

@jab: No ja se vzdycky desim kdyz Randal slozi nejakej song pro exsuperstaristu, protoze to je predem jasna srajda. Ja uz od nich slysela tolik veci a vsechno bylo na prd, neznam jedinej kloudnej song, kterej by mel potencial hitu. Pokud se nekdo chce fakt proslavit musi napsat neco jako Cesta a ne ty pdoprumerne songy Randalu. Ja nikdy nechapala nadseni pro Smejkala, vzdyt je to tak strasna uspavacka bez gradace, napeti, z toho nikdy nemohlo vylezt nic kloudneho. I kdyz teda v porovnani se zbytkem to je jeste to lepsi, byt stejne neposlouchatelne.

944
cedarin
Reagovat

@yeey: no přesně, proto jsem psal, že je mi jí vlastně líto. Pokud jí tlučou do hlavy, jak je úžasná a dokonalá, Dara jí řekne, že její druhé jméno je Hlas atd, pak střet s realitou musí být docela nepříjemný. Přitom má hlas, píli a všechno, co popisuješ, ale tento kontrast nemusí být nic lehkého. Navíc, pokud jí tatík bude prokazovat tuto medvědí službu, tak skončí dřív, než začne, ani za to nebude moct.

945
Monika
Reagovat

@yeey: Lolu mel strasne rad Martin, byl vylozene stastnej, ze ji tam ma v te skupince a muze si s nekym popovidat. On hodne trpel kvuli postave, strasne spatne snasel ruzne narazky na FB, zejmena od rodiny Blanky a Hole, to ho desne mrzelo. lola ho dost chapala a brala takoveho jakej je. Takova perlicka vzal Lolu i k sobe domu na Slovensko:-)))

946
bezík
Reagovat

@Monika: Řekl bych , že Lenku měly rády takové ty široké chápající duše, jako třeba Martin nebo Edita. Pro tu ambiciozní smečku byla jen jakýmsi nesrozumitelným exotem.

947
Tomáš
Reagovat

Takže to vyhrála Lo, no nakonec si to zasloužila. Je to milá a talentovaná holka tak snad jí ta výhra aspoň trochu zlepší život. Jestli mě ale něco doopravdy překvapilo tak to bylo druhé místo pro Vendulu, to bych vážně nečekal. Až do poslední vteřiny sem si myslel že skončí čtvrtá, dal bych za to pomalu ruku do ohně. Přišlo mi podle diskusí i podle ovací v sále že Martin a Andrea mají více příznivců, navíc je Vendula z celé čtveřice nejméně kontroverzní a navíc včera všechny její výkony byly totální průměr. Black Velvet zazpívala milionkrát líp kdysi Gába Al Dhábba a tou Špinarkou se Gunčíkové nepřiblížila ani pod paty. Hodně dietní podání, neměla čím zaujmout a fakt nechápu za co to 2.místo včera získala. Byla včera ze všech čtyř soutěžících nejméně výrazná a proto je to docela záhada. Jak tam zůstala stát jen s Lo tak už mi přišlo divné že porazila Andreu a dokonce i Martina a už sem se obával toho že jí MD ty hlasy zaplatil a že se bude opakovat scénář z Hlasu 1 kdy MDýho svěřenkyně porazila největší favoritku. Už mi to prostě bylo maximálně divný že je v Top 2 a fakt sem to už čekal. Naštěstí se tak ale nestalo a když vyhlásili vítězkou Lo tak mi spadnul doslova kámen ze srdce. O to víc mě ale štve že minule nedostal Zolo o trochu víc hlasů, když se mu jednou podařilo Vendulu porazit tak klidně mohl skončit v Hlasu druhý hned za Lo právě on. Na druhou stranu skončit druhý, stát tam až do konce a pak odejít stejně s prázdnou a ve chvíli kdy je všechna pozornost upřena jen na vítěze, tak to už je zase možná lepší být třetí nebo čtvrtý. Takže z tohoto pohledu to zase Vendule přeju. :D

948
Monika
Reagovat

@bezík: Dobre jsi to odhadnul, pominu-li Lolu tak dalsi Martinovou oblibenkyni byla Edita:-))))

949
Tomáš
Reagovat

Je ale fakt že Martinovi se včerejší večer bohužel taky opravdu nepovedl. Píseň od Habery nic moc, neurazilo to ani nenadchlo, taková nijaká prostě. Držel se zbytečně moc při zdi a mohl se do toho daleko víc opřít. The Power Of Love je jedna z mých nejoblíbenějších písniček, já tu píseň vyloženě miluju ale v Martinově podání se mi to bohužel nelíbilo ani trochu. Úplně to ztratilo to kouzlo jaké ta skladba má. Netuším jak to zpívá James Arthur protože jsem to od něj ještě neslyšel a nevím jestli se Martin chtěl přiblížit jemu ale nebylo to ono. Originálu se nic nevyrovná. Já sem Martinovi celý večer strašně moc držel palce ale bohužel mě pěvecky moc nenadchnul. Přesto si ale myslím že aspoň to druhé místo místo Venduly si zasloužil, když už za nic jiného tak aspoň za sympatie. Vždyť Vendula taky včera nijak nezářila. Kdyby Martin včera porazil Lo tak by to objektivně fér nebylo ale Vendulu porazit měl a mohl být druhý, je to škoda. Hodně mě taky překvapilo že Andrea skončila čtvrtá. Mě se teda včera už tradičně jako vždy nelíbila ale když sem slyšel ty ovace v sále tak sem se dost obával že Andrea bude v hlasování hodně vysoko a jestli sem u někoho očekával že ohrozí Lo tak to nebyla Vendula ale Andrea. Fakt sem se už včera bál že Lo porazí a vyhraje to nakonec ona. Ale asi rodina Holých místo posílání smsek víc vyhrožovala Vladovi a proto to dopadlo jak to dopadlo. :D

950
cedarin
Reagovat

@Tomáš: tak já jejímu druhému místu rozumím naprosto přesně. Vendulu evidentně nemáš rád, ale ať chceš nebo ne, zpívat opravdu umí a po celou dobu soutěže podávala (snad až na jeden) velmi vyrovnané a kvalitní výkony. Martin měl naprosti tomu jen jeden vyložený zásek a Andrea byla jednou nahoře, podruhé dole. Tím ani jednomu neupírám talent.
Nebudu se přít, jestli její včerejší songy někdo dřív nezazpíval lépe, ale poměřuju Vendulu v rámci Hlasu a ne všech pěveckých soutěží.
Ohledně ZolaTo, že ji jednou (v kole, kdy se jí zrovna nevedlo) náhodou porazil, ještě neznamená, že by tam včera stál on, mekta jeden umečenej, nevím, čím tě tak dostal, mně třeba přišel úplně marnej.

951
Tomáš
Reagovat

yeey: Tak podívej ty frajírku. Jak do toho nemůžeš počítat X Factor? Protože se ti to zrovna hodí? Tak to ale nefunguje. Pro mě třeba byla první řada Hlasu z roku 2012 taky totální fraška a estráda a proto teda mám tu soutěž opomíjet? Faktem prostě je že vítězové posledních tří pěveckých show v Československu jsou Sabina Křováková, Peter Bažík a Lenka Hrůzová takže jeden chlap tam prostě je a ty s tím nic neuděláš. Mimo jiné ještě aby to ženské nevyhrávaly když Nova s Markízou vždy tu největší pánskou konkurenci odstraní ještě předtím než začnou rozhodovat diváci. V prvním Hlasu to byl Hnilica, letos Ondra Mašík, Adam Urban a Tomi Furmaník. Jsi si jistý že by skutečně měly tyto soutěže ženské vítězky i kdyby ti nejsilnější mužští zpěváci nebyli produkcí odstraněni? To se to pak ženským vyhrává. Lo by to možná vyhrála i tak ale vsadím se o co chceš že kdyby tenkrát MD nezařízl Hnilicu tak ta tvoje Bagová by to nevyhrála ani omylem ty chytráku. :-) Nemyslím že by se obracela karta, to jen Nova Markíza v posledních třech letech nadržuje babám.

952
Tomáš
Reagovat

cedarin: Ok tak Vendula umí zpívat ale mě druhé místo překvapilo z jiných důvodů. Fakt to vypadalo že mají Martin a Andrea víc příznivců, Vendula byla z této čtveřice nejméně výrazná a kontroverzní. Takoví obvykle vypadávají jako první. Proto mě její stříbrné umístění překvapilo, ne kvůli jejímu zpěvu. Ale už je to jedno, jsem hrozně rád že to nevyhrála.

953
Monika
Reagovat

@Tomáš: Ja mam podobne pocity jako ty. Black Velvet od Gaby je uplne jine kafe, ma to vetsi grady, krasnejsi hlas, skvelej chraplak, u Venduly to bylo takove celkem pekne zazpivane, ale uz jsem si na to po chvili nevzpomela. Spinarka se mi tez mnohem vic libila od GG tady to bylo takove neurazi, nenadchne, plus ty priserne grimasy se tam vubec nehodily. Chybelo mi mrazeni v zadech, husi kuze, to do toho dokazala dat jen GG.
Na druhou stranu Vendule usnadnily postup do TOP 2 Andrea a Martin. Andrea je dost nesympaticka a zadnym svym vykonem vcera se nepriblizila k Purple rain, naopak silne za tim zaostavala. Martin pokazil co mohl, pro nej to vyslo jeste hodne dobre. Navic Spinarka je efekt na hlasy jako svina, jsem to videla u sve maminky, ktera z nich bude zpivat Spinarku? A kdy uz se bude zpivat Spinarka? Pokud to clovek vylozene nezkazi, je to prisun hlasu obrovskej.

954
yeey
Reagovat

@Monika: jak to vsechno vis?? :-OOO :-D

955
Monika
Reagovat

@yeey: Protoze me okouzlil, tak jsem to deni kolem nej vic sledovala, ale o ostatnich vim prdlajs:-))

956
yeey
Reagovat

ajaj to sem zase slapl do vosiho hnizda :-)

@cedarin: presne tak… ale tak treba z ty naivity vyroste, zla urcite neni, v tomhle nahodou Marte verim, ze by si ji tak neoblibila, kdyby to byla jen naka karierychtiva mura :-)

957
yeey
Reagovat

@Monika: ne ja jako spis jestli z fcb nebo si „smirovala“ nekde jinde ? ;-) ja si prave vubec Martina nak nevybavuju, ze by nekde neco takovyho resil…

958
Tomáš
Reagovat

956: Máš alergii na vosy? Tak to máš blbý….

959
Monika
Reagovat

@yeey: Kdyz me neco zajimalo, sla jsem primo ke zdroji, nemam rada info z druhe ruky:-))))

960
frida
Reagovat

Nejméně příznivců v sále měla Lola. Neměla tam totiž žádné davy z rodiště, školy, rodiny, jako ostatní. Ti tam měli týmy skandujících známých. Neříkám, že je to špatně, jen, že je to zkreslené. Neznamená, že když bouří dav rodiny Venduly s transparenty, ktarých je třeba 50, že tak uvažují všichni diváci. Těch může být několik tisíc.
Taky je pravda, že obyčejní fanoušci se tam ani nedostali, protože všechna místa byla obsazená,jak vy říkáte, hujerzájezdy. Lola vyhrála, protože ji posílal SMS téměř každý soudný divák. Takže to s těma lidma není tak zlí a maj uši, oči, srdce a hlavně, lidé nemají rádi pompéznost, vyzývavost, velké sebevědomí. Trošku skromnosti by těm holkám neuškodilo(Vendula a hlavně Andrea). Lidem se líbí typy, jako Aneta, žádná roztaženost, pokora
a taková ta opravdovost, jakou v sobě má Lola. To se nedá naučit, to člověk musí mít v sobě, nebo k tomu dorůst.

961
frida
Reagovat

Zlý

962
Tomáš
Reagovat

Pravdou je že Lo byla včera jednooká mezi slepými. Vendula byla naprosto průměrná a nezajímavá, Martinovi to kolo nevyšlo a Andreu bych vyřadil snad pokaždé kromě minulého kola kdy Elišku porazila zaslouženě. V takové sestavě to prostě Lo vyhrát zákonitě musela. Možná kdyby nebylo tolik talentů zaříznuto před živáky tak mohla mít Lo daleko větší konkurenci a mohlo to být mnohem napínavější. Přesto si ale po včerejšku myslím že to vyhrála ta pravá a že si Lo výhru opravdu zaslouží. Když už holka jako vítěz tak musí být osobitá jako loni Sabina nebo letos Lo. To potom beru.

963
nekran
Reagovat
964
Jai Kudo
Reagovat

@nekran: Na Vedrala docela dobrý koment, jen tak přemýšlím, jestli ta „těžká alternativa“ nebyla u ní jen „z nouze ctnost“. Že se jako k lepší kapele nebo muzice nedostala. Každopádně její další budoucnost bude asi docela zjímavá….

965
J
Reagovat

Viete, co je pre mna zaujimave. To, ze Lola isla na Slovensko do FUN RADIA. A druha zvlastnost, tie dietne otazky, ktore jej tam kladli. Cakala som, ze budu ohladom nej trosku ostrejsi (v zmysle kurioznejsi).

966
bezík
Reagovat

Honzík Vedralů už asi blbne z vedra :D nebo z dlouhodobého působení v idnes. Takový povrchní kecy … Mimo jiné, Kauflant není žádná „těžká alternativa“ , sice to není zrovna popík ale těžká alternativa vypadá fakt jinak :D Problém Kaflantu je spíš v tom, že není zase tak moc originální, podobnost s Už jsme doma je dost zřetelná a duchovně vězí spíš tak v 90tých letech než v současnosti. Ale nevidím žádný problém, aby Lenka současně působila ve víc projektech, včetně Kauflatnu pokud nim má osobní vazbu. Stavět to jako „buď a nebo“ je v dnešní době nesmysl.

967
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: som sokovana, ale asi sa to dalo cakat. daj si Vlado pozor, su to nebezpecni ludia, tito militantni pribuzni. pouzivaju a vyhrazaju sa primitivnymi mafianskymi praktikami, a asi ich to tak skoro neprejde. a vobec si nemyslim, ako tu chalani pisali, ze Andrea je len obetou svojho otca. myslim, ze je jednou z nich. je urcite velmi talentovana, ale od zaciatku na mna posobila, akoze idem aj cez mrtvoly, len nech to vyhram. to sa krasne dalo precitat z jej gest na podiu.
to, ze sa im podarilo odrovnat nielen Luciu, ale aj favoritku Elis, ich silno povzbudilo k vitazstvu, ktore sa nakoniec aj tak nekonalo a navyse sa to skoncilo na potupnom 4.mieste. jej slzy boli nielen od zialu, ale imho aj od zlosti.
pre ludi ako su oni je tazke prekusnut internetovu, ci akukolvek kritiku. nad niecim takym sa nedokazu povzniest. a to co si pisal o nej bolo len nevinnym bzucanim much, oproti tomu ako si tu decimoval niektorych chalanov alebo aj dievcata..
(skoda, ze sa do nej nepustil taky fracek Novotny, ten by si uz aj zasluzil par kopancov :))) )

968
dolores
Reagovat

@bezík: uplny suhlas !! ona je aj tak typ, co si bude robit to, co sa jej len zachce. ak by aj skoncila v komercii, je taka originalna a vynimocna, ze aj tam bude vycnievat a posobit ako altrenativec z nej planety :)) jej hrozi len jedno jedine zlo – a to je, aby nepodlahla zase drogam alebo inej zavislosti.

uz si sa jej nieco opytal ?

http://www.pluska.sk/soubiznis/zahranicny-soubiznis/zahranicne-celebrity/vitazka-hlasu-lo-hruzova-bude-online-pytajte-teraz-co-vas-zaujima.html

969
Tomáš
Reagovat

Kolik podle vás mohlo přijít do GF Hlasu celkem sms hlasů? Potěší mě každý kdo dá aspoň svůj tip nebo odhad v jakých číslech se to mohlo asi tak přibližně pohybovat.

970
DJ Vlado
Reagovat

@cedarin: a @dolores: I vám dvěma moc děkuju za podporu (stejně jako všem, kteří chování pana Holého odsuzujou) :-)
Dolly, já jsem se v rekapu (který jsem před chvílí vydal) snažil dát najevo, že mám rodinu Holých těžce na háku a že se jich nebojím :-) Ovšem tvůj příspěvek jsem si přečetl až poté, co jsem rekapm dopsal i vydal, takže nevím, jestli jsem udělal dobře, že jsem je provokoval :-( Každopádně ti můžu slíbi, že si na lidi tohoto typu dám pozor. Ale taky mi nepřijde, že bych o Andree napsal něco tak strašného, co by pak musela říkat Pappová? :-D

971
priznivec.obecny
Reagovat

@DJ Vlado: No, to je tedy situace. Andrea tohle vůbec nepotřčebuje, právě naopak. Tak aby nebrečela, když ji přesvědčují a takhle ochraňují. Pak ty prohry nikdy nezvládne. Buď ve střehu a souhlas, je to na žalobu! Nebo na přes ústa. A zrovna tahle holka, v které cítím talent jak sviňa.

972
priznivec.obecny
Reagovat

@yeey: Mám vlastně stejný úvahy.

973
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Tak to já si nemyslím, že by holky vyhrávaly proto, že jim Nova + Markíza nadržují. Ano, Bagová by možná nevyhrála, kdyby měla v cestě Hnilicu (i když tam to byl zájem MD a ne N+M), ale Lola by letos imho vyhrála, i kdyby Ondra a Adam nebyli odstraněni před živáky (oba byli skvělí, ale ne až tak výrazní jako ona). A v případě loňské SS to není pravda už vůbec, jelikož tam mužská konkurence odstraněna před živáky nebyla a Sabina to přesto vyhrála :-)

974
DJ Vlado
Reagovat

JInak teď píšu z Mekáče, kde je wifina, protože doma mám problémy s připojením, takže se třeba nedivte, kdybych až do rána (kdy na to přijde technik z UPC) neodepisoval. Díky za pochopení :-)

975
dušan
Reagovat

@Tomáš:jsi zamindrákovanej vůl,Tomáši-nic jiného mě na tvoji adresu nenapadá…..

976
Tomáš
Reagovat

DJ Vlado: Však loňskou Sabinu sem vůbec nezmiňoval. :-) Tam bylo to vítězství stoprocentně zasloužené a já jí to hrozně přál i když podle mě si výhru stejným dílem jako ona zasloužili i všichni tři nejlepší čeští kluci -Adam, Šafa a Jarda. Ale rozhodli diváci a bylo to tak naprosto v pořádku, dodnes pro mě Sabina patří k nejlepším vítězům. V prvním Hlasu myslím kdyby spolu Hnilica a Bagová nešli do souboje ale bojovali by až pak proti sobě v Live Show tak by ji podle mě Hnilica na hlasy diváků porazil a tudíž by byl vítěz on. Proto ho MD nebo produkce asi odstanili, protože byl pro ni až příliš silný soupeř. Ale letos k nadržování holkám skutečně docházelo, jak jinak si vysvětlit že všichni nejlepší a nejzajímavější chlapi byli vyřazeni už před živáky? Ano, Lola by to stejně vyhrála ale z ětch tří lidí co s ní včera byli v GF by tam možná nebyl ani jeden kdyby nevyhodili Ondru Mašíka, Adama Urbana a Tomiho Furmaníka. Koneckonců i ten Viktor byl nakonec zaříznut Pepou kvůli úplně zbytečné Simoně. Jde o to ejstli to všechno byly jen rozhodnutí koučů a nebo záměry někoho tam vzadu. Minimálně Bagová by vítězkou nebyla a proto se dá o tom co psal yeey přinejmenším polemizovat.

dušan: Už nějakou dobu se tu úplně zbytečně snažíš abych se s tebou pustil do nějaké rozepře. Ale víš ty co? Budu tě i nadále ignorovat. :D

977
priznivec.obecny
Reagovat

@cedarin: Opožděně taky díky. Zahnala jsem včerejší závislácký impuls polomáčenými sušenkami z automatu u nás v práci :-)). Tak příště vím, kam se obrátit ;)…

978
Stihly
Reagovat

Veronika Styblova byla dlouhou dobu povazovana za favoritku souteze. Do grandfinale se ale nedostala.

Přidat komentář