Panáček v reality show

Survivor Heroes vs. Villains (14.část)

19. Květen 2010 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Ve finálové pětici zůstali čtyři zástupci Padouchů (Russell, Parvati, Jerri, Sandra) a pouze jeden Hrdina (Colby). Hrdinové to tedy projeli na celé čáře, čísla hovoří jasně, na nejbližší Kmenové radě to má Colby spočítané. Jeho jedinou záchranou by mohlo být vítězství v další soutěži o individuální imunitu.

A tato soutěž [singlepic id=740 w=160 float=right]byla kompletně převzata ze Survivor China. Každý z trosečníků měl na držák s rukojetí střídavě pokládat talířky, misky a hrníčky do vysokého kominku a snažit se balancovat s tímto křehkým nákladem tak, aby nespadl na zem a nerozbil se. Ten, kdo měl pevnější ruku a vydržel déle než ostatní, mohl vyhrát imunitu a zajistil si tak místo ve finálové čtyřce.

Colbymu šlo skutečně o všechno, takže se hodně snažil, ale nakonec prohrál souboj s Parvati (té se vůbec v posledních úkolech docela daří, vyhrává jeden za druhým). Po návratu do tábora Colby rezignovaně přede všemi uznal, že svou šanci propásl,[singlepic id=741 w=160 float=left] a uvědomuje si, že jej teď všichni čtyři Padouši určitě vyřadí, takže není nutné kazit si poslední den ve hře nějakým taktizováním. Ale krátce po tomto prohlášení stejně udělal jeden poslední pokus a tajně přemlouval Russella, že mu příště pomůže vyhodit Parvati, když ho ve hře ještě ušetří. Jenže pro Russella by pochopitelně bylo velmi riskantní pustit do finále Colbyho, když je v porotě převážna většina Hrdinů a ti by zcela určitě hlasovali pro svého posledního zástupce. Celkem bez velkého překvapení také na večerní Kmenové radě vypadl právě Colby.

Následující den nastal čas na úplně poslední soutěž o imunitu. Jak je již v Survivoru tradicí, cestou na místo konání této soutěže prošli zbývající trosečníci [singlepic id=742 w=160 float=right]kolem pamětních totemů se jmenovkami svých „padlých“ spoluhráčů, krátce na ně zavzpomínali a rituálně jejich kmenovky spálili na hořící hranici. Pak už je moderátor Jeff Probst očekával na startu soutěže o imunitu. V ní měli za úkol se zavázanýma očima projít bludištěm a cestou najít čtyři náhrdelníky. Ke snadnějšímu pohybu po bludišti měli na několika místech rozmístěné stolky se zmenšeným modelem celého bludiště, kde podle hmatu mohli najít nápovědu, kterým směrem jsou rozmístěny stanoviště s náhrdelníky a kde je východ z bludiště.


K pohybu po bludišti ale někteří trosečníci stolky s nápovědou [singlepic id=743 w=160 float=left]ani moc nevyužívali a průchod bludištěm hledali intuitivně. Pouze Sandra byla v tomto úkolu naprosto ztracená, ostatní se vedli vyrovnaně a cestu ven z bludiště ke sloupku se zavěšeným amuletem imunity našli Russell, Jerri a Parvati prakticky ve stejný okamžik. V napínavém závěrečném finiši na amulet imunity jako první dosáhl Russell a zajistil si tak, že se dostal do už podruhé po sobě do finále Survivora.

Teď jen vyřešit otázku, koho si vezme s sebou. [singlepic id=744 w=160 float=right]Bez rozmýšlení se rozhodl pro Sandru, protože ta podle jeho názoru u poroty neměla šanci vyhrát. Sandra sama mu přiznala, že s vítězstvím ani nepočítá a že bude šťastná i za druhé místo, za něž dostane cenu útěchy 100.000 dolarů. Russell si tedy musel vybrat, jestli se na večerní Kmenové radě těsně před finále zbaví Parvati anebo Jerri. Zvažoval, která z nich by měla u poroty větší sympatie a mohla ho tak připravit o vítězství. Nakonec se rozhodl zbavit Jerri a ponechat ve finále dvě vítězky Survivora, Parvati a Sandru, nejspíš doufal, že by tento fakt část poroty zohlednila a přisoudila tentokrát milión raději jemu.

Poslední den si tři finalisté mohli konečně užit relax, [singlepic id=745 w=160 float=left]ráno dostali bohatou snídani a celý den si mohli připravovat proslov k porotě, která večer bude rozhodovat o tom, kdo z nich si zaslouží zvítězit. Sandra si ještě na Russella připravila malou pomstu a během jeho nepřítomnosti mu do ohně hodila jeho oblíbený klobouk, se kterým soutěžil už v Survivor Samoa. Bylo to trochu zákeřné, ale to samé přece Russell provedl svým spoluhráčům také, když v Survivor Samoa hodil do ohně jejich ponožky.

Na úplně poslední Kmenové radě si tři finalisté museli dávat velmi dobrý pozor na to, co řeknou porotě, aby je přesvědčili, že právě oni hráli nejlépe a zaslouží si výhru. Parvati se ve své řeči snažila poukazovat na svou houževnatost, se kterou musela jít do všech soutěží na 100%, jinak by už byla po sloučení obou kmenů dávno vyřazena. Sandra zase poukazovala na svou marnou snahu opakovaně upozornit Hrdiny na nebezpečnost Russella, což se jim všem nakonec skutečně vymstilo. A Russell se pochopitelně snažil vyzdvihnout své taktické schopnosti, díky kterým opět proklouzl až do finále. [singlepic id=746 w=160 float=right]Podle jeho názoru hrál hru nejlépe ze všech tří, protože Parvati se s ním jen vezla a podnikala kroky, které on sám vymyslel, a Sandra podle něj za celou hru nepředvedla nic a v soutěžních úkolech byla rovněž marná. Jeho slova ale zrovna na úrodnou půdu nepadla. Z následných vystoupení všech porotců bylo naprosto zřejmě, jakou zášť k Russellovi chovají, nemohli mu odpustit, jak arogantně se k nim choval a jak podle jim lhal. Russellovi tak už z průběhu této Kmenové rady muselo být jasné, že moc hlasů od naštvané poroty nezíská.

Jak je již pravidlem, odevzdané hlasy se na Samoe zapečetily a přečetly se až během živého přenosu z televizního studia CBS v New Yorku. Vítězkou Survivor Heroes vs.Villains se nakonec stala Sandra a zapsala se tak do historie této reality show jako vůbec první dvojnásobná vítězka. Z tohoto výsledku byl na následné Reunion show samozřejmě zklamán Russell, který prohrál ve finále už podruhé za sebou. Nemohl pochopit, že i tentokrát porota hlasovala podle sympatií a neuznala, že někdo hrál celou hru dobře ze strategického hlediska. [singlepic id=747 w=160 float=left]Podle Russella dokonce pravidla Survivora mají zásadní chybu, když do počtu hlasů poroty nemůže být zahrnut i hlas televizních diváků. Diváci se sice ke slovu také dostali, protože mohli hlasovat pro Nejlepšího hráče. A tento titul (a odměnu 100.000 dolarů) skutečně vyhrál právě Russell. To mu mohlo dát za pravdu, že hru hrál dobře, ale jak vzápětí správně poznamenal Rob, Russell hrál hru jen tak, aby se dostal až do finále, ale ne tak dobře, aby si zajistil vítězství. Úplně totiž zapomínal na sociální aspekt hry, že o jeho osudu budou rozhodovat porotci, které předtím podrazil.

Diváci dále mohli hlasovat v anketě o nejhloupější krok v celé desetileté historii Survivora. [singlepic id=748 w=160 float=right]V této anketě si tïtul největšího hlupáka odnesl JT za to, jak dobrovolně předal svou skrytou imunitu do rukou Russella i s průvodním dopisem. Tento dopis si Russell schoval a zalaminoval na památku a pochlubil se jím i na Reunion show (ikdyž se mu ho JT pokusil vytrhnout z ruky a spálit v ohni na jevišti). Na samotný závěr pak moderátor Jeff Probst představil místo, kde se bude v létě natáčet 21.řada, Survivor Nicaragua:




videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

doporučený odkaz

česká fanouškovská komunita na Facebooku

související články

Survivor Heroes vs. Villains (13.část)
Survivor Heroes vs. Villains (12.část)
Survivor Heroes vs. Villains (11.část)
Survivor Heroes vs. Villains (10.část)
Survivor Heroes vs. Villains (9.část)
Survivor Heroes vs. Villains (8.část)
Survivor Heroes vs. Villains (7.část)
Survivor Heroes vs. Villains (6.část)
Survivor Heroes vs. Villains (5.část)
Survivor Heroes vs. Villains (4.část)
Survivor Heroes vs. Villains (3.část)
Survivor Heroes vs. Villains (2.část)
Survivor Heroes vs. Villains (1.část)
Koho uvidíme v Survivor Heroes vs. Villains?

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 34
1
Trew
Reagovat

Vítězství jsem přál samozřejmě Parvati. Ale to, že vyhrála Sandra, mi nevadí. Hrála taky dobře, ale jen o kousíček líp hrál podle mě Parvati :) Sice nevyhrála, ale já ji prostě miluju! :D
Russel… Stalo se přesně to, co jsme tady skoro všichni tvrdili. Ani náhodou to neni král Samoi, survivora a ničeho prostě. Maximálně tak král výhrůžek a blindsideů…
Každopádně byla tahle řada úžasná. Myslim, že se dělo to, co tvůrci i diváci chtěli a očekávali! :)

2
TK
Reagovat

Z výsledku hlasování jsem mírně zklamán, víc by si to zasloužila Parvati. Taktizovala lépe než Russell a celou dobu se v soutěžích musela skutečně snažit, zatímco ostatní to vzdávali už po pár sekundách, jakmile jim Jeff nabídl kus žvance. Pokud by nevyhrávala soutěže, tak už by se ji ostatní dávno pokusili vyřadit. Jedinou chybou bylo, že si ji porotci až příliš spojovali s Russellem, proto Hrdinové v porotě hlasovali pro „menší zlo“, Sandru.

Sandra vcelku nic moc nepředvedla, pokud nepočítáme schovávání ve křoví, vyřazení Coache a použití skryté imunity v okamžiku, kdy to bylo stejně zbytečné. Sice jsme ji několikrát viděli intrikovat s Hrdiny, ale nikdy z toho nic nebylo a na Kmenovce stejně hlasovala s Padouchy. A to ji někteří porotci na závěrečné Kmenovce chválili za její loajalitu… Jakou loajalitu, když byla ochotná jít do hlasování s kýmkoliv, jen když její jméno nebude na pořadu dne?

Russellovi jsem po celou tuto řadu fandil, aby se dostal co nejdál. Ne proto, aby vyhrál (na to skutečně neměl, nepoučil se z předchozí řady a ignoroval pocity lidí v porotě), ale aby nám mohl co nejdéle předvádět dobrou startegickou podívanou. Díky Russellovi a Parvati jsem viděli skutečně mimořádně zábavnou řadu Survivora, na kterou budeme rádi vzpomínat.

Tak teď jen zbývá otázka, jestli v létě dostane Russell od CBS pozvánku do Big Brothera….

3
jukab
Reagovat

Skvělá řada, skvělé rekapy (díky za ně), skvělé taktické plány. Když jsem na začátku viděl tolik známých tváří, jak znovu přilétají na Ostrov, ukápla mi slza, a ne jedna. A dneska mi ukápla další proto, že už to končí :( Soutěže ušly, úvodní dvojnásobný díl byl dobrý nápad, casting až na Courtney, Candice a Sugar super, jen ten systém imunity a jejich vracení/nevracení do hry mi přišly letos lehce zmatené.

Přestože jsem po vyhození Danielle Russlovi nepřál, jeden dva hlasy si určitě asloužil. Porota se totiž ukázala jako jeden egoista vedle druhého a Russel se tak mohl po přečtení hlasů kromě obdržené ceny pro nejsympatičtějšího hráče řady prohlásit také králem poroty, pže to, že on má sebevědomí až v nebi, to víme už dávno, ale to, že na základě pouze sebe budou soudit i všichni ostatní, to bych už nečekal. Marně vzpomínám, jestli mě někdy porota zklamala víc. JT, Amanda, Jerri, ti všichni mě dojali tedy nepěkně. Věřím, že kdyby byla v porotě Cirie, tak ten hlas Russlovi dá.

Sandra je zvláštní vítěz, celkově mi nezapadá mezi hráče, je taková jiná, ale fandil jsem jí i proto, že věřím, že si ty peníze užije a nerozlije je během týdne, jak by to myslím si udělala třeba Parv.

Celkově velká spokojenost :-)

4
jukab
Reagovat

Jinak si dovolím nesouhlasit s autorem článku. Myslím, že Russel BYL králem Samoi. Když ne on, tak kdo? Kdo tam lidi víc hrál? Kdo lidi bavil? Fakt myslím, že 19 řad jsme čekali na někoho, jako je Russel, který tu ru žere a hraje podle toho. Jak to vyjádřil už na začátku Samoi I – Nepřišel tam makat, nepřišel si tam dělat kamarády, přišel HRÁT. Nepochybuju, že ho v tomhle jen tak někdo nepřekoná.

5
Ondra L.
Reagovat

jakub: ohledně Russela souhlas :-)

TK: Russel do BB – to bych se i začal dívat :-D

6
LuO
Reagovat

Kral Samoi bol samozrejme ten, kto vyhral. :D

Sandra je uzadna vitazka a osobne si myslim, ze si to zasluzila aj o kustik menej ako Sandra, ohladom na prvych par dielov serie, kde mala vazne na male a bohuzial ani nemala inu sancu ako Russela.

SAndra jednoducho porote predala zbozie, co porota chcela a preto vyhrala. Jej taktika mozno nie je uplne skvela na pozeranie, je velmi sutilna ale o to ucinejsia. Je uzasna v citani ludi a vie, kedy je potreba bojovat a kedy uhlnut ego a ist dalej. Jej strategia bola super jednoducha ( ked to nie som ja, je mi jedno) , ale maximalne vysla.

A ludia by si mali uvedomit, ze pokial su na vas ludia nahnevani, je to vasa chyba. Kazdy vnima SUrvivora ako nieco ine a ma stanovenu inu moralku a standarty a preto neexistuje nic take ako nezasluzeny vitaz ( AJ ten debilny bob z Gabonu).

Russel si maximalne posral kmenovku a preto neziskal ziadny hlas , Parvati hrala vyborne, bohuzial spolcenie s Russelom ju na zaciatku zachranilo a na konci potopilo ( ono som jej nezelal vitazsvo uz kvoli Fans vs. Favourites, kedy mala viac stastia ako ktorykolvek iny Survivor v historii- ale aj tam hrala vybornu hru).

7
fx
Reagovat

Taky přidám svůj názor:
Podle mě si Russel nezasloužil ani jeden jediný hlas, protože se ukázal (a teď se mnou bude nejspíš část přítomných dost nesouhlasit) ne jako nejlepší hráč Survivora ale jako jeden z nejhorších vůbec.. Nejen že nepochopil, že hra má i svůj social aspect, nepochopil ani, že ho soutěžící ve hře chtějí i proto, že je tím nejsnazším protihráčem, kterému nikdo nedá hlas.. Takhle tvrdou hru by dokázala hrát spousta lidí, většina z nich má ale dostatečnou inteligenci na to, aby jim došlo, že by jim to k ničemu nebude.
Co se Sandry týče, souhlasím s TK – v podstatě nic nepředvedla.. Imunity našli i jiní, takže se jí jen podařilo zbavit Coache.. A to je na výhru podle mých měřítek poněkud málo strategické hraní.. Na druhou stranu chápu, že si v porotě nadělala přátele, a tak vyhrála.. Rozhodně jsem jí výhru přál milionkrát více než-li Russelovi..
Nejvíc si ale imho výhru zasloužila Parvati, protože se opět předvedla jako dokonalý hráč Survivora a dle mého názoru jako vůbec nejlepší hráč, jaký kdy tuhle hru hrál.. Předvedla taktizování, dobré vztahy s hráči, výborné výkony v soutěžích.. Jedna věc je, že nevyhrála. Druhá to, zda si výhru zasloužila.. Podle mého více než kdokoliv jiný.. Doufám, že ji uvidíme někdy příště ještě jednou :-)

8
CC
Reagovat

Tohle byl totální fail od poroty. Nedají hlas Russelovi protože lhal xD no lol. To i v 1. sérii měla porota koule na to aby dala hlas Hatchovi ,protože hrál nejlepší hru.Čekal jsem od tak zkušených hráčů v porotě úplně něco jiného, zklamali mě na celé čáře teda :(. A to že dali milion Sandře ,která kromě kecání od 1.dne že vyhodí Russe neudělala vůbec NIC, to ani nebudu komentovat xD. btw všimli jste si jak velký měl BostonRob potlesk při reunion show? xD a Amber je pořád kočka xD

9
Atlantis
Reagovat

V Survivor Samoa jsem Russelovi fandil, ale tady mně přišel hrozně namyšlený. Na téhle sérii mě ale mrzely nejvíc dvě věci – brzké vypadnutí Boston Roba (je to prostě king) a hlavně to, že se úplně zapomnělo na Yau-mana! On by si rozhodně zasloužil být v Heroes víc než třeba taková Candice a navíc ani nebyla jeho „dohoda o auto“ zvolena v pětici nejblbějších momentů.

10
Anonymní
Reagovat

Zvláštní, jak všichni mají Yau-mana v oblibě.. Mě nikdy ničím nezaujal, ani mi nepřišlo, že by tu hru hrál nějak extra dobře..
Atlantis: Ber v úvahu, že Yau třeba nemusel kývnout na nabídku televize zúčastnit se HvV ;-)

11
BMAJTZ
Reagovat

Zasadne se postavim za Russela. Socialni aspekt hry sice fakt nechape, ale kdyz ne on tak kdo podle vas ridil celou hru. Jeho rozhodnuti byly vzdy nejlogictejsi v danem momente a s tim se dostal sakra daleko. Ve hre byly snad jenom 2 momenty kdy si nebyl jisty kdo asi vypadne, ale to je vicemene jedno. Podle me je Russel rozhodne kralem Samoy a hodne vysoko i kralem Survivora. Pripoustim, ale ze v tehle hre byl i jiny ktery si rozhodne zaslouzi pozornost a tim je Boston Rob. Kazdopadne porota opet zvolila „to mensi zlo“. Kdyz ne Russel tak to mela vyhrat Parvati.

Tuhle holku moc nemusim, ale krome toho ze je to fakt kost, hru hrat opravdu umi a vsechny klady ktere na svou osobu rekla s ni naprosto souhlasim.

A Sandra? Mno at si rika kdo chce co chce, delat ve hre celou dobu ocas je podle me strategie pekne na hovno. Jeji strategie byla fakt porad jenom zbavit se Russela. Vychvalovani jeji hry mi prijde nanejvys divne zvlaste, ze kdyz chtela cokoli udelat nikdy ji to nevyslo. Nikdo ji neposlouchal a tim pro Russela nepredstavovala hrozbu, jinak by se ji uz davno zbavil. Ja v tom proste zadnou strategii nevidim.

Podle me mela z finalove trojky asi vazne vyhrat Parvati, hodne tesne nasledovana Russelem (ktery si alespon par hlasu zaslouzil) a Sandra to byt fakt nemela.

Tesim se na dalsi radu a doufam ze Russela uvidime i v nektere z pristich serii, zvlaste protoze jeho strategie je uz prokoukla a musel by ji alespon castecne prehodnotit.

12
fx
Reagovat

BMAJTZ: Souhlasím s tím, že by bylo fajn Russela vzít do Survivora ještě jednou.. Mohl by se totiž poučit a třeba i vyhrát.. Vždyť by ho každý považoval za slabého protihráče a chtěl do finále.. Kdyby si tedy udělal pár „přátel“, mohlo by mu to konečně vyjít ;-)

13
LuO
Reagovat

Ale vy nechapete jednu vec…vy chcete aby porota hlasovala za cloveka, co hral podla vas najlepsie. Porota nema kluc podla ktoreho by mala hlasovat. To ako sa dostanete na koniec je na vas a to podla coho porota rozhoduje je na nich. Porota moze rozhodnut podla toho, koho mali najradsej, kto im najviac pomohol, alebo pokojne aj pre toho, kto v hre spravil najviac podrazov. Ziadne z tychto rozhodnuti by nebolo zle. To, ze niekto hlasuje pre toho, kto je podla neho najlepsi strateg neznamena, ze vsetci ostatni su iba nastvani. Na zaciatku bol Survivor vacsinu casu o tom ako ste sa zapajali v tabore, ci vas ludia mali radi a ci ste venoval dostatok casu ich spoznat a ludia vacsinou podla toho aj hlasovali a nie je na tom nic zle. A mimochodom Rupert mal asi prvy raz v zivote pravdu- je ovela tazsie sa dostat na koniec s tym, ze ste bol vacsinu hry dobry clovek ( co moze z pohladu Tv vyznievat nudne) ako ked sa dostanete nakoniec a mate za sebou tisic blindsidov ( co robit dobru TV), ale vsetci vas nenavidia- to je ovela lahsie. Survivor znamena pre kazdeho nieco ine a kazdy v porote ocenuje nieco uplne ineho. Nikdy nie je pisane, ze porota ma hlasovat za najlepsieho stratega , alebo najlepsieho fyzicky, alebo socialne. KA byt porotca hlasujem za Sandru, lebo to, co v hre spravila mi uplne staci k spokojnosti a ako clovekobi by som u milion zelal . Parvati nedokazala presvecit Russela, ze zobrat so sebou Sandru nakoniec je nebezpecne a doplatia na to a preto prehrala a to bola jej najvacsia chyba. :) Pre kazdeho je survivor nieco ine a existuje iba jedina spravna odpoved na otazku, kto by mal v kazdej serii vyhrat- ten, kto vyhral :)

14
fx
Reagovat

LuO: Lépe bych to nenapsal.. Svatá pravda :)

15
jukab
Reagovat

Atlantis: Pokud vím, měl Yauman být, stejně jako někteří další, ale nakonec z toho sešlo.

16
Chen
Reagovat

Tak dopadlo to podle mě dobře, je pravda, že Parvati byla dobrý stratég, alespoň viditelně. Sandra začala pracovat, když jí šlo o krk, jinak fungovala „mimo radar“, což je podle mě hodně slušná taktika. Nekula intriky, dokud to nebylo vysloveně nutné a navíc udržovala dobré vztahy s mnohými – nepracovala na své cestičce do finále tak okatě, ale jemnými téměř neviděnými tahy. A co se týče Russella? Vlastně jsem rád, že se dostal do finále, jeho výraz při prohře za to stál. Nemyslím si, že porota mu nedala hlas, protože by byla egoistická, myslím, že mu nedala hlas, protože většině lhal, vyhrožoval a navíc, když dostal šanci, alespoň trošku ubrat na svém chvástání, tak naopak ještě přilil olej do ohně. Na jedné straně fajn, že si stál za svým názorem, na druhé straně mu několik lidí z poroty jasně řeklo, kde byla jeho chyba a on to prostě neuznal, protože je egoistou on samotný. Nezlobte se na mě, ale i pes se poučí, když dostane novinami přes čumák, Russell už v původní řadě zjistil, co mu podrazilo nohy a on své chvástání a vyhrožování ještě zesílí, když dostane druhou šanci, takhle se král Surivora nechová :)). Sandře moc gratuluji.

17
fx
Reagovat

Chen: Myslím, že jsi to s Russelem vystihl perfektně.. Taky jsem se divil, že se nepoučil ;-) A co se Sandry týče, holt hrála hru pro ostatní hráče, už ale nikoliv pro diváky..

Jinak ještě k tomu Russelovi.. V obou reunionech mi přišlo, že jeho výraz působil jako kdyby se měl každým okamžikem rozbrečet.. To se mi mooooc líbilo :-)))

18
Chen
Reagovat

Také mě to potěšilo, i když je to ošklivé :D :D. Jsem ten typ, co věří, že dobro (nebo menší zlo :D) nakonec zvítězí. Alespoň v televizi :D :D. A mimochodem, ten jeho nápad z Reunion, že by o vítězi měli hlasovat diváci, to byla opravdu taková Russellovská tečka. To je podle mě hodně hloupý nápad, úplně by to zkazilo Survivora.

19
CC
Reagovat

To Chen : Tak Russel se nepoučil ,protože nevěděl výsledek svojí řady..vždyť to říkal i v reunion show ,že hrál v podstatě 1 dlouhou hru. A to s hlasováním diváků bylo od něho hloupé.ale pochopitelné.

20
fx
Reagovat

Chen: Ošklivé neošklivé.. Vzhledem k tomu, co je Russel za člověka, z toho opravdu nemusíme mít špatné svědomí :D A to s těmi diváky.. Pak by to byla stejná nuda jako evropské verze Big Brothera.. Lidi by se neukázali v pravém světle (BB US), ale hráli by správňáky, aby jim lidi posílali hlasy.. A na to opravdu nejsem zvědavý :-/

CC: Ale tak měl za sebou alespoň finálovou kmenovku.. Kdyby nebyl tak hloupý a arogantní, měl už jasná vodítka k tomu, že to nemá šanci vyhrát a že musí změnit taktiku..

21
Chen
Reagovat

fx má pravdu, dobrý hráč musí odhadnout reakce lidí na své chování a činy. A co se týče rozhodování lidí – my vidíme ze dne 45 minut, oni mají 24 hodinové zážitky, myslím, že by to nebylo fér dát moc do rukou diváků a sebrat ji trosečníkům.

22
risker
Reagovat

russel forever!!

23
Chen
Reagovat

Proč ne, zloducha, který ve finále na své zlodušství dojede potřebujeme, přidá to na morálce :D :D

24
Dana
Reagovat

to fx: ty ho znáš osobně, že tady píšeš „vzhledem k tomu, co je Russel za člověka..“? nemyslím si, že nám ta show ukazuje jeho pravé JÁ

25
Jel
Reagovat

Chtěl bych se zeptat,kdy se ma začit točit nova serie?

26
TK
Reagovat

21.a 22.řada se budou obě natáčet během léta v Nikaragui, aby se opět ušetřilo na stěhování celého štábu. Do vysílání se Survivor dostane během září, tentokrát už to nebude každý čtvrtek, ale každou středu.

27
fx
Reagovat

Dana: No vidíš, a já s tímhle nesouhlasím.. Podobné formáty podle mě ukazují přesně, co je to za člověka.. Když dokážeš dělat takové věci, tak prostě nemůžeš být dobrý člověk.. Proto třeba sleduji amerického Big Brothera, protože na rozdíl od třeba britského se tam lidi ukáží v pravém světle a nehrají jen nějaké správňáky, aby je lidi nevyhodili..

28
fx
Reagovat

Pokud by váš Survivoří absťák byl až příliš neúnosný, tak pokud ovládáte angličtinu, tady je nějaký ten metadon :D

Australian Survivor (pozor, NEjedná se o Survivor: Australian Outback): http://www.youtube.com/watch?v=b2AHSMW8Ugo

Celebrity Survivor Australia: http://www.youtube.com/watch?v=YeuL8S9yZxU

Survivor Israel (eng titulky):
http://www.youtube.com/watch?v=oouzLyqY2GA&feature=related

Survivor: South Africa 2
http://www.youtube.com/watch?v=fMG52wYFAtI

29
jukab
Reagovat

No já myslím, že BigBrother a Survivora v tomhle nelze srovnávat, protože soutěžící se v tom prvním jmenovaném snaží získat hlasy diváků (já teda viděl jen VV, ale myslím, že to bylo v BB podobný), kdežto v Survivorovi jde o získání sympatií spolusoutěžících, což je myslím těžší. Věřím, že by takový Rob C byl v reálným životě blbec, prostě ho jen hra chytla a hrál ji, jak nejlíp uměl..

30
jukab
Reagovat

fx: Na South Africu se nyní těším, mám staženou třetí řadu, od zítra jdu na ni, vypadala dobře

31
fx
Reagovat

jukab: Proto jsem psal, že sleduji amerického Big Brothera.. ;) Ten funguje obdobně jako Survivor.. Soutěžící se vyřazují navzájem a diváci do toho nijak nezasahují.. Takže jde jen o taktizování, podrazy, aliance apod.. S tím, co běželo tady u nás to má společné snad jen to, že se to odehrává ve vile.. ;-) Mimochodem odkud stahuješ South Africa 3, prosím Tě?

32
jukab
Reagovat

fx: Aha, no já BB nesleduji nikdy, tak to neznám. South Africu jsem stáhnul emulkou, třetí série tam je stále živá

33
fx
Reagovat

Aha, tak to já vůbec nepoužívám.. Sosám jen přes služby typu rapidshare.. Ale nevadí ;-) Jestli Tě baví taktizování v Survivorovi, tak toho BB US někdy zkus.. Ideálně sérii 6, 7 nebo 8.. ;-)

34
koc
Reagovat

tak mám za sebou 19 a tuto řadu .. podle mě je Russel opravdu nejlepším taktikem .. jako trosečník se tedy moc neukázal, ale i to může být sporné .. jako nej moment řady považuji vyloučení Tysona a následně Roba (E6 a E7) .. to bylo naprosto geniální .. určitě bych dal hlas místo poroty divákům a potom by nejšpíš Russel vyhrál, 19 i 20 serii, s přehledem (i když?) .. prostě důvod proč nevyhrál ani jednu serii je v tom, že mu někteří nemohli odpustit to jak s nima manipuloval, jak je taktocky přehrával a potom vždy volí někoho kdo jim ublížil nejméně .. King Russel .. v prvních několika dílech Samoy sem sem ho nemusle, ale potom sem se už těšil komu co nakuká a jaký to bude mít dopad

Přidat komentář