Panáček v reality show

Koho uvidíme v Survivor Heroes vs. Villains?

7. Leden 2010 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Před několika dny se na našich stránkách rozproudila debata, koho by čtenáři nejraději viděli v jubilejní 20.řadě Survivor s podtitulem Heroes vs.Villains. Nyní už je všem dohadům a spekulacím konec, televize CBS včera oficiálně oznámila kompletní sestavu trosečníků, nejoblíbenějších hráčů a největších hrdinů a padouchů za uplynulých 10 let této populární reality show. Na koho se tedy můžeme těšit a koho uvidíme už potřetí?

Hrdinové

Padouši

Co si o všech soutěžících myslí Jeff Probst?

Krátká ukázka z prvního dílu

Komu budete fandit vy? Neváhejte se podělit v komentářích. Survivor Heroes vs.Villains začíná už 11.února 2010.

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 38
1
Ondra
Reagovat

Já chci 11. únor. Takhle jsem se na survivora naposled těšil… …asi před půl rokem :-D Ať už je 11. únor, teda v našem případě 12. :-)

2
BMAJTZ
Reagovat

Ty jo tesim se jako male dite. Sere me jenom jedna vec 19 lidi vubec neznam :-D

3
Weasley
Reagovat

No z Heroes som zvedavý, či JT a Tom budú vychádzať, alebo nie a teším sa na Stephanie :)
Villains – teším sa na Roba, len mám strach, že to nebude dávať ako predtým, mohli mu tam dať aj Amber :)
Villains – muži, fajn výber, ale ženy si moc nepamätám

4
Zack
Reagovat

Těším se na Russela, Amandu a Sugar.

Nějak z toho castingu ale nejsem nadšený, myslel jsem, že dvacítka bude fakt best of best, ale půlku bych tam vůbec nedával. Třeba nevím vůbec co tam dělá Candice, Sandra, potřetí Parvati, Colby by mi už taky nechyběl, myslím, že ho bylo už dost v osmičce. Na spoustu lidí se zapomnělo z předešlých sezón.

5
fx
Reagovat

J.T.ho bych osobně dal do Villains ale jinak to rozřazení celkem sedí.. Nejvíc se těším na Cirie, Sugar, Amandu, Parvati a Courtney.. Naopak už při těchhle ukázkách se mi chtělo zvracet, když jsem viděl znovu Coache a Tysona (ty dva už bych nemusel vidět nikdy) a netěším se ani na Jamese, Toma, JT a Roba.. Ale jinak celkově se na tuhle sezónu těším jako blázen.. Po shlédnutých 18 sériích (už mi chybí jen první All-stars (8.) se nemůžu dočkat :)))

6
fx
Reagovat

Zack: Souhlasím, taky bych si tu sestavu představoval jinak.. :-/ Minimálně mi mezi Heroes hodně chybí Sierra, která mi byla extrémně sympatická.. Škoda, místo ní jsou tam z její série tři lidi, které jsem nemohl vystát :-/

7
Ondra
Reagovat

fx: njn, ale co když třeba Sierra sama nechtěla? Co když ji to místo nabídnuto bylo? …do toho ale nevidíme :(

8
fx
Reagovat

Ondra: To je mi jasné, že ne každý by do toho šel znovu.. Ale stejně mi ten cast nepřijde nic moc – při tom množství soutěžících, kteří prošli soutěží.. A hlavně bych uvítal, kdyby tam byl někdo za každou sezónu.. To je 18 hráčů (8.série – All-stars – se nedá počítat) a to by bylo i ideální jako množství soutěžících ;-)

S 1, 3, 5, 6, 9, 11, 14, 16 nejsou vůbec zastoupeny..

9
pp
Reagovat

Pokud si JT,Tom a Parvati neudělají silné aliance tak budou jako vítězové nejspíš vyřazeni,protřože v prvním All-Stars se vítězů zbavovali jakon první!
Doufám,že kmeny promíchají protože pak to stojí kmen proti kmenu a napětí 0,001% ! Příklad:Thajsko a loňská Samoa!!!
Jinak fandím spíše hrdinům!!!
1.Cirie
2.Colby
3.Stephanie
4.Tom
5.Amanda
6.James
Z padouchů fandím snad jen Jerri,Parvati nebo Sandře

10
Pavel
Reagovat

Škoda, že tam není nakonec ta Sierra. Ale na Sugar se moc těším :-))

11
fx
Reagovat

Pavel: Souhlas.. Škoda Sierry, radost ze Sugar :) A já jsem tedy hlavně rád za Amandu, které už bych tu výhru konečně přál :)

12
Pattrick
Reagovat

já fandím ..
1. Cirie – 2. Russell – 3. Stephanie – 4. Amanda, Sugar
A rozhodně kdo by měl jít jako první .. Tom, Randy, Colby, Rob, Sandra, Parvati :D no, je jich hafec :D

13
Pattrick
Reagovat

jo a ještě Rupert =)

14
Chen
Reagovat

Těším se na Jamese a Amandu a opravdu už jí přeji výhru :D :D

15
Feji
Reagovat

fx: Sierra uvádí na Novém Zélandu pořad o módě, tak odmítla (teda jestli jí to bylo vůbec nabídnuto :-D)

Jinak cast není špatný, nechápu sice, co tam dělá tolik vítězů, ale co už, stejně se těším :-)

Nejvíc fandím Cirie, Courtney, Amandě a ani nevím proč Sandře :-) Muže až na Ruperta s Colbym jsem fakt moc nemusel. Tak jak tak, bude to zajímavá řada a já se moc těším :-)

16
Trew
Reagovat

Ty bláho. Musim říct, že celkem spokojenost :) I když bych tam rád viděl třeba Ami (Vanuatu), rozhodně Sierra, Elisabeth (austrálie), Todd (Čína), Natalie (Mikronésie)!!!, Jonathana (Cook Islands) a… to je asi všechno :) Místo Toma, JT, Jamese, Candice… Nevim, jestli ti lepší odmítli… Ale trochu mě některý mrzí. Ale co my víme :) Třeba za některý budeme nakonec rádi :)

17
Trew
Reagovat

Ještě jsem rozhodně zapomněl, že tam nechci Tysona a Coache!! Asi si budu zakrývat oči, když budou v záběru… :(

18
BMAJTZ
Reagovat

Tak jsem zrovna dokoukal Survivor Micronesia (16), říkám si, že bych před HvV stihl jeste aspon neco z trojice The Australian Outback (2), Cook Islands (13) nebo China (15) abych si jeste aspon trochu proveril hráče 20. serie. Jinak co bych rekl o 16. serii je hlavne to, ze absolutne nechapu proc jsou tu 3 lidi z tehle serie. Johna bych chápal ten mi byl dost hodně sympatický ale ty dve dalsi fuchtle. Uprimne nemel jsem rad ani jednu a na konec 16. rady jsem uz nikomu nefandil. Takze v tehle serii prozatim nejvice fandim Russelovi z padouchu a Johnovi z hrdinu.

19
fx
Reagovat

Trew: Teda… Koukám, že s Tebou se shodnu v názorech snad na všechny hráče :))

20
starver
Reagovat

Doufám, že to bude super podívaná. Dobrej cast, nejlepší bude Tyson a vlastně i ostatní z kmene „banditů“.

BMAJTZ: Myslíš nejspíš Jamese tím Johnem, že? Jinak souhlas. Amanda je taková divná a Parvati docela jde, protože je alespoň dobrá v soutěžích.

21
BMAJTZ
Reagovat

starver> Jo chyba lavky preklep. Je to James.

22
Patrik
Reagovat

#18: Nechci znít jako starý fotr, ale s vícero odkoukanými sezónami přijdeš na to, že být dobrý v soutěžích prostě nestačí. A to je důvod, proč lidi jako James nemají šanci vyhrát – každý vidí, že je to nařachaný borec=hrozba, nedokáže (a ani se nesnaží) nikoho přesvědčit o svém pohledu na věc a prostě to nechává plynout. Naopak taková Parvati dokáže v soutěžích zabrat, umí být sladká na ty největší kluky a domluví se s holkama. A rád ji fakt nemám… :)

23
Patrik
Reagovat

K obsazení – podle mě parádní. Je tam hromada zajímavých hráčů/hráček a i když bych do mé All-Stars vybral jiné (Amber místo Roba, Stephen místo JT, Yul jako zástupce Cook Islands), přesto je to fajn. Řada hráčů má jiné povinnosti, a tak nevíme, kdo byl osloven a odmítl. Zároveň museli tvůrci balancovat co se týče mužů/žen a silnějších/slabších. Myslím, že nebude hrát až takovou roli jako v předchozích All-Starech, jestli už někdo Survivora vyhrál anebo ne. Jsou tam 4 vítězové a i ti mají nějakou sílu, takže si spíš myslím, že to zazní maximálně jako argument od slabších hráčů ve snaze zachránit vlastní prdel.

A k týmům…

Heroes: Vypadá to, že budou hodně silní fyzicky (James, Rupert, Colby, Tom, Steph, Amanda) a pokud u nich nebude panovat nějaká blbá nálada, měli by ovládnout začátek hry. To by mohlo znamenat plus pro Cirie, která se nebude muset bát brzkého vyřazení.

Villains: Celkově zajímavější skupinka lidí, Russell a Rob asi něco vytěží z toho, že je tým bude potřebovat do začátku pro fyzicky náročné soutěže. Naopak Randy se tam asi dlouho neohřeje (blbec+fyzicky nic moc=vyhazov). Dvojka drakobijců Coach+Tyson je opět spolu, já jim popřeju brzkého padáka. :) Russell má velkou výhodu, že o něm nikdo nic neví (a zároveň tam není nikdo jiný ze Samoy, kdo by to mohl vyžvanit), takže může s klidem použít stejnou taktiku.

Vítězství budu přát (v pořadí): Russell, Steph, Amanda
Rád se opět podívám na: Rob, Parvati
Vypadnutí budu přát: Tyson, Coach, Jerri

24
fx
Reagovat

Patrik: Přesně jsi vyjmenoval, z jakých důvodů ji mám mezi svými nejoblíbenějšími hráči.. Parv to má opravdu zmáknuté :-) A s tím Jamesem naprostý souhlas.. Vlastně vůbec nechápu, proč už bude podruhé v all-stars sezóně, řekl bych, že v Survivoru byli mnohem lepší hráči.. :-/

25
Zack
Reagovat

Jukněte na facebook.com/kdoprezije, tam se to slušně rozjíždí..

26
fx
Reagovat

Při sledování těch všemožných videí a fotografií se čím dál tím víc těším.. Už aby to bylo.. :) Ale stejně mi zařazení některých hráčů nesedí.. V podstatě když se podívám na kmen Villains, nemám vůbec pocit, že by to byli ti správní zloduši.. Sedí mi tam tak maximálně Coach a Tyson.. Určitě ne Courtney, Sandra, Parvati.. Zato bych tam dal minimálně Shambo :)))

27
cayman
Reagovat

A co Johny fair nebo Rob (ne boston)??

28
matěj
Reagovat

tak já bych asi to obsazení trochu změnil, polovinu lidí bych nechtěl vidět(některé dokonce potřetí) no a k týmům

Hrdinové:docela dobré obsazení hrdinů,ale někteří hrdinové my scházejí…. podle mě Sugar nebude mít takový ůspěch jako v Gabonu (3.místo) podle mě poletí asi jako první,,a za ní půjdou další hrdinové : Cirie, Tom, myslím že půjde i Stephenie ,,,

Padouši:padouši budou asi z počátku vyhrávat imunity protože jsou silnější,,nee fyzicky ,fyzicky jsou silnější hrdinové ale přesto si myslím že to budou vyhrávat padouši, jestli půjdou na kmenovou radu tak na 110% půjde jako první Randy, a po něm podle mě nejspíš Boston Rob ,,Russell se od začátku nejspíš spojí s holkama ,podle ukázek byl většinu času s nima a tak bude drtit chlapy padouchy …..

Sloučení:vidím to zase na top 12 a finále ve třech ,ve sloučení bude asi víc padouchů a více holek ,kdyby se holky spojily tak můžou udělat to co se už jednou stalo top 4 pouze ženy a tři z těch žen jsou i v této sezoně ,,takže uvidíme nejdál se asi dostane russell s Parvati , a z hrdinů asi amanda no nwm jak to celé dopadne ale určitě se těším.

Nejvíc bych výhru přál Amandě která už dvakrát byla ve finále a ani jednou nevyhrála,, no měla smůlu stála proti silnějším a taky bych výhru znova přál j.týmu nebo parvati,,, a doufám že se daleko dostane i jerri

29
jukab
Reagovat

A mě se obsazení docela líbí :-) Jsem rád za Amandu, Jamese, Sandru, Cirie Stephanie, Ruperta, Roba, Russla samo…:-) chybí mi tam pravda Rob C a jak už tu bylo někde řečeno, místo JTho bych vzal Stephena (jednak pže JT vyhrál a pak taky proto že Stephen byl takticky úplně jinde). Soutěže si netroufám odhadnout, ale doufám, že bude hodně twistů, nebo aspoň pár, v Samoe žádný, to byla škoda.
Vítězství bych přál Rupertovi a Cirie, nepohrdnul bych ani Danille nebo Russlem.

30
drak
Reagovat

Casting nic moc. Hlavně pipky z hrdinů mě vůbec nezajímají a Parvati potřetí už taky nemusím. Víc budu určitě fandit zlosynům, hlavně doufám, že to tam ošéfují Coach a Russell, ty dva bych chtěl vidět ve finále, oni jsou zárukou, že to tam nebude jako v kempu skautů.

31
fx
Reagovat

Hm, myslím, že Coach vydrží celkem dlouho ale šanci na výhru nemá.. Všichni ví, že je naprosto neschopný hráč a tak trochu blázen.. Nechají si ho tam jen proto, že není nebezpečný.. Ne teď, když už ho znají.. Zase jim tam bude vykládat ty svoje pošahané historky (tentokrát určitě přitvrdí a bude vykládat, jak přemohl Godzillu a King Konga ;-)) a po pár týdnech poletí ;-)

32
romik
Reagovat

RUSSEL je stejně nejlepší !!! :-D a Coache nemám moc rád, ale jsem opravdu zvědavý na to, jak tam u těch „padouchů“ budou vycházet :-D bude to docela sranda si myslím

33
George
Reagovat

Rupert dotoho!!!!!!

34
fx
Reagovat

Dneska už se nemůžu dočkat, až vypadnu z práce a sjedu první epizodu :)

35
fx
Reagovat

Tak první dvouhodinová epizoda byla naprosto skvělá.. A první soutěž opravdu akční :) V podstatě jsem nakonec s castem docela spokojený a jednoznačně fandím Heroes.. Z Villains jsou mi sympatické jen Courtney a Parvati – hlavně ale ta Parvati ;-) No a jsem celkem zvědavý, jak budou ve Villains vedle sebe fungovat Russel, Tyson a Coach.. Myslím, že si půjdou pěkně na nervy.. Jo a ještě mě SPOILER baví nová showmance, která je ve vzduchu… Jerri musí být úplně ale úplně blbá :D

36
romikk
Reagovat

nevíte kde můžu sehnat titulky???

37
jukab
Reagovat

:romikk: Titulky ještě nejsou, ale sleduj http://www.titulky.com, tvoří je uživatel scotytoo13. Bývaly tak do týdne od vysílání každé epizody, teď byl první díl dvojnásobný, tak budou možná dýl

38
denýsek
Reagovat

1.parvati máš hezký oči
2.jerri máš moc hezký vlasy
3.danielle je moc pěkná holka
4.j.t.musíš mít tisíc holek
5.stephenie seš ta nejsilnější holka
6.rob pozdravuj manželku
7.candice roztomilá holčička:))
8.courtney kolik ti je?
9.rupert pozdravuj nádhernou manželku
10.colby seš ten nejsilnější kluk nechceš se dát dohromady s stephanie
11.amanda sory ale máš rozpláclej obličej
12.tom seš pravá ruka na baby
13.sandra seš málá ale šikovná
14.cirie seš kamarádská a přátelská
15.james máš hezký tělo
16.tyson je blondˇatej fagan
17.coach nudnej zabíječ draků
18.sugar je malá rozmazlená nudná a blbá
19.randy je malá vochechule
20.russel velkej grázl aje trochu na hlavu

Přidat komentář