Panáček v reality show

Survivor Heroes vs. Villains (7.část)

3. Duben 2010 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Ráno po šokující Kmenové radě, na níž byl díky své vlastní hlouposti a chytrému Russellově tahu se skrytou imunitou vyloučen Tyson, nemohl Rob stále pochopit, jak se to vlastně mohlo stát, že přišel o svého nejvěrnějšího spojence a jeho úhlavní sok Russell je stále ve hře. Rob se sice uklidňoval, že má stále na své straně 5 hlasů, kdežto Russellova skupinka je jen tříčlenná, v této hře se ale strategie mění každý den, klidně by se mohlo stát, že dva jeho společníci přeběhnou na druhou stranu a postarají se o Robovo vyloučení.

V táboře Hrdinů mohl Colby považovat za velké štěstí, že unikl vyřazení, [singlepic id=579 w=160 float=right]dostal ale důrazné varování od Ruperta, že by se měl ve vlastním zájmu v dalším soutěžnímu úkolu předvést. Příležitost dostal hned vzápětí, v soutěži o odměnu. V ní tři zástupci z každého kmene bojovali v mělké vodě o míč, kterým se pak měli trefit do svého basketbalového koše. Protihráči jim v tom mohli bránit jakýmikoliv způsoby.

Hrdinům se zatím dařilo jen v úkolech, kde nebylo potřeba používat hlavu, ale jen svaly a tvrdé podpásové údery. Nejinak tomu bylo i v tomto případě a porazili Padouchy 3:0. Hrdinou dne se stal Colby, který se opravdu v soutěži snažil dokázat ostatním, že může být taky užitečný. Zařídil jim tak odměnu v podobě pikniku u vodopádu. [singlepic id=580 w=160 float=left]Pochoutek na stole si ale užívali jen do té chvíle, než Candice objevila svitek s nápovědou k další skryté imunitě. Rázem měli po náladě, JT vzápětí navrhl, ať jdou po návratu do tábora hledat imunitu všichni společně a použijí ji až po spojení obou kmenů proti přesile Padouchů. S tímto nápadem všichni souhlasili, ale v noci se za imunitou tajně vydali jen Rupert, Amanda a Candice (to jsme ale v odvysílaném díle neviděli).

Padouši zatím nedostali [singlepic id=581 w=160 float=right]žádné indicie ke skryté imunitě, takže se museli pokusit zabojovat v soutěži o kmenovou imunitu. V ní nejdříve vyrazili tři hráči z každého kmene na štafetový běh po trampolíně, aby zpátky na start donesli celkem šest pytlíků s kousky skládačky. Zbývající dva hráči pak měli za úkol puzzle co nejrychleji složit.

Ve skládání puzzle je Rob mistrem, takže není divu, že jej Padouši nasadili až do závěrečné fáze. [singlepic id=582 w=160 float=left]Jenže chybou bylo poslat na trampolínovou trať hubenou Courtney. Ta se v jednu chvíli tak bála seskočit z provazové překážky zpátky na trampolínu, aby se náhodou nepřelomila jako párátko, že tím ztratila drahocenný čas. Hrdinové tento časový náskok využili, složili puzzle jako první a vyhráli imunitu.

Padouši se vrátili do tábora a začali přemýšlet, koho vyřadí. Russell se vůbec nerozpakoval a prstem ukázal na vedle sedící Sandru a Courtney, že to musí být jedna z nich, protože soutěž pokazily. Rob nemohl uvěřit vlastním uším, že by Russell takhle nahlas odhaloval své záměry ale bral to samozřejmě jako vtip. Ve skutečnosti bylo jasné, že se rozhodovat bude mezi oběma soky, [singlepic id=583 w=160 float=right]Russellem a Robem. Rob počítal se svou věrnou pěticí, jenže Russell se pokoušel přetáhnout na svou stranu Jerri. Té se sice moc nezamlouvalo jít do party s Parvati, kterou moc nemiluje, ale přesvědčil ji odvážný Russellův krok se skrytou imunitou. Slibila Russellovi svou a Coachovu podporu. Coach byl ovšem nazlobený, že to Jerri slíbila, aniž by to s ním nejprve probrala. Navíc Coach už předtím slíbil podporu Robovi, takže si nevěděl vůbec rady, co má dělat, když dal slovo dvěma různým lidem a přitom si tolik zakládá na loajalitě. A byl to právě Coach, který rozhodl o výsledku hlasování na večerní Kmenové radě. Svým hlasem zapříčinil to, že těsným poměrem hlasů vypadl Rob .

Pokračování příště.



videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

doporučený odkaz

česká fanouškovská komunita na Facebooku

související články

Survivor Heroes vs. Villains (6.část)
Survivor Heroes vs. Villains (5.část)
Survivor Heroes vs. Villains (4.část)
Survivor Heroes vs. Villains (3.část)
Survivor Heroes vs. Villains (2.část)
Survivor Heroes vs. Villains (1.část)
Koho uvidíme v Survivor Heroes vs. Villains?

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 31
1
risker
Reagovat

paráda)

2
fx
Reagovat

Naprostá spokojenost.. Nejotravnější trosečník je venku ze hry a Russel si dál získává moje sympatie :)

3
Feji
Reagovat

Pěkná epizoda, jen škoda, že znám celý boot order, byla by to větší sranda kdyby ne… Courtney ale po dlouhé době zaválela s jejíma řečma o Parvati a Russelovi, škoda, že jí nedávají tolik prostoru, jako v Číně, tam měla naprosto geniální hlášky :-D

4
fx
Reagovat

Feji: Jj, Courtney je bazvadná.. :) Já už vím, kdo skončí 9., 5., 4. a kdo bude v TOP3.. Všechno omylem zahlédnuté na stránkách věnujících se Survivorovi.. Taky mě štve, že to vím.. Ale holt co už nadělám.. Jinak ještě k té Courtney:

http://www.youtube.com/watch?v=wTN8AHJc5-g
http://www.youtube.com/watch?v=LSPyDnzPIQQ
http://www.youtube.com/watch?v=bA1vXHKVpHw

5
Pattrick
Reagovat

Russ je kind a nikdy ho nikdo nepřekoná ..

Tak koho budeme volit..
Russ: Jednu z tajtěch dvou, jsou nejslabší.
Rob: Takhle se to nedělá

:D tak z toho jsem nemohl a dlouho moc nebudu, jeden z nejlepších rozhovorů za celých 20 sezon :D

6
Pattrick
Reagovat

* king samo :D

7
Anonymní
Reagovat

Pěkná, pěkná, pěkná epizoda a parádní konec, i když Coach nic moc. Škoda, že režie neukáže nikdy všechno podstatné (v tomhle díle třeba to hledání imunity u Heroes). Těším se na další pokračování :-)

8
zdendo
Reagovat

fx, ako mozes vediet, kto kolky skonci? ved to je aktualny survivor, ako sa take informacie mozu dostat von?

9
Pattrick
Reagovat

Zdendo, můžou .. na youtube je video, které zatím předpovídá, každého vypadlého, já ho teda neviděl, ale jeden jo a říká, že to zatím vychází … takže asi někdo ze štábu .. (kameraman, někdo kdo dělá například v táboře vypadlíků)

10
Feji
Reagovat

Je to pravda, já ten spoiler bohužel omylem viděl těsně před premiérou a zatím všechno sedí do puntíku a je to na…. ;-( Tak mi už snad jen zbývá se těšit na další řadu.. ;D

11
fx
Reagovat

Přesně tak, ten Survivor se natáčí s několika měsíčním předstihem a štáb už tedy dávno ví, jak to dopadne.. Respektive ví to až do TOP3, která se vyhlásí až v přímém přenosu.. Ačkoliv i to by mohl vědět ten, kdo sestříhává zpovědi těch, kteří odevzdávají hlasy pro vítěze.. Ale předpokládám, že těch lidí, kteří znají finálové hlasování je naprosté minimum, proto je příliš riskantní to prozradit, a tak se dozvíme max. TOP 3..

12
zdendo
Reagovat

no, najlepsie je teda nesledovat nic okolo survivora na nete… esteze som nic podobne nevidel :)

13
zdendo
Reagovat

takze sutaziaci su uz vlastne doma?

14
Trew
Reagovat

Opět skvělá epizoda!! :)

Feji: Je mi jasný, že to teď už je tak o 90 % míň zajímavý, ale… Je přece taky zajímavý sledovat, jak kdo koho vyřadí, nejen kdo bude vyřazenej :)

15
fx
Reagovat

zdendo: Dávno.. ;-) Tahle sezóna se natáčela hned po skončení té předchozí.. Dokonce je to natočené na úplně stejném místě…

16
Pattrick
Reagovat

jj, Russ se nestihl ani aklimatizovat a už natáčel další :)

17
me2d
Reagovat

je škoda že Rob skončil, po Russelovi byl asi nejlepší, teď už nebude mít RUSS konkurenci a pude až pro vítězství, nebo NECHCI VĚDĚT JAK TO DOPADNE, ale tahle série je fakt cool

18
zdendo
Reagovat

zamiloval som sa do Amandy :-)

19
fx
Reagovat

zdendo: To já už tak před dvěma roky :-D

20
Trew
Reagovat

Do Amandy?? :-O Nikdy jsem nechápal, co na ní ty lidi (hlavně Američani) vidí. Ale brát vám to nebudu :)

Reagovat

Tak každý větší fanda Survivora ví, že se to všechno odehraje, natočí a pak sestříhá a až potom to jde do televize. Ne jako BB nebo VV, že to jde do bedny ten den, co se to odehraje. Všichni soutěžící, ať vypadnou v jakémkoli pořadí, tak odlétají na místo klání i zpátky do USA najednou. Všichni účinkující i štáb jsou vázaní smlouvami s obrovskými pokutami, aby neprozradili pořadí.
O hlasování top3 ví asi fakt jen minimum lidí. Já to odhaduju, že by se to spočítlo na prstech jedné ruky.
Hlasy se zapečetí a v současné době (přes postprodukci a vysílání všech dílů) jsou někde v trezoru zamčené a otevřou se až při přímém přenosu při finále.
To jen ve zkratce pro neznalé ;-) Snad sjem nic nevynechal nebo nepopletl O:-)

22
fx
Reagovat

Trew: Tak z mé strany je to tak trochu nadsázka.. Je mi prostě hodně sympatická jako hráčka a i na lidské úrovni.. Je to typ holky, jakými jsem se vždycky obklopoval a prostě jí fandím :)

23
fx
Reagovat

Nick: Myslím, že jsi to vystihl výborně ;-)

24
Hild
Reagovat

jeeeeej, to by se mělo zakázat. Jen tak jsem hledala různé informace o trosečníkovi a omylem jsem vjela na stránku, kde je seznam pořadí všech soutěžicích, je tam dokonce i vítěz, nevím jestli tomu mám věřit, ale zatím začátek sedí perfektně a bylo to tam dáno někdy v půlce února. Teď mám zkažený zbytek této skvělé sezóny, nevím, pořád doufám, že to byl vymyšlený seznam a celé to bude jinak :( Achjo, už nikdy nic nehledám

25
fx
Reagovat

Hild: Nj, takhle jsem zjistil nejdřív kolikátá skončí moje oblíbená osoba a pak jsem našel kdo bude pátý, čtvrtý a kdo bude v TOP3.. Fakt nechápu, proč to lidi dávají na net.. A hlavně nechápu, že to někdo chce vědět už před odvysíláním epizod :-(

26
Dana
Reagovat

to už se zase něco hraje, že není 8. díl ?

27
Anonymní
Reagovat

8 díl je už včera :-) jen špatně hledáš

28
Dana
Reagovat

hm, asi má dcdice nějaký zádrhel, ještě nic neuploadnul, tak holt budu muset vydržel, hledat radši nic jinýho nebudu, abych se taky nedozvěděla něco, co nechci

29
Dana
Reagovat

hm, tak „účet uzavřen“ to bude asi větší zádrhel – kde na to koukáte vy? pls nejlépe na Tubě

30
Dana
Reagovat

už jsem skoukla a to slepičí hejno mě teda docela naštvalo, už aby došlo ke sloučení

31
Boston Rob
Reagovat

můj nejoblíbenější kmen jsou Padouši a to jen proto protože je v něm Bostonskej Rob ! :-D

Přidat komentář