Panáček v reality show

Survivor Heroes vs. Villains (5.část)

13. Březen 2010 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Tak jako každé ráno, tak i ráno 12.soutěžního dne v táboře Padouchů začíná záběrem na Coache a jeho meditační cvičení na pláži. Tentokrát se ovšem k jeho velké radosti k němu přidali a všichni ostatní spoluhráči. Teda, skoro všichni. Jediný Russell si o Coachově tai-či myslel své a raději se věnoval své oblíbené činnost-hledání skryté imunity.

Přestože v Survivor Samoa dokázal objevit skrytou imunitu dokonce bez jakékoliv nápovědy, nyní měl přesné instrukce a stejně se mu už 2 dny nedařilo amulet najít. [singlepic id=505 w=160 float=right]U palmy, kde by imunita měla být, to vypadalo, jakoby se Russell snažil z ostrova podhrabat. Nakonec zjistil, že imunita mu ležela stále u nohou, jenom ji neviděl. Prvními, komu se s nálezem pochlubil, byla Parvati a následně Coach. Coach byl tak zaskočený, že mu někdo natolik důvěřuje a chce s ním pomocí imunity ovládat hru, že Russellovi bez váhání slíbil naprostou oddanost a na důkaz toho před „králem“ Russellem poklekl a nechal se pasovat na jeho oddaného rytíře…

Soutěž o odměnu byla opět převzatá ze Survivor Samoa, tři zástupci z každého družstva proti sobě nastoupili do arény a měli za úkol získat 3 rugbyové míče. Ty pak hodili svým spoluhráčům stojícím na vyvýšené platformy, kteří se snažili trefit míčem do koše soupěřů. Odměna měla být skutečně sladká, piknik se spoustou čokolády (čokoládové lentilky, tyčinky, koláče, dortíky). Tato vidina nadchla zejména Jerri (fanouškům Survivor Australia netřeba vysvětlovat). [singlepic id=506 w=160 float=left]Aby moderátor Jeff Probst trosečníky pořádně navnadil, podal jim na ochutnávku malinké kousky nalámané čokolády, jimiž Padouši nepohrdli. Zato Hrdinové se čokolády ani nedotkli, což Colby vysvětlil tím, že se nechtějí rozptylovat a nemohou se dočkat, až zápas začne (nakonec se ale paradoxně Colby dobrovolně usadil na lavičku, protože byl přespočetný).

Stejně jako v Survivor Samoa, i nyní byla celá soutěž hodně násilná. Rupert při ní agresivně narazil Jerri obličejem na dřevěný sloupek, James [singlepic id=507 w=160 float=right]si zase natáhl vazy v kolenu. Na doporučení lékařů se zbytku soutěže nemohl zúčastnit, takže jen z lavičky sledoval, jak jeho tým Hrdinů opět prohrává. Jamesův zdravotní stav ale lékařům dělal starosti a nad jeho další účastí visel velký otazník. Po několika hodinách se naštěstí vrátil zpátky do tábora ke svým spoluhráčům s nohou v ortéze.

I přes toto zranění mohl [singlepic id=508 w=160 float=left]ale svému týmu pomoci v další soutěži o imunitu. Nemusel se totiž při ní moc hýbat, stal se kapitánem, jehož jedinou úlohou bylo hlasitými pokyny navigovat zbývající spoluhráče, kteři se ve dvojici se zavázanýma očima pohybovali po herní ploše, na níž měli posbírat jednotlivé kusy velké skládačky. Jakmile byly všechny díly za cílovou páskou, teprve tehdy si mohli sundat pásky z očí a začít pracovat na skládání puzzle.

James navigoval svůj tým tak vehementně, až z toho málem ochraptěl, povedlo se jim ale posbírat všechny díly s mírným náskokem před Padouchy. [singlepic id=509 w=160 float=right]Jenže Padouši jsou pod vedením Roba mistry ve skládání puzzle, ztrátu dohnali a vyhráli imunitu. Hrdinové museli sebekriticky přiznat, že z pěti soutěží o imunitu zatím vyhráli jen jednu, v níž šlo čistě jen o fyzickou stránku, ve všech ostatních vyhořeli na skládání puzzle, které jim vůbec nejde.

Hrdinové si tak zopakují cestu na Kmenovou radu. Tom, Colby, Candice a JT se shodli na tom, že by měli vyřadit zraněného Jamese, který jim v dalších soutěžích asi moc nepomůže, takže budou prohrávat dál a dál. Amanda, James a Rupert si zase brousili [singlepic id=510 w=160 float=left]zuby na Toma, kterého už nyní nechránila skrytá imunita. Rozhodujícím hlasem měl být opět JT, který sliboval spojenectví každou chvíli někomu jinému a nedalo se tak na něj moc spoléhat, když i na poslední Kmenové radě zradil své spojence. Večer se skutečně kmen rozhodoval mezi tím, jestli ze hry vyřadí zraněného Jamese, anebo silného Toma. Se hrou se nakonec musel rozloučit Tom . Co řekl štábu po svém vyřazení, se dozvíte z tohoto videa s českými titulky.

Pokračování za čtrnáct dní (kvůli americkému basketbalu).



videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení
České titulky k 5.epizodě
– Bonusová videa s českými titulky

doporučený odkaz

česká fanouškovská komunita na Facebooku

související články

Survivor Heroes vs. Villains (4.část)
Survivor Heroes vs. Villains (3.část)
Survivor Heroes vs. Villains (2.část)
Survivor Heroes vs. Villains (1.část)
Koho uvidíme v Survivor Heroes vs. Villains?

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
jukab
Reagovat

Tak opět vypadl někdo, koho jsem neměl rád. Taktice JTho nerozumím, copak už tu hru nehrál, to neví, že v případným finále bude potřebova hlasy lidí, které teď postupně zrazuje? Zdá se, že pořád nic nepochopil, v Tocantinech ho táhl Steven, ale teď tam nikoho takového nemá, tak hraje kam vítr, tam plášť. Hra Amandy a Ruperta se mi naopak líbí , možná s tímhle pro ně nepříznivým vývojem počítají do budoucna se spoluprací se svými bývalými soukmenovníky. Coach mě dál baví, a začínám mu čím dál víc fandit, zvlášť když teď s Russlem vytvořili alianci, do které snad přiberou Danille, Parv a Sandru a dostanou se až do finálové pětky :-) Bylo by krásný pak sledovat tuhle pětici,kdyby zbyla a z rozpadajících se Heroes přeživší A+R a boj o to, kdo s kým a proti komu!

2
Daniel
Reagovat

Sandru urcite nenaberou…Ta v nejakem videu prohlasila, ze Russel je posledni clovek v cele hre se kterym by udelala alianci. Spis bych tam videl Tysona (pokud ho presvedci Coach). Ale nejsem si jeste vubec jisty, ze Coach opravdu bude stat za Russel. Spis bych rekl, ze nakonec prece jen bude volit s Robem.

3
Pattrick
Reagovat

Nikdy bych nečekal, že takhle budu fandit Padouchům :) Hrdinové u mě skončili (krom Candice a Amandy)

4
me2d
Reagovat

tahle série je fakt dobrá, fakt až za 14 dní, to je vopruz, stejně nechápu proč nevyhodili James, asi jim v dalších soutěžích moc nepomůže a jestli má teda Amanda s Rupertem alianci, tak se třeba merge vůbec nemusej dočkat, jinak ta imunita, kterou použil Tom by se asi měla znova objevit, divim se, že ji nikdo nehledal.

5
fx
Reagovat

Pattrick: U mě hrdinové už taky skončili.. Ze začátku jsem jim fandil opravdu hodně, ale teď už je z nich pro mě zajímavá jen Amanda, ostatní jsou soutěžící, které jsem v jejich řadách nemohl vystát (hlavně Rupert, JT, James).. Celkově mám ale obavy, že pokud mi ze hry vyletí Amanda a Parvati, už nebudu mít proč koukat, což je u téhle řady velká škoda.. Zatím to vypadá, že zůstane mou nejoblíbenější řadou Micronesie.. Ale třeba ještě S20 překvapí ;-)

6
Trew
Reagovat

Ne, že bych Tomovi fandil, ale raději bych viděl odcházet Jamese než Toma. Mě prostě irituje, jak je ten James namyšlenej! Jinak jsem dřív taky fandil Heroes, ale po tom, co vyhodili Cirie, fandim Villains. Jednej, kdo mě v Heroes baví je Candice a trošku Amanda.

Russle si to podle mě dost zavařuje, podřezává si větev. Ale co my víme… Russle je Russle a ten nakonec určitě něco vymyslí :) Doufam, že to bude pořádná podívaná – Russle vs. Rob!

Jinak mými favority je teď už jen Parvati (to bezkonkurenčně). V záloze mam ještě Russla, Daniel a Candice s Courtney – Courtny sice nějak moc nehraje, veze se, ale já ji mam prostě rád :)

A ten JT je fakt Heroe, co? :D

7
fx
Reagovat

Trew: Naprostý souhlas, že se James chová jako totální č***k ;-) U mě to taky zlomil vyhazov Cirie.. Do té doby pro mě existovali jen Heroes, teď už v podstatě jen Villains.. Ze zbylých soutěžících bych nejradši viděl jako 1. Amandu, 2. Parvati, 3. Courtney, 4. Jerri.. :) A nejdřív bych vyhodil Colbyho/JTho a pak Jamese.. Colby mi vadí asi ze všech nejvíc.. Typy jako on nemůžu vystát :-/

8
fx
Reagovat

Tak jsem právě dokoukal Solitary 4.0 :) Naprosté nadšení a absolutní spokojenost s vítězem/vítězkou.. Lépe to dopadnou nemohlo.. Ačkoliv mi ta finálová soutěž přišla nějaká krátká ;) Každopádně doufám, že po skončení FOX Reality převezme tenhle formát nějaká jiná stanice a že Val ukuchtí Solitary 5.0 ;-)

9
Paco
Reagovat

Tahle serie se mi dost libi az na nějaké vyřazaní a fandím Parv a Amande,ale škoda že v téhle serii není Terry Deitz z Exile Island,chtěl sem ho tam vidět,byl a je to můj nejlepší Trosečník:))

10
Paco
Reagovat

Takže jsem viděl 6 díl a musím říct,že ten Russ je fakt dábel to co zas udělal,mame se na co těšit v dalších dílech:))

11
fx
Reagovat

Paco: Já ho v podstatě moc nemusel, ale po tomhle dílu se z něj definitivně stal můj oblíbený hráč.. Nesnáším Roba ;)

12
Paco
Reagovat

fx:To jsme byli na tom stejně,ale v tomto díle mě dokázal že je to fakt třída a Roba taky nesnáším doufám,že už vypadne;)

13
Trew
Reagovat

Fíha… Když jsem četl ty vaše komentáře tady k 6. epizodě, tak jsem si říkal, co tak významnýho se asi mohlo stát? Dneska jsem to viděl a fakt nářez :D Ale nechci být moc konkrétní, počkáme si na rekap :)

Přidat komentář