Panáček v reality show

Survivor Heroes vs. Villains (12.část)

8. Květen 2010 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Finále Survivor Heroes vs. Villains se už kvapem blíží (vysílá se už v neděli 16.května), ve hře ale stále zbývá ještě osm hráčů. Vše se tak musí trochu zrychlit a v této epizodě nás čekají hned dvě soutěže o imunitu, dvě Kmenové rady a dva hráči se stanou člen poroty, která bude rozhodovat o tom, komu připadne celková výhra 1 milión dolarů a titul Poslední trosečník.

V té první soutěži o imunitu měli trosečníci na [singlepic id=695 w=160 float=left]zápěstí připevněný provaz vedoucí ke kýblu s obarvenou vodou, pokud by nedokázali udržet nataženou ruku nad hlavou, kýbl by se převrátil a to by znamenal konec úkolu. Ve stejném úkolu už v minulosti excelovali Rupert a Parvati (Parvati to v Survivor Micronesia vydržela dokonce přes šest hodin), oba dva tak byli největšími favority na vítězství v této soutěži.

To si dobře uvědomovali všichni ostatní, a jakmile je už po 1 minutě po odstartování závodu začal moderátor Jeff Probst [singlepic id=696 w=160 float=right]pokoušet lákavými nabídkami na mléko a talíř sušenek a koblih, pokud by úkol dobrovolně vzdali, nenchali se dlouho pobízet a postupně odstupovali, až v tom zbyli skutečně jen Rupert a Parvati. Rupertovi přitom šlo o hodně, dobře si uvědomoval, že spolu s Colbym jsou už jen poslední dva z kmene Hrdinů proti početní přesile Padouchů (ke kterým na poslední Kmenové radě přeběhla už i Candice) a pokud nezíská imunitu, tak jeden z nich má bezpochyby svůj osud zpečetěn. V tomto vytrvalostním souboji po více než hodinové bitvě nakonec imunitu vyhrála Parvati.

Na konci soutěže ovšem přišel Jeff Probst s jedním překvapením. Přede všemi nahlas přečetl nápovědu k nalezení další skryté imunity. [singlepic id=697 w=160 float=left]Takže po návratu do tábora se ihned všichni rozutíkali hledat amulet imunity. Nejúspěšnější byla Sandra, která se ale pochopitelně s nálezem imunity nikomu nepochlubila, protože se jí ještě může hodit na svou vlastní ochranu. Rupert sice skrytou imunitu nenašel, ale napadlo ho, že si do kapsy schová kousek korálu, který tvarově vypadal jako amulet imunity. Doufal, že si někdo všimne boule v jeho kapse a mohl by si to mylně vyložit, že Rupert imunitu našel. Přesně na tento trik mu skočil Russell, který sám moc dobře ví, jak přece vypadá amulet ukrytý v kapse.

Ostatní Padouši si tím ovšem nebyli moc jisti, ale aby je případně Rupert nezaskočil tím, že skutečně má skrytou imunitu, dohodli se, že hlasy rozdělí 3:3 mezi Ruperta a Colbyho a počkají, jestli Rupert imuntu použije. V tomto plánu později udělali menší změnu, místo Colbyho dají část hlasů Candice. [singlepic id=698 w=160 float=right]Ta jim sice na minulé Kmenové radě pomohla vyřadit Amandu, ale to, jak rychle dokázala přeběhnout, zavdávalo k obavám, jestli by příště nepřeběhla zase zpátky. Na večerní Kmenové radě se tak na hlasovacích lístcích objevovala jen dvě jména: Rupertovo a Candice. Rupert si sice zahrál etudu, že šahá do kapsy pro skrytou imunitu, ale protože ji neměl, nemohl co použít. POměrem hlasů 5:3 bylo rozhodnuto, že ze hry vypadne Candice.

A protože času není nazbyt, [singlepic id=699 w=160 float=left]už na druhý den se konala další soutěž o imunitu. Ta měla tentokrát tři kola, do druhého kola mělo postoupit pět nejrychlejších a do finálového jen tři nejrychlejší hráči. V prvním úseku měli trosečníci z písku vyhrabat dřevěný kolík, ten potom nasadit na začátek vyřezávaného stolního bludiště a projít celou trasu až na druhý konec. Ve druhém kole dostali závodníci 4 zásuvné stupačky, které jim měli pomoci vyškrábat se po strmé dráze na vyvýšenou plošinu, kde pak na finalisty čekalo puzzle.

Do finále se dostali Rupert, Parvati a Russell, který také celou soutěž vyhrál a Padouši se mohli radovat, že nyní konečně pošlou domů Ruperta a v příštím díle Colbyho. Jenže Russell vždy přemýšlí o krok napřed. Co se stane, až vyřadí i Colbyho? Pak se učitě dívky budou snažit vyhodit právě nebezpečného Russella, zejména by to mohlo napadnout Parvati a Danielle, [singlepic id=700 w=160 float=right]které drží spolu a před Russellem už jednou zamlčely, že Parvati našla skrytou imunitu. Jako nejlepší řešení našel poštvat proti sobě Parvati a Danielle. Parvati řekl, že proti ní Danielle intrikuje a chce ji nečekaně vyhodit. Parvati se hned rozhodla, že si to s Danielle vyřídí hezky z očí do očí, to se sice moc Russellovi nehodilo, ale nedokázal ji zastavit. Velice záhy tak Parvati od Danielle zjistila, že si to celé Russell vymyslel a chce je obě rozhádat.

Russell neztrácel čas a pro svůj plán oslovil kromě Jerri také nečekané spojence, Ruperta a Colbyho, kteří byli samozřejmě pro vyhození Danielle, aspoň se tak sami mohli vyhnout vyřazení. Zatímco tak měla být Kmenová rada už předem rozhodnutá, teď se největšími adepty stali Rupert a Danielle. [singlepic id=701 w=160 float=left]Ta to nesla hodně špatně a na Kmenové radě se v jednu chvíli rozplakala, nemohla uvěřit, že od prvního dne s Parvati a Russellem tvořili nerozlučnou trojku a nyní se Russell obrátil proti ní a testuje její loajalitu. Vzápětí dodala, že bude stejně vždy držet víc s Parvati, než s Russellem. Na tato slova se Russell otočill k Jerri a tajně ji posunky naznačil, jestli si uvědomovala, co právě Danielle prozradila. Jerri totiž mohla mít rozhodující hlas za stavu hlasování 3:3 mezi Danielle a Rupertem. Skutečně také Jerri rozhodla, že se dalším členem poroty stane Danielle.

Pokračování příště. Do konce zbývají dvě epizody.

bonus v podobě hudebního klipu

Jak určitě fanoušci Survivora dobře ví, vyřazení soutěžící, kteří se stávají členy poroty, pobývají až do finále spolu se štábem v kempu Ponderosa. Videa z Ponderosy odhalují často zajímavé zákulisní informace, shlédnout se dají buď na YouTube, nebo přímo na oficiálních stránkách. Mimo jiné se tak můžete dozvědět, že Coach, J.T. a Courtney v Ponderose nezahálejí, ale vytvořili hudební skupinu The Dragonz a natočili si tak i následující hudební klip:



videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

doporučený odkaz

česká fanouškovská komunita na Facebooku

související články

Survivor Heroes vs. Villains (11.část)
Survivor Heroes vs. Villains (10.část)
Survivor Heroes vs. Villains (9.část)
Survivor Heroes vs. Villains (8.část)
Survivor Heroes vs. Villains (7.část)
Survivor Heroes vs. Villains (6.část)
Survivor Heroes vs. Villains (5.část)
Survivor Heroes vs. Villains (4.část)
Survivor Heroes vs. Villains (3.část)
Survivor Heroes vs. Villains (2.část)
Survivor Heroes vs. Villains (1.část)
Koho uvidíme v Survivor Heroes vs. Villains?

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 18
1
Trew
Reagovat

Ježiši Kriste!!! Proč tam ten Rupert a Colby ještě jsou!! Jsou k ničemu tam! njn…
Fakt nechápu od koho ten Russ očekává hlasy ve finále? Zřejmě si myslí, že se z něj celá porota posadí na zadek, uznaj jeho skvělou hru a daj mu milion. Tomu ale nevěřim. Lidi v porotě ho buď nemaj rádi nebo jsou na něj naštvaný!
Hmm, ale jinak super. Těšim se na finále! I když bůh ví, kdy to zkouknu, páč 17. v pondělí maturuju :-/ :D

2
fx
Reagovat

Taky mi tam přijdou ti dva úplně zbyteční.. A ono co si budem povídat, třeba taková Jerri je tam taky jen do počtu ;-) Přijde mi, že vůbec neví, která bije a jen chodí za lidmi ze své aliance a nechává si diktovat co má dělat..
Jinak s tím Russem se shodneme.. Lidi mu to podle mého neodpustí.. A kdyby šel do finále třeba s Parv, tak si myslím, že ho ona převálcuje.. Podle mě udělal chybu, že se zbavil Danielle a ne Parvati.. Ta je pro něj mnohem větší hrozbou..

Trew: Však ono to mezi učením přijde vhod, nemůžeš taky pořád jen sedět ponořený mezi matur. otázkami ;-) Já se taky teď musím šrotit na zkoušky ale (nejen) na Surivora si čas vždycky najdu ;-)

3
jukab
Reagovat

Teda jak jsem Russelovi od začátku fandil, tak za to, co provedl Danielle doufám, že vyletí jak raketa, nejlíp hned v dalším díle! Myslím, že i v reálu už bude velký paranoik, jak to vtipně o sobě prohlašovala Amanda v Reunionu Mikronésie :-)

PS: Nemáte někdo stažená videa z téhle řady z fancast.com? Nějáký čas se mi sekne vždy na reklamě…byl by někdo ochotný je nahrát třeba na MU? díky

4
jukab
Reagovat

A fandit asi budu Sandře, její hra není tak agresivní jako Russla nebo Parv, ale ví, co dělá, nehraje na spojenectví a když chce, umí taky pěkně zaintrikařit (uf, to je slovo) :-)

5
fx
Reagovat

Já už teď určitě fandím jen Parvati.. Russovi přeju, aby se dostal do finále ale nedostal ani jeden hlas (to by ho naštvalo víc než vypadnutí, řekl bych), Sandra je mi nesympatická a Colby/Jerri/Rupert nepředvádí ve hře vůbec ale vůbec nic..

6
Trew
Reagovat

Já taky fandim jedině Parv! Ale v případě, že Parv neni (ne, že vypadla, to se nestane, ale že prostě neni :D) Tak od tohohle dílu fandim Sandře. Mně nesympatická neni a špatná hráčka neni určitě.
Jinak mi přijde fakt vtipný (směšný), jak vždycky někdo přijde za Rupertem a řekne např.: „Dneska je to Danielle.“ A Rupert vždycky tak strašně důležitě přikyvuje a tváří se, že jako normálka, že přesně tuhle osobu chce taky vyřadit :D Prostě dělá to, co ostatní! Fakt nechápu, proč dostal v All-stars od Američanů ten milion!!

7
fx
Reagovat

Trew:
Já si taky nemyslím, že by Sandra byla špatná hráčka.. Ale moc mě nebaví.. Nejspíš to bude způsobené tím, že jak si hraje sama za sebe, moc se v rekapech neprojevuje a nemám tím pádem takovou možnost si jí oblíbit.. Parv má zmáknuté všechny aspekty hry, proto ji zbožňuju.. A i se projevuje :-)

S tím Rupertem to taky nechápu.. Nikdy mi nebyl ničím sympatický.. Pořád jen chce, aby o něm všichni říkali jak je ušlechtilý, udatný, úžasný hrdina ale vůbec nic nepředvádí a nikdy nepředváděl.. To, že dokáže ulovit ryby pro mě není důvod, aby dostal milion dolarů.. Pro to musí ten trouba udělat trochu víc ;-) Proč si ho v US tak oblíbili pro mě zůstává velkou záhadou..

8
Trew
Reagovat

Jojo… Akorát tam zabírá místo jinýmu zajímavějšímu hráči, kterej tam mohl být místo něj. Ale tak to se tady řešilo už ze začátku sezóny :)

9
Chen
Reagovat

Hele, buďte fér, ten tah s „imunitou v kapse“ byl fajn, rozhodně lepší, než jít za Danielle a štvát ji proti Parvati a naopak, když Russovi muselo být jasné, že si to holky povědí.

10
Trew
Reagovat

No já nevim, co na tom tahu s imunitou v kapse bylo dobrýho? Já kdybych „věděl“ že má Rupert imunitu, tak pro něj budu hlasovat, abych se zbavil buď imunity nebo Ruperta s imunitou, ne?

11
Chen
Reagovat

Bylo na tom dobré asi to, že to vyšlo přesně tak jak chtěli a díky kameni v kapse se zbavili Candice a na jeden den si zachránili krk. A je na tom dobré to, že zmátli sebevědomého Russe, který byl přesvědčený, že to musí být imunita, protože on je přece na imunity specialista. Prostě to bylo dobrý nápad. Ale to je můj názor, nikomu to necpu.

12
Pattrick
Reagovat

Russ je ikona hry, ale co udělal, bylo hnusný až moc hnusný, přece jen, trošku lidskosti v sobě mám, ale todle bylo nadmíru..

Sandra nebo Parv. jedna z nich musí vyhrát a doufám že se tak stane a dostane svůj druhej milion a stane se královnou Survivoru, páč si to zaslouží ..

Jestli vyhraje Rupert nebo Colby, tak todle mě fakt vytočí, Rupert teda alespoň zamachroval s imunitou v kapse..

Doufám, že Sandra toho využije a vyhodí Russ.

Reagovat

Tak to já fandím Russelovi … to je aspoň hráč jak víno. Poslední díly mu to sice trošku ukluzuje, ale to, co předváděl dřív byly fakt parádičky.
Rupertuv tah s falešnou imunitou byl super. Tam zmátl úplně všechny :-D
A co bylo an vyhození Danielle hnusného? tak když ví, že pokud by si ty dvě vzal do finálové trojky, tak se ony podrží navzájem a takhle má šanci aspoň na finále (i když teda dostane minimum hlasů od poroty) Je to geniální hráč, ale dává to moc najevo a štve proti sobě lidi. Kdyby zvládl ještě tohle, tak má výhru v kapse.

14
Chen
Reagovat

Chápu váš obdiv v Russovi, ale z mého pohledu je geniální hráč ten, který dokáže manipulovat s lidmi, aniž by to vlastně věděli, nevyhrožuje jim a nesnažím se jim vtlouc do hlavy, že on je ten, kdo to řídí. Taková Parvati dosáhne všeho a spousta lidí o tom ani neví, to je podle mě umění. Russ je moc egoistický a povýšený a vůbec nezvládá sociální aspekt hry, který prostě ve finále rozhoduje. Kruci, je to 20-tá sezóna, tak už by snad mohl vědět, že vztahy mezi lidmi jsou odrazovým mostem ke výhře.

15
jukab
Reagovat

!Obsahuje spoilery z minulé a jiných řad!

No, já taky Russla měl hodně rád, Samou regulérně ovládl, ale tady krom dvou třech světlých momentů nic moc, i když režie mu dávala prostoru až až. To jeho povýšenectví jsem mu odpouštěl právě proto, že jako hráč (ve smyslu myslitel se snahou o něco) v Samoe převyšoval ostatní nejmíň o jednu třídu, ale tady už má slušnou konkurenci, takže to není tak vidět. Navíc to, co převedl v minulé epizodě ho jistojistě potopí, kdo by s ním teď uzavíral spojenectví, když ví, že je to arogant, který rozkope (tak brzo!!!) i svou vlastní alianci? Jasně, do finále by ho asi proto chtěl každý, pže by si mohl být jistý, že Russel bude rád za jediný hlas, ale Američani mají cosi jako „smysl pro dobro“, nebo jak to nazvat, prostě že fandí těm „good guys“.

Krom Parv se už se ostatní jen vezou, takže doufám, že vyhraje ona nebo Sandra, která hraje už od Pearl Islands v mých očích úplně jinak než jiní (sama na sebe) a kupodivu jí to vychází. Obě by si to zasloužily.

16
elvis
Reagovat

Russel to mal zahrať na blindside Danielle, a nenahovárať obom, že tá druhá ju chce vyhodiť. Tak by sa vyhol zbytočným emóciám na kmeňovej rade, nebol by okolo toho taký „humbuk“.

17
Trew
Reagovat

Ježiš já se tak těšim na finále!!! :) Ze 13. epizody mam prostě dobrej pocit :)

18
fx
Reagovat

Trew: Naprosto stejné pocity.. 13.epizoda mě potěšila a finále bude určitě naprosto kolosální :)))

SPOILER SPOILER: Jak se Parv se Sandrou Russlovi v kempu smály, no to jsem z toho nemohl.. A jak se mu to všechno rozpadá pod rukama.. Doufám, že vyhraje jedna z nich, zasloužily by si to.. Obě jsou skvělé hráčky Survivora ;-))

Jo a ještě ten Russel.. Jak nedostal odměnu ve formě návštěvy manželky, tak to se mi taky líbilo.. Přesně ukázal, že kromě zastrašování tu hru vůbec nezvládá.. Takhle by Parv nervy nikdy neujely.. Na druhou stranu škoda, že jsme ho neviděli bavit se se ženou, zajímalo by mě, jak by o hře mluvil.. Už je mi tak nesympatický, že jsem mu nevěřil ani to „I love you“ které jí říkal, když se mohli obejmout.. Přišlo mi to stejně falešné, jako když někomu lže ve hře..

Přidat komentář