Panáček v reality show

Survivor Heroes vs. Villains (8.část)

12. Duben 2010 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

V minulé části došlo v táboře Padouchů k napjatě očekávanému střetu mezi dvěma soky, Russellem a Robem, zněhož nakonec vyšel vítězně Russell. Nejvíce zklamaný z této ztráty byl Coach (ikdyž to byl právě on, kdo svým neutrálním hlasem zapříčinil Robův odchod). Rob byl totiž hodně užitečným hráčem v soutěžních úkolech a bez něj to Padouši proti Hrdinům nebudou mít snadné. Jedinou spásou by pro ně mohlo být jedině to, kdyby před další soutěží o imunitu došlo ke spojení obou kmenů.

Narozdíl od Padouchů měl tábor Hrdinů [singlepic id=600 w=160 float=left]nefér výhodu v tom, že dostal od štábu nápovědu, kde hledat skrytou imunitu. JT ji sice bez velkých problémů našel, ale přistihla ho při tom Amanda, takže mu nezbývalo nic jiného než přiznat barvu a oznámil nález imunity všem. Už dříve se totiž společně dohodli na tom, že imunitu použije na svou záchranu ten, kdo bude po spojení obou kmenů v nebezpečí vyřazení. Spojení obou kmenů se tedy v obou táborech skloňovalo ve všech pádech, a když navíc dopis ve stromové poště nenaznačoval nic konkrétního o soutěži o imunitu, ale zmiňoval pouze bohatou hostinu, Padouši usoudili jen jedno: bohatá hostina bývá vždy, když dojde ke spojení kmenů a všichni se nastěhují jen do jednoho tábora. Proto si pro jistotu na cestu na místo určení s sebou sbalili všechno důležité vybavení a nářadí.

Hrdinové byli docela zaskočeni připraveností protivníků, protože je ani na chvíli nenapadlo, že by si vzali nějaké své zásoby. [singlepic id=601 w=160 float=right]Naštěstí pro ně se žádné spojení kmenů ještě stále nekonalo. Soutěžilo se v kuželkovém klání (stejný úkol byl i v Survivor Samoa), na vítězný tým čekala hostina se spoustou pizzy. Padouši měli o dva hráče víc, takže se museli dohodnout, kdo se soutěže nezúčastní. Dlouho nad tím debatovali, nakonec to rozsekl Coach, který na lavičku posadil Courntey a Sandru.

Lepší ruku v bowlingovém klání měli Hrdinové [singlepic id=602 w=160 float=left]a mohli si tak pochutnat na odměně. Během hostiny rozebírali také překvapivý vývoj v táboře Padouchů, kde ze hry vypadl obávaný Rob. To by nasvědčovalo tomu, že celý jejich kmen řídí ženská koalice, která vyhazuje jednoho muže za druhým a zbývají už tak jen dva poslední chlapi na odstřel, Coach a Russell. Kdyby tak jen tušili, že tomu tak vůbec není a kmen řídí právě Russell.

Další porážku v soutěžích mohli Padouši odčinit v následující soutěži o imunitu. V ní se dvě dvojice hráčů z každého družstva vydaly společně na trať plné mazlavého bahna, střídavě přelézaly a podlézaly překážky, sebraly vlajku a tu pak dopravily zpátky na start.

Protože v soutěži o pizzu zůstaly na lavičce Courtney a Sandra, [singlepic id=603 w=160 float=right]podle pravidel musel na lavičce v této soutěži sedět zase někdo jiný a obě ženy se tak postavily na start. Bohužel pro Padouchy, protože právě kvůli jejich velice slabému výkonu během podlézání překážek celou soutěž o nesmírně důležitou imunitu prohráli. Ukázalo se, jak nedomyšlené bylo Coachovo rozhodnutí, koho nominovat do kterého soutěžního úkolu.

Sandra vytušila, že by se za svůj předvedený výkon mohla stát snadným terčem, proto zkusila nasadit Russellovi brouka do hlavy, že proti němu Coach tajně intrikuje. To totiž Russell opravdu nenávidí a jakéhokoliv [singlepic id=604 w=160 float=left]vzpurného protivníka se snaží vyhodit. Russell na tuto její vějičku skutečně skočil a začal shromažďovat hlasy na Coachovo vyloučení. Coach mu stejně nebyl moc užitečný, nemohl Russellovi odpustit vyřazení jeho kamarádů Tysona a Roba. A navíc, pokud by vypadl další muž, Hrdinové by si mohli bláhově myslet, že ženská aliance u Padouchů skutečně funguje a budou se chtít zastat „chudáčka“ Russella.

Na večerní Kmenové radě si moderátor Jeff Probst trochu rýpnul do hubené Courtney, [singlepic id=605 w=160 float=right]která většinu soutěžních úkolů strávila na lavičce a v ostatních úkolech svému týmu vůbec nepomohla. Courtney se sice nad tímto hodnocením moderátora ošívala, ale byla to pravda. K tomuto názoru se přikláněli i její spoluhráči, takže se během tajného hlasování rozhodovalo mezi dvěma jmény, Coachem a Courtney. Nakonec se trosečníci rozhodnil ze svého středu vyřadit Coache.

Pokračování příště.



videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení
České titulky k 7.epizodě+

doporučený odkaz

česká fanouškovská komunita na Facebooku

související články

Survivor Heroes vs. Villains (7.část)
Survivor Heroes vs. Villains (6.část)
Survivor Heroes vs. Villains (5.část)
Survivor Heroes vs. Villains (4.část)
Survivor Heroes vs. Villains (3.část)
Survivor Heroes vs. Villains (2.část)
Survivor Heroes vs. Villains (1.část)
Koho uvidíme v Survivor Heroes vs. Villains?

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 18
1
fx
Reagovat

Konečně začali vypadávat lidi, které jsem opravdu nemusel.. Nejdřív Rob a teď tenhle trapák.. :) Příště ať jde ven ze hry JT, Colby nebo Rupert a budu spokojený :)

2
risker
Reagovat

už teď se těším na další „hloupý krok“ ))

3
fx
Reagovat

risker: Tím „hloupým krokem“ myslíš co?

4
me2d
Reagovat

jsem zvědav jestli daj Russelovi imunitu, ani si to nedokážu fyzicky představit, dyť se nesetkaj nikde.

5
fx
Reagovat

me2d: Osobně si myslím, že k ničemu podobnému nedojde.. Vždyť už to je klasika.. Co naznačí na konci v „scenes from the next episode“, se téměř nikdy nestane.. Nebo případně to bude jen plán, na kterém se Hrdinové dohodnout a neznamená to, že ho pak v dalších dílech musí realizovat.. Osobně nevěřím, že by Russelovi vyšla jeho „girl alliance“ strategie.. To by tam nesměly být Sandra a Courtney ;-)

6
jarac
Reagovat

Pochopili jste hlasovani Danielle? Nejdriv vsechny presvedcuje, aby hlasovali pro Courtney, ale nakonec hlasuje jinak.

7
jukab
Reagovat

Konečně nabíráme na obrátkách :-) Slovy Jeffa – I can´t wait to see what´s gonna happened next :-)
:jarac: To nemůžeš tahle brát, je to stříhaný tak, aby to vypadalo na souboj mezi dvěma nebo více hráči a aby tak byl divák napnutý do konce, ač se většinou rozhodne už před odchodem na kmenovku

8
RAINMAN
Reagovat

… what’s gonna happen next…

9
Ondřej
Reagovat

Všimli jste si, že na Russelově hlase pro Courtney bylo v rohu velkým písmem napsáno HANTZ (a že si toho Coach všiml)? Russel tím se asi snažil okatě říct „já to nebyl, já tě ven neposlal, až budeš v porotě a já ve finále, vzpomeň si na to…“

10
fx
Reagovat

jarac: Je to jak říká jukab.. Navíc většinou to pak vysvětlí na začátku dalšího dílu.. Často sice někdo chce hlasovat jinak ale když se ostatní shodnou na člověku k vyřazení, nakonec se k nim přidá, aby nešel proti většině a ta se proti němu pak neobrátila.. Musí být „loajální“ ;-)

11
TK
Reagovat

To, jak hlasovala Danielle, bylo divné, ale ještě divnější byl ten hlas Russella. Nejspíš si dobře spočítal, že Coach vypadne tak jako tak, napsal na lístek Courtney a ještě se tam podepsal, aby si podplatil Coache, který bude v porotě rozhodovat o milionové výhře. Pokud si ale pustíte videa z Ponderosy, tak to vůbec nevypadá, že by tento tah vyšel, Coach je ne Russella pěkně naštvaný, takže by pro něj stejně nehlasoval.

Russell si navíc zajistil alibi, proč napsal na lístek Courtney, vždyť už v táboře oznamoval, že změnil názor a bude hlasovat pro slabou Courtney, takže nikoho nepodrazil.

Upoutávka na další díl vypadala sice zajímavě, ale také souhlasím s tím, že CBS často v upoutávkách přehání a v samotné epizodě to už vypadá jinak. Ale bylo by to hodně zajímavé, kdyby došlo ke spojení kmenů a JT předal skrytou imunitu právě Russellovi. Jenže to se určitě dozví, že žádná ženská aliance neexistuje a že je Russell nebezpečný protivník.

Reagovat

TK: Stoprocentní souhlas.

13
Trew
Reagovat

Přesně tak! Takových scenes from the next episodes už bylo…

Jinak jsem fakt rád, že mi už Coach nebude kazit obraz a výhled na Samou! Courtney je sice slabá, nic neumí, ale je to pěkná tvářička, je sympatická, má skvělý kecy (Jeffrey… :D) a mam ji prostě rád! :)

14
fx
Reagovat

Trew: Tak tak, Courtney je příjemným zpestřením.. A určitě je zábavnější než Coach (ale to je asi každý), jen by jí taky tvůrci mohli dávat víc prostoru v jednotlivých dílech :-/

15
Trew
Reagovat

Jo! Přesně! Co si pamatuju, tak v Číně měla hodně prostoru, hodně rozhovorů s ní bylo. Ale je fakt, že tady je zajímavých osobností víc než v jiných řadách, takže se hold musí dostat na ostatní no… Třeba na takovou Parv… :) <3 :D

16
fx
Reagovat

Tak jsem právě sjel 9.díl a musím říct, že tahle řada je čím dál tím lepší.. Takhle jsem se u Survivora snad ještě nebavil.. Miluju Parvati a Russela, ti dva jsou vážně to nejlepší, co tahle soutěž kdy přinesla :)

17
Paco
Reagovat

fx:souhlasím stebou,Parv a Russ jsou prostě nejlepší a moc se mi líbí jak hrají,doufam že to dotahnou až do konce;)…ale JT udelal chybu podle me ho Russ hned vyradi:D

18
fx
Reagovat

Paco: Já jsem se tak smál, když Parvati četla ten dopis.. :D

Přidat komentář