Panáček v reality show

Survivor Heroes vs. Villains (2.část)

20. Únor 2010 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Kmen Padouchů má sice po prvních třech dnech nad Hrdiny výhodu jednoho člena navíc, ale nedá se říct, že by byli lepšími trosečníky. Jejich přístřešek je mizerný, už ho čtyřikrát přestavovali, ale stále jim prší na hlavu, nikdo se nemá moc k práci a to frustruje zejména Roba.

Ten se snaží svůj kmen motivovat a postavit lepší přístřešek, ale místo vděku naráží jenom na nekonstruktivní připomínky. K náladě mu nepřidalo ani to, že se už od rána 4.soutěžního dne necítil ve své kůži a motala se mu hlava. [singlepic id=425 w=160 float=left]Dokonce při jedné procházce v džungli omdlel a vystrašenou Jerri z posledních sil poprosil, ať sežene pomoc. Kromě zdravotníků ze štábu se za Robem vydal i moderátor Jeff Probst, což nikdy není dobré znamení. Rob byl v jednu chvíli tak dezorientovaný, že nevěděl, co se kolem něj vlastně děje a nebyl schopen se lahví s pitnou vodou trefit ani do pusy. Nakonec se ale naštěstí vzpamatoval a chtěl pokračovat dál ve hře.

Nad jeho účastí v další soutěži o imunitu ovšem visel velký otazník, protože úkol měl být hodně fyzicky náročný. Ve štafetovém závodu měly dvojice z každého týmu nejdříve dokutálet na stanovené místo šest těžkých dřevených beden a z nich pak měl celý tým sestavit schodiště, [singlepic id=426 w=160 float=right]aby na bočních stranách vznikl souvislý název jejich kmene. Do soutěže mělo nastoupit 8 lidí z každé strany, u Hrdinů se na lavičku posadil silák Rupert (kvůli zlomenému prstu na noze), kdežto u Padouchů Rob ani minutu nepomyslel na to, že by svůj tým nepodpořil, a i přes svou nedávnou slabost nastoupil na start.

Stejnou soutěž se sestavováním schodiště z dřevěných beden jsme už viděli v Survivor Tocantins, takže v týmu Hrdinů se dopředu domluvili, že hlavní slovo bude mít J.T., [singlepic id=422 w=160 float=left]který tento úkol dobře znal, ostatní měli poslouchat jeho pokyny. Jenže nestalo se tak, při skládání puzzle z dřevěných beden panoval zmatek, Tom a Stephenie měli vlastní názor na to, kam která bedna patří, James je několikrát okřikoval, ať mlčí a poslouchají J.T. Není tedy divu, že Hrdinové v této soutěži opět vyhořeli. Na straně Padouchů se role vůdce ujal Rob, řídil sestavování puzzle pevnou rukou a sám v jednu chvíli držel těžkou bednu pouze na svých bedrech. Padouši vyhráli imunitu a zároveň i odměnu: hřebíky, lano a hlavně nepromokavou plachtu, která jim určitě přišla vhod.

Po příchodu zpět do tábora Hrdinů byl s předvedeným výkonem svých spoluhráčů nejvíce rozladěn James, nemohl pochopit, proč nikdo neposlouchal pokyny J.T., když se na tom domluvili. Nejvíce kritizoval Stephenii, [singlepic id=423 w=160 float=right]která mu zřejmě hodně ležela v žaludku. Přesvědčoval ostatní, že na Kmenové radě je potřeba vyhodit právě Stephenii, než dopadnou jako její spoluhráči ze Survivor Palau (její kmen Ulong prohrával jednu imunitu za druhou, až z celého kmene přežila všechny pouze Stephenie). K Jamesovu názoru se přikloňovali zejména J.T., Rupert a Amanda, zatímco druhou skupinku tvořila Stephenie, Tom a Colby. Ti si uvědomovali svou početní nevýhodu, pokud by přišli na Kmenové radě o Stephenii. Jejich jedinou možností bylo získat na svou stranu Cirie a Candice a pokusit se vyřadit Amandu.

Rozdělení kmene na nepřátelské skupinky bylo patrné i během Kmenové rady. James se razantně [singlepic id=424 w=160 float=left]obul do Stephenie, vinil ji za zmatek v průběhu soutěže a opět vyrukoval s argumentem, že Stephenie zdecimovala už dříve celý svůj kmen. Na její obranu se postavil Tom, ale vysloužil si tím další negativní reakci od Jamese. Po jejich hádce už kmen Hrdinů v následujících dnech těžko bude žít v harmonii a James pravděpodobně nezíská od diváků potřetí odměnu 100.000 dolarů za nejoblíbenějšího hráče. Výsledkem tajného hlasování bylo, že ze hry vypadla Stephenie.

Pokračování příště.

(Jméno vyřazeného hráče se dozvíte potažením myši přes zakrytý text)



videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení
české titulky ke 2.epizodě

doporučený odkaz

česká fanouškovská komunita na Facebooku

související články

Survivor Heroes vs. Villains (1.část)
Koho uvidíme v Survivor Heroes vs. Villains?

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 33
1
jukab
Reagovat

Pěkná epizoda, nejsem nerad, že vypadl, kdo vypadl. Je docela zarážející, že Hrdinové od začátku tak ztrácejí, myslel jsem,že to bude minimálně vyrovnanější. No každopádně žádného odchodu kvůli zranění se v téhle sérii asi nedočkáme (jak potvrdil třeba teď Rob) což je super. Těším se na příště!

2
starver
Reagovat

Epizoda dobrá, ale po jejím shlédnutí a kmenové radě jsem měl nepříjemný pocit kvůli Jamesovi. Nechápu, že hodně lidí tolik fandí Stephenii – ano, je na tom dobře fyzicky a možná i pro někoho pěkná (i když v Palau vypadala o hodně lépe), ale mé sympatie si nijak zvlášť nezískala, jelikož je hodně zaměřená sama na sebe (něco jako Russell, ale v trochu jiném podání). Je jí ovšem škoda, protože by po sloučení určitě míchala pořadím, kdyby viděla, že by se dostala dál s někým jiným než se svou aliancí.

3
BMAJTZ
Reagovat

Super díl takhle by to mělo být, po pomalém startu to pomalu začíná vřít. Strašně se mi na téhle sérii líbí, že prakticky všichni jsou opravdu individuální charaktery a tak se kamera nezaměřuje jenom na pár jedinců ale snaží se zachytit všechny, za to tleskám. Jinak k dílu musím říci, že soutěž o imunitu byla hodně dobrá, takhle náročnou jsem ji ani nečekal a abych trochu oponoval Jamesovi docela rozumím. Sice to trochu přehnal, ale u hrdinů panuje solidní chaos i když se z venčí tváří strašně suverénně. Uvidíme zda se to teď srovná. Jinak se těším na další díly a to hlavně na náladu u padouchů páč ti vypadají, že se co nevidět začnou do sebe navzájem navážet.

4
Petr
Reagovat

Další super díl,začíná tam byt konečně nějaké vzrůšo.A podle mě Jamese má pravdu,ani se mu nedivím,že začíná nadávat když hraje se skupinou která je na tom špatně.

5
Pattrick
Reagovat

Jenže James je sám velkej egoista, který si myslí, že je miláčkém Ameriky, to samé Rupert, ten nic pořádně nepředvedl, jen tam něco mumlá a hovno z toho..

6
TK
Reagovat

Zajímavé, že Russell ani ve druhé epizodě ještě neobjevil skrytou imunitu :-) Asi ji štáb tentokrát schoval pečlivěji…

V táboře Hrdinů je zřetelně vidět, jak se vytvořily skupinky podle toho, kdo se s kým zná ze stejné sezóny. Navíc ty hádky na Kmenové radě nevěští nic dobrého, pokud nebudou Hrdinové držet spolu, tak projedou i další soutěž. Podle ukázky z dalšího dílu to tak vypadá, James bude opět zuřit. Ten se moc jako hrdina nechová, možná by měl zařazený do týmu Padouchů.

7
TK
Reagovat

Neoficiální informace, kde se budou natáčet další série Survivora:
21.a 22.řada by se měly odehrávat v Nikaragui a další dvě řady na Filipínách v oblasti poloostrova Caramoan. Na stejném místě už se natáčel Survivor francouzský, turecký, srbský, bulharský a nyní zde Izrael natáčí aktuální čtvrtou řadu.

Na to, jestli je ta tato informace 100% pravdivá, si budeme muset počkat, pravděpodobné ale je, že CBS bude chtít natáčet vždy dvě řady na stejné lokaci, aby ušetřila. Podobně to udělali s 19.a 20.řadou, které se natáčely na Samoe krátce po sobě se stejným štábem, trosečníci mají tábory na úplně stejných plážích, jako soutěžící z 19.řady.

8
TK
Reagovat

A ještě jedna informace ze světa Survivora:
Po roční pauze se v těchto dnech vysílá už třetí sezóna Survivor South Africa, který jsme na Panáčkovi také pečlivě sledovali (první ročník se totiž natáčel na stejném místě a ve stejnou dobu jako neslavný český Trosečník).

Třetí sezóna jihoafrického Survivora se odehrává na ostrově Santa Carolina v Mozambiku a je to verze, v níž soutěží celebrity. Videa ze soutěží najdete třeba tady (.mnet.co.za/Survivor/Video), jsou v angličtině, takže se jim dá v pohodě rozumět.

9
Radka
Reagovat

A bude vůbec nějaká skrytá imunita? zatím o ní myslím nebyla ani zmínka…Bylo by zajímavé to zase jednou sledovat bez nějakých skrytých výhod a soustředit se čistě na intriky:)

10
Feji
Reagovat

Dobrá epizoda, nemám rád Jamese :-D Akorát mě štve, že nějaký vůl poslal k intru na youtube spoiler s pořadím vyřazených včetně finálové dvojice/trojice (nechci spoilerovat) a ti vyřazení zatím bohužel sedí… Myslíte si, že je to možné, aby unikla taková informace, nebo že je to jen náhoda? Nerad bych měl zkaženou celou řadu… :-( Každopádně dobrý článek :-) Courtney ftw :-)

11
soony
Reagovat

ja myslim, ze je to klidne mozne…ta nahoda.

12
fx
Reagovat

James mě pěkně štve a byl bych docela rád, kdyby příště vypadl.. Nikdy jsem nechápal, co na něm lidi viděli.. Byl to obvykle takový zádumčivý trouba, který měl jen svaly ale jinak toho moc nepředvedl.. Teď se projevil a jako hrdina se tedy opravdu nechová.. ;-)

TK: Osobně nepovažuju ten model „dvě řady na stejném místě“ za úplně šťastné řešení.. Ztrácí to pak to kouzlo.. :-/ Ale aspoň že, podle toho co píšeš, jsou před námi ještě minimálně čtyři řady.. To je velmi dobrá zpráva.. :-)

Amanda FTW :-)

13
Lukas
Reagovat

Feji:Pošli sem ten spoiler,byl bych moc zvědavý jestli je to pravda,že nějaký vůl to dal na youtube.

14
Fiky
Reagovat

Prosím nic sem nedávej Feji nechci mít zkaženou celou sérii nechme se překvapit jak to dopadne:)doufám že ve finale nebude Parvati:X

15
Luxis
Reagovat

Čau všichni viděl sem ten spoiler a jenom doufám,že je to náhoda.Já a myslim že všichni by měli zkaženou celou sérii pokud to tak půjde dál.

16
fx
Reagovat

Prosím, nepište o tom, nemluvte o tom, vyměňte si mailové adresy nebo to řeště na Facebooku.. Jen (ani omylem) nespoilerujte.. Tahle série mě fakt baví a nechtěl bych ji mít takhle zkaženou.. A to asi, opovážím se tvrdit, nemluvím jen za sebe ;-)

17
fx
Reagovat

Fiky: A já bych rád zase viděl finále Parvati vs. Amanda.. Jen Amanda by měla vyhrát :))) Hlavně bych ve finále nerad viděl Rupperta (nikdy jsem ho neměl rád, na rozdíl od Američanů), Tysona a Coache.. O Russelovi mám sice své mínění (viz. diskuze k minulému dílu) ale jako vítěz by mi nevadil.. Jo a pak bych jako vítěze ještě nerad viděl Randyho, Colbyho (toho opravdu ne, prosím!!!) a v současnosti ani Jamese ;-)

18
Fiky
Reagovat

fx:souhlasím stebou,fakt tato serie je moc dobrá a baví každého znás a nechci kvůli někomu abych ji měl ihned zkaženou.

19
Fiky
Reagovat

Já bych nerad aby byla ve finale Parvati..to at tam je rači Amanda s někým jiným…třeba kdyby to vyhrál Russel to by mi nevadilo,ale hlavně at to nevyhraje Sandra nebo Parvati to už rači toho Russela nebo někoho jiného třeba Toma nebo to už je jedno:)

20
Fiťka
Reagovat

Já jsem četl na CBS a na dalších stránkách,tato série ještě nikde nevyšla a první premiéra je v Americe každý pátek, takže stím spoilerem to bude asi náhoda nebo to bude totalní blbost,že by to tan přesně trefil.

21
Feji
Reagovat

Uvidíme příští pátek, jestli to bude ještě pořád sedět, jestli jo tak budu pěkně naštvaný… Btw nebojte, nehodlám spoilerovat, nikomu bych nechtěl kazit srandu.

22
fx
Reagovat

Fiťka: To nic nemění na tom, že už je to nějakou dobu, co se ta sezóna natáčela a vysílá se se zpožděním.. Takže o tom ví své soutěžící, lidi ze štábu, nejspíš jejich rodiny atd.. To není zas tak málo lidí ;-)

23
Trew
Reagovat

Souhlasím s fx a s těma, který štve James! Nevim, na co si tam teď jako hraje! Je trapnej. A jak tady někdo už psal… Má prostě svaly a je upřímnej. To je snad všechno. Nikdy jsem nechápal, co na něm Amerika vidí.

Stephenie mě štve hodně. Chtěl jsem jí sledovat dlouho.

A překvapilo mě rozhodnutí Cirie. Kdybych byl Cirie, tak to Amandě vrátim při první příležitosti :) Ale zatim každopádně good série! :)

24
fx
Reagovat

Trew: Na druhou stranu Amanda držela se Cirie ve FvF docela dlouho a není důvod se domnívat, že by s ní nedržela i teď.. Pokud to Cirie dobře načasuje, může ji dobře využít a pak včas vyřadit ;-) Co se toho Jamese a jeho obliby v Americe týče, tak celkově vkus amerického diváka moc nechápu.. Třeba oblibu Rupperta jsem nikdy nepobral.. :-/

25
fx
Reagovat

Teď jsem se díval na YouTube na videa z různých zahraničních mutací Survivora a zjistil, že ve čtvrté řadě bulharské verze jeden soutěžící zemřel.. Tělo nezvládlo extrémní počasí.. To už je teda fakt moc.. :-///

26
Trew
Reagovat

Týjova… tak to je fakt síla. Byl to někdo starší?

27
fx
Reagovat

Cca 50 let.. Ale stejně.. Osobně to považuju za nezvládnutou záležitost štábu.. Jedna věc je nechat ty lidi tak trochu „trpět“, druhá ale poznat meze, za kterými už je to pro soutěžící opravdu nebezpečné.. :-/

28
fx
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=kta5lF9MD-M

Zhruba v čase 3:00 to začíná.. Dočetl jsem se, že mu bylo 53 let, konala se soutěž a on dostal zástavu srdce.. V té době byla v té oblasti nejslunnější část léta..

29
fx
Reagovat

Dotaz na znalejší jedince.. Když např. Survivor běží v 8/7c, v kolik to je u nás? Nemám tušení, co to je za pásma a kolik hodin je třeba přičíst/odečíst, v téhle problematice se (bohužel) vůbec nevyznám..

30
Peters
Reagovat

Toz viděl sem 3 díl a možu vám řict,že cela serie pak bude pěkně na nic:Xspoiler ztm ukazuje pravdu kdo vypadne kur*a

31
Feji
Reagovat

Peters: Přesně, je to v…… X(( Aspoň že běží ještě TAR, tu si zkazit nenechám, od teď nebudu číst žádné komentáře na Youtube…

32
TK
Reagovat

fx:
Označení 8/7c znamená, že Survivor začíná v 8 hodin večer na východním pobřeží USA neboli v 7 hodin centrálního časového pásma, na západním pobřeží USA (při Pacifiku) je v té době teprve 5 hodin.
Rozdíl oproti Česku je 6 hodin, takže když začíná Survivor, u nás jsou zrovna 2 hodiny v noci.

Zanedlouho se to ale o hodinu rozhodí, protože v USA posouvají hodinky na letní čas v neděli 14.března, kdežto Evropa přechází na letní čas až 28.března. Takže až od dubna to bude zase rozdíl 6 hodin.

33
Laura
Reagovat

Kdo vymyslel to že se to v česku nemůže vysílat……..:-(Jsem naštvaná.Grrrrr

Přidat komentář