Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent: v porotě zasedne Jan Kraus či Lucie Bílá. A jak to bylo s Novou – skutečně chtěla talent vysílat?

18. Květen 2010 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=735 w=420]Asi největším hitem podzimní televizní sezóny v Česku bude castingová show Česko Slovensko má talent. Jedná se o licencovaný pořad, který napříč světem láme žebříčky sledovanosti.

Deník E15 dnes zveřejnil, Česko Slovensko má talent bude TV Joj a TV Primu stát dohromady 100 milionů korun, náklady na tuto talentovou show si podělí půl na půl.

Do poroty soutěže usedne Jan Kraus, který v současnosti každý pátek na ČT1 uvádí svůj pořad Uvolněte se, prosím. Společnost mu budou dělat zpěvačka Lucie Bílá a Jaro Slavik – producent slavné zpěvačky Ruslany. Dle licence pořadu musí být jedním z členů poroty právě producent či vyhledávač talentů. Členy poroty tak budou dva Češi a jeden Slovák.

Moderátoři Česko Slovensko má talent jsou nadále tajeni

Na jména moderátorů si budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat. Mezi žhavé kandidáty patří třeba Leoš Mareš. Dotaz na tiskové konferenci padl, ale nebyl zodpovězen, musíme si holt počkat na další tiskovku, kde bude již jasněji.

Vítěz získává 100 000 euro a angažmá v Las Vegas

Vítěz Českou Slovensko má talent kromě finanční odměny získá i angažmá v Las Vegas a stejně tak se zúčastní celosvětového talenta s vítězi jednotlivých mutací. Tento bonus v podobě angažmá v Las Vegas přinesl do show porotce Jaro Slavik. První castingy začínají již za 10 dní.


První castingová kola Česko Slovensko má Talent

29. 5. (sobota) – BRATISLAVA
6. 6. (neděle) – PLZEŇ
13. 6. (neděle) – BRNO
18. 6. (pátek) – ŽILINA
20. 6. (neděle) – OSTRAVA
25. 6. (pátek) – KOŠICE
27. 6. (neděle) – PRAHA

Čas vysílání: neděle po 20 hodině a od září 2010

Talent poběží (ostatně jak již je zvykem) každou neděli od 20:00 na Primě a na slovenské televizi JOJ. Samotná Prima očekává, že Česko Slovensko má talent se bude vysílat ve stejný čas, jako kopie pořadu na TV Nova. Režisérem Česko Slovensko má talent bude osvědčený Jeffo Minařík.

Jak to bylo s prodejem licence Got Talent do Čech

Zástupkyně Fremantle (držitel licence na Got Talent), se na tiskové konferenci zmínila, že licenci na českou verzi nabízí a vyjednává již po 3 roky. Kdy leader českého trhu TV Nova, dvakrát tento formát zavrhla a začala o něj projevovat zájem, až v okamžiku, kdy zjistila, že se o něj zajímá TV Prima s TV Joj. Licence na Got Talent byla nabízena i veřejnoprávní ČT.

Pokud se ptáte, proč TV Nova odmítala licenci na Got Talent, tak naše spekulace zní, že nejspíše z finančního hlediska, protože tato show zatím v provedení TV Prima a Joj působí velmi nákladně. Zkuste si jen představit, kolik si asi musel říci Jan Kraus a Lucie Bílá, aby zasedli do poroty a to nás čeká ještě odhalení moderátorů. Jak dobře na tiskovce řekl ředitel TV Joj, na některých věcech a místech se zkrátka nedá šetřit.

Got Talent a jeho kopie Talentmania

Jak jistě čtenáři Panáčka v RS ví, TV Nova chystá na stejný čas konkurenční show, která je kopií formátu Got Talent a jmenuje se Talentmania. I na ní padla otázka, na kterou se dostalo od zástupkyně Fremantlu odpovědi, že čeští i zahraniční právníci velmi bedlivě sledují tento problém, ale více se k tomuto tématu nechtěla vyjadřovat. Použít slovo Talent v názvu show není z jejího pohledu právně napadnutelné.

Česko Slovensko má talent, show pro staré?

Na tiskovce mě zaujala otázka, že formát Got Talent má především starší publikum. Nejen zástupci TV Prima, ale i já, si toto rozhodně nemyslím. Z mého pohledu jde o formát, který jde napříč věkovým spektrem a tedy není nijak proti záměru TV Prima omladit programovou skladbu svého kanálu.


Proč Lucie Bílá nebyla v porotě Superstar?

Na tiskovce Lucie Bílá zmínila zajímavý fakt, že byla při každé řadě Superstar oslovena, zda nechce být členem poroty, ale vždy odmítla. Důvodem je, že ani v Česko Slovensko má talent nechce řešit, zda někdo zpívá o ton výše či níže a jak zmínil zástupce TV Joj, primárně má jít o varietní show, o to, jak pozitivní energie jde ze soutěžících, čím zaujmou publikum v divadle.

Lucii Bílou známe, Jana Krause taky, ale kdo je sakra Jaro Slávik?

35letý producent, manažer, původní profesí scenárista, posledních deset let působil v zahraničí jako úspěšný hudební producent.

Ve věku 21 let se stal nejmladším výkonným ředitelem slovenské pobočky gramofonové společnosti EMI. Jeho objevem byla kapela, která v Japonsku prodala téměř milion singlů. Hned o dva roky později přivedl EMI na Slovensku k historicky nejúspěšnějšímu hospodářskému výsledku s tržním podílem 25 procent.

V 27 letech už stál jako výkonný ředitel v čele společnosti Warner Music pro východní Evropu a šéfoval pobočce AOL TIME WARNER s působištěm ve Vídni a na Ukrajině. Byl objevitelem zpěvačky Ruslany, která vyhrála cenu Eurovize.

Před třemi lety se spolupodílel na organizaci historicky prvního koncertu Madonny v Moskvě a produkoval nejdražší hudební video ve východní Evropě za 300 tisíc eur skupině Chori Chori (klip najdete na adrese http://www.youtube.com/watch?v=jR46C0XoQm4).

V roce 2008 agenturně a manažersky zastupoval zpěváka Basshuntera (ze Švédska), který vydržel v čele britské hitparády 6 týdnů (stejně jako kdysi ABBA). Loni stál u zrodu agentury TATA, která zajišťuje servis pro umělce, jako jsou Simply Red, Arash, Bob Sinclair, Marilyn Manson, Anastacia, Shaggy a další.

P.S.: zpovídaný na fotce je porotce Jaro Slávik.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 108
1
Pattrick
Reagovat

Neskutečný :) Lucka Bílá .. ty jooo, ta je spontální, to se mi bude líbit

2
Pattrick
Reagovat

ale zaráží mne, kde jsou slováci v porotě :)

3
RAINMAN
Reagovat

A co moderátoři???

4
RAINMAN
Reagovat

Aha, tiskovka stále běží… a moderátory odtajní jako takovou třešničku na dortu…

5
Elko
Reagovat

Bíla, Kraus super, ale: Aleksandr Ksenofontov? Toho nepoznám :D to je Slovák? :) som zvedavý na moderátorov.

6
Kuba
Reagovat

Teda Prima začíná se soubojem fakt ve velkým. Jména jako Kraus a Bílá už to je dost. Talent má láká čím dále více.

7
ajda
Reagovat

Arogantní Kraus :-((
A Bílá? Ta je možná občas spontánní, ale častěji spíš hloupá. To její lidičkování :-((

8
Chris
Reagovat

Tak já jsem zatím spokojen. Kraus i Bílá jsou skvělá volba, doufám, že se pořad vydaří i z řad talentů.

9
Petr
Reagovat

No Bílou taky nemusím, ale Kraus mi udělal velkou radost. :)

10
Roman
Reagovat

Myslím si, že sa na to poctivo pripravujú, informácie o 100 000 € + prekvapení na vyše, potešia určite mnohých účinkujúcich, toto by mali teraz dosť prezentovať v upútavkách. S porotou som spokojný ;) – zatiaľ super informácie!

11
Kuba
Reagovat

Angažmá v Las Vegas to je určitě velké překvapení k těm 100 000 euro. Tohle lidi hodně zláká, navíc Prima s Jojkou se opravdu nebojí ničeho, získat jména jako Kraus a Bílá to muselo dát fušku, já jsem spokojenej. Toho třetího porotce neznám, ale určitě to bude dobrá sestava. Navíc spolupráce s Red Hot Chili Peppers…? no chceme víc. Novo střes se!

12
scheibi
Reagovat

Sledujte fanúšikovský blog http://cstalent.blogspot.com/

13
anja
Reagovat

uuufff Bílá??? Bílé chybí smysl pro humor, je příliš zahleděná do sebe, a to její srdíčkování co nám pořád podstrkuje, vážně nemusím……… to mě teda zklamali, no…

14
Petr
Reagovat

Kubo, ta spolupráce s Red Hot Chili Peppers nebude. :( Došlo k mýlce, s nima spolupracoval ten slovenský porotce. :-)

15
Pattrick
Reagovat

Mě se líbí volba Bílé, protože mě opravdu nenapadá, kdo z dam v ČR či SK by tam mohl sedět, takže nápad požádat Bílou, je neskutečně skvělej..

Líbí se mi jak je prdlá, očekávám od ní něco jako od Pauly Abdul z American Idol .. =) ..

16
Kuba
Reagovat

Petře, no nevadí. Byla by to potěšující zpráva, ale nevadí. I tak jsem spokojenej.

17
RAINMAN
Reagovat

Já Bílou taky nemusím… ale je to bezva, že tam bude!

18
Kuba
Reagovat

A taky jsem spokojenej s režii, Jeffo Minařík je dobrej režisér a má hodně zkušeností s moderováním velkých show. To asi můžou potvrdit i Slováci. A myslím si, že na jména moderátorů nebudeme muset čekat ještě nějaký pátek. Když za deset dní začínají castingy, tak na nich určitě budou muset být i moderátoři, takže do té doby se to prozradí, tipuju max. týden.

19
drak
Reagovat

No tak Bílou teda taky moc nemusím, ale stejně mě jiná ženská do poroty nenapadá. Kraus už porotcoval talent na Markíze, takže od toho vím co čekat, ten třetí bude mít funkci kata, takže doufám, že to zvládne, protože Kraus nemá hudební sluch a Bílá to bude samý miláček a srdíčka. Každopádně Bílá přiláká mnoho diváků a Nova půjde do zadele, teda jestli nebudou mít v porotě Gotta :-)
Teď už jenom doufám, že tam nebude Mareš!

20
Elko
Reagovat

Kuba: súhlas, Jeffo Minařík je najlepšia voľba akú mohla Jojka s Primou vybrať… a ľudia ich prácu majú radi, lebo majú perfektné nápady, viď napr. eventy OTO, Slnko v sieti a pod.

21
BigRob
Reagovat

Co mne udalalo nesmirnou Radost je to ze rezii bere Jefo Minarik , kdo sledoval treba Vilomeniny , Mojsejovci , CelebrityCamp , Mini talent atd .. vi jakej ej to super rejza , svim lidem nechava urcitou volnost a je pro kazdou srandu a blbinu , jen tak dal , Nova muze jit do kytek … super lol ! Jefo je nej sk rejza

22
drak
Reagovat

Ty castingy to budou teprve předvýběry před nějakou komisí nebo už rovnou před kamerami v divadle před porotou?

23
BigRob
Reagovat

Ale abych jen nechvalil treba cz verze poradu Vilomeniny se nesetkala s uspechem i kdyz ji delal stab Jefa Minarika , ale bylo to dano vyberem moderatora , sk moderator Vilo Rozboril je hold jen jeden :-/

24
RAINMAN
Reagovat

Vzhledem k množství přihlášených, tak castingy nejen že nebudou před publikem, ale ani před Bílou nebo Krausem.

Reagovat

Doplnil jsem do článku ještě pár informací, tiskovky Talentamanie, která je ve čtvrtek se neúčastním. Je totiž v Bratislavě, což jasně naznačuje, že Talentmania je ryze slovenská záležitost na které se Nova jen pokusí svézt.

26
RAINMAN
Reagovat

Super článek! Ale ze začátku byl pod tím podepsanej ňákej Petr…

Reagovat

Rainman, jj, Petr sem rychle nahodil a napsal většinu článku na základě toho, co jsem mu poslal skrze SMS, MMS a pak volal po telefonu. Z mobilu se Panáček v reality show špatně edituje :)

28
RAINMAN
Reagovat

Takže semifinálová a finálová kola ČSMT se budou točit v Praze, kdežto Talentmanie to bude mít v Bratislavě???

Reagovat

Rainman, netuším, ale zatím Talentmania vypadá stejně jako CS Superstar a ta byla převážně na Slovensku, pokud si vzpomínám.

Jinak dobrá otázka, která nikoho na tiskovce nenapadla, stejně jako, jestli nebude TV Prima třeba na Prima Cool o prázdninách vysílat a lákat tak lidi na podzim, nějakou zahraniční verzí Got Talent :)

30
RAINMAN
Reagovat

Děkuju za uznání. :-D

31
Eva
Reagovat

no a s tema castingama to je teda jak? bude tam porota i divaci nebo nebudou? (rainmanovi moc neverim, sorry:))

32
Eva
Reagovat

aha, tak uz jsem v posledni vete nasla zmínku o divadle a publiku :) tak ok :)

Reagovat

Evo, nevím, další zajímavá otázka :) V zahraničních verzích byli castingy přístupné veřejnosti a byli včetně poroty a vypadá to, že se tvůrci chtějí držet zuby nehty předlohy, což je jen dobře, ale zkusím zjistit.

34
Eva
Reagovat

Suníčko no ja to psala uz vcera do tech otazek co ste se ptali co by nas zajimalo :)

35
RAINMAN
Reagovat

Musí být přece nějaký předvýběr… a pak kola, kde se bude bojovat o postup do semifinále už by měla být v nějakém divadle s publikem a Krausem a Bílou… a Leošem Marešem… :-D

Reagovat

Evo, tak to mě mrzí, to jsem nějak při čtení těch komentářů přehlédl. Uznávám, že jsem to dělal ráno ve spěchu :)

37
Eva
Reagovat

nevadi, no jak tak koukam tak sem to tam napsala jen par slovama, takze se nedivim, ze si to prehledl :) nevadi :) ale zajimalo by me to :)

38
Pattrick
Reagovat

Rainman a kdo potom bude stiskávat tlačítko s křížkem, když to nebude před publikem o tom ta show vcelku je.. To nejzajímavější dělá skvělé publikum, které i samo kříčí křížek, křížek :D .. na to se těším nejvíc, až bude publikum padat v údiv :D

Reagovat

Pattricku, přesně tak, myslím si, že to bude jak píšeš. Dle mě je to součástí licence, tato podoba castingu, ale poslal jsem dotaz do TV Prima, tak uvidíme, co odpoví, jestli odpoví.

Reagovat

Jinak doufám, že Prima vybere za českou stranu radši Boučka než Mareše. Pletu se, když budu tvrdit, že Mareš je sólista a neumí pracovat v moderátorském páru? Přesvědčíte mě o opaku? :))

41
Fikus
Reagovat

Vždycky to bývá tak, že se udělají castingy v malých sálech (místní kluby, divadla, kina). Z nich štáb vybere zajímavé typy, exoty, zajímavé čísla a postupující. Ti pak předstoupí před porotu. Předstoupení před porotu již probíhá v divadlech. To je základ celé této show a je to obsaženo 100% i v licenci.

V podstatě to je podobné jako v Superstar. Štáb vybere lidi (dobré, špatné, velmi dobré, exoty, zajímavé).. Ty následně předstupují před porotu. A pouze toto kolo je na obrazovce. Pro porotce by bylo nemožné vidět všechny čísla.

42
Eva
Reagovat

Suníčko ja osobne bych vybrala tedy uplne nekoho jineho, protoze ani Mares ani Boucek mi teda nejak neprirostli k srdci a Mares je desny, uz vidim ty jeho ksichty fuj :)

43
Eva
Reagovat

Fikus, jojo ja si myslim ze to presne bude jak rikas, jenze zajimalo by me v jake mire to budou vybirat, treba 10 spatnych, 20 dobrych, 30 uplne nejlepsich? samozrejme ze ty nejlepsi asi vsechny ze jo, jenze pak v jake mire dosadit ty dobre a spatne? podle me i spatne cislo muze treba divaky pobavit, no nevim :)

44
Kuba
Reagovat

Souhlasím s tebou, Mareš je sólista, to je úplně jasný. Myslím, že před superstar se toho taky každý bál, že Mareš to s Banášovou nezvládne, ukázalo se to jako pravda, jenže tady ho „předběhla“ Banášová. Proti Marešovi nic nemám, podle mě je to dobrej moderátor, denně poslouchám jeho ranní show. Ale nehodí se do páru s někým dalším a asi si nedovedu představit Mareše s nějakým slovenským moderátorem – mužem.

45
Kuba
Reagovat

I když jednou jsem četl rozhovor, že si Mareš na Slovensku celkem rozuměl se Sajfou (který už byl několikrát zmíněn jako moderátor). Sajfa je kolega Banášové v rádiu

46
Pattrick
Reagovat

JJ, je to určitě stejně jako v superstar .. nejdříve mini castingy a z nich potom před oficiální porotu..

A jinak Mareš se mi zhnusil s Banášovou, protože ho prostě překonala, ale třeba to bude tím, že Mareš je holt solista :)

47
Cubbi (admin)
Reagovat

Trapnější porotu vybrat nemohli? Bože.

Reagovat

ad moderátoři) mně osobně se moc nezdá, že by Talentmanii měl moderovat Habera. Banášová ok, to je moderátorka, ale Habera? To je přeci jasný porotce, takže bych řekl, že půjde o hru bulváru, že jej prezentovali záměrně jako moderátora a TV Nova nakonec přeci jen vytáhne Leoše, o čemž spekuluje Blesk http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-domaci-celebrity/136299/potvrzeno-krause-koupila-prima.html :))

49
Petr
Reagovat

Ten Habera je podle me porotce – ostatně Nova ani nikde neříkala, že je to moderátor.

A víme, jak Nova recykluje. Porotce bude Habera, česká zpěvačka, českej herec, slovenská herečka.

50
anja
Reagovat

ano ano! Mareš, jako každý správný narcis, JE sólista. Doufám, že už ho nikdy nedají s nikým do páru, ačkoliv mi s Banášovou celkem ladili – tzn. nevadili mi – ale myslím, že tyto dvě ikony líp vyniknou, když je každá samostatně

Reagovat

Petře, tak to asi dost nepozorně čtu bulvár, já myslel, že právě v něm bylo, že Habera s Banášovou budou moderovat :) No Banášové je škoda, ale co, chce to nové tváře, dle mě ten tah s Bílou je skvělý, jak někdo psal výše, ta má potenciál přitáhnout nejednoho diváka, nejednu divačku a navíc její obličej velmi dobře prodává bulvár. Aneb 4 tváře, které nejlépe prodají český bulvár: Gott, Mareš, Bílá a Vondráčková, svého času ještě Svoboda. Takže z tohoto pohledu TV Prima zabodovala a Nova musí ulovit Mareše, nevěřím, že by Gott šel dělat porotce :)

Reagovat

Ajdo, ten článek není nic jiného než co je napsáno výše. A že ta porota byla zatraceně drahá, to asi netřeba zmiňovat :) Kraus sám na tiskovce hodil vtip, nebo to vtip nebyl? :), že on se nechal upsat do CS Got Talent kvůli penězům :))

54
Cipela
Reagovat

No a na Nově bude v porotě Habera,Chodúr,Osvaldová a Soukup a moderovat by to mohl Ozzák a Banášová a Prima by si ani neškrtla

Reagovat

Cipela, proč myslíš? To co jsi napsala je okoukaná recyklovaná sestava, která z mého pohledu není moc lákavá ke sledování :))

Já si fakt hodně slibuji od toho Jara Slavika, na tiskovce působil z porotců nejlépe :)

56
Pattrick
Reagovat

SUN a co si slibuješ? Že bude přísný? :) V to doufám, páč tam chci někoho trošku přísnějšího

Reagovat

Pattricku, myslím, že ano, že bude nejpřísnějším z porotců. Doplnil jsem do článku jeho profil a vypadá hodně, hodně zajímavě. Posuď však sám. Tento týpek přesně ví, co v showbyznysu bude zajímavé a co ne a taky se nebude bát to říč od plných plic.

58
Petr
Reagovat

Suníčko: Prostě takovej slovenskej Simon.

Reagovat

Hm, zaujalo, že nyní dorazil rozpis 7 československých měst, kde budou castingy (přidáno do článku). Pokud je to konečný stav, tak je jich z mého pohledu nějak málo. Pokud chtějí najít skutečně zajímavé talenty, šel bych v ČR minimálně na úroveň krajských měst.

60
lola
Reagovat

Bílá??? To se Prima zbláznila?? A navíc – to jsou v Jojce všichni retardi jako u nás, nebo co??!! Afektovaný pětačtyřicetiletý diblík?? No, potěškoště. A chudák Kraus, tomu bude za ni tak trapně, jako Adel za Mareše. Konec, šmytec, Prima u mě nemá šanci.

61
Pattrick
Reagovat

Sun, koukám :-) slušnej profil

62
Kuba
Reagovat

já si myslím, že čtyři česká města stačí. zase všeho moc škodí. nova jich má víc, to jo, ale prima přeci není nova.

Reagovat

Kubo, je otázkou, proč to TV Prima nadepsala PRVNÍ castingová kola. Navozuje to dojem, že budou nějaká další :)))

64
Kuba
Reagovat

No tak to už je otázkou. Pravda je, že všechny tyto castingy jsou naplánované na květen/červen. Takže kdoví, co nás ještě čeká v červenci.

65
Pattrick
Reagovat

Tady bude NEJDŮLEŽITĚJŠÍ .. kdo začne jako první vysílat :-) proto pro Primu jenom plus :) kdo se chce zůčastnit, zajede si do Práglu..

Hlavně začít vysílat jako první :)

66
Weasley
Reagovat

hmmm, mňa tento súboj v podstate mrzí, osobne by som znova rád videl porotcovskú zostavu (Habera, Banášová, Kraus). Teraz to dopadlo tak, že Adela bude zase moderátorka, aj keď jej to Mareš nebude kaziť.
A osobne si zo Slovensko má talent pamätám najviac na scénu, keď vo finále Adela prišla v šatách znázorňujúcich slovenskú vlajku, čím nechce pôsobiť ako nejaký nacionalista, to isto nie, ja len, že či si Bíla oblečie československú, alebo ako? :) Je to jeden z najzaujímavejších prvkov „got talent“, ktorý sa tu nemôže/nemal by sa objaviť.

67
Petr
Reagovat

Podle mne jsou tyhle první castingový kola jenom a jenom proto, aby se ti, co chtějí jít 100% do televize a je jim jedno, jestli na Novu nebo na Primu, dostali na casting.

Páč tam se podepisuje lejstro, že se dotyčný zavazuje nevystupovat někde jinde.

Takže díky tomu, že Prima uspořádá castingy co nejdřív, si zaváže ty potenciálně největší talenty a případně je přetáhne Nově.

68
RAINMAN
Reagovat

I VyVoleným pomohlo, že začali dřív než Velkej bratr.

Castingy možná tak do bývalých krajských měst. Protože proč by se měl konat casting třeba v Hradci a Pardubicích zároveň, že?

69
Petr
Reagovat

Jinak moderátoři budou dva muži. ;-)

70
Ondra L.
Reagovat

SUNíčko… kdžy jsi psal email – neptal ses i náhodou na to, zda – a jak – je možnost zúčastnit se castingů jako divák? to by mě vcelku zajímalo :-)

71
TK
Reagovat

Jenom ještě taková perlička k třetímu porotci, Jaroslavu Slávikovi. Ten mimo jiné zastával od prosince 2009 v TV Markíza funkci šéfproducenta, odkud „po vzájemné dohodě“ musel koncem dubna odejít krátce poté, co se začali hledat viníci za neuplatnění opce na Got Talent.
A nyní pracuje pro konkurenční televizi právě na pořadu Got Talent.

72
BigRob
Reagovat

Minulej tyden byv Topstar magazinu Boucek a rikal ze s moderovamin zkoncil ze prisel o hlas !

73
Pattrick
Reagovat

Ondra L., hej, to je fakt :-) to by se mi také líbilo, navštívat jako divák casting :-)

74
TK
Reagovat

Velmi odvážný tah Primy, nasadit CSMT na neděli ve 20:00, kdy nepochybně poběží ve stejný čas na Nově Talentmánie. Je vidět, že se nebojí zariskovat. Když budou mít diváci na dvou kanálech přesně to samé, neustále přepínání je přestane bavit a zůstanou u toho zpracování, které bude lepší, zábavnější. Anebo to, ve kterém bude sedět populární tvář v porotě, např.Lucka Bílá…

75
Ondra L.
Reagovat

TK: mi třeba neděle nevyhovuje, jelikož jako studen cestuji právě v neděli do školy a na koleji to s televizí není nijak valné, takže mi to nevyhovuje, ale z hlediska sledovanosti vím, že se jedná o nejlukrativnější čas a den, který přes týden je :(

76
Pattrick
Reagovat

Sakra :D a to já budu možná taky student :-X tak to bude v prdéééli :D

77
Zack
Reagovat

TK: S tvým posledním komentářem naprosto souhlasím :)

78
JakubAsgard
Reagovat

Také by mě zajímali info kde a kdy budou ty castingy s publikem a jak se tam dostat, hlavně když to budu mít přímo u nosu (v Plzni castingy obvykle moc nebývaj)… Možná by nebylo na škodu dát samostatný článek až se bude vědět, aby se to tu neztratilo…

79
Peter
Reagovat

Podľa vás je normálne, že tá shitná úbohá kópia markízy a novy využíva na youtube pri videách značky/tagy: got talent? Aký má kontakt Gavačová z Fremantle? Teším sa, že JOJ s Primou sa na to poctivo pripravujú, držím palce.

80
Maxx
Reagovat

Ha, Prima umí v krizových situacích vytěžit ze sebe maximum, protože jí jde o hodně. Stejně jako u VV i tady úspěšně kráčí k totální skalpu Novy. Bílá, Kraus, super! Škoda, že Nova nebrojí stejnými formáty a kopiemi proti Primě častěji, protože by to Primě jenom prospělo. Když jde do sezóny sama, tak to odflákne, viz Robin Hood, kde jim o nic nešlo.

81
Pattrick
Reagovat

Maxx, přesně tak :-) výstižné

82
RAINMAN
Reagovat

Díky Nově bude tenhle typ pořadů „in“… takže už jde jenom o to, být lepší než Nova… a dvoumiliónová sledovanost (nebo lehce pod) je zaručena.

Reagovat

ad castingy) reakce od TV Prima – V prvních castingových kolech se oddělí zrno od plev. A do divadla postoupí jen ti, opravdu něco umí.

84
KK
Reagovat

SUNíčko: a nebo ti, kteří jsou (mírně řečeno) vyšinutí;o)

Reagovat

ad semifinálová a finálová kola) tak Ahaonline píše, že se bude vysílat výhradně z Bratislavy. Ale věřte tomu, bulvár je třeba vždy brát s rezervou :)

Reagovat

ad castingy) [dobra rada TV PRIMA] na casting můžete přijít i bez přihlášky. Pokud před tím přihlášku pošlete, máte jistotu, že se na vás na castingu dostane řada [/dobra rada TV PRIMA]

87
Daniel
Reagovat

Podle meho nazoru bude stejne nova sledovanejsi. Lidi jsou na ni zvykly a pokud uz je domluvena Banasova a Habera (coz jsou podle me nejvetsi lakadla za slovenskou stranu), tak za Slovaky uz je vyhrano. A pokud se jeste podari podepsat Marese, tak si odpovezme uprimne, jestli je v ČR vetsi procento lidi, kteri ho nesnasi (jak je tady prezentovano), nebo ho povazuji za zaruku kvality…

88
Eva
Reagovat

No tak jestli je za slovaky vyhrano, tak stejne budou sledovat markizu a ne novu, takze urcite nove sledovanost nenazenou …. a uprimne to preju prime, protoze nova at uz tahne do hajzlu…

89
RadstaR
Reagovat

Daniel: Uz jsem to psal jinde. Marese nesnasim po vlastni zkusenosti s nim, nicmene jako moderatora v TV u takovyhle veci si nedokazu predstavit nikoho lepsiho. A treba zrovna Lucie Bila me neprijde jako nejlepsi tah.
Nechme se ale prekvapit. Jiste z moji strany je, ze budu cumet na oba porady az do doby nez se to zvrhne v blbou dalsi superstar (nedelam si iluze o tom, ze i u nas to opet vyhraje nejakej „zpevak“).

90
RAINMAN
Reagovat

Zřejmě bude nutné projít 2kolovým castingem… a pak teprve do divadla.

91
Duck
Reagovat

Tak ted uz jenom cekat na ceskou Susan Boyle :) Doufam, ze nebudou krause krotit … aby to nebylo cele medove. A proboha jenom ne silene vtipnej Mares …

92
Kuba
Reagovat

Obě show se budou vysílat ve stejný čas v neděli ve 20 hodin, takže obě televize půjdou proti sobě, tím pádem nebudeme moc sledovat oboje. Teda aspoň si to tak myslím, že to tak bude, protože nevěřím tomu, že by Nova šla na jinej čas než neděli večer. Teď už půjde o to, kdo začne dřív, podle mě, ten kdo začne dřív bude mít větší šance na úspěch, to dá rozum. Já osobně už teď dávám přednost Primě. Asi největší souboj by to byl, kdyby obě televize začali svou show vysílat přesně ve stejný den, to by byl teprve boj.

93
mijalka
Reagovat

U mě taky jasně vítězí Primě. Mohla by to udělat jako s VV, který začali neočekávaně vysílat o něco dřív než bylo naplánováno. Díky tomu taky dostal Big Brother na frak.

94
Kuba
Reagovat

Souhlasím, mohla by to prima tak udělat a začít dřív. No ale co tak čtu pořád různý diskuze (tady, na facebooku atd.), tak většina se pořád přiklání k Primě a tu „nováckou“ talentmánii označuju za hnusnou kopii, kterou sledovat nebudou. Tak snad má Prima už teď dobrej základ diváků.

95
zemak
Reagovat

No tak ked Jeffo bude rezirovat talent, tak ho aj rovno pochova… podla mna to nezvladne ako uz niekolkokrat…

97
Maxx
Reagovat

Daniel: Banášová a Habera určitě nejsou větší lákadla než Bílá a Kraus. Možná tak pro Slováky, ale ti víc než Češi rozdělují pořady na kvalitní a nekvalitní než co běží na jaké televizi. Takže se o JOJ nebojím. Tam je ten konkurenční boj vyrovnanější.

98
Daniel
Reagovat

Maxx: To myslis vazne, ze Cesi rozhoduji podle kvality poradu? S tim teda urcite nesouhlasim…Cokoliv co je na Nove ma zarucenou vetsi sledovanost, nez kdekoliv jinde. Nova je proste nejsledovanejsi televize s velkou tradici. Vetsina lidi nema rada zmeny.

99
RAINMAN
Reagovat

Sledovanost ve prospěch Novy je dána i lepším pokrytím.

100
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Danieli, špatně jsi Maxxův komentář přečetl. Píše, že dle kvality pořadu se rozhodují Slováci, ne Češi :)

Jinak je dobré zmínit, že Kraus i Bílá jsou dost populární i na SK.

101
Pattrick
Reagovat

jj, Bílá je také velmi populární na Slovensku :-) takže o tom to není, bude to rozhodně o tom, kdo začne dřív

102
Cipela
Reagovat

Talentmánie musí rozhodně začít dříve.Musí Primě pěkně posrat ten jejich Talent.Nova byla,je a vždy bude v Česku číslo jedna a navíc v Talentmánii budou 4 porotci a zatím je znám jen jeden a kdo víc kolik tam bude moderátorů.Podle mého se Nova nenechá jen tak zašlapat do země a připraví perfektní show a s kvalitní porotou a moderátory.

103
kejml
Reagovat

jako moderátora bych bral Petra Lesáka s Pavlem Cejnarem nebo Mareše s Cejnarem… Myslím že jsou typově podobní… P.S. Doufám že většina lidí dá na kvalitu pořadu čili Got talent a ne na nějakej posr**** kopii Talentmanii….

104
RAINMAN
Reagovat

Cejnar a Mareš mají stejný hlas, dikci i gestikulaci.

Reagovat

Leoš Mareš se už upsal Talentmanii, takže TV Prima vyrazí s jinou dvojicí, o to více se těším, kdo to bude.

106
mijalka
Reagovat

já bych Cejnara na CS má talent brala hned. byl první, kdo mě na místo moderátora napadl.

107
Peter
Reagovat

Inak on sa volá Jaroslav Slávik ;), aby to bolo presné.

108
jana
Reagovat

proboha jen ne rolincová, ani jako moderátorka !!! slepice na n-tou, navíc příliš namyšlená, arogantní pipina, která ze sebe dělá Gwen Stefani, ale co si budeme povídat, do ní má hoooooooodně daleko !!! A její hláška,že Madonna neumí zpívat ! hahahahaha

Přidat komentář