Panáček v reality show

Ano, šéfe 3: penzion Vlčárna, České Švýcarsko

10. Květen 2010 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

[singlepic id=710 w=420]

Další týden, další díl Ano, šéfe, jenž se asi nezadržitelně řítí nejen ke konci 3. řády, ale k svému konci celkově. Tento týden se Zdeněk vypraví do Českého Švýcarska, kam si jej pozvali manželé Panenkovi. A protože jsou jeho mise za dobrým jídlem čím dal nebezpečnější, není tentokrát sám a na svůj výlet vyrazí i s kamarádem Romanem Vaňkem, šéfem Pražského kulinářského institutu.

V penzionu Vlčárna spolu ochutnají překvapivě dobré jídlo, kuchařka Pavlína je talent. Proč si tedy Panenkovi zavolali na pomoc buditele českých restaurací? Nedokázali si zatím vytvořit stálou klientelu, nevydělávají a potřebují poradit, v čem vězí hlavní problém. Tento díl Ano, šéfe bude lekcí o ekonomickém provozu českých restaurací.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 37
1
Dan
Reagovat

Sice díl v tv ještě neběžel, ale dle obrázku se těším, moc těším :) Minulý kovbojský díl s Vaňkem považuji za nejlepší vůbec :)

2
anja
Reagovat

konečně hospoda, kde kuchařka umí vařit, na ten jelení stejk jsem dostala chuť :)

3
jhershaw
Reagovat

Opet jsem nepochopil, proc si tam Zdenka zvali. Resp. opet majitelka nechapala, ze pokud si ho pozvala, mela by si od nej nechat poradit. Mit v jidelnim listku vsechna mozna jidla, kdyby si nejaky host nahodou vzpomnel, ze dostal chut na hranolky, OMG.

4
RAINMAN
Reagovat

1. půlka pořadu, Zdeněk super slušnej. Už jsem si říkal, že to snad ani není možný… a pak ta 2. půlka… jebat, jebat, píča…

5
viki
Reagovat

Zase super díl…kuchařka byla fajn, ty hotovky a ty dobroty z toho jelena, mňam! Ale jak se tam Zdenda nasejřil, to jsem teda koukala…nicméně paní majitelka se jen pochechtávala a měla z toho srandu. Tý bych vynadala z gruntu…

6
KK
Reagovat

Co to zase bylo za majitelku, proboha? Já bejt takhle brutálně v průseru a ona mi tam skákat po kuchyni (buď byla ožralá nebo má totálně vylízáno) se smíchem na rtech jako diblíček, vezmu jí pánví po hlavě.. kuchařka Pavlínka měla zlatou povahu, že tohle zvládala s nadhledem, já bych vytekla ještě mnohem víc než Zdeněk..

7
LadyXL
Reagovat

KK – taky jsem si říkala, zda není paní majitelka trochu lízlá. Jak se křenila do kamery, vysloveně z toho měla švandu a pak stěží pobírala „vo co gou“. Jestli v tomhle kuchařka Pavlína pracuje neustále, klobouk dolů!! A s ohledem na to, že vaří přes rok, tak ještě jednou klobouk dolů. Je evidentně kuchařský extratalent, který by si jinde měl možná mnohem líp. Bez ní by fakt zkrachovali.

8
KK
Reagovat

LadyXL – přesně, a pak si ještě stěžuje, že tam Zdeněk dělá stresy.. místo toho, aby jako majitelka dělala dusno sama, že lidi nemaj co jíst.. nevím, kde milá paní žije, v hospodě je to vždycky stres, když je hodně lidí..

9
hailey
Reagovat

jan tak na okraj, vybavil se mi pamatny pan Ind Pergl z nedalekeho VDF (z poradu DOREMI) se svym pozdravem Vlcakum od Vlka…

10
Mathias
Reagovat

Včera jsem dojel pozdě z práce a na streamu ani nikde jsem na poslední díl nenarazil. Kdy ho Prima poskytne pro on-line sledování? Dřív to bývalo chvilku po jedenácté, ale zatím nic….

11
Petra F.
Reagovat

Pořad se mi tentokrát moc líbil, tedy hlavně kvůli Pavlínce kuchařce. To byla opravdu paní kuchařka s velkým „P“ a se vzácnou povahou. Smekám před ní. Protože na ní bylo vidět, že kuchařskému umění se nedá naučit, když člověk nemá talent. Pavlínka se jako kuchařka narodila a bylo vidět, že jí to baví. Jen člověk s jejím nadáním a talentem pro toto řemeslo dokáže nakrmit hosty k úplné spokojenosti a já myslím, že hosti poznají, že kuchařka vaří s láskou.

12
Hana
Reagovat

Paní majitelka se šla do pořadu jen zviditelnit a může být ráda, že tam má takovou šikulku kuchařku, jinak by byla už dávno v pr…….musela být totálně ožralá nebo sjetá, podle toho, co tam předváděla.

13
RAINMAN
Reagovat

Majitelka štíhlá, dcera tlustá. Napřed jsem myslel, že je to dcera kuchařky…

14
Verunka
Reagovat

Mathias : ja to taky nikde nenasla. A tak jsem se na tento dil tesila :((((

15
rennnie
Reagovat

Ta Pavlína byla poklad a nedejbože, kdyby byla třeba dlouhodobě nemocná…. Sympatická ženská u které bylo vidět, že vaří s láskou. A tak jsem ocenila, že v závěrečném hodnocení tam majitelka nebyla a že ZP dával hvězdu jí. Protože ona je opravdu ta, která si ji zasloužila.

16
Zuzana
Reagovat

Tento díl se mi moc líbil,i když to bylo trochu nevyvážené.Ty vulgarity a stresy se tam nakonec vždycky dostanou,asi na pokyn režie.
Uvítala bych,kdyby si toto režie odpustila a pořad by se zaměřil na věcný přístup k problému a jeho řešení.
Dovedu si taky „ulevit“,ale všeho moc škodí.
Trochu „srandy“ tam být musí,ale já bych každopádně ubral
Prosím tímto režii,aby se pokusila o inteligentní humor.Děkuji.

17
RAINMAN
Reagovat

„Ty vulgarity a stresy se tam nakonec vždycky dostanou,asi na pokyn režie.“
Taky je to ovlivněno tím, jak moc je Zdenda vožralej.

„Prosím tímto režii,aby se pokusila o inteligentní humor.“
Patent na inteligentní humor má prej jenom Honza Kraus. Ale opak je pravdou… je to ubožák… vyhoďte ho už někdo… ten milión za Mattonku ho zahojí…

18
KK
Reagovat

Zuzana – v hospodě jsou vždycky stresy.. a nejde tam mluvit stylem „prosím Tě, mohl bys tohleto..“, to je moc dlouhý, prostě se řekne „do prd***, udělej to“ tečka.. tím spíš, když je evidentně nezvládnutá organizace.. takhle to prostě funguje, hospoda není kostel, nehraje se na hezký slovíčka

19
Maxx
Reagovat

Je to reality show, nevymazávat nejlepší momenty, prosím!!! Zdeněk hodně vypěnil, jako ještě nikdy. Pro něho to byl asi nejhorší večer, který kdy během natáčení zažil a proto to muselo bejt vidět na obrazovce. Proto nesouhlasím se Zuzanou.

20
jk md
Reagovat

zdenda je nejjj nejjjjjjjjj nej borec

21
kiky
Reagovat

Ta kuchařka tam je jen přes týden .O víkendu tam je kvalitní kuchař . Ten dělá sám , vše připraví a nikdy nemá problém s vařením pro celou hospodu . On vždy v pohodě stíhá . Kdo nevěří , muže přijed a přesvědčit se . Paní majitelka se zdála trošku švihlá, ale to vše dělá stres. jinak je fajn žENSKÁ

22
Sima
Reagovat

Kiky – nejsi náhodou sama tou paní majitelkou? tyhle chvalozpěvy jsou vždycky dost podezřelé… Když je tam „kvalitní kuchař“ přes víkend, proč nevařil, když v hospodě hrálo Semeno? Je snad na Vlčárně zvykem, že se tyto akce pořádají uprostřed pracovního týdne?
PS: Infinitiv se vyznačuje tím, že končí souhláskou T (viz přijet, dojet, vyjet…). Ačkoliv bych tu celkem nerada rozpoutala další jazykovou diskuzi, tak tohle už na mě bylo trochu moc :))

23
anja
Reagovat

noo Zdenda finálně nervově vytekl při produkci skupiny Semeno :)) se ani nedivím :))

24
kiky
Reagovat

ne ,majitelka nejsem . Víkendový kuchař má smlouvu jinde a tímto učinkováním by ji porušil.

25
BigRob
Reagovat

kiky spis dcera pani majitelky co ? =D

26
Sima
Reagovat

V tom případě ovšem nechápu její postoj, protože právě kuchařka Pavlína může do Vlčárny nalákat spoustu diváky, které svým vystoupením v AŠ nadchla. Skvělý marketingový tah, pohanit svou „hvězdu“ a zkoušet nalákat lidi na virtuálního „kvalitního kuchaře“, který bůhví, jestli vůbec existuje, že? Kiky, jdete na to špatně.

27
Maxx
Reagovat

Nepruďte do ní, vždyť to může být kdokoliv jiný, kdo zná Vlčárnu a tamější personál. A o nic mu nejde. Tady každý hned každého odsoudí ;DD

28
Jary
Reagovat

Kuchařka na to,že není vyučená,tak předvedla to,co neumí někdy i vyuč. kuchař. Je vidět,že jí to baví a že má opravdu pevné nervy. Být majitelkou,tak si jí hýčkám, jednou by se mohla divit,kdyby jí odešla!!! Dnes je opravdu problém sehnat výborného kuchaře…Co se týče Zdeňka, ono je opravdu někdy
problém při takovém zmatku co tam byl udržet se na uzdě, to kdo se v tom nepohybuje,nemůže pochopit.

29
honza
Reagovat

Kuchařka fajn,ale jinak pojedu na Vlčárnu dam si jídlo a na zapití dostanu co Gambrihnus,to fakt ne!

30
Hana
Reagovat

tak nikam nejezdi a nebo si dej sifon…tady šlo o vaření a ne o tom, jaký tam čepují pivo. A znám daleko horší samoséry, než je můj oblíbený Gambáč. Zdraví plzeňačka Hana

31
Roman
Reagovat

Nová reality show: „Na nože! so Zdenkom. (spolupráca Prima & JOJ)

33
Ifa
Reagovat

Včera na besedě na veletrhu Svět knihy Zdenda vysvětloval, jak to bylo s návštěvou pana Macka v jeho restauraci…
A pak se se mnou vyfotil! :-)

34
Dejna
Reagovat

ráda bych taky napsala pár vět ,tuhle sobotu jsem taky vyrazila s mojí drahou polovičkou na motorce a udělala výlet ,abych se podívala a hlavně ochutnala ,jak se tam vaří.Musím teda fakt pochválit jídla hlavně zelnačka neměla chybu a pak kančí maso no prostě super.Děvčata to zvládala dobřě i když tam byl frmol.Obsluha výborná a hlavně usměvavá.Myslím .že tu nálepku si fakt zaslouží.Jen tak dál.

35
Nikol
Reagovat

No já tak spokojená zas nejsem ani jsem neochutnala nebot jsem jen hodinu čekala na pití a pak jsme to vzdaly a lidé odcházely nespokojení dík opsluze :-(

36
Jary
Reagovat

No tak Nikolko, píše se obsluze…

37
jarek
Reagovat

No tak Nikolko, píše se obsluze…

Přidat komentář