Panáček v reality show

Ano, šéfe 3: Pizzerie Latrán, Český Krumlov (20. 4. 2010)

20. Duben 2010 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

V dnešním díle Ano, šéfe zavítá Zdeněk do pizzerie Latrán v Českém Krumlově. A proč nebýt stylový a nepřijet tam ve žlutém Lamborghini. Po příjezdu do krásného historického centra, kde Latrán sídlí, zjistil, že pizzerie už tak stylová není.

[singlepic id=628 w=420]

Kuchař Mário, který v Itálii nikdy nebyl, vaří parodii na italskou kuchyni. Sebevědomý obr má navíc slabost pro pěnivý mok. Pizzu zde pečou v kvalitní peci, ale dávají na ni jenom eidam, mozzarella se ještě na žádné neroztekla. Převařené těstoviny jsou samá smetana a eidam, niva nahrazuje gorgonzolu. A přidávají do nich ingredience, které by slušely spíš indické nebo čínské kuchyni. Ital by se divil, žasne i Zdeněk Pohlreich.

Šéfa si zavolala provozní, která touží po změně. To ale Lucie Reinerová ještě neví, o jak zásadní proměnu půjde a jak bude všechny bolet (včetně Zdeňka). Již dnes večer na TV Prima další díl Ano, šéfe.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 36
1
Pattrick
Reagovat

Co to vidím v listě … Chcete se přihlásit do nového pořadu = ) co to vidíííím :)

2
Maxx
Reagovat

Konečně, takže by se Pekelná kuchyně mohla vysílat už od podzimu. Navíc dnes po Ano, šéfe běží nějaký další desetiminutový pořad s Pohlreichem. Mě zajímá co to bude zač.

3
Maxx
Reagovat

Jinak Ital v kuchyni se asi dneska u pořadu bude hodně divit. Škoda, že se italská kuchyně v českém podání nedělá tak, jak to on učí ve svém pořadu, ale pořád tím naším systémem – ať je to co nejhutnější, s litry smetany a tunami nasypaný cihly.

4
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Maxx, na podzim asi ne. TV Prima dle mě nebude mít, jak říkají Slováci, 2 tážiskové pořady. A Got Talent, je Got Talent :)

5
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Dát tomuto podniku samolepku byl obyčejný výsměch. Krásně to tam Zdeněk popsal, naprostý nezájem o to, se něco naučit, vařit jak se má.

6
Lea
Reagovat

Měl krásné autíčko, co to bylo za značku? Jinak jídlo hrůza.

7
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Leo, Lamborghini, je to napsané v upoutávce na dnešní díl :)

8
Lea
Reagovat

:-( to jsem přehlídla! Přiznávám, četla jsem to až od textu pod obrázkem :-)

9
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Leo, v pohodičce. Jinak k čemu takové auto, kočárek do něj neuložíš, psa taky nenacpeš :)

10
Lea
Reagovat

To auto je tak pro pány na balení holek. Takže zase nic pro mě :-)
Ale líbilo se mi,to jo.

11
RAINMAN
Reagovat

„Jsem utahanej jak šňůra vod hajzlu.“
:-D

12
KK
Reagovat

Fakt nechápu, jak si může někdo dovolit ožrat se tak, že druhej den v práci skoro nefunguje (navíc když ví, že ho budou natáčet).. to si v hospodě nedovolíme ani my – letní brigádníci:-P

13
Manka
Reagovat

Paní provozní ho měla poslat domů!

14
KK
Reagovat

Paní provozní ho měla poslat do pr*ele spíš:o)) nevydělávat uprostřed Krumlova mi přijde skoro nemožný..

15
anja
Reagovat

tento díl u mě propadl, hvězdičku dostali jakože za co? za to, že kuchař nepřišel do práce? že jídlo uvařila pomocná kuchařka vynervovaná na max a že v jednom bylo moc houbiček a ani další jídla špionovi italovi nechutnala? mimochodem, masopust je v únoru, na kontrolu měl přijet zdeněk v květnu, to i zmínil, dneska je duben a už odvysíláno? celé to je jakésik divné, přijde mi to jako rychlá reklama na podnik bez absolutní snahy personálu o cokoliv…… ee, jediný snad kdo se snažil a bral to vážně byl náměstek Kuře. jink se mohu domnívat, že pan majitel půjčil zdeňkovi žlutého sršně, aby si v něm zajezdil, výměnou za žlutou hvězdičku.. no fuj teda

16
ajda
Reagovat

Podivný díl. O co jim šlo? O reklamu zadarmo. Český Krumlov plný zahraničních hladových turistů, proč něco měnit? Nechutnalo jim? No a? Zítra přijdou jiní. Být to na ,,normálním“ městě, tak hospoda zeje prázdnotou.
Za tohle nálepku? Výsměch!

17
Kocovina
Reagovat

Přidávám se k ostatním, kterým nálepka přišla nepatřičná. Z naprostého výsměchu italské kuchyni se restaurace posunula do šedého průměru. Když připočtu snahu personálu, tak dokonce podprůměru.

Potěšil mě titulek pod pořadem, doufám, že vážně půjde o Hells kitchen :)

Jo a zaujala mě upoutávka na další díl, to vypadá, že tam teprve uvidíme pravou Itálii.

18
Maxx
Reagovat

SUNíčko: Jo, na to jsem zapomněl, že bude Got Talent, takže asi až od roku 2011, ale my si počkáme. Anja: Ta co vařila v kontrolní den nebyla pomocná kuchařka, ale normální kuchařka, která se střídala s Máriem. Bylo to napsané v titulku.

19
sigi
Reagovat

Dobrá reklama, tam nikdy nepůjdu :) Krumlov je strašná past na turisty, „kvalita“ srovnatelná s rejžáky v Praze. Co mi chutnalo, bylo před pár lety v Cikánské jizbě, ale ten podnik je moc malinký. Papa´s Living, U Dobráka, hotel Růže, U hroznu, Krumlovský mlýn…. – všechno si to na nóbl místo jen hraje. „Pizzeria“ Latrán bývala dřív docela příjemná čajovna a kavárna.
Hm a ta vyfuchtlená provozní, co měla ručičky dozadu, to bylo co? Jo ono „to“ jezdí do Itálie, ale možná si „to“ tam dává bůček. Jsem na tyhle veklsácký provozní alergická :-) Už raději přestanu ;-)
Pohlreichova hvězda zažívá velkou inflaci – těmhle patlalům to ale nepomůže, ale možná se tam lidi budou chodit dívat jako do ZOO.

20
drak
Reagovat

Ještě si dají na jídelák logo Ano šéfe, by mě hanba fackovala. Paní provozní a kuchař dvojka k pohledání. Být Zdeňkem tak jim žádnou nálepku nedám, a ty jídelní lístky nechám spálit.

21
really mad
Reagovat

Jmenuji se Jiří, ale všichni mi říkají Mario :)))))))

22
really mad
Reagovat

Ta provozní je marná, tu bych nezaměstnal ani na zametání listí před domem.
Taky se mi zdá, že mají nějak moc zaměstnanců, kteří jsou dneska sakra drahý špás. Přece jen uživit z hospůdky 10 lidí a vydělávat peníze, nevím, nevím…

23
really mad
Reagovat

Pokud musí (nebo spíše chtějí) živit tolik zaměstnanců, jsou nuceni ojebávat suroviny, aby se ekonomicky aspoň drželi nad vodou…

24
KK
Reagovat

sigi, Krumlov je fajn a nejsou tam jenom odíračky turistů, já jsem například byla v létě v restauraci u řeky (bohužel si ale nepamatuju, jak se jmenovala, možná nějaká Staročeská..něco:o)), kousek od jezu a tam to byla paráda, ceny celkem v pohodě (docela mě to i překvapilo) a jídlo luxus.. dělají tam domácí placky z jáhel nebo z čeho, prostě „má to ksicht“ jak říká Pohlreich.. a o tom to asi je.. u tohohle podniku mi to přišlo, že vlastně maj pocit, že dělaj všechno dobře a asi i vydělávali (turisti se furt točí), jen chtěli reklamu..

25
Kamila
Reagovat

No tak tedy take ziram ze dostali hvezdicku. Nevim jestli to ma Zdenda ve scenari, je to demokracie hlasovani stabu nebo ciste na nem..ale me to zarazilo.
V Krumlove jsem vtipne take byla v lete v nejake restauraci u jezu, dala jsem si jen lehke jidlo – brokolici se syrem, ale bylo to opravdu vyborne, pravy parmazam, zadny koupeny strouhany eidam.
Tesim se na Hell’s Kitchen!

26
sigi
Reagovat

KK ahoj, samozřejmě že jsem v ČK nebyla všude, ale to město je jako jedna velká pouťová atrakce, lehce přebarvená, trochu zaprášená, a pekelně maloměstská (Praha je na tom ovšem stejně …) jistě se najdou místa, kde se slušně najíte, ale dohromady je to bída – přesně jak nahoře říká ajda – turista přijde jednou a není třeba mu dávat něco extra, protože to není štamgast. udržet si štamgasta je mnohem těžší. ale že ty naše kulinářský esa nefackuje hanba? asi to nemají v krvi :(
nedávno jsem víceméně omylem sledovala pořad Retro nebo tak nějak, a po počátečním rozhodnutí vypnout to mě to začalo hypnotizovat jak kobra indická a já nebyla schopna odolávat hláškám paní Čiriny, že za totality tady byly v pohostinství zlatý časy, protože nic nebylo a furt se něco něčím nahrazovalo a oni předstírali, že vaří Itálii a Čínu a přitom vařili jedno velký ….. zde zřejmě leží zakopány a pevně ukotveny kořeny takových směrů jako je například český kulinářský celebritismus či babicismus ;-)

27
BigRob
Reagovat

prave ted rikali ve zpravach na frekvenci 1 ze Ano, sefe! konci ze pro Zdenka maji pripraveny jiny format Hells Kitchen , fičááááááááák ! SUPER

28
honza
Reagovat

Tu hvězdu jsem dost nepochopil….

29
viki
Reagovat

Provozní bych nakopala s rozběhem, ta byla děsná:-DD Kuchař, ožralej a ještě arogantní, ten mi nesedl vůbec. Hvězdu bych jim taky nedala, evidentně neměli problém s prachama, ale potřebovali skutečně reklamu. „Kuře“ mi připadal trochu jako teplotka(nic proti) ale byl takovej roztomilej, až moc:-))) Jinak hlášky opět bezva, řezala jsem se u sestřihu Zdeňkových ksichtů a vaření Maria a nejlepší jeho ochutnávka vařečky a opětovné zanoření do pánve, to mě srazilo z gauče:-DD Příště to bude taky mazec, těšim se!!!!

30
Petra
Reagovat

Nevite nekdo, proc po dvou dnech od odvysilani jeste neni clanek? Uz jsem si toho vsimla driv, nejsou nejake zmeny?

31
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Petro, bohužel mně jej Manka, ani u tohoto, ani u předešlého neposlala. Jestli máte někdo zájem je dopsat, určitě uvítáme. Potažmo, pokud se ujmete napsání posledních epizod Ano, šéfe. Předem všem děkuji. e-mail když tak sunicko[zavinac]centrum[tecka]cz

32
honza
Reagovat

Já bych zájem i měl(napsat článek),ale nemam tolik času a asi bych se tak neukáznil jako Zdeněk.Bylo by to samý píp,píp :-(

34
BigRob
Reagovat

Dnes vysel clanek , ale je tam inso ze uz v kvetnu – ale to se mi nezda !!! Podle mne se Zdenek minimalne do Zari az Rijna na prime neukaze , muj nazor je za prima Hells Kitchen nasadi az po Got talentu ! A nebo se nebude jednat o Hells Kitchen a pujde o neakou traparnu jako prostri pro tri co je na barrandove , by me zklamal !
http://www.digizone.cz/aktuality/ano-sefe-na-prime-konci-zdenek-pohlreich-nikoli/

http://www.iprima.cz/novinky/prihlaste-se-do-noveho-poradu-o-vareni

35
ppp
Reagovat

majitelka je pekná svině a krade kudy chodí!!!

36
Witi
Reagovat

Tak jsem byl s partnerkou v této pizzerii a musím říci, že jsem dlouho nebyl tak moc zklamán… To že si pan kuchař zpívá a píská tak, že to je slyšet až mezi hosty, Ok. Je asi hudebně založený. :) Ale když v pizzerii nejsou schopni partnerce místo gnochi s gorgonzolou udělat gnochi s brokolicí (místo gorgonzoly) už nás trochu zarazlio. Tak jsem si objednal pizuu a partneka lasgne. No piza byla dobrá, jen veškeré ingredience byly u prostřed pizzi v rozmezí pivního tácku a vše naházené na sobě, takže zbytek bylo jen obarvené těsto. No děs. A lambrusco, které si objednala partnerka mělo barvu sotva rybízového džusu. :D Makro to jistí. No myslím, že této pizzerii už nepomůže nikkdo. :)

Přidat komentář