Panáček v reality show

Ano, šéfe 3: restaurace Harmony, Krčský les Praha

13. Duben 2010 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

[singlepic id=606 w=420]
Zdeněk Pohlreich opět na lyžích! Tentokrát přijíždí na běžkách, aby si užil ještě trochu mrazivého povětří, než zamíří do restaurace Harmony v blízkosti Krčského lesa. Z okénka se linou všelijaké pachy a taky dost dýmu. Majitel Štěpán Vorel nesedí na Titaniku, ale je tak nějak unaven z léta stejné nabídky minutek, hotovek a chuťovek své hospody. Chtělo by to závan čerstvějšího vzduchu, než jaký poskytuje zašlý větrák. Zatím v Harmony moc harmonie nepanuje. Buditel českých restaurací pozná dva kuchařské samorosty a zažije večer v country stylu, který si dosyta užije nad „zrzavou vodou“ a v převleku za kovboje.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 18
1
honza
Reagovat

Jsem natěšen :-)

2
honza
Reagovat

Zatim mě rozesmál salám bez masa a nedá mi to,dodávam za sebe- pivo,kde neni pivo!(sládka do středověku a trest,který mu dle varnického práva náleží)

3
honza
Reagovat

No nepůjdu tam,ale kuchaři aspoň věděli co dělaj a snad si ty hlavy otevřeli,ale je to asi tou hospodou,je fuckt ošklivá a o pivu už jsem psal výše.

4
RAINMAN
Reagovat

Konečně zábavní kuchaři!

5
LadyXL
Reagovat

Ano, kuchaři byli super zábavní, zejména ten jeden (Jirka?), to by byla dvojka se Zdendou…:-), jen by si musel spravit zuby…:-). Občas dával Zdendovi pěkně „za uši“ …:-)

6
Maxx
Reagovat

Babica by se měl začít bát, Jirka bude nová hvězda našich cooking show! A navíc mu to jde u plotny líp než tomu šašovi z Novy! ;D

7
KK
Reagovat

:-D kuchař Jirka byl fakt jedlej.. prej: „hlavně neusnout, tak neusni!“ :-D říkat tohle zrovna Pohlreichovi..:-D trochu mimo mísu..:o)) přišel mi jako takovej ten typ, co moc chytrosti nepobral, ale snaží se to zamaskovat „chytrejma“ řečma:o))

8
sketchrain
Reagovat

KK, No to že to říkal právě pohlreichovi tak tomu se říká „ironie“ :). Podle mě ti kuchaři byli prostě takoví pohodáří, moc to neřešili a ty jejich komentáře byli hodně vtipný a výstižný. Já sem se teda dost pobavil :)

9
viki
Reagovat

Pohodovej díl, řezala jsem se u toho, jak Zdendovi neustále padaly ty příbory, pracně je posbíral a když mu přinesli jídlo, zas mu spadly:-DD jinak se mi vždycky zdá, že jakmile začne vařit Zdenda, to jídlo nevypadá tak šedě a nevzhledně, mňam, včera jsem teda na ty žebra měla chuť!!

10
RadstaR
Reagovat

Kuchar Jirka byl fakt dobrej :D jeho vtipky a komentare byly k veci a Zdenek nejak nestihal :D Pobavil jsem se fakt dobre.

12
BigRob
Reagovat

banda duchodcu zase promluvila , cela rada je banda hnupu neni poprve co se jim nelibi reality show … cenzura jak za komunismu

14
Lucka
Reagovat

V Harmony je hezky.

15
beruška zmatená
Reagovat

sem už nikdy – strašná žrádla, obsluha okrádá a pani vedoucí je hysterická píp.

16
Walldstein
Reagovat

Když chcete posedět a pokecat při večeru nad pivem dobrá volba, ale jíst??? Ne děkuji, byl jsem tam předevčírem a z toho hnoje co jsem dostal na talíř mi ještě teď neni dobře. A to nemluvim o hnoji na ubruse co jsem měl na stole po předchozím jídelním sebevrahovi…

17
karel z modřan
Reagovat

Fakt výborné jídlo. Klasická příjemná restaurace. Jednoznačně doporučuji. Domácí prostředí.

18
Jan kočka
Reagovat

Restaurace žije svůj nový život v Hostivaři. Výborné pivečko a jídlo.

Přidat komentář