Panáček v reality show

Výměna manželek (15.1.): Lucie vs. Markéta

15. Leden 2020 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

vm

Nový díl Výměny manželek bude v duchu hospodské zábavy, dojde na osahávání a líbání. Skončí oslava narozenin nevěrou? Jak moc je toto vše v ukázkách nafouknuté? V každém případě hraje hospoda a zábava v jedné z rodin důležitou roli. Zjistí jedna z žen díky výměně, že má doma báječného chlapa? A je opravdu tak skvělý, jak si on o sobě myslí?

Vyměněné rodiny

Kačice

kačice
První rodinu tvoří Lucka (42), Vlasta (46), Lucka (16) a Ríša (6).

Hlavní slovo má v rodině maminka Lucie. Velkou oporu a zdatnou pomocnici má ve své dceři. Byla by ráda, kdyby její manžel začal více pomáhat, aby se zapojil do rodinného dění. Takže klasika.

Orlová

orlová
Na druhé straně se seznámíme s Markétou (37), Vlastou (57), Michalem (12), Patrikem (11) a Melissou (1,5).

Co trápí Markétu? Její manžel je často podrážděný, chybí mu akčnost. On si myslí, že je „báječný“ muž a byl by rád, aby si to žena konečně uvědomila. Také nic nového, takových rodin už bylo ve výměně spousta.

Na co se „těšit“

Lucie slaví narozeniny v hospodě a plán je – pořádně se opít! Alkohol uvolnil napětí, polibky, vášnivý tanec, osahávání… Vlasta se jako dvakrát zodpovědný manžel nepředvedl, dokáže včas zabrzdit své alkoholem probuzené vášně?
Lucie zažije i daleko nepříjemnější situaci, než je opilecká story. Má na starosti dva náhradní syny, kteří zrovna láskou ke škole neoplývají. Špatné známky se netrestají, naopak, synové obdrží peníze na sladkosti. Lucka trvá na tom, že si nic nezaslouží, že je mají vrátit. A konflikt je na světě. Hozené peníze a k tomu jedna rána přes ruku pro Lucii.

Jak proběhne Výměna manželek tentokrát? Dojde i na uklízení a výčitky?
Sledujte a diskutujte!

Zdroj: Blesk.cz, extra.cz, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
2
anonym
Reagovat

Vlastovo huhňání, kdy mu bylo rozumět každé desáté slovo, je jediné pozitivní zjištění u této VM.
@Ajda: Bohužel, zde huhňání nepomůže. To, že Vlasta si doma nedá ani pivo bylo jasný na první pohled. Ostatně, hlavně, že se milují :-)

3
Lady XL
Reagovat

Stačilo mi vidět posledních cca 8 minut…. Bylo mi líto té dcery, namotivovaná náhradní mamkou se pokusila vzepřít, říct svůj názor a tvrdě dopadla… :-(.

Reagovat

Nevděčná dcera nechtěla dál posluhovat matce, raději sekla se školou a šla z domu. Já z té baby nemůžu, to se fakt hned tak nevidí, taková lemra líná. Ale sebevědomí jí nechybí, přitom zuby hnus a vypadá jako vyžilá padesát+

https://novaplus.nova.cz/porad/vymena-manzelek/bonus/4719-novy-zivot-po-vymene-luccina-dcera-ucinila-prekvapivy-krok?

5
anonym
Reagovat

https://prima.iprima.cz/prostreno/marketa-rydlova

Pořád jsem přemýšlela, odkud ji znám a ona už má za sebou i Prostřeno.

6
Lady XL
Reagovat

@anonym: Díky, taky jsem si říkala, že mi někoho připomíná a i když na Prostřeno koukám velice zřídka, tak zrovna tento díl jsem viděla!
A naprosto ji chápu, že se s rodinou nestýká. Oni vážně moc nezkousnou, když ten „od nich“ je pak mezi gadži a je „normální“, tj. chodí do práce a vydělává normálně a nežije z dávek! Znám totiž podobné manželství a ta rodina ze stejných důvodů se téměř nestýká s členy jednoho z nich. Oni totiž oba chodí do zaměstnání, vystudovali i při zaměstnání další školy, kdežto ti jiní příslušníci etnika mají sotva základní…. – a jeden fórek: oné dívce z menšiny byla ukradena peněženka, tak to šla nahlásit na policii a rovnou řekla, že nevlastní brácha to nebyl, toho že se už ptala :-D :-D. No jak asi museli příslušníci koukat, když jim tam přijde nahlásit krádež někdo z tohoto etnika? :-D a ještě mluví spisovně a je perfektně obléknutá. Fandím té rodince.

8
anonym
Reagovat

@Prochor: Díky, fajn, jsem to nezaznamenala.

9
anonym
Reagovat

@Lady XL: Asi jsem hnusná, ale , jak budou žít, holka ať se urve od rodiny, i když je mladá, ale jinak to zůstane stejný. Fakt je mi jedno, kdo se postará o děcka, na tohle je sociálka. a pokud sociálka zasáhne, tak v poho, na tohle není co říct. Já nepomůžu a ty tři, co chlastaj, nevyléčím.

10
Tempera
Reagovat

Náhradní manželka Lucie je opravdu ošklivé stvoření. Myslím vnitřně ošklivé. Ona si ostatní přizpůsobuje obrazu svému, však sama řekla, že svého manžela si vychovala. Děti by jistě měly mít v rodině povinnosti, přiměřené jejich věku, ale Lucka už suplovala vlastní matku. I když mockrát jsem si říkala, jestli je Lucie opravdu jejich dcera, že se k ní chovají jako k Popelce. A Lucie starší se asi chtěla ujistit, že ve svém věku je pořád ještě žádoucí. Druhý den měla být zticha a ne roztáčet další kolo pití a lechtivých řečí. Podle mne se chová jako vydržovaná ženská, do práce nechodí a ještě se jí musí starat dcera o mladší dítě.

11
hope recovery center st louis mo
Reagovat

rehab access belle chasse addiction recovery rehab angels substance abuse group therapy drug addicts prison or rehab

Přidat komentář