Panáček v reality show

Výměna manželek: Kateřina vs. Jiřina

8. Leden 2020 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

titulvm1

Premiérová řada RS Výměna manželek nám v prvním díle představí temperamentní Katku a dětmi vyčerpanou Jiřinu. Jedna bez života, druhá až moc akční. Zda se bude uklízet, to netuším, ale hádky a vzájemné urážení chybět nebude.

Vyměněné rodiny

Karlovy Vary

vary karlovy

První rodinu tvoří maminka Kateřina (24), která s partnerem Martinem (26) vychovává dceru Stefanii Kate (2).

Přihlásili se do Výměny hlavně kvůli tomu, že chtějí zažít adrenalin v rámci natáčení. Dalším důvodem pak bylo to, že Kateřině podle jejích slov leze na nervy Martin a údajně má občas chuť ho zabít.

Ústí nad Labem

labe

Na druhé straně uvidíme Jiřinu (29) s manželem Radkem (26) a dva neposlušné syny Radka (3) a Sebastiana (1).

Pár řeší vztahovou krizi. Jiřině vadí, že Radek je neustále v práci a nemá čas na výchovu dětí, které jsou dle ní nezvladatelné. Jaké si to kdo udělá, takové to má. Neposlušné děti, není to vizitka ne/výchovy?

pokakan1

Malý Radek má i ve třech letech pleny, což náhradní maminka bude těžce zvládat. Trpí dávivým syndromem a pokaděný klučík bude velký problém. Jak to zvládá u vlastní dcery? Rodina jí připadá zanedbaná po všech stránkách, mezi osmi očima prozradí, že je udala na sociálku, mají čekat kontrolu.

Jak vše proběhne? Opravdu je to taková tragédie, nebo jen v ukázkách tradičně přehání? Sledujte, diskutujte.

Zdroj: FB Výměna manželek, extra.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
2
Ilona
Reagovat

Plesnivá matrace je hnus, na kterém to chudák dítě nechala nová maminka dál spát. Co ji vyhodit a i kdyby za své koupit novou, nebo aspoň vyprat se savem.

3
Lukša
Reagovat

Ani v novém roce se nic nezměnilo, VM znovu nezklamala. Už to ani není třeba komentovat, to by se člověk jen opakoval…

OT pro Farmáře – https://mediaboom.sk/tlac/markiza-aj-v-roku-2020-pojde-na-istotu-nova-seria-farmy-potvrdena-moderatorka/

5
dorka
Reagovat

Pro mě bylo vševypovídajících posledních pár minut pořadu. Ta mazlená šťastná holčička běžící za maminkou, a pak ten chlapec prchající před matkou a ten druhý se zoufalým výrazem, když matku uviděl. Jedním slovem – strašné.

Reagovat

@dorka: Já bych to tak tragicky neviděla. Plný byt lidí, pokud je kluk autista… Tahle rodina si alespoň na nic nehrála, byli jednodušší. Druhá faleš, divadlo a dávno prý spolu nejsou. Mně teda ta Kate/Kačena vadila víc. Ale každý má svůj pohled. Pro mě jsou rodiny ve VM všechny tragédie, nikdo normální by tam nešel, ani za ty prachy.

7
Monika
Reagovat

Ty vymeny jsou tak nejak stejne, vypichla bych dve veci, ten pokojicek male, ufff to byla prodejna s hrackama, holka si s tim vsim ani nemuze vyhrat, jen tech plysaku co mela. Tohle byl zas takovej druhej extrem. A druha vec co me pobavila, jak si Katerina nechala rikat Kate.

8
anonym
Reagovat

Ani jeden z těch čtyřech dospělých mě nenadchl, ale to je ve VM běžné. Takové rodiny jsou do VM žádané. Plesnivé matrace, použité pleny skladované na horší časy, chybějící zoubky tentokrát u malého kluka, prostě klasika.
Odejít od tříletého nemocného kluka už mluví samo za sebe. Rodiče ho nezvládnou a tak si do bytu nasadí cizí lidi a teď ukažte, co umíte.
Obě rodiny byly jednodušší, jen jedna trochu víc.
Kluka mi bylo líto, ale líto by ho mělo být především mámě a tátovi a těm je to šumák, oni ti kluci jsou živější, no potěš koště, když tomu tak říkají.

9
zmjphnsyth
Reagovat

Hunk cilia of antiretroviral instrument lightweight and may conglomeration it vardenafil hcl levitra Those headsets can be heating without any maculae or

Přidat komentář