Panáček v reality show

Výměna manželek (25.9.): Deset zvířat v 1+kk

25. Září 2019 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

vm titulek

Nová epizoda by se dala označit jako zapáchající Výměna manželek. V 1+kk žijí dva dospělí, malý kluk a deset zvířat. Tři králíci, tři morčata, tři psi a k tomu všemu zatím pouze jedna kočka. V druhé rodině jsou tři děti a zřejmě i podstatně méně zápachu než v garsonkovém zvěřinci.

Vyměněné rodiny

Kbelany

kbelany

V této obci poznáme první rodinu, kterou tvoří Lucie (26), Zdeněk (28), Viktorie (4), Eliška (6) a malý Zdeněk (20 měsíců).
Do pořadu se přihlásili proto, že chtějí urovnat vztahy mezi sebou. Zdeněk nemá rád povely a křik, zablokuje se jako osel a o konflikty potom není nouze. Lucie touží po větší pomoci v domácnosti, věří, že partner prozře a začne se sám víc zapojovat po soužití s náhradní manželkou.

Trhové Sviny

sviny

Aneta (28), Lukáš (28) a Ondřej (6). To je sestava druhé rodiny.

Společnou domácnost o pár metrech čtverečních sdílí společně s deseti zvířaty, které Aneta údajně miluje víc než Lukáše. Pár se seznámil před třemi lety přes internet a jako hlavní problém je označován nezvládatelný syn Ondřej, kterého do vztahu přivedl Lukáš. Ondřej trpí poruchou ADHD, v důsledku které se ne vždy chová podle představ rodičů. Ti ho pak trestají zvláště krutým způsobem. Není divu, že syn má bližší vztah se zvířaty než s rodiči. To Lucie rodině tvrdě vyčte při závěrečném společném setkání.

Zvládne nezkušená Aneta rodinu se třemi dětmi a tatínkem, který doma moc nepomáhá? Dokáže se Lucie přizpůsobit rodině s údajně problémovým synem a velkým množstvím zvířat v bytě?
Sledujte a diskutujte!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
Lukša
Reagovat

Tak prý jakoby 2 morčata už s nimi nejsou, takže jakoby mají jen vlastně už 8 zvířat. A budou se jakoby stěhovat do domku, takže se jim tam určitě vlastně jakoby vejde víc zvířat. Snad se tím, že budou mít jakoby víc místa, bude lépe žít i vlastně malému Ondrovi, jehož nemoc místo léčení jakoby neléčí, ale jakoby podporují, dost možná ho v tom jakoby podporuje i nějaká forma šikany, viz smrad. A v dnešní době se fakt jakoby trestá tím, že se pošle dítě do kouta klečet? Jakoby každý den? Ale tak když jakoby pošleš čtyřletý dítě na balkon pro sušák, který je dvakrát tak velký jak ona, tak se jakoby není čemu divit.
Druhá rodina celkem sympatická, nesnažili se zbytečně poučovat, poštvávat manžele proti sobě, suma sumárum to Lucka trefně zhodnotila na konci z očí do očí.

Reagovat

Ondru by nejraději zavřeli do klece (ústavu), jako ty jejich zvířátka. Místo aby se mu věnovali, kluk u nich jen přežívá, ale co chtít po takových dvou dementech. Aneta byly pěkně vyčůraná, prý můj byt, ale už neřekla, kdo ho splácí. Vlastně celou dobu jsem hlavně s údivem zírala na její figuru a sebevědomí :D

3
Míša
Reagovat

Já teda nevím, jaký je rozdíl mezi rodinou, kde nechávají děti za trest klečet a rodinou, kde nechávají děti za trest klečet. Jako v tom dřevěným udělátku? Myslete si, co chcete, ale nutnost trestat dítě je prostě známka selhání rodičů. Vždycky!

Reagovat

@Míša: Nutnost trestat děti je známka selhání rodičů. Hezké. A děti těch, kteří nemají doma žádné pravidla, jsou známka a výsledek čeho? Nevýchovy! Jsou tresty a tresty, rozhodně je nejde brát šmahem všechny dohromady.

5
Monika
Reagovat

@Míša: Jo to mi taky vadilo, prave i kvuli tomu nepovazuji druhou rodinu z poradu za okej. Trestat deti klecenim at uz na podlaze nebo drevenem cosi je prakticky stejne. nechapala jsem tu manzelku, ze se nad tim podivovala kdyz doma u nich pouzivaji stejne metody.

6
anonym
Reagovat

Trestat děcka klečením v rohu a ještě na struhadle je svinstvo a týrání, alespoň tak to mám já a neměli si tam co vyčítat, praktikovalo se to v obou rodinách. Nemluvě o tom, že nedat děcku najíst taky není v pořádku. Snad jsou i tresty přiměřené, děti zlobí a tak co třeba zabavit tablet?
Chlapec je údajně v ústavu a nechce se vracet domů. Bylo mi ho líto, žít v kutlochu plném chlupů a hoblin, mít počůrané oblečení, hulící rodiče, otevřené ventilačky a hlavně netopit, to je jako už za trest a oni ho ještě nechají na struhadle v koutě.

8
Anonymous
Reagovat

Z tohoto dílu mi bylo zle… chtěl jsem napsat koment plnej násilí ale zůstanu v klidu . Někteří by rozhodně děti mít neměli .. když je pak týrají , zaslouží si sami bolest 24/7 . Pfuj , tahle show je poslední sezony jen horší a horší . Samej psychopat .

9
anonym
Reagovat

@Anonymous: Bohužel je to skutečnost. I tak lidi žijí a ještě se s tím chlubí, jejich život, výchova děcek, bydlení, vše jim připadá v pohodě. Já doufám, že další dítě této dvojici nepřibude.

11
Tempera
Reagovat

Vždycky si říkám, že už mě nic nepřekvapí a vždycky se zase něco najde. První „rodina“ naprosto nefunkční. 10 zvířat by mi nevadilo, moje dcera má doma taky hodně zvířat, ale taky má celkem velký byt a pelíšky se čistí několikrát týdně a je schopna třeba denně vytírat podlahy. Aneta ale opravdu milovala jen ta zvířata, partnera trpěla asi proto, že nic jiného se jí ulovit nepodařilo a Ondru brala jako takový přívažek, o nějaké lásce se tam vůbec nedalo mluvit. To, že dneska ještě někdo trestá dítě klečením, to mě naprosto pobouřilo, myslela jsem si, že to už v dnešní době vůbec neexistuje. Nehledě na to, že hlavně pro Ondru to musí být bolestivé, přijde mi to pro dítě i hrozně ponižující. Ondra má ADHD, mám zkušenosti v rodině s tímto onemocněním, a to, co mnozí pokládají za vzdorovitost a zlobení, je důsledkem této nemoci. Jen si vzpomeňte na Jirku Olivu ze seriálu My všichni školou povinní. Stačí brát doporučené léky a taky s dítětem pracovat, což ovšem u Anety a Lukáše je nemyslitelné. Podle mne Anetě na Lukášovi vůbec nezáleželo. Ovšem druhá rodina taky trochu divná. Když jsem slyšela, že i tam děti klečí, zatrnulo mi podruhé. Ano, pokud dítě opravdu zasluhuje trest, tak třeba na dva dny odebrat tablet (za našeho mládí to bylo – večer jdeš spát bez Večerníčku). Manžel Zdeněk mi nějak moc neseděl, nevím proč, nedovedu to vyjádřit, jenom mi tam prostě něco nehrálo.

12
Ajda
Reagovat

@Tempera: Anetě na Lukášovi záleželo, platil její hypotéku.

Přidat komentář