Panáček v reality show

Výměna manželek: Martina vs. Jarča

18. Září 2019 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

VM1

Každá nová řada Výměna manželek předvádí čím dál větší extrémy. Skoro to vypadá, že „normální“ rodiny u nás vymřely, či spíše nemají potřebu exhibovat na obrazovce? Jedna z dnešních rodin je nefunkční, rozchod je na spadnutí. Pro druhou je hnacím motorem pro účast finanční odměna. Pár nevychovaných dětí, pořádná nálož nepořádku, absence základních kuchařských dovedností, hádky, to vše nás čeká dnes večer v dalším díle Výměny manželek.

vmtitl.

Vyměněné rodiny

příčina

Příčina

První rodinu tvoří Jarča (23), Míra (25), Nikola (6) a Mireček (3).

Když bylo Jarči patnáct, poznala Míru, za dva roky otěhotněla a k prvnímu dítěti přidali i druhé. Chtějí si vyzkoušet, jaké to je být v televizi. Rodina je nefunkční, vzájemná nevěra je přivedla na pokraj rozchodu. Nastane po natáčení změna?

dube

Dubé

Na druhé straně se seznámíme s Martinou (30), Michalem (30) a Lolou (8 měsíců).

Oba si myslí, že tvoří ideální rodinu bez větších problémů. Hlavním důvodem k účasti jsou peníze. Jedna verze říká, že na svatbu, podle druhé Martina touží po nové kuchyni.

sýr
Utopený sýr

Jarča vyčítá Mírovi, že je vznětlivý, ona je podle něj bordelářka. To zjistí i její náhradní manžel Michal. Bude žasnout nejen nad chaosem v domácnosti, ale i nad kuchařským neumětelstvím nové manželky. Martinu na druhé straně čeká páreček spratků, tak děti po pár dnech nazve.

Jak deset dní v náhradních rodinách proběhne, sledujte dnes večer na TV Nova, od 20.20. Nova plus, Fb, archív, tam všude jde epizodu zpětně přehrát.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
Bizuna
Reagovat

Ti „nejúžasnější na světě“ byli na pěst. Od prvního dne pomlouvala před vyměněným manželem jeho manželku a potom na konci ta „prasečí radost“, když řekl, že se s ní rozchází – smáli se a dokonce si na to připili – no fuj. Ten výstup kvůli penězům taky dost trapný.

Reagovat

@Bizuna: Přesně tak to vidím.

Martina se jela předvádět a neustále měla potřebu propírat situaci v rodině. Klidně si vezme prstýnek, místo aby navrhla, ať ho dá manželce. Kupovat prsten může jen idiot a jenom blbka si ho vezme! Michal to samé, hroutil se z pár korun, o kterých netušil, za co si je dovolila v cizí rodině utratit. To ho nenapadlo, že by si koupila něco pro sebe? U osmi očí vůbec krkoun neřešil, že ta jeho veze prsten od cizího chlapa. A lustrování mobilů je u nich asi taky běžná věc.
Míra byl trotl, který se podbízel cizí ženský a na tu svoji kydal a kydal, ale vůbec neřešili, že v tom vztahu jsou dva. On taky nebyl vzorný otec, ona jen sklouzla do stavu, který ani jeden neřešili. Děcka fracci, omlouvat to mládím matky je blbost, tam platilo jaký šel, takovou potkal. Paradoxně mi byla nejvíc sympatická z nouze Jarča.

3
Monika
Reagovat

Souhlasim s vama, nejhorsi byla ta Martina do vymeny sla vylozene se predvest a ukazat manzelovi, ze je ta nejdokonalejsi. kdyz videla, ze ten druhej je takovej primitivni hnup mela to o to jednodussi zmanipulovat ho…To nebylo videt jen mezi 8 ocima,tech sitauci bylo vic…ta radost v jejich ocich, ze ji rika pani a ne manzelka…radost, ze ji neposlal nic k svatku….pochlebovala mu, ze on je ten dobrej v rodine a za vsechno muze jeho manzelka, aniz by slysela jeji verzi…vsimli jste si, ze ani nedovezl kytku sve manzelce na konci? to je imho taky prace Martiny vylozene ho popichovala k rozchodu…a ten jeji mamlas se taky predvedl, podelany ctyri stovky a delal halo jako kdyby vybrala pul mega….tady vypadl herec z role…zrejme si finance hlida a manzelka bez nej nemuze nic, jinak by se nad tim ani nepozastavil, vzdyt klidne si mohla koupit neco pro osobni potrebu, asi i na to potrebuje doma svoleni…

5
anonym
Reagovat

Všichni 4 byli na pár facek. Jedna odloží děcko k mámě a druhá od mimina odfrčí na 10 dní ani neví kam, jen ví, že je to pro peníze, taky dobrá máma.
Jeden chlap se předvádí, že po čert ví jaké době opravil šňůru od sporáku, najednou muž roku a druhý udělá rachot kvůli 380 korunám. Toho bych si nevzala ani za nic, taková kontrola je na zblbnutí:-)
Martina je zjevně pod pantoflem a skáče, jak její druh píská, proto si u cizích zapískala ona a cítila se být zachránkyní dětí, chlapa i domácnosti.

6
Valamin
Reagovat

@Monika: @Ajda: Pod obojí se podepisuji! Připomnělo mi to jinou Výměnu manželek, kde podobně, a snad i hůř, náhradní paní velmi pozvolna zpracovávala taktéž primitivního manžela a mazala mu med kolem huby, jak za všechno může jeho manželka, a on je jen chudák v běhu osudu, až se taky rozvedli. Myslím, že se jmenovala Irena a pocházela z Brna, to se tady strhla docela palba proti samozvané samaritánce, ale nebylo divu. No a Martina mi přišla v tomhle podobná. Klidně si spokojená sama se sebou upíjí vínka, zatímco Jarčin manžel vytasí, že půjdou od sebe, ten její potměšilý úsměv byl nepřehlédnutelný. Jasně, že Jarča není dokonalá máma, ale rozepře si způsobili s manželem navzájem, tak je mají taky společně umět vyřešit. Ještě jedno rejpnutí: jejich malá to má obráceně, místo, aby byla vychovávána svými rodiči, je vychovávána prarodiči a k rodičům jezdí na víkendy, takže je to, jako kdyby trávila soboty a neděle s rozmazlujícími „prarodiči“, kteří jí nic nezakazují, protože si jí chtějí užít. Pak ale nechápu ani ty prarodiče, že s něčím takovým souhlasí a aspoň tu malou nevychovají k tomu, aby si myla ruce, poslouchala atd. Se nedivím, že rodiče stojí za prd, když ani prarodiče to dítě neumí zkrotit, ač ji mají celý týden, co s ní jako dělají? Odvedou ji do školky a tím to hasne, starej se instituce? Prostě mi spíš přišlo, že byla ze začátku rozjetá od těch prarodičů. Jinak obě děcka se loučila s Jarčou s velkými emocemi a stejně ji tak i vítala, mají ji rády, ne, že ne, to bylo kolikrát mnohem horší, že děti ani nereagovaly, když se jim vrátila jejich skutečná paní máma.

7
Valamin
Reagovat

Opět jsem se nas… při sledování jako vždy! Co to jako bylo s těma prachama, kvůli kterým vyšiloval Michal? To jeho žena nemůže koupit něco dětem pro radost? Co je na tom? Spíš jsem se ptal, proč jim nejdřív koupí nějakou kravinu, aby až potom zjistila, že toho mají plné skříně? Proč je nevzala Martina radši do cukrárny nebo do kina nebo za nějakým jiným zážitkem, hraček měly děcka jak na dvě katedrály. Beztak jim to koupila jen proto, aby si je naklonila a sebe ukázala v lepším světle, možná to byla taky jedna z mála chvil, kdy mohla utrácet, protože jí ten její drží zkrátka.

8
Valamin
Reagovat

A skutečně poslední kec. Už když někde vidím v domácnostech „Home Sweet Home“, „Love“, „Garden“ a fotky s miminama a roztouženými rodiči, jako to mělo osazenstvo z Dubé, začne mi blikat červená kontrolka, že ne, tohle krutě ne, tady to bude navrch huj, vespod fuj. Obvykle to tak bývá, je mi opět líto, že to byla pravda!

9
Nemám přezdívku
Reagovat

Neplánuješ dělat rekapy, Ajdo?
Shrnutí je fajn, díky za to. Aspoň to :). Ale tvoje rekapy jsou moc fajn.

10
Ajda
Reagovat

@Nemám přezdívku: Díky, ale bohužel schází čas. Nevím kam se poděl, dříve nebyl ani archiv a stíhala jsem. Jen se obávám, že od doby rekapů tam dávají takové exoty, že bych asi nezvládala korektnost :D

Tak Jarča se rozvedla, zase jsou spolu, už chybí jen třetí dítě na utvrzení vztahu :-( Tvrdila, že má zdravotní problémy, proto nepracuje. Ta bude dál buď rodit nebo sedět doma a nic nedělat, takových je čím dál víc a Nova má na ně asi speciálně cvičené vyhledávací psy. Tvrdí, že páry před natáčením prochází pohovorem s psychologem, tak podle výběru by měl vrátit diplom.

11
Bizuna
Reagovat

@Valamin: Naprostý souhlas

12
Tempera
Reagovat

Viděla jsem pořad teprve dnes, ale docela to se mnou otřáslo. Nebudu hodnotit Jarču a Míru, takových párů tam bylo a ještě bude spousta. Šokovali mě Martina s Michalem, podle mně naprosto necitelní a zlí lidé a nepřála bych jim, aby je jednou dohonila karma. Ten polibek a úsměvy, když viděli, jak to na druhé straně skřípe, Martiny chlubení prstýnkem – bylo mi z nich na zvracení. Ještě chybělo, aby si „plácli“, když Míra řekl, že asi půjdou od sebe. A taky mě hrozně štve, když hovor mezi dvojicemi začne tím, že jedna strana (ta podle svého hodnocení zcela úžasná a nepřekonatelná) začne okamžitě útočit na druhý pár.

Přidat komentář