Panáček v reality show

Výměna manželek (27.2.): Špína, nepořádek a výkaly? Ne, to je jen rekonstrukce!

27. Únor 2019 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

titul

Čím větší nepořádek, špína a rovrácený vztah, tím větší šance, jak lehce získat sto tisíc. Žádná špína zametená pod postel, tentokrát nás obklopí všudypřítomný chaos hned od prvních kroků v nové domácnosti. Monika se bude snažit alespoň o minimální úklid, ale raději to neměla dělat. K obědu byly řízky v trojobalu, dokonce s kvalitní, celozrnnou strouhankou. Při vyklízení špajzu se ukáže, že ke zdravé výživě měla daleko, místo semínek obsahovala myší hovínka! A tím to nekončí.

Vyměněné rodiny

Libíň

libín

První rodinu tvoří Monika (21), Jakub (22) a jejich syn Lukáš (10 měsíců).
Pár spolu žije tři roky, neustále se hádají a Jakub Monice vyčítá každou maličkost. Je neskutečně žárlivý a partnerku tajně sleduje přes aplikaci v mobilu. Sama Monika tvrdí, že svého přítele už nemiluje a tak trochu doufá, že Výměna manželek její postoj změní.

Hradec nad Svitavou

hradec

Na druhé straně se seznámíme s Lucií (26), Zdenkem (22) a dcerou Terezou (2).
Jejich dům prochází rekonstrukcí, ale podle záběrů vypadá spíše jako neobyvatelný. Přestavba poznamenala i vzájemné vztahy, věří, že by je mohla Výměna manželek opět sblížit.

Dům v Hradci nad Svitavou je hodně zanedbaný a všude panuje totální nepořádek. Jak celou situaci Monika zvládne? Už v chodbě ji kromě oprýskaných zdí přivítá hlodavec zavřený v kleci, ze kterého nemá vůbec radost. V kuchyni zažije šok, když vidí ze stropu visící kabel a na něm vypínač, všudypřítomné pavučiny a mucholapky oblepené desítkami much. Obývák je zahalen do prachu, v poličkách se válí kabely, krabičky od cigaret, papírky, mezitím i dámské kalhotky. Zle od žaludku se však náhradní manželce udělá v chvíli, kdy zjistí, že má spát na posteli, kde se nachází krvavé fleky na prostěradle. Navíc podezřívá druhou maminku, že postel ani čistě nepřevlékla.

Sledujte, neuklízejte, diskutujte!

Promo videoukázky


Zdroj: novaplus.cz, FB Výměna manželek, Blesk.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Ludmila
Reagovat

No, bordel nebordel, ta obtloustla je šíleně nesympatická pipina, narozdíl od té druhé.

3
anonym
Reagovat

Mladí lidi a šmudlové prvotřídní. Rozesmála mě strouhanka, snad musí být slepá, když myší hovínka nevidí. Myši jsou v každém baráku a je to normální, taťka to vyřešil jedna dvě :-) Taky mě docela dostalo, jak utírala děcku pusinku houbou na nádobí. Visící mucholapky nutná dekorace.
Za mě všichni 4 na školení, jak se dá žít slušně i když peněz není nazbyt. Ani jeden z nich neřekne, že peníze jsou pro ně ve VM prvořadé. Kdyby se částka posunula výrazně níž, nikdo by tam už nevlezl, takto je jistota, že se vždy někdo najde.
Už je to klasika, nepořádek, špína, buď prošlé jídlo nebo nedostatek jídla, špinavé prádlo, tentokrát se neřešily záchody.
Za 10 dní všichni zázračně prokouknou a výměna jim hodně dala, najednou se mají rádi a přestanou se i fackovat. VM je lepší, než manželská poradna a ještě se dá vydělat :-)

Přidat komentář