Panáček v reality show

Výměna manželek (30.1.): Otesánci v akci

30. Leden 2019 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

titulvm

Hurá, vypadá to, že tento týden se ve Výměně manželek nebude přehnaně gruntovat, fetovat, nadávat, ale čeká nás záležitost vesměs příjemná, bude se jíst a jíst… A potom možná i pár dní hubnout. Jedna z rodin je kompletní klan Otesánků, naštěstí mámu nesní, ale vymění za jinou. Ta jim utne přísun jídla všeho druhu, dokonce bude chtít, aby nějaké to kilo ztratili. A co ta druhá rodina, bude ji nová maminka vykrmovat jako tu svoji?

Vyměněné rodiny

Tetčiněves

tetinec

První rodinu tvoří Jana (35), Tomáš (43), Lukáš (13) a Jakub (10).

Tato rodina se rozhodně nedá přehlédnout. Přihlásil je Tomáš, doufá, že partnerka pozná, že je ten nejlepší chlap, jakého mohla potkat. Tom kdysi dávno po rozvodu zhubnul 65 kg, cítil se dobře, sportoval, ale pak poznal současnou ženu a váha letěla nahoru, měl přes dva metráky a sex byl tabu. Nyní má 175 kg a čeká na bandáž žaludku, věří že mu pomůže. Hlavní problém je v tom, že vědomě překrmuje i děti. Syn má ve třinácti letech skoro metrák. Lépe na tom není ani zbytek rodiny. Lednice nacpaná k prasknutí, někdo to sníst musí.

Praha

praha

Na druhé straně se nám představí Bára (32), Ota (33), Šimon (11) a Eliáš (2,5).

Tuto rodinu přihlásila do pořadu Bára, které vadí, že její přítel je hodně časově zaneprázdněný a nevěnuje se rodině tak, jak by si představovala.

Bára zažije v nové rodině šok, takové přejídání ještě nezažila, dokonce se vsadí, že ona nabere dvě kila, Tomáš shodí tři kila a Lukáš kilo až dvě. Kdo vyhraje?
Sledujte a diskutujte!

Zdroj: novaplus.cz, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
Reagovat

Ten tlusťoch se od prvních záběrů jenom předvádí. Leze nové ženě to zadku a přitom pomlouvá vlastní, to mi vždy vadí, hnusná povaha. Namyšlená hora sádla, mám problém se dodívat do konce. To je pořád jsem já udělal, já platím, já, já, já….

2
Ludmila
Reagovat

JJ, takovej jájínek, ale v podstatě nakonec mi víc lezl na nervy u 4 očí ten druhý manžel

3
Monika
Reagovat

Tlustoch byl i hrozne jednoduchej clovek, ty kecy co mel…No a ten druhej se celou dobu pretvarel a az mezi ocima se skutecne projevil..ted ctu v bulvaru, ze druha rodina si vzala po vymene do pestounske pece holcicku Rozarku, ted ji jsou tri mesice.

4
m
Reagovat

ty brdo ta rodinka z prahy…to je nas kolega a vedouci z prace…ja se pos… :D :D

5
limbora
Reagovat

Nejvíce sympatií za tento díl patří dětem. Těch tlustších kluků mi bylo moc líto, bylo jasné, že by chtěli být hubení. Zřejmě to od vrstevníků dost schytávají. Držím jim palce, aby nedopadli jako táta. A velikej šikula byl ten starší pražský chlapec.
Mám ráda středeční večer, po Výměně je hned Masterchef, jen mi je líto, že Panáček ho zatím nějak do svého portfolia nezařadil. Byla bych zvědava na váš názor.

7
Monika
Reagovat

@Ajda: Tlustoch byl nesympatickej a tak dale, ale asi skutecne vse platil on. Vlastne ani nevim proc jeho manzelka byla v domacnosti, mozna jsem to preslechla nejak si neuvedomuji, ze by to bylo zmineno.

8
anonym
Reagovat

Vyžrat se dá rychle, ale kila dolů jdou těžko. Pán byl nejen kapku nadměrečný, ale taky užvaněný. Na to, aby se přestal vyžírat snad hubenou blondýnu nepotřeboval, ale natřepávat se by mu šlo. Zářil jako naleštěná koule, že má vedle sebe jinou ženskou.

Úsměvné je zakazování telefonů případně PC. Sedí u toho téměř všichni celé dny, ale při změně pravidel se zakazuje jako o život :-)

9
Vezy
Reagovat

Myslím si, že pan Tomáš za přehnaným žvaněnim a neustálým komentovaním všeho schovával pocit nejistoty ze svého zevnějšku. Tech kluků je mi moc líto.

10
Ola
Reagovat

Pan Tomaš nejenže za žvaněnim schovaval svoji nejistotu, on i psychicky tyral svoji manželku a i děti. A to hodně. I to gesto, ze zapomněl na kytku. On si sve manželky nevažil, on ji přimo neměl rad.

12
Lady XL
Reagovat

@Ajda: No to jsem tedy zvědavá na tu jeho operaci a jak dlouho bude trvat, než bude pak na stejné váze…. Protože pokud ho nedoporučili na té první klinice k operaci, tak si myslím,že je to právě z důvodu psychické nepřipravenosti, tj. nevěří, že bude vše dodržovat, jak má… Jinde holt raději shrábnou penízky za operaci (od pojišťovny) a pacient jim je fuk… :-(.

13
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Ono 170 kg je pořád na operaci hodně, tipuji, že měl zhubnout sám cca 20 kg a nedal to, frajer. Znám případ, že i bandáž tzv. přežrala, je to o sebekázni.

14
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Upřímně, nevím, kolik je limit, vím že limit je věkový (60 let). Ale vím, že před operací prochází pacient kolečkem lékařů a jedním z nich je psycholog/psychiatr, který má právě posoudit, jak na tom je pacient co do odolnosti organismu vůči stresům spojeným s následným stavem. Prostě zda je na to pacient „připraven“ a má dostatečnou sebekázeň. Ono se sice hubne, ale právě že se musí dodržovat přísná pravidla hlavně ze začátku, jinak jde fakt o zdraví. Znám jednu, co to podstoupila (jsou asi 3 typy operací) a měla určitě přes 150 kg, spíš víc. Sama povídala, že na klinice poznala i ty, které operaci „přejedly“ a byly tam podruhé. Zhubla hodně, ale později se potýkala podle mne i s těmito problémy – přejídáním, i když ne morbidním. Nějak si to drží, ale má vedlejší problémy a asi také neměla už tu sebekázeň… a nejí pravidelně.

15
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Naštěstí jsem nikdy nedospěla do rozměrů, kdy by se mi hodila bandáž žaludku, i když přiznávám, mám dny, kdy bych potřebovala zadrátovat spíše pusu :D
Ono to bude asi případ od případu. Kdysi jsem viděla dokument z kliniky a tam doktor vysvětloval, že potřebují mít pacienta s určitou váhou, protože jinak je problém se přes vnitřní tuk dostat k žaludku. Ale pokrok nezastavíme, určitě i tady jsou pořád nové metody. Četla jsem, že už se od bandáží upouští, teď se zkouší nějaké „rukávy“ do střeva, aby se bránilo vstřebávání.
Měli jsme sousedku, ta bandáž přejedla, manžel měl kolegu, tomu se to podařilo také. Ona jedla pořád, on po bandáži rapidně zhubnul, ale nevydržel. Vše je o disciplíně. Pokud se někdo dokáže projíst až k morbidní obezitě, tam to s tou vůlí bude horší. Po zhubnutí jsou další problémy, kam s kůží, nic se nemá přehánět, ani obezita :)

Přidat komentář