Panáček v reality show

Slovenská Farma X startuje 30. 8. 2018

8. Září 2018 | napsal(a): | reality show: Farma X SK

titulka

Konec prázdnin je smutný, ale pro všechny fanoušky slovenské reality show Farma nastává šťastné období, startuje nová, už desítková řada. Až na občasné výjimky, jsme doposud vídali prosté farmáře z lidu. Desítka má být zcela nová, převratná, plná celebrit a život v daleko tvrdších podmínkách, než jsme zatím mohli sledovat. Podstatou minulých řad byl návrat do doby dávno minulé, stavby domů, mletí obilí, starost o zvířata, prostě vše, co k životu na farmě patří. V premiérové řadě plánují tvůrci stavět na sociálních rozdílech, které známe i z běžného života. Vedle anonymních, dosud neznámých lidí, proto míří do hry i známé jména.

Celebritní farmáři

dvojčata TWiiNS1

Duo Twins, dvojčata Veronika Krúpa Nízlová a Daniela Nízlová (32)

Zpěvačky a hlavně milovnice drahé módy a života v luxusu.

Silvia Šuvadová1
Silvia Šuvaďová (45)

Violoncellistka z legendárního snímku Kolja, herečka, spiritualistka.

Martin Šmahell1
Martin Šmahel (36)

Rozvedený fitness trenér.

Ibrahim Majgaa1
Ibrahim Maiga (55)

Známý herec vedlejších rolí, zpěvák a na farmě ho budou hledat i exekutoři.

Kataríny Brychtová1
Katarína Brychtová (51)

Moderátorka, herečka, psycholožka. Já ji znám hlavně kdysi dávno z Pošty pro tebe. Zrušili jí seriál, tak souhlasila s Farmou, složenky platíme všichni.

Robo Mikla1
Robo Mika (37)

Zpěvák, rebel, účastník SuperStar, bývalý kvartální alkoholik.

Farmáři z lidu

1AAA

2b

Změny k lepšímu?

evelyn1

Další zásadní změnou je absence někým milované, jiným zavrhované moderátorky Kvetky Horvátové. Její roli přebírá komička Eva Kramerová (28), známá jako Evelyn. Za vším hledej peníze. V kuloárech se šeptá, že zatímco Kvetka brala měsíčně 6000 €, celkem tedy 24 tisíc, tak Evelyn měla náročnější požadavky a její honorář je minimálně o tisícovku měsíčně vyšší. Změna nastala i u nového hospodáře Martina Bagára. Ten se představí o 15 kg lehčí a tvrdí, že je z něj úplně nový člověk.

vyhra1

A co čeká na vítěze? Popularita a šek na 75 000 €!

Promo videa

Pravidla diskuse

Pokaždé se zde vyskytnou spory mezi diskutujícími, vytváří se tábory, což je běžné, ale vyvarujte se osobním útokům, vulgaritám a omezte komentáře mimo téma (OT) na minimální míru. Každý má právo na názor, kladný i negativní, může podporovat své favority proti všem, ale vždy slušnou formou. Pochopím, když se téma vyčerpá, že se diskutuje i jiným směrem, proto by bylo možná dobré, označit příspěvek hned v úvodu jako OT, takže ostatní ho mohou v klidu přeskočit. Tím ale rozhodně nemyslím, že z toho tady bude záplava Ótéček!!! Asi nebudu zvládat sledovat diskusi po celý den, ale dozor bude.

Rekapy nebudou, jedině pokud se najde někdo, kdo by se Farmy ujal, zatím o nikom nevím. Klidně se hlaste, budeme rádi. Kdyby někdo měl zájem a nechce se zabývat technikou, může rekap napsat, poslat mi ho na email ajda.a@seznam.cz a já sama vložím do aktuálních článků. To by se vše vydiskutovalo mimo, v soukromé korespondenci (nejdříve 5.9.).

vitez

Zvolte nejlepšího farmáře v historii Farmy

Sledujete Farmu pravidelně a máte svého krále všech Farem? Můžete mu dát svůj hlas v anketě ZDE, třeba to bude zrovna on/ona, kdo získá další finanční odměnu.

Farma odtartuje ve čtvrtek 30. 8. od 21. 30 na TV Markíza.

Zdroj: TV Markíza.sk

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma X SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 130
1
Prochor
Reagovat

Děkuju za článek už proto, že růžová zář zmizela za obzorem:-)
Ten Ibrahim Maiga je asi ten exot jak zpívá skladbu Čierna bača. Toho napodoboval Lukáš Adamec v Tvoja tvár znie povedome ve stejné řadě, kde byla i Emma Drobná.
https://www.youtube.com/watch?v=Zzk3qlAjhRY

Reagovat

Ja si ho teda pamatuju hlavne z filmu Fontana pro Zuzanu 2 :)
Kazdopadne jsem na novou farmu celkem zvedav i kdyz se bojim, ze z toho vznikne celkem nekoukatelnej paskvil.

3
Prochor
Reagovat

Bojím se aby tahle řada nedopadla jako Návštěvníci- boháči VIP a chudáci co bojují o život o hladu. Není jasné jak to bude s jídlem – budou ho mít v první fázi společné ? Když VIP nemůže být sluha – může ho vyzvat do duelu sluha ? Nebo se VIP nemůže vůbec dostat do duelu.

4
Lady XL
Reagovat

@Prochor: Tak to jsem na to tedy taky zvědavá! Četla jsem před časem nějaká rádoby pravidla (jen nastíněná) a už to mi tak nějak zavánělo …. Takže to nakonec bude nějaká hra na pány a sluhy a poukazování rozdílů mezi stavy. To z toho ti VIP účastníci možná se ctí nevylezou, Doufám, že budeme moct opět „pro dřevo“, jinak o to přijdu.

5
Johana
Reagovat

@Prochor: myslím, že ani sama produkce v tom nemá jasno a jak je dlouholetým zvykem budou se pravidla nepravidla tvořit, ohýbat a ignorovat průběžně dle potřeby.

@RadstaR: já taky, hlavně Ibiho dojemnou smrt ve třetí fontáně:)
Jsem zvědavá, jak se za těch dvacet let zdokonalil ve slovenském jazyce.

6
Lentilka
Reagovat

@Prochor: Na Mediabom je článok…Fotky a pravidlá novej Farmy: Rozdelená do troch fáz! Instagramuju celebrity a žnú mimo statku počas nakrúcania?

7
Prochor
Reagovat

Když už dají na farmu VIP tak tam mohla jít samotná Kvetka aby si zkusila taky jejich chlebíček. OT: Mimochodem do 3.řady Robinsona se hlásil Ben Christovao.
Jinak to vypadá že půjde o chov ryb takže nebude tak špinavá práce jako minule s ovečkama. Nebudou mít na ruce, jak říkala Péťa Palusková, „nemocný hov*o“:-)

8
Zmatený volako
Reagovat

OT: Rekapy nebudou, půlka reality show, které jdou v TV tu chybí. Takže co se tady jako děje? Kam, že to směřuje? Proč se sem vracet?

9
Lukša
Reagovat

@Zmatený volako: Chce to mladou krev. Pro dobro ostatních se mohu obětovat, je-li zájem ;-)

10
RAINMAN
Reagovat

Kdosi z týmu „socek“ řekl: „Já nikoho z těch celebrit neznám.“

11
RAINMAN
Reagovat

Já pořád čekal na reklamní blok… a ono to furt běželo!

12
Johana
Reagovat

Doufala jsem, že podobného frajera, jak byl Mišo Pavlík už nikdy ve Farmě neuvidím a ejhle, v desítce jeho ještě stokrát otrávenější a otravnější klon Ďuro…a taky z Nitry.

13
Prochor
Reagovat

@RAINMAN: Já taky vlastně ne až na Ibiho čiernou baču.

14
Skála
Reagovat

No,nevím jak komu,ale mě se to zdá,až moc překombinované.Uvidíme,jak se s tím vypořádají sami soutěžící.

15
Franz
Reagovat

Tak tuto Farmu už néééé.
Pro českého diváka je známý pouze Ibrahim Maiga, kterého po týdnu působení na Farmě prý navštívili exekutoři. Má prý u zdravotní pojišťovny dluh na 6000 eur. A ta nová moderátorka to je zoufalství, špatně se poslouchá a ještě se na ní blbě dívá, Kdyby k ní dali Tuliho Vojtka, tak by možná byla i legrace.

16
Prochor
Reagovat

Hlavně myslím, že rozdělení na VIP a chudáky nebyl dobrý nápad. Viděli jsme třeba jak dopadli Návštěvníci – mistři/učedníci. Nebo jedna řada Survivora měla bohatý kmen a chudý kmen a hádejte kdo vyhrával výzvy. Celá řada byla snad nejhorší v historii a CBS se už k formátu chudí/bohatí nevrátila. Nechápu proč to Markíza zkouší takhle blbě a bojím se, že 10-tá řada Farmy bude největší propadák.

17
sibuna
Reagovat

Možná kdyby se to rozdělení na bohaté a chudé udělalo obráceně – chudí VIP a bohatí ten zbytek. Třeba by nám pak chudí ukázali, jak se má pracovat… Tenhle formát mi taky nesedí a co už vůbec nechápu je to, proč musí “ celebrity“ bojovat o tutéž výhru! A na farmáře týdne se dostane vždycky ten, kdo najde nějakou indicii? Tedy i někdo z kmene chudých? Pochopila jsem správně?

18
Jája
Reagovat

Násilně rádoby vtipný humor moderátorky, připojuji se k hodnocení Franze, rozplývající se hospodář, uslintaný a pokakinkaný z celevrit, unuděné celevriti, přechytřelá dvojčata dělící se nejen o postel, ale i o věty (každá půl). Celevriti zastínily jednotlivé soutěžící (pro mě jsou soutěžící jen ti z castingu ostatní je křoví). No nevím, nevím. Zatím jsem hodně skeptická.

19
Jája
Reagovat

@sibuna: Pochopila. Jsem zvědavá, kdo se jako první vypracuje na profesionálního hledače – to ukradli „imunitu z Robinsona“?

20
anonym
Reagovat

Hlavně, že se Martinovi neskřípla páteř pří vítání celebritek, chyběl už jen červený koberec. Nikoho kromě černouška z nich neznám, ale to je můj problém, že nemám přehled o slovenské kultůře :-)
Nepochopila jsem, proč ty dvě jsou jedna farmářka týdne, to půjdou společně i do duelu? Případně když se dostanou na post sluhů tak to taky budou dvě v jedné?

https://www1.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/foto-vnutri-unikli-zabery-ktore-nemal-nikto-vidiet-uplne-hole-twiinsky-jedna-ukazala-bobra-druha-prsia?itm_site=pluska&itm_template=hp&itm_area=hp&itm_modul=topbox&itm_positon=1

21
Prochor
Reagovat

Mně to přijde jako když se natáčí nějaký Kameňák nebo Trhala fialky dynamitem. Úplná bramboračka kde chudák Martin hraje tragikomickou postavičku v bláznivé komedii. Až je mi ho líto když si vzpomenu, jak v prvních farmách se dojímal nad budováním tradiční farmy a nutil farmáře aby se modlili před plagátkem původních majitelů. Dneska už tomu nikdo nevěří když všichni vědí, že po farmářích zůstane farma ještě víc zdevastovaná než když na ní dorazili poprvé.
Korunu tomu dává komická moderátorka, která mi připomíná Růžičkovou v Trhala fialky dynamitem. Ještě čekám, že v průběhu dorazí celebrity typu Anastazie a její kámoška (Hledá se táta a máma) patřičně pod parou a nakonec přijedou na návštěvu Šimon a Myšomiš, kteří se nebudou stačit divit:-)

22
JanaH
Reagovat

Takže: hodně skeptická jsem taky, stavovská příslušnost se mi nepozdávala už předem, stejně jako vyšeptalé „celevriti“. Podivný překombinovaný slepenec, Markíza asi chtěla být za každou cenu „světová“.
O Martinovi si myslím posledních pár Farem, že je to šašek, v úvodním díle mi to potvrdil, byl trapný.
Evelyn ale dávám šanci. ;-) Protože podle mě nikdo nemůže být horší, než dramatická umělkyně Kvetka. Ta mi vážně nechybí.
Co mi ale chybí je představení jednotlivých obyčejných farmářů, aspoň jednou větou a popiskem se do dílu snad vejít mohli.
Měla jsem obavy, že Vápnovi z Fontány nebudu rozumět, ale zapracoval na slovenštině. :-) Mikla mi přišel jak se zbytkáčem, violoncellistka z Koljy asi spadla na Zem rovnou z vesmíru, kombinace s pekelně pozitivními dvojčaty byla skoro vražedná.

@Jája: no vidíš to. Já jsem to pochopila tak, že tentokrát poprvé si nebudou volit FT hlasováním, ale hledáním indicie a že pak (po duelu) to bude jako dřív.

23
JanaH
Reagovat

Kdo mě ale nadchl naprosto a bez výhrad?
Prasátka! :-D
Budoucí mamina je boží a Žloutka s Bílkem chci domů! :-DD

24
RAINMAN
Reagovat

A kde jsou CELEBRITY Adam Kováč a Lucia Frčková?

25
RAINMAN
Reagovat

Evelyn je dobrá – určitě lepší než lesbička Horvátová.

26
Prochor
Reagovat

@RAINMAN: Ty by jsi je chtěl vážně ještě někdy vidět? Ty TV masochisto. To už bych raději viděl na farmě Zoltána Lagina a nefachčenka Markétu z tvojí Šéfky.

28
Keliška
Reagovat

Ahoj Panáčci, jsem netušila, že už to vypuklo. No doženu. Uvidíme co nám to přinese a doufám, že budou přímé přenosy :-) Dřevo atd. a dobrá parta :-)

29
Zmatený volako
Reagovat

@Lukša: To by asi bylo fajn. Přecijen, když už to tady někde žije, tak u Farmy :)

30
Nina
Reagovat

Hurá, Panáček už funguje.

31
anonym
Reagovat

http://farma.markiza.sk/aktualne/1933155_problemy-v-raji-bohati-farmari-si-skocili-do-vlasov

Nějakou akci by to chtělo, ale po prvním dnu je těžko kritizovat a čekat zázraky.
Asi budu jedna z mála, komu Evelyna nevadí, za mě je to příjemná změna, horší než Květa snad nebude:-)
Prasátka jsou luxusní, ale domů bych je nechtěla :-) snad se o ně budou starat jak se má. Momentálně je mi z celebritek nejsympatičtější Ibrahim, už za ten zapalovač :-) A na tu exekuci si snad něco na Farmě vydělá, když vydrží delší dobu :-)

33
Prochor
Reagovat

Jsem zvědavej až Ibiho lapnou na farmě exekutoři, co mu tam chtějí zabavit:-) Asi to triko co má na sobě.

34
Jája
Reagovat

Tak tuhletu ukňouranou partu bych s radostí nahnala do hor mezi „nemocné hovna“.

35
Lady XL
Reagovat

Tak ahoj diskutéři :-). Konečně jsem dokoukala 1.díl, bohužel budu vždy o den pozadu, holt do skladu „daleko“.
Byla jsem moc zvědavá na úvod, když jsem četla příspěvky. Moje postřehy? No zatím se tam v tom moc nevyznám, kamera také skáče sem a tam a já zatím mám problém u některých rozeznat, zda je celebrita či ne. Ibiho tedy poznám určitě :-). Přijde mi divné, že Twins jsou tam za jednu hráčku, nelogické. Ale výběr je jinak různorodý a bude to zajímavé zejména díky rozdělení na ty dva tábory. Hodně lidí se při tom odkope a budou se sami divit, až se uvidí… Obávám se ale, že ten scénář znamená hlavně třenice mezi chudými a bohatými a závist – tudíž hádky, rozbroje. No není to rozhodně klasická Farma. Ta Evelyn mi nevadí, jen když mluví do obrazu, tak mám problém uvědomit si, že to mluví ona :-), je dost nevýrazná (hlasem).
Tak hurá do sledování, rozhodně tomu dávám určitě tak 5 dílů, abych viděla, zda to za to stojí…. A pište, ať mám co číst :-D

36
Franz
Reagovat

Po včerejšku se omezím jen na pár hesel:
snění milionáře Juraje, pobíhající střelený Miklo, vedoucí strýc Imro, soutěž – přetahování lana jak na pionýrském táboře a všichni se mají rádi tolik, že se nesnášejí. Do toho se tu pořád zjevuje nesympatická Evelyn, která jako správná pionýrská vedoucí se všechno snaží komentovat a řídit.

37
Lady XL
Reagovat

tak jsem stihla i včerejší díl – no trochu se nám to vleče… Fakt by mne zajímalo, jak to je, jestli může FT odvolat některé (!) „poddané“ z práce za účelem vykoupání… Budou to do budoucna rozbroje. Měly dvojičky prostě zacinkat zvoncem, dát půlhodinovou pauzu na vykoupání a zase je nahnat zvoncem do práce. Kdo mi silně leze na nervy je ta isoterička, co má sama svůj bejvák. „Emeričanka z Horní Dolní“… uff. Jinak jsem se musela smát, co jich bylo potřeba na oloupání zeleniny do polévky a na udělání placek, které se navíc ještě dodělávaly při obědě. To byla pěkná zašívárna pro ty ženské od chuďasů. Snad to příště bude muset zvládat jen služka, takhle by to bylo docela nespravedlivé vůči zbylým ženským. Jsem zvědavá na další pravidla…

38
Aža
Reagovat

Ano, už to není ta Farma, která jela podle stejných not.
Jsem zaskočená a nevím co si vybrat. Je to „převrat “ a změna, co se dá dělat.
Evelyn mi nevadí, spíš už byla okoukaná Kvetka, stále stejná mimika a jednání.
U Evelyn bylo veselo….. rupne jí dřív knoflíček u výstřihu, nebo u kolen,,..)
Nemohla jsem najít díl, kdy přijíždí na Farmu a tak jen jsem se divila, do jakého
luxusu – proti dřívějšku, se farmáři dostali.
Bydlení mi připadá jako lázenský altánek, žádné rozpadlé stavení a spaní v
rozvalinách. Jídlo kvalitní, prostě rozdíly evidentní.
Rozdělení na chudé a bohaté je zřejmě převzato z americké RS.
Tam byli známí herci . Jedna z nich byla indická herečka, světová třída.
Skandál byl, když si stěžovala, jak ji ostatní celé trvání farmy šikanovali.
Ovšem ne farmáři, ale herci.
Vypadá to na farmu s hudební a taneční zábavou, nový muzikál
Jen jedno vypadá, že bude stejné, vztahy mezi farmáři, pomluvy a jedni proti
druhým. Těžko se rozliší bohatí a chudí, možná by měli mít barevné náramky,
ale to by bylo moc prosté…..)))
Jen poprosím, kdo má možnost, vložit zde díl s příjezdem na Farmu.
Ve videoarchivu je psáno – není pro ČR. Za ochotu děkuji……

39
anonym
Reagovat

@Aža:
Prozatím byly dva díly Farmy, první den Farmy je tam, kde je druhý den Farmy:-) Pokud bylo dílů víc, tak o nich nevím :-)

40
anonym
Reagovat

Všechny 4 VIPky ženského pohlaví mi silně lezou na nervy. Nejvíc ta, co kroutí zadkem kdykoli si připomene, že ho má :-)
Naopak Evelyna mi na nervy neleze ani trochu, hodně příjemná změna.

41
Aža
Reagovat

@anonym: Děkuji, už je mi to jasné.
Které dny bude vysílána Farma ?
Tentokrát prý nesmí být přenos do ČR ani v kabelovce, ani jinými cestami.
Možná někteří účastníci diskuze na Panáčku ani nevědí, že farma jede.
Dík a pozdrav…..

42
johanetta
Reagovat

@Aža: Mám kabelovku od PODy ( Ostrava) a v pohodě jsem si TV kanál Markíza International objednala a čumím:)

43
johanetta
Reagovat

@Aža: Jo, a nebýt našeho drahého Skály, tak taky nevím, že už jede další Farma….

44
Kara
Reagovat

@Aža: Díky skylinku není problém Farmu sledovat.
Upoutávky šly dlouho předem a tak to neuniklo. Vysílá se Po – Pa každý den kolem 21.30, druhý den odpoledne opakují.

Zatím si dojmy třídím, ale už teď se zařazuji mezi ty, kterým Evelyn nesedí. Více než moderátorka mně přijde jako kdyby tam prozatím poslali nějakou tetinu, která v nouzi zaskakuje za moderátora. Bohužel pro mne, ale žádný asi nepřijde.
A Twinsky když spustí ty své zdrobnělinky tak bych to nejraději vypla.
A Šuvadová je další, která mně tam zvedá tlak. Na tu se těším do duelu a aby to bylo co nejdřív.
Jen jsem ještě zvědavá, jak ty duely budou vypadat, když v nich taky dělali změnu. V pátek je první, tak se uvidí.

45
Prochor
Reagovat

@Kara: Mně Šuvadová pořád něco říkalo až jsem si vzpomněl no to, že tvrdila, že měla sex s mimozemšťanem. Taky pěkná figura:-)))
http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/suvadova-prehovorila-pravda-sexe-mimozemstanom.html

46
Kara
Reagovat

@Prochor: Jo, taky jsem si ji předem proklepla. Též jsem si nemohla vzpomnět, kde ji zařadit. Ještě že ten mimozemšťan byl vysoký. S malým krpatým ufonem by to nebylo tak závidění hodné :))) A taky to jméno – Zorg, žádný Pepan z Horní Dolní. :))

47
Jája
Reagovat

@Aža: Příjezd a příchod najdeš klasicky ve skladu dřeva s datem 30.8. Farma 10 začínáme.

48
Prochor
Reagovat

Mně bavilo jak stála Šuvadová u stěny chatrče s očima vzhůru a jako podkres šla nějaká vesmírná melodie:-)

49
Jája
Reagovat

@Prochor: Vzpomínala na blízké setkání? Spíše mi to její povídání o setkání připomíná opilcovo ranní probouzení. Ten taky ledacos vidí mlhovinově. Budou-li námitky, že její životní styl atd. připomínám, že i zvířátka se umí jednou ročně pod ovocným stromem pořádně zlinkovat. :D

50
Johana
Reagovat

Tato farma začíná být nebezpečná duševnímu zdraví. V obsedantních myšlenkách se mi pořád vrací představa biřice Zamby, nahánějicího bičem poddané do roboty na panském, Šuvadové, zmateně pobíhající po Oblasti 51, Mikly v rybníku, číhajícího na kontakt s rybou a rameno-hrudníkovo srostlých farmářů týdne. Zapomenout se nedá ani na množství zadnic a zařízlých tangáčů.

51
Prochor
Reagovat

@Johana: Nejlepší je, že dvě vysmáté FT nejvíc dbají na to, aby měly ty správný růžový brýle k tomu správnému růžovému tílku:-))

52
Lady XL
Reagovat

@Prochor: taky jsem si všimla :-). Šuvadová opřená o chatku neměla chybu, stačilo zavolat Chocholouška. To nejsou „selebriti“, to jsou exoti. Až přestane kameramana bavit zabírat zařízlá tanga a plavky, tak by mohl ukázat, co dělají/nedělají ostatní, teď mám dojem, že tam byly hlavně ty dvoje tanga v záhoně, dvoje barevné brýle v kuchyni a mudrující strýc Imro. Jo a hubený Martin.
A kde byla zamračená kuchařka, když musel pak vařit Peter? Jinak se těším, až nesplní úkoly a nedostanou jídlo. Úkoly nestihnou, to je jasné, když jich několik kouká, jak 1-2 dělají. A snaží se dodělat zahradu, místo aby se vrhli na nové úkoly. Mají tam pěkný zmatek.

53
Prochor
Reagovat

@Lady XL: VIP jsou v těžký pohodě: koupačka, skládání písničky na kytaru, Šuvadová vyhlíží mimozemšťany a twins předvádí tangáče. Mimochodem nechápu jak to, že mají twins tak rozdílné zadky? Rozhodně bych věděl, kterou si vybrat.

54
Lady XL
Reagovat

@Prochor: taky jsem si všimla toho rozdílu :-) .. Jsem na ně zvědavá v duelu a zároveň, jak to štáb vyřeší, kdo bude bojovat… Vůbec vidět nějakou VIPku v souboji, bude super. Šuvadová se přivede do transu a možná odletí za tím svým s vesmíru :-).

55
Aža
Reagovat

Kulisy farmy jsou jiné, ale postavy farmářů se povahou a pracovním „nadšením“ neliší od minulých farem.
Snaživý pan Zambo, mě silně připomíná slavného mluvku, který uváděl farmu 8 a celou dobu mu vadil Mirec….(jméno mě vypadlo)
Myslím, že dlouho nevydrží ve hře. Nedostane šanci, už ted jim vadí.
Máme tady CHUDOBINEC a ŽABÍ HNÍZDO……..)))))
Jak vtipně pronesl v závěru ten mladík…….. my na bohaté pracujeme a oni jsou
hodní, zase nám nechávají jídlo….
At je jak je, těším se na pokračování, už je to návykovka.

56
anonym
Reagovat

@Aža: Ano, je to návykovka :-D Taky na to čumím a snažím se prozatím moc nekritizovat, můj čas ještě přijde :-)

57
Jája
Reagovat

@anonym: Ono ani kritizovat nikoho kromě borisů a jedné bzučilky, která kváká doprovod nejde. Tolik lidí obsáhnout v ani ne hodině, to jeden neví co si o kom myslet. Navíc je hodně času věnováno lidem, kteří jenom zbytečně zabírají vysílací čas.

58
Prochor
Reagovat

Letošní Farma mi přijde jako reportáž z kempu někde u rybníka a ještě pěkně nudná. Kdepak jsou sympaťáci jako byli třeba Šimon nebo Myšomiš? Jen člověk nostalgicky vzpomíná na bývalou farmu.

59
anonym
Reagovat

@Prochor:
Ono se to časem utřepe :-) Pokud si pamatuju, každý začátek nové Farmy byl chaotický, teď je jich tam 19, některé jsem pořádně ještě ani neviděla a neslyšela :-) A při každé nové Farmě se nostalgicky vzpomíná na minulé účastníky. Je pravda, že tam jsou jako na dovolený a polovina z nich je líná jako veš. VIPky jsou unavený už jen z toho, že si ubalí cígo.
Sympaťáci se tam určitě taky najdou, momentálně jsem ale zahleděná do nesympaťačky Marfušky z Mrazíka, to je podoba a ty myšlenkové pochody :-) A strýko Imro taky dlouho v klidu nevydrží :-)

60
Lady XL
Reagovat

@Prochor: Kam na to chodíš? Kemp je trefa! :-) :-) Fascinuje mne, že už tak brzy tam lidi stávkují, chápu, že je skoro o zdraví, být na zahradě v tom největším vedru, nic jim ale nebrání, mít vedle kýbl s vodou a polívat se vodou. Ta tantrická masérka – ten prcek – prochází zajímavými proměnami. Od rádoby silné po flákající se, odbojnou až ke konečné plačící ruiny. Takhle si přímo říká o zvolení do duelu. A nebude jí škoda. Jsem zvědavá, co ta bloncka bez ní bude dělat, koho bude oblbovat a s kým kafrat místo práce. No příští FT to bude mít těžké, když už je to tam rozložené a na zazvonění chuďasové nezvednou tu svou pr…l a dělají a říkají, že nic neslyší…. Taky nechápu a zajímalo by mne, zda může vařit kdokoliv z bohatých místo sluhů. Jinak mi tam je dost ženským nesympatických, vlastně nevím, které bych momentálně měla fandit…. No ale jak píšete – je to návykové, budu koukat, číst.
Jo a prosba – budu už dnes mimo pc, může někdo napsat – stačí stručně – kdo byl vybraný a jak to vůbec dopadlo? Prosím, prosím. Já závislák to jinak zjistím a uvidím až v pondělí navečer…. :-( :-( děkuji

61
Johana
Reagovat

Stručný obsah včerejšího dílu: Trúba Karin není jen trúba, Mikla chce po Bohu, aby ho zbavil husacej kože ( no ale co pak s tím tetováním ), farmářky týdne při jednom z proslovů na kameru změnily formaci a do duelu jde…jeden ze sluhů a snad zaloví v bahnitém rybníčku sélebrit. Víc si nepamatuji. Jo, a prasátka měla první koupačku a jsou pořád děsně roztomilá.

62
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Mně hlavně překvapuje, že nerozeznám VIP od neznámých lidí. Čekal bych, že VIP budou něčím zajímavější. Ale asi je to tím, že VIP neznám:-)) Jenom na roli Petry Paluskové se pomalu dere Šuvadová. Je divný, že má na „farmě! vlastní domek a nechápu proč.
http://farma.markiza.sk/aktualne/1933316_extra-vyhody-pre-silviu-za-toto-ju-budu-nenavidiet

63
oidat
Reagovat

@Aža:
pokud mas v prohlizeci nejaky doplnek na stahovani videa //ja pouzivam FLV dowloader/ tak si to muzes stahnout na http://www.pozriserial.sk/category/farma-2018/

64
oidat
Reagovat

@Aža: ápropos kdyby mel nekdo zajem,mam na disku komplet poslednich 5 SK farem…jen nevim jak to predat je toho kolem 20 GB dycky jedna serie

65
Prochor
Reagovat

Otázka je co se stane, když si bude chtít služka vzít do duelu jednu z twinsek. Obě jsou FT a mají imunitu? Nebo si může vybrat jednu z nich? Nebo má imunitu jen jedna a potom která? A takhle je to se vším na farmě. Soutěžící to nevědí, diváci to neví ani samy twinsky a možná ani štáb to neví. Je jasný, že soutěžící nebudou nic podnikat dokud nepochopí pravidla. A když nebudou nic dělat tak je zase nepoznáme. Teď už proběhl 4. díl a pořád se nic neděje. Toho kdo tuhle bramboračku vymyslel bych vyrazil ať si jde kazit formáty RS
raději u konkurence jestli ho teda někdo vezme.

66
Aža
Reagovat

Po shlédnutí tohoto dílu mám v hlavě opět díru.
Víla Šuba-duba jen obrací oči v sloup i při sbírání dřeva. Připadá mi, že poradkyni pro
životní trable je tam hlavně Katka Brichtová, která už má tišící grify nastudované ze
svých pořadů v TV.
Nemohu se vymotat z poznávání lidí, no nejvíce jsou viditelné povalečky, které
neuvěřitelně pomlouvají a ulejvají se.
At žijí zmatky…..
Jako vždy, Borisové měli pevnou ruku, při vybírání kádrů na Farmu.
Farmář Martin- vždy akurátní na farmáře, neprotáčí se mu oči?

67
Jája
Reagovat

@Johana: Prasátka po koupání: „Neměli bychom je ručníkem osušit? Psa po vykoupání taky sušíme. Já jenom, aby jim nebyla zima.“ No to mě málem zabilo.
Souznění dvou kultur (tantrické a barbínovské) je hodno delšího studování. Co mají společného? Odpor k práci, natažené ruce pro finance, vyležené dolíky v dřevěné podlaze a hlavně vynikají v pomlouvání . :D :D

68
Johana
Reagovat

@Jája: jo, ten sofistikovaný dialog po koupání mě taky rozesmál.
Zajímavé je, že Katka, když si s někým promluví, začne toho dotyčného opěvovat, jaký že je to výjimečný, obdivuhodný a úžasný člověk, ale zpět se ji vrací spíš negativní názory na její osobu. Něčím lidi prudí, ale zatím nevím čím.
Dvojce z podlahy je věnováno příliš mnoho času. Borisům se v tom vedru asi taky nechce na slunko a tak se tam povalují ve stínu a natáčí žvanění.

69
JanaH
Reagovat

Nevím, čím farmáře prudí Brychtová, ale vím, čím lehce prudí mě. :-)
Je to její přehnaná empatičnost.
Ale možná je to jen naučený vzorec chování z Pošty. Sice jsem neviděla jediný díl, ale předpokládám, že to v tom pořadu byl její hlavní úkol.
Šišlající, za všech okolností pozitivní, culící se a přeslazená dvojčata jsou taky mazec.
Vápno snad už dospěl, ten mi zatím nepřekáží ani trochu.
Kdo mě štve ze všech nejvíc jsou Bílek se Žloutkem v ženském lenivém a pomlouvajícím provedení… bloncka a ta tmavá. Hlavně druhá jmenovaná, ta je zas až moc negativní a věčně naštvaná na celý svět.
Ujo Imro je chytrý jak rádio, to má asi být hlavní prudič, protože je nejvíc vidět a slyšet. Drží se té role, ke všemu má tisíc připomínek, i když vlastně ani nemá co říct.
Fousatý pořízek zatím snad jako jediný se mi zdá aspoň trochu sympatický, možná ještě ten vysoký tichý klučina. Baby se mi ještě nepovedlo rozlišit, zdají se mi všecky tak nějak podobné (až na duo lenivek, ty přehlédnout nejdou).

PS. Dvojčata jsou FT obě, tudíž si nemůže vzít do duelu služka ani jednu z nich. Nesleduju to zas tak moc pozorně, ale toto zaznělo, že jsou výjimka.

70
Prochor
Reagovat

@JanaH: Já tomu věřím že je to vyjímka. Ale až budou zvolené za služky tak půjdou taky obě dvě? A do duelu půjdou taky obě dvě? Nebo to už nebude žádná vyjímka? Hlavně když se hraje o balík peněz tak bych čekal, že budou platit pravidla bez vyjímek. Přemýšlím jakou další vyjímku štáb povolí komu a proč. Hlavně farmáři musí mít teď v hlavě úplný galimatyáš. Úplně třeba rozumím tomu staršímu muži který si stěžoval, že čekal práci na farmě. Tvůrci ho namísto toho namontují do takového cirkusu na kolečkách s nejasnými pravidly. Tvůrci pokročili od stavu že jasná pravidla se nedodržovali k tomu, že asi úplně zrušili pravidla nebo je budou formovat za pochodu.

71
Jája
Reagovat

Tak to je obrovská změna! Fúha. Duel bude mít celkem pět disciplín (zručnost, vědomosti, silové, vytrvalostní a překvapení). Druhý duelant vybírá pořadí disciplín a hraje se na tři vítězné body.

72
Lady XL
Reagovat

@Jája: Díky za info, to je tedy překvapení a myslím že pozitivní! Jsem zvědavá na Twins, jak to štáb vyřeší při Duelu. Musí bojovat přeci jen jedna a ne že by se střídaly…. Fakt si štáb docela zavařil,že jim dal „dvojroli“ …
Popis té „Pošty“ je přesný 😂 – empatická až za hrob….

73
JanaH
Reagovat

@Prochor: za služku nepůjde ani jedna, „bohatí“ nemůžou být zvoleni za sluhy. V Duelu to bude bůh ví jak, možná budou losovat.
Cirkus na kolečkách je pěkné přirovnání. ;-)

@Jája: konečně by mohly snad Duely za něco stát.

74
Lady XL
Reagovat

A už se ví, koho vyzvala? Nebo je výběr až v dnešním díle?
Jasně, to řekli hned,že sluha nemůže být z bohatých. Naopak ale chudý se může stát bohatým (po výhře v duelu, ale asi jen nad bohatým, to neřekli jasně). Mne vude zajímat opět hledání indicií pro FT. Jestli zase bude u bohatých a co bude,když to najde chuďas atd.

75
JanaH
Reagovat

@Lady XL: vzala si tu mladou, lenivou, věčně naštvanou tmavovlásku (jméno si furt ještě nepamatuju).
Takže pokud jedna lenivá vypadne, je vysoká pravděpodobnost, že druhá líná veš bloncka se stane FT. :-D

Myslím si, že hledání indicie bylo jen pro poprvé, dál že se pojede postaru… vypadlík volí FT. Nově se vítěz Duelu zařadí mezi smetánku.

A ještě pro mě zajímavé bylo, že druhý duelant volí pořadí disciplín, ty konkrétně jmenovány nebyly. Tipuju, ře budou šity šity Borisem na tělo tomu, koho budou potřebovat ve hře.

76
JanaH
Reagovat

Ehm, vypadlo mi asi… tedy, že se vítěz Duelu asi zařadí mezi smetánku.
Bylo by to logické, ne? Jakože za odměnu. :-) Ale co je logického v cirkuse na kolečkách… :-D
Taky je možné, že mezi VIPky bude patřit FT, pokud bude z řad chuďasů.
Po dnešku snad bude jasněji.

77
Prochor
Reagovat

@JanaH: Já vím, že v první fázi nemohou být služky ale myslel jsem během celé hry – v další fázi až se sloučí. Jinak výběr disciplín druhým duelantem by byla celkem zajímavá pokud se nebude soutěžit na celých pět disciplín ale jen dejme tomu na tři vítězné (takže volbou se dvě vyřadí). Jinak by volba pořadí přeci nehrála roli když stejně budou všechny.

78
Prochor
Reagovat

@Jája: Kdyby byl na farmě Kubí z české farmy, tak už by měla obě prasátka růžovou mašličku kolem krčku:-))

79
Prochor
Reagovat

Ještě do třetice – moderátorka neví, že jídlo duelantům dává FT ? Proč vyčítá sluhům že nemají jídlo? Asi ani sama moderátorka zřejmě nezná pravidla. Jinak jsem si všiml, že už se začínají sami farmáři ozývat že nechápou pravidla téhle farmy.

80
anonym
Reagovat

@Prochor: Mám pocit, že když četla pravidla, mají je tam, tak tam bylo, že sluhové se postarají o jídlo duelantům na dva dny. Hlavu za to tedy nedám, ale bylo to hned někdy na začátku, jak začala vytahovat lejstra s pravidly. Ty pravidla jsou na této Farmě dost jiná, než jsme byli zvyklí :-)

81
Jája
Reagovat

@Prochor: Volba pořadí hraje velkou roli. Vybírající bude preferovat ty discipliny u kterých se cítí na zisk bodu, aby co nejdříve nasbíral 3 body.
Ono i bez Kubího to k mašličkám spěje. Buď u empaticky mi lezoucí na nervy empatičky nebo u mimozemšťanky, kdy ji osvítí vesmírny prst jejího ducha.

@anonym: S tím jídlem pro duelanty máš pravdu. Má ho na dva dny nabalit sluha, který do duelu nejde. Tzn., že s tím mají již dopředu počítat a navařit před volbou druhého duelanta v podstatě o čtyři porce více – oběd, večeře, snídaně, oběd.

82
Aža
Reagovat

Jednoduše řečeno, Katku Brichtovou slyším a naskakuje mi husí kůže. Je vycepovaná
už tak, že přebírá roli režizéra, scénaristy a šmajchlovací baby.
Celá farma je odrazem dnešní společenské doby.
Vrstva rychle zbohatlých bohatých a chudých, kteří se plácají při práci a potřebují
ukázat jak se maká. Nakonec myslitelka Šubaduba, která si rozumí se sluníčkem
a vzduchem – prostě sluníčkářka.
Je tu mezi námi někdo, kdo mi poví, zda husičky si mají najít cestu do rybníka samy?
Jen jim upravit cestu a nehonit je do vody?Je škoda, že se popelí celý den na suchu.
Prasátka rostou jako z vody, přímo před očima,
Sluha měl dolít vodu a vymlouval se,. Čuníkovi určitě nestačí dát jednu mísu vody,
byla vedra.
Evelíně držím palce, každý jednou začíná. Nemá to lehké nastoupit po hvězdě Kvetce.
Kvetka za celá léta nezměnila vizáž ani styl, bylo potřeba vyvětrat.

83
Jája
Reagovat

@Aža: Husám stačí ukázat cestu jednou, jsou to chytré potvůrky. Nesmí se však hnát násilím do vody, ony si to musí všechno tzv. oňuchat a vyzkoušet terén. Už jsem myslela, že mají nové plemeno „bojímvody“, než jsem si vzpoměla na naše husy. Holt je to už dávno. :)

84
Lady XL
Reagovat

Děkuji za informace! A popis některých zúčastněných fakt sedí! Ohledně jídla dielantum, fakt to dělá druhý sluha, ale co chtít po tom chlapovi, ten podle mne zrovna mic rozumu nepobral…. a služka taky ne… No jsem zvědavá na výběr FT,zda to přeci jen nebude opět jako poprvé. Jinak je bloncka Barbie za FT. Já bych popadla 1 husu a donesla ji na vodu a vidělo by se… :-) . Šubaduba… chacha :-D poprskala jsem mobil…

85
Skála
Reagovat

Já jsem jen zvědavý na to,když tam přijede Martin,zda se bude klanět před „selebritami“,nebo zda je pořádně sprdne,za to stálé válení a nic nedělání.Také mě zaujala poznámka,kterou tam kdosi nadhodil,že sluhové vstávají o půl deváté.Pokud je to pravda,tak to je tedy síla.

86
Jája
Reagovat

Letmý pohled kamery na prasnici a hrůza mnou otřásla. To ubožátko se tam válí už čtyři dny v nevyvezeném hnoji. Hlavně, že ji empatická empaticky pokropila dvaceti kapkama vody z konve. :(

87
Aža
Reagovat

@Jája: Husičky nechtěly do vody, příroda je naučila
starat se o sebe samy. To se divím, že „moudrá“ Brichtová to nepochopila.
Také se mi líbila jak řezala své „první prkénko v životě, “ tak by pilovalo snad 8leté dítě.
Ani si prkno nepřidržela nohou a to tancovalo pod pilkou.
Ti kdo tam alespon něco umí, jsou ukecáni těmi druhými a a než vysvětlovat, raději
si jdou lehnout.
Slunečné dny se vydařily, vypadá to, že tentokrát je tam už hodně opálených.
Mleli mouku, chovali ovce a tentokrát je to pohoda, budou se ručně lovit ryby.
Ani přednáška a chovu ryb nebyla, ani pomodlení k sv, Petrovi, patronu rybářů.
Jájo prima, moc děkuji, já si pamatuji husu, kterou jsme měli po válce v posadě,
sušily jsme šrotové šišky a maminka ji krmila rovnou do krku. Husa byla pak
vykrmená, jen jí nikdo nemohl jísti, měli jsme ji už rádi.

88
Jája
Reagovat

@Aža: Ty z krmníku byly na sádlo a játra, jinak chuťově nic moc.

90
Franz
Reagovat

Sakra, to je dobrá dovolená u rybníku, koupačka, plná penze a ještě za to dostanou zaplaceno.
Vína mají ještě dost a dnes jim možná zase doveze Martin i pivo.
Kdyby teď někdo napsal, že ty bohaté na noc vozí do hotelu, tak snad tomu i budu věřit.

91
anonym
Reagovat

@Jája: A když služka ví, že do duelu půjde, má si nachystat pro obě sama a ne kuňkat, že nemají co jíst. Odejdou jako dvě ovce a nemají jídlo :-) Oni neustále čekají na servis, ale kdo jim ho bude dělat, když polovina spí a druhá polovina má tolik empatie, že jen žvaní, slzí a objímá se a čumí si do očí :-)

Jednou bylo vidět, že nějaký hnůj od velkého prasete vyhazovali, jenže to by museli častěji, prase kolem sebe nadělá.

92
Prochor
Reagovat

@anonym: Jenže sluhové by si sami neměli brát jídlo. Tedy podle dřívějších pravidel o jídle rozhodoval FT. Takže letos sluhové asi neví co si můžou nebo nemůžou vzít.

93
Robert Vlcek
Reagovat

Nevite jestli je nejaky honor za den straveny na farme????

95
anonym
Reagovat

@Prochor: Vloni bylo vloni a letos je letos, pravidla jsou jiná. Mají nachystat jídlo, napřed jí VIPky, potom ostatní a naposled oni mimo kuchyň. Na duel mají chystat jídlo sluhové na dva dny. Pokud jsou mimo a neumí číst a poslouchat, co se řekne, mají to docela blbý, ale odvolávat se na to, čo bolo? Terazky je to jinak. A jestli neví, je to jejich mínus. Taky platilo, že se nikdo ve dne neválel a nespal, letos si to VIPky můžou s klidem dovolit. Prostě je to jinak :-D

96
JanaH
Reagovat

@anonym: přesně tááák! :-D

Navíc jim tam pravidla visí, když nevím, kouknu a vidím, no ne?
Ovšem nejvíc času zatím proválelo dvoubarevné duo. :-D Plus Mikla za VIP.

97
Lady XL
Reagovat

O přípravě jídla pro duelanty druhým sluhou říkala a zdůraznila Evelyn při čtení pravidel…. A kdyžtak to mají napsané. Jenže on se nikdo nestaral a nezajímal… Všichni to mají na háku. Pokud štáb nezasáhne včas, tak za 2 týdny tam nikdo nebude dělat. VIP nemusí,tak nebudou dělat ani tu trochu, chudí jsou chudí i duchem,tak jim budou závidět a schválně nebudou dělat, aby neměli ani VIPky jídlo….

98
Prochor
Reagovat

@anonym: Kolik jídla a jaké. Kdo kontroluje, že mají oba stejně ? To je přeci před duelem důležitý. Neříkejte, že tohle je napsané někde na stěně?

99
anonym
Reagovat

@JanaH: Mikla si léčí nějaký absťák, prospat celý den nedokážu ani já a to je už co říct :-D Ale on to ležení má legální, že jo? :-)

100
anonym
Reagovat

@Prochor: Já se nechci dohadovat o tom, kdo kolik jídla a jakého dostane, jen píšu, co řekla Evelyn a co přečetla. Jídlo na dva dny mají nachystat sluhové. A je to v pravidlech, které jim tam donesla. Tak to prostě je a míchat do této Farmy pravidla z minulých let je přece blbost :-D A jaké jídlo? Asi to, co tam mají :-D Pečenou husu těžko :-D
Na gramy a deka podle váhy duelanta to asi nebude :-)
Nějak nechápu, o co jako jde? Pravidla jim donesla napsaný, řekla jim to a tak jako proč se proti tomu tak bráníš? Že je někdo blbej, to už je jeho problém.

101
JanaH
Reagovat

Boha jeho, ta blond Barbína je na pěst!

102
JanaH
Reagovat

@anonym: :-DD
Chce se mi něco připodotknout, ale nechám to tak. ;-)
A hned se mi vybavilo, jak si Mrva chystal nejen jídlo, ale i spoustu jiných věcí do duelantské chatky a nepotřeboval k tomu ani sluhy ani FT. :-)))

103
anonym
Reagovat

@JanaH: No vidíš, to si už ani nepamatuju, ale na pravidla jsem prevít :-D Asi mám krátkodobou paměť a 4 dny staré věci mám ještě uložené :-)

104
JanaH
Reagovat

Fíha, v Duelu čeká pořádné překvapení!
A je to opravdu tak, že disciplíny určují Borisové.

105
Lady XL
Reagovat

To jsem tedy zvědavá! Písněte nějaké info, až bude, díky… :-)

106
JanaH
Reagovat

Duel byl poměrně vyrovnaný, vítězkou se nestala sebevědomá první duelantka, ale nečekaná náhradnice v Duelu. Ovšem domů odešel někdo úplně jiný, a tím tomu Borisové nasadili korunu. :-DD To je na palici… nevěřím, že to bylo spontánní rozhodnutí.

107
dejna
Reagovat

Tak z pěti farem se mi podařilo u čtyř usnout. :/ Dnes jsem se probrala až u závěru – jiná duelantka, Pošta v ringu…no nakonec jsem pochopila ten život za život, zbytek se snad dočtu z rekapu.
Čím dál, tím víc mi tato Farma připadá jako další slovenská telenovela. :/

108
Aža
Reagovat

@Lady XL: Lenka z chatky utekla domů- Za ní byla vybrána náhradnice Monika Sepešová. Ta původně prý chtěla z farmy odejít, ale souboj
nakonec vyhrála. Za ní se nabídla odejít K. Brichtová – život za život.
To se prý ve slovenské farmě ještě nestalo….. v české ale ano.
Tolik jen v krátkosti. Dobrou noc.

109
Lady XL
Reagovat

Děkuji @Aža:

110
wendelínka
Reagovat

Nemůžu si pomoct, ale v té grupě chudých mi ti lidi nepřijdou až nějak moc inteligentní .
Je to takové sbiraniko jednoduchých lidí, někteří jsou svojí “ vyčuraností“ spíš k politování, jiní jsou líní jak vši (viz ta blondýna a ten hošík, který chce leností získat jachtu). Vůbec zatím nechápu, o čem tahle Farma je. Jak se vyhnout práci, jak vybabrat s druhým? Proč neřekli, že se někdo fláká, polehuje? No a ty lepené řasy a počmárané oči, to je kapitola sama pro sebe. Myslí si ty dámy, že jsou neodolatelné? Jsou spíš k politování. Třeba ta žena, jak chytila rybku, to její obočí, katastrofa. Předpokládám, že ona je ta, kterou zde někdo označil jako Marfušu…:-))))) Nechci být zlá, ale je tokatastrofální zkrátka je to celé na nic….

111
Franz
Reagovat

A nejlepší je ta hláška před a po reklamě – všechny krávy teď chtějí být na farmě. Po včerejším duelu to vcelku platí i na ženské osazenstvo letošní série. To co se tam letos sešlo snad nemá období, Počínaje vyzáblou Lenkou, která v noci před duelem raději utekla k mamince, přes samotnou druhou duelantku, konče tou blbkou blondýnkou, za kterou se stydím, že má české příjmení.
Snad aspoň Brychtová rozumně rozhodne o farmáři týdne. Tedy z chudobných Imricha, nebo z bohatých Šmahela. „Komička“ Evelyn se zatím neprojevila, tedy žádnou srandu jsem od ní dosud ještě neslyšel.

112
ivanecka
Reagovat

Nevíte ,prosím,kde se dá kouknout na včerejší duel?

113
Jája
Reagovat

Pořád nějak nemohu překousat a vydýchat to nové pojetí. Že mladá zdrhne, to se dalo na 99,99% předpokládat, prostě jejich naturel – práce a odpovědnost neeeeee. Pokud tam jsou boháči na vracení poražených a hloupé sluníčkové řeči, tak absolutní zbytečnost – to si borisové mohli odpustit. A Evelyn snad nepřekousnu nikdy. Tlačí ze sebe slova jak při zácpě, „škrieklavý“ hlas, ta má k moderátorce tak daleko jako já k Jantarové komnatě a jestli je komička, tak ten humor teprve hledá a nemůže najít, protože neví jak vypadá. Pojetí duelu kvituji, pravidla také potřebovala nějakou změnu, ale jejich vymáhání by chtělo více důraznosti. To je pořád na nižší a nižší úrovni. Jak jsem bylu u minulých farem nedočkavá dalšího dílu, tak teď mi vůbec netrhá žíly, když na Markíze zaspí a díl je až druhž den odpoledne. To také hodně svědčí o kavlitě Farmy 10.

114
Jája
Reagovat

No fuj, to mám ale překlepy: …drý den… …kvalitě… Děkuji za pochopení a příště se polepším. :)

115
Jája
Reagovat

Tak ještě jednou: myšlenky mi jdou rychleji než prsty …druhý…

116
Johana
Reagovat

Co to jako včera bylo!? Špatná divadelní hra se špatnými herci. Příliš mnoho obetí, objetí a dojetí…všechno falešné, jen ta přetvářka byla pravá. Brychtová si z Farmy udělala Poštu pro sebe.
Pokud jsou tam sélebrity jen na to, aby výměnou za sebe vraceli zpátky do hry regulérně vypadnuvší soutěžící, máme se na co těšit.

Ve všech těch změnách oproti minulým Farmám zatím nevidím nic pozitivního, Evelyn přestávám věřit, že to ukočíruje a pozvedne na vyšší level a moc mi chybí ten příjemný mužský hlas, komentující dění.

117
Johana
Reagovat

@Jája: sorry, jinými slovy, ale v podstatě to samé se mi povedlo napsat…mně dnes vypadává připojení a příspěvky se zjevují, kdy se jim zachce.

118
Franz
Reagovat

Mám prosbu na moderátory, pokud nebude žádný rekap, ani další články k Farmě 10, zda nemůžou třeba v pondělí celou Farmu posunout nad všechny ty Výměny manželek a Československý svaz mládeže a tělovýchovy, pardon ČSMT 2018, tam přece nikdo nediskutuje. Děkuji.

119
Jája
Reagovat

@Johana: :D :D Neva, ty to máš na rozdíl ode mne bez překlepů. :D :D

120
Lady XL
Reagovat

No už se těším,až to uvidím a připojím se ke kritice:-). Už teď s většinou souhlasím! Evelyn zkritizuji po shlédnutí duelu,zatím mi tolik nevadila,ale nevím, jak právě vypadala v duelu. Už jsem psala, že mi taky vadí absence moderátora, tohle É.nezvládá, má nevýrazný hlas a já si až po pár slovech uvědomím, že mluví…. :-(.

121
Ajda
Reagovat

@Franz: Předpokládám, že Farmy se ujal Lukša, alespoň tak to výše vyznívá, už zde má i jiný článek, na email mi zatim nereaguje. Mně nedělá problém nahazovat nové chlívky, ale čekám, ať nelezu do cizího zelí.

Stačí info od něj i sem do diskuse, ať vím, co bude dál.

122
Lukša
Reagovat

@Ajda: Promiň, už to vidím. A ne, v tom jsme si nerozuměli, sleduju toho fakt hodně, ale zrovna Farmu ne. Takže dělej, jak uznáš za vhodné :-)

123
JanaH
Reagovat

@Ajda: díky za posunutí.

A já hlasuju pro tebe! :-DD

124
Ajda
Reagovat

@Lukša: Beru na vědomí, škoda ;)

Najedu systém jako minulou Farmu, vždy před duelem bude nový článek. Kdybych nestíhala, tak hned druhý den po duelu. Vždy dám vědět a teď vás přestěhuju dnes v noci 😀

125
JanaH
Reagovat

A Evelýna v Duelu vypadala úplně normálně. :-D
Zvládla ho v pohodě, ono je jedno, která mluvící hlava těch pár vět odříká. Nemá tolik prostoru, jako Kvetka a neždíme tolik emoce. Jediné, co bych jí malinko vytkla je, že se ještě tak úplně nezbavila trémy. Ale třeba se to časem poddá.

126
Johana
Reagovat

@Lady XL: nevýrazná je přesné, kolikrát si až ex post uvědomím, že Evelyn něco řekla. Dost mi vadí i její dost divná slovenština, takova kratka, jak říznutá ostravštinou.

@Jája: když se tak zpětně dívám…sélebrity vraceli…hrubka jak Žloutek s Bílkem dohromady:)

127
JanaH
Reagovat

No ale zas prostorově je Evelýna výrazná za dvě Kvetky! :-))

128
Jája
Reagovat

@Johana: To je ono, ostravština – už jsem dlouho pryč z Ostravy. A já pořád co mi v té něžně jemné slovenštině tak vadí. Proto ta zácpa. Zní to stejně divně, jako když mokrá Lu mluví slovensky. :)

129
lenka.selka
Reagovat

Do duelantských chatek odešly Miška a Lenka -> v duelu zvítězila Monika -> farmu opouští Katka. A kdo v tom všem má prsty? Boris!

Přidat komentář